ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *+=[پشتیبانی]=+* Game Maker / آموزش ها در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

A.I.V.I.O
19-11-2012, 17:27
منظورم اینه که مثلا بشه باهاش نرم افزار های سیستمی بنویسیم، یعنی بشه سخت افزار ها رو کنترل کرد.

عادل سلیمی 20
19-11-2012, 17:39
منظورم اینه که مثلا بشه باهاش نرم افزار های سیستمی بنویسیم، یعنی بشه سخت افزار ها رو کنترل کرد.
خب چرا با گیم میکر ؟!
این یک نرمافزار ساخت بازیه .
فک کنم با برنامه های دیگه راحت تر بشه این کارو کرد
حالا باز دوستان اگه میتونن این دوستمون رو راهنمایی کنن دریغ ننمایند.

mohammd1
19-11-2012, 20:09
با game Maker میشه API کار کرد؟

سوال های سخت می پرسی:sq_6:
فک کنم بشه ولی به قول آقا عادل چرا گیم میکر!؟ یه سرچ بزن مطالبی در این باره هست

A.I.V.I.O
20-11-2012, 10:26
این پرسشم توی یکی از انجمنا پرسیدم کسی پاسخ نداد، همونو کپی میکنم اینجا:
دردود!
من دیشب میخواستم یه کاری کنم با Game Maker بشه تو صفحه بازی تایپ کرد. با یه ایده ساده شروع کردم:
Event: Keyboard M
Action: Draw Text m
دیدم هیچی نمینویسه.
سپس چشمم افتاد به Font گفتم شاید باید براش Font تعریف کنم، اونم تعریف کردم دیدم هیچی نشد.
سپس افتادم به کد نویسی و ... بازم نشد.
آخر هر چی کردم نشد، دیگه داشتم دیوونم میشدم.

خوب آخه مگه Action: Draw Text برای همین طراحی نشده؟

ویرایش گیم میکر دستوری نداره که بشه یه مقدار رو از کاربر گرفت و روش کار انجام داد؟ منظورم یه چیزی مثل scanf یا cin هستش. البته این که زیاد میپرسم ببخشیدا، هنوز Help گیم میکر رو کامل نخوندم، برا همین هی کنجکاوم. میخوام این کار رو کنم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lord arthas
20-11-2012, 13:39
درسته شبیه C هست ولی دیگه خودش که نیست :| یادمه یکی از شکل های show_message میتونست ورودیه اینجوری بگیره :-؟

عادل سلیمی 20
20-11-2012, 15:57
این پرسشم توی یکی از انجمنا پرسیدم کسی پاسخ نداد، همونو کپی میکنم اینجا:
دردود!
من دیشب میخواستم یه کاری کنم با Game Maker بشه تو صفحه بازی تایپ کرد. با یه ایده ساده شروع کردم:
Event: Keyboard M
Action: Draw Text m
دیدم هیچی نمینویسه.
سپس چشمم افتاد به Font گفتم شاید باید براش Font تعریف کنم، اونم تعریف کردم دیدم هیچی نشد.
سپس افتادم به کد نویسی و ... بازم نشد.
آخر هر چی کردم نشد، دیگه داشتم دیوونم میشدم.

خوب آخه مگه Action: Draw Text برای همین طراحی نشده؟

ویرایش گیم میکر دستوری نداره که بشه یه مقدار رو از کاربر گرفت و روش کار انجام داد؟ منظورم یه چیزی مثل scanf یا cin هستش. البته این که زیاد میپرسم ببخشیدا، هنوز Help گیم میکر رو کامل نخوندم، برا همین هی کنجکاوم. میخوام این کار رو کنم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیشه دوست عزیز
کد داریم به این قشنگی :sq_24:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این جا یه مثال درست درمون واست ساختم برو حاشو ببر
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdi.68
12-12-2012, 00:09
سلام دوستان

من میخوام از تعدادی سوال مثلا 50 که به صورت چهار گذینه ای هست تعداد 20 برای بازیکن نشون داده بشه دونه به دونه کاربر با انتخاب عدد جواب که 1تا 4 هست به سوالات جواب بده ... سوال من یا بهتر بگم ایده من اینکه سوالها که به صورت رشته هست درون یک آرایه بریزم بعد به صورت تصادفی از بین آرایه ها یکی رو انتخاب کنم و نمایش بدم البته بگم جواب هم به صورت آرایه که اندیس آرایه جواب با آرایه سوال برابر هست قرار میگیره وبا جواب کاربر مقایسه میشه

1-من به چه روشی رشته یا همون سوالام رو برای کاربر نمایش بدم یا بهتره از کدوم اکشن استفاده کنم که حروف فارسی خوب نمایش داده بشه و بتونم برای متن نمایشی افکت بزارم.

2-اگه راه بهتری برای برنامه نویسی دارید بگید.

3- لطفا اکه میشه برای این سوال من یه نمونه مثال بدبد(خوندن آرایه بصورت تصادفی از اون مهمتر نمایش متن داخل آرایه در روم)

از همه دوستان تشکر می کنم

mohammd1
27-12-2012, 12:43
سلام دوستان

من میخوام از تعدادی سوال مثلا 50 که به صورت چهار گذینه ای هست تعداد 20 برای بازیکن نشون داده بشه دونه به دونه کاربر با انتخاب عدد جواب که 1تا 4 هست به سوالات جواب بده ... سوال من یا بهتر بگم ایده من اینکه سوالها که به صورت رشته هست درون یک آرایه بریزم بعد به صورت تصادفی از بین آرایه ها یکی رو انتخاب کنم و نمایش بدم البته بگم جواب هم به صورت آرایه که اندیس آرایه جواب با آرایه سوال برابر هست قرار میگیره وبا جواب کاربر مقایسه میشه

1-من به چه روشی رشته یا همون سوالام رو برای کاربر نمایش بدم یا بهتره از کدوم اکشن استفاده کنم که حروف فارسی خوب نمایش داده بشه و بتونم برای متن نمایشی افکت بزارم.

3- لطفا اکه میشه برای این سوال من یه نمونه مثال بدبد(خوندن آرایه بصورت تصادفی از اون مهمتر نمایش متن داخل آرایه در روم)

بازم این تاپیک خوابید:n14:
این کارو توی ویژوال بیسیک با چند تا خط انجام میدن... با گیم میکر فقط بازی بسازید چون هر ایده ای رو نمیشه راحت باهاش پیاده کرد

عادل سلیمی 20
27-12-2012, 15:49
بازم این تاپیک خوابید:n14:
این کارو توی ویژوال بیسیک با چند تا خط انجام میدن... با گیم میکر فقط بازی بسازید چون هر ایده ای رو نمیشه راحت باهاش پیاده کرد
تاپیک نخوابیده دوست عزیز
چون یه نفر سوال کرده کسی جواب نداده دلیل نمیشه که تاپیک خوابیده باشه
من شخصا نمیدونستم جواب بدم وگرنه حتما این کارو میکردم
از دوستان کسی اگه سوال داره بپرسه...

alikhani1015
27-12-2012, 23:46
سلام
چگونه يک اسکريپت رو در رويداد Create يک آبجکت فراخواني کنيم؟

parvizamd
28-12-2012, 08:23
نام اسکریپت تو کد بنویس همین تو پارانتز هم همین طور مقدار بدهی argment ها مقدار دهی می کنه.

parvizamd
28-12-2012, 08:29
سلام دوستان

سلام دوست عزیز .
کار با آرایه ها مشکلی نداره ولی فکر نکنم گیم میکر از یونیکد پشتبانی کنه.البته میشه با فارسی ساز مثل Leotoon فارسی رو نوشت .انجنینی که فعلا یونیکد درست ساپورت می کنه گیم استدیو هست .البته یونیتی هم ساپورت می کنه اما با حروف چسبیده فارسی مشکل داره البته یه ایرانی واستش پلاگین نوشته بود که رایگان نیست.
نمایش متن کاری نداره اما به نظر من برای اینکار گیم میکر و ویژال بسیک هم استفاده نکن. یک پروژه دات نت با فریم ورک 2 به نظر من بهتره.

alikhani1015
28-12-2012, 16:21
سلام ممنون از parvizamd به خاطر راهنماييشون
بازي يه بار اجرا شد و تا آخرهم بازيش کردم مشکلي نداشت اما حالا که ران رو ميزنم يه پيغام خطا ميده که اين پايين مينويسمش چيکار کنم؟
Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data.
در ضمن من از ورژن 8.1 استفاده ميکنم و پچش هم کردم
////////////////////////
مشکل حل شد دوستان ايراد از کرک ورژن 8.1 بود

alikhani1015
29-12-2012, 20:53
حالا يه سوال جديد من واسه بهتر شدن بازيم نياز دارم مقدار دوتا متغيير رو از کاربر بگيرم ميتونم اين کارو انجام بدم اما ميخوام داخل يه فرم با طراحي خودم باشه نه پنجره پاپ آپ گيم ميکر لطفا اساتيد راهنمايي کنند

parvizamd
29-12-2012, 22:45
میشه زیاد هم جالب در نمی آد .یک کادر پیام داره که فقط یک متغیر میگیره.

alikhani1015
29-12-2012, 23:51
میشه زیاد هم جالب در نمی آد .یک کادر پیام داره که فقط یک متغیر میگیره.
ممنون آره درسته يکم باهاش وررفتم اين پنجره هه رو ديدم گفتم شايد يه راه واسه طراحي شکيل تر داشته باشه که مثل اينکه نداره فردا بازي ايي که ساختمو قراره به استاد ارائه بدم ممنون از راهنمايي و کمک شما دوستان عزيز

