PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Dell1537
27-04-2009, 00:20
مطالب خیلی جالب و گستردس و جای تشکر داره
من برای صرفه جویی در زمان پشت سر هم پیغام دادم
اینا سوالاته چند روزه

Dell1537
27-04-2009, 00:24
:40::13::10:

Ni_nigc
27-04-2009, 08:44
دوستان كسي مي دونه چيپست لب تاپ من چيه ؟
Dell vostro 1310

متشكر ميشم .

Ni_nigc
27-04-2009, 09:06
دوستان كسي مي دونه چيپست لب تاپ من چيه ؟
dell vostro 1310

متشكر ميشم .

شرمنده فوري هست .
اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه .

Ni_nigc
27-04-2009, 18:26
هنوز منتظريم .

farzadmetabox
28-04-2009, 14:57
دروود
من تمام مراحلی رو گفته شده انجام دادم ولی موقع نصب ویندوز باز هم یه صفحه آبی میاد که error زیر رو می ده.
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent demage to your computer.
if this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controlers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.
run CHKDSK /F to chech for hard drive corruption, and then restart your computer.
Technical information:
*** STOP: 0×0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000)
لپتاپ من مدل VGN-cs230j هست و درایور مربوطه رو هم از سایت سونی گرفتم.
نمی دونم مشکلش چیه؟ لطفا کمک کنید. با تشکر

atre_hayer60
28-04-2009, 20:48
با عرض سلام و وقت بخیر

من امروز یه لپ تاپ دل مدل 1545 گرفتم. از اونجایی که ویندوز اوریجینال رو نفرستادن(!!!!!)، و قبلاً داس روی اون نصب بود حالا هر کاری می کنیم نمی تونیم ویندوز اکس پی یا ویستا نصب کنیم و درایور یا...نمی شناسه!
دوستم گفت که باید ویندوز مخصوصلپ تاپ sata 2 نصب بشه و شرکت هم همینو گفته که چون جدیده اینجوریه!
حالا من چه کنم بچه ها؟

مرسی

Ni_nigc
02-05-2009, 08:25
با عرض سلام و وقت بخیر

من امروز یه لپ تاپ دل مدل 1545 گرفتم. از اونجایی که ویندوز اوریجینال رو نفرستادن(!!!!!)، و قبلاً داس روی اون نصب بود حالا هر کاری می کنیم نمی تونیم ویندوز اکس پی یا ویستا نصب کنیم و درایور یا...نمی شناسه!
دوستم گفت که باید ویندوز مخصوصلپ تاپ sata 2 نصب بشه و شرکت هم همینو گفته که چون جدیده اینجوریه!
حالا من چه کنم بچه ها؟

مرسی

چه پيغامي مي ده ؟

هاردت رو مي شناسه يا نه ؟
اگه جريان سر هاردت هست كه پست اول رو از ابتدا بخون Register User عزيز كاملا توضيح دادن .
اگه مشكل ديگه اي هست توضيح بيشتري بفرماييد .

joopiter
04-05-2009, 20:51
دوستان میشه بفرمائید چیپست دستگاه من چیه؟ هرچی گشتم پیداش نکردم!
مدل sony vgn-fw230j/b
ممنون

REGISTERED USER
05-05-2009, 00:02
فکر کنم intel ICH8M باشه

MVP77
06-05-2009, 21:27
دوتا سوال
اول اینکه وقتی میخوام سی دی Nlite رو درست کنم حتما باید این کار روی لپ تاپ انجام بگیره یا میشه روی PC خودم هم اینکارو بکنم ؟

دوم اینکه اونجایی که باید چیپستهای کنترلر اینتل رو اضافه کنم چه طوری باید اینکارو بکنم تو همین مرحله که عکسشو زیر میزارم ؟ یعنی الآن من Intel® Matrix Storage Manager رو دانلود کردم آیا باید روی لپ تاپ نصبش کنم و بعد از اینکه نصبش کردم چطوری و از کجا به این لیست اضافه کنم ؟
حالا اگه یکی لپتاپش اصلا ویندوز نداشته باشه چکار باید بکنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

REGISTERED USER
06-05-2009, 23:01
دوتا سوال
اول اینکه وقتی میخوام سی دی Nlite رو درست کنم حتما باید این کار روی لپ تاپ انجام بگیره یا میشه روی PC خودم هم اینکارو بکنم ؟

مهم اون دیسکی هست که روی هارد کپی میشه + درایورهای اضاف شونده ... همین ... محلش اهمیت نداره !

دوم اینکه اونجایی که باید چیپستهای کنترلر اینتل رو اضافه کنم چه طوری باید اینکارو بکنم تو همین مرحله که عکسشو زیر میزارم ؟ یعنی الآن من Intel® Matrix Storage Manager رو دانلود کردم آیا باید روی لپ تاپ نصبش کنم و بعد از اینکه نصبش کردم چطوری و از کجا به این لیست اضافه کنم ؟

اگر اون فایل بعد نصب یا extract شدن درون یکی از درایو های فایل های inf مورد نیاز شما را نداشته باشد ، باید توی سایت اینتل دنبال f6floppy و درایور های اون فایل زیپ باشید ... مهم محتوای اون فایل هست که در آموزش لینکش هست ... مراحل هم واضحه

اگر ویندوز ندارید موقتا در مدت کوتاهی ویستا نصب کنید و عملیات را انجام دهید و بعد آماده سازی ، پارتیشن مورد نظر را فرمت و XP نصب کنید
موفق باشید

ayoob_hb
08-05-2009, 01:44
درود REGISTERED USER عزیر
بنده لپ تاپ سونی مدل VGN-FW140E رو دارم و اینکه نمیدونم چه درایوری باید به سی دی اضافه کنم اگه میشه لطفا لینک درایوری که مخصوص این مدل هستش رو بزارید واسه دانلود
اینم از توضیحات این مدل که من سر در نیارودم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
ایوب

REGISTERED USER
08-05-2009, 11:11
سلام ... خیر متاسفانه امکان این موضوع نیست و قبلا به کررات توضیح داده شده برای دریافت درایورها از سایت اینتل یا سازنده خودتان باید اقدام کنید

موفق کنید

ayoob_hb
08-05-2009, 17:51
درود
دوست عزیز ببخشد بازم سوال میکنم مجبورم چون حتما ویندوز ایکس پی رو میخوام و جایی هم که سکونت دارم کسی نمیتونه واسم نصب کنه در غیر اینصورت مزاحم وقت شما نمیشدم در هر حال امیدوارم کمکم کنید
شما اینو دادید و گفتید به سی دی اضافه کنید
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista

ولی من اینو گرفتم فایل زیادی داره نمیدونم کدوم رو اضافه کنم و اینکه
- ترجیحا بایوس سیستم شما آپدیت باشد.
من لپ تاپمو سه ماه پیش خریدم آیا نیاز به آپدیت داره یا نه ؟ اگر داره من نمیدونم چطور
شما جزو کدام دسته SATA و یا RAID هست.
من نمیدونم جزو کدوم از این دو تا هستش اگه میشه توضیح بدید
به پوشه ای بروید که درایورها را در آنجا unzip کرده اید. درایور هایی که با فرمت *.inf هستند را پیدا و انتخاب کنید. اگه میشه در مورد این هم یه کم توضیح بدید
با تشکر
ایوب

ayoob_hb
10-05-2009, 10:35
درود
جناب REGISTERED USER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من همچنان منتظر کمک شما هستم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMIRREZA55
17-05-2009, 18:23
درود بر دوستان گرامی.
کمک می خواهم خیلی زیاد.
آقا من همه کار برای نصب xp روی لپ تاپم کردم. لپ تاپ من سونی vgn-cs290 رفتم سایتش درایور هارد برای ویندوز xp را هم گرفتم و با nlite وارد ویندوز xp سرویس پک 2 کردم و سی دی تازه را ساختم. سی دی گذاشتم بوت هم شد اما همین که خواست نصب شروع شه (صفحه آبی) یک ارور مسخره داد که اعصابمو خرد کرد. ارور اینه:
a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer. ...
run chkdsk/f to check for hard drive corruption, & then restart your computer.
ممنون میشم راهنماییم کنید چون ویندوز xp هر چه فوری تر نیاز دارم.
اشکال از کجاست؟ من که هم ویندوز داشتم هم درایور xp هارد و هم nlite ، چرا نصب نمی شه؟
برای این مدل لپ تاپ که گفتم چه کنم که ویندوز روش نصب شه؟ اخه از سایت خودش گرفتم درایوهارو چرا کار نمی کنه؟
با سپاس

mmasha
21-05-2009, 19:28
درود بر دوستان گرامی.
کمک می خواهم خیلی زیاد.
آقا من همه کار برای نصب xp روی لپ تاپم کردم. لپ تاپ من سونی vgn-cs290 رفتم سایتش درایور هارد برای ویندوز xp را هم گرفتم و با nlite وارد ویندوز xp سرویس پک 2 کردم و سی دی تازه را ساختم. سی دی گذاشتم بوت هم شد اما همین که خواست نصب شروع شه (صفحه آبی) یک ارور مسخره داد که اعصابمو خرد کرد. ارور اینه:
a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer. ...
run chkdsk/f to check for hard drive corruption, & then restart your computer.
ممنون میشم راهنماییم کنید چون ویندوز xp هر چه فوری تر نیاز دارم.
اشکال از کجاست؟ من که هم ویندوز داشتم هم درایور xp هارد و هم nlite ، چرا نصب نمی شه؟
برای این مدل لپ تاپ که گفتم چه کنم که ویندوز روش نصب شه؟ اخه از سایت خودش گرفتم درایوهارو چرا کار نمی کنه؟
با سپاس

با سلام
من هم همین مشکل رو دارم پس از بوت شدن از cd ویندوزxp و بارگذاری فایل های اولیه این خطا را میدهد:
a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer...
لپ تاپ من hp pavilon 1199 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

majidps2
21-05-2009, 19:41
دروود
من تمام مراحلی رو گفته شده انجام دادم ولی موقع نصب ویندوز باز هم یه صفحه آبی میاد که error زیر رو می ده.
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent demage to your computer.
if this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controlers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.
run CHKDSK /F to chech for hard drive corruption, and then restart your computer.
Technical information:

درود بر شما من هم همین مشکل رو دارم . لطفا راهنمایی کنید .
مدل cs230g هست . میشه بگید مدل چیپست این مدل کدومه ؟ من باید از موارد الف و ب و ج آموزش شما کدوم رو استفاده کنم ؟
ممنون .

gole_shabbu7
21-05-2009, 23:53
سلام
تو رو خدا کمک کنید! من تاز لب تاپ دل خریدم مدل 1510 بعد چون ویندوز اکس پی رو نمی شناخت با سی دی بوتیبل زدم ویندوز ویستای اوریجینال رو پاک کردم و الان هم نمی تونم هیچ کاری رو انجام بدم
لطفا کمکم کنید:19::19:

REGISTERED USER
23-05-2009, 09:26
دوستان کلیه خطاها مربوط به عوامل زیر هست :

1- اشکال در نسخه ویندوز انتخابی یا در دیسک آن بدلیل نسخه اصلی نبودن clean copy

2- ناسازگاری با آن نسخه از ویندوز

3- صحیح انتخاب نکردن درایور هارد ساتا برای مدل لپ تاپ خود

4- صحیح انجام ندادن دستورالعمل

5- باگ داشتن در هارد و یا رم که میتونه نرم افزاری و سخت افزاری باشه و نیاز به یک scandisk هست

تمام راه حل ها هم قبلا مطرح شده و می توانید در صفحات گذشته جستجو کنید

موفق باشید

dar_asemane_shab
24-05-2009, 13:50
با سلام من hp dv6 1125ee دارم...مشکل من اینه که همون اول به صفحه آبی برخورد میکنم...اصلا جلو نمیره..باید چی کارکنم؟؟؟اصلا چیپست لپ تاپ من چیه؟چه درایوری رو باید دانلود کنم؟

REGISTERED USER
24-05-2009, 21:51
دلایل این ارور صفحات قبل توضیح داده شده + مراحل و توضیحات آموزش واضح هست

موفق باشید

fireman
04-06-2009, 15:53
با سلام و خسته نباشيد.
چطور بايد از Intel(R) Matrix Storage Manager استفاده كنم؟ پسوند اين فايل exe هست.وقتي در قسمت انتخاب درايور ( multi drive folder ) شاخه حاوي اين فايل انتخاب ميكنم و يك صفحه باز ميشه، گزينه اي براي انتخاب وجود نداره.چكار بايد بكنم.با درايور هايي كه در پست اول گذاشتين كار انجام نميده و همون پيغام رو ميده.
مدل لپ تاپ من vaio n540 nbb هست.

REGISTERED USER
05-06-2009, 00:05
دوست عزیز این درایوری که شما گرفته اید برای اکسترکت کردن یا باز کردن و استفاده از محتوی آن نیست ... شما باید دنبال درایوری بگردید که این فایل ها را داشته باشه (صفحه اول گفتم F6floppy چی هست) نه برنامه ای که Intel(R) Matrix Storage Manager را برای شما در ویندوز نصب کنه !

موفق باشید

__p30.hack__
09-06-2009, 21:26
سلام دوستان من نیمیتونم ویندوز اکس پی نصب کنم
همش ارور میده نیمشناستش
من حتی سی دی دیگه امتحان کردم بازم همون ارور داد

سی دی هم bootabel هست
رو صفحه ابی گیر میکن و دیگه نیمیتونم کاری کنم
لپ تاپ من acer/aspire 4710 هستش
چی کار کنم

REGISTERED USER
10-06-2009, 07:59
سلام دوستان من نیمیتونم ویندوز اکس پی نصب کنم
همش ارور میده نیمشناستش
من حتی سی دی دیگه امتحان کردم بازم همون ارور داد

سی دی هم bootabel هست
رو صفحه ابی گیر میکن و دیگه نیمیتونم کاری کنم
لپ تاپ من acer/aspire 4710 هستش
چی کار کنم

ایسر 4710 که راحت ترین نوت بوک برای نصب XP هست ! :18: شاید مشکل سخت افزاری داره !

به هر حال اینجا کامل توضیح داده و nlite و همچنین درایور ساتا اش هم گذاشته :

موفق باشید

fireman
10-06-2009, 19:40
سلام.
ممنون از كمكي كه كردين.بالاخره درستش كردم....

