ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ C905

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Original Titan
22-10-2008, 12:52
میدونید که دوربین video call نداره ولی تو منوهاش این گزینه رو داره .
ئه
پس چه جوري تماس ويديويي برقرار كنيم؟
اين كه نمي شه
به نظر من C905 اول نميشه
اين بار هم به خاطر فيلم برداريه ضعيفش نسبت به رقبا
اه

تا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد
خداييش پر از نويزه ديگه
اصلا شما دست از سر سوني برداريد عمرا تو عكس كسي بتونه با اين رقابت كنه :دي
حالا بريد هي كمرا فون بزنيد

S A M S U N G
22-10-2008, 12:52
که در مقابل اونهمه نویز innov8 به چشم نمیاد

تا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد !!! عجب :biggrin:

SAEED_BARCELONA
22-10-2008, 13:50
تا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد !!! عجب
عجب نداره دیگه. هم تاریک میگیره هم نویز پویز داره. حقیقت تلخه!

حالا بريد هي كمرا فون بزنيد
خودشون میدونن به جایی نمیرسن 1000 تا چیز دیگه قالب میکنن تو یه کمرافون

R@R#M@N
22-10-2008, 15:51
حمید این عکسای خیلی لایو رو نذار :دی
من کلی از عکساش رو دان کردم
اگه خواستین بگین ریسایز آپ کنم

hamed1297
22-10-2008, 18:07
حميد واقعا جزئيات رو خوب حفظ كرده.دي ي ي...

hussain
22-10-2008, 22:01
حميد واقعا جزئيات رو خوب حفظ كرده.دي ي ي...
به سلامتی تبریک انشا الله همگی از سزبازی معاف شیم:31:

hamed1297
23-10-2008, 00:34
به سلامتی تبریک انشا الله همگی از سزبازی معاف شیم
ممنون.انشااله سربازي بشه 1 سال كه همه راحت بشن.

سخني هم در مورد گوشي:به به چه عكسهاي خوبي ميگيره اين C905.دي..

SAEED_BARCELONA
23-10-2008, 10:45
ممنون.انشااله سربازي بشه 1 سال كه همه راحت بشن.

سخني هم در مورد گوشي:به به چه عكسهاي خوبي ميگيره اين C905.دي..
این پست اصلا off topic نبود!:دي
آقایون اگه یه زمانی من C905 گرفتم ازم نخواید که عکساشو آپ کنما. حوصله ندارم 3mb آپلود کنم. ریسایز هم نمیکنم.

^^ HAMID ^^
23-10-2008, 22:58
تو اول اون k800 جنازتو آب کن بعد حرف c905 بزن :دی

یه مینی ریویو از c905 :

Finally got my hands on this!

First impressions are good. Feels pretty solid, nothing like the W910i etc, more like a Samsung. It seems to be following the C902 for build. Rubberised finish.
Screen is great, like the K850i and C902, very vibrant and high contrast, blacks are black. Not able to try under the sun, as there is no sun...
Buttons large and well spaced, each to use, the on screen font could be smaller to make use of the screen size though.
Camera starts and operates fast, it handles the Xenon much better than the K850i, tried some extreme closeups with it on and no white-out. Did a test in a windowsless room with no light, about normal distance as if it wasa night out in town, none of the ghostly white skin etc, at last.
Video isn't amazing but look ok on the screen.
Media menu is fast, doesn't lag as much as the C702 if you have music over A2DP in the backgroud (I used that a lot so had to test!)
Broswer is ok, fast over wifi, tried youtube and it worked well, not tried Opera mini.
Speaker is good, quality and volume.
Can't work out DLNA stuff, no sign in the menus.
GPS antenna is near the earpiece so won't be blocked by holding the phone/being closed.
Comes with a 2GB M2, wrist strap and M2 reader in the box.

After some playing I've noticed a few changes to the menus, when you go into Messaging, you get Write New, Messages, Email, and you find inbox/outbox etc in Messages.
When you write a message it's a combined editor for SMS and MMS, like the newer Nokias.
The transitions are smooth, everything feels much faster than the last generation.
The camera interface is fast too, all the settings change quickly, startup and shooting times are good. It does feel a lot like a camera. All the controls make you think it is, unlike previous Cyber-shots that didn't quite get there.

The browser is actually brilliant, connecting to wifi is easy, just turn it on and it scans. Once connected it stays on till you stop it.
I tested it against the N96 in store, both on the same wifi connection, trying tto do everything the same time.
The C905 loads much faster, plus it scrolls smoother and with a nice momentum effect. Auto rotate is slightly slower on the C905, but not by much.
The clock in the corner of the BBC home page loads on the C905 but not the N96.

Screen wise the C905 is excellent, very good colours and contrast, the blacks being black is something I liked about the K850i, and this has the scratch resistant glass too.

بعضی قسمتاشو خلاصه میگم :

جنس بدنه عالی یکپارچه ...که ساختش از c902 پیروی کرده . جنسش از این پلاستیک پاک کنی هاست ( رنگ مشکیش) ...صفحه نمایش مثله k850 و c902 عالیست .سرحال کنتراست بالا... سیاهش سیاه است .. هنوز فرصت نکرده زیر نور خورشید تست کنه..دکمه ها بزرگ هستند و خوب فضا سازی شده اند و اینا..
دوربین بسیار سریع شروع و عمل میکنه .. از فلش زنون بسیار بهتر از k850 استفاده میکنه.. چند تا کلوزآپ (نمای نزدیک) رو باهاش تست کرده و دیگه همه جا سفید نمیشه و این حرفا ..
ویدیو ش عالی نیست ولی تو صفحه نمایشش خوبه.. منوی مدیا سریع هست .. و اگر شما همزمان به موزیک روی a2dp در پشت صحنه گوش بدید به اندازه سی 702 لگ نمیزنه..
مرور گرش خوبه و روی وای فای سریع هست .. یتوب رو باهاش تست کرده و خوب کار کرده.. اپرا مینی رو تست نکرده و اینا :دی

در اسپیکر هم کیفیت هم حجم صدا خوبه ... نتونسته از dlna استفاده کنه چون تو منوهاش نبوده ..
با یه مموری ام 2 دو گیگ میاد با یه ام 2 ریدر تو جعبش هست ..
یه تغییراتی کوچیکی در منو و مسیج و این حرفا کرده .. حرکت بین منوهاش بسیار رون انجام میشه و همه چیز بسیار سریع تر از نسل قبلی اجرا میشه..
اینتر فیس دوربین نیز سریع هست .. تنظیمات سریع عوض میشود ...زمان بالا آمدن و عکس گرفتن خوب است..بیشترمثله یه دوربین احساس میشه گوشی..

مرور گر در واقع عالیست .. وصل شدن به وای فای راحت هست فقط روشن کنید و اسکن کنید و این حرفا..
میگه من در مغازه با n96 تست کردم روی کانکشن وای فای یکسان و شرایط یکسان .. c905 بسیار سریعتر لود کرده و روانتر اسکرول کرده.. آتو روتیت یه مقدار روی c905 آهسته تره اما خیلی کم..
ساعت در گوشه سایت بی بی سی روی 905 لود شده و نشون داده ولی روی n96 نشون نداره ( اینم از اسمارت فون :دی)
از صفحه نمایش تعریف کرده و صفحش در برابر خط و خراشیدگی مقاوم هست و اینا .. چند تا عکس با فلاش و اسمارت کنتراست هم گرفته که برای من نیومد .. این دولت خدمت گزار :27: دیگه به چه سایتهایی رحم نکرده سایت عکس رو قیلتر کرده... چند تا سایت irib و اح##دی ن##اد و این چرت و پرتا بازه میتونید استفاده کنید :27: 90 درصد اینترنت رو قیلتر کرده ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hussain
24-10-2008, 00:52
با این اوصاف میریم به جنگ سعید ببینیم کی زودتر می خره؟

R@R#M@N
24-10-2008, 02:04
زکی !!
ببینین حالا کی اول میخره :دی
جی اس ام آرنا هم ریویوو پیکسون رو گذاشته که توش 3 تا عکس مثایسه با سی905 و رنیور هست !! فک کنم گفته پیکسون از همه بهتره ه !!

Original Titan
24-10-2008, 06:28
عمرااااااااااااااااااا!!!!!! !!!!

^^ HAMID ^^
24-10-2008, 06:41
بابا درست بخونید :

The Samsung M8800 Pixon has both better color accuracy than the competition and somewhat better contrast levels. It has neither the excessive sharpening of the LG KC910 Renoir nor of the reddish tint of the Sony Ericsson C905. However the amount of detail captured by the Pixon is incomparably lower than those of the other two 8MP phones. The noise levels are also higher.

نوشته پیکسون دقت رنگ و کنتراست دقیقتری داره ... و مشکل تیزی بیش از حد گوشی ال جی و مثله c905 عکس به رنگ قرمز تمایل نداره (من که همچین چیزی ندیدم شما دیدید؟)

آها گفته اما مقدار دیتیلز (جزییات) از c905 و رنویر خیلی کمتر هست و مقدار نویز بیشتری دارد .. نویزهای با فرکانس بالا ...
هنوز c905 سالاره عکسها رو ببینید خودتون میفهمید ...
اینم یه مقایسه با n96 ......

16 ملیون رنگ و نییییییییییییییییگاه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

^^ HAMID ^^
24-10-2008, 06:48
پسر این عکسهای ال جی چقدر از لحاظ رنگ و نویز شبیه c905 هست.. غلط نکنم الجی ماژول دوربین و از سونی خریده .. خیلیییییییییییی شبیه ... موبایل ریویو این چیزا رو خوب رو میکنه چیزی رو نکرده؟ ....

عکس ماله الجی و c905 خیلی از پیکسون بهتره.. برید ببینید عکسش بلور شده جزییات نداره ...

^^ HAMID ^^
24-10-2008, 07:22
چند تا عکس پست کنیم :

---------------------------------------------------------------------------------------------------

فول سایز :

فول سایز:

فول سایز:

فول سایز:

فول سایز:

فول سایز:

-------------------------------------------------------------------
این بدون فلش :

فول سایز:

این همون عکس با فلش :

فول سایز:

SAEED_BARCELONA
24-10-2008, 12:40
16 ملیون رنگ و نییییییییییییییییگاه :
من که همیشه میگفتم 16میلیون رنگ تنها دلیل برتریه lcd نیست شما می گفتید هست.
من سامسونگو که ادعاش میشه تو lcd زدن قبول ندارم چه برسه به نوکی
من با احتمال خیلی زیاد C905 میگیرم. چیزه باحالیه. به کارم میاد. البت X1 بیشتر به کار میاد ولی...:دي
نیومد اینجا این لعنتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

R@R#M@N
24-10-2008, 14:55
من که انگلیسیم خوب نیست حمید جون :دی
ولی پسر عجب عکسایی میگیره این گوشی
دمش گرم !! احتمالآ بهترین 8 مگی بشه

yamato
25-10-2008, 00:11
شما از يه گوشي فقط انتظار دوربين رو دارين؟يعني گوشي =دوربين؟

hamed1297
25-10-2008, 00:19
شما از يه گوشي فقط انتظار دوربين رو دارين؟يعني گوشي =دوربين؟
خوب هركس به استفاده اي كه داره گوشي انتخاب ميكنه.يكي آهنگ براش مهم هست يكي دوربين و ...

ali_power42
25-10-2008, 00:44
As a result, it seems fair to conclude that the Samsung Pixon produces the least pleasant photos of the bunch.

دوستان شما این جمله رو چطور معنی میکنین؟؟؟

بنظر من که نوشته :
بنظر بی طرفانه میاد که نتیجه بگیریم که عکسهای pixon در این گروه نسبت به بقیه کمتر خوشایند بوده

یعنی pixon اخر شده

درست میگم؟؟؟؟؟؟؟؟

hussain
25-10-2008, 01:52
زکی !!
ببینین حالا کی اول میخره :دی
جی اس ام آرنا هم ریویوو پیکسون رو گذاشته که توش 3 تا عکس مثایسه با سی905 و رنیور هست !! فک کنم گفته پیکسون از همه بهتره ه !!
در این جا من اسم شمارا بعنوان چلنجر سوم نام می برم:31:

saman65
25-10-2008, 02:13
پسر این عکسهای ال جی چقدر از لحاظ رنگ و نویز شبیه c905 هست.. غلط نکنم الجی ماژول دوربین و از سونی خریده .. خیلیییییییییییی شبیه ... موبایل ریویو این چیزا رو خوب رو میکنه چیزی رو نکرده؟ ....

عکس ماله الجی و c905 خیلی از پیکسون بهتره.. برید ببینید عکسش بلور شده جزییات نداره ...

بعید نیست:31:.اگه اینجوریه این اشنایدر این وسط چیکارست:31:

As a result, it seems fair to conclude that the Samsung Pixon produces the least pleasant photos of the bunch.

بنظر من که نوشته :
بنظر بی طرفانه میاد که نتیجه بگیریم که عکسهای pixon در این گروه نسبت به بقیه کمتر خوشایند بوده

یعنی pixon اخر شده

درست میگم؟؟؟؟؟؟؟؟

آره.قابل توجه بعضی ها...

نقاط قوت و ضعف KC910 :

امتیاز PhoneArena به KC910 :

نقاط قوت و ضعیف Pixon :

امنیاز PhoneArena به Pixon :

باز هم Pixon برنده شد !

سایت Play.com قیمت این گوشی + تاریخ ریلیز .

یه نکته جالب در ریویو PhoneArena دیدم که خیلی واسم جالب بود .

نوشته شده اولین گوشی هستش که در زمینه MultiMedia با آیفون رقابت میکنه .

عکسهایی که باهاش گرفتن حتی از INNOV8 و KC910 هم بهتره .

