ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال ساخت : مدل کامل Nissan 200XS

blackfox
26-05-2008, 00:08
سلام دوستان . بعد یه مدت دو باره تصمیم گرفتم یه پروژه جدید رو شروع کنم . این دفعه می خوام یه ماشین مدل کنم .
مدل ماشین نیسان 200SX هست . البته بگم که نمی خوام به مدل بدنه خارجی اکتفا کنم ، می خوام بعد مدل بدنه ، داخل ماشین ( شامل کوچیکترین جزئیات مثل کیلومتر شمار . پدال گاز و ترمز و... ) رو مدل کنم و بعدش موتور رو هم مدل کنم . آگه حوصله داشتم شاسی رو هم مدل می کنم ( زیر ماشین ) و خلاصه می خوام یه مدل کامل داشته باشم که بشه در کاپوت و در های جانبیش رو باز و بسته کرد .

در ضمن هر تیکه رو که مدل کردم ، متریالش رو هم معین می کنم تا آخر کاری کاسه چه کنم چه کنم دستم نگیرم ( قابل توجه داش هادی :دی )

روش غالب مدلینگ بدنه هم cloneedge خواهد بود و البته در صورت اضافه کردن اجزای دیگر ، متناسب با نوع جزئیات تغییر خواهد کرد .
چون کنکور دارم ، خیلی کمتر وقت می کنم تا روی این مدل کار کنم . در ضمن نمی خوام سر سری بگیرم ، می خوام یه مدل واقعا کامل باشه . پس به این زودی ها انتظار تموم شدنش رو نکشید . ولی تا اونجایی که وقت آزاد داشته باشم ، سعی می کنم کار رو جلو ببرم .

امیدوارم تو این کار مثل همیشه با نظراتتون کمکم کنید تا به نتیجه دلخواه برسم :11:

blackfox
26-05-2008, 00:14
امشب تقریبا 4 ساعت وقت گذاشتم تا مدل پایه بدنه آماده بشه . هنوز خیلی خیلی مونده تا کامل بشه . نقدا تا همین جاش رو داشته باشید تا بعد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
26-05-2008, 00:27
تا الان که خیلی قشنگه.....
ولی برای داخلش اگه رو ریزه کاریها کار نکنی بهتره.... حتی اگه در ماشین رو هم باز کنی یه رندر از داخلش بگیری بدون اون ریزه کاریها هم خوب میشه.... منظورم بامپ روی پدال ها یا خط ها کثیفی های تو ماشینه....

باید کار قشنگی بشه.....

blackfox
26-05-2008, 00:37
منظورم بامپ روی پدال ها یا خط ها کثیفی های تو ماشینه

نه دیگه ، تا اون حد که نه . نهایتا اگه خواستم پدال ها رو طراحی کنم ، سعی می کنم از تکسچر برای نشون دادن جزئیات بیشتر استفاده کنم . مثلا یه تکسچر کلی واسه صفحه کیلومتر شمار و ... . در غیر این صورت مدل خیلی سنگین میشه . همه که مثل امین 3 گیگ رم ندارند که 1 گیگش هم بره واسه ویستا هیچی نشه !!

b3dnet
26-05-2008, 00:37
سلام black جان میدونم این کارتم مثل اونایه دیگه محشر میشه....از روی blueprint میسازی دیگه در ضمن باید بگم که تا اینجاش عالیه کاره 2 روزه منو 4 ساعته انجام دادی......موفق باشی

blackfox
26-05-2008, 00:47
امین جان قربون دستت اسم تاپیک رو درست کن ، Nissan 200SX هست نه 200XS . جای اون اس و ایکس رو عوض کن ، خیر ببینی بابا !!
اشتباه لپی بود ، دیر فهمیدم ، کار از کار گذشته بود !

blackfox
26-05-2008, 00:48
سلام black جان میدونم این کارتم مثل اونایه دیگه محشر میشه....از روی blueprint میسازی دیگه در ضمن باید بگم که تا اینجاش عالیه کاره 2 روزه منو 4 ساعته انجام دادی......موفق باشی

