ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون درباره مدل Jxd 661

ANISHTAIN
05-06-2008, 10:10
هر كي مدل JXD661 داره لطف كنه معايب و مزايا ش رو بگه مي خوام يكي بخرم در ضمن كيفيت تصويري كه ظبط مي كنه چقدره (capture) و گيمش در چه حدييه

hard worker

seymour
05-06-2008, 11:45
خب .. اینا مدلهای معتبر نیستن و لب مرزی محسوب میشن ... (یعنی لب مرز معمولی و متفرقه) ... معمولا ویژگی این دستگاه ها اینه : امکانات زیاد (که مصرف کننده خوشش بیاد) - حافظه کم (چون طبیعتا نمی تونن برن سمت حافظه های بالا ؛ گرون میشه) - کیفیت متوسط به پایین (استفاده از سخت افزار ارزون)

البته همه این چیزایی که گفتم معنی اش این نیست که " پس بریم همه شون رو آتیش بزنیم " ... بهرحال قیمت اینا انقدر پایین هست که خریدشون رو بعضی وقتا توجیه کنه ... و ضمنا شاید خیلی ها رو راضی نگه داره ...

بازی هاش باید در حد چندتا بازی ساده باشن و اینطوری نیست که خیلی خفن باشن یا بشه اضافه شون کرد ...

ضبط تصویر با کیفیت 320*240 هستش ... با فرمت asf

b_e_h_dad2
05-06-2008, 11:57
سلام
مدل 661 تقریبا یک مدل قدیمی هستش و با فرمت asf ضبط و پخش میکنه . مدل های جدید jxd همگی با فرمت های avi .DVix پخش و ضبط میکنن و بعضا فرمتDAT رو هم پخش میکنن .
اطلاعات کامل رو میتونید در سایت زیر ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seymour
06-06-2008, 12:38
با فرمت divx ضبط می کنه ؟ ... میشه لینک بدی ؟ ... مرسی ... avi اش هم avi خام هستش دیگه ... ضمن اینکه بهرحال اگه رزلوشن همون باشه فرقی نمی کنه زیاد ...

ANISHTAIN
08-06-2008, 21:45
اونو يي كه من مي گم حاضره 70000 بده (آكبند)

b_e_h_dad2
16-06-2008, 16:48
با فرمت divx ضبط می کنه ؟ ... میشه لینک بدی ؟ ... مرسی ... avi اش هم avi خام هستش دیگه ... ضمن اینکه بهرحال اگه رزلوشن همون باشه فرقی نمی کنه زیاد ...

با فرمت avi ضبط میکنه لینک :

البته مدل جدیدتر هم زده که DV ضبط میکنه
اینم لینک و معرفی :

معرفی :

seymour
16-06-2008, 20:33
مرسی .. البته من توی لینک چیزی درباره ضبط avi ندیدم ... بهرحال مرسی