حتی به این گوشی جایزه هم دادن !

من خودم از لنزهای اشنایدر خوشم میاد و سامسونگ روی بعضی از دوربینهای حرفه ائی خودش از این لنز استفاده میکنه .

ولی خب هر گردی گردو نمیشه !

منتظر مقایسه GSMArena هم میشم !

مخلصیم .

^^ HAMID ^^
25-10-2008, 06:47
بعید نیست.اگه اینجوریه این اشنایدر این وسط چیکارست

اشنایدر لنزشه..اصل کار سنسور و پروسسورش هست که من شک دارم... نوع رنگهاش و نوع نویزش رو خیلی شبیه به c905 اه ... فقط یه عیبی داره اینه که ال جی شارپنس عکس رو زیاد میبره بالا نتیجش اینه که رو قسمت هایی که لبه داره مثله دیوار و اینها نویزهای زیگزاگی درست میشه..

آره.قابل توجه بعضی ها...

فون آره نا داده 9.5 به دوربین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا من یه عکس عالی از پیکسون ندیدم( عکسهای smape ش تا حدی خوب بود ) بیشتر عکساش بلور شده ..هم تو موبایل ریویو هم تو جی اس ام آرنا .. i8510 خیلی عکساش از پیکسون بهتره ( در مقایسه با اون فقط تاریک میندازه)

بنظر من که نوشته :

این جمله ماله gsmarenast (خوشم میاد حرفش حقه ) درسته معنیش . یا اینجا گفته :

The image quality of Samsung M8800 Pixon is good but it falls behind the other 8 megapixel cameraphones. There are some high noise levels and somewhat low level of detail

پیکسون از همه ی 8 مگاپیکسلی ها عقبتره از نظر کیفیت دوربین ..

حالا چطور فون آرنا بهش داده 9.5 ...... پس phonearena رو هم به دوستاران سامسونگ اضافه کنید ... این وسط ریویو های gsmarena و smape از همه درست تره ...

Original Titan
25-10-2008, 09:52
اصلا همه سايت هاي تحليل گوشي به كنار
مگه خودمون كوريم بابا!!
تابلو كه كدوم بهتر عكس ميگيره كه
اول سي 905 بعدشم اين ال جيه :31:
جدا تابلوه ديگه

SAEED_BARCELONA
25-10-2008, 12:24
پس phonearena رو هم به دوستاران سامسونگ اضافه کنید
فون آرنا که از همون زمان معرفیه G800 تابیل بود که رنبال سامسونگه. چیز تازه ای نیست
یه عیبی هم که پیکسون داره اینه که زیادی کلفته. بقیه گوشیایی که فول تاچ هستن اینقدر ضخامت ندارن.
جای فلشش خندم میندازه

corey
25-10-2008, 12:38
ولی خودمونیما الان قیمت جهانی i8510 نزدیک 600 دلار هست و c905 با قیمت حدودا 700 دلار میاد میاد خداییش اصلا خرید c905 به صرفه نیست و قیمتش خیلی بالاست

hussain
25-10-2008, 13:00
اصلا همه سايت هاي تحليل گوشي به كنار
مگه خودمون كوريم بابا!!
تابلو كه كدوم بهتر عكس ميگيره كه
اول سي 905 بعدشم اين ال جيه :31:
جدا تابلوه ديگه
100% تایید میشه خود شما چند عکس رو کنار هم بزار بعد مقایسه کن:10:

SAEED_BARCELONA
25-10-2008, 13:03
ولی خودمونیما الان قیمت جهانی i8510 نزدیک 600 دلار هست و c905 با قیمت حدودا 700 دلار میاد میاد خداییش اصلا خرید c905 به صرفه نیست و قیمتش خیلی بالاست
نه بابا c905 که 700دلار نیست. خیلی کمتر از ایناست. حالا قیمتشو براتون در میارم.W8

hamed1297
25-10-2008, 14:37
خوب اين طبيعي هست.هميشه گوشي هاي سوني اريكسون در اول ورودشون به بازار قيمت كاذبي دارن.
همه گوشي سامسونگ هم 1 ماه هست توي بازار هست واسه همينه كه كمي افت قيمت داشته.

hussain
25-10-2008, 15:08
من هم به حرف اشون شک دارم.
مگه میشه یگ گوشی بدون سیستم عامل از سیستم عاملدار گرونتر باشه اون هم در یک سطح:41:

corey
25-10-2008, 16:13
آخه حمید گفت قیمتش نزدیک 700 تومنه و تو ریویوی الدار هم حدود قیمتش گفته 400 الی 450 یورو

hussain
26-10-2008, 00:47
آخه حمید گفت قیمتش نزدیک 700 تومنه و تو ریویوی الدار هم حدود قیمتش گفته 400 الی 450 یورو
به دل نگیر خمید احتمالا دکمه 5 رو با 7 اشتباه زده:31:

corey
26-10-2008, 10:42
الدار هم گفته که قیمتش بین 400 تا 450 یورو هست و بازم قیمتش بالای 600 تومن میشه
البته جدیدا روی حرف های الدار نمیشه زیاد حساب کرد

ali_power42
26-10-2008, 12:47
صفحه نمایش با اون کیفیت و با اون دوربین غول و اخرین و بهترین جاوا و gps و wifi و کیفیت کلی خیلی بالا اگه قیمتش 600 تومن هم باشه زیاد جای تعجب نداره
این قضیه توی lap top های سونی هم دیده میشه که با وجود امکانات یکسان قیمتشون خیلی بالاتره بالاخره هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیست

hamed1297
26-10-2008, 16:57
به هر حال به خاطر رقابت هم كه شده چاره اي جز اين نداره كه قيمت رو كم كنه.آقاي سوني اريكسون رو ميگم.

mostafa_khan001
26-10-2008, 23:49
صفحه نمایش با اون کیفیت و با اون دوربین غول و اخرین و بهترین جاوا و gps و wifi و کیفیت کلی خیلی بالا اگه قیمتش 600 تومن هم باشه زیاد جای تعجب نداره
این قضیه توی lap top های سونی هم دیده میشه که با وجود امکانات یکسان قیمتشون خیلی بالاتره بالاخره هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیست
نخیر خیلی هم زیاده
چه خبره مگه؟البته واسه اوایلش اره.اما اگه میخواد مشتری جذب کنه باید بیاد روی 500 سریع
بعدشم لب تاپ دنیاش کجا.دنیای موبایل کجا
ثانیا اونحا اسم مارک هست:سونی
اینجا هست سونی اریکسون

hamed1297
29-10-2008, 00:15
فكر كنم زمانش رسيده باشه كه اسم تا

hamed1297
29-10-2008, 00:16
فكر كنم زمانش رسيده باشه كه اسم تاپيك عوض بشه.چون ديگه وارد بازار شده.
قيمت هم 575 دلار ناقابل:

Original Titan
29-10-2008, 00:28
قيمت هم 575 دلار ناقابل:
به نظر من براي شروع خيلي خوبه

فكر كنم زمانش رسيده باشه كه اسم تاپيك عوض بشه.چون ديگه وارد بازار شده.
به حسين هم گفتم اسم تاپيكو عوض كرد ;)

^^ HAMID ^^
29-10-2008, 01:06
ریویو ی فون آرنا :

Design 7.5

Keyboard 6
Build Quality 9
Look 7

Display 8.5

Quality 10
Resolution 8
Size 7

Camera 9.5
[LIST]
Resolution 10
Quality 8.5
Features, Comfort 10

Sound Quality 7.5

Incoming 6.5
Outgoing 8

Battery 10

Talk time 10
Stand-by time 10

Connectivity 9.5

Local 10
Internet 9
Data 9

Multimedia 7

Interface Comfort, Options 8
Quality 8
Supported formats 6
Connectors (3.5/A2DP) 6

Organizer 8

PIM 8
Phonebook 8
Messaging 8

GOOD 8

این ایرادی که بهش گرفته من قبول ندارم :

but we have a problem with the colors. As in K810 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])and К850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])it looks like there’s a grey filter, which makes them less saturated and with lower contrast.

از ویدیوش هم ایراد گرفته ..

It has the best flash of all 8-megapixel phones and because of that it’s the only model able to make quality pictures indoors. The software is kind of old-school but is not bad at all. It looks good, offers many extras and is user-friendly. Music-wise, we would’ve liked to see a 3.5 mm jack to add up to the nice musical abilities of the device. Although it doesn’t have a touchscreen and is not a smartphone, C905 is equipped with a very good browser, which is more user-friendly than Pixon’s and Renoir’s and is head to head with the one of the Symbian S60 based INNOV8.

نتیجه آخر:

Let’s sum up in a few words: if you are looking for the best 8-megapixel cameraphone and taking pictures with a flash is important for you, C905 has no competition at the moment. However, if you want a well-balanced all-in-one device, bare in mind C905’s poor video capabilities.

این لینک ریویو :

اینم لینک صفحه نمونه عکسها :

hussain
29-10-2008, 01:19
قیمتش واقعا خوبه.
امید وار شدیم

hessam_sz
29-10-2008, 08:55
پس تا يك ماه ديگه ايشالا وارد ايران ميشه؟

corey
29-10-2008, 22:07
ریویوی جدید c905

corey
29-10-2008, 22:23
ولی کیفیت دوربینش عالیه این عکس نگاه کنید

hamed1297
29-10-2008, 22:53
از سیب عکس گرفته مثل هلو.دی...

Original Titan
29-10-2008, 23:23
خوب
سايت مخصوص C905 :

hamed1297
29-10-2008, 23:36
انقدر عکساش بزرگه که 2 روز با این اینترنت نفتی ما طول یکشه باز بشه.

^^ HAMID ^^
30-10-2008, 00:24
آفرین سونی اریکسون !

gsmarena چقدر از عکسش تعریف کرده :

Photos are so impressive we're tempted to suspect a complete revision of image processing. A minor fix just couldn't have brought such a boost in quality.

کپ کردن از کیفیت !

Sony Ericsson C905 seems to have undergone a complete rehash of the image processing algorithm. The photos have vibrant and balanced colors and very mild sharpening. Noise is kept to really comfortable values for a camera phone. Chromatic aberrations even in high-contrast or underexposed areas are well under control. The purple fringing has almost completely gone. C905 produces astonishingly fine detail

عکسها درارای رنگهای سرزنده و متعادل هستند و شارنس عکس ها بسیار متعادل هست .. نویز ها در مقیاس خوشایندی کنترل شده اند برای یه کمرا فون.. حاشیه بنفش ( بر اثر پایین بودن کیفیت لنز رخ میدهد..دور اجسام بنفش میشه) به طور کلی برطرف شده ( جنس لنز c905 عالیست) ... c905 به طرز حیرت انگیزی جزئیات عکس رو تولید میکنه (نگه میداره)

The Sony Ericsson team must have put great effort to addressing those issues

تیم سونی اریکسون باید تلاش زیادی برای تنظیم کردن الگوریتم پست پروسسینگ عکسها انجام داده باشند[ مترجم نکاتی رو خودش اضافه کرده ..ترجمه آزاد :27:)

تو حرف آخر هم کلی از دوربین c905 تعریف کرده و تو سر فیلم برداری زده ! واقعا کار رو خراب کرده با این حال :

!WELL DONE SonyEricsson ! آفرین سونی اریکسون ! اینبار سربلند شدیم .

ali_power42
30-10-2008, 13:35
کیفیت دوربین همونطور که حمید گفت amazing بوده
ولی مثل اینکه اسپیکر گوشی نتونسته مثل دوربینش بترکونه و این هم چارت مقایسه اسپیکر c905 با بقیه گوشیها:
با این حال صدای این گوشی برای کسانی که نمیخوان دیسکو راه بندازن کافیه

R@R#M@N
30-10-2008, 14:00
wow پسر عجب عكسايي‌‌!!
فول سايز دانلود كردم نويز مويز تعطيله !!
بسي حال كرديم
داره دوباره جريان 2 و 3 مگاپيكسلي اتفاق ميوفته كه سوني تركونده !!

Nabakhshoode
30-10-2008, 14:14
کیفیت دوربین همونطور که حمید گفت amazing بوده
ولی مثل اینکه اسپیکر گوشی نتونسته مثل دوربینش بترکونه و این هم چارت مقایسه اسپیکر c905 با بقیه گوشیها:

شما به اعدادم نگاه کنی تو موزیک و به خصوص رینگ تون به هم نزدیکن و خوب چند دسی بل اختلاف اونقدا مهم نیست اونم واسه یه کمرا فون( البته به نظر من که کلا بلندی صدای اسپیکر اهمیت نداره و فکر میکنم تو سطح جهان خریدارا خیلی به این مورد اهمیت نمیدن )... خود آیفون که به نوعی موزیک فون هم محسوب میشه هم هر چند تو برخی رویو ها از اسپیکرش انتقاد شده و صدای بلندیم نداره ولی خریدارا اهمیتی به این مورد نمیدن ! یا همین سری W سونی که خیلیاش صدای اسپیکر بلندی ندارن...!

^^ HAMID ^^
30-10-2008, 17:09
میگن صداش بهتر از کا 850 هست (کاربراش میگن) نمیدونم چرا اینجا اینجوریه !

hamed1297
31-10-2008, 17:48
شد 530$.

hussain
01-11-2008, 01:11
شد 530$.

یرای شروع مناسبه.
دیشب C702 رو تو دست گرفتم عجب گوشی بود.با K800 مقایسه دوربین کردیم خیلی جالب بود.
ولی عجب زیر آب عکس می گیره کف کردبم:31:

hessam_sz
01-11-2008, 10:23
یرای شروع مناسبه.
دیشب C702 رو تو دست گرفتم عجب گوشی بود.با K800 مقایسه دوربین کردیم خیلی جالب بود.