ممنون بهزاد عزیز . در ضمن من سیاه نیستم ها !! چرا همه بهم می گن black ؟

hadi665
26-05-2008, 08:16
در ضمن هر تیکه رو که مدل کردم ، متریالش رو هم معین می کنم تا آخر کاری کاسه چه کنم چه کنم دستم نگیرم ( قابل توجه داش هادی :دی )

سلـــــــــــــــــــــــ ــــــــام
به به
میبینم که جزئیات شده شعاره برو بچ این انجمن ، ای ول
فقط بگم حسین جان ( حسین بودی ها؟ :31: ) بهتره اول کله مدلینگو تموم کنی بعد بری سراغ تکسچر ، جدی میگما آخه خیال خودت راحت میشه و کارم زود تر تموم میشه

ممنون بهزاد عزیز . در ضمن من سیاه نیستم ها !! چرا همه بهم می گن black ؟

خوب من تازه اسمتو فهمیدم خوب ، امید وارم سوتی نداده باشم و حسین باشی :31:

امین جان قربون دستت اسم تاپیک رو درست کن ، Nissan 200SX هست نه 200XS . جای اون اس و ایکس رو عوض کن ، خیر ببینی بابا !!
اشتباه لپی بود ، دیر فهمیدم ، کار از کار گذشته بود !

امین چرا خوب خودت برو پست اولتو ویرایش کن بعد برو تو حالت پیشرفته اونجا میتونی اسم تاپیکو تغییر بدی

titane.boy.max
26-05-2008, 08:41
تا حالا که چیزی معلوم نیست ببینم چیکا میکنی.:10:

blackfox
26-05-2008, 09:38
امین چرا خوب خودت برو پست اولتو ویرایش کن بعد برو تو حالت پیشرفته اونجا میتونی اسم تاپیکو تغییر بدی

اگه یه مدت بگذره ، وقتی عنوان پست اول رو ویرایش کنی ، دیگه اسم تاپیک عوض نمیشه . کار خوده امینه . کجاس پس این بچه . وقتی کارش داریم غیبش می زنه !

خوب من تازه اسمتو فهمیدم خوب ، امید وارم سوتی نداده باشم و حسین باشی

درست فهمیدی ، همون حسین هستم !

بهتره اول کله مدلینگو تموم کنی بعد بری سراغ تکسچر ، جدی میگما آخه خیال خودت راحت میشه و کارم زود تر تموم میشه

من که نگفتم می خوام تکسچرش رو هم اضافه کنم . گفتم متریال رو بعد تموم شدن هر قسمت معین می کنم . تکسچر باشه آخر کار .

SSS_HHH_OOO
26-05-2008, 11:13
ولی اگه ماده رو هم بذاری برای آخر کار بهتره ها.... اصلا همه کارهای حرفه ای رو که دیدم همشون میگفتن اول ساخت مدل دوم تنظیم نور و رندر سوم ماده......

MRHArtsClube
26-05-2008, 11:41
سلام
معلومه یه چیز محشر میشه
برو ببینم چه می کنیا:10:
:46:

blackfox
26-05-2008, 16:19
امروز صبح هم کاپوت جلو و عقب و درها رو مدل کردم . فقط مشکلی که دارم اینه که اگه بخوام در کاپوت جلو و عقب باز بشه ، باید سطح زیر کاپوت رو هم مدل کنم ، ولی اصلا نمی دونم چه شکلیه .

blackfox
26-05-2008, 16:21
ولی اگه ماده رو هم بذاری برای آخر کار بهتره ها.... اصلا همه کارهای حرفه ای رو که دیدم همشون میگفتن اول ساخت مدل دوم تنظیم نور و رندر سوم ماده......

