مشاهده نسخه کامل
: کلوپ LG Viewty
ali_star
02-09-2009, 11:09
بسیار عالی / ولی سوال :
1.این که توی این کدها تغییر به 5m و 640x480 هست. مگه توی خود تنظیمات دوربین همین مورد کیفیت ها وجود نداره؟ مثلا من میزارم روی 640 و فیلم میگیرم.
الان دادم بهش و تمام موارد از قبل تیک خورده بودند به جز qualiti عکس که بردمش روی max ممنون
2.خدارو شکر با موفقیت بک آپ گرفتم.حالا میخوام برم سر تم ها سوال:
الف!: اگه این عملیات تم رو انجام بدم زبان فارسی دستگاه میپره؟
ب: کلا میشه این تم های زیبا رو به صورت فارسی داشت یا این که اینها فقط انگلیسی هستند مثلا win7 یا ...
ج: اگه من تم ها رو بریزم و بعد ببرم 10g کنم . باید این کارها رو دوباره انجام بدهم؟ ممنون
د:این عملیات ها گارانتی کامتل رو از بین میبره؟
3.این فریمور ir.lg برای ke990 که یک جایی توی فروم دیدم . 10g هست ولی آیا فارسی هم هست؟
4.نمیشه شارژ usb رو قطع کرد؟ اینطوری هر دفعه که بخواد قطع و وصل شه که باطری میپکه!
5.در حالت اتصال انبوه یا massstrong باید حتما مموری داشته باشیم نمیشه حافظه خود گوشی رو به عنوان درایور باز کنه آخه از این قسمت content نرم افزار suit که میرم هم کپی خیلی طول میکشه و هم نمیشه مثلا فرمت jar توی فولد ها کپی کرد یا swf/ و ...
6.مشکل java بالای 3 مگ هنوز بدون راه حله؟
راستی من بالای دم محافظ اولی lcd رو با قیچی بریدم پیشنهاد میکنم تونهایی که جدید میخرند همین کارو کنند تا بیشتر بمونه چون تا اونجایی که میدونم محافظ lcd ویوتی توی بازار نیست! کیفشم نیست!
و در آخر دیگه اصلا از نوکیا خوشم نمیاد همش تکرار ...
خوب ببخشید که خیلی زیاد شد هر کدومو خواستید جواب بدید ممنون
ali_star
03-09-2009, 10:33
کسی نیست راهنماییم کنه؟!
ali_star
05-09-2009, 20:06
بسیار عالی / ولی سوال :
الان دادم بهش و تمام موارد از قبل تیک=Gخورده بودند به جز qualiti عکس که بردمش روی max ممنون
2.خدارو شکر با موفقیت بک آپ گرفتم.حالا میخوام برم سر تم ها سوال:
الف!: اگه این عملیات تم رو انجام بدم زبان فارسی دستگاه میپره؟
ب: کلا میشه این تم های زیبا رو به صورت فارسی داشت یا این که اینها فقط انگلیسی هستند مثلا win7 یا ...
ج: اگه من تم ها رو بریزم و بعد ببرم 10g کنم . باید این کارها رو دوباره انجام بدهم؟ ممنون
3.این فریمور ir.lg برای ke990 که یک جایی توی فروم دیدم . 10g هست ولی آیا فارسی هم هست؟
4.نمیشه شارژ usb رو قطع کرد؟ اینطوری هر دفعه که بخواد قطع و وصل شه که باطری میپکه!
5.در حالت اتصال انبوه یا massstrong باید حتما مموری داشته باشیم نمیشه حافظه خود گوشی رو به عنوان درایور باز کنه آخه از این قسمت content نرم افزار suit که میرم هم کپی خیلی طول میکشه و هم نمیشه مثلا فرمت jar توی فولد ها کپی کرد یا swf/ و ...
6.مشکل java بالای 3 مگ هنوز بدون راه حله؟
و در آخر دیگه اصلا از نوکیا خوشم نمیاد همش تکرار ...
خوب ببخشید که خیلی زیاد شد هر کدومو خواستید جواب بدید ممنون
جواب بعضی سولاتم!! از gandlof توی ------------
2الف:تم کاری به زبان نداره
2ب:تم با زبانی که نوشته شده میاد
2ج:بله
3.تعویض فریمور شخصی توصیه نمیشود خطریه
4.فعلا خیر
5.باید مموری باشه
6.در حال حاضر خیر
من س.الات بی جواب رو دوباره میزارم
1.این که توی این کدها تغییر به 5m و 640x480 هست. مگه توی خود تنظیمات دوربین همین مورد کیفیت ها وجود نداره؟ مثلا من میزارم روی 640 و فیلم میگیرم.
2این عملیات ها تم گارانتی کامتل رو از بین میبره؟
3راستی من بالای دم محافظ اولی lcd رو با قیچی بریدم پیشنهاد میکنم تونهایی که جدید میخرند همین کارو کنند تا بیشتر بمونه چون تا اونجایی که میدونم محافظ lcd ویوتی توی بازار نیست! کیفشم نیست!
4چرا بعد از فیلمبرداری 30 ثانیه که میگیره صدا دیگه ضبط نمیشه!!
میشه کاری کرد که فیلم رو به جای 3GP به صورت AVI بگیره؟
5.آرم DIVX رو از روی فیلم گرفته شده انقالی از مموری داخلی رو نمیشه برداشت؟
سلام از اطلاعاتی که دادین. ولی من امتحان کردم جواب نداد
ا سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ویوتی دارم. چند روز قبل از همین سایت می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها وشروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooria.rio
01-10-2009, 11:50
آقا هم محافظ صفحش هست.طبقه زیر همکف علاالدین 9 تومان
هم کیف مخصوص چرمش 15 تومان.خیلی هم شیکه.طبقه ی هم کف علاالدین انتها (ارتباط گستر بابک)
sasoolee
10-10-2009, 20:22
یه سوال مهم
هدست یا هندزفری گوشی ویوتی ke990 از چه کانکتوری استفاده میکنه؟
منظورم همون فیشیه که از هندزفری به گوشی وصل میشه ...؟؟؟؟؟؟؟
آیا مثل سونی اریکسون تبدیل سر راهش قرار میگیره تا هر هدست استانداردی بش وصل بشه یا اینکه یه پورت خاصه؟؟؟
almgti_79
11-10-2009, 12:38
یه سوال مهم
هدست یا هندزفری گوشی ویوتی ke990 از چه کانکتوری استفاده میکنه؟
منظورم همون فیشیه که از هندزفری به گوشی وصل میشه ...؟؟؟؟؟؟؟
آیا مثل سونی اریکسون تبدیل سر راهش قرار میگیره تا هر هدست استانداردی بش وصل بشه یا اینکه یه پورت خاصه؟؟؟
هندزفری این گوشی دو تیکه است و میتوانید به راحتی هر هدست دلخواهی را به آن وصل کنید....
این هم عکس هندزفری این گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I LOVE MESSI
11-10-2009, 18:14
من احساس میکنم وقتی یه عکس میگیرم کیفیت خیلی خوبه ولی وقتی همونو سیو میکنم میرم تو گالری کیفیت خیلی بد میشه چرا؟؟؟؟؟؟
pooria.rio
11-10-2009, 19:40
من احساس میکنم وقتی یه عکس میگیرم کیفیت خیلی خوبه ولی وقتی همونو سیو میکنم میرم تو گالری کیفیت خیلی بد میشه چرا؟؟؟؟؟؟
احتمالا از رمته
من با گوشی سونی اریکسون این مشکل رو داشتم که با عوض کردن رم حل شد
راستی این گوشی چرا انقدر رو رم حساسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم هنوز مشکل قطع شدن صدام موقع فیلمبرداری رفع نشده
almgti_79
12-10-2009, 01:06
احتمالا از رمته
من با گوشی سونی اریکسون این مشکل رو داشتم که با عوض کردن رم حل شد
راستی این گوشی چرا انقدر رو رم حساسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم هنوز مشکل قطع شدن صدام موقع فیلمبرداری رفع نشده
توي دوربين هاي ديجيتال هم همين مشكل هست، اگر رم خوب با سرعت بالا بكار نبريد ممكنه عكستون تار بشه يا گوشه هاي عكس بنفش بشه يا .....
درموردقطع شدن صداي فيلمبرداري به پارس كامتل مراجعه نكرديد؟
I LOVE MESSI
12-10-2009, 09:19
سلام ممنون یه رم 4 گیگ خوب یا 2 گیگ خوب که پر سرعت باشه و این مشکل رو حل کنه چه رمی خوبه ؟؟؟؟/ و سوال دوم اگر دقت کنید من وقتی میرم تو گالری یه عکسو که خودم گرفتم وقتی عکسو باز میکنم با رزولوشن اصلی دوربین عکس باز میشه ولی سمت راست و چپ عکس سیاه هست و کل ال سی دی رو در بر نمیگیره . مشکل از گوشیه من هست یا گالری ویوتی این مشکل رو داره و با فریم ور جدید ممکن هست حل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pooria.rio
12-10-2009, 13:43
توي دوربين هاي ديجيتال هم همين مشكل هست، اگر رم خوب با سرعت بالا بكار نبريد ممكنه عكستون تار بشه يا گوشه هاي عكس بنفش بشه يا .....
درموردقطع شدن صداي فيلمبرداري به پارس كامتل مراجعه نكرديد؟
زنگ زدم کامتل ،گفت باید بیارید اینجا.من هم میدونم اونجا اصلا کاری نمیکنن ،بیخود یه هفته هم گوشی میخوابه
آخه مشکلش بعضی مواقع پیش می اد همیشگی نیست.
میگم برم یه رم توشیبا یا سان دیسک بخرم
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
sasoolee
12-10-2009, 21:08
هندزفری این گوشی دو تیکه است و میتوانید به راحتی هر هدست دلخواهی را به آن وصل کنید....
این هم عکس هندزفری این گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پستت تشکر ده باره داشت..... ای والله داشت
به احتمال 99 درصد آخر هفته میخوام اینو بخرم
دو تا سوال دیگه :
1.کیفیت و قدرت صدای هدفون این دستگاه چطوره ؟ ؟؟؟ (من عادت دارم موزیک با هدفون رو با صدای بلند گوش بدم)
2. کیفیت دوربینش رو نسبت به دوربین های 5 مگاپیکسلی دیگه مثل nokia n85 یا sonyericsson c901 یا 5 مگاپیکسلی های دیگه چطور میبینن؟؟؟
بازم تشکر!
I LOVE MESSI
12-10-2009, 21:15
دو تا سوال دیگه :
1.کیفیت و قدرت صدای هدفون این دستگاه چطوره ؟ ؟؟؟ (من عادت دارم موزیک با هدفون رو با صدای بلند گوش بدم)
2. کیفیت دوربینش رو نسبت به دوربین های 5 مگاپیکسلی دیگه مثل nokia n85 یا sonyericsson c901 یا 5 مگاپیکسلی های دیگه چطور میبینن؟؟؟
بازم تشکر!
اگه کد هایه تقویت صدا رو استاندارد بزنی صدا خیلی بلند میشه ولی در حالت معمولی کیفیت عالش هست ولی به سونی و نوکیا نمیرسه (بدونه کد)
دوربینشو اگه درست تنظیم کنی و لم دوربین دستت بیاد یه دوربین کنان خریدی به اسم ویوتی:31::31:
اگه کد هایه تقویت صدا رو استاندارد بزنی صدا خیلی بلند میشه ولی در حالت معمولی کیفیت عالش هست ولی به سونی و نوکیا نمیرسه (بدونه کد)
دوربینشو اگه درست تنظیم کنی و لم دوربین دستت بیاد یه دوربین کنان خریدی به اسم ویوتی:31::31:
تاييد ميشه............... ميشه گفت تقريبا لمش دستم اومده و دارم از اين دوربين لذت ميبرم:31:...........خداوكيلي خيلي قشنگ ميگيره
almgti_79
13-10-2009, 14:12
سلام ممنون یه رم 4 گیگ خوب یا 2 گیگ خوب که پر سرعت باشه و این مشکل رو حل کنه چه رمی خوبه ؟؟؟؟/ و سوال دوم اگر دقت کنید من وقتی میرم تو گالری یه عکسو که خودم گرفتم وقتی عکسو باز میکنم با رزولوشن اصلی دوربین عکس باز میشه ولی سمت راست و چپ عکس سیاه هست و کل ال سی دی رو در بر نمیگیره . مشکل از گوشیه من هست یا گالری ویوتی این مشکل رو داره و با فریم ور جدید ممکن هست حل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون سايز صفحه تصوير ويوتي 400*240 هست، و عكسهايي كه ميگيريم 2592*1944 هست، وقتيكه روي منيجر گوشي باز ميكنيد اگر نسبت ببنديد خواهيد ديد كه براي اينكه كامل عكس نشان داده شود (باعرض 240)، طول تصوير بايد 320 باشد، به همين خاطر كناره هاي تصوير از هر دو طرف هريك به اندازه ي 40 پيكسل سياه خواهد بود...
وقتيكه زوم ميكنيد چون تصوير بزرگتر از صفحه نمايش ميشود، كل صفحه تصويري از عكس خواهد بود...
پس مشكل از منيجر گوشي نيست و با آپديت فريمور هيچ تغييري نميكند...
almgti_79
13-10-2009, 14:15
زنگ زدم کامتل ،گفت باید بیارید اینجا.من هم میدونم اونجا اصلا کاری نمیکنن ،بیخود یه هفته هم گوشی میخوابه
آخه مشکلش بعضی مواقع پیش می اد همیشگی نیست.
میگم برم یه رم توشیبا یا سان دیسک بخرم
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
والا نميدونم چي بگم، نظر، نظر خودتونه؛ آخه تا بحال براي كسي سابقه نداشته تصوير بدون صدا باشه، شايد مشكل از گوشي باشه!!!
almgti_79
13-10-2009, 14:20
دو تا سوال دیگه :
بازم تشکر!
1- كيفيت توي هدفونش عاليه چون تا همون حد بالاي صداي خودش، هدفونهاش خيلي خوب جواب ميده؛ من زياد با صداي بلند گوش نميكنم، ولي ميشه با كدهايي صداي توي هدفونو بالا برد، ولي پيشنهاد ميشه از هدفون قوي استفاده كنيد تا بعد از مدتي هدفونهاي گوشي به خش خش نيافته....
2- كيفيت دوربينش به نظر من از سري n نوكيا بهتره مخصوصا اگر بخواهيد در سايز بالا عكسها را چاپ كنيد وليكن در اتاق عكس را دون دون ميگيره و من نتونستم هنوز تنظيمي براي اين مشكلش پيدا كنم...
ولي در نور روز، حالت ماكرو و در شب عكسهايي كه ميگيره از سري n نوكيا بالاتره (البته من با n95 و n79 تست كردم)
البته به نظرم فيلمبرداريش نسبت به نوكيا خيلي بهتره...
pooria.rio
13-10-2009, 14:56
آقا من رفتم توشیبا 2 گیگ گرفتم 12 تومان.هنوز تست نکردم که ببینم درست شده یا نه
pooria.rio
13-10-2009, 18:36
آقاایون ببخشین 2 تا چیز نیاز داشتم
یکی فایل تم لیست. برای cyl
یکی هم اون 3 تا تم اصلی گوشی و اینکه چجوری دوباره بیارمشون (همزمان با داشتن تمهای cyl)
almgti_79
13-10-2009, 19:11
آقاایون ببخشین 2 تا چیز نیاز داشتم
یکی فایل تم لیست. برای cyl
یکی هم اون 3 تا تم اصلی گوشی و اینکه چجوری دوباره بیارمشون (همزمان با داشتن تمهای cyl)
پوريا جان اونور جوابتو دادم!!!:31:
RaS0oL.M
01-11-2009, 18:17
سلام من این گوشی رو خریدم ولی نمی دونم چه جوری باید تن کامپیتر وصل کرد.gifمی خوام آهنگ بریزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gifسی دی رو نصب کردم گوشی مو وصل کردم دیگه هر کاری کردم بالا نیومد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
almgti_79
02-11-2009, 00:51
شما بايد به قسمت منو، تنظيمات تلفن، قابليت اتصال، حالت اتصال USB رفته و ذخيره ي انبوه را فعال كنيد.
در حالت انگليسي بايد به menu بعد به Phone settings سپس به Connectivity و بعد به USB Connection Mode رفته و گزينه ي Mass Storage را انتخاب كنيد و دكمه ي Select پايين را بزنيد.
در اينحالت وقتي گوشي را به كام وصل ميكنيد، گوشي را همانند يك كول ديسك ميشناسه و ميتونيد در فولدر sound روي مموري كارتتون، هر آهنگي كه خواستيد را بريزيد
RaS0oL.M
07-11-2009, 19:23
واسه این گوشی کارت حافظه خریدیم بعد می خوایم فیلمهایی رو که می خواییم بگیریم بریزیم تو گوشی مینویسه کارت حافظه پر شده است ولی این چنین نیست کارتم ساندیسکه.:2:
RaS0oL.M
07-11-2009, 19:57
فهمیدم کارت حافظه رو فرمت کردیم درست شد.:21:
دوستان من میخوام این گوشیو بگیرم چند تا سوال دارم.
با گارانتی بگیرم یا نه ؟
حساسیت صفحه چطوره ؟؟
قابلیت نصب تم داره؟
ماندگاری باطری بطوری که نه آهنگ گوش بدیم نه چیز دیگه فقط 1 ساعت مکالمه در روز ؟
رم داره؟ اگه داره تا چند قابل ارتقاست ؟
اس ام اس فرستادن باهاش اذیت نمیکنه ؟؟
inbox اس ام اسهاش پر میشه ؟ اگه آره بعد از چند تا؟
آخرین قیمت با گارانتی و بدون اون ؟؟؟
ممنونم :11:
sherlock_Holmes
21-12-2009, 19:39
سلام..
دوستان بهترین مارک و مدل مموری برای ویوتی چیه؟ که سرعتش خوب باشه و سرعت ویوتی رو هم بیشتر کنه..
ممنون...
pooria.rio
22-12-2009, 00:35
سلام..
دوستان بهترین مارک و مدل مموری برای ویوتی چیه؟ که سرعتش خوب باشه و سرعت ویوتی رو هم بیشتر کنه..
ممنون...
داداش من قبلا که ویوتی داشتم رم نوکیا تایوان 2 گیگا گذاشته بودم
خیلی خوب بود
نه فیلمبرداریش تیک داشت و نه هیچ مشکل دیگه
الان هم روی رنوارم همین رمه
دوستان من میخوام این گوشیو بگیرم چند تا سوال دارم.
با گارانتی بگیرم یا نه ؟
حساسیت صفحه چطوره ؟؟
قابلیت نصب تم داره؟
ماندگاری باطری بطوری که نه آهنگ گوش بدیم نه چیز دیگه فقط 1 ساعت مکالمه در روز ؟
رم داره؟ اگه داره تا چند قابل ارتقاست ؟
اس ام اس فرستادن باهاش اذیت نمیکنه ؟؟
inbox اس ام اسهاش پر میشه ؟ اگه آره بعد از چند تا؟
آخرین قیمت با گارانتی و بدون اون ؟؟؟
ممنونم :11:
سلام
حتما با گارانتي اصلي بگير
حساسيت صفحه اش نسبتا خوب هست ،هرچند من زياد بد شنيدم ولي اينطور كه ميگن نيست ، خوبه
تم هم ميشه نصب كرد ولي من امتحان نكردم
با اون مصرف تا 2 روز ميتوني رو باتريش حساب كني
رم داخل جعبه نداشت من خريدم ، رم تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
اس ام اس در حالت Qwerty Keyboard فوق العاده عالي هست ، اندازه كليد هاي روي صفحه لمسي به اندازه كافي بزرگ هست
ظرفيت Inbox 500 تا Message هست
آخرين قيمتي كه دارم تهران 193 هست با كامتل
sherlock_Holmes
23-12-2009, 00:56
داداش من قبلا که ویوتی داشتم رم نوکیا تایوان 2 گیگا گذاشته بودم
خیلی خوب بود
نه فیلمبرداریش تیک داشت و نه هیچ مشکل دیگه
الان هم روی رنوارم همین رمه
ممنون دوست من..
سرعتشم خوب بود؟
چون شنیدم بعضی رمها سرعت کل عملکرد ویوتی رو کم میکنند و بعضی خیلی زیاد میکنند..
شما چند خریدی؟
گیر میاد الان تو بازار؟
مدل و ورژن خاصی که نداره؟
pooria.rio
24-12-2009, 21:00
ممنون دوست من..
سرعتشم خوب بود؟
چون شنیدم بعضی رمها سرعت کل عملکرد ویوتی رو کم میکنند و بعضی خیلی زیاد میکنند..
شما چند خریدی؟
گیر میاد الان تو بازار؟
مدل و ورژن خاصی که نداره؟
دوست خوبم سرتش خیلی خوب بود
چون فیلم برداریش هیچ مشکلی نداشت
من بهمن 87 ، 2گیگش رو خریدم 10 تومان فک کنم
در مورد گیر اومدنش هم باید بری بگردی تو علاالدین
فقط حواست باشه ،هرچی خریدی اول بزار رو گوشیت با سایز 640*480 (سایز بزرگ) فیلم بگیر ،اگه تیک نزد بعد بخرش
سلام به همگی............به نظر شما کدوم یک از تم های زیر برای ویوتی مناسب تره؟..........از هر لحاظ.......سرعت......کیفیت........... امکانات...........زیبایی
hero ، tochflo ، iphone یا vtocco
sherlock_Holmes
25-12-2009, 22:38
دوست خوبم سرتش خیلی خوب بود
چون فیلم برداریش هیچ مشکلی نداشت
من بهمن 87 ، 2گیگش رو خریدم 10 تومان فک کنم
در مورد گیر اومدنش هم باید بری بگردی تو علاالدین
فقط حواست باشه ،هرچی خریدی اول بزار رو گوشیت با سایز 640*480 (سایز بزرگ) فیلم بگیر ،اگه تیک نزد بعد بخرش
راستش گوشی مال من نیست..
پس به نظرت باید ببرم خود گوشی رو نه؟
من درست متوجه جریان این تیک نمیشم.. بعد از فیلمبرداری وقتی پخش میکنی تیک میزنه؟
چه جور تیکی منظوره چون من آشنا نیستم..
ممنون..
لازم ديدم يك سري اطلاعات تكميلي (و تكراري) بدم
گوشي هاي ال جي مثل ساير گوشي ها نيستند كه بي پدر و مادر باشند
مثلا توي بازار گوشي نوكيا ساخت هند و پاكستان و تايلند و تايوان و آلمان هست كه هر كدومشون هم يك كيفييتي دارند
به تازگي هم كه گوشي آيفون رو زدن و با قيمت 150 تومن ميفروشن
گوشي هاي ال جي فقط مال كره هستند و از دم در كارخونه تحويل گرفته ميشه كه اكثرشون هم گارانتي كامتل رو دارند و بدون گارانتيش خيلي كم پيدا ميشه
براي همين هم يك انتخاب خوب در بازار به حساب مياد چون بي پدر و مادر نيست
تنها عيب اين گوشي باطري ضعيفش هست
golmohammadi
11-01-2010, 01:13
سلام
بچه ها چند تا تم مشتي معرفي كنيد
چون تك كردن در اين گوشي مثل بقيه گوشيها نيست
ميخوام تا 10 تا تم باحال داشته باشم
يه سوال ديگه
از موارد مربوط به هك
جديدا چي اومده ؟
چند ماهي هست كه سر نرده ام
chichak_0
10-02-2010, 21:28
سلام هر كي تم براي ويوتي خواست بگه تا براش ميل كنم چون اينجا نميتونم آپ كنم:4: :34::10::11::7::devil::3:
toofan.ecm
24-02-2010, 12:23
برای بالا پایین بردن صفحات بجز دگمه ی پشت دوربین و میله ی کنار که خیلی نازک چه راه کار امد دیگه ای وجود داره؟
pooria.rio
24-02-2010, 14:23
برای بالا پایین بردن صفحات بجز دگمه ی پشت دوربین و میله ی کنار که خیلی نازک چه راه کار امد دیگه ای وجود داره؟
عزیز تا اونجایی که یادمه اگه دستت رو روی خود صفحه هم بکشی بالا پایین میشه
sherlock_Holmes
24-02-2010, 15:33
آقا یکی به ما بگه جریان این تیک خوردن موقع فیلمبرداری چیه که ما یه مموری بیخودی نخریم..
pooria.rio
24-02-2010, 18:41
من که فک کنم تا حالا 20 دفعه توضیح دادم :دی
یه سرچ بزن میفهمی ،دیگه نا ندارم بگم :10:
sherlock_Holmes
25-02-2010, 01:32
نتونستم چیز مفیدی پیدا کنم..
یه لینک از مطالب قبلیتون میشه بدید؟
ممنون میشم..
pooria.rio
25-02-2010, 09:23
بذار خودم بگم :13:
ببین عزیز جان گوشی های ال جی واسه اینکه خوب و روون فیلم بگیرن باید رم سرعت بالا روش باشه
شما تشریف میبری مغازه رم بگیری با یارو شرط کن که آقاغ من باز میکنم اگه تیک زد مال تو،اگه نه من برمیدارم
حالا اگه شما یه رم سرعت پایین بندازی روی گوشی ال جی موقع فیلمبرداری تیک میزنه
ترجیحا از این مارک ها استفاده کن
sandisk nokia
sherlock_Holmes
26-02-2010, 00:17
آقا نزنی تو گوشما :31: اما من نفهمیدم موقع فیلمبرداری تیک میزنه یا بعدش توی پخش؟
بعد هم فکر نکنم فروشنده باز کنه رم رو بعد هم برش داره! بر میداره؟
تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
یه دنیا ممنون!:31:
pooria.rio
26-02-2010, 08:47
:دی
موقع فیلمبرداری تیک میزنه
شما یه 2 گیگ بزار روش
منتها 2 گیگ خوب
مشکلش حله
البته گفتم که باید تست کنی
sherlock_Holmes
06-03-2010, 01:12
بچه ها من یه سوال فوری دارم!
خواهرم یه گوشی نوکیا 6303 خریده که یکی از بکگراندهاش یه فایل فلش متحرک هست. تا اینجا هیچی.. اما این بکگراند انگار که هوشمند باشه وقتی مثلا شارپ گوشی کمه میمونه یه کار میکنه، وقتی شارژش میکنی موز میخوره و..
قبلا هم دیده بودم که مثلا یه گل هست که وقتی باطری کم میشه گله پژمرده میشه!
میخوام ببینم به این بکگراندها چی میگن؟ و آیا برای ویوتی میشه پیدا کرد یا نه؟ شدید نیاز دارم..
ممنون
alimousavi
06-03-2010, 11:55
با سلام
من یه مشکل عجیبی با این گوشی دارم
مشکل من اینه که موقع عکاسی با این گوشی فلاش به هیچ وجه کار نمی کنه و می خوام بدونم این مشکل از فلاش هست ؟ با کلا این گوشی اینجوریه؟
حتی تو مد کاهش قرمزی چشم هم فلاش کار نمی کنه و
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
من ميخوام ويوتي 2 بخرم. كسي در مورد اشكالهاي احتماليش چيزي ميدونه؟:11:
aa241355
26-03-2010, 22:57
با سلام به همه برو بچ !
من قبلا نوکیا ان73 با کیفیت 3.2داشتم کيفيت عکسش خيلي بالاتر از ال جي پنج مگا پیکسلی بود ! البته تفکیک رنگاش نه ابعاد!
می خواستم بدونم کسی دیگه هم مقایسش کرده؟
عکسای نوکیا خیلی زنده و طبیعی بود ولی ال جی مات ومه گرفته !
اگه تنظیم داره چطور؟
بچه ها من یه سوال فوری دارم!
خواهرم یه گوشی نوکیا 6303 خریده که یکی از بکگراندهاش یه فایل فلش متحرک هست. تا اینجا هیچی.. اما این بکگراند انگار که هوشمند باشه وقتی مثلا شارپ گوشی کمه میمونه یه کار میکنه، وقتی شارژش میکنی موز میخوره و..
قبلا هم دیده بودم که مثلا یه گل هست که وقتی باطری کم میشه گله پژمرده میشه!
میخوام ببینم به این بکگراندها چی میگن؟ و آیا برای ویوتی میشه پیدا کرد یا نه؟ شدید نیاز دارم..
ممنون
به اونا مي گن فايل فلش كه فكر كنم تو بكگراند ال جي متحرك نشون داده نميشن ثابت نمايش ميشن:41:
با سلام به همه برو بچ !
من قبلا نوکیا ان73 با کیفیت 3.2داشتم کيفيت عکسش خيلي بالاتر از ال جي پنج مگا پیکسلی بود ! البته تفکیک رنگاش نه ابعاد!
می خواستم بدونم کسی دیگه هم مقایسش کرده؟
عکسای نوکیا خیلی زنده و طبیعی بود ولی ال جی مات ومه گرفته !
اگه تنظیم داره چطور؟
100% تنظيمات داره رفيق:19:
شما بگو از چه فاصله و تو چه نوري از روز و شب مي خواي عكس بگيري من تنظيماتش رو بگم:20:
sherlock_Holmes
09-04-2010, 23:03
بچه ها یه سوال فنی دارم!
چطوری میشه sms ها رو به مموری انتقال داد؟ یا کلا مسیر پیش فرض sms ها و inbox رو روی مموری قرار داد؟
سلام دوستان
دو تا سوال از دارندگان در مورد اين گوشي داشتم:
خود گوشي رمز داره؟ مثل گوشيهاي نوكيا كه براي باز كرد صفحه كليد رمز ميخوان؟
فايلهاي DivX تا 700 مگ را بدون تبديل پخش ميكنه؟
سلام
من بعد از قرني برگشتم
ميخوام بدونم توي اين مدت كسي مطلب كامل و جامعي از طريقه نصب تم بدون مشكل ارائه كرده؟
من ميخوام تم رو عوض كنم
يه راهنماي جامع نياز دارم
تم metal رو ميخوام نصب كنم.اوني كه آيكونهاش مثل فلز جلاداده ميمونه!!!!
Amin.M.1986
11-06-2010, 21:02
من این گوشی رو ندارم... اما یه مورد خیلی ضروری واسم پیش اومده یعنی برای یکی از دوستان.. نیاز به دیکشنری داره ایشون اما هر دیکشنری جاوایی که میخوایم نصب کنیم ارور حافظه و این چیزا میده و اصلا نصب نمیشه.. کسی دیکشنری سازگار با این گوشی داره؟؟ ممنون میشم
sherlock_Holmes
11-06-2010, 21:36
دیکشنری PMD سازگار هست با این گوشی.. خیلی هم عالیه.. ورژن جدیدش هم با تاچ کار میکنه و مناسبه ویوتی هست..
تو سایت جی اس ام آریا دات کام میتونی پیداش کنی.. لینک میذارم اینجا پاک میکنه!
gsmaria
کاملترین روش نصب تم هم همونجا هست.. بخش LG
سلام کسی میدونه چجوری میشه gprs همراه اول رو برای استفاده در کامپیوتر تنطیم کرد در ضمن گوشیه من ویوتی (KE 990) است
هر کی بلده آمموزشه کاملشو بذاره (همه تاپیک ها آموزش واسه گوشی های نوکیا رو گذاشتن:41: )
toofan.ecm
23-08-2010, 15:15
سلام دوستان
میشه تنظیمات دوربین این گوشی توضیح بدین تا بهتر عکس بگیره؟
لطفا جواب بدین.
sherlock_Holmes
23-08-2010, 15:34
والا من الان گوشی پیشم نیست که بگم.. اما تنظیمات خاصی نداشت تا جاییکه یادمه..
وقتی داری عکس میگیره با انتخاب گزینه ای که چرخ دنده داره میری تو setting..
سایز عکس رو در بزرگترین سایز قرار بده که یادم نیست چند در چند بود! :31:
کیفیت هم super fine بذار..
و سایز هم اگر اشتباه نکن 5mb یعنی 5 مگابایت بذار فکر کنم بیشترینش باشه..
با این تنظیمات فکر کنم با کیفیت ترین عکس رو بگیری..!
(میبخشی خیلی چیزاش یادم نبود)
سلام کسی میدونه چجوری میشه gprs همراه اول رو برای استفاده در کامپیوتر تنطیم کرد در ضمن گوشیه من ویوتی (KE 990) است
هر کی بلده آمموزشه کاملشو بذاره (همه تاپیک ها آموزش واسه گوشی های نوکیا رو گذاشتن:41: )
اول پي سي سوئيت گوشي رو روي كام نصب ميكني. بعد گوشيتو با كابل وصل ميكني به كام و روي گوشي گزينه pc suite ر انتخاب ميكني. وايميسي تا نرم افزار پي سي سوئيت روي كام بياد بالا. اونجا internet kit رو انتخاب ميكني كه بعدش يه پنجره جديد باز ميشه. اونجا با كليك كردن روي new بايد يه كانكشن بسازي. وقتي new رو زدي يه پنجره ديگه باز ميشه كه اونجا بايد مودم رو انتخاب كني. اونجا lg mobile usb modem رو انتخاب ميكني و next رو ميزني. توي قسمت بعدي بالاي پنجره نوع تنظيمات رو روي auto بذار. call type رو هم بذار روي gprs.بعدشم كه save رو بزن بيا بيرون. canect رو بزن و وصل شو.
ديگه فك نميكنم تنظيمات ديگه اي داشته باشه. ضمنا بايد قبلا gprs موبايلتو فعال كرده باشي.
موفق باشي
toofan.ecm
24-08-2010, 18:38
من صدای گوشی ویوتی رو افزایش دادم چجوری میشه اون رو به حالت اول برگردوند؟
toofan.ecm
26-08-2010, 12:29
اقا یه نفر جواب بده.
کسی بلد نیست.
خب همون راهی که رفتید رو برید دوباره و عددی که زدید برای افزایش گوشی رو به عدد اولیه برگردونید .
بچه ها من یه چیزی تو ویوتی دیدم خورد تو حالم !! این گوشی فقط 5 تا Note میتونه ذخیره کنه ؟؟؟؟ خنده دار نیست ؟
tabrevent
31-08-2010, 00:30
سلام
تاپیک خیلی خوب و بجایی بود.
تم های خیلی قشنگی داره این گوشی
ممنون
sherlock_Holmes
31-08-2010, 00:45
آنتن آقا آنتن!
آنتن دهی رو نمیشه بهتر کرد؟ جایی که کار میکنم درست سیگنال نمیده میخوام ببینم میشه توانش رو بیشتر کرد؟
Amir M.ohAma.D
31-08-2010, 22:48
آنتن آقا آنتن!
آنتن دهی رو نمیشه بهتر کرد؟ جایی که کار میکنم درست سیگنال نمیده میخوام ببینم میشه توانش رو بیشتر کرد؟
نه.تنها كاري كه ميتوني كني اينه كه دستتو به هيچ عنوان قسمته بالايه گوشي نزاري مخصوصا بالا سمته چپ
گوشيتون زمين خورده؟
sherlock_Holmes
31-08-2010, 23:42
بالا سمت چپ؟! یعنی وقتی از روبرو به صفحه گوشی نگاه میکنم بالا سمت چپ؟
میشه بپرسم چرا؟
گوشیم زمین هم نخورده.. اما محل کارم جایی هست که سخت آنتن میده.. بقیه جاها راحتم!
البته تو محیط کار من گوشی مثلا نوکیا بهتر عمل میکنه..
بالا سمت چپ؟! یعنی وقتی از روبرو به صفحه گوشی نگاه میکنم بالا سمت چپ؟
میشه بپرسم چرا؟
حتما گيرنده سخت افزاريش اونجاس ديگه
sherlock_Holmes
01-09-2010, 11:55
میدونم اما چرا نباید دست گذاشت؟!
فقط تو این گوشی اینجوریه؟
فك نميكنم. واسه اينه كه امواج توي اون محيط ضعيفه و بهتره كه مانعي سره راهش قرار نگيره. حالا امتحان كردي؟ تاثير داره؟
sherlock_Holmes
01-09-2010, 12:12
نه هنوز نرفتم اونجا که تست کنم..
حالا درست متوجه شدم؟ یعنی وقتی از روبرو به صفحه گوشی نگاه میکنم بالا سمت چپ؟
راستش من ويوتي ندارم. اينو بايد اون دوستمون كه اين حرفو زده تاييد كنه.
toofan.ecm
03-09-2010, 12:07
در مورد تنظیمات دوربین ke990 توضیح بدین.میخوام عکسای با کیفیت بگیرم.
ممنون.
sherlock_Holmes
03-09-2010, 19:06
پست شماره 559 من یه توضیحاتی دادم ببین بدردت میخوره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
toofan.ecm
04-09-2010, 07:40
توضیحات شما خوب بود و لی من شنیدم که تنظیما دوربین ویوتی در حالت های مختلف مثل روز و شب و داخل اتاق متفاوت هست من اون تنظیمات رو می خوام.
عکس های من با این دوربین زیاد جالب نیست نمیدونم من بد عکس می گیرم یا دوربین خوب نیست.
sherlock_Holmes
04-09-2010, 23:12
والا اونو نمیدونم..
اما درباره این گوشی تا دلت بخواد تو اینترنت مطلب هست! در مورد همه چیزش..
بسکه مثل بمب صدا داد زمانی که اومد..
من فکر میکنم تنظیماتتون مشکل داره.. بعیده مشکل از دوربین باشه..
دوستان گرامی
نظرتان در باره خرید گوشی LG GM360 Viewty Snap چیه ؟؟
با این تفاسیرکه نصب نرم افزارهای موبایل بانک ( تجارت - پارسیان و ... ) بر روی آن برایم مهم بوده و نیز تایپ پیامک و دفترچه یادداشت ...
در کنار این انتخاب با سامسونگ Corby Pro نیز مواجه شدم که نیاز به راهنمایی در انتخاب یکی از این دو مورد را دارم .. ترجیحا درباره مدل LG مذکور توضیحاتی اضافه تر از سایت های فروشنده ، چیزی شبیه به بررسی تخصصی این گوشی را لازم دارم ...
:27:سپاسگذار
سلام
ویوتی یکم با نرم افزار مشکل داره نه اینکه فقط این گوشی اینطوری باشه بلکه بیشتر گوشی جاوا اینطوریه
من شنیدم که سامسونگ از این بدتره
از من میشنوی بااین کارایی که تو می خوای
یک سیمبین بخر بهتره چون با نرم افزار بهتر کار میکنه
کوشی های جاوا هر چند وقت باید نرما افزار را دوباره نصب کنی که برای نرم افزار بانک خوب نیست
ولی سیمبین اینطوری نیست
سلام
من چند تا گوشی ال جی رو با نرم افزار های موبایل بانک امتحان کردم(viewty,viewty smart ,shine,ice cream)
که هیچ کدومش مشکلی نداشت حالا اسنپو نمیدونم
(البته ال جی با این نرم افزار ها مشکلی نداره):10:
واقعا این گوشی گوشیه مضخرفیه..
اشتباه کردیم رفیتم خریدیم...:41:پول توجوب ریخیتیم .
be my lover
14-03-2011, 12:06
a_lus_s@yahoo.com سلام ؛ پیشاپیش مرسی ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.