ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام یکی از بزرگترین نقاط ضعف لینوکس رو بهتون معرفی کنم.



ali zi zeperto
02-05-2008, 07:23
و این ضعف : نصب برنامه
بله نصب برنامه های مختلف روی این سیستم عامل گرافیکی(نه الزاما user friendly).
شما برای نصب همین برنامه های مجانی :20: بایذ حتما یه سری به اینترنت بزنید و برنامه دلخواهتان رو بسته به توزیعی که دارید پیدا کنید و نوع بسته ای رو که می خواهید رو انتخاب کنید و پیدا کرده و اینکه که سورس کد باشد یا rpm.بعد این فایل رو دانلود کنید .بعد تازه باید اون رو نصب کنید.حالا نصب کردن می تونه بوسیله بسته های rpm باشه که برای نصب حتما یه سری dependency به پست شما می خوره که باید تک تک اونها رو هم در اینترنت سرچ کرده و دانلود و نصب کنید.اگر از سورس کد استفاده می کنید باید لحظاتی رو برای کامپایل کردن برنامه صرف کنید که این هم خالی از لطف نیست و ممکن است دستور configure یقه شما رو بگیره و برای رفع مشکلتون با این معضل باید یه سری به فایل readme بزنید و با تسلطی که به زبان انگلیسی دارید این متون نسبتا تخصصی رو استنباط و بکار بگیرید.اگر موفق شدید که صلواتی نثار روح اموات و درگذشتگان تون بکنید و خوشحال باشید که از زندگی پشیمون نشدید.بعد هم می بینید که ساعتی از وقت نازنین شما گرفته شده برای یه برنامه کوچک و تازه هر لحظه امکان انفجار مغز شما وجود داشته.(حاضرم 30 تا انتگرال حل کنم ولی یه برنامه تو لینوکس نصب نکنم چون انتگراله به جواب می رسه ولی نصب برنامه هه نه).اگر هم به جواب نرسیدید اگه داخل ایران هستید که خدا رو شکر کنید که بر اثر وفور نعمت های نرم افزاری همه چی مجانیه. .اگر هم خارجید که برید به همون ویندوز بچسبید و فارغ از این شعارهای اوپن سورسی به زندگیتون برسید که به سرعت در حال گذره و صلواتی هم نثار روح بیل گیتس و دوستان کنید که دمشون گرم حداقل 300 دلار میگرن و بی خیال شما میشن ولی این اوپن سورس جون شما رو می گیره.(از من گفتن بود.)

حالا بگید
بله خود شما بگید
با این همه دردسر چرا وصله user friendly به این سیستم عامل (البته قدرتمند= قبول دارم) چسبونده شده؟.

نوشته ای از یه جوجه مهندس کامپیوتر. :6:

rootnt
02-05-2008, 09:00
سلام
اینها همه راه حل داره
شما دبیان رو بگیر و نصب کن
خودش انقدر بسته نرم افزاری داره که از ویندوز هم کمتر مجبورید به اینترنت وصل بشید
نرم افزار synaptic هم که کارها رو راحت کرده
فقط کافیه بسته مورد نظرتون رو در این برنامه انتخاب و تیکشو بزارید .... کار تمومه
اینها همش نسبیه
شما از دید خودتون و با مشکلاتی که دارید این حرفها رو زدید - برای خیلی ها اینطور نیست

sudotux
02-05-2008, 09:13
سلام دوست عزیز. ظاهرا شما از روش های نصب نرم افزار در لینوکس اطلاع ندارید. شما باید حتی الامکان از برنامه package management توزیع خودتون برای نصب برنامه استفاده کنید. مثلا در فدورا از برنامه YUM یا در توزیع های دبیانی از برنامه synaptic یا در Kubuntu از برنامه Adept و ....

نصب نرم افزار در لینوکس یکی از راحتترین کارهایی هست که میشه انجام داد ! مثلا در اوبونتو یا پارسیکس و توزیع های دبیانی به نرم افزار synaptic مراجعه می کنید و برنامه مورد نظرتون رو از لیست پیدا می کنید و اون رو نصب می کنید. تمام dependency ها و خود برنامه به طور خودکار از اینترنت یا از DVD دانلود و نصب می شوند. دیدی چقدر راحت بود ؟!!!! :46:

۹۰ در صد برنامه ها در مخازن وجود داره و با روش بالا به راحتی قابل نصب هست. اما از اون ۱۰ درصد که در مخازن وجود نداره , ۷ درصدشون دارای بسته مخصوص برای توزیع های مختلف هستند. که نصب این بسته ها در توزیع های مبتنی بر دبیان مثل اوبونتو خیلی راحته. چون با دابل کلیک بروی بسته و باز شدن یک پنجره و زدن کلید install اون بسته به راحتی نصب میشه و اگر نیاز به dependency باشه به طور خودکار دانلود و نصب میشه. دیگه از این راحتتر فکر نکنم بشه !! البته تا اونجایی که میدونم این روش در توزیع های rpm مثل فدورا وجود نداره و نصب یک بسته rpm دانلود شده از اینترنت به این راحتی و خودکار انجام نمیشه ولی این مشکل در توزیع های دبیانی با برنامه Gdebi حل شده!