حالا این کار که حرفه ای نیست . من خودم رو بهتر میشناسم . آخر کاری مثل همون زامبی نیمه رباط میشه . اگه یادت باشه وقتی مدلش تموم شد ، دیگه بی خیال متریال و تکسچر شدم .

hadi665
26-05-2008, 16:52
حالا این کار که حرفه ای نیست . من خودم رو بهتر میشناسم . آخر کاری مثل همون زامبی نیمه رباط میشه . اگه یادت باشه وقتی مدلش تموم شد ، دیگه بی خیال متریال و تکسچر شدم .

اینو راست میگه

تو باید در راستای ساخت مدلت تکسچر بدی وگرنه بعدش بیخیال میشی

میگم این مدلت خیلی داره low poly پیش میره ، بعد میخوای اسموتش کنی دیگ ، نه؟

blackfox
26-05-2008, 17:09
میگم این مدلت خیلی داره low poly پیش میره ، بعد میخوای اسموتش کنی دیگ ، نه؟

نه !!
ولی جاهایی که نیاز به اسموت داره رو از face بیشتری استفاده کردم . کاپوت تقریبا صافه دیگه ، نیاز به face بیشتر نیست . ولی خداییش با تکنیک clone edge نمیشه زیاد کار رو سنگین کرد ، قبول داری که ؟ وگرنه اعصابه فولادی می خواد .

دوستان اگه مشکلی میبینید حتما بگید ها . منتظر انتقادادتون هستم .

AriA jOhaRi
26-05-2008, 18:43
سلام...

black fox جان داره باحال میشه...
حالا نا کی طول میکشه ؟

^موفق باشی^

*MASTER*
26-05-2008, 19:16
سلام
اینو با مایا داری میسازی.
حتما ماشین قشنگی مشه.تا آخرش باهاتم.
تا الان که مشگلی نمیبینم.

/.,mnb
26-05-2008, 19:38
چقدر خوب داري پيش ميري. واقعا آفرين.
ادامه بده ما هم همراتيم.

موفق باشي.

SSS_HHH_OOO
26-05-2008, 20:41
منم به همین درد دچارم.... ولی وقتی وسط کار هم ماده رو میسازم بعد از یه مدت دیگه کلا بیخیال کار میشم.....

ماشینت هم که نا گفته پیداست قراره یه شاهکار بشه......

b3dnet
26-05-2008, 21:18
حسین جان تا الان که عالی شده بساز ببینیم چی میشه فقط اگه میشه blueprint بزار تا ما هم استفاده کنیم....

blackfox
26-05-2008, 21:21
black fox جان داره باحال میشه...
حالا نا کی طول میکشه ؟

خدا می دونه ، مثلا امروز فقط 2 - 3 ساعت صبح وقت کردم که اون کاپوت و در ها رو بسازم .
عصر هم فقط 3 ساعت وقت آزاد داشتم تا سپر ها و شیشه ها رو بسازم . بلاخره باید دوره واسه کنکور رو شروع کنم . اگه کنکور نداشتم 3 - 4 روزه تمومش می کردم .

سلام
اینو با مایا داری میسازی.
حتما ماشین قشنگی مشه.تا آخرش باهاتم.
تا الان که مشگلی نمیبینم.

MASTER عزیز ، مشکل که زیاد داره ، مثلا کاپوت جلو لبه هاش هم خوانی با بدنه نداشت که خودم تازه فهمیدم و درستش کردم . در ضمن من دیگه مکس کار نمی کنم ، ایم مدل های آخرم همه ش با مایاست .

چقدر خوب داري پيش ميري. واقعا آفرين.
ادامه بده ما هم همراتيم.

موفق باشي.

ممنون دوست عزیز

منم به همین درد دچارم.... ولی وقتی وسط کار هم ماده رو میسازم بعد از یه مدت دیگه کلا بیخیال کار میشم.....

ماشینت هم که نا گفته پیداست قراره یه شاهکار بشه......

خوب پسر خوب من که از اول همین رو گفتم . سعی می کنم خوب مدل کنم ، ولی مطمئن نیستم شاهکار بشه .

حسین جان تا الان که عالی شده بساز ببینیم چی میشه فقط اگه میشه blueprint بزار تا ما هم استفاده کنیم....

