مشاهده نسخه کامل
: یک سئوال در مورد پست های من !
Oracle_Eldorado
17-04-2008, 21:30
با سلام .
ببخشید من چند وقت پیش تعداد پستام تا 8004 تا رفت ولی نمیدونم چرا دوباره برگشت روی 7800 .
جدیدا هم تا 8050 تا هم رفت ولی بازم الآن شده 7500 !
میشه دلیلش رو بگید ؟
البته بگم اصلا واسم اهمیتی نداره ولی میخوام دلیلش رو بدونم !
واسه من هم چند تا کم شد بدون اینکه پیامی از آکوا بیاد ... قضیه چیه ؟
بعضی وقتها یه تاپیک میره تو تراش و تمام پست هایی که اون تاپیک دادیم میپره
فک کنم بخاطر همین باشه...
یا حق (:
Dolphin 7
17-04-2008, 22:15
احتمالا تو يه تاپيك يا چن تا تاپيك كه رفته ترش ، قبل از ترش رفتن پست دادي واسه همين بعد از اينكه اون تاپيك كلا رفته ترش ، پستاي توئم خود به خود ترشي شده و از تعداد پستات كم شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من كه تو همون اول عضويتم 40 تا پست زده بودم يه دفعه ديدم نوشته تعداد پست 4!
دليلش را حدس ميزدم چون بيشتر پستهام تو يه تاپيك بود و اون تاپيك را حذف كردند فكركنم مال اون باشه شايد شماها هم همينطور باشيد
Oracle_Eldorado
17-04-2008, 22:15
خوب یاسین عزیز من تاپیکی پست ندادم که 500 تا از پست های من توش باشه که یه دفعه این همه پست کم بشه !!! خیلی عجیبه .
خوب یاسین عزیز من تاپیکی پست ندادم که 500 تا از پست های من توش باشه که یه دفعه این همه پست کم بشه !!! خیلی عجیبه .
آره خب این عجیبه
نمیشه که ییهو چند تا تاپیک هم تراشی شده باشه و اتفاقا شما توش همش پست داده باشین!!!
یه پیغام خصوصی به سینا بزنی فک کنم بهتر باشه از اینجا...
یا حق (:
Dolphin 7
18-04-2008, 00:04
مال من كه تو همون اول عضويتم 40 تا پست زده بودم يه دفعه ديدم نوشته تعداد پست 4!
دليلش را حدس ميزدم چون بيشتر پستهام تو يه تاپيك بود و اون تاپيك را حذف كردند فكركنم مال اون باشه شايد شماها هم همينطور باشيد
اگه زير آواتارت تعداد پستاتو نوشته بوده 40 و بعد شده 4 ، احتمالا دليلش پاك شدن تاپيك يا تاپيكاييه كه توش پست داشتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه 40 تا پست دادي و بعد يه بار به تعداد پستات كه زير آواتارته نگا كردي و ديدي نوشته 4 ، احتمالا دليلش اينه كه تو تاپيكايي پست دادي كه تعداد پستاتو بالا نمي بره ، مث تاپيك متفرقه يا خبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممكنه تو چن تا از تاپيكاي بخش ماهوراه كه حذف شده پست زدي يا تاپيك ايجاد كردي واسه همين بعد از پاك شدن كل بخش ماهواره ، پستاي توئم حذف شده و از كل تعداد پستايي كه دادي كم شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid Reza
18-04-2008, 07:47
باید با مدیر انجمن صحبت کنی
ممكنه تو چن تا از تاپيكاي بخش ماهوراه كه حذف شده پست زدي يا تاپيك ايجاد كردي واسه همين بعد از پاك شدن كل بخش ماهواره ، پستاي توئم حذف شده و از كل تعداد پستايي كه دادي كم شده
منم تو بخش ماهواره هوارتا پست دادم
ولی کم نشده!!!
یا حق (:
StormWielder
18-04-2008, 10:00
Oracle شما به عنوان مثال تو تاپیک "تمامی مباحث و مشکلات بازی های آنلاین و شبکه ای" پست نداشتین ؟
اون تاپیک منتقل شده به قسمت بازیهای Online ، اونجا هم که پستها شمارش نمیشه ...
میتونه دلیلش مواردی از این دست باشه .
Saman-tci
18-04-2008, 10:08
تا وقتی یکی از مدیران نیاد و توضیح کافی نده نمیشه اظهارنظرکرد ....
M_Abieteh
18-04-2008, 10:23
منم که شاید خیلی خیلی بشه هفته ای 50 تا پست میدم.اول هفته دوباره کم میشه.
