PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست : طرح یا نظر برای انتخاب رنگ

zialem
25-04-2008, 07:37
دوستان من می خوام یه کتاب رو که درباره بسکتبال هست به صورت نرم افزاری تهیه کنم حالا برای صفحه اول این نرم افزار دارم یه پس زمینه تهیه می کنم اما متاسفانه من هیچی از رنگ ها حالیم نمی شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمی دونم کدوم رنگ به کدوم رنگ میاد حالا از گرافیست ها و طراحان محترم می خوام که به من کمک کنن تا یه رنگی باسه این کارم پیدا کنم . اگه می شه بگید که برای دکمه ها و برای اون براش چه رنگی رو انتخاب کنم(اگه کدش رو بگید ممنون می شم).اگه طرح خاصی هم دارید که فکر می کنید به دردم می خوره لطف کنید و بگید تا کارم قشنگ بشه.

فقط می دونم که کارم خیلی خیلی سادس اگه می شه شما کمکم کنید.
این هم لینک عکس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Carl
25-04-2008, 23:01
دوستان من می خوام یه کتاب رو که درباره بسکتبال هست به صورت نرم افزاری تهیه کنم حالا برای صفحه اول این نرم افزار دارم یه پس زمینه تهیه می کنم اما متاسفانه من هیچی از رنگ ها حالیم نمی شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمی دونم کدوم رنگ به کدوم رنگ میاد حالا از گرافیست ها و طراحان محترم می خوام که به من کمک کنن تا یه رنگی باسه این کارم پیدا کنم . اگه می شه بگید که برای دکمه ها و برای اون براش چه رنگی رو انتخاب کنم(اگه کدش رو بگید ممنون می شم).اگه طرح خاصی هم دارید که فکر می کنید به دردم می خوره لطف کنید و بگید تا کارم قشنگ بشه.

فقط می دونم که کارم خیلی خیلی سادس اگه می شه شما کمکم کنید.
این هم لینک عکس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز!

یه همچین طرحی (نمی‌دونم منظورت همینطوریه یا نه؟) می‌تونه کمکت کنه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zialem
26-04-2008, 04:57
Carl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
دستت درد نکنه زدی تو خال . البته من گفتم اگه می تونید کمک کنید تا همون طرح خودم را کامل کنم (تو انتخاب رنگ ها قرار دادن شی ها) اما دستت درد نکنه،فقط یه سوال ؟؟؟ کار خودتونه؟؟؟ (چون می خوام اگه ایراد پیدا کردم کمکم کنید)

Carl
26-04-2008, 16:30
Carl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
دستت درد نکنه زدی تو خال . البته من گفتم اگه می تونید کمک کنید تا همون طرح خودم را کامل کنم (تو انتخاب رنگ ها قرار دادن شی ها) اما دستت درد نکنه،فقط یه سوال ؟؟؟ کار خودتونه؟؟؟ (چون می خوام اگه ایراد پیدا کردم کمکم کنید)
ممنون! ببخشید؛ البته تو عنوان هم نوشتی که: طرح یا نظر..

شما می‌تونی از همین طیف رنگ قهوه‌ای 6D3F23 9E6A10 ، CEA07F و ... استفاده کنی، یا اگه می‌خوای فضا شادتر باشه از رنگ آبی 5E98F9 ، 5EC1F9 ، 97C3EC و همچین رنگ‌هایی استفاده کنی.

اگه تو گوگل هم با کلیدواژه‌ی صحیح سرچ کنی مطمئنن سورس‌های خوبی گیرت میاد :46:

بله، کار خودمه :40:

zialem
28-04-2008, 06:01
ببخشید محمود جان دوباره مزاحم شدم
میشه عکس سبد بسکتبالی که در این طرح استفاده کردید رو تنها برام بذارید.من هر کاری کردم نتوستم اون رو از پس زمینش جدا کنم.

Saeed kmss-D
28-04-2008, 15:29
سلام...

میشه عکس سبد بسکتبالی که در این طرح استفاده کردید رو تنها برام بذارید.من هر کاری کردم نتوستم اون رو از پس زمینش جدا کنم.

شما با یه جستجو ساده تو اینترنت میتونی یه عالمه عکس از بسکتبال و سبدش پیدا کنی.
حالا میخوای صبر کن محمود جان بهت بده.

موفق باشی♥♥♥

Carl
28-04-2008, 18:56
بفرما:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جادوگر جوان
28-04-2008, 19:11
سلام حالا هر چی دوس داری رو عکس بالا بنویس
البته عکسای دیگه تو گوگل یا هر جای دیگه هست (در مورد بسکتبال باشه) ببر تو فتوشاپ و روش کار کن