عادل سلیمی 20
30-12-2012, 15:55
ممنون آره درسته يکم باهاش وررفتم اين پنجره هه رو ديدم گفتم شايد يه راه واسه طراحي شکيل تر داشته باشه که مثل اينکه نداره فردا بازي ايي که ساختمو قراره به استاد ارائه بدم ممنون از راهنمايي و کمک شما دوستان عزيز
شبیه این سوال رو قبلا داشتیم
لینکشم گذاشته بودم
این یکی شکیل تر هم هست:n02:
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammd1
27-01-2013, 21:30
ببخشید چند تا سوال درباره Views و دوربین داشتم:
1- چطوری میشه وسط بازی بعد از یه Event تنظیمات قسمت Views عوض شه؟
2- چطوری میشه یه چیزی شبیه قسمت دونفره بازی Sonic 2 ساخت؟
3-الان یادم رفت
از همین حالا ممنون:n16:

tfh1368
28-01-2013, 12:20
میتونی از کدهای زیر استفاده کنی.
view_xview[0..7] 1 جهت تغییرایکس x
view_yview[0..7] 2 جهت تغییرایگرگ y
view_wview[0..7] 3 جهت تغییر طول
view_hview[0..7] 4 جهت تغییر ارتفاع
view_xport[0..7] 5 جهت تغییر ایکس صفحه نمایش دهنده
view_yport[0..7] 6 جهت تغییرایگرگ صفحه نمایش دهنده
view_wport[0..7] 7 جهت تغییر طول صفحه نمایش دهنده
view_hport[0..7] 8 جهت تغییر ارتفاع صفحه نمایش دهنده
view_object[0..7] 9 جهت تغییر ابجکتی که صفحه نمایش به دنبالش میره
فک نمیکنم کدهای زیر بدردت بخورن پس کاری بهشوم نداشته باش ولی بازم میگم جهت اطمینان

view_hborder[0..7] 10 تغییر مرز افقی
view_vborder[0..7] 11 تغییر مرز عمودی
view_hspeed[0..7] 12 تغییر سرعت افقی
view_vspeed[0..7] 13 تغییر سرعت عمودی

نحوه استفاده از کد ها
بجای اعداد صفر..7 که داخل پارانتز هستن عدد ویو مورد نظرت رو بذار که فک کنم همون صفر باشه البته اگه ویو زیادی ایجاد نکرده باشی البته داخل همون پارانتز باشه
و کد رو مساوی عدد مورد نظرت قرار بده.( فقط کد شماره 9 رو باید مساوی ابجکت مورد نظرت قرار بدی)
مثلا من کد 9 رو مینویسم
view_object[0]= object0
این کد باعث میشه ویو صفر دنبال ابجکت صفر بره
کد شماره4
view_hview[0]=400
این کد باعث میشه ارتفاع ویو صفر برابر 400 بشه
فک کنم واضحه ولی بازم سوال بود بژرس سوال 2 رو نفهمیدم یکم توضیح بده یا عکس بذار

کد یک تا 4جهت تغییر ویو و کد 5 تا 8 جهت تغییر صفحه نمایش ویو به کار برده میشن

mohammd1
28-01-2013, 15:03
خیلی خیلی ممنون که با حوصله جواب دادی :n12:
منظورم از سوال دوم این بودش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tfh1368
28-01-2013, 15:15
ببخشید این دو کاراکتر تو یک روم هستن؟ یعنی اینکه میشه هر دوتاش رو تو یکی از ای صفحه ها دید یا نه تو روم جدا هستن؟

parvizamd
28-01-2013, 15:54
هرد تو یک اتاق هستند فقط دوتا view استفاده میشه.

tfh1368
28-01-2013, 17:08
خب من با این مشکل شما اصلا برخورد نکردم ولی یه راه حلی براش پیدا کردم دو تا پلیر ایجاد کنین و یک روم و مثل شکل زیر پلیر ها رو در روم قرار بدین.

بعد برای این روم دو تا ویو قرار بدین ویو0 و ویو 1

تنضیمات ویو0 رو مثل شکل زیر تنظیم کنین

تنضیمات ویو 1 رو مثل شکل زیر

در این مورد بازی قابل اجرا با دو تا ویو هست البته بگم بهتره بازیتون فول اسکرین باشه ضمنا اعداد 320 و 240 وارد شده در تنضیمات ویو نصف تصویر نمایش داده شده هستن و البته قابل تغییر با خواست شما
ولی یک مشکلی در اجرای این بازی پیش میاد مثل شکل زیر دو پلیر ممکنه همزمان در دو ویو هم نمایش داده بشن که خیلی جالب نیست

برای حل این مشکل یک ابجک نامرئی ایجاد کنین و در کالکشن دو پلیر با این ابجکت set the vertical speed در شاخه move رو قرار بدین و با این ابجکت جدید روم رو دو نصف کنین (البته این مشکل در بازیی مثل سونیک که میپره و پایین نمیره به وجود نمیاد)
برای اینکه این مسئله کلا حل بشه یک سورس هم میزارم روم صفر دو پلیر در دو ویو هم ممکنه باشن ولی در روم یک این مشکل وجود نداره در روم صفر بازدن f به روم یک میرین ضمنا حرکت یک پلیر با دگمه های جهت نما هست و اونیکی با A S D W شرمنده نتونستم از اسپرایت و بک گراند بهتر استفاده کنم چون اینترنتم موبایلیه.
(البته این بازی سونیک در قسمت دو نفره از دو روم متفاوت استفاده میکنه)

اگه سوال دیگه ای بود بپرس شاید سوادم قد داد جواب دادم.

عادل سلیمی 20
29-01-2013, 16:18
1 . چطوری میشه یک مدل متحرک سه بعدی مثل یک عقاب در حال پرواز وارد گیم میکر کرد؟
2 چطور میشه کاری کرد که وقتی چند تا مدل سه بعدی وارد بازی میکنیم سرعت بازی پایین نیاد؟
ممنون
راستش من زیاد سه بعدی کار نکردم:n27:
در ضمن پیشنهاد میکنم کلا کار سه بعدی با گیم میکر رو بیخیال شی
برو سراغ اون انجینایی که بطور اخص سه بعدی هستند (Unity و ...)
در مورد سوال دومت (اولی رو نمیدونم:n02:) مدل هایی که میسازی باید پلی های زیادی نداشته باشن
تا حد امکان هم تکسچرات کوچیک باشن و تعدادشون زیاد نباشه (ولی اندازه مهمتره)

tfh1368
29-01-2013, 16:37
راستش من زیاد سه بعدی کار نکردم:n27:
در ضمن پیشنهاد میکنم کلا کار سه بعدی با گیم میکر رو بیخیال شی
برو سراغ اون انجینایی که بطور اخص سه بعدی هستند (Unity و ...)
در مورد سوال دومت (اولی رو نمیدونم:n02:) مدل هایی که میسازی باید پلی های زیادی نداشته باشن
تا حد امکان هم تکسچرات کوچیک باشن و تعدادشون زیاد نباشه (ولی اندازه مهمتره)

ممنون خودم جواب سوال یکم رو پیدا کردم چند تا مدل سه بعدی پشت سر هم وارد کردم الان عقابم پرواز میکنه ولی چون مدل زیاد وارد کردم مثل چمن و گل و حیوانات و ...... بازیم سرعتش کم شد.:n30:

parvizamd
29-01-2013, 17:28
ممنون خودم جواب سوال یکم رو پیدا کردم چند تا مدل سه بعدی پشت سر هم وارد کردم الان عقابم پرواز میکنه ولی چون مدل زیاد وارد کردم مثل چمن و گل و حیوانات و ...... بازیم سرعتش کم شد.:n30:
سلام دوست عزیز ابتدا شدیدا می گم بی خیال گیم میکر برای سه بعدی بشید.

اگر م نشید برای تبدیل بهترین ابزاری که من استفاده کردم .
Potv خیلی خیلی امکانات خوبی ارایه می ده

در این اینجا ابزار های دیگه هم وجود دارند

برای انیمشین هم می توانی از moveNow استفاده کنی البته باید یکی از تابع هاشو دستکاری کنی و تا مدل های دلخواه جای اعضا نمایش داده بشه.

برای افزایش چه کار های میشه کرد
culling رو فعال کن البته لازمه که مدل هات face هاش درست باشه یکم وقت گیریه ولی کاری بازیتو دوبرار می کنه خود گیم میکر می گه زمان draw نصف میشه.
اجسام رو نمایش نده یا مدل سبک به جاش نمایش بده یا یک plane از تصویر شی بهش نمایش بده
اجسام که که در کادر صفحه نیستند نشون نده اینکار به صورت نسبی می تونی از محاسبه اختلاف دوربین و زوایه مستقیم به شی به صورت نه دقیق بدست بیاری این محاسبه خیلی بهتره از نمایش جسمه.

امیدوارم جدا گیم میکر رو بی خیال برای سه بعدی بی خیال شدید.
می تونی تو محیط های مختلف مسافت اجسام قابل دید تغییر بدی

tfh1368
29-01-2013, 17:59
ممنون ولی بیخیال شدم .

tfh1368
30-01-2013, 21:07
سلامدو تا سوال1. میشه با گیم میکر یک ربات جهت افزایش بازدید سایت ساخت؟2 چطوری میشه کاری کرد که گیم میکر ارتبات اینترنت رو قطع کنه؟3 یک ثانیه برابر چند فریم در steep گیم میکر هست؟

عادل سلیمی 20
30-01-2013, 22:07
سلامدو تا سوال1. میشه با گیم میکر یک ربات جهت افزایش بازدید سایت ساخت؟2 چطوری میشه کاری کرد که گیم میکر ارتبات اینترنت رو قطع کنه؟3 یک ثانیه برابر چند فریم در steep گیم میکر هست؟
اولا گیم میکر مخصوص بازی سازیه . وقتی نرم افزار ها و زبان های برنامه نویسی مخصوص این کارا هست چرا با گیم میکر !!!!!
جواب سوال سومت : بسته به اینکه شما سرعت روم رو چه قدر تعیین کنید فرق میکند
در خود گیم میکر این رو 30 پیش فرض قرار داده که یعنی 30 استپ در ثانیه که خودتون در تنظیمات روم میتونید کم و زیادش کنید
پس 1 ثانیه (اگه سرعت روم 30 باشه) میشه 30 step.
فریم و step هم تو گیم میکر یه معنی میدن

tfh1368
31-01-2013, 15:45
بابت راهنماییت ممنون ساختمش.

