مشاهده نسخه کامل
: راهنماییم کنیـــــــــــــــــــــد برای mp3
mahsa_okay
06-05-2008, 00:32
سلام بچه ها من گیج شدم اینجا تور و خدا یکی راهنماییم بکنه می خوام فایل تصویری پخش کنه صفحش حتما بزرگ باشه tv recorder داشته باشه حافظه اش حداقل 1 گیگ باشه مارکش خوب باشه دیگه.....راستی فرق mp3 با mp4 چیه؟ آها قیمتش هم حداکثر حداکثر 200 باشه.من خودم قبلا داشتم ولی دزدیدنش :)) حالا یه راهنمایی کنید دوباره بخرم
S A M S U N G
06-05-2008, 12:30
Samsung P2
سلام. یه راهنمایی به من بکنید من می خوام یه mp3 بگیرم که قابلیت پخش فایلای تصویری رو هم داشته باشه دو مشخصه ی tv recorder و داشتن صفحه ی بزرگ برام خیلی مهمه وحافظه اش هم حداقل 1گیگ باشه مارک خوبی هم باشه دیگه......قیمتش هم حداکثر200000تومن باشه .فقط بچه ها خواهشا آدرس بدید از کجا بگیرم ؟بعد یه سوال دیگه mp3 چه فرقی باmp4 می کنه؟ من اینجا فهمیدم چیزی که من می خوام mp3یه :d .راستش من خودم قبلا مارک leono داشتم کار کردن باش لم داشت ولی خب خوب بود فقطtv recorder نداشت بعد یکی دزدیدش :)) و سوخته پسش اورد منم بدون mp4 ببخشیدmp3 زندگی کنم .یه راهنمایی کنید.
بودجه ات مناسبه ... می تونی هم حافظه کافی (بالای 2 گیگ) داشته باشی و هم صفحه مناسب - اما مشخصه Tv recorder چیزی نیست که توی مارک های معتبر زیاد روش مانور داده باشن ، بهتره قیدش رو بزنی (یا اگه خیلی مهمه ، بگو)
تفاوت mp4 و mp3 پلیر اینه که اولی می تونه تصویر هم پخش کنه ... (هرچند mp4 player یه نام عامیانه اس و چندان درست نیست)
مارکی که قبلا باهاش کار کردی ، مارک متوسطی بوده ... و مارک های معتبرتر هم وجود دارن ... مثلا iriver clix (پاساژ ایران) , P-T9 از سامسونگ
mahsa_okay
06-05-2008, 15:53
بودجه ات مناسبه ... می تونی هم حافظه کافی (بالای 2 گیگ) داشته باشی و هم صفحه مناسب - اما مشخصه Tv recorder چیزی نیست که توی مارک های معتبر زیاد روش مانور داده باشن ، بهتره قیدش رو بزنی (یا اگه خیلی مهمه ، بگو)
تفاوت mp4 و mp3 پلیر اینه که اولی می تونه تصویر هم پخش کنه ... (هرچند mp4 player یه نام عامیانه اس و چندان درست نیست)
مارکی که قبلا باهاش کار کردی ، مارک متوسطی بوده ... و مارک های معتبرتر هم وجود دارن ... مثلا iriver clix (پاساژ ایران) , P-T9 از سامسونگ
نمی دونم من هرچی از سامسونگ دیدم صفحه هاش کوچک بودن در مورد tv recorder هم برام مهمه . مارک cowon که خوبه tv recorder هم داره ولی پولم نمی رسه :31: واقعا مطالبی که راجع بش خوندم و طراحیش جذبم کرده ولی ...یکی گفته بود (تو همین سایت) d2 خریده 290 تومن ولی من تو خود سایت cowon که رفتم 147 $ بود.
حالا اگه لطف کنید راهنمایی دقیق تر کنید ممنون می شم:20:
mahsa_okay
06-05-2008, 16:38
bache ha nazaram avaz shod ta saghfe 350 toman mitoonam hazine konam (tafavot ro hal mikonid az 200 residam be 350) nazaretoon raje be A2 cowon chie? moshakhasati ke man mikham dare? age chize behtari ham midoonid begid
S A M S U N G
06-05-2008, 18:41
باز هم نظر من SAMSUNG P2 هستش ...
نمی دونم من هرچی از سامسونگ دیدم صفحه هاش کوچک بودن
ببخشید دوست عزیز به نظر شما 3 اینچ صفحه نمایش کوچیکه ؟؟؟
P2 بلوتوثش میارزه به تمام MP3 Player های دیگه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahsa_okay
06-05-2008, 23:35
اونم چک کردم خوب بود ولی tv recorder نداشت :41: ببینید اینکه بلوتوث داشته باشه عالیه ولی خب Tv recorder هم برام مهمه فکر کنم مدلای cowon این مشخصاتو داشته باشن می شه یکم در مورد این مارک و مدلایی که به درد من می خوره برام توضیح بدید ؟ حالا این مارک هم نشد هرچی که استاد سیمور می دونه خوبه :31:در حد 350 تومن.....بلوتوث هم اگه داشته باشه که دیگه محشره عالی می شه. پیش پیش ممنون.
