ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برنامه برای طراحی وب

payam08
16-04-2008, 20:09
سلام دوستام میخواستم بدونم که شماها مه دیگه مارتون طراحیو .. هاست ببینم باچه برنامه ای کار میکنین.
برنامه هایی که میگین لطفاً microsoft front page و Microsoft Expression Web نباشه.
برنامه ای میخوام که بتونم باهاش آجاکس راحت مار کنم!!
:rolleye:?؟?؟?؟?؟?؟?؟ ؟؟؟

eAmin
16-04-2008, 20:44
سلام.

راستشو بخوای من از Notepad هیچ وقت دل نمی کنم!!! برای سرور ساید هم از Visual Studio 2005.NET استفاده می کنم.

Dreaweaver خوبه از نوعه CS3.

payam08
16-04-2008, 23:31
:5:
سلام.

راستشو بخوای من از Notepad هیچ وقت دل نمی کنم!!! برای سرور ساید هم از Visual Studio 2005.NET استفاده می کنم.

ايول آلي بود!!!

كس ديگه اي نظري نداره؟؟

salim_a
16-04-2008, 23:45
دوست عزیز

اگه شما می خوای آجاکس استفاده کنی

قبل از هر چیز باید یکی از زبان های زیر رو کامل بلد باشی

php-asp-asp.net وسایر زبان ها

که قبل از اون زبان ها باید html بلد باشی

وقتی شما زبانو فول شدی می تونی از آجاکس استفاده کنی

برای ویرایش فایل آجاکس هم دوستمون توضیح دادنند

سلام.

payam08
17-04-2008, 02:46
دوست عزیز

اگه شما می خوای آجاکس استفاده کنی

قبل از هر چیز باید یکی از زبان های زیر رو کامل بلد باشی

php-asp-asp.net وسایر زبان ها

که قبل از اون زبان ها باید html بلد باشی

وقتی شما زبانو فول شدی می تونی از آجاکس استفاده کنی

برای ویرایش فایل آجاکس هم دوستمون توضیح دادنند

سلام دوست خویم مرسی از بازجو..
ببین من هیچ کدوم از این زبون هارو بلد نیستم اما من ۵ ساله مه طراحی میکنم!! وب طراحی هم دارم!
اما مشگل اینجاس که من خودم نخاستم که اینارو یاد بگیرم چون بدردم نمیخوره من که نمیخوام وب رو از اول شروع منم به نوشتن که!!:31:
ماشالا اینقد قالبو اسکریپتو همه چی دیگه هست آدم مگه بیکاره بشینه از اول بنوسیه ؟؟
به نظر من html و php و asp هیچ فرقی باهم ندارن امروزه همه دنبال چیز ها راحت هستن عزیزم نه قرو فر دار مثلاً چرا فکر میکنی google با این ..زش هیچی بلد نیست که html طراحی کرده آجاکس بلد نیس یا...
فقط تو طراحی باید design خوب باشه پیشنهد میکنم بجای متلک انداختن یک سری به قسمت فوتوشاپ بزنی:laughing:
من خودم رو دارم مثال میزنم اگه از یک وبی خوشم میاد اونو با همین برنامه ها باز میکنم و edit میکنمش و کلی قشنگتر حتی!!!
اما اگه تونستی بهم کمک کنی ممنون میشم!! چون بعضی وقت ها تو یه جاهایی گیر میکنم که...
حتی این مشگلات هم به بلد بودن این زبون ها نداره!!!:27:

peyman1987
17-04-2008, 21:31
سلام دوست خویم مرسی از بازجو..
ببین من هیچ کدوم از این زبون هارو بلد نیستم اما من ۵ ساله مه طراحی میکنم!! وب طراحی هم دارم!
اما مشگل اینجاس که من خودم نخاستم که اینارو یاد بگیرم چون بدردم نمیخوره من که نمیخوام وب رو از اول شروع منم به نوشتن که!!:31:
ماشالا اینقد قالبو اسکریپتو همه چی دیگه هست آدم مگه بیکاره بشینه از اول بنوسیه ؟؟
به نظر من html و php و asp هیچ فرقی باهم ندارن امروزه همه دنبال چیز ها راحت هستن عزیزم نه قرو فر دار مثلاً چرا فکر میکنی google با این ..زش هیچی بلد نیست که html طراحی کرده آجاکس بلد نیس یا...
فقط تو طراحی باید design خوب باشه پیشنهد میکنم بجای متلک انداختن یک سری به قسمت فوتوشاپ بزنی:laughing:
من خودم رو دارم مثال میزنم اگه از یک وبی خوشم میاد اونو با همین برنامه ها باز میکنم و edit میکنمش و کلی قشنگتر حتی!!!
اما اگه تونستی بهم کمک کنی ممنون میشم!! چون بعضی وقت ها تو یه جاهایی گیر میکنم که...
حتی این مشگلات هم به بلد بودن این زبون ها نداره!!!:27:

دوست عزیزی که 5 ساله طراحی وب میکنی شما که نه html بلدی نه یه زبون تحت سرور و نه جاوااسکریپت میشه بپرسم چجوری ایجکس کار میکنی؟ شاید من واقعا دیوانه بودم که رفتم دنبال یادگیری اینها!!!!!

بعد بنظر شما نوشتن یه سایت از اول بیکاری و بیگاری محسوب میشه؟؟؟؟ عجیبا غریبا!!!!!

وقتی فکر میکنم بعد از اینکه به اندازه شما توی طراحی وب متبهر و با تجربه شدم ( تجربه م به 5 سال رسید ) ، بین html و php و asp هیچ فرقی نخواهم گذاشت دلم میخواد طراحی رو ول کنم برم بچسبم به دلالی!!!!

بهرحال وای به روزی که برنامه نویسهای وب اینجوری فکر کنن.

حالا بگذریم اگه ادیتور میخوای نه اسباب بازی ( اسباب بازیهایی مثل فرانت پیج و expression web ) به نظر من سه تا گزینه خوب داری:

1- Aptana Studio ( یه نسخه کوچیک شده از Eclipse )
2- Eclipse ( زیادی سنگینه ولی فوق العاده کامل )
3- Zend Studio ( اینم سنگینه ولی کامل )