Spoilsman
02-07-2009, 17:40
سلام
براي لپ تاپ Sony FW398Y/H با هارد 128SSD از كدوم درايور بايد استفاده كنم؟

lifeless
04-07-2009, 10:58
سلام
من 2تا لپ تاپ دارم و 2تاشون ویندوز ویستا روشون نصبه.
میخوام ایکس پی نصب کنم لطف کنین بگین از چه نوع درایوری
استفاده کنم؟ مدل لپ تاپام اینا هستن:
Dell Inspiron 1525
Dell Inspiron 1545
ممنونم. 

dost1
12-07-2009, 16:18
سلام بچه ها ببخشید که وقت کمه نتونستم تاپیک را از اول بخونم تا ببینم در کدوم قسمت جواب سوالم را میگیرم
من یه لپ تاپ HP DV 4 دارم در حقیقت چند تا است یکی را ویندوز اصلی اش را پاک کردم و ویندوز اکس پی جدید با پچ ساتا انستال کردم ولی مشکل اینجاست، یکی اینکه درایورهایش را پیدا نتونستم و مشکل بزرگتر این که انگار که ویندوز را ویرویس گرفته باشه خیلی سنگین کار میکنه با اینکه تازه انستال شده همینکه مای کامپیوتر را باز میکنیم یک دقیقه طول میکشه تا باز بشه
مشکل چیه ؟؟؟ چطوری میشه حلش کرد ؟

yahel2001
21-07-2009, 17:45
سلام جناب REGISTERED USER مرسی از آموزشهاتون
شما در ابتدای این تاپیک قول داده بودید که بجز آموزش روش استفاده از دارایورهای اینتل در سی دی XP، روش استفاده از درایورهای AMD رو هم بزارید که فکر کنم فراموش کردید.
اگر لطف کنید همون فایلهای مخصوص AMD یا سایت مربوطه رو هم بزارید کفایت می کنه.
ممنون

hamed69
23-07-2009, 13:35
سلام
اميدوارم يكي بياد كمكم كنه
من هم با استفاده از اين آموزش و هم با تغيير sata ahci به sata ATA نصب كردم
وقتي پارتيشن بندي و نصب اوليه تموم ميشه و كامپيوتر ريستارت ميشه ، تو يه صفحه مشكي (بعد از چك كردن بوتيبل سيدي) گير ميكنه .چي كار كنم ؟
خواهشا يكي كمكم كنه...

omidnamitabar
25-07-2009, 07:26
رجیستر جان
واقعا دستت درد نکنه

روی 1199 ایکس پی ریخته نمیشد

با آموزشت نصب کردم

اجرت با خدا که به دوستان کمک میکنی

بیشتر مزاحم نمیشم

yahel2001
25-07-2009, 10:06
دوست عزیز شما نگفتی مدل لپ تاپت چی هست.
اما بهتره که از مرحله اول نصب ویندوز که گذشتی، سیستم که ریستارت شد قبل از ورود به مرحله دوم نصب، با زدن کلید F2 توی ست آپ بایوس بری و بوت دستگاهت رو روی هارد دیسک بزاری.سیستم رو SAVE کنی و ریستارت کنی.ایندفعه که سیستم بالا اومد دیگه از هارد بوت می شه. و خودش بقیه مراحل رو انجام می ده.:11:

hamed69
26-07-2009, 21:34
dell inspiron 1545
اون كار رو هم كردم ، نشد

h_starboy
30-07-2009, 14:01
ميخواستم ببينم اين مشکل برايه لپتاپ های sony و مخصوصاً سري جديد fw وجود داره يا نه ؟
و اگه وجود داره با اين روش مشکل حل شده يا نه ؟

sangasir
01-08-2009, 17:39
با سلام و عرض ادب و تشکر فراون به علت ایجاد این تاپیک .
لپ تاب من hp pavilion dv5 1105 می باشد و این لپ تاب از پردازنده tution x2 amd استفاده می کند و با مراجعه به سایت hp هم نتونستم نوع چیپست آن را پیدا کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید و نوع چیپ آن را بفرمایید . با تشکر

REGISTERED USER
04-08-2009, 09:39
با سلام و عرض ادب و تشکر فراون به علت ایجاد این تاپیک .
لپ تاب من hp pavilion dv5 1105 می باشد و این لپ تاب از پردازنده tution x2 amd استفاده می کند و با مراجعه به سایت hp هم نتونستم نوع چیپست آن را پیدا کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید و نوع چیپ آن را بفرمایید . با تشکر

راهنمای نصب XP روی نوت بوک شما از زبان خود HP
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

REGISTERED USER
04-08-2009, 09:40
ميخواستم ببينم اين مشکل برايه لپتاپ های sony و مخصوصاً سري جديد fw وجود داره يا نه ؟
و اگه وجود داره با اين روش مشکل حل شده يا نه ؟

90 درصد نوت بوک ها و تقریبا 100 درصد نوت بوک های سونی بجز سری BZ (بعضی هایشان) این مشکل را دارند ... و حل شدنی نیست

mosmosadegh
07-08-2009, 22:17
سلام ببخشید من یه HP dv-4 1105 دارم ولی لینکی که برای چیپست Intel(R) ICH9M/M-E Family 4 port SATA AHCI controller - 2929 گذاشتید مشکل داره میشه یه لینک دیگه نشون بدید ممنون میشم.

ehbas
09-08-2009, 00:21
دروود
Technical information:

سلام به همگی

آقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. لپتاپ هم همین مدل هست.

اساتید محترم لطفا کمک بفرمایند

REGISTERED USER
09-08-2009, 09:44
سلام به همگی

آقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. لپتاپ هم همین مدل هست.

اساتید محترم لطفا کمک بفرمایند

این پیغام واضحه ... مموری وقتی دامپ میشه که یعنی اون درایور که انتخاب شده هماهنگی با سخت افزار مورد نظر یا آن نسخه از ویندوز نداره ... مثلا دانگرید را با 64 بیتی یا درایور ویستا انجام دادید.

بهتره یک درایور دیگر پیدا کنید و با یک نسخه سالم XP SP2 تست کنید

mosmosadegh
09-08-2009, 11:31
آقا سوال من جواب نداشت مشکل منم مسل دوست قبلی و درایور چیپستم Intel(R) ICH9M/M-E Family 4 port SATA AHCI controller - 2929 و من تو سایت خود انتل پیداش نکردم و شما لطف کردین لینکشو گذاشتین. متاسفانه لینک مشکل داره میشه راهنمایی کنید لطفا

vahid200000
17-08-2009, 05:28
برای سری جدید sony FW و HP dv های جدید و ... که از Intel ICH9M-E/M SATA AHCI استفاده می کنند نیاز به Intel(R) Matrix Storage Manager برای سری 965 نیاز دارید

از اینجا فایل های مورد میاز را دانلود کنید :

Intel® 965 Express Chipset Family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*%20XP%20Professional&lang=eng)

مدل لبتاپ من HP DV5-1235DX واز دبی واسم هدیه آوردن زیرش نوشته فقط استفاده در کانادا و آمریکا وفکر کنم Intel ICH9M باشه آیا نیازی به Intel(R) Matrix Storage Manager هم هست بازم ازت تشکر میکنم

راستی من میخواستم از لینک بالایی استفاده کنم ظاهرا خرابه HELP PLZ :10:

REGISTERED USER
17-08-2009, 08:55
دوستان

اگر لینک ها خراب و عوض شده ، به راحتی سایت اینتل برید و مدل خود مورد نظر خود را در بخش download center زده و درایور مورد نظرتان را دانلود کنید

mnaderpour
20-08-2009, 08:36
سلام
آقا مدل لپ تاپ من HP Pavilion DV4-1105 هستش . تمام کارهایی رو که فرموده بودید انجام دادم باز هم ایراد زیر رو میده!

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer

if this is the First time you've seen this stop error screen restrat your computer . if this screen appears again, follow these steps:

check for viruses on your computer . remove any newly installed hard driver or hard drive controllers . check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.run chkdsk /f to check for hard drive corruption , and then restart your computer

در ضمن چند تا توضیح بدم . اول اینکه من 3 تا مثل همین دستگاه دارم هر 3 هم همین ایراد رو میده . دوم اینکه من هارد رو به کلی فرمت کردم . حتی رو یکی از این دستگاه ها 1 هارد نو گزاشتم باز هم جواب نداد .
سوم اینکه این ایراد هرچه سعی کردم عسکش رو بزارم نتونستم .

ممنونم میشم ککمک کنید

راستی اگه متن انگلیسی خیلی غلط املائی داره ببخشید . زیاد دقت نکردم

mnaderpour
20-08-2009, 09:00
نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای سری جدید sony FW و HP dv های جدید و ... که از Intel ICH9M-E/M SATA AHCI استفاده می کنند نیاز به Intel(R) Matrix Storage Manager برای سری 965 نیاز دارید

از اینجا فایل های مورد میاز را دانلود کنید :

Intel® 965 Express Chipset Family ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professiona l&lang=eng)

سلام . من این فایل رو دانلود کردم. البته تو پست اول هم لینک این رو گذاشته بودین . از مسیرش فایلهای درایور رو توی سیدی XP استفاده کردم باز هم همون blue page معروف اومد. دستگاه من hp DV4-1105

mnaderpour
20-08-2009, 09:40
سلام .
(اول یه توضیح بدم شاید من خیلی وارد نیستم برای همین اینقدر برام سخت بود)

دوم، من یه فایل پیدا کردم که درایور اکثر Intel ICHXXXXXXX ها رو داشت . البته من خودم برای DV4-1105 تست کردم و عالی جواب داد . لینکشو میزارم اگه کسی لازم داشت دانلود کنه .

saman3230
20-08-2009, 10:00
2 امکان وجود دارد

1. شما ویندوز را به خوبی شفارشی نکردیدپ

2. درایورهای RAID مربوط به لپ تاپتون رو درست انتخاب نکردید

vahid200000
25-08-2009, 05:19
دوستان

اگر لینک ها خراب و عوض شده ، به راحتی سایت اینتل برید و مدل خود مورد نظر خود را در بخش download center زده و درایور مورد نظرتان را دانلود کنید

من خیلی وقت روش گذاشتم 10-12 تا سی دی رو هم فاکوندم اما نشد که....:41:
حالا استاد کمکم میکنید درایور های مورد نیازم رو لینک کنید یا .....نه؟:19:

mnaderpour
25-08-2009, 09:46
من خیلی وقت روش گذاشتم 10-12 تا سی دی رو هم فاکوندم اما نشد که....:41:
حالا استاد کمکم میکنید درایور های مورد نیازم رو لینک کنید یا .....نه؟:19:

سلام
مدل دستگاه یا اینه اگه میخواهی سریعتر کارت راه بیافته برو تو دیوایز منیجر و ببین مدل کنترلرت چیه (تو دیوایز منیجر قسمت IDE ATA/ATAPI Controllers در زیر مجموعش ،مدل رو نوشته )
اون رو بده تا ببینم میتونم درایورش رو بهت بده !! البته یه لینک من قبلا گزاشتم . اون کامل ترین درایور هست و اکثر دستگاهها رو ساپورت میکنه !!!

behjooei
26-08-2009, 13:29
پست اول اين تاپيك خيلي جامع و آموزنده بود. ايكاش اين مقاله را بصورت PDF هم ارائه مي‌نموديد. با تشكر. بهجويي.

reza,n
26-08-2009, 15:02
دوست عزیزم خواهشا" راهنمایی کنید.من DVD ریکاوری ویندوز نوت بوکم کاملا" مشکل پیدا کرده و اصلا" نصب نمیشه بنابراین تصمیم گرفتم SP3 روی اون نصب و کلا" بیخیال ویندوز ارجینال بشم.حقیقتش دقیقا" طبق دستورالعمل جنابعالی پیش میرم منتها اصلا" موفق نمیشم این هارد لعنتی رو به سیستم بشناسونم خواهشا" در ارتباط با انتخاب درایور درست با مدل نوت بوکم (Toshiba Tecra A9 9015x) راهنماییم کنید.یه دنیا ممنون خواهم شد.
دوست من ضمنا" درایوری با نام Intel(R) Matrix Storage Manager 8.9.0.1023 رو از سایت اینتل دانلود کردم. میخواستم بپرسم اولا" درایور فوق برای نوت بوکم درست هستش؟؟؟؟؟ و دوما" : اینکه یه فایل نصبی هستش و پسورد *.info نیستش !! چه جوری اونو توی adding a single driver و یا adding a folder of drivers اضافه و یا تعریف کنم؟؟؟؟؟؟ آیا پک اصلاحی و یا مورد مشابهی نیست بتونم استفاده کنم؟؟؟
با سپاس فراوان
رضا

Benygh
26-08-2009, 15:31
سلام
یک سوال دارم :
ایا با این روش میتونم به دیسک های ویستا و سون هم درایور اضافه کنم ؟!

توی سایت سونی وقتی درایور ها رو دانلود میکنم فقط فایل EXE دارم ! اونها رو با چه ابزاری Extract کنم ؟! تا از INF استفاده کنم

REGISTERED USER
26-08-2009, 17:21
دوست عزیزم خواهشا" راهنمایی کنید.من DVD ریکاوری ویندوز نوت بوکم کاملا" مشکل پیدا کرده و اصلا" نصب نمیشه بنابراین تصمیم گرفتم SP3 روی اون نصب و کلا" بیخیال ویندوز ارجینال بشم.حقیقتش دقیقا" طبق دستورالعمل جنابعالی پیش میرم منتها اصلا" موفق نمیشم این هارد لعنتی رو به سیستم بشناسونم خواهشا" در ارتباط با انتخاب درایور درست با مدل نوت بوکم (Toshiba Tecra A9 9015x) راهنماییم کنید.یه دنیا ممنون خواهم شد.
دوست من ضمنا" درایوری با نام Intel(R) Matrix Storage Manager 8.9.0.1023 رو از سایت اینتل دانلود کردم. میخواستم بپرسم اولا" درایور فوق برای نوت بوکم درست هستش؟؟؟؟؟ و دوما" : اینکه یه فایل نصبی هستش و پسورد *.info نیستش !! چه جوری اونو توی adding a single driver و یا adding a folder of drivers اضافه و یا تعریف کنم؟؟؟؟؟؟ آیا پک اصلاحی و یا مورد مشابهی نیست بتونم استفاده کنم؟؟؟
با سپاس فراوان
رضا

این توشیبا ها چیزای عجیب قریبی هستند ... این روش را تست کنید که توی خود فروم توشیبا توضیح داده است :

چیپست سیستم شما احتمالا یکی از این موارد زیر هست چون توی خود سایت ها و ریووها نوشته شده :

Intel(R) 82801FR SATA AHCI Controller
Intel(R) 82801FR SATA RAID Controller
Intel(R) 82801FBM SATA AHCI Controller
Intel(R) 82801GR/GH SATA AHCI Controller
Intel(R) 82801GR/GH SATA RAID Controller
Intel(R) 82801GBM SATA AHCI Controller
Intel(R) 631xESB/632xESB SATA AHCI Controller
Intel(R) 631xESB/632xESB SATA RAID Controller
Intel(R) 82801GHM SATA RAID Controller
Intel(R) 82801HR/HH/HO SATA RAID Controller

و شما باید درایو چیپستی را دانلود کنید که یکی از این ها را داشته باشد ... خوب ، دیگه بقیش سرچ توی اینترنت هست ! در مورد اینکه فایل نصبی هست هم توضیح داده شده که شما یا این فایل رو باید extract کنید و محتوای آن را در بیاورید و یا باید دنبال نسخه ZIP آن باشید

والا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسد

REGISTERED USER
26-08-2009, 17:30
سلام
یک سوال دارم :
ایا با این روش میتونم به دیسک های ویستا و سون هم درایور اضافه کنم ؟!