Davood_titan
05-02-2013, 11:26
من اموزش هارو نمیتونم دانلود کنم کسی واسم جایی اپلود میکنه ؟

tfh1368
06-02-2013, 07:57
اکثر آموزشها مال چند سال پیش هستن واسه همین دان نمیشن برو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه سوالی هم داشتی بپرس یا بگو برات آموزش بذارم.

tfh1368
12-02-2013, 14:15
سلامکسی اسپرایت نینجا با کیفیت خوب و گرافیک خوب داره لطفا بده بهم خیلی لازم دارم ممنون

mohammd1
12-02-2013, 14:28
سلام کسی اسپرایت نینجا با کیفیت خوب و گرافیک خوب داره لطفا بده بهم خیلی لازم دارم ممنون

یه سر بزن اینجا خیلی راحت بالای پنجاه تا میتونی پیدا کنی

mohammd1
03-05-2013, 19:47
سلام
چطور میتونم یه متغیر General بسازم!؟
ممنون:n16:

tfh1368
03-05-2013, 22:16
منظورتون از جنرال دقیقا چیه؟

lord arthas
04-05-2013, 13:59
منظورش متغیر عه گلوبال هست ! تا اونجایی که یادم میاد باید از تگ Global پشته امسه متغییر استفاده میکردی یا اینکه از اسکریپت ها استفاده میکردی :13: ، البته محسن وارد تره :31:

عادل سلیمی 20
04-05-2013, 15:53
سلام
چطور میتونم یه متغیر General بسازم!؟
توی قسمت وارد کردن variable (منظور همون ابزاره خودش) اسمشو اینجوری مینویسی
global.aa
که من اسمشو aa مثلا گذاشتم

mohammd1
04-05-2013, 17:22
جنرال یا گلوبال یا سراسری...
ممنون از همه دوستان

rezas60v5
07-06-2013, 11:32
چه جوری یک آدم درست کنیم که به جهت های مختلف تیر بزنه

عادل سلیمی 20
07-06-2013, 23:13

این جور سوال کردن درست نیست
این جملات رو قبلا نوشته بودم ولی باز میذارمش که کمی درش تامل کنین
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نوشته شده توسط 2lombe [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام گرم به همه شما!

اقا می خوام وقتی یک ابجکت داخل محیط گزاشتم و وقتی که بازی شروع شد این ابجکت پس 5 دقیقه نمایش داده بشه همین میشه کمک کنید!!
-------------

این جملاتی که میگم خطاب به همه ی بازیسازای گیم میکریه
قبلا خیلی از دوستان هم گفتن ولی بازم هیچ توجهی نمیکنید
این نوع سوال کردن ها درست نیست . تاثیر زیادی رو پیشرفتتون نداره
مثل این میمونه که یکی هنوز مفهوم ضرب رو درست و حسابی بلد نیست . کاربردشو نمیدونه بعد جواب مسائلی که در بعضی جاهاش از ضرب استفاده شده رو میخواد
در بازیسازی هم همینطوره - شما باید رو فانکشنا و کد ها و ابزار های پرکاربرد و ساده تسلط کافی رو داشته باشید بعد شروع به کار کنید
اون موقع خودتون با ترکیب این کدها میتونید به سوالاتون پاسخ بدید
باید خودتون خلاقیت داشته باشید . روش ابداع کنید

الآن اگه دقت کرده باشین تو این تاپیک خیلی جاها تو خلال سوالشون به زمان اشاره کردن که قبلا من کامل کامل توضیح دادم که چه جوری از alarm استفاده کنن(یه سرچ بزنین)
-----
آقا 2lombe : شاید مشکلت این باشه که نمیدونی مبنای زمان توی گیم میکر چه جوریه
تو گیم میکر به صورت پیشفرض روی 30 fps روم ها تنظیم شدن
پس برای 6 دقیقه باید 10800step در تظر بگیری
برای این کاری که میگی باید آبجکت خودش اول در حالت نامرئی باشه . تو تنظیمات object تیک visible رو بردار
برای پدیدار شدن هم از کد زیر باید استفاده کنی
کد
visible = true

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب حالا برسیم به سوال شما
فقط کافیه یه سرچ توی این تاپیک بزنی
بنویس تیر زدن
قبلا این سوال جند بار پرسیده شده

دوستان قبل از سوال کردن یه سرج تو تاپیک بزنن شاید به جوابشون زودتر برسن
موفق باشین

mohammd1
09-06-2013, 22:09
سلام
چطور میتونم سرعت انیمیشن ها رو تغییر بدم
:n16:Help me please

lord arthas
09-06-2013, 22:19
image_speed

mohammd1
09-06-2013, 22:27
خب من این رو میدونم ولی چجوری
مثلا این خوبه؟

image_speed 30

ویرایش: گرفتم...
tnx

mohammd1
17-07-2013, 19:11
سلام
بازم به کمک اساتید نیاز دارم
ببینید چطوری با گیم میکر استادیو میشه بازی اندروید ساخت؟ رویداد تاچ نداره که:n02:

عادل سلیمی 20
17-07-2013, 19:52
سلام
بازم به کمک اساتید نیاز دارم
ببینید چطوری با گیم میکر استادیو میشه بازی اندروید ساخت؟ رویداد تاچ نداره که:n02:
اون جوری که من از یکی از دوستام شنیدم
همون کلیک چپ ماوس میشه
ولی من موندم مولتی تاچ چی میشه!:n27:

7876
02-08-2013, 22:26
مممممممممممممممم

mohammd1
02-08-2013, 23:07
سلام
تو خود هلپ گیم میکر خیلی راحت و روون توضیح داده
منبع فارسی درستی نیست متاسفانه
:n16:

S.R Download
10-08-2013, 08:48
باید برای مکان رسم هلس بار از
کد:

view_xview[0] view_yview[0]
استفاده کنی . یک نمونه برات گذاشتم ببین کارت راه می یفته؟
کد:

موفق باشی

من اینو نفهمیدم میشه یه لینکی بزارید که کار کنه ممنون میشم

عادل سلیمی 20
30-08-2013, 12:11
آقا من یه سوال در مورد بازی برای موبایل داشتم
اگه من با گیم میکر استودیو بازی بسازم تا برا اندروید خروجی بگیرم رزولیشن رو چند باید در نظر بگیرم؟
-----------------
یافتم
اینا به درد شما هم میخوره

mohammd1
31-08-2013, 11:58
البته اون رزولیشن نیست عادل جان اندازه صفحس:n02: ولی جدا بدردم خورد دمت گرم
+
یه سوال داشتم:
میخوام طرف با درگ کردن موس تو بازی یه مسیر بسازه چکار کنم؟ خیلی لازم دارم کمک کنید لطفا...

عادل سلیمی 20
31-08-2013, 16:10
البته اون رزولیشن نیست عادل جان اندازه صفحس:n02: ولی جدا بدردم خورد دمت گرم
+
یه سوال داشتم:
میخوام طرف با درگ کردن موس تو بازی یه مسیر بسازه چکار کنم؟ خیلی لازم دارم کمک کنید لطفا...
داداش میخوای بگی ما نمیفهمیم ppi و res و aspect ratio چیه:n05::n02:
شوخی میکنم آره سوال باید اون جوری میگفتم

سوالت رو یه کم دقیق تر بگو مسیر برای چه چیزی؟
چه جور مسیری؟

mohammd1
31-08-2013, 21:45
ما جسارت نکردیم عادل جان:n01:
میخوام patch رسم کنه. یه چیزی که از نوع پچ گیم میکر باشه:n17:

S.R Download
01-09-2013, 19:21
من یه اسپریت حرکتی توی گیم میکر اضافه کردم ولی تو بازی سرعتش خیلی زیاده چیکارش کنم ؟؟؟ :n03:

عادل سلیمی 20
02-09-2013, 08:24
ما جسارت نکردیم عادل جان:n01:
میخوام patch رسم کنه. یه چیزی که از نوع پچ گیم میکر باشه:n17:

این دو روزه نت نداشتم شرمنده
بیا واست سورس ساختم کیف کنی :n11:

اون آبجکت رو درگ کن بعد که ول میکنی مسیری رو که کشیدی میره
بعد دوباره همین کار رو میتونی ادامه بدی....

عادل سلیمی 20
02-09-2013, 08:28
من یه اسپریت حرکتی توی گیم میکر اضافه کردم ولی تو بازی سرعتش خیلی زیاده چیکارش کنم ؟؟؟ :n03:

از این استفاده کن
image_speed
که اگه یک باشه خودش میمونه
عددت از یک کمتر باید باشه
مثلا 0.5 اون موقع سرعتش نصف میشه

دقت کن سرعت روم رو خیلی زیاد نکرده باشی - اونم تاثیر داره

S.R Download
02-09-2013, 09:40
از این استفاده کن
image_speed
که اگه یک باشه خودش میمونه
عددت از یک کمتر باید باشه
مثلا 0.5 اون موقع سرعتش نصف میشه

دقت کن سرعت روم رو خیلی زیاد نکرده باشی - اونم تاثیر داره

ممنون :n02:

یه سوال دیگه : من دارم یه بازی میسازم که توش قابلیت خرید داره چطوری یه کاری کنم که اگه مثلا پول کم تر از 100 بود تیر رو نخره ولی اگه بیشتر از 100 بود از پول 100 تا کم بشه و به تیر 5 تا اضافه بشه

کلی با دستور If کلنجار رفتم ولی آخرش نتونستم اینم عکسش :

Score : پول
Lives : تیر

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

rezas60v5
02-09-2013, 09:43
سلام خواهش می کنم کمکم کنید من یک عکس تفنگ سه بعدی در قسمت bac دارم ومی خواهم اون رو جلوی ابجکت دوربین بیارم در بازی و وقتی هم شلیک می کنه تیر از جلوی تفنگ به حرکت دراید و همینطور همراه ابجکت هم حرکت کنه باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
راستی فراموش کردم بگم با گیم میکر

