مشاهده نسخه کامل
: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها
من چند روز پیش که ویندوزمو عوض کردم چون با شماره سریال زون الارم نسخه 8 مشکل داشتم و هی شماره سریالش اکسپایر میشد خواستم این فایروال pc tools firewall plus رو دانلود کنم متاسفانه سایت مربوطه ایران رو در لیست سیاه قرار داده و اجازه دانلود ازین سایت رو به ایران نمیده ناچار کمودو رو نصب کردم البته بد نیست کمودو اما به پای زون الارم نمیرسه خوبی زون الارم در این بود که وقتی یک چیزی رو بلوکه میگرد میتونستی با استفاده از گزینه بصورت ان لاین اطلاعات مربوطه رو در مورد چیزی که بلوکه کرده دریافت کنی و بفهمی چی رو یا کودوم پورت رو به چه دلیل بلوکه کرده اما در کمودو چنین چیزی نیست 5 روزه نصب کردم تا حالا نزدیک به 11 هزار بار فقط ویندوز اپراتیشن سیستم رو بلوکه کرده که اصلا معلوم نیست چی هست کسی در مورد ان لاین ارمور میدونه باهاش کار کرده اگه کار کرده یک توضیح بده چه جوریهاست
با توجه به توضیحات شما بنظر من فایروال اتپوست گزینه مناسب تری برای شماست
در زمینه Online Armor باید گفت که یک فایروال حرفه ایست با ظاهر نسبتا ساده
از نظر من در بین فایروالهای مطرح فعلی ، Online Armor و Outpost عالی هستند
usgroup1
02-12-2008, 00:13
جدیدترین مقایسه
سایت matousec با استفاده از نمونه های آزمایشی جدید برای تست فایروالها ،
...
این هم جدول مقایسه ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
منبع:
من از DSA استفاده میکنم که شامل Firewall از PrivateFirewall هستش که اینجا Very Good گرفته و یه HIPS قوی (Host-based Intrusion-Prevention System). البته همه امکانات اضافشو بر داشتن که Light باشه. خیلی خوبه من پیشنهاد میکنم اونایی که براشون سرعت و Light بودن Firewall مهمه امتحانش کنن(کاملا Free مجانی هم هست):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منکه این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که الان نیگاه کردم که کمودو در رتبه دوم هست و ان لاین ارمور نسخه رایگانش در رتبه سوم با جدول شما همخوانی نداره که
*Batman*
02-12-2008, 17:39
منکه این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که الان نیگاه کردم که کمودو در رتبه دوم هست و ان لاین ارمور نسخه رایگانش در رتبه سوم با جدول شما همخوانی نداره که
لیست صفحه ی قبل مربوط به تست 30 نوامبر بود. و لیستی را که شما امروز دیدید نتایج تست اول دسامبر هست.
آخرین اخبار و تغییرات :
منکه این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که الان نیگاه کردم که کمودو در رتبه دوم هست و ان لاین ارمور نسخه رایگانش در رتبه سوم با جدول شما همخوانی نداره که
دوست عزیز بله و دلیل این تغییر رو بتمن عزیر توضیح داد
در واقع پس از اعلام نتایج تست ، سریعا شرکت Comodo با سایت مزبور تماس گرفت و
و عنوان نمود که جهت انجام چنین تست هایی باید تنظیمات Comodo بر روی Proactive Security باشد
توضیحات از سوی Comodo کاملا منطقی بود و مجددا تست ها بر روی آن انجام شد
نتیجه نهایی عملکر بسیار بهتر Comodo Internet Security بود
MR.Punisher
02-12-2008, 23:07
سلام دوستان.کسی لینک آخرین نسخه ی فایروال Online Armor رو با کرک داره بذاره.
تو آخرین تست خیلی خوب عمل کرده.باید تستش کنم.
ممنونم.
MR.Punisher عزیز نسخه پولی Online Armor کرک یا سریال معتبری نداره
برای استفاده از این فایروال ناچارا از نسخه رایگان آن استفاده کنید
MR.Punisher
04-12-2008, 01:51
mr.punisher عزیز نسخه پولی online armor کرک یا سریال معتبری نداره
برای استفاده از این فایروال ناچارا از نسخه رایگان آن استفاده کنید
ممنون مجید عزیز که زحمت پاسخگویی رو کشیدید.
البته نسخه ی رایگان این فایروال هم بسیار قوی هست.
*Batman*
05-12-2008, 16:21
سلام.
درسته که فایروالهای نه چندان معروف نتایج جالب توجهی کسب میکنن.
اما نباید فقط یه قدرت یه فایروال توجه کنیم.چون اغلب اوقات رتبه ها جابه جا میشن.یه بار COMODO میاد اول.یه بار Online Armor یه بار Outpost و . . .
اگر بخواهیم به رتبه اول نگاه کنیم باید هر روز یه فایروال جدید نصب کنیم:31:
بعضی از فایروالها به لحاظ ساختاری هنوز مشکل دارن.
مثلا سرعت سیستم را میارن پایین.برنامه های Trust شده را به دفعات چک میکنن.با بقیه برنامه های امنیتی مشکل دارن .باگهای برنامه نویسی دارن و کلی مشکل دیگه.
به نظر من در حال حاضر بهترین و ایده آل ترین گزینه Outpost Firewall Pro هست.
بله صحبت بتمن عزیز درسته
من هم قبلا گفتم که رتبه مهم نیست بلکه درجه کسب شده و ثبات کاری مهمه
تاکنون فقط سه فایروال همواره بالاترین درجه یعنی عالی را در این چند ساله کسب کرده اند
Online Armor و Outpost Pro و COMODO
که در این بین ثبات کاری Online Armor بیشتر بوده اما بیشترین محبوبیت به دلیل کاربرد مناسب و کامل رو Outpost Pro داشته :46:
منم به نوبه خوئم زون الارم و اوت پوست رو خیلی دوست دارم چون کمتر اذیت میکنند اما حیف رم زیادی اشغال میکنند من الان که کمودو رو نصب کردم انصافعا رم کمتری نسبت به زون الارم اشغال کرده اما در کل کار با زون الارم خیلی راحتره فقط شنیدم این زون الارم متعلق به اسراییل هست؟
منم به نوبه خوئم زون الارم و اوت پوست رو خیلی دوست دارم چون کمتر اذیت میکنند اما حیف رم زیادی اشغال میکنند من الان که کمودو رو نصب کردم انصافعا رم کمتری نسبت به زون الارم اشغال کرده اما در کل کار با زون الارم خیلی راحتره فقط شنیدم این زون الارم متعلق به اسراییل هست؟
مگه ملیت سازنده اش مهمه :46:
بله Zone Alarm یک شرکت اسرائیلی هستش به همین خاطر در ایران علیه زون آلارم تبلیغات منفی میشه
انتقادهایی که در ایران ازش میشه ، بیشتر از اونکه ماهیت فنی داشته باشه ، سیاسی هستش
اوج این جبهه گیری ها ، گزارش گروه های اطلاعاتی مبنی بر سند مشکوک اطلاعات فردی کابران زون آلارم به سروری در اسرائیل است
بهرحال این موضوع آغاز یک جنگ روانی و سیاسی دیگر در حیطه IT بود
Ship Storm
05-01-2009, 10:12
من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم فایروال این نرم افزار رو چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟
hamilton
05-01-2009, 12:50
من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم فایروال این نرم افزار رو چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟
در تستهاي انجام شده فايروال اينترنت سكيوريتي كاسپر نمره خيلي خوبي كسب كرده و قابل اعتماد ميباشه.
nirvana.12345
15-01-2009, 12:18
سلام. فایر وال خود ویندوز xp در چه حدیه؟ ممنون
MR.Punisher
15-01-2009, 13:12
سلام. فایر وال خود ویندوز xp در چه حدیه؟ ممنون
اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.تو آخرین تست فایروال ها در همون مرحله ی اول Fail کرده و از دور خارج شده.
مایکروسافت در آخرین تست Windows Live OneCare 2.0.2500.22 رو شرکت داده بود.
لینک تست:
kamalali
16-01-2009, 10:54
من در حال حاضر از سکیوریتی 2009 کاسپر استفاده میکنم و متاسفانه مشکلاتی رو در موقع آپدیت برام ایجاد کرده بنابراین تصمیم به تعویض نرم افزار امنیتی خودم گرفتم.
کار من در اینترنت دانلود فیلم,موزیک و دیدن صفحات و چت هست و یک کاربر معمولی در ضمینه استفاده از آنتی ویروس و فایروال هستم و از پیچیدگی های نرم افزار های امنیتی مثل کاسپر زیاد سر در نمیارم و برام مشکل ساز هست .
Norton Internet Security 2009 16.0.0.125 کارش در حد مطلوب هست و برای کسی مثل من و با توجه به نیاز های من می تونه گزینه مناسبی باشه و از سیستم به خوبی محافظت کنه؟
فایروال های رایگانی مثل Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free و PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 کارشون چطور هست؟
Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و همچنین در کنار NOD 32
PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و
همچنین در کنار NOD 32
نظرتون در مورد ZoneAlarm Pro 8.0.059.000 چی هست و با کدامیک از آنتی ویروس های NOD32 و Norton 2009 هماهنگی دارد؟
دوستان لطفا من رو یاری کنید چون شدیدا با کاسپر به مشکل خوردم و استفاده از ویندوز واینترنت بران سخت شده.
16-01-2009, 18:17
من در حال حاضر از سکیوریتی 2009 کاسپر استفاده میکنم و متاسفانه مشکلاتی رو در موقع آپدیت برام ایجاد کرده بنابراین تصمیم به تعویض نرم افزار امنیتی خودم گرفتم.
کار من در اینترنت دانلود فیلم,موزیک و دیدن صفحات و چت هست و یک کاربر معمولی در ضمینه استفاده از آنتی ویروس و فایروال هستم و از پیچیدگی های نرم افزار های امنیتی مثل کاسپر زیاد سر در نمیارم و برام مشکل ساز هست .
Norton Internet Security 2009 16.0.0.125 کارش در حد مطلوب هست و برای کسی مثل من و با توجه به نیاز های من می تونه گزینه مناسبی باشه و از سیستم به خوبی محافظت کنه؟
فایروال های رایگانی مثل Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free و PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 کارشون چطور هست؟
Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و همچنین در کنار NOD 32
PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و
همچنین در کنار NOD 32
نظرتون در مورد ZoneAlarm Pro 8.0.059.000 چی هست و با کدامیک از آنتی ویروس های NOD32 و Norton 2009 هماهنگی دارد؟
دوستان لطفا من رو یاری کنید چون شدیدا با کاسپر به مشکل خوردم و استفاده از ویندوز واینترنت بران سخت شده.
محصول Norton Internet security 2009 محصول خوب و قابل اعتمادي ميباشه و نياز شما را جهت انجام امور عادي در اينترنت برطرف ميكنه.
تركيب آنتي ويروسها همراه با فايروال مجزاي يك كمپاني ديگه ممكنه علاوه بر تاثير منفي بر روي منابع سيستم و احتمال تداخل باهم مشكل شما در تنظيمات دقيق فايروالها براي كارايي بالاتر را نيز بهمراه داشته باشه.
noisymind
19-01-2009, 20:40
در زمینه online armor باید گفت که یک فایروال حرفه ایست با ظاهر نسبتا ساده
میشه لینک دانلود این فایروال رو هم بدین؟ ( با توجه به اینکه تاپیک نداره)
مرسی:20:
میشه لینک دانلود این فایروال رو هم بدین؟ ( با توجه به اینکه تاپیک نداره)
مرسی:20:
شما بايد درخواست خودتون رو در قسمت درخواست نرم افزار مطرح کنيد...
درکل لينک دريافت نسخه رايگان:(Online Armor Personal Firewall 3.0)
جدیدترین تست سایت matousec برای تشخیص قدرت Outbound فایروالها با نمونه های تستی جدید و قویتر انجام شد
همانطور که مشاهده میکنید نسخه پولی فایروال Online Armor تنها فایروال برتر و عالیه تستهای جدید شناخته شده
البته نسخه رایگان فایروال Online Armor هم رتبه بسیار خوب را دریافت کرد که بیانگر قدرت و دانش شرکت تولید کننده است
نکته جالب اینکه فایروال Jetico توانست ضمن کسب نتیجه درخشان حتی از Outpost چه از لحاظ نتیجه و چه از لحاظ کارکرد پیشی بگیره
نکته مثبتی هم که میشه به آن اشاره داشت پیشرفت فایروالهای رایگان و سازگار PC Tools Firewall و Netchina S3 هستش
نسخه جدید Kaspersky Internet Security هم با توجه به تستهای جدید رتبه پایداری کسب کرده
و اما بازنده های بزرگ
ashkan22
17-02-2009, 19:45
ببخشين اگه اينجا مطرح مي كنم نسخه پولی فایروال Online Armor با كركش رو از كجا ميشه دانلود كرد من سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم
p30 vahid
17-02-2009, 21:09
ببخشين اگه اينجا مطرح مي كنم نسخه پولی فایروال Online Armor با كركش رو از كجا ميشه دانلود كرد من سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم
تاحالا هیچ بشری نتونسته این نرم افزارو کرک کنه پس قید نسخه پولی اون رو بزنید و جاش از pc tools firewall یا نسخه رایگان همین online armor استفاد کنید که فرق زیادی با نسخه پولیش نداره.
outpost و comodo هم خوبن.
omid-p30
11-03-2009, 19:22
دوستان بسیاری از نزدیکان بنده به علت آگاهی کم در زمینه زبان و کامپیوتر نمیتوانند با kis 2009 کار کنند. با آن applications filtering
که دم به دم با اجرای برنامه ها پیام میدهد.
در صورت صلاح، فایروالی معرفی کنید که سازگاری با kav داشته و کار کردن با ان راحتر از فایروال کاسپر باشد.
دوستان بسیاری از نزدیکان بنده به علت آگاهی کم در زمینه زبان و کامپیوتر نمیتوانند با kis 2009 کار کنند. با آن applications filtering
که دم به دم با اجرای برنامه ها پیام میدهد.
در صورت صلاح، فایروالی معرفی کنید که سازگاری با kav داشته و کار کردن با ان راحتر از فایروال کاسپر باشد.
خب Applications Filtering قسمتی از تکنولوژی HIPS بکار رفته در کسپرسکی است
تقریبا تمامی فایروالهای قدرتمند از این تکنولوژی استفاده میکنند
من فقط دو فایروال را با KAV تست کردم که هر دو جزو فایروالهای حرفه ای هستند
ترکیب KAV بهمراه فایروال قدرتمند Online Armor بسیار خوب عمل میکنه
ترکیب KAV با فایروال محبوب Outpost هم خوب عملکرد خوبی داره
در زمینه فایروال های دیگه و ساده تر نمی تونم نظر بدم چون تست نکردم
سلام
با توجه به تست های پست 271 آیا میشه گفت استفاده از KAV و Online Armor به جای KIS برای یک سیستم قوی بهتره ؟!
omid-p30
13-03-2009, 11:16
تركيب آنتي ويروسها همراه با فايروال مجزاي يك كمپاني ديگه ممكنه علاوه بر تاثير منفي بر روي منابع سيستم و احتمال تداخل باهم مشكل شما در تنظيمات دقيق فايروالها براي كارايي بالاتر را نيز بهمراه داشته باشه.
سلام
با توجه به تست های پست 271 آیا میشه گفت استفاده از KAV و Online Armor به جای KIS برای یک سیستم قوی بهتره ؟!
به نظر من هم خود kis میتونه هماهنگ تر عمل کنه.
سلام
ساختار کسپرسکی 2009 بگونه ایست که چنانچه بصورت KIS استفاده شود ، بهتر خواهد بود ( صرفا نسخه 2009 )
نمیشه این بحث رو کلیت بخشید ( و بیشتر در مورد کسپرسکی صدق میکنه )
اصولا یکی از شرایط جذب مشتری برای شرکت های تولید کننده فایروال ، سازگاری آن با محصولات آنتی ویروس دیگر است
بر اساس نگارش و نحوه کارکرد فایروال ، ممکنه با برخی آنتی ویروس ها سازگار و با برخی دیگر ناسازگار باشد
مثلا Online Armor با کسپرسکی و ناد 32 کاملا سازگاره ولی با Avira شدیدا درگیر هستش
بنظر من ترکیب یک فایروال سازگار با آنتی ویروس قدرتمند از یک اینترنت سکیوریتی گارد بسیار قدرتمندتری خواهد داشت
( البته کاربرانی که از کسپرسکی استفاده میکنند از همان KIS استفاده کنند ، کارایی بهتری خواهد داشت )
دوستانبرای من عجیبه صحبت بعضی دوستان که میگن آنتی ویروس قدرتمند با یک اینترنت سکیوریتی خیلی کامپیوتر رو امن میکنه !!! سوال برای من ایجاد میشه اخه روی کامپیوترتون چی دارید..عکس..البوم..فیلم.اهنگ. .. .... و......
خوب فکر کنم برای خفاظت ازشون یک اینترنت سکیوریتی هم جواب بده
دوستانبرای من عجیبه صحبت بعضی دوستان که میگن آنتی ویروس قدرتمند با یک اینترنت سکیوریتی خیلی کامپیوتر رو امن میکنه !!! سوال برای من ایجاد میشه اخه روی کامپیوترتون چی دارید..عکس..البوم..فیلم.اهنگ. .. .... و......
خوب فکر کنم برای خفاظت ازشون یک اینترنت سکیوریتی هم جواب بده
در این تاپیک کسی این موضوع رو گفته ؟؟؟؟؟
اگر ملاک شما صحبت های بالاست که صحبت ما این بود که بجای اینترنت سکیوریتی ، از ترکیب کدام فایروال و آنتی ویروس استفاده شود
چو ن پرواضحه در صورت نصب اینترنت سکیوریتی ، نباید از فایروال و آنتی ویروس دیگری استفاده شود
( در برخی شرایط میشه صرفا بصورت غیرفعال از آنتی ویروس خاصی استفاده کرد ولی کلا نمیشه از فایروال دیگری استفاده کرد)
آنتی ویروس یا فایروال + اینترنت سکیوریتی = کاهش سرعت و ضریب امنیت سیستم
چون اینترنت سکیوریتی یک آنتی ویروس بهمراه یک فایروال است و نصب یک آنتی ویروس یا فایروال دیگه سبب میشه
در پورت های دفاعی درگیری دو محصول خود سبب بخطر افتادن امنیت شود
مثالی عرض میکنم : فرض کنید یک نگهبان را مسئول در ورودی می کنیم ... حال نگهبان دیگری با همان درجه مسئولیت آنجا میفرستیم
مسلما بین دو نگهبان در مورد اختیارات و کارهای محوله خود درگیری پیش می آید و آن دزد یا مخرب می تواند
از درگیری این دو نگهبان سوءاستفاده را کرده و پنهانی وارد شود
دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
hamilton
25-03-2009, 15:00
دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
دوست عزيز شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي Avira پرسديد و پاسخ را دريافت كرديد.
دوست عزيز شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي Avira پرسديد و پاسخ را دريافت كرديد.
دوست عزیز جوابی در مورد comodo نگرفتم.
hamilton
25-03-2009, 18:51
دوست عزیز جوابی در مورد comodo نگرفتم.
براي دريافت پاسخ بايد صبر كنيد.اگر كسي از دوستان اطلاعي در خصوص پرسش شما داشته باشه راهنمايي ميكنه و در غير اينصورت ممكنه پاسخي براي پرسش مطرح شده داده نشه.
تست سایت matousec در آغاز سال 1387
قبلا در مورد مقایسه فایروالها و تست های سایت matousec در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحاتی داده بودم
با انتشار نسخه های جدید محصولات امنیتی و فایروال ها ، سایت matousec هم تست های خود را بر روی آنها انجام داد
بهترین عملکرد را ورژن جدید محصول رایگان Comodo Internet Security داشت
که توانست ضمن گذارندن تمامی مراحل بیشترین امتیاز را کسب کند و بالاتر از Online Armor Personal Firewall قرار گیرد
اتپوست هم در تست های جدید از نسخه Outpost Security Suite Pro بجای Outpost Firewall Pro استفاده کرد
و توانست رتبه سوم را از آن خود کند ... در کل سه فایروال فوق در یک سطح بودند و درجه عالی را گرفتند
در بین فایروالهایی که درجه خیلی خوب دریافت کردند صرفا یک تغییر نسبت به تست گذشته دیده میشود
آن هم ورود برنامه Malware Defender 2.0.5 بود که در اولین حضور خود نتیجه بسیار خوب را کسب کرد
منهای توضیحات گفته شده تغییر خاصی در جدول برنده ها دیده نشد
اما نکته جالب جدول بازنده هاست جایی که نام های بزرگی را انجا می بینیم
با ورود ورژن 4 محصول ESET Smart Security تصور کردم فایروال آن پیشرفت کرده اما به مرور زمان متوجه باگ های عجیب آن شدم
این باگ ها حتی در نسخه ESET Smart Security 4.0.417 رفع نشد که شما شاهد عملکرد آن هستید
نسخه رایگان فایروال ZoneAlarm Free Firewall 8.0.298 هم عملکرد بسیار ضعیغی دارد که تفاوت آن را با نسخه پولی آن نشان میدهد
( برخلاف فایروال Online Armor که هر دو نسخه پولی و رایگان آن در سطح بالایی هستند )
بیت دیفندر هم با عرضه BitDefender Internet Security 12.0.12 نتوانست کاری بکند و در جدول بازنده ها باقی ماند
بهرحال امیدوارم روزی این نام های بزرگ از فایروالهای خوبی بهره ببرند
چون متاسفانه کاربران زیادی از نسخه اینترنت سکیوریتی آنها استفاده میکنند و در معرض خطر قرار میگیرند
موفق باشید
albert12
11-04-2009, 19:06
الان با توجه به نتیایج بدست آمده مقام Kaspersky Internet Security رو چطور ارزیابی میکنید.( با توجه به اینکه یک رده نزول کرده و در تست قبلی 8 بود) و علت اینکه نتونسته از 9 بالاتر بره و 10 و 10+ رو رد کنه ؟
و سوال بعدی اینکه درصد ها در این تست مهم هستند و یا مراحل ؟
الان با توجه به نتیایج بدست آمده مقام kaspersky internet security رو چطور ارزیابی میکنید.( با توجه به اینکه یک رده نزول کرده و در تست قبلی 8 بود) و علت اینکه نتونسته از 9 بالاتر بره و 10 و 10+ رو رد کنه ؟
و سوال بعدی اینکه درصد ها در این تست مهم هستند و یا مراحل ؟
دوست عزیز کسپرسکی هیچگونه تنزل کیفی نداشته
فقط چون یک محصول جدید اضافه شده که درصد شناسایی بالاتری داشته ، بالاتر از کسپرسکی قرار گرفته
رتبه که در این تست ها اصلا مهم نیست ... مهم درجه و میزان شناسایی تهدیدات است
در این تستها بیش از هز چیز میزان درصد شناسایی تهدیدات مهم هستش و مرحله تست در رتبه بعدی قرار دارد
در ضمن مرحله نهم و دهم تست های بسیار تخصصی هستند( بالخص مرحله 10 )
و بیشتر هم به نوع خاصی از حملات داخلی به خود فایروال اشاره داره
در اینترنت سکیوریتی ها معمولا بخش آنتی ویروس وظیفه دفاعی از فایروال رو تکمیل میکنه ( که در این تست لحاظ نمیشود )
اگر مشاهده کنید حتی اینترنت سکیوریتی اتپوست هم تا مرحله نهم آمده
mohsen_blid
12-04-2009, 07:36
سلام
من با یکی از سیستمهام اصلا به اینترنت وصل نمیشم اما میخوام یک فایروال خوب روی سیستمم نصب کنم
انتی ویروس من هم nod32 ورژن 4 است
پیشنهاد شما چیست؟
البته قابل توجهتون که نیازی برای اپدیت و ریجستری به اینترنت نداشته باشه چون با اون سیستم به هیچ وجه نمیتونم به اینترنت وصل بشم
moslem.b
12-04-2009, 07:58
سلام
من با یکی از سیستمهام اصلا به اینترنت وصل نمیشم اما میخوام یک فایروال خوب روی سیستمم نصب کنم
پیشنهاد شما چیست؟
البته قابل توجهتون که نیازی برای اپدیت و ریجستری به اینترنت نداشته باشه چون با اون سیستم به هیچ وجه نمیتونم به اینترنت وصل بشم
اگه به اینترنت وصل نمیشه پس فایروال واسه چی میخوای ؟
omid-p30
12-04-2009, 08:01
سلام
پیشنهاد شما چیست؟
البته متوجه نشدم که moslem.b جوابتون را دادند . در تایید ایشون یک فایروال وظیفه کنترل ورود و خروج اطلاعاتی را دارد که از طریق اینترنت و سیستم مبادله میشوند. بنابراین نصب فایروال رو سیستمی که اینترنت نداره کاربیهوده ای فقط موجب سنگینی محصول میشه.