توی سایت سونی وقتی درایور ها رو دانلود میکنم فقط فایل EXE دارم ! اونها رو با چه ابزاری Extract کنم ؟! تا از INF استفاده کنم

بله ، برای ویستا و سون برنامه مشابهی وجود داره به نام vLite که تقریبا کار nLite را انجام میده :

vLite : Slipstream Vista Service Pack

در مورد سوال دوم : با ابزار Winrar و یا سایر ابزارهای extract & Zipper !

Benygh
26-08-2009, 19:24
در مورد سوال دوم : با ابزار Winrar و یا سایر ابزارهای extract & Zipper !
امتحان کردم ولی متاسفانه نتونستم کاری کنم ؟!:(

یک سوال دیگه :

آیا با توجه به RTM بودن ویندوز 7 و نبود درایور های رسمی میتونم روی سون درایور های ویستا رو برای مدل VGN-FW390J نصب کنم ؟!

یک سوال دیگه که اون هم اینه که من دقیقا از کدوم سایت میتونم Spec دقیق یک مدل رو ببینم ؟!
مثلا من الان نمیدونم این 390 من بلوری رایتر هست و یا نه ! ولی تو بعضی از سایتها دیدم هست یا نه ! ولی میخوام مطمئن بشم ! تو سایت سونی هم فقط عکس و توشیحات جزیی موحوده .

REGISTERED USER
26-08-2009, 19:28
آیا با توجه به RTM بودن ویندوز 7 و نبود درایور های رسمی میتونم روی سون درایور های ویستا رو برای مدل VGN-FW390J نصب کنم ؟!

اغلب درایورهای ویندوز ویستا را می تونی نصب کنی مشکلی نیست

یک سوال دیگه که اون هم اینه که من دقیقا از کدوم سایت میتونم Spec دقیق یک مدل رو ببینم ؟!

سایت سازنده دقیقترین ها رو میده ... مثلا Sonystyle بهترین اطلاعات رو میده در باره نوت بوک هاش

mfblog1
27-08-2009, 00:44
سلام

خسته نباشید

مدل لپ تاپ من dell vostro 1520 هست
من مشکل شناختن درایور sata ندارم و لی هنگامه نصب ویندوز ( وقتی تازه اول فایلهارو داره کپی میکنه ) با ارور زیر مواجه میشم
a problem has been deetected and widows has been shut down to prevent damage to your computer
check for viruses on your computer .remove any newly installed drivers or hard drive controllers to make sure it is properly configured and terminated

حالا باید چیکار کنم

با تشکر

mfblog1
27-08-2009, 01:05
سلام

مدل لپ تاپ من dell vostro 1520 هست . برای نصب xp مشکل درایور sata ندارم ولی وقتی دارم ویندوز رو نصب میکنم ( هنگام کپی اولیه فایلها) ارور زیر رو به من میده

a problem has been deetected and widows has been shut down to prevent damage to your computer
check for viruses on your computer .remove any newly installed drivers or hard drive controllers to make sure it is properly configured and terminated

اشکال از چی میتونه باشه

با تشکر

REGISTERED USER
27-08-2009, 08:18
سلام

مدل لپ تاپ من dell vostro 1520 هست . برای نصب xp مشکل درایور sata ندارم ولی وقتی دارم ویندوز رو نصب میکنم ( هنگام کپی اولیه فایلها) ارور زیر رو به من میده

اشکال از چی میتونه باشه

با تشکر

1- پارتیشن مورد نظر را فرمت کنید یا آن را Scandisk کنید

2- دیسک ویندوزی که با آن دانگرید کردید را عوض کنید

3- سیستم را خاموش ، باتری را چند دقیقه خاج کرده و دوباره بزنید و مراحل را از نصب ویندوز در بوت تست کنید

HOSEIN20066
02-09-2009, 15:52
سلام
من هم همین مشکل رو با hp pavilion dv4 دارم و کارهایی که در بالا گفیتن رو انجام دادم ولی باز هم همین مشکل رو دارم شما میگن من باید چیکار کنم

hamidkhan2020
03-09-2009, 14:48
با سلام خدمت همه
بعد از دانلود شما اين فايلو اكسترك كنيد
و بعد اونو استفاده كنيد

HOSEIN20066
06-09-2009, 15:45
سلام
من به BIOS لبتاب HP PAVILION DV4-1040EI و CHIPSET این نوع HP برای نصب XP نیازدارم اکر امکان داره در اختیار من قراردهید
با تشکر

Mohsen6558
09-09-2009, 15:03
سلام
دوستان من تمام پست هایی رو که در این مورد بود رو خوندم
با Nlite درایور ها رو اضافه کردم اما زمان نصب XP باز با صفحه آبی رو برو می شم
احتمال می دم که مشکل از بایوس و اون قسمت که AHCI رو به ATA تغییر می دیم باشه اما اما تو بایوس این لب تاپ خیلی خلاصه هست و همچین امکانی رو نداره!
شامل این گزینه ها هست
گزینه ی Main: شامل مشخصات و مدل و تنظیم ساعت و تاریخ
گزینه ی Security : برای پسورد گزاری به بایوس
گزینه ی Boot و Exit هم که مشخصه
فقط همینا هست و هیچ گزینه ی اضافه نداره!
می خواستم ببینم که اون تغییر AHCI به ATA رو از کجا باید اعمال کنیم تا بتونیم ویندوز XP نصب کنیم؟

REGISTERED USER
10-09-2009, 10:39
سلام
من به BIOS لبتاب HP PAVILION DV4-1040EI و CHIPSET این نوع HP برای نصب XP نیازدارم اکر امکان داره در اختیار من قراردهید
با تشکر

می توانید از سایت HP و یا intel دانلود نمائید

این مقاله به شما کمک می کند با درایور ها و روش اختصاصی HP ، دیسک سفارشی شده برای نصب ویندوز XP روی لپ تاپ HP بسازید :

HP Notebook PCs - How to Add Serial ATA (SATA) Drives to a Windows Installation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

REGISTERED USER
10-09-2009, 10:47
سلام
دوستان من تمام پست هایی رو که در این مورد بود رو خوندم
با Nlite درایور ها رو اضافه کردم اما زمان نصب XP باز با صفحه آبی رو برو می شم
احتمال می دم که مشکل از بایوس و اون قسمت که AHCI رو به ATA تغییر می دیم باشه اما اما تو بایوس این لب تاپ خیلی خلاصه هست و همچین امکانی رو نداره!
شامل این گزینه ها هست
گزینه ی Main: شامل مشخصات و مدل و تنظیم ساعت و تاریخ
گزینه ی Security : برای پسورد گزاری به بایوس
گزینه ی Boot و Exit هم که مشخصه
فقط همینا هست و هیچ گزینه ی اضافه نداره!
می خواستم ببینم که اون تغییر AHCI به ATA رو از کجا باید اعمال کنیم تا بتونیم ویندوز XP نصب کنیم؟

والا من نمی دونم لپ تاپ شما از چه برندی هست !!!

ولی به نام های مختلف هست : HDD Mode ، HDD native mode و ... شما می توانید بروید سایت سازنده و نرم افزار کنترل کننده بایوس در ویندوز را دانلود و استفاده کنید ... مثلا HP به این نام هست : WinFlash Bios

عکس ها را ببینید شاید راهنمای شما باشد :

Peripherals > SATA Devices Configuration > SATA Mode [RAID] and change to [IDE]

System Configuration -> Device Configurations -> SATA Native Mode -> Disable

یا

reza5004
11-09-2009, 16:09
سلام
مدل لپ تاپ من sony VGN-Fw390JFB هست . با این روش هایی که گفتین باز مشکل حل نشد لطفا کمکم کنید

Masoud Neshat
13-09-2009, 16:56
سلام به ریجیستر عزیز من 25 صفحه رو چک کردم اصلا AMD رو تحویل نگرفتی من HPDV5 1030EA دارم با چیپATI از دکتر گوگل که استفاده می کنم هر چه Driver ATI پیدا می کنم وسط کار می گه فایلت شده تا الان crouptedحدود 15 سی دی رایت کردم از ویندوزم مطمئنم چون یکسال از همین ویندوز استفاده کردم .حتی درایورهای swsetup هم که مال vista بود روی درایو c بازم جواب نداد آیا جای دیگه ای شما سراغ دارین .ممنون

mi_graphist
15-09-2009, 17:37
سلام دوستان
آموزش خیلی کامل و جامع بود انصافا
ولی من نتونستم درایور های دستگاهم رو پیدار کنم
dell latitude 6500
کسی می تونه راهنماییم کنه ؟

mi_graphist
15-09-2009, 20:37
سلام دوستان
آموزش خیلی کامل و جامع بود انصافا
ولی من نتونستم درایور های دستگاهم رو پیدار کنم
dell latitude 6500
کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
البته عنوان کرده بودیدکه به پاسخ های اینچنینی جواب نمی دید و کاملا هم حقدارید!
اما مشکل اینجاست که من نمی دونم چی و ازکجا دانلود کنم !

mi_graphist
15-09-2009, 20:38
یه سوال دیگه !
یه سری از سایت ها عنوان می کنن سی دی ویندوزی رو برای فروش دارند که این مشکلات رو نداره و بدون هیچ مشکلی روی تمامی دستگاهها نصب میشه !
آیاچنین چیزی ممکنه ؟!

REGISTERED USER
16-09-2009, 08:08
یه سوال دیگه !
یه سری از سایت ها عنوان می کنن سی دی ویندوزی رو برای فروش دارند که این مشکلات رو نداره و بدون هیچ مشکلی روی تمامی دستگاهها نصب میشه !
آیاچنین چیزی ممکنه ؟!

توی بازار هم همین دیسک سفارشی شده با درایورهای جامع هست که روی اغلب سیستم ها نصب میشه و قیمت حدود 23 تومنه ! :46:

iMbaQ_SiR
21-09-2009, 00:45
M.r REGISTERED USER

دست شما درد نکونه مودت ها بود دنبال راهی برای این که بتونم Xp رو با SaTa نصب کنم می گشتم. البته برای PC نه labtop .
نمی دونید وقتی Xp داشت lode میشد چه حسی داشتم. وقتی Lode تمام شد و هاردمو شنا خت انگار 2 دونگه بهشت و زدن به نامم. خلاصه دست شما 1000 x درد نکونه.

iMbaQ_SiR
21-09-2009, 00:45
M.r REGISTERED USER

دست شما درد نکونه مودت ها بود دنبال راهی برای این که بتونم Xp رو با SaTa نصب کنم می گشتم. البته برای PC نه labtop .
نمی دونید وقتی Xp داشت lode میشد چه حسی داشتم. وقتی Lode تمام شد و هاردمو شنا خت انگار 2 دونگه بهشت و زدن به نامم. خلاصه دست شما 1000 x درد نکونه.

iMbaQ_SiR
21-09-2009, 00:48
M.r REGISTERED USER

iMbaQ_SiR
21-09-2009, 01:00
M.r REGISTERED USER

نمی دونید وقتی Xp داشت lode میشد چه حسی داشتم. وقتی Lode تمام شد و هاردمو شنا خت انگار 2 دونگه بهشت و زدن به نامم. خلاصه دست شما 1000 x درد نکنه.

iMbaQ_SiR
21-09-2009, 01:19
ااااااااااااااااااااااااا .
شرمنده من هی میزدم پستم بره ولی error میداد بعد ی دفعه امدم دیدم 3 تا اضافی شده. خواستم پاکش کنم ولی گزینش تو ویرایش نبود.
ی سوالی هم داشتم. از این روش برا Vista هم میشه استفاده کرد؟

farid.z
26-09-2009, 20:43
سلام دوستان
من می خوام رو لپ تاپ toshiba satellite A135-S2266 ویندوز XP بریزم ولی نمی دونم چیپستش چیه ...
چیکار کنم

کمکم کنید ..

farid.z
26-09-2009, 20:44
کمکم کنید

سلام دوستان
من می خوام رو لپ تاپ toshiba satellite A135-S2266 ویندوز XP بریزم ولی نمی دونم چیپستش چیه ...
چیکار کنم

کمکم کنید ..

Green.Son
27-09-2009, 22:39
من يك سي دي ايكس پي گرفتم كه خودش مي شناسه همه هاردهاي ساتا ي موجود در بازار
يعني اينها هم همين كارها را كردن؟

mashghe_sokoot
28-09-2009, 15:06
من یه dell vostro 1520خریدم. قبل از نصب xp رفتم توی setup و تنظیمات AHCI رو به ATA تغییر دادم و ویندوز رو راحت نصب کردم. هیچ مشکلی نبود تا زمانی که رسیدم به نصب درایوها و چیپست ها و ... ویندوز ریست شد ولی بعد که ذوباره ویندوز خواست بیاد بالا هنوز وارد DESKTOP نشده دوباره ریست شد و مثل آدمای دایم الخمر لپ تاپ من هم دایم الریست شد تا بعد از چند ریست متوالی دیگه بالا نیومد.اشتباه از کجابوده؟ چیکار کنم ؟ دستم به دامنتون دهنم سرویس شد کمکم کنید این XP رو نصب کنم

mashghe_sokoot
28-09-2009, 15:15
راستی اینم عکس یه سری از درایوام

farid.z
29-09-2009, 09:32
کمکم کنید

سلام دوستان
من می خوام رو لپ تاپ toshiba satellite A135-S2266 ویندوز XP بریزم
درایور هاردشو از کجا پیدا کنم برای xp
تروخداکمک کنید

papillon11
05-10-2009, 22:31
سلام دوستان. لبتاب من fw460 هست اطلاعاتی که در مورد چیبست دارم intel ICH9M-E/MSATA ACHI هست حالا من باید از کدوم حالت پست اول استفاده کنم ؟

H@mid-Vista
06-10-2009, 11:15
آقا برو بازار بگو ايكس پي مي خوام كه رو هارد ساتا نصب بشه
بهت ميدن
اين همه خدا و پيغمبر وسط كشيدن نداره كه
2 تومن هست سي ديش

papillon11
06-10-2009, 13:20
من توی download center رفتم ولی چیبست من جزو کدوم سریه سر در نمی یارم؟

amiro64
07-10-2009, 16:59
سلام دوستان
من هر کاری کردم نتونستم درایورهای VGN-FW35Gرو برای xp پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرماید

papillon11
07-10-2009, 19:06
سلام . برای sony ich9 mobile sata ahci controller درایور را از کجا دانلود کنم. توی دانلود سنتر چیزی با این اسم نیست. fw460 . ?