بهزاد جان اینم بلو پرینت بدنه ، خوبیش اینه که جای تقریبی صندلی و فرمان و ... رو هم مشخص کرده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

blackfox
26-05-2008, 21:23
خوب ، تا اینجا کاپوت جلو رو اصلاح کردم ( گوشه هاش با بدنه هم خوانی نداشت ) . سپر ها رو مدل کردم و شیشه ها .

sarina_sh
26-05-2008, 21:55
هلو علیکم
احوالاتت خوبه
خوب بریم سراغ نظر دهی :
به به
خیلی خوب شده
من که اشکالی نمی بینم
حسین مثه صا ایران شدی ها ... هر روز بهتر از دیروز ...دینگ دینگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

hadi665
26-05-2008, 22:02
ای ول بابا همچنان داری خوب پیش میری
اما بگم این مدل بدرد بازی ها میخوره و فکر نکنم برای یه صحنه ی حرفه ای و رندره توپ مناسب باشه ( منظوری ندارما ) آخه این مدلت خیلی low poly هست و حتی خیلی گوشه دار شده این خیلی خوب نیستا
ماشین باید بدنه ی نرم و خوشکلی داشته باشه
حالا چرا high poly کار نمیکنی حسین جان؟

blackfox
26-05-2008, 22:03
حسین مثه صا ایران شدی ها ... هر روز بهتر از دیروز ...دینگ دینگ

تازه رسیدم در سطح نمکی ! :31:

blackfox
26-05-2008, 22:07
ای ول بابا همچنان داری خوب پیش میری
اما بگم این مدل بدرد بازی ها میخوره و فکر نکنم برای یه صحنه ی حرفه ای و رندره توپ مناسب باشه ( منظوری ندارما ) آخه این مدلت خیلی low poly هست و حتی خیلی گوشه دار شده این خیلی خوب نیستا
ماشین باید بدنه ی نرم و خوشکلی داشته باشه
حالا چرا high poly کار نمیکنی حسین جان؟

اولا که من رندر توپ بلد نیستم . در ضمن گفتم که ، با تکنیک clone edge نمیشه تو فرصت کم poly زیادی مدل کرد . در ضمن همیشه این قدر زود قضاوت نکنید . بذار کار تموم شه و یه رندر ازش بگیرم ، اون وقت میبینی که face های کم ( ولی مرتب و به جا ) هم می تونه در عین سبکی کار ، یه رندر قشنگ رو ایجاد کنه . هنوز کلی جزئیات داخلی بدنه و موتور و رینگ و لاستیک و میل گاردان و محور ها و ... مونده که اگه مدلشون تموم بشه ، کار این قدر سنگین میشه که ممکنه سیستمم هنگ کنه . پس باید جوانب احتیاط رو از همین اول کاری در نظر گرفت .

sarina_sh
26-05-2008, 22:16

تازه رسیدم در سطح نمکی ! :31:
این که سطح من بود شاید شما ایزو 2001 اش رو داری :31:

اولا که من رندر توپ بلد نیستم . در ضمن گفتم که ، با تکنیک clone edge نمیشه تو فرصت کم poly زیادی مدل کرد . در ضمن همیشه این قدر زود قضاوت نکنید . بذار کار تموم شه و یه رندر ازش بگیرم ، اون وقت میبینی که face های کم ( ولی مرتب و به جا ) هم می تونه در عین سبکی کار ، یه رندر قشنگ رو ایجاد کنه . هنوز کلی جزئیات داخلی بدنه و موتور و رینگ و لاستیک و میل گاردان و محور ها و ... مونده که اگه مدلشون تموم بشه ، کار این قدر سنگین میشه که ممکنه سیستمم هنگ کنه . پس باید جوانب احتیاط رو از همین اول کاری در نظر گرفت .
حسین جان چون می خوای داخلش رو هم بسازی حتما لایه سازی کن که راحت تر کارت پیش بره
خداییش چه حوصله ای داری حسین که داخلش رو هم می خوای بسازی :27:
مگه درس و مشق و امتحان نداری شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
26-05-2008, 22:23
خوب یه جورایی راست هم میگی حسین
اما در کل کارت که خیلی خوب داره پیش میره تا الآن که مشکلی نیست
ادامه بده ببینیم چه میشه
میگم تکسچره خوب ندی حلالت نمیکنم :31:

saber1370
26-05-2008, 22:54
آقا ایول سنگ تموم گزاشتی

AriA jOhaRi
26-05-2008, 22:57
سلام....

