ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا بدتر از این امکان دارد ؟

linkinkurd
30-04-2008, 15:08
سلام دوستان

هدف از این پست اینه که همه اعضای انجمن شاهکار ساخته شده توسط موسیقی زیرزمینی و رپ ایرانی رو گوش بدن. باور کنید هرکسی که دانلود نکنه نصف عمرش بر فناست فقط 240 کیلوبایته بخدا...

رپ و آر ان بی فارسی چند سالیست که رونق گرفته و بسیار کارهای عالی و تحسین بر انگیزی هم بیرون داده شده و ستاره هایی مانند هیچکس و یاس و پیشرو و... در آسمانش می درخشتد و کسی هم منکر این مسئله نیست. ولی از اون طرف عده ای رپ ر و وسیله ای کردن برای ارضای غرایض حیوانی خودشون و کاملا رپ فارس رو بدنام می کنند. زحمات بعضی از رپرهارو که واقعا برای پیشرفت این موسیقی از جون مایه می گذارن رو بر باد می دن. از طرفداران رپ و آر ان بی می کاهنند. آنها با دزدیدن آهنگهای دیگران - بکار بردن کلمات زشت و رکیک که انسان از گوش دادنشون شرم داره - گفتن از مسایل پوچ مانند کل کل و ... افتخار می کنند و اسم خودشون رو هنرمند می گذارند. جالب اینجاست که طرفدار هم دارن... و طرفدارانشون هم مثل خودشونند.

بعد از این مقدمه... یکی از بارزترین گندکاری و یا دزدی و یا هر چیزی که اسمش رو بگذارید رو بهتون معرفی می کنم...
تقدیم به دوستداران سبکهای متال... راک... پانک... بلوز... و لینکین پارک. خواننده محترم... احسان غیبی آهنگ دل سنگی رو بیرون داده که شاهکاریست چون تیکه هایی از آهنگهای Crawling و Points of Authority رو توش قرار داده.
ضمنا ایشون خودش هم خوندتش... اونم چه جالب... اونم چه زیبا و عین خودشون ولی در سبک Trance به به...
فقط به لهجه گوش کنید... خواهش می کنم آهنگهاشو که ضمیمه کردم در حجم خیلی کم تا به عمق فاجعه پی ببرید.
حالا اگه می خوند کاش بدون غلط می خوند... توجه کنید : You just CAN'T last !!!!!
دوستان آیا واقعا راهی برای مقابله با اینگونه اقدامات وجود داره ؟

شاهکار فارسی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصل آهنگ لینکین پارک Points of Authority
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آهنگ Crawling
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kiwi
30-04-2008, 23:46
چيزي كه زياده آهنگ رپ و پاپ كپيه. اينا حتي به Christina Aguilera هم رحم نكردند چه برسه به LINKIN PARK
ادم احمقي هم كه به عمرش آهنگ خارجي گوش نداده هم زياده .فكر مي‌كنن اين داغون ها آخر آهنگ سازين .كلآ همشون بعد از 10-12 تا آهنگ دري‌وري ميرن خونشون .
حالا شما چرا اينقدر ناراحتي؟؟؟

Majid ²
01-05-2008, 00:08
آقا شما خودشو ناراحت نکن
انقدر از این دزدیها این رپیها انجام دادن که این توش گم میشه
نه تنها رپ سبک های دیگه هم همینجور ..

بهترین راه گوش بدی بعدش بخندی بعدش هم اگه خواستی 4 تا فحش بدی به طرف
همین و بس

capitan black
01-05-2008, 00:23
واقعا جای تاسفه...کم نیستن که اقا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

perjixen
01-05-2008, 10:02
رپ فارسی.....................!!!!
چه واژه ی .................................!!!!!
رپ.............................................. ...........!!!!!
بشینید موزیکهای ساخته کشورهای دیگه رو گوش کنید......................!!! ولی یه وقت به مغزتون فشار نیارید که موزیک یعنی چی..................!!!!!
برای اثبات اسم جعلی خلیج عربی به یه مجهول دیگری مثل خلیج فارس خودتون رو پاره میکنید........... ولی برای شنیدن 3 دقیقه از شاهکارهای نامداران ، جیکثانیه وقت نمیزارید.
بعد میان میگن..... موسیقی رپ فارسی در حال انهدام هست............... میخوایید به میراث فرهنگی نامه بدید بلکه کمکتون کنه.......!!!!