RABKAE
08-10-2009, 12:42
سلام دوستان با عرض خسته نباشيد من يه لب تاپ sony fw139/N دارم اما وقتي ميخوام XP نصب كنم هارد را پيدا نميكنه .
من چند صفحه اوله آموزش ريجستري جان رو خوندم تمام اون فايلهايي هم كه گذاشته بود واسه دانلود ،دانلود كردم هر دفعه هم يه سري از فايل ها رو به ويندوز اضافه كردم چون نمي دونم كدوم چيپست شامل لب تاپ من ميشه.اما بازم هاردو نمي جوره .تمام سايتا رو هم واسه اينكه ببينم چيپست من كدومه زيرو رو كردم اما نشد كه نشد .
فقط ميخوام بدونم كدوم فايل رو بايد به ويندوز اضافه كنم اگه ميشه لطف كنيد و لينك مستقيمش رو بزاريد آخه من قاطي كردم كه ديگه كدومش رو بايد دانلود كنم.
ضمنا غير از اين فايلها چيزه ديگه اي هم ميخواد يا نه يا كار ديگه اي هم بايد انجام داد يا نه؟
خيلي ممنون ميشم اگه كمكي به من بكنيد..

papillon11
09-10-2009, 17:13
سلام دوستان . من توی نصب ارور قبلی رو نداشتم . اما به جاش این ارور میده که iostar خرابه ، من فقط از فایل f6flpy6488 استفاده کردم. چطور باید از Intel(R) Matrix Storage Manager استفاده کنم ، چون به صورت فایل exe است. لبتابم fw 460 هست.ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچیک کنید.

s_hed
16-10-2009, 00:32
با تشکر از مقالتونبعضی از لینک ها باز نمیشه اگه ممکنه درستش کنید

Rapidbaz
16-10-2009, 19:35
سلام . میگم نمیشه یه سی دی ایکس پی درست کرد که رو اکثر سیستم ها جواب بده .

SajjadKAZ2003
25-10-2009, 03:52
در دو تاپیک زیر ویندوزهایی معرفی شدند که بدون مشکل نصب میشن :

البته لینکهای دانلودشون خراب هست و من هرچی میگردم لینک سالمی پیدا نمی کنم !

Ekacitta
01-11-2009, 19:13
سلام من لپ تاپ dell مدل xps m1330 دارم لطفاً درايورهاي مربوط به اين لپ تاپ رو هم در سايت قرار بدين . هر بار ويندوز xp رو نصب مي كنم بعد از يه بار خاموش شدن ديگه ويندوز بالا نمياد .هر بار ريست ميشه و به هيچ وجه درست نمي شه نه با safe mode و نه با روشهاي ديگه .

amir2u
02-11-2009, 00:50
تورو خدا یکی به من بگه
تو سایت سازنده لپتاپم
چی باید سرچ کنم؟
من سونیcs16gدارم
میخوام سی دی مربوطه رو بسازم
نمیدونم تو سایت سونی چی رو دانلود کنم؟؟

میشه یکی بگه کجای سایت برم و چی رو بگیرم که کارم راه بیفته؟
خسته شدم از بس گشتم

lifeless
14-11-2009, 10:05
سلام دوستان
من لپ تاپم dell latitude e5400 هستش موقع نصب ویندوز xp هارد رو نمیشناسه چیکار کنم؟
ممنون.

W216
19-11-2009, 01:36
سلام دوستان
من لپ تاپم dell latitude e5400 هستش موقع نصب ویندوز xp هارد رو نمیشناسه چیکار کنم؟
ممنون.
فکر کنم شما باید ویندوزی استفاده کنید تا هارد ساتا رو ساپورت کنه.

leilast
19-11-2009, 10:46
می بخشید میشه بگید برای لپ تاپهای dell 1520,n series چه جوری میشه این تبدیل رو انجام داد؟
چون توی منوی setup که خبری نبود.

ljd
20-11-2009, 03:15
سلام دوستان من رو لبتاپم هر win xp که نصب ميکنم يه صفحه ابی مياد و جلوی کار من ميگيره آيا راهی هست که بشه رو اين لبتاپ win xp ريخت از هر راهی که شد رفتم اما نشد هاردش سا تا هستش به اون گير ميده نميشناسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبتاپم bios چک کردم اصلاً چنين گزينه ای نداره که بخوام عوض کنم حالا به نظر شما بايد چی کار کنم حتی win xp service pack 3 2009 که driver sata ahci داشت هم تست کردم ولی جواب نداد لطفاً راهنمايی کنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Compaq Presario CQ40-127AU

H@mid-Vista
20-11-2009, 16:21
سلام دوستان من رو لبتاپم هر win xp که نصب ميکنم يه صفحه ابی مياد و جلوی کار من ميگيره آيا راهی هست که بشه رو اين لبتاپ win xp ريخت از هر راهی که شد رفتم اما نشد هاردش سا تا هستش به اون گير ميده نميشناسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبتاپم bios چک کردم اصلاً چنين گزينه ای نداره که بخوام عوض کنم حالا به نظر شما بايد چی کار کنم حتی win xp service pack 3 2009 که driver sata ahci داشت هم تست کردم ولی جواب نداد لطفاً راهنمايی کنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Compaq Presario CQ40-127AU

خوب پس بايد خودت يك نسخه اختصاصي بسازي
برو درايور ساتا رو از اچ پي بگير و با nLight بساز يكي

ljd
21-11-2009, 02:58
خوب پس بايد خودت يك نسخه اختصاصي بسازي
برو درايور ساتا رو از اچ پي بگير و با nLight بساز يكي

ميشه لطف کنيد واسه من بسازيد؟ من نميدونم دقيقاً چجوری بايد گير بيارمش. اگه اينو داشته باشم ميتونم windows xp بريزم؟
100% جواب ميده؟

H@mid-Vista
21-11-2009, 11:17
ميشه لطف کنيد واسه من بسازيد؟ من نميدونم دقيقاً چجوری بايد گير بيارمش. اگه اينو داشته باشم ميتونم windows xp بريزم؟
100% جواب ميده؟

شما صفحه اول همين تاپيك رو بخون
اين هم درايورهايي كه نياز داري

صفحه نوت بوك شما در اچ پي :

با اين همه قويا توصيه مي كنم 7 نصب كن
اكس پي مرد و رفت پي كارش

واسه درايورهاي بعد از نصب هم:

ljd
22-11-2009, 17:47
سلام عزيز سيستم من Interl نيست AMD Turion X2 هستش نميشه کاری کرد؟:41:

H@mid-Vista
22-11-2009, 17:53
سلام عزيز سيستم من Interl نيست AMD Turion X2 هستش نميشه کاری کرد؟:41:

ربطي به سي پي يو نداره
به چيپست مادربرد ربط داره

amo_sedi
06-12-2009, 09:55
با سلام
لب تاپ من این مدله FW 590 GLB SONY
اینم چیبست اگه درست باشه intel(R) CORE(TM)2DUO CPU T6670 @ 2.20GHz
من میخوام XPنصب کنم
یه راهنماییی میکنید ساده و کامل
ممنون

AABB
15-12-2009, 10:55
سلام به همه ی دوستان.
من قبلاً با nlite یک ویندوز سفارشی برای لپ تاپ های Pavillion dv6000 ساخته بودم که روی اکثر لپ تاپ ها جواب می داد.
ولی دیروز با یک لپ تاپ HP Pavilion dv7 برخورد کردم که فقط در هنگام راه اندازی سی دی، صفحه ی سیاه میومد و دوباره ریستارت می شد.
به نظر شما باید با چیپست های آپ دیت شده بالا بیام یا مشکل از جای دیگه هست؟
mrsha
15-12-2009, 11:15
سلام به اعضاي خوب سايت
من مشكلم اينه كه ميخام ويندوز ويستا نصبي روي لپ تاپ dell 1520 رو نگه دارم و ويندوز xp روش نصب كنم برا همين يه پارتيشن اضافي ايجاد كردم و از ستاپ كامپيوترم ahci رو به ata تبديل كردم و ويندوز ايكس پي را نصبش كردم و بعد ازاينكه تمام شد و بوت ويستا رو هم درست كردم براي اينكه به ويندوز ويستا برم بايد از ستاپ ata رو به ahci تبديل كنم و برعكس.
خواهش ميكنم كمكم كنيد با تشكر فراوان از دوستان عزيز

mah.khorami
17-12-2009, 15:40
سلام
من یه لپ تاپ hp dv5 1030 خریدم که روش ویستا نصبه. AMD هم هست. سی دی winxp 3 اورجینال رو خریدم که روش نصب کنم به جای ویستا... ولی هارد رو نمی شناسه!!! من اون سی دی رو هم که گفته بودین ساختم با nlite ولی بازم نمیشناسه هارد رو...توی تنظیمات بایوس هم رفتم ولی جایی رو پیدا نکردم که میگین ساتا رو تبدیل میکنه به ide . اینتل هم که نیست AMD یه.... لطفا کمکم کنید... مرسی

mohammad105
18-12-2009, 11:50
سلام
لب تاپ من hp pavilion dv است و برنامه Intel(R) Matrix Storage Manager جدیدترین ورژنش رو دانلود کردم و مدل هارد منو این نشون داد:
Intel Serial ATA Controller: Intel(R) PCHM SATA AHCI Controller 6 Port
Number of Serial ATA ports: 4
حالا این مدل هرادهایی که شما برای دانلود گذاشتین، هیچ کدوم شامل این نوع هارد من نمیشن.
به نظر شما هارد من کدوم مدل است و آیا از خود برنامه Intel(R) Matrix Storage Managerکه هاردمو شناسایی کرده، تو برنامه nlite میتونم استافاده کنم؟
ممنون میشم

mehrradg23
20-12-2009, 22:09
سلام
من يه لبتاب سوني گرفتم که روش ويندوز 7 هست مدلشم vgn-nw27gf
هست ميخوام 7 رو پاک کنم و روش ويندوز xp بريزم ميشه يه راهنمايي کنيد که چطوري ميشه اين کارو انجام داد؟

alice.fzk
28-12-2009, 17:36
سلام
آموزش خیلی کامل بود اگه دوستان مشکلی دارند من فکر می کنم به خاطر چیپست ها باشه بهترین راه اینه که دوستان برن تو سایت خود شرکت سازنده لپ تاپ و چیپست رو دانلود کنن حتما جواب میده.
با تشکر

masoud8
29-12-2009, 15:48
سلام
آموزش خیلی کامل بود اگه دوستان مشکلی دارند من فکر می کنم به خاطر چیپست ها باشه بهترین راه اینه که دوستان برن تو سایت خود شرکت سازنده لپ تاپ و چیپست رو دانلود کنن حتما جواب میده.
با تشکر

یعنی چی؟
مثلا من لپ تاپم dv6 2020 هستش، تو سایت hp که میرم و میزنم 2020 چند مدل میاره و قسمت درایورها همچین چیزی نداره
حالا من این چیپست رو از کجا باید بدانلودم؟

milaneze667
29-12-2009, 16:25
سلام به همگی ترو خدا کمکم کنین!میدونم نباید اینجا مطرح کنم ولی اگه میشه جواب بدبن دارم دیونه میشم!!!من CW1NFX/B گرفتم ولی فکر میکنم اشتباه کردم!!!چنتا ایراد داره:))
1)بعضا ازش یه صدا شبیه تیک تیک ساعت میاد!!
2)از روی کیبورد صدای جزززززززززززز میاد هم فکر میکنم از فن میاد هم فکر میکنم از DVDوblue ray چون ار همه جا میاد نمیدونم!!صدای هارد نیستاااااااا!!!!!
3)CPU شدید کار مینه انگار برنامه سنگین دارم اجرا میکنم در حالی که فقط اینترنتم!!!فن خیلی تندکار میکنه!!!!
4)وقتی ریز میشم رو lcd خطوط سفید عمودی هست البته تو عکس دیده نمیشه تو جاهایی که زمینه سیاه هست بشتر معلومه:))
ترو خدا بگین چیکارکنم

masoud8
30-12-2009, 10:24
موقع نصب xp روی hp 2020 این اررور رو میده، چیکارش کنم؟؟

mehrradg23
30-12-2009, 22:21
سلام
سه چهار تا ويندوز xp رو امتهان کردم نصب ميشه ولي بعد از نصب اين مشکل رو داره که ويندوز نصفه مياد بالا لبتاب ريستارت ميشه مشکل از کجاست؟؟؟
لبتاب هم سوني vgn-nw27gf هست

r_22009
31-12-2009, 17:57
سلام
من يه لبتاب سوني گرفتم که روش ويندوز 7 هست مدلشم vgn-nw27gf
هست ميخوام 7 رو پاک کنم و روش ويندوز xp بريزم ميشه يه راهنمايي کنيد که چطوري ميشه اين کارو انجام داد؟
همونجوری که دوستان گفتن باید بری nlite رو دانلود کنی بعد درایور ساتا رو هم از سایت زیر بگیری و بهش اضافه کنی( توقسمت add drivers)

jodaltonpir
31-12-2009, 20:10
دوستان من یه لپ تاپ vostro 1320 دارم می خوام روش xp نصب کنم
با nlite هم cd دانگرید رو ساختم درایور ساتا رو هم توش ریختم
ویندوز هم نصب شد
ولی بعد از نصب وقتی می خوام وارد محیط ویندوز شم
همون ارور 000000000b7 رو تو صفحه آبی می ده بعد هم خودکار ریست می شه و دوباره که می خواد
بالا بیاد می ره تو صفحه normaly - safe mode - ......
بعد که نرمالی رو انتخاب می کنم باز همون آش و همون کاسه
وای ی ی ی ی ی ی
نمی دونم چکار کنم

masoud8
02-01-2010, 13:15
منم همین مشکل رو دارم:
dv6 2020 Org:Seven64bit
خ.استم xp بریزم،ریختم اما تا می خواد xp بالا بیاد یه صفحه آبی نشون میده و سریعا(کمتر از یه ثانیه!) ری استارت میشه
با نصب دوباره هم مشکل پابر جاست
سون رو هم پاکش نکردم(چون با بوت پاراگون می شناستش) اما دیگه سون هم بالا نمیاد(فکر کنم این xp زده بوت منیجر رو به هم ریخته)

به نظرتون چیکار کنم؟(نمیخوام سون رو پاک کنم)

اگه کسی به راه حلی رسید این جا بگه بقیه هم استفاده کنن......

mehrradg23
02-01-2010, 14:24
يه مشکل در نصب ويندوز xp دارم و اون
اينکه ويندوز xp که ميريزم ميريزه توي درايو d درايو c همون system reserve هست ولي در ويندوز 7 همچين مشکي ندارم
در ضمن ويندوز xp رو که ميريزم ميخواد بياد بالا خود به خود ريست ميشه و اصلا بالا نماد و وقتي که ميرم ويندوز 7 ميريزم ميبينم اون پارتيشنهايي که ساخته بودم رو پاک کرده و شده 2 تا پاتيشنه که يکي ويندوز 7 توش هست و اون يکي هم خالي خالي هست
اين مشکلات رو چطوري حلش کنم؟

hooraman
04-01-2010, 18:59
دوستان براي لپ تاب hp dv-5 1235 eeچه درايوري بايد دانلود و به داخل ديسك سفارشي ريخت؟

r_22009
05-01-2010, 13:21
دوستان براي لپ تاب hp dv-5 1235 eeچه درايوري بايد دانلود و به داخل ديسك سفارشي ريخت؟
باید بری تو سایت hp و با توجه به مدلت درایور هاردت (sata driver) یا (sata controller) رو دانلود کنی

alice.fzk
17-01-2010, 14:02
سلام
من این روش رو قبلاً روی انواع لپ تاپ ها با چیپست اینتل امتحان کردم و جواب می ده ولی روی لپ تاپ با چیپست AMD جواب نمِیده ( مدل HP tx2-1370 ) اگه کسی لینکش رو داره بزاره ممنون می شیم AMD SATA AHCI DRIVER
لطفا کمک کنید.