عادل سلیمی 20
02-09-2013, 10:30
ممنون :n02:

یه سوال دیگه : من دارم یه بازی میسازم که توش قابلیت خرید داره چطوری یه کاری کنم که اگه مثلا پول کم تر از 100 بود تیر رو نخره ولی اگه بیشتر از 100 بود از پول 100 تا کم بشه و به تیر 5 تا اضافه بشه

کلی با دستور If کلنجار رفتم ولی آخرش نتونستم اینم عکسش :

Score : پول
Lives : تیر

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

مشکلت اینه که باید این جوری بنویسیش

بلاکارو باید بذاری

عادل سلیمی 20
02-09-2013, 10:37
سلام خواهش می کنم کمکم کنید من یک عکس تفنگ سه بعدی در قسمت bac دارم ومی خواهم اون رو جلوی ابجکت دوربین بیارم در بازی و وقتی هم شلیک می کنه تیر از جلوی تفنگ به حرکت دراید و همینطور همراه ابجکت هم حرکت کنه باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
راستی فراموش کردم بگم با گیم میکر

سوالت یه کم نامفهومه!!!!
ببینم سه بعدیه بازی یا دوبعدی؟
چی همراه چی بره ؟
یعنی چی تو بکگرانده یعنی آبجکت نیست؟
سوالتو یه جور دیگه بگو

rezas60v5
03-09-2013, 16:19
ببخشید دیگه جواب سوال بالا برام مهم نیست به جاش به این جواب بدیدمن دارم یک بازی سوم شخص سه بعدی درست میکنم و به مشکلی بر خوردم مشکل من اینه که وقتی به سمت راست یا چب یا پایین میرم صورت ابجکت من ثابت است و چرخش ندارد راستی ابجکت من سه بعدی است حالا برای اینکه صورت ابجکتم همراه با صفحه بچرخه باید چکار کنم ممنون میشم اگه یک سورس بگذارید یا راهنماییم کنید راستی برای ساخت دشمن و استفاده از هوش مصنوعی در بازی های سه بعدی سوم شخص باید چه کدی را پیاده کرد

parvizamd
03-09-2013, 16:28
برای اینکه یک تفنگ بکشی در صفحه سه بعدی البته خیلی وقت پیش ها سه بعدی تو گیم میکر (دو سال پیش )کار می کردم .

کافیه depth شی -1 کنی بعدش تو draw

draw_set_othro(640,480,0,0);
draw_Sprite...

همنین

دوربین به سه صورت سه بعدی یک تابع داره .
d3d_set_projecteion(
x
y,
z,
x-200*dir_length_x(direction),
y-200*dir_length_y(direction),
y-200*dir_length_y(direction),
,0
1,0)

این دوربین سوم شخصه.

این اول شخصه:

rezas60v5
03-09-2013, 17:24
ببخشید یک سوال دیگه داشتم برای اینکه نشونه تفنگ همیشه وسط صفحه باشد باید چیکار کرد یعنی وقتی که اندازه صفحه تغییر کنه بازم نشونه تفنگ وسط صفحه باشد

parvizamd
04-09-2013, 05:51
در شرایط میان اندازه صفحه تصف کن دوباره اندازه نصف عکس هدف ازش کم کن اینطوری میشه همشیه وسط صفحه

من گیم میکر ندارم .

S.R Download
04-09-2013, 08:38
من یه سوال داشتم چجوری میشه یه سیستم ثبت رکورد آنلاین برای گیم میکر ساخت ؟؟؟ من هر چی فکر کردم ایده ای به نظرم !
کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟

javaweb
11-09-2013, 09:46
با سلام دوستان
من یک object ساختم و چندبار از آن در روم استفاده کردم وقتی روی object کلید می کنم به آن فکوس می دهم و Alerm 0 رو با کد زیر فعال می کنم

حالا می خواهم رقتی کلید سمت چپو می زنم یکی دیگه از این object ها فکوس را دریافت کند و Alerm آن فعال شود
چکار باید بکنم؟

javaweb
12-09-2013, 11:44
ببخشید کسی اینو بلد نیست؟

عادل سلیمی 20
12-09-2013, 12:10
با سلام دوستان
من یک object ساختم و چندبار از آن در روم استفاده کردم وقتی روی object کلید می کنم به آن فکوس می دهم و Alerm 0 رو با کد زیر فعال می کنم

حالا می خواهم رقتی کلید سمت چپو می زنم یکی دیگه از این object ها فکوس را دریافت کند و Alerm آن فعال شود
چکار باید بکنم؟

باید از این استفاده کنی

الآن فرصت ندارم توضیح بدم

javaweb
12-09-2013, 12:21
باید از این استفاده کنی

الآن فرصت ندارم توضیح بدم
دستتون طلا،خیلی ممنون:n16:

javaweb
12-09-2013, 12:35
سلام مجدد
خوب با دستور زیر می شود فقط id هر آبجکتو پیدا کرد

حالا چطوری بهش Focus بدم؟؟؟؟؟

عادل سلیمی 20
12-09-2013, 14:11
سلام مجدد
خوب با دستور زیر می شود فقط id هر آبجکتو پیدا کرد

حالا چطوری بهش Focus بدم؟؟؟؟؟

که nمین اینستنس از آبجکت obj رو براش Focus رو true میکنه

tfh1368
12-09-2013, 15:43
میشه کامل توضیح بدی . منظورت از ابجکت بعدی چیه یعنی اینکه ایا منظورت اینه که ابجکت بعدی به صورت رندوم فوکوس داده بشه بهش یا یه سری خاصی داره یعنی مثلا از بالا به پایین در صورت لزوم با تصویر توضیح بده

amirhamid009
27-09-2013, 15:10
ببخشید من یه تازه واردم.یه سوال داشتم.دارم یه بازی سه بعدی زا روی مقاله میسازم تو قسمت دوربینش کدی که داخلcreatمینویسم اینه
{
window_set_cursor(cr_none);
d3d_start();
d3d_set_fog(true, c_black, 0, 1024);
d3d_set_hidden(true);
pitch=0;
z=10;
}

وتولاین3اخطار میده میشه بگید مشکل از کجاست؟؟:n13:

tfh1368
30-09-2013, 15:47
این کدها برای من تو گیم میکر 8 پرو هیچ مشکلی نداشت و اجرا شد

amirhamid009
01-10-2013, 19:31
ممنون.خودم هرطور بود فهمیدم چیکار بود.دستتون درد نکنه

rezas60v5
13-12-2013, 12:59
بابا اگه میشه یک جا مخصوص سورس های گیم میکر دو بعدی و سه بعدی بسازید

mohammad.m.amiri
22-12-2013, 16:00
اگه میشه یه اموزش یا یه سورس بزار که چجوری ابجکت دشمن تیر بزنه

عادل سلیمی 20
25-12-2013, 08:42
اگه میشه یه اموزش یا یه سورس بزار که چجوری ابجکت دشمن تیر بزنه

"تیر زدن" رو تو همین تاپیک سرچ کن به جوابت میرسی

amir.r77
23-01-2014, 20:28
سلام یه سوال
با چه برنامه ای میتونم اسپرایت های حرفه ای بسازم مثل بازی shank

tfh1368
26-01-2014, 13:20
سلام

تنها نرم افزار اسپرایت ساز دنیا نرم افزار اسپرایت میکر منه اینم ادرس البته قبل دانلود حتما کاتگوری هاش رو چک کنید ببینید به دردتون میخوره یا نه

amir.r77
26-01-2014, 17:49
دستت درد نکنه ولی من میخوام خودم بسازمش نه اینکه از اسپرایت های آماده استفاده کنم

mohammd1
26-01-2014, 18:01
سلام
تنها نرم افزار اسپرایت ساز دنیا نرم افزار اسپرایت میکر منهاینم ادرس البته قبل دانلود حتما کاتگوری هاش رو چک کنید ببینید به دردتون میخوره یا نه

:n04::n04::n04:

tfh1368
27-01-2014, 08:30
دستت درد نکنه ولی من میخوام خودم بسازمش نه اینکه از اسپرایت های آماده استفاده کنم

خب در این صورت شما میتونید از هر نرم افزار گرافیکی استفاده کنید مانند فتوشاپ ، پاینت دات نت + انیمه استودیو برای انیمه کردن و .......

:n04::n04::n04:

چیه باورت نشد؟ التبه منظور از اسپرایت ساز ، اسپرایت میکر هست و اصلا در حیطه نرم افزارهای گرافیکی که برای طراحی برنامه ریزی شدن قرار نمیگیره.

amir.r77
27-01-2014, 15:15
ممنون که کمکم کردی:n16:

S.R Download
28-01-2014, 19:16
آقا سلام علیکم من یه کدی میخوام که بشه باهاش یه برنامه رو باز کرد ( با فرمت exe ) میخوام وقتی تو بازی روی یه گزینه کلیک میکنید یه برنامه باز بشه آیا کدی هست ؟
ممنون :n16:

tfh1368
28-01-2014, 22:51
سلام

S.R Download
03-02-2014, 20:38
سلام

سلام خیلی ممنون از اینکه جواب دادید
ولی میشه دقیق تر بگید ؟ مثلا اسم فایل و ... رو کجا باید بنویسم ؟

tfh1368
04-02-2014, 09:05

a = اسم فایل به صورت کامل

b=1

c =اگه میخواهی هنگام اجرا بازی متوقف باشه 1 در غیر این صورت0

S.R Download
04-02-2014, 10:19

a = اسم فایل به صورت کامل

b=1

c =اگه میخواهی هنگام اجرا بازی متوقف باشه 1 در غیر این صورت0

مرسی خیلی ممنون :n16:

2lombe
07-02-2014, 21:06
سلام!