black fox جان خوب داری پیش میریا
ادامه بده همنتظریییییییییییییم

^موفق باشی^

blackfox
27-05-2008, 13:05
حسین جان چون می خوای داخلش رو هم بسازی حتما لایه سازی کن که راحت تر کارت پیش بره
خداییش چه حوصله ای داری حسین که داخلش رو هم می خوای بسازی
مگه درس و مشق و امتحان نداری شما

سارینا عزیز ، ممنون از نظرت . لایه سازی کردم از اول . تازه فهمیدم که مدل ماشین بدون محیط داخلی خیلی بی ریخت میشه . اگه یادت باشه یه مک لارن مدل کردم که محیط داخلی نداشت و شیشه ها فقط رفلکس بود ، به هر کی نشون دادم زد تو ذوقم که این چیه ؟ پس توش کو . منم که کم نیاوردم ، گفتم توش رو مدل کردم ولی چون خواستم رفلکس شیشه ها زیاد باشه این طوری شده !!

در مورد درس و مقش هم بگم که فقط یه کنکوره دیگه ، فقط یه دوره دیگه بزنم کفایت می کنه .

میگم تکسچره خوب ندی حلالت نمیکنم

خوب نکن ! مگه تو رباتت رو ریگ کردی ؟ ولی مطمئن باش یه تکسچر حسابی بش می دم .

آقا ایول سنگ تموم گزاشتی

نوش جان صابر خان

blackfox
27-05-2008, 13:06
black fox جان خوب داری پیش میریا
ادامه بده همنتظریییییییییییییم

گفتم که خیلی طول می کشه ، زیاد منتظر نباش دوست جون

blackfox
27-05-2008, 13:48
تا امروز محور ها و دیسک ترمز و کمک فنر و چراغ ها رو هم تموم کردم . فقط یه رینگ مونده و لاستیک . شیشه هاش رو هم دودی می کنم تا توش معلوم نباشه و بعد رندر نهایی رو می گیرم .

saber1370
27-05-2008, 14:15
آقا از روش High polygan میری دیگه!؟

hadi665
27-05-2008, 14:18
ای ول میگم تعداد پلی هاشو مینویسی چقدره تا اینجاش
اما بازم میگم این فیته بازیه
خیلی مناسبه برای بازی سازی
آفرین عالی در آوردیش

w700
27-05-2008, 14:28
خیلی خوب شده فقط رنگش و متالیک کن....
خطوط روی درها هم بیشتر کن تا خشن تر بشه...
خیلی عالیه ....

b3dnet
27-05-2008, 15:01
سلام حسین جان خیلی عالی شده فقط یه چیز اونم اینکه چطوری کمکو دیسک ترمزو فنرشو میسازی ...ذهنیه واقعا که ذهن بازی داری دمت گرم...

SSS_HHH_OOO
27-05-2008, 18:20
سلام حسین جان خیلی عالی شده فقط یه چیز اونم اینکه چطوری کمکو دیسک ترمزو فنرشو میسازی ...ذهنیه واقعا که ذهن بازی داری دمت گرم...

ایشون رو نمیدونم ولی من میگردم عکس گیر میارم... برای این جاها... بهترین عکس ها هم نمونه کارها و Making of ها هستن......

SSS_HHH_OOO
27-05-2008, 18:22
خیلی مدل رو تمیز درآوردی.... حرف هادی رو هم تایید میکنم... چون با Poly کم صاف و تمییز در اومده جون میده برای ساخت بازی.... اصلا میبینمش یاد Gta می افتم....

AriA jOhaRi
27-05-2008, 19:23
سلام...