H@mid-Vista
18-01-2010, 18:12
سلام
من این روش رو قبلاً روی انواع لپ تاپ ها با چیپست اینتل امتحان کردم و جواب می ده ولی روی لپ تاپ با چیپست AMD جواب نمِیده ( مدل HP tx2-1370 ) اگه کسی لینکش رو داره بزاره ممنون می شیم AMD SATA AHCI DRIVER
لطفا کمک کنید.

خوب برو داخل بایوس بذار روی IDE
این راه از همه ساده تره

alice.fzk
19-01-2010, 22:15
خوب برو داخل بایوس بذار روی IDE
این راه از همه ساده تره
داخل بایوس هیچی پیدا نکردم اصلا AHCI یا IDE نداره

vistaix
04-02-2010, 12:47
خٌب دوستان اینو با آب طلا بنویسید و بزارید سر در همین تاپیک.
تمام لپ تاپ های 2008 (اواسطش) و 2009 به بعد باید حتما و حتما و حتما از این چیپست جدید جدید و داغ استفاده کنن.
کلا هر لپ تاپ سونی باشه جواب میده........ (دیگر لپ تاپ ها هم 99.9% باید جواب بده)

از اینجا دانلود کنید:

بعدش هم که دیگه میدونید///// استفاده از nlite و الی آخر...............

سئوالی داشتید در خدمتم..

زحماتت 4 روزه من در سایتهای خارجی و خصوصا روسی.

abolo
06-02-2010, 11:49
دوست عزیز با نرم افزار ultra iso میشه فیلو ادیت کرد و این درایورها رو تو کدوم فولدر ویندوز بریزم؟و آیا دل 1564 باید اینکارها رو بکنم؟

SIMPATICO4949
08-02-2010, 00:49
سلام دوستان
من میخوام ویندوز xp و 7 رو روی لب تابم داشته باشم الان ویندوز 7 نصب هست ...وقتی میخوام xp نصب کنم ارور صفحه آبی میاد و نصب نمیشه . مدل لب تاب VGN-CS118E هست (وایو) چیپستش هم اگه درست بگم اینه :
Standard AHCI 1.0 Serial ATA Controller
اگه میشه کمکم کنید که چطوری باید xp رو نصب کنم
ممنون:11::11:

SIMPATICO4949
08-02-2010, 01:03
خٌب دوستان اینو با آب طلا بنویسید و بزارید سر در همین تاپیک.
تمام لپ تاپ های 2008 (اواسطش) و 2009 به بعد باید حتما و حتما و حتما از این چیپست جدید جدید و داغ استفاده کنن.
کلا هر لپ تاپ سونی باشه جواب میده........ (دیگر لپ تاپ ها هم 99.9% باید جواب بده)

از اینجا دانلود کنید:

بعدش هم که دیگه میدونید///// استفاده از nlite و الی آخر...............

سئوالی داشتید در خدمتم..

زحماتت 4 روزه من در سایتهای خارجی و خصوصا روسی.

سلام
من این فایلی رو که گذاشتین و برنامه nlite دان و نصب کردم حالا مرحله بعدیش چیه؟

SIMPATICO4949
08-02-2010, 02:08
سلام دوستان
من میخوام ویندوز xp و 7 رو روی لب تابم داشته باشم الان ویندوز 7 نصب هست ...وقتی میخوام xp نصب کنم ارور صفحه آبی میاد و نصب نمیشه . مدل لب تاب VGN-CS118E هست (وایو) چیپستش هم اگه درست بگم اینه :
Standard AHCI 1.0 Serial ATA Controller
اگه میشه کمکم کنید که چطوری باید xp رو نصب کنم
ممنون:11::11:

سلام
من این فایلی رو که گذاشتین و برنامه nlite دان و نصب کردم حالا مرحله بعدیش چیه؟

ممنون از دوستان تونستم نصب کنم:40:

aum
11-02-2010, 11:56
سلام. من با دکمه fmمشکل دارم.باید موقع تایپ نگهش دارم

r_22009
13-02-2010, 22:00
اگه منظورتون FN هست اینجا بررسی شده:

اگه توی سایت سازنده که توی تاپیک بالا معرفی شد نبود دیگه راهی ندارین:41:

atre_hayer60
22-02-2010, 11:05
سلام بچه ها!

من یه لب تاپ مدل 1545 دل دارم که فقط ویندوز xp روی اون نصب نمی شه! آیا من باید ویندوز سفارشی درست کنم؟ چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که بشه نصب کرد؟

مرسی

atre_hayer60
22-02-2010, 11:26
راستی یه سوال... نسخه 32 بیتی با 64 بیتی چه فرقی با هم دارند؟

r_22009
24-02-2010, 14:57
سلام بچه ها!

من یه لب تاپ مدل 1545 دل دارم که فقط ویندوز xp روی اون نصب نمی شه! آیا من باید ویندوز سفارشی درست کنم؟ چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که بشه نصب کرد؟

مرسی

راستی یه سوال... نسخه 32 بیتی با 64 بیتی چه فرقی با هم دارند؟
اول از همه پیشنهاد می کنم اکس پی نصب نکنی چون یه سری درایوراش نیست.
اول از همه اگه توی بایوس گزینه ای به نام sata mode هست اون رو به IDE تغییر بده حله در غیر این صورت صفحه اول همین تاپیکو بخون.
اکس پی 64 بیت هم اصلا توصیه نمی شه. خیلیا باهاش مشکل دارن

atre_hayer60
26-02-2010, 00:15
اول از همه پیشنهاد می کنم اکس پی نصب نکنی چون یه سری درایوراش نیست.
اول از همه اگه توی بایوس گزینه ای به نام sata mode هست اون رو به IDE تغییر بده حله در غیر این صورت صفحه اول همین تاپیکو بخون.
اکس پی 64 بیت هم اصلا توصیه نمی شه. خیلیا باهاش مشکل دارن

مرس از پاسخت

ویندوز 7 منظورم بود...64 بیتی اش خوبه؟

r_22009
26-02-2010, 16:11
مرس از پاسخت

ویندوز 7 منظورم بود...64 بیتی اش خوبه؟
ویندوز 7 64 بیتی برای سیستم با رم 4 گیگ به بالا عالیه

daneshdds
27-02-2010, 09:37
من یه dell studio 1557 گرفتم که ویندوز 7 روش داشت(home pre,64 bit)
بعد از مدتی خواستم روش xp هم بریزم ولی وقتی به نمایندگی زیگورات زنگ زدم گفت اصلا روی این مدل xp نصب نمیشه.

r_22009
27-02-2010, 13:59
نصب می شه اما آخه من نمی دونم این XP چه مزیتی داره که میخواین XP نصب کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7 فاینال عالیه و هیچ مشکلی نداره.

hooraman
27-02-2010, 21:41
من یه dell studio 1557 گرفتم که ویندوز 7 روش داشت(home pre,64 bit)
بعد از مدتی خواستم روش xp هم بریزم ولی وقتی به نمایندگی زیگورات زنگ زدم گفت اصلا روی این مدل xp نصب نمیشه.

حيف اين CPU CORE i7 اين مدل نيست كه با XP كار كنه :2:

==============================

دوستاني كه لپ تاب HP با پرندازنده AMD دارند و مي خواهند ويندوز XP نصب كنند يه نگاهي به اين تاپيك بندازن بد نيست

Master89
01-03-2010, 12:02
سلام . من Sony vaio fw 45 gj دارم.
Intel(R) Matrix Storage Manager

Intel Serial ATA Controller: Intel(R) ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
Number of Serial ATA ports: 2

Driver Version: 8.9.0.1023
Serial ATA Plug-In Version: 8.9.0.1023
Language Resource Version of the Serial ATA Plug-In: 8.9.0.1023
ISDI Library Version: 8.9.0.1023

Hard Drive 0
Status: Normal
Device Port: 0
Device Port Location: Internal
Current Serial ATA Transfer Mode: Generation 1
Model: TOSHIBA MK4058GSX
Serial Number: 693YTCX8T
Firmware: FF012A
Native Command Queuing Support: Yes
Size: 372.6 GB
میخوام ویندوز xp sp 2 نصب کنم.
لینک های مطلب اول مشکل داشت. لطفا یک راهنمایی کامل کنید. متشکرم

post98
13-03-2010, 00:50
با سلام به تمامی دوستان

دوستان من یه لپ تاپ مدل hp-dv6 2170ee دارم که روش 7 نصب هستش
حالا می خوام xp نصب کنم لطفآ من رو راهنمایی کنید
چیپست لپتاپ هم : intel CHM55

gizlly
13-03-2010, 12:18
با سلام
من تمام کارهایی که پست اول نوشته شده بود کردم ولی با این خطا مواجه میشم.

hooraman
14-03-2010, 01:34
با سلام
من تمام کارهایی که پست اول نوشته شده بود کردم ولی با این خطا مواجه میشم.

لپ تاب شما از نوع HP و CPU AMD بايد باشه (طبق ارور BESOD داخل عكس) ويندوزت SP2 با اخرين پك درايور تاپيك زير با nLite سفارشي كن و طبق اين تاپيك پيش برو اگر fi نتيجه نرسيدي همين جا مطرح كن

gizlly
14-03-2010, 10:29
ممنون از پاسختون
لپ تاپ من asus هست ومدل سی پی یو cpu intel p8400 2.26 است.
مدل درایور چیپست هم Intel(R) ICH9M-E/M SATA IHCA Controller
اگه لطف کنین و لینک این درایور رو بهم بدین ممنون میشم.

sohrablh
17-03-2010, 04:21
با سلام من vostro 1510 دارم اینم مشخصات چیپست این است:
dell inc intel 0G914C GM965 82801HBM (ICH8-ME)
لطفا لینک درایور این چیپ رو بهم بدین خیلی گشتم نتونستم پیداش کنم
xp sp3 میخوام نصب کنم خواهشا کمک
intel core 2 duo t9300 2.50 GH

shahinshyd
19-03-2010, 16:05
اقا سلام
مدل لب تاپ من dell studio 1557 هست من دقیقا روشی که شما گفتید رو با نرم افزار مربوطه انجام دادم ولی وِیندوز xp نصب نشد

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

حيف اين CPU CORE i7 اين مدل نيست كه با XP كار كنه :2:

==============================

دوستاني كه لپ تاب HP با پرندازنده AMD دارند و مي خواهند ويندوز XP نصب كنند يه نگاهي به اين تاپيك بندازن بد نيست

داداش یعنی هیچ راهی نداره؟!

kotlet110
24-03-2010, 18:22
اقا سلام
مدل لب تاپ من dell studio 1557 هست من دقیقا روشی که شما گفتید رو با نرم افزار مربوطه انجام دادم ولی وِیندوز xp نصب نشد

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

داداش یعنی هیچ راهی نداره؟!

فقط یه راه داره اونم Windows XP Mode

What is Windows XP Mode
Windows XP Mode is a virtual OS that runs within the Windows 7 Professional environment. Windows XP Mode makes it easy to install and run many1 older Windows XP-compatible business and productivity applications by launching them directly from the Windows 7 desktop. The XP Mode license is included with Windows 7 Professional.

Hardware and OS requirements
To run Windows XP Mode, your laptop must be configured with Windows 7 Professional and an appropriate processor that supports virtualization technology.
AMD laptops: all AMD processors except Sempron support virtualization.
Intel laptops: for a complete list of Intel processors that support XP Mode, please see
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. Here is a partial list:

Intel Core2 Quad Q9000 and Core i7 series
QuadCore Q9000 (2.0GHz) 1066MHz FSB 6MB/L2
QuadCore Q9100 (2.26GHz) 1066MHz FSB 12MB/L2
Core i7-720QM (1.6GHz to 2.8GHz, 1333MHz,4C/8T MB Cache)
Core i7-820QM (1.73GHz to 3.06GHz, 1333MHz,4C/8T MB Cache)

Intel Core2 Duo T9000, P9000, P8000 series
Core 2 Duo P8700 (2.53GHz) 1066MHz FSB 3MB/L2
Core 2 Duo P8800 (2.4GHz) 1066MHz FSB 3MB/L2
Core 2 Duo T9600 (2.93GHz) 1066MHz FSB 6MB/L2
Core 2 Duo T9900 (2.93GHz) 1066MHz FSB 6MB/L2

Intel Core 2 Duo (SFF) SP9000, SL9000, SU9000 series
SL9600 (2.13GHz, 1066MHz, 6MB L2)
SU9600 (1.6GHz)
SL9400 (1.86GHz, 1066MHz, 6MB L2)
Core 2 Duo SP9300.

Download Windows XP Mode software
If your laptop has Windows 7 Professional and the appropriate processor, you can download Windows XP Mode software free of charge from the Microsoft Web site,

Configure system BIOS to enable Windows XP Mode
Once Windows XP Mode software has been downloaded and installed on your laptop, you must configure the system BIOS to enable Virtualization Technology:
1. Turn on or restart the computer. While the “Press the ESC key for Startup Menu” message is displayed in the lower left corner of the screen, press f10.
2. Use the arrow keys to select System Configuration > Virtualization Technology, then press Enter.
3. Use the arrow keys to toggle the status field to Enable, then press Enter.
4. Press f10 to save your change and exit System Configuration, then press Enter
Does not support complex gaming or heavy 3D graphics related applications

kalberi1
28-03-2010, 11:55
سلام قربان.
ببخشيد مزاحمتون ميشم. من يك لپ تاپ دل مدل 1557 خريدم و مي خوام ويندوز ايكس پي روش نصب كنم. ظاهرا شما تونستيد اين كار رو انجام بديد. ببخشيد من خيلي وارد نيستم تو اين سايتهاي فورام كار كنم. فقط فهميدم كه دو فايل nlite و ICH9M-EM_SATA_AHCI_Controller رو بايد دانلود كنم. مرحله بعدش چيه؟ چه كاري بايد انجام بدم. متشكرم

saman3230
29-03-2010, 17:03
سلام قربان.
ببخشيد مزاحمتون ميشم. من يك لپ تاپ دل مدل 1557 خريدم و مي خوام ويندوز ايكس پي روش نصب كنم. ظاهرا شما تونستيد اين كار رو انجام بديد. ببخشيد من خيلي وارد نيستم تو اين سايتهاي فورام كار كنم. فقط فهميدم كه دو فايل nlite و ICH9M-EM_SATA_AHCI_Controller رو بايد دانلود كنم. مرحله بعدش چيه؟ چه كاري بايد انجام بدم. متشكرم

اینجارو بخون

sherlock_Holmes
31-03-2010, 00:31
سلام..

من همین چند ساعت پیش لپ تاپ مدل lenovo G550-20033 رو خرید کردم!

کلی خوشحال بودم!
مفقط داس داره روش.. ویندوز xp که میخوام نصب کنم صفحه آبی مرگ لعنتی میاد!

اعصابم پکیده! چیکار کنم؟
تازه با ویندوز bootable رفتم c رو فرمت کردم! فکر کنم به باد رفت همه چی!
من تا صبح خوابم نمیبره یکی کمک کنه لطفا!

armin_punisher6
02-04-2010, 13:09
سلام دوستان.من روی HP DV6 2170 خودم 7 ultimate نصب کردم.(درایو c) میخواستم بدونم چه جوری تو درایو d میتونم xp نصب کنم؟چون وقتی xp بوت میکنم یه صفحه آبی میاد.

behzad74
02-04-2010, 13:48
سلام دوستان.من روی HP DV6 2170 خودم 7 ultimate نصب کردم.(درایو c) میخواستم بدونم چه جوری تو درایو d میتونم xp نصب کنم؟چون وقتی xp بوت میکنم یه صفحه آبی میاد.
اینجوری نمیشه من خودم که نصب کردم اول xp نصب کردم بعد 7 تو صفحه بوت هم 2 تا ویندوز میاد
اول باید xp نصب کنی بعد 7

kotlet110
02-04-2010, 14:44
اینجوری نمیشه من خودم که نصب کردم اول xp نصب کردم بعد 7 تو صفحه بوت هم 2 تا ویندوز میاد
میشه توضیح بدی روی سیستم core i7 چطوری xp نصب کردی؟!!!:blink:

sherlock_Holmes
02-04-2010, 14:47
سلام..

من همین چند ساعت پیش لپ تاپ مدل lenovo G550-20033 رو خرید کردم!

کلی خوشحال بودم!
مفقط داس داره روش.. ویندوز xp که میخوام نصب کنم صفحه آبی مرگ لعنتی میاد!

اعصابم پکیده! چیکار کنم؟
تازه با ویندوز bootable رفتم c رو فرمت کردم! فکر کنم به باد رفت همه چی!
من تا صبح خوابم نمیبره یکی کمک کنه لطفا!

آقا من مشکلم رو حل کردم..
توی setup باید هارد به ide تغییر میدادم تا xp بشناسدش..
گفتم که دوستان دیگه هم اگر نیاز دارن بدونن..

armin_punisher6
02-04-2010, 20:57
میشه توضیح بدی روی سیستم core i7 چطوری xp نصب کردی؟!!!:blink:
یعنی شما میگین رو i7 نصب نمیشه؟

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

یعنی 7 خودم رو پاک کنم و بعد مثل کارای دسکتاپه؟شما خودتون رو 2170 نصب کردین؟

kotlet110
02-04-2010, 23:51
یعنی شما میگین رو i7 نصب نمیشه؟

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

یعنی 7 خودم رو پاک کنم و بعد مثل کارای دسکتاپه؟شما خودتون رو 2170 نصب کردین؟
اگر شما به xp احتیاج دارین بهترین راه اینه که از همین روشی که خود HP پیشنهاد داده استفاده کنین.

sarmast55
06-04-2010, 14:26
با سلام
من يه لپ تاپ Dell Vostro 1520 دارم كه ويندوز اون رو عوض كردم ولي بعد از اينكه درايورها رو نصب كردم FingerPrint (اثر انگشت) و ويكم رو نميشناسه
آيا ممكنه از داخل Bios غيرفعال شده باشه
خواهشمندم من را راهنمايي كنيد.

REGISTERED-USER
06-04-2010, 23:31
با سلام
من يه لپ تاپ Dell Vostro 1520 دارم كه ويندوز اون رو عوض كردم ولي بعد از اينكه درايورها رو نصب كردم FingerPrint (اثر انگشت) و ويكم رو نميشناسه
آيا ممكنه از داخل Bios غيرفعال شده باشه
خواهشمندم من را راهنمايي كنيد.

خیر ... درایور هاش رو نصب کنید ... حله

jeremy28
07-04-2010, 15:44
سلام

من مدل لپ تاپم hp dv3-2270 pavilion هست و می خوام ویندوز xp رو کنار ویندوز 7 نصب کنم، صفحه اول این بحث رو خوندم، ولی متاسفانه نتونستم درایورهای مناسب لپ تاپم رو پیدا کنم تا ویندوز دانگرید رو بسازم!

میشه خواهش کنم درایورهای کنترلر این لپ تاپ رو بذارید؟

خیلی ممنون میشم

saeidfarahani
14-04-2010, 22:35
حدود دو هفته پیش Dell Studio 1555 گرفتم که روش ویستا نصبه. با هیچ کدوم از روشهایی که در فروم ها معرفی شده نتونستم XP نصب کنم. نهایتا مجبور شدم AHCI رو به IDE تغییر بدم. ولی منوی نمایش ویندوز ویستا از بین رفته. چیکار باید بکنم؟
با این تغییری که در BIOS دادم، باز هم میتونم از ویستا استفاده کنم؟ یا اینکه باید AHCI بشه؟

armin_punisher6
15-04-2010, 22:29
سلام دوستان.میخواستم بپرسم روی Hp pavilion dv6 2170 میتونم xp و 7 با هم نصب کنم؟7رو باید قبلش پاک کنم؟

saeidfarahani
16-04-2010, 09:33
سلام.

من روی Dell studio 1555 که Vista اورجینال داره، XP و 7 هم نصب کردم. ولی الان که میخوام وارد ویستا بشم، از من میخواد Activate کنم یا 15 ثانیه باید صبر کنم تا وارد ویستا بشم. در حالی که برای XP و 7 مشکلی وجود نداره. کسی میدونه چطور باید این مشکل رو حل کنم؟

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

وقتی XP یا سون رو نصب میکنیم، خودش بعضی از درایور ها رو داره.
چطور باید بفهمیم کدوم درایور ها رو نداره و خودمون باید نصب کنیم؟

armin_punisher6
22-04-2010, 11:31
سلام دوستان.میخواستم بپرسم روی Hp pavilion dv6 2170 میتونم xp و 7 با هم نصب کنم؟7رو باید قبلش پاک کنم؟
چرا کسی جواب نمیده؟

H@mid-Vista
26-04-2010, 10:18
سلام

من مدل لپ تاپم hp dv3-2270 pavilion هست و می خوام ویندوز xp رو کنار ویندوز 7 نصب کنم، صفحه اول این بحث رو خوندم، ولی متاسفانه نتونستم درایورهای مناسب لپ تاپم رو پیدا کنم تا ویندوز دانگرید رو بسازم!

میشه خواهش کنم درایورهای کنترلر این لپ تاپ رو بذارید؟

خیلی ممنون میشم

حدود دو هفته پیش Dell Studio 1555 گرفتم که روش ویستا نصبه. با هیچ کدوم از روشهایی که در فروم ها معرفی شده نتونستم XP نصب کنم. نهایتا مجبور شدم AHCI رو به IDE تغییر بدم. ولی منوی نمایش ویندوز ویستا از بین رفته. چیکار باید بکنم؟
با این تغییری که در BIOS دادم، باز هم میتونم از ویستا استفاده کنم؟ یا اینکه باید AHCI بشه؟

سلام.

من روی Dell studio 1555 که Vista اورجینال داره، XP و 7 هم نصب کردم. ولی الان که میخوام وارد ویستا بشم، از من میخواد Activate کنم یا 15 ثانیه باید صبر کنم تا وارد ویستا بشم. در حالی که برای XP و 7 مشکلی وجود نداره. کسی میدونه چطور باید این مشکل رو حل کنم؟

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

وقتی XP یا سون رو نصب میکنیم، خودش بعضی از درایور ها رو داره.
چطور باید بفهمیم کدوم درایور ها رو نداره و خودمون باید نصب کنیم؟

چرا کسی جواب نمیده؟

دانلود درایور ساتا:

Password: techrena

اگه سیستم روی IDE باشه هم اكس پی و هم ویستا و 7 كار می كنه
اما اگه اول ویستا و 7 با AHCI نصب كردین باید دوباره نصب كنین و یا اینكه اكس پی روی AHCI نصب كنین كه درایورشو بالا گذاشتم

اگه هم میخواهید كنار 7 و ویستا نصب كنین اینجا:

abolo
28-04-2010, 07:40
سلام خواهشا درایور ساتا برای سونی vpccw25fg قرار بدید.

dostejadid
02-05-2010, 22:22
شرکت گارانتی سرزمین میگه روی core i7 نمیشه xp نصب کرد درسته واقعاً؟

H@mid-Vista
03-05-2010, 10:59
سلام خواهشا درایور ساتا برای سونی vpccw25fg قرار بدید.

شرکت گارانتی سرزمین میگه روی core i7 نمیشه xp نصب کرد درسته واقعاً؟

بله روی 4 هسته ای اكس پی نصب نمیشه كرد.

درایور ساتا:

amir_w12
05-05-2010, 20:04
دوستان لطفا برای نصب xp درایورهای لازم را بگذارید ..

مدل لپ تا پ : » HP Pavilion dv4-2045dx
ممنون.

amir_w12
06-05-2010, 15:34

ممنون.

اساتید لطفا کمک کنید.

H@mid-Vista
06-05-2010, 17:26

ممنون.

اساتید لطفا کمک کنید.

این درایور كلی ساتا هست:

harlot1985
08-05-2010, 18:06
سلام من یه لپ تاب وایو مدل cs235 دارم به کلی گیج شدم بابا لطفا زیر دیپلم بگید چیکار کنم
واسه مزحله اول من درایور ها رو ندارم ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی

harlot1985
08-05-2010, 18:11
سلام من یه vaio cs325 دارم به کلی گیج شدم میشه لینک درایور ها رو بذارید ممنون میشم
اصلا از مسائل فنیش اطلاعی ندارم
ممنون

REZA1011
12-05-2010, 21:57
آقا من طبق آموزش پست اول با برنامه nLite-1.4.9.1 درايور هايي كه شما در صفحه قبل براي لبتاپ Dell Studio 1555 معرفي كرده بوديد به يه ويندوز اكس پي سرويس پك دو اضافه و يه ISO‌ساختم و رايت كردم بازم موقع بوت كردن وارد ستاپ ميشه يه سري Detect مي كنه بعد اين ارور مي ياد:

hadibabo
13-05-2010, 23:30
سلام من يه هارد اسكازي دارم درايورش هم دانلود كردم اما نتونستم نصب كنم كسي ميتونه منو كمك كنه؟ خيلي ممنون :11:

مدلش : Adaptec SCSI Card 39320A

Perpetual
15-05-2010, 06:07
آقا من طبق آموزش پست اول با برنامه nLite-1.4.9.1 درايور هايي كه شما در صفحه قبل براي لبتاپ Dell Studio 1555 معرفي كرده بوديد به يه ويندوز اكس پي سرويس پك دو اضافه و يه ISO‌ساختم و رايت كردم بازم موقع بوت كردن وارد ستاپ ميشه يه سري Detect مي كنه بعد اين ارور مي ياد:

درست می فرمایند من هم که نوت بوکم sony و همین مشکل رو داره وقتی طبق دستور شما انجام دادم بازم همین صفحه رو دیدم.:41:
نوت بوک من 64 بیتی و مدلش sony VPCCW1WFX/U هست و درایورهاش رو از لینک زیر دانلود کردم

و نمی دونم جز کدو دو دسته ایست که شما ذکر کردید:
الف) برایIntel ICH6/7/8/9 S-ATA AHCI وRAID Controllers
یا
ب) برایIntel ICH5R S-ATA RAID Controllers
البته روش ویندوز 7 نصب هست و می خوام در کنار xp هم در درایو دیگه داشته باشم.
لطفا منو راهنمایی کنید

azademi
17-05-2010, 14:59
salam
laptap man sony vgn-ns230e hast mikham windows xp nasb konam ama nemidunam chipseresh chi hast?
mamnun misham javab bdidi

origami
18-05-2010, 06:02
salam
laptap man sony vgn-ns230e hast mikham windows xp nasb konam ama nemidunam chipseresh chi hast?
mamnun misham javab bdidi
لطفا فینگلیشی ننویس
ضمنا داخل سند خریدت نوشته یا داخل setup لپتاپ هست(وقتی روشن کردی f2 یا delete بزن)

alice.fzk
03-06-2010, 16:01
درود
من هنوز نتونستم روی hp tx2-1370 us ویندوز Xp نصب کنم اگه کسی لینک چیپستش رو داره بزاره ممنون میشم.
از نمایندگیش پرسیدم میگه مدل های تاچ اسمارت ایکس پی روش نصب نمیشه.

ATLASM
03-06-2010, 21:43
برای نصب اکس پی چه درایور هایی میخواد
VNG-FW 590 FZB
VGNFW590
ممنون میشم بگید

abolo
16-06-2010, 16:37
خواهشا درایور ساتا برای اکس پی 64 بیتی سونی cw25fg قرار بدید.

abolo
16-06-2010, 17:57
لطفا تمام لینکهای صفحه 1 رو چک کنید مشکل دارند.

Perpetual
19-06-2010, 10:58
انگار که این تاپیک هم یه چیزی مثل این ...... شده که همه میان و دعاشون رو می نویسن و میرن و کسی پاسخگو نیست.

PcKIng
26-06-2010, 17:44
برای حل مشکل نصب ویندوز ایکس پی روی لپ تاپ خود با CPU Core i7 دیگه دنبال راه حل های گیج کننده و خسته کننده نگردید.
میتونید با پرداخت مبلغ کمی سی دی نصب اتوماتیک ویندوز رو بخرید.(بدون نیاز به سی دی کی و تشخیص اتوماتیک نوع لپ تاپ شما)

شرایط :
دانلود نرم افزار CpuZ از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخص کردن مدل چیپ مطابق عکس زیر :
.

ارسال درخواست خرید حاوی شماره تماس و مدل چیپ لپ تاپ به ایمیل زیر :

به ایمیل های فاقد موارد فوق ترتیب اثر داده نخواهد شد.
سفارش شما توسط پست ارسال خواهد شد.

kevin1023
26-06-2010, 19:09
برای حل مشکل نصب ویندوز ایکس پی روی لپ تاپ خود با CPU Core i7 دیگه دنبال راه حل های گیج کننده و خسته کننده نگردید.
میتونید با پرداخت مبلغ کمی سی دی نصب اتوماتیک ویندوز رو بخرید.(بدون نیاز به سی دی کی و تشخیص اتوماتیک نوع لپ تاپ شما)

شرایط :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشخص کردن مدل چیپ مطابق عکس زیر :
.

فكر كنم شما بايد يه دور ديگه قوانين انجمن را بخوني ،

majid_3ma
08-07-2010, 08:50

شرایط :
.

احتیاجی به پول دادن نیست
با استفاده از Nlite

درایور ساتا یا همون Raid دستگاه رو اضافه میکنی
در مرحله بعد از بالا اومدن ویندوز توربو بوست رو نصب میکنید

به همین سادگی
البته توربو بوست رو درایورشو میتونید با Nlite به ویندوز اضافه کنید.
به آرزوی روزی که کسی بدنبال سود جویی از سادگی مردم نباشه

sepehrparsa
18-07-2010, 14:34
سلام
دوستان عزیز من یک لپ تاپ HP Pavilion dv5 1030ee دارم.
این هم مشخصات CPU لپ تاپ.
AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-80
• 2.10 GHz, Level 2 cache 2 MB

جدیدا می خواهم ایکس پی روی اون نصب کنم و برنامه حسابداری تحت اون اجرا بکنم.ولی هنگام نصب با صفحه آبی مرگ مواجه می شم.
اگر کمکم کنید یه ویندوز ویژه با Nlite درست بکنم ممنونتون میشم. من واقعا به کمکتون نیاز دارم.

با سپاس:11:

mehrradg26
19-07-2010, 16:45
سلام
من برای نصب ویندوز xp رو vaio vgn-nw27gf این مشکل رو دارم که ویندوز نصب میشه ولی داری توی محیط ویندوز کار میکنی همون اول سیستم ریستارت میشه و اصلا نمیشه کار کرد علتش چیه؟؟

mehrradg26
19-07-2010, 16:48
یه مشکلی که من روی vaio vgn-nw27gf دارم این هست که

زمانی که ویندوز ایکس ÷ی رو میریزم وقتی میاد بالا ویندوز ریستارت میشه و اجازه کار کردن رو نمیده ایراد از کجاست؟؟؟؟

MS3D
01-08-2010, 14:44
سلام،
برای نصب ویندوز Xp رو HP Dv5-1155ee باید چکار کنم؟

Arashmartini
14-08-2010, 14:47
با سلام
من لپ تاپ سونی vaio pcg 7184l دارم
چه درایورهای رو باید به همراه ویندوز میکس کنم؟
لطفآ لینک تمام درایورهای مورد نیاز رو بزارید
ممنون میشم

ajb
25-08-2010, 17:06
سلام دوستان
من واسه نصب ویندوز سون روی لپ تاپ سونی وایو مشکل دارم
همینکه میزنم instal now به این ارور مواجه میشم مثل این عکس
ممنون میشم راهنماییم کنین مشکل از کجاست

iran.sniper
27-09-2010, 16:57
واقا مردی حال کردم دمت گرممممممممممممممممممممممم مممم :11::40:

011and110
03-10-2010, 20:42
چرا لینک دانلود ویندوز اکسپی باز نمی شود با تشکر از آموزش خوبتان

ُُsnake
05-10-2010, 21:31
با سلام 1- من یك لب تاب سونی دارم مدل cw 26 با گارانتی ایران رهجو گرفتم كه سیستم عامل آن ویندوز سون است و می خواستم در كنار ویندوز سون یك ویندوز xp هم داخل لب تابم داشته باشم كه هر كاری كردم نشد و در وسط نصب این ارور را داد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید من ورژنهای مختلف ویندوز xp رو امتحان كردم كه باز هم نصب نشد و حتی ویندوز ویستا هم نصب نشد
لطفا من را راهنمایی كنید كه چكار كنم تا بتونم یك ویندوز xp در كنار ویندوز سون داشته باشم
با تشكر

majidmnr
07-10-2010, 11:33
با سلام و تشكر به خاطر مطلب بسيار مفيدتون
وليدر پست اول تصاوير تو مقاله باز نميشوند
باز هم تشكر

ُُsnake
08-10-2010, 21:29
من درلب تاب سوني cw 26 با گارانتي ايران رهجو كه گرفتم در داخل جعبه آن هيچ سي دي درايوري وجود نداشت اگر من بخواهم يك ويندوز جديد نصب كنم آيا نيازي به سي دي درايور سخت افزارها نمي باشد

saman_rm
16-10-2010, 23:00
با سلام 1- من یك لب تاب سونی دارم مدل cw 26 با گارانتی ایران رهجو گرفتم كه سیستم عامل آن ویندوز سون است و می خواستم در كنار ویندوز سون یك ویندوز xp هم داخل لب تابم داشته باشم كه هر كاری كردم نشد و در وسط نصب این ارور را داد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید من ورژنهای مختلف ویندوز xp رو امتحان كردم كه باز هم نصب نشد و حتی ویندوز ویستا هم نصب نشد
لطفا من را راهنمایی كنید كه چكار كنم تا بتونم یك ویندوز xp در كنار ویندوز سون داشته باشم
با تشكر

سلام من هم دقیقا همین مشکل را دارم ولی با توشیبا مدل p505-s8980 satellite

biostar
16-10-2010, 23:24
دوستان این آموزش برای لپتاپ ها با پردازنده های جدید core i نیست !

saman_rm
16-10-2010, 23:36
سلام من هم دقیقا همین مشکل را دارم ولی با توشیبا مدل p505-s8980 satellite

سلام من همین الان مشکلم حل شد رفتم تو بایوس یه جا نوشته بود ساتا مود اونروبه کمپتیبل تغییر دادم درست شد الان هم اخرای نصب xp هستم.

tiyam 01
24-10-2010, 21:25
دوستان این آموزش برای لپتاپ ها با پردازنده های جدید core i نیست !

core i3 مشکلی با ویندوز اکس پی نداره. نصب نشدن ویندوز اکس پی روی لپ تاپ های جدید به خاطر کنترلر ساتا هست.

تو فوروم tomshardware هم بحث شده

Can we install xp on core i3 processor

چند تا از جواب هایی که دادن
موقع نصب ویندوز ایکس پی ارور 0x0000007E(0xC0000005,0XF3B8D66,0XF78DIEA0,0XF78D1 B9C) رو میده

جواب دادن به این آدرس ها برید

یا
There is no compatibility issue. Just go to BIOS and change Sata settings to ATA then only Windows XP install and Run....

Nima_Arian
26-10-2010, 10:44
سلام دوستان.من میخوام یه لپ تاپ بخرم اما قبلش دوست دارم در خصوص مشخصات هر لپ تاپ اطلاعاتی داشته باشم. حداقل بدونم وقتی یه سری مشخصاتو بهم میدن معنیش چیه مثلا
CORE I5-2.4-520M
4gb ddr3
500 hdd
ATI 5650 1G UP 2.9GB
یا چیزی شبیه اینا.ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن.

abbas_dante2oo8
02-11-2010, 19:23
سلام دوستان
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم اما من درایور های اکس پی لب تاب msi cr420 رو چجوری بدست بیارم و از کجا بفهمم که هاردم چجوریه و کلا بجز درایورهای مربوط به ویندوز چه چیزای دیگه ایی لازم هست؟؟
مثلا من نمیدونم نوع چیپست لب تابم چیه و کلا مباحث فنی اون!!
باتشکر

babolsarcity
03-11-2010, 10:14
سلام خسته نباشید
با نصب xp روی 1545 دل مشکل ارور صفحه آبی (نشناختن هارد) دارم
فایل هایی که تو صفحه اول معرفی شده لینک هاش دیگه کار نمی کنه
اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید

Help118
09-11-2010, 01:15
سلام خسته نباشید
با نصب xp روی 1545 دل مشکل ارور صفحه آبی (نشناختن هارد) دارم
فایل هایی که تو صفحه اول معرفی شده لینک هاش دیگه کار نمی کنه
اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید
اگه ویستا و ایکس پی رو باهم میخوای بهترین و ساده ترین راه استفاده از سی دی نصب اکس پی ساتا ادیشن هستش که کارتو حل میکنه که بیرون هم میفروشن ولی اگه میخوای فقط اکس پی داشته باشی برو به قسمت ست آپ بایوس لپ تای و گزینه SATA AS رو مثلا IDE بکن

بهنازی
24-11-2010, 19:44
ایسر 5741 ci5 چجوری میتونم اکس پی نصب کنم

H@mid-Vista
25-11-2010, 10:09
ایسر 5741 ci5 چجوری میتونم اکس پی نصب کنم

در تاپیك دیگری كه زدین توضیح دادم مشكل بایوس هست نه سی پی یو كور ای 5
بایوس باید اكس پی ساپورت باشه

بهنازی
25-11-2010, 11:40
ممنونم متوجه نشد الان میشه روی این اکس پی نصب میشه یا نه ؟چسکار باید بکنم

بهنازی
25-11-2010, 11:50

بهنازی
25-11-2010, 11:59

بهنازی
25-11-2010, 12:06

diako1984
27-11-2010, 13:45
سلام
آقا دمت گرم .
یه سوال: من sony vpccw21fx دارم نمی دونم AHCI intel Matrix Storage Manager یا RAID intel Matrix Storage Manager رو دان کنم ؟ و میشه بگید چجوری میشه فهمید؟ واسهxp 32:11:

alenkita
04-12-2010, 07:29
آقا یه سی دی winxp نیست که همه درایورهای لب تاب ها رو رو خودش داشته باشه

parsnia
04-12-2010, 17:10
ضمن عرض ادب خدمت دوستان

من يك لب تاپ سوني دارم كه ويندوز 7 داشت و توسط برنامه پارتيشن مجيك پارتيشن بندي كردم چون فقط يك درايو داشت. بهر حال توسط سي دي هاي لرد درايو C را فرمت كردم . وقتي كه مي خواستم ويندوز XP را نصب كن بد از طي كردن مراحل اوليه نصب پيغام مرگ مي دهد البته به مرحله پارتيشن بندي در زمان نصب ويندوز نمي رسد و با توجه به صفحات اوليه اين پست متوجه شدم كه بايد در قسمت ستاپ تنظيماتي را انجام دهم سئوال اينجاست كه نمي دانم به چه صورت وارد ستاپ شوم چون در لب تاپ هاي قديمي و يا ‍ PC ها با زدن دكمه Delete مي توان وارد ستاپ شد ممنون مي شوم بنده را راهنمائي فرمائيد.
با تشكر محمد

parsnia
04-12-2010, 17:52
خسته نباشيد دوستان

mohsensadjadi
14-12-2010, 11:50
باسلام خدمت دوستان عزيز
من يك لپ تاپ توشيبا دارم كه روي آن ويندوز را با نرم افزار اكرونيز Recovery كردم ، اما در زمان بالا آمدن همان مشكل نشناختن هارد AHCI دارد . لطفاً بفرماييد فايلهاي درايور ACHI را در كدام فولدر ويندوز كپي كنم تا ويندوز بالا بيايد ؟؟؟
متشكرم

nemesis
14-12-2010, 20:08
مخواستم بدونم Dell 1525 هم باید دیسکت شناسایی هارد داشته باشه یا میشه مثل Dell1520 راحت XP نصب کرد

اگه از برنامه VMware استفاده بشه باز هم نیازه که دیسکت شناسایی هارد داشته باشیم ؟

omid-p30
17-12-2010, 14:55
سلام.

من ویندوزی که اینجا معرفی شده رو میتونم روی dell inspiron 1520 نصب کنم ؟

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون در این تاپیک گفته شده بود که گویا با این مدل لپتاپپ مشکلی نیست و میشه از سی دی نصب دسکتاپ برای لپتاپ هم استفاده کرد. فقط گفته بود باید یکجا یک تغییری رو ایجاد کرد تا نصب بشه که نفهمیدم چی رو میگه.

لطفا بگید که میتونم ویندوز گفته شده رو روی لپتاپم نصب کنم یا نه و اگر آره باید چه تنظیماتی رو در کجا انجام بدم ؟

hamidmyway
20-12-2010, 02:30
این روش روی سونی مدل cw21fx جواب میده

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

سلام و خسته نباشید لب تاب سونی مدل cw21fx دارم میخوام ویندوز xp نصب کنم اگه اموزش کامل رو محبت کنید ممنون میشم الان چند ماه هست دارم میخوام xp نصب کنم نمیشه هاردو نمیشناسه بازم ممنون

---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------

سلام و خسته نباشید لب تاب سونی مدل cw21fx دارم میخوام ویندوز xp نصب کنم اگه اموزش کامل رو محبت کنید ممنون میشم الان چند ماه هست دارم میخوام xp نصب کنم نمیشه هاردو نمیشناسه بازم ممنون

jabera
31-12-2010, 00:17
سلام
میدونم اینجا جای سوال نیست--ولی بهترین کمک را افراد با تجربه این تاپیک میتوانند بکنند
من یه لپتاپ میخوام که فقط بشه رویش ویندوز ایکس پی نصب کنم(برای حسابداری نیاز دارم)
حتما هم درایورهاش کامل موجود باشه

چه مدلی بردارم که به این مشکلات برنخورم؟؟؟؟؟

اصلا این مشکل مربوط به چیست؟؟؟؟؟(من شنیدم سی پی یو های سری i این مشکل را دارند--درسته؟؟؟؟)
البته مشکل که نیست--ولی محدودیت که هست!!!!!