اگر بخوام با game maker studi کار کنم میتونم به شیوه game maker معمولی کار کنم؟؟!!

ehsan_wwe
07-02-2014, 21:14
آره مثل همونه ففط رنگش فرق کرده تازه کلی هم اکشن اضافه کرده
:n12:

2lombe
07-02-2014, 22:00
یعنی هرکاری که تو معمولی میکری داخل همین میشه با همون نوع برنامه نویسی!!:n19:

tfh1368
07-02-2014, 22:47
سلام

هم اره هم نه چون برخی از کدهای گیم میکر در گیم میکر استودیو کار نمیکنه یا منسوخ شده و برخی کدهای جدید بهش اضافه شده

2lombe
13-02-2014, 10:18
سلام دوباره!

اگر بخوام روی ایکونی برنامه بنویسم که با لمس کردن او (در اندروید) وارد سایتی شود مثل IMDB باید برای اون ابچکت چه کدی بنویسم؟؟

چون زیاد با کد نویسی اخت نگرفتم!!:n02:

کسی نبود جواب منو بده!

ehsan_wwe
13-02-2014, 13:09
سلام هیچ احتیاجی به کد نویسی نداره
یه آبجکت میسازی بعد تو ایونت مربوط به کلیک ماوس از اکشن open url بزن

2lombe
15-02-2014, 15:48
سلام! دوباهر اقا من کرک نسخه Game Maker Studio 1.2.1130 می خواستم کسی داره بزاره؟؟؟!! :n27:

forever1
15-02-2014, 18:38
سلام
کرک تنها رو پیدا نکردم ولی خودش با کرکش هست:
لینک از راسخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام برخی از کدهای گیم میکر در گیم میکر استودیو کار نمیکنه یا منسوخ شده

یه راه چاره!:n02: می تونید از gm 8.1 برنامه رو وارد کنید و از اون استفاده کنید.:n05:

2lombe
15-02-2014, 19:18
سلام
کرک تنها رو پیدا نکردم ولی خودش با کرکش هست:
لینک از راسخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اقا شما مطمین هستی کرک داره چون من از سایت p30day گرفتم کرک نداشت!!

خودتون هم از اینجا گرفتید؟؟!

2lombe
16-02-2014, 15:12
سلام از دوباره!

میخواستم برای اینکه بخوام روی یک ابکت کدی بنویسم که با (هر ضربه لمس شدن در اندروید) با چه کدی بنویسم اگر میشه یک کمی کلی بگید؟؟! :n27:

2lombe
16-02-2014, 15:21
ببخشید بالا کمی بد توضیح دادم!

منظورم با هر ضربه زدم ابجکت بالا بپره یعنی لمس کردم همون ابجکت نه هرجای محیط؟؟؟:n28:

forever1
16-02-2014, 15:47
اقا شما مطمین هستی کرک داره چون من از سایت p30day گرفتم کرک نداشت!!

خودتون هم از اینجا گرفتید؟؟!

من از P30day نگرفتم از راسخون گرفتم.
بله لینک راسخون کرک داره. منتها کرکش تنها نیست باید خود نرم افزار رو هم دانلود کنید برای همین حجمش زیاده (حدود 160-180مگابایت)

2lombe
17-02-2014, 14:38
ببخشید!

من به عنوان مثال 2 تا روم ساختم در روم اول یک لبچکت هست که روش کلیک میکنم میره روم دوم حالا من میخوام بدونم؟؟!

اگر بخوام با انیمیشن خاصی بره صفحه بعد مثل اتش گرفتم یا فضا روم اول دودی شود و بعد بره صفحه بعد باید چه کار کنم؟!

:n16::n16:

ehsan_wwe
18-02-2014, 11:03
کار خیلی ساده ای نیست فوق حرفه ایه کدش اینطوریه اول یه عکس از روم اول میگیره بعد با دستور های image processing شبیه سازی آتش میکنه و ...آخر میره روم بعد

2lombe
18-02-2014, 14:35
کار خیلی ساده ای نیست فوق حرفه ایه کدش اینطوریه اول یه عکس از روم اول میگیره بعد با دستور های image processing شبیه سازی آتش میکنه و ...آخر میره روم بعد

بیخیال این ترفند شدم!! :n26:

2lombe
20-02-2014, 15:47
چطوری میشه با گیم میکر استودیو خروی جی PC گرفت مثل گیمیمکر معمولی نیست!!

اگر ممنکنه راهنمای کامل خروجی اندروید هم بزارید!

:n16::n16:

mohammd1
20-02-2014, 18:02
یه منو بازشو بالای صفحه هست که خروجی رو نشون میده. اون رو باید بزاریش روی ویندوز بعد هم اون دکمه خروجی گرفتن که تو گیم میکر 8 هم بود رو بزنی. برای اندروید فقط کافیه sdk داشته باشی بعد مثل ویندوز

2lombe
20-02-2014, 19:04
یه منو بازشو بالای صفحه هست که خروجی رو نشون میده. اون رو باید بزاریش روی ویندوز بعد هم اون دکمه خروجی گرفتن که تو گیم میکر 8 هم بود رو بزنی. برای اندروید فقط کافیه sdk داشته باشی بعد مثل ویندوز

امدم دکمه تشکر زدم دیدم شاید نارحت بشید گفتم زبونی بگم!

forever1
01-04-2014, 16:30
سلام دوستان.
من تو کامپایل کردن تو game maker studio به مشکل برخورد کردم.
مثلا وقتی می خوام بازی هام رو به اندروید کامپایل کنم گیم میکر می گه که jdk و android sdk می خواد.
تو jdk مشکلی ندارم ولی می گه sdk رو باید تنظیم کنید . یه کادری میاره واسه تنظیم ولی من اصلا بلد نیستم تظیمش کنم.
مشکل دومم هم اینه که اصلا از sdk سر در نمیارم و هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم.
خیلی خیلی ممنون می شم کمکم کنید.:n12::n16:

nike88
07-05-2014, 11:05
سلام میشه این سوال رو جواب بدین؟؟ لطفا بگید چطور میشه تو گیم میکر ی کاربر به بازی اضافه کرد یعنی بشه دو کاربره؟ لول بندی بازی چطوری؟ متشکرم

S.R Download
24-05-2014, 10:22
سلام به همه :n02:

آقا من جدیدا میخوام یه بازی استراتژیک با گیم میکر بسازم اما یه سوال برام پیش اومده چیکار کنم که مثلا اگه طرف رو عکس ساختمان کلیک کرد از پولش کم بشه و هر جا با موس کلیک کنه ساختمان بیاد
ممنون میشم جواب بدید :n16:

mohammd1
24-05-2014, 12:26
سلام به همه :n02:

آقا من جدیدا میخوام یه بازی استراتژیک با گیم میکر بسازم اما یه سوال برام پیش اومده چیکار کنم که مثلا اگه طرف رو عکس ساختمان کلیک کرد از پولش کم بشه و هر جا با موس کلیک کنه ساختمان بیاد
ممنون میشم جواب بدید :n16:
برای اولی: توی ساختمون یه رویداد کلیک چپ میزاری بعد اگه از اکشن ها اسفاده میکنی توی اکشن تغییر مقدار متغیر برای متغیر gold مینویسی: gold-100 و اگه از کد استفاده میکنی مینویسی:

دقت کن گلد باید اسم همون متغییر باشه که برا پول ساختی.
دومی: یه آبجت نامرئی درست میکنی طوری که کل روم رو بپوشونه بعد براش رویداد کلیک میزاری که اگه روش کلیک شد توی mouse_x و mouse_y یه آبجکت بسازه(همون آبجکت ساختمون).

S.R Download
24-05-2014, 15:43
دومی: یه آبجت نامرئی درست میکنی طوری که کل روم رو بپوشونه بعد براش رویداد کلیک میزاری که اگه روش کلیک شد توی mouse_x و mouse_y یه آبجکت بسازه(همون آبجکت ساختمون).

ببخشیدا اما من اینو نفهمیدم اگه میشه بیشتر توضیح بدید یا یه example بسازید و آپلود کنید ممنون بازم :n16:

mohammd1
24-05-2014, 15:54
باز اگه مشکلی بود لطفا دقیقا بگو کجا رو نمی فهمی.

S.R Download
24-05-2014, 15:58
باز اگه مشکلی بود لطفا دقیقا بگو کجا رو نمی فهمی.

ببخشید این فایلی که اپلود کردید رو باز نمیکنه در ضمن گیم میکر من 8 هست یعنی فرمتش باید gmk باشه حالا فرمتش مهم نیست خودم عوضش میکنم فقط فایل مثلا به اسم example.gmk آپلود کنید

mohammd1
24-05-2014, 19:36
گیم میکر 8 ندارم. از سافت 98 دات آی آر دانلود کن:n01:

forever1
10-06-2014, 18:23
سلام دوستان. من میخوام با GMK یه بازی پلتفرمر بسازم. ولی نمی تونم یه بازی درست و حسابی درست کنم. از اینترنت سورس های زیادی پیدا کردم تا کمکم کنن ولی همشون مشکل داشتن. اگه میشه یه سورس واسه یه بازی پلتفرمر بذارید ازتون خیلی ممنون می شم. :n12:

mohammd1
11-06-2014, 13:53
یه آموزش کامل تو سایت میک اِ گیم هست(5 قسمت همراه سورس):

من هیچ نسبتی با این سایت ندارم!

forever1
19-07-2014, 10:16
سلام دوستان:n01:
من یه مشکل تو گیم میکر دارم.(طبق معمول ! :n02:)
توی گیم میکر می خوام دوتا آبجکت باشه که هروقت با هم برخورد داشتن اسپرایتشون بشه sprite1 و هروقت برخورد نداشتن اسپرایتشون بشه sprite 2 من با اولی مشکلی ندارم ولی دومی رو بلد نیستم. یعنی چیکار کنیم که برخورن نـــکردن رو کنترل کنیم؟:n13:

(از این سوال نتیجه می گیریم که من از پایه با گیم میکر مشکل دارم:n02:)

((اگه سوال جالبی بود بگین تا به خودم افتخار کنم!:n02:))
طبق معمول خیلی ممنون میشم اکه کمکم کنید:n12:

و خیلی ممنون از جناب mohammd1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خاطر پست مفیدتون دربالا:n16:

عادل سلیمی 20
19-07-2014, 12:29
سلام دوستان. من میخوام با GMK یه بازی پلتفرمر بسازم. ولی نمی تونم یه بازی درست و حسابی درست کنم. از اینترنت سورس های زیادی پیدا کردم تا کمکم کنن ولی همشون مشکل داشتن. اگه میشه یه سورس واسه یه بازی پلتفرمر بذارید ازتون خیلی ممنون می شم. :n12:
این هم نمونه ساده

مال خود سایت یویوگیمزه
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عادل سلیمی 20
19-07-2014, 12:37
سلام دوستان:n01:
من یه مشکل تو گیم میکر دارم.(طبق معمول ! :n02:)
توی گیم میکر می خوام دوتا آبجکت باشه که هروقت با هم برخورد داشتن اسپرایتشون بشه sprite1 و هروقت برخورد نداشتن اسپرایتشون بشه sprite 2 من با اولی مشکلی ندارم ولی دومی رو بلد نیستم. یعنی چیکار کنیم که برخورن نـــکردن رو کنترل کنیم؟:n13:

سوال خوبیه :n06:
راه حل سادش اینه که شما یک متغیر تعریف کنید و بذارین که هنگام بخورد مقدارش رو مثلا 1 کنه(نکته:این اکشن رو به صورت کپی شده بغل هم چند بار بذارین)
و توی ایونت step بذارین که مقدار این متغیر به صفر تغییر کنه
حالا تو همون ایونت step باید بگید که اگه مقدار متغیر 1 بود شکلشون بشه sprite1 و اگه صفر بود شکلشون بشه sptire2 (نکته: اکشنی که مقدار متغیر رو صفر میکنه باید بعد از این نوشته بشه وگرنه همیشه مقدارش صفر خواهد بود)
موفق باشید.

forever1
19-07-2014, 13:30
خیلی ممنونم.
راه حل خیلی جالبی بود.

(نکته: اکشنی که مقدار متغیر رو صفر میکنه باید بعد از این نوشته بشه وگرنه همیشه مقدارش صفر خواهد بود)
موفق باشید.

منظورتون رویداد begin step , step , end step هست؟ درسته؟

عادل سلیمی 20
19-07-2014, 13:52
خیلی ممنونم.
راه حل خیلی جالبی بود.

منظورتون رویداد begin step , step , end step هست؟ درسته؟
این طوری هم میشه
ولی منظورم ترتیب اکشنا تو همون event step بود

forever1
19-07-2014, 14:41
خیلی ممنونم.
مفید واقع شد:n02:

اینم یه نسخه ی دمو از بازی digital pong برای تشکر از کمکتون.

2lombe
27-07-2014, 03:14
سلام!!!!

میخواستم به یک آبجکت یک کد بدم که وقتی در تانیه اول ورود به روم شروع به حرکت های فقط در محدودی خود روم کنه!!

یعنی بطور خلاصه...

این آبکت رها باشه برای خودش و حرکتش غیر قابل پیش بینی باشه!!!!

forever1
27-07-2014, 16:57
سلام.
شما می خواید آبجکت همیشه یه حرکت غیر قابل پیش بینی داشته باشه. درسته؟
"وقتی در تانیه اول ورود به روم" که گفتید رو دقیقا متوجه نشدم.
من می تونم چند تا روش پیشنهاد بدم.
روش اول:
در رویداد step بنویسید:

در این روش آبجکت در یه حالت لرزان حرکت می کنه.

forever1
27-07-2014, 17:00
روش دوم:
در این روش می تونید از path استفاده کنید. چند تل مسیر بسازید و به آبجکت بگید در یه زمان مشخص مسیرش رو عوض کنه.

forever1
27-07-2014, 17:24
روش سوم:
در رویداد create بنویسید :

در رویداد alarm0 بنویسید:

در این حالت آبجکت حرکت می کنه و تو یه زمان خاص مسیرش رو یه کم تغییر می ده.

forever1
27-07-2014, 17:31
در روش های بالا می تونید اعداد رو تغییر بدید تا اثرش رو ببینید.
بازم اگه سوالی بود بپرسید.

2lombe
27-07-2014, 17:57
راستشو بخواهید من دارم روی یک بازی خیلی ساده کار میکنم میخواستم سوال آیا ادامه یا نه؟؟!!!

بازیش اینجوری که در اولین مرحله شما یک دایره قرمز هست و بعد از زدن آن به مرحله بعد میره در مرحله بعد دایره ها بیشتر میشه 10 تا 20 ولی در مرحله 11 قضیه فرق میکنه و حدود 20 تا دایره هم شکل هست ولی یک دایره از نظر ظاهری فرق میکنه و باید در حین حرکت اجاسم اون پیدا کنه و کلیک کنی!!!!

آیا خوبه؟!:n16:

khaledjaberi
31-07-2014, 18:11
سلام یه کتاب یا مرجعی میخوام فقط مختص آموزش ساخت بازی های ورق ( پاسور) به وسیله گیم میکر ، مهم نیست خارجی باشه یا ایرانی لطفاً و پلیییز کمک کنید ما هر جا که توی فضای مجازی دنبال گشتیم پیدا نکردیم از کمک شما صمیمانه و خالصانه تشکر وافی را خواهم داشت....:n19:

Abaddon
31-07-2014, 19:42
سلام یه کتاب یا مرجعی میخوام فقط مختص آموزش ساخت بازی های ورق ( پاسور) به وسیله گیم میکر ، مهم نیست خارجی باشه یا ایرانی لطفاً و پلیییز کمک کنید ما هر جا که توی فضای مجازی دنبال گشتیم پیدا نکردیم از کمک شما صمیمانه و خالصانه تشکر وافی را خواهم داشت....:n19:

سلام از این سورس استفاده کن:

دوستان چطور میشه یه متد استاتیک توی GMS ساخت؟
ینی یه متد به اسمDoJumpPlayer بسازم توش کد بنویسم بعد هرجا به اون کدها نیاز داشتم فقط بنویسم:
دیدم تو سورسا از این کارا کردن ولی نمیدونم متدهای استاتیک کجا تعریف شدن.
الان خیلی گیج شدم اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید!
ممنون:n12:
ویرایش: مشکل حل شد ممنون

khaledjaberi
31-07-2014, 22:29

یعنی کسی نیست مشکل ما را حل کنه :n28:

Abaddon
31-07-2014, 23:07
عزیز تو اون قسمت محتوای مخفی پستم یه سورس برات گذاشتم!
واسه اینکه با سوال خودم قاطی نشه اینکارو کردم.

khaledjaberi
01-08-2014, 02:03
عزیز تو اون قسمت محتوای مخفی پستم یه سورس برات گذاشتم!
واسه اینکه با سوال خودم قاطی نشه اینکارو کردم.

هنوز نرفتم ببینم ولی پیشاپیش دست تورا به گرمی میفشارم واقعاً مردی..... حالا وقتی که دیدم نظرمو بهت میگم:n16:

smahdis
11-08-2014, 16:39
آقا برای آندروید این گیر داده api 13 نصب نیست من 10 تا api رو نصب کردم. دوبار هم api 13 رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم ولی باز هم میگه api 13 یافت نشد چه کنم؟

forever1
13-08-2014, 20:23
برو به نرم افزار android sdk manager اگه نصب شده باشن اونجا نشون می ده.
(اگه نرم افزار sdk manager نصب نباشه باید اونو نصب کنی).

S.R Download
15-09-2014, 09:36
سلام یه سوال :
چیکار کنم تیر تفنگ تموم بشه و با برداشتن تیر از رو زمین تیر ها دوباره پر بشه ؟؟

mohammd1
16-09-2014, 10:52
اول باید یک متغیر برای تیر بسازید بهتره متغیر رو تو ایونت create بسازید با این کد:
var bullet=30;
حالا پلیر 30تا تیر داره!
حالا همون جایی که دستور بوجود اومدن آبجکت تیر رو دادید می‌نویسید:
bullet-=1;
حالا با هر شلیک یکی از تیر کم میشه.
برای اضافه شدن تیر توی ایونت برخورد با آبجکت مهمات می‌نویسید:
bullet += 10;
بعد دستور از بین رفتن مهمات رو میدید.
حالا واسه این که وقتی تیر تموم شد شلیک نکنه قبل از دستور تولید آبجکت تیر می‌نویسید:
if (bullet>0)
}
دستور تولید تیر
bullet -=1; اینو قبلا نوشتیم
}

forever1
18-09-2014, 17:32
سلام دوستان.:n18:
یه درخواستی داشتم.
من سیستمم ضعیفه و نمی تونه GM:studio رو باز کنه.
من یه سورس رو می خوام به اندروید کامپایلش کنم.
اگه کسی می تونه این سورس رو به اندروید کامپایلش کنه ممنونش می شم.
(این بازی نسخه آزمایشی و رایگانه و گرافیکش رو هنوز درست نکردم.)
یه چیزی شبیه flappy bird هست ولی خیلی آسون تر از اونه.
دانلود سورس بازی مرغ در به در ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر گونه سوءاستفاده از این اثر با ذکر منبع(عرفان خیراللهی) مجاز است:n02:

S.R Download
18-09-2014, 19:08
سلام دوستان.:n18:
یه درخواستی داشتم.
من سیستمم ضعیفه و نمی تونه GM:studio رو باز کنه.
من یه سورس رو می خوام به اندروید کامپایلش کنم.
اگه کسی می تونه این سورس رو به اندروید کامپایلش کنه ممنونش می شم.
(این بازی نسخه آزمایشی و رایگانه و گرافیکش رو هنوز درست نکردم.)
یه چیزی شبیه flappy bird هست ولی خیلی آسون تر از اونه.
دانلود سورس بازی مرغ در به در ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر گونه سوءاستفاده از این اثر با ذکر منبع(عرفان خیراللهی) مجاز است:n02:

والا رو سیستم منم اجرا نمیشه GMS ( یا اینکه سیستمم قویه !!! ) خیلی عجیبه وگرنه برات کامپال میکردم:n03:
یه سوال داشتم کسی تا حالا با 39dll کار کرده ؟؟ یه فایل هست برای ساخت بازی های آنلاین اگه کسی کار کرده بگه من یه سوال داشتم ازش

forever1
21-09-2014, 18:57
یکی برنامه منو به اندروید کامپایل کنه:n14:
خدایا...:n28:

Abaddon
05-12-2014, 14:27
سلام
دوستان کسی نسخه مستر گیم میکر رو نگرفته؟
من دنبال یه نسخه کرک شده میگردم ولی متاسفانه تو سایتای مختلف حجمش از 65mb هست تا 1.2gb:n29:
حجم نسخه رایگانش الان 94mb شده.
کسی نمیدونه حدود حجم نسخه مستر چقدر هست؟

عادل سلیمی 20
05-12-2014, 20:19
حجمش حدود 180 مگه

S.R Download
14-12-2014, 21:34
دوستان کسی اینجا با 39dll کار کرده ؟؟ اگه کسی هست به کمکش نیاز دارم برای ساخت یه بازی

S.R Download
10-01-2015, 18:24
سلام دوستان لطفا اساتید جواب بدن :n16:
میشه کاری کرد که وقتی روی یه دکمه کلیک میکنیم فایل PDF باز بشه ؟؟ میدونم که میشه فایل exe رو باز کرد اما PDF رو مطمئن نیستم
ایا میشه ؟؟؟؟

silent force
11-01-2015, 17:24
سلام
آیا میشه با گیم میکر برای اندروید بازی ساخت؟؟؟؟؟؟؟

S.R Download
11-01-2015, 17:27
سلام
آیا میشه با گیم میکر برای اندروید بازی ساخت؟؟؟؟؟؟؟

بله با گیم میکر استدیو :n05:

silent force
12-01-2015, 12:15
ممنون از راهنماییتون:n01:
میشه یه لینک دانلود خوب برا این گیم میکر استدیو که گفتید معرفی کنید؟
میخام برا شروع یه بازی ساده بسازم شما چه بازی رو پیشنهاد میکنید؟؟ که بتونم برای اینکه راه بیوفتم بسازم و از راهنمایی شما هم در این زمینه استفاده کنم.

S.R Download
19-06-2015, 19:27
دوستان من یه مشکلی دارم
دو تا تابع if پشت سر هم دارم میخواستم اگه if اولی اجرا شد دیگه دومی اجرا نشه و اگه دومی اجرا شد دیگه اولی اجرا نشه
ممنون میشم کمکم کنید :n16:

عادل سلیمی 20
20-06-2015, 11:59
دوستان من یه مشکلی دارم
دو تا تابع if پشت سر هم دارم میخواستم اگه if اولی اجرا شد دیگه دومی اجرا نشه و اگه دومی اجرا شد دیگه اولی اجرا نشه
ممنون میشم کمکم کنید :n16:

اگر منظورتو درست فهمیده باشم مشکلت با یه ددونه else، قبل if دومت حل میشه

S.R Download
29-06-2015, 10:36
اگر منظورتو درست فهمیده باشم مشکلت با یه ددونه else، قبل if دومت حل میشه

مشکلم حل شد مرسی :n06:
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم !! میخوام با یه کد آبجکت فلان رو ببرم به یه x و y
کد (move_towards_point(x,y,speed مشکلم رو حا نمیکنه چون نمیشه بهش گفت کدوم آبجکت رو ببره و فقط اون آبجکتی که این کد توش هست حرکت میده
چون کد من برای یه آبجکت دیگه هست نمیشه از این استفاده کرد راه حلی دارید ؟ :n03:

Abaddon
29-06-2015, 12:21
مشکلم حل شد مرسی :n06:
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم !! میخوام با یه کد آبجکت فلان رو ببرم به یه x و y
کد (move_towards_point(x,y,speed مشکلم رو حا نمیکنه چون نمیشه بهش گفت کدوم آبجکت رو ببره و فقط اون آبجکتی که این کد توش هست حرکت میده
چون کد من برای یه آبجکت دیگه هست نمیشه از این استفاده کرد راه حلی دارید ؟ :n03:
یک متغیر گلوبال تعریف کنیدو بذارید 0. سپس توی آبجکت دیگه شرط کنید که اگه این متغیر 1 بود آبجکت
move_towards_point رو اجراکنه. بعد توی آبجکت اول موقعی که لازم هست این متغیر رو 1 کنید.

S.R Download
29-06-2015, 12:37
یک متغیر گلوبال تعریف کنیدو بذارید 0. سپس توی آبجکت دیگه شرط کنید که اگه این متغیر 1 بود آبجکت
move_towards_point رو اجراکنه. بعد توی آبجکت اول موقعی که لازم هست این متغیر رو 1 کنید.

من درست نفهمیدم میشه با کد نشون بدید ؟
آخه مشکل من اینه که x و y من هم مربوط به اون آبجکت نیست اونم گلوبال میکنم ارور میده

Abaddon
29-06-2015, 12:52
من درست نفهمیدم میشه با کد نشون بدید ؟
آخه مشکل من اینه که x و y من هم مربوط به اون آبجکت نیست اونم گلوبال میکنم ارور میده
اول یه متغیر توی آبجکت دوم(که قرار هست به نقطه مورد نظر بره) با مقدار 0 بساز:
:create

;global.a = 0
بعدش شرط کن که اگر این مقدار بشه 1 اونوقت دستور حرکت رو اجرا کنه:

:step

(if(global.a == 1
}
;global.a = 0
(move_towards_point(x,y,speed
{

خب میرم سراغ آبجکت اصلی حالا کافیه از اینجا متغیر رو برابر 1 کنیم:

(<if(<expression
}
; global.a =1
{

به ایونت ها هم دقت کن

S.R Download
29-06-2015, 14:51
مرسی در واقع کد حرکت اون آبجکت توی یه اسکریپت هست و اسکریپت هم توی اونت Step که x و y به صورت زیر هست :

x = felanx , y = felany

میخوام این x و y رو یه جوری منتقل کنم به اون آبجکت اصلیه که میخواد حرکت کنه نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه !!!
اینا رو هم باید به صورت گلوبال کنم ؟

من این ارور رو میگیرم :

;( move_towards_point( global.felanx , global.felany , 20
Unknown variable felanx

S.R Download
29-06-2015, 15:18
مشکلم خیلی ساده با این روش حل شد بازم مرسی : :n19:

(with (object
}
(move_towards_point(x,y,speed
{

Abaddon
29-06-2015, 15:28
جالب! شرمنده با روش های من درآوردی من گیج شدی آخه وقتی جایی نباشه بری یه چیزی یاد بگیری آدم باید یه طوری مشکلاتشو خودش حل کنه:n02:

S.R Download
29-06-2015, 20:14
جالب! شرمنده با روش های من درآوردی من گیج شدی آخه وقتی جایی نباشه بری یه چیزی یاد بگیری آدم باید یه طوری مشکلاتشو خودش حل کنه:n02:
اتفاقا اینجوری بهتره آدم از خودش ایده میده برای حل مشکلش :n06:

S.R Download
04-07-2015, 07:08
سلام دوباره یه سوال دارم :n01:

من یه متغیر enemydamage در یه اسکریپت که اونم توی یه آبجکت هست دارم و میخوام از اون توی یه آبجکت دیگه استفاده کنم باید چیکار کنم ؟
از global.enemydamage استفاده کردم ولی نشد !!! :n03:

راه حلی هست ؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ادیت : مشکلم حل شد !! توی اونت Create آبجکت اولی global.enemydamage = 0 قرار دادم !

ولی الان یه مشکل دیگه دارم وقتی بازی رو اجرا میکن این ارور رو میده :

(if(global.owner != global.name
^
at position 27: Cannot compare arguments.

کسی میدونه مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------

ادیت 2 : اینم حل شد !!! globa.owner رو عدد گرفته بودم باید String میگرفتم !!

S.R Download
13-08-2015, 11:42
سلام دوستان :n02:
من میخوام به بازیم آرمور ( Armor ) اضافه کنم ولی نمیدونم سیستمش چجوریه !!! یعنی تو بازی های دیگه مثلا آرمور 5 باشه یعنی چی ؟ 5% از دمیجی که بهت میخوره کم میشه ؟؟؟ یا ....
میشه یه توضیحی بدید ؟؟؟

- - - Updated - - -

من میخوام به بازیم آرمور ( Armor ) اضافه کنم ولی نمیدونم سیستمش چجوریه !!! یعنی تو بازی های دیگه مثلا آرمور 5 باشه یعنی چی ؟ 5% از دمیجی که بهت میخوره کم میشه ؟؟؟ یا ....
میشه یه توضیحی بدید ؟؟؟

عادل سلیمی 20
13-08-2015, 12:14
میشه یه توضیحی بدید ؟؟؟

- - - Updated - - -

میشه یه توضیحی بدید ؟؟؟
معمولا به جون اضافه میشه. یعنی اگه 100 باشه مثلا میشه 120
ولی میشه یه جور دیگه هم در نظر گرفت. مثلا از میزان damageی که بهت وارد میشه 20 درصد کم کنه

lord arthas
13-08-2015, 17:01
اینا فرمولین که وارکرفت 3 استفاده میکنه[/I][/I]

S.R Download
13-08-2015, 20:27
اینا فرمولین که وارکرفت 3 استفاده میکنه

آقا دمت جیز خیلی حال دادی :n02:

از عادل جان هم ممنونم :n16:

مهراب سرافرازي
01-10-2015, 18:08
سلام اگه كسي ميتونه جواب بده

من دارم با نرم افزار گيم ميكر ورژن 8 بازي درست ميكنم همه چيز درسته ولي وقتي ميخوام امتحان كنم بازي رو( با استفاده از فلش سيز رنگ)بازي مياد ولي تيك ميزنه يعني صدا هي تكرار ميشه موس تكون نميخوره چند ثانيه اين طوري هست بعد به روم بعدي ميره لطفا راهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم

اگه سوال واضح نبود خصوصي پيام بدين

مهراب سرافرازي
02-10-2015, 00:56
سلام من ميخوام به بازي با سبك استراتژيك با گيم ميكر بسازم لطفا هرچي سورس استرتتژيك داريد بدين ممنون
:n12::n12::n12::n12::n12:

2lombe
05-11-2015, 12:52
سلام!! میخوام فیزیک توپ برای روپایی درست کنم میخوام بدونم دقیقا باید چه کار کنم؟

Abaddon
05-11-2015, 21:54
سلام!! میخوام فیزیک توپ برای روپایی درست کنم میخوام بدونم دقیقا باید چه کار کنم؟
بیشتر توضیح بده

2lombe
05-11-2015, 22:56
یعنی وقتی به آبجکت توپ کلیک میکنیم توپ بالا بره بعد بیاد پایین دوباره کلیک میکنیم بره بالا!! همون روپایی میشه دیگه!!