میمونه اون ۳ درصد از برنامه هایی که نه توی مخازن هست و نه بسته ی مخصوص توزیع های مختلف رو داره. نصب این برنامه ها معمولا باید از طریق کمپایل انجام بشه که قبول دارم که یک مقدار سخت هست و کار افراد مبتدی نیست, یا نیاز به یک مقدار کلنجار رفتن داره.

در پایان پیشنهاد می کنم بی خیال توزیعی مثل فدورا بشید و از یکی از توزیع های دبیانی استفاده کنید !

m a j r i x
02-05-2008, 10:31
سلام
این دیدگاه سختی نصب کردن بسته‌ها در لینوکس ناشی از همون تفکری که قبلا کاربر در ویندوز داشته میخواد که با زدن دکمه next یه برنامه نصب بشه و توی لینوکس همون تفکر رو داشته باشه
حتی اگر یک توزیعی بسته‌های اختصاصی یک برنامه رو نداشته باشه دلیل بر ضعف نیست سورس برنامه و کامپایل کردن رو نمیتون که از شما بگیرن
کسی که کاربر لینوکس میشه اول باید علاقه و پشتکار داشته انگلیسی خوبی داشته بعدش بلد باشه گوگلینگ بکنه تازه وقتی شما به این امور مسلط شدی دیدگاه بهتری درباه ضعیف بودن پیدا میکنید

taia
02-05-2008, 11:43
"]
فارغ از این شعارهای اوپن سورسی به زندگیتون برسید که به سرعت در حال گذره و صلواتی هم نثار روح بیل گیتس و دوستان کنید که دمشون گرم حداقل 300 دلار میگرن و بی خیال شما میشن ولی این اوپن سورس جون شما رو می گیره.(از من گفتن بود.)

حالا بگید
بله خود شما بگید
با این همه دردسر چرا وصله user friendly به این سیستم عامل (البته قدرتمند= قبول دارم) چسبونده شده؟.

نوشته ای از یه مهندس کامپیوتر. :6:

سلام، البته جواب داده شده کاملا.
ولی از نظر منطق، حداقل از مهندسان کامپیوتر انتظار می رفت که گذر زندگی رو در گذر علم روز ببینند، اگر زندگی رو با صلوات برای روح بیل گیتس بخواهید بگزرونید، که دیگه هیچی،‌بحث هم بحث ۳۰۰ دلار نیست، بحث تفکر هست.
شما سیستم عامل لینوکس رو user friendly نمی بینید چون تفکر عام پسند رو دنبال می کنید ولی دوست عزیز راحت بگم اگر به عنوان یک مهندس کامپیوتر می خواهید کار کنید،‌البته کار مرتبط،‌ امروزه بهای یک لینوکس کار چندین برابر یک ویندوز کار هست، اگر هم حرف من رو قبول ندارید سری به career شرکتهای مختلف بزنید و ببینید از شما کدام رو خواهانند.
صرفا از متخصصان کامپیوتر انتظار دیگه داشتم!

ali zi zeperto
02-05-2008, 20:11
باید عرض کنم که بنده اصلا نگفتم که لینوکس کلا ضعیفه .من جوجه مهندس که گذر زندگی رو پیشرفت می دونم و می گم که صلوات بفرستید نثار روح بیل گیتس و دوستان به دلیل ابنه که در مقایسه با نصب برنامه در ویندوز طبق گفته majrix دوست دارم که next رو بزنم و آپشن هایی که می خوام رو انتخاب کنم و برنامه در انتها نصب بشه(کاملا در محیط گرافیکی نه متنی).بله با دستور yum شما می تونید راحت برنامه ها رو نصب بکنید ولی در صورتی که دسترسی به اینترنت داشته باشید.(این یه ضعفه).
قبول دارم که هنوز درباره مخزن و این حرفها چیزی نمی دونم چون من لینوکس رو با فدورا شناختم و با فدورا هم شروع کردم.(باید یه تجدید نظری بکنم).باید آزمایش کرد.
بعد هم من مخالف لینوکس نیستم دارم از دید خودم این مسئله رو ارزیابی می کنم.بابا من خودیم.باید بحث کرد یا نه.
این بحث هم تخصصیه دوست من(taia(.کاربری که برنامه شما رو انتخاب کرده باید خیلی راحت با برنامه شما ارتباط برقرار کنه حتی در نصب برنامه.مثال ویندوزی (والا مقایسه است):شما فایل setup.exe رو که گیر بیاری و اجراش کنی یه رابط گرافیکی ویزاردی در خدمت شماست و شما با خوندن توضیحات کوتاهی که در هر مرحله از نصب میده راهنمایی میشی به سمت پایان کار.حالا در فدورا (دیگه نمی گم لینوکس) شما فقط با محیط متنی کار داری.باید این قضیه رفع بشه تا در رقابت با هر سیستم عامل دیگه ای عقب نمونی و هنوز هم می گم که این ضعفه (برای فدورا).عنوان تاپیک رو هم عوض کردم.حالا اهالی فدورا بیان جلو.:47:
باید در نامه ای رسمی نقطه نظراتم رو به سرکردگان و سازندگان (تیم) فدورا ابلاغ کنم. :6::46:
بیا این هم یه نقطه ضعف از p30world.عنوان تاپیک رو عوض کردم ولی هنوز تو سر در تالار عوض نشده در حالیکه این بالا عوض شده.

