مشاهده نسخه کامل
: gps
m hsn_danger
03-05-2008, 14:12
با عرض سلام خدمت همگی.
من یه پروژه ساخت نرم افزار موقعیت یاب (gps) رو بر عهده گرفتم, ولا متاسفانه چیز زیادی در موردش نمی دونم.
لطفا اطلاعاتی در مورد هر چیزی که مورد احتیاجم است به من بدهید. چه اطلاعاتی که باید خودم داشته باشم چه لوازمی که مورد احتیاجم است.(زبان برنامه نویسی Vb.net است)
از راهنمایی های احتمالی شما متشکرم.
m hsn_danger
12-05-2008, 13:19
واقعا خسته نباشید که یه سوال ازتون کردم یکی زحمت به خودش نداد یه جواب خشک و خالی به ما بده.
حالا چیزی ازتون کم نمی شه به ما بگید چطور به یه دستگاه Gps متصل بشم و اطلاعاتش رو بگیرم. یا چطور موقعیت اون نقطه رو داخل نقشم مشخص کنم. اگه هم نمی دونید بگید نمی دونم خیالمون رو راحت کنیم دیگه هر روز واسه جواب نیاییم تو سایت تو حالمون بخوره برگردیم.
با اجازه. خداحافظ
Ultimator
12-05-2008, 17:25
چه طوره به همه ی بچه های فروم بگیم بیان ازتون معذرت خواهی کنن که نمیدونن ؟ !!!!
لطفا کاربران گرامی همه بیاین بگین نمیدونین ...
اگه کسی میدونست مطمئن باش میگفت حالا که کسی چیزی نگفت خب لابد کسی نمیدونست ! سوالتون هم زیاد عمومی نبود !
ضمنا وقتی چیزی در مورد یک چیز نمیدونید بهتره پروژشو بر عهده نگیرید . اول اطلاعات کسب کنید بعد ..
m hsn_danger
13-05-2008, 12:49
حالا من یه کم ناراحت بوذم شما خودت رو ناراحت نکن.:31:
خوب دارم الآن دربارش تحقیق می کنم دیگه. به هر حال بذار یه قسمت از پروژه رو بگم.
من یه نقشه با کیفیت بالا دارم که می خوام داخل برنامه نمایش بدم. اما همونطور که می دونید نمی شه یه عکس با کیفیت بالا(و متعاقبا حجم بالا) رو داخل یه Picture Box آورد. پس باید عکس رو به چند قسمت تبدیل کرد.( تا اینجا درسته؟) مشکلم موقع زوم کردنه. چطور تکه های جدا شده ی عکسم رو کنار هم بچینم تا هم بتونم زوم کنم و هم بتونم بین اون ها حرکت کنم.
این سوال دیگه ربطی به اطلاعات درباره ی GPS نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.