PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : pspice یا proteus (مساله این است)

iman_egr
19-05-2008, 14:31
سلام
من دانشجوی برق هستم و حالا که به درس مدار و الکترونیک رسیده ام نیاز به یک نرم افزار برای simulation دارم ولی در بازار نرم افزارهای مختلفی هست که معروفتریناش pspice و proteuse هستند.
لطفا اگه کسی وارده منو راهنمایی کنه که کدومشو یاد بگیرم که هم کاملتر باشه و هم بعدا به دردم بخوره.
اصلا یکیش کافیه یا همش لازمه؟
erts.blogfa.com
iman_egr@yahoo.com

Dont cry when you are laughing

raptor22
19-05-2008, 17:36
به نظر من كه pspice ارجحتره و بهتره كه اونو ياد بگيري ولي proteus هم جاي خودش رو داره اصلا اين برنامه ها كاري ندارن هر دو شون رو ياد بگير به دردت ميخورن ..protel هم هست اينم هم ميتونه برات شبيه سازس كنه هم براي طراحي برد...

masoudtr
20-05-2008, 10:24
سلام دوست گرامی منم مثل شما دانشجوی برق بودم.
باید خدمت شما عرض کنم تمام نرم افزارهای بالا برای شما واجب است .ولی نرم افزاری که بدرد طراحی وشبیه سازی درسی بخورد.(چون فقط برای این کار طراحی شده) tina است.

iman_egr
23-05-2008, 14:49
به نظر من pspice در آنالیز مدار های آنالوگ بسیار قوی تر از proteus هست ولی در مدار های دیجیتال و میکروکنترلی proteus حرف اولو می زنه و شاید بشه گفت proteus تنها نرم افزاریه که میشه در اون نحوه عملکرد میکروکنترل ها رو به صورت Interactive مشاهده کرد.
Protel هم نرم افزار خوبیه ولی به علت بانک اطلاعاتی وسیع و گسترده آن باگ زیاد داره.
:31:

anti_girl
23-05-2008, 15:57
دوست عزيز منم دانشجو برق هستم و يه درس بخ نامه كاربرد رايانه در برق داشتم استادمون كارش طراحي مدارات بود كارش خيلي درست بود
اون به ما orcad رو پيشنهاد كرد در واقعا اونم مثل pspice ولي يكسري امكاناتش بيشتره

ali_manutd_2007
06-06-2008, 14:59
اول orcad ، بعد اگه حال داشتي Proteus