میشه چند مدل معرفی کنید؟؟؟؟
ممنون

jabera
03-01-2011, 11:59
سلام
میدونم اینجا جای سوال نیست--ولی بهترین کمک را افراد با تجربه این تاپیک میتوانند بکنند
من یه لپتاپ میخوام که فقط بشه رویش ویندوز ایکس پی نصب کنم(برای حسابداری نیاز دارم)
حتما هم درایورهاش کامل موجود باشه

چه مدلی بردارم که به این مشکلات برنخورم؟؟؟؟؟

اصلا این مشکل مربوط به چیست؟؟؟؟؟(من شنیدم سی پی یو های سری i این مشکل را دارند--درسته؟؟؟؟)
البته مشکل که نیست--ولی محدودیت که هست!!!!!

میشه چند مدل معرفی کنید؟؟؟؟
ممنون

هیچ کسی به ما جواب نمیده!؟!!؟؟

sinaset
08-01-2011, 19:38
سلام دوستان
ببخشید دوستان یک سوال داشتم
من یک لب تاپ دارم که ماله یکی از دوستانمه، و متاسفانه لب تاپ در حال حاضر پیش دوست نیست که بتونم اطلاعات مورد نیاز رو ازش بگیرم
مدل لب تاپ sony vaio pcg 61411l یا VPCCW26FXW
من الان یک سوال دارم ، موقعه که نرم افزار nLite اجرا می کنم در قسمتی که مدله textmode driver را از ما می خواهد (با توجه به مدل لب تاپ) من باید چه گزینه را انتخاب کنم !؟
(یک تصویر از صفحه مورد نظر)

باتشکر :11:

خبات
09-01-2011, 01:43
سلام دوستان
من یک لب تاپ دارم که ماله یکی از دوستانمه، و متاسفانه لب تاپ در حال حاضر پیش دوست نیست که بتونم اطلاعات مورد نیاز رو ازش بگیرم
من الان یک سوال دارم ، موقعه که نرم افزار nLite اجرا می کنم در قسمتی که مدله textmode driver را از ما می خواهد (با توجه به مدل لب تاپ) من باید چه گزینه را انتخاب کنم !؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکر :11:
اینا واسه JMicron textmode drivers

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا هرچی دستت افتاد بریز!:13:
برو اینجا واسه وایو خیلی درایور داره

syamak790
09-01-2011, 16:20
سلام

با تشکر از همه دوستانی که زحمت این تاپیک رو کشیدن مخصوصا REGISTERED USER که الان ...

در حال نصب روی سری SR سونی

---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

سلام دوستان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکر :11:

واسه اینکه به مشکل برنخوری همرو انتخاب کن ( shift + downarrow ) یا ( ctrl+any file )
بعدش هم ok

daryanavard
30-01-2011, 17:59
با سلام من یک dell studio 1558 دارم که هر کاری کردم نتونستم ایکس پی روش نصب کنم چند تا هم ویندوز با nlite درست کردم باز هم نشد ارور acpi.sys لطفا یک نفر راهنمایی کنه
ِDELL STUDIO 1558
CPU : core i7 Q740 -173Ghz
RAM :8GB DDR3
VGA : ATI mMobility Radeon HD 5400
HDD;500 GB

Unknown051
31-01-2011, 15:27
سلام
ممنون
با اجازت دخیرش کردم :40:

panther99
07-02-2011, 15:04
دوستان من میخوام رو یه لپ تاپ که ویستا داره الان ، XP نصب کنم . یعنی ایکس پی رو جایگزین ویستا کنم . چی کار باید کنم ؟؟؟؟؟ ممنون . :11:

teknosys
07-02-2011, 18:47
دوستان من میخوام رو یه لپ تاپ که ویستا داره الان ، XP نصب کنم . یعنی ایکس پی رو جایگزین ویستا کنم . چی کار باید کنم ؟؟؟؟؟ ممنون . :11:

سلام دوست عزیز

اول اینکه به نظر من شما ویندوز ویستا اگه مادر هست رو حذف نکن. میتونی xp رو کنارش نصب کنی.

ولی اگه نخوای باید اول تو سایت لپ تاپت چک کنی که درایورهای xp هست یا نه؟ اگه نباشه پیشنهاد میکنم xp نصب نکن . چون اونوقت باید درایورها رو دستی از اینور و اونور دانلود کنی که کار عاقلانه ای نیست و ممکنه به سیستمت صدمه بزنه. ولی اگه درایور xp تو سایت بود حتما چک کن که کامل باشن یا حداقل اونایی که نیاز داری باشن . بعد بیا رو تعویض ویندوز که راحته و فرقی با نصب ویندوز رو سیستم های دیگه نداره . اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم. موفق باشین!!!!

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

با سلام من یک dell studio 1558 دارم که هر کاری کردم نتونستم ایکس پی روش نصب کنم چند تا هم ویندوز با nlite درست کردم باز هم نشد ارور acpi.sys لطفا یک نفر راهنمایی کنه
ِDELL STUDIO 1558
CPU : core i7 Q740 -173Ghz
RAM :8GB DDR3
VGA : ATI mMobility Radeon HD 5400
HDD;500 GB

سلام دوست عزیز

شما میتونید nlite رو کنار بزاری و یه سی دی Windows XP Student Edition که به ویندوز SATA2 Support هم معروفه بگیری و نصب کنی. احتمال میدم از nlite درست استفاده نمیکنی. اگه سوالی بود در خدمتم.
موفق باشین!!!

panther99
08-02-2011, 01:53
ممنون . یعنی دقیقا مثل نصی ویندوز xp هست و هیچ فرقی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تنظیمات خاصی نداره ؟!!!

teknosys
09-02-2011, 16:18
ممنون . یعنی دقیقا مثل نصی ویندوز xp هست و هیچ فرقی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تنظیمات خاصی نداره ؟!!!

سلام
به دلیل اینکه شما مدل لپ تاپ رو نفرمودین نمیدونم آیا SATA2 هستی یا نه؟ برای این کار لطفا مدل لپ تاپتون رو ذکر کنید! تا بعد تنظیمات و لوازم مورد نیاز رو توضیح بدم . ولی بعضی لپ تاپ های دارای ویستا بدون تنظیمات xp روشون نصب میشه ! مدل رو بگین تا بعدا ادامه بدم!

f_a_r_i_d
12-02-2011, 20:09
من لپ تاپ asus n61jq دارم
ویندوز 7 ، 64 بیت اورجینال داره
بعضی برنامه های مورد نیازمو باز نمیکنه
چه طور می تونم یه ویندوز 32 بیتی (xp) بریزم یا کاری کنم که این برنامه ها بالا بیاد؟

dcrtrv
22-02-2011, 20:30
با سلام
من لپ تاپ سونی مدل vpc-eb2ufx/bi دارم .که روش ویندوز 7 نصبه. بخوام xp نصب کنم باید چه درایوری رو دانلود کنم؟
مرسی

fdsacxz
24-02-2011, 19:00
لپ تاپ hp مدل 4520s دارم روش نصب و چيپست و... را نميدانم مي خواهم ويندوز xp رويش نصب كنم لطفا راهنمايي بفرماييد

Help118
13-03-2011, 17:44
لپ تاپ دوستم دل اینسپایرون n4030 هستش من به اینجا مراجعه کردم

ولی نتونستم درایور ساتا رو برای ایکس پی دانلود کنم چون اصلا ساپورت واسه اکس پی نداره چه باید کرد؟

pcsoft
15-03-2011, 09:14
سلام خسته نباشید...
لپ تاپ من Lenovo Y560 هست و توی Setup گزینه IDE Mode رو زدم که XP نصب شد.
ولی حالا درایورهای لپ تاپم که واسه AHCI هستش روی این IDE نصب نمی شه!
درایورهای IDE رو از کجا بگیرم؟

sozuki7
19-03-2011, 08:13
سلام
یک لپ تاپ بهم رسید هر کاری میکنم اکس پی نصب نمیشه البته سرویس پک 3از بازار گرفتم نوشته با دریوای ساتا اون نصب میشه ولی من چون خوشم نمیاد از سرویس پک3 میخوام سرویس پک2 نصب کنم
میشه فایل این بهم بدید

البته یک فایل گرفتمICH9M-EM_SATA_AHCI_Controllerولی جواب نداد بهم باز ارور میزنه و صفحه ابی میاد موقع نصب
گرفتار شدم

p1k1a
26-03-2011, 15:13
یه سوال دارم که رو لپ تاپ hp که از قبل ویندوز xp روش نصب بوده ممکنه که موقع نصب ویندوز xp هارد شناسایی نشه و ارور داشته باشه؟؟

teknosys
26-03-2011, 19:43
سلام

به مدلش بستگی داره. مدلش رو بگین مشخص میشه.

موفق باشین.

p1k1a
27-03-2011, 09:33
سلام

به مدلش بستگی داره. مدلش رو بگین مشخص میشه.

موفق باشین.
سلام. اگه منظورت من بودم باید بگم لپ تاپ مال خودم نیست و برای یه 7 سال پیشی هست صاحبش ازم خواسته بیام واسش ویندوز نصب کنم و حالا نمیدونم نصب ویندوز روی این لپ تاپ hp که برای 7 سال پیش عین pc هست یا فرق میکنه؟

p30vvorld
27-03-2011, 10:43
سلام به همه .. .
دقت کنید دوستان : اکثر لپ تاپ های که ویندوز 7 دارن اگر XP نصب کنید احتمال 90% درایور براش نیست . ولی در کل برای نصب ویندوز XP روی لپ تاپ های که 7 دارن باید دستگاه رو restart کنید و هنگام بالا اومدن کلید F2 رو فشار بید تا وارد بایوس بشید . بعد اونجا حالت هارد رو به AHCI MODE تغییر بیدن . و بعد ذخیره و خروج .

با تشکر : محمد نوروزی

tanhae1
30-03-2011, 23:52
اوکی ... خوب شما می بایست این پک رو نصب کنید و ببینید کجا نصب میشه و بعد درایورها را از محل نصب بیرون بکشید...

بسیار خوب ... میتونید از این پک اصلاحی نیز استفاده کنید برای نوت بوک های توشیبا :

Intel Matrix Storage Manager for Windows Vista/XP

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدان شالله مشکلتون حل میشه

با سلام
می خواهم بدانم که آیا پک اصلاحی بالا بر روی نوتبوک توشیبا Satellite L455D-S5976 هم کار می کنه یا نه؟
لطفا جوابم را بدهید.
با تشکر

Enter
02-04-2011, 13:24
سلام خدمت دوستان بنده یه ویندوز اکس پی (ویندوز مجموعه نرم افزاری کینگ 2011) رو شروع کردم به نصب کردن کامل نصب میشه وقتی آخرین ریستارت رو اتوماتیک انجام میده تا وارد ویندوز بشه بعد از لوگوی Windows Profesional برای 1 ثانیه صفحه آبی رنگی میاد و ویندوز ریستارت میشه باز دوباره همون لوگو میاد دوباره ریستارت میشه مشکل از کجا مستونه باشه؟؟؟

tanhae1
03-04-2011, 13:57
سلام خدمت دوستان بنده یه ویندوز اکس پی (ویندوز مجموعه نرم افزاری کینگ 2011) رو شروع کردم به نصب کردن کامل نصب میشه وقتی آخرین ریستارت رو اتوماتیک انجام میده تا وارد ویندوز بشه بعد از لوگوی Windows Profesional برای 1 ثانیه صفحه آبی رنگی میاد و ویندوز ریستارت میشه باز دوباره همون لوگو میاد دوباره ریستارت میشه مشکل از کجا مستونه باشه؟؟؟

سلام

ورژن دیگری از ویندوز ایکس پی (سرویس پک 2 یا سرویس پک 3 ) را هم امتحان کن شاید درست بشه .
ممکنه ویندوزی که داری نصب می کنی با شناختن هارد سیستمتان مشکل داشته باشد. چون اکثرا اون صفحه آبی که گفتی موقعی میاد که هارد را درست نشناخته باشد.
همچنین ممکنه که مین شما به آپدیت نیاز داشته باشد.

danyel
20-04-2011, 11:58
دوستانی که دنبال درایور برای لپتاپشون هتند:
Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows XP
• Windows Vista/Windows Server 2008
• Windows 7/Windows Server 2010

Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows 7 x64/Windows Server 2010 x64

Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows Vista/Windows Server 2008
• Windows Vista x64/Windows Server 2008 x64

Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows XP
• Windows Server 2003
• Windows Vista/Windows Server 2008
• Windows 7/Windows Server 2010

Intel Corporation. Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows 7/Windows Server 2010
• Windows 7 x64/Windows Server 2010 x64

Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows 7 x64/Windows Server 2010 x64

Micro-Star Int'l Co.,Ltd. Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows 7/Windows Server 2010

Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows 7/Windows Server 2010

Intel Corporation Storage Device Driver 08/05/2009 • Windows 7/Windows Server 2010

لینک:

sk8ter
28-04-2011, 21:35

دقیقا منم از همون ویندوز کینگ استفاده کردم و همین مشکل را داشتم
ولی توی تنظیمات بایوس تو قسمت Advanced اونجایی که مربوط به کانفیگ کردن هارد هست
به جای SATA
IDE را انتخاب کردم بعد دوباره با همونDV ویندوز از اول نصب کردم
و درست شد
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم و اینکه نمیتونم بوت لودر سون را دوباره راه بندازم
وقتی با سون بوت مبشم و می خوام ریبیر کنم ارور میده که این ویرژن با اون ویرژن نمیخوره

کسی میدونه حالا چکار باید کرد که بشه سون را بالا اورد؟؟؟؟؟

"_"
23-05-2011, 03:38
دوستان لطفا کمک کنید
من یه ACER extensa 4230 دارم
میخوام ویندوز xp نصب کنم طبق روش شما رفتم اما این پیغام میاد
INF file txtsetup.sif is corrupt or missing.status 478272 setup connut continue.press any key to exit
لطفا راهنمایی کنید
درایو های SATA AHCI Driver-F6 Floppy رو هم از سایت ایسر گرفتم

omid.taeb
04-06-2011, 13:30
چطور در ويندوز هايي كهدر بازار هست و مخصوص لپتا پ فروخته مي شود و به بوت ايبل آن اضافه نمي كنند ؟

s_k_t
11-06-2011, 19:16
سلام
من HP-DV6-6090ee دارم
از کدوم درایور استفاده کنم؟
متشکرم

s_k_t
11-06-2011, 19:26
راستی Windows XP Student Edition هم جواب نداد و ارور acpi.sys میده
متشکر میشم کامل راهنمایی کنید
انشالله راه بیوفته پیشه آقا امام رضا دعاتون میکنم