مشاهده نسخه کامل
: فورمت کردن هارد
با سلام حضور دوستان انجمن p30world
دوستان یه سوال فنی تخصصی
یه هارد دارم از نو پارتیشن بندی و فورمتش کردم اگه بخوام ریکاروی نصب بکنم تا حدودی فایل های گذشته را دوباره باز می گردانه
حالا چطور میشه که این هاردو فورمتش کنم ولی اگه ریکاوری روی هارد نصب کنم نتونه هیچ فایلی را پیدا بکنه؟ ایا راه حلی هست واسیه این قزیهیا نه باید بیخیالش بشم
چگونه می توانم هاردم را طوری فورمت بکنم که ریکاوری نتونه فایل های گذشته را پیدا بکنه؟
با کمال تشکر
glc_engineer
22-05-2008, 07:20
با سلام حضور دوستان انجمن p30world
دوستان یه سوال فنی تخصصی
یه هارد دارم از نو پارتیشن بندی و فورمتش کردم اگه بخوام ریکاروی نصب بکنم تا حدودی فایل های گذشته را دوباره باز می گردانه
حالا چطور میشه که این هاردو فورمتش کنم ولی اگه ریکاوری روی هارد نصب کنم نتونه هیچ فایلی را پیدا بکنه؟ ایا راه حلی هست واسیه این قزیهیا نه باید بیخیالش بشم
چگونه می توانم هاردم را طوری فورمت بکنم که ریکاوری نتونه فایل های گذشته را پیدا بکنه؟
با کمال تشکر
عزيزم برو تاپيك تعميرات و خرابي هاردديسك
عزيزم برو تاپيك تعميرات و خرابي هاردديسك
دوست عزیز وقتی وارد وب سایت forum.p30world.com رو گزینه سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد ديسك ، رم ، تجهيزات ذخيره سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کردم
بعدا من مشکل سخت افزاری هم ندارم یه سوالی پرسیدم اونم اینه ایا امکان داره هاردی که برنامه روش نصب شده فورمتش کنیم که وقتی ریکاوری(بازیافت فایل) روش نصب می کنیم ریکاوری نتونه فایل های گذشته را بازگردانه یعنی مثله یه هارد اک که هیچی روش نصب نشده باشه ؟
اگه کسی می دونه ممنون میشم من و راهنمایی بکنه
باور نمی کنم اشتباه هم اومده باشم در هر حال وارد قسمت هارددیسک اودم
سلام
برنامه ی Iolo search and recover میتونه برنامه ای که میخوای دیگه برگرده رو انتخاب کنی و تمام.
glc_engineer
25-05-2008, 06:37
دوست عزیز وقتی وارد وب سایت forum.p30world.com رو گزینه سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد ديسك ، رم ، تجهيزات ذخيره سازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کردم
بعدا من مشکل سخت افزاری هم ندارم یه سوالی پرسیدم اونم اینه ایا امکان داره هاردی که برنامه روش نصب شده فورمتش کنیم که وقتی ریکاوری(بازیافت فایل) روش نصب می کنیم ریکاوری نتونه فایل های گذشته را بازگردانه یعنی مثله یه هارد اک که هیچی روش نصب نشده باشه ؟
اگه کسی می دونه ممنون میشم من و راهنمایی بکنه
باور نمی کنم اشتباه هم اومده باشم در هر حال وارد قسمت هارددیسک اودم
عزيزم تي اون تاپيك در مورد مشكل شما كلي توضيح دادم
يه كم تلاش كني كلي مطلب پيدا ميكني
سلام
برنامه ی Iolo search and recover میتونه برنامه ای که میخوای دیگه برگرده رو انتخاب کنی و تمام.
-------------------
دوست عزيز من كه برنامه بازيافت فايل را نمي خوام
نمي دونم چرا چيزي كه مي پرسن خوب بهش دقت نمي كنيد پرسيدم ايا هادري كه مدتي يا چند سالي كار كرده مي تونيم طوري بكنيم كه برنامه هاي گذشته را باز نگردانه مثله هارد اك باشه
خيلي سخت نيست سوالم خودم برنامه بازيافت را دارم مي دونم باهاش كار مي كنم مي خوام بدونم ايا امكان داره هاردي كه چند سال كار كرده طوري فورمت بشه كه هيچ برنامه بازيافتي نتونه هيچ فايلي را باز گردانه؟
بجاي اين چيزا اگه كسي چيزي مي دونه بگه
سلام دوست عزیز جواب سئوال شما رو نمی دونم اما یادم میاد داخل همین سایت این موضوع بحث و تبادل نظر شد و بچه اطلاعات خوبی داشتن می دادند یک سرچ بزن پیداش می کنی یا علی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.