حسین جان داره قشنگ میشه
حالا جون میده یه رینگه بزرگ و ... چی بگم دیگه
قشنگشکن ببینم چی میشه

^موفق باشی^

MRHArtsClube
27-05-2008, 19:36
سلام

خیلی مدل رو تمیز درآوردی.... حرف هادی رو هم تایید میکنم... چون با Poly کم صاف و تمییز در اومده جون میده برای ساخت بازی.... اصلا میبینمش یاد Gta می افتم....
تایید میشه:31:
در ضمن هادی جان شما بلدی بازی بسازی؟! من مدل می کنم شما بساز خوبه :31: خیلی دوس دارم بازی با مکس بسازم:10:آریا جان شما هم عشقه رینگیا :31: شوخی می کنم خلاصه ایول ترکوندی بلک فاکس عزیز با پلی های کم اینقده نرم عالیه. من پیشنهاد می کنم برای ماده ی بدنه از ماده ی کربن وی ری استفاده کنی خیییلی باحاله اصلن ذاته اسپرتینگه ماشینه :31:

blackfox
28-05-2008, 10:54
مدل زیر شاسی ( شمال میل گاردان و محور ها و گیر بکس و ... هم تموم شد :

رینگ و تایر هم تموم شد :

اینم یه وایر شمال اطلاعات پلی که هادی خواسته بود :

blackfox
28-05-2008, 11:00

همون طور که شهاب جان گفت ، باید بگردی و چند تا عکس پیدا کنی . دنبال عکس های rotoscopy از قطعات بگردی ، پیدا میشه .

ولی من به مشکل خوردم ، چون چند روز پیش یه جا بلو پرینت موتور این نیسان رو دیده بودم . الان که خواستم دانلودش کنم ، هر چی هیستوری بروزر رو زیر و رو کردم گیر نیومد که نیومد . گوگل هم که به درد عمه اش می خوره . بازم می گردم شاید فرجی شد .

/.,mnb
28-05-2008, 11:04
خيلي عالي شده.

ادامه بده.

blackfox
28-05-2008, 11:11
واسه بلو پرینت موتور یه سایت بود مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی بلوپرینت هاش مجانی بود . کسی سراغ نداره ؟
کارم گیره این بلو پرینته ...

b3dnet
28-05-2008, 11:45
ممنون حسین جان از جوابت ادامه ی کارت هم خیلی عالی شده ادامه ببینیم چی میشه.....

SSS_HHH_OOO
28-05-2008, 12:46
خیلی عالی شده.... از زیرش خیلی خوشم اومد.... آفرین واقعا قشنگه

hadi665
28-05-2008, 12:55
ای ول حسین خیلی باحال شده
جون میده برای یه صحنه در گیری که ماشینه دو سه تا پشتک بزنه این دمو دستگاه پشتش معلوم بشه :31:

padjacent
28-05-2008, 14:43
خیلی عالی کار کردی.موفق باشی

saber1370
28-05-2008, 15:49
آقا حسین آقا حسین
تو یه کاری کن
یه انیمیشن بساز با این
بعد اینو تیکه تیکه کن
یعنی منفجر شه!
خیلی باحال در میاد

AriA jOhaRi
28-05-2008, 16:23
سلام...

حسین جان یواش یواش داری می ترکونی دیگه
عالی شده
زیاد داری به جزئیات توجه می کنی حال میده

^موفق باشی^

blackfox
30-05-2008, 08:37
مدل موتور هم تموم شد ، اون طوری که می خواستم نشد ، ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید .

دیگه فضای داخلی مونده .

AriA jOhaRi
30-05-2008, 08:41
سلام...