kiwi
01-05-2008, 17:54
رپ فارسی.....................!!!!
چه واژه ی .................................!!!!!
رپ.............................................. ...........!!!!!
بشینید موزیکهای ساخته کشورهای دیگه رو گوش کنید......................!!! ولی یه وقت به مغزتون فشار نیارید که موزیک یعنی چی..................!!!!!
برای اثبات اسم جعلی خلیج عربی به یه مجهول دیگری مثل خلیج فارس خودتون رو پاره میکنید........... ولی برای شنیدن 3 دقیقه از شاهکارهای نامداران ، جیکثانیه وقت نمیزارید.
بعد میان میگن..... موسیقی رپ فارسی در حال انهدام هست............... میخوایید به میراث فرهنگی نامه بدید بلکه کمکتون کنه.......!!!!

اين دفاع بوديا تاييد؟؟؟؟:18:

linkinkurd
01-05-2008, 19:25
آقا شما خودشو ناراحت نکن
انقدر از این دزدیها این رپیها انجام دادن که این توش گم میشه
نه تنها رپ سبک های دیگه هم همینجور ..

بهترین راه گوش بدی بعدش بخندی بعدش هم اگه خواستی 4 تا فحش بدی به طرف
همین و بس

با نظرت کاملا موافقم... ولی من از بعضی ها تعجب می کنم که طرفدارشونن و به سرشون هم قسم می خورن...
دوست دیگه هم همینو گفته... آدم احمقی هم که تو عمرش از اینا نشنیده زیاده.
آقا من خودم یکی از طرفداران رپ فارسیم به خدا. ولی این دزدا به گندش کشوندن. حیف نیست به اینا می گن رپر تورو خدا ؟ :41:

linkinkurd
01-05-2008, 19:27
چيزي كه زياده آهنگ رپ و پاپ كپيه. اينا حتي به Christina Aguilera هم رحم نكردند چه برسه به LINKIN PARK
ادم احمقي هم كه به عمرش آهنگ خارجي گوش نداده هم زياده .فكر مي‌كنن اين داغون ها آخر آهنگ سازين .كلآ همشون بعد از 10-12 تا آهنگ دري‌وري ميرن خونشون .
حالا شما چرا اينقدر ناراحتي؟؟؟

والا دلیل ناراحتیم اینه که همه جور دزدیش رو دیده بودیم ولی این جورش رو نه... دزدی از سبک راک و خوندننش با ترانس... شما دانلود کن تا کف کنی از هنر این رپر عزیز... !

perjixen
01-05-2008, 19:38
دوستان ، من موسیقی رپ رو یه جورایی زیر سوال بردم...........!!!! هم فارسی هم خارجه............!!!!!
فکر نمیکردم ، پستم اینقدر غیر قابل درک باشه!!!

kiwi
01-05-2008, 23:32
من تاييد مي‌كنم .
بدتر از اين تاحالا نبوده.
ولي اين آهگها خيلي خوبن كلي خنديدم.

jamshidjap
02-05-2008, 01:31
سلام
آيا فن کلوپ فارسي زبان لينکين پارک ----- شده؟

linkin_park
02-05-2008, 08:39
من خیلی وفته که لینکینو گذاشتم کنار چون خود لینکین هم همینجوری مسخره میشه توسط راک باز ها ...

ولی خدایی تا الان اگه میبینید موسیقی مون به هیچ جا نرسیده به خاطر "رپ فارس" هست ... شما کودوم گروه رو دیدی که فقط از یک خواننده تشکیل بشه ؟! طرف میره استودیو ... بعد بهش یه کاغذ میدن میگن رو این بیت بخون ... بعدم کارش میاد تو نت و همه دانلود میکنن ! من دوستم رپره .... به جان خودم یه آلبوم رو تو 3 روز با 8 تا ترک ریلیز کرد !!!! این یعنی عمق فاجعه ........ وقتی که هیچ کس هنری از خودش تراوش نمی کنه برای آهنگش ... باید زار زار گریست به حال این مملکت .....

linkinkurd
02-05-2008, 10:51
سلام
آيا فن کلوپ فارسي زبان لينکين پارک ----- شده؟

نه ! آقا تو پی سی نداریم کلوپ طرفداران LP... پایه هستید بزنیم ؟

linkinkurd
02-05-2008, 10:53
من تاييد مي‌كنم .
بدتر از اين تاحالا نبوده.
ولي اين آهگها خيلي خوبن كلي خنديدم.