راستی میخوام بعد هرکلیک تعتد ضربه هایی که میزینم حساب بشه یعنی گوشه بالا بنویسه!!

با تشکر اگر راهنماییم کنی!:n01:

Abaddon
06-11-2015, 20:24
سلام
اول جاذبه تعین میکنی(ایونت استپ توی توپ):

بعد میری یه ایونت راس کلیک راست برای ابجکت توپ میسازی توش مینویسی:

همین دیگه!

2lombe
07-11-2015, 09:45
سلام ببخشید نبا مشکل برخوردم: این کاری هایی که گفتید انجام دادم اگر درست باشه؟!

ولی اگر مشکل داره بگید!!

خوب یه سوال دیگم اینهک میخوام جازبه روی یک اسکریپ دیگه باشه یعنی وقتی به جسم a برخورد میکنه وایسته همین! دوباره کلیک میکنیم بره بالا!!

اگر میشه راهنماییم کنید چون خیلی خیل مبتدی هستم!:n02:

مهراب سرافرازي
09-11-2015, 17:48

ولی اگر مشکل داره بگید!!

خوب یه سوال دیگم اینهک میخوام جازبه روی یک اسکریپ دیگه باشه یعنی وقتی به جسم a برخورد میکنه وایسته همین! دوباره کلیک میکنیم بره بالا!!

اگه كسي ميدونه بگه منم لازم دارم

Abaddon
10-11-2015, 22:07

ولی اگر مشکل داره بگید!!

البته یکم ریزه کاری داره ولی فعلا توی ایونت برخورد با اون آبجکت بنویس
راستی اون آبجکت هم باید سالید باشه

soroushn
27-12-2015, 20:36
سلام دوستان خسته نباشید ! خوشحال میشم که به این چند تا سوال من پاسخ بدید ممنون.

1- چجوری تو گیم میکر کاری کنم که شخصیت بازی از بک اروند بیرون نره ...؟ (یعنی وقتی با دیوار و اینا برخورد کرد دیگه نتونه بره جلو ؟)

2- چجوری وقتی یه بک اروند (back ground) طویل میسازم که همش توی کادر بازی جا نمیشه ، کاری کنم اگه شخصیت بیرون کارد رفت ، دوربین هم دنبالش بره ؟ (البته تو اینترنت یه سرچی کردم و همونو پیاده سازی کردم ولی نشد...)

3- چجوری تو گیم میکر عملیات شرطی درست کنم ؟ (به طوریکه مثلا تا یه شرطی انجام نشه ، مثلا یه امکانی تو بازی فعال نشه .)

4- چطوری مثل بازی 41148 و دزد بی مزد و خیلی بازی ها کاری کنم که وقتی شخصیت یه شئی رو پیدا میکنه و در

کادر پایین صفحه قرار میگره ، تا روی اون کلیک نکنه عمل صورت نگیره ؟ (مثلا مثل این که تا روی آیکون تفنگ کلیک نکنه

، شلیک انجام نشه . یا مثلا بازیکن تا روی آچار کلیک نکنه مثلا نتونه ماشینو تعمیر کنه .)

دستتون درد نکنه ..... :n12:

POURIA.GAME
21-01-2016, 20:20
سلام من به عنوان یک تازه کار بازیساز چند تا سوال دارم.
1 - چجوری دو تا ماشین دنبال هم کنن؟
2 - چجوری نوار زمان بزارم که کم بشه؟
3 - چجوری دوربین دنبال آبجکت کنه؟
4 - چجوری رکورد بر اساس زمان باشه؟

mehdi_yg
08-01-2017, 12:37
من یه کلید قطع صدا طراحی کردم و برای صداها شرط گذاشتم که اگر این کلید فعال بود صدا ایجاد نشه، آیا راه بهتری وجود داره که برای هر صدا از شرط استفاده نشه ؟؟

mehdi_yg
08-01-2017, 13:09
من یه کلید قطع صدا طراحی کردم و برای صداها شرط گذاشتم که اگر این کلید فعال بود صدا ایجاد نشه، آیا راه بهتری وجود داره که برای هر صدا از شرط استفاده نشه ؟؟

Tivaan
29-03-2017, 19:04
حالا دیر شده یکم ولی باز میگم:
باید یه آرایه بسازی که تعداد اعضاش به اندازه تعداد لامپا باشه متغیر ها باید bool باشند. به طور قرار دادی مقدار true یعنی این که لامپ روشنه و false یعنی خاموشه. حالا توی step(اگه اسمش رو درست یادم مونده باشه) یه شرط میذاری که همه اعضای این آرایه رو چک کنه(با for و if دیگه) و با توجه به مقدارش(true یا false) فلان کنه بیسار کنه.

S.R Download
17-07-2017, 19:09
سلام دوستان
یه چند وقتی نبودم ... چقدر خلوت شده اینجا :n28: یه سوالی داشتم
چجوری میشه تو گیم میکر کاری کرد یه تعداد جونی از پلیر کم میشه به صورت یه عدد بالای سرش نمایش داده بشه یکم بالا بره و بعدش محو بشه مثل بازی World of Warcraft یا Dota 2 یا ...
یه چیزی شبیه عکس زیر :

S.R Download
19-07-2017, 19:15
دوستان اسم این حرکت Pop up Text هست تو اینترنت یه سرچ بزنید پیدا میکنید :n40:

java_editor
21-11-2017, 19:01
سلام. ببخشید چندتا تا مشکل داشتم. من درحال ساخت ی بازی در سبک ماریو هستم.میخواستم بدونم:
1- چجوری میشه کاری کرد که اگه پلیر فقط از بالا روی دشمن افتاد ، اون دشمن کشته بشه و در بقیه موارد خود پلیر بسوزه.
2- چطوری میتونم تعداد جون رو برای شخصیت ایجاد کنم ( یعنی 3 تا قلب باشه و هر وقت این سه تا سوخت یکی از تعداد اصلی جون ها کم بشه )

ببخشید اگه سوالام گنگ بودند.

nima_bagheri
12-10-2018, 08:27
جواب سوال 1
باید دوتا ابجکت بسازی که سر و بدن جدا باشند و باید بگی سرش همراه بدن حرکت کنه
جواب سوال 2
باید متغیر تعریف کنی
برو تو پلیر ایونت کریت
کد
;a=3
(if (a==0
instanch_destroy();

اکولاد رو بعد خط اگر و آخرین خط بزار

Radin1388
08-09-2021, 12:16
سلام من یک کد میخواهم که یکی از روم ها را ریستارت کند نه کل بازی فقط یک روم ممنون که زود جواب میدهید

nima_bagheri
09-09-2021, 13:07
سلام من یک کد میخواهم که یکی از روم ها را ریستارت کند نه کل بازی فقط یک روم ممنون که زود جواب میدهید

سلام از تابع room_restart استفاده کنید

Radin1388
10-09-2021, 09:39
ممنون یک سوال دیگه هم دارم یک کد میخواهم که وقتی میزنم طوری باشه که اگه اینتر زدم فقط یک دونه از آبجکت ساخته بشه فقط یکدونه تا وقتی که قبلی از بین نرفته جدید ساخته نشه نمی‌خواهم اگر دستم را روی اینتر نگه داشتم همینجوری هی ازش ساخته بشه فقط یکی میخواهم ساخته بشه و توی یک مسیر مستقیم راست به چپ حرکت کنه که سرعتش هم بتونم تغییر بدم

nima_bagheri
10-09-2021, 14:05
میخواهم که وقتی میزنم طوری باشه که اگه اینتر زدم فقط یک دونه از آبجکت ساخته بشه
برای اینکه یدونه ساخته بشه باید از تابع instance_create(x,y,obj) استفاده کنی

تا وقتی که قبلی از بین نرفته جدید ساخته نشه
باید از تابع instance_exists(obj) برای بررسی وجود داشتن آبجت داخل صفحه استفاده کنی، وقتی true داد یعنی آبجت هست و اگر false داد یعنی نیست. پس شما باید بیای بگی اگر false بود آبجت رو بسازه

نمی‌خواهم اگر دستم را روی اینتر نگه داشتم همینجوری هی ازش ساخته بشه فقط یکی میخواهم ساخته بشه
شما نباید این کد ها رو داخل ایونت keyboard استفاده کنی باید از ایونت key press یا key release استفاده کنی

توی یک مسیر مستقیم راست به چپ حرکت کنه که سرعتش هم بتونم تغییر بدم
برای تغییر سرعت کافیه متغیر speed رو به مقدار دلخواهی تغییر بدی که سرعتش تغییر کنه، برای اینکه راست و چپ بره میتونی از قابلیت path استفاده کنی،
یا میتونی با move fixed بگی به سمت های مورد نظر حرکت کنه و برای اینکه پس از برخورد برگرده کافیه از bounce استفاده کنی

elyaasin
27-06-2023, 14:22
سلام دوست عزیز من هم میخواهم که جونم همراه با تصویر بیاد میشه قدم به قدمش رو برای توضیح بدید من الان نمیدونم کد هایی که دادید رو باید کجا وارد کنم ممنون میشم. تصویر هم همراه با ابجکت حرکت میکنه