حسین جان مگه چی می خوای که
می گی اون چیزی که می خواستم نشد
بابا این خیلی عالیه که

^موفق باشی^

hadi665
30-05-2008, 09:29
ای ول حسین
کارت توپه
خوشحالم که به جزئیات انقده دقت میکنی

با این وضع منم پایه ی ترکوندنه ماشین بعده ساختشم ، فکر کن چه انیمیشنی بشه ها ! :31:

blackfox
30-05-2008, 13:11
حسین جان مگه چی می خوای که
می گی اون چیزی که می خواستم نشد
بابا این خیلی عالیه که

خوب نشد دیگه ، به نظرم یه جوری شده . به دلم نچسبید . حیف که یه بلو پرینت درست و درمون از موتورش گیرم نیومد .

با این وضع منم پایه ی ترکوندنه ماشین بعده ساختشم ، فکر کن چه انیمیشنی بشه ها !

هر وقت اون ماتریکست رو ترکوندی ، منم اینو می ترکونم !! فکر کن ، چه بترک بترک بشه !!!

blackfox
30-05-2008, 13:17
شاید به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه ، ولی چون هادی جان و آریا عزیز خواستن ماشین رو بترکونم منم رفتم تو فکرش . بد نیستا !!
فقط به نظرم بهتره از سیستم ذره ای fluid برای انفجار اسفاده کنم . الان دارم رو یه مدل انفجار اتمی کار می کنم . اگه خوب شد از همون استفاده می کنم .

hadi665
30-05-2008, 13:54
انفجار اتمی منظورت همون آموزشه هست؟
من منظورم یه انفجار که خوده ماشین تمامه تیکه هاش با وزن روی هوا پخش بشه بود

میخوای اصلا رباطه من یدونه از اون تیراشو بزنه به ماشینه تو بعد ماشینت بووووم :31: بپکه ها ؟ :31:

اصلا به رباطه من چه میخوای خشن بارش بیاری ، نمیزارم عمرا ، این فکرای پلیدو از ذهنت بیار بیرون حسین ، برو رباطه خودتو ببر برای بازی گری مگه خودت رباط -ماشین نداری :31:

b3dnet
30-05-2008, 14:54
سلام حسین جان بابا ترکوندی ...ماشینتو نمیگم ها مدل سازیتو میگم محشر شد ....اینشاالله خود ماشینم بترکونی....

SSS_HHH_OOO
30-05-2008, 15:39
عالی شده..... حرف نداره.... خیلی خوب جلوش رو کار کردی.....

saber1370
30-05-2008, 22:20
آقا محشره
گل کاشتی
به به

Mostafa 3D
30-05-2008, 22:53
بابا ما رو ساخت بدنشم موندیم تو توشم ساختی ؟؟؟؟
خیلـــــــــــــــی باحال شد
موفق باشی

saber1370
31-05-2008, 09:42
آقا چی شد
کار ماشین تموم شد؟!:41:

blackfox
31-05-2008, 09:55
می خوام شیشه هاش رو دودی کنم ، فضای داخلی رو بی خیال شدم . یعنی وقتش رو ندارم .

SSS_HHH_OOO
31-05-2008, 10:15
می خوام شیشه هاش رو دودی کنم ، فضای داخلی رو بی خیال شدم . یعنی وقتش رو ندارم .

به قول هادی حلالت نمیکنم اگه نسازی:31:.... این همه رو جزییات بیرون کار کردی بعد میخوای نصفه کار کنی.... البته بهت حق هم میدم..... من هم اول کار با شوق و ذوق شروع میکنم ولی بعد از یه مدت دیگه حوصله ندارم کار رو نصفه ول میکنم..:31:

hadi665
01-06-2008, 09:28
ای بابا چرا حسین جان چرا
آخه چرا تو که جون بودی ...:31:
چی شد الآن !!
آقا بساز داخلشو دیگه ، باشه پسره خوب ، آفرین :31:

blackfox
01-06-2008, 09:41
باشه هادی جان ، ولی فعلا رو مدل انجار اتمی کار می کنم . انیمیت و رندرش تموم شده . مونده صدا گذاری .

blackfox
03-06-2008, 12:50
تو این یه هفته ای بالاخره مدل فضای داخلی رو هم تموم کردم . شروع کردم به تکسپر دادن . این هم مدل فضای داخلی با تکسچر :

به زودی یه رندر تر و تمیز هم ازش می گیرم . بعد هم می ترکونمش :دی

SSS_HHH_OOO
03-06-2008, 13:01
داخلش خیلی خوب شده.... ولی مثل بیرونش جزییات نداره.... ولی کارت واقعا عالیه.....

