ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت یک انیمیشن متفاوت !!!

maxell5
23-05-2008, 00:12
سلام .

من حدود 3 سالی هست که با 3D MAX کار میکنم همیشه از این موضوع ناراحتم که چرا ایرانی ها با وجود استعداد های که دارند اما به دلیل تک روی هیچ گاه به موفقیت بزرگی دست پیدا نمی کنند. طی چندین ساعت که از این مبحث و تاپیک هاش دیدن کردم متوجه شدم استعداد های درخشانی در سایت P30world وجود داره که اگر با هم همکاری کنند بدون شک به موفقیت های بزرگی دست پیدا میکنند ...

من حدود 3 سالی هست که با نرم افزار 3D MAX کار میکنم و طراح بدی هم نیستم . حدود 2 ماه پیش تصمیم جدی بر ساخت یک انیمیشن حرفه ای گرفتم و شروع کردم به تحقیق و جمع آوری تجربه های لازم برای این کار . به نتایج موفقیت آمیزی هم دست پیدا کردم . اما به تنهایی اینکار یک کار بسیار سنگین میشه و به همین دلیل من تصمیم گرفتم چندین نفر دیگه هم پیدا کنم که با هم به صورت گروهی این انیمیشن رو طراحی کنیم .

اهداف طراحی این انیمیشن میتونه بسیار مثبت باشه ! من تصمیم دارم با استفاده از یک سناریو بسیار قوی و آموزنده ببینندگان رو تحت تاثیر قرار بدم و شکی ندارم اگر اینکار رو با بچه های P30world انجام بدیم این انیمیشن میتونه در ایران و حتی جهان به خوبی مطرح بشه .

از روز اول تابستان این پروژه شروع خواهد شد و امیدوار هستیم تا پایان تابستان کار این پروژه تموم بشه از دوستانی که واقعا علاقه دارند در این گروه باشند خواهشمندم اعلام آمادگی کنند تا در کنار هم با تجربه های یکدیگر یک اثر هنری رو خلق کنیم . احتمالا بعد از ساخت این انیمیشن میتونیم روی جنبه های مالیش هم حساب کنیم ...

این انمیشن یک انیمیشن بسیار گرافیکی و خلاقانه خواهد بود که به جزئیات دیگر این اثر مانند داستان و ... هم خواهیم پرداخت ! به دلیل رندر های طولانی صحنه های گرافیکی من در حال تهیه سیستم بسیار قوی هستم که از این نظر هم مشکلی نداشته باشیم . در کل با وجود استعداد های که من در این سایت دارم می بینم و امکاناتی که در اختیار داریم اینکار کار سختی برای ما نخواهد بود . در صورت پیشرفت گروه در آینده ما سعی میکنیم حالا به نحوی یا گروه خودمون رو به ثبت برسونیم یا یک محلی رو برای ثبت شرکت انتخاب کنیم تا کارمون جدی تر و حرفه ای تر بشه .

موفق باشید ...

Mostafa 3D
23-05-2008, 01:09
صحبت هاتون خیلی قشنگ بود شما نگفتید کی و از کجا هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saber1370
23-05-2008, 09:06
آقا اینا همه تعریف خودتون بود که
حالا چی میخواین"

Ramin_3711
23-05-2008, 09:27
سلام
منم یه چیزایی از 3dmax حالیمه و خیلی دوست دارم در این زمینه کار کنم
اگه خواستید میتونیم با هم بحث کنیم ID ramin_3711

blackfox
23-05-2008, 09:59
من که مایا کارم ، امیدوارم گروه خوبی داشته باشید .

maxell5
23-05-2008, 11:49
NICOLAS CAGE

ممنون . من پیمان هستم متولد 1368 از کهکشان راه شیری - کره زمین - ایران - تهران - پونک - خیابان فکوری و ...
( معرفی از این دقیق تر دیده بودی :happy: )

saber1370

متوجه نشدم !
در پست اول اطلاعات تکمیلی رو ذکر کردم دوست عزیز .

Ramin_3711

بعد از پایان عضو گیری ما بهترین ها رو انتخاب میکنیم و کار رو در تابستان شروع میکنیم
ممنون از شما که اعلام آمادگی کردید .

blackfox

ممنون . منم امیدوارم با یاری دوستان بتونیم این گروه رو تشکیل بدیم و کار ساخت این عنوان رو با جدیت تمام شروع کنیم .