با سلام به دوستان عزیز
داشتن فایروال تا چه حد سرعت اینترنت (dial up) رو کاهش میده ؟
با سپاس
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
داشتن فایروال تا چه حد سرعت اینترنت (dial up) رو کاهش میده ؟
با سپاس
موفق باشید
یک فایروال خوب در حالت عادی تاثیر چندانی بر سرعت اینترنت شما نمی گذارد
مگر آنکه فایروال شما با آنتی ویروس نصب شده سازگار نباشه و تداخل این دو سبب کاهش سرعت سیستم و وب شود
آقا مجید و دوستان لطفا یک فایر وال قوی و سازگار با Eset Smart Security 4.0.417
که مثل است ساده باشه و هی گیر نده مثل کاسپر و مجانی هم باشه و حجمش هم کم باشه لطفا معرفی کنید به همراه لینک دانلود
آقا مجید و دوستان لطفا یک فایر وال قوی و سازگار با Eset Smart Security 4.0.417
که مثل است ساده باشه و هی گیر نده مثل کاسپر و مجانی هم باشه و حجمش هم کم باشه لطفا معرفی کنید به همراه لینک دانلود
دوست عزیز Smart Securty خودش فایروال داره و شما نمی توانید از فایروال یا اینترنت سکیوریتی دیگر استفاده کنید
در ضمن این تاپیک برای مقایسه فایروال هاست و اگر در تاپیک ناد32 مطرح بشه بهتر هستش
موسی*رایانه
21-04-2009, 20:09
System Firewall 1.0.0.0
System Firewall فایروال قدرتمندی است که از امنیت کامپیوتر شما در برابر حملات و تهدیدات اینترنتی و شبکه ای و هرگونه نفوذ غیر مجاز محافظت می کند. این دیواره ی آتش با بررسی تمامی اطلاعات ارسال شده و دریافت شده در کامپیوتر از نفوذ هکرها ، برنامه های جاسوسی ، تروجان ها ، ویروس ها ، کرم ها و… جلوگیری می کند. شاید فکر کنید که نرم افزارهای فایروال سرعت ارسال/دریافت اطلاعات را در کامپیوتر تا حدودی پایین می آورند. اما این نکته را یادآور می شویم که اینگونه نرم افزارها در سرعت ارسال/دریافت اطلاعات هیچگونه تاثیری ندارند و سرعت همانند زمانی است که فایروال را هنوز نصب نکرده اید. امروزه با گسترش ارتباطات و افزایش بسیار زیاد سرعت ها ، حملات اینترنتی نسبت به چند سال پیش بسیار افزایش یافته است. پس نداشتن فایروال و آنتی ویروس فعال بر روی کامپیوتر یک خطر یا ریسک بزرگ محسوب می شود. پس هیچگاه امنیت کامپیوتر خود و حملات هکرها ، برنامه های جاسوسی ، تروجان ها ، ویروس ها ، کرم ها و…دست کم نگیرید.ویژگی های کلیدی نرم افزار:
- استفاده کاملا رایگان از نرم افزار
- کنترل و بررسی بسته های ارسالی و دریافتی
- کنترل و بررسی آی پی های فعال
- کنترل و بررسی سایت ها و صفحات بازدید شده اینترنتی
- کنترل و بررسی نام های الکترونیکی و…
- کنترل و بررسی کوکی ها ، کدها ، pop-up ها و …
- محافظت از اطلاعات شخصی “رمز های عبور” و ایمیل ها
- محافظت دائمی و Active
- محافظت از سیستم در برابر هکرها و حملات اینترنتی
- محافظت از سیستم در برابر اطلاعات ارسالی و دریافتی
- کار به صورت مخفی و بدون مزاحمت
- بروز رسانی خودکار نرم افزار و نصب آپدیت ها
اینها رو سایت کمیاب انلاین گفته نظر شما چیه ؟
من بیشتر از آنتی ویروس به اینا نیاز دارم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
دوست عزیز System Firewall یک فایروال جدید هستش که البته خودم تستش نکردم
تمام اون کارهایی که گفته شده رو هم سایر فایروال ها انجام میدن ( در واقع وظیفه فایروال هستش )
mashhadkhafan
06-05-2009, 16:54
دوستان وين روت چطوريه
باي
دوستان وين روت چطوريه
باي
لطفا کاملتر توضیح بدید
دوستان عزیز سایت matousec با اعمال برخی تغییرات بر روی تست ها
و تغییر نام آن به Proactive Security Challenge ، آخرین نتایج خود را منتشر کرد
جدیدترین ورژن فایروال قدرتمند Online Armor با شناسایی 99% تهدیدات ، عملکردی بینظیر و تقریبا بی نقصی داشت
در رتبه دو هم Comodo Internet Security قرار دارد که با توجه به رایگان بودنش عالی نتیجه گرفته
اما نکته بسیار جالب عملکرد عالی نسخه رایگان فایروال Outpost Firewall Free 2009 بود
که ضمن گذراندن تمامی مراحل و شناسایی 94 درصدی ، توانست حتی از نسخه پولی Outpost هم بهتر نتیجه بگیرد
البته توجه داشته باشید Outpost Security Suite Pro ورژن قدیمی آن بود و با ورود ورژن جدید ، مسلما نتیجه بهتری خواهد گرفت
در پایان هم اگر به جدول بازنده ها نگاهی بیندازیم نام های بزرگ آشنایی رو می بینیم ( تصویر ضمیه شده )
که در این بین محصول رایگان ThreatFire Free که جدیدا وارد تست شده نیز به آنها اضافه شده است
موفق باشید
mashhadkhafan
10-05-2009, 16:58
winrout firewall رو ميگم ديگه
باي
Tornado2800
12-05-2009, 12:42
دوستان من روی سیستم kaspersky internet security نصبه
به نظر شما لازمه که فایروال نصب کنم در کنارش ؟
برای کنترل ورودی و خروجی اطلاعات !! که دقیقا چه چیزی در همین الا داره ورود و خروج میشه ! این خیلی برای من مهمه.
در صورت مثبت بودن پاسخ چه فایروالی ؟
Zone ALARM خوبه ؟ یا outPost?
omid-p30
12-05-2009, 17:39
دوستان من روی سیستم kaspersky internet security نصبه
به نظر شما لازمه که فایروال نصب کنم در کنارش ؟
برای کنترل ورودی و خروجی اطلاعات !! که دقیقا چه چیزی در همین الا داره ورود و خروج میشه ! این خیلی برای من مهمه.
در صورت مثبت بودن پاسخ چه فایروالی ؟
Zone ALARM خوبه ؟ یا outPost?
kis خودش فایروال داره و از اونجا که روی سیستم باید فقط یک فایروال نصب بشه و فایروال کاسپر هم بسیار خوب و عالی هست نیاز به فایروال دیگه ای ندارید.
winrout firewall رو ميگم ديگه
باي
اگر منظور شما Kerio WinRoute Firewall هستش خب این فایروال مخصوص شبکه هستش نه سیستم های خانگی
شرکت Keiro برای سیستم های خانگی محصول Kerio Personal Firewall منتشر میکرد که پس از مدتی دیگر آن را ساپورت نکرد
و امتیاز آن به شرکت Sunbelt واگذار شد و در حال حاضر با نام Sunbelt Personal Firewall منتشر میشود
h.haghighi
21-05-2009, 16:28
سلام آقا مجید
یه سوال داشتم
من از اینترنت adsl استفاذه میکنم حدوداً 5gig تو 3 ماه میتونم استفاده کنم که خیلی کمه
بیشتر این حجم هم به خاطر update شدن نرم افزارا میپره
الان از bitdefender استفاده میکنم که تا نشون میده الکی از اینترنتم استفاده میشه کابل شبکه رو میکشم
ولی نشون نمیده که کدوم نرم افزار به اینترنت وصل شده
eset smart 4 هم نشون میده که شبکه الان فعاله یا نه؟
اگه اره، نشون میده که کدوم نرم افزار به اینترنت وصل شده؟
ممنون
h.haghighi
21-05-2009, 16:29
اگه لطف کنی و یه نرم افزار دیگه هم برای مشکل من معرفی کنی ممنون میشم
موسی*رایانه
22-05-2009, 01:31
System Firewall 1.0.0.0
System Firewall فایروال قدرتمندی است که از امنیت کامپیوتر شما در برابر حملات و تهدیدات اینترنتی و شبکه ای و هرگونه نفوذ غیر مجاز محافظت می کند. این دیواره ی آتش با بررسی تمامی اطلاعات ارسال شده و دریافت شده در کامپیوتر از نفوذ هکرها ، برنامه های جاسوسی ، تروجان ها ، ویروس ها ، کرم ها و… جلوگیری می کند. شاید فکر کنید که نرم افزارهای فایروال سرعت ارسال/دریافت اطلاعات را در کامپیوتر تا حدودی پایین می آورند. اما این نکته را یادآور می شویم که اینگونه نرم افزارها در سرعت ارسال/دریافت اطلاعات هیچگونه تاثیری ندارند و سرعت همانند زمانی است که فایروال را هنوز نصب نکرده اید. امروزه با گسترش ارتباطات و افزایش بسیار زیاد سرعت ها ، حملات اینترنتی نسبت به چند سال پیش بسیار افزایش یافته است. پس نداشتن فایروال و آنتی ویروس فعال بر روی کامپیوتر یک خطر یا ریسک بزرگ محسوب می شود. پس هیچگاه امنیت کامپیوتر خود و حملات هکرها ، برنامه های جاسوسی ، تروجان ها ، ویروس ها ، کرم ها و…دست کم نگیرید.ویژگی های کلیدی نرم افزار:
- استفاده کاملا رایگان از نرم افزار
- کنترل و بررسی بسته های ارسالی و دریافتی
- کنترل و بررسی آی پی های فعال
- کنترل و بررسی سایت ها و صفحات بازدید شده اینترنتی
- کنترل و بررسی نام های الکترونیکی و…
- کنترل و بررسی کوکی ها ، کدها ، pop-up ها و …
- محافظت از اطلاعات شخصی “رمز های عبور” و ایمیل ها
- محافظت دائمی و Active
- محافظت از سیستم در برابر هکرها و حملات اینترنتی
- محافظت از سیستم در برابر اطلاعات ارسالی و دریافتی
- کار به صورت مخفی و بدون مزاحمت
- بروز رسانی خودکار نرم افزار و نصب آپدیت ها
اینها رو سایت کمیاب انلاین گفته نظر شما چیه ؟
من بیشتر از آنتی ویروس به اینا نیاز دارم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
خوب بالاخره به خودم جرات دادم:5: و امتحانش کردم
جواب منفی:2: هرگز شما این کار رو نکنید البته یا این نسخه خراب بوده یا ... که البته من این احتمال رو نمیدم که خراب باشه
پس از نصب میگه ریست کن بعدش:41: دیگه بالا نمیاد:18: تا قبل از بالا اومدن ولکام
خوب بالاخره به خودم جرات دادم:5: و امتحانش کردم
جواب منفی:2: هرگز شما این کار رو نکنید البته یا این نسخه خراب بوده یا ... که البته من این احتمال رو نمیدم که خراب باشه
پس از نصب میگه ریست کن بعدش:41: دیگه بالا نمیاد:18: تا قبل از بالا اومدن ولکام
همه این کارها را Outpost pro هم انجام میده و نیازی به امتحان کردن فایروال های دیگه نیست. Outpost pro هنوز هم قابلیت هایی رو داره که هیچ کدام از فایروالها ندارند. البته فایروال هایی هستند که در یکی دو سال اخیر سعی کردند امکاناتی نظیر امکانات اوتپوست را داشته باشند اما باز هم نتونستند همه امکانات را در خود جای بدند. مثلا 1 نمونه اش اضافه شدن پلاگین هایی مانند IP Blocker و یا Who is است.
mehdi_gh27
19-06-2009, 13:47
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم در این رابطه من رو راهنمایی بفرمایید :
من از آنتی ویروس node32 ورژن 4 استفاده میکنم و میخوام یک fire wall خوب در کنارش داشته باشم . ممنون میشم در این رابطه راهنمایی بفرمایید .
از چه فایروالی استفاده کنم ؟ فایروالی که در هنگام کارکردن اذیت نکنه و با این آنتی ویروس سازگار باشه .
با تشکر
mehdi_gh27
19-06-2009, 16:33
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم در این رابطه من رو راهنمایی بفرمایید :
من از آنتی ویروس node32 ورژن 4 استفاده میکنم و میخوام یک fire wall خوب در کنارش داشته باشم . ممنون میشم در این رابطه راهنمایی بفرمایید .
از چه فایروالی استفاده کنم ؟ فایروالی که در هنگام کارکردن اذیت نکنه و با این آنتی ویروس سازگار باشه .
با تشکر
دوستان ممنون میشم در این رابطه من رو کمی با عجله تر :20: راهنمایی کنید . حقیقتش همچنان منتظرم !
آیا استفاده از یک فایروال مجزا با آنتی ویروس nod32 خوبه یا دوستان پیشنهاد میدند از نسخه سکیوریتی سوئیت آن استفاده بشه ؟
و در رابطه با فایروالهای مناسب که در عمل کارایی خودشون رو نشون دادند ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر
منتظر پاسخ شما هستم
جدیدترین تست های سایت matousec بر روی محصولات جدید در ماه گذشته میلادی انجام شد
مهمترین نکته افزایش چشمگیر قدرت و کیفیت فایروال کسپرسکی است که با ارئه نسخه 2010 ضمن گذراندن 10 مرحله تست توانست درجه عالی را کسب کند. بدین ترتیب از این پس باید فایروال کسپرسکی را جزو قدرتمندترین و حرفه ای ترین فایروالهای دنیا به حساب آورد. فایروالی که محصولاتی نظیر online Armor ، Outpost و Comodo را به چالش خواهد کشاند
در جدول بازنده ها هم طبق معمول شرکت های بزرگ آنتی ویروس جا دارند که هیچگونه پیشرفتی در زمینه کیفیت فایروال آنها دیده نشد
موفق باشید
tajrobenik
21-07-2009, 16:19
سلام....
کدوم سایت برم تا سیستم رو از لحاظ امنیت تست کنه؟؟؟/
با آموزش اگه بدین خوبه
جدیدا کرک کاسپر اسکی خیلی زود به زود از کار میفته خیلی اذیت میکنه.دنبال یک محصول مشابه میگردم که هم فایروال باشه هم به نوعی آنتی ویروس.
هم نقل و انتقالات در اینترنت رو کنترل کنه برام هم احیانا فایلهای مخرب در سیستم رو شناسایی کنه.حالا اگر ترکیبی هم بود مثلا یک فایروال در کنار یک آنتی ویروس مشکلی نداره.از لحاظ استفاده از منابع هم مهم نیست.بدلیل کارم باید امنیت سیستممم بالا باشه.
فقط مثل کاسپر هر دقیقه دنگ و فنگ کرک هم نداشته باشه!
مرسی
amir_rafie
07-08-2009, 20:41
سلام به همگی ،،، ميخواستم يه مشورت ازتون بگيرم ،، سيستم امنيتی لپتاپ من متشکل از 4 تا برنامه هستش:
AVIRA Antivir 9 -Personal free edition
Agnitum outpost firewall pro 6.5
Malware bytes anti malware
USB disk security
از lan و wifi و ... خيلی استفاده ميکنم، روزی 10 جور flash memory هم بهش ميزنم و تا حالا هيچ مشکلی نداشتم ، فقط يه مشکلی که دارم اينه که بعضی وقتها که windows بالا مياد، آرم آويرا باقی ميمونه و نميره و مجبورم که reset کنم، البته hang نميکنه و فقط بايد خيلی معمولی reset کنم، مشخصه که avira و outpost با هم conflict دارن چون در همين لحظه آرم outpost در قسمت quick lauch هم freeze ميشه،،،، البته به ندرت اينجوری ميشه، مثلا هر 10-12 باری که تازه laptop رو روشن ميکنم يه بار اين اتفاق ميوفته و بايد reset کنم،،
در اين تست matousec فايروال online armor personal رو ديدم ، نظرتون در موردش چيه ؟ ارزش داره جايگزين outpost بکنمش؟ با avira مشکلی نداره؟
hamilton
08-08-2009, 07:39
سلام به همگی ،،، ميخواستم يه مشورت ازتون بگيرم ،، سيستم امنيتی لپتاپ من متشکل از 4 تا برنامه هستش:
AVIRA Antivir 9 -Personal free edition
Agnitum outpost firewall pro 6.5
Malware bytes anti malware
USB disk security
از lan و wifi و ... خيلی استفاده ميکنم، روزی 10 جور flash memory هم بهش ميزنم و تا حالا هيچ مشکلی نداشتم ، فقط يه مشکلی که دارم اينه که بعضی وقتها که windows بالا مياد، آرم آويرا باقی ميمونه و نميره و مجبورم که reset کنم، البته hang نميکنه و فقط بايد خيلی معمولی reset کنم، مشخصه که avira و outpost با هم conflict دارن چون در همين لحظه آرم outpost در قسمت quick lauch هم freeze ميشه،،،، البته به ندرت اينجوری ميشه، مثلا هر 10-12 باری که تازه laptop رو روشن ميکنم يه بار اين اتفاق ميوفته و بايد reset کنم،،
در اين تست matousec فايروال online armor personal رو ديدم ، نظرتون در موردش چيه ؟ ارزش داره جايگزين outpost بکنمش؟ با avira مشکلی نداره؟
دوست عزيز سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.يا سوال خود را در تاپيك Avira و يا در تاپيك Outpost مطرح كنيد.لطفا از فونت معمولي هم براي نگارش مطالب خود استفاده كنيد.
amir_rafie
08-08-2009, 07:55
من بيشتر در مورد online armor پرسيدم، چون تاپيک نداره، ميشه با outpost مقايسه اش کنيد....
hamilton
08-08-2009, 09:45
من بيشتر در مورد online armor پرسيدم، چون تاپيک نداره، ميشه با outpost مقايسه اش کنيد....
كار مقايسه فايروالها يك كار تخصصي است و اينطور نيست كه كسي بگه فلان فايروال قدرتمند تره.معيار و ملاك بررسي قدرت فايروالها در زمينه هاي مختلف تستهايي است كه توسط موسسات معتبر و تخصصي صورت ميگيره كه نتايج آن اعلام شده است.توصيه من هم مراجعه به همان تستهاي انجام شده ميباشد.
noisymind
05-09-2009, 22:01
اگه میشد فقط با فایروال کسپر کار کرد عالی میشد چون من اصلا با آنتی ویروسش حال نمیکنم!
redstorm88
15-09-2009, 12:49
سلام سایت matousec طی تستی که در june 2009 انجام داد نتایج رترین فایروالها رو اعلام کرد در تست قبلی کهhamilton عزیز ارائه داده بود کسپر تونسته بود بعد از online armor مقام دوم رو کسب کنه ولی در آخین تست
به مقام چهارم رسید که جای سوال داره و pc tools که در تست قبلی مقام دهم!!!! رو داشت در این تست با یک نسخه ارتقا به مقام دوم دست پیدا کرد
نتایج هر دو تست رو براتون میزارم
نتیجه تست قبلی:
نتیجه جدیدترین تست:
بهرحال online armor در هر دو تست مقام اول رو داره ولی جالبه که توی این تست حتی یه تاپیک مستقل نداره
جالبتر اینکه فایروالهای معروف مثلnod symantec رو رده های پایین هستند
لیست فایروالهای ضعیف در تست جدید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروالهایی مثل پاندا و نود در رده های پایین هستند
موفق باشید
p30 vahid
15-09-2009, 14:21
نتیجه تست قبلی:
نتیجه جدیدترین تست:
خوب اینکه الان جفتش یکی هست که!!!!!!!!!!!!!!!!!
redstorm88
15-09-2009, 15:56
سلام تصحیح شد
siavashjal
16-09-2009, 10:22
نیازی به تصحیح نیست اون چیزی که شما به عنوان نتیجه جدیدترین تست اعلام کردید درسته:
reza_3722
16-09-2009, 10:55
نیازی به تصحیح نیست اون چیزی که شما به عنوان نتیجه جدیدترین تست اعلام کردید درسته:
توی این تست فایروال ویندوز 7 شرکت داده نشده
چون تغییراتی داشته و ایرادایی که بهش میگرفتند مثل عدم کنترل دقیق برنامه ها و ترافیک خروجی و ... ظاهرا توی این ویندوز برطرف شده میخواستم نظر دوستان رو درباره ش بدونم :question:
راستی چطور ممکنه نسخه مجانی Outpost از پولی اون عملکرد بهتری داشته باشه!؟
اولین باره همچین چیزی میبینم :blink:
redstorm88
16-09-2009, 13:35
توی این تست فایروال ویندوز 7 شرکت داده نشده
چون تغییراتی داشته و ایرادایی که بهش میگرفتند مثل عدم کنترل دقیق برنامه ها و ترافیک خروجی و ... ظاهرا توی این ویندوز برطرف شده میخواستم نظر دوستان رو درباره ش بدونم :question:
راستی چطور ممکنه نسخه مجانی Outpost از پولی اون عملکرد بهتری داشته باشه!؟
اولین باره همچین چیزی میبینم :blink:
سلام
توی تست قبلی کسپر دوم بود ولی توی جدید چهارم شده
منم برام خیلی جالبه که نسخه رایگان از پولی بالاتره مثلا online armor پولیش اوله ولی رایگانش هفتمه
ولی اینکه رایگانش از پولیش بالاتره نشاندهنده ضعفش هست من اصلا زا outpost خوشم نمیاد خیلی گیره اعصابتو خورد میکنه
redstorm88
16-09-2009, 13:40
جدیدا کرک کاسپر اسکی خیلی زود به زود از کار میفته خیلی اذیت میکنه.دنبال یک محصول مشابه میگردم که هم فایروال باشه هم به نوعی آنتی ویروس.
هم نقل و انتقالات در اینترنت رو کنترل کنه برام هم احیانا فایلهای مخرب در سیستم رو شناسایی کنه.حالا اگر ترکیبی هم بود مثلا یک فایروال در کنار یک آنتی ویروس مشکلی نداره.از لحاظ استفاده از منابع هم مهم نیست.بدلیل کارم باید امنیت سیستممم بالا باشه.
مرسی
سلام پیشنهاد میکنم آنتی ویروس رو avira بزاری و فایروال هم pc tools firewall plus6
babialex
29-09-2009, 17:48
بهترین فایروال برای ویندوز 7 چیه ؟ فایروال این آنتی ویروس ها کدوماشون خوبن ؟
این لینک اعتباری داره ؟
Mr.Vahid
18-10-2009, 23:30
بهترین فایروال برای ویندوز 7 چیه ؟ فایروال این آنتی ویروس ها کدوماشون خوبن ؟
این لینک اعتباری داره ؟
comodo بهترین فایروال واسه ویندوز سون هست خودم امتحان کردم
بهترین فایروال در اینترنت سکوریتی ها برای کاسپراسکای هستش
اون سایت هم بسیار معتبر هست!
Mr.Vahid
18-10-2009, 23:38
با این برنامه کوچک می توانید ضریب امنتی سیستم خودتون رو چک کنید البته امکان داره انتی ویروس شما اونو به عنوان ویروس شناسایی کنه که باید غیر فعالش کنید چون ویروس نیست!
carnation
01-11-2009, 22:53
سلام
یه سوال دارم از اساتید : فایروال انتی ویروس AVG خوبه؟ من ورژن 9.8 رو دارم که اپدیت هم میشه . یه فایروال خوب میخوام که که بدون پیغام دادن اجازهی برقراری ارتباط با پورت ها رو نده!!
ویندوز ویستا دارم و این که ADSL دارم و زیاد دانلود میکنم
Mr.Vahid
01-11-2009, 23:51
سلام
یه سوال دارم از اساتید : فایروال انتی ویروس AVG خوبه؟ من ورژن 9.8 رو دارم که اپدیت هم میشه . یه فایروال خوب میخوام که که بدون پیغام دادن اجازهی برقراری ارتباط با پورت ها رو نده!!
ویندوز ویستا دارم و این که ADSL دارم و زیاد دانلود میکنم
فایروا avg نتنها خوب نیست بلکه بسیار ضعیف هم هست!
carnation
02-11-2009, 00:02
فایروا avg نتنها خوب نیست بلکه بسیار ضعیف هم هست!
دیدم . بله حق با شماست حالا با این تفاسیر چه چیزی بهتر هستش من بریزم؟ البته این جا نوشته AVG security
با توجه با ویستا و ADSL و دانلود زیاد چی بریزم؟ راستی symantec security هم دارم ولی فایروال نداره! یه چیزی میخوام که با اونم هماهنگ باشه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
Mr.Vahid
02-11-2009, 00:46
دیدم . بله حق با شماست حالا با این تفاسیر چه چیزی بهتر هستش من بریزم؟ البته این جا نوشته AVG security
با توجه با ویستا و ADSL و دانلود زیاد چی بریزم؟ راستی symantec security هم دارم ولی فایروال نداره! یه چیزی میخوام که با اونم هماهنگ باشه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
شما باید یا از یک اینترنت سکوریتی استفاده کنید یا از یک فایروال همراه با انتی ویروس استفاده کنید
در اینترنت سکوریتی ها فقط کاسپراسکای و تا حدودی نورتون خوب هستند
در مورد دوم هم به نظر من بهترین مکمل فایروال COMODO با انتی ویروس NOD32 هستند
اون SYMANEC SECURITY هم پاک کن!
carnation
02-11-2009, 22:26
شما باید یا از یک اینترنت سکوریتی استفاده کنید یا از یک فایروال همراه با انتی ویروس استفاده کنید
در اینترنت سکوریتی ها فقط کاسپراسکای و تا حدودی نورتون خوب هستند
در مورد دوم هم به نظر من بهترین مکمل فایروال COMODO با انتی ویروس NOD32 هستند
اون SYMANEC SECURITY هم پاک کن!
