PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كمك از كسايي كه واكمن سونيnwd- b105f دارن

xqg50
18-05-2008, 08:08
من يه واكمن سوني مدلnwd-b105fدارم كه اولا وقتي ميزدمش به كام‍يوتر توي ماي كام‍‍يوتر با آيكون خود دستگاه نشونش ميداد ولي يه بار اتفاقي همه فايلاي توشو ‍ دلت كردم از جمله چند تا از فايلاي مخفي شو همون فايلاي هايدن رو ميگم از اون به بعد ديگه آيكونش رو نمياره اگه كسي ميتوته اون فايل ها رو لطف كنه برام بزاره يا اگه راه ديگه اي داره لطفا راهنمايي كنيد

alil1369
18-05-2008, 19:22
فایل های مهمش رو حذف کردی !!

باید روش اخرین فایرم ورش رو نصب کنی ، ولی تا اونجا که میدونم نصب فایرم ورش تا زمانی که توسط ویندوز شناسایی نشه اغاز نمیشه !!

یه سری سایت ساپورت سونی بزن حتما مشکلت حل میشه !

راستی اگه توسط ویندوز شناخته میشه و فقط مشکلت نمایش ندادن ایکون هست ! فایل های Autorun ش رو پاک کردی که اصلا مشکلی نیست خودت میتونی یه دونه بسازی و براش ایکون انتخاب کنی !

برای ساختش هم این کد رو تو نوت پد کپی کن بعد با پسوند .inf ذخیرش کن و در دایرکتوری اصلی پلیرت کپی ش کن !

[autorun]
icon = .\sony.ico

راستی یه فایل ایکون هم بافرمت .ico و بنام سونی sony هم باید تو این دایرکتوری اصلیت باشه !

xqg50
21-05-2008, 13:50
راستی اگه توسط ویندوز شناخته میشه و فقط مشکلت نمایش ندادن ایکون هست ! فایل های Autorun ش رو پاک کردی که اصلا مشکلی نیست خودت میتونی یه دونه بسازی و براش ایکون انتخاب کنی !

برای ساختش هم این کد رو تو نوت پد کپی کن بعد با پسوند .inf ذخیرش کن و در دایرکتوری اصلی پلیرت کپی ش کن !

[autorun]
icon = .\sony.ico

راستی یه فایل ایکون هم بافرمت .ico و بنام سونی sony هم باید تو این دایرکتوری اصلیت باشه ![/quote]من این کارو کردم و لی به جای ایکون مورد نظر عکس یه فولدر رو براش میاره و با پاک کردن اون فایل.inf بازم فرقی نمیکنه به جای آیکون عکس فولدر میاره

xqg50
21-05-2008, 13:52
من این کارو کردم و لی به جای ایکون مورد نظر عکس یه فولدر رو براش میاره و با پاک کردن اون فایل.inf بازم فرقی نمیکنه به جای آیکون عکس فولدر میاره