مشاهده نسخه کامل
: سونی یا کریتیو (راهنمایی برای خرید headphone برای mp3player
hellfire
15-04-2008, 10:53
سلام میخواستم یه هدفون برای mp3 player بخرم. سونی کیفیت بهتری رو ارایه میده یا کریتیو. حدود قیمت 25000 :8:
در ضمن از اون مدلایی که در داخل گوش فرو میره.
سونی بهتره
البته اگه واقعا کیفیت میخوای فیلیپس بگیر که حرف نداره
با توجه به این که شرکت نوکیا برای گوشیهای اکسپرس موزیک خود جدیدا از فیلیپس استفاده میکنه(برای جذب مشتری)
paranoid_android
15-04-2008, 15:44
بنده هم کیفیت earphone های سونی و فیلیپس رو تایید میکنم. خودم یه مدت از مدل ex-32lp سونی استفاده میکردم و واقعا هم راضی بودم، این مدل تقریبا تو ایران هم یکی از پرفروش ترین ها به حساب میاد و همه جا پیدا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به نظرم توی این دامنه قیمت ، سونی سری Ex خوبه ... فیلیپس رو هم تا حالا تست نکردم اما به نظر چیز خوبی میاد ...
منم به نظرم توی این دامنه قیمت ، سونی سری Ex خوبه ... فیلیپس رو هم تا حالا تست نکردم اما به نظر چیز خوبی میاد ...
کیفیت سونی به کریتیو میرسه اگه میشه مشخصات و قیمت دقیق سونی رو بزارید در ضمن ساخت کجاست تقلبی هم داره
بله - کیفیت کارای سونی خیلی خوبه .. من واسه خواهر کوچیکه ام همیشه هدفون خوب خریدم ، در نتیجه گوشهاش حساس شده و خیلی خوب می تونه کیفیت هدفون ها رو با هم مقایسه کنه ... یعنی سریع می فهمه که چه هدفونی خوبه یا بده ... یه هدفون سونی 12 تومنی خریدم (E10 که In ear هم نیست) ، معتقد بود از Creative 16 تومنی بهتره ... و اصولا هم سونی در این زمینه قوی تره و محصولات متنوع تری داره ...
اخه یه مدل نیست ... EX32 ، EX52 و 82 ... فکر کنم واسه بودجه زیر 30 تومن ، همون EX32 خیلی خوبه ... (In ear هستن)
بله - کیفیت کارای سونی خیلی خوبه .. من واسه خواهر کوچیکه ام همیشه هدفون خوب خریدم ، در نتیجه گوشهاش حساس شده و خیلی خوب می تونه کیفیت هدفون ها رو با هم مقایسه کنه ... یعنی سریع می فهمه که چه هدفونی خوبه یا بده ... یه هدفون سونی 12 تومنی خریدم (E10 که In ear هم نیست) ، معتقد بود از Creative 16 تومنی بهتره ... و اصولا هم سونی در این زمینه قوی تره و محصولات متنوع تری داره ...
اخه یه مدل نیست ... EX32 ، EX52 و 82 ... فکر کنم واسه بودجه زیر 30 تومن ، همون EX32 خیلی خوبه ... (In ear هستن)
آره موافقم
ولی هنوز رو کیفیت بیشتر فیلیپس تاکید میکنم
alil1369
05-05-2008, 21:41
منم اول سونی بعد کریتیو و فلیپس رو تایید میکنم !!
یه مدل از سونی رو امتحان کردم که Noise Canceling داره حدود 90 تومنه واقعا محشر هست !
لنگه نداره !!
سونی Like No Other(S) SONY همینو بس !!!
ممنون از رااهنماییت
poria_mc
07-06-2008, 16:49
اگه بودجت میرسه من Ex90 رو بهت پیشنهاد میکنم خودم دارم میدونم چیه
واقعا غولیه واسه خودش
فقط قیمتش..........!
D o l f i n
08-06-2008, 11:24
ex-90 چند قیمتش؟
Altec Lansing هم اگر دنبال هدفون حرفهای هستی البته Earphone من ازش ندیدم ولی هدفون های فوق العاده ای داره .
Altec Lansing هم اگر دنبال هدفون حرفهای هستی البته Earphone من ازش ندیدم ولی هدفون های فوق العاده ای داره .
آره موافقم
اما فیلیپس یه چیز دیگه است
Altec lansing جدید اومده و هنوز مونده به پای فیلیپس برسه.
poria_mc
12-06-2008, 16:13
Ex90 من 5 فروردین خریدم 85 تومن
alil1369
12-06-2008, 16:19
خدایش حال میکنی کیفیتو !!
noise canceling هم که دیگه خوراکه ...
راستی از کجا گرفتی ؟
خدایش حال میکنی کیفیتو !!
noise canceling هم که دیگه خوراکه ...
راستی از کجا گرفتی ؟
حالا این Ex90 ارزش تفاوت قیمت 45 هزار تومنی اش رو با Ex85 داره؟
alil1369
13-06-2008, 00:30
حالا این Ex90 ارزش تفاوت قیمت 45 هزار تومنی اش رو با Ex85 داره؟
خوب من Ex85 رو تو نمایشگاه کیفیتشو تست کردم !!
EX90 هم که داشتم همون جا مقایسه کردم از همه نظر EX90 (بلندی ، کیفیت ، حذف نویز و ....) خودم بهتر بود ولی جفتشون عالی هستن !
ولی اگه پول تو دستت هست و از هدفون خوب مراقبت میکنی برو ex90 بگیر !
راستی کیفیت ساخت بدنه این مدل بهتره و حالت قرار گیری ش در گوش بهتره و هم دیگه سیم هاش کلفت تر و مقاوم تره !!
واقعا شاهکاره ولی قیمتش یه نمه گرونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا Ex90 در مقایسه با Creative Aurvana چطوره؟ فکر کنم Ex90 قیمتش هم بالاتر باشه.
آره موافقم
اما فیلیپس یه چیز دیگه است
Altec lansing جدید اومده و هنوز مونده به پای فیلیپس برسه.
شوخی میکنی Altec Lansing جدید اومده دقیقا وارد سایت Altec Lansing که میشی این جمله رو به عنوان تبلیغ تو کادر نوشته 70 Years Audio innovation , اصلا Altec کارش صداست و اصلا هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه , از سیستمهای دالبی تمام حرفه ای سینما های بزرگ امریکا بگیر تا نوتبوک های Hp و Dell و ... رو Altec کار میکنه یکی از بزرگترین OEM های تجهیزات صدا در دنیاست . کلا در سیستم های صوتی در دنیا دو تا نام هستن که هر دو تاشونم امریکایی هستن و میشه معتبرین ترین نام ها در زمینه تجهیزات صوتی هستن (نمیه حرفهای و حرفهای و آماتوری برای عموم) اولیش خوب غولی به اسم Harman Kardon هست بعدشم همین Altec Lansing بعدشم این کوچولو مو چولوها مثل لاجیتک , یا همین سونی و فیلیپس و ... ولی یسری کمپانیه خیلی غول که اکثر هم امریکایی هستن کارشون ساخت هدفون ها یا تجهیزات خیلی خیلی حرفهای و عالی هست که البته تو ایران شاید نشه مثلا اثری از اونا پیدا کرد یا به سختی پیدا بشه اونم نه تو بازار کامپیوتر مثلا Denon خدایه هدفون ساز , shure , Grado یعنی باقلبا , AKG و... که البته بعضیاشون دیگه زیادی حرفهای هستن و در این بحث جایی ندارن . ولی دوست عزیز شما یسری میزدی حداقل به سایت Altec متوجه میشدی سطح کار با کار چقدر متفاوته .
حالا Ex90 در مقایسه با Creative Aurvana چطوره؟ فکر کنم Ex90 قیمتش هم بالاتر باشه.
قیمتشون یکیه فکر کنم ... حدودی ...
حالا شما که خودت واردی ... همونقدر که مقایسه mp3 player های معتبر سخته (و میزان اهمیت سلیقه توش بالاتره) ، مقایسه هدفون های معتبر از اون هم سخت تره ...
مثلا cnet این مدل رو خیلی خوب ارزیابی کرده ؛ بخصوص باس اش رو ... گفته کلا در حد shure (از غول های تولیدکننده هدفون) هستش ... ولی مثلا یه مصرف کننده برگشته و بهش 2 از 10 داده و گفته باس اش افتضاحه !! ... طبیعیه که حرف اون منتقد سایت معتبرتره ، اما چه تضمینی هست که یه نفر همون برداشت اون مصرف کننده رو نداشته باشه ؟ ...
کلا aurvana مدل جدیدتریه و تکنولوژی اصلاح شده اس ... مانور خوبی هم روش دادن ... به نظرم می ارزه که به عنوان یه انتخاب جدیدتر روش فکر بشه ...
شوخی میکنی Altec Lansing جدید اومده دقیقا وارد سایت Altec Lansing که میشی این جمله رو به عنوان تبلیغ تو کادر نوشته 70 Years Audio innovation , اصلا Altec کارش صداست و اصلا هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه , از سیستمهای دالبی تمام حرفه ای سینما های بزرگ امریکا بگیر تا نوتبوک های Hp و Dell و ... رو Altec کار میکنه یکی از بزرگترین OEM های تجهیزات صدا در دنیاست . کلا در سیستم های صوتی در دنیا دو تا نام هستن که هر دو تاشونم امریکایی هستن و میشه معتبرین ترین نام ها در زمینه تجهیزات صوتی هستن (نمیه حرفهای و حرفهای و آماتوری برای عموم) اولیش خوب غولی به اسم Harman Kardon هست بعدشم همین Altec Lansing بعدشم این کوچولو مو چولوها مثل لاجیتک , یا همین سونی و فیلیپس و ... ولی یسری کمپانیه خیلی غول که اکثر هم امریکایی هستن کارشون ساخت هدفون ها یا تجهیزات خیلی خیلی حرفهای و عالی هست که البته تو ایران شاید نشه مثلا اثری از اونا پیدا کرد یا به سختی پیدا بشه اونم نه تو بازار کامپیوتر مثلا Denon خدایه هدفون ساز , shure , Grado یعنی باقلبا , AKG و... که البته بعضیاشون دیگه زیادی حرفهای هستن و در این بحث جایی ندارن . ولی دوست عزیز شما یسری میزدی حداقل به سایت Altec متوجه میشدی سطح کار با کار چقدر متفاوته .
مرد حسابی منظورم این بود که تازه ایران اومده!
تو فروش اگه بخوای حساب کنی تو ایران تو جنسهای مرغوب فروش فیلیپس خیلی بیشتر از اون هست.
D o l f i n
14-06-2008, 18:34
من یه nc- 22 خریدم 85 تومن
poria_mc
14-06-2008, 19:43
NC-22 خوبیش به noise canceling ش هستش ولی مزیت EX90 به درایو 13.5ش هست
در هر صورت مبارکه امیدوارم قمبلیای سرش برات بچرخه:)
D o l f i n
16-06-2008, 12:01
من این 22 رو با ex85 امتحان کردم به جرات میگم صدای 22 30% بیشتر از 85 بود حالا با 90 امتحان نکردم
ممنون عزیز
poria_mc
20-06-2008, 20:38
عملکرد 85 تقریبا نزدیک 90هستش ولی عملکرد این دوتا یعنی 90 و 85 رابطه مستقیمی با نوع پلیرت داره اون 30 % هم به خاطر بحثnoise cancelling هستش در هر صورت مبارک باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.