ممنون دوست عزیر
لینکی از نورتون هست برای دانلود؟ که مشکل اپدیت و کرک و سزیال نداشته باشه؟
Mr.Vahid
02-11-2009, 23:13
ممنون دوست عزیر
لینکی از نورتون هست برای دانلود؟ که مشکل اپدیت و کرک و سزیال نداشته باشه؟
dany_3p4u
09-11-2009, 20:14
من از McAfee Firewall 8.0.493 استفاده می کردم و ازش راضی هم بودم که روی 7 نصب نمی شه
Online Armor Personal Firewall وOutpost Firewall عم همچنین
بناچار comodo را ریختم - ولی گویا با avira antivirus فری مشکل داره
من آتنی ویروس آویرا برام مهمه - کسی پیشنهادی نداره ؟؟؟
dany_3p4u
16-11-2009, 11:27
من از McAfee Firewall 8.0.493 استفاده می کردم و ازش راضی هم بودم که روی 7 نصب نمی شه
نبود ؟؟؟ ========
hamilton
17-11-2009, 11:59
نبود ؟؟؟ ========
توصيه ميكنم از بسته هاي اينرتنت سكيوريتي استفاده كنيد كه مشكل سازگاري با ويندوز 7 و نيز باهم را نداشته باشند.
با توجه به اينكه نسخه نهايي ويندوز7 تازه منتشر شده يه مدت زمان ميبره تا شركتها محصولات سازگار با آن را منتشر كنند.
kasra_khan2003
01-12-2009, 01:28
سلام، من چندین سال بود که از Zone Alarm استفاده میکردم، اما اینبار گفتم که از Comodo استفاده کنم...
حالا یه مشکلی هست، حواسم نبود و حین کار، یه چیز رو Isolated انتخاب کردم، چطور اون رو عوض کنم؟
دقیق تر اگه بخوام بگم:
موردی که مارک شده، زمانی اتفاق افتاد که میخواستم داخل Chrome برم به P R O X Y Seitting و حالا تا زمانی که Defence + Security Level رو رو Disable نذارم، نمیتونم اون پنجره رو باز کنم! چاره چیه؟
Shahroozs2
17-12-2009, 20:36
سلام دوستان
ایا فایروال avira9 قابل اطمینان هست یا نه؟
سلام دوستان
ایا فایروال avira9 قابل اطمینان هست یا نه؟
همونطور که از اسمش معلومه بسته اینترنت سکوریتی فقط شامل فایروال است. یعنی فقط Application Control داره تا بتونید برنامه های خودتون رو برای اتصال به اینترنت کنترل کنید. خیلی از دوستان اینجا میبینم که فایروال رو با HIPS اشتباه میگیرند و در اکثر تست هایی که انجام شده بوضوح دیده میشه که تست فایروال ها رو با تست HIPS ها یکی کردند. مثلا فایروال هایی مانند Outpost Pro و یا COMODO هم دارای فایروال هستند و هم HIPS اما فایروال AVIRA فقط یک فایروال است.
با ZoneAlarm version:8.0.298.000 خوب جواب میده
روی ویندوز 7 من Outpost 6.7.1 را تست کردم و بخوبی کار میکنه. مشکلی نداره. اتفاقا با آنتی ویروس Avira هم نصبش کردم.
Outpost pro دو تا نسخه 32 بیتی و 64 بیتی داره. شما باید ببینی ویندوزت چیه همون نسخه رو نصب کنی.
redstorm88
07-01-2010, 16:17
سلام
طی یک مقایسه در تاریخ 2009-12-11 بین
Online Armor Premium 4.0.0.15
PC Tools Firewall Plus 6.0.0.86
که PC Tools تونسته با ضریب 100% اول و Online Armor با 99% دوم بشه
......................
دومین مقایسه در 2009-10-29 بین
AVG Internet Security 9.0.697
G DATA InternetSecurity 2010 20.1.0.50
Norton Internet Security 2010 17.0.0.136 گ
انجام شده که نورتون همانند نسخه قبلی یعنی 2009 فقط 67% ضریب امنیتی رو از سایت معروف matousec کسب کرده و خیلی جالبه که بدونید GDATA و AVG توی تست رد شدند(قابل توجه طرفداران !!!!!!!!!)
noisymind
07-01-2010, 16:30
همیلتون جان نتیجه آخرین و معتبرترین تست رو هم اگه بذاری تو پست اول دیگه خیلی عالی میشه.
hamilton
08-01-2010, 09:06
همیلتون جان نتیجه آخرین و معتبرترین تست رو هم اگه بذاری تو پست اول دیگه خیلی عالی میشه.
حتما سعي ميكنم اينكار رو انجام بدم.در مورد تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها اينكار را انجام دادم.در مورد اين تاپيك هم به روي چشم.
با تشكر.
siavashjal
22-01-2010, 11:10
این هم آخرین مقایسه فایروال ها :
یعنی منی که نود32 اینترنت سکیوریتی دارم هم حتما باید یک فایروال بگذارم؟ کدوم بگذارم بهتره؟
Oracle_Eldorado
29-01-2010, 07:57
ببخشید دوستان من الان چند وقتیه که آنتی ویروس نصب نکردم و خوشبختانه تاحالا مشکلی پیش نیومده !
ولی نمیدونم چی خوبه که نصب کنم .
هم یه نرم افزار قوی باشه ، هم دردسرش کم باشه .
نه مثل NOD هر روز سریال بهش بدی یا مثل Kasper واسش هر روز KEY بگیری .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .
مرسی .
hamilton
30-01-2010, 13:56
ببخشید دوستان من الان چند وقتیه که آنتی ویروس نصب نکردم و خوشبختانه تاحالا مشکلی پیش نیومده !
ولی نمیدونم چی خوبه که نصب کنم .
هم یه نرم افزار قوی باشه ، هم دردسرش کم باشه .
نه مثل NOD هر روز سریال بهش بدی یا مثل Kasper واسش هر روز KEY بگیری .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .
مرسی .
دوست عزيز اين تاپيك تاپيك اختصاصي مقايسه فايروالهاست و در مورد آنتي ويروسها نيز در اين تاپيك بحث نميشه.
در مورد آنتي ويروسها هم ميتونيدنتايج جديدترين تستها جهت تصميم گيري براي انتخاب آنتي ويروس را در پست اول تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها پمشاهده كنيد.
در مورد كرك و سريال هم كه اشاره كرديد بايد خدمت شما عرض كنم كه محصولات غير اصل كلا مشكل كرك و سريال را دارند و اين در مورد اكثر قريب به اتفاق آنتي ويروسها صدق ميكنه.
Lord_theOne
12-02-2010, 09:32
کدام فایروال سازگاری بهتری دارد و در شبکه های بزرگ مشکل بهم نمی زند؟
مخصوصا این دو
Online Armor Premium
PC Tools Firewall Plus
معمولا هم نود 32 نصب می کنم
saeid333
17-02-2010, 21:29
سلام
بين كاسپارسكي اينترنت سكوريتي 2010 و نورتون اينترنت سكوريتي 2010 كدامشان فايروال بهتري دارند
Advanced Ali-001
17-02-2010, 21:48
سلام
بين كاسپارسكي اينترنت سكوريتي 2010 و نورتون اينترنت سكوريتي 2010 كدامشان فايروال بهتري دارند
کسپر اسکای بهتر وقوی تره نسبت به نورتون اگه پستهارویه نیگاه بندازی در ایران کاسپر خیلی بهتره وخیلی ازش استقبال شده ویه خوبی که داره عین بچه آدم کار میکنه هی گیر نمیده:31:
Highbury
20-02-2010, 12:59
آنتی ویروس avast رو میخوام نصب کنم.برای اینکه کاملا سیستم امنیتش حفظ بشه شما چه فایروال و ... پیشنهاد میکنید که هم با ویندوز 7 32 بیتی خوب مچ بشه و هم با اوست 5 آنتی ویروس در ضمن رایگان هم باشه و دردسر کرک و لایسنس و ... نداشته باشه
اگه لینک آخرین ورژنش رو هم بدین ممنون میشم
comodo خوبه؟
alireza_farshid
23-02-2010, 19:04
دوستان بنده هم سوالم مثل دوستمونه . فایروال ویندوز 7 قدرتش در چه حدیه؟؟؟؟ اگه خوب نیست که احتمالا نیست پشنهاد اساتیدمون چیه؟
hamilton
23-02-2010, 21:12
دوستان بنده هم سوالم مثل دوستمونه . فایروال ویندوز 7 قدرتش در چه حدیه؟؟؟؟ اگه خوب نیست که احتمالا نیست پشنهاد اساتیدمون چیه؟
بايد ديد شما چه ميزان از مباحث مربوط به امنيت و برنامه هاي امنيتي اطلاع داريد.يك نسخه خاص را نميشه براي همه پيچيد.ممكنه يك فايروال معمولي مانند فايروال خود ويندوز براي من نوعي كفايت كنه و براي يك فرد حرفه اي با سطح دانش بالا و وضعيت فعاليتي و شغلي يك محصول حرفه اي كارگشا باشه.تركيب آنتي ويروس و فايروال نيز اهميت داره چرا كه برخي محصولات باهم سازگاري ندارند.ولي به عنوان يك كاربر معمولي با كارهاي معمول يك اينترنت سكيوريتي ميتونه امنيت لازم را فراهم كنه.در خصوص فايروال اينترنت سكيوريتي ها هم ميتونيد به نتايج آخرين تستها كه در 4-5 صفحه قبل موجود ميباشه مراجعه نماييد.
alireza_farshid
23-02-2010, 21:52
بايد ديد شما چه ميزان از مباحث مربوط به امنيت و برنامه هاي امنيتي اطلاع داريد.يك نسخه خاص را نميشه براي همه پيچيد.ممكنه يك فايروال معمولي مانند فايروال خود ويندوز براي من نوعي كفايت كنه و براي يك فرد حرفه اي با سطح دانش بالا و وضعيت فعاليتي و شغلي يك محصول حرفه اي كارگشا باشه.تركيب آنتي ويروس و فايروال نيز اهميت داره چرا كه برخي محصولات باهم سازگاري ندارند.ولي به عنوان يك كاربر معمولي با كارهاي معمول يك اينترنت سكيوريتي ميتونه امنيت لازم را فراهم كنه.در خصوص فايروال اينترنت سكيوريتي ها هم ميتونيد به نتايج آخرين تستها كه در 4-5 صفحه قبل موجود ميباشه مراجعه نماييد.
همیلتون عزیز ممنون
خب تقریبا میشه گفت در سطح حرفه ای و زمان آنلاین بودن زیاد پیشنهاد شما چیه؟
من بعد از مطالعه کلی چند صفحه قبل تصمیم گرفتم در کنار اوست 5 از آرمور 4 استفاده کنم. البته اینم باید اضافه کنم که تقریبا 2 سال از اینترنت سکیوریتی نورتون استفاده میکردم و عالی بود
hamilton
23-02-2010, 23:00
همیلتون عزیز ممنون
خب تقریبا میشه گفت در سطح حرفه ای و زمان آنلاین بودن زیاد پیشنهاد شما چیه؟
من بعد از مطالعه کلی چند صفحه قبل تصمیم گرفتم در کنار اوست 5 از آرمور 4 استفاده کنم. البته اینم باید اضافه کنم که تقریبا 2 سال از اینترنت سکیوریتی نورتون استفاده میکردم و عالی بود
Armor فايروال خيلي خوبيه.در مورد Avast نظر خاصي ندارم.پيشنهاد من استفاده از اينترنت سكيوريتي كاسپر 9.0.736 ميباشه كه در جديدترين تستهاي انجام شده بر روي فايروالها امتياز بسيارخوبي را كسب كرده.باز اگر موردي بود در خدمتم.
مرسی
.................................................. ................................
می تونید از بیت دفندر استفاده کنید .......
به طور مثال نسخه اینترنت سکوریتی این آنتی ویروس دارای امکانات:
1.آپ دیت آفلاین( به صورت بسته های قابل نصب که توسط خود بیت دیفندر ارائه میشه )
2.اسکن ویروس چند لایه و قوی با امکانات و موتور جست جوی هوشمند
3.داراری Anti phishing و Anti Spam قوی و کار آمد
4.parental control که یه بخشی هست برای خانواده ها که دسترسی فرزندانشون رو به اینترنت و چیزای دیگه محدود می کنه
5.privacy control که کنترلی دقیق و قوی به رجیستری .، کوکی های اجرا شده رو سیستم ، . اسکریپت های اجرایی داره تا مبادا سیستم ازین طریق آلوده به ویروس یا بد افزاری بشه
6.یه فایر وال قوی که می تونید از طریق اون رول ها و دستورات اجرایی برای برنامه هایی که به اینترنت وصل می شن بنویسید و دسترسی یه سری از برنامه ها به اینترنت رو غیر ممکن کنید ، شبکه تون رو مدیریت کنید ، برنامه های در حال اجرا که از اینترنت استفاده می کنن رو مشاهده و مدیریت کنید .
7.بخش Encryption که به مسنجر ها نظارت داره تا از طریق چت و برنامه های مسنجری سیستمتون آلوده نشه
8.بخش Game mode که در واقع بخشی هستش که وقتی در سیستم بازی یا برنامه سنگینی مثل فتوشاپ اجرا میشه به صورت خودکار شروع به فعالیت میکنه و استفاده آنتی ویروس از منابع سخت افزاری رو به حد اقل می رسونه تا برای اجرای بازی ها یا برنامه های سنگین مشکلی به وجود نیاد
9. بخش Home Network که شبکه خانگی رو کنترل میکنه و میتونید یه شبکه امن رو با اون ایجاد کنید ( در این حالت باید چند تا سیستم داشته باشید و روشون بیت دفندر نصب باشه تا با هم یه شبکه امن رو تشکیل بدن و در واقع یه پوسته محافظ بر روی شبکه داخلی میزاره برای امنیت بیشتر سیستم ها )
خیلی امکانات دیگه که تا باهاش کار نکنید متوجهشون نمی شید.
برای اطلاعات بیشتر می تونید به این جا مراجعه کنید ( کرکش هم مثل ساعت کار میکنه و مشکلی نداره )
alireza_farshid
03-03-2010, 11:31
ممنون از همیلتون و کورتول عزیز
آقا یه مشکل ( یا سوال) که دارم اینه که با اینکه فایروال نصبه اما نتورک شیلد اوست هز از چند گاهی نشون میده یکی ( یک برنامه ) با DCOM Exploit میخواد وارد سیستم بشه که بلاکش میکنه. حالا من موندم که اینو مگه نباید خود فایروال بلاک کنه؟؟؟
Shahroozs2
04-03-2010, 16:55
سلام
یه سوال دارم کار HIPS در فایروال چیه؟
M E H R A N
05-03-2010, 17:25
سلام
یه سوال دارم کار HIPS در فایروال چیه؟
توضیح کامپیوتریش و همچنین کلمه کاملش میشه Host-Based Intrusion Prevention System.
توضیح خودمونی و ساده اش هم اینه که هر چیزی در سیستمتون بخواد تکون بخوره, آپدیت بشه و تغییراتی رو بوجود بیاره فقط HIPS است که میتونه همه اینها رو با هم بهتون خبر بده. معمولا در این 3 تا 4 سال اخیر فایروال ها سعی کردند قابلیت HIPS را هم به فایروالشون اضافه بکنند تا بصورت یک لایه دفاعی دیگه بشه از سیستم محافظت کرد. اما نرم افزارهای HIPS دیگری وجود دارند که در اصل فقط بعنوان یک HIPS عمل میکنند و فایروال ندارند. تست هایی که در سایت matousec.com انجام میشه و نتیجه هاش در صفحات قبل قرار داره همه ش سیستم HIPS رو تست کرده نه خود فایروال ها رو. برای تست یک فایروال باید اسکن پورتهای ورودی و خروجی انجام بشه و یا حملاتی به مک آدرس و ... انجام بشه تا بشه متوجه شد که این فایروال میتونه در مقابل این نوع حملات پاسخگو باشه یا خیر.
اگه کسی تست کرده ! لطفا راهنمایی کنه در کنار avast چه فایروالی تداخل نداره ؟ یعنی باعث نمیشه network shield و بقیه ی شیلدها دچار اختلال بشن ؟
alireza_farshid
06-03-2010, 22:55
اگه کسی تست کرده ! لطفا راهنمایی کنه در کنار avast چه فایروالی تداخل نداره ؟ یعنی باعث نمیشه network shield و بقیه ی شیلدها دچار اختلال بشن ؟
در کنار اوست بهترین انتخاب کومودو هست و البته آنلاین آرمور هم خوبه ولی بعد از استفاده از هردوش من کومودو رو پیشنهاد میکنم البته فقط فایروالش رو نصب کنید
مشکلی هم با شیلد ها ندارن هیچکدوم
siavashjal
06-03-2010, 23:11
من الان در کنار avast از فایروال pctools استفاده می کنم که هیچ مشکلی با هم ندارند. در ضمن این فایروال از نظر قدرت به اندازه کمودو هستش و کار با اون خیلی سادست و تنظیمات پیچیده کمودو رو هم نداره.
با تشکر از alireza_farshid و siavashjal . من کمودو رو تست کردم . شیلدهای avast رو از کار انداخت . ولی یه گزینه برا آنتی ویروس هم توش داشت که موقع install نمیشه اون رو برداشت . اگه میشه یه لینک برا دانلود کردن فایروال خالی بذارین . یا حتی المقدور یه فایروال غیر شخصی (که خودش تنضیمات رو انجام بده ) معرفی کنید . با تشکر بسیار.
Dr Hannibal
07-03-2010, 10:39
با تشکر از alireza_farshid و siavashjal . من کمودو رو تست کردم . شیلدهای avast رو از کار انداخت . ولی یه گزینه برا آنتی ویروس هم توش داشت که موقع install نمیشه اون رو برداشت . اگه میشه یه لینک برا دانلود کردن فایروال خالی بذارین . یا حتی المقدور یه فایروال غیر شخصی (که خودش تنضیمات رو انجام بده ) معرفی کنید . با تشکر بسیار.
شما از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید. ( انتی ویروس + فایروال )
نصب فایروال جداگانه برای اشخاصی هست که می خوان تنظیمات پیچیده ای قرار بدهند.
اگر تنظیمات پیچیده نمیخواهید نسخه سکیوریتی آنتی ویروستون رو نصب کنید. مثلا اگر از نود32 استفاده میکنید اسمارت سکیورتی رو نصب کنید. و یا اگر هم دارید ;) نصب 2 فایروال توصیه نمیشه !
alireza_farshid
07-03-2010, 18:48
دوست عزیز شما احتمالا اینترنت سکوریتی رو کامل نصب کردید. در خلال نصب شما باید تیک انتی ویروس رو غیر فعال میکردید ( که احتمالا نکردید)
من هم به شما توصیه میکنم از یک اینترنت سکیوریتی استفاده کنید تا مشکلات کانفیگ کردن رو نداشته باشید
mm_yaghoob
15-03-2010, 21:23
سلام
ميخواستم بپرسم اين گزينه هاي كه در هنگام نصب فايروالها هستش چه معني داره
مثلا" همون گزينه اوال در شكل بالا
------------------------------
يا در شكل زير
گزينه دوم و سوم چه فرقي با هم دارند
ميشه بيشتر توضح بديد
alireza_farshid
16-03-2010, 07:11
سلام
ميخواستم بپرسم اين گزينه هاي كه در هنگام نصب فايروالها هستش چه معني داره
مثلا" همون گزينه اوال در شكل بالا
------------------------------
يا در شكل زير
گزينه دوم و سوم چه فرقي با هم دارند
ميشه بيشتر توضح بديد
دوست عزیز گزینه فایروال که مشخصه چیه ---> دیواره آتش که عبور و مرورها رو روی کانکشن ها و شبکه بررسی میکنه Defence+ این قابلیت به عنوان malware protection و trojan protection هم شناخته میشه که البته اگر نصبش نکنید بهتره چون روی اکثر آنتی ویروسها هستش و احتمال کند شدن و تداخل با آنتی ویروس هستش و البته windows defender هم عملکرد مشابهی داره leak protection همینطور که از اسمش پیداست حفره های امنیتی رو بررسی میکنه که البته خود برنامه هم استفاده از اون رو درصورت عدم استفاده از defence پیشنهاد میده
فایروال ashampoo رو کنار avast تست کردم بدک نبود . ( ورژن مجانی ) امکانات خیلی زیادی نداره ولی برا مبتدی هایی مثل خودم خوبه . مخصوصا که یک حالت easy mode هم داره .
masoud.b
20-03-2010, 01:45
من avast رو با outpost استفاده میکنم الان نزدیک 1 ساله که این دو در کنار هم هستن و منم کنارشون به خوبیو خوشی زندگی میکنم. اونا که با هم مشکلی ندارن منم باهاشون مشکلی ندارم. همچی ارومه من چقدر خوشحالم:31:
alireza_farshid
29-03-2010, 02:07
نتیجه آخرین تست فایروال ها ( فوریه 2010) ماتوسک
---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
Dr Hannibal
29-03-2010, 06:56
اینترنت سکوریتی زون آلارم جالب بود...
واقعا امتیاز نود 32 جالبه
4% واقعا فکر می کردم بالا تر ازاینا باشه
نکته ی جالب دیگه این که امتیاز نسخه ی رایگان out post از نسخه ی غیز رایگان بیشتره
V E S T A
08-04-2010, 14:26
سلام
انتی ویروس من نود32 (smart security)هست..بهترین فایروالی که میتونم نصب کنم تا با نود اختلال نداشته باشه چیه ..
ممنون از راهنماییتون :11:
سلام
انتی ویروس من نود32 (smart security)هست..بهترین فایروالی که میتونم نصب کنم تا با نود اختلال نداشته باشه چیه ..
سلام
فکر میکنم همین out post بهترین باشه ، چون هم مجانیه و هم چند تا از دوستان فروم اونو
پیشنهاد داده بودن و ضمنا شما یا باید فایروال نود رو غیر فعال کنید و یا اینکه از آنتی ویروس تنها
استفاده کنید .
موفق باشید
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
alireza_farshid
09-04-2010, 02:31
سلام
دوست عزیز
شما نود رو پاک کنید و اویرا پرسنال نصب کتید به همراه فایروال کومودو . البته یه مقدار تنظیماتنش پیچیده است و کانفیگ کردنش برای یوزر معمولی سخته. اگر راحت تر میخواید Outpost و PCTools هم بسیار عالیه . دومی خیلی ساده و راحته کار باهاش:10:
سلام
خسته نباشید
بهترین فایروال برای Nod کدام یک ازموارد زیر هست
Online Armor Free
Outpost Firewall Free
Comodo Internet Security Free
PC Tools Firewall Free
اگر دلایل خودتون را بیان کنید ممنون می شم:10:
alireza_farshid
26-04-2010, 01:55
اگه بهترین رو میخوای کومودو ولی باید 2 -3 روز واسه کانفیگ کاملش وقت بذاری اما بعدش میتونی خاطر جمع باشی که ضعف های نود رو هم بگیره برات
بعد از اون به ترتیب آرمور - اوت پست - پی 30 تولز
اگه بهترین رو میخوای کومودو ولی باید 2 -3 روز واسه کانفیگ کاملش وقت بذاری اما بعدش میتونی خاطر جمع باشی که ضعف های نود رو هم بگیره برات
بعد از اون به ترتیب آرمور - اوت پست - پی 30 تولز
عزیز از توجه شما ممنونم ولی اگر دلایل خودتون را بیان کنید ممنون می شم
مرسی.:27:
سلام دوستان
خسته نباشید
من از ورژن 10 اویرا آنتی ویر استفاده میکنم!!تقریبا وبگردی میکنم ولی سرعت واسم مهم تره!!
آیا فایروال ها سرعت باز کردن صفحات رو کند میکنن؟
چی پیشنهاد میکنید که هم قوی باشه و هم زیاد سوال نپرسه و هم سیستم رو کند نکنه...
مرسی...
Dr Hannibal
28-04-2010, 15:32
سلام دوستان
خسته نباشید
من از ورژن 10 اویرا آنتی ویر استفاده میکنم!!تقریبا وبگردی میکنم ولی سرعت واسم مهم تره!!
آیا فایروال ها سرعت باز کردن صفحات رو کند میکنن؟
چی پیشنهاد میکنید که هم قوی باشه و هم زیاد سوال نپرسه و هم سیستم رو کند نکنه...
مرسی...
خیر سرعت رو کم نمیکنه. وب گارد آویرا سرعت رو یک مقداری کم میکنه.
اگه حرفه ای نیستید فایروال outpost pro رو تست کنید برای شروع.
از خود سایت دانلود و سریال در تاپیک اوت پست قرار دادم.
دوستان من این نرم افزار امنیتی Malwarebytes' Anti-Malware جانبی رو کنار انتی ویروس nod 32 business نصب کردم ایا می تونم فایروال هم نصب کنم؟ چه فایروالی نصب کنم بهتره؟
دوستان کسی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
Dr Hannibal
30-04-2010, 13:40
دوستان کسی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
outpost رو تست بگیر
دوستان
این فایروال های نرم افزاری فقط به درد خروج اطلاعات و کنترل نرم افزار ها میخورن دیگه.نه؟حداقل تست فایروال رو همین ها میچرخه!!تو ورود اطلاعات و بد افزار ها و حمله های هکر ها نرم فزاری ها به درد میخورن یا باید رفت سراغ سخت افزاری؟
داداش ائنجا یه خیلی لینک دانلود هست با ورزن های مختلف و بعضی بدون کرک کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟
Dr Hannibal
30-04-2010, 13:58
دوستان
این فایروال های نرم افزاری فقط به درد خروج اطلاعات و کنترل نرم افزار ها میخورن دیگه.نه؟حداقل تست فایروال رو همین ها میچرخه!!تو ورود اطلاعات و بد افزار ها و حمله های هکر ها نرم فزاری ها به درد میخورن یا باید رفت سراغ سخت افزاری؟
فایروال کنترل عبور داده ها از هر دو طرف. بستن پورت های آزاد تروجانی. جلوگیری از نفوذ و....