راست می گی والا !
اون بچه های ابتدایی هستن میرن پایه تخته شعر حفظی می خونن... توجه کردی ؟ دقیقا عین اونا می خونه...
فکر کنم بهترین تشبیه رو کرده باشم :31:

negar00
02-05-2008, 15:40
متاسفم .
فاجعه س ولی چیزی که زیاده کپی!
lpکه چیزی نیست.از pink و nirvana هم من گوش کردم

jamshidjap
04-05-2008, 15:11
آيا فيلم crank رو ديديد؟
چرا chester اونجا نقش معتاد رو بازي ميکنه؟

linkinkurd
27-05-2008, 22:12
خوب فیلمه دیگه... آدم ممکنه هر نقشیو بهش بدن... چسترم که معتاد بیشتر بهش می خوره...

techno
02-06-2008, 12:32
من آهنگو(!) دانلود نکردم.ولي از توضيحي که دادي معلومه که چه گندي زده! موسيقي 7 رنگ ديگه نه؟تو مايه هاي پيتزا مخلوط!(البته به شان و مقام پيتزاي مخلوط عزيز توهين نميشه!!)
اينا نه تنها آبروي متال و راک بلکه آبروي ترنس عزيز رو هم برده اند آقا!

حالا...اينم بگم که من اصلا تو خط رپ نيستم چه خارجيش چه فارسيش.به قول اون وري ها: rap=crap

linkinkurd
05-06-2008, 00:38
من آهنگو(!) دانلود نکردم.ولي از توضيحي که دادي معلومه که چه گندي زده! موسيقي 7 رنگ ديگه نه؟تو مايه هاي پيتزا مخلوط!(البته به شان و مقام پيتزاي مخلوط عزيز توهين نميشه!!)
اينا نه تنها آبروي متال و راک بلکه آبروي ترنس عزيز رو هم برده اند آقا!

حالا...اينم بگم که من اصلا تو خط رپ نيستم چه خارجيش چه فارسيش.به قول اون وري ها: rap=crap

بابا حجمش کمه بشین دانلود کن بخندییییییییی...

saman rossi
05-06-2008, 11:39
اخه این احسان غیبی نیست که . اول اطلاعات لازم رو کسب کن بعد حرف بزن . این شهاب مقدمه.

Mohammad_ch
05-06-2008, 16:56
اخه این احسان غیبی نیست که . اول اطلاعات لازم رو کسب کن بعد حرف بزن . این شهاب مقدمه.

هر ادم مزخرفی که هست باشه .

اقای تتلو هم که اهنگ The voice Within کریستینا رو خونده که با خوندنش حالم و به هم زد.
اقای رضایا و 2afm هم که اهنگ Real love از massari و اهنگ Gene in the bottle از کرستینا رو خوندن.

البته حقمونه.وقتی هیچ کس حاضر نیست 4 تا اهنگ خارجی گوش بده باید چنین افرادی بیان و این کار و انجام بدن تازه
مردم هم حال می کنن.:41:

linkinkurd
05-06-2008, 21:45

1- شما مثل اینکه از کارشون خیلی خوشت اومده. خوب صلیقه شماست... محترمه !
2- ببینید... اصل آهنگ به نام احسان غیبیه.
3- اون تیکه CRAWLING IN MY SKIN... رو احسان غیبی میخونه هاااا.
4- Points of authority هم به قول شما اون پسر دیگه شاید بخونه !

linkinkurd
05-06-2008, 21:47

1- شما مثل اینکه از کارشون خیلی خوشت اومده. خوب نظر شماست... محترمه !
2- ببینید... اصل آهنگ به نام احسان غیبیه.
3- اون تیکه CRAWLING IN MY SKIN... رو احسان غیبی میخونه هاااا.
4- Points of authority هم به قول شما اون پسر دیگه شاید بخونه !

perjixen
05-06-2008, 21:54
آقا من گوشیدم............!!!!
ایول ، میرم بزار تو ظبط ، همه گوش کنن.....!!!!
تو مایه های Erteholly Day هست...........................دی..........!!!
فول فانی.

linkin_park
06-06-2008, 10:42
من میگم تقصیر اینا نسیت ... هر کسی آزاده هر آهنگی میخواد بخونه ... اما مشکل اصلی مردم ما هستن که این آهنگا رو گوش میدن و به هم معرفی میکنن ! طرفدارشون میشن به سادگی ! واقعا من نمیدونم تا وقتی استادانی مثل علیزاده و ناظری و راک های با استعداد ایرانی هستن چرا مردم باید این خضعبلات رو با عشق گوش بدن ؟!