sudotux
02-05-2008, 20:27
.... ولی در صورتی که دسترسی به اینترنت داشته باشید.(این یه ضعفه).


اینجوری هم نیست ! شما با داشتن DVD یک توزیع و اضافه کردن اون به مخازن و یا با داشتن cd هما برای توزیع اوبونتو میتونید بدون نیاز به اینترنت خیلی از نیازهای نرم افزاری خودتون رو برآورده کنید.



قبول دارم که هنوز درباره مخزن و این حرفها چیزی نمی دونم چون من لینوکس رو با فدورا شناختم و با فدورا هم شروع کردم.(باید یه تجدید نظری بکنم).باید آزمایش کرد.

حتما این کارو بکن :20::46:



بعد هم من مخالف لینوکس نیستم دارم از دید خودم این مسئله رو ارزیابی می کنم.بابا من خودیم.باید بحث کرد یا نه.

بحث کردن ایرادی نداره ولی این عنوانی که شما برای تاپیک انتخاب کردید, کسی ندونه فکر می کنه شما سال ها بروی توزیع های مختلف لینوکس کار کردید و الان می خواهید نتایج تحقیقاتتون رو به صورت یک تئوری جدید بیان کنید! :46::11:



باید در نامه ای رسمی نقطه نظراتم رو به سرکردگان و سازندگان (تیم) فدورا ابلاغ کنم. :6::46:


فکر خوبیه ! البته فدورا ۹ هم ده روز دیگه میاد ...

taia
02-05-2008, 20:46
این بحث هم تخصصیه دوست من(taia(.کاربری که برنامه شما رو انتخاب کرده باید خیلی راحت با برنامه شما ارتباط برقرار کنه حتی در نصب برنامه.مثال ویندوزی (والا مقایسه است):شما فایل setup.exe رو که گیر بیاری و اجراش کنی یه رابط گرافیکی ویزاردی در خدمت شماست و شما با خوندن توضیحات کوتاهی که در هر مرحله از نصب میده راهنمایی میشی به سمت پایان کار.

اتفاقا حالا که گفتید،‌ببینید دوست من یکی از اهداف اوبونتو همین شکستن بت ویندوز هست و فکر نمی کنم بتونید رد کنید که سرمایه گذاری که کرده در دنیای کامپیوتر بی نظیر هست، ارسال رایگان سیستم،‌ پشتیبانی رایگان روزانه و ...
هدف اوبونتو جذب کاربر عادی هست،‌ و دوست من اینترنت شاید هنوز در ایران عادی نشده ولی در اکثر نقاط دنیا(یا لااقل اوونجاهایی که کپی رایت جنگجو می طلبه :31: یک مساله ی عادی هست، یعنی چیز عجیبی نیست، این خودش مزیت هست نه عیب که شما هرجای دنیا که باشید، نگید ؛ای وای سی دی نصبش یادم رفت؛ کافی وصل شید به اینترنت،‌ اکثر نقاط هم وایرلس رو دارند!‌ پس ساده نگری هست اگر این رو عیب بدونیم! ما جهان سومی ها باید بریم جلو ! نه اینکه بگیم علم برای ما بیاد عقب!!! الآن بحث گوگل برای هاردیسک شبکه ای داره جدی میشه!‌ بحث اینکه دیگه شما هارد نمی خواید گوگل از طریق اینترنت به شما هارد دیسک میده! شما فقط در حد اینکه سیستم عاملت بیاد بالا هارددیسک داشته باش !پس این صعف ماست نه صعف لینوکس نرم افزارها رو روی شبکه قرار می ده!! :41:
ثانیا لینوکس آنقدر توزیع داره که شما انتخاب کنی! دنبال آسودگی هستید اوبونتو یا پارسیکس یا ...
دنبال کمی درگیری ولی لذت هستید دبیان و ...
دنبال کارهای خاص هستید، توزیعهای خاص
ممنون و موفق باشید :10:

ali zi zeperto
02-05-2008, 21:34
قانع کننده بود.
خداییش عنوان رو عوض کردم ولی نشده.
بوگ پشیمونه.(کارتون فصل شکار رو حتی اگه 50 ساله هم هستید ببینید). :6:

milad_badboy
02-05-2008, 22:13
خدا رحمت كنه روح اموات بيل گيتس رو

ali zi zeperto
05-05-2008, 17:13
برای اولین بار(مطمئنم که شما هم چنین چیزی ندیدید) دیشب یه برنامه jbuilder گرفتم که روی سیستم عاملهای windows , linux و solaris و mac قابل نصب بود.نصبش کردم ولی در نهایت بد شانسی روی اوبونتو قابل نصب نیست و از ردهت 7 به بعد قابل نصبه.(همین دیشب بود که فدورا رو پاک کردم و اوبونتو نصب کردم).اینم شانس منه.ولی جالب این بود که تمام مراحل نصبش گرافیکی بود.و مثل برنامه های ویندوزی دیالوگ های درست و حسابی داشت و همه کارها رو انجام می داد.جای خوشبختیه واسه جامعه لینوکس که شرکتهای گردن کلفتی مثل بورلند این چنین حال میدن به این محیط خشک و بی روح.
در مطالب بالا فکر کنم که گفتید که الان همه چیز رو اینترنته و حرف از هارد گوگل کردید اما من عزا دارم که وقتی درایور مودم رو باید برم از سایت بگیرم تا در لینوکس نصب بشه .اینطوری وقتی مشکل خودش مشکله چه باید کرد .کسی هست که اینجا هم دفاع کنه.همه می دونید که تو این سیستم عامل user friendly باید چطوری مودم رو نصب کنید.در محیط تماما متنی:18:.اینم روش.
:6:

Javad_Ed
05-05-2008, 20:34
برای اولین بار(مطمئنم که شما هم چنین چیزی ندیدید) دیشب یه برنامه jbuilder گرفتم که روی سیستم عاملهای windows , linux و solaris و mac قابل نصب بود.نصبش کردم ولی در نهایت بد شانسی روی اوبونتو قابل نصب نیست و از ردهت 7 به بعد قابل نصبه.(همین دیشب بود که فدورا رو پاک کردم و اوبونتو نصب کردم).اینم شانس منه.ولی جالب این بود که تمام مراحل نصبش گرافیکی بود.و مثل برنامه های ویندوزی دیالوگ های درست و حسابی داشت و همه کارها رو انجام می داد.جای خوشبختیه واسه جامعه لینوکس که شرکتهای گردن کلفتی مثل بورلند این چنین حال میدن به این محیط خشک و بی روح.
در مطالب بالا فکر کنم که گفتید که الان همه چیز رو اینترنته و حرف از هارد گوگل کردید اما من عزا دارم که وقتی درایور مودم رو باید برم از سایت بگیرم تا در لینوکس نصب بشه .اینطوری وقتی مشکل خودش مشکله چه باید کرد .کسی هست که اینجا هم دفاع کنه.همه می دونید که تو این سیستم عامل user friendly باید چطوری مودم رو نصب کنید.در محیط تماما متنی:18:.اینم روش.
:6:
لطفا تند نرید:
محیط ubuntu اصلا خشک و بی روح نیست شما بوسیله ی Compiz &... میتونید اعجاز لینوکس رو حس کنید
البته فکر کنم شما درایور گرافیک هم نصب ندارید تا دسکتاپ سه بعدی بی همتای لینوکس رو ببینید
gnome (که همون رابط گرافیکی ubuntu هست)در عین سادگی جذابیت خاص خودش رو داره
درسته که من فعلا از محیط kde استفاده میردم ولی یه زمانی ubuntu داشتم
شما برای اینکه امکانات گرافیکی ubuntu رو ببینید بهتره یسر به youtube بزنی وubuntu 8.04 رو بسرچید
این یک کار خارق العاده است که لینوکس امکانی رو از لحاظ گرافیکی با رم پایین اراعه میده در حالی که
ویستا با رم 1 کنده
و با 512 حتی حالت areo رو هم نداره ....
و نکته بعد شما با این توضیحات باز هم اگه خوشتون نمیاد میتونید از kubuntu که محیط kde داره استفاده کنید
یا حتی mandriva ...

rootnt
05-05-2008, 21:59
لطفا تند نرید:
محیط ubuntu اصلا خشک و بی روح نیست شما بوسیله ی Compiz &... میتونید اعجاز لینوکس رو حس کنید
البته فکر کنم شما درایور گرافیک هم نصب ندارید تا دسکتاپ سه بعدی بی همتای لینوکس رو ببینید
gnome (که همون رابط گرافیکی ubuntu هست)در عین سادگی جذابیت خاص خودش رو داره
درسته که من فعلا از محیط kde استفاده میردم ولی یه زمانی ubuntu داشتم
شما برای اینکه امکانات گرافیکی ubuntu رو ببینید بهتره یسر به youtube بزنی وubuntu 8.04 رو بسرچید
این یک کار خارق العاده است که لینوکس امکانی رو از لحاظ گرافیکی با رم پایین اراعه میده در حالی که
ویستا با رم 1 کنده
و با 512 حتی حالت areo رو هم نداره ....
و نکته بعد شما با این توضیحات باز هم اگه خوشتون نمیاد میتونید از kubuntu که محیط kde داره استفاده کنید
یا حتی mandriva ...
افرین درسته
من قبلا compiz رو فقط امتحان کرده بودم و زیاد باهاش حال نمی کردم
جدیدا به صورتی که در هنگام روشن شدن سیستم اجرا بشه در آوردمش
تازه اونم روی پارسیکس
خیلی عالیه :5::40:

ali zi zeperto
05-05-2008, 22:02
والا من تازه با امروز 2 روزه که با فدورا خداحافظی کردم و اوبونتو نصب کردم و همین امشب با یکی از دوستانم هم صحبت از لینوکس کردم و اینکه چه گرافیک توپی داره اوبونتو. تازه الان من این 3d desktop رو سرچیدم و این رو هم الان شما گفتی.ولی 1 مسئله هست.این عنوان تاپیک رو من به جای لینوکس، فدورا گذاشتم(عوضش کردم) اما متاسفانه توی فروم اصلی عوض نشده و به همون اسم مونده.2 همه بد و بیراههایی هم که می گم نثار فدورا نه لینوکس.تو پست قبلی از نصب مودم حرف زدم ولی تو اوبونتو مودمم رو خودش شناخته و نصبه(البته هنوز یقین حاصل نشده تا یکی جوابم رو تو تاپیک اوبونتو بده).از یه طرف هم هنوز هم می گم نصب برنامه تو فدورا اصلا گرافیکی نداره همچنین نصب مودم و خیلی سخت و غیر کاربر پسند است. :6:

khatat
07-05-2008, 20:32
ببین دوست من چرا این قدر به این فدورای بدبخت توهین می کنی اصلا مگه مودم شما چیه ؟ خوب وقتی یه مودم داخلی که برای ویندوز طراحی شده چه طور انتظار داری روی لینوکس کار کنه اگه شما می خوای برا همیشه لینوکس کار کنی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه که 30 یا 40 تومن بدی و بری یه مودم اکسترنال بخری و خیال خودت رو راحت کنی (البته من شنیدم یه مودم هایی اومده که داخلی و هم درایور ویندوز داره و هم درایور لینوکس قیمتش هم 5 تومنه ) در مورد نصب نرم افزار هم فکر کنم شما بیشتر آدم راحت طلبی هستی خوب قبول دارم که این فدورا خیلی بدقلقه و نصب نرم افزارش تو محیط متنی انجام می شه ولی خوب شما اگه به جای این همه شکایت و گله از این فدورای بدبخت با این مشکل دست و پنجه نرم می کردی الان مشکلت حل شده بود منم یه هفته طول کشید تا نصب نرم افزار تو فدورا رو یاد گرفتم ولی الان تقریباْ مشکلی ندارم خوب می بینی که این فدورای بدبخت هم هیچ مشکلی نداره البته من الان بی صبرانه منتظر نسخه 9 هستم امیدوارم که هرچه زودتر 13 می بیاد :10:

ali zi zeperto
07-05-2008, 22:46
من یه دونه از این مودم هایی که شما شنیدی که جدیدا اومده و درایور لینوکس هم داره 3 سال پیش خریدم و هنوز هم دارمش اصلا هم با نصب مودم مشکلی ندارم(سختیش واسه دفعه اوله).این محیط های گرافیکی رو هم که شما می گید مال فدورا نیست.یعد هم اگه به تاپیک یه عکس از دسکتاپت ... بندازی می بینی که همین دوست عزیزمون hossein-mec واسه راه انداختن اون نوار ابزاری که اون پایین داره(متاسفانه نمی دونم اسم اصلیش چیه)چند خط کد داده که باید همه رو در ترمینال وارد کنید.خوب این یعنی چی؟اینکه با گرافیک کم ویژگیهای ویستا رو داشته باشید رو قبول دارم و خیلی عالیه ولی در کنارش این هم هست.اینکه شما میگید من راحت طلب هستم درست نیست، همه دوست دارند که کارهاشون راحت انجام بشه و از راحت ترین راه به هدف برسند.شما اگر فکر میکنی که هم با قاشق هم با بیل مکانیکی میشه یه جا رو صاف کرد درسته ولی این کجا و اون کجا(قاشق).یه جا با چند حرکت ساده ولی یه جا با نلاش بیشتر و زمان بیشتر. :6:

taia
07-05-2008, 23:54
من یه دونه از این مودم هایی که شما شنیدی که جدیدا اومده و درایور لینوکس هم داره 3 سال پیش خریدم و هنوز هم دارمش اصلا هم با نصب مودم مشکلی ندارم(سختیش واسه دفعه اوله).این محیط های گرافیکی رو هم که شما می گید مال فدورا نیست.یعد هم اگه به تاپیک یه عکس از دسکتاپت ... بندازی می بینی که همین دوست عزیزمون hossein-mec واسه راه انداختن اون نوار ابزاری که اون پایین داره(متاسفانه نمی دونم اسم اصلیش چیه)چند خط کد داده که باید همه رو در ترمینال وارد کنید.خوب این یعنی چی؟اینکه با گرافیک کم ویژگیهای ویستا رو داشته باشید رو قبول دارم و خیلی عالیه ولی در کنارش این هم هست.اینکه شما میگید من راحت طلب هستم درست نیست، همه دوست دارند که کارهاشون راحت انجام بشه و از راحت ترین راه به هدف برسند.شما اگر فکر میکنی که هم با قاشق هم با بیل مکانیکی میشه یه جا رو صاف کرد درسته ولی این کجا و اون کجا(قاشق).یه جا با چند حرکت ساده ولی یه جا با نلاش بیشتر و زمان بیشتر. :6:

برای نصب Awn کافی هست سورس رو به لیست سورسهای توزیع اضافه کنید و بعد در پکیج منیجر (مثلا در اوبونتو synaptic) روی Awn کلیک کنید و تمام!
دوست عزیز راحتر از این هم میشه! تازه مثل ویندوز نباید هی مثل یک آدم نادان روی یکسری گزینه ی Next کلیک کنی و هی قبول کنی که من با متن بالا موافقم!:21: این راه ساده در لینوکس هست،‌اگر هم کاردان هستی از روی سورس کامپایل می کنی و می فهمی خط به خط برنامه می خواد چی کار کنه توی سیستمت!:10:
من به شخصه حاضرم مناظره ی شما رو قبول کنم،‌ببینیم نصب نرم افزار توی ویندوز راحتره یا توی اوبونتو(چون اشاره به پست حسین کردید):11:

ali zi zeperto
08-05-2008, 12:50
یعنی شما در نصب برنامه های ویندوزی احساس نادان بودن بهت دست می ده؟:46:من شخصا از برنامه های کوچک مثل winamp تا برنامه های بزرگ مثل ms sql و یا delphi تمام گزینه ها رو می خونم چون باید به دلخواه خودم تنظیم بشن مگر اینکه از قبل خونده باشمشون.
بحث دوم هم که شما خط به خط برنامه هات رو معاینه می کنی که ببینی چیکار می کنن ربطی به بحث(مناظره شخصی) ما نداره.مسلما شما نمی شینید برنامه ای مثل wine رو trace کنی ببینی چطوری کار می کنه چون هم ماهها وقت می خواد و هم قسمتهای زیادی هست که شما(و من) به احتمال 90 درصد به بالا هیچی ازشون نمی فهمیم.(تازه اگر شما علم به یه سیستم کامپیوتری داشته باشی و کد نویس ماهری هم باشی( لطفا توجه شود)) و این ویژگی مربوط به اوپن سورس بودنه که به همین دلیل هم شما می تونی یه برنامه wine از گوگل سرچ کنی بعد از سایت شخصی بنده دانلود می کنی و به لیست سورس هات اضافه و بعد در synaptic کنارش تیک بزنی تا نصب بشه غافل از اینکه من به این برنامه یه قسمت جاسوسی یا هر قسمت دیگه ای رو به راحتی اضافه کردم(مثلا فقط یه تابع که پارتیشن شما رو به هم بزنه) و شما هم با اشتیاق فراوان اون رو روی سیستم خودت کامپایل کردی و در نتیجه اجرا و ... .هر دو سیستم در این مبحث معایبی دارند که البته معایب متن بسته خیلی بیشتر از متن بازه.من شخصا تعصبی یه لینوکس یا ویندوز ندارم.دلایلی خاص خودم رو دارم که با این سیستمها کار می کنم و از هر دو هم لذت می برم و به هر دو هم از دیدگاه خودم نگاه می کنم(برای پیشرفت). :6:

taia
08-05-2008, 15:00
چند بحث اینجا هست:
اول: بله! دقیقا من نصب ویندوز رو یک تصور احمقانه از کاربر می بینم، من نگفتم که شما نمی خونی ( گرچه حاضرم شرط ببندم تا به الآن هیچکدام از agreement هایی روی که گزینه ی I agree رو زدید نخوندید)؛ ولی در بقیه اش شما چه می دونید که سیستم چیکار داره می کنه!
شما خودتون چیزی رو گفتید که دقیقا در ویندوز صدق می کنه! در همین فروم چندی پیش بحثی گرفت که babylon دارای سرویس جاسوسی هست! ولی هیچکس نه تونست اثبات کنه و نه رد!
حرف شما کمی غیر منطقی است! چون مثلا من هیچوقت از سایت شما یک نرم افزار نمی گیرم! همه ی برنامه ها سایت رسمی دارند و چون اپن سورس هست معمولا یک نسخه ی رایگان برای دانلود هم هست! (اون ویندوز هست که باید از سایت شما دانلود کنم و ندونم تو پروسه ی کرک شما چه کرده اید و کلا این نرم افزار چه می کنه).
ثانیا مطمن باشید همونطور که رویه هست! روز بعد از اوونی که کسی یک سرویس جاسوسی در یک برنامه بگزاره در تمام فروم های اپن سورس گزارش خواهد شد! من(و شاید شما) اینکاره نیستیم، من توی دانشگاه در کلاب لینوکس عضوم کسانی رو میشناسم که کد خونی برنامه ی روزانشون هست!!
ولی شما می تونید به من بگید آیا اوون winamp سرویس جاسوسی داره یا نه!
من هم تعصبی ندارم دوست من، ولی به شخصه از بحث کردن بدم نمی آید مخصوصا اگر طرف مقابلم همفکرم باشه، در کل ویندوز رو باید کم کم بازنده دونست شاید الآن نه ولی 2سال دیگه همین اوبونتو مطمن باشید کاربراش بیشتر خواهد بود.

Zoolbia
08-05-2008, 19:04
همین دلیل هم شما می تونی یه برنامه wine از گوگل سرچ کنی بعد از سایت شخصی بنده دانلود می کنی و به لیست سورس هات اضافه و بعد در synaptic کنارش تیک بزنی تا نصب بشه غافل از اینکه من به این برنامه یه قسمت جاسوسی یا هر قسمت دیگه ای رو به راحتی اضافه کردم(مثلا فقط یه تابع که پارتیشن شما رو به هم بزنه) و شما هم با اشتیاق فراوان اون رو روی سیستم خودت کامپایل کردی و در نتیجه اجرا و ... .ه
سلام
خیلی خوشحالم که می بینم که نگاهی نقادانه و تیزبین به قضایا دارید و بی دلیل به خاطر خوبیهای هابیل زیر علم قابیل سینه نمی زنید
بحث امنیت در برنامه های اپن سورس خیلی مفصله و اگر مایل بودید البته میشه تاپیکی با عنوان امنیت در برنامه های اپن سورس بزنیم و همه دوستان این مورد رو از دید خودشون تحلیل کنند
اما قسمتی از پست شما که نقل قول شده من رو بی اختیار به یاد یک فروم فارسی انداخت که چند سال پیش خواننده ان بودم.
در ان فروم کاربری (که اگر اشتباه نکنم خانم هم بودند) مدعی بودند که نبود امنیت در برنامه های اپن سورس را ثابت کرده اند
دلیل ایشان برای این کشف بزرگ یک اکستنشن برای مرورگر فایر فاکس بود که ایشان مدعی بودند خودشان ان را نوشته اند و به گفته ایشان با نصب ان کلیه یوزرنیم و پسورد های موجود بر روی کامپیوتر قربانی در اختیار ایشان قرار می گرفت(قبول دارم که نوشتن چنین کدی کار مشکلی نیست)
در همان فروم بحث داغ دیگری هم جریان داشت که در مقابل هر کاربری که امنیت مرورگر فایر فاکس را بیشتر از IE6 می دانست
مطرح می شد انهم در قالب یک سوال: آخه تو خودت از این کد چیزی می فهمی که اپن سورس بودن این برنامه کمکی به امنیت تو بکنه؟
همانطور که اشاره شد این که واقعا برنامه های اپن سورس چقدر امنیت دارند بحث گسترده ای است که شاید باید در تاپیکی مجزا مورد بررسی قرار بگیره اما با عنایت به دو انتقاد مطرح شده در بالا توجه به این نکات ضروری است:
-یک جز ثابت و البته مهم در حفظ امنیت هر شخصی خود ان شخص است
اگر شخصی با خودرویی که بیشترین درجه ایمنی را در تست تصادفات و ضربه کسب کرده به داخل دره ای براند
خواهد مرد
-اگر کسی سوییچ ماشین خود را (که به بهترین سیستم ضد سرقت و دزدگیر مجهز است) روی ماشین خود بگذارد ماشینش به سرقت خواهد رفت
- و به همین ترتیب اگر کسی بهترین سیستم عامل و برنامه های امن را برای کار برروی سیستمش انتخاب کند ولی از منابع (سایتها...) برنامه یا کد ناشناسی رو دانلود و نصب کند باید با امنیت بروی سیستمش خداحافظی کند و این ربطی به اپن سورس یا برنامه های کد بسته تحت قانون کپی رایت ندارد.
برای خاتمه بحث در مورد اول فقط به ذکر مواردی که از چند سال پیش صفحات حوادت روزنامه های کشور رو پر کرده اشاره می کنم.
مدتی است که سارقان محترم برای به سرقت بردن پول و مدارک و دار و ندار مسافران در ترمینال های مسافری همانند ترمینال جنوب آب میوه مسموم(با داروی خواب آور) به مسافران تعارف می کنند به نظر شما شرکت گلدیس (یا سایر تولید کنندگان آب میوه) مقصر است یا مالباخته که به جای خرید اب میوه از منبع معتبر (بوفه ترمینال) از شخص ناشناسی آب میوه را قبول کرده است؟
اما در پاسخ به انتقاد دوم برای برخورداری از امنیت در برنامه های اپن سورس لازم نیست که حتما کد نویس ماهری باشید فقط کافیست که ازبرنامه هایی استفاده کنید که مورد توجه عموم هستند و به اندازه کافی کد نویس و برنامه نویس ماهر و با انگیره برای بررسی صحت و سلامتی سورس کد ان وجود دارد
این که این کد نویسان و برنامه نویسان ماهر کجا هستند و چرا بدون اینکه حتی یک ریال به انها پرداخت کنید به رایگان برنامه مورد نظر شما رو بررسی می کنند بحثی است مفصل که میشه در جای خود به ان پرداخت
براتون آرزوی موفقیت می کنم و بازهم تکرار می کنم ارزش رای و نظر مثبت افرادی همچون شما که بی دلیل از چیزی طرفداری نمی کنند و قضایا رو فقط سیاه و سفید نمی بینند از صد طرفدار متعصب که بی دلیل زیر علم دیگران سینه می زنند بیشتر است
امیدوارم بروبجه های باسواد و اگاه بخش لینوکس سایت پی سی ورلد که برای اشاعه فرهنگ اپن سورس زحمت می کشند هرگونه ایراد و کاستی در مطالب فوق را تدکر دهند تا به نتایج بهتری برسیم
براتون ارزوی موفقیت می کنم