داداش ائنجا یه خیلی لینک دانلود هست با ورزن های مختلف و بعضی بدون کرک کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟
بفرما :10:
iman_n21
14-05-2010, 20:46
سلام
چند روز پیش یه لپتاپ سونی گرفتم که روش نورتن داره و بعد از اتصال به اینترنت یک ماه جواب میده
هنوز به اینترنت وصلش نکردم ، هم به خاطر نورتن و هم آفیس
به نظر شما نورتن رو حذف کنم و یه آنتی ویروس و فایروال جدید نصب کنم یا خودش رو نگه دارم و بعد از یک ماه برم سراغ کد و کلید ؟
کد و کلید و ...ش راحت گیر میاد یا دردسر داره ؟
اگر بخوام یه آنتی ویروس مجانی (که نیاز به کد و کلید نداشته باشه) و یه فایروال مجانی نصب کنم چی پیشنهاد میدین ؟
iman_n21
14-05-2010, 21:12
سلام
چند روز پیش یه لپتاپ سونی گرفتم که روش نورتن داره و بعد از اتصال به اینترنت یک ماه جواب میده
به نظر شما نورتن رو حذف کنم و یه آنتی ویروس و فایروال جدید نصب کنم یا خودش رو نگه دارم و بعد از یک ماه برم سراغ کد و کلید ؟
اگر بخوام یه آنتی ویروس مجانی (که نیاز به کد و کلید نداشته باشه) و یه فایروال مجانی نصب کنم چی پیشنهاد میدین ؟
Dr Hannibal
14-05-2010, 21:54
سلام
همون نورتون رو ادامه بده. قبل از اینکه یک ماه تموم بشه تریال ریسترش رو بزن و تا 160 روز دیگه میتونی استفاده کنی. باز هم قبل از اینکه تموم بشه میشه ریست کرد.
لطفا اگه سوال بعدی داشتی در تاپیک درست سوال کنید. تاپیک اختصاصی نورتون.
alireza_hsi
25-05-2010, 16:45
سلام
دوستان من 2تا سیستم شبکه دارم با روتر adsl از وقتی اینکارو کردم یک ویروس بنام win32.licum به سیستم حمله میکنه و فایلهای exe را آلوده میکنه که آنتی ویروس جلوی فعالیت اونو با پاک کردن فایلهای آلوده میگیره .
در سایت سیمانتک گفته باید firewall ویندوز را فعال کنید اما وقتی که من فایروال رو فعال میکنم دسترسی های شبکه خیلی محدود میشه و من اینو نمیخوام.
میخواستم بدونم کدوم از این فایروالها را نصب کنم خوبه؟
من فقط آنتی ویروس دارم Symantec-AntiVirus-Corporate-Edition-10.2.2-Vista
و ویندوز من 7 هست
البته هر دو سیستم رو فول اسکن کردم چیزی نبود اما یکدفعه شروع به آلوده کردن یم فولدر میکنه!!
ممنون میشم فوری جواب بدید تا سیستم نابود نشده
متشکرم
alireza_farshid
25-05-2010, 19:54
سلام
دوستان من 2تا سیستم شبکه دارم با روتر adsl از وقتی اینکارو کردم یک ویروس بنام win32.licum به سیستم حمله میکنه و فایلهای exe را آلوده میکنه که آنتی ویروس جلوی فعالیت اونو با پاک کردن فایلهای آلوده میگیره .
در سایت سیمانتک گفته باید firewall ویندوز را فعال کنید اما وقتی که من فایروال رو فعال میکنم دسترسی های شبکه خیلی محدود میشه و من اینو نمیخوام.
میخواستم بدونم کدوم از این فایروالها را نصب کنم خوبه؟
من فقط آنتی ویروس دارم Symantec-AntiVirus-Corporate-Edition-10.2.2-Vista
و ویندوز من 7 هست
البته هر دو سیستم رو فول اسکن کردم چیزی نبود اما یکدفعه شروع به آلوده کردن یم فولدر میکنه!!
ممنون میشم فوری جواب بدید تا سیستم نابود نشده
متشکرم
بهترین فایروالی که میتونید نصب کنید کومودو هست. البته کانفیگ کردنش 1 - 2 روز طول میکشه ولی بسیار حرفه ای و عالیه. اما در موقع نصب حتما تیک انتی ویروس رو بردارید تا به مشکل برنخورید
mohsenpj
27-05-2010, 15:03
دوستان من بالاخره کسپر 2010 را با آخرین آپدیتهاش نصب کردم و با نرم افزارهای تست فایروال، فایروالشو تست کردم...
بر خلاف این همه تعریف و تمجید که از فایروالش کرده بودید تو این سایت نمره ای بهتر از ESET 4 و 2010 NORTON INTERNTET SECURITY نگرفت و در مورد آنتی ویروسش هم بگم که فرق بنیادی با بقیه نداشت و فقط آپدیتاش خیلی زیاده و سرعت سیستم رو نسبت به نورتون شدیدا میاره پایین...
متاسفم که عده کثیری بدون اینکه خودشون تست ساده و مقابسه ای انجام بدن از کسپر یک افسانه ساختن...
نرم افزاهای مورد تست
1-leaktest
2-Comodeo leak test
3-Atelier Firewall tester
4-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته
برید و خودتون با دستای خودتون با بقیه فایروالها تست کنید و با چشمای خودتون نتایجو ببینید
من با ZONE AlARM و OUTPOST تست کردم و نتایج بسیار بهتر بدست اومد و لی بین کسپر و نورتون و نود فرقی واضج دیده نشد.
موفق باشید
omidaneh
27-05-2010, 18:17
دوستان من بالاخره کسپر 2010 را با آخرین آپدیتهاش نصب کردم و با نرم افزارهای تست فایروال، فایروالشو تست کردم...
بر خلاف این همه تعریف و تمجید که از فایروالش کرده بودید تو این سایت نمره ای بهتر از ESET 4 و 2010 NORTON INTERNTET SECURITY نگرفت و در مورد آنتی ویروسش هم بگم که فرق بنیادی با بقیه نداشت و فقط آپدیتاش خیلی زیاده و سرعت سیستم رو نسبت به نورتون شدیدا میاره پایین...
متاسفم که عده کثیری بدون اینکه خودشون تست ساده و مقابسه ای انجام بدن از کسپر یک افسانه ساختن...
نرم افزاهای مورد تست
1-leaktest
2-Comodeo leak test
3-Atelier Firewall tester
4-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایته
برید و خودتون با دستای خودتون با بقیه فایروالها تست کنید و با چشمای خودتون نتایجو ببینید
من با ZONE AlARM و OUTPOST تست کردم و نتایج بسیار بهتر بدست اومد و لی بین کسپر و نورتون و نود فرقی واضج دیده نشد.
موفق باشید
آقا من می خوام می خوام تست های معتبر ماتوسک رو که همه سازندگان انتی ویروس و فایروال قبول دارند نادیده بگیرم و گفته شما رو قبول کنم. انقدر این پست تخصصی بود من رو مدهوش کرد :20:. در ضمن میشه بگید کی گفته فایروال کسپر اوله ؟ :31:
این سایته که گفتی خیلی به درد نخور بود توی همین تاپیک دوستان بهترین سایت رو برای اسکن دستی گذاشتن :13:
که البته به نتایج ماتوسک نمیرسه !!!!!
mohsenpj
27-05-2010, 22:25
دوست عزیز من چطور برای بقیه آنتی ویروسها از خودتون تجربه میگید و براحتی شرکتهای بزرگی رو زیر سوال میبرید و حالا با معرفی نرم افزارهای تست و نیز سایت معروف تست فایروال و اینکه نمره تست فایروال کسپر و نود و نورتون در یک حد شده میگید که به نتایج ماتوسک مراجعه کنید...
در ضمن من نگفتم که اوله.. گفنم که تو این سایت تعداد زیادی در مقایسه با نود و نورتون بارها گفتند که فایرواله کسپر بسیار قویتره و قابل مقایسه با فایرواله نود و نورتون نیست... ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
موفق باشید
omidaneh
28-05-2010, 14:27
دوست عزیز من چطور برای بقیه آنتی ویروسها از خودتون تجربه میگید و براحتی شرکتهای بزرگی رو زیر سوال میبرید و حالا با معرفی نرم افزارهای تست و نیز سایت معروف تست فایروال و اینکه نمره تست فایروال کسپر و نود و نورتون در یک حد شده میگید که به نتایج ماتوسک مراجعه کنید...
در ضمن من نگفتم که اوله.. گفنم که تو این سایت تعداد زیادی در مقایسه با نود و نورتون بارها گفتند که فایرواله کسپر بسیار قویتره و قابل مقایسه با فایرواله نود و نورتون نیست... ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
موفق باشید
گرامی جان. داری الان پست منو جواب میدی پس دقت کن :13: من مثلا کی انتی ویروس ها رو با نظر شخصی رد کردم :31: اصلا منو میشناسی؟ :31:
گفتم این سایتی که گفتی خیلی بچه گانه بود :27:
این سایت میذارم باز بهتره. که فکر کنم جناب alireza farshid بود توی یک تاپیک دیدم گذاشته بود و اساتید دیگه بحث کرده بودند.
مطلب بعدی
ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
اخه گرامی جان ماتوسک می دونی چیه اصلا ؟ برو توی سایت های سازنده فایروال ها نوشته ما در ماتوسک این جایزه رو گرفتیم :27: مثلا کسپر و کومودو اوت پست میگه این جایزه رو گرفتیم یا نورتون میگه این جایزه و .....( همه ) اگه مورد دیگه بود همه به اتفاق نظر قبول نداشتنش :31: ( بازم منطورم همه ی کمپانی هاست نه تو و من ) البته eset هیچی نمیگه چون هیچ جایزه ای نمیگیره :27: مگر با اون سایت که شما گقتی :27:
گفنم که تو این سایت تعداد زیادی در مقایسه با نود و نورتون بارها گفتند که فایرواله کسپر بسیار قویتره و قابل مقایسه با فایرواله نود و نورتون نیست... ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
حق با شماست :31: من نمیدونم چرا ماتوسک انقدر روی فایروال ها انالیز میکنه :13: وقتی میشه با یک تست ساده فهمید دیگه این همه بند و بساط نداره دیگه :27: چیه بابا بیان با این تست ساده زودی مشخص کنند دیگه :27:
دستت درد نکنه خیلی چیز یاد گرفتم امیدوارم بقیه هم استفاده برده باشن :31:
mohsenpj
28-05-2010, 16:53
گرامی جان. داری الان پست منو جواب میدی پس دقت کن :13: من مثلا کی انتی ویروس ها رو با نظر شخصی رد کردم :31: اصلا منو میشناسی؟ :31:
گفتم این سایتی که گفتی خیلی بچه گانه بود :27:
این سایت میذارم باز بهتره. که فکر کنم جناب alireza farshid بود توی یک تاپیک دیدم گذاشته بود و اساتید دیگه بحث کرده بودند.
مطلب بعدی
اخه گرامی جان ماتوسک می دونی چیه اصلا ؟ برو توی سایت های سازنده فایروال ها نوشته ما در ماتوسک این جایزه رو گرفتیم :27: مثلا کسپر و کومودو اوت پست میگه این جایزه رو گرفتیم یا نورتون میگه این جایزه و .....( همه ) اگه مورد دیگه بود همه به اتفاق نظر قبول نداشتنش :31: ( بازم منطورم همه ی کمپانی هاست نه تو و من ) البته eset هیچی نمیگه چون هیچ جایزه ای نمیگیره :27: مگر با اون سایت که شما گقتی :27:
حق با شماست :31: من نمیدونم چرا ماتوسک انقدر روی فایروال ها انالیز میکنه :13: وقتی میشه با یک تست ساده فهمید دیگه این همه بند و بساط نداره دیگه :27: چیه بابا بیان با این تست ساده زودی مشخص کنند دیگه :27:
دستت درد نکنه خیلی چیز یاد گرفتم امیدوارم بقیه هم استفاده برده باشن :31:
دوسته گرامی... من از این سایت هم قبلا استفاده کرده بودم و همین الان هم با کسپر تست کردم . نتایجش خجالت آوره.. با comodo و Zone alarm و outpost و online armor هم قبلا تست کردم و نتایجش خیلی بهتر از کسپر بود... و این رو هم بدونید که من تمامی سایتهای معروف تست فایروال رو بررسی کردم و گفتم که با این نرم افزارها و سایتهای تست فایروال همچین نتایجی برای کسپر و نود و نورتون برای من بدست اومد و نگفتم که سایت ماتوسک درست میگه با غلط ولی با این نتایچ همخونی نداره همین...
در ضمن لازم نمیدونم من شما رو بشناسم..:31:
برید و خودتون رو با هر نرم افزاری که صلاح میدونید مشغول کنید و به همین خیال باشید که سیستمتون امنه
موفق و موید باشید
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
این هم نتایج کسپر از اون سایته
We have scanned your system for open ports and for ports visible to others on the Internet. As a rule an open port means your computer is vulnerable to attacks by crackers. They gain access to your computer and its files through these open ports.
Warning!
The test found visible port(s) on your system: 21, 23, 80, 135, 137, 138, 139, 1080, 3128
Recommendation:
Install personal firewall software. PC Flank recommends Outpost Firewall Pro.
If you have already installed and are using a firewall, check if it is set to make all the ports of your computer invisible (hidden). If it is, then get new firewall software and redo this test.
Trojan horse check
The test scanned your system to find signs of a Trojan. If a Trojan horse is on your computer a cracker can access your system's files and your personal data.
Warning!
The test found visible ports on your system: 27374, 12345, 1243, 31337, 12348.
The following Trojans use these ports: SubSeven, NetBus, SubSeven, Back Orifice, BioNet
Although these ports are visible, they are not open, so your system is not infected. However, having visible ports on your system means your computer can be "seen" over the Internet. This makes it very easy for skillful intruders to explore your system.
Recommendation:
Install personal firewall software and use an anti-Trojan program. Anti-trojans to consider are: The Cleaner, PestPatrol or Tauscan.
If you have a firewall, check if it is set to make all your computer ports invisible (hidden). If it is, then it failed miserably. Replace it and redo this test.
Browser privacy check
The test checked if your web browser reveals any private information while you visit Web sites. Usually such information is: the last site visited, your locale and who your Internet Service Provider is.
Danger!
While visiting web sites your browser reveals private information about you and your computer. It sends information about previous sites you have visited. It may also save special cookies on your hard drive that have the purpose of directing advertising or finding out your habits while web surfing.
Recommendation:
We advise you to get personal firewall software. If you already have a firewall program adjust it to block the distribution of such information.
To compare your results to results of other users click on "Overall Stats".
omidaneh
28-05-2010, 19:12
دوسته گرامی... من از این سایت هم قبلا استفاده کرده بودم و همین الان هم با کسپر تست کردم . نتایجش خجالت آوره.. با comodo و Zone alarm و outpost و online armor هم قبلا تست کردم و نتایجش خیلی بهتر از کسپر بود... و این رو هم بدونید که من تمامی سایتهای معروف تست فایروال رو بررسی کردم و گفتم که با این نرم افزارها و سایتهای تست فایروال همچین نتایجی برای کسپر و نود و نورتون برای من بدست اومد و نگفتم که سایت ماتوسک درست میگه با غلط ولی با این نتایچ همخونی نداره همین...
در ضمن لازم نمیدونم من شما رو بشناسم..:31:
برید و خودتون رو با هر نرم افزاری که صلاح میدونید مشغول کنید و به همین خیال باشید که سیستمتون امنه
موفق و موید باشید
به به نه یه چیزایی یاد گرفتی :31: عزیز دل برادر داری رتبه های اول تست ماتوسک رو میگی الان !!! در صورتی که بالا گفتی ماتوسک میتونه صحت نداشته باشه :27:
حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
در ضمن کدوم سایت رو میگی سایتی که دوستان دیگه معرفی کردن یا سایته های خودته :27:
اون سایت رو که بالا بهت گفتم با کسپر تست کردم کاملا مثب بود :46: توی تاپیک مقایسه نتایج دوستان گذاشتن یه سرچ بزن. الان هم کسپر ندارم تا چک کنم روی این سیستم. اما اگه دوست داشته باشی همین الان توی یه سیستم دیگه چک کنم تا روشن بشی :5:
من فایروالم رو از این جا انتخاب کردم. خودم دستی انتخاب نکردم یا تست دستی مثل شما( مصداق این حرف دقیقا شما هستی ). اینجا من میام فقط از پست منطقی دوستان استفاده مینکم.
در ضمن لازم نمیدونم من شما رو بشناسم..
این هم گفته ی خودته نیگا کن گلم
دوست عزیز من چطور برای بقیه آنتی ویروسها از خودتون تجربه میگید و براحتی شرکتهای بزرگی رو زیر سوال میبرید
بازم میگم چطور این حرف رو زدی من چند تا پست دادم که اینارو گفته باشم :27:
این حرفات همش داره حرفای خودتو رد میکنه عجله نکن توی پست دادن :41:
omidaneh
28-05-2010, 20:55
کاشکی مدیری یا همکار انجم جلوی این حرف های بی ربط رو میگرفت !!! این دوستمون یا به دروغ این مطلب رو نوشته یا واقعا فایروالش کسپر رو خاموش کرده بعد تست گرفته !!! با این حرف ها فقط دوستانی که میان اینجا چیزی یاد بگیرن گمراه میشن پس یا دروغ نگید یا نمیدونید نگید !!!
پورت های که ایشون گفته اند رو نگاه کنید و تستی که من گرفتم رو نگاه کنید.
Warning!
The test found visible port(s) on your system: 21, 23, 80, 135, 137, 138, 139, 1080, 3128
Recommendation:
If you have already installed and are using a firewall, check if it is set to make all the ports of your computer invisible (hidden). If it is, then get new firewall software and redo this test.
Trojan horse check
The test scanned your system to find signs of a Trojan. If a Trojan horse is on your computer a cracker can access your system's files and your personal data.
Warning!
The following Trojans use these ports: SubSeven, NetBus, SubSeven, Back Orifice, BioNet
Although these ports are visible, they are not open, so your system is not infected. However, having visible ports on your system means your computer can be "seen" over the Internet. This makes it very easy for skillful intruders to explore your system.
کسپرسکی 9.0.0.736
در
امیدوارم دیگه از این پست ها تکرار نشه !!!
mohsenpj
29-05-2010, 15:53
آقای محترم بهتره ادبیاتتون رو درست کنید و مودبانه صحبت کنید... خجالت بکشید که تهمت دورغ گو میدید به کسی...
این نتایجی که ارائه شد نتایج Quick test همون سایته مورد نظر شما هستش. جالبه بدونید که در قسمته تست پورتها همه اینها رو بغیر از 23 و 80 که باز نشون میده بقیه رو stealth نشون میده ودر تست Quick این پرتهای 23 و 80 را باز و 135, 139 رو visible نشون میده. تستهای دیروز توی خوابگاه و از طریق IP و تحته شبکه و وایرلس بود و امروز برای شرکت و با لن و بدون IP دستی بود.
شما لطفا تمام تستها رو انجام بدید و شبکنون رو از جهت چند مرحله شدن بررسی کنید و بعد القاب به دیگران بدید.
کله تستها به همراه توضیحات لازم و عکسها مربوط در ضمیمه موجود میباشد. از همه اعضای سایته پی 30 ورلد خواهشمندم که ضمیمه را مطالعه فرمایید و مشخص کنند که چه کسی اشتباه (نه دروغ) میگوید..
چهار ساله که توی این سایت عضوم یکبار نشده به کسی بی احترامی کنم..
شما از چند پیام بالاتر شروع به توهین و تمسخر نمودید و من صبر کردم ولی از این برخورده زشت شدیدا متاثر شدم..
از مسئولین سایت تقاضا دارم که با اینگونه افراد با این نوع بیان مشخص برخورد قاطع نمایید.
متشکرم
لینکه ضمیمه
omidaneh
29-05-2010, 18:29
من نمی دونم شما این تست هارو از کجا در میارید !!!!!!
یا فایروالت غیرفعاله یا از قصد روشن نمیکنی یا جایی که تست می گیری چندین سیستم شبکه هستند و بقیه فایروال ندارند.
این هم advanced تست.
این هم کوئیک:
حالا دوستان دیگه کسپرسکی الان نصب دارند بگن !!! این حقیقت داره ؟
We have scanned your system for open ports and for ports visible to others on the Internet. As a rule an open port means your computer is vulnerable to attacks by crackers. They gain access to your computer and its files through these open ports.
Warning!
Recommendation:
Trojan horse check
Warning!
Recommendation:
Install personal firewall software and use an anti-Trojan program. Anti-trojans to consider are: The Cleaner, PestPatrol or Tauscan.
If you have a firewall, check if it is set to make all your computer ports invisible (hidden). If it is, then it failed miserably. Replace it and redo this test.
Dr Hannibal
29-05-2010, 21:18
ولی با یک تست ساده میتونید به این پی ببرید که اینطور نیست و احتمالا نتایج حتی سایتهای معتبری همچون ماتوسک نیز میتونه سیاسی و تا اندازه ای غیر واقعی باشه...
دوستان توی ماتوسک HIPS هم مد نظر هست یعنی فقط نتورک اتک رو تست نمیکنند. و بیشتر روی فایل آلوده کار میشه.
تفاوت نتایج هم دلیلش همین هست. نه ماتوسک نا معتبر باشه.
حالا دوستان دیگه کسپرسکی الان نصب دارند بگن !!! این حقیقت داره ؟
عکسی که شما گذاشتید درست بود.
Dr Hannibal
29-05-2010, 22:28
تست ها جالب شدند. outpost پسرفت داشته.
mohsenpj
30-05-2010, 08:42
ببین دوسته عزیز دوباره بد حرف زدی من نمی دونم شما این تست هارو از کجا در میارید !!!!!!
یا فایروالت غیرفعاله یا از قصد روشن نمیکنی یا جایی که تست می گیری چندین سیستم شبکه هستند و بقیه فایروال ندارند.
من هم فایروالم روشنه و هم اینکه اگه به فرض شما خاموش بود فایرواله ویندوزم هم خاموشه و باید همه پورتها رو باز نشون میداد.. توی ضمیمه عکسهای کسپر رو نشون دادم بهتون که.. تونستید ببینید یت نه؟
احتمالا شبکه شما وصل میشید توی خونه یا سرکارتون از طریق سرورمربوطه بعضی پوراتهاشون رو بستن وگرنه نتایجی که من فرستادم همونطوری که گفتم اولی برای وایرلس توی خوابگاه با دادن IP بود و دومی که توی ضمیمه گذاشتم برای سرکارم بود و از طریق کابل لن و بدون دادن IP. و نمیگم هرگز که شما دارید دروغ میگید با نتایجتو از کجا در میارید... بلکه میگم نتایج روی لب تاب من اینجوریه....
ولی حرفه کسی رو زیر سوال نمیبرم...
در ضمن یادتون باشه که فایروال باید علاوه بر محافظت از همه پورتها و مخفی نگه داشتن آنها باید ورود و خروج دیتا و اطلاعات رو از طریق نرم افزارهای نصب بصورت اتومات چک کنه و با کنترل شما انجام بشه و در ضمن فایرواله هر کامپیوتر برای کنترل رو همونه نه بقیه کامپیوترهای وصل به شبکه.. شما میتونید کامپیوترتون رو از بقیه مخفی کنید یا هر کار دیگه ولی دسترسی به اینکه پورتهای بقیه رو کنترل کنید ندارید مگه اینکه سرور شبکه باشید و در ضمن فایرواله تحته شبکه هم نصب باشه تا از اون طریق بتونید پورتهای کامپوترهایی که تحت شبکه شما هستند و تحته کنترله شمان رو چک کنید و کنترل کنید... منظورم اینه که شبکه ای باشه که شما admin باشید و همه کامپیوترها تحته domain باشند و زیر نظر شما... اون موقع کنترل بر پورتهای همه رو دارید...
Dr Hannibal
30-05-2010, 09:41
mohsenpj جان نمی دونم اشتباه شما کجاست که نتایجی که برای شما میاد این طور نشون داده شده. مثلا ------ V_P_N و غیره تست هارو غلط نشون میدوند ولی نمیدونم توی وایرلس چرا این طور شده.
اما با تست مستقیم و درست کسپرسکی هر 14 پورت safe هستند در صورتی که هر 14 پورت رو برای شما باز نشون داده( یعنی اصلا فایروالی نبوده )
Warning!
Warning!
به هر حال اینگونه نیست.
mohsenpj
30-05-2010, 10:51
drhaniball عزیز
Warning!
The test found visible ports on your system: 27374, 12345, 1243, 31337, 12348
این پورتها هیچ کدوم باز نیستند فقط قابل مشاهده هستند ولی اون ضمیمه رو چند پست پیش گذاشتم رو ببینید.. اون تستها رو توی شرکتمون و با لن انجام دادم و تمام عکسها رو مبنی بر اینکه هیچ اشتباهی نکردم رو هم گذاشتم.. به نظرتون مشکل چیه؟
در ضمن شاید خیلی ها که تست رو انجام میدن احتمالا تحت شبکه ایه که خود adminش فایروال داره و داره از پورتها مواظبت میکنه و خود سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در ابتدای تستاش اشاره کرده که حتما به مدیر شبکتون بگید که تمامه پورتها رو آزاد بزاره تا بتونه درست از فایروالتون تست بگیره وگرنه نتایج غلط خواهند بود.
Note: if your computer or ISP uses a corporate firewall, ask your system administrator for permission for further scanning of your IP.
