ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چلنج : کامل کردن مدل سر

blackfox
03-05-2008, 23:32
دوستان عزیز ، هم فرومی های محترم ! یه مدت بود که یه چلنج درون فرومی ( اسطلاح رو کیف کردید ) درست و درمون نداشتیم . از این رو برای شروع یه مسابقه بین خودمون دوباره برگذار می کنیم .

موضوع مسابقه :

موضوع کامل کردن مدل سر یک زن است . من فایل obj رو آپ کردم . همون طور که در عکس زیر میبینید این مدل نه متریال داره ، نه تکسچر داره و نه مو .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسانی که می خوان در چلنج شرکت کنند باید مدل رو دانلود کنن و بهش متریال و تکسچر بدن و براش مو مدل کنند ( استفاده از ویزور بلا مانع است ) .
در ضمن ادیت مدل هم تا جایی که زیاد با مدل اولیه تفاوتی نداشته باشه ایرادی نداره . پس اگر می خواهید مدل چشم رو عوض کنید و چشم رو حرفه ای تر کار کنید و یا موژه و ابرو را ادیت کنید ، یا این که رو صورت چین و چورک ایجاد کنید و ... ، هیچ اشکالی نداره فقط باید مدل نهایی زیاد با مدل اولیه فرقی نداشته باشه .

زمان اتمام چلنج تا ظهر روز جمعه ( ساعت 12 ) است . بعد از ظهر جمعه کارها رو جمع می کنیم ( من و امین ) و نتیجه رو نهایتا تا شب شنبه اعلام می کنیم .

همون طور که میدونید هیچ جایزه ای قرار نیست به کسی داده بشه ، این چلنج فقط واسه اینه که بین اعضا انجمن یک رقابت دوستانه برگذار بشه که نتیجه ای جز پیشرفت اعضا نداره .

دانلود مدل سر ( obj ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد : p30world.com

موفق باشید :11:

b3dnet
03-05-2008, 23:38
سلام آقا من الان دانلودش کردم و از همین الان رو مدل کار می کنم تا ببینم چی میشه.

سجاد ماندگار
03-05-2008, 23:51
سلام منم دانلودش کردم ولی مدل خیلی اشکال داره.

blackfox
03-05-2008, 23:57

اگر به نظرت مشکلی داره ، ادیتش کن . ولی زیاد تغییرش نده

سجاد ماندگار
04-05-2008, 00:00
با زیبراش هم میشه کار کرد ؟

blackfox
04-05-2008, 00:06
با زیبراش هم میشه کار کرد ؟

obj گذاشتم که بشه با هر نرم افزار 3D که خواستی کار کنی . فقط زیاد تغییرش نده . این خیلی مهمه که در پایان کار صورت ها تقریبا یه شکل باشه . چون بیشتر تاکید رو متریال و تکسچر و مو هست .

b3dnet
04-05-2008, 00:43
با سلام اینم کار ما :

ویرایش میشه تا جمعه

b3dnet
04-05-2008, 00:44

میشه بگید کجاش مشکل داره

سجاد ماندگار
04-05-2008, 00:48
ایول بهزاد خیلی خوب شده ولی خداییش خیلی عجولی.

رو کارات بیشتر وقت بذار.

هیچی گردنش ماله من تیکه بود و Trangle شده بود. بعد درستش کردم.

blackfox
04-05-2008, 00:54
بهزاد ، بابا ، چند ماهه دنیا اومدی ؟
خیلی خوبه به این سرعت همچین تکسچری بدی ، نکنه از قبل مترال و تکسچر رو آماده داشتی ؟
حالا تا جمعه وقت هست ، رو موهاش خیلی بیشتر باید کار کنی . مخصوصا قسمت روی گوشش .

SSS_HHH_OOO
04-05-2008, 12:14
من هم همینجا کارم رو میزارم. ببینم اینو خودت درست کردی؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RezaTayebiJ
04-05-2008, 17:53
challenge گذاشتن خیلی خوبه اما نه با این مدل Poser که هم سنگین هست و هم عیب و ایراد داره.
اگه ممکنه دفعه ی بعد از مدل مناسب تری استفاده کنید.

Aminzikzak
04-05-2008, 21:24
challenge گذاشتن خیلی خوبه اما نه با این مدل Poser که هم سنگین هست و هم عیب و ایراد داره.

