ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در ارتباط با c++

khatat
27-04-2008, 20:05
سلام دوستان
من در حال یادگیری c++ هستم اما یه سوالی برام پیش اومده
یک زبان برنامه نویسی (مثل c++) به چند بخش تقسیم می شه منظورم اینکه اگر تمام قواعد دستوری یک زبان برنامه نویسی (syntax) رو یاد بگیرم دیگه با خود اون زبان مشکلی ندارم و با استفاده از library هایی که برای اون زبان نوشته می شن می تونم برنامه موردنظرم رو بنویسم یا نه ؟ اگه می شه دوستان یه توضیحی بدن ممنون می شم!!

mohamadpk
01-05-2008, 06:41
دوسته عزیز منظورت رودوروست نفهمیدم اما اگر منظورت اینه که فقط با یاد گرفتن syntax ها میخوای هر جور برنامهی بنویسی این امکان پزیر نیست یعنی یاد گرفتن syntax فقط اولین مرحله کارته ویک چیز دیگه c++زبانه قدرتمندی هست و دست وپای شما مثل خیلی از زبان های جدید بسته به این نیست که از کتاب خانه دیگران استفاده کنید قدرت این زبان به قدری است که کتاب خانه های ۹۰ در صد زبان های جدید با آن نوشته میشود:10:

khatat
01-05-2008, 11:12
سلام دوست من
خوب شما که میگی یادگرفتن syntax ها مرحله اوله کاره می شه بگی خوب بعد باید چی رو یادبگیرم آخه این جور که من فهمیدم یادگرفتن syntax ها خیلی بخواد طول بکشه 1 ماه دیگه بیشتر نمی شه و اینکه چه طور کتاب خانه های 90 درصد زبان های جدید با این زبان نوشته می شن منظورم اینکه با کمک library های استاندارد c++ یا نه از چیز دیگه ای کمک میگیرن
درضمن من که قبلا با .Net کار می کردم یه خوبی که داشت msdn بود که همه چیز توش بود و خلاصه یه دایرة المعارف کامل بود برا زبان c++ هم یه همچین دایرة المعارفی وجود داره ؟؟؟ اگه منابعی چیزی می شناسید لطفاْ اون ها رو معرفی کنید
خیلی ممنون