مشاهده نسخه کامل
: خرد کردن اجسام
با سلام من می خوام طبق فیلم های زیر اجساممو خرد کنم تا اینکه بتونم تو fracture استفاده کنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم این فایل 4 مگه اگه میتونی خودت توضیح بده چیکار می خوای بکنی ، تا کمکت کنیم
سلام هادی جان راستش من می خوام یه object به قسمت های نا منظمی خرد کنم که تمام این قسمت ها از همون object باشن و در هین اینکه خرد هستن ولی باز هم یه object تشکیل داده باشند با اینکه وقتی می خوام تو reactor از fracture استفاده کنم و اون جسمم که به ظاهر یه جسم به هم پیوسته هستش بشکنه .بازم اگه بتونی اون فیلمو دانلود کنی قشنگ متوجه میشی.
خوب ، ببین دوست خوب
شما باید کله جسمتونو وقتی انتخابه توی edit poly پلی گان های قسمتهای مختلفو انتخاب کنی و بعد روی دکمه ی ( دقت کن پلی گانشو باید انتخاب کنی مثلا سه تا پلی گان کناره هم ) و روی دکمه ی detach کلیک کنی بعد میبینی که اون قمسمت یه شی جا میشه
اخه با این کار فقط یه بعد از اونو میده من منظورم اینه که یه شیی مثل یه سنگ که توش پر هم باشه وقتی میشکنه به چند قسمت پر تبدیل میشه ولی با این کاری که شما میگید فقط یه بعد از اون polygan شی میشه
saber1370
29-04-2008, 17:16
سلام
شما اینو ببین
به کارت میخوره
saber1370
29-04-2008, 17:19
سلام
شما اینو ببین
به کارت میخوره
SSS_HHH_OOO
29-04-2008, 21:05
برای شکستن بهترین راه استفاده از Particle هاست.
یه آموزش اگه وقت پیدا کردم حتما میذارم.
ممنون ولی آقا saber فایلی که دادی خراب بود
و sss-hhh-ooo عزیز به نظر من partical ها محدود هستن و نمی شه زیاد روشون کار کرد....
اگه لطف کنید این لینکی که دادمو دانلود کنید دقیقا متوجه حرفم میشید و بعد اینکه اجسام partical درون reactor نمیان
saber1370
29-04-2008, 23:22
سلام
از چه نظر فایل خرابه؟؟؟؟؟؟؟:13:
saber1370
29-04-2008, 23:24
اصلا فایل رو بیخیال
من اینو با پارتیکل درست کردم
PAray خیلی خوبه که
چرا باهاش کار نمیکنی؟؟؟؟؟؟
آخه پارتیکل تو reactor نمیاد وگرنه paray بلدم با هاش کار کردم حالا بازم اگه اون فیلمو دانلود کنی می فهمی
عزیز من رفتم که اون فایلو دانلود کنم اما لینکش خرابه نمیدونم چرا وقتی دانلودو میزنم دوباره همون صفحه باز میشه !!!
سلام هادی جان از اینکه به فکر بچه ها هستی خیلی ازت ممنونم ولی من رفتم یه بار دیگه لینکو بررسی کردم درست بود ببین هادی جان موقعی که می خوای دانلود کنی هر چی برنامه ی مدیریت دانلود هستش ببند ممکنه به خاطره همین باشه چون وقتی تو PC خودم یه برنامه ی مدیریت دانلود باز هستش دیگه نمیتونم از این سایت و rapidshayr دانلود کنم ...