این نکته رو هم بگم . وقتی که گروه تشکیل شد ما یکی از اعضای این سایت رو که در سایت شناخته شده هست به عنوان رهبری گروه انتخاب میکنیم تا امید و اطمینان اعضا برای ساخت این عنوان بیشتر بشه .

موفق باشید ...

SSS_HHH_OOO
23-05-2008, 12:24
باور کن از وقتی من اینجا عضو شدم تا حالا چندین بار از این تاپیک ها دیدم که متاسفانه هیچ کدوم موفق نبودن....
البته نمیخوام ناامیدت کنم..... شاید این بار فرق کنه..

یه نکته دیگه هم هست... انیمیشن رو که نمیشه تو سه ماه ساخت.... من در این رابطه تحقیق کردم و دیدم که انیمیشن فقط مدل سازی نیست..... خیلی افراد دیگه که کارشون اصلا به انیمیشن ربط نداره باید دور هم جمع بشن....
در حقیقت تو ایران این کار فقط از طریق دولتی یا یه شرکت بزرگ خصوصی ممکنه.....

البته امیدوارم شما اینبار بتونی یه گروه موفق تشکیل بدی....

maxell5
23-05-2008, 12:37
Sss_hhh_ooo

ساخت یک انیمیشن نیاز به اصول و برنامه ریزی داره ! با زدن یک تاپیک و بیان موضوع مسلما نمیشه کار انمیشن سازی رو ادامه داد . در پست اول هم ذکر کردم من دو ماه قبل تحقیق برای این پروژه رو شروع کردم و به نتایج موفقیت آمیزی هم دست پیدا کردم . چندین صحنه کوتاه هم ساختم که از نتیجه کارم هم راضی بودم تا الان ... واقعا من هیچ گونه مانعی که بخواد جلوی موفقیت ما رو بگیره نمی بینم ! چون فکر کنم سرد و گرم اینکار رو قبلا تجربه کردم و برای انجام اینکار با دوستانی که در این سایت هستند مشکلی نداشته باشیم !

hadi665
23-05-2008, 12:51
باور کن از وقتی من اینجا عضو شدم تا حالا چندین بار از این تاپیک ها دیدم که متاسفانه هیچ کدوم موفق نبودن....
البته نمیخوام ناامیدت کنم..... شاید این بار فرق کنه..

یه نکته دیگه هم هست... انیمیشن رو که نمیشه تو سه ماه ساخت.... من در این رابطه تحقیق کردم و دیدم که انیمیشن فقط مدل سازی نیست..... خیلی افراد دیگه که کارشون اصلا به انیمیشن ربط نداره باید دور هم جمع بشن....
در حقیقت تو ایران این کار فقط از طریق دولتی یا یه شرکت بزرگ خصوصی ممکنه.....

البته امیدوارم شما اینبار بتونی یه گروه موفق تشکیل بدی....

کاملا تایید میشه

maxell5
23-05-2008, 13:52
در مورد اینکه گفتم سه ماه ! چون این انمیشن تقریبا کوتاهی هست مخصوصا اینکه کار در تابستان هم هست
احتمالا در این 3 ماه کار باید تموم میشد . اینکه کاملا مشخصه انمیشن سازی فقط در مدل سازی خلاصه نمیشه . اگر من برسی چنین نکاتی رو نمیکردم چنین تاپیکی هم ایجاد نمیکردم . متاسفانه یکسری اعضا با زدن تاپیک های بدون هدف در جهت ساخت انمیشن باعث میشن اعضا نسبت به تشکیل یک گروه اینترنتی بد بین بشن ! اما اینکار رو من با جدیت و اصول شروع کردم تجربه اول هم نیست که بخوام بگم ممکنه موفق نشیم چون از هر جهت من مانعی برای عملی شدن این پروژه نمی بینم ...

AABB
23-05-2008, 14:19
من حدود 3 سالی هست که با نرم افزار 3D MAX کار میکنم و طراح بدی هم نیستم ....
اهداف طراحی این انیمیشن میتونه بسیار مثبت باشه !

