مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage
REGISTERED USER
18-11-2008, 00:38
SONY -vgn-fw170j
intel ich9m فكر ميكنم بايد برايش استفاده كنم ولي فقط فايل exe پيدا ميكنم .تا الان دوبار امتحان كردم ولي نشد و ارور داد زمان نصب.از ايكس پي مجموعه لرد 2008 استفاده ميكنم(64 بيتي است ديگر؟) ميشود دقيقا لينك اون چيزي كه بايد به ويندوز اضافه كنم معرفي نماييد؟
ERROR:
iaStor.sys is corrupted
پانوشت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين لينك جواب مرا ميدهد؟ چطوري به ان لايت فرمت exe را بدهم؟ (داد نزن فقط دي: )
پانوشت 2: چرا همه اين درايورها را در پست اول لينكش را قرار نميدهيد به همراه مدلهاي لب تاپهاي مرتبط با اون. اينجوري حداقل كسي كه پست يك را خوانده قوت قلب ميگيرد كه درست انتخاب كرده لينك را
======================
ضمنا تنظيمات بايوس اين مدل را كه با اف2 وارد شدم خيلي خلوت ديدم فقط بوت داشت و يوزر پس و خروج
يك سوال حاشيه اي: با نرم افزارهاي ورتيكال ماشين نميشود يك ايكس پي در دل ويستا درست كرد براي لب تاپ كه برنامه نصب بشود؟
سلام
1- اون فرمت Exe باید نصب یا extract توسط نرم افزار winrar بشه تا بشه به فایلهای داخلش دسترسی داشت
2- مجموعه لرد 2008 دو تا دی وی دی بوت XP داره ... فکر کنم دیسک 3 نسخه 32بیتی و دیسک 6 ، 64 بیتی داره ... باید فایلهای ویندوز رو ارز در بیارید و بعد فایلهای sys و inf توی اون exe که استخراج شده رو پیوست کنید
3- ببینید برند لپ تاپ توی این قضیه اصلا مهم نیست . چون چیپست کنترلر اون هارد رو میشناسونه نه چیز دیگر ... من هم لینک آخرین پک چیپست ها رو دادم که برای همه لپ تاپ های توی بازار و ریلیز شده تا الان کاربرد داره. حالا چه نیازی تک تک بزاریم سونی و ... ؟ لقمه رو بپیچونیم برای چی ؟
4- سونی تنظیمات بوتش بسیار ساده است و اصلا گزینه هایی نداره که بتونید دستکاری کنید. توی آموزش هم دقت می کردید گفته بودم بعضی مدل ها این قابلیت رو ندارند :13:
5- VM ها رو تا بحال کار نکردم ... شما به عنوان اولین نفر تست کنی و بیای نتیجه رو اینجا بگی عالیه :10:
REGISTERED USER
18-11-2008, 00:43
سلام محمد جان ....
بزار اول یه تشکر تپل مپل بابت آموزشهای کامل ، و قابل فهم برای کاربران آماتور ( مثل خودم ) که می زاری کنم .
یه تشکر مخصوص هم به خاطر آموزش حل مشکل بوت ویندوز xp & vista . دستت مر30
====================
آقا من واسه نصب ویندوز xp تو ستاپ سیستم AHCI رو به ATA تغییر دادم . و دیگه به نصب xp گیر نداد . و نیاز نشد که از این آموزش استفاده کنم و الان هردو ویندوز xp & vista رو در کنار هم بدون مشکل دارم .
راستی وقتی که می خواستم AHCI رو به ATA تغییر بدم بهم پیغام داد که اول باید flash chash madule رو غیر فعال کنم . منم این مازو کردم . به نظر شما ، در کل کار من درست بود یا اینکه اشتباست ؟؟؟؟ تغییر AHCI رو به ATA از این قسمت مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
============ یه عکس از مراحل کارم گزاشتم ============
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم
تنها مشکلی که ممکنه ایجاد بکنه اینه که ویندوز XP بالا نیاد و برای ادامه و ورود باید چند مرحله ری استارت انجام بدید . تست کنید اگر مشکلی پیش اومد به حالت قبل باز گردانید. خطری نداره
REGISTERED USER
18-11-2008, 00:53
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بخصوص جناب محمد خان عزیز که راهنماییش خیلی به من کمک کرد
همون جور که قبلا گفته بودم من یه لپ تاپ مدل CS110E sony vaio دارم.روش ویستا نصب بود و با کمی سعی تونستم اکس پی هم روش نصب کنم البته با استفاده از مطالب بسیار مفید محمد خان. .با توجه به اینکه سری CS جدیدترین سری لپ تاپ سونی هست در دانلود درایور های Downgrade به XP کمی با مشکل مواجه شدم ولی بالاخره تمامی درایور ها رو دانلود و نصب کردم و همه قابلیت ها رو فعال کردم حتی کلید های Fn رو.فقط الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو با XP بالا میارم و یک CDیا DVD رو در درایو قرار میدم حدودا 15 یا 20 دقیقه با درایو دی وی دی کار میکنم یک دفعه وسط کار سیستم کرش میکنه و مجبورم به صورت دستی لپ تاپ رو رستارت کنم.مشکل از اینجاست که در حین کار یکدفعه درایو Undetected میشه و کلا در My Computer آیکون DVD-RAM ناپدید میشه و وجود نداره ولی وقتی restart میشه دوباره شناسایی میشه و به خوبی کار میکنه.گفتم شاید lمشکل سخت افزاری باشه ولی دیدم روی ویستا بدون هیچ مشکلی ساعت ها کار میکنه.بعدا متوجه شدم احتمالا باید درایو دی وی دیش SATA باشه(که البته با توجه به اینکه هاردش هم SATA بود درایورهاشو نصب کردم حتی تنظیمات SATA در رجیستری رو هم درست کردم) و دیدم وقتی در Intel Matrix storage console (که برنامه ای هست که هنگام نصب درایورهاش نصب میشه) روی چک کردن سخت افزارهای SATA کلیک میکنم و Rescan میکنم درست میشه و DVD-RAM رو DETECT میکنه , و همزمان با پیدا کردن درایو اون بالونی که در عکس میبینید هم ظاهر میشه ولی ممکنه دوباره همین مشکل بعد از چند دقیقه بوجود بیاد.عکسش رو هم در زیر میزارم.لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟درایوری چیزی هست که با نصبش این مشکل حل بشه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید:)
عکست خوب اپلود نشده مشخص نیست چیه...