ممکنه همچین مسئله ای برای خیلی از دوستان پیش بیاد چونکه من از سرور آزاد نفت استفاده میکنم چنین مسئله ای وجود نداره ولی همونطوریکه میدونید توی ایران اکثر شبکه ها خودشون میتونن دستکاری کنن دسترسی به اینترنت و پورتها رو..
موفق باشید
Dr Hannibal
30-05-2010, 11:48
راستش من الان از adsl خونگی معمولی استفاده میکنم. فکر هم نمیکنم فایروال یا چیزی شبیه به این رو شرکت روی خطوطش بذاره و این غیر ممکنه. این حفره های امنیتی ویندوز هست.
تست رو توی یه لب تاپ که کسپرسکی اپدیت شده تا یک ماه پیش و ویندوز xp اپدیت نشده بدون ------ و فقط با یک کانکشن معمولی باز تست کردم پورت ها مطمئن بودن و یک بار دیگه تست رو بدون فایروال هم ویندوز و هم کسپرسکی گرفتم پورت ها باز بودن.
دلیلش رو نمیدونم برای شما چرا اینطور شده.
موفق باشید.
ای بابا!!!!!
چه بد شانسی ما!!!
تا OUTPOST نداشتیم همش اون بالا مالا ها بود!!!
تا نصب کردیم ببین چی شد وضعیتش!!
بچه ها!!
یه چندتا سوال!!
1-یه دوست خوب داشتیم قبلا اینجا که( vtn54) که مدیر این بخش بود میگفت COMODO فایروالی با ساختار سادس که هکر ها خیلی راحت میتونن دور بزننش!!آیا این درسته؟؟بعدش سوال دیگه ای راجع به کومودو دارم!!کسی بلد هست باهاش کار کنه تو این انجمن؟؟استاد عزیزمون دکترهانیب که میگفتن کار از بس باهاش سخته بیخیال شدم!!:31:!!پس این کار رو برای ما ناشی ها 100 چندان سخت تر میکنه!!
2-همون vtn54 عزیز باز میگفتن که این تست ها،تست Outbound هست بیشتر نه inbound یعنی اینکه بیشتر واسه بلوک کردن دسترسی نرم افزار های سیستم هستن نه مواجه با هکر های سر سخت و بد افزار ها!!و همشون تقریبا در یک سطح هستن و باید رفت سراغ فایروال های سخت افزاری!چقدر فرمایش ایشون درست بوده؟واقعا این فایروال های نرم افزاری به درد مقابله با هکر ها و بد افزار ها رو ندارن؟؟؟خرید یه فایروال سخت افزاری برای isp دار ها و بانک ها و کلا کامپیوتر ها تحت شبکه هست یا ما کاربرای خونگی هم میتونیم از نعمتشون بهره ببریم؟؟؟
3-کسی از فایروال online armor و online solutions استفاده کرده؟کار باهاش مثل کومودو زهر ماره یا مثل اوتپست و زون آلارم کار سختی نیست؟؟؟
4-در پک فایروال اوتپوست یه آنتی اسپای ور هم هست!!مال خود اوتپوسته!!اونم باهاش نصب کنم ؟؟ارزش داره؟؟
سرتون رو درد آوردم!!فقط تور خدا هر چی میتونید بنویسید و یه خط هم دریغ نکنید از بنده ی حقیر...:11:
Dr Hannibal
01-06-2010, 04:47
ای بابا!!!!!
چه بد شانسی ما!!!
بچه ها!!
یه چندتا سوال!!
1-یه دوست خوب داشتیم قبلا اینجا که( vtn54) که مدیر این بخش بود میگفت COMODO فایروالی با ساختار سادس که هکر ها خیلی راحت میتونن دور بزننش!!آیا این درسته؟؟بعدش سوال دیگه ای راجع به کومودو دارم!!کسی بلد هست باهاش کار کنه تو این انجمن؟؟استاد عزیزمون دکترهانیب که میگفتن کار از بس باهاش سخته بیخیال شدم!!:31:!!پس این کار رو برای ما ناشی ها 100 چندان سخت تر میکنه!!
2-همون vtn54 عزیز باز میگفتن که این تست ها،تست Outbound هست بیشتر نه inbound یعنی اینکه بیشتر واسه بلوک کردن دسترسی نرم افزار های سیستم هستن نه مواجه با هکر های سر سخت و بد افزار ها!!و همشون تقریبا در یک سطح هستن و باید رفت سراغ فایروال های سخت افزاری!چقدر فرمایش ایشون درست بوده؟واقعا این فایروال های نرم افزاری به درد مقابله با هکر ها و بد افزار ها رو ندارن؟؟؟خرید یه فایروال سخت افزاری برای isp دار ها و بانک ها و کلا کامپیوتر ها تحت شبکه هست یا ما کاربرای خونگی هم میتونیم از نعمتشون بهره ببریم؟؟؟
3-کسی از فایروال online armor و online solutions استفاده کرده؟کار باهاش مثل کومودو زهر ماره یا مثل اوتپست و زون آلارم کار سختی نیست؟؟؟
4-در پک فایروال اوتپوست یه آنتی اسپای ور هم هست!!مال خود اوتپوسته!!اونم باهاش نصب کنم ؟؟ارزش داره؟؟
سرتون رو درد آوردم!!فقط تور خدا هر چی میتونید بنویسید و یه خط هم دریغ نکنید از بنده ی حقیر...:11:
1_ نمی دونم این خبر چقدر صحت داره.( فکر نمیکنم اینطور باشه ) شما comodo رو تست بگیر مشکلی بود بگید اگه تونستم کمک میکنم. سختی زیاد نداره یکم امکاناتش بیشتر هست. مخصوصا ورژن جدیدش خیلی راحت کانفیگ میشه با outpost کار کرده باشی با این مشکل نداری.( توی این ورژن آخر )
2_ این رو هم دوستان دیگه ای گفتن ( بازم میگم فکر نمیکنم اینطوری باشه ) اما شما می تونید از سایت هایی که معرفی شد برای تست فایروال همان گزینه ای که مد نظر دارید استفاده کنید.
3_ انلاین رو که دوستان گفتن سادست.
4_ اره بد نیست نصب شه خودش ریل تایمش رو خاموش میکنه. مشکلی یش نمیاد.
omidaneh
01-06-2010, 16:11
من با فایروال پاندا هم چک میکنم عملکرد خوبی داره فکر کنم بستن این پورت ها برای هر فایروالی مثل آب خوردن باشه !!!!
کلا پاندا اینترنت سکوریتی هم آنتی ویروس قدرتمندی داره و هم فایروال خوبی داره. ویروس از زیر دستش در نمیره.
alpha007
02-06-2010, 00:25
چند سوال:
1.بهترین و کاملترین نسخه comodo چیه؟
2.این شرکت سازنده (comodo) یه محصول کامل شامل آنتی ویروس و فایروال و ... (نه فقط فایروال) داره یا اینکه بایستی محصولاتش رو در کنار یه آنتی ویروس دیگه استفاده کرد؟
3.و اینکه استفاده از فایروالهای این چنینی در کنار یه اینترنت سکوریتی کامل باعث کاهش سرعت نت و سیستم نمیشه؟
Dr Hannibal
02-06-2010, 07:28
چند سوال:
1.بهترین و کاملترین نسخه comodo چیه؟
2.این شرکت سازنده (comodo) یه محصول کامل شامل آنتی ویروس و فایروال و ... (نه فقط فایروال) داره یا اینکه بایستی محصولاتش رو در کنار یه آنتی ویروس دیگه استفاده کرد؟
3.و اینکه استفاده از فایروالهای این چنینی در کنار یه اینترنت سکوریتی کامل باعث کاهش سرعت نت و سیستم نمیشه؟
سلام
هم فایروال خالی داره. هم یک نسخه اینرتنت سکوریتی.
اگه از یک اینترنت سکوریتی دیگه استفاده می کنید باید فقط فاروال خالیشو نصب کنید.( رایگان هم هست )
2 فایروال کانفیگ نداره.
سایت خود comodo نسخه 32 بیتی و 64 بیتی برای دانلود هست.
omidaneh
02-06-2010, 18:36
کلا پاندا اینترنت سکوریتی هم آنتی ویروس قدرتمندی داره و هم فایروال خوبی داره. ویروس از زیر دستش در نمیره.
من این حرفم رو پس میگرممممم. را برا داره ویروس از دستش در میره :19::19::19:
omidaneh
03-06-2010, 22:16
آقایون فایروال نورتون بهتره یا پاندا ؟ :11:
سلام
بچه ها من یه زمانی برای ویندوز xp از فایروال Kaspersky Anti-Hacker استفاده می کردم و خیلی هم راضی بودم. اما نمیدونم چرا روی ویندوز 7 کار نمیکنه. کسی می دونه علتش چیه؟
اگه امکانش هست یه نرم افزار قوی و کم حجم که بتونه جلوی اتصال خودکار برنامه های ناشناس به اینترنت رو بگیره برای ویندوز 7 معرفی کنید.
ممنون از لطف همگی
Dr Hannibal
04-06-2010, 22:10
سلام
بچه ها من یه زمانی برای ویندوز xp از فایروال Kaspersky Anti-Hacker استفاده می کردم و خیلی هم راضی بودم. اما نمیدونم چرا روی ویندوز 7 کار نمیکنه. کسی می دونه علتش چیه؟
اگه امکانش هست یه نرم افزار قوی و کم حجم که بتونه جلوی اتصال خودکار برنامه های ناشناس به اینترنت رو بگیره برای ویندوز 7 معرفی کنید.
ممنون از لطف همگی
برای اینکه این برنامه منقرض شده.
outpost رایگان نیاز شما رو بر طرف میکنه. از سایت خودش هم قابل دانلود هست سرچ کنید.
آقایون فایروال نورتون بهتره یا پاندا ؟ :11:
نورتون بهتره.
برای اینکه این برنامه منقرض شده.
outpost رایگان نیاز شما رو بر طرف میکنه. از سایت خودش هم قابل دانلود هست سرچ کنید.
نورتون بهتره.
ممنون ولی برنامه outpost رایگان حجم بالایی داره . قبلا امتحانش کردم . درضمن کار کردن باهاش راحت نیست
Dr Hannibal
05-06-2010, 23:05
ممنون ولی برنامه outpost رایگان حجم بالایی داره . قبلا امتحانش کردم . درضمن کار کردن باهاش راحت نیست
خیلی کار کردن باهاش راحته. یه مثب و منفی داره همین.
حجم کمتر آنلاین آرمر خوبه
Dr Hannibal
20-07-2010, 11:53
shayan999
22-07-2010, 12:00
کسی بهترین تنظیمات واسه ی Comodo می تونه بذاره؟
Dr Hannibal
22-07-2010, 14:03
کسی بهترین تنظیمات واسه ی Comodo می تونه بذاره؟
اگه منظورتون فایروال این برنامه هست. تنظیمات خاصی که بگیم امنیت رو بالاتر ببره نداره. فقط باید خودتون عمکرد هوشمندی داشته باشید تا درهنگام فعالیت ریجیستری گرادش یا غیره انتخاب درستی بگیرید.
اگه منظورت اینترنت سکوریتی بود تاپیک زیر درخواست یا سوال در مرود تنظیمات بپرسید.
shayan999
22-07-2010, 21:40
اگه منظورتون فایروال این برنامه هست. تنظیمات خاصی که بگیم امنیت رو بالاتر ببره نداره. فقط باید خودتون عمکرد هوشمندی داشته باشید تا درهنگام فعالیت ریجیستری گرادش یا غیره انتخاب درستی بگیرید.
اگه منظورت اینترنت سکوریتی بود تاپیک زیر درخواست یا سوال در مرود تنظیمات بپرسید.
همون فایروال خالیش رو میگم. چون کلا نمیدونم چرا اینطوریه.
به نظرم اومد تنظیمات خاصی باید داشته باشه.
taghi_ramzi
22-07-2010, 21:42
سلام
من دائماً از کمودو استفاده می کنم ؛ تنظیمات خیلی خاصی روش انجام نمی دم ، فقط وقتی در مورد یک اتفاق ازتون می خواد
تایید یا رد کنید ، باید دقت کنید که چه نرم افزاریه و چه کاری می خواد انجام بده و جواب درست بدید.
ای بابا!!!!!
چه بد شانسی ما!!!
بابا چي ميگيد شما !
Outpost نسبت به تست قبلي خيلي پيشرفت كرده. توي تست قبلي فكر كنم 76 درصد از حملات رو دفع كرده بود.
Outpost توي اين تست تونسته 97 درصد از حملات رو دفع كنه و به درجه 10+ برسه.
اونوقت شما ميگي پسرفت كرده !!! ؟
در ضمن از نسخه Free استفاده نكن. از نسخه Outpost security suite يا Outpost Firewall Pro استفاده كن كه امتيازشون هم بالاتره.
چرا وقتی که من خواستم comodo رو آپدیت کنم این ارور رو داد؟
iran2008
23-08-2010, 03:39
سلام دوستان
یه فایروال قوی میخوام .
تنها فقط فایروال باشه .
Comodo و ZoneAlarm آخرین نسخه رو دانلود کردم .
کدوم بهتره ؟
آیا بهتر از اینها هم هست ؟
HADI ONLY
23-08-2010, 06:34
دوست عزیز comodo خیلی بهتر از zone alarm است . پس یا از comodo استفاده کن یا outpost . هر دو قوی و بسیار کاربردی هستند.
سلام دوستان
یه فایروال قوی میخوام .
تنها فقط فایروال باشه .
Comodo و ZoneAlarm آخرین نسخه رو دانلود کردم .
کدوم بهتره ؟
آیا بهتر از اینها هم هست ؟
Comodo
و اگر خوشت نيومد Outpost
من از Outpost استفاده ميكنم چون سوالهايي كه ميپرسه خيلي كمتر از Comodo هستش.
بابا کسی جواب این سوال رو بلد نیست؟:19:
چرا وقتی که من خواستم comodo رو آپدیت کنم این ارور رو داد؟
rayanmehr
24-08-2010, 18:03
سلام به همه دوستان
برای نود 32 چه فایروالی پیشنهاد می کنید؟
mohsenpj
25-08-2010, 09:20
سلام به همه دوستان
دوسته من، میتونید از outpost یا commodo استفاده کنی.
من خودم outpost رو ترجیح میدم چون سبکتره و راحتتر میتونید باهاش کار کنید.:11:
01110362
25-08-2010, 14:08
سلام به همه دوستان
outpost گیرش کمتر از comodo هست .البته comodo یه خورده قویتره اما قر فرش زیاده
درکل دو تاش مناسب و قوی هستند
.:10:
HADI ONLY
25-08-2010, 15:03
به نظر من اگر Kaspersky داشته باشید دیگه نیازی به فایروال نیست چون خودش یک فایروال قوی داره !
حالا هرجور نظر بقیه دوستانم هست.
Milad4171
30-08-2010, 11:02
سلام. من از فایروال Zone Alarm Free استفاده میکنم ولی خیلی صفحهات هنگ میکنه مثل فایرفاکس. یعنی دارم میبینم که پیجم کامل باز شده ولی اصلا نمیشه روش کلیک کرد. اینطوری کلی وقتم گرفته میشه!!
هربرنامه ای هم که باز میکنم میگه اینطوری اونطوری! مشکلی نیست؟
من که نباید بگم چیکار کنه خودش باید کاراشو بکنه!!
یه فایروال درست حساب معرفی کنین. سبک و قوی
سلام. من از فایروال Zone Alarm Free استفاده میکنم ولی خیلی صفحهات هنگ میکنه مثل فایرفاکس. یعنی دارم میبینم که پیجم کامل باز شده ولی اصلا نمیشه روش کلیک کرد. اینطوری کلی وقتم گرفته میشه!!
دوست عزيز برو تو تنظيمات و كاري كن كه به برنامه هايي كه روزي چند بار باز مي كني و استفاده ميشه گير نده و پيغام نده كار مشكلي نيست و فايروال خوبيه
01110362
30-08-2010, 18:21
گزینه خوب outpost 7
SHAHAB-P30
30-08-2010, 19:47
من لینک outpost 7 برای ویندوز سون 64 بیتی رو میخواستم
من لینک outpost 7 برای ویندوز سون 64 بیتی رو میخواستم
لينك دانلود نسخه 64 بيتي
سريال نامبر
0v0CuEyR8wXlixfbACVtoyeQyHoRQ7t61BQa
v5kN8ePUUyU1LdDMfv83ZHtWPDfpfwwQ4yts
nnHmInb79jfkwXKDsKo4x8vW1bUg1HNLWaMy
5UygD4yrx4YDUoI5GxdvEZwRkFJvN1+x7nXg
mzs0EcO5exeQ7LsdUMB2XrlEyI9w=
سلام
من فايروال Outpost Firewall Pro 7.0.3 رو تازه دانلود و نصب كردم . ولي از اونجايي كه هيچ تجربه اي از فاير وال ندارم
نميدونم رفتار هايي كه نشون ميده طبيعي هست يا نه . پنجره زير قبل از باز كردن بعضي از نرم افزار ها نمايان ميشه :
ميشه لطفا" راهنمايي كنيد چطور ميشه كاري كرد ديگه نمايان نشه و به راحتي هر برنامه اي رو مثل قبل باز كرد .
ضمنا" من نميدونم OK رو بزنم يا Allow Once يا ..... رو بزنم . داخل Allow Once يه گزينه ديگه هم هست .
من فقط تونستم گزينه Web Control رو براي سريع تر باز كردن صفحات اينترنتي ، غير فعال كنم . بقيه رو نميدونم چيه .
اين هم عكس خود برنامه :
با تشكر .
سلام
من فايروال Outpost Firewall Pro 7.0.3 رو تازه دانلود و نصب كردم . ولي از اونجايي كه هيچ تجربه اي از فاير وال ندارم
نميدونم رفتار هايي كه نشون ميده طبيعي هست يا نه . پنجره زير قبل از باز كردن بعضي از نرم افزار ها نمايان ميشه :
ميشه لطفا" راهنمايي كنيد چطور ميشه كاري كرد ديگه نمايان نشه و به راحتي هر برنامه اي رو مثل قبل باز كرد .
ضمنا" من نميدونم OK رو بزنم يا Allow Once يا ..... رو بزنم . داخل Allow Once يه گزينه ديگه هم هست .
من فقط تونستم گزينه Web Control رو براي سريع تر باز كردن صفحات اينترنتي ، غير فعال كنم . بقيه رو نميدونم چيه .
اين هم عكس خود برنامه :
با تشكر .
درود:
اين عكس اولي موقع باز كردن برنامه ها يا برنامه هاي در حال اجرا از كاربر سئوال مي كنه كه اجازه باز شدن داره يا خير كه بعد از خواندن متن بستگي به خودت داره.و عكس دومي كه خود برنامه اصلي و صفحه اصلي برنامه است كه مي توني كاري باهاش نداشته باشي و يا برنامه را در تنظيمات به دلخواه خود تنظيم كني
اگه دوستاني كه با اين فايروال كار كردن منظورم Outpost Firewall Pro 7.0.3 ، يه آموزش كوچكي در قالب PDF يا هر طوري كه خودشون صلاح ميدونن ، يا يه راهنمايي واسه اينكه گزينه هاش چه كارايي داره ، يا اينكه بهترين حالت تنظيمات براي داشتن يه سيستم روان و بي دردسر چيه ؟ ، بزارن خيلي خيلي ممنون ميشم .
نميدونم اين سوالم جاش تو اين تاپيك بود يا نه ، بهرحال ببخشيد .
اگه دوستاني كه با اين فايروال كار كردن منظورم Outpost Firewall Pro 7.0.3 ، يه آموزش كوچكي در قالب PDF يا هر طوري كه خودشون صلاح ميدونن ، يا يه راهنمايي واسه اينكه گزينه هاش چه كارايي داره ، يا اينكه بهترين حالت تنظيمات براي داشتن يه سيستم روان و بي دردسر چيه ؟ ، بزارن خيلي خيلي ممنون ميشم .
نميدونم اين سوالم جاش تو اين تاپيك بود يا نه ، بهرحال ببخشيد .
Help نرم افزار بسيار خوبه.اونو بخونيد.
اگر سوالي داشتيد در تاپيك Outpost بگيد تا جوابتونو بديم.
ramtinmec
06-09-2010, 21:39
با سلام خدمت دوستان
من از فایر وال pctools استفاده میکنم خیلی سبک و راحته ایا فایر وال قابل اطمینانیه؟
یه سوال دیگه اینکه برای من که یه کاربر عادی ام فایروال لازمه یا فایروال ویندوز کفایت میکنه؟
Dr Hannibal
06-09-2010, 22:42
با سلام خدمت دوستان
من از فایر وال pctools استفاده میکنم خیلی سبک و راحته ایا فایر وال قابل اطمینانیه؟
یه سوال دیگه اینکه برای من که یه کاربر عادی ام فایروال لازمه یا فایروال ویندوز کفایت میکنه؟
قطعا قابل اعتماده.
فقط ورژن جدید نصب داشته باشید و سعی کنید ارتباط فایلهایی که توی فایروال اد شده رو کنترل کنید که فقط برنامه هایی که لازم هستند به نت وصل باشن آزاد باشن و بقیه بن باشن.
avast antivirus free + outpost free firewall +ThreatFire (pctools) Behaviour blocker
70% امنیت
David.Jn
17-09-2010, 18:50
سلام دوستان
من از آنتی ویروس نود 32 استفاده میکنم چه فایروالی رو پیشنهاد میکنید در کنار نود 32 نصب کنم که با هم سازگاری داشته باشن و از لحاظ قدرت هم عالی باشه؟!
kazme_gheyz
17-09-2010, 19:02
سلام دوستان
من از آنتی ویروس نود 32 استفاده میکنم چه فایروالی رو پیشنهاد میکنید در کنار نود 32 نصب کنم که با هم سازگاری داشته باشن و از لحاظ قدرت هم عالی باشه؟!
فایروال اوت پست معمولا با همه انتی ها خوب جواب میده
David.Jn
17-09-2010, 21:56
فایروال اوت پست معمولا با همه انتی ها خوب جواب میده
ممنون
نظرتون در مورد زون الارم چیه؟ با نود32 جواب میده
ALI16437
27-09-2010, 19:38
دوستان سلام
من
Online Armor free رو نصب کردم حالا موقع لود بعضی صفحات وب
ارور زیر رو میده و باز نمیکنه.
[ActiveX blocked by Online Armor]
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه من چطوری جلوی بلوکه شدن ActiveX ها رو بگیرم
ممنون میشم فوری
Dr Hannibal
27-09-2010, 19:52
دوستان سلام
من
Online Armor free رو نصب کردم حالا موقع لود بعضی صفحات وب
ارور زیر رو میده و باز نمیکنه.
[ActiveX blocked by Online Armor]
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه من چطوری جلوی بلوکه شدن ActiveX ها رو بگیرم
ممنون میشم فوری
سایت که جز لیست بلوک فایروال نیست؟ اگه هست دربیارید. سپس تمام cache و هیستوری و کوکیز مرورگرتون رو پاک کنید.
یک بار دیگه به صفحان وب برید و نتیجه رو بگید.
موفق باشید.
ALI16437
27-09-2010, 20:59
امتحان کردم بازم همون مشکل پابرجاست
سیستم جامع گلستان برای پیام نور
خودتون هم امتحان کنید
تا قبل از نصب این فایروال به راحتی وارد میشودم و کار میکردم
خودش هم نوشته که ActiveX که برای لود این صفحه لازم است توسط
فایروال فوق بلوکه شده.
Dr Hannibal
27-09-2010, 21:06
امتحان کردم بازم همون مشکل پابرجاست
سیستم جامع گلستان برای پیام نور
خودتون هم امتحان کنید
تا قبل از نصب این فایروال به راحتی وارد میشودم و کار میکردم
خودش هم نوشته که ActiveX که برای لود این صفحه لازم است توسط
فایروال فوق بلوکه شده.
وقتی این پیغام رو میده گزینه ای نداره مبنی انتقال سایت به trusted یا با این مفهوم ؟
ALI16437
27-09-2010, 21:25
زیرش نوشته
If you want to load this object click here
ولی با کلیک روی here صفحه کامل لود
نمیشه و به صفحات بعد نمیره.
جای درتنظیمات فایروال نیست جهت غیرفعال کردن ActiveX
Dr Hannibal
27-09-2010, 21:30
زیرش نوشته
If you want to load this object click here
ولی با کلیک روی here صفحه کامل لود
نمیشه و به صفحات بعد نمیره.
جای درتنظیمات فایروال نیست جهت غیرفعال کردن ActiveX
با یک مرورگر دیگه باز تست کنید.
مثلا با فایرفاکس باز کنید و روی همون گزینه کلیک کنید وقتی صفحه لود نشد فایرفاکس رو ببندید سپس تمام هیستوری رو پاک کنید.
دوباره مرورگر رو ببندید و یک بار دیگه به صفحه مربوط برید.
پیشنهاد میکنم این کارو با یک مرورگر دیگه تست کنید.
نتیجه رو بگید.
ALI16437
27-09-2010, 21:41
باتشکر
انجام شد ولی بازم بی حاصل.
مشکل اینجاست که وقتی کاملا خاموشش میکنم هم
صفحه لود نمیشه یعنی وقتی برنامه stdown میشه هم
جلوی لود صفحات رو میگیره
Dr Hannibal
27-09-2010, 22:35
باتشکر
جلوی لود صفحات رو میگیره
با فایرفاکس و انتخاب گزینه start private browsing هم تست کنید.
امیدورام حل شه.
موفق و پیروز باشید.