میشه شفاف تر توضیج بدی که چه چیزهای مثبتی؟؟؟

SSS_HHH_OOO
ساخت یک انیمیشن نیاز به اصول و برنامه ریزی داره ! با زدن یک تاپیک و بیان موضوع مسلما نمیشه کار انمیشن سازی رو ادامه داد ...
...یه نکته دیگه هم هست... انیمیشن رو که نمیشه تو سه ماه ساخت.... من در این رابطه تحقیق کردم و دیدم که انیمیشن فقط مدل سازی نیست..... خیلی افراد دیگه که کارشون اصلا به انیمیشن ربط نداره باید دور هم جمع بشن....

کاملا موافقم. وایه این کار اولا احتیاج به انگیزه و هدف هست. که تو جامعه ما من فکر کنم که اکثرا با اهداف مشترک مادی (اقتصادی) می شه این کارو کرد.
حالا اگه این کار واقعا بهش جهت داده بشه، می تونه یه گروه خوبی از کار دربـیاد.

Mostafa 3D
23-05-2008, 15:13
آقا ما هستیم اینم آیدیم تو یاهو مسنجره اگه خواستید میتونیم با هم صحبت کنیم Spider_man_1993_2007

maxell5
23-05-2008, 16:34
Aabb

ببخشید کد در نقل قول دوم اشتباه شده لطفا درستش کنید ( مشخص نیست جمله من رو نقل کردید یا آقای
Sss_hhh_ooo:20:

Nicolas Cage

تا اینجا همکاری اعضا خوب بوده 3 نفر اعلام آمادگی کردند دو نفر در تاپیک یک عضو در پیغام خصوصی . امیدوارم بتونیم تا تابستون گروه خوبی رو جمع کنیم و شروع به کار کنیم . من ماه پیش سناریو رو آماده کرده بودم وقتی گروه کامل شد سناریو این پروژه به صورت کامل شخصیت پردازی . دیالوگ ها و ... هر آنچه مربوط به سناریو بازی هست چند روز مانده به تابستان در اختیار اعضا قرار میگیره اگر پیشنهادی انتقادی و ... هست رو مطرح می کنیم تا سناریو کامل بشه و از روز اول تابستان شروع به کار می کنیم ...

توضیحی که الان میتونم از سناریو بازی بدم میتونم بگم من سعی کردم با این سناریو احساسات بیننده رو تحت تاثیر قرار بدم و در این حال یک درس اخلاقی و فلسفی رو در خودش جای داده که واقعا میتونه بیننده رو تحت تاثیر قرار بده . زمانی که سناریو با مشورت اعضا کامل شد اطلاعات تکمیلی از اون رو هم مطرح می کنیم )

چندین عضو دیگه در این سایت رو من مد نظر دارم امیدوارم از همکاری این اعضا هم برخودار باشیم .
موفق باشید ...

saber1370
23-05-2008, 16:38
آقا من هستم
ID= saberahmadpour

maxell5
23-05-2008, 18:41
راستی دوستانی که اعلام آمادگی می کنند اگر نمونه کاری دارند یا در تاپیک قرار بدن یا لینکش رو بزارن ممنون ...

w700
24-05-2008, 10:59
آقا من نمیدونم موضوع انیمیشنت چیه ؟؟؟؟
ولی اگه توش پسربچه یا حیوان داره که صحبت میکنن من برای دیالوگ گفتنشون داداشم رو بهت معرفی میکنم.
11 سالش هست ولی توی دیالوگ گفتن و تقلید صدا یه اعجوبست !!!!!!!!!
صداش فیت صداگزاری روی پسربچه های شیطونه ....
خلاصه اگه خواستی ما در خدمتیم....
من خودم 16 سالمه و بعد از امتحامانات خرداد دارم یه فیلم کوتاه (10 تا 20 دقیقه) از اختلاف طبقاتی توی سطح کشور میسازم و به صورت خیلی جدی هم دنبالشم.
به احتمال زیاد به یکی از بچه های پی30 هم نیاز دارم تا یه انیمیشن 5 ثانیه ای برای سینمای زیرزمینی ایران با نام P.U.C به عبارتی (Persian Undergroun Cinema) بسازه.
چون این فیلم به صورت غیرمجاز تهیه میشه و چون توی ایران به فیلمسازان و انیمیشن سازان به اون صورت اهمیت داده نمیشه دوست دارم فرهنگ فیلمسازی و انیمیشن سازی به صورت زیرزمینی بین مردم جا بیفته.
به هر حال ما در خدمتیم.