رضا جان ایشالا بعد از امتحانات بچه ها مسابقات داخلی انجمن سه بعدی دوباره شروع میشه البته یه مقدار منسجم و جدی تر /...

b3dnet
04-05-2008, 21:32
ok ایندفعه من دیگه شرکت میکنم

blackfox
05-05-2008, 06:52

این مدل که ایرادی نداره ، فقط قسمت گردنش جداست که اونم مشکلی نیست . چون می خواستم از کل مدل ، فقط قسمت سر و گردن رو جدا کنم ، مجبور شدم separete کنمش . در ضمن کجای این مدل سنگینه ؟
ولی فکر نکنم مشکلی تو تکسچر دادن و ... وجود داشته باشه . به هر حال ممنون که نظر دادی ...

Aminzikzak
05-05-2008, 07:53
این مدل که ایرادی نداره ، فقط قسمت گردنش جداست که اونم مشکلی نیست . چون می خواستم از کل مدل ، فقط قسمت سر و گردن رو جدا کنم ، مجبور شدم separete کنمش . در ضمن کجای این مدل سنگینه ؟
ولی فکر نکنم مشکلی تو تکسچر دادن و ... وجود داشته باشه . به هر حال ممنون که نظر دادی ...

فکر کنم منظورش از اینکه میگه مشکل داره اینه که مادلینگش استاندارد نیست ... درسته رضا؟

SSS_HHH_OOO
05-05-2008, 12:11
من هم موافقم که ایراد داره. در قسمت گونه ها و بین دو ابرو Face ها مثلث هستن که وقتی Smooth میکنی برآمده میشه.
ولی آناتومی صورت واقعا قشنگ رعایت شده.

RezaTayebiJ
05-05-2008, 12:39
فکر کنم منظورش از اینکه میگه مشکل داره اینه که مادلینگش استاندارد نیست ... درسته رضا؟

آره. این مدلینگش اشکال داره.

حالا بی خیال ... اما لطفا دفع ی بعد از مدل بهتری استفاده کنید.

b3dnet
05-05-2008, 13:53
این مدل آماده ی برنامه ی poser هستش فکر نمیکنم Object خود برنامه دارای مشکا باشه شاید تبدیل به obj شده اینطوری شده

hrgh2
05-05-2008, 19:59
چی شد blackfox جانادامش بده

blackfox
06-05-2008, 12:36
نمی دونم چرا بعضی ها این قدر دنبال ایراد می گردن ، من قبول دارم مدل اشکالای کوچیکی داره ولی خیلی راحت میشه ترمیمشون کرد .
حالا بگذریم از این حرفا ، من خودم هر چی گشتم تکسچر درست و درمون واسه این مدل پیدا نکردم ، چون کلا UV هارو دست کاری کرده بودم ( تا لب و ابرو و ... از صورت جدا باشه ) مجبور شدم با فتوشاب یه تکسچر کلی ( شامل همه اعضای صورت به صورت جدا از هم ) طراحی کنم . چشم رو هم کامل طراحی کردم ( شامل کره چشم و عنبیه و مردمک و ... )
خلاصه فعلا نتیجه این شده ، باید رو رندر و نور بیشتر کار کنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر کاراتون هستم ، این قدر بی خودی دنبال ایراد نگردید . یه کم وقت بذارید کار هاتون حتما قشنگ میشه .

hrgh2
06-05-2008, 15:40
آفرین خیلی خوبه
اما اشکالات :
1- ابروهاش خوب نشده بهتر بود برای اونها هم از hair استفاده میکردی
2- پلکهاش هم جالب در نیومدن اونها هم باید hair بشه
3- موهاش را خوب در آوردی

در کل خیلی خوب شده

b3dnet
06-05-2008, 23:19
خیلی خوب شده داش black واقعا که عالیه

b3dnet
06-05-2008, 23:55
-------------------------------
------------------------------

SSS_HHH_OOO
07-05-2008, 00:39
عجب رندرهایی!!!!!!!!

blackfox
07-05-2008, 10:59
b3dnet جان این که اون مدلی نیست که گذاشتم ! دماغشو رو خودت مغایسه کن ، ابرو و مژه و فک و لب ها کلا فرق داره .
اگه میشه همون مدل که گذاشتم رو روش کار کن تا در آخر ببینیم که بهتر کار کرده .