مشاهده نسخه کامل
: چين و چروك روي مبل هاي چرمي !
Pejvak61
26-04-2008, 09:05
سلام.
مدتهاست ميخوام بدونم چين و چروك روي مبل هاي چرمي كه توسط دكمه هايي كه روي مبل نصب ميشن ايجاد مشن چه طوري توي 3D S Max ساخته ميشن؟
i-like-ddd
26-04-2008, 09:38
اگه منظور شما همون برجستگی هایی هست که مال چرمه .شما باید یه عکس از رو سطح مبل که جنسش چرمه رو داشته باشی که این عکس یا همون تکسچر رو باید در قسمت متریال و منوی map در قسمت Bump تکسچر رو بزاری
و درصد اون رو هم به طور دلخواه تغییر بدی.موفق باشی
آقا من راستش نمیدونم دقیقا شما چیو می خواید وای فکر کنم با Brush بشه راحت برجستهگی بوجود آورد ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mostafa 3D
26-04-2008, 10:57
این کار با ابزار های خود مکس یه خورده مشکله ولی با power NURBS به راحتی میتونی این کا رو انجام بدی
SSS_HHH_OOO
26-04-2008, 11:35
آقا من راستش نمیدونم دقیقا شما چیو می خواید وای فکر کنم با Brush بشه راحت برجستهگی بوجود آورد ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینطوری که ایشون گفته باید بسازی.
یعنی با براش مثل مدل واقعیش فرورفتگی و برجستگی ایجاد کنی. اگه می خوای کارت راحتتر باشه با برنامه زبراش این کار رو بکن.
خوب دوستان که راه های مختلفری گفتند
شما اول ا sot selection اون قسمتهای مبل را که میخواهید فرو رفتگی داشته باشند به طرف داخل ببرید
و بعدا اگر شما بخواهید که کارتون سنگین نباشه بهتره با استفاده از متریال همونطوری که m600i گفتند کار کنید
اگر هم مهم براتون کیفیت بالاتر هست میتونید از براش خود مکس استفاده کنید که البته یکم مشکله
اگه خواستی خیلی حرفه ای بشه میتونی توی زیبراش اینکارو انجام بدی که خیلی ساده اما زیبا میشه بعد بیاری توی مکس
Pejvak61
27-04-2008, 20:40
منظورتون ZBrush ديگه! نه؟
آره همونه دیگه ، حالا ایرانیشه :31:
SomeThink
27-04-2008, 21:45
دقیقا همینطوری که ایشون گفته باید بسازی.
یعنی با براش مثل مدل واقعیش فرورفتگی و برجستگی ایجاد کنی. اگه می خوای کارت راحتتر باشه با برنامه زبراش این کار رو بکن.
چرا بچه مردمو تو خرج میندازی اخه خدارو خوش میاد ؟؟؟ میدونی چه سیستمی داید داشته باشه که بتونه همچین دیتیلی رو تحمل کنه ... دیتیل باید بره تو مایه های 1000000 ....
MRHArtsClube
28-04-2008, 18:14
چرا بچه مردمو تو خرج میندازی اخه خدارو خوش میاد ؟؟؟ میدونی چه سیستمی داید داشته باشه که بتونه همچین دیتیلی رو تحمل کنه ... دیتیل باید بره تو مایه های 1000000 ....
سلام
این شعرا هم اینجا ها بکار میان که می فرماد (!) هرکه فیل خواهد جور هندوستان کشد :31:
به نظر من هم نرب چیز خوبیه که دوستان در بالا اشاره کردن خرجم نداره :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.