ali zi zeperto
08-05-2008, 19:54
در مورد امن تر بودن سیستم های اوپن سورس بحثی نیست و همونطور که تو پست قبلی گفتم این بحث از اصلش خارج شده.می ترسم که همینطور هم ادامه پیدا کنه و یه چیز بزرگی بشه که آخرش به جواب مشخصی نرسه.حرف من اینه که در لینوکس و بالاخص فدورا چون چند ماهی باهاش کار کردم شما با محیط متنی خیلی سر و کار دارید و در مقایسه با مثلا ویندوز شما با محیط متنی بالاخره سر و کار پیدا می کنی در حالیکه تو ویندوز شما اصلا با محیط متني کاری نداری و همه امورات شما با محیط گرافیکی که ارتباط بهتری هم داره با کاربر، درست میشه.
اگر در مورد امنیت هم تاپیکی جداگانه درست بشه خیلی فکر خوبیه.من ساز مخالف می زنم تا شما هر چه دارید رو کنید.اینطوری همه چیزی یاد می گیریم و حداقل اطلاعاتمون به روز می شه و آموخته ها رو بکار می گیریم.

khatat
09-05-2008, 09:50
البته این رو هم قبول داشته باشید که این دست خود سازنده نرم افزار است که بیاید برای نرم افزارش نصاب گرافیکی درست کند یا متنی من همین امروز یه نرم افزار جالب پیدا کردم که برای ویندوز لینوکس و مکینتاش نوشته شده کار این نرم افزار این هست که می یاد برا نرم افزار شما یک setup گرافیکی یا متنی می سازه که بدون احتیاج به هیچ dependency رو سیستم طرف مقابل اجرا می شه و جالب تر اینکه با توجه به نسخه های مختلفی که داره حتی می تونید با یک بار ساخت برای تقریبا تمام پلتفرم ها یک setup بسازی
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید
فکر کنم رایگان هم باشه نمی دونم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بابت محیط خشک و بی روح فدورا و محیط جذاب بعضی از سیستم ها قبول دارم که محیط گرافیکی فدورا نسبت به بعضی از توزیع ها مثل آبونتو dreamlinux جذابیت کمتری دارد اما شما می تونید همین محیط خشک و بی روح رو با دانلود چند فایل به یه محیط جذاب و دوست داشتنی تبدیل کنید (یکیش مثل همونی که علی آقا دسکت تاپ حسین آقا رو مثال زد)‌حتی تو ویندوز هم که هستی بعد یه مدت دیگه از اون محیط گرافیکیش خسته می شی و می ری با دانلود چند تا تم باحال زندش می کنی خوب فدورا هم از این قاعده مستثنی نیست حالا بعضی دیگه از این توضیع ها به طور پیش فرض رو این موضوع کار کردن البته من سی دی آبونتو رو نصب کردم یه دفعه ولی خوب یه سری از نرم افزارها برا برنامه نویسی که فدورا داشت رو نداشت برا همین هم ولش کردم حالا می خواستم ببینم که آبونتو دی وی دی هم داره یا این dreamlinux چی اون هم سیستم گرافیکی قشنگی داره ولی خوب نمی دونم بدرد برنامه نویسی می خوره یا نه ؟؟