ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ LG Viewty

صفحه ها : 1 [2] 3

sid
02-02-2009, 21:28
lمن كه با صفحه اون مشكلي ندارم
مشكلم فقط با شارژش هست

sid
02-02-2009, 21:36
مشكلم فقط با شارژش هست

در رابطه با سوال دوستمون بايد بگم كه با توجه به قيمت اين گوشي احتمالا 60 در صد بازم ويوتي ميخريدم ولي صبر ميكردم تku990 rا بياد تا مشكل شارژ هم نداشته باشم
در غير اين صورت يا
g700 يا w960 ميخريدم
براي بار هزارم تنها مشكل اين گوشي مدت نگهداري شارژش هست
همين

sid
02-02-2009, 21:54
بهتره كه به صداش دست نزني .شركت خودش يه چيزي ميدونسته كه صداش رو زياد نكرده
صداي زياد و بي كيفيت بهتره يا صداي با بلندي وتوسط و با كيفيت؟
در ضمن وقتي صدا رو زياد كني و پشيمون بشي راه براي برگشت خيلي سخت ميشه
من كد رو دادم و تفاوت چندادني نديدم فقط احساس ميكنم كمي صدا خراب شده و صداش مثل صداي گوشي هاي 100 هزار تومني شده

sid
02-02-2009, 21:56
بهتره كه به صداش دست نزني .شركت خودش يه چيزي ميدونسته كه صداش رو زياد نكرده
صداي زياد و بي كيفيت بهتره يا صداي با بلندي وتوسط و با كيفيت؟
در ضمن وقتي صدا رو زياد كني و پشيمون بشي راه براي برگشت خيلي سخت ميشه
من كد رو دادم و تفاوت چندادني نديدم فقط احساس ميكنم كمي صدا خراب شده و صداش مثل صداي گوشي هاي 100 هزار تومني شده

meghdaad
02-02-2009, 23:43
نظرتو ن در باره رنوار چیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:33:

esmigel
03-02-2009, 01:22
سلام دوستان چرا من وقتی روی حافظه خارجیم فیلم برداری می کنم تصویر هر چند ثانیه یکبار فریز می کنه ولی وقتی روی حافظه داخلی خود گوشی قرار می دهم همچنین مشکلی نداره ؟
دوستانی که فیلم برداری می کنند همچنین مشکلی رو ندارند ؟

Galant
03-02-2009, 07:49
سلام دوستان چرا من وقتی روی حافظه خارجیم فیلم برداری می کنم تصویر هر چند ثانیه یکبار فریز می کنه ولی وقتی روی حافظه داخلی خود گوشی قرار می دهم همچنین مشکلی نداره ؟
دوستانی که فیلم برداری می کنند همچنین مشکلی رو ندارند ؟

دوست عزيز در پستهاي قبلي تعدادي از دوستان به اين موضوع اشاره داشتند ، گويا چاره اي نيست و اين يگي از باگهاي اين گوشي است.:41:

saleh_ettehadi
03-02-2009, 08:46
سلام . گوشی من KE990 هست که یک مشکل بزرگ دارم باهاش ( البته خودم به وجودش آوردم!!) . موقع Backup گرفتن از فولدر LGAPP با نرم افزار EFS Media Builder برای نصب تم ، یک لحظه گوشی Diconnect شد و از اون لحظه به بعد فقط یک صفحه ی زرد با نوشته ی Refreshing نمایش داده میشه و گوشی از کار افتاده . لطفاً اگر کسی قبلاً با همچین مشکلی برخورد داشته راهنمایی کنه .البته توی وب دنبال Backup گشتم اما پیدا نکردم.ممنون

saadi126
03-02-2009, 13:38
مشكلم فقط با شارژش هست
ممنون از جوابي كه دادين حالا به نظر شما اگه باطري ku990 براش بگيرم آيا مشكل باطري حل مي شه؟ تو روييو هاي مختلف كه خوندم باطري ku990 طول عمر بيشتري داره

starblue7750
03-02-2009, 18:21
سلام
میبینم که ....................................
بابا دمتون گرم که انجمن ال جی رو زدید
چند وقت بود نمی تونستم بیام نت الان که اومدم دیدم ال جی هم دارای انجمن شد
تبریک می گم به همه دوستاران ال جی

احمدصالح پور
03-02-2009, 21:30
starblue7750عزیز یه مدت نبودی جات خیلی خالی بود......آره به همت و پیگیریهای دوستان (از جمله شما دوست گرامی)صاحب انجمن هم شدیم ......

دوستی که میخواستن باطری ku برای ke بگیرن...دوست عزیز چرا خودku رو نمیگیری دیجی کالا آورده با قیمت مناسب ...

starblue7750
04-02-2009, 10:14
starblue7750
عزیز یه مدت نبودی جات خیلی خالی بود......آره به همت و پیگیریهای دوستان (از جمله شما دوست گرامی)صاحب انجمن هم شدیم ......

دوستی که میخواستن باطری ku برای ke بگیرن...دوست عزیز چرا خودku رو نمیگیری دیجی کالا آورده با قیمت مناسب ...

سلام
اسمم امید هست. از یه طرف کارهای زیادی داشتم از طرف دیگه این مودمم سوخت که نمیشد به نت بیام.واقعا خیلی عالی شد که انجمن رو زدن
من نوکرتم.اگه شماها اون تاپیک رو نمی زدید کار به اینجاها نمیرسید
ضمنا من یه نکته ای بگم اینجا (شهرستان خوی) گوشیه ku990 دست دومش نوشته 5 7 3 هزار تومن!!!

sid
04-02-2009, 11:54
ممنون از جوابي كه دادين حالا به نظر شما اگه باطري ku990 براش بگيرم آيا مشكل باطري حل مي شه؟ تو روييو هاي مختلف كه خوندم باطري ku990 طول عمر بيشتري داره

نميدونم چرا به فكر خودم نرسيده بود .احتمالا بايد جواب بده اگه اين مشكل با راهكار شما به جواب برسه من ديگه مشكلي واسه اين گوشي نميبينم

amirz2ir
04-02-2009, 12:08
نميدونم چرا به فكر خودم نرسيده بود .احتمالا بايد جواب بده اگه اين مشكل با راهكار شما به جواب برسه من ديگه مشكلي واسه اين گوشي نميبينم

قابل توجه دوستان عزیز
باطری ku990 , ke990 هر 2 از یک مدل است.

Standard battery, Li-Ion 1000 mAh

و این باطری برای هر 2 گوشی استفاده میشه.میزان مصرف باطری را عوامل سخت افزاری و نرم افزاری متفاوت این 2 گوشی تعیین میکنه.
و باز هم میگم من این 2 گوشی را در پخش divx تست کردم و تفاوتی در طول عمر باطری ندیدم.از میزان مکالمه خبری ندارم.
چون خرجش زیاد میشه!:31:

sid
05-02-2009, 17:34
از كجا اين قدر مطمئني؟
اصلا از كجا اين دو تا گوشي رو گير آوردي؟
شما چقدر خرج ميكنين بابا ايول

amirz2ir
05-02-2009, 19:06
از كجا اين قدر مطمئني؟
اصلا از كجا اين دو تا گوشي رو گير آوردي؟
شما چقدر خرج ميكنين بابا ايول

من و پسر خالم هر 2 ویوتی خریدیم.اون ku990 و من ke990.
در مورد باطری میتونی بری بپرسی.یا اگه به هر 2 گوشی دسترسی داری خودت باطریهارو با هم مقایسه کن هیچ فرقی ندارند با هم.
در مورد پخش فیلم هم که گفتم خودم امتحان کردم و تجربه ی خودم اینه!به هر حال من ازمایشگاه برای تست گوشی ندارم ولی برای تست این 2 گوشی هر 2 را فول شارژ کردم.هر 2 یک فیلم با یک بلندی صدا پخش کردند.طول پخش باطری تقریبا برابر بود.

AmiRreZA_RAcEr
05-02-2009, 22:28
سلام . گوشی من KE990 هست که یک مشکل بزرگ دارم باهاش ( البته خودم به وجودش آوردم!!) . موقع Backup گرفتن از فولدر LGAPP با نرم افزار EFS Media Builder برای نصب تم ، یک لحظه گوشی Diconnect شد و از اون لحظه به بعد فقط یک صفحه ی زرد با نوشته ی Refreshing نمایش داده میشه و گوشی از کار افتاده . لطفاً اگر کسی قبلاً با همچین مشکلی برخورد داشته راهنمایی کنه .البته توی وب دنبال Backup گشتم اما پیدا نکردم.ممنون
سلام ، دوباره گوشی رو وصل کن و با استفاده از برنامه efs گوشی رو شناسایی کن ، فولدری رو که تغییر نام داده بودی رو دوباره به اسم LGAPP برش گردون مشکل حل میشه

chia.h
06-02-2009, 12:32
محتویات بسته فروش ویوتیke990 لطفن اونایی که دارن و خریدن یا دیدن و میدونن و...!جواب بدن

kapitan
06-02-2009, 15:02
خوب دوستان من یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که فایلی رو نمیتونم به گوشی انتقال بدم مثل فیلم موسیقی . تا نصف میریزه و بعد پیغام میده که نمیتونه. مشکل از کجاست؟

saleh_ettehadi
07-02-2009, 07:43
سلام ، دوباره گوشی رو وصل کن و با استفاده از برنامه efs گوشی رو شناسایی کن ، فولدری رو که تغییر نام داده بودی رو دوباره به اسم lgapp برش گردون مشکل حل میشه
مرسی از راهنماییتون.اما دیگه کار از کار گذشته و گوشیم دیگه فلش هم نمیشه :(

OSEN
08-02-2009, 20:08
سلام به همه .

امروز آگهی زده بود که در راستای پایین اومدن قیمت همه چی تو جهان ، محصولای lg هم بین 3 تا 15 درصد قیمتشون میاد پایین . به نظرتون به این زودیا تو بازار قیمتش میاد پایین . اصلا این فروشنده های با انصاف قیمتشو پایین میارن ؟؟؟

parham_overset
08-02-2009, 23:20
سلام به همه .

امروز آگهی زده بود که در راستای پایین اومدن قیمت همه چی تو جهان ، محصولای lg هم بین 3 تا 15 درصد قیمتشون میاد پایین . به نظرتون به این زودیا تو بازار قیمتش میاد پایین . اصلا این فروشنده های با انصاف قیمتشو پایین میارن ؟؟؟
همه چی داره پایین میاد همین ویوتی برج 6 قیمتش 460 اینا بود الان شده 275 تومن قول میدم تا 3 ماهه دیگه بشه 200 تومن :12:

saleh_ettehadi
09-02-2009, 14:42
همه چی داره پایین میاد همین ویوتی برج 6 قیمتش 460 اینا بود الان شده 275 تومن قول میدم تا 3 ماهه دیگه بشه 200 تومن :12:
البته اگه چند سال دیگه صبر کنی شاید بتونی مفتی هم بخری.(من 260 خریدم)

OSEN
11-02-2009, 21:58
سلام .

به چنتا سئوال داشتم که بیشترش احتمالا برای شما خیلی ساده و پیش پا افتاده هستن ، ولی خب چون من تالا گوشی نداشتم واطلاعی ازشون ندارم میپرسم .. به هر حال پرسیدن بهتر از ندونستن و نپرسیدن هست . اگه لطف کنین جواب سئوالام رو بدین مرام گذوشتین :10:.

راستی احتمالا یا بهتر بگم حتما مطالبی تو همین انجمن در مورد این سئوالام هست که متاسفانه من چون ساعت 7/30 ، 8 و خسته و کوفته از سر کار میام فرصتی برای جستجو کردن ندارم بدبختانه :41:. ککمون میشم جوابم رو بدین :20: .

1. این WiFi که میگن یعنی چه ؟ ویوتی این تکنولوژی رو داره ؟ اصلا تو ایران اپراتورا ساپورتش میکنن یا مثل 3G فقط واسه خندس :19:؟

2.
" صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید. "

این رو که تو سایت ایرانسل نوشته یعنی چی ؟ خب وقتی به اینترنت وصلی دائما در حال دریافت اطلاعات نیستی مگه؟ پس یعنی چی برای متصل ماندن هزینه ای نمیدید ؟

3.
" مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است "

اینم از ایرانسله .منظور از سرعت بالا چقدر هست ؟ سرعتش نسبت به دایل آپ معمولی چقدره چه تو گشت و گذار یا دانلود ؟ مثلا سرعتش یک دهمه ؟ یک صدمه ؟ یا یک هزارمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. اصلا کلا با GPRS و توی گوشی به همه ی سایتا میشه سر زد یا فقط سایتای مخصوص ؟ ویوتی هودش مرورگر داره ؟

5. موقع استفاده از هندفری بلوتوث ، میشه بلوتوث دریافت یا ارسال کرد ؟

6. برای استفاده از GPRS همراه اول بهتر و به صرفه تر و مناسب تر هست یا ایرانسل ؟

ممنون . بازم اگه سئوالام پیش پا افتاده و مسخره بود یا اینکه قبلا همینحاها مطرح شده و جواب داده شده بود معذرت میخوام .:11:

mani_lak62
12-02-2009, 15:03
سلام. مبارکه گوشیت. من دیروز توی خیام قزوین این گوشی رو دیدم 250 تومن میگفت(البته روی لنزش کاور داشت)خیلی خوشم اومد اما پولشو نداشتم. راستی کیفیت صفحه لمسی اش چطوره؟(موقع کار با قلم)

Michael Ropy
12-02-2009, 17:34
1. این WiFi که میگن یعنی چه ؟ ویوتی این تکنولوژی رو داره ؟ اصلا تو ایران اپراتورا ساپورتش میکنن یا مثل 3G فقط واسه خندس ؟

2.
" صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید. "

این رو که تو سایت ایرانسل نوشته یعنی چی ؟ خب وقتی به اینترنت وصلی دائما در حال دریافت اطلاعات نیستی مگه؟ پس یعنی چی برای متصل ماندن هزینه ای نمیدید ؟

3.
" مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است "

اینم از ایرانسله .منظور از سرعت بالا چقدر هست ؟ سرعتش نسبت به دایل آپ معمولی چقدره چه تو گشت و گذار یا دانلود ؟ مثلا سرعتش یک دهمه ؟ یک صدمه ؟ یا یک هزارمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. اصلا کلا با GPRS و توی گوشی به همه ی سایتا میشه سر زد یا فقط سایتای مخصوص ؟ ویوتی هودش مرورگر داره ؟

5. موقع استفاده از هندفری بلوتوث ، میشه بلوتوث دریافت یا ارسال کرد ؟

6. برای استفاده از GPRS همراه اول بهتر و به صرفه تر و مناسب تر هست یا ایرانسل ؟
1. یک نوع روش انتقال داده (موبایل به کامپیوتر، و...) و به نوعی اینترنت هست با سرعت بالا (سریعتر از ای دی اس ال ایران) ویوتی متاسفانه نداره و ایران هم یه جاهای خاصی گیرش میاری (مثل نمایشگاه ها معمولا مفتی میزارن) و فکر کنم یه سری شرکت ها هم میفروشن.

2. منظور اینه که مثلا ما سایت گوگل رو باز میکنیم (مثلا حجمش 10 کیلوبایته) بعد بابت هر کیلوبایت یه پولی (7 ریال) میگیرن که در این مثال میشه 7 تومان. بعد اگه رو سایت گوگل نگه داری و وارد هیچ چیزی نشی هیچی ازت کم نمی شه.

3. سرعتش مثل دایل آپه ولی یه جورایی بعضی موقع ها سریع حس میشه (مخصوصا اگه سایت رو بصورت موبایلی ببینی چون اونجوری حجم سایت کم میشه).

4. همه جور سایتی میشه فقط باید مرورگرت HTML ساپورت کنه. من توصیه میکنم گوشیت هرچی هم میخواد باشد حتما Opera Mini رو روش نصب کن. هم سریعتره و هم HTML ساپورت هست حتی اگه گوشیت ساپورت نکنه.

5. فکر کنم بشه من در این مورد اطلاعی ندارم.

6. ایرانسل (به نظر من).

OSEN
12-02-2009, 18:22
OK .

ازت ممنونم Michael Ropy عزیز .:11::10:

پس سرعتش مثل دایل آپه !!! دمش گرم ، بزنم تو کارش پس . اونوقت مثل کامپیوتر میمونه ، یعنی بازم افت سرعت و دیسکانکت شدن داره یا نه ؟

یه سئوال دیگه . یه نظرتون گوشی رو بزارم بعد عید بخرم یا نه همین قبل عید . چون فکر نکنم بعد عید حداقل در مورد KE افت قیمت زیادی داشته باشه . کسی قیمت جهانیش رو داره ؟ تو GSMArena زده بود 250 یورو که البته فکر کنم قدیمی باشه . منظورم اینه که فروشنده ها زیادی رو قیمتش کشیدن که بعد عید بخوان بیارن پایین یا نه .
دیگه هر چی باش پایین قیمت جهانیش که نمیاد(:18:پیش گویی رو داشتین !!!)

بازم ممنون میشل جان .

OSEN
12-02-2009, 19:24
راستی اگه وقتی داری از gprs استفاده میکنی ، کسی بات تماس بگیره چی میشه ؟

acmilan308
13-02-2009, 02:52
سلام به همه.
1- دوستان میشه در موردحساسیت صفحش بگید در مقابل نوکیا 5800 ؟
2- آیا صفحه گوشی در مقابل خش مقاومه؟
3- آیا سنسور شتاب سنج هم داره ؟
ممنون

Michael Ropy
13-02-2009, 08:02
ازت ممنونم michael ropy عزیز .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سرعتش مثل دایل آپه !!! دمش گرم ، بزنم تو کارش پس . اونوقت مثل کامپیوتر میمونه ، یعنی بازم افت سرعت و دیسکانکت شدن داره یا نه ؟
یه سئوال دیگه . یه نظرتون گوشی رو بزارم بعد عید بخرم یا نه همین قبل عید . چون فکر نکنم بعد عید حداقل در مورد ke افت قیمت زیادی داشته باشه . کسی قیمت جهانیش رو داره ؟ تو gsmarena زده بود 250 یورو که البته فکر کنم قدیمی باشه . منظورم اینه که فروشنده ها زیادی رو قیمتش کشیدن که بعد عید بخوان بیارن پایین یا نه .
دیگه هر چی باش پایین قیمت جهانیش که نمیاد([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیش گویی رو داشتین !!!)
بازم ممنون میشل جان .