باتشکر
جلوی لود صفحات رو میگیره
دوست عزیز سایت دانشگاهی گلستان فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه با هیچ مرورگری دیگه ای باز نمیشه شما کش مرورگرتون رو پاک کنید دوباره سعی کنید
ALI16437
28-09-2010, 09:55
با تشکر ازهمه دوستان
روشهای فوق نیز انجام شد
ولی فایدهای نداشت
بازم ممنونم.
با تشکر ازهمه دوستان
روشهای فوق نیز انجام شد
ولی فایدهای نداشت
بازم ممنونم.
حالا اين روشي كه من ميگم رو امتحان كن.
سايت گلستان فقط با IE باز ميشه. برو به مسير زير
IE>Tools>Internet Option>Advanced
حالا دكمه Restore Advance Setting
رو بزن.
من خودم يه بار اين مشكل شما رو داشتم و با همين راه حل شد.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
ممنون
نظرتون در مورد زون الارم چیه؟ با نود32 جواب میده
ZoneAlarm سنگينه.
Proactive خوبي نداره.
با يه سري از نرم افزارها ناسازگاري داره.
استفاده ازش پيشنهاد نميشه.
David.Jn
28-09-2010, 12:03
ZoneAlarm سنگينه.
Proactive خوبي نداره.
با يه سري از نرم افزارها ناسازگاري داره.
استفاده ازش پيشنهاد نميشه.
ممنون
خوب من outpost ورژن 6.51 رو دارم ولی تو ویندوز 7 نصب نمیشه
ورژن 7.0.3 رو داره که اونم مثل اینکه پولیه
کرکی چیزی واسش دارین؟
راستی این یعنی چی: License: Free To Try
ALI16437
28-09-2010, 12:03
با تشکر
انجام شد بی حاصل بود.
من فکرنکنم مشکلم با تنظیمات ie یا firefox حل بشه
چون همونطور که قبلا گفتم تا زمانی که فایروال رونصب نکرده بودم
بدون مشکل کار میکرد با نصب فایروال این مشکل ظاهرشد
فکر میکنم تنظیمات فایروال رو باید دستکاری کنم
Dr Hannibal
28-09-2010, 12:11
ممنون
خوب من outpost ورژن 6.51 رو دارم ولی تو ویندوز 7 نصب نمیشه
ورژن 7.0.3 رو داره که اونم مثل اینکه پولیه
کرکی چیزی واسش دارین؟
راستی این یعنی چی: License: Free To Try
کرک لازم نیست سریال ها بلوک نمیشن راحت استفاده کنید:
موفق باشید.
با تشکر
انجام شد بی حاصل بود.
من فکرنکنم مشکلم با تنظیمات ie یا firefox حل بشه
چون همونطور که قبلا گفتم تا زمانی که فایروال رونصب نکرده بودم
بدون مشکل کار میکرد با نصب فایروال این مشکل ظاهرشد
فکر میکنم تنظیمات فایروال رو باید دستکاری کنم
گاهي وقتا فايروالها موقع نصب ميرن توي تنظيمات مرورگر و ActiveX رو از كار ميندازن كه با اون كاري كه گفتم بايد درست ميشد.
به نظر من شما از اين فايروالت دل بكن و يه فايروال ديگه نصب كن.
David.Jn
28-09-2010, 16:27
کرک لازم نیست سریال ها بلوک نمیشن راحت استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
ممنون
ولی نه راپیدشیرش کار میکنه(راپیدشیر تغییر کرده) نه 2Shared
خودتون هم چک کنید
Dr Hannibal
28-09-2010, 17:44
ممنون
ولی نه راپیدشیرش کار میکنه(راپیدشیر تغییر کرده) نه 2Shared
خودتون هم چک کنید
تست شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
Dr Hannibal
09-10-2010, 14:37
جناب drhaniball واقعا ممنون.
نحوه ي كنترل Comodo بر ترافيك نرم افزار ياهو
فقط در يك كلام ميتونم بگم واقعا وحشتناكه. يعني از اين بدتر امكان نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمودو تمام درخواستهاي ياهو رو قبول ميكنه. چه درخواستهاي Inbound و چه درخواستهاي Outbound
Comodo هيج كنترلي بر روي ترافيك ياهو مسنجر نداره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بيان و نحوه ي كنترل Outpost رو بر روي ياهو مسنجر ببيند.
نحوه ي كنترل Outpost بر ترافيك نرم افزار ياهو
همونطور كه قبلا هم گفتم ، فايروال Outpost بر روي تمام كانكشنهاي ياهو نظارت ميكنه. اين نظارت به حدي دقيقه كه حتي پورتهاي مخصوص به Voice Chat و webcam هم جداگانه چك ميشن.
در مورد قسمت اول: وقتی شما دستی قوانین رو برای مسنجر تعیین می کنید جمله allow all requests رو هم باید دستی تغییر بدید.
این جمله نشون دهنده کنترل comodo روی مسنجریاهو نیست شما هر جمله ای می تونید بنوسید اما
قوانین تعیین شده و قابل تعیین برای مسنجر همون هایی بود که عکسش رو توی پست قبلی گذاشتم.
در مورد قسمت دوم : بله چیزی در comodo به عنوان تفکیک کنترل وبکم و صوت نیست.
در مورد قسمت اول: وقتی شما دستی قوانین رو برای مسنجر تعیین می کنید جمله allow all requests رو هم باید دستی تغییر بدید.
این جمله نشون دهنده کنترل comodo روی مسنجریاهو نیست شما هر جمله ای می تونید بنوسید اما
قوانین تعیین شده و قابل تعیین برای مسنجر همون هایی بود که عکسش رو توی پست قبلی گذاشتم.
در مورد قسمت دوم : بله چیزی در comodo به عنوان تفکیک کنترل وبکم و صوت نیست.
دوستاني كه نميدونن اين بحث از كجا شروع ميشه با تاپيك زير بريد كه در رابطه با ضعف كنترل شبكه در Comodo هستش.
اما دوست عزيز drhaniball
در مورد اول : تمام فايروالهاي ديگه ميان و بهترين تنظيمات نرم افزارها رو قرار ميدن. اين يه ضعف بسيار بزرگ هستش كه Comodo شما رو مجبور ميكنه كه خودتون براي ياهو قوانين تعريف كنيد.
تقريبا همه ي افراد هم از اين قوانين سر در نميارن و مثل شما حالت Allow All request رو انتخاب ميكنن كه در پايين ترين درجه امنيت قرار ميگيريد.
در مورد دوم : Outpost نه تنها بر ارتباطات صوتي و تصويري ياهو نظارت ميكنه ، حتي تمام پورتها و پورتوكل هاي ياهو رو هم مورد بررسي قرار ميده.
من همچنان روي حرفم هستم كه نحوه ي نظارت COMODO بر شبكه بسيار ضعيفه.
Dr Hannibal
09-10-2010, 15:08
دوستاني كه نميدونن اين بحث از كجا شروع ميشه با تاپيك زير بريد كه در رابطه با ضعف كنترل شبكه در Comodo هستش.
اما دوست عزيز drhaniball
در مورد اول : تمام فايروالهاي ديگه ميان و بهترين تنظيمات نرم افزارها رو قرار ميدن. اين يه ضعف بسيار بزرگ هستش كه Comodo شما رو مجبور ميكنه كه خودتون براي ياهو قوانين تعريف كنيد.
تقريبا همه ي افراد هم از اين قوانين سر در نميارن و مثل شما حالت Allow All request رو انتخاب ميكنن كه در پايين ترين درجه امنيت قرار ميگيريد.
در مورد دوم : Outpost نه تنها بر ارتباطات صوتي و تصويري ياهو نظارت ميكنه ، حتي تمام پورتها و پورتوكل هاي ياهو رو هم مورد بررسي قرار ميده.
من همچنان روي حرفم هستم كه نحوه ي نظارت COMODO بر شبكه بسيار ضعيفه.
لطفا شما بگید چه تیک هایی رو توی این تصویر برای افزایش امنیت به کاربران outpost یشنهاد میکنید و به کاربران comodo به خاطر این دلیل از نرم افزار outpost رو پیشنهاد میکنید.
سپس ( لطفا ) بگید آیا ارزش کنار گذاشتن رتبه excellent همیشگی ماتوسک رو داره یا خیر.
ممونم
لطفا شما بگید چه تیک هایی رو توی این تصویر برای افزایش امنیت به کاربران outpost یشنهاد میکنید و به کاربران comodo به خاطر این دلیل از نرم افزار outpost رو پیشنهاد میکنید.
سپس ( لطفا ) بگید آیا ارزش کنار گذاشتن رتبه excellent همیشگی ماتوسک رو داره یا خیر.
ممونم
توي اون تصوير تمام تيكهاي كنترل شبكه Outpost به طور پيش فرض فعال هستن و هيچ تغييري نبايد داد.
======
در مورد ماتوسك :
شما اگه به آمار ماتوسك نگاه كنيد ميبيند كه Outpost هم درجه Advance+ داره و 97 درصد حملات Proactive رو دفع كرده.
پس شما از در Outpost هم حفاظت HIPS و هم فايروال بسيار قدرتمند داريد و موردي براي نگراني نيست.
ولي با نصب كمودو امنيت شبكه شما در سطح پايين قرار ميگيره.
Dr Hannibal
09-10-2010, 15:36
توي اون تصوير تمام تيكها به طور پيش فرض فعال هستن و هيچ تغييري نبايد داد.
در مورد ماتوسك :
شما اگه به آمار ماتوسك نگاه كنيد ميبيند كه Outpost هم درجه Advance+ داره و 97 درصد حملات Proactive رو دفع كرده.
پس شما از در Outpost هم حفاظت HIPS و هم فايروال بسيار قدرتمند داريد و موردي براي نگراني نيست.
ولي با نصب كمودو امنيت شبكه شما در سطح بسيار پايين قرار ميگيره.
جالبه
یعنی allow all requests هست ؟ ایرادی که به COMODO سر مسنجر وارد می کردید چی شد. لطفا تفاوت ها رو بررسی کنیم.
اگر این مورد تفاوت نداره بیایید و تفاوت هارو بیان کنید تا تفاوت بالاتر بودن امنیت outpost رو در این بخش باز کنید.
منظورم از تفاوت ها اینجاست که شما باید موردی بگید به طور پیش فرض در outpost هست و پیش فرض در comodo نیست.
===============
و
توي اون تصوير تمام تيكها به طور پيش فرض فعال هستن و هيچ تغييري نبايد داد.
جالبه
یعنی allow all requests هست ؟ ایرادی که به COMODO سر مسنجر وارد می کردید چی شد. لطفا تفاوت ها رو بررسی کنیم.
اگر این مورد تفاوت نداره بیایید و تفاوت هارو بیان کنید تا تفاوت بالاتر بودن امنیت outpost رو در این بخش باز کنید.
منظورم از تفاوت ها اینجاست که شما باید موردی بگید به طور پیش فرض در outpost هست و پیش فرض در comodo نیست.
===============
و
فكر كنم شما درست متوجه نشديد.
كمودو براي ياهو قانون Allow All requset ميزاره (يعني تقريبا بي قانونش ميكنه !) ولي Outpost حدود 20 قانون مجزا و با تفيك Port - Protocol - Direction و ..... براي ياهو قرار ميده.
مثلا Outpost مگيه براي خروج اطلاعات webcam از ياهو بايد قوانين زير رعايت بشه :
پروتكل فقط TCP باشه
جهت تماس فقط به صورت خروجي باشه
پورت فقط 5100 باشه.
اگر فايل ياهو به هر دليلي آلوده بشه و اين قانون رو رعايت نكنه ، سريعا جلوش گرفته ميشه.
=============
حالا به جاي ياهو ميتونيد هر فايل ديگه رو خواستيد چك كنيد. مثلا بريد و ببيند براي lsass.exe كه جزو فايلهاي ويندوز هستش ، چقدر قانون گذاشته.
اين فايل lsass.exe بسيار مورد علاقه ويروسها و تروجانهاست. كنترل Outpost روي ارتباطات شبكه اي اين فايل واقعا بي نظيره.
اين قوانين بسيار دقيق و حرفه اي هستن و احتياجي به دانش يوزر نداره و از قبل تعيين شده است.توي Outpost تنظيمات مربوط به ياهو و بسياري از نرم افزارها بصورت اتوماتيك انجام ميشه چون ديتابيس قوي از نرم افزارهاي شناخته شده داره.
علت اين دقت Outpost ، استفاده از شبكه اطلاعاتي ImproveNet هستش كه امن ترين و بهترين تنظيمات يك نرم افزار در Outpost قرار ميده.
توضيح كامل ImproveNet
Dr Hannibal
09-10-2010, 16:47
فكر كنم شما درست متوجه نشديد.به هيچ وجه حالت Allow All request نيست.
comodo از همون اول مياد و تمام ارتباطات ياهو رو Allow ميكنه. اما Outpost تمام اون ارتباطات رو قانونمند ميكنه و براي تك تك پورت ها و پورتكلهاي نرم افزار قانون تعيين ميكنه.
Allow All request يعني تمام ارتباطات بدون كنترل انجام ميشه ، اما Outpost براي هر نرم افزار يكسري قوانين خاص تعيين كرده.
شما روي هر كدوم از قوانين كه براي ياهو گذاشته كليك كنيد ميبيند كه يه قانون خاص داره.
مثلا براي تبادل اطلاعات Webcam فقط تبادل اطلاعات از پورت 5100 اجازه داده ميشه.
حالا به جاي ياهو ميتونيد هر نرافزار ديگه رو خواستيد چك كنيد. مثلا بريد و ببيند براي lsass.exe كه جزو فايلهاي ويندوز هستش ، چقدر قانون گذاشته.
اين فايل lsass.exe بسيار مورد علاقه ويروسها و تروجانهاست. كنترل Outpost روي ارتباطات شبكه اي اين فايل واقعا بي نظيره.
اين قوانين بسيار دقيق و حرفه اي هستن و احتياجي به دانش يوزر نداره و از قبل تعيين شده است.توي Outpost تنظيمات مربوط به ياهو و بسياري از نرم افزارها بصورت اتوماتيك انجام ميشه چون ديتابيس قوي از نرم افزارهاي شناخته شده داره.
علت اين دقت Outpost استفاده از شبكه اطلاعاتي ImproveNet هستش كه امن ترين و بهترين تنظيمات يك نرم افزار در Outpost قرار داده شده.
من فکر نمیکنم با این قواعد شما به بالاتر بودن امنیت outpsot برسیم. بحث اینجا بود که چه outpost چه خاصیتی داره که میتونه امنیتش بالاتر از comodo باشه.
اما می خوام شما صحبت های قبلیتون رو فراموش نکنید نشه که بحث رو ادامه بدیم شما تایید کنید در آخر مشخص نشه چی شد.
منظورم این ها هستند:
فقط در يك كلام ميتونم بگم واقعا وحشتناكه. يعني از اين بدتر امكان نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمودو تمام درخواستهاي ياهو رو قبول ميكنه. چه درخواستهاي Inbound و چه درخواستهاي Outbound
Comodo هيج كنترلي بر روي ترافيك ياهو مسنجر نداره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بيان و نحوه ي كنترل Outpost رو بر روي ياهو مسنجر ببيند.
صحبت من به تمام دوستاني هستش كه ميخوان Comodo رو نصب كنن.
Comodo داراي HIPS عالي هستش ، اما فايروال كومودو بسيار ضعيفه. داراي Network Policy بسيار بدي هستش.
فايروال Comodo كنترل خوبي رو ترافيك نرم افزارها نداره و به عنوان يك فايروال به هيچ وجه قابل اطمينان نيست.
بايد قسمت Network Poilcy براي تمام نرم افزارها ( حتي نرم افزارهاي قابل اعتماد ) قابل ويرايش باشه اگر نباشه يه ضعف بزرگه.
خب ادامه بحث:
همونطور که دیدید توانایی تنظیم قوانین رو برای مسنجر گذاشتم.
بحث ما هم سر فایل های سالم هستند مرورگر فایل های سیستمی ویا مثل ارتباط مسنجر که عرض کردید.
در ادامه میگم که comodo هم مثل outpost لیست سفید نرم افزارهاشو بروز میکنه و برای اونها هم قواعد گذاشته
به طور مثال من وارد email client میشم تا قوانین رو برسی کنیم.
این خاصیت شبیه به خاصیت ImproveNet نیست ؟
من فکر نمیکنم با این قواعد شما به بالاتر بودن امنیت outpsot برسیم. بحث اینجا بود که چه outpost چه خاصیتی داره که میتونه امنیتش بالاتر از comodo باشه.
دوست عزيزم ، اين چه حرفيه شما ميزنيد. واقعا از همه انتظار داشتم الا شما !:46:
پس نقش فايروال اين وسط چيه؟!!!
اگر قرار بود خيلي راحت به ياهو مسنجر بگيم كه بفرماييد هر كانكشني خواستي بزن ، خب پس فايروال ميخوايم چكار.:31:
فايروال بايد بتونه ترافيك هاي خوب و بد شبكه رو از هم جدا كنه تا جلوي هكرها رو بگيره .
مثلا با اين قانوني كه Comodo گذاشته ، يه هكر ميتونه كنترل مسنجر شما رو به دست بگيره و وارد سيستم شما بشه و كمودو هم هيچ ايرادي بهش نميگره چون Allow All هستش ، ولي Outpost جلوي اون هكر رو ميگره، چون مياد جريان ترافيك ورودي ياهو مسنجر رو با تمام پورتها و پورتكلهاي مجاز چك ميكنه و متوجه ميشه كه الان يه عمل غيرقانوني داره انجام ميشه.
==========
خب ادامه بحث:
همونطور که دیدید توانایی تنظیم قوانین رو برای مسنجر گذاشتم.
بحث ما هم سر فایل های سالم هستند مرورگر فایل های سیستمی ویا مثل ارتباط مسنجر که عرض کردید.
در ادامه میگم که comodo هم مثل outpost لیست سفید نرم افزارهاشو بروز میکنه و برای اونها هم قواعد گذاشته
به طور مثال من وارد email client میشم تا قوانین رو برسی کنیم.
؟
اول اينكه :
شما اومدي و خواستي قوانين رو به صورت دستي توي كومودو بزاري. گفتم گذاشتن اين قوانين كار من و شما نيست و همه مثل شما Allow All رو انتخاب ميكنن كه در اين حالت هيچگونه كنترلي بر ترافيك ياهو انجام نميشه و سيستم شما در خطر بالقوه ميافته.
يه نگاه به قوانين Outpost بندازيد ، بسيار حرفه اي هستن و كار من و شما نيست . حتي يه مهندس شبكه هم شايد تنظيمات درست قوانين دسترسي ياهو رو ندونه.
ولي Outpost با ديتابيس قوي كه داره ،خودش قوانين صحيح رو ميزاره. البته قوانينش قابل ويرايش هم هستند و هركس ميتونه تنظيمات دلخواه خودش رو بزراه.
مورد بعدي :
شما اومدي و قوانين Network Policy رو براي نرم افزاري هاي ايميل E Mail-Client رو گذاشتي.
منم نگفتم كه Comodo اصلا Network Policy نداره.بله داره .(شاهكار نكرده همه فايروالها دارن )
من گفتم فايروال كمودو Network Policy ( ضعيفي ) داره ، براي نمونه نرم افزار ياهو كه يكي از محبوترين نرم افزارهاي دنياي اينترنت هستش رو افسار گسيخته ول ميكنه تا هركاري خواست تو شبكه بكنه.
========
فكر كنم واقعا مساله واضحه و احتياج به توضيح بيشتر نداره.
M E H R A N
09-10-2010, 19:26
فكر كنم شما درست متوجه نشديد.به هيچ وجه حالت Allow All request نيست.
comodo از همون اول مياد و تمام ارتباطات ياهو رو Allow ميكنه. اما Outpost تمام اون ارتباطات رو قانونمند ميكنه و براي تك تك پورت ها و پورتكلهاي نرم افزار قانون تعيين ميكنه.
Allow All request يعني تمام ارتباطات بدون كنترل انجام ميشه ، اما Outpost براي هر نرم افزار يكسري قوانين خاص تعيين كرده.
شما روي هر كدوم از قوانين كه براي ياهو گذاشته كليك كنيد ميبيند كه يه قانون خاص داره.
مثلا براي تبادل اطلاعات Webcam فقط تبادل اطلاعات از پورت 5100 اجازه داده ميشه.
حالا به جاي ياهو ميتونيد هر نرافزار ديگه رو خواستيد چك كنيد. مثلا بريد و ببيند براي lsass.exe كه جزو فايلهاي ويندوز هستش ، چقدر قانون گذاشته.
علت اين دقت Outpost استفاده از شبكه اطلاعاتي ImproveNet هستش كه امن ترين و بهترين تنظيمات يك نرم افزار در Outpost قرار داده شده.
توضيح كامل ImproveNet
لطفا در بحث هاتون از این به بعد از سایت سازندۀ خود نرم افزار برای منبع استفاده نکنید. هیچ شرکتی نمیاد در سایت خودش از نرم افزاری که تولید و ارائه داده تعریف کنه.
قبل از هر چیز آیا قبول دارید که Comodo و Outpost دو نرم افزار برای افراد عادی نیستند یا خیر؟ اگر قبول دارید پس بحث اینکه کدوم نرم افزار در تنظیمات پیشفرضی که داره چی رو تعیین رده و یا نکرده بی معنی خواهد بود چون افرادی که از این نرم افزار ها استفاده میکنند خیلی راحت میتونند اونو رو بر طبق نیازشون کاستومایز بکنند.
دوما شما دلیل اینکه باید برای نرم افزاری های سالم مانند یاهو منسنجر که خودتون مثالش رو زدید, قانون تعریف بکنیم چیه؟ آیا غیر از اینه که ما باید جلوی دسترسی تروجانها و ویروسهایی رو که میخواهند از WebCam یاهو مسنجر استفاده بکنند را بگیریم؟
آیا غیر از اینه که ما میخواهیم جلوی فایل Virus.exe را که میخواهید از طریق فایل اجرایی Yahoo Messenger ارتباط اینترنتی با خارج داشته باشه را ببندیم؟
آیا غیر از اینه که ما میخواهیم اطلاعات و نوشته هایی رو که در PM یاهو مسنجر تایپ میکنیم دست Keylogger ها نیوفته؟
و و و ..... ادامه داره. در کل ما نمیخواهیم که از نرم افزار های سالم سو استفاده بشه. یا هو مسنجر هم در اینجا یکی از همین برنامه هاست و فقط یک نمونه است وگرنه این سو استفاده از طرف تروجانها, ویروسها, Keylogger ها و حتی روتکیت ها میتونه از طریق برنامه هایی مانند Firefox, Microsoft Word و یا حتی بصورت تنها و بدون استفاده از نرم افزار های سالم هم انجام بشه.
داشتن قابلیت ها و امکاناتی که در هر فایروال وجود داره به تنهایی نشون دهندۀ واقعیتی که کاربران ممکنه باهاش روبرو بشند نخواهند بود. اگر فایروالی قدرت Self Protection داره و حتی روی این مورد مقاله ها و تست هایی رو در سایتش قرار داده اما این دلیل نمیشه که ویروس و یا مخربی نتونه Self Preotection اون فایروال رو درو بزنه. امیدوارم که منظور رو فهمیده باشید و دلیل های نا مرتبط با موضوع رو نیارید.
اگر فایروالی میگه که من میتونم از Yahoo Messenger در مقابل هکــرها و یا تروجانهایی که میتونند وب کم یاهو مسنجر را در دست بگیرند با درست کردن Rules محافظت کنم پس باید محافظت کردنشون رو در جایی و یا توسط چیزی ثابت کنه تا کاربران با دیدن این نتایج به واقعیت و نوع محافظت فایروالی که استفاده میکنند پی ببرند.
همانطور که در تاپیک معرفی و دانلود ویروسها و تروجانهای جدید حتی نمونه های ناشناخته شده را هم اجرا میکنیم تا قدرت دفاعی یک سویت امنیتی را ببینیم اما آنتی ویروس هایی مانند AVG حتی جرات اجرا کردن نمونه های ناشناخته رو ندارند چون میدونند که AVG اگر مخربی رو تشخیص نده دیگه حرفی برای گفتن نداره, حالا در مورد فایروال ها چی؟ آیا تستی وجود داره؟ بله بهترین تست ویروس ها و تروجانهایی هستند که در همان تاپیک قرار دارند چون یک نمونۀ واقعی هست.
ما میتونیم با غیر فعال کردن آنتی ویروس کمودو و فقط از امکانات فایروال کمودو این ویروسها و تروجانها رو بر روش آزمایش کنیم و نتیجه ها رو هم بارها اعلام کردیم. شما هم اگر واقعا دوست دارید میتونید تشریف بیارید و چند نمونه رو بدون آنتی ویروس و فقط با استفاده از Outpost Pro آزمایش کنید.
اما.... اگر جرات اجرا کردن این نمونه ها رو ندارید حرفی نیست. خب چرا ریسک بکنید. اما حداقل ادامۀ مطلب رو بخونید و بهش عمل بکنید.
ClipBoardLogger: در این تست هر چیزی که در کپی موستون داشته باشید توسط Zemana ClipBouardLogger دزدیده میشه و نوشن میده که اگر یک تروجان واقعی سیستم شما رو آلوده کرده باشه آیا میتونه راحت این کار رو بکنه و یا ممکنه نرم افزار امنیتی شما اتوماتیک اون رو بلاک کرده و یا به شما پیغام بده که این برنامه قصد کپی کردن مطلب و نوشته ای که در موستون وجود داره رو داره.