از ماست که برماست همیشگی ...

B.Spears
07-06-2008, 11:14
برای اثبات اسم جعلی خلیج عربی به یه [b]مجهول دیگری مثل خلیج فارس

این یه تیکه رو واسه ما تحلیل میکنید؟

amin_k700
09-06-2008, 11:03
شما هم کاری جز توپیدن به رپ فارسی ندارید.رپ فارسی از همون اول هم با خوندن روی بیت های این و اون حتی بزرگایی مثل امینم و مساری و فیفتی و حتی پاپ خونای امریکایی/اروپایی پا گرفته.حلا هر چی شما آهنگ متال و راک فارسی ساختید و روش تونستید فارسی بخونید بعد بیایید در مورد رپ خوندن نظر بدید.فکرشو بکن پرشین راک یا پرشین متال چه مزحک (: . در ضمن شما فکر کردی آهنگ سازی مثل کار کردن با نرم افزار های ای جیEjay هست.نه عزیزم.حالا اومده روی آهنگ دیگری خونده.خونده که خونده.اگه راست می گی دلیله این کارشو ریشه یابی کن نه یه چوب بردار بزن تو سرش.آقا سبک های جدید احتیج به مطالعه دارن.چه بیت چه تکست.از این همه رپر توی ایران به تعداد انگشتهای دو دست آدم وجود نداره که اصولی کار کنه.منم دوست دارم که همه فاکتور های یه آهنگ منحصر به همون آهنگ باشه هم بیت هم تکست.ولی از دیدن کارهای کاور قوی مثل کارای پیشرو لذت می برم.هدفم توهین به هیچ فرد یا گروهی نیست من اکثر آهنگ های LP . Metallica رو گوش دادم و می دم ولی رپ هم گوش می دم و برای هر دو قشر طرفدار هم احترام قائلم.ولی...بگذریم.

pedramch
09-06-2008, 14:15
دوستان عزیز (بویژه آقایان mohammad_ch و linkinkurd )
میخوام ببینم این جواب زحمات افرادی مثل امیر تتلو هست؟؟؟
این آقا میاد سبک جدیدی رو تو ایران پایه گذاری میکنه و تا امروز هم 72 تا آهنگ کامل بصورت RnB یعنی تنهایی خونده!
خوب حالا این وسط 4 تاش هم مال خودش نباشه...نمیمیرید که!!
ضمنا آهنگی که توی ایران کلا 4 نفر گوشش نمیدنم خوب باید هم روش خوند!!!!!
البته شما حقتون گوش دادن همون آهنگ های عباس قادری هست.من خودم هم از طرفدار های پر و پا قرص Lp هستم درسته کار ایشون شاید اشتباه بوده (چون Lp طرفداران زیادی داره)اما دلیل نمیشه این حرفا رو به همه بزنید.
میخوام ببینم کلا تو ایران 10 نفر christina aguilira رو میشناسند یا میتونن 2 تا از آهنگ هاشو بخونن؟؟!
من خودم هم رپ کار میکنم.3 تا آهنگ دادم برام معروف ترین آدم ها ساختند.ولی ازشون استقبال نشد!
تا چند وقته دیگه روی یکی از آهنگ های chris brown قراره بخونم.ببینید چقدر بگیره!!!!
به هر حال کاری که این افراد میکنند به نظر من اشکالی نداره ولی اگه اشکالی هم داشته باشه تقصیر خودمونه!!