يعني چي؟ضد آبه؟

Original Titan
01-11-2008, 11:29
يعني چي؟ضد آبه؟
آره ...
ولي اينقدي نيس كه بشه زير آب باهاش عكس گرفت!!
يعني من نمي دونستم!!

hessam_sz
01-11-2008, 15:41
آره ...
ولي اينقدي نيس كه بشه زير آب باهاش عكس گرفت!!
يعني من نمي دونستم!!

دمش گرم تكنولوژي چقدر پيشرفت كرده:18:

hussain
02-11-2008, 00:57
دمش گرم تكنولوژي چقدر پيشرفت كرده:18:
اره بابا بعدش خاستیم توی روغن هم امتحان کنیم که یارو قاط زد:31:

ali_power42
03-11-2008, 04:49
یرای شروع مناسبه.

عکسای c702 نسبت به k800 چجوری بود؟
میگن عکسای c702 کمرنگ و بی روحه !!!! درسته؟؟؟

^^ HAMID ^^
04-11-2008, 10:20
باز خوبه خود گوشي را ديدي بابا ول كن اون خانومه را.
كور رنگي نگرفتي چون محو چيز ديگه اي شدي نميتوني فرق مشكي و سرمه اي را تشخيص بدي

نه جانه حاجی همون مشکی خودمونه فلاش خورده یه ذره روشن شده :دی بهراد این رنگه جدیده ؟ اگه آره چرا من خبر ندارم ؟ :دی

این عکسه درباره این مطلب هست :

high quality prints at any size= چاپ با کیفیت بالا در هر سایز (با c905 )

Sony Ericsson has announcesd an advertising media first as it teams up with Bauer Media’s lads' mag, FHM, to create the first magazine campaign entirely shot on a mobile phone camera, in order to promote the new Sony Ericsson C905 Cyber-shot handset. The five-figure deal sees the phone camera creative advertorials run in the December 2008 issue of FHM, which went on sale yesterday, to target the Christmas shopping season.
The Sony Ericsson C905’s unique selling point is its ability to reproduce high quality prints at any size, further blurring the line between dedicated digital cameras and cameraphones. Bauer Media developed the creative idea to put the product to the test for the advertorial and set up a photography shoot using professional lighting, models, hair, make-up and an expert fashion photographer - the twist being that the shot was taken on a Sony Ericsson C905 Cyber-shot mobile phone.
“This is an amazing opportunity for us show off the capabilities of our new phone,” says
Sony Ericsson UK & Ireland Marketing Director, David Hilton. “The audience and timing of this campaign is perfect for generating a buzz within the gadget-mad young men of Britain, just as their Christmas wish lists are being created.”

اینم عکسه خانومه که با c905 گرفتن:

hussain
04-11-2008, 10:42
چرا عکس کامل نیست!!!!!

S A M S U N G
04-11-2008, 10:51
مقایسه دوربین گوشیهای INNOV8 - PIXON - C905 - KC910 - N82 با 8 مگاپیکسل دوربین دیجیتال کانن :

SAEED_BARCELONA
04-11-2008, 11:00
ندیده میگم تو این مقایسه یکی از سامسونگا اول شده. اگه نشده بود نمیزاشتیش امیر خان

corey
04-11-2008, 11:05
اصلا نگاه نکنید مقایسش وحشتناکه کس های ان82 هم رنگاش مشکل داره و هم کیفیتش نسبت به بقیه پایین تره بعد جالبه کلی تو عکس های روزش ازش تعریف کرده و واقعا خنده داره!!!!!

ولی برید عکس ها ببینید واقعا کیفیت عکس های c905 خوبه و فعلا تو 8مگاپیکسلی ها c905 و i8510 از همه بهترن

hussain
04-11-2008, 11:14
مقایسه دوربین گوشیهای INNOV8 - PIXON - C905 - KC910 - N82 با 8 مگاپیکسل
N82:9:.

اصلا نگاه نکنید مقایسش وحشتناکه کس های ان82 هم رنگاش مشکل داره و هم کیفیتش نسبت به بقیه پایین تره بعد جالبه کلی تو عکس های روزش ازش تعریف کرده و واقعا خنده داره!!!!!

ولی برید عکس ها ببینید واقعا کیفیت عکس های c905 خوبه و فعلا تو 8مگاپیکسلی ها c905 و i8510 از همه بهترن
حالا ببینیم یا نه ارزش داره:10:

S A M S U N G
04-11-2008, 11:17
ندیده میگم تو این مقایسه یکی از سامسونگا اول شده. اگه نشده بود نمیزاشتیش امیر خان
شما ریویو رو بخونی بد نیست ! از اول تا آخر از N82 تعریف کرده !!!

آخرش هم برنده اصلی رو N82 معرفی کرده .

corey
04-11-2008, 12:40
حتما عکس ها ببینید خیلی خوبه
ولی اینکه ان82 گفته بهترینه واقعا عجیبه و دیگه معلومه این ریویوها خیلی چرت و پرته
در کل بهترین دوربین i8510 و c905 دارن پیکسون رنگاش زیاد طبیعی نیست رنیور هم که در حد این 3تا نیست

hussain
04-11-2008, 13:12
احتمالا یارو چپول بوده؟

^^ HAMID ^^
04-11-2008, 13:19
بنده به علت سرعت زغال سنگی هییچی به جز نوشته ندیدم .. کانکلوژنش رو خوندم اسحال گرفتم :دی

چی میییییییییییگه این ؟ میگه فلاش c905 از همه قویتره و فلان بعد عکسهای روزش ضایست !؟؟ همین پریروز بود gsmarena رویو c905 رو داده بود ( از اون معتبر تر داریم ؟) کلی از عکسش تعریف کرده بودن( همش هم روز بود شب که نداشت ) ..

ببخشیدا به قولی (علی دایی :27:) این فون آرنا هم ک**عر گفته واسه خودش :دی

وقتی به عکس پیکسون بده با اون وضعیتش بده 9.5 تو ریویو ی قبلی دیگه خودتون تا تهش برید ( ریویو کننده شیرین میزنه :دی)

نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_barcelona

شما ریویو رو بخونی بد نیست ! از اول تا آخر از N82 تعریف کرده !!!

سابقت خرابه ! :دی

R@R#M@N
04-11-2008, 13:28
نه جانه حاجی همون مشکی خودمونه فلاش خورده یه ذره روشن شده بهراد این رنگه جدیده ؟ اگه آره چرا من خبر ندارم ؟
آره رنگ جديده !! سرمه ايه :دي (خيلي محو عكس شدي :دي)

عجب ريويوويي :)) !!‌ژس ن82 شد كينگ آو 8 مگا =))

corey
04-11-2008, 14:08

corey
04-11-2008, 14:13
جالبه رنگای ان82 تو روز اصلا جالب نیست و رنگ آسمون و ساختمون و ... همش با بقیه فرق می کنه

تو شب هم که دیگه آبرنگ ترکونده و همه عکساش به زردی میزنه

فلش هم که c905 ترکونده و فلشش خیلی قویه و تو فاصله دور بهتر از ان82 عمل کرده

ماکرو هم که باز c905 از همه بهتر هست و رنگ کاغذ و دلار تو c905 از همه بهتره تو ان82 و i8510 کاغذ رنگش عوض شده

ر کل هر جوری حساب کنی ان82 آخره و اول یا c905 هست یا i8510

hessam_sz
04-11-2008, 14:54

ولي تو اين قسمت c905 خراب كرده همش مات شده چرا؟

SAEED_BARCELONA
04-11-2008, 17:18
ولي تو اين قسمت c905 خراب كرده همش مات شده چرا؟
جز همینی که گذاشتی c905 تو بقیه عکسا عالی عمل کرده.
عکس با فلشش که معرکست. مخصوصا تو فواصل دور. خیلی عکساش توپ شده
همین طور ماکرو
من جای مسئولین شرکت الجی بودم اصلا برا گوشیام فلش نمیزاشتم که جاگیر باشه. فقظ یه فضایی رو اشغال کرده!

ravani_13
04-11-2008, 17:33
سلام من امروز با c905 کار کردم و چند تایی عکس گرفتم

واقعا خوش دست هست

کیفیت ال سی دی خوب ولی چرا 2.4 ؟؟؟

صدای گوشی در حد k850 و میشه گفت کمی بیشتر هست .

و اما دوربین :

ولی دوربینش به نظر من از8510 کمی ضعیفتره به غیر از فلش و حالت ماکرو که از نوشته های دفترم عکس گرفت توپ و از 8510 بهتر .

رنگ سبز رو بهتر نشون میده مثل چمن و منظره و ...

ولی در عوض رنگ ها رو مرده تر و کم رنگ تر و مات تر نشون میده البته نسبت به 8510 .

در زوم هم که هیچ حرفی واسه گفتن نداره در مقایسه با 8510 .

در کل تبریک به سونی اریکسون .

H M R 0 0 7
05-11-2008, 01:02
سلام

بعضی از پستهای خلاف قوانین و اسپم پاک شده.
دوستان لطفا در دادن پست دقت بیشتری به خرج بدن

موفق باشید

hussain
05-11-2008, 01:36
امروز دبی قیمت گرفتم 810 تومن.چطوره؟

hessam_sz
05-11-2008, 08:35
امروز دبی قیمت گرفتم 810 تومن.چطوره؟

خيلي زياده

Original Titan
06-11-2008, 00:29
بابا اين ريويوي سايت جي اس ام آرنا هم كه همش C905 آخر شد
فقط فلش و اينترفيس اول شد ...
كيفيت لنزو و دقت رنگ و .... خلاصه چيزاي مهم همش آخره يا وسط ميشه
اه

hessam_sz
06-11-2008, 07:49
به نظر منم شفافيت عكس 905 پايينه بايد واقع بين بود نمبخواهيم كه خودمون را گول بزنيم.عكس ها را ببينيد.

^^ HAMID ^^
06-11-2008, 08:56
باز که سونی اریکسون آبروریزی کرد :دي

ما نفهمیدیم یه بار gsmarena میاد تعریف میکنه یه بار میزنه تو سرش ..

من قبول دارم تو عکسهای روز i8510 عکسهاش جزییات بهتری نسبت به c905 داره ..مخصوصا لندسکیپ .. به درختان که جزییات ریزی (برگ) دارن دقت کنید متوجه میشید ...دلیلش اینه که تو i8510 نیومده زیاد نویزها رو کاهش بده برعکس c905 که عکساش تقریبا بدون نویز هست ..اگه ماله i8510 رو بگیرید نویزهاشو کاهش بدید میشه مثله c905 .. کاهش نویز کمتر=جزییات بیشتر
------
چیزی که c905 نیاز داره یه مقدار کاهش نویز کمتر + مقدار رنگ بیشتر + یه مقدار کنتراست بیشتر + یه ذره شارپنس

اینا رو اگه به عکس اعمال کنی عکسهای روزش خیلی بهتر میشه
-----
فلاششم که قویه .. این الجی خیر سرش فلاش زنون گزاشته نمیزاشت بهتر بود :31: زنونش اندازه ال ای دی نور داره ..
-----

من موندم ماکرو چرا اینجوری شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---

در کل c905 بد نیست و اگه از همه شرایط عکس(ویدیوش که ر**ه) خوب بخوای بازم c905 گزینه ارجح تری هست .. ولی تو عکسهای روز i8510 کمی بهتر هست

^^ HAMID ^^
06-11-2008, 09:02
بدون احتساب امتیاز ویدیو :

i8510 و ماله الجی :31: = 81
c905 = 77
پیکسون = 65

(میبینید اختلاف زیاد نیست c905 تو ماکرو نمیدونم چرا اینقدر کم آورد چیز عجیبیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

hussain
06-11-2008, 10:35
از نظر ما Se خوب کار کرده.
به قول شاعر:مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوشید

ninja3000sh
06-11-2008, 11:16
متاسفانه سونی دست از سر سوکتهای قدیمیش بر نمیداره و بجای انکه از فیش 3.5 میلیمتریری استاندارد استفاده کنه میاد باز هم سوکتهای قدیمی اریکسون رو روی گوشیهای جدیدش میزاره.:41:
از نظر صدا هم که تو gsmarena مثل اینکه avarage اورده که...:41:
دوربینش هم که در مقابل سامسونگ از نظر شفافیت و ... کم اورده:41:
سیستم عامل هم که نداره.
خدا رحمتش کنه.

corey
06-11-2008, 11:39
متاسفانه سونی دست از سر سوکتهای قدیمیش بر نمیداره و بجای انکه از فیش 3.5 میلیمتریری استاندارد استفاده کنه میاد باز هم سوکتهای قدیمی اریکسون رو روی گوشیهای جدیدش میزاره.:41:
از نظر صدا هم که تو gsmarena مثل اینکه avarage اورده که...:41:
دوربینش هم که در مقابل سامسونگ از نظر شفافیت و ... کم اورده:41:
سیستم عامل هم که نداره.
خدا رحمتش کنه.