نه دیگه نشد مگه اون لینک دانلود این نیست
اینکه رپید نیست اینو من خیلی باهاش دانلود میکنم مشکلی نداره اما اینو که میرم برای دانلود بعده زدن دانلود ارور میده میاد همون صفحه ی دانلودو دوباره باز میکنه
نمیدونم والا منکه میزنم کار میکنه حالا یه جا دیگه آپ میکنم میزارم ببینم rapidshar خوبه بزارم
آره بزار تا ببینم چی میشه
ممنون
داش هادی اینو تو rapid آپ کردم
چی شد کسی جواب سوال ما رو نمیدده :19:
این لینکم برای من ایراد داره نمیزاره دانلود کنم
جلل خالق
ولش کن نخواستیم چیزی خرد کنیم
SomeThink
01-05-2008, 15:27
و sss-hhh-ooo عزیز به نظر من partical ها محدود هستن و نمی شه زیاد روشون کار کرد....
اگه لطف کنید این لینکی که دادمو دانلود کنید دقیقا متوجه حرفم میشید و بعد اینکه اجسام partical درون reactor نمیان
میگم شما یه کار کن :
از اون جسمی که میخوای بترکونیش یه کپی درست کن و اتصالایی رو که میخوای از هم جدا شن رو جدا کن ولی Invisible شو صفر کن بعد به دو تا با راکتور انیمیت بده مثلآ جسم اول میافته ولی جسم دوم میشکنه ! ولی تو رندر معلوم نیست !
حالا در زمان برخورد Invisible دو تا رو برعکس کن ! فکر کنم منظورت همین بود نه ؟؟؟؟
میگم شما یه کار کن :
از اون جسمی که میخوای بترکونیش یه کپی درست کن و اتصالایی رو که میخوای از هم جدا شن رو جدا کن ولی Invisible شو صفر کن بعد به دو تا با راکتور انیمیت بده مثلآ جسم اول میافته ولی جسم دوم میشکنه ! ولی تو رندر معلوم نیست !
حالا در زمان برخورد Invisible دو تا رو برعکس کن ! فکر کنم منظورت همین بود نه ؟؟؟؟
الآن چی گفتی تو مهدی جان !!!!!
من هر کاری کردم نفهمیدم
باشد که دوستمون بفهمه :31:
SomeThink
01-05-2008, 15:58
الآن چی گفتی تو مهدی جان !!!!!
من هر کاری کردم نفهمیدم
باشد که دوستمون بفهمه :31:
یواش یواش دارم از زندگی نا امید میشم !
یعنی اینقدر چپندر قیچی حرف میزنم ؟؟؟
بابا یعنی دوتا از بالا بافتن ... تا قبل از برخورد اولیه ( سالمه ) رندر بشه بعد از برخورد هم اونی که باید پخش بشه !
بخدا از این ساده تر دیگه نمیتونم ! بگیرید دیگه ! بیچاره شدم! هندی که حرف نمیزنم !
آقا شما ها اصلا نمیرید یه دقیقه این فایل منو دانلود کنید خداییش اصلا تاهالا با fracture کار کردید اگه برید اون فیلمو که گذلشتم ببینید قشنگ دستتون میاد که من چی می خوام وگر نه من تمام این ترفند هارو بلدم ....
جون هر کی که دوست دارید یه دانلود بکنید :19:
من فیلمو ندیدم. ولی فکر نکنم از این بالاتر لازم داشته باشی:
نرم افزار SideFX Houdini Master 9.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود: 134MB
اوه اوه این دیگه چیه دوست عزیز
میگم این چه cpu و چه ram ی میخواد !!!
.
دمت گرم چیزه باحالیه اما حیف که نمیتونیم دانلود کنیمش
اوه اوه این دیگه چیه دوست عزیز
میگم این چه cpu و چه ram ی میخواد !!!
.
دمت گرم چیزه باحالیه اما حیف که نمیتونیم دانلود کنیمش
یکم سنگینه.ولی واقعا ارزش داره.
اینطور که پیداست برنامه شاخی هست
SSS_HHH_OOO
07-05-2008, 18:25
عجب چیزیه. قبلا دیده بودمش ولی فکر نمیکردم اینقدر حرفه ای باشه....
آقا دمت گرم خیلی استفاده می کنم فکر کنم به جوابم رسیدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.