mahsa_okay
07-05-2008, 00:24
واااااااااااااااااااااااا ااای دیوونه شدم هرچی نگاه می کنم اون چیزی که می خوام پیدا نمی کنم هرچی با مشخصات آدم بیشتر آشنا می شه بیشتر گیج می شه چی کار کنم شما اگه جای من بودید tv recorder رو ترجیح می دادید یا بلوتوث یا هر دو؟ کاشکی یه دستگاهی هم صفحه ی بزرگ داشت هم مثل مدلای کاوان 16 میلیون رنگ هم بلوتوث هم tv recorder هم حافظه خوب.....
mahsa_okay
07-05-2008, 13:45
bache ha yekitoon mano rahnamaie kone dige
bache ha nazaram avaz shod ta saghfe 350 toman mitoonam hazine konam (tafavot ro hal mikonid az 200 residam be 350) nazaretoon raje be A2 cowon chie? moshakhasati ke man mikham dare? age chize behtari ham midoonid begid
اونم چک کردم خوب بود ولی tv recorder نداشت :41: ببینید اینکه بلوتوث داشته باشه عالیه ولی خب Tv recorder هم برام مهمه فکر کنم مدلای cowon این مشخصاتو داشته باشن می شه یکم در مورد این مارک و مدلایی که به درد من می خوره برام توضیح بدید ؟
واااااااااااااااااااااااا ااای دیوونه شدم هرچی نگاه می کنم اون چیزی که می خوام پیدا نمی کنم هرچی با مشخصات آدم بیشتر آشنا می شه بیشتر گیج می شه چی کار کنم شما اگه جای من بودید tv recorder رو ترجیح می دادید یا بلوتوث یا هر دو؟ کاشکی یه دستگاهی هم صفحه ی بزرگ داشت هم مثل مدلای کاوان 16 میلیون رنگ هم بلوتوث هم tv recorder هم حافظه خوب.....
خب بهرحال آخرش نمیشه همه چیز رو با هم داشت ؛ شما باید مشخص کنی که نیازت چیه و برهمون اساس خرید کنی ... گیج شدن هم لازم نداره ، بخاطر اینکه مدلهایی که قابلیت tv recording داشته باشن (یا بهتره بگیم video in دارن) مدلهای معدودی هستن و در حد انگشتان یک دست هستن ...
بله ، دستگاهی هست که هم بلوتوث داشته باشه و هم video in ... مثلا Q5 از cowon ... ولی قیمتش نزدیک میشه به 450 تومن ... 5 اینچ صفحه ... تاچ اسکرین ... بلوتوث داره و WiFi هم داره ...
بهرحال از نظر امکانات و کیفیت ، A3 تقریبا حرف اول رو در بین مدلهای high end (=سطح بالا از نظر قیمت و امکانات) می زنه ...
شما خیلی ساده باید مشخص کنی که چه قابلیتی واسه ات مهمتره ... مثلا من video in رو ترجیح میدم ... چون به نظرم ضبط از Tv و دوربین فیلمبرداری واسه ام بیشتر کاربرد داره ... اما شاید یکی برعکس باشه و بلوتوث رو بخواد ...
باز هم نظر من SAMSUNG P2 هستش ...
P2 بلوتوثش میارزه به تمام MP3 Player های دیگه ! صرفا سلیقه اس (مثلا من خودم هیچ استفاده ای بلوتوث ندارم)... بهرحال کار کرد اصلی یه mp3 player باید پخش مناسب موسیقی و تصویر باشه (از اسمش هم همین برمیاد) ؛ نه اینکه P2 بد باشه ، بلکه عالیه ؛ اما بهرحال رقیب قدرتمند که در همون حد (و حتی بالاتر باشن) کم نداره ...قاعده ی طلایی میگه : "بهترین دستگاه اونیه که نیاز من رو بهتر برآورده کنه "
mahsa_okay
07-05-2008, 14:25
mishe gheymate A3 va shomare telephone namayandegi parsony ro behem bedid?
mahsa_okay
07-05-2008, 14:46
می شه A3 v, رو باarchos 605 مقایسه کنید؟ چون اسم اونو هم زیاد شنیدم ولی در مورد هیچ کدوم اطلاعات ندارم اگه هم ممکنه تلفن نماینگی فروششون رو بگید .
S A M S U N G
07-05-2008, 15:29
صرفا سلیقه اس (مثلا من خودم هیچ استفاده ای بلوتوث ندارم)... بهرحال کار کرد اصلی یه mp3 player باید پخش مناسب موسیقی و تصویر باشه (از اسمش هم همین برمیاد) ؛ نه اینکه P2 بد باشه ، بلکه عالیه ؛ اما بهرحال رقیب قدرتمند که در همون حد (و حتی بالاتر باشن) کم نداره ...قاعده ی طلایی میگه : "بهترین دستگاه اونیه که نیاز من رو بهتر برآورده کنه "
درسته دوست من ... منم سليقه هم رو گفتم ...