pedramch
09-06-2008, 14:16
این آقا میاد سبک جدیدی رو تو ایران پایه گذاری میکنه و تا امروز هم 72 تا آهنگ کامل بصورت RnB یعنی تنهایی خونده!
البته شما حقتون گوش دادن همون آهنگ های عباس قادری هست.من خودم هم از طرفدار های پر و پا قرص Lp هستم درسته کار ایشون شاید اشتباه بوده (چون Lp طرفداران زیادی داره)اما دلیل نمیشه این حرفا رو به همه بزنید.
میخوام ببینم کلا تو ایران 10 نفر christina aguilira رو میشناسند یا میتونن 2 تا از آهنگ هاشو بخونن؟؟!
من خودم هم رپ کار میکنم.3 تا آهنگ دادم برام معروف ترین آدم ها ساختند.ولی ازشون استقبال نشد!
تا چند وقته دیگه روی یکی از آهنگ های chris brown قراره بخونم.ببینید چقدر بگیره!!!!
به هر حال کاری که این افراد میکنند به نظر من اشکالی نداره ولی اگه اشکالی هم داشته باشه تقصیر خودمونه!!

Mohammad_ch
10-06-2008, 01:08

اقای محترم.
زحمات امیر تتلو:18::18::18:
کدوم زحمت؟؟؟؟
چرا خضعبلات میگی.
این اقا اول از همه باید بره اعتیادش رو ترک کنه و بعد بیاد بگه منم هستم.
شما می دونی R&B چیه؟
این وسط چرا گیر دادی به عباس قادری؟

هر کی هر چی می خواد می تونه بخونه . این حرف درسته؟ پس منم می خوام توی شعرا فحش بدم ازادم؟ منم بخوام تو تکست هام هر 2 کلمه بگم داف اشکالی نداره؟

اگر شما 4 تا اهنگ معنا دار گوش می دادین نمی یومدی بگی زحمات امیر تتلو...
اصلا ایشون بره کل اهنگ های خارجی رو cover کنه و بخونه.من و شما نباید اجازه این کار رو بدیم.
اگه ایشون زحمت کشیده واسه موسیقی کشور من و شما باید اعتراض کنیم بهش و بگیم اهنگ بساز تو که شماره 1 رپ یا R&B هستی.ولی نمیگیم.چرا؟
چون اصلا نمی دونیم کدوم اهنگ ماله خودشه کدوم یکی ماله دیگری.:41:
فقط مثل مترسگ گوش میدیم و حال می کنیم.قدری تامل کن و به حرفام بیندیش.
ایشون اولین اهنگشون که تنهایی خوندن اهنگ Usher بود.می دونستی؟
پس 4 تا اهنگ نخونده.
من از صدای ایشون خوشم میاد ولی تعصبی ندارم . روی LP هم تعصب ندارم. ولی انتظار بیش از این داشتم.

چرا ملت نباید 4 تا اهنگ خارجی گوش بدن تا گوششون اشنا بشه و بفهمن که فلان اهنگ از روی فلان اهنگ برداشته شده و کورکورانه دنبال نکنیم.:41:

بسی تامل خوب است....

Mohammad_ch
10-06-2008, 01:14
RnB یعنی تنهایی خونده!

R&B یعنی Rap and Blus .اصلا می دنی بلوز چه سبکی؟ سردمدار این سبک می دونی کی بود؟ الان چه کسی معروفتری بلوز خونه؟

این یعنی تقلب و کلاه برداری.متاسفم برات.

تا چند وقته دیگه روی یکی از آهنگ های chris brown قراره بخونم.ببینید چقدر بگیره!!!
شما ازادی چون کسی شما رو نمی شناسه.و چون اهنگ های قبلیتون به قول خودتون نگرفت و حتی با افراد مشهوری کار کردی نشانه ضعف موسیقی هستش.
پس چرا با هم این موزیک رو سروسامان ندیم و توی دنیا جای خودمون و پیدا نکنیم؟

نمونه دوم کلاه برداری.:41:

pedramch
10-06-2008, 19:28
دوست عزیز.یه سری از حرفاتون رو قبول دارم.شما میگی مشکل از ماست.درسته!!
خوب پس باید به ین فکر بود که مردم درست بشن.تا زمانی که اینطوری باشه موسیقی هیچ پیشرفتی نمیکنه.همین چهار نفری رو هم که داریم (مثل آقای تتلو) خوب شما میاید این کارها رو باهاشون میکنید.
ببین دوست من واسه من و شما که میخوایم یه آهنگ از خواننده به اصطلاح خوب مملکت گوش بدیم آیا فرقی میکنه که این آهنگ مال خودشه یا نه وقتی که ما این آهنگ رو قبلا جای دیگه گوش ندادیم؟؟!
هر زمان که حداقل 50 % مردم ایران توی زندگیشون بیش از 5 تا آهنگ خارجی رو گوش دادند و فهمیدند مفهومش چیه اون وقت میتونید بیاید این حرفا رو بزنید.

pedramch
10-06-2008, 19:34
اقای محترم.