این سوکت هاش قبول دارم همشون بعد از یک مدت مشکل پیدا می کنن

صدا هم معمولا صدای گوشی های سونی اریکسون بد نیست و همیشه بالاترین نمره تو gsmarena میارن و c905 هم که میگن صداش بهتر از کا850 هست و کا850 هم صداش هم با کیفیته و هم نسبتا بلند

دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه

بالاخره کسی پیدا میشه که گوشی بدون سیستم عامل بخواد نمونش فروش عالی c902 کلا سیستم عامل برای خیلی ها ملاک نیست و فقط دنبال امکانات خوب هستن که c905 هم wifi داره و هم gps

ninja3000sh
06-11-2008, 12:24
این سوکت هاش قبول دارم همشون بعد از یک مدت مشکل پیدا می کنن

صدا هم معمولا صدای گوشی های سونی اریکسون بد نیست و همیشه بالاترین نمره تو gsmarena میارن و c905 هم که میگن صداش بهتر از کا850 هست و کا850 هم صداش هم با کیفیته و هم نسبتا بلند

دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه

بالاخره کسی پیدا میشه که گوشی بدون سیستم عامل بخواد نمونش فروش عالی c902 کلا سیستم عامل برای خیلی ها ملاک نیست و فقط دنبال امکانات خوب هستن که c905 هم wifi داره و هم gps
دوست عزیز فیش 3.5 میلیمتری یکی از واجبترینهاست که باید روی هر گوشی باشه چون واقعا خیلی بدرد ادم میخوره.
از نظر صدا هم تو ringing با k850 اختلافشون کمه. درسته.ولی تو voice و music خیلی کم اورده. در کل هم باید voice و موزیک بهتر بودن که بدتر شدن.
دوربین هم که شفافیتش در مقابل i8510 پایینه.در کل دوربین i8510 خیلی راضی کننده هست.در مورد فیلمبرداریش هم که سونی اریکسون معلوم نیست چیکار میکنه.میاره روی دوربین 3.2 گوشی xperia x1 فیلمبرداری vga30fps میذاره ولی روی گوشی که دوربینش 8 مگا پیکسلی و کمرا فونه QVGA30fps میذاره.
دوست عزیز اتفاقا برای کسی که اینقدر پول میده و گوشی میخره سیستم عامل خیلی مهمه.در کل سیستم عامل باعث میشه هم کار کردن با گوشی راحت میشه و هم تنوع منو بندی هم بهتر میشه.wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
موفق باشی.

Original Titan
06-11-2008, 14:24
wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
بقيش قبول ولي اينو اصلا نيستم
صفحش كه اندازش خوبه
سرعت هم كه خيلي بالاست جون ميدي باش اينترنت كار كني
بروزرش از همه بهتره

corey
06-11-2008, 17:23
دوست عزیز فیش 3.5 میلیمتری یکی از واجبترینهاست که باید روی هر گوشی باشه چون واقعا خیلی بدرد ادم میخوره.
از نظر صدا هم تو ringing با k850 اختلافشون کمه. درسته.ولی تو voice و music خیلی کم اورده. در کل هم باید voice و موزیک بهتر بودن که بدتر شدن.
دوربین هم که شفافیتش در مقابل i8510 پایینه.در کل دوربین i8510 خیلی راضی کننده هست.در مورد فیلمبرداریش هم که سونی اریکسون معلوم نیست چیکار میکنه.میاره روی دوربین 3.2 گوشی xperia x1 فیلمبرداری vga30fps میذاره ولی روی گوشی که دوربینش 8 مگا پیکسلی و کمرا فونه QVGA30fps میذاره.
دوست عزیز اتفاقا برای کسی که اینقدر پول میده و گوشی میخره سیستم عامل خیلی مهمه.در کل سیستم عامل باعث میشه هم کار کردن با گوشی راحت میشه و هم تنوع منو بندی هم بهتر میشه.wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
موفق باشی.

منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm نداره

دوربین هم من مطمئنم که تو فریمورهای بعدی خیلی بهتر میشه مثل بیشتر سونی اریکسون ها ولی خب فیلم برداریش واقعا مسخرست و سونی باید فکری به حال کمرافون هاش بکنه

ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان:31:) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
صفحه نمایش هم به نظرم برای گوشی بد نیست و کلا به نظرم گوشی های تاچ فقط نیاز به صفحه نمایش بزرگ دارن ولی اگه 2.6 بود باز بهتر بود

hamed1297
06-11-2008, 19:29
منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm نداره
در مورد فیش اگر طبق دستور العمل شرکت اون رو خارج نکنید خراب میشه.وگر نه من هم خودم چند ساله گوشی های سونی اریکسون داشتم و گوشی دوستان هم ندیدم مشکلی داشته باشه.

در مورد فیلم برداری هم که دیگه واقعا سونی گند زده.آخه یکی نیست بگه بابا شما مثلا خودت مدعی هستی توی فیلم برداری و دوربین دیجیتال.
فکر نکنم کار سختی باشه..وقتی LG گذاشته پس سونی هم حتما میتونه.دی..
گوشی های خیلی ساده نوکیا هم دیدم فیلم برداری VGA داشتن.

ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
تایید میشه.
در واقع برای یک کمرافون نداشتن سیستم عامل مزیت هست به نظر من.چون در این صورت خیلی سریعتر دوربین آماده عکس گرفتن میشه و اینکه خیلی ها هستن که پیچیدگی های اسمارت فون ها رو دوست ندارن.

Speed perfromance // Start-up time // Shoot-to-preview // Preview-to-standby
Sony Ericsson C905 // 2.0 sec // 4.8 sec //1.0 sec
Samsung INNOV8 // 4.6 sec // 4.1 sec // 0.7 sec
Samsung Pixon // 3.5 sec // 9.0 sec // 2.2 sec
LG Renoir // 3.8 sec // 3.5 sec // 0.9 sec

و این هم یک تایید دیگه:

he Sony Ericsson C905 is definitely the one that's always ready to capture the moment without compromising lens protection plus it's got the upper hand with better organized shortcuts

hamed1297
09-11-2008, 19:12
دوباره کاهش قیمت:

US$ 520.00

saman65
10-11-2008, 10:17
فلاششم که قویه .. این الجی خیر سرش فلاش زنون گزاشته نمیزاشت بهتر بود :31: زنونش اندازه ال ای دی نور داره ..

آره فلشش زیاد تعریفی نیست
ولی بهترین کمرافون شناخته شد و پوز سونی و سامسونگ(اونم با 2 گوشی)رو یه جا زد:31:(با احتساب امتیاز های فیلم برداری):10:

ما نفهمیدیم یه بار gsmarena میاد تعریف میکنه یه بار میزنه تو سرش ..

حمید جان GsM حقیقت رو میگه:31:

ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان:31:) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره

کوچکتم.فعلا که بی پولیه و سیستم عامل داشتن و نداشتن مهم نیست:31:

saman65
12-11-2008, 05:45
بابا معلومه کجایین....

saman65
12-11-2008, 05:50
میبینم که بعد از اول شدن KC910 Renoir بزرگ تو ریویوGSM بین 8 مگاپیکسلی ها دیگه این کلوپ هم خوابیده و حرفی واسه گفتن ندارین:31:
SE شانس آورد 2 تا فلش خوب گذاشت رو این گوشی وگرنه الان جای Pixon آخر شده بود:27:

hussain
12-11-2008, 15:14
شرکت سونی اریکسون یک برنامه جدید برای C905 عرضه کرده که بوسیله این برنامه شما یک عکاس حرفه ای خوا هید بود

Sony Ericsson launches C905 Flickr photography competition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Posted by Michell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | November 11th, 2008 | 110 views

Sony Ericsson now gives you the opportunity to become Sony Ericsson Official Photographer 2009. If you’ve got a hidden photographer in you, you should definitely take part of Sony Ericsson’s newly launched C905 photography competition at Flickr.
The five individuals that get the most ‘Favs’ will each receive a C905 to keep. These five will then have to continue in the competition only using the C905, and taking pictures of motives selected by Sony Ericsson. The five will have one day for each motive. The individual with the most combined ‘Favs’ will win the title of Sony Ericsson Official Photographer 2009.
To enter the competition you have to be located in the UK, either have a Flickr account or register one, and upload a ‘never before published online’ portrait shot taken by you. You must also tag your photo with the following tags: sony ericsson, c905, photography competition.
Too bad this is UK only. I would have loved to take part of it.

hamed1297
12-11-2008, 16:29
فکر کنم اینی که شما گذاشتی معنیش این باشه که یه سونی اریکسون این فرصت رو به همه میده که عکاس اختصاصی سونی اریکسون بشن.
در واقع یه مسابقه هست.
5 نفر انتخاب میشن و به هرکدوم یه C905 داده میشه و یک روز بهشون فرصت داده میشه که از موضوعاتی که سونیی اریکسون مشخص کرده عکس بگیرن.او نفر اول عنوان Sony Ericsson Official Photographer 2009 رو نصیب خودش میکنه.
برای شرکت توی این رقابت شما باید توی uk زندگی کنید,توی فلیکر عضو باشید,فقط هم برای بر و بچ UK هست.

behzad1280
13-11-2008, 09:45

درود

در مورد سوکت 3.5 میلیمتری ، من این مشکل رو با خریدن یه هندزفری استریو بلوتوث HBH-DS220 حل کردم. واقعاً معرکه است.

من خریدم 75000 تومن .

hamed1297
13-11-2008, 13:29
درود

در مورد سوکت 3.5 میلیمتری ، من این مشکل رو با خریدن یه هندزفری استریو بلوتوث Hbh-ds220 حل کردم. واقعاً معرکه است.

من خریدم 75000 تومن .
راه خوبی هست ولی هزینه بر هست.
با این حال من تاکید میکنم اگر طبق دستورالعمل انجام بشه مشکلی پیش نمیاد.

hamed1297
13-11-2008, 21:52
شیراز مشاهده شد بالاخره:
قیمت:780.000
WOW

hussain
14-11-2008, 15:40
قیمتش برای شروع خیلی خوبه

saman65
14-11-2008, 23:30
قیمتش برای شروع خیلی خوبه

780 خیلی خوبه:19:؟؟؟

hamed1297
14-11-2008, 23:47
خیلی زیاده.ولی چون تک مغازه بود هرچی دلش میخواست قیمت میداد.
فکر کنم یه 100.000 تومانی خودش کشیده روش.
به زودی قیمتش خیلی پایین میاد.

saman65
15-11-2008, 06:16
خیلی زیاده.ولی چون تک مغازه بود هرچی دلش میخواست قیمت میداد.
فکر کنم یه 100.000 تومانی خودش کشیده روش.
به زودی قیمتش خیلی پایین میاد.

حامد جون اطلس موبایله؟؟؟

farhooode
15-11-2008, 08:54
شیراز مشاهده شد بالاخره:
قیمت:780.000
WOW

اون پشت ویترین هم حتما برادران زبرجد میفروشن
اگر اطلس موبایل باشه

hamed1297
15-11-2008, 10:44
حامد جون اطلس موبایله؟؟؟

اون پشت ویترین هم حتما برادران زبرجد میفروشن
اگر اطلس موبایل باشه

نه.من توی عفیف آباد دیدم.کنار گالری خاطره.

^^ HAMID ^^
16-11-2008, 11:30
فریمور جدید برای c905 اومده ولی هنوز کسی خبر نداره available نیست برا آپدیت :

R1CA020

این هم عکس با فریمور جدید :

بقیش هم اینجا :

hamed1297
16-11-2008, 12:21
حمید جان این سایت واسه ما مسدود هست.عسکتم نمیاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hussain
16-11-2008, 13:40
خيلي خفنه دستت درد نكنه

Original Titan
16-11-2008, 14:02
دوستان اين سايت ميده 850.000 تومن !!!!

^^ HAMID ^^
16-11-2008, 14:39
حمید جان این سایت واسه ما مسدود هست.عسکتم نمیاد

برا منم مسدود بود یه زمانی .. یه کارت جدید گرفتم با اینکه سرعتش آشغاله ولی خیلی از سایتها بازه ... سایت فلیکر هست .. بیا اینم قیلتر شکن :

خيلي خفنه دستت درد نكنه

مخلصیم.

hamed1297
16-11-2008, 15:45
برا منم مسدود بود یه زمانی .. یه کارت جدید گرفتم با اینکه سرعتش آشغاله ولی خیلی از سایتها بازه ... سایت فلیکر هست .. بیا اینم قیلتر شکن :
ممنون.
راستی حمید تو چرا توی کلوپ گوشی خودت نمیپری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hussain
16-11-2008, 15:57
بیا اینم ق ی ل ت ر ش ک ن :

همه بله شما هم بله:21:

^^ HAMID ^^
16-11-2008, 22:11
راستی حمید تو چرا توی کلوپ گوشی خودت نمیپری؟

والا چی بگم از بس گرفتارم خیلی کم میام یه چیز میگم میرم ...2 روزه نخوابیدم داداشم مریضه یکسره تو بیمارستانم ... هی.. بیخیال .

یه برنامه هست touch math v3 تست کردی ؟ من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم تا نصفه میره یهو خط پر میشه ولی فایل نصفست..برنامه باحالی باید باشه از این جا میشه دانلود کرد :

ورژن جاواشو تست کن ببین رو p1 جواب میده ..

hamed1297
16-11-2008, 22:34
والا چی بگم از بس گرفتارم خیلی کم میام یه چیز میگم میرم ...2 روزه نخوابیدم داداشم مریضه یکسره تو بیمارستانم ... هی.. بیخیال .

یه برنامه هست touch math v3 تست کردی ؟ من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم تا نصفه میره یهو خط پر میشه ولی فایل نصفست..برنامه باحالی باید باشه از این جا میشه دانلود کرد

آخ.انشاءاله که مشکلی نباشه.
این برنامه که هم جاوا هست هم trial .اگر ماشین حساب خوب میخوای abakus خوبه.

hussain
17-11-2008, 00:53
[quote=^^ HAMID ^^;3181080]والا چی بگم از بس گرفتارم خیلی کم میام یه چیز میگم میرم ...2 روزه نخوابیدم داداشم مریضه یکسره تو بیمارستانم ... هی.. بیخیال .
quote]
انشا الله خدا شفا بده نترس زود خوب ميشه:10:

mostafa_khan001
17-11-2008, 01:55

یه برنامه هست touch math v3 تست کردی ؟ من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم تا نصفه میره یهو خط پر میشه ولی فایل نصفست..برنامه باحالی باید باشه از این جا میشه دانلود کرد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن جاواشو تست کن ببین رو p1 جواب میده ..
هی روزگار.به امید خدا اونم زود خوب میشه
در مورد اینکه دانلودهات نصفه میشن دلیلش استفاده از قیلتر شکنه.موقع دانلود باید عیر فعالش کنی و گرنه همینی میشه که الان همش نصفه میگیره
شرمنده عکس سیبیلم رو اینجا ندارم:41:.فعلا با همین عکس بساز:31: تا برگردم خونه اون یکی رو بگذارم:5:
شارژ باشید:20:

^^ HAMID ^^
17-11-2008, 07:41
آخ.انشاءاله که مشکلی نباشه.