نحوۀ انجام تست به این شکله که شما اول ClipBoardLogger.exe را اجرا میکنید و بعد دکمۀ Start رو میزنید. بعد برید و یک لینک و یا مطلبی رو انتخاب کنید و اون رو سعی کنید در موستون کپی کنید.
اگر فایروال و یا برنامۀ امنیتی شما موقع کپی کردن به شما خبر داد باید اون رو بلاک کنید و در ضمن هیچ مطلب و نوشته ای نباید بعد از زدن دکمۀ استارت در داخل برنامه نوشته بشه. اگر مطلبی وجود داشت یعنی اینکه برنامۀ شما حتی با نشون دادن پیغام و بلاک کردنش توسط شما در این تست موفق نبوده و رد شدید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keyboard TEST: این تست نشون میده که یک تروجان یا بک دور چطور میتونه هر مطلب و نوشته ای رو که شما توسط کیبرد تایپ کنید رو کپی کنه و به کسی بفرسته. این تست دقیقا کار یک تروجان واقعی رو انجام میده اما با این تفاوت که در اینجا اطلاعاتی به کسی فرستاده نمیشه بلکه فقط نشون میده که آیا ممکنه این اتفاق با وجود داشتن فایروال و یا برنامۀ امنیتی که دارید براتون بیوفته یا خیر.
نحوۀ انجام تست به این صورته که شما keyboard.exe را اجرا میکنید و بعد دکمۀ استارت رو بزنید و بعد سعی کنید در یک محیط نوشتاری مانند پیغام های خصوصی در یاهو مسنجر و یا نت پد و یا ورد و حتی ایمیل مطلبی رو تایپ کنید. اگر همزمان با تایپ کردن مطلب شما همون مطلب داخل تست هم نشون داده شد یعنی در این تست موفق نبودید.
به یاد داشته باشید که پیغام و یا سندی که نشون بده فایروال شما از دسترسی این برنامه جلوگیری کرده حتما باید ضمیمه بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ScreenLogger: این تست هم همانطور که از اسمش معلومه از صفحه ای که شما در کامپیوترتون باز کردید میتونه عکس بگیره و یا فیلم برداری کنه. مثلا میتونه در حین فرستادن ایمیل خصوصی به کسی از ایمیل شما عکس بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تست هم بر اساس تروجانهای واقعی که وجود دارند ساخته شده و رد شدن در این تست نشون دهندۀ اینه که سیستم شما امنیت کافی رو در مقابل مخربهایی که از صفحۀ شما عکس برداری یا فیلم برداری میکنند را نداره.
نحوۀ انجام تست: ScreenLogger.exe را اجرا کنید و بر روی Start کلیک کنید. اگر با تصویر زیر بدون پیغامی از طرف فایروالتون روبرو شدید یعنی در این تست رد شدید.
WebcamLogger: این همون تستی است که شخصی با نام کاربری Outpost از امنیت فایروال Outpost Pro تعریف میکنه و میگه که فایروال Outpost Pro میتونه در مقابل هکــرهایی که قصد در درست گرفتن وب کم شما رو داره میتونه محافظت بکنه. امیدوارم که جناب Outpost بتونند پیغامهای فایروال Outpost Pro را که مربوط به بلاک کردن دسترسی WebcamLogger.exe به وب کم ایشون هست رو نشون بدند تا ما هم به امنیت Outpost Pro پی ببریم.
نحوۀ انجام تست: Webcamlogger.exe را در صورتی که وب کم شما به کامپیوتر وصل است و کار میکند اجرا کنید. اگر تصویر وب کم داخل برنامه دیده شد یعنی اینکه سیستم شما در مقابل دسترسی تروجانها به وب کم شما ایمن نیست. به همین راحتی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود این LeakTest ها میتونید از لینک های زیر استفاده کنید.
جهت انجام دادن و گذاشتن نتیجه های این تست از هر تنظیماتی که دوست دارید در فایروال خود استفاده کنید. یعنی شما هیچ محدودیتی رو در تغییر دادن تنظیمات ندارید تا بعدا بهونه ای برای کسانی که دوست دارند همه چی رو به بیراهه بکشند بشه. اگر دوست دارید میتونید تنظیمات فایروال خودتون رو روی حداکثر تنظیماتی که وجود داره بزارید.
فقط به این نکته توجه داشته باشید: شرط موفق شدن شما در این تست اجرا شدن تمام 4 نمونه تست است. یعنی اگر شما از اجرا کردن خود 4 نمونۀ بالا جلوگیری بکنید یعنی اینکه شم در اصل از اجرا شدنشون جلوگیری کردید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج Comodo Internet Security همراه با عکس بعد از گذاشتن نتایج Outpost Pro گذاشته خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: اضافه شدن لینک کمکی جهت دانلود تست ها
همۀ 4 تست بالا که حجم کلشون 1 مگابایت شد رو میتونید از طریق لینک زیر دانلود کنید.
santamove
09-10-2010, 19:48
لطفا در بحث هاتون از این به بعد از سایت سازندۀ خود نرم افزار برای منبع استفاده نکنید. هیچ شرکتی نمیاد در سایت خودش از نرم افزاری که تولید و ارائه داده تعریف کنه.
قبل از هر چیز آیا قبول دارید که Comodo و Outpost دو نرم افزار برای افراد عادی نیستند یا خیر؟ اگر قبول دارید پس بحث اینکه کدوم نرم افزار در تنظیمات پیشفرضی که داره چی رو تعیین رده و یا نکرده بی معنی خواهد بود چون افرادی که از این نرم افزار ها استفاده میکنند خیلی راحت میتونند اونو رو بر طبق نیازشون کاستومایز بکنند.
دوما شما دلیل اینکه باید برای نرم افزاری های سالم مانند یاهو منسنجر که خودتون مثالش رو زدید, قانون تعریف بکنیم چیه؟ آیا غیر از اینه که ما باید جلوی دسترسی تروجانها و ویروسهایی رو که میخواهند از WebCam یاهو مسنجر استفاده بکنند را بگیریم؟
آیا غیر از اینه که ما میخواهیم جلوی فایل Virus.exe را که میخواهید از طریق فایل اجرایی Yahoo Messenger ارتباط اینترنتی با خارج داشته باشه را ببندیم؟
آیا غیر از اینه که ما میخواهیم اطلاعات و نوشته هایی رو که در PM یاهو مسنجر تایپ میکنیم دست Keylogger ها نیوفته؟
و و و ..... ادامه داره. در کل ما نمیخواهیم که از نرم افزار های سالم سو استفاده بشه. یا هو مسنجر هم در اینجا یکی از همین برنامه هاست و فقط یک نمونه است وگرنه این سو استفاده از طرف تروجانها, ویروسها, Keylogger ها و حتی روتکیت ها میتونه از طریق برنامه هایی مانند Firefox, Microsoft Word و یا حتی بصورت تنها و بدون استفاده از نرم افزار های سالم هم انجام بشه.
داشتن قابلیت ها و امکاناتی که در هر فایروال وجود داره به تنهایی نشون دهندۀ واقعیتی که کاربران ممکنه باهاش روبرو بشند نخواهند بود. اگر فایروالی قدرت Self Protection داره و حتی روی این مورد مقاله ها و تست هایی رو در سایتش قرار داده اما این دلیل نمیشه که ویروس و یا مخربی نتونه Self Preotection اون فایروال رو درو بزنه. امیدوارم که منظور رو فهمیده باشید و دلیل های نا مرتبط با موضوع رو نیارید.
اگر فایروالی میگه که من میتونم از Yahoo Messenger در مقابل هکــرها و یا تروجانهایی که میتونند وب کم یاهو مسنجر را در دست بگیرند با درست کردن Rules محافظت کنم پس باید محافظت کردنشون رو در جایی و یا توسط چیزی ثابت کنه تا کاربران با دیدن این نتایج به واقعیت و نوع محافظت فایروالی که استفاده میکنند پی ببرند.
همانطور که در تاپیک معرفی و دانلود ویروسها و تروجانهای جدید حتی نمونه های ناشناخته شده را هم اجرا میکنیم تا قدرت دفاعی یک سویت امنیتی را ببینیم اما آنتی ویروس هایی مانند AVG حتی جرات اجرا کردن نمونه های ناشناخته رو ندارند چون میدونند که AVG اگر مخربی رو تشخیص نده دیگه حرفی برای گفتن نداره, حالا در مورد فایروال ها چی؟ آیا تستی وجود داره؟ بله بهترین تست ویروس ها و تروجانهایی هستند که در همان تاپیک قرار دارند چون یک نمونۀ واقعی هست.
ما میتونیم با غیر فعال کردن آنتی ویروس کمودو و فقط از امکانات فایروال کمودو این ویروسها و تروجانها رو بر روش آزمایش کنیم و نتیجه ها رو هم بارها اعلام کردیم. شما هم اگر واقعا دوست دارید میتونید تشریف بیارید و چند نمونه رو بدون آنتی ویروس و فقط با استفاده از Outpost Pro آزمایش کنید.
اما.... اگر جرات اجرا کردن این نمونه ها رو ندارید حرفی نیست. خب چرا ریسک بکنید. اما حداقل ادامۀ مطلب رو بخونید و بهش عمل بکنید.
ClipBoardLogger: در این تست هر چیزی که در کپی موستون داشته باشید توسط Zemana ClipBouardLogger دزدیده میشه و نوشن میده که اگر یک تروجان واقعی سیستم شما رو آلوده کرده باشه آیا میتونه راحت این کار رو بکنه و یا ممکنه نرم افزار امنیتی شما اتوماتیک اون رو بلاک کرده و یا به شما پیغام بده که این برنامه قصد کپی کردن مطلب و نوشته ای که در موستون وجود داره رو داره.
نحوۀ انجام تست به این شکله که شما اول ClipBoardLogger.exe را اجرا میکنید و بعد دکمۀ Start رو میزنید. بعد برید و یک لینک و یا مطلبی رو انتخاب کنید و اون رو سعی کنید در موستون کپی کنید.
اگر فایروال و یا برنامۀ امنیتی شما موقع کپی کردن به شما خبر داد باید اون رو بلاک کنید و در ضمن هیچ مطلب و نوشته ای نباید بعد از زدن دکمۀ استارت در داخل برنامه نوشته بشه. اگر مطلبی وجود داشت یعنی اینکه برنامۀ شما حتی با نشون دادن پیغام و بلاک کردنش توسط شما در این تست موفق نبوده و رد شدید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keyboard TEST: این تست نشون میده که یک تروجان یا بک دور چطور میتونه هر مطلب و نوشته ای رو که شما توسط کیبرد تایپ کنید رو کپی کنه و به کسی بفرسته. این تست دقیقا کار یک تروجان واقعی رو انجام میده اما با این تفاوت که در اینجا اطلاعاتی به کسی فرستاده نمیشه بلکه فقط نشون میده که آیا ممکنه این اتفاق با وجود داشتن فایروال و یا برنامۀ امنیتی که دارید براتون بیوفته یا خیر.
نحوۀ انجام تست به این صورته که شما keyboard.exe را اجرا میکنید و بعد دکمۀ استارت رو بزنید و بعد سعی کنید در یک محیط نوشتاری مانند پیغام های خصوصی در یاهو مسنجر و یا نت پد و یا ورد و حتی ایمیل مطلبی رو تایپ کنید. اگر همزمان با تایپ کردن مطلب شما همون مطلب داخل تست هم نشون داده شد یعنی در این تست موفق نبودید.
به یاد داشته باشید که پیغام و یا سندی که نشون بده فایروال شما از دسترسی این برنامه جلوگیری کرده حتما باید ضمیمه بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ScreenLogger: این تست هم همانطور که از اسمش معلومه از صفحه ای که شما در کامپیوترتون باز کردید میتونه عکس بگیره و یا فیلم برداری کنه. مثلا میتونه در حین فرستادن ایمیل خصوصی به کسی از ایمیل شما عکس بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تست هم بر اساس تروجانهای واقعی که وجود دارند ساخته شده و رد شدن در این تست نشون دهندۀ اینه که سیستم شما امنیت کافی رو در مقابل مخربهایی که از صفحۀ شما عکس برداری یا فیلم برداری میکنند را نداره.
نحوۀ انجام تست: ScreenLogger.exe را اجرا کنید و بر روی Start کلیک کنید. اگر با تصویر زیر بدون پیغامی از طرف فایروالتون روبرو شدید یعنی در این تست رد شدید.
WebcamLogger: این همون تستی است که شخصی با نام کاربری Outpost از امنیت فایروال Outpost Pro تعریف میکنه و میگه که فایروال Outpost Pro میتونه در مقابل هکــرهایی که قصد در درست گرفتن وب کم شما رو داره میتونه محافظت بکنه. امیدوارم که جناب Outpost بتونند پیغامهای فایروال Outpost Pro را که مربوط به بلاک کردن دسترسی WebcamLogger.exe به وب کم ایشون هست رو نشون بدند تا ما هم به امنیت Outpost Pro پی ببریم.
نحوۀ انجام تست: Webcamlogger.exe را در صورتی که وب کم شما به کامپیوتر وصل است و کار میکند اجرا کنید. اگر تصویر وب کم داخل برنامه دیده شد یعنی اینکه سیستم شما در مقابل دسترسی تروجانها به وب کم شما ایمن نیست. به همین راحتی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود این LeakTest ها میتونید از لینک های زیر استفاده کنید.
جهت انجام دادن و گذاشتن نتیجه های این تست از هر تنظیماتی که دوست دارید در فایروال خود استفاده کنید. یعنی شما هیچ محدودیتی رو در تغییر دادن تنظیمات ندارید تا بعدا بهونه ای برای کسانی که دوست دارند همه چی رو به بیراهه بکشند بشه. اگر دوست دارید میتونید تنظیمات فایروال خودتون رو روی حداکثر تنظیماتی که وجود داره بزارید.
فقط به این نکته توجه داشته باشید: شرط موفق شدن شما در این تست اجرا شدن تمام 4 نمونه تست است. یعنی اگر شما از اجرا کردن خود 4 نمونۀ بالا جلوگیری بکنید یعنی اینکه شم در اصل از اجرا شدنشون جلوگیری کردید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج Comodo Internet Security همراه با عکس بعد از گذاشتن نتایج Outpost Pro گذاشته خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهران خودتو خسته نکن،این آقا دوباره بر می گرده نقطه شروع بحث!!!
وقتی کاسپراسکای با 2000نفر افراد متخصص میاد تو سایتش می گه کومودو بهترین فایروال هست،
وقتی بزرگترین غول سخت افزار دنیا یعنی اینتل پارتنر اصلی کومودو میشه...
وقتی سایتTTRمیگه کومودو برترین سوئیت امنیتی و فایروال هست،
و مهمتر از هم وقتی آدم ایمان داره،دیگه جای بحثی نیست،
اگه همین الان لایسنس مادامالعمر eset smart security رو بدن،بگن کومودو رو پاک کن،من راضی نمی شم و همچنان از کومودو رایگگان استفاده می کنم...
به نظر من میون فایروال ها و سوئیت های امنیت سایبری:
1.کومودو
2.online armor
3.;کاسپراسکای
4.outpost
Dr Hannibal
09-10-2010, 19:52
مهران جان اگه حجم فالی ها کمه خیلی خوب میشه یه جایی آپلود کنی چون به هیچ وجه دانلود نمیشن.
ممنونم
*hamedkhatar*
09-10-2010, 20:01
سلام
فایروال اصولا به چه دردی میخوره؟
منی که مثلا KIS 2011 استفاده میکنم فایروالش به اندازه کافی قوی نیست؟
من اگه مثلا این Comodo رو در کنار KIS 2011 نصب کنم توصیه میشه؟
فایروال در اصل کارش کنترل اینترنت هست دیگه و اینکه کسی به سیستم نفوذ نکنه و ه ک نکنه و این حرفا درسته؟ برای شبکه هم خوب هست یا نه؟ مثلا روی سرور نصب بشه بهترینش همین Comodo هست؟
روی سرعت سیستم تاثیر میگذاره؟
یه توضیح کلی اگه بدید ممنون میشم
با تشکر
M E H R A N
09-10-2010, 20:02
مهران جان اگه حجم فالی ها کمه خیلی خوب میشه یه جایی آپلود کنی چون به هیچ وجه دانلود نمیشن.
ممنونم
سلام دکتر جان , ممنون که اطلاع دادی چون نمیدونستم دانلود نمیشه :11:
حجم 1 مگابایت:
لینک دانلود به پست قبلی خودم در مورد تست ها هم اضافه میشه. :10:
من با کسپر این تست ها رو انجام داد عجب فایرفال آشغالی داره توی همه ی تست ها رد شد
M E H R A N
09-10-2010, 20:24
من با کسپر این تست ها رو انجام داد عجب فایرفال آشغالی داره توی همه ی تست ها رد شد
Kaspersky Internet Security در بعضی از تست ها موفق میشه. تنظیماتش رو بعدا میگم چون نمیخوام این آقای Outpost از من چیزی یاد بگیرند و بعد به نفع خودشون ازش استفاده کنند.
کسی هم لطفا در مورد تنظیمات تا زمانی که نتیجۀ تست های Outpost Pro توسط شخص Outpost گذاشته نشده حرفی نزنه. :10:
موفق باشید.
*hamedkhatar*
09-10-2010, 20:42
سلام
فایروال اصولا به چه دردی میخوره؟
منی که مثلا KIS 2011 استفاده میکنم فایروالش به اندازه کافی قوی نیست؟
من اگه مثلا این Comodo رو در کنار KIS 2011 نصب کنم توصیه میشه؟
فایروال در اصل کارش کنترل اینترنت هست دیگه و اینکه کسی به سیستم نفوذ نکنه و ه ک نکنه و این حرفا درسته؟ برای شبکه هم خوب هست یا نه؟ مثلا روی سرور نصب بشه بهترینش همین Comodo هست؟
روی سرعت سیستم تاثیر میگذاره؟
یه توضیح کلی اگه بدید ممنون میشم
با تشکر
داش M E H R A N عزیز شما که اینقدر اطلاعاتت بالاست ما رو هم راهنمایی کنید بی زحمت :10:
من هم تست ها رو با KIS 2011 تست کردم همه رد شدند حالم گرفته شد فکر میکردم با کسپر امنیت سیستم تامینه یعنی اشتباه میکردم؟ :41:
بی زحمت راهنمایی کنید که چی نصب کنم در کنار کسپر چون من نمیتونم از کسپر دل بکنم
فکر کنم شما comodo رو پیشنهاد میکنید درسته؟ یعنی بهتر از این نداریم نه؟
راستی فایر وال کسپر از نود که بالاتره؟ چون اگه نباشه همین امشب خودم رو میکشم :angry:
ممنون
santamove
09-10-2010, 20:49
داش M E H R A N عزیز شما که اینقدر اطلاعاتت بالاست ما رو هم راهنمایی کنید بی زحمت :10:
من هم تست ها رو با KIS 2011 تست کردم همه رد شدند حالم گرفته شد فکر میکردم با کسپر امنیت سیستم تامینه یعنی اشتباه میکردم؟ :41:
راستی فایر وال کسپر از نود که بالاتره؟ چون اگه نباشه همین امشب خودم رو میکشم :angry:
ممنون
این هم توصیه های کاملا دوستانه :46:که از تجربیات خودم سرچشمه می گیره:3:
===>رفتار منطقی داشته باشیم،قبل از هر کاری کمی فکر کینم،فایل های مشکوک :32::evil::devil::4:را اجرا نکنیم،از هر سایتی دانلود ننمائیم،فایل های مشکوک را قبل از اجرا به سایت ویروس توتال بفرستیم،حداقل نرم افزارهای امنیتیمان را همیشه آپدیت نمائیم:46:
===>با مراجعه به انجمن های مثل اینجا همیشه خودمان را به روز نگه داریم و سطح علمیمان را ارتقا دهیم و در یک جمله "داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم تا به نداشته ها برسیم و تجربه و علمان رابه اشتراک بگذاریم تا پیشرفت نمائیم"
===>در این تاپیک دوستان همیشه راهنمای ما وشما خواهند بود...:7::7:
لینک دانلود سوئیت امنیتی کومودو:40:
لینک دانلود Panda USB Vaccine 1.0.1.4
لینک دانلود Malwarebytes Anti-Malware 1.46
توجه:در نوشتن این پست از ضمیر اول شخص استفاده کردم تا به نوعی از این پست برداشت نصیحت گونه نشود،از دوستان خوبم هم ممنونم....
شما که کاسپر رو دوست داری کومودو رو نصب کن و defense+وav اونو disableکن،که این کار اصلا توصیه نمیشه:18:،چون کومودو:40: چند سال از کاسپر جلونره!!!:46:
*hamedkhatar*
09-10-2010, 20:57
ممنون دوست من همه اینهایی که گفتید رو میشه در کنار KIS 2011 نصب کرد؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعدش هم من فقط دنبال یک فایروال عالی هستم بقیه کارها رو خود کسپر انجام میده
ممنون
M E H R A N
09-10-2010, 21:04
ممنون
فایروال کسپرسکی یکی از قویترین فایروال هاست و در بعضی از این تست ها هم موفق میشه. نحوۀ تنظیماتش رو هم سعی میکنم بعدا بگم چون فعلا نمیخوام شخص outpost از اون بویی ببره :46:
شما در کنار KIS کافیه که فقط MalwareBytes AntiMalweare را نصب کنید و بس. چیز دیگه ای احتیاج ندارید. :10:
در ضمن ناد32 که فایروال نداره. اسباب بازیه :27: واسۀ دل خوشی یک چیزی داده بیرون.
Dr Hannibal
09-10-2010, 21:14
نتایج تست outpost pro 6 با تروجان های آزمایشی
برای اینکه صفحه سنگین نشه فقط لینک هارو میذارم:
*hamedkhatar*
09-10-2010, 21:16
فایروال کسپرسکی یکی از قویترین فایروال هاست و در بعضی از این تست ها هم موفق میشه. نحوۀ تنظیماتش رو هم سعی میکنم بعدا بگم چون فعلا نمیخوام شخص outpost از اون بویی ببره :46:
شما در کنار KIS کافیه که فقط MalwareBytes AntiMalweare را نصب کنید و بس. چیز دیگه ای احتیاج ندارید. :10:
در ضمن ناد32 که فایروال نداره. اسباب بازیه :27: واسۀ دل خوشی یک چیزی داده بیرون.
از این حرفتون خیلی خوشحال شدم
شما جون یه جوون رو نجات دادی با این حرف (در مورد نود :31: )
حالا این MalwareBytes AntiMalweare که گفتید کارش چیه یه توضیح بدید ممنون میشم و اینکه این هم Free هست یا باید کرکش کرد؟
اون توضیح تنظیمات رو هم آماده کنید با پیغام خصوصی برامون بفرستید بعد که مشکل حل شد اینجا بگذارید :31:
به کسی نمیگیم :10::40::11:
دمت گرم
M E H R A N
09-10-2010, 21:24
نتایج تست outpost pro 6 با تروجان های آزمایشی
برای اینکه صفحه سنگین نشه فقط لینک هارو میذارم:
Outpost که کم آورد :31: بیچاره اصلا صدایی ازش بلند نشده و همه رو اجازه داده کپی بشند. :27: این بود واسه یاهو Rules میزارم و قانون تعیین میکنم . نه بابا شوخی میکنی. دکتر مطمئنی outpost اصلا نصب بوده :27:
آیکونش رو میبینم :46:
دستت درد نکنه دکتر ... الحق که دکتری.. :11:
اما یه چیزی ... این تست ها رو با حداکثر تنظیمات انجام دادی؟ همه چی روی Maximum بود؟
اینم بگو که بعدا این Outpost نیاد بهونه کنه... اگر نبوده بی زحمت دوباره زحمتش رو بکش و همه چی رو روی Maximum بذار مخصوصا قسمت Host Protection
ممنون :10:
santamove
09-10-2010, 21:26
ممنون دوست من همه اینهایی که گفتید رو میشه در کنار KIS 2011 نصب کرد؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعدش هم من فقط دنبال یک فایروال عالی هستم بقیه کارها رو خود کسپر انجام میده
ممنون
جواب شما در تاپیک کومودو گذاشته شد...:46:
Dr Hannibal
09-10-2010, 21:36
Outpost که کم آورد :31: بیچاره اصلا صدایی ازش بلند نشده و همه رو اجازه داده کپی بشند. :27: این بود واسه یاهو Rules میزارم و قانون تعیین میکنم . نه بابا شوخی میکنی. دکتر مطمئنی outpost اصلا نصب بوده :27:
آیکونش رو میبینم :46:
دستت درد نکنه دکتر ... الحق که دکتری.. :11:
اما یه چیزی ... این تست ها رو با حداکثر تنظیمات انجام دادی؟ همه چی روی Maximum بود؟
اینم بگو که بعدا این Outpost نیاد بهونه کنه... اگر نبوده بی زحمت دوباره زحمتش رو بکش و همه چی رو روی Maximum بذار مخصوصا قسمت Host Protection
ممنون :10:
مهران جان Host Protection رو از حالت نرمال رو پیشرفته گذاشتم بالاتر از این میشه اجازه 100 درصد دستی برنامه ها. یعنی فقط موقع اجرای هر برنامه ای میگه اجرا شه یا نه. که این فقط در مورد اجرا شدنشه وگرنه کنترلش شاید دستی تایید بشه بهونه بیشتر میشه.
البته بگم روی حالت advanced اوتپست حتی یک پیام هم نداد چه از هاست پروتکشنش چه ( دیگه نمیدونم )
این ورژن 6 بود صبر میکنم تا دوست دیگمون نتیجه ورژن 7 رو بذاره اگه خبری نشد من ورژن 7 رو به هر 2 مدل ادونس و دستی تست میکنم.