عزیز من صداش خوبه و قشنگ میخونه.آقای چستر هم معتاده کسی میگه چرا....

pedramch
10-06-2008, 19:35
اقای محترم.

ضمنا دوست عزیز RnB به معنای rap and blues نیست.به معنای rhytm and blues هست که فکر کنم بهتره بدونین!!:13:

Mohammad_ch
10-06-2008, 19:44

ضمنا دوست عزیز RnB به معنای rap and blues نیست.به معنای rhytm and blues هست که فکر کنم بهتره بدونین!!:13:

شما حرف خواننده محبوبتون هم باور ندارید؟:27: من این حرف رو بر اساس حرف های خود امیر تتلو گفتم.پس چه اطلاعات کاملی دارن ایشون:27:
یک دستی خوردی؟:31:

کی گفته که چستر معتاده؟

pedramch
10-06-2008, 19:53
دوست عزیز میشه بگید کجا گفته؟؟!!!

Mohammad_ch
10-06-2008, 22:46
دوست عزیز میشه بگید کجا گفته؟؟!!!

در یکی از برنامه هایی که ایران موزیک داشت اقای تتلو رو اوردن.البته حق دارید که اون موقع ندیده باشین چون ما ایرانی با سبک جدید مشکل داریم.مثل همین الان که خیلی ها توی ایران سبک متال و راک رو به کل شیطان پرستی می دونن.چه مسخره:2:

خلاصه اول کل زندگی یک فرد رو متوجه بشین بعد روی اون از خودتون تعصب نشون بدین.:31:

*PiNk PaNTHeR*
10-06-2008, 22:57
عجیبه من موندم چرا این تاپیک توی این انجمن نسبتا حرفه ای موند.
R'n'B مخفف رایم و بلوز هست.

Rhythm and blues (also known as R&B or RnB) is a popular music genre combining jazz, gospel, and blues influences, first performed by African American artists.
ویکی پدیا:

چه رپرهای باسوادی داره ایران.:lol: البته انتظار دیگه ای نمیشه داشت وقتی همشون از جیب ننه باباشون میخورند، فکر نکنم حتی دبستان رو بیشترشون تموم کرده باشند.
فردا مین میگن سبک کانتری یعنی سبکی که در وطن پرستی به تم هیپ هاپ هست:39:

techno
10-06-2008, 22:58
آهنگسازهای خوب هم تو مملکت وجود داره.نمونش سرچ کنید واسه این آهنگ ذکر شده در پایین و دانلودش کنید تا کفتون ببره که یک آهنگساز ایرانی ترنس ساختتش.(البته مطمئن نیستم کارش 100% اریجینال باشه ولی حرفه ای میکس شده به نظر من.)

DJ SVB-TAKE MY HAND

ازینجا دانلود کنید:

Prima1001
12-06-2008, 08:46
آهنگسازهای خوب هم تو مملکت وجود داره.نمونش سرچ کنید واسه این آهنگ ذکر شده در پایین و دانلودش کنید تا کفتون ببره که یک آهنگساز ایرانی ترنس ساختتش.(البته مطمئن نیستم کارش 100% اریجینال باشه ولی حرفه ای میکس شده به نظر من.)

DJ SVB-TAKE MY HAND

ازینجا دانلود کنید:

به هر حال خودتون هم دارين مي‌گين مطمئن نيستيد اوريجينالش مال كيه پس چه جوري ازشون طرفداري مي‌كنين؟ خوب نگفتيم هنرمند نداريم ولي قبول كنين همه كاراشون تقليديه:41: از آهنگاشون بگير تا خود شعراشون! حالا كاش شعري كه مي‌خونن معنا مفهوم خوبي داشت:2:

techno
12-06-2008, 09:36
آخه بحث اینجاست که سبک موزیکی که گذاشتم ترنسه و تو ترنس کاور و ریمیکس کردن آهنگ های دیگه نرماله. این آهنگ اریجینال باشه یا نه زیبا و حرفه ای میکس شده و از ارزشش کم نمیشه.