الان 1 ماهی هست رو 220 مونده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
18-04-2008, 11:37
ممكنه تو چن تا از تاپيكاي بخش ماهوراه كه حذف شده پست زدي يا تاپيك ايجاد كردي واسه همين بعد از پاك شدن كل بخش ماهواره ، پستاي توئم حذف شده و از كل تعداد پستايي كه دادي كم شده
عزیزم میدونی انجمن ماهواره کی حذف شده ؟!
بعدشم من 2 ، 3 روزه که پست هام کم شده .
Oracle شما به عنوان مثال تو تاپیک "تمامی مباحث و مشکلات بازی های آنلاین و شبکه ای" پست نداشتین ؟
اون تاپیک منتقل شده به قسمت بازیهای Online ، اونجا هم که پستها شمارش نمیشه ...
میتونه دلیلش مواردی از این دست باشه .
عزیزم مگه تاپیکی به اونجا منتقل شده ؟
اینو میدونم که هیچ پستی اونجا شمارش نمیشه .
ولی یادم نمیاد که تاپیکی به اونجا منتقل شده باشه .
خیلی جالب شد
مدیر محترمی هم نمیاد توضیح بده
مردم از کنجکاوی!!!
یا حق (:
Untouchable
18-04-2008, 18:16
احتمالا 20 سوالیه !
caca_caca888
18-04-2008, 21:00
شما تا یه زمانی که پست بدید پستاتون زیاد میشه
مثلا 5 ساله که دارید هر روز 5 تا پست میدید خوب؟ شما امروز که دارید پست میزنید 5 تا اضافه میشه ولی بالا خره پی سی هم پست های قدیمیو پاک میکنه پس همون 5 تا پست 5 سال پیش رو پاک میکنه و شما ثابت خواهید ماند
البته من نمیدونم پی سی از کی افتتاح شده و 5 فقط برای مثال بود.
به نظر من وقتی که پستای قدیمیو پاک میکنن از تعداد پستامون کم نشه بهتره. چون اوون موقع انگیزه ی ما کم میشه
دوست خوبم این حرفی که زدین دلیل و مدرک هم داره؟!!!!!!
تا جایی که من میدونم پست های قدیمی پاک نمیشن
البته تا جایی که من میدونم...
یا حق (:
بنده هم حدود 2900 تا پست داشتم که یهو شد 2820 تا ..:41::18::31:
شما تا یه زمانی که پست بدید پستاتون زیاد میشه
مثلا 5 ساله که دارید هر روز 5 تا پست میدید خوب؟ شما امروز که دارید پست میزنید 5 تا اضافه میشه ولی بالا خره پی سی هم پست های قدیمیو پاک میکنه پس همون 5 تا پست 5 سال پیش رو پاک میکنه و شما ثابت خواهید ماند
البته من نمیدونم پی سی از کی افتتاح شده و 5 فقط برای مثال بود.
به نظر من وقتی که پستای قدیمیو پاک میکنن از تعداد پستامون کم نشه بهتره. چون اوون موقع انگیزه ی ما کم میشه
پی سی ورلد هنوز 5 سالش نیست
در ضمن اگه هم اینجوری باشه !!! پس مهران یا همون مافیا سوپر ویپ انجمن یا کاربر boy iran چرا پست اونا کم نمیشه
پس این دلیل منتقی نیستش
خیلی جالب شد
مدیر محترمی هم نمیاد توضیح بده
مردم از کنجکاوی!!!
یا حق (:
حتما سرشون شلوغه
پی سی ورلد هنوز 5 سالش نیست
در ضمن اگه هم اینجوری باشه !!! پس مهران یا همون مافیا سوپر ویپ انجمن یا کاربر boy iran چرا پست اونا کم نمیشه
پس این دلیل منتقی نیستش
حتما سرشون شلوغه
ماجرايي که اتفاق افتاده همينيه که دوستان ميگن . چند تا تاپيک جا بجا شده يا تراش رفته . همين . پيگيريش به اين خاطر که شما پست هاي زيادي دارين خيلي وقت گيره ( حداقل براي من ، شايد ادمين ها دسترسي داشته باشن سريع تر ببينن ). اگه مهمه براتون من پيگيرش ميشم .
پست همه کم ميشه . مافيا که 10000 پسته شده بود يادمه . الان چند تاست ؟ حدود 1 ماه پيش هم من 20 تا پست مونده بود برسم به 4000 تا . الان چند تا پست دارم ؟ ما ارشديم :31: . بوي ايران هم که يه دفعه يادمه 1000 تايي کم شد پست هاش
Oracle_Eldorado
19-04-2008, 12:53
نه بابک جان زیاد مهم نیست .
لزومی هم به پیگیری نداره .
چون همش کار 4 روز فعالیت هست (:
گفتم یه وقتی مشکلی واسه سیستم انجمن به وجود نیومده باشه .
با تشکر ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.