b3dnet
24-05-2008, 11:26
با سلام
برات آرزوی موفقیت میکنم.اینشاالله انیمیشنتو بسازی و ما هم ببینیم....

maxell5
25-05-2008, 00:17
ممنون از لطفتون دوستان . در مورد صداگذاری و دیالوگ ها بعد از شروع کار تصمیم گیری میکنیم فعلا بهتر در جمع آوری یک گروه تمرکز کنیم . این تاپیک تا تابستان به همین صورت می مونه تا دوستان بیشتری اعلام آمادگی کنند
موفق باشید ...

MRHArtsClube
25-05-2008, 08:34
سلام
اونوقت ما شهرستانیا چطوری می تونیم کمک کنیم؟:13:
نمونه کارام توی انجمنا از خنده دار بودن معروفه :31:همین جوی کوچه به کوچه بری و بپرسی بهت میگن ( سطح باقالی!!!):31:
آی دی مم که هست. می مونه اینکه بشه شهرستانیم تو گروه باشه یا نه :10:
بابای:20:

linkin_park
25-05-2008, 09:01
maxell5 ،
من میتونم همکاری کنم . من تو زمینه Exterior (نمای بیرونی) کار میکنم و میتونم ساخت شهر و ساختمون ها رو به عهده بگیرم ولی تا از موضوع دقیق مطلع نشم نمیتونم باهات همکاری کنم ... لطفا موضوع کار رو دقیقا بگو حداقل اگه اینجا نمیتونی بگی پ .خ بده ...

موفق باشید .

AABB
25-05-2008, 14:03
آقا من نمیدونم موضوع انیمیشنت چیه ؟؟؟؟
ولی اگه توش پسربچه یا حیوان داره که صحبت میکنن من برای دیالوگ گفتنشون داداشم رو بهت معرفی میکنم.
11 سالش هست ولی توی دیالوگ گفتن و تقلید صدا یه اعجوبست !!!!!!!!!
صداش فیت صداگزاری روی پسربچه های شیطونه ....
خلاصه اگه خواستی ما در خدمتیم....
من خودم 16 سالمه و بعد از امتحامانات خرداد دارم یه فیلم کوتاه (10 تا 20 دقیقه) از اختلاف طبقاتی توی سطح کشور میسازم و به صورت خیلی جدی هم دنبالشم.
به احتمال زیاد به یکی از بچه های پی30 هم نیاز دارم تا یه انیمیشن 5 ثانیه ای برای سینمای زیرزمینی ایران با نام P.U.C به عبارتی (Persian Undergroun Cinema) بسازه.
چون این فیلم به صورت غیرمجاز تهیه میشه و چون توی ایران به فیلمسازان و انیمیشن سازان به اون صورت اهمیت داده نمیشه دوست دارم فرهنگ فیلمسازی و انیمیشن سازی به صورت زیرزمینی بین مردم جا بیفته.
به هر حال ما در خدمتیم.
آقا این قضیه زیر زمینت برام جالبه. بیشتر توضیح بده. مثلا این که هزینه اش رو کی می ده؟و از این حرفا

MRHArtsClube
25-05-2008, 14:06
سلام
واسه منم جالب شد این Underground جالب میشه منم هستم:8:( از تقلید صدا گرفته تا تری دی مکس و ..)