Lovelyman
12-06-2008, 09:54
عزیز من وقتی اولین آهنگ ساخته شده در رپ فارس توسط خود ایرانیها آلبوم جنگل آسفالته ... بعدم آلبوم جهنم ساکت و ...
اونم بعد از 6 سال از تولد رپ فارس !!! شما چه انتظاری داری ؟
در ضمن اینجا ایرانه!!! آمریکا نیست که بشه به راحتی آهنگ ساخت و تنظیم کرد و ....!!! تو آمریکا طرف مثلا یه ماه فقط رو یه ترک آهنگ کار میکن و کلی خرج بعدم یه کنسرت و فروش آهنگ پولش برمیگرده!!! اینجا امثال افتخاری و اخشابی و عصار هم تو کاراشون موندن!
چی میگی شما؟!

pedramch
13-06-2008, 17:58
دوست عزیز جناب آقای mohammad_ch
من و شما 2 تا وجه مشترک داریم:
1-هر دومون ch توی اسممون داریم!!!!!!!!!!!!
2-هر دومون از فقر علم موسیقی در ایران رنج میبریم!!!
---------------------------------------------------------------
دوست عزیز شما درست حرفتو بیان کن لطفا!!!!!!!!!
شما با آقای تتلو مشکل داری یا با مسئله دزدی در موسیقی؟!!!

linkinkurd
14-06-2008, 11:40
واااااااااای آقا 1 هفته نبودم تاپیکم چقدر شلوغ شده... لعنت به امتحانات !!!
خوب آقا اجازه هست منم به عنوان شروع کننده تاپیک نظراتم رو بگم ؟

قبل از اینکه جواب دوستان رو بدم یه چند مورد هست خواهشا رعایت کنین...

1- خواهشا به متن پست اول دقت کنین و ببینید این تاپیک اصلا چرا زده شده.
2- خواهشا نظراتتون رو منطقی و بدور از کل کل مطرح کنید تا مدیران نبندن تاپیک رو.
3- من فقط وفقط در تعجبم که بعضی ها از این اقدام طرفداری می کنن...

linkinkurd
14-06-2008, 12:31
من میگم تقصیر اینا نسیت ... هر کسی آزاده هر آهنگی میخواد بخونه ... اما مشکل اصلی مردم ما هستن که این آهنگا رو گوش میدن و به هم معرفی میکنن ! طرفدارشون میشن به سادگی ! واقعا من نمیدونم تا وقتی استادانی مثل علیزاده و ناظری و راک های با استعداد ایرانی هستن چرا مردم باید این خضعبلات رو با عشق گوش بدن ؟!

از ماست که برماست همیشگی ...

کاملا موافقم... در ادامه و تصدیق حرف شما میگم که اون نفری که این آهنگ رو ازش گرفتم طرفدار شدید ایناسس... می گم مرد حسابی این چیه گوش میدی... میگه : بابا بیخیال باحاله آهنگش شیش و هشته !!!!!!

linkinkurd
14-06-2008, 12:36
شما هم کاری جز توپیدن به رپ فارسی ندارید.رپ فارسی از همون اول هم با خوندن روی بیت های این و اون حتی بزرگایی مثل امینم و مساری و فیفتی و حتی پاپ خونای امریکایی/اروپایی پا گرفته.حلا هر چی شما آهنگ متال و راک فارسی ساختید و روش تونستید فارسی بخونید بعد بیایید در مورد رپ خوندن نظر بدید.فکرشو بکن پرشین راک یا پرشین متال چه مزحک (: . در ضمن شما فکر کردی آهنگ سازی مثل کار کردن با نرم افزار های ای جیEjay هست.نه عزیزم.حالا اومده روی آهنگ دیگری خونده.خونده که خونده.اگه راست می گی دلیله این کارشو ریشه یابی کن نه یه چوب بردار بزن تو سرش.

