ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری توی کاسپر اسکای همه پورت ها رو ببندم؟

KITANA
03-06-2008, 18:55
سلام دوستان یه سوال داشتم . چجوری توی کاسپر اسکای همه پورت ها رو ببندم. اگه میشه با توجه به عکس پایین بهم توضیح بدین. فقط لطفا زودتر بگید چون من الان تو کافی نت هستم و عجله دارم:40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KITANA
03-06-2008, 19:31
چرا کسی جواب نمیده؟!

KITANA
03-06-2008, 20:22
همش تقصیر اسپمر هاست. اینقدر تایپیک های بیخودی میزنن که تایپیک های مثل این پاییین میمونه!

vtn54
04-06-2008, 08:39
از کدام نسخه کاسپرسکی استفاده می کنید؟ شکلی که شما گذاشته اید مربوط به مونیتورینگ پورتها است و ربطی به باز و بسته بودن آنها ندارد برای تنظیمات مربوط به باز یا بسته بودن پورتها باید به قسمت فایروال مراجعه کنید.

KITANA
04-06-2008, 11:14
از کدام نسخه کاسپرسکی استفاده می کنید؟ شکلی که شما گذاشته اید مربوط به مونیتورینگ پورتها است و ربطی به باز و بسته بودن آنها ندارد برای تنظیمات مربوط به باز یا بسته بودن پورتها باید به قسمت فایروال مراجعه کنید.
آخه نسخه آنتی ویروسشه. فایروال نداره:41:
اما من وقتی رفتم ایمیلم رو چک کنم یه پنجره باز شد و گفت که پورت 443 رو واسه ویروس اسکن کنم یا نه منم process رو زدم دیگه نزاشت برم تو ایمیلم! یه پیغام تو صفحه مرورگر اومد که توش کلمه certificate داشت!یادم نیست دقیقا.

vtn54
04-06-2008, 16:52
همانطور که گفتم این قسمتی که شما تصویرش را گذاشته اید مربوط به مونیتورینگ پورت ها است یعنی ترافیک رد و بدل شده از طریق پورت ها را از نظر وجود آلودگی چک می کند و در صورت وجود آلودگی به شما اطلاع می دهد .
پورت 443 جهت تبادل اطلاعات از طریق پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( یا همان HTTP کد شده ) به کار می رود .( همانطور که حتما می دانید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همان HTTP معمولی است که در آن برای جلوگیری از مشاهده اطلاعات توسط دیگران , اطلاعات رد و
بدل شده کد گذاری می شوند و در نتیجه ایمن تر از HTTP است بنابراین توسط بعضی سایتها یا بعضی از Mail Server ها مورد استفاده قرار می گیرد) . برای این که یک سرور بتواند ترافیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را قبول کند باید دارای یک Certificate باشد.اگر اینCertificate اشکال داشته باشد تبادل اطلاعات با اشکال مواجه می شود.متاسفانه آنتی ویروس کاسپرسکی با بسیاری از این Certificate ها مشکل دارد .
پیشنهاد من این است که شما در صورت بروز چنین مشکلی در رابطه با یک سایت گزینه Process را انتخاب نکنید تا کاسپرسکی از اسکن ترافیک رد و بدل شده خوداری کند .در این حالت در صورت ورود آلودگی به سیستم File Antivirus به شما هشدار خواهد داد.