ب هر حال مهسا جان حرف سيمور خان اعتبار داره و اطلاعات خوبي در اين زمينه داره ... ما فقط موبايل ميشناسيم :دي
mishe gheymate A3 va shomare telephone namayandegi parsony ro behem bedid?
قیمت A3 تا اونجا که می دونم باید نزدیک 350 تومن باشه - شماره نمایندگی از اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می شه A3 v, رو باarchos 605 مقایسه کنید؟ چون اسم اونو هم زیاد شنیدم ولی در مورد هیچ کدوم اطلاعات ندارم اگه هم ممکنه تلفن نماینگی فروششون رو بگید .
کارای Archos توی ایران پیدا نمیشن .. حداقل من که توی 2-3 سال اخیر فقط 1-2 بار دیدمشون ؛ اونم 2 سال پیش ...
ضمن اینکه A3 می تونه این مدل رو از نظر عمر باتری و پشتیبانی از فرمت های صوتی-تصویری پشت سر بذاره ..
درسته دوست من ... منم سليقه هم رو گفتم ...
اختیار داری سامسونگ جون ... شما کارت درسته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahsa_okay
07-05-2008, 20:08
من امروز زنگ زدم به نماینگی پارسونی گفت a3 رو نداریم و نمیاریم اگه جایی رو می شناسید که داشته باشه بهم معرفی کنید چون من ساکن تهران نیستم و باید یه طورایی تلفنی خرید کنم البته اگه قبول کنن براشون پول بفرستم بعد دستگاه رو برام پست کنن ولی من حتی تو یه سایت خوندم مدل a2 هم کمیاب شده از کمک هر دوتونم واقعا ممنون
اینجا رو چک کن ؛ پردازش انفورماتیک - تلفن : 66403839
mahsa_okay
08-05-2008, 12:12
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی:31: واقعا ممنون
mahsa_okay
08-05-2008, 15:25
ok من زنگ زدم گفتن داریم پس دیگه بگیرم؟ مطمئنید بش؟
یه سوال دیگه اینجایی که به من معرفی کردید مطمئنید بش؟ به من گفتن اگه پولو واریز کنید می فرستیم ولی نکنه منو سر کار بذارن نفرستن؟!
راستی قیمتشم 410 بود نه 350 اما اگه اینقدی که می گن خوبه ارزش داره.
پس منتظر جوابتونم از راهنمایی هاتونم بی نهایت ممنون
دیگه تصمیم نهایی با خودته ، من و دوستان دیگه فقط می تونیم راهنمایی کنیم که بهترین انتخاب رو انجام بدی ... بهرحال داری حدود 400 تومن هزینه می کنی ...
در مورد اینکه اون مغازه مطمئنه یا نه ... والا من خودم فکر کنم 1-2 بار ازش خرید کردم و مشکلی نداشته ... ولی بازم مسوولیتش با خودته ... ایشالا که مشکلی نیست ...
توصیه ای که من دارم اینه که اگه شما فقط ضبط از Tv واسه ات مهمه و اون همه امکانات دیگه رو نیاز خاصی بهش نداری ، حتی می تونی بری سراغ کار بسیار ارزون تری مثل zling studio که ضبط از TV داره ؛ اما امکاناتش خیلی کمتره و کیفیت کلی اش هم در حد متوسطه ... قیمت : 120 تومن (1 گیگ) .. منظورم اینه که اگه قراره 400 تومن پول بدی که بعدش دستگاه رو بذاری یه گوشه و خاک بره ، سراغش نرو ... فقط در صورتی بخر که واقعا می دونی که می خوای حداقل روزی نیم ساعت بهش ور بری ..
mahsa_okay
09-05-2008, 15:33
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه فقط tv recorder نیست روزی نیم ساعت که چیزی نیست من حداقلش کارم روزی 2 ساعته بابا من با mp4 قبلیم زندگی می کردم
mahsa_okay
09-05-2008, 15:35
راستی یه چیزی می ترسم دیگه منو خفم کنید گه اینو بپرسم ولی A2 باa3 غیر از اندازه و وزن از چه نظر فرق دارن؟
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه فقط tv recorder نیست روزی نیم ساعت که چیزی نیست من حداقلش کارم روزی 2 ساعته بابا من با mp4 قبلیم زندگی می کردم
خب پس همون باید انتخاب خوبی باشه
راستی یه چیزی می ترسم دیگه منو خفم کنید گه اینو بپرسم ولی A2 باa3 غیر از اندازه و وزن از چه نظر فرق دارن؟
مزایای A3 : حافظه بیشتر (30 گیگ) - وضوح صفحه بالا رفته - پشتیبانی از فرمت های صوتی ، تصویری و data بیشتر شده - شارژرش هم همراهش -
در عوض عمر باتری اش از نظر پخش صوت کم شده نسبت به A2 (ولی پخش تصویرش همونه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.