انشا الله خدا شفا بده نترس زود خوب ميشه

هی روزگار.به امید خدا اونم زود خوب میشه

قربون همتون ..امروز که بهتر بود ..تا ببینیم تقدیر چیست.

این برنامه که هم جاوا هست هم trial .اگر ماشین حساب خوب میخوای abakus خوبه.

دمو بود ولی چیز باحالی بود گراف میکشید فکر کنم انتگرال هم حل میکرد ... ها این abakus که گفتی کامل مهندسیه ؟ نمودار میکشه ؟ لمسی عمل میکنه ؟ یه لینک داری ازش ؟ چه خبر دیگه خودت سلامتی ؟ بچه ها خوبن ؟ :31:

در مورد اینکه دانلودهات نصفه میشن دلیلش استفاده از قیلتر شکنه.موقع دانلود باید عیر فعالش کنی و گرنه همینی میشه که الان همش نصفه میگیره
شرمنده عکس سیبیلم رو اینجا ندارم.فعلا با همین عکس بساز تا برگردم خونه اون یکی رو بگذارم

نه همه دانلودام این شکلیه ..همین سایته که لینک دادم که قیلتر نیست بازم نصفه دانلود میشه .با چند تا کارت هم امتحان کردم نمیدونم ویروس میروسی چیزی گرفتم ؟ آنتی ویروسم که آپدیت هست ولی چیزی پیدا نکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed1297
17-11-2008, 12:22
دمو بود ولی چیز باحالی بود گراف میکشید فکر کنم انتگرال هم حل میکرد ... ها این abakus که گفتی کامل مهندسیه ؟ نمودار میکشه ؟ لمسی عمل میکنه ؟ یه لینک داری ازش ؟ چه خبر دیگه خودت سلامتی ؟ بچه ها خوبن ؟

والا این هم هست:

توضیحات بیشترش توی تاپیک هست.
بپه ها هم خوبم.سلام میرسونن.دی...

mostafa_khan001
17-11-2008, 17:19
حمید دهنت ویز ویز
کلی خندیدم
:دی :دی :دی

hamed1297
17-11-2008, 19:49
اوف ,چه تیریپی زده مصطفی.لول.

hussain
17-11-2008, 21:04
شما 2تا برادريد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafa_khan001
17-11-2008, 22:32
اااا حمید چرا برداشتیش؟میخواستم تازه سیوش کنم:دی
اما یه کم جوات بود سیگارمیه دونه از این سیگار برگ با کلاسا میزاشستی واسم
الان این همکار تراشکاری مییاد همهی پستهامون رو زرتی میتراشه!!

^^ HAMID ^^
17-11-2008, 22:40

برگردیم به بحث :دی

Original Titan
18-11-2008, 20:03
كشيد پايين :
509 دلار
plemix

hamed1297
19-11-2008, 11:53
خوب یکم دلتون رو آب بندازم
اول اینکه توی بازار Uk این گوشی خیلی فروش خوبی داشته و به شدت سونی اریکسون راضی هست.

C905 pushes Sony Ericsson to top

November 17, 2008
New Sony Ericsson C905 sees Sony Ericsson claim UK top spot from Samsung for one week only, with Nokia down in third

Sony Ericsson has topped the weekly sales statistics with a brand share of 28.7 per cent following the launch of its C905.

According to figures published by GfK for week 44 of the year, Samsung hit second with Nokia third.

Sony Ericsson’s share has grown three per cent since the C905’s launch; it is now the second best selling contract phone.

“This is a really good result,” said Sony Ericsson UK and Ireland marketing manager Dave Hilton.

=======================================
حالا 2 تا عکس از خود گوشی:

=======================================
این هم 2 نمونه عکس گرفته شده با گوشی:

^^ HAMID ^^
19-11-2008, 21:11
كشيد پايين

c905 گرفته :

farhooode
19-11-2008, 21:48
میگن با مموری 8 گیگ عرضه میشه

hamed1297
19-11-2008, 23:17
این پست یکی از بچه ها توی پرشین تولز هست:

با گارانتی سیتادل 1.3 میلیون تومان

C905 با گارانتی 720 ... بدون گارانتی 680 تومان

پ.ن : طرف ( دوستم ) می گفت هر مغازه ای سوال کرده گفتن تو پک C905 مموری 8 گیگ ه !!

قیمتای امروز تهران - علاءالدین

توی بحرین هم با کابل TV هست.ایران رو نمیدونم.

ninja3000sh
20-11-2008, 00:25
دوستان من امروز این گوشی رو تو علاءالدین دستم گرفتم اصلا چنگی به دل نمیزنه.
i8510 سامسونگ خودمو با این گوشی مقایسه کردم.در کل i8510 سامسونگ یه چیزه دیگست.(شاید بگید به سامسونگ تعصب داره ولی این رو بگم هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم) حتی خود مغازه دار میگفت سامسونگ i8510 هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ کارایی خیلی بهتر از c905 هست.
قیمتش هم 685 تومن میگفت.این گوشی باتوجه به اینکه امکانات جالبی توش دیده نمیشه خیلی افت قیمت خواهد داشت.صفحه نمایشش هم 2.4 اینچ هست که سونی اریکسون به نظر من به جای گذاشتن دکمه های الکی باید به ال سی دی گوشی فکر میکرد.حداقل ال سی دی گوشی باید 2.6 اینچ میشد نه اینکه 2.4 اینچ.
در کل این گوشی انطوری که تو عکس قشنگ دیده میشه از نزدیک وقتی ببینید چنگی به دل نمیزنه.

^^ HAMID ^^
20-11-2008, 07:17

corey
20-11-2008, 10:15
دوستان من امروز این گوشی رو تو علاءالدین دستم گرفتم اصلا چنگی به دل نمیزنه.
i8510 سامسونگ خودمو با این گوشی مقایسه کردم.در کل i8510 سامسونگ یه چیزه دیگست.(شاید بگید به سامسونگ تعصب داره ولی این رو بگم هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم) حتی خود مغازه دار میگفت سامسونگ i8510 هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ کارایی خیلی بهتر از c905 هست.
قیمتش هم 685 تومن میگفت.این گوشی باتوجه به اینکه امکانات جالبی توش دیده نمیشه خیلی افت قیمت خواهد داشت.صفحه نمایشش هم 2.4 اینچ هست که سونی اریکسون به نظر من به جای گذاشتن دکمه های الکی باید به ال سی دی گوشی فکر میکرد.حداقل ال سی دی گوشی باید 2.6 اینچ میشد نه اینکه 2.4 اینچ.
در کل این گوشی انطوری که تو عکس قشنگ دیده میشه از نزدیک وقتی ببینید چنگی به دل نمیزنه.

اتفاقا بر عکس این گوشی از نزدیک واقعا قشنگه و کلا به سلیقه بستگی داره و به نظرم c905 از i8510 قشنگ تره

قیمت جهانی این گوشی 500 دلاره و تا چند هفته دیگه به این قیمت و حتی کمتر هم میرسه که با این قیمت واقعا مناسبه

فقط ال سی و فیلم رداریش ضایست و واقعا 2.4 اینچ برای این گوشی کمه

Original Titan
20-11-2008, 14:03
اتفاقا بر عکس این گوشی از نزدیک واقعا قشنگه و کلا به سلیقه بستگی داره و به نظرم c905 از i8510 قشنگ تره
موافقم!
اين گوشي ابهت خاصي داره كه به نظر من رمز فروش بالاش بوده
فقط دوستان هموطن جوادش نكنن!

~ReZa~
20-11-2008, 14:06
یکی از دوستام این گوشی رو 9 روز پیش خرید ولی بیشتر از 6 روز تو دستش دوام نیاورد و 3 روز پیش برد با ضرر زیاد فروختش.
اولا بگم که من هم n82 دارم وقتی اورد با گوشی من مقایسه کنه فکر میکرد که بهترین گوشی با امکانات دوربین دستشه ولی برعکس از اب در اومد.چون فیلمبرداری این گوشی واقعا جلوی n82کم میاره.که بد جوری تو ذوقش خورد.در مورد عکساش هم بگم تفاوت زیادی با عکسهای n82 نداره فقط بعضی جاها کیفیت عکساش یه نمه با کیفیت تر و بهتر از n82 بود.
چون من با این گوشی کار کرده ام میتونم در این مورد شما رو اگاه کنم.کیفیت صدای این گوشی تو اسپیکر بهتر از n82 هست ولی تو هدفون به پای n82 نمیرسه.یکی از نقاط ضعف گوشی داشتن lcd کوچک میباشد که برای دیدن بهتر عکسها باید اونها رو تو مانیتور کامپیوتر نگاه کرد.قیافه گوشی از پشت جذابیت خاصی نداره ولی از جلو میشه گفت خوبه.ولی عالی نیست.در کل این گوشی خواستم بگم با این قیمت کذایی اصلا ارزش خرید رو نداره. اگه جلوی خودم گوشی دست دوم n82 و گوشی اکبند c905 رو بزارند من همون دست دوم n82 رو بر میدارم.

^^ HAMID ^^
20-11-2008, 18:27
ولی تو هدفون به پای n82 نمیرسه

محاله ! ......

corey
20-11-2008, 18:50
کا850 هم اومده و کلا هر گوشی جدید سونی اریکسون میاد یک سری میان الکی پست میدن
بابا ان82 از کا800 و کا850 هم تو هدفون کم میاره و اصلا صداش تو هدفون خوب نیست بعد میای میگی ان82 از c905 بهتره!!!!

ال سی هم که فرقی چندانی با ان82 نداره و کیفیت هم که مشخصه کدوم بهتره
حتما میخواین بگین که ان82 از c905 خشگل تره!!!!!!!!

Punisher_2008
20-11-2008, 18:57
ورژن اول هر گوشی معمولا مشکلاتی داره مثل k850 ورژن اول خداوکیلی در حد k800 بزور بود ولی ورژن جدید واقعا عالی شد و یا مثلا گوشی 5610 یا n78 ورژن های اول هنگ یا.... رو داشتن عکاسی با گوشی های سونی اریکسون باید بلد باشی دوربین های حرفه ای هستند و روی تنظیمات اتوماتیک چندان جواب نمیگیری نوکیا تنظیمات اتوماتیکش خوبه و در ضمن سونی اریکسون در سری سایبرشات خودش تراشه های بیسیار قوی به اسم GO FORC میزاره برای اینکه رنگها طبیعی و همانطور که چشم میبینه جلوه کنند

~ReZa~
20-11-2008, 20:25
کا850 هم اومده و کلا هر گوشی جدید سونی اریکسون میاد یک سری میان الکی پست میدن
بابا ان82 از کا800 و کا850 هم تو هدفون کم میاره و اصلا صداش تو هدفون خوب نیست بعد میای میگی ان82 از c905 بهتره!!!!

ال سی هم که فرقی چندانی با ان82 نداره و کیفیت هم که مشخصه کدوم بهتره
حتما میخواین بگین که ان82 از c905 خشگل تره!!!!!!!!
من نمیگم n82 از c905 خوشکله.ویا نمیگم ال سی دی n82 بهتره.منظورم اینه که برای یک موبایل کمرا فون اونم با 8 مگاپیکسل ال سی دی 2.4 خیلی کوچکه.شما ببینید n82 سال 2007 اومده بیرون و این گوشی سال 2008 اونم اواخر سال که تقریبا میشه 2009 که امکانات این گوشی زیاد راضی کننده نیست.دوستم این گوشی رو 850 تومن خرید ولی 580 فروخت اونم با زور که هر مغازه ای نمیخریدش.خودش وقتی کیفیت ضایع فیلمبرداریش رو مقابل n82 دید خیلی پشیمون شد و در ضمن بگم این گوشی سیستم عامل سیمبین هم نداره و این خودش یکی دیگر از معایب گوشی بحساب میاد که این عوامل و عوامل دیگر باعث شد ببره و بفروشه.در مورد صدای هدفون هم بگم من حالت استریوی نوکیا و 3 بعدی بودن تو اسپیکرهاش و با هیج موبایلی عوض نمیکنم.جذابیت کار کردن با n82 بهتر از c905 هست.

corey
20-11-2008, 21:08
خب برای بعضی ها سیستم عامل نداشتن حسنه و من نمیدونم گوشی جاوا با قیمت 500 دلار و دوربین 8مگاپیکسل و wi fi و gps و... گرونه اونم برای شروع !!!!!!!!!!!!
کیفیت ضایع فیلم برداری کجا بوده ان82 30فریم میگیره و c905 هم 30 فریم فقط تفاوتشون توی سایزشون هست در ضمن هیچ گوشی ای حتی رنیور هم فیلم برداریش راضی کننه نیست

در ضمن دوستتون اشتباه کرده 800 تون پول داده وایمیستاد این گوشی مشد 500 تومن بعدا میخرید و فکر کنم تا 2هفته دیگه این گوشی بشه 500 تومن مثل خیلی گوشی های دیگه مثلا ان96 که با قیمت بالای 1ملیون اولش اومد ولی الان......