برادر من... یه ذره بیشتر بهش فکر کن. آیا اینکه رپ فارس از اون اول با دزدی از خارجی ها شکل گرفت خوبه ؟؟؟ آیا این افتخاره ؟؟؟ بحث سر راک فارسی نیست که اصلا... آقا مگه یاس و هیچکس و پیشرو هم رپر فارسی نیستن ؟؟؟ پس چرا اونا دزدی نمی کنن حالا ؟ ببین عزیزم... چندتا رپر کاملا نام رپ فارسی رو ضایع کردن. همین. شما اون آهنگ رو دانلود کن 250 کیلو بایته... ببین چیه...

linkinkurd
14-06-2008, 12:41

1- آقا امیر تتلو از کجا اومد یههو ؟؟؟ بحث کی سر اونه ؟ من هم خودم اونو دوست دارم. امیر تتلو افتضاحی مثل اون آهنگ که گذاشتم رو خونده تا حالا ؟ صد رحمت به امیر تتلو...
منظورت LP هست که تو ایران 4 نفر گوشش نمی دن ؟؟؟ :18: نه با با ؟!!!!! بیا یه انجمن ایرانی بهت لینک بدم ببینی LP چقدر طرفدارشن تو همین ایران...

linkinkurd
14-06-2008, 12:41

صبر کن چرا می توپی بهم دوست من ؟
آقا امیر تتلو از کجا اومد یههو ؟؟؟ بحث کی سر اونه ؟ من هم خودم اونو دوست دارم. امیر تتلو افتضاحی مثل اون آهنگ که گذاشتم رو خونده تا حالا ؟ صد رحمت به امیر تتلو...
منظورت LP هست که تو ایران 4 نفر گوشش نمی دن ؟؟؟ :18: نه با با ؟!!!!! بیا یه انجمن ایرانی بهت لینک بدم ببینی LP چقدر طرفدارشن تو همین ایران...

pedramch
14-06-2008, 15:32
صبر کن چرا می توپی بهم دوست من ؟
آقا امیر تتلو از کجا اومد یههو ؟؟؟ بحث کی سر اونه ؟ من هم خودم اونو دوست دارم. امیر تتلو افتضاحی مثل اون آهنگ که گذاشتم رو خونده تا حالا ؟ صد رحمت به امیر تتلو...
منظورت LP هست که تو ایران 4 نفر گوشش نمی دن ؟؟؟ :18: نه با با ؟!!!!! بیا یه انجمن ایرانی بهت لینک بدم ببینی LP چقدر طرفدارشن تو همین ایران...[/QUOTE]

دوست عزیز:
1-منم باهات موافقم که بعضی ها پست اول رو مطالعه کنند و الکی هی به آقای تتلو گیر ندند!
2-من نگفتم lp طرفدار نداره.گفتم اشتباه میکنن که روی این آهنگ ها بخونند چون خیلی طرفدار داره.

linkinkurd
14-06-2008, 17:23

چستر 4 سال پیش اعتیادش رو به کمک و اصرار شدید همسرش ترک کرد.

linkinkurd
14-06-2008, 17:25
عجیبه من موندم چرا این تاپیک توی این انجمن نسبتا حرفه ای موند.
R'n'B مخفف رایم و بلوز هست.

:39:

آقا دستت درد نکنه تاپیک چشه مگه ؟ :20:

Mc.Q.Prime
27-06-2008, 21:25
من فکر میکنم باید بسوزیمو بسازیم چون تو ایران کپی رایت معنا نداره و یه سری آدم..... که هیچی از موسیقی بارشون نیست هر گ ه ی ..... .اگه ما هم کپی رایتز داشتم هر کسی نمیتونست coverیا karaoke کنه.آهنگ ها (هر آهنگی)هم این قدر سریع خز نمی شد.....من اگه دستم به این یارو برسه.....i bleed him ouuuut.:19:

Ali Pacino
27-06-2008, 22:58
آهنگ In Da Club رو که 50 Cent خونده رو بد جوری خز کردن هر کی از راه اومده خونده رو این آهنگ!

linkinkurd
29-06-2008, 14:09
آره خدایی In Da Club داغون شد... بیخیال... انشا الله ذهن مردم باز شه و اینارخ گوش ندن... که اینام اینطور اعتمادبه نفس بگیرن.

Prima1001
30-06-2008, 07:48
آهنگ In Da Club رو که 50 Cent خونده رو بد جوری خز کردن هر کی از راه اومده خونده رو این آهنگ!

والا همه آهنگهاي خارجي تو ايران همين بلاها سرش اومده:41: