ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت تمپليت برای جوملا

Ultimator
22-04-2008, 10:25
سلام دوستان
ميدونم جوملا يه تاپيک اختصاصی داره ولی شرمنده چيزی اونجا پيدا نکردم به خاطر ايجاد تاپيک معذرت فراوان خواستاريم
ميخواستم يه سايت که تمپليتش قبلا طراحی شده رو با يه cms بسازم ، قبلا براش xoops نصب کردم xoops هم زياد بد نيست امکانات خوبی داره اما اصلا از تمپليت ساختن برای xoops خوشم نمياد
حالا ميخوام ببينم تمپليت ساختن برای جوملا چطوره ؟ قبلا خيلی از جوملا استفاده کردم و کاملا رو مديريت بهش تسلط دارم اما تلاشی که قبلا برای تمپليت ساختن براش انجام دادم رو نميدونم به کجا رسيد !
الان رو يه سايتی به طرز کاملا اورجانسی ميخوام جوملا نصب کنم و اون تمپليت رو براش به کار ببرم
مشکل اينه که ظاهر سايت حتما بايد همونشکلی باشه !

خلاصه اينکه ميخواستم بدونم که يه تمپليت فوق العاده ساده رو ميشه دو ساعته برای جوملا آماده کرد يا نه ؟

xoops که خيلی وقتم رو گرفت ترجيح ميدم از تمپليتهای آماده برای اين کار استفاده کنم اما اين کار تمپليتش مشخص شده و جای تغيير زيادی نداره
يعنی بايد خودمو با تمپليت وفق بدم نه تمپليت رو با جوملا !

در ضمن از سايت جوملا شارک يه ميل واسم اومد در مورد joomla template builder . ميخواستم بدونم کسی اين رو تا به حال امتحان کرده ؟ چون اصلا فرصت امتحان و خطا رو ندارم مجبورم زودتر اقدام کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين تمپليت خيلی خيلی سادست يه هدر و يه منو سمت راست ! ولی ميترسم تو اين وقت کم نتونم آمادش کنم و مجبور شم دوباره xoops نصب کنم .دوستان لطفا پيشنهاد بدين

ممنونم از کمک احتمالی همه ی دوستان .

اينم آدرس سايت واسه اينکه ببينين اين تمپليت چقدر سادست ، شايد واسه شما که کار کردين چند دقيقه طول بکشه ساختنش .
البته تمپليتش يه مقدار از چرخ گوشت رد شده !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا شرمنده اينو ميپرسم اون تاپيک خيلی عميق شده بود . فکر کنم بايد جوملا انگليسی نصب کنم و روش فارسی ساز اظافه کنم
ميخواستم بدونم حالا تنظيمات rtl شدن رو بايد تو قلب اعمال کنم يا خود به خود مثل xoops هر قالبی روش بذارم RTL ميشه ؟
و شرمنده اگه زحمتی نيست يه لينک مستقيم از آخرين فارسی ساز جوملا برام بذارين اصلا فرصت گشتن تو سايتشو ندارم
يادم رفت بپرسم کدوم نسخه ؟

ضمنا همونطور که از اسم سايت معلومه يه کار خير خاهانست شما هم اگه کمک کنيد بد نيست !! اگه منافع شخصيم بود انقدر عجله نداشتم ولی سر قوليه که دادم و مجبورم عمل کنم

:10:بازم شرمنده ازين که مزاحم شدم
مرسی

Ultimator
22-04-2008, 17:50
الان جوملای 1.0.15 نصب کردم
تمپليتش رو هم يکم سيخ دادم يه چيز مزخرفی در امد !
اما فارسی سازش ارور ميده ! از کدوم فارسی ساز استفاده کنم ؟

Mohsen khan
22-04-2008, 18:35
براي فارسي سازي از نصخه جومفا استفاده كنيد
براي تغيير قالب بايد فايل index .php را در فرانت پيج باز كنيد و يك سري تغيير در آن فايل دهيد
همچنين بايد فايل css را هم تغيير دهيد
ولي بهترين كار تغيير يك قالب فارسي است تا دردسر كمتري داشته باشيد

موفق باشي
محسن

yasin_clip
22-04-2008, 21:07
من شخصا خیلی دنبال تغییر تمهای جملا بودم اما خیلیا که بلدن و در این فروم هستن فقط چیزایه حاشیه ای یاد میدن نمی دونم چرا با اینکه بلدن اما یاد نمیدن دوست عزیز اکثر تغییرات رو تمهای جملا باید رو فایل css انجام بدی و با فرانت ÷یج هیچ دردی دوا نمی کنه بهترین کار برین از برنامه استیل ماستر ( style master) استفاده کن و میتونی به راحتی بدونی که کدام کد برای کدام جا استفاده شده خیلی برنامه جالبیه تو نت سرچ کن اگه گیرت نیومد بگو برات آپلودش کنم و یا اموزشش رو براتون بزارم اما باز هم یاد آوری میکنم که مدیران این فروم خیلی ضعیف کار میکنن و کم به دوستان میرسن امید وارم که اطلاعا تشون رو در اختیار دوستان بزاریم

Ultimator
22-04-2008, 21:32
ممنون محسن خان ولی اگه بخام همين انگليسيه رو تقييرات بدم فارسيش کنم بايد چه کنم ؟ ميشه فايل های جومفا رو با اين مقايسه کنم ببينم چی بيشتر از اين داره توش کپی کنم يا تو هستش تقييرات ايجاد شده ؟
اگه سايت رو ديده باشين تمپليت سبزه ی همراه خود جوملا رو تقيير داد ولی اون چيزی که ميخواستم نشد
ايندفعه فارسياشو تست ميکنم

Ultimator
22-04-2008, 22:03
من شخصا خیلی دنبال تغییر تمهای جملا بودم اما خیلیا که بلدن و در این فروم هستن فقط چیزایه حاشیه ای یاد میدن نمی دونم چرا با اینکه بلدن اما یاد نمیدن دوست عزیز اکثر تغییرات رو تمهای جملا باید رو فایل css انجام بدی و با فرانت ÷یج هیچ دردی دوا نمی کنه بهترین کار برین از برنامه استیل ماستر ( style master) استفاده کن و میتونی به راحتی بدونی که کدام کد برای کدام جا استفاده شده خیلی برنامه جالبیه تو نت سرچ کن اگه گیرت نیومد بگو برات آپلودش کنم و یا اموزشش رو براتون بزارم اما باز هم یاد آوری میکنم که مدیران این فروم خیلی ضعیف کار میکنن و کم به دوستان میرسن امید وارم که اطلاعا تشون رو در اختیار دوستان بزاریم

دوست عزيز اصلا هم اينطور نيست هر کی تو اين انجمن به اندازه توانش راهنمايی ميکنه مدير اين قسمت که ديگه چيزی کم نميذاره و يکی از فعالترين مدير ها در سطح خاورميانه رو اين انجمن داره !
اگه ميبينی توضيحاتشون ممکنه کمک زيادی نکنه به خاطر اينه که خود جوملا زياد انعطاف پذير نيست و همش رو همين css ميچرخه .
اگه به خاطر اين پست مدير جون ميگی من که نخاستم به من css ياد بدن يا تمپليت ساختن با جوملا يکم راهنمايی خاستم که اينطور جواب دادن ، بيشتر کسايی که جواب ميدن اول يه آشنايی با سطح سوال پرسنده دارن و يا از سوال يه حدثی ميزنن و جواب متناسب ميدن .

در مورد اون برنامه هم وقتی آدم ارّه داره با چاقو درخت نميبره ! نسخه ی جديد فرنت پيج که با اسم expression web منتشر شده يک اديتور کامل برای html ، css ، asp.net ، جاوا اسکريپت و ... است حتما تا به حال نديدين که نرم افزاری غير اون رو پيشنهاد ميکنين !
در ضمن css مگه چی داره که آدم بخاد ازين کارا بکنه همينطوری کاملا واضحه کدوم کد مال کجاست و چه ميکنه !
در حال حاضر تنها مشکل زمان گير مساله است و گرنه کاری نداره واسه جوملا تمپليت بسازی فقط بايد باهاش ور بری دانسته های html و css برای اديت کردن تمپليت جوملا کافيه .

من از آب گلالود يه ماهی کوچولو بگيرم! ، هيچکدوم از اين سی ام اس های معروف و کار درست از نظر انعطاف پذيری تمپليت نتونستن به حد و اندازه های خودشون برسن ، مشکل ا کجاست نميدونم !
تو اين مدت تنها cms اي که من ديدم و قابليت انعطاف زيادی تو قالب سازی داشت high cms بود که يه cms تحت windows و asp.net بود از شرکت ****** ( اسم نگفتم تبليغ نشه ! ) ، تمپليت ساختن برای اون به طرز وحشتناکی ساده و قدرتمند و با امکانات زياد بود . به طوری که ما قالب رو html ميساختيم و مثلا جايی که منو ميخواستيم مينوشتيم ( cms:menu) به همين راحتی ، ميشه اسون بودنشو تصور کرد ! و اين به خاطر ( اينجاش مهمه !) قدرت بالای تکنولوجی داتنت و شئ گرايی منحصر به فرد اونه ! کاش اين جوملا اينا همچين قابليتهايی داشتن ، حيف که اون سی ام اس باحاله يه ذره گرونه !

از بهث منحرف نشين واسه اينکه يادتون نره چی پرسيدم دوباره پست هايه بالا رو بخونين!! ديگه کپی پيست نکنم

با تشکر

yasin_clip
22-04-2008, 23:38
متا سفانه شما با اون برنامه که گفتم کار نکردین و زود ............. میگیرید آخه اقا محسن الان یک ساله به بچه ها داره میگه آموزش فارسی کردن براتون میزآرم بعدش هم بهونه میاره که وقت ندارم با کمال تاسف به نظر شما دلیلش چیه دوتا دلیل داره یا نمی خواد یاد بده یا بلد نیست الان یک ساله اگه حر روز 5 دقیقه برای این کار میذاشت یعنی 1825 دقیقه وقت داشت که می شد 30 ساعت و 41 دقیقه اما متاسفم برای همه من متما هستم آقا محسن بلده اما می تونست به جای معرفی به فارسی کردن قالبها و تشکیل تیم برای انجام کارهای بیشتر اما باز هم متاسفم

Ultimator
23-04-2008, 00:05
ضمن تشکر متمعنا شما هم احتمالا اکسپرشن به اين تابلوی رو نديدی !
ضمنا فقط به خاطر اينکه حرف شما دوست عزيز رو زمين نذاشته باشم style master رو هم امتحان کردم ولی مطمئن باش به گرد پای microsoft expression web نميرسه اون شاهکاريه واسه خودش ، بيخيال
-- -- - - - - --- - - - -- -
فارسی کردن چی ؟ قالب ؟!!! کجاشو ميخوای فارسی کنی ؟ دايرکشنشو راست به چپ ميکنی الاين ها رو راست فونت هارو تاهما انکدينگ رو utf8
شما زياد سخت نگير خوب مدير بودن هم دردسر های خودشو داره البته محسن خان تازه مسول اينور شده و تو اين مدت هم کم زحمت نکشيده
شما اگه سوال داری تاپيک باز کن بپرس . اين رو هم مد نظر قرار بده که هيچ کس در انجمن مجبور به انجام هيچ کاری نيست . انتظار داشتن از يک فرد خاص بشدت کار اشتباهيه

Mohsen khan
23-04-2008, 06:34
سلام
در مورد قالب همون طور كه گفتم معمولا قالب ها را بايد با فايل index در فرانت پيج يا همون نسخه جديدش بازكنيد
و تيبل ها را دستكاري كنيد
من خودم تا الان يك سري قالب ويرايش كردم
البته باز هم مي توانيد يك سري cell هم به قالب اضافه كنيد و بعدا براش كابردهايي تعريف كنيد
كدهاي css هم تقريبا مشخص هستند
اگر به روش تجربي جلو برويد و از قالب هاي فارسي الگو بگيريد زودتر به نتيجه مي رسيد

راه دوم براي شروع و كارهاي عجله اي
استفاده از يك قالب فارسي است
چون همه چيز راست به چپ شده و css هم فارسي است
فقط شما index را باز كنيد و رنگ جداول و سلول ها را تغيير دهيد
و براي قسمتهاي ديگر مثل header منوها كه قهوه اي رنگ بودند از عكس استفاده كنيد
يك عكس همون اندازه استفاده كنيد
و بعد يك ماژول جديد در پنل مدير بسازيد و عكس را قرار دهيدو زيرماژول هم مثلا قسمت ثبت نام بگذاريد
يعني دو ماژول زير هم
يكي عكس
دوم ماژول اصلي

بنر هم مشخصه
فقط يك عكسه كه مي توانيد جايگزين كنيد
اگر سايزش هم نامتناسب بود با بنر قبلي
باز هم در فايل index تعريف كنيد

روش استفاده از قالب فارسي پيش فرض و تغيير رنگ جداول و اضافه كردن عكس سريعترين روش و آسانترين هست

در مورد صحبت اون دوستمون كه گفتند خيلي وقته من گفتم آموزش مي زارم و يا بلد نيستم و يا نمي خوام بزارم
خب مهم نيست چندان
شما اصلا فرض كنيد من بلد نيستم

ولي يك نكته
در همون تاپيك جوملا كه الان بيش از 20000 بازديد داشته
خيلي ها اومدند و يادگرفتند
پي دي اف هاش در انجمن هاي ديگه بدون ذكر منبع استفاده مي شه
حتي يك نفر هم نيومد يك آموزش كوچك بزاره
يك ماژول و كامپوننت معرفي كنه
يا ...

اگر به نظر شما درسته فقط يك نفر آموزش بزاره
فقط يك نفر به سوالات جواب بده اون حرف ديگه است

و نكته بعد هم اينكه ،‌ چه كاربر چه همكار و مدير
براي علاقه شخصي خودشون اينجا فعاليت مي كنند و منفعت مادي هم نمي برند

فكر نمي كنم اين جالب باشه كه من كارخودم را تعطيل كنم و به فكر درامد خودم نباشم
و فقط آموزش طراحي كنم و هيچ كس هم اين وسط همراهي نكنه و كمكي نكنه

عكس پايين هم آمار دانلود پي دي اف ها قبل از ريست شدن پي دي اف هاو جايگزيني و ويرايش پي دف اف هاست
چون دو سه روز پيش يك تغييري دادم
خودتون شمارش كنيد چند نفر دانلود كردند و ياد گرفتند و آخرش هم هيچ كمكي نكردند

موفق باشيد
محسن

Ultimator
23-04-2008, 17:48
کمک !
نمیدونم چرا تایتل ها توی جوملا اینطوری ثبت میشه (G 3'J* 'F,EF .J1JF 4G13*'F "ED .H4 "E/J/
ولی متون عادی درسته
میتونین ببینین khayerin-amol.com

اگه از colation دیتا بیس باشه همه جاش همین میشه نه فقط تایتل ها

میشه راهنمایی کنین

Ultimator
23-04-2008, 18:41
Collation دیتا بیس روی Latin1_swedish_ci هست . رو همین باید باشه ؟

Mohsen khan
23-04-2008, 18:48
فايل زبان را باز كنيد و utf-8 را جايگزين انكدينگ پيش فرض كه هست كنيد
بعد مطالب را مجددا بنويسيد
چون مطالب قبلي تغييري نمي كنه

Ultimator
23-04-2008, 18:51
این کارو کردم دقیقا اول این دوتا کارو انجام دادم بعد پست دادم ، انقدرها حواسم هست !
ممکنه مشکل از جای دیگه باشه ؟
اخه چه از encoding چه از collation اگه باشه همه متن ها خراب میشن نه فقط تایتل ها ! آخه متنش درسته میتونین نگاه کنین

Mohsen khan
23-04-2008, 19:14
من با هر دو مشكل داشتم كه با تغييرش رفع شده
نمي دونم مشكل چيه

dogtag
23-04-2008, 19:41
خدایی من تا حالا با جوملا کار نکردم ولی از این چیزی که دارم می بینم این رو می گم:
(اول 1 سوال:) شما تایتل هات هم توی دیتابیس ذخیره میشه؟
تایتل ها به نظر Windows-1256 میاد. اگر توی دیتابیس ذخیره میشه، یه بار دیگه برو توی قسمت تنظیمات اونها و مطمئن شو که encodingت توی اون صفحات همون UTF-8 ه

Ultimator
23-04-2008, 19:53
خوشحالم نجوملاییده ها هم کمک میکنن !!
آره تو دیتا بیس ذخیره میشه .
اینکه گفتی Encoding صفحست . مگه میشه تو یه صفحه زیر هم دوتا انکودینگ ؟؟!!!!
آخه encoding کل سایت رو UTF 8 ه !

dogtag
23-04-2008, 19:58
ممکنه توی اون صفحه ا که می خواد تایتل رو وارد کنی Utf-8 نباشه (تجربه دارم)
مشکل فقط از طرف فایل هاته چون دیتابیست داره مثل قرقی (یا قرغی یا غرقی یا غرغی!) کار میکنه

Ultimator
23-04-2008, 20:01
اینم حرفیه تست میکنم
یعنی خیالم از db COLLATION راحت باشه ؟ همین سوئدیش که گفتم درسته ؟

قرقی (یا قرغی یا غرقی یا غرغی!)
درستش مرغیه ! یا مرقی ! !!!!...

Ultimator
23-04-2008, 20:18
مکنه توی اون صفحه ا که می خواد تایتل رو وارد کنی Utf-8 نباشه (تجربه دارم)

ای جونم مرسی عزیزم !
مشکل همین بود !!!! ! اخه کدوم نامردی انکودینگ رو روی windows گذاشت ؟!!!!!
ایشالا جبران کنم .

dogtag
23-04-2008, 20:25
چاکرتم
شما آقایی. شما تا حالا انقدر مشاکل ما رو برطرف کردی که این پیشش هیچ ه