مگه صدا توی هدفون 3بعدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم شما اولین نفری باشی که صدای نوکیا تو هدفون به سونی اریکسون ترجیح بدی

R@R#M@N
20-11-2008, 21:45
سلام بر همگي !!
بعد 1 هفته دوري اومدم :دي
ميبينم كه سي905 داره ميتركونه !! هم عكس و هم قيمت
مرسي از همه بچه ها !!
در ضمن صداي سوني رو هيچ گوشي ديگه اي (بغير از آيميت (خداييش من با كا جم نتونستم صدا رو تا 100 زياد كنم !!‌گوشي داشت ميتركيد)) مقايسه نكنيد !!

~ReZa~
20-11-2008, 22:12
خب برای بعضی ها سیستم عامل نداشتن حسنه و من نمیدونم گوشی جاوا با قیمت 500 دلار و دوربین 8مگاپیکسل و wi fi و gps و... گرونه اونم برای شروع !!!!!!!!!!!!
کیفیت ضایع فیلم برداری کجا بوده ان82 30فریم میگیره و c905 هم 30 فریم فقط تفاوتشون توی سایزشون هست در ضمن هیچ گوشی ای حتی رنیور هم فیلم برداریش راضی کننه نیست

در ضمن دوستتون اشتباه کرده 800 تون پول داده وایمیستاد این گوشی مشد 500 تومن بعدا میخرید و فکر کنم تا 2هفته دیگه این گوشی بشه 500 تومن مثل خیلی گوشی های دیگه مثلا ان96 که با قیمت بالای 1ملیون اولش اومد ولی الان......

مگه صدا توی هدفون 3بعدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم شما اولین نفری باشی که صدای نوکیا تو هدفون به سونی اریکسون ترجیح بدی

اتفاقا من به دوستم گفتم این همه پول نده و حتی گفتم بعد از 3 یا 4 هفته این گوشی افت قیمت خواهد داشت.ولی حرف خودشو تحمیل کرد و....بعدا خودش هم ضررشو دید.حالا از مسائل مالی بگذریم.
دوست عزیز اگه به پست من دقیق دقت کنی نوشتم صدای استریو ی هدفون و صدای 3 بعدی اسپیکر پس این دو مساله رو بهم نچسبون. من باز هم میگم تو سریهای جدید سری n نوکیا تو قسمت audio settings وقتیگزینه های stereo widening و loudness رو on میکنی صدا تو هدفون واقعا جذابتر میشه.
در مورد اسپیکر هم که حالت 3d tones رو براتون گفتم.

hussain
20-11-2008, 23:22
سلام بر همگي !!
بعد 1 هفته دوري اومدم :دي
ميبينم كه سي905 داره ميتركونه !! هم عكس و هم قيمت
مرسي از همه بچه ها !!
در ضمن صداي سوني رو هيچ گوشي ديگه اي (بغير از آيميت (خداييش من با كا جم نتونستم صدا رو تا 100 زياد كنم !!‌گوشي داشت ميتركيد)) مقايسه نكنيد !!
به به داداش بهراد:10:.
تازه كجاش ديدي هنوز مونده تا C905 كامل بشه.
اين حرف هد فون مثل اين ميمونه كه بگي نوكيا از سوني بهتره:31:

^^ HAMID ^^
21-11-2008, 06:22

noisymind
21-11-2008, 06:35
چرا. یک احتمال وجود داره. اونم اینکه فروشنده محترم هدفون اوریجینال رو با یک هدفون آشغالی مثلا 5 هزار تومانی عوض کرده باشه!!!! کیفیت زمین تا آسمون فرق داره.

R@R#M@N
21-11-2008, 13:22
پسر عجب عكسايي ميگيره اين لاكردار !!

farhooode
21-11-2008, 14:35
جیف 800 تومن پول که بدی بابت خیریدن این گوشی
آدم حسابی بجاش یک دوربین فیلمبرداری با فرمت Hd سونی میتونه بخره

sogol6561
21-11-2008, 14:55
با سلام خدمت دوستان.
اقا دیروز تو علاءالدین یه نفر داشت هم با i8510 سامسونگ و هم با c905 سونی اریکسون ور میرفت رفتم پیشش ببینم چکار میکنه.
در مورد کیفیت فیلمبرداری بگم از دو تا موبایل هم به مدت 3 دقیقه فیلبرداری کرد ولی کیفیت سامسونگ i8510 خیلی بهتر از c905 سونی بود.
در مورد کیفیت عکسها پسر واقعا سامسونگ با این گوشی ترکونده.عکسهای سامسونگ i8510 خیلی طبیعیتر از c905 بود فقط تو فلاش c905 قویتره که اگه اونم نمیذاشت واقعا دیگه سونی گند زده بود.
در مورد قیافه و پرستیچ سامسونگ حرف اولو میزنه.
خدمتتون عرض کنم منوهای کارتونی c905 اصلا حال نمیده و مثل اینکه به ال سی دی گوشی برچسب چسبونده ای .ولی سامسونگ با توجه به اینکه سیمبین ورژن 9.3 داره واقعا منو بندی خوبی داره و همه چیز طبیعی به نظر میاد.
در کل بگم من که یکی از طرفدارانه سر سخت سونی اریکسون و نوکیا هستم با دیدن c905 سونی اریکسون به سونی اریکسون نا امید شدم.

sogol6561
21-11-2008, 15:40
اتفاقا من به دوستم گفتم این همه پول نده و حتی گفتم بعد از 3 یا 4 هفته این گوشی افت قیمت خواهد داشت.ولی حرف خودشو تحمیل کرد و....بعدا خودش هم ضررشو دید.حالا از مسائل مالی بگذریم.
دوست عزیز اگه به پست من دقیق دقت کنی نوشتم صدای استریو ی هدفون و صدای 3 بعدی اسپیکر پس این دو مساله رو بهم نچسبون. من باز هم میگم تو سریهای جدید سری n نوکیا تو قسمت audio settings وقتیگزینه های stereo widening و loudness رو on میکنی صدا تو هدفون واقعا جذابتر میشه.
در مورد اسپیکر هم که حالت 3d tones رو براتون گفتم.
این حرفتو دارم.
من الان هم 5700 نوکیا و w910i سونی اریکسون و هم n95 8gb دارم.از همه اول بگم کیفیت و بلندی و باس صدا تو 5700 نوکیا واقعا بهتر از w910 i سونی اریکسون و n95 8gb نوکیاست.و از لحاظ 3 بعدی بودن صدا تو اسپیکر که همون 3d sound هست n95 8gb داره حرف اولو میزنه.ولی w910i هم گوشی خوبیه.ولی جذابیت صدا تو بعضی گوشیهای نوکیا مثل 5700 و n95 8gb بهتر از گوشی های سونی اریکسونه.

^^ HAMID ^^
21-11-2008, 19:53
این موج منفی که تو ای تاپیک راه افتاده کمی مشکوک میزنه ...هر روز چند نفر که پستاشون یه رقمیه میان و از c905 بد میگن ..انشالا اونی که من فکر میکنم نباشه ... به هر حال الان عکسهای c905 خیلی خوبه (چون من عکساشو فول میبینم ) و همینطور بهتر هم میشه ... چند تا آپدیت که بشه ..(که روال معمول گوشیهای سونی اریکسون هست)

Original Titan
21-11-2008, 21:43
اين هم مقايسه سه دوربين c902 , c905 و نيكون D80 در شب:

آخر سر هم پرسيده مي تونيد بگيد كدون عكس مال كدوم دوربينه؟
و اني خيلي تابلوئه ولي انصافا C905 رشد خيلي زيادي داشته تو كيفيت اون هم همينو گفته
خيلي نزديك به نيكون گرفته

hamed1297
22-11-2008, 14:23
این موج منفی که تو ای تاپیک راه افتاده کمی مشکوک میزنه ...هر روز چند نفر که پستاشون یه رقمیه میان و از c905 بد میگن ..انشالا اونی که من فکر میکنم نباشه ... به هر حال الان عکسهای c905 خیلی خوبه (چون من عکساشو فول میبینم ) و همینطور بهتر هم میشه ... چند تا آپدیت که بشه ..(که روال معمول گوشیهای سونی اریکسون هست)
تایید میشه.تابلو هست 1 نفره.
بی تفاوت باشید خودش خسته میشه و میره.دی..

^^ HAMID ^^
22-11-2008, 20:33

hamed1297
22-11-2008, 21:05
حمید.دستت درد نکنه.الان هم داره تبلیق تبرک رو میگذاره توی tv و داد زد حـــــــــــــــمــــــیـ ـــد.
ایول.عکس ها واقعا توپه.

Original Titan
22-11-2008, 21:23
پس چرا اين فريمور را را زود تر نذاشتن براي گوشي
زشته اين عكساس كه سوم بشه!!
استثنايي عكس ميگيره

~ReZa~
23-11-2008, 00:35
دوستان تا اونجایی که من تازه واردم چند صفحه از این تاپیک c905 رو خوندم.و میبینم که اکثرا میان میگن c905 محشره و نمیدونم ترکونده و حرف نداره و ..... .همش یه کار میکنین که مثلا همه فکر کنند این گوشی چیه.
و با توجه به اینکه هر کدومتون یه جور مارکهای سونی اریکسون و....رو تو جای عکس قرار دادین معلوم میکنه که تعصب خاصی به این برند دارید ولی در مورد معایب گوشی حرفهایی نمیزنید.ولی در کل این کار باعث میشه بعضی از ادمها مثل دوست خودم بیاد تو اینجا وقتی که این همه تعریف میکنید وسوسه بشه و بره این گوشی رو بگیره و بعد از 6 روز بره گوشی رو با ضرر زیاد بفروشه.در کل این کارها(تعصب خاصی به یک برند داشتن)اصلا صحیح نیست و به نظرم ادمو به بیراهه میکشونه.
من نمیدونم شماها این گوشی رو دستتون گرفتین یا نه .اگه واقعا دستتون گرفتینش و اینجوری تعریفش میکنین که من حرفی ندارم.ولی من با این گوشی کار کرده ام نمیگم بده اتفاقا گوشی خوبیه ولی دیگه نه با قیمتی که بیان 850 بفروشنش و بعدا بعد از یه مدت بشه 300 تومن.واقعا سخته شروع قیمت این گوشی با این قیمت کزایی باشه.
من تو پستهای قبلی نظری در مورد n82 خودم و c905 دوستم دادم دیدم که همه دارن منو محکوم میکنن.ولی این کارا درست نیست.بالاخره برای ما نه سودی از شرکت سونی اریکسون میاد و نه سودی از شرکت نوکیا پس ...
شاد باشید:11:

hussain
23-11-2008, 01:06
عجب عكسهاي تميزي گرفته.
حتما مي خرم

hessam_sz
23-11-2008, 21:53
دوستان تا اونجایی که من تازه واردم چند صفحه از این تاپیک c905 رو خوندم.و میبینم که اکثرا میان میگن c905 محشره و نمیدونم ترکونده و حرف نداره و ..... .همش یه کار میکنین که مثلا همه فکر کنند این گوشی چیه.
و با توجه به اینکه هر کدومتون یه جور مارکهای سونی اریکسون و....رو تو جای عکس قرار دادین معلوم میکنه که تعصب خاصی به این برند دارید ولی در مورد معایب گوشی حرفهایی نمیزنید.ولی در کل این کار باعث میشه بعضی از ادمها مثل دوست خودم بیاد تو اینجا وقتی که این همه تعریف میکنید وسوسه بشه و بره این گوشی رو بگیره و بعد از 6 روز بره گوشی رو با ضرر زیاد بفروشه.در کل این کارها(تعصب خاصی به یک برند داشتن)اصلا صحیح نیست و به نظرم ادمو به بیراهه میکشونه.
من نمیدونم شماها این گوشی رو دستتون گرفتین یا نه .اگه واقعا دستتون گرفتینش و اینجوری تعریفش میکنین که من حرفی ندارم.ولی من با این گوشی کار کرده ام نمیگم بده اتفاقا گوشی خوبیه ولی دیگه نه با قیمتی که بیان 850 بفروشنش و بعدا بعد از یه مدت بشه 300 تومن.واقعا سخته شروع قیمت این گوشی با این قیمت کزایی باشه.
من تو پستهای قبلی نظری در مورد n82 خودم و c905 دوستم دادم دیدم که همه دارن منو محکوم میکنن.ولی این کارا درست نیست.بالاخره برای ما نه سودی از شرکت سونی اریکسون میاد و نه سودی از شرکت نوکیا پس ...
شاد باشید:11:

يعني دوست شما 850 خريده بعد 300 فروخته؟
من 500 ميخريدم ازش.
چرا الكي جو را متشنج ميكني؟
چرا اذهان عمومي را تشويش ميكني؟
اي بابا.

hamed1297
23-11-2008, 22:13
شاد باشید

ببینید.هرکس به هر چیزی علاقه داشته باشه خوبیهاش رو بیشتر میبینه.همونطور که شما زیاد خوشت نمیاد و بدیش رو میبینی.
ما از بدیهاش هم کم نگفتیم.
فیلم برداری بد ویا اینکه کاش صفحه نمایش بزرگتری داشت و یا موارد دیگه گفته شده.
به هر حال.
من بعید میدنم حتی 1 درصد از افرادی که اینجا سر میزنن این گوشی رو در حال حاضر با این قیمت بخرن.
ولی اگر کسی هم باشه بخره با این قیمت فکر نمیکنم براش مهم باشه ضرر هم کنه.
چون این طبیعی هست که در بدو ورود گوشی قیمتش به شدت کاذبه.
اون دیگه با خواننده هست که چی قضاوت کنه.
من به شخصه عکس هاش رو میبینم کف میکنم.واقعا خوبه.ولی نمیگم بهتر از این نیست.

ninja3000sh
24-11-2008, 18:39
دوستان امروز نمایشگاه الکامپ بودم با این گوشی در حالت روشن ور رفتم و چند تا عکس از این گوشی گرفتم.

موفق باشید.

^^ HAMID ^^
24-11-2008, 19:38
کیبور عربی کلاس کارشو آورده پایین .... از طرحش خیلی خوشم میاد ..همچین جم و جوره ..پت و پهن نیست ..

SAEED_BARCELONA
24-11-2008, 22:57
آره والا. خیلی ضایست با کیبورد عربی.
من k800مو می پرستم چون کیبوردش فقط اینگلیسیه.(مشتری گیر آوردید خبرم کنید!)

hamed1297
24-11-2008, 23:09
ولی مشکیش یه چیز دیگه هست.الکانس هست.

hussain
25-11-2008, 00:56
آره والا. خیلی ضایست با کیبورد عربی.
من k800مو می پرستم چون کیبوردش فقط اینگلیسیه.(مشتری گیر آوردید خبرم کنید!)
نه بابا کجاس ضایع:41:.
50تومن خریدارم:31:

استبداد
25-11-2008, 12:23
اون سوکت ها که توی عکس معلوم و بهش وصل برای شارژ هست؟

Original Titan
25-11-2008, 12:37
اون سوکت ها که توی عکس معلوم و بهش وصل برای شارژ هست؟
آره
از اونجايي معلومه كه آيكون باطري روش جرقه هست

SAEED_BARCELONA
25-11-2008, 21:29
50تومن خریدارم
از اونجایی که آدم با انصافی هستم دیگه منصرف شدم برای فروشش چون امروزبه طرز فجیعی خورد زمین که الان وقتی تماس برقرار میشه صدای طرف مقابلو نمیشنوم. یه ضربه که بزنم روی lcd درست میشه:دي

^^ HAMID ^^
30-11-2008, 12:43

Rjoun
30-11-2008, 12:48
اميدوارم بتونه موفقيت k800 رو تكرار كنه.

hamed1297
30-11-2008, 22:41
چرا من پست حمید رو نمیتونم ببینم؟

^^ HAMID ^^
01-12-2008, 08:11
حتما سایته عکسه برات فیلتره .. ببین این میاد :

==============================

^^ HAMID ^^
01-12-2008, 08:13

پانوراما :

Rjoun
01-12-2008, 12:59
بچه ها ريويوي جديد فون آرنا رو ديديد؟

hussain
02-12-2008, 12:33
بچه ها ريويوي جديد فون آرنا رو ديديد؟
بله جالبه اشتیاق ما را 3چندان کرد:31:

hessam_sz
02-12-2008, 23:17
فقط ميشه گفت باور نكردنيه

corey
03-12-2008, 13:25
آخرین قیمت 600 تومن با رم 8گیگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

^^ HAMID ^^
03-12-2008, 14:19
طلاییشم قشنگه ها !

R@R#M@N
04-12-2008, 16:17
سعيد جون اينجا كجاست ؟؟ چقدر سوني رو خوب ساپورت كرده :دي !!!
يارو چقدر بي سواد بوده !!! 8 گيگابايت رو نوشته 8G و 8 مگاپيكسل رو نوشته 8 Mg =))

corey
04-12-2008, 17:00
اتفاقا اکسپریا مشکی هم داشت که اون واقعا خشگله
ولی عجب خشگله این دبل980 لامسب بدجوری تو چشمه

hessam_sz
05-12-2008, 10:55
آخرین قیمت 600 تومن با رم 8گیگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اين يارو چقدر عشق سوني اريكسون داره دمش گرم يك دونه گوشيه بيگانه تو ويترينش نيست

hamed1297
06-12-2008, 00:18
سفیدش هم هست.پاساژ پایتخت دیدم.حس قیمت کردن نبود.طبقه دوم .
مغازه روبروش x1 داشت من اند کف اون بودم.قیمت اون 970 بود.

corey
08-12-2008, 14:21
آخرین قیمت 580
اینم نقره ایش البته در کنار موتو zn5 و گوشی بقلشون هم vertu هست که 2میلیون قیمتشه

hamed1297
09-12-2008, 00:36
این هم رنگ جدید:
یه مقدار دختر کشه:

hessam_sz
09-12-2008, 18:13
وااااااااااااااااااي عجب رنگ ماماني داره من دختر نيستم ها ولي خيلي حال كردم با اين رنگش

hamed1297
09-12-2008, 19:57
ایول قیمتش داره با مغز میاد پایین:us$ 504.00
فکر کنم تا قبل از عید در حد 400 بشه.واقعا با این امکانات 450 -400 می ارزه.

m3102
09-12-2008, 22:31
به نظر من c905 عکساش طبیعیتره:20:

SAEED_BARCELONA
09-12-2008, 22:46
آقا انگار سونی اریکسون زیادی به فکرمون بوده از همون اول با کیبورد فارسی زده. کیبورد انگلیسی اصلا پیدا نمیشه؟(انگار میخوام بخرم:دی)

hussain
10-12-2008, 01:44
آقا انگار سونی اریکسون زیادی به فکرمون بوده از همون اول با کیبورد فارسی زده. کیبورد انگلیسی اصلا پیدا نمیشه؟(انگار میخوام بخرم:دی)
خدارو چی دیدی شاید تو هم مثل من خریدی:31:

hessam_sz
10-12-2008, 09:15
اينايي كه الان وارد ايران شده با فريمور خاورميانه است يا قاچاقچي هاي عزيز دارن از اروپا وارد ميكنن؟

hussain
10-12-2008, 11:26
اينايي كه الان وارد ايران شده با فريمور خاورميانه است يا قاچاقچي هاي عزيز دارن از اروپا وارد ميكنن؟
از کیبوردش معلوم میشه :10:

enamoured1985f19
11-12-2008, 01:50
آخرین قیمت 540 علاءالدین

R@R#M@N
14-12-2008, 21:51
به به !!
نقره ايش پشتش خيلي نازه !!! خشكله !!‌ولي جلوش نه
آقا قيمتش داره بد مياد پايين !! خوشمان آمد

ghazal_ak
01-01-2009, 20:34
من شنیدم سیاهش حدود 100 تومن گرونتر از نقره ای و طلاییشه، آره؟؟

R@R#M@N
01-01-2009, 22:15
چه دلیلی داره که انقدر گرونتر باید باشه ؟؟

corey
01-01-2009, 22:38
من شنیدم سیاهش حدود 100 تومن گرونتر از نقره ای و طلاییشه، آره؟؟

نه همون قیمت هستش و فرقی نداره
ولی به نظر من قشنگ ترین رنگش نقره ایش هست و درصد خز شدن این رنگش هم کمتره

Punisher_2008
01-01-2009, 22:40
الان پولام یک جا گیره

به زودی در میاد اونوقت میگم c905 وایسا دارم میام

حتما میگیرمش

ghazal_ak
01-01-2009, 23:32
چه دلیلی داره که انقدر گرونتر باید باشه ؟؟
نمی دونم
خودم تعجب کردم وقتی شنیدم

نه همون قیمت هستش و فرقی نداره

مرسی

hussain
02-01-2009, 13:11
به به !!
نقره ايش پشتش خيلي نازه !!! خشكله !!‌ولي جلوش نه
آقا قيمتش داره بد مياد پايين !! خوشمان آمد

آخرين قيمتش 510 تومان:10:

hamed1297
03-01-2009, 23:14
کاملترین ریویو موجود:

کمکی خوبی میتونه باشه واسه کسانی که قصد خرید دارن.

hussain
04-01-2009, 00:52
کاملترین ریویو موجود:

کمکی خوبی میتونه باشه واسه کسانی که قصد خرید دارن.

بله واقعا عالي است.ارزش پول خرج كردن داره:11:

VBYOFSKI
08-01-2009, 11:24
مقايسه ٤ تا از 8 مگاپيكسلي هاي موجود تو gsmarena:

ويرايش بعد از چند دقيقه:
ببخشيد مثل اينكه قديمي بود من متوجه نشدم.

sunrise07
08-01-2009, 13:44
دوستان ظاهرا قرار اواسط فوریه یه اپگرید برای این گوشی بیاد که چند امکان جدید رو به اون اضافه می کنه که مهمترین قابلیت تشخیص لبخند هستش بقیه چیزای که قراره اضافه بشه ایناست:
Smile Shutter™
YouTube™
WayFinder 8
Snapfish
SMS-chat

Saman_Figo
10-01-2009, 02:54
سلام
کسی هست که این گوشی رو خریده باشه؟
اگه هست لطفا اطلاعات بده
اینکه چه فرقی با مدلای قبلی سونی اریکسون داره؟
آیا فیلمبرداریش مثله کا850 ام پی فوره؟(با صدای ای ای سی؟)
آیا چیزی هست که کا850 داشته باشه ولی این نداشته باشه؟
ممنون

Saman_Figo
10-01-2009, 03:04
زوم کا850 16برابر ولی سی905 8برابر!!!
چرااااااااااااا؟؟؟؟

senjin
10-01-2009, 23:40
بچه ها میگم به نظر شما می ارزه که من g900 خودم رو بفروشم و c905 بگیرم؟؟؟؟

thelastblack
11-01-2009, 00:03
به نظر من نمی ارزه... یه 3 مگاپیکسل دوربینت میره بالا ولی دیگه نه تاچ داری نه uiq...

hussain
12-01-2009, 01:06
به نظر من نمی ارزه... یه 3 مگاپیکسل دوربینت میره بالا ولی دیگه نه تاچ داری نه uiq...

نه دوست عزيز فقز اين نيست . ايشون با G900 ديگه برنامه ندارند چون شركتش ورشكست شد.
C905 دوربين خوب Gps .Wi-Fi.از حمه مهمتر جاوا بودنش كه كلي سرعت گوشي بالا ميره.:10:

Saman_Figo
12-01-2009, 17:58
یکی جواب منو بده!!! (پستهای قبلیم)
جی900 بهتر از سی 905 ؟؟؟

Original Titan
12-01-2009, 18:43
c905 بخر
الان بهتره

vahid_civil
12-01-2009, 19:02
ببخشید. وایرلس و جی پی اس چیزایی هستند که در خارج از ایران کاربرد بیشتری دارن.
با این قیمت هنوز جی 900 به نظر من بهتره.(البته واسه کسی که دوربین بیشتری نخاد)

senjin
12-01-2009, 19:07
ببخشید. وایرلس و جی پی اس چیزایی هستند که در خارج از ایران کاربرد بیشتری دارن.
با این قیمت هنوز جی 900 به نظر من بهتره.(البته واسه کسی که دوربین بیشتری نخاد)

راست میگین...چون منم واقعا از g900 راضیم...همه چیزش خوبه و هیچ مشکلی نداره...دوربینشم مشکل نیست..چونکه من انتظار بیشتر ازش دارم...فکر هم نکنم که اونقدرا که میگن سرعتش پایین باشه....همونطوره که شما میگین..چون تنها خوبیه سی 905 دوربینشه...

senjin
12-01-2009, 19:14
:31:یه خواهشی داشتم...اگه میشه کسی که سی 905 داره یه چند تا عکس برام بزاره...چون بیشتره این سایت ها که عکس میزارن دروغ میگن

hamed1297
12-01-2009, 23:46
عکس که زیاد گذاشته شده.شما اگر شک داری عکس رو روی کامپیوتر ذخیره کن و از توی properties اطلاعات Exif عکس رو چک کن تا ببینی با چی گرفته شده.
در ضمن هرکس بنا به استفاده باید گوشی انتخاب کنه.
اگر دوربین مهم هست C905 اگر نه G900.

alirafaat
15-01-2009, 00:39
سلام

اخرین قیمتی که دوستان برا c905 تو تاپیک گفتن فکر کنم 530 هست ولی توی مجلات چند هفته که 630 نوشته میشه و تغییری هم نمی کنه (که البته فکر کنم با گارانتی باشه )

دوستان می تونند بگند الان قیمتش چنده (بدون گارانتی و با گارانتی ) و ایا در این مورد هم گارانتی یعنی پول برای هیچ!!

با تشکر

momfilm
15-01-2009, 01:13
سلام دوست عزیز
گوشی شاپ داره این گوشی را به قیمت 520 میده با گارانتی معمولی

ولی قیمت بازار حدود 500 هستش

amin_metal1370
15-01-2009, 18:38
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.راستش من خودم یکی از طرفدارای پروپا قرص سونی اریکسون هستم .قصد دارم گوشیم رو طی 3 ماه دیگه عوض کنم.این c905 خیلی چشمم رو گرفته اما دوتا سوال خیلی مهم برام پیش اومده...
اول اینکه نمی دونم چند نفر از بچه ها کامنت های تو جی اس ام آرنا رو درباره این گوشی خونده باشن اما وقتی رفتم چند تا از کامنت ها رو خوندم دیدم ایراد های عجیب غریبی به گوشی نوشته بودن...مثلاً یکی نوشته بود بعد چند ساعت ال سی دی از کار افتاد یا یکی نوشته بود بعد از چند روز اسلایدر شکست یا یکی نوشته بود گزینه 8 مگاپیکسل تو دوربین وجود نداشت!!!!!!!! و از این قبیل مشکلات.می خواستم از دوستانی که الان این گوسی رو خریدن و دارن استفاده می کنن بپرسم آیا این مسائل حقیقت داره یا کامنت ها الکی بوده.چون من خودم از کسانی هستم که اولین سری های گوشی کا800 رو خریدم و تا الان که 2ساله دارم ازش استفاده می کنم جز یه تمیز کردن زیره قاب هیچ کاره دیگه ایی رو گوشی انجام ندادم و بخاطر این تجربه بسیار خوب از سونی اریکسون دوباره می خوام برم سراغ گوسی های این شرکت.
سوال دومم در مورد یک گوشی بسیار هوس انگیز نوکیا بنام ان85 هست که امکانات بسیار خوب+سی پی یو و رم جدید و ارتقا یافته +ال سی دی oled با قیمت مناسب هست...می خواستم بدونم تو مقایسه ان85 و سی 905 کدوم یکی برنده هستن.چون واقعاً برام سوال شده این مسأله(لطقاً نظر ها بدون تعصب باشه...ممنون)

hamed1297
16-01-2009, 14:56
اگر برنامه خور بودن گوشی براتون مهم هست همون N85 بهتره.
اگر جاوا رو ترجیح میدین و دوربین بهتر,همین C905 بهتره.
در مورد ایرادات هم من اونجا سر میزنم.بعضی اوقاط طرفداری برندهای دیگه واسه خراب کردن حریف این کار رو میکنن و چرت و پرت زیاد نوشته میشه.
در کل C905 گزینه خوب یهست.به خصوص اینکه تا 1 ماه دیگه یه آپدیت تپل براش میاد که چند قابلیت مثل smile shutter و ..بهش اضافه میشن.