SSS_HHH_OOO
03-06-2008, 13:02
دنده رو یکم چین و چروک میدادی خویلی خوب میشد....

/.,mnb
03-06-2008, 13:02
جدا خيلي خوب شده.

ادامه بده.

blackfox
03-06-2008, 13:48
داخلش خیلی خوب شده.... ولی مثل بیرونش جزییات نداره

قراره بترکه ناسلامتی .
حالا چه جوری بترکونمش ، بره هوا خوبه ؟ چند تا ملق بزنه و با کاپوت بخوره زمین

SSS_HHH_OOO
03-06-2008, 16:04
به نظرم یه ذره بره هوا و دوباره سر جاش بیاد پایین... و شیشه هاش بریزن بیرون.... آیینه اش هم کنده بشه و در و پیکرش داخون بشه ولی سر جاش بمونه.... مثل یه عملیات تروریستی میشه.... بعد بذارش تو یه سایت خارجی تا دیگه مطمئن بشن ما تروریستیم....:31:

b3dnet
03-06-2008, 17:09
سلام
خیلی خوب شده من که هر کاری میکنم حسه ساخت توش نمیاد خیلی خوب ساختی فقط دیگه باید بترکونی و یه رندر ترو تمیزم بگیری....

hadi665
03-06-2008, 21:50
آفرین حسین جان عالیه پسر
خیلی روی جزئیاتش خوب کار کردی
آفرین

Mostafa 3D
04-06-2008, 00:09
حسین جان من که الان کارتو دقت کردم یه مشکلی دیدم ، بالای چراغ عقبش یه خورده ورتکس هاش به هم ریخته اگه درستش کنی عالی میشه ..

blackfox
04-06-2008, 00:27
نیکولاس جان درستشون کردم ( همون بیرون زدگی منظورت بود ؟ )

blackfox
04-06-2008, 00:29
بچه ها گیر کردم ، کمک . اگه بخوام شیشه هاش رو بشکنم ( جوری که بشه تو انیمیشن به بیرون بپاشه ) چی کار باید بکنم ؟ این شیشه ها هم که لاو پلی هست .
کمککککککککککککک

hadi665
04-06-2008, 09:11
خوب پلی گان های شیشه هاتو زیاد کن بعئ بترکونش این که دیگه کاری نداره حسین
با یه اسموتی چیزی زیادشون کن

b3dnet
04-06-2008, 09:23
سلام حسین جان با تو 3dmax با PArray این کارو میکنیم حالا نمیدونم تو مایا چه شکلیه ...همونطوری که هادی گفت با turbo smoth یا چیزه دیگه ای تعداد segment هاتو زیاد کن.

AriA jOhaRi
04-06-2008, 10:22
سلام...

مثل اینکه داره یه چیز قشنگ در میاد
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قشنگ شده

^موفق باشی^

blackfox
08-06-2008, 02:54
انیمیت انفجارش تموم شد .
دارم رندر اولیه می گیرم ( با maya software ) . رندر که تموم شد آپ لودش می کنم تا در مورد انیمیتش نظر بدید . بعدش محیط رو می سازم و شبیه سازی دود و انفجار و تنظیمات نور و رندر نهایی با منتال .

b3dnet
08-06-2008, 08:38
دمت گرم حسین جان بساز ببینیم چی کار میکنیم معلومه چیزه توپی از آب در می یاد....

hadi665
08-06-2008, 10:40
ای ول رندر تموم شد بزار یه حالی ببریم حسین جان
خیلی ازش تعریف کردی باید خیلی جالب شده باشه
آفرین

SSS_HHH_OOO
08-06-2008, 12:33
عشق انفجاریا......
اگه تونستی وسط یه خیابون میکسش کن...... مثل جلوه های ویژه بشه....