مشاهده نسخه کامل
: 2مشکل با cd rom و cdwriter
ملا نصرالدین
30-04-2008, 18:38
سلام
الان چند وقت هست که cd rom من خود به خود درش باز میشود وقتی میبندم دوباره باز میشه با عوض کردن ویندوز و نصب دوباره ی درایو ها این درست میشه؟اگه نه با تمیز کردنش چه طور؟در ضمن میخواهم خودم بازش کنم و تمیزش کنم میشه کامل توضیح بدید؟
Cdwriter من تقریبا مشکلی نداره فقط موقع رایت یه صدای قرچ میدهد این رو چه جوری میشه درست کرد؟
با تشکر
C0nd@ct0r
30-04-2008, 22:33
دوست عزیز 90 درصد ویروس گرفتی !
بله با عوض کردن وین ok میشه !
bia2ramsar
01-05-2008, 09:36
salam dooste aziiz be ehtemale ziyad yake az viros haye dos be u hamle karde age nashod moshkel az khode cd rom va cd rw u hast ke ba avaz kardane tasme dorost mishe tasme dar
javadshahvand
01-05-2008, 09:37
دوست عزیز 90 درصد ویروس گرفتی !
بله با عوض کردن وین ok میشه !
چه ربطی به درب سی دی رام داشت
ملا نصرالدین
01-05-2008, 12:38
موافقم چه ربطی به در cdrom داره؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
موافقم چه ربطی به در cdrom داره؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
چرا دوستان ربط داره......
تروجاني هست كه اين كار را ميكنه...... براي همين دوستمون اين احتمال را دادند....
دوست عزيز شما دقيقا بگو چه موقعي،حين اجرا چه برنامه اي و يا كاري اين اتفاق مي افته؟آيا رندوم هست؟
ويروس كش داري؟
CD-ROM مدل CREATIVE نيست؟
سلام
الان چند وقت هست که cd rom من خود به خود درش باز میشود وقتی میبندم دوباره باز میشه با عوض کردن ویندوز و نصب دوباره ی درایو ها این درست میشه؟اگه نه با تمیز کردنش چه طور؟در ضمن میخواهم خودم بازش کنم و تمیزش کنم میشه کامل توضیح بدید؟
Cdwriter من تقریبا مشکلی نداره فقط موقع رایت یه صدای قرچ میدهد این رو چه جوری میشه درست کرد؟
با تشکر
اگر وارد نيستي،اين كار را نكن و باز نكن.....
چون اگر يكي از دنده ها بشكنه و يا كش موتور بيوفته ،خيلي مشكل ميشه........
مثل اینکه از یه کسی فایل ویروسی دریافت کردی و اون فایل کارش اینه.
شما ویندوزت رو عوض کن حتماً درست میشه.
سلام.
هر دو احتمال هست هم ویروس و هم خرابی تسمه ( تصمه،تــثمه یا همون کش:31: )، چون همچین مشکلی واسه من هم پیش اومد که خرابی از کش بود، عوضش کردم. ( همونطور که یکی از دوستان گفت باید وارد باشید ).
مثل اینکه از یه کسی فایل ویروسی دریافت کردی و اون فایل کارش اینه.
شما ویندوزت رو عوض کن حتماً درست میشه.
تنها با تعويض ويندوز مشكل حل نميشه،چون اگر اين ويروس و تروجان در درايو هاي ديگر هم باشه،اين مشكل باز پيش مي ايد
sheeablo
05-05-2008, 01:09
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بندازیش دوررر :31:
X درصد ویروسی شدی یعنی ویروس که نه تروجان یه آویرا یا کاسپرسکی نصب کن ردیف میشه.
اما اگه درش کلا بد باز و بسته میشه حتما مشکل از تسمست البته اگه اصلا درش چرخ دنده ای نباشه.
بهتره که خودت بازش نکنی. زت زیاد...
زهرا خاتون
06-03-2010, 19:58
سلام دوستان
سیستم من هم همین مشکل راداره و درش بازو بسته میشه اما وقتی می خوام یندوز رو عوض کنک هم درب سی دی رم باز میشه و بعد ارور میده که سیدی را بذارید سر جاش !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.