در ضمن.هنوز جای افت قیمت داره.خیلی زیاد هم داره.

ghazal_ak
21-01-2009, 13:58
Flight Mode داره؟

corey
21-01-2009, 14:27
flight mode داره؟

ارتباطات گوشی مثل برقراری تماس و بلوتوث از کار میفته ولی از سایر امکانات گوشی مثل دوربین و موزیک پلیر میتونی استفاده کنی

rezamaya
21-01-2009, 15:32
دوستان عزيز آپديت اين گوشي نيومد؟
مال من كه مشكلي نداره ولي دوست دارم زودتر آپديت كنم .

hamed1297
21-01-2009, 19:59
1 ماه دیگه صبر کنید یه آپدیت اساسی میاد براش.

ghazal_ak
22-01-2009, 20:34
ارتباطات گوشی مثل برقراری تماس و بلوتوث از کار میفته ولی از سایر امکانات گوشی مثل دوربین و موزیک پلیر میتونی استفاده کنی
چطوری می تونم بزارمش رو flight mode ؟

corey
22-01-2009, 22:34
وقتی گوشی روشن می کنی میپره که گوشی روی فلایت مد باشه یا نه
از تو setting هم میشه گوشی گذاشت روی حالت فلایت مد

ghazal_ak
23-01-2009, 10:52
وقتی گوشی روشن می کنی میپره که گوشی روی فلایت مد باشه یا نه
از تو setting هم میشه گوشی گذاشت روی حالت فلایت مد
مرسی
پیداش کردم

enamoured1985f19
30-01-2009, 11:26
سلام.
وقتی که فیلم برداری میکنیم.نور قرمز ضعیف که برای فلش زنون روشن میشه.چرا؟

vahidsport
30-01-2009, 13:01
اگه می تونین یه خورده در مورد دوربین این گوشی صحبت کنین عکساش بده یا خوب فیلم برداریش چه طوره در حد 850 یا بالاتر این تشخیص چهره که دار بدرد می خوره یا نه دکوری هست

اگه می تونین چنتا نمونه عکس بزارین

ممنون

arefooo
30-01-2009, 14:08
سلام بر همگی من بین 2تا گوشی c905و g900 خفن گیر کردم (البته واسه خواهرم)
نیازاشو میگم اگه چند نفر راهنماییم کنن ممنون میشم
1.فلاش (چراغ قوه)
2.wi-fi
3.موقعی که می خواد صدایی که با گوشی ضبط کرده رو گوش کنه بدون دردسر بتونه جلو و عقب بزنه (روی خود صدا )
4.فایلای pdf رو بخونه (e-book)
5.صداش زمان رکورد بلند باشه وتو هدفون هم همینطور
6.فایلای txtو html 8هم بخونه

hamed1297
30-01-2009, 17:24
به نظرم همون G900 بهتره.

آقا اگر کسی این گوشی رو داره چند نمونه عکس بگذاره.توی این لینکی که گذاشتم نمونه عکسهای samsung innov8 هست.میخوام یه مقایسه ای داشته باشم.

ممنون.

vahidsport
30-01-2009, 17:50
G900 بهتره مخصوصا که pdf رو باز می کنه

alirafaat
30-01-2009, 21:18
سلام

دوربین دوم این گوشی چه جوری راه میفته ؟

hamed1297
30-01-2009, 22:00
دوربین دوم نداره که.ظاهرا با همون دوربین عقب باید کار کنید.

hamed1297
31-01-2009, 20:33
این رو توی یک فروم دیگه دیدم گفتم شاید به کار دوستان بیاد:

رهیاب همراه - تهران ۸۷

جستجوی نزدیک‌ترین بیمارستان، پمپ بنزین، پمپ گاز، ایستگاه مترو، هتل، سینما، موزه یا اثر تاریخی، مرکز ورزشی یا فرهنگی، دفتر راهنمای همشهری

گوشی‌های قابل نصب:

C905, C702, G705, W760, Z780, K750i, K770i, K800i, K810i, K850i, P990i, P1i, W800i, W810i, W850i, W900i, W910i, W950i, ...

مهم این هست که گوشی GPS داشته باشه.

سایت:

البته باید خریداری بشه.

hussain
01-02-2009, 14:31
این رو توی یک فروم دیگه دیدم گفتم شاید به کار دوستان بیاد:

رهیاب همراه - تهران ۸۷

جستجوی نزدیک‌ترین بیمارستان، پمپ بنزین، پمپ گاز، ایستگاه مترو، هتل، سینما، موزه یا اثر تاریخی، مرکز ورزشی یا فرهنگی، دفتر راهنمای همشهری

گوشی‌های قابل نصب:

C905, C702, G705, W760, Z780, K750i, K770i, K800i, K810i, K850i, P990i, P1i, W800i, W810i, W850i, W900i, W910i, W950i, ...

مهم این هست که گوشی GPS داشته باشه.

سایت:

البته باید خریداری بشه.

اگر مهم gps است 90% اينا كه gps ندارند؟؟؟؟؟؟

H@MID_2
02-02-2009, 11:39
کسی از شما قیمت روزشو میدونه؟؟؟

enamoured1985f19
02-02-2009, 13:37
کسی از شما قیمت روزشو میدونه؟؟؟

پنج شنبه هفته پیش تو علاءالدین 470 تا 500 بود

enamoured1985f19
02-02-2009, 13:41
سلام.من هر وقت بخوام فیلمبرداری کنم فلش زنونش هم روشن میشه.البته به صورت ضعیف.برای شما هم اینحوریه؟
راستی فرمویر جدید گوشی هم تا اواسط این ماه میلادی میاد و مهمترین مشخه اش طرح تشخیص لبخنده که به این گوشی اضافه خواهد شد.آخرین فرمویر این گوشی در حال حاضر R1BA042 هست
منبع:

hamed1297
02-02-2009, 18:55
اگر مهم gps است 90% اينا كه gps ندارند؟؟؟؟؟؟
منظور external GPS هست.
اگر پیدا کنید روی این گوشی ها جواب میده.

R@R#M@N
02-02-2009, 19:26
حامد یعنی این رهیاب با استفاده از جی پی اس موقعیت رو توی نقشه نشون میده ؟؟ مثل گارمین ؟؟؟
فک نکنم !! فک کنم این رهیاب همین نقشه خالی تهران هست و فک نکنم کالیبره شده برای جی پی اس باشه

hamed1297
02-02-2009, 21:34
حامد یعنی این رهیاب با استفاده از جی پی اس موقعیت رو توی نقشه نشون میده ؟؟ مثل گارمین ؟؟؟
فک نکنم !! فک کنم این رهیاب همین نقشه خالی تهران هست و فک نکنم کالیبره شده برای جی پی اس باشه
والا من خودم این رهیاب رو دارم روی گوشی(p1) ولی خوب نمیدونم رو چه اساسی اینها دارن برای گوشی های gps دار میفروشن.
ظاهرا که جواب میده.

ایدت بعد از سرچ:

این سایتش هست.

توی سایتش هم همین ادعا رو کرده.

Skull-00747
05-02-2009, 00:39
سلام دوستان
من یه سرچ کردم تو تاپیک چند تا سوال پیش اومد :
اول اینکه این گوشی تو ایران با کابل Tv out هست یا نه ؟هندزفری بلوتوث چی ؟
اگه کسی داره صدا و سرعتش (تو gps و منو و مدیا و ...) با سری N نوکیا مقایسه کنه .
واقعا زومش 8 برابره ؟
مگه میشه دوربین دوم نداشته باشه ؟
تشخیص لبخند مگه خودش نداره که بری آپدی کنی بیاد ؟
مثل اینکه یه خورده زیاد شد .
ممنون میشیم یه نظری بندازید .

hamed1297
05-02-2009, 00:41
من شنیدم کابلش کلا روش نیست و باید جدا بخری.ولی شاید سونی اریکسون حال بده و روش بگذاره.
الباقی رو چون باهاش کار نکردم نمیدونم.

Skull-00747
05-02-2009, 08:58
من شنیدم کابلش کلا روش نیست و باید جدا بخری.ولی شاید سونی اریکسون حال بده و روش بگذاره.
الباقی رو چون باهاش کار نکردم نمیدونم.
حالا چنده این کابله ؟

:40:

hamed1297
05-02-2009, 13:28
خبر ندارم.ندیدم .

mohammad_1ta
05-02-2009, 13:48
هندزفری بلوتوث چی ؟

هیچ گوشی ای تو ایران نمیتونی پیدا کنی که هندزفری بلوتوثش تو جعبه باشه (مگر گوشی های گرون قیمت 1 میلیون تومنی...) :46:

R@R#M@N
05-02-2009, 15:36
اتفاقآ یه سری گوشی چینی هست همه چیز که داره!! تو پکش هم دوتا باتری هست و هم هندزفری !! قیمتش هم 80 تا 100 تومنه

hamed1297
05-02-2009, 18:27
اتفاقآ یه سری گوشی چینی هست همه چیز که داره!! تو پکش هم دوتا باتری هست و هم هندزفری !! قیمتش هم 80 تا 100 تومنه
تازه یه دست کلید داره که همزمان با زنگ خوردن گوشی چراغش روشن خاموش میشه.

جهت حلال شدن پست:
قیمت جدید توی ایران چنده؟

enamoured1985f19
05-02-2009, 18:37
تازه یه دست کلید داره که همزمان با زنگ خوردن گوشی چراغش روشن خاموش میشه.

جهت حلال شدن پست:
قیمت جدید توی ایران چنده؟

قیمت 470_500$

meghdaad
06-02-2009, 18:35
کلوپ Renoir kc910 رنوآر و آلبوم عکس هایی که گرفتیم

:33:

xpix
08-02-2009, 22:02
آخرین قیمت گوشی 455 چوق !!!

enamoured1985f19
16-02-2009, 23:47
فرمویر جدید برا ی گوشی اومده.در حال آپدیته.

N70C905
17-02-2009, 13:34
سلام دوستان. من امروز خیلی تو این گروه c905 و innov8 گشتم. می خوام یه گوشی 8 مگاپیکسلی بخرم. از بس ضد و نقیض خوندم گیج شدم. در مورد innov که مشکل اساسیم سر شارژش هست که ظاهرا زود تموم می کنه. در مورد c905 هم کیفیت فیلم برداریش به شکم انداخته چون اهل فیلم و عکس گرفتن هستم. از طرفیم آدم گوشی داشته باشه که کیفیت فیلمش خوبه اما زود شارژ تموم می کنه، فایده نداره. یه جایی خوندم دوربین c905 از نظر سخت افزاری میتونه vga 30 بگیره اما نرم افزاری نه. این درسته؟ بعدشم میگن این ورژن امتحانی c905 هست و یه مدت دیگه کاملترش میاد. یعنی می خوام بدونم هیچ برنامه ای، آپ دیتی چیزی واسه ارتقاء فیلم برداریش هست یا ممکنه بیاد؟

starn
20-02-2009, 10:25
خوب قیمت دیروز توی تهران اعلائدین 425 تمن(طبقات بالا)

hamed1297
22-02-2009, 12:28
سلام دوستان. من امروز خیلی تو این گروه c905 و innov8 گشتم. می خوام یه گوشی 8 مگاپیکسلی بخرم. از بس ضد و نقیض خوندم گیج شدم. در مورد innov که مشکل اساسیم سر شارژش هست که ظاهرا زود تموم می کنه. در مورد c905 هم کیفیت فیلم برداریش به شکم انداخته چون اهل فیلم و عکس گرفتن هستم. از طرفیم آدم گوشی داشته باشه که کیفیت فیلمش خوبه اما زود شارژ تموم می کنه، فایده نداره. یه جایی خوندم دوربین c905 از نظر سخت افزاری میتونه vga 30 بگیره اما نرم افزاری نه. این درسته؟ بعدشم میگن این ورژن امتحانی c905 هست و یه مدت دیگه کاملترش میاد. یعنی می خوام بدونم هیچ برنامه ای، آپ دیتی چیزی واسه ارتقاء فیلم برداریش هست یا ممکنه بیاد؟
این گوشی ئورژن نهاییش توی بازار هست ولی براش فریمور میاد که با آپدیت به اون ورژن قابلیتهای بیشتری بهش اضافه میشه.
آخرین نسخه اون هم توی هفته قبل منتشر شده.
فیلم برداریش تغییری نخواهد کرد.