در ضمن من وب کم نداشتم پس بهتره اون دوستمون با وبکم مسنجر یاهو آن شه و تست رو انجام بده.
درسته بحث ها یکم حالت جدل داشت اما من که واقعا استفاده بردم.
hanieh63
10-10-2010, 00:11
بحث خيلي جالبيه ممنون:20:
M E H R A N
10-10-2010, 05:00
نتیجۀ پست Comodo Internet Security در مقابل تست شبیه سازی تروجانها که در پست 474 گفته شده
قبل از گذاشتن نتیجۀ تست های کمودو لازم میدونم اول در مورد تست هایی که سایت matousec.com در مورد فایروال های میزاره توضیحات مختصری رو بدم. اگر در مورد هر قسمت از توضیحات داده شده نظر و یا سوالی داشتید میتونید بپرسید تا اگر از دستم بر بیاد و فرصت شد توضیح بدم.
تمام تست ها در سایت matousec.com با حداکثر تنظیماتی که حتی فکرش رو هم نمیکنید و یا ممکنه آشنایی نداشته باشید انجام شده. اگر قرار بود تمامی این تست ها با تنظیمات پیشفرض هر کدام از فایروال ها و بسته های امنیتی انجام میشد نتیجه اش میشد پست زیر... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کسانی که فقط با دیدن چند تا نمودار و درصدی که در سایت ها گذاشته میشه فایروال خودشون رو انتخاب میکنند سخت در اشتباه هستند. اگر قرار باشه یکی از 5 فایروالهایی که در سایت matousec.com جزو تاپ 5 ها هستند با حداکثر تنظیمات انتخاب کنیم اونوقت برای تک تک نرم افزار هایی که اجرا میکنیم یا برای تمام آپدیت هایی که انجام میدیم و حتی برای همۀ نرم افزار هایی که نصب میکنیم سوال و جوابهای بیش از حدی رو باید به فایروال یا بستۀ امنیتی جواب بدیم. مثلا برای نصب یاهو مسنجر ممکنه این سوالها با پیغامهایی که نشون داده میشه پرسیده بشه...
setup رو اجرا میکنید ... پرسیده میشه ... این ستاپ میخواد اجرا بشه... اجراش کنم یا نه؟
Setup اجرا شد... خب خدا رو شکر... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوایم روی Next کلیک کنیم پرسیده میشه...
این ستاپ میخواد فایل هایی رو در فلان پوشه کپی کنه اجازه بدم یا نه؟ ما هم یدونه Allow میزنیم و ادامه میدیم.
بعد نوبت ثبت رجیستر کی ها میرسه .... وای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای هر دونه از رجیستر کی که میخواد ثبت بشه یکبار سوال میپرسه... مثلا آنتی ویروس Microsoft Security Essentials دقیقا 168.624 عدد کلید رجیستری رو در هنگام نصب در رجیستری ثبت میکنه که یکی از بدترین آنتی ویروسها از لحاظ ثبت کلید های رجیستری بحساب میاد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا فکر میکنید برای ثبت هر شاخه از کلید های رجیستری چند تا سوال ازتون پرسیده میشه؟ حداقل شما باید مابین 50 تا 500 بار بستگی به نوع فایروال و یا بستۀ امنیتی که دارید Allow رو بزنید. که البته در بعضی از فایروال ها و نرم افزارهای امنیتی قسمتی وجود داره به اسم Installer یعنی هر موقع شما قصد نصب برنامه ای رو داشتید میتونید اون برنامه رو بعنوان یک برنامۀ نصبی به نرم افزار امنیتی معرفی کنید تا سوال جواب های زیادی ازتون نپرسه و راحت نصب بشه.
این توضیحات برای این بود که اگر شما میخواهید با توجه به تست هایی که در سایت matousec.com فایروال خودتون رو انتخاب کنید اونوقت باید همون فایروال رو با حداکثر تنظیمات انتخاب کنید که در نتیجه سوال و جوابهای زیادی رو برای هر بار اجرا شدن و یا نصب برنامه ها ازتون خواهد پرسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه اینکه برید Kaspersky رو با تنظیمات پیشفرض نصب کنید و پیش خودتون فکر کنید چون در سایت matousec.com نتیجۀ خوبی کسب کرده پس برای من هم به همون اندازه ممکنه امنیت رو در قسمت فایروال و پرو اکتیو تامین کنه.
حالا ممکنه برای بعضی ها سوال پیش بیاد که این سوال و جوابها از طرف چه قسمتی از فایروال پرسیده میشه؟
HIPS عامل سوال و جواب هایی هست که در پیغامها به شما نشون داده میشه. اگر HIPS رو از فایروالی مانند Kasperksy یا Comodo که با نامهای Proactive یا +Defense معرفی شدند حذف کنیم اونوقت میشه فایروالی مانند فایروالهایی که در Eset Smart Security یا Gdata Internet Security وجود داره. این HIPS هست که باعث میشه از سو استفادۀ یک تروجان ناشناخته از فایل های سالم مانند یاهو مسنجر جلوگیری بکنه و با پیغامهای خودش کاربر رو مطلع کنه تا خود کاربر تصمیم گیرنده باشه و اجازۀ این کار رو به تروجان نده.
اما در مورد تست هایی که در پست 474 گذاشتم باز هم لازم میدونم توضیحاتی رو بدم چون تمام نتیجه گیری هامون از نتیجۀ این تست ها بستگی به این توضیحات داره.
سایت Zemana سازنده نرم افزار امنیتی Zemana AntiLogger است.
این نرم افزار میتونه تمام تست هایی رو که گذاشتم با موفقیت رد کنه و از هیچ کدومشون هم رد نمیشه. چون واقعا نرم افزار خوبی هست اما بدی که داره اینه که فقط بر روی سیستم های 32 بیتی میتونه نصب بشه. حالا سازنده این نرم افزار اومده و برای اینکه قدرت نرم افزار خودش رو نشون بده تست هایی رو که که در پست 474 گذاشتم رو بر روی سایت خودش گذاشته. اما یک کلک رشتی رو هم بکار برده تا نرم افزار های امنیتی دیگه براحتی در این تست ها رد بشند و به قدرت Zemana پی ببرند.
این کلک رشتی از اینجا شروع میشه که Zemana اومده و تمام این تست ها رو رسما به ثبت رسونده. یعنی اینکه دونه به دونۀ این تست ها امضای دیجیتالی دارند.
مشخصات Properties برای فایل ClipBoardLogger.exe
خب ممکنه بعضی ها بپرسند امضای دیجیتالی چه ربطی به تستی داره که ما انجام دادیم و فایروالمون توش رد شد؟
الان اکثر نرم افزار های امنیتی از کسپرسکی و نورتون بگیر تا کمودو و Outpost از لیست سفید نرم افزارها استفاده میکنند. این لیست سفید به تمام نرم افزار هایی که امضای دیجیتالی دارند اجازه میده که به تمام نقاط سیستم عامل و نرم افزارهای نصب شده دسترسی داشته باشند چون همین لیست سفید تظیمن کنندۀ سالم بودن و آلوده نبودن نرم افزار هست و به همین دلیل شما وقتی تست های Zemana را در کامپیوتری که Kaspersky روش نصب شده اجرا میکنید حتی 1 پیغام هم از طرف کسپرسکی بهتون نشون داده نمیشه. به دلیل زیر...
و همچنین این قسمت ...
این 2 قسمت در کسپرسکی تعیین میکنه که اگر برنامه یا فایلی امضای دیجیتالی داشت اتوماتیک اون فایل رو جزو فایل ها یا برنامه های قابل اعتماد قرار بده و هیچ کنترلی رو حتی برای وصل شدن به اینترنت روش انجام نده.
با این توضیحات حالا که ما میخوایم از تست های شبیه سازی تروجان روی فایروالمون استفاده کنیم آیا نباید اول فایل اجرایی تست رو بعنوان یک برنامۀ ناشناخته و بدون امضای دیجیتالی به فایروال معرفی کنیم تا فایروال از تمام قدرتی که داره استفاده کرده و بتونه با پیغامهاش ما رو از کاری که قراره انجام بشه مطلع کنه؟
تروجانها, ویروسها و یا Fake AV ها حی اگر امضای دیجیتالی داشته باشند که بعضی هاشون دارند اما اینها نمیتونند در لیست سفید برنامه های امنیتی ثبت بشند. پس امضای دیجیتالی داشتن با ثبت شدن در Kaspersky Security Network که توسط کاربران کسپرسکی تعیین میشه فرق میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین موضوع دقیقا برای Comodo Interent Security هم وجود داره. Zemana بعنوان یک برنامۀ سالم که تمام اختیارات برای تمام برنامه های شرکت Zemana بهش داده شده در Comodo Internet Security به ثبت رسیده.
مشخصات برنامه های شرکت Zemana در Comodo Internet Security
در کسپرسکی شما میتونید با برداشتن تیک هایی که قسمت هاش رو نشون دادم Zemana را بعنوان یک تروجان ناشناخته به Kaspersky معرفی کنید. اما کسانی که 1 بار این تست رو انجام دادن باید برند تمام 4 تا تست رو از لیست Trusted به قسمت Low Restricted انتقال بدند و بعد دوباره تست رو انجام بدند تا ببینند که آیا واقعا کسپرسکی در این تست موفق میشه یا نه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کمودو این قضیه میکنه به این صورت که هر برنامه و فایل ناشناخته ای که امضای دیجیتالی نداشته باشه اتوماتیک داخل سندباکس اجرا میشه. سند باکس در نسخۀ 5 کمودو باعث شده که با محدودیت که ایجاد میکنه تقریبا 90 درصد پیغامهای گیج کننده رو بصورت اتوماتیک در بیاره و به کاربر پیغامی نشون داده نشه. سند باک در کمودو نقش یک HIPS را برای فایل های ناشناخته اما بصورت اتوماتیک بر عهده داره. یعنی کسی لازم نیست با پیغامهای گیچ کنندۀ HIPS سر و کله بزنه بلکه خود Sandbox تمام جوابها رو قبلا داده.
دوستانی که با سندباکس کمودو آشنا هستند میدونند که با اجرا کردن هر تروجان و ویروسی اتوماتیک تمام اینها در سند باکس اجرا میشند چون شیوۀ کار کمودو همینه که اول فایل های ناشناخته رو در سندباکس اجرا میکنه تا اگر اون فایل ها مشکلی نداشتند بتونند توسط کاربر بعنوان یک فایل یا برنامۀ قابل اطمینان به کمودو معرفی بشند.
حالا ما در کمودو قسمتی را نداریم که تست های Zemana را بعنوان یک فایل بدون امضای دیجیتالی به کمودو معرفی کنیم پس باید ایت تست ها را مانند اجرا شدن یک تروجان ناشناخته که داخل سند باکس اجرا میشه در کمودو اجرا کنیم. برای این کار هم من از قسمت Computer Security Policy هر 4 تا فایل Zemana را در Allways SandBox وارد کردم تا با اجرا شدنشون دقیقا همون شرایطی درست بشه که برای یک ویروس یا تروجان ناشناخته ممکنه در کمودو رخ بده.
نتایج تست هم این شد...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمینطور که از عکس ها مشخصه Comodo Internet Security با شرایط شبیه سازی تروجان واقعی که براش درست کردم در این 3 تست کاملا موفق بود و اتوماتیک بدون اینکه حتی 1 پیغام از طرف HIPS که با عنوان +Defense شناخته میشه تمامی اونها رو شناسایی و بلاک کرد.
این تست ها نشون میده که اگر یک تروجان واقعی در سیستمی که توسط Comodo Internet Security محافظت شده اجرا بشه اول جاش توی سند باکس هست و خود سند باکس اجازه نمیده که تروجان بتونه چیزی رو کپی کنه و یا از صفحۀ دستکاپ عکس و فیلم بگیره. نیازی هم به پاسخ دادن سوالات HIPS یا +Defense که جناب Outpost جزو بزرگترین ضعف های Comodo معرفی کردند نیست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمودو در تست WebCam رد شد. من تمام تنظیمات و اطلاعاتی رو که در مورد کمودو داشتم روش انجام دادم تا به شیوه ای بتونه در این تست موفق بشه اما نشد که نشد. حالا یا من بلد نیستم و جایی رو فراموش کردم که نباید میکردم و یا کمودو نمیتونه از عهدۀ این تست بر بیاد.
اما نکته ای که اینجا وجود داره اینه که اگر ما فرض کنیم تروجانی وارد سیستم بشه و بتونه بدور از چشم کمودو از صفحۀ دسکتاپ فیلم بگیره و یا عکس بگیره خب این تروجان باید این عکس و فیلم ها رو از طریق اینترنت به کسی که اونو برنامه ریزی کرده بفرسته درسته؟ خب در این صورت کمودو برای تک تک نرم افزارها توسط فایروالش خبر میده و در اینجا میشه دسترسی اونو به خارج بلاک کرد. همونطور که دوستان تروجانها و Fake AV هایی رو ارا میکنند بعد از طرف فایروال کمودو پیغام وصل شدن این تروجانها به بیرون نشون داده میشه همین اتفاق هم برای تروجانی که عکس برداریش رو کرده میوفته.
تا جایی هم که من خبر دارم تنها نرم افزاری که میتونه در تست WebCam موفق بشه خود Zemana AntiLogger است. یعنی از Online Armore گرفته تا DefenseWall و Outpost Pro همه در این تست رد شدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی بود در خدمتم.
فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr Hannibal
10-10-2010, 07:13
تست outpost pro 7
نکته : تمام تنظیمات به حالت حداکثر انجام گرفته.
تا جایی هم که من خبر دارم تنها نرم افزاری که میتونه در تست WebCam موفق بشه خود Zemana AntiLogger است. یعنی از Online Armore گرفته تا DefenseWall و Outpost Pro همه در این تست رد شدند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با فارسي سليس پستهامو نوشتم. نميدونم چرا پستها رو متوجه نميشيد.
من كي گفتم Outpost داراي محافظت Webcam هست ؟!!
من گفتم كه Outpost اجازه نميده كه يك هكر بخواد از طريق ياهو مسنجر به اطلاعات webcam شما دسترسي پيدا كنه. چون به شدت ترافيك ياهو رو كنترل ميكنه.
بحث من بر سر فايروال و كنترل شبكه براي جلوگيري از هكرها ست ،اونوقت شما اومدي يه تست گذاشتي و داراي قدرت Leak Protection رو كه جزو محافظتهاي Proactive هستش رو اينجا ميزاري !
ما هر چي اومديم گفتيم كه Comodo توي محافظت شبكه ضعيفه ، دوستان هي ميرن و انواع و اقسام تستهاي Leak Protection رو ميزارن.
همش تروجان ميزارن ، Leak Test ميزارن تا بگن كه Comodo خوبه در صورتي كه بارها گفتم اينها مربوط به Proactive هستش و Proactive نرم افزار كمودو خوب هستش.
ترجيح ميدم اين بحث رو زماني ادامه بدم كه دوستان توي اين انجمن تفاوت بين Firewall Protection و Proactive Protection رو بفهمن.
سلام به دوستان عزيز
بازم تذكر ميدم كه فروم جاي بحث علمي هست همراه با منطق
اما اين دليل نميشه كه اگه به فرض هم كسي بدون منطق پست داد با توهين باهاش برخورد كنين
پستهاي نامربوط به بحث تاپيك رو هم گزارش بدين تا حذف انجام بشه
البته بهتره اين موارد رو ناظر انجمن بررسي و گزارش كنه كه در اسرع وقت يك ناظر مجزا براي بخش آنتي ويروس معرفي خواهد شد
دوستان رعايت كنن وگرنه باز مجبور ميشيم از حربههاي مديريتي ديگه اي استفاده كنيم
موفق باشيد و بدون تعصب
Chee.Toz
10-10-2010, 14:43
سلام به دوستان عزيز
بازم تذكر ميدم كه فروم جاي بحث علمي هست همراه با منطق
اما اين دليل نميشه كه اگه به فرض هم كسي بدون منطق پست داد با توهين باهاش برخورد كنين
پستهاي نامربوط به بحث تاپيك رو هم گزارش بدين تا حذف انجام بشه
البته بهتره اين موارد رو ناظر انجمن بررسي و گزارش كنه كه در اسرع وقت يك ناظر مجزا براي بخش آنتي ويروس معرفي خواهد شد
دوستان رعايت كنن وگرنه باز مجبور ميشيم از حربههاي مديريتي ديگه اي استفاده كنيم
موفق باشيد و بدون تعصب
بچه ها لطفا رعایت کنید
از مدیر میخوام از بین فعالها زودتر یکی رو معرفی کنند
M E H R A N
10-10-2010, 14:57
من با فارسي سليس پستهامو نوشتم. نميدونم چرا پستها رو متوجه نميشيد.
واسۀ اینکه این تویی که خودتو داری به اون راه میزنی و هر بار با بهانه های جور وا جور از زیرش در میری.
یدفعه هم بهت گفتم که اگر دوست داری ثابت کنی Avast قدرت Disinfect داره بیا و این ویروس رو آزمایش کن اما تو مثل یک آدم آهنی که مغزش فقط با Outpost و Avast پر شده حرفهای خودتو فقط تکرار میکنی. اگر توی کار این تست ها اشکالی هست که تمام متخصصین نفهمیدن و فقط تو متوجه شدی پس بیا و این اشکالات رو بگو تا شاید متخصصین قسمت امنیت فایروال ها بتونند صداتو بشنون و ازت بعنوان یک نابغه اسم ببرند.
من گفتم كه Outpost اجازه نميده كه يك هكر بخواد از طريق ياهو مسنجر به اطلاعات webcam شما دسترسي پيدا كنه.
هکر ها الان خیلی خیلی خیلی سخت میتونند بدون اجرا کردن اکسپلویت, تروجان و یا فایل دیگری به سیستم قربانی حمله کنند و اونو در دست بگیرند. برای در دست گرفتن سیستم شما و یاهو مسنجر نازنینتون فایل آلودۀ اجرا شده است که باعث میشه وب کم شما در اختیار هکر بیوفته نه خود یاهو. :46: خود یاهو مسنجر حتی اگر باگ امنیتی هم داشته باشه که تا حالا داشته اما یاهو همیشه در صدد آپدیت نگه داشتن نرم افزار یاهو بوده تا این باگ ها رو بر طرف کنه. و از طرفی هم از نسخۀ 6 به بالا حتی پورتهای ارتباطی بین سرور یاهو و شما عوض شد.
قبل از این وقتی شما با کسی از طریق Yahoo Messenger چت میکردید ارتباط شما با شخص مقابلتون بصورت مستقیم بود و اون شخص میتونست با پیدا کردن باگی و یا ترفندی که Y-MSG در مقابلش ضعیف بود و به شرط فعال بودن Remote سیستم شما , بتونه از طریق نت به اطلاعاتتون دست پیدا کنه. اما این ارتباط برای نسخه های 7 به بالا تغییر کرده و اول شما به سرور یاهو وصل میشید و سرور یاهو شما رو به شخص مقابل وصل میکنه.
شما <---> Yahoo <---> شخص مقابل شما
متوجه شدی عزیز؟ فلشم واست زدم که برات جا بیوفته و بهونه های الکی نیاری. شخص هکــر برای در دست گرفتن وب کم شما اول باید سرور یاهو رو هــک کنه جانم تا بتونه وارد سیستم شما بشه.
شما اگر از کسی فایلی دریافت نکنی و اجراش نکنی سیستم شما به خطر نمیتوفته و حتی در صورت اجرا کردن فایل (تست هایی که گفتم انجام بده) خود فایله که سیستم شما رو در دست میگیره و میتوه اطلاعاتی رو به جایی بفرسته نه یاهو مسنجر.
بحث من بر سر فايروال و كنترل شبكه براي جلوگيري از هكرها ست ،اونوقت شما اومدي يه تست گذاشتي و داراي قدرت Leak Protection رو كه جزو محافظتهاي Proactive هستش رو اينجا ميزاري !
LeakTest هست که باعث میشه نشون بده فایروال و یا نرم افزار امنیتی شما چقدر میتونه در مقابل یک تروجان و یا اطلاعاتی که از سیستم شما به بیرون فرستاده میشه محافظت کنه.
یک فایروال بدون HIPS یعنی فایروال خود ویندوز و یا فایروال Eset Samart Scurity. اینو دیگه تو مغزت فرو کن و حرفها رو مثل یک نوار تکرار نکن.
ما هر چي اومديم گفتيم كه Comodo توي محافظت شبكه ضعيفه ، دوستان هي ميرن و انواع و اقسام تستهاي Leak Protection رو ميزارن.
برای اینکه شما بخوای از یک نرم افزار سالم مانند همون یاهو مسنجر جونت سوء استفاده بکنی باید یک فایل آلوده وارد سیستم شما بشه یا نه؟ یا بدون اجرا شدن فایل آلوده هم میشه یاهو مسنجر امروزی را بر روی ویندوز 7 هــک کرد؟
لطفا با منبع و سند رسمی که نشون بده یاهو مسنجر بدون اجرا شدن فایل آلوده در سیستم قربانی هــک شده نشون بده که این کار امکان پذیره تا باز هم به قدرت Outpost جونت پی ببریم . فعلا که Outpost کم آورد جانم :21:
همش تروجان ميزارن ، Leak Test ميزارن تا بگن كه Comodo خوبه در صورتي كه بارها گفتم اينها مربوط به Proactive هستش و Proactive نرم افزار كمودو خوب هستش.
اصلا تو میدونی ProActive یعنی چی؟ این کلمه رو یاد گرفتی و تکرار میکنی بدون اینکه معنیشو بدونی. Proactive. کلمۀ Proactive برای نرم افزار هایی که دارای قابلیت Host Intrusion Prevention System یا همان HIPS هستند بکار برده میشه.
فایروال Outpost پرو دقیقا مانند کمودو یکی از همون فایروال هایی است که میگه HIPS دارم و خودشو با عنوان Host Protection در Outpost معرفی میکنه. اینم بهت گفتم یاد بگیری و هر جا نگی Proactive . راحت بگو Hips :46:
منبع:
حالا چطوره که Outpost با داشتن HIPS در این تست ها رد میشه اما کمودو اتوماتیک میتونه بلاکشو کنه و 1 پیغام هم بهت نشون نده؟ شما نبودی که میگفتی کمودو پیغام زیاد داره؟
ترجيح ميدم اين بحث رو زماني ادامه بدم كه دوستان توي اين انجمن تفاوت بين Firewall Protection و Proactive Protection رو بفهمن.
منبع و توصیحات کلمۀ Proactive رو برات نوشتم. توضیحات فارسی رو هم بهت گفتم تا اگر سواد نداشتی و انگلیسیت خوب نبود حداقل فارسیشو بهمی. بحثم اصلا بهتره ادامه ندی چون تا ادامه بدی میام واست تست میزارم و نمونه میارم.
این دفعه هم قراره با یک تروجان واقعی که دوستان قراره رای گیری کنند و تروجان رو انتخاب کنند Outpost رو آزمایش کنیم. :27:
در ضمن شما اصلا بحث نکن چون هر دفعه کم میاری. جون خودت برو توی همون تاپیک Outpost مشغول باش. کسی هم به کارت کاری نداره. میبینم که عکس همکاران و مدیران Outpost هم برات مقدس شدند و توی تاپیکش میزاری.
موفق باشی. :46:
حالا چطوره که Outpost با داشتن HIPS در این تست ها رد میشه اما کمودو اتوماتیک میتونه بلاکشو کنه و 1 پیغام هم بهت نشون نده؟ شما نبودی که میگفتی کمودو پیغام زیاد داره؟
اوت پوست در تستها رد نشده .
اگه تستي كه متوسك انجام داده مدنظر باشه(كه يه سري حرفه اي انجامش دادن)، اوت پوست در ورژن 7جزو سه تاي اوله .
خواهشا مغرضانه صحبت نكنيد.
من خودم الان در سيستمم كمودو اينترنت سكيوريتي نصبه اما دليلي نميبينم چون سويت نصب شده من نيست اينقدر تو سرش بزنم.
*hamedkhatar*
10-10-2010, 15:49
آقا چطوری میشه به صورت حرفه ای یک فایروال رو تست کرد؟
مثلا چند تا سایت معرقی کنید که با وارد شدن به اون سایتها ویروس یخواد وارد سیستم ما بشه اونم از توع خطر ناکش
و ما ببینیم که فایروال جلوش رو میگیره یا نه
یا چند مدل تست دیگه معرفی کنید
ممنون :11:
آقا چطوری میشه به صورت حرفه ای یک فایروال رو تست کرد؟
مثلا چند تا سایت معرقی کنید که با وارد شدن به اون سایتها ویروس یخواد وارد سیستم ما بشه اونم از توع خطر ناکش
و ما ببینیم که فایروال جلوش رو میگیره یا نه
یا چند مدل تست دیگه معرفی کنید
ممنون :11:
pashangi
10-10-2010, 16:03
با سلام خدمت دوستان عزیز :8:
اگه جای اشتباه سوالمو می پرسم ببخشید و منو به تاپیک درست بفرستید:21:
من از آنتی ویروس Nod32 64bit و فایروال zonealarm استفاده می کنم با تستی که آقا مهران گذاشتند من اینجوری شدم:2: و حالم شدید گرفته شد حالا می خوام بدونم به نظر شما من از nod با یه فایروال دیگه استفاده کنم یا هر دو رو عوض کنم (من nod رو به خاطر سبک بودنش استفاده می کردم لطفا یه آنتی ویروس سبک معرفی کنید)
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.