افت سرعت و دیسکانکت شدن بستگی به سرویس دهنده و آنتن دادن و اینجور چیزا داره. شاید اگه تا عید صبر کنید بهتر باشه. چون تا اون موقع قیمت یا میاد پایین، یا همونه و زیادتر نمیشه. البته اگه عجله ندارید.

panther99
13-02-2009, 13:49
ما که گیج شدیم !!!!!!!!!!!!!!!
یکی میگه کیفیت عکاسیش عالیه و یکی میگه تو نور عادیه اتاق عکسهاش افتضاحه فقط زیر نور شدید آفتاب عالی عکس میگیره !!!!
میشه چند تا عکس تو شرایط مختلف بگیرید و تو یه فایل rar بذارید ببینیم چه جوریه ؟؟؟
البته عکسها رو دست نزنید بهش !! ممنون میشم .

acmilan308
13-02-2009, 17:30
هیچکس نیست جواب بدههههههههه؟؟؟؟؟ :19:

parham_overset
13-02-2009, 17:33
سلام به همه.
1- دوستان میشه در موردحساسیت صفحش بگید در مقابل نوکیا 5800 ؟
2- آیا صفحه گوشی در مقابل خش مقاومه؟
3- آیا سنسور شتاب سنج هم داره ؟
ممنون

1.حساسیت تاچ گوشی در حد خیلی معمولی قرار داره و کلا سیستم تاچ این گوشی بر مبنای تقسیم ال سی دی به 50 60 قسمت می باشد که با کالیبره کردن تنظیم و مشخص میشه .تاچ این گوشی در قیاس با گوشی مثل اف 480- سامسونگ خنده داره چون اف 480 فقط با گرمای انگشتان شما کار میکنه و نیازی به اعمال فشار بر روی ال سی دی نیست در مورد 5800 نوکیا باید بگم با توجه به کیلپ هایی که از این گوشی در یو تیوب دیدم عمکرد خوبی داشت ولی نه عالی:5:
2.با توجه به کاوری که روی آن« قرار میگیرد مشکلی نیست:27:

3.خیر:41:

parham_overset
13-02-2009, 17:38
یکی میگه کیفیت عکاسیش عالیه و یکی میگه تو نور عادیه اتاق عکسهاش افتضاحه فقط زیر نور شدید آفتاب عالی عکس میگیره !!!!
میشه چند تا عکس تو شرایط مختلف بگیرید و تو یه فایل rar بذارید ببینیم چه جوریه ؟؟؟

دوست من اگه صرفا برات دوربین مهمه این گوشی در حد 5 مگا نیست از k810 ان73 ضعیف تر عمل میکنه به خصوص در نور منزل:13:

OSEN
13-02-2009, 20:40

سلام دوست عزیز .
والا منم همین سئوال شما رو داشتم چون هر کی یه چیزی میگه و نظرائم 360 درجه:31: باهم فرق دارن . پس بهتره این عکسا رو ببینی ، یه تحقیقیم بکنی و بعد خودت قضاوت کنی : (برا اینکه بهتر ببینی سایزشون رو کوچیک نکردم و برا جلوگیری از سنگین شدن صفحه لینک مستقیم عکسا رو میزارم )

1.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. (کیفیت رو داشته باش :18:)

3.

4.

در ضمن به این تاپیک برو و پست شماره 76 رو ببین که آقای amirz2ir زحمت کشیدن و 2 تا عکس گذوشتن :

راستش نظر شخصی من بعد از دیدن عکسا این بود که اگه دوربین ویوتی عالی نباشه ، حداقل خیلی خوب هستش .

حالا خودتم یه تحقیق کوچولو بکن ، قضاوتم به عهده ی خودت :10:

ailasam
13-02-2009, 22:00
واقعا دوربینش بده؟ با این توصیفات دارید کم کم منو از خرید این گوشی منصرف می کنید.
باطریش که کم دوامه، حرف دال که نداره ، برای خواندن از کارت حافظه هم که کند عمل می کنه، پس میشه بگید دلیل موفقیت ال جی چی بوده و چرا این گوشی میلیون ها دستگاه فروش داشته؟

Michael Ropy
14-02-2009, 07:30
علتش سیستم عامل جذاب و کارایی فوق العاده ی دوربین هست. ویوتی دنیای فیلمبرداری تو موبایل رو متحول کرد (کیفیت DVD با کمترین حجم و صدای عالی). عکس های محشری می گیره. ولی چیزی که هست باید عکاس باشی بلد باشی کار کنی. من با n95 هم میتونم عکسی بگیرم که بگید n95 بدرد نمی خوره.

OSEN
15-02-2009, 20:57
سلام به همگی .

میخواستم از اونایی که ویوتی دارن بپرسم که همگی اون مشکل مکث موقع فیلمبرداری رو حافظه خارجی رو دارن یا نه ؟ آخه هر کس یه چیزی گفت آخرش متوجه نشدیم که همه ی ke ها این مشکل رو دارن یا نه ؟ در ضمن تو سایتای خارحی و نظرای کاربرا هم چیزی ندیدم . مثلنکه فقط تو ایرانه !!!!!

در ضمن منظور اینا از گذوشتن محدودیت نصب تا فقط 3 مگ چی بوده آخه . من شدیدا نقشه تهران به کارم میاد ولی حجمش بیشتر از 3 مگه .
گوشی که تو همین رنج قیمت باشه و این مشکل رو نداشته باشه و همچنین محدودیت 2 گیگ رم رو نداشته باشه و به همین خوشگلی باشه، کدوم گوشی میشه ؟؟

مرسی

alihos93
16-02-2009, 10:02
من lg u990 دارم،ولی قفل هست یعنی فقط با سیم کارت یک شرکت میشه باهاش کار کرد.کسی بلد نیست چجوری درست میشه؟

smallfrank
16-02-2009, 19:54
سلام
میخاستم بدونم Lcd این گوشی در دراز مدت خراب نمیشه؟من میخاستم این گوشیو بگیرم ولی دیدم لمسیه نگران شدم ؟

esmigel
17-02-2009, 02:31
سلام...
یکی به من کمک کنه من گوشیه قبلیم که ku990r بود رو فروختم و یه ke990 خریدم بدون گارانتی...این گوشیم مسیجای فارسی رو که واسم میفرستن ساپورت نمیکنه!! واسم خیلی مهمه...چکار باید بکنم؟؟؟

saleh_ettehadi
17-02-2009, 10:29
سلام...
یکی به من کمک کنه من گوشیه قبلیم که ku990r بود رو فروختم و یه ke990 خریدم بدون گارانتی...این گوشیم مسیجای فارسی رو که واسم میفرستن ساپورت نمیکنه!! واسم خیلی مهمه...چکار باید بکنم؟؟؟
کاری نمی تونید بکنید! تنها راهش تعویض فریمور گوشیه.البته مشکلتون هم کمی غیر عادیه.مال من که مشکلی نداره.

parham_overset
17-02-2009, 20:00
سلام به همگی .

میخواستم از اونایی که ویوتی دارن بپرسم که همگی اون مشکل مکث موقع فیلمبرداری رو حافظه خارجی رو دارن یا نه ؟ آخه هر کس یه چیزی گفت آخرش متوجه نشدیم که همه ی ke ها این مشکل رو دارن یا نه ؟ در ضمن تو سایتای خارحی و نظرای کاربرا هم چیزی ندیدم . مثلنکه فقط تو ایرانه !!!!!

در ضمن منظور اینا از گذوشتن محدودیت نصب تا فقط 3 مگ چی بوده آخه . من شدیدا نقشه تهران به کارم میاد ولی حجمش بیشتر از 3 مگه .
گوشی که تو همین رنج قیمت باشه و این مشکل رو نداشته باشه و همچنین محدودیت 2 گیگ رم رو نداشته باشه و به همین خوشگلی باشه، کدوم گوشی میشه ؟؟

مرسی

با سلام من با توجه به تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویوتی با رم های های اسپید که ساخت transend هستند مشکلی نداره و خیلی رو سرعتش تاثیر میذاره البته اگه من نام این رم رو بردم به خاطر این بود که با این رم کار کردم شاید با های اسپید های دیگه هم خوب کار کنه ولی با رم معمولی میکرو سرعتش خیلی پایین تره
با توجه به رم های اسپید من وقفه ای در فیلم برداری با این گوشی مشاهده نکردم فقط با سرعت 120 فریم به صورت خیلی نا محسوس مشاهده شد در ضمن مرور فایل های گوشی هم خیلی قابل قبول تر شده بود :12:

و اما نصب برنامه بالای 3 مگ بر قوت خودش باقیه کلا این گوشی برنامه های جاوا رو با سرعت مطلوبی ساپورت نمییکنه و خیلی برنامه ها رو اصلا نیمیتونه اجرا کنه:41:

به نظرم انتخاب f480 سامسونگ بی شک خریدار خودشو نا امید نمیکنه(البته نه از لحاظ دوریین:2:) البته قیمتش 320 تومن هست ولی واقعا ارزش خاص خودش رو داره:21:

parham_overset
17-02-2009, 20:04
سلام...

متاسفانه ویوتی های گارانتی کامتل و گلدیران فارسی ساپورت هستند :whistle:
احتمالا باید فریمور فارسی روش نصب کنی بده بیرون برات فلشش کنن
چون من آموزش تغییر فریمور این گوشی رو تو هیچ سایتی ندیدم:41:

OSEN
17-02-2009, 22:03
سلام.

با سلام من با توجه به تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویوتی با رم های های اسپید که ساخت transend هستند مشکلی نداره و خیلی رو سرعتش تاثیر میذاره البته اگه من نام این رم رو بردم به خاطر این بود که با این رم کار کردم شاید با های اسپید های دیگه هم خوب کار کنه ولی با رم معمولی میکرو سرعتش خیلی پایین تره

ممنون از جوابت رفیق :10:

میشه دقیقا مارک و مشخصات رم رو بگی و قیمت حدودی 2 گیگش رو ؟

به نظرم انتخاب f480 سامسونگ بی شک خریدار خودشو نا امید نمیکنه(البته نه از لحاظ دوریین:2:) البته قیمتش 320 تومن هست ولی واقعا ارزش خاص خودش رو داره:21:
320 تومن ؟!!!! بش فکر میکنم .
منظورت از اون جمله تو پرانتز چیه ؟ کلا دوربینش نسبت به ویوتی چطوره ؟ هم عکس و هم فیلمبرداریش منظورمه . چون دوربینشم برام مهمه .

ممنونم .

احمدصالح پور
17-02-2009, 22:11
دوست عزیز اون جمله داخل پرانتز رو با شکلک کنار اون بخون متوجه منظور دوستمون میشی در کل اصلا"f480قابل مقایسه نیست از نظر فیلم و عکس با ویوتی و خیلی پایین تره همه دوستانی که f480دارن تو کلوپ این گوشی از دست دوربینش مینالن و میگن در حد دو مگا پیکسل هستش

saleh_ettehadi
18-02-2009, 07:25
متاسفانه ویوتی های گارانتی کامتل و گلدیران فارسی ساپورت هستند :whistle:
احتمالا باید فریمور فارسی روش نصب کنی بده بیرون برات فلشش کنن
چون من آموزش تغییر فریمور این گوشی رو تو هیچ سایتی ندیدم:41:
آموزش تغییر فریمور گوشی ویوتی در این سایت وجود داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما من دو تا از فریموراشو دانلود کردم و کار نکرد.اگه فیرمورشو پیدا کنید روشش همینه.

parham_overset
18-02-2009, 20:37
دوست عزیز اون جمله داخل پرانتز رو با شکلک کنار اون بخون متوجه منظور دوستمون میشی در کل اصلا"f480قابل مقایسه نیست از نظر فیلم و عکس با ویوتی و خیلی پایین تره همه دوستانی که f480دارن تو کلوپ این گوشی از دست دوربینش مینالن و میگن در حد دو مگا پیکسل هستش

تایید میشه :12:

فیلم برداریه f480 در حد اکابر هستش 15 فریم vga

عکاسیشم که هیچ. جالبه حجم عکسای گرفته شده با 480 به 1.4 مگ میرسه:18:
تو فضای باز و روز خوب عکس میگیره ولی تو منزل با نور کم خیلی بدتر از ke990 عمل میکنه :27:

parham_overset
18-02-2009, 20:42
ممنون از جوابت رفیق :10:

میشه دقیقا مارک و مشخصات رم رو بگی و قیمت حدودی 2 گیگش رو ؟ [/quote]

والا 1 گیگش با چک و چونه خریدم 8 تومن مارک transcend گارانتی اصلی سه بار تعویض 2 گیگشم فکر کنم 13 اینا بود:46:

OSEN
18-02-2009, 21:05

تایید میشه :12:

فیلم برداریه f480 در حد اکابر هستش 15 فریم vga

عکاسیشم که هیچ. جالبه حجم عکسای گرفته شده با 480 به 1.4 مگ میرسه:18:
تو فضای باز و روز خوب عکس میگیره ولی تو منزل با نور کم خیلی بدتر از ke990 عمل میکنه :27:

اااااااااااااااااوووووووو ووووووووووووووووووووووههه هههه . یه سر به کلوبش زدم :18: . پس واقعا :2:
لامصب هر چی خوشمون میاد یه ایراد بزرگ داره . فعلا ویوتی رو عشقه :40:

والا 1 گیگش با چک و چونه خریدم 8 تومن مارک transcend گارانتی اصلی سه بار تعویض 2 گیگشم فکر کنم 13 اینا بود:46:

ممنون . پس شما 1 گیگش رو استفاده میکنی و روون هست و مشکلیم نداره دیگه ؟!

در ضمن 2 تا سئوال :

1. این نرم افزار نقشه ی تهران چجوریاس . کاربردی هست . آخه من تو آدرس داغون داغونم و میتونس خیلی بم کمک کنه . کلا این برنامش چحوریه ؟

2. Flight Mode تو ویوتی چیه ؟ با فعال کردنش چه تغییراتی انجام میشه ؟؟

ممنون

Michael Ropy
19-02-2009, 06:31
2. Flight mode تو ویوتی چیه ؟ با فعال کردنش چه تغییراتی انجام میشه ؟؟تقربیا همه ی گوشی های امروزی دیگه اینو دارند. این امکان بهت کمک میکنه که سیم کارت تا اطلاع ثانوی (تا موقعی که غیر فعالش کنی) قفل بشه. یعنی کسی نه می تونه بهت زنگ بزنه و نه تو می تونی زنگ بزنی (همینطور اس ام اس و...). بدرد جاهایی میخوره که میگن گوشی رو خاموش کنید مثل امتحان (که به جاش از این استفاده می کنی).

meghdaad
19-02-2009, 12:29
سرشار KU990
مزایا:
1-سرعت شاتر بالاتر از رقبا.
2-قلم با کلاس و شیکDongle .
3-منوهای بسیار جالب و کاربرپسند.
4-طراحی و دیزاین بسیار خوب گوشی.
5-کیفیت کیبرد مجازیش عالیه - هم سرعت عمل بالایی داره و هم ابعاد بزرگی داره و براحتی میشه باهاش کار کرد .
6-فایلهای PDF رو هم خوب میخونه و میشه رو کل صفحه آورد .
7-صداش بلند نیست ولی کیفیتش با Sony Ericsson W950 برابره.
8-سرعتش خوبه با اینکه ریویها ازش انتقاد کردن و کلا من راضیم و تا حالاهنگی هم نداشتم.
9-هدفون خودش عالیه.
10-كيبورد qwetry مجازي بزرگي داره كه به راحتي هر چه تمامتر ميشه اس ام اس بزنيم.
11-برنامه های جاوا براحتی روش نصب میشه و یک صدم دردسرای سامسونگ رو نداره !من نقشه تهران و دیکشنری رو راحت روش نصب کردم زمانیکه داشتم!

1-کیف مخصوص گوشی
2-خروجی تلویزیون
3-هنزفری
4-قلم
5-دفترچه راهنما
6-کابل انتقال

معایب گوشی :
1-جای قلم نداره.
2-فقط دوتا تم روی گوشی هست.
3-ساپورت رم فقط تا 2 گیگ.
4-عدم وجود سیستم عامل.
5-از پشت همه با دوربین عکاسی اشتباه میگیرن!

بخاطر تنوع طلبی و دمدمی مزاجی وگرنه گوشی کاملی بود هنوز هم یکی از طرفدارای دو آتیشه ویوتی هستم و شاید در آینده ای نزدیک دوباره یه ویوتی بگیریم !
اشتب کردم فروختمش بدجوری دلم هواشو کرده شاید رفتم دوباره خریدم یکی!
گارانتی اصلی این گوشی گلدیران تلکام هست و میتونید برید نمایندگیهای معتبر لوازم خانگی در الجی و یه بخشی گلدیران داره که گوشی های موبایل الجی رو میفروشه.

starblue7750 KU990
1-با تماس انگشت با LCD یه ویبره کوچیکی می خوره.
2-سرعتش هم نسبت به گوشی های(N72-6300) قبلیم خیلی بالاست.

poria_mc KE990
به نظر من مهمترین مشکل این گوشی ساپورت نکردن رم بالای 2 گیگه و این مساله زمانی بحرانی تر میشه که شما دو تا رم داشته باشید چون این گوشی قابلیت Hot Swap هم نداره و حتما باید برای جا زدن رم باطری رو در بیارید

arash299 KU990R
1-من مدل خریدم از دو مدل قبلی بهتر و جدیدتر هست. فلش زنون و درپوش لنز و دوربین جلو هم داره.
2-سرعتش قابل قبول هست ولی زمانی که حافظه پر باشه سرعتش کمتر میشه.

amirz2ir KE990
1-میخوای بری صفحه ی پایینی همون که ماله زوم و فاکوس است. اوایل استفاده ازش سخته ولی عادت کنی خیلی راحت میشه!
2-تازه میتونی با صفحه لمسی هم منوها را بالا پایین کنی.مثل عملکرد ایفون ولی اصلا به پای اون نمیرسه و استفاده ازش سخته!
3-من و پسر خالم هر 2 ویوتی خریدیم.اون KU990 و من KE990.
برای تست این 2 گوشی هر 2 را فول شارژ کردم. هر 2 یک فیلم با یک بلندی صدا پخش کردند. طول پخش باطری تقریبا برابر بود.
از میزان مکالمه خبری ندارم.چون خرجش زیاد میشه!

Hose KE990
1-روشنایی و کیفیت LCD خوبه
2-حساسیت صفحه نمایش نسبت به P1 کمتره به همین خاطر مجبورید یکم محکم تر صفحه رو فشار بدید در کل نسبتا خوبه.
3-فیلمبرداریش خیلی خوبه.
3-تشخیص دست نوشتش به هوشمندیه P1 نیست.
4-از نظر کیفیت و بلندیه صدا (هم هدفون هم اسپیکر) انتظار نداشته باشید که به پای گوشیای موزیکال یا واکمن دو غول بزرگ Nokia و SonyEricsson برسه
5-قبلش n73 داشتم ،بلندیش حدودا نصف N73 هستش.
6-شارژش با کاربری متوسط حدودا دو روز میره.
7-راستی یه چیزی که شاید بعضی از دوستان رو نگران کنه اینه که بلوتوس این گوشی ورژن 1.2 هستش اما خیالتون راحت سرعت بلوتوسش خوبه (مثل بقیه گوشیا) حدود 40Kb/s

parham_overset KE990
1-نصب بازی و برنامه روی این گوشی با اما و اگر هایی مواجه هست اول انکه نصب برنامه بالای 3 مگ رو نمیپذیرد مثلا برنامه نقشه تهران و اطلاعات دارویی و همچنین بعضی بازی ها را ساپورت نمیکنه ویا اگر هم نصب بشود به شدت کند اجرا میکند.مثلا بازی.dirt
2-من با توجه به تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویوتی با رم های های اسپید که ساخت Transend هستند مشکلی نداره و خیلی رو سرعتش تاثیر میذاره البته اگه من نام این رم رو بردم به خاطر این بود که با این رم کار کردم شاید با های اسپید های دیگه هم خوب کار کنه ولی با رم معمولی میکرو سرعتش خیلی پایین تره.

sid KE990
1-صداش پايينه ولي با هدفون مطلوب و خوبه در مقايسه با سري واكمن كم مياره ولي خيلي زيبا تر از اينهاست و با كلاس تره.
2-تا الان كه هرچي ريختم رو نصب كرده.
3-دايويكس رو هم اجرا ميكنه.
4-قرمزي چشم رو هم از بين ميبره
5-اصلا به قلم احتياجي ندارين هرچند ميتونيين اون رو مثل عروسك به گوشي اويزون كنيد چون خيلي شيكه
6-همه توي كفش ميمونن
7-ميتونيد ميزان درخشندگي صفحه رو بزارين روي 40% بدون اينكه ديدتون كمترين افتي بكنه كه اين ميتونه در ميزان نگه داري شارژ خيلي كمك بكنه

مدلهای ویوتی:
KE990 نسل 2.5 و محافظ لنز و فلاش زنون داره.
KU990 نسل 3 و دوربین مکالمه تصویری و فلاش استروب داره (بین ال ای دی و زنون).
KU990R نسل 3 و دوربین مکالمه تصویری و محافظ لنز و فلاش زنون داره.

این خلاصه پست های تاپیک ویوتی، و تکراریهاش خذف شده:
تو پست های نوشته شده از این سه نوع بالا کسایی که KE990 داشتن گفتن: فیلمبرداریش با پرش و گیر بوده و KU990 بدون پرش و گیر. آیا همه شما هم تایید میکنید؟ و KU990Rفقط arash299 داشته که زیاد صداش در نیاورده.

Michael Ropy
19-02-2009, 17:04
ممنون از پستی که دادی خیلی بهم کمک کرد. خصوصا در مورد بلوتوث 1.2!

saeid_avani
19-02-2009, 17:30
سلام
من امروز يكي KE990خريدم با رم 2 گيگTransendفيلم برداري مشكلي نداره

meghdaad
19-02-2009, 18:22
خواهش میکنم حسین جان کاری نکردم.
سلام آقا سعید ویوتی جدید مبارک. انشاالله که هیچ وقت هیچ ایرادی نداشته باشه. ولی به گفته پستهای کسایی که تو این تاپیک گذاشتن گفتن که: اگه فیلمها به طور اتوماتیک تو حافظه داخلی ذخیره بشه فیلمبرداریش مشکلی نداره و اگه تنظییم ذخیره فیلم به حافظه خارجی (مموری 2 گیگ) تغییر بدی فیلمبرداریش مشکل داره به این صورت هم امتحانش کردی؟

saeid_avani
19-02-2009, 18:32
بله آقا مقداد من قبل از خريدن تموم اين پست هذ رو خوندم محل ذخيرشو تو مموري گذاشتم و حتي با كتمپيوتر هم ديدم مشكلي نداشت
فقط حالا كه آنلان هستي لطف كن به چند تا از سوالاتم پاسخ بده
سوالاتم تو تايپيك گنجينه هستش

Persian_Gun's
19-02-2009, 18:36
دوستان بهترین مدله ویوتی ku990r هست؟
قیمتش چنده بدونه گارانتی؟

parham_overset
19-02-2009, 20:55
سرشارKU990
مزایا:
1-سرعت شاتر بالاتر از رقبا.
2-قلم با کلاس و شیکDongle .
3-منوهای بسیار جالب و کاربرپسند.
4-طراحی و دیزاین بسیار خوبگوشی.
5-کیفیت کیبرد مجازیش عالیه - هم سرعت عمل بالایی داره و هم ابعاد بزرگی داره وبراحتی میشه باهاش کار کرد .
6-فایلهایPDF رو هم خوب میخونه و میشه رو کل صفحهآورد .
7-صداش بلند نیست ولی کیفیتش با Sony Ericsson W950 برابره.
8-سرعتش خوبه با اینکه ریویها ازش انتقاد کردن و کلا من راضیم و تا حالاهنگی همنداشتم.
9-هدفون خودش عالیه.
10-كيبورد qwetry مجازي بزرگي داره كه به راحتي هر چه تمامتر ميشه اس ام اس بزنيم.
11-برنامه های جاوا براحتی روش نصب میشه و یک صدم دردسرای سامسونگ رونداره !من نقشه تهران و دیکشنری رو راحت روش نصب کردم زمانیکه داشتم!

1-کیف مخصوص گوشی
2-خروجی تلویزیون
3-هنزفری
4-قلم
5-دفترچه راهنما
6-کابل انتقال

معایب گوشی :
1-جای قلم نداره.
2-فقطدوتا تم روی گوشی هست.
3-ساپورت رم فقط تا 2 گیگ.
4-عدم وجودسیستم عامل.
5-از پشت همه با دوربین عکاسی اشتباه میگیرن!

بخاطر تنوع طلبی و دمدمی مزاجی وگرنه گوشی کاملی بود هنوز هم یکی از طرفدارای دوآتیشه ویوتی هستمو شاید در آینده ای نزدیکدوباره یه ویوتی بگیریم !
اشتب کردم فروختمش بدجوری دلم هواشو کرده شاید رفتم دوباره خریدم یکی!
گارانتی اصلی این گوشیگلدیران تلکامهست و میتونید برید نمایندگیهای معتبرلوازم خانگی در الجی و یه بخشی گلدیران داره که گوشی های موبایل الجی رو میفروشه.

starblue7750KU990
1-با تماس انگشت با LCD یه ویبره کوچیکی می خوره.
2-سرعتش هم نسبت به گوشی های(N72-6300) قبلیم خیلی بالاست.

poria_mcKE990
به نظر من مهمترین مشکل این گوشی ساپورت نکردن رم بالای 2 گیگه و این مساله زمانیبحرانی تر میشه که شما دو تا رم داشته باشید چون این گوشی قابلیت Hot Swap هم ندارهو حتما باید برای جا زدن رم باطری رو در بیارید

arash299KU990R
1-من مدلخریدم از دو مدل قبلی بهترو جدیدتر هست. فلش زنون و درپوش لنز و دوربین جلو هم داره.
2-سرعتش قابل قبول هست ولی زمانی که حافظه پر باشه سرعتش کمتر میشه.

amirz2irKE990
1-میخوای بری صفحه ی پایینی همون که ماله زوم و فاکوس است. اوایل استفاده ازش سخته ولیعادت کنی خیلی راحت میشه!
2-تازه میتونی با صفحه لمسی هم منوها را بالا پایینکنی.مثل عملکرد ایفون ولی اصلا به پای اون نمیرسه و استفاده ازش سخته!
3-من و پسر خالم هر 2 ویوتی خریدیم.اونKU990 و من KE990.
برای تست این 2 گوشی هر2را فول شارژ کردم. هر 2 یک فیلم با یک بلندی صدا پخش کردند. طول پخش باطری تقریبابرابر بود.
از میزان مکالمه خبریندارم.چون خرجش زیاد میشه!

HoseKE990
1-روشنایی و کیفیتLCD خوبه
2-حساسیت صفحه نمایش نسبت بهP1 کمتره بههمین خاطر مجبورید یکم محکم تر صفحه رو فشار بدید در کل نسبتا خوبه.
3-فیلمبرداریش خیلی خوبه.
3-تشخیص دستنوشتش به هوشمندیهP1 نیست.
4-از نظر کیفیت و بلندیه صدا (هم هدفون هم اسپیکر) انتظار نداشتهباشید که به پای گوشیای موزیکال یا واکمن دو غول بزرگ Nokia و SonyEricsson برسه
5-قبلش n73 داشتم،بلندیش حدودا نصفN73 هستش.
6-شارژش با کاربری متوسطحدودا دو روز میره.
7-راستی یه چیزی که شاید بعضی از دوستان رو نگران کنه اینه کهبلوتوس این گوشی ورژن 1.2 هستش اما خیالتون راحت سرعت بلوتوسش خوبه (مثل بقیهگوشیا) حدود 40Kb/s

parham_oversetKE990
1-نصب بازی و برنامه روی این گوشی با اما و اگر هایی مواجه هست اول انکه نصب برنامهبالای 3 مگ رو نمیپذیرد مثلا برنامه نقشه تهران و اطلاعات دارویی و همچنین بعضیبازی ها را ساپورت نمیکنه ویا اگر هم نصب بشود به شدت کند اجرا میکند.مثلا بازی.dirt
2-من با توجه به تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویوتی با رم های های اسپید که ساختTransend هستند مشکلی نداره و خیلی رو سرعتش تاثیر میذاره البته اگه من نام این رمرو بردم به خاطر این بود که با این رم کار کردم شاید با های اسپید های دیگه هم خوبکار کنه ولی با رم معمولی میکرو سرعتش خیلی پایین تره.

sidKE990
1-صداش پايينه ولي با هدفون مطلوب و خوبه در مقايسه با سري واكمن كم مياره ولي خيليزيبا تر از اينهاست و با كلاس تره.
2-تا الان كه هرچي ريختم رو نصب كرده.
3-دايويكسرو هم اجرا ميكنه.
4-قرمزي چشم رو هم از بين ميبره
5-اصلا به قلم احتياجي ندارين هرچند ميتونيين اون رو مثل عروسك به گوشي اويزون كنيدچون خيلي شيكه
6-همه توي كفش ميمونن
7-ميتونيد ميزان درخشندگي صفحه رو بزارين روي 40% بدون اينكه ديدتون كمترين افتي بكنه كه اين ميتونه در ميزان نگه داري شارژ خيليكمك بكنه

مدلهای ویوتی:
KE990 نسل 2.5 و محافظ لنز و فلاش زنونداره.
KU990 نسل 3 و دوربینمکالمه تصویری و فلاش استروبداره (بین ال ای دی و زنون).
KU990R نسل 3 و دوربینمکالمه تصویری و محافظ لنز و فلاش زنونداره.

این خلاصه پست های تاپیک ویوتی، و تکراریهاش خذف شده:
تو پست های نوشته شده از این سه نوع بالا کسایی که KE990 داشتن گفتن: فیلمبرداریش با پرش و گیر بوده و KU990 بدون پرش و گیر. آیا همه شما هم تایید میکنید؟ و KU990Rفقط arash299 داشته که زیاد صداش در نیاورده.

1.خواهشا اطلاعات غلط به مردم ندید رو این گوشی برنامه نقشه تهران نصب نمیشه:jealous:
2.-کیف مخصوص گوشی
3-خروجی تلویزیون

این دو قلم که شما ذکر کردی تو کارتنش نیست!!!!!:5:

مشکل اصلی در G600 و Viewty باز ماندن بیش از حد دیافراگم دوربین بود . یعنی سرعت شاترش پاییتر از رقباش هست.منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:

eman_releeh
20-02-2009, 01:17
اقا نخريد واقعا كه گوشيه خوبي نيست.صداش كه خوب نيست.دوربينش كه خوب نيست.تاچش كه خوب نيست.فيلم برداريش هم كه گير ميكنه.تازه مشكل در نصب نرم افزار هم كه داره.تنها حسنش تمهاشه كه اونم به دردسر نصبش نمي ارزه.من چند روزيه كه ke خريدم و ميگم كه 5800 نوكيا بخريد. منم ميخوام گوشيمو بفروشم . ببخشيد كه طولاني شد.

meghdaad
20-02-2009, 01:34
1.خواهشا اطلاعات غلط به مردم ندید رو این گوشی برنامه نقشه تهران نصب نمیشه:jealous:
2.-کیف مخصوص گوشی
3-خروجی تلویزیون
این دو قلم که شما ذکر کردی تو کارتنش نیست!!!!!:5:
مشکل اصلی در g600 و viewty باز ماندن بیش از حد دیافراگم دوربین بود . یعنی سرعت شاترش پاییتر از رقباش هست.منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:
آقا پرهام اگه بیشتر دقت میکردی، من این مطالب از خودم نگفتم و تمام این مطالب گفته تمام افرادی که تو این تاپیک پست گذاشتن و خودت هم جزئشون هستی و در موضوع پست نوشتم خلاصه تاپیک ویوتی و آخر جملات نوشتم آیا همه شما هم تایید میکنید؟ اگه ایرادی داره خودتون که ویوتی دارین باید درستش کنین و در بهتر شدن این تاپیک کمک کنید.

برای نقشه تهران اینو امتحان کن:

meghdaad
20-02-2009, 02:02
سلام
من هم ويوتي رو خريدم
از علاءالدين. با گارانتي اصل كامتل 258 تومان . 6تومن هم پول آپگريد نرم افزاري گرفته(اگه كسي ميدونه اين چيه منو راهنمايي كنه )
اما دو ايراد داره 1- فارسي نداره(البته يه گوشي اورد با گارانتي النصر فارسي داشت اما من كامتل رو گرفتم ) 2- كيبرد مجازي هم نداره يكي راهنماييم كنه اگه تايراد داره برم گارانتي ....
تورو خدا كمكم كنيد
نمیدونم چرا کامتل ویوتی فارسی نکرده کسی میدونه که ویوتی کامتل فارسی کرده یا نه؟ عوضش رنوار طوری با گارانتی پارس کامتل فارسی شده که انگار نسخه اصلیش فارسی بوده.
آقا سعید من ویوتی نداشم شرمنده که نمیتونم راهنمایی کنم.

arash299
20-02-2009, 15:49
از دوستان کسی اطلاعی داره که آپدیت جدیدی برای این گوشی اومده باشه که کیفیت عکسشو بالاتر ببره؟؟؟

parham_overset
20-02-2009, 23:18
نمیدونم چرا کامتل ویوتی فارسی نکرده کسی میدونه که ویوتی کامتل فارسی کرده یا نه؟ عوضش رنوار طوری با گارانتی پارس کامتل فارسی شده که انگار نسخه اصلیش فارسی بوده.
آقا سعید من ویوتی نداشم شرمنده که نمیتونم راهنمایی کنم.

پارس کامتل که فارسیه من پارس کامتل دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ali Delkhosh
21-02-2009, 00:59
براي منم پارس كامتل و فارسيه

meghdaad
21-02-2009, 11:53
سعید جون به احتمال زیاد گوشیت پارس کامتل اصل نیست، شاید یه شرکتی اومده اسمش یکمی تغییر داده شبیه پارس کامتل.
یا این که خود گارانتی اشتباه کرده، ببر گارانتی خبرشم به ما بده.

saeid_avani
21-02-2009, 17:29
نه مقداد جان
گارانتيش كه نوشته پارس كامتل و هولوگرام هم داره شماره سريالش هم ميخونه تو سايت كامتل هم ثبت نام كه كردم از من سريال گوشي رو خواست وارد كردم قبول كرد اما... فارسي نداره امروز زنگ زدم به پارس كامتل گفت بيار برات فارسي كنيم .اما من چون تهران نيستم يا چهارشنبه بايد برم يا شنبه هفته ديگه
حتما خبرشو ميدم

meghdaad
21-02-2009, 17:46
خدا رو شکر پس مشکلی نیست،
سعید جان چند تا عکس از هر چیزی تو تاریکی مطلق تو فاصله های 1 و 2 و 3 متر که پشتش دیوار سفید باشه میگیری بد اینجا نمایش بذاری
و یه عکس هم تو فاصله حدود 50 سانتیمتر مثلا از شیر آب باز میگیری (پشتش دیوار باشه یا نباشه فرقی نمیکنه.).
ممنون

Persian_Gun's
22-02-2009, 12:01
بچه ها چطوری میتونم ke990 رو آپدیت کنم؟

OSEN
06-03-2009, 15:03
سلام .

یه خبر خوش . اینجور که بوش میاد کامتل قیمت ویوتی رو دم عیدیه اورده پایین .

ویوتی با گارانتی اصلی LG یعنی پارس کامتل = 262،000 تومان :40:.

تاریخ آپدیتشم همین دیروز هست یعنی پنجشنبه . دمش گرم ییهویی چقدرم اورده پایین :8::27:

جالبیش اینه که پارسه 1000 تومن گرونش کرده :31:

:10:

Makan_noor
06-03-2009, 20:02
سلام .

یه خبر خوش . اینجور که بوش میاد کامتل قیمت ویوتی رو دم عیدیه اورده پایین .

ویوتی با گارانتی اصلی lg یعنی پارس کامتل = 262،000 تومان :40:.

تاریخ آپدیتشم همین دیروز هست یعنی پنجشنبه . دمش گرم ییهویی چقدرم اورده پایین :8::27:

جالبیش اینه که پارسه 1000 تومن گرونش کرده :31:
:10:
این که به نظر من بدتره!!!اینجوری روند خز شدن این گوشی شدت پیدا میکنه!اصولا از نظر بنده یکی از معیارهای کلاس گوشی قیمت بالای اونه!!!:31:

meghdaad
06-03-2009, 23:40
این که به نظر من بدتره!!!اینجوری روند خز شدن این گوشی شدت پیدا میکنه!اصولا از نظر بنده یکی از معیارهای کلاس گوشی قیمت بالای اونه!!!:31:
ولی با این حال تعداد این گشی دست مردم خیلی کمه و با وجود طرفداران پرو پا قرص نوکیا این گوشی هیچ وقت خز نمیشه یا به این زودیا خز نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OSEN
07-03-2009, 20:53
ولی با این حال تعداد این گشی دست مردم خیلی کمه و با وجود طرفداران پرو پا قرص نوکیا این گوشی هیچ وقت خز نمیشه یا به این زودیا خز نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم با آقا مقداد موافقم . حداقل تا موقعی که برند lg بین همه حا بیفته و همه پی به کیفیتش ببرن هیچ کدوم از گوشی هاش خز نمیشه به نظرمن :27:. فقطم به دلیل اینکه زیاد شناخته شده نیست برا همه .

lg_990
07-03-2009, 22:13
سلام بر دوستان و ویوتی بازها:10:
دوستان من بعد از کلی تحقیق این گوشی را خریدم ke990
نمیدونم در یک مورد چرا انقدر ضعیف هست:41:
کیفیت تصویری که از دوربین روی صفحه نمایش می اید خیلی خیلی ضعیف هست (کاری به عکس گرفتن نداریم )و زمانی که گوشی را جابه جا می کنی تصویر خیلی کند بازسازی می شه:41:
من الان یک v3x دارم با دوربین 2 کیفیت تصویری که از دوربین به صفحه نمایش میدهد چند برابر ویوتی با این دوربین 5 اش هست و همچنین با چرخاندن گوشی تصویر عینا روی صفحه نمایش هست بدون هیچ مکث و کندی!
برای دوستان هم به همین سبک هست
راهی نداره کیفیتی که روی صفحه نمایش می اید بالا بره؟
ممنون دوستان

saleh_ettehadi
08-03-2009, 10:36
سلام بر دوستان و ویوتی بازها:10:
دوستان من بعد از کلی تحقیق این گوشی را خریدم ke990
نمیدونم در یک مورد چرا انقدر ضعیف هست:41:
کیفیت تصویری که از دوربین روی صفحه نمایش می اید خیلی خیلی ضعیف هست (کاری به عکس گرفتن نداریم )و زمانی که گوشی را جابه جا می کنی تصویر خیلی کند بازسازی می شه:41:
من الان یک v3x دارم با دوربین 2 کیفیت تصویری که از دوربین به صفحه نمایش میدهد چند برابر ویوتی با این دوربین 5 اش هست و همچنین با چرخاندن گوشی تصویر عینا روی صفحه نمایش هست بدون هیچ مکث و کندی!
برای دوستان هم به همین سبک هست
راهی نداره کیفیتی که روی صفحه نمایش می اید بالا بره؟
ممنون دوستان
امکان نداره!! دوربین این گوشی فوق العاده است و همین طور کیفیت صفحه نمایش،Setting هاتون رو بررسی کنید.

reza_asil
08-03-2009, 17:50
سلام lg_990

گوشیتون رو از کجا خریدین ؟

Setting هاتون رو بررسی کنید و نتیجش رو اطلاع بدید .

lg_990
08-03-2009, 19:24
سلام lg_990

گوشیتون رو از کجا خریدین ؟

setting هاتون رو بررسی کنید و نتیجش رو اطلاع بدید .

سلام دوستان:10:
من تهران نیستم و از قم گوشی رو خریداری کردم
راستش گوشی را برای هدیه خریدم و فرصت تست زیادی نداشتم
ولی برای بار دوم که با گوشی ور رفتم تصویر دیگر کند و مکث دار نبود! و یک عکس هم که گرفتم کف! کردم.
توپه گوشیه
ممنون دوستان
موفق باشید

Michael Ropy
09-03-2009, 07:26
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تهران نیستم و از قم گوشی رو خریداری کردم
راستش گوشی را برای هدیه خریدم و فرصت تست زیادی نداشتم
ولی برای بار دوم که با گوشی ور رفتم تصویر دیگر کند و مکث دار نبود! و یک عکس هم که گرفتم کف! کردم.
توپه گوشیه
ممنون دوستان
موفق باشید

پس همشهری هستیم!

Michael Ropy
10-03-2009, 20:10
آقا یه خبر. دوستم روی ویوتیش رم 4 گیگ سیلیکون پاور گذاشته و حتی خودم هم تست کردم از لحاظ سرعت اصلا مشکل نداشت.

آقا مقداد لطفا این رو هم به سرشار ویوتی اضافه کن!

meghdaad
10-03-2009, 23:29
آقا یه خبر. دوستم روی ویوتیش رم 4 گیگ سیلیکون پاور گذاشته و حتی خودم هم تست کردم از لحاظ سرعت اصلا مشکل نداشت.
آقا مقداد لطفا این رو هم به سرشار ویوتی اضافه کن!
حسین جان 3 تا سوال این رم microSD یا micoSDHC ؟ و کلاس چنده؟ و چند خریده؟

Michael Ropy
11-03-2009, 07:06
مقداد جان متاسفانه باید تا بعد عید صبر کنی تا ببینمش! چون فقط تو کلاس میبینمش و شماره ندارم ازش.

yashgin128
13-03-2009, 15:49
با سلام
دوستان در یکی از تایپیک ها بهتربن گوشی سال رو دارن انتخاب میکنند که متاسفانه اسمی از برند lg در میان انتخاب ها نیست
اعتراض دوستان به این امر(نه از روی تعصب بلکه از روی تخصص) انشااله مفید واقع خواهد شد.
---------------------------------------------------------------
امیدم مرگه اما نوبتم نیست میدون لایقه خاک تنم نیست

yashgin128
13-03-2009, 15:51
با سلام
دوستان در یکی از تایپیک ها بهتربن گوشی سال رو دارن انتخاب میکنند که متاسفانه اسمی از برند lg در میان انتخاب ها نیست
اعتراض دوستان به این امر(نه از روی تعصب بلکه از روی تخصص) انشااله مفید واقع خواهد شد.
---------------------------------------------------------------
امیدم مرگه اما نوبتم نیست میدون لایقه خاک تنم نیست

Linux Learner
15-03-2009, 23:37
سلام
من دیدم یه همچین تاپیکی وجود نداره و خود من هم شدیدا به یه همچین تاپیکی نیاز دارم:31: گفتم اینجا رو بزنم

از همه کسایی که این گوشی رو دارن یا اطلاعاتی ازش دارن میخوام لطف کنند اینجا فعالیت کنند
من خودم میخوام این گوشی رو بگیرم و موندم چیکار کنم خواهشا کمک کنید:10::11:

بهتره مشخصات کامل همراه با عکس رو تو پست اول بزارید

در پناه خدا

pooria.rio
19-03-2009, 19:42
آقایون سلام خدمت همگی ، عیدتونم پیشاپیش فرخنده،یه سوال در مورد ویوتی دارم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده ،از خوده پارس تله کام و گلدایران هم پرسیدم نمی دونستن جوابشو،این گوشی وقتی از گوشی های دیگه اس ام اس میگیره شکلکهای انیمیشنی (متحرک) رو نشون می ده اما من تا حالا نتونستم باهاش بفرستم ،خواستم ببینم کسی بلده ؟ که چجوری میشه باهاش شکلک فرستاد ؟؟؟؟؟؟

erfangoharian
20-03-2009, 08:33
آقایون سلام خدمت همگی ، عیدتونم پیشاپیش فرخنده،یه سوال در مورد ویوتی دارم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده ،از خوده پارس تله کام و گلدایران هم پرسیدم نمی دونستن جوابشو،این گوشی وقتی از گوشی های دیگه اس ام اس میگیره شکلکهای انیمیشنی (متحرک) رو نشون می ده اما من تا حالا نتونستم باهاش بفرستم ،خواستم ببینم کسی بلده ؟ که چجوری میشه باهاش شکلک فرستاد ؟؟؟؟؟؟

منم دقت کرده بودم تمام گوشیم زیر و رو کردم اما نداشت، به نظرم سوتی دادن اونم به این بزرگی:27:

meghdaad
21-03-2009, 18:44

منم دقت کرده بودم تمام گوشیم زیر و رو کردم اما نداشت، به نظرم سوتی دادن اونم به این بزرگی:27:
معمولا برای فرستادن این نماد ها باید از از این علائم استفاده بشه با رعایت ترتیب :-) نه اینطوری (-:
(-: = :)
)-: = :sad:
|-: = :hmm:
(-; = :46:
O-: = :ohno: یا 0-: = :18:
P-: = :tongue:
<-: = :rolleye:
@-: = :jealous:

Michael Ropy
21-03-2009, 19:04
مقداد جان راست میگه! من معمولا دیدم اینجوری میدن. که من هم همیشه همینجوری اسمایلی میدم .

erfangoharian
22-03-2009, 09:53
معمولا برای فرستادن این نماد ها باید از از این علائم استفاده بشه با رعایت ترتیب :-) نه اینطوری (-:
O-: = :ohno: یا 0-: = :18:
P-: = :tongue:

شما خودت viewty داری و اینو میگی؟
من قبلا اینا رو امتحان کردم، نه نمیشه

meghdaad
22-03-2009, 15:49
شما خودت viewty داری و اینو میگی؟
من قبلا اینا رو امتحان کردم، نه نمیشه
یه سری از گوشیهای ال جی و نوکیا شکلکها را شون نمیدن و یه سری از گوشیها نشون میدن مثل سونی اریکسون این علائم اگه به این گوشیها بفرستی صورتکها رو نشون میدن و تو گوشی های الجی فقط علائم رو می شه دید که همون هم نشون دهنه منظور طرف مقابل هم هست.

kamran2082
22-03-2009, 16:35
سلام
می خواستم ببینم امکان قراردادن فایلهای
فلش ( اس دبلیو اف ) یا گیف متحرک روی صفحه دسکتاپ این گوشی وجود داره یا نه ؟
مرسی

esmigel
25-03-2009, 06:03
كسي اپديت فريمور رو بلد نيست؟ گوشيم مسج فارسي نميگيره...

01110362
26-03-2009, 22:32
كسي اپديت فريمور رو بلد نيست؟ گوشيم مسج فارسي نميگيره...

دوست عزيز من هم گوشيم همين طوريه خودم فلشش كردم v10g اما فريمور فارسيش نتونستم هيج جا پيداكنم بهترين راه اينه كه ببري گارانتي تا فارسيش كنند چون ظاهرا فارسي سازش گير نمياد فارسي ساز همه گوشيها پيدا ميشه الا viewty...........................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nooshvash
28-03-2009, 06:42
سلام
لطفا کمک کنید . نمی دونم چی شده وقتی ویوتی رو به کامپیوتر متصل می کنم پورت usb کامپیوتر کامل می پره و باید ریست کنم . دیگه کلافه شدم . یکی کمک کنه

01110362
30-03-2009, 18:24
سلام-گوشیم فلش کردم الان سیم کارت نمیشناسه با ایرانسل هم امتحان کردم ( no network) میزنه با manul تو قسمت تنظیمات network . هم سرچ کردم نشد اگه راه حلی دارید ممنون میشم . با . reset factory نشد..........

starblue7750
30-03-2009, 23:19
سلا
بچه ها من می خوام رم 2 gig بگیرم.حالا کدوم مارک بهتره؟
اینجا 3 , 4 تا مارک دوستا نوشتند
کدومش بهتره

Michael Ropy
31-03-2009, 13:11
ترنسند و سیلیکون پاور خوبند. البته به نظرم ترنسند بهتره.

starblue7750
31-03-2009, 18:46
ترنسند و سیلیکون پاور خوبند. البته به نظرم ترنسند بهتره.

بله ولی اگه از رم پرسرعت استفاده کنید بیشتر هم میخوره. من خودم با رم 4 گیگ سیلیکون پاورش رو تست کردم مشکلی نداشت و سریع بود

سلام
خیلی ممنون از راهنمایی

حالا رو 4gig که نوشتید اسم کاملش همینه :سیلیکون پاور
, و قیمت رم 2 و 4 gig چنده؟

pooria.rio
03-04-2009, 15:37
o-: = :ohno: یا 0-: = :18:
p-: = :tongue:

من منظورم اون شکلک های رنگارنگ انیمیشنیه که مثلا سونی اریکسون ها دارن،نه اینا که مثل شکلک های یاهوئه

Michael Ropy
03-04-2009, 16:04
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی

حالا رو 4gig که نوشتید اسم کاملش همینه :سیلیکون پاور
, و قیمت رم 2 و 4 gig چنده؟ اسمه برندش اینه اما نمی دونم کلاس چند هست. خواستی صبر کن دوستمو ببینم ازش میپرسم.

starblue7750
03-04-2009, 16:31
اسمه برندش اینه اما نمی دونم کلاس چند هست. خواستی صبر کن دوستمو ببینم ازش میپرسم.

سلام
نه دیگه نپرس امروز 4 gig گرفتمش
اسمش هم اینه : سیلیکون پاور کلاس 4
ولی از همون موفع که گذاشتمش نوشته که 1.9 گیگش پر شده
منم چند تا اهنگ ریخنم ولی این عدد اصلا تغییر نمیکنه فقط از فسمت free space اش کم میشه
خودمم نفهمیدم چرا اینطوریه.فکر کنم 4 gig رو ساپورت نکرد!!!

sherlock_Holmes
04-04-2009, 16:01
آقا بالخره میشه اس ام اس فارسی با این گوشی ارسال یا دریافت کرد یا نه؟
هرجا یه چیزی میگن!!
من دو روز دیگه برای یه مناسبت باید بگیرمش...! :(

kalepoook
08-04-2009, 14:01
سلام
هرکی ویوتی برای فروش داره به من پیغام بده ممنون.

kalepoook
08-04-2009, 23:18
سلام
این گوشی اس ام اس در حالت لند اسکیپ که مثل کیبورد کامپیوتر میشه رو داره ؟

ممنون میشم جواب بدین

sherlock_Holmes
08-04-2009, 23:34
آره آقا داره...
منتها حرف "د" رو نداره توش... که با آپدیت فریمور حل میشه...

Dr Violin
10-04-2009, 00:21
آره آقا داره...
منظورتون کدام ورژن فریمور هست ؟

sherlock_Holmes
10-04-2009, 00:51
آپدیت به v 10 g...

البته حرف د رو در حالت کلید معمولی موبایل داره اما در حالت کیبورد نداره...

4870x2
10-04-2009, 13:18
دوستان ويوتي شتاب سنج داره يعني يه عكسي داري نگاه مي كني با چرخوندن گوشي عكس هم مي چرخه؟؟؟

OSEN
10-04-2009, 13:45
دوستان ويوتي شتاب سنج داره يعني يه عكسي داري نگاه مي كني با چرخوندن گوشي عكس هم مي چرخه؟؟؟

نه عزیز ، نداره .

kapitan
10-04-2009, 22:27
یعنی واقعا فایل فارسی ساز این گوشی پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4870x2
11-04-2009, 14:07
نه عزیز ، نداره
پس بهتره صبر كنيم كوكي بياد اون اين قابليت رو داره

sherlock_Holmes
11-04-2009, 17:35
یعنی واقعا فایل فارسی ساز این گوشی پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز من گوشی رو که خریدم و روشن کردم فارسی خوشامد گفت و همه چیش هم فارسی بود!!
کامتل هست گارانتیش و شنیدم که کامتل فارسی میده بیرون این گوشی رو...

OSEN
11-04-2009, 19:02
پس بهتره صبر كنيم كوكي بياد اون اين قابليت رو داره
عوضش کیفیت و قابلیتای دوربین کوکی خیلی پایین تر از ویوتی هستش .

ولی منم بین خرید ویوتی و کوکی بدجوری دودلم . البته فعلا که پولا رو میخوام برا ارتقا کامپیوتر خرج کنم ایشالا تا وقت خریدم برسه کوکی هم جوابشو کاملا پس داده و بهترین تصمیم رو میگیرم ایشالا .

راستی یه سئوال :
شتاب سنج غیر از موردی که گفتید ، دیگه چه استفاده هایی داره ؟

Michael Ropy
11-04-2009, 19:32
سلام
نه دیگه نپرس امروز 4 gig گرفتمش
اسمش هم اینه : سیلیکون پاور کلاس 4
ولی از همون موفع که گذاشتمش نوشته که 1.9 گیگش پر شده
منم چند تا اهنگ ریخنم ولی این عدد اصلا تغییر نمیکنه فقط از فسمت free space اش کم میشه
خودمم نفهمیدم چرا اینطوریه.فکر کنم 4 gig رو ساپورت نکرد!!!

برادر من امروز از دوستم در مورد اون 1.9 گیگ پرسیدم گفت اینجوری نیست، یعنی 4 گیگ کامل بود! نمی نوشت 1.9 گیگ پر است. حدس من اینه که فیرمویرت به روز نیست.

OSEN
11-04-2009, 19:37
اینحا رو داشته باشین :

ViewTy با گارانتی اصل پارس کامتل ; 255،000 تومان

...//.......//.........خدمات پارسه ; 240،000 تومان

منبع :

4870x2
12-04-2009, 11:50
عوضش کیفیت و قابلیتای دوربین کوکی خیلی پایین تر از ویوتی هستش .

ولی منم بین خرید ویوتی و کوکی بدجوری دودلم . البته فعلا که پولا رو میخوام برا ارتقا کامپیوتر خرج کنم ایشالا تا وقت خریدم برسه کوکی هم جوابشو کاملا پس داده و بهترین تصمیم رو میگیرم ایشالا .

راستی یه سئوال :
شتاب سنج غیر از موردی که گفتید ، دیگه چه استفاده هایی داره ؟
مزيت ويوتي نسبت به كوكي فقط دوربينشه در صورتي كه كوكي هم شتاب سنج داره هم سنسور حركتي بازي(با تكون دادن گوشي مي تونين تاس بندازين!!!!)تازه مالتي تاچ هم هست(با دو انگشت مي شه دو تا كار هم زمان كرد)تازه صداي كوكي خيلي خوبه و مثل اين كه از 5800 نوكيا كه مخصوص پخش موسيقيهست بهتره(از نظر كيفيت و بلندي)
در كل كوكي خيلي از ويوتي سر تره

4870x2
12-04-2009, 11:55
تازه قيمت كوكي با گارانتي چيزي حدود210-215 خواهد بود كه واقعا عاليه

sherlock_Holmes
12-04-2009, 12:04
آقا عکسی از این کوکی بذارید ببینیم چه شکلیه...

.

یه سوال:
روی ویوتی برنامه چطوری نصب میشه؟
منظورم برنامه ی فلش هست... مثلا Paint!!

اینا رو دانلود کنید یه سری برنامهی جالبه با pdf راهنما...
اما من نتونستم نصب کنم!!
paint هم توشه...

kalepoook
12-04-2009, 12:25
سلام آخ جونمی من عاشق کوکیم:40:
بعدشم صداش خوبه و کارکردن با صفحه توچشم راحته و دوست داشتنی ...
ای خدا زود بیاد :42:

Michael Ropy
12-04-2009, 12:46
آقا عکسی از این کوکی بذارید ببینیم چه شکلیه...اینم از عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره برید تو کلوپش بحث کنید.

Linux Learner
12-04-2009, 16:14
آره آقا داره...

چطور میشه فریمور رو آپدیت کرد؟

OSEN
12-04-2009, 19:52
مزيت ويوتي نسبت به كوكي فقط دوربينشه در صورتي كه كوكي هم شتاب سنج داره هم سنسور حركتي بازي(با تكون دادن گوشي مي تونين تاس بندازين!!!!)تازه مالتي تاچ هم هست(با دو انگشت مي شه دو تا كار هم زمان كرد)تازه صداي كوكي خيلي خوبه و مثل اين كه از 5800 نوكيا كه مخصوص پخش موسيقيهست بهتره(از نظر كيفيت و بلندي)
در كل كوكي خيلي از ويوتي سر تره

درسته ، بات موافقم ولی بستگی به استفاده ی طرفم داره مثلا برا من دوربین یه نموره مهمه برا همین نظرم رو ویوتی بود این کوکیم که لامصب حتی فلاشم نداره و فیلمبردارشم زیاد جالب نیس :13:ولی با یه خورده گشت و گذار رفتم تو کف کوکی فعلا و بیشتر از قبل دودل شدم تو انتخاب ویوتی یا کوکی :19:.

در ضمن مطمئنید کوکی مالتی تاچه ؟! و همینطور از بلندتر بودن صداش از 5800 ؟ کیفیت صداش چطوره اونوقت :8:؟ و اینکه کوکی دایویکس پخش میکنه یا نه ؟

ولی انصافا با توجه به قیمتش چیز محشری هستش :5:. دم lg گرم :40:.

4870x2
13-04-2009, 11:09
همینطور از بلندتر بودن صداش از 5800
gsmaria ديگه دروغ نمي گه ؟؟؟؟

کیفیت صداش چطوره اونوقت
از ويوتي با وارد كردن كد باز بهتره

در ضمن مطمئنید کوکی مالتی تاچه ؟!
اين فيلم رو حتما ببين اين گوشي مالتي تاچ نيست بلكه free tuchهستش كه ال جي تازه رو كرده (واقعا فري تاچ رقيب سختي براي مالتي تاچ هستش)

و اینکه کوکی دایویکس پخش میکنه یا نه ؟
نمي دونم ولي فكر نكنم حالا كي دايوكس نگاه مي كنه همين 3gpبسه ديگه

ولی انصافا با توجه به قیمتش چیز محشری هستش
موافقم شديد

Michael Ropy
13-04-2009, 12:19
در ضمن مطمئنید کوکی مالتی تاچه ؟!

حرف امیررضا تایید میشه. به جاش فری تاچ هست که هم میتوان هم زمان جای دو ویجت رو عوض کرد، هم عکس رو زوم کرد و...

4870x2
13-04-2009, 13:58
حرف امیررضا تایید میشه. به جاش فری تاچ هست که هم میتوان هم زمان جای دو ویجت رو عوض کرد، هم عکس رو زوم کرد و...
بله حسين جان اين فري تاچ يك پروژه بزرگ هستش كه ال جي معرفي كرده كه هم از مالتي تاچ بهتره هم بسيار ارزون تر

Nabakhshoode
13-04-2009, 14:13
سلام...
1- دوستان درب باطری این گوشی مشکل لق بودن یا سرو صدا داشتن یا شل بودن و ... رو داره یا نه ( رو شل بودن درب باطری حساسیتی دارم نافرم ) ؟ کلا قطعات خوب با هم فیکس شدن یا نه ؟
2- باطریش با روزی 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس ( ارسال و دریافت ) و نیم ساعت موزیک با هدفون چند روز دووم میاره ( حدودا )؟
3- اس ام اس زدن هم با کیبرد کاملش به نظر میرسه خیلی راحت و لذت بخش باشه همینطوره ؟
4- تو یه کلمه کلا از خرید این گوشی راضی هستین ؟ گوشیی هست که دست کم 2 سال آدمو راضی نگه داره ؟
راستش بین ویوتی و f480 تو شک افتادم راهنمایی شما میتونه خیلی موثر باشه...
ممنون از همگی...