w700
25-05-2008, 17:52
از اونجایی که همتون خبر دارید توی ایران به حرفه ی سینما و خوانندگی اصلا اهمیت داده نمیشه و حتی در بعضی مواقع بر ضدّش هم عمل میشه.
مثلا اوایل که رپ توی ایران وارد شد و شروع به کار کرد حتی دادگاه هم برای رپرها تشکیل میدادن تا یکی دو سال اخیر که تمام آهنگهای رپ به صورت 100% آزادانه توی استودیوهای کشور خونده میشن و روی نت و سی دی ها کپی و پخش میشن.
اما این حرفه ی زیرزمینی فقط به رپ خلاصه نمیشه بلکه کم کم آهنگهای پاپ و ... هم داره بدون مجوز و به صورت زیرزمینی خوانده و پخش میشه. (یادم رفت بگم من خودم یه رپرم)
ولی موضوع اینجاست که یک کارگردان سینمایی میاد و یک فیلم رو میسازه و وقتی میخواد مجوز بگیره کار لغو میشه.یعنی آخر یه گیری به فیلم میدن و مجوز نمیدن که باعث دادن ضررهای کلان به کارگردانهای و دکسرد شدن کارگردانهای دیگه هم میشه تا اونجایی که یک نفر مثل کارگردان فیلم سنتوری افسردگی میگیره.
ایده من هم از اونجا شروع شد که دیدم یک گروه کلیپ سازی و سینمایی که با صامت و 021 در عرصه رپ کار میکنن اسم گروهشون رو P.U.C.A گذاشتن که مخفف عبارت Persian's Underground Cinematic Arts
هست .
خوب منم با خودم فکر کردم که چرا ما یه لوگوی و تیراژ اختصاصی برای سینمای زیرزمینی ایران نسازیم ؟؟؟
اسمش هم همونطوری که گفتم P.U.C میذاریم تا خودمون رو و ایرانی بودنمون رو به جهان نشون بدیم.
چون تازه این فکر به ذهنم زده هزینش هم فعلا گردن خود طرف هست.
البته میتونه کم کم شروع به اسپانسر گرفتن کنه تا دیگه از زیر بار مخارج هم دربیاد.
اینم چندتا از مزایای سینمای زیرزمینی ایران :
1.نداشتن محدودیت زمانی و مکانی برای فیلم و انیمیشن
2.نداشتن محدودیت موضوع برای فیلم و انیمیشن
3.ریسک نکردن در قبال پخش شدن فیلم و انیمیشن در سطح کشور (پس از تولید فورون پخش میشه)
4.معطل نشدن برای گرفتن مجوز
5.گرفتن اسپانسر برای فیلم و انیمیشن بدون محدودیت شغلی (هر کسی و یا فردی میتونه اسپانسرتون بشه)
و............
که اگه واقغا بشه این فرهنگ رو توی مردم جا انداخت سینمای ایران دچار تحول بزرگی میشه که نظر مردم و جهانیان رو به خودش جلب میکنه.
و آخرین و مهمترین نکته اینه که شما میتونید بدون هیچ مهدودیتی فیلم خودتون رو برای جشنواره های مختلف جهان و جاهایی مثل یونیسف و یونسکو که بازهم باعث مورد توجه قرار گرفتن کشور عزیزمون توی جهان میشه.
اگه سوالی داشتید بازهم بپرسید تا جواب بدم.

w700
26-05-2008, 09:46
راستی یادم رفت بگم که من تو فکر اینم هستم که فیلمها برای ما از طریق سایت و یه دفترمجازی فرستاده بشه تا ما با پکیج اختصاصی و آرم P.u.c پخششون کنیم.
اگه هم کار یکم پیش بره میتونیم کم کم با گرفتن اسپانسر برای فیلمسازها و قراردادن درصد خیلی کمی برای هزینه ها و حتی داشتن گروه های مختلف کارگردانی . میکس و مونتاژ . انیمیشن سازی و ... به کمک فیلمسازان و انیمیشن سازان جوان بریم.
یعنی یه کاری کنیم که سینمای ایران از وابستگی جدا بشه و مثل بمب توی دنیا صدا کنه و مردم بتونن آزادانه ایده های خودشون رو روی پرده و جلوی چشم ملت بیارن.

MRHArtsClube
26-05-2008, 15:13
سلام
ببین عزیزم منم خیلی دوس دارم اینطوری بشه ولی چشمم آب نمیخوره تو این مملکت این کارا به جایی برسه:41: ولی من پایه ام حتی برای رپ ولی چون تنگی نفس دارم و نمیتونم درست بخونم ( طبق محاسباتم نفسم یک سوم هیچکسه) متنشو می نویسم چطوره یا نه؟:31:

maxell5
26-05-2008, 20:43
دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید ! این تاپیک برای جمع آوری یه گروه تا تابستون هستش و بعد هم شروع کار ...