فکر نکنم مشکل از دانگرید کردن باشه . اگر الان کار میده تمام قسمت های لپ تاپ مشکلی نداره و ویندوز سالمه . احتمال داره مشکل از جایی دیگه مثل رم یا سی پی یو باشه که عامل ایجاد هنگ و کرش هستند
بهتره حالا که اپدیت کردی intel inf utility رو برای نوع چیپست ات و همچنین نوع ویندوز XP و جدیدترین ورژنش رو از اینتل بگیری و آپدیت کنی . اگر مشکل از تداخل IRQ ها باشه تا حدودی قابل رفع هست :10:
سلام محمد جان
مگه اين فايل رو نبايد نصب كنيم
Intel(R) Matrix Storage Manager
؟
ارور ميده.نصب نميشه؟
mahmoodrm
18-11-2008, 09:02
ممنون محمد جان.من عکس رو دوباره اپلود کردم.ایندفعه لینکشو میزارم.این هم لینکش: لطف کن یه نگاهی بهش بکن.
من هم اول فکر کردم شاید برای اکس پی مشکل پیش اومده و عوضش کردم ولی مشکل هنوز وجود داره.فکر نمیکنم عامل کرش از رم یا سی پی یو باشه علتش اینه که وقتی از درایو DVD-RAM چیزی رو اجرا کردم (مثلا Setup یک برنامه)و دارم با DVD-RAM کار میکنم یکدفعه درایو از کار میوفته در وسط کار و مسلم هست که از کار افتادن درایو در مثلا وسط اجرای ستاپ یک برنامه در حال نصب باعث اون کرشی میشه که ذکر کردم و جز با Restart دستی درست نمیشه.
البته وقتی هیچ کاری با لپ تاپ انجام نمیدم و فقط روشن هستش گاهی برمیگردم و میبینم باز درایو DVD-RAM از کار افتاده ولی در این حالت میتونم درستش کنم و کرش نکرده و وقتی در Intel Matrix storage Center روی Rescan for plug and play Device کلیک میکنم بلافاصله DVD-RAM رو پیدا میکنه و میشناسه و به MY Computer اضافه میشه.اون بالون هم ظاهر میشه و پیغام زیر رو میده:
A Storage device was connected.if this device is a port multiplier,only port 0 of the port multiplier will be active
این فایلی هم که فرمودی الان میگیرم و نصب میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم
pedram_ashena
18-11-2008, 13:06
سلام
1- اون فرمت Exe باید نصب یا extract توسط نرم افزار winrar بشه تا بشه به فایلهای داخلش دسترسی داشت
5- VM ها رو تا بحال کار نکردم ... شما به عنوان اولین نفر تست کنی و بیای نتیجه رو اینجا بگی عالیه :10:
وين رر نميتواند فرمت exe را اكستركت كند .و اگر نصب را هم بزنم معلوم نيست كجا ميرود نصب ميكند.
امتحان كردم و موفق بود.توانستم ايكس پي را در دل ويستا داشته باشم و همه درايوها را هم ميشناسد
محمد جان يك نگاه به اين دو مقايسه من بنداز:
من هم همچین مشکلی دارم!!!!!
مدل لپ تاپم هستش:HP pavilion dv6000
تمام رهنمود های شما رو انجام دادم ولی بازم نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
جواب از شما:
برای سری 6000 اچ پی از این درایور استفاده کنید :
کد:
این پک رو نصب کن ... فایلهای توی مسیر c:\swsetup\SP37005 را به عنوان درایور استفاده کن ... مشکلت حل میشه
یعنی در بخش انتخاب single درایور فایل iastor.inf را انتخاب کن
نتیجه رو بگو ... من تست کردم و باز هم جواب داد
سلام.تشکر بسیار بسیار زیاد. کار کرد. خیلی هم حال کردم. خدا اجرت رو بدهد. ولی یه مشکل کوچیک داشتم که می دونم این جا جاش نیست ولی گفتم که مطرح کنم. من درایورهای لپ تاپم رو دانلود کردم(البته مثل اینکه از خودش نبود و نوع Cto رو دانلود کردم) که کار نکرد. و درایورهایی هم که واسه ویستا قبلا داشت که مسلما روش جواب نمی ده!!!
حالا شما چه هدایت می فرمایید.
باز هم تشکر
از اینجا فایل های مورد میاز را دانلود کنید :
Intel® 965 Express Chipset Family
يك فايل حدود 700 كيلوبايتي بود كه در اون فايل SP37005 در آدرس c:\swsetup\SP37005 نصب ميشد كه با نقل شما ميشد در بخش single فایل iastor.inf را انتخاب کرد
اما در راهنمايي دوم شما به دوستمون(كه منم شامل اين دسته ام:hp dv5 1135)
شما در آدرسي كه داديد دو فايل قرار داره كه حجم يكي 6 مگ و يكي 21 مگ هست(كه قابل مقايسه با 700 كيلو بايت نيست.كه بعد از نصب در آدرس c:\swsetup حدود 2 گيگ حجم ميگيره) كه من هر دو فايل رو نصب كردم و در آدرس c:\swsetup كلي فايل ديگه هم نصب كرد اما به جاي c:\swsetup\SP37005 اين آدرس به وجود اومده بود c:\swsetup\sp39157 كه ديگه خبري از فايل iastor.inf نبود
فقط يك فايل ستاپ به نام HP Active Support Library وجود داشت كه ظاهرا قابل نصب نبود
حالا اين نتيجه بررسي هاي من و موندم چه كنم و منتظر راهنمايي هاي شما دوست دلسوز هستم
خدا اجرت بده-يا علي
تمام كارهاي رو مثل اين دوستمون انجام دادم
این پک رو نصب کن ... فایلهای توی مسیر c:\swsetup\SP37005 را به عنوان درایور استفاده کن ... مشکلت حل میشه
یعنی در بخش انتخاب single درایور فایل iastor.inf را انتخاب کن
ولي جواب نگرفتم
نميدونم براي شما چه شكليه
ولي براي من blue page هست
يعني وارد اون صفحه اول xp ميشه و تقريبا بعد از 30 ثانيه بعد از نوشتن windows starting(فكر كنم همين جاست كه ميخواد هارد رو چك كنه) با صفحه آبي معروف روبرو ميشم وسيستم ريست يا گير ميكنه
حالا هم واقعا موندم.چون واقعا همه مطالب رو خوندم و همه راه ها رو رفتم اما ...
با سلام
من هم مشکل bahahs دارم با این تفاوت که وقتی از سی دی که با برنامه nlite استفاده می کنم کلیه مراحل تا انتخاب پارتیششن نصب درست پیش می رود زمانی که پارتیشن را انتخاب می کنم پیغام میده که نمیتونم به cd دسترسی داشته باشم. اینتر بزنید تا دوباره سعی کنم یا F3 را بزنید تا خارج شم . و یا ویندوز را بر روی هارد کپی کتید.
و وقتی cd ویندوز دیگه ای داخل DVD rom می زارم همون پیغام دوستمون bahahs را می دهد.
لازم به ذکر است مدل لپ تاب من سونی VGN-FW190 می باشد. مدل چیپست هم Intel ICH9M هست
لطفا مرا راهنمایی کنید.
mahmoodrm
18-11-2008, 20:05
محمد خان میتونی یه راهنمایی کنی که من کدوم intel inf utilities رو باید بگیرم؟با توجه به مدل چیپست من نتونستم چیزی پیدا کنم.چیپستش این هستش:
mobile board: Mobile Intel GM45 Express
chipset: intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
ممنون
mahmoodrm
18-11-2008, 21:56
تمام كارهاي رو مثل اين دوستمون انجام دادم
ولي جواب نگرفتم
نميدونم براي شما چه شكليه
ولي براي من blue page هست
يعني وارد اون صفحه اول xp ميشه و تقريبا بعد از 30 ثانيه بعد از نوشتن windows starting(فكر كنم همين جاست كه ميخواد هارد رو چك كنه) با صفحه آبي معروف روبرو ميشم وسيستم ريست يا گير ميكنه
حالا هم واقعا موندم.چون واقعا همه مطالب رو خوندم و همه راه ها رو رفتم اما ...
دوست عزیز شما حتما درایورهای SATA رو به طرز صحیح به ویندوزی که با NLite ساختی اضافه نکردی چون من هم دقیقا همین صفحه برام میومد (blue Screen)و اخطار میداد که برای جلوگیری از صدمه دیدن سخت افزار کامپیوتر رو Shutdown میکنه که البته با درست کردن اون سی دی و اضافه کردن درایورهای ساتا دیگه این صفحه برام ظاهر نشد و خیلی راحت اکس پی رو نصب کردم.مدل لپ تاپ من هم سونی CS هست و مانند FW جدیده
دوست عزیز شما حتما درایورهای SATA رو به طرز صحیح به ویندوزی که با NLite ساختی اضافه نکردی چون من هم دقیقا همین صفحه برام میومد (blue Screen)و اخطار میداد که برای جلوگیری از صدمه دیدن سخت افزار کامپیوتر رو Shutdown میکنه که البته با درست کردن اون سی دی و اضافه کردن درایورهای ساتا دیگه این صفحه برام ظاهر نشد و خیلی راحت اکس پی رو نصب کردم.مدل لپ تاپ من هم سونی CS هست و مانند FW جدیده
دوست عزيز
من دقيقا همون كارايي كه محمد عزيز گفتند رو انجام دادم
ميشه شما لينك ich كه استفاده كرديد رو بهم بديد؟
خيلي ممنونتون ميشم
REGISTERED USER
19-11-2008, 00:27
وقتی این ارور میاد بهتره ویندوز خودتون رو عوض کنید. توی ایران 1 میلیون نسخه XP ساختند. دلیل نمیشه شما برید و جدیدتری رو بخرید و بعد دانگرید کنید. من گفتم : نسخه سالم و clean !
و اما بحث مربوط به درایور کنترلر ، تمام درایورهایی که اینتل میزاره مطابق با لپ تاپ ها هستند. بعضی سری خاص که من هم اطلاع دقیقی ازشون ندارم به فایل های کمکی هم نیاز دارند. مثلا میبینید سری A135 توشیبا با همون درایورهای چیپست راه میفته ولی مدل دیگر از همون سری نیاز به فایلهای اضافی داره که توی سایتش قرار داده میشه ! من اشنایی کامل با این سری ها و ریزشون ندارم برای همین تنها میتونم درایور جامع رو قرار بدم که در توضیحاتشون قبل دانلود نوشته چه چیپست هایی رو ساپورت میکنه و جدیدترین فایلی که لینک دادم شامل تمامی لپ تاپ ها میشه. اگر دنبال سری خاصی هستید از نوار کناری سایت اینتل در بخش چیپست ها دنبالش باشید (حالا من قرار نبود تحت هیچ شرایطی فایل ها رو دوباره بزارم یادآوری هم کردم بعد آموزش ، چون وظیفه خود کاربر هست بره دنبالش !) ممکنه لپ تاپ شما از فناوری دیگری هم استفاده کنه ! پس دنبال اون باشید
دوستانی که سونی و اچ پی دارند این پک ها هم تست کنند ... واقعا 1000 تا پک هست . هر چی بزارم آخرش یکی میاد میگه این درایورهای من نیست ! خیر ! شما بلد نیستید !!!!
Download the ICH9M-E/M SATA AHCI drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*%20XP%20Professional&lang=eng)
برای وایوو ها میتونید در فولدرهای زیر برای هر سری که دانگرید رسمی داره دنبال درایور intel باشید :
CHIPSET DRIVER INTEL (ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/OS/XPDOWNGRADE/SR1/DRIVERS/)
و در ضمن : این آموزش برای اونهایی هست که CPU intel دارند نه AMD ! پس دقت کنید. در آینده روش هم برای AMD میزارم !
محمد عزيز خدا خيرت بده
ممنون از محبتهاي و راهنمايي هاي شما و ديگر عزيزان كه بالاخره به ثمر نشست و ما هم جواب گرفتيم(تقريبا از همين آخريه)
دوستاني كه مشابه مشكل منو داشتند از پست آخر محمد عزيز استفاده كنند
1000 درصد جواب ميگيرند.
يا حق
mahmoodrm
19-11-2008, 08:44
محمد جان ممنون از راهنمایی هایی که کردی.بسیار بسیار ممنون و متشکر.
دوست عزيز
من دقيقا همون كارايي كه محمد عزيز گفتند رو انجام دادم
ميشه شما لينك ich كه استفاده كرديد رو بهم بديد؟
خيلي ممنونتون ميشم
فکر میکنم مشکلت حل شده باشه.به هرحال اگر مشکلی بود و نیاز به اون فایل درایور داشتید اعلام کنید تا بنده پچ رو آپلود کنم و در اینجا قرار بدم تا استفاده کنید
رجيستر عزيز، من از DVD ويندوز p30world استفاده ميكنم. آيا اين ويندوز clean هست؟
اگر نيست پيشنهاد خودتون براي خريد ويندوز xp از چه شركتي است؟
دوست من
زياد به اوناش سخت نگير
فقط مطمئن باش sp3 نباشه
و اگه صد در صد خودت كارت رو درست انجام بدي مطمئن باش كه مشكلت حل ميشه
يا علي
mahmoodrm
19-11-2008, 17:07
محمد خان عکس رو تونستی ببینی؟مشکل به نظرت از کجا میتونه باشه دیگه؟با intel inf utilities هم حل نشد.درایور مربوطه رو که گفتی نصب کردم ولی همچنان اون مشکل وجود داره :(
bahahs جان
مشكل من خيلي جالبه هيچكس تا به حال بهش بر نخورده . فكر نميكنم كارم را اشتباه انجام داده باشم چون مشكل من درايور نيست چون از وان مرحله داريور ميگذره و هارد رو ميشناسه و ميخواد پارتيشن نصب ويندوز رو انتخاب كنم . بعد از اين مرحله مشكل من شروع ميشه كه ميگه به CD دسترسي نداريد.
نمي دونم واقعا تو كدوم قسمت مشكل دارم . دلم نمياد برا نصب ويندوز 30 تومن پياده شم.
mahmoodrm
19-11-2008, 17:14
سعی کن یه ویندوز اکس پی سرویس پک 2 درست حسابی گیر بیاری که اصلا ترجیحا از هیچ شرکت ایرانی ارائه شده نباشه و اسم هیچ کدوم از این شرکتها روش نباشه.من یه سرویس پک 2دارم مال سال2004 .یا هیچ نسخه ای عوضش نمیکنم.مال هر شرکت ایرانی رو استفاده کردم مشکلات چه در موقع نصب و چه بعد از نصب برام پیش اومد و برای همیشه قیدشونو زدم.درسته که تقریبا همه نسخه های موجود در ایران به نوعی دستکاری شده هستند ولی بعضی ها بسیار کمتر دستکاری شدند و مشکلات خاصی ایجاد نمیکنند.
mahmoodrm
19-11-2008, 23:05
v20 عزیز
من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم.مشکل شما احتمالا بخاطر این هست که درایو DVD/CD لپ تاپ شما هم (مثل هارد)از نوع SATA هست و مطمئنا بخاطر درست اظافه نکردن درایور ساتا به سی دی ویندوزی هست که درست کردی و به همین خاطر درایو رو در اون مرحله شناسایی نمیکنه.من فایل های مخصوص درایور ساتا رو آپلود کردم.دانلود کن و با دقت به سی دی ویندوزی که با NLite درست میکنی اضافه کن.امیدوارم مشکلت حل بشه.فایل به صورت Rar هست که بعد از Unrar کردن میتونی از فایل هاش اضافه کنی و اونها رو به سی دی وبندوز اضافه کنی.اگر جواب نداد مطمئن باش ویندوزی که استفاده کردی مشکل داره
اینم لینک دانلود درایور ساتا:
REGISTERED USER
20-11-2008, 00:25
یک سی دی بخر که معمولی باشه و هیچ تغییراتی روش نشده باشه ... حتی مال P30 هم clean نیست.
دوست عزيزم mahmoodrm مشكلم حل شد
اميدوارم در تمام مراحل زندگيت موفق و سلامت باشيد و همچين اميدوارم روزي بتوانم افتخار حل مشكل شما رو داشته باشم.
همچنين از كمك و توجه بقيه دوستان(REGISTERED USER - bahahs) هم ممنونم.
دوست عزيزم mahmoodrm مشكلم حل شد
اميدوارم در تمام مراحل زندگيت موفق و سلامت باشيد و همچين اميدوارم روزي بتوانم افتخار حل مشكل شما رو داشته باشم.
همچنين از كمك و توجه بقيه دوستان(REGISTERED USER - bahahs) هم ممنونم.
خوب خدا رو شكر
اميدوارم مشكل ديگر عزيزان هم مثل شما حل بشه
mahmoodrm
20-11-2008, 13:04
v20 عزیز خیلی خوشحالم که راهنمایی من مشکل شما رو حل کرد.وظیفه بود.بنده هم برای شما آرزوی موفقیت دارم. :)
mahmoodrm
20-11-2008, 20:51
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بخصوص جناب محمد خان عزیز که راهنماییش خیلی به من کمک کرد
همون جور که قبلا گفته بودم من یه لپ تاپ مدل CS110E sony vaio دارم.روش ویستا نصب بود و با کمی سعی تونستم اکس پی هم روش نصب کنم البته با استفاده از مطالب بسیار مفید محمد خان. .با توجه به اینکه سری CS جدیدترین سری لپ تاپ سونی هست در دانلود درایور های Downgrade به XP کمی با مشکل مواجه شدم ولی بالاخره تمامی درایور ها رو دانلود و نصب کردم و همه قابلیت ها رو فعال کردم حتی کلید های Fn رو.فقط الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو با XP بالا میارم و یک CDیا DVD رو در درایو قرار میدم حدودا 15 یا 20 دقیقه با درایو دی وی دی کار میکنم یک دفعه وسط کار سیستم کرش میکنه و مجبورم به صورت دستی لپ تاپ رو رستارت کنم.مشکل از اینجاست که در حین کار یکدفعه درایو Undetected میشه و کلا در My Computer آیکون DVD-RAM ناپدید میشه و وجود نداره ولی وقتی restart میشه دوباره شناسایی میشه و به خوبی کار میکنه.گفتم شاید lمشکل سخت افزاری باشه ولی دیدم روی ویستا بدون هیچ مشکلی ساعت ها کار میکنه.بعدا متوجه شدم احتمالا باید درایو دی وی دیش SATA باشه(که البته با توجه به اینکه هاردش هم SATA بود درایورهاشو نصب کردم حتی تنظیمات SATA در رجیستری رو هم درست کردم) و دیدم وقتی در Intel Matrix storage console (که برنامه ای هست که هنگام نصب درایورهاش نصب میشه) روی چک کردن سخت افزارهای SATA کلیک میکنم و Rescan میکنم درست میشه و DVD-RAM رو DETECT میکنه , و همزمان با پیدا کردن درایو اون بالونی که در عکس میبینید هم ظاهر میشه ولی ممکنه دوباره همین مشکل بعد از چند دقیقه بوجود بیاد.عکسش رو هم در زیر میزارم.لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟درایوری چیزی هست که با نصبش این مشکل حل بشه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
عکست خوب اپلود نشده مشخص نیست چیه...
فکر نکنم مشکل از دانگرید کردن باشه . اگر الان کار میده تمام قسمت های لپ تاپ مشکلی نداره و ویندوز سالمه . احتمال داره مشکل از جایی دیگه مثل رم یا سی پی یو باشه که عامل ایجاد هنگ و کرش هستند
بهتره حالا که اپدیت کردی intel inf utility رو برای نوع چیپست ات و همچنین نوع ویندوز XP و جدیدترین ورژنش رو از اینتل بگیری و آپدیت کنی . اگر مشکل از تداخل IRQ ها باشه تا حدودی قابل رفع هست
ممنون محمد جان.من عکس رو دوباره اپلود کردم.ایندفعه لینکشو میزارم.این هم لینکش: لطف کن یه نگاهی بهش بکن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن هم اول فکر کردم شاید برای اکس پی مشکل پیش اومده و عوضش کردم ولی مشکل هنوز وجود داره.فکر نمیکنم عامل کرش از رم یا سی پی یو باشه علتش اینه که وقتی از درایو DVD-RAM چیزی رو اجرا کردم (مثلا Setup یک برنامه)و دارم با DVD-RAM کار میکنم یکدفعه درایو از کار میوفته در وسط کار و مسلم هست که از کار افتادن درایو در مثلا وسط اجرای ستاپ یک برنامه در حال نصب باعث اون کرشی میشه که ذکر کردم و جز با Restart دستی درست نمیشه.
البته وقتی هیچ کاری با لپ تاپ انجام نمیدم و فقط روشن هستش گاهی برمیگردم و میبینم باز درایو DVD-RAM از کار افتاده ولی در این حالت میتونم درستش کنم و کرش نکرده و وقتی در Intel Matrix storage Center روی Rescan for plug and play Device کلیک میکنم بلافاصله DVD-RAM رو پیدا میکنه و میشناسه و به MY Computer اضافه میشه.اون بالون هم ظاهر میشه و پیغام زیر رو میده:
A Storage device was connected.if this device is a port multiplier,only port 0 of the port multiplier will be active
این فایلی هم که فرمودی الان میگیرم و نصب میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم
محمد خان میتونی یه راهنمایی کنی که من کدوم intel inf utilities رو باید بگیرم؟با توجه به مدل چیپست من نتونستم چیزی پیدا کنم.چیپستش این هستش:
mobile board: Mobile Intel GM45 Express
chipset: intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
ممنون
محمد خان عکس رو تونستی ببینی؟مشکل به نظرت از کجا میتونه باشه دیگه؟با intel inf utilities هم حل نشد.درایور مربوطه رو که گفتی نصب کردم ولی همچنان اون مشکل وجود داره :(
محمد جان مشکل من هنوز حل نشده و همین مشکل باعث شده اصلا نتونم درست حسابی با اکس پی کار کنم.راهی یا پیشنهادی نداری که بتونم این مشکل رو حل کنم؟
REGISTERED USER
22-11-2008, 00:40
ویندوزی که نصب کردی سرویس پک چنده ؟ من در اینجور مواقع دو پیشنهاد میدم :
1- جدیدترین اپدیت های مایکرووسافت رو بگیری ممکنه برای حل این مشکل اپدیت اومده باشه
2- به سایت سونی بری و ببینی در بخش درایور اپدیت خاصی داره ؟
محمد جان يك سوال(شايد عجيب)
كسي كه يك بار اين cd رو ميسازه تا آخر ميتونه ازش استفاده كنه؟
يا شايد بهتره اينطوري بگم:
با اومدن cd هاي xp جديد.روش يه كار گيري از اين ich ها همين طوريه ديگه؟
ich ها هم كه قاعدتا تغيير پذيير نيستند؟
ممنون
REGISTERED USER
22-11-2008, 11:16
بله روش یکی هست ... ولی چون لپ تاپ های جدید وارد بازار میشوند و چیپست های اونها فرق داره ، درایورهای جدیدتری را می طلبه ... برای همین پک ها باید جدیدترین نسخه باشند
مثلا ببینید چیپست های intel 945M از سال 2006 داشتیم که با فناوری Centrino عرضه شد و برای XP شناخته شده بودند اما با ورود چیپست intel 960 و فناوری intel matrix mass storage و چیپست های اختصاصی اون ، XP قدیمی جوابگو نبود غیر از اینکه کارخانه یک نسخه برات آماده می کرد. برای همین این روش اومد تا درایورها رو اضافه کنه
در پک های نسخه جدید ، باگ های قبلی هم برطرف میشه
بله روش یکی هست ... ولی چون لپ تاپ های جدید وارد بازار میشوند و چیپست های اونها فرق داره ، درایورهای جدیدتری را می طلبه ... برای همین پک ها باید جدیدترین نسخه باشند
مثلا ببینید چیپست های intel 945M از سال 2006 داشتیم که با فناوری Centrino عرضه شد و برای XP شناخته شده بودند اما با ورود چیپست intel 960 و فناوری intel matrix mass storage و چیپست های اختصاصی اون ، XP قدیمی جوابگو نبود غیر از اینکه کارخانه یک نسخه برات آماده می کرد. برای همین این روش اومد تا درایورها رو اضافه کنه
در پک های نسخه جدید ، باگ های قبلی هم برطرف میشه
سلام من دو سه تا سوال ابتدایی داشتم؟ ایا لپ تاپ هایی دلی که با سیستم عامل داس عرضه می شه دارای قابلیت نصب هر دو سیستم عامل ویستا و اکس پی دارند؟ برای مثال سری inspiron 1525 و یک مدل از vostro به نام A860 که بعضی ها دارای سیستم عامل اکس پی هستند یعنی منظورم این بدون هیچ مشکلی هارد در ویندوز اکس پی شناسایی می کنند و درایوها در هر دو سیستم عامل براحتی قابل نصب شدن هستند یا باید درایوها بطور جداگانه دانلود و نصب بشند؟ 2- در بعضی از مدل های 1525 ویندوز ویستا نصب شده اگه بخوایم جاش ویندوز اکس پی نصب کنیم باید قبلش درایوهای مربوط یه xp از سایت های مربوطه دانلود و نصب کرد یا قابلیت شناسایی درایوها در xp وجود داره؟ 3- اگه اشتباه نکرده باشم و پست اول درست خونده باشم مشکل عدم شناسایی هارد مربوط به نوع چیپست و در قسمت details این دو مدل بالا نوع چیپست اونا از نوع T پس قاعدتا نباید مشکلی در نصب xp داشته باشند خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید و از اینکه وقت می زارید سپاسگذارم
REGISTERED USER
23-11-2008, 00:31
علیک سلام
1- لپ تاپ هایی که ویندوز ندارند و به اصطلاح FREE OS هستند رو میتونید هر دو ویندوز رو نصب کنید. اما دل فقط درایورهای ویندوز ویستا را رویشان قرار میده ... ممکنه هم فقط vista compatible باشند . پس برای XP باید برید سایت سازنده و درایورها را دانلود کنید
2- بله بعد نصب XP باید درایورهای سیستم عامل XP را از سایت dell support دانلود و نصب کرد
3- احتمال داره ... کلا دل ها مشکل این چنینی به ندرت دارند و یا تنظیمات بایوس مشکل حل میشه
REGISTERED USER
23-11-2008, 00:39
اما با اومدن سرويس پك هاي جديد
ميتونيم از همين ich ها استفاده كنيم تا ويندوز روي لپتاپمون نصب بشه؟
خیر باید به تناسب عرضه پک های جدید ، دیسک های جدیدی بسازید
خیر باید به تناسب عرضه پک های جدید ، دیسک های جدیدی بسازید
يعني محمد جان
مثلا ICH مربوط به يك نوع لپ تاپ مگه ثابت نيست؟
مگه فقط كافي نيست با اومدن پكهاي جديد از همون ich هاي ثابت(مثلا intel 965) رو پك جديد cd رو بسازيم؟
مگه اطلاعات مربوط به bios ما هم نياز به آپديت داره؟(براي ساخت cd)؟
ممنون از جوابهاي خوبت
gamekhor2007
23-11-2008, 05:47
با سلام.من نمیتونم روی HP DV4-1050ee ویندوز XP نصب کنم.دقیقا موقعی که setup ویندوز میخواد بیاد بالا یه صفحه آبی میاد و ارور میده(فکر کنم ارور هارد باشه).بردم خدماتی میگفت Raid میخواد.چکار کنم؟
mahmoodrm
23-11-2008, 17:31
ویندوزی که نصب کردی سرویس پک چنده ؟ من در اینجور مواقع دو پیشنهاد میدم :
1- جدیدترین اپدیت های مایکرووسافت رو بگیری ممکنه برای حل این مشکل اپدیت اومده باشه
2- به سایت سونی بری و ببینی در بخش درایور اپدیت خاصی داره ؟
محمد جان ویندوزی که نصب کردم سرویس پک 2 بود که بعد از نصب اون ،پچ سرویس پک 3 رو که خودم از سایت مایکروسافت دانلود کرده بودم نصب کردم و تبدیل به سرویس پک 3 شد.یعنی احتمال میدی از اکس پی باشه؟
چشم.به سایت ها سر میزنم ببینم چی میتونم پیدا کنم.راستی کسی دیگه از بچه ها که تونسته اکس پی نصب بکنه مشکل مشابه مشکل من نداره؟
با سلام.من نمیتونم روی HP DV4-1050ee ویندوز XP نصب کنم.دقیقا موقعی که setup ویندوز میخواد بیاد بالا یه صفحه آبی میاد و ارور میده(فکر کنم ارور هارد باشه).بردم خدماتی میگفت Raid میخواد.چکار کنم؟
بله دقيقا دوست عزيز
مربوط به هارد هست
شما اينو دانلود كن و با برنامه nlite به يك cd ويندوز xp sp2 اضافه كنيد
1000 درصد مشكلتون حل ميشه.چون منم دقيقا همين مشكلو داشتم
يا علي
REGISTERED USER
24-11-2008, 00:44
يعني محمد جان
مثلا ich مربوط به يك نوع لپ تاپ مگه ثابت نيست؟
مگه فقط كافي نيست با اومدن پكهاي جديد از همون ich هاي ثابت(مثلا intel 965) رو پك جديد cd رو بسازيم؟
مگه اطلاعات مربوط به bios ما هم نياز به آپديت داره؟(براي ساخت cd)؟
ممنون از جوابهاي خوبت
چرا ichm سری ها ثابت ممکنه باشند
اگر یک دسیک ساختی مختص این ichm ها ، علاوه بر خودش قبلی ها هم ساپورت میکنه
REGISTERED USER
24-11-2008, 00:45
محمد جان ویندوزی که نصب کردم سرویس پک 2 بود که بعد از نصب اون ،پچ سرویس پک 3 رو که خودم از سایت مایکروسافت دانلود کرده بودم نصب کردم و تبدیل به سرویس پک 3 شد.یعنی احتمال میدی از اکس پی باشه؟
چشم.به سایت ها سر میزنم ببینم چی میتونم پیدا کنم.راستی کسی دیگه از بچه ها که تونسته اکس پی نصب بکنه مشکل مشابه مشکل من نداره؟
احتمال داره از نسخه ویندوز باشه
من حالم از SP3 بهم میخوره ... صد رحمت به home edition !
gamekhor2007
24-11-2008, 05:37
بله دقيقا دوست عزيز
مربوط به هارد هست
شما اينو دانلود كن و با برنامه nlite به يك cd ويندوز xp sp2 اضافه كنيد
1000 درصد مشكلتون حل ميشه.چون منم دقيقا همين مشكلو داشتم
يا علي
شما هم dv4-1050 دارید؟امتحان میکنم ببینم چی میشه.ممنون از کمکتون
شما هم dv4-1050 دارید؟امتحان میکنم ببینم چی میشه.ممنون از کمکتون
نه دوسته عزيز
اما اين براي چيپست شما هم جواب ميده
gamekhor2007
25-11-2008, 05:07
نه دوسته عزيز
اما اين براي چيپست شما هم جواب ميده
ممنون.جواب داد
سلام رجستر جان واقعا" دستت درد نکنه
من یه مشکلی دارم که دیونم کرده امیدوارم کمکم کنی. لپ تاپ HP pavilion DV6626US دارم که وقتی تو بایوسش میرم اصلا" از اپشن Intel S-ATA mode خبری نیست آخرین نسخه بایوس رو هم گذاشتم نمیدونم چیکار کنم چطوری میتونم تنظیمات بایوس رو انجام بدم.
REGISTERED USER
27-11-2008, 01:00
سلام رجستر جان واقعا" دستت درد نکنه
من یه مشکلی دارم که دیونم کرده امیدوارم کمکم کنی. لپ تاپ HP pavilion DV6626US دارم که وقتی تو بایوسش میرم اصلا" از اپشن Intel S-ATA mode خبری نیست آخرین نسخه بایوس رو هم گذاشتم نمیدونم چیکار کنم چطوری میتونم تنظیمات بایوس رو انجام بدم.
اینجا رو بخونید :
ehsannet9003
27-11-2008, 17:31
باسلام وتشکر از این آموزش خیلی خیلی موفیدتان
با اجازه شما می خواهم ویندوز اکس پی نصب کنم اما یرور که کامپیوتر من می زند درمور هارد نیست
ودرمورد aspi است و داخل تنضیمات بایوس که میرم هیچ گذینه ای برای خاموش کردنش نداره اگه میشه به من کمک کنید من خیلی به win xpنیاز دارم ممنون
نوت بوک من HP pavilion 2860 است
satar660
27-11-2008, 22:35
عالی بود روی dell 1525 جواب داد
دست شما درد نکنه سپاسگذارم
REGISTERED USER
28-11-2008, 00:30
باسلام وتشکر از این آموزش خیلی خیلی موفیدتان
با اجازه شما می خواهم ویندوز اکس پی نصب کنم اما یرور که کامپیوتر من می زند درمور هارد نیست
ودرمورد aspi است و داخل تنضیمات بایوس که میرم هیچ گذینه ای برای خاموش کردنش نداره اگه میشه به من کمک کنید من خیلی به win xpنیاز دارم ممنون
نوت بوک من hp pavilion 2860 است
خوب این روش برای همین هست که بتونید یک سی دی xp بسازید که این پیغام رو بهتون نده
Iman_a13
28-11-2008, 03:36
سلام
آقا من همه کارهایی که گفتی انجام دادم و نتیجه گرفتم دستت طلا رجیستر ولی یه سوال دارم اونم اینه درایور sony vaio vgn-cs110E اصلا تو سایت سونی نیست و نه تو آدرس هایی که شما گذاشتین لطفا راهنمایی کنید
REGISTERED USER
29-11-2008, 00:35
متاسفام من دیگه بخش درایور رو ساپورت نمی کنم چون اونجا شده محل بازاری های محترم و درخواست درایورهایشان ! روش نوشته شده .... اگر سرچ جواب نداد باید دنبال درایورهای مشابه بگردید که توضیح داده شد
man7tomani
30-11-2008, 18:38
ماله من Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850
Intel(R) 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller
هست
برنامه ان لایت اخرین ورژن رو دنلود کردم
و درایور چیپست هم از اینجا
گرفتم
آخرین ورژن Intel(R) Matrix Storage Manager رو هم گرفتم
باز هم احتیاج به چیز دیگه هست؟
انشالله فردا میرم سرش (خدا کنه من هم مثله دوستان موفق بشم)
REGISTERED USER
01-12-2008, 00:38
شما اول یه تست می زدی بعد مشکل رو میگفتی :31:
خیر کافیه
ehsannet9003
01-12-2008, 01:31
خوب این روش برای همین هست که بتونید یک سی دی xp بسازید که این پیغام رو بهتون نده
پیغام من درمورد هارد نیست یا عمون پیغامی که خدتون تو صحفه اول زدید نیست:41::41:
باز هم احتیاج به چیز دیگه هست؟
نه دوست عزیز
برو با دقت که ایشالله جواب میگیری
man7tomani
01-12-2008, 23:21
دوستان من برنامه ها رو نصب کردم
خواستم تو برنامه ان لایت فایلهای اینی رو ایمپورت کنم (مرحله ی 7) به مشکل بر خوردم
برنامه ی ماتریکس و درایور چیپست رو نصب کردم که تو پوشه ی intel تو پروگرام فایل تو سی رفت
من باید تو اینا بچرخم فایلهای اینی رو پیدا کنم؟اصلا توشون همچین پسوندهایی نبود!
mahmoodrm
02-12-2008, 02:30
سلام
آقا من همه کارهایی که گفتی انجام دادم و نتیجه گرفتم دستت طلا رجیستر ولی یه سوال دارم اونم اینه درایور sony vaio vgn-cs110E اصلا تو سایت سونی نیست و نه تو آدرس هایی که شما گذاشتین لطفا راهنمایی کنید
من حدودا یک ماه پیش تمامی درایور های Sony Vaio CS110E رو با هزار گرفتاری برای خودم دانلود کردم چون این مدل تقریبا خیلی جدیده خیلی به سختی میتونی مجموعه درایورها رو دانلود کنی.مجموعا یک سی دی شد با حجم 450MB و تمامی درایورها رو داخلش داره! البته تجربه خوبی شد که دیگه هرگز مدلی رو که خیلی جدیده انتخاب نکنم تا به این مشکلات بر نخورم.
موفق باشی
دوستان من برنامه ها رو نصب کردم
خواستم تو برنامه ان لایت فایلهای اینی رو ایمپورت کنم (مرحله ی 7) به مشکل بر خوردم
برنامه ی ماتریکس و درایور چیپست رو نصب کردم که تو پوشه ی intel تو پروگرام فایل تو سی رفت
من باید تو اینا بچرخم فایلهای اینی رو پیدا کنم؟اصلا توشون همچین پسوندهایی نبود!
دوست من
شما باید دنبال پوشه ای به نام bit Floppy Configuration یا مشابه این باشید
که فایلهای با پسوند inf در درون این پوشه ها قرار دارند
mahmoodrm
02-12-2008, 17:54
محمد(رجیستر) جان سلام.یه سوال داشتم بازم
یه dell inspiron 1525 رسید دستم که DOS بود و من روش اکس پی رو نصب کردم.همه چی درسته فقط یه Device هست که Detect میشه به عنوان Audio Device on High Definition Audio Bus در Device Manager که ناشناخته ست البته بجز مودم و کارت صدا. من هرچقدر سعی کردم نتونستم درایورش رو نصب کنم.در ضمن Conexant HDA Modem و کارت صوت، SigmaTel High Definition Audio CODEC Driverو Microsoft UAA همه رو به طور صحیح نصب کردم.دیگه کدوم Device بجز مودم و کارت صوتی میتونه باشه که High Definition باشه و نیاز به درایور داشته باشه؟
راستی اون مشکل درایو دی وی دی که قبلا مطرح کرده بودم هنوز حل نشده.از SP3 هم نبود چون روی SP2 هم امتحان کردم و مشکل داشت.
ممنون
man7tomani
02-12-2008, 19:11
سلام دوستان
ویندوز نصب شد
تشکر از همه
pedram_ashena
03-12-2008, 19:13
احتمال داره از نسخه ویندوز باشه
من حالم از sp3 بهم میخوره ... صد رحمت به home edition !
سرويس پك سه روي لب تاپهاي سوني ساپورت نميشود.اين را در قسمت ساپورت سايت سوني نوشتند
اقا من یه vostro 1310 دارم که dosولی همونجا برام xp ریخت ولی اینقدر باهاش ور رفتم که ویندوز خراب شد حالا هر کاری می کنم xp sp3 نمی تونم روش نصب کنم(میگه هاردتو نمیشناسم(ata کردمش ولی...))
دوستان
اگر لپ تاپ دل مدل 1520 یا 1510 دارید و موقع نصب ویندوز هارد رو شناسایی نمیکنه کلیکدش اینجاست!
در بایوس این تغیرات را ایجاد می کنید
Onboard Devices-->Flash Cache Module-->Off
-----------------------------------------------------
Sata Operation-->ATA
اولی enable است که باید off بشه
دومی هم AHCI هست که باید ATA بشه
من اینا رو بر روی دو تا لپ تاپی که نام بردم امتحان کردم نمی دونم روی بقیه لپ تاپ ها کار بده یا نه!
یا علی مدد
mahmoodrm
10-12-2008, 00:20
دوستان
اگر لپ تاپ دل مدل 1520 یا 1510 دارید و موقع نصب ویندوز هارد رو شناسایی نمیکنه کلیکدش اینجاست!
در بایوس این تغیرات را ایجاد می کنید
Onboard Devices-->Flash Cache Module-->Off
-----------------------------------------------------
Sata Operation-->ATA
اولی enable است که باید off بشه
دومی هم AHCI هست که باید ATA بشه
من اینا رو بر روی دو تا لپ تاپی که نام بردم امتحان کردم نمی دونم روی بقیه لپ تاپ ها کار بده یا نه!
یا علی مدد
دوست عزیز اشتباه نکن.در Dell اگه مد AHCI رو به ATA تغییر بدی بعد از نصب اکس پی با مشکل در نصب چیپست مواجه میشی و درایور مربوطه به چیپست نمیتونه چیپست رو شناسایی کنه و در نتیجه نصب نمیشه و متعاقبا گرافیک و ... نیز نصب نخواهند شد.شما فقط کافیه یه سی دی حاوی درایور های ساتا درست کنی و بعد در بایوس First Device رو DVD/RW قرار بدی تا با سی دی بالا بیاد.ویندوز به اسانی نصب خواهد شد و مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید
sari-1369
10-12-2008, 00:49
دوست عزیز اشتباه نکن.در dell اگه مد ahci رو به ata تغییر بدی بعد از نصب اکس پی با مشکل در نصب چیپست مواجه میشی و درایور مربوطه به چیپست نمیتونه چیپست رو شناسایی کنه و در نتیجه نصب نمیشه و متعاقبا گرافیک و ... نیز نصب نخواهند شد.شما فقط کافیه یه سی دی حاوی درایور های ساتا درست کنی و بعد در بایوس first device رو dvd/rw قرار بدی تا با سی دی بالا بیاد.ویندوز به اسانی نصب خواهد شد و مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید
منم حدود 1 ماه پیش اینکارو کردم . ولی مشکلی پیش نیومد .
Xps 1530
sina_jm1987
10-12-2008, 21:41
واقعاً راهنمای فوق العاده ای بود ، مرسی ;)
اما من متاسفانه نتونستم موفق شم ! :(
رو Dell Studio 1537 تست کردم . برای اینکه با صفحه آبی روبرو نشم، مجبور شدم که تو بایوس، مد هارد رو از AHCI به IDE تغییر بدم . بعد از نصب وقتی خواستم برم تو ویستا ، نشد ! مد هارد رو به AHCI تغییر دادم، ویستا بالا اومد ولی XP وقتی میخواست بالا بیاد، یهو restart میشد. در نتیجه اینجوری شد که واسه اینکه ویستا بالا بیاد باید AHCI باشه و واسه بالا اومدن XP باید IDE باشه !!!
من اون کار ساختن XP SP2 رو هم با nLite انجام داده بودم ... واقعاً نمیدونم مشکل کجاست ! :-??
REGISTERED USER
11-12-2008, 00:50
وقتی ویندوز رو با روش تغییر مد نصب می کنید ، این حالت پیش میاد متاسفانه.
برای همین دانگرید کردن xp بهترین راه هست
sina_jm1987
11-12-2008, 14:51
بالاخره موفق شدم :D مشکل از مراحل انجام کار نبود، مشکل از درایوری بود که من باهاش XP رو دانگرید کرده بودم. متاسفانه لیستی که شما تو صفحه ی اول قرار داده بودید، شامل درایور من ( Intel(R) ICH9M/M-E Family 4 Port SATA AHCI Controller - 2929 ) نمی شد. من این درایور و یه سری درایور جدید دیگه رو که همشون تاریخشون مال 2008 به بعد هست تو این لینک پیدا کردم.
لطف کنید تو صفحه ی اول بذارید که بقیه هم بتونن استفاده کنن .
ممنون :)
REGISTERED USER
12-12-2008, 00:53
بالاخره موفق شدم :d مشکل از مراحل انجام کار نبود، مشکل از درایوری بود که من باهاش xp رو دانگرید کرده بودم. متاسفانه لیستی که شما تو صفحه ی اول قرار داده بودید، شامل درایور من ( intel(r) ich9m/m-e family 4 port sata ahci controller - 2929 ) نمی شد. من این درایور و یه سری درایور جدید دیگه رو که همشون تاریخشون مال 2008 به بعد هست تو این لینک پیدا کردم.
متشکر و اضافه شد :10:
soldier63
15-12-2008, 23:08
سلام
من یک نوت بوک توشیبا( sattlite a200 psae6c)دارم که xp به صورت عادی روش نصب نمیشه و موقع نصب هارد رو شناسایی نمیکنه البته با روش شما این مشکلم حل شده و اولین مرحله نصب با موفقیت انجام شد ولی بعد از اینکه سیستم ری استارت میشه در شروع مرحله دوم نصب این پیغام خطا ظاهر میشه
a problem has been detected and windowshas been shut down to
prevent damage to your computer bug code usb driver if this
is the first time you ve seen this stop error screen restart
your computer if this screen appears again follow these steps:
check to make sure any new hard ware or soft ware is properly
installed if this is a new installation ask your hard ware or
software manufacturer for any windowa updates you might need .
if problems continuedisable or remove any newly installedhardware
or software disable bios memory options such as caching or
shadowing if you need to use safe mode to remove or disable
components restart your computer press f8 to select advanced
startup options ,and then select safe mode. technical information:
stop:0X00000077(0XC000000E,0XC000000E,0X00000000,0 X00003000)
BEGINNING DUMP OF PHYSICAL MEMORY .
PHYSICAL MEMORY DUMP COMPLETE.
CONTACT YOUR SYSTEMADMINISTRATOROR TECHNICAL SUPPORT GROUP FOR THER ASSISTANCE
لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم ممنون از کمکتون
mohsen2056
16-12-2008, 12:36
ضمن تشکر از همه شما
ولی من با تمام تلاشها نتونستم روی vostro 1510 طح نصب کنم همش همون پیغام هارد پیدا نمیشه رو میده
خواهش میکنم یه اهنمایی دیگه بفرمائید
ممنون
1000eyes
16-12-2008, 14:23
مدل لپ تاپ SONY VAIO FZ-340E
سلام لطفا اگه کسی لینک دانلود واسه
Intel(R) ICH8M/M-E Family SATA AHCI Controller
داره بذاره ممنون میشم
مدل لپ تاپ SONY VAIO FZ-340E
میخوام XP نصب کنم گیر افتادم کمککک ممنون
REGISTERED USER
17-12-2008, 00:53
سلام
من یک نوت بوک توشیبا( sattlite a200 psae6c)دارم که xp به صورت عادی روش نصب نمیشه و موقع نصب هارد رو شناسایی نمیکنه البته با روش شما این مشکلم حل شده و اولین مرحله نصب با موفقیت انجام شد ولی بعد از اینکه سیستم ری استارت میشه در شروع مرحله دوم نصب این پیغام خطا ظاهر میشه
a problem has been detected and windowshas been shut down to
prevent damage to your computer bug code usb driver if this
is the first time you ve seen this stop error screen restart
your computer if this screen appears again follow these steps:
check to make sure any new hard ware or soft ware is properly
installed if this is a new installation ask your hard ware or
software manufacturer for any windowa updates you might need .
if problems continuedisable or remove any newly installedhardware
or software disable bios memory options such as caching or
shadowing if you need to use safe mode to remove or disable
components restart your computer press f8 to select advanced
startup options ,and then select safe mode. technical information:
stop:0X00000077(0XC000000E,0XC000000E,0X00000000,0 X00003000)
BEGINNING DUMP OF PHYSICAL MEMORY .