4870x2
13-04-2009, 19:00
1- دوستان درب باطری این گوشی مشکل لق بودن یا سرو صدا داشتن یا شل بودن و ... رو داره یا نه ( رو شل بودن درب باطری حساسیتی دارم نافرم ) ؟ کلا قطعات خوب با هم فیکس شدن یا نه ؟
اره ال جي محصولاتش بسيار با كيفيت هستش

2- باطریش با روزی 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس ( ارسال و دریافت ) و نیم ساعت موزیک با هدفون چند روز دووم میاره ( حدودا )؟

2-3 روز رو صد در صد دووم مياره

3- اس ام اس زدن هم با کیبرد کاملش به نظر میرسه خیلی راحت و لذت بخش باشه همینطوره ؟
اين حالت اس ام اس (پيامك)دادن خيلي جالب و با حاله ويوتي هم كيفيتش در كيبرد مجازي عاليه ولي به پاي ايفون نمي رسه

4- تو یه کلمه کلا از خرید این گوشی راضی هستین ؟ گوشیی هست که دست کم 2 سال آدمو راضی نگه داره ؟
اگه دوربين برات مهمه ويوتي انتخاب خيلي خوبيه ولي اگه ظرافت و خوشگلي و كلاس مي خوي بهتره بري سراغ ال جي كوكي

ممنون از همگی...
انتخاب با خودته از من مي شنوي سعي كن با هر دوشون حداقل چند دقيقه اي كار كني تا از انتخابت مطمئن بشي

Michael Ropy
13-04-2009, 19:33

اگه دوربین برات مهمه صد در صد ویوتی. نمی دونم چرا f480 یکم دوربینش بی کیفیته.

Nabakhshoode
13-04-2009, 20:11
خیلی ممنون از دوستان... فقط اون مورد اولی خیلی مهمه ! لقی یا شل بودن یا جیر جیر کردن در باطری ایشالا در این گوشی وجود نداره دیگه ؟ کلا فیکس هست درب باطری و سایر قطعاتش ؟

اگه دوربين برات مهمه ويوتي انتخاب خيلي خوبيه ولي اگه ظرافت و خوشگلي و كلاس مي خوي بهتره بري سراغ ال جي كوكي

کاملا در مورد کوکی موافقم باهات کاملا ظاهر و ظرافتش از ویوتی بالاتره ولی دوربین برام مهمه واسه همین ویوتی ارجحیت داره برام...

4870x2
14-04-2009, 11:12
خیلی ممنون از دوستان... فقط اون مورد اولی خیلی مهمه ! لقی یا شل بودن یا جیر جیر کردن در باطری ایشالا در این گوشی وجود نداره دیگه ؟ کلا فیکس هست درب باطری و سایر قطعاتش ؟
از اين بابت مشكلي نيست

01110362
14-04-2009, 14:53
سلام
هرکی ویوتی برای فروش داره به من پیغام بده ممنون.

سلام آقا من دارم فکر کنم 4ماهی کارکرده سالم به شرط چاقو

اگه خواستی pm بده.

kalepoook
14-04-2009, 18:11
سلام آقا من دارم فکر کنم 4ماهی کارکرده سالم به شرط چاقو

اگه خواستی pm بده.

سلام
من پیغام خصوصی دادم به شما

almgti_79
14-04-2009, 20:56
بچه ها من تا مرحله ي خريد kc910 پيش رفتم ولي مجبور شدم بخاطر يك مساله اي خريد زير 270 هزار داشته باشم.
فقط هم دوربين برام مهمه و اينكه فقط مارك ال-جي باشه!!!!:40:

باتوجه به نظراتي كه خوندم و كلي وبگردي به اين نتيجه رسيدم گزينه ي بسيار خوبيه مخصوصا كه فروش بالاي 5ميليون داشته!!:46:

امروز كلي توي علاالدين گشتم و با گارانتي كامتل به قيمت 240هزار رسيدم (البته با كلي دروغ گفتن مثل خود فروشنده ها)؛ :31:
به نظرتون خوبه يا پايينتر هم ميشه خريد؟

almgti_79
14-04-2009, 21:05
بچه ها من تا پنجشنبه ميخوام اين گوشي را بخرم؛ چندتا سوال:

بچه ها كسي با رم 8گيگ سرعت بالا امتحانش كرده اين گوشي رو مخصوصا توي فيلم گرفتن؟

بعضي ها در نظرات نوشته بودند كه مموري تا 4گيگ را با آپ فريمور كامل تشخيص ميده، ميخواستم بدونم واقعا 4 گيگ را گوشي ميبينه؟

درضمن مشكل "د" با آپديت فريمورش درست ميشه؟

آپ فريمورو ميتونم خودم انجام بدم؟

پيشاپيش ممنون از راهنمايي شما دوستان:40:

mahde25
15-04-2009, 18:09
سلام من یهke990خریدم ولی سه چهارتامشکل داره که من نتونستم حل کنم لطفا شما به من کمک کنید

1-google mapباgoogle mailکه خودگوشی داره کانمیکنه (بازمی شه و بعدERORمیده)

2-دوربینش یه نور قرمزی داره که من نمیتونم خاموشش کنم منظورم چراغ پشتیست

3- دکمه ی (د) نداره

4- رم 4گیگ رو ساپورت می کنه

تمام

01110362
15-04-2009, 21:37
بچه ها من تا پنجشنبه ميخوام اين گوشي را بخرم؛ چندتا سوال:

بچه ها كسي با رم 8گيگ سرعت بالا امتحانش كرده اين گوشي رو مخصوصا توي فيلم گرفتن؟

بعضي ها در نظرات نوشته بودند كه مموري تا 4گيگ را با آپ فريمور كامل تشخيص ميده، ميخواستم بدونم واقعا 4 گيگ را گوشي ميبينه؟

درضمن مشكل "د" با آپديت فريمورش درست ميشه؟

آپ فريمورو ميتونم خودم انجام بدم؟

پيشاپيش ممنون از راهنمايي شما دوستان:40:
سلام بچه ها تا8 امتحان کردن جواب داده اما گوشی تا2گیگ بیشتر نمیشناسه با کامپیوتر میتونی اطلاعات تا 8 بریزی .
امادر مورد فیلمبرداری تا 2بیشتر نمیشناسه بعد فکر کنم مشکل تیک فیلمرداری پیدا کنی
مشکل د هم با آپدیت حل میشه منتها توسط نمایدگی. اصلا خیالش هم به سرت نزنه چون با فریموری که بچه ها گذاشتن زبون فارسی ساپورت نمیکنه. هزینه آپدیت هم 5000تومنه توسط نمایندگی.
(تجربه خودمو گفتم)

yashgin128
16-04-2009, 10:28
سلام
از دوستان کسی اخرین فریمور این گوشی رو داره بذاره واسه دانلود.
فریمور فارسی این گوشی کسی نداره؟
با تشکر

usa is leader
16-04-2009, 10:53
دوستان این قضیه تیک تو فیلمبرداری ویوتی چی هستش ؟چون هر کدوم از دوستان یه چیزی میگن بعضی از دوستان میگن داره بعضی میگن نداره ....اگه داره ایا با رم سرعت بالا حله؟؟اگه حله رم باید چه مارکی باشه ؟؟قبلا" ازراهنمایی دوستان ممنونم ...

Nabakhshoode
16-04-2009, 20:57
سلام دوستان... یه عدد ویوتی خریدم به قیمت 247 تومن با گارانتی کامتل... تو ساعتایه اولیه استفاده که راضی کننده بوده... فقط دوتا سوال :
1- این برچسب ال سی دی رو بکنم واسه ال سی دی مشکلی پیش نمیاد ؟ خش ممکنه بیفته ( شنیدم ال سی دیش ضد خش نیست ) ؟
2- یه رم کینگستون داشتم از قبل ( 1 گیگ ) فرمتش کردم با کامپیوتر و گذاشتمش رو این ولی نمیخونه...! به نظرتون مشکل از کجاست ؟ و چه کنم !؟
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن...

kalepoook
16-04-2009, 21:04
سلام دوستان... یه عدد ویوتی خریدم به قیمت 247 تومن با گارانتی کامتل... تو ساعتایه اولیه استفاده که راضی کننده بوده... فقط دوتا سوال :
1- این برچسب ال سی دی رو بکنم واسه ال سی دی مشکلی پیش نمیاد ؟ خش ممکنه بیفته ( شنیدم ال سی دیش ضد خش نیست ) ؟
2- یه رم کینگستون داشتم از قبل ( 1 گیگ ) فرمتش کردم با کامپیوتر و گذاشتمش رو این ولی نمیخونه...! به نظرتون مشکل از کجاست ؟ و چه کنم !؟
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن...

سلام

مبارک باشه.معمولا برچسب داشته باشه بهتره البته به خودتم بستگی داره.
خوب باگوشیم فورمتش کن.
بعدشم این قیمت 147 از کجا خریدی جونه بچت به منم بگو بخرم من فقیرم بیچارم:10:

قبلا قیمتش 147 بود یهو شد 247 ببخشید

almgti_79
17-04-2009, 00:43
بالاخره ماهم يك گوشي گرفتيم با قيمت 245هزا تومان
گوشيه ماهيه!!! ولي حيف كه رم 4 گيگ را دو گيگ نشون ميده و مجبورم دو گيگ فيلمو موزيك بريزم و بقيه اش را بذارم براي فيلم و عكس!!!!!!!

جناب usa is leader من كه امروز همون ابتدا با رم سيليكون پاور 4 گيگ كلاس 6 باهاش در حالت VGA فيلم گرفتم مشكلي نداشت و اصلا تيك نداشت....

قيمت 4 گيگ رم هم 11000 تومان شد.

usa is leader
17-04-2009, 09:00
بالاخره ماهم يك گوشي گرفتيم با قيمت 245هزا تومان
گوشيه ماهيه!!! ولي حيف كه رم 4 گيگ را دو گيگ نشون ميده و مجبورم دو گيگ فيلمو موزيك بريزم و بقيه اش را بذارم براي فيلم و عكس!!!!!!!

جناب usa is leader من كه امروز همون ابتدا با رم سيليكون پاور 4 گيگ كلاس 6 باهاش در حالت vga فيلم گرفتم مشكلي نداشت و اصلا تيك نداشت....

قيمت 4 گيگ رم هم 11000 تومان شد.

دوستان اینکه از رم چهرگیگ فقط دو گیگ اون رو میشناسه در مورد فیلمبرداری و عکاسی هم صادقه یعنی اگه دو گیگ اون پر باشه (با توجه به اینکه اون فقط دو گیگ رو میشناسه )ولی رم چهار گیگ روش باشه میتونیم از اون دو گیگ مخفی برای فیلمبرداری استفاده کنیم ؟؟؟؟یا برای فیلمبرداری هم اون به عنوان حافظه نمیشناسه؟؟

01110362
17-04-2009, 18:12
سلام
من پیغام خصوصی دادم به شما

گوشی ارزون شد فقط 170000
اگه میخوای سریع زنگ بزن ظرف2-3 روز دیگه میخوام برم بفروشمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

kalepoook
17-04-2009, 21:58
سلام
آخرین فریمور که اومده چیه؟
و کلا چیا بهتر شدن؟
خواهشن جواب بدین

reza_asil
17-04-2009, 22:46
دوستان جایی سراغ دارین تم بریزن اگر راهنمایی کنین ممنون میشم (از نظر هزینه ای مشگل نیست )

kalepoook
18-04-2009, 15:58
واقعا ویوتی این قدر ناقص یا اذیت میکنه یا بدرد نخوره که همه میخوان بفروشنش؟

almgti_79
18-04-2009, 16:47
quote=kalepoook;3699152]سلام
آخرین فریمور که اومده چیه؟
و کلا چیا بهتر شدن؟
خواهشن جواب بدین[/quote]

من گوشيمو پنجشنبه 27/1/1388 خريدم، فريمورش v10f هست.

مزاياي گوشي:

قيمت 245هزار تومان گارانتي پارس كامتل با رم 4گيگ سيليكون پاور كلاس 6 به قيمت 11هزار تومان

1- كيفيت فيلمبرداري روي حافظه داخلي و خارجي بدون تيك و با كيفيت بسيار بالاست (حداقل درحد دوربين ديجيتال Canon 720 ISاي كه دارم هست (البته از لحاظ فيلمبرداري، ولي از لحاظ صدا از دوربين ديجيتال كمي ضعيفتره))، واقعا سورپرايز شدم چون كيفيت صدايي كه همراه فيلم ضبط ميكنه از گوشي KC910 هم بهتره؛

2- صفحه تاچ بسيار خوب و حساس و با كوچكترين اشاره اي دستوراتو اجرا ميكنه، فقط تشخيص دستنوشته اش كمي با اشكال روبه روست؛

3- مدت زمان كاركرد باتري بعد از شارژ كامل 10 ساعت هست (در حدود 200 مگا بايت از بلوتوث استفاده كردم، بيست دقيقه فيلم در حالت دي وي دي گرفتم، 70 تا عكس گرفتم كه در حدود 20 تا عكسش با فلش بود، نيم ساعت از پليرش استفاده كردم، 5 دقيقه هم فيلم ديدم، 35 تا SMS فرستادم، در باقيمانده ي زمان هم در منوهاش ميچرخيدم، راستي 5 دقيقه هم بازي كردم و 3 دقيقه هم صدا ضبط كردم؛ لازم به ذكره كه روشنايي صفحه را روي 0% گذاشته بودم چون در خانه احتياج به روشنايي نداريد)

4- روشنايي صفحه اش بسيار خوبه حتي در زير نور مستقسم آفتاب، البته در اين حالت بايد روشنايي صفحه را روي 80 يا 100 درصد قرار دهيد و در نورهاي معمولي و در خانه حتي با وجود نور آفتاب با روشنايي صفر درصد هم راحت ميتوان با گوشي كار كرد؛

5- كاركردن با منوهاش بسيار راحته مخصوصا اگر در حالت فارسي بگذاريد، واقعا كامتل خوب گوشي را فارسي كرده هم از نظر فونت و هم از نظر ترجمه؛

و اما معايب گوشي:

3- حرف "دال" و "اينتر" در حالت لنداسكيپ نداره؛

2- گزارش ارسال پيغامها در Inbox ذخيره ميشه؛

3- پيغامهاي EMS دريافت ميكنه و نشون هم ميده ولي نميشه باهاش EMS فرستاد!!!

4- كيفيت صداي هدفونش واقعا نااميدم كرد، البته بلندي صداش خوبه هم در حالت اسپيكر و هم در حالت هندزفري. ولي اصلا انتظار چنين صداي بي كيفيتي را نداشتم، البته آهنگ متن را خوب پخش ميكنه ولي وقتي خواننده شروع به خواندن ميكنه، آدم حس ميكنه خواننده ته چاه بوده!!!

5-كيفيت عكس هايي كه با اين گوشي گرفتم اصلا در حد انتظارم نبود، تمام آپشن هاشو هم تغييير دادم ولي نتونستم به كيفيتي كه فكر ميكردم بايد داشته باشه برسم. البته كيفيتش اصلا قابل قياس با K810 نيست، كيفيت K810 در مقابل اين گوشي صفره!!! ولي هنوز عكسهاي گوشي هاي K850 و يا سري N نوكيا را نديدم كه بخوام در موردشون نظر بدم. با توجه به حدسي كه ميزنم، پيكسل موثر دروبين اين گوشي از 5 مگاپيكسل كمتره.

6- صداهايي كه با گوشي ضبط ميكنيد، در هندزفري پخش نميشه و فقط با اسپيكرش ميتوان گوش داد.

almgti_79
18-04-2009, 22:57
البته تا دوروز آينده عكسهايي از اين گوشي را به همراه مشخصات كامل و همينطور فيلمهايي كه توسط اين گوشي گرفته ام را براي ديدن دوستان خواهم گذاشت............

almgti_79
18-04-2009, 23:15
من عكسهاي اين گوشي را با گوشي k850 مقايسه كردم، به نظرم ويوتي يك پله برتر از سوني اريكسون عكس ميگيره، مخصوصا در حالت ماكرو...

kalepoook
18-04-2009, 23:18
سلام
مبارک باشه دوسته من.اسشالا به مرور زمان تو آپدیت های بعدی بهتر میشه.
من منتظر ادامه گفتگو در باره ویوتی هستم موفق باشی.

almgti_79
18-04-2009, 23:20
واقعا ویوتی این قدر ناقص یا اذیت میکنه یا بدرد نخوره که همه میخوان بفروشنش؟

از نظر عكاسي و فيلمبرداري واقعا عاليه، مخصوصا در حالت ماكرو..... از نظر كيفيت عكس هم از k850 بهتر نباشه، حداقل برابرند، فقط بزرگترين عيبهاي اين گوشي سه چيزه:

1- حداكثر 2 گيگ رم ميشناسه؛
2- پخش موزيكش غيرعاديه؛
3- مصرف باتري خيلي بالاست.

yashgin128
20-04-2009, 13:55
سلام
اگه از دوستان کسی نحوه تنظیم امکانات دوربین و توضیح این امکانات داره رو کنه.!

usa is leader
21-04-2009, 11:13
از نظر عكاسي و فيلمبرداري واقعا عاليه، مخصوصا در حالت ماكرو..... از نظر كيفيت عكس هم از k850 بهتر نباشه، حداقل برابرند، فقط بزرگترين عيبهاي اين گوشي سه چيزه:

1- حداكثر 2 گيگ رم ميشناسه؛
2- پخش موزيكش غيرعاديه؛
3- مصرف باتري خيلي بالاست.

دوست عزیز میشه بفرمایین با کار متوسط چقدر شارژنگه میداره ؟؟؟؟مثلا" با شارژ کامل میتوان چند دقیقه پشت سر هم باهاش فیلمبرداری کرد؟؟؟

almgti_79
21-04-2009, 14:17
دوست عزیز میشه بفرمایین با کار متوسط چقدر شارژنگه میداره ؟؟؟؟مثلا" با شارژ کامل میتوان چند دقیقه پشت سر هم باهاش فیلمبرداری کرد؟؟؟

من در اين پنج روز كه گوشي را گرفتم، هر روز مجبور به شارژ شدم.... البته چون روزهاي اول خريدم هست، مرتب در حال استفاده از گوشي ام. من روزانه در حدود 70 تا پيامك مينويسمو ميفرستم و حدود 30 تا دريافت ميكنم، حداقل 15 تا عكس ميگيرم و حدود 10 دقيقه فيلمبرداري ميكنم (با انواع فرمتهاي مختلف) و حدود 60 تا 100 مگ بلوتوث ميفرستم و 5-15 دقيقه صحبت ميكنم....

از پليرش استفاده نميكنم چون هم پلير جدا دارم و هم اينكه كيفيت پليرش (با اينكه خودم در اين 7 سال كه گوشي دارم مشتري ثابت ال-جي بودم، ولي بدون هيچ تعصبي) واقعا پايينه....

البته توضيح داده بودم كه موزيك ها را خوب پخش ميكنه ولي صداي خواننده را افتضاح پخش ميكنه!!!!

جديدا چندتا پلير مخصوص گوشي هاي جاوا دانلود كردم كه ميخوام روي گوشي تست كنم شايد بهتر شد، اگر به نتيجه اي قابل قبول رسيدم حتما به دوستان عرض ميكنم......:11:

almgti_79
21-04-2009, 14:20
درضمن با يك پديده اي برخورد كردم، اينكه وقتي حافظه داخلي گوشي را پر ميكنيد سرعت گوشي اصلا كم نميشه ولي در زمان فيلمبرداري تيك هاي ريزي روي فيلم (در هنگام ذخيره روي كارت حافظه خارجي) بوجود مياد؛

ولي وقتي حداقل 30 مگ بر روي حافظه داخلي خالي باشه اين تيكها اصلا روي فيلمهايي كه بر روي حافظه خارجي ذخيره ميشود، ديده نميشود...

usa is leader
22-04-2009, 09:11
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از جواباتون ولی چند سوال دیگه هم داشتم اگه مموری دو گیگ روش باشه و اون مموری هم خالی باشه با بهترین کیفیت چقدر میتونیم باهاش فیلم ظبط کنیم؟؟اینم بگی ممنون میشم و دیگه اینکه میگن بیشتر از دو گیگ اگه روش مموری بذاری همون دو گیگ رو میشناسه ایا در مورد فیلمبرداری هم اینجورییه ؟یعنی همون میتونی تا دو گیگی که میشناسه باهاش فیلم ظبط کنی یا مثلا" اگه چهر گیگ روش باشه همه چهار گیگ رو ؟؟؟

almgti_79
23-04-2009, 01:21
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از جواباتون ولی چند سوال دیگه هم داشتم اگه مموری دو گیگ روش باشه و اون مموری هم خالی باشه با بهترین کیفیت چقدر میتونیم باهاش فیلم ظبط کنیم؟؟اینم بگی ممنون میشم و دیگه اینکه میگن بیشتر از دو گیگ اگه روش مموری بذاری همون دو گیگ رو میشناسه ایا در مورد فیلمبرداری هم اینجورییه ؟یعنی همون میتونی تا دو گیگی که میشناسه باهاش فیلم ظبط کنی یا مثلا" اگه چهر گیگ روش باشه همه چهار گیگ رو ؟؟؟

خواهش ميكنم عزيز....

1- با بهترين كيفيت حدود 70 دقيقه ميشه باهاش فيلم با كيفيت بالا ضبط كرد، البته دقيقشو فردا بهتون خواهم گفت.

2- از چهار گيگ فقط دوگيگش را ميتوانيد با گوشي پر كنيد چه از طريق كابل usb و چه براي فيلمبرداري و عكسبرداري و يا دريافت فايل از طريق بلوتوث؛ دوگيگ ديگر بيشتر به درد موزيك يا فيلم ميخوره كه با رم ريدر بايد پر كرد؛ چون پلير گوشي تمام كل 4 گيگ را ميبيند ولي براي ذخيره كردن اطلاعت توسط خود گوشي، سيستم گوشي دوگيگ بيشتر را نميتواند آدرس دهي كند... (اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد‍

almgti_79
24-04-2009, 23:07
بچه ها يك نكته جديد در ويوتي ديدم، ويوتي Face Detection هم داره!!!!:18:

جل الخالقـــــــــــــــــــ ـــــــ:18:

OSEN
26-04-2009, 19:23
سلام دوستان.

با توجه به اینکه جناب almgti_79 عزیز خیلی از کیفیت پخش پلیر ویوتی شکایت دارین اگه به این چنتا سئوالم جواب بدی ممنون میشم .

اینکه شما میگی کیفیتش پایینه در مقایسه با کدوم گوشی میگی ؟ و اینکه شما چه فرمتی رو گوش میدی چون دوستان قبلا خیلی گفتن که فرمت mp3 رو افتضاح پخش میکنه و برعکس کیفیت پخش wav محشره ؟ شما امتحان کردی ؟ اگه از یه پلیر دیگه استفاده کنی فرقی میکنه ؟

ممنون میشم جوابم رو کامل بدی چون منم یه دو سه سالی هست میخوام ویوتی بگیرم :31: این کوکییم نمیاد لامصب که ببینیم دنیا دست کیه ؟ الیته فعلا و هنوز نظرم رو ویوتی هست، شدید .:40:

almgti_79
27-04-2009, 01:14
سلام دوستان.

با توجه به اینکه جناب almgti_79 عزیز خیلی از کیفیت پخش پلیر ویوتی شکایت دارین اگه به این چنتا سئوالم جواب بدی ممنون میشم .

اینکه شما میگی کیفیتش پایینه در مقایسه با کدوم گوشی میگی ؟ و اینکه شما چه فرمتی رو گوش میدی چون دوستان قبلا خیلی گفتن که فرمت mp3 رو افتضاح پخش میکنه و برعکس کیفیت پخش wav محشره ؟ شما امتحان کردی ؟ اگه از یه پلیر دیگه استفاده کنی فرقی میکنه ؟

ممنون میشم جوابم رو کامل بدی چون منم یه دو سه سالی هست میخوام ویوتی بگیرم :31: این کوکییم نمیاد لامصب که ببینیم دنیا دست کیه ؟ الیته فعلا و هنوز نظرم رو ویوتی هست، شدید .:40:

من نسبت به mp3 player خودم گفتم،:31:

البته من با گوشي هاي 3230 نوكيا و w800 سوني اريكسون و N72 و N79 نيز مقايسه كردم، واقعا در نوع خودش از نظر بي كيفيتي ويوتي بينظيره!!!:41:

درضمن با فرمت هاي wma و mp3 من امتحان كردم، ولي از فرمت wav تابحال استفاده نكرده ام؛ شايد هم مشكل از گوشي من باشه ولي به نظرم كيفيت پخش در هدفون واقعا از يك گوشي چيني هم پايينتره....

ولي اين نكته را هم بگم كه اسپيكر روي بدنه واقعا كيفيت صداش عاليه، به نظرم جزء ده اسپيكر برتر گوشي هاي موبايل باشه....

اگر تا يكي دوروز ديگه صبر كنيد، قراره ببرم گارانتي، شايد مشكلش با آپ شدن فريمورش درست بشه...:5:

almgti_79
27-04-2009, 01:18
درضمن از هدفون هاي پليرم كه واقعا عاليه هم استفاده كردم، هيچ تفاوتي حس نكردم، اين نكته را هم بگم كه هدفون هاي ال-جي واقعا كيفيتشون خوبه، حتي از هدفون هاي خيلي از پليرهاي بازار هم بهتره، چون من اين موردي كه گفتمو با چندتا هدفون هاي ال-جي و پليرهاي ديگه مقايسه كرده ام....

به نظرم ضعف از كابل رابط اوليه اي است كه از گوشي به هدفون 3.5mm متصل ميشه (چون اين كابلش چينيه!!!)

almgti_79
27-04-2009, 12:35
Osen جان, فرمت WAV هم امتحان کردم, فرقی نداشت, از پلیرهای جاوایی هم که گرفتم هیچکدومشون روی ویوتی نصب نمیشند, البته دوتاشون نصب شد ولی کار نمیکرد...

کسی پلیر یا اکولایزر جاوا برای وبوتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

almgti_79
27-04-2009, 12:42
از این به بعد نرم افزارهای جاوایی را که روی گوشی ویوتی خودم, نصب کردمو خوب کار میکنه, را براتون آپلود میکنم تا همه استفاده کنند....

البته خیلی جالبه, اکثر نرم افزارهایی که برای گوشی های 240*320 پیکسل یا اندازه های دیگر هست را به راحتی میتوان نصب کردو خود گوشی ریسایز میکنه!!!

این نرم افزارها را میتوانید در این صفحه ببینید:

ailasam
27-04-2009, 15:12
سلام دوستان
می خواستم بپرسم برنامه ای برای ویوتی هست که بشود یک لیست سیاه تهیه کرد تا بعضی شماره ها نتوانند تماس بگیرند و اس ام اس بزنند؟ یعنی اینها را بلوکه کنه؟ اگر میشناسید به من هم معرفی کنید که به شدت لازم دارم.
مرسی

OSEN
27-04-2009, 20:41
من نسبت به mp3 player خودم گفتم،:31:

البته من با گوشي هاي 3230 نوكيا و w800 سوني اريكسون و N72 و N79 نيز مقايسه كردم، واقعا در نوع خودش از نظر بي كيفيتي ويوتي بينظيره!!!:41:

درضمن با فرمت هاي wma و mp3 من امتحان كردم، ولي از فرمت wav تابحال استفاده نكرده ام؛ شايد هم مشكل از گوشي من باشه ولي به نظرم كيفيت پخش در هدفون واقعا از يك گوشي چيني هم پايينتره....

ولي اين نكته را هم بگم كه اسپيكر روي بدنه واقعا كيفيت صداش عاليه، به نظرم جزء ده اسپيكر برتر گوشي هاي موبايل باشه....

اگر تا يكي دوروز ديگه صبر كنيد، قراره ببرم گارانتي، شايد مشكلش با آپ شدن فريمورش درست بشه...:5:

درضمن از هدفون هاي پليرم كه واقعا عاليه هم استفاده كردم، هيچ تفاوتي حس نكردم، اين نكته را هم بگم كه هدفون هاي ال-جي واقعا كيفيتشون خوبه، حتي از هدفون هاي خيلي از پليرهاي بازار هم بهتره، چون من اين موردي كه گفتمو با چندتا هدفون هاي ال-جي و پليرهاي ديگه مقايسه كرده ام....

به نظرم ضعف از كابل رابط اوليه اي است كه از گوشي به هدفون 3.5mm متصل ميشه (چون اين كابلش چينيه!!!)

ممنون almgti جان از جواب کاملت.
داشتی از نظر صدا به کلی نا امیدم میکردی:13:که خوشبختانه با تعریفت از اسپیکرش نظرم برگشت و امیدوار شدم :46:.

حالا کیفیت پخش mp3 و wav تو اسپیکر گوشی هم تفاوت نداره ؟

راستی فریمورت چنده عزیز ؟

ممنون داداش :10:

almgti_79
27-04-2009, 23:11
ممنون almgti جان از جواب کاملت.
داشتی از نظر صدا به کلی نا امیدم میکردی:13:که خوشبختانه با تعریفت از اسپیکرش نظرم برگشت و امیدوار شدم :46:.

حالا کیفیت پخش mp3 و wav تو اسپیکر گوشی هم تفاوت نداره ؟

راستی فریمورت چنده عزیز ؟

ممنون داداش :10:

فريمورمو هنوز آپ نكردم ( v10f)؛ از نظر فرمت ها به نظر من هيچ تفاوتي در هدفونو اسپيكر نداره
اسپيكرش عاليه ولي هدفونش واقعا مزخرفه!!!
ميخوام از هدفونهاي KC910 استفاده كنم، شايد مشكل از رابط اوليه ي گوشي باشه....

almgti_79
28-04-2009, 12:09
و اما یک خبر بد, بالخره یک پلیر نصب کردم ولی کیفیت صدا باز فرقی نکرد..........

من متوجه نمیشم مشکل از چیه.......

almgti_79
28-04-2009, 12:19
یک سوال:

این نرم افزارهای پلیر, خودشون قابلیت پردازش فایلهای موسیقی را دارند یا اینکه از پردازشگر خود گوشی استفاده میکنند؟
مثلا اگر یک گوشی اصلا برنامه پلیر نداشته باشه (پلیر برایش تعبیه نشده باشه), با نصب این برنامه های پلیر جاوا, میشه فایلهای موسیقی را با اون گوشی پخش کرد؟

almgti_79
28-04-2009, 12:27
تكذيبيه:

باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان:41:

یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟

1145
29-04-2009, 09:39
با سلام.من وقتي از ترفند بالابردن كيفيت عكس در حد 2Mb استفاده ميكنم دو تا نكته برام مبهمه.

1/كيفيت عكس بالاتره ولي تاريكتره و در جاييكه نور كمه عكس تاره.ايا ميشه از فلاش استفاده كرد؟

2/ چرا وقتي ميخواي عكس بگيري تصوير رو يه خورده زوم كرده و متمايل به سمت چپ عكس ميگيره؟

soheil1986
29-04-2009, 10:17
سلام
كسي ميدونه هدفون ويوتي رو از كجا ميشه خريد؟

almgti_79
29-04-2009, 13:53
با سلام.من وقتي از ترفند بالابردن كيفيت عكس در حد 2Mb استفاده ميكنم دو تا نكته برام مبهمه.

1/كيفيت عكس بالاتره ولي تاريكتره و در جاييكه نور كمه عكس تاره.ايا ميشه از فلاش استفاده كرد؟

2/ چرا وقتي ميخواي عكس بگيري تصوير رو يه خورده زوم كرده و متمايل به سمت چپ عكس ميگيره؟

1- در مورد فلاش باید بگم که در همان قسمت یک گزینه به نام Flash هست, شما این گزینه را انتخاب کن و در آن Always On را اتتخاب کن....

2- در این مورد هنوز خودم دلیلشو متوجه نشدم:5:

almgti_79
29-04-2009, 23:16
تكذيبيه:

باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان:41:

یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟

OSEN
01-05-2009, 11:10
سلام دوستان .

یه سئوال برام پیش اومده . اگه مثلا تاریخ گارانتی ویوتی تموم بشه کامتل دیگه بهش خدمات نمیده یا پول بیشتری میگیره برا ارائه خدمات ؟
و اینکه اگه یه گوشی بدون گارانتی بیاریم ، کامتل بهش خدمات میده یا نه ؟ مثلا برای ارتقاء فریمور ؟

ممنون .

almgti_79
01-05-2009, 11:55
سلام دوستان .

یه سئوال برام پیش اومده . اگه مثلا تاریخ گارانتی ویوتی تموم بشه کامتل دیگه بهش خدمات نمیده یا پول بیشتری میگیره برا ارائه خدمات ؟
و اینکه اگه یه گوشی بدون گارانتی بیاریم ، کامتل بهش خدمات میده یا نه ؟ مثلا برای ارتقاء فریمور ؟

ممنون .

تا جاييكه من ميدونمة اگر تاريخ گارانتي تموم بشه، خدمات به گوشي هاي گارانتي خودش ميده ولي هزينه آنرا ميگيرد و در مورد گوشي هاي بدون گارانتي، تا جاييكه بچه ها در پست هاي قبلي گفتند اصلا خدمات ارائه نميده...

من فردا گوشيمو ميخوام ببرم نمايندگي كامتل براي ارتقاء فريمور و درست كردن عيب پليرش، باز ازشون در مورد گوشي هاي بدون گارانتي ميپرسم

almgti_79
02-05-2009, 13:43
یک سایت برای دریافت theme

فقط هنوز خودم امتحانشون نکردم....

Grand
04-05-2009, 16:44
سلام

محتویات داخل کارتن ویوتی چی هست؟

مموری داره؟

almgti_79
04-05-2009, 18:18
سلام

محتویات داخل کارتن ویوتی چی هست؟

مموری داره؟

محتويات داخل كارتن ويوتي با گارانتي پارس كامتل:

1- گوشي؛
2- قلم گوشي؛
3- باتري؛
4- كابل USB؛
5- شارژر؛
6- Mini CD نرم افزار؛
7- دفترچه راهنما؛
8- كاور اضافه ي صفحه ي نمايشگر؛
9- كارت گارانتي شركت پارس كامتل؛
10- كارت شركت در قرعه كشي پارس كامتل.

-------------------------------------------------------------

مموري، كابل تلويزيون و كيف ندارد....

Grand
04-05-2009, 21:26
رفتم گرفتمش همچیش کامل بود.

almgti_79
04-05-2009, 22:14
رفتم گرفتمش همچیش کامل بود.

به به، مبارك باشه.. :11:
انشاالله باهاش بري خواستگاري ششمين همسرت:31:

به جمع ويوتي داران خوش آمديد...........:40::40::40:

almgti_79
04-05-2009, 22:18
حالا چندتا سوال:

1- به چه قيمتي خريد كرديد؟
2- چك كن ببين ورژن فريمور گوشيت چنده؟
3- حتما چك كن ببين صداي توي هندزفريش خوب هست؟ مخصوصا با خودش يك چندثانيه اي صدا ضبظ كن و در هندزفري گوش بده ببين از هندزفريش پخش ميشه يا نه (چون براي من اين مشكلو داشت بردم گارانتي- اميدوارم كه براي شما مشكلي نداشته باشه)؟

Grand
05-05-2009, 02:08
ممنون دوست عزیز
260 با گارانتی کامتل (البته نصفش رو نقد دادم و مابقیشو برای دو ماه دیگه چک کشیدم)
گوشی رو گذاشتم واسه شارژ اولیه، ایشالا توی اولین فرست چک میکنم.
ولی قبل از اینکه بذارمش شارژ، یک چک کوچولو کردم، برای تایپ حرف "دال" نداشت ولی "لام" و "پ" رو که بعضی دوستان میگفتن نداره، داشت!

OSEN
05-05-2009, 19:00
سلام دوستان .

اولا که گوشیت مبارک باشه Grand عزیز . ایشالا به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی و راضی باشی ازش و مارم دعا کنی بلکه به آرزوی چندین و چند سالمون برسیم و به ویوتی داران بپیوندیم .

راستی دوستان شما چجوری تو ویوتی بازی میکنین ؟ اصلا با توجه به لمسی بودن و مولتی تاچ نبودنش میشه همه ی بازیا رو انجام داد ؟ ممنون میشم کامل جواب بدید ؟

almgti_79
05-05-2009, 22:50
سلام دوستان .

اولا که گوشیت مبارک باشه Grand عزیز . ایشالا به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی و راضی باشی ازش و مارم دعا کنی بلکه به آرزوی چندین و چند سالمون برسیم و به ویوتی داران بپیوندیم .

راستی دوستان شما چجوری تو ویوتی بازی میکنین ؟ اصلا با توجه به لمسی بودن و مولتی تاچ نبودنش میشه همه ی بازیا رو انجام داد ؟ ممنون میشم کامل جواب بدید ؟

انشاالله اسباب خريد ويوتي هرچه سريعتر براي شما فراهم ميشه و باهمديگر اين تاپيك را ميگردونيم:11:

بعد از بارگذاري يك نرم افزار (چه بازي باشه چه نرم افزاهاي كاربردي و چه E-book)، خود گوشي چهارتا علامت جهات مختلف را پايين صفحه نمايش بوجود مياره كه ميتوني از اونها استفاده كني؛ البته يك دكمه ديگر هم كنار اين دكمه هاي چهار جهت بوجود مياد كه با لمس آن، دكمه هاي چهارجهت اصلي حذف شده و بجاي آن دكمه هاي گوشي هاي ديگر بصورت مجازي روي صفحه نمايش داده ميشه (دكمه هاي اعداد از 9-0 به همراه دكمه هاي # و *)

خيلي بازيها را به راحتي نميشه روي آن بازي كرد (مخصوصا بازي هاي اتوموبيلراني و موتور سواري و استراتژيك كه احتياج به عكس العمل هاي سريع داره) ، ولي بازي هاي مخصوصي براي صفحات لمسي موجوده كه به راحتي ميشه ازشون استفاده كرد.

درضمن يك نكته منفي اينكه اگر ويوتي شتاب سنج داشت خيلي بازي ها مخصوصا اتوموبيلراني خيلي خوب ميشد انجام داد، همانند گوشي KC550 كه با حركت گوشي اتوموبيل جابجا ميشه و....

متاسفانه هنوز گوشيم در دسترسم نيست (هنوز گارانتيه) و گرنه براتون چندتا عكس از صفحه بازي ها ميگذاشتم تا بيشتر متوجه شويد. با اينحال اميدوارم كامل توضيح داده باشم.

almgti_79
05-05-2009, 23:15
كليدهاي مجازي كه زير نرم افزارها مياد را در زير ميتوانيد ببينيد:

در اين دكمه ها اگر دكمه Num را لمس كنيد، تمام دكمه هاي پايين بجز دكمه OK به حالت صفحه كليد مجازي (9-0 و * و #) تغيير شكل خواهند يافت...

Grand
06-05-2009, 14:29
2- چك كن ببين ورژن فريمور گوشيت چنده؟
3- حتما چك كن ببين صداي توي هندزفريش خوب هست؟ مخصوصا با خودش يك چندثانيه اي صدا ضبظ كن و در هندزفري گوش بده ببين از هندزفريش پخش ميشه يا نه (چون براي من اين مشكلو داشت بردم گارانتي- اميدوارم كه براي شما مشكلي نداشته باشه)؟

V10f

خوشبختانه با هندزفریش مشکلی نداشتم.

می‏خوام یک مموری 2 گیگ براش بگیرم، پیشنهاد شما چیه؟ کلاس بندی مموری‏ها چه جوریه؟

اما یک مشکل برام پیش اومده، اونم اینکه وقتی برنامه تقویم شمسی روش نصب میکنم (تقویم میلادی گوشی صحیح هست) برنامه تاریخ شمسی رو اشتباه میزنه! از برنامه‏های متفاوتی هم استفاده کردم اما مشکل رفع نشد!

نمیدونم چیکار کنم چون به تقویم شمسی خیلی نیاز دارم...

Michael Ropy
06-05-2009, 15:55
می‏خوام یک مموری 2 گیگ براش بگیرم، پیشنهاد شما چیه؟ کلاس بندی مموری‏ها چه جوریه؟

هر مارکی میگیری، حداقل کلاس 4 بگیر و اگه میتونی کلاس 6. من شنیدم 4 گیگ کلاس 6 حدود 10 هزار تومانه. پس 2 گیگش با حداکثر باید 8 تومان باشه. مارک های ترنسند، سیلیکون پاور و توشیبا هم خوبند.

kalepoook
06-05-2009, 16:29
سلام
من 2 گیگ کلاس بالا ندیدم معمولا 4 گیگ یا 8 گیگ دیدم،فکر کنم 2 گیگ اگه باشه سرعت بالا نوشته روش.
اگه پیدا کردین 2 گیگ کلاس بالا به من هم خبر بدین ممنون.

Grand
06-05-2009, 17:52
من تا حالا ندیدم روی مموری اسمی از کلاس باشه! چطور نوع کلاس مموری رو تشخیص بدم؟

راستی ویوتی میکرو اس دی میخوره؟

almgti_79
06-05-2009, 18:13
من تا حالا ندیدم روی مموری اسمی از کلاس باشه! چطور نوع کلاس مموری رو تشخیص بدم؟

راستی ویوتی میکرو اس دی میخوره؟

بله, ویوتی ماکرو اس دی (Micro SD) میخوره؛

همینطور که در سمت راست و بالای پک مموری میبینید, نوشته کلاس 6؛
من چهارگیگ همین مدل رو گرفتم 11000؛ دقیقا بسته اش همین شکل است؛

اگر مارک PQI سرعت بالا بتونی پیدا کنی از همه بهتره:

Grand
06-05-2009, 18:48
ممنون

اما روی پکیج این pqi چیزی از کلاس ننوشته!

کلاً چند تا کلاس داره این مموری؟

OSEN
06-05-2009, 19:24
سلام دوستان.

ممنون از توضیحاتت almgti عزیز . ناامید شدم:13:

در ضمن Grand جان شما گوشی رو از کجا گرفتی که اینجوری حساب کرده بات . یعنی شما 130 دادی و 130 رو هم چک دادی برا 2 ماه دیگه . خیلی عالی حساب کرده :20: میتونی آدرس و شایطش رو به من پ خ کنی . و اینکه بقیه ی گوشیا رم با این شرایط میده (امیدوار شدم :31:)

ممنون

Grand
06-05-2009, 20:01
در ضمن Grand جان شما گوشی رو از کجا گرفتی که اینجوری حساب کرده بات . یعنی شما 130 دادی و 130 رو هم چک دادی برا 2 ماه دیگه . خیلی عالی حساب کرده میتونی آدرس و شایطش رو به من پ خ کنی . و اینکه بقیه ی گوشیا رم با این شرایط میده (امیدوار شدم )

طرف آشنا بود :)

almgti_79
06-05-2009, 20:34
ممنون

اما روی پکیج این pqi چیزی از کلاس ننوشته!

کلاً چند تا کلاس داره این مموری؟

درمورد PQI بايد بگم كه پشتش بسته اش نوشته، زمانيكه ميخواستم بخرم نبود توي بازار، يك مدت وارد شده بود و ديگر وارد نكردند؛ راستي مارك PNY هم هست؛ اگر اون هم بتوني بگيري خيلي خوبه؛

دوتامارك PNY و PQI تايواني هستند ولي توشيبا و ترنسند و همين سيليكون پاور چيني هستند؛ من خودم در اولين فرصت ميخوام مموريمو عوض كنم، چون به مموري هاي چيني اصلا اطمينان ندارم، خيلي ها را ديدم كه مموري هاشون سوخته و تمام اطلاعاتشون از بين رفته؛

چهارتا كلاس داره، Micro SD، Micro SD Class2، Micro SD Class 4، Micro SD Class6؛

OSEN
07-05-2009, 19:03
سلام .
almgti جان هر وقت گوشیت رو از گارانتی گرفتی اگه تونستی این بازی ماشین سواری رو بنصب و ببین چجوریاس . اصلا میشه بازی کرد یا نه ؟

high speed 3d
1.5 mb

راستی چرا هنوز گوشیت رو ندادن ؟ زیادی طول نکشیده ؟

Grand
08-05-2009, 03:30
اما یک مشکل برام پیش اومده، اونم اینکه وقتی برنامه تقویم شمسی روش نصب میکنم (تقویم میلادی گوشی صحیح هست) برنامه تاریخ شمسی رو اشتباه میزنه! از برنامه‏های متفاوتی هم استفاده کردم اما مشکل رفع نشد!

نمیدونم چیکار کنم چون به تقویم شمسی خیلی نیاز دارم...

کسی میدونه موضوع چیه؟!

درضمن رفتم هشدار رو تنظیم کنم برای یک روز خاص اما پاک گیج شدم چون ایام هفته درش مخلوط بود که سر در نیاوردم! مثلاً گزینه اولش بود دوشنبه چهارشنبه! همین جور تا آخر قاتی پاتی بود!

از شما هم اینجوریه؟!

almgti_79
08-05-2009, 12:37
سلام .
almgti جان هر وقت گوشیت رو از گارانتی گرفتی اگه تونستی این بازی ماشین سواری رو بنصب و ببین چجوریاس . اصلا میشه بازی کرد یا نه ؟

high speed 3d
1.5 mb

راستی چرا هنوز گوشیت رو ندادن ؟ زیادی طول نکشیده ؟

چشم هروقت گوشيمو دادند، نصب اين برنامه را در اولويت قرار ميدم...:11:
درمورد طولاني شدن، خودمم نميدونم، حتما مشكل صداش مربوط به برد گوشيم ميشده؛ البته من يكشنبه صبح گوشي را به شركت تحويل دادم و نوشته بود پنجشنبه و جمعه ها شركت تعطيله؛ ولي صددرصد با آپ كردن فريمور، صداش درست نشده وگرنه يك روزه بايد گوشيمو تحويل ميدادند؛:41:
خودم فردا صبح باهاشون تماس ميگيرم، شايد همانطوري كه در تاپيك "گارانتي كامتل يعني اين!!!" نوشتم، فراموش كردند بامن تماس بگيرند!!!:5:

almgti_79
08-05-2009, 12:41
کسی میدونه موضوع چیه؟!

درضمن رفتم هشدار رو تنظیم کنم برای یک روز خاص اما پاک گیج شدم چون ایام هفته درش مخلوط بود که سر در نیاوردم! مثلاً گزینه اولش بود دوشنبه چهارشنبه! همین جور تا آخر قاتی پاتی بود!

از شما هم اینجوریه؟!

گرند جان الان گوشيم گارانتيه، ولي تا جاييكه يادمه ايام هفته اش قاطي نبود، احتمالا برنامه هايي كه نصب كرديد، با برنامه تقويم خود گوشي قاطي شده....

درمورد تقويم شمسي فعلا نميتونم كمكت كنم، چون گوشي دستم نيست، در اولين فرصت بعد از گرفتن گوشي، سعي ميكنم يك راهي براش پيدا كنم...:11:

Grand
08-05-2009, 15:23
داخل دفترچه‎اش هم همینارو نوشته ولی من منظورش رو نمی‎فهمم!

asgar_s
10-05-2009, 20:36
سلام
فردا میخوام این گوشی رو بگیرم, دوتا سوال ازتون داشتم...
1_به نظرتون کدام یکی از اینها رو بخرم ( ke990_ku990_ku990 R) ؟
2_ محتویات جعبه چیه ؟
در ضمن 245000 تومان مدل ke990 ,ku990 رو با گارانتی کامتل قیمت دادند .چطوره ؟

Michael Ropy
10-05-2009, 20:49
اگه KU990R گیر آوردی اونو بگیر که تلفیقی از ke و ku هست. وگرنه، مدل ke رو بگیر. قیمت 245 هم با گارانتی خوبه.

Michael Ropy
10-05-2009, 20:50
راستی بروبچ ویوتی این دو تا بازی رو تست کنند (روی کوکی تست شده و کارکرده):

کد:
کد:

asgar_s
12-05-2009, 16:51
سلام
گوشی رو خدریدم،حالا یه سوال؟
هنگام کار کردن یه ویبره میزنه، چطور میتونم خاموشش کنم؟

Michael Ropy
12-05-2009, 18:06
توی "Touch Setting" (به فارسیش فکر کنم تنظیمات لمس فکر کنم!) یه قسمت ماله نحوه ی پاسخگویی داره. بگردی پیدا میشه.

asgar_s
12-05-2009, 21:20
سلام
ببخشین ، دقیقآ باید کجا برم؟
Touch Setting که نتونستم پیدا کنم.

kalepoook
12-05-2009, 21:38
سلام

سلام
باید بری تو ستینگ بعد تو تاچ ستینگ بعد تو تاچ اسکرین ستینگ،گزینه های ویبره صدای کلیک و صداهای دیگه میتونی تغییر بدی بعد سیو کنی بیای بیرون.

kalepoook
24-05-2009, 19:36
سلام
این بازیو نصب کنین هم فول تاچه هم اینکه تمام صفحه هست،بازی ماشین:

almgti_79
24-05-2009, 23:43
سلام

اول از همه تبريك بخاطر خريدن اين گوشي جالب ولي با گارانتي مزخرف!!!

در منوي فارسي به اينصورت عمل كنيد:
1- وارد منوها شده؛
2- وارد "مشخصه ها" شويد؛
3- بعد از وارد شدنة ميتونيد وارد هريك از مشخصه ها (صداي بلند، هدفون، صداي عمومي ، ...) بشيد و در هر مشخصه اي، يك قسمت است كه مربوط به ويبره ي صفحه كليد ميشه كه ميتونيد دو حالت ويبره و يا بدون ويبره را انتخاب كنيد....

در منوي انگليسي:
1- وارد منوها شده (Setting)؛
2- وارد Profiles بشيد؛
3- همانند گزينه ي 3 بالا عمل كنيد.....

ببخشيد اگر نتونستم دقيقتر گزينه ي سوم را براي شما بنويسم، چون الان گوشيم توي شركت كامتله....

sid
19-06-2009, 15:40
توي پروفايل كه رفتي گزينه edit
vibration type
هست مه سه نوعه سه ويبره اي دو ويبره اي و تك ويبره اي
برو روي تك ويبره اي
بعدش كزينه پايينترش مال شدت اون هست
اون رو ببرش در سطح كم
در اول اين صفحه و بالاتر از همه اينها گزينه اي داره كه ميپرسه ميخواي با كليك روي هر گزينه چصوري عكس العمل نشون بدم
كه سه حالت داره
فقط با ويبره فقط با صدا و هردو
تنظيمات زيريش مربوط به نوع و شدت همين هاست يهني صدا يا شدت ويبره رو كم كني يا زياد كني و يا اينكه نوعش رو چه نوع صدا يا ويبره اي بزاري

panther99
20-06-2009, 22:51
آقا براي بار صدم درخواست ميدم .
چند تا عكس با گوشيتون تو شرايط مختلف بگيريد و بدون اديت اونها رو تو يه فايل rar يا zip بذاريد .تو همين قسمت .بابا براي خريد ميخوام كيفيت عكسهاشو ببينم چه جوريه .
خدا خيرتون بده يه كمكي بكنيد .
در ضمن از صداش ( تو هدفون) راضي هستيد ؟؟؟؟ بلندي و كيفتش خوبه ؟؟
عكس فراموش نشه لطفا .
شد صدو يكمين بار .!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون

sid
20-06-2009, 23:58
شما با اين قيمت چه گوشي ميتوني بخري كه كيفيتش در حد عالي باشه
به نظر من نميتوني
ويوتي در اين زمينه استثنا هست چرا كه اولا ال جي هست دوما عمر باطريش كمه و سوما اينكه شركت ميخواست يه سري گوشي ارزون قيمت بزنه كه خب با ويوتي شرع كرد و بازار رو دستش گرفت
اينها علت ارزوني ويوتي هست
در مورد صداش :صداش با كيفيت هست و مثل گوشي هاي چيني يا نوكيا خيلي بلند نيست ولي ميتوني يه كدي رو بهش بدي و صداش رو بلند تر بكني كه پيشنهاد نميكنم چون اين كار رو كردم و صداش بد شد
در مورد عكس هم اگه به اينگليسي سرچ بكني خيلي از سايتها اين تست رو انجام دادن و عكسهاش رو گذاشتن و بررسي تخصصي كردند .من خودم به شخصه وقتش رو ندارم.اميدوارم اين مطالب بتونه در انتخابت بهت كمك كنه
ويوتي جز عمر باطري كمش بدي ديگه اي ندارره يعني من نديديم

sid
20-06-2009, 23:59
در ضمن نسخه پانتر از مك توي پي سي نصب ميشه؟من پي سي دارم ه رم 256 و گرافيك 256 و سي پي يو1.7 داره حالا كه ديدم اسم اكانتت اينه خواستم ازت بپرسم.در حال حاظر نميشد پيام خصوصي داد

ali1223
21-06-2009, 10:56
سلام یه سوال کوچیک دارم این گوشی مشکل خط دهی نداره؟

m007007
22-06-2009, 10:18
دوستان فکر کنم باطری گوشیم مشکل داره اینجا تو ایران باطریش گیر میاد؟؟

sid
22-06-2009, 11:29
مشكل خط دهي نداره.در حال حاظر با اين رقابتي كه بين كمپاني ها هست اگه قرار باشه گوشي اي مشكل خط دهي داشته باشه خيلي زود از رغابت حذف ميشه دوست عزيز

مشكل اصلي گوشي ويوتي عمر كم باطريش هست به احتمال زياد شما هنگام خريد به اين نكته توجه نكرديد.يكي از علل ارزان بودن اين گوشي هم همين ضعف هست وگرنه دليلي نداره كه يك گوشي 5 مگاپيكسلي 250 تومن باشه.كاربراي اين گوشي بايستي عادت كنند تا اگه خيلي با اين گوشي ور ميرن هر شب قبل از خواب اون رو به شارژز بزنن تا شارژ بشه و اگه هم در حد متوسط استفاده ميكنيد يك شب در ميون بايستي به شارژ باشه.در ضمنميشه با كم كردن كنتراست و روشنايي تصوير و همچنين فعال كردن حالت ذخيره باطري و استفاده از بكگراند هاي تيره و كم كردن ميزان ويبره و بستن صداي كليك در هنگام كليك كردن روي دكمه ها تا حد قابل توجهي به مصرف باطري كمك كرد

m007007
22-06-2009, 11:47
دوست من الان من یه 15 ماهی هست که گوشی رو دارم.باطریش گیر میاد جایی؟

sid
22-06-2009, 15:22
تنها از نمايندگي هاي كامتل ميتونيد پيدا كنيد

m007007
22-06-2009, 16:38
شیراز هم هست؟

almgti_79
22-06-2009, 17:13
آقا براي بار صدم درخواست ميدم .
چند تا عكس با گوشيتون تو شرايط مختلف بگيريد و بدون اديت اونها رو تو يه فايل rar يا zip بذاريد .تو همين قسمت .بابا براي خريد ميخوام كيفيت عكسهاشو ببينم چه جوريه .
خدا خيرتون بده يه كمكي بكنيد .
در ضمن از صداش ( تو هدفون) راضي هستيد ؟؟؟؟ بلندي و كيفتش خوبه ؟؟
عكس فراموش نشه لطفا .
شد صدو يكمين بار .!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون

عزیزم من فردا (سه شنبه ) چندتا عکس در شرایط مختلف برای شما آپ میکنم.
کیفیت صداش عالیه ولی بلندی صداش در هدفون شاید برای شما راضی کننده نباشه ولی برای من راضی کننده است.
ولی یکی از بدیهاش اینه که اکولایزر نداره... (بلندی صدای سکرت در هدفون از ویوتی بیشتره و اکولایزر هم داره)

دوستان فکر کنم باطری گوشیم مشکل داره اینجا تو ایران باطریش گیر میاد؟؟

شرکت کامتل باتری این گوشی را باقیمت 25000تومان میفروشد...

almgti_79
22-06-2009, 17:16
مشكل خط دهي نداره.در حال حاظر با اين رقابتي كه بين كمپاني ها هست اگه قرار باشه گوشي اي مشكل خط دهي داشته باشه خيلي زود از رغابت حذف ميشه دوست عزيز

مشكل اصلي گوشي ويوتي عمر كم باطريش هست به احتمال زياد شما هنگام خريد به اين نكته توجه نكرديد.يكي از علل ارزان بودن اين گوشي هم همين ضعف هست وگرنه دليلي نداره كه يك گوشي 5 مگاپيكسلي 250 تومن باشه.كاربراي اين گوشي بايستي عادت كنند تا اگه خيلي با اين گوشي ور ميرن هر شب قبل از خواب اون رو به شارژز بزنن تا شارژ بشه و اگه هم در حد متوسط استفاده ميكنيد يك شب در ميون بايستي به شارژ باشه.در ضمنميشه با كم كردن كنتراست و روشنايي تصوير و همچنين فعال كردن حالت ذخيره باطري و استفاده از بكگراند هاي تيره و كم كردن ميزان ويبره و بستن صداي كليك در هنگام كليك كردن روي دكمه ها تا حد قابل توجهي به مصرف باطري كمك كرد

در مورد آنت دهی روی گوشی های الجی هیچ شکی نکنید, هیچ گوشی ای در ایران ندیدم که آنتن دهیش از گوشی های الجی بیشتر باشه (تجربه از 5 گوشی الجی که داشتم...).
البته فکر کنم از اون آلکاتل های سری اول (گوشکوبی ها) که توی ایران بود آنتن دهیش ضعیفتر باشه!!!:31:

در مورد باتری هم باید بگم من با گوشی 5610 نوکیا مقایسه کردم, عمر باتری ویوتی از نوکیا 5610 بیشتر بود...

sid
22-06-2009, 17:18
شيراز شهر بزرگيه بايد داشته باشن
بايد نمايندگي كامتل رو پيدا كني يا به يه گوشي فروشي بزرگ سفارش بدي برات بيارن

almgti_79
22-06-2009, 17:31
در ضمن نسخه پانتر از مك توي پي سي نصب ميشه؟من پي سي دارم ه رم 256 و گرافيك 256 و سي پي يو1.7 داره حالا كه ديدم اسم اكانتت اينه خواستم ازت بپرسم.در حال حاظر نميشد پيام خصوصي داد

فکر کنم بشه:31:

m007007
22-06-2009, 17:33
بگم از خارج بیارن چی؟فکر کنم بهتر باشه.شایدم ارزون تر؟؟

almgti_79
22-06-2009, 17:34
شیراز هم هست؟

این هم نمایندگی های شهر شیراز به نوشته ی سایت پارس کامتل:

پارس پرشين
تلفن تماس :
(0711) 2220436

آدرس :

خ پيروزي فروشگاه پارس پرشين

بين الملل
تلفن تماس :

2346364 - 09171116181

آدرس :

خ قصرالدشت - سه راه برق - پاساژ سعدي طبقه 2

البته نمایندگی خدمات پس از فروش فعلا در شهرهای تهران و اصفهان و کرمان دارد....

almgti_79
22-06-2009, 17:37
بگم از خارج بیارن چی؟فکر کنم بهتر باشه.شایدم ارزون تر؟؟

نمایندگی کامتل تهران (خیابان کردستان) باتری ویوتی را 25000 تومان میفروشد...

panther99
23-06-2009, 17:58
عزیزم من فردا (سه شنبه ) چندتا عکس در شرایط مختلف برای شما آپ میکنم.
کیفیت صداش عالیه ولی بلندی صداش در هدفون شاید برای شما راضی کننده نباشه ولی برای من راضی کننده است.
ولی یکی از بدیهاش اینه که اکولایزر نداره... (بلندی صدای سکرت در هدفون از ویوتی بیشتره و اکولایزر هم داره)

شرکت کامتل باتری این گوشی را باقیمت 25000تومان میفروشد...

دوست عزيز ما منتظريم .
ممنون .

almgti_79
23-06-2009, 21:38
دوست عزيز ما منتظريم .
ممنون .

عزيزم اكانت ADSL تموم شده، فردا سعي ميكنم از دانشگاه براتون آپ كنم؛ شرمنده كه بدقولي كردم:11:

starblue7750
31-07-2009, 13:44
سلام
چرا اين تاپيک اينجوري شده؟!

بچه ها من چند تا سوال داشتم
1-تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا عکسا رو نميشه ديد؟
2-اينکه ايا راهي براي انگليسي کردن زبان سايت 52lg.com نيست؟

Vallio
02-08-2009, 10:03
سلام دوستان این گوشی شتابسنج هم داره ؟

ویرایش :
-------------------------------
طی بررسی هایی که توی چند صفحهه پیش داشتم نداره

pesaremehraboun
02-08-2009, 19:50
سلام به همه دوستان . من هم ویوتی خریدم. حالا چندتا سوال و مسئله :31:
اول اینکه اگه امکان داره آموزش گام به گام نصب تم رو بگین. راستش میترسم همینطوری نصب کنم خراب بشه.
دوم اینکه ، برنامه ای هست که بشه فایل txt رو باز کرد ؟
و در آخر مشکلی که دارم با این گوشی . با اینترنتش مشکل دارم ، یعنی با بروزر خود گوشی کانکت میشم ولی با برنامه های جاوایه اینترنتی مشکل دارم ، مثل مسنجر یا گوگل مپ خود گوشی . eror conection میده .
لطف می کنید یه کمکی به این بنده بکنید .
آها ویوتی من ke990 با گارانتی گرفتم 235 .
همین دیگه . ممنون میشم کمک کنید.
:46::46::46::46::46:

emad_67
03-08-2009, 17:56
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی تا حالا viewty رو به ورژن 10g آپدیت کرده؟ منظورم آپدیت توسط کامتل هست.
و اگر آپدیت کرده آیا مشکلی پیش اومده یا نه ؟ مثلا علامت باطری بالای صفحه موقعی که گوشی رو میزنید به برق ثابت باشه.
ممنون

golmohammadi
09-08-2009, 16:54
با سلام
من اين گوشي را با قيمت 240 تومن واسه داداشم گرفتم با گارانتي Ke990
انصافا زيبا و خوب هست
صفحه 3 اينچي كه خودش مهمه البته كيفيت متوسطي داره
دوربين بسيار خوب با فلش زنون كه هم در عكاسي و هم در فيلمبرداري عالي عمل ميكنه
درپوش لنزش هم خوبه
جالب اينه كه اولش نميدونستم ولوم صدا داره بعدا تازه فهميدم كه داشته و من خبر نداشتم
اينترفيس خوبي هم داره
و فارسي هم كه روشه و كلا كار كردن باهاش راحته
صداش هم در هندزفري به نظر من خوبه
و در اسپيكر هم كيفيتش عاليه هرچند بلنديش زياد نيست ولي كم هم نيست
در كل نسبت به پولش خيلي خوبه
خب حالا در مورد صدا
من با اون روشي كه گذاشته شده صداشو بيشتر كردم الان يك مشكل دارم
وقتي ولوم صدا را كمتر ميكني
وقتي يك خط كم ميشه تقريبا 40 درصد صدا كم ميشه
يعني وقتي ولوم آخره كه زياده و وقتي ميخوام يه ذره كم كنه بيشتر از يه ذره كم ميشه
اينو ميشه كاريش كرد ؟
و سوال دوم تمها برنامه يا بازيها را كجا گير بيارم (منظورم يكجا باشه در يك لينك)
مثلا 20 تم در يك فايل

amirra517
12-08-2009, 09:15
کمک کنید من صدا رو تغییر دادم دقیقا همین طور که DariushGreat گفته بود اما صدا به شکل وحشتناکی وز داره چه کار کنم بک آپ هم ندارم رست ستینگ هم کردم فایده ای نداشت

sid
12-08-2009, 14:20
من هم دقيقا همين مشكل بالا رو دارم و الان 6 ماهه كه اين گوشي رو همينجوري تغييرش دادم و نتونستم تنظيمات پيشفرض اوليش رو پيدا كنم و برگردونم به حالت اول
همونطور كه گفته شد ريست كلي هم جواب نميده
صداي اولش درسته كه چندان بلند نبود ولي خيلي شفاف بود الان صدا خيلي بلند شده ولي خيلي بد كيفيت شده

از دوستاني كه به اين تنظيمات دست نزدن خواهش ميكنم برن ببينن كه تنظيمات پيشفرض توي گوشي چطوريه و بيان به ما هم بگن و ما هم بريم تغيير بديم تا گوشيمون برگرده به حالت اولش

sid
12-08-2009, 14:25
توي سايت موبايلستان يك بسته هست كه توش چندين تا بازي مخصوص ويوتي داره
بگردي پيدا ميشه
البته خودم هم دارم يك بسته درست ميكنم و نرم افزارها و بازيهايي كه باهاش سازگاري دارند رو توش ميزارم و بعدا آپ ميكنم و ميزارم توي سايت
تم هم خيلي گرفتاري داري.نصب تم ويوتي مثل نصب تم گوشيهاي ديگه نيست

golmohammadi
17-08-2009, 16:49
بچه ها در گوشي ويوتي ke990 تقويم شمسي نمايش داده نميشه
آيا مال همه اينطوريه ؟
بايستي چيكار كرد ؟

alirayaneh1
18-08-2009, 13:10
سلام من سی دی گوشی رو روی ویندوز 7 نصب کردم
امما وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر اون گزینه ال جی که توی مای کامپیوتر هست واسه رفتن توی حافظه موبایل باز نمیشه هر چی کلیک می کنم نمیره تو !
چیکار کنم ؟

احمدصالح پور
18-08-2009, 14:17
دوستان این گوشی با استفاده معمولی چقدر شارژ نگهه می داره ؟؟؟؟

sid
18-08-2009, 15:58
بچه ها در گوشي ويوتي ke990 تقويم شمسي نمايش داده نميشه
آيا مال همه اينطوريه ؟
بايستي چيكار كرد ؟

مال همه اينجوريه.كاريش نميشه كرد

سلام من سی دی گوشی رو روی ویندوز 7 نصب کردم
امما وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر اون گزینه ال جی که توی مای کامپیوتر هست واسه رفتن توی حافظه موبایل باز نمیشه هر چی کلیک می کنم نمیره تو !
چیکار کنم ؟

توي تنظيمات گوشي در قسمت كانكشن mass strong رو بزن تا مثل فلش مموري برات بازش كنه

دوستان این گوشی با استفاده معمولی چقدر شارژ نگهه می داره ؟؟؟؟

استفاده معمولي 1.5 روز
استفاده در شرايطي كه كنتراست و بك لايتش رو كم كني 2 روز
استفاده مستمر 1 روز
بهتره هر شب بزني به شارژ

pesaremehraboun
22-08-2009, 18:50
سلام . میگم این تایپیکو ببندین بهتره . 1 هفته پیش یه سری سوال و مشکل داشتم کمک خواستم ولی کو جواب ............................. . جمعش کنید سنگین تره

almgti_79
22-08-2009, 23:13
سلام به همه دوستان . من هم ویوتی خریدم. حالا چندتا سوال و مسئله :31:
اول اینکه اگه امکان داره آموزش گام به گام نصب تم رو بگین. راستش میترسم همینطوری نصب کنم خراب بشه.
دوم اینکه ، برنامه ای هست که بشه فایل txt رو باز کرد ؟
و در آخر مشکلی که دارم با این گوشی . با اینترنتش مشکل دارم ، یعنی با بروزر خود گوشی کانکت میشم ولی با برنامه های جاوایه اینترنتی مشکل دارم ، مثل مسنجر یا گوگل مپ خود گوشی . eror conection میده .
لطف می کنید یه کمکی به این بنده بکنید .
آها ویوتی من ke990 با گارانتی گرفتم 235 .
همین دیگه . ممنون میشم کمک کنید.
:46::46::46::46::46:

سلام دوست عزيز؛ شانس آوردي فقط يك هفته شد!!!

1- شما يك نگاهي به لينك زير كن:

2- اطلاعي ندارم، سعي كن فايل txt را به doc تبديل كنيد و بعد روي گوشي بريزيد!!!

3- اينترنتش مشكلي نداره البته من با همراه اول چك كردم، تمام گزينه هاي آن فعال است حتي گوگل مپ كه خيلي هم جالب كار ميكنه و حتي به يوتيوب هم كانكت ميشه...

براي مسنجر از نرم افزار YAMEE استفاده كنيد كه خيلي عالي همانند مسنجر ياهو كار ميكنه....

yashgin128
23-08-2009, 14:05
سلام دوست عزيز؛ شانس آوردي فقط يك هفته شد!!!

1- شما يك نگاهي به لينك زير كن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- اطلاعي ندارم، سعي كن فايل txt را به doc تبديل كنيد و بعد روي گوشي بريزيد!!!

3- اينترنتش مشكلي نداره البته من با همراه اول چك كردم، تمام گزينه هاي آن فعال است حتي گوگل مپ كه خيلي هم جالب كار ميكنه و حتي به يوتيوب هم كانكت ميشه...

براي مسنجر از نرم افزار YAMEE استفاده كنيد كه خيلي عالي همانند مسنجر ياهو كار ميكنه....

آقا مجتبی با اجازه
برای باز کردن فایل های txt برنامه blueftp رو نصب کن بعد از اینکه وارد برنامه شدی برو و فایل های txt رو باز کن

pesaremehraboun
24-08-2009, 11:15
ممنونم دوستان .

ali_star
29-08-2009, 14:35
سلام به دوستان عزیز
بنده قصد خرید این گوشی رو دارم ke 990 سر مموری سوال داشتم میخواستم دوستانی که تجربه دارند بگند چی واسه فیلم برداری خوبه که گیر نداشته باشه؟
و این که کلاس 4 بهتره یا 6 از سیلیکون/ یعنی بالاتر بهتره یا پایین تر؟!
و اینکه هر دقیقه فیلمش چقدر جا میخواد؟ ممنون
و در آخر این کد دهی ها برای امکاناتی نظیر عکس برداری بهتر و تشخیص چهره و افزایش صدا چرا توی امکانات نیست؟باید کد بدی اونم بعدش میپره!
بعد فریمورشو آپدیت کنم مشکل آنتن ایران پیدا نمیکنه؟

yashgin128
29-08-2009, 15:53
سلام به دوستان عزیز
بنده قصد خرید این گوشی رو دارم ke 990 سر مموری سوال داشتم میخواستم دوستانی که تجربه دارند بگند چی واسه فیلم برداری خوبه که گیر نداشته باشه؟
و این که کلاس 4 بهتره یا 6 از سیلیکون/ یعنی بالاتر بهتره یا پایین تر؟!
و اینکه هر دقیقه فیلمش چقدر جا میخواد؟ ممنون
و در آخر این کد دهی ها برای امکاناتی نظیر عکس برداری بهتر و تشخیص چهره و افزایش صدا چرا توی امکانات نیست؟باید کد بدی اونم بعدش میپره!
بعد فریمورشو آپدیت کنم مشکل آنتن ایران پیدا نمیکنه؟

سلام
درباره مموری نظری نمیدم چون تجربه ای ندارم ولی هر دقیقه فیلم برداری بسته به شرایط و تنظیمات حداکثر دقیقه ای 18 مگابایت (که البته زیاده) جا میگیره البته فیلم برداری ویوتی بهتر از عکسبرداریشه

در مورد کدها اول اینکه بابت پولی که براش میدیم بیچاره چند برابر پولش برامون کارمیکنه و امکانات داره (روی تراکتور کم کرده) البته در شرایط عادی دوم اینکه با این کد ها دیگه این گوشی میشه در حد گوشی 400 هزاری نوکیا وسامسونگ و ...
سوم اینکه یه راهی هست که امکانات نپره (البته دقیق مطمئن نیستم) سعی میکنم تو یه فرصت دیگه اونو بذارم البته تست میکنم که مشکلی پیش نیاد

برا اپدیت و تعویض فریمور (به نظر من) ببر خود کامتل چون هم اخرین فریمور سازگار با انتن ایران و هم فارسی رو برات نصب میکنه.
سوالی بود در خدمتیم

----------------------------------------------
مرگ بر چین ...
درود بر گوگوریو ...!!!

ali_star
30-08-2009, 17:43
خیلی ممنون دوست عزیز راستی این افزایش صدای گوشی رو قضیشو میدونی ؟ جواب داده ؟ آخه یه سری مشکل پیدا کردن صدا به کل خراب شده!!

و اینکه آیا با گارانتی کامتل مموری داخلش داره؟

Ali_asm
31-08-2009, 14:42
سلام دوستان!من تازه عضو p30worldشدم و طریقهی کار کردن با سایت/و مطرح کردن سوالات و از این جور چیزا رو بلد نیستم !!!خواهش میکنم یه نفر راهنماییم کنه

ali_star
31-08-2009, 17:22
یوهو...

خب خداروشکر امروز این گوشی رو خریدم 210000 با گارنتی 2 ساله پارس کامتل
تا حالاش که عالی بوده . توی شارژه 12 ساعتش به سر میبره.یه دفترچه عالی فارسی داره و یه زبان مادری فول هم روش هست.
+یه محافط LCD (حالا نمیدونم این محافظ یدکی هست؟ یا همین الان اینو باید بچسبونم؟ چون یکی هم روش چسبیده!)
اگه زحمت بکشید اون کاری که گفتید میشه کدها نپره رو بگید خیلی عالی میشه یه دنیا ممنون

ali_star
31-08-2009, 17:24
سلام دوستان!من تازه عضو p30worldشدم و طریقهی کار کردن با سایت/و مطرح کردن سوالات و از این جور چیزا رو بلد نیستم !!!خواهش میکنم یه نفر راهنماییم کنه

خب خیلی خوش اومدی به P30 .این موارد بسیار ساده هست . شما باید با نام کاربری وارد شوید و در پایین تاپیک ها توی اون کادر سفید خالی مطلبتون رو بنویسد و ارسال رو بزنید.
برای باز کردن تاپیک جدید به بخش مورد نظرتون برید و "موضوع جدید" رو انتخاب کنید.

yashgin128
01-09-2009, 14:31
سلام
برای افزایش صدا به این صفحه مراجعه کن

و چند نکته:
1.این کدها جواب داده و میده و تا حالا حداقل من مشکلی پیدا نکردم
2.اعدادی که تو کدها وارد شده دقیقا همان ها را وارد کنید
تذکر:به هیچ وجه اعداد را کم زیاد نکنید .فکر نکنید که اگه اعداد را زیاد کنم صدا بیشتر خواهد شد
3.نه خیر. تو جعبه ویوتی به هیچ وجه مموری نیست و کامتل هم همچین کاری را نمیکنه
4.این محافظ ال سی دی یدکی نیست که اصلیه .بعد از چند روزی که اولیه کنده شد
دومی که محافظ اصلیه رو باید بچسبونی بهش تا حال کنه البته تو چسبوندن کلی دقت کن ...
5.کدها هم تو پست بعدی
6. برای تشکر فقط کافیست دکمه تشکر را که سمت چپ و پایین هر پست قرار دارد را بزنید

برای تعویض keylock گوشیتون به این تایپیک مراجعه کنید

موفق باشید.

yashgin128
01-09-2009, 14:50
این هم کد های افزایش کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری:

نکته:
1.این کدها قبلا فک کنم توسط مجتبی جون گفته شده که من با کمی تغییر اون ها رو میگم
2.من با این روشی که مینویسم این امکان بی نظیر رو تو گوشیم دائمی کردم

افزایش کیفیت عکسبرداری

1.ابتدا کد #990*#3845 را بزنید
2..به قسمت Device برید
3.به قسمت Zoran A5C Test برید
4.بعد به قسمت Setting ZORAN برید
5.بعد به قسمت Camera Setting برید ودر اینجا باید قسمت 1و2 که Resolution و Quality هستن رو تغییر بدیم
اول میریم سراغ قسمت1. Resolution و گزینه 5M_2592*1936 رو انتخاب کنین.
دوم سراغ قسمت2. Quality و گزینه (80) NORMAL رو به گزینه (95)MAX تغییر دهید.
حالا چهار بار دکمهC رو بزنین تا به قسمت device test بر گردین حالا دکمه قرمز رو یکبار فشار بدین.

افزایش کیفیت فیلمبرداری
1..ابتدا کد #990*#3845 را بزنید
2.به قسمت Device برید
3.به قسمت Zoran A5C Test برید
4.بعد به قسمت Setting ZORAN برید
5.و بعد قسمت Video Setting
6.بعد قسمت Record Resolution و گزینه WQVGA_400*240 رو به گزینه 1 که همون VGA_640*480 تغییرداده سپس ok کنید
7.در قسمت record type گزینه اول که همانا avi است رو انتخاب کنید و ok بزنید
حالا چهار بار دکمهC رو بزنین تا به قسمت device test بر گردین حالا دکمه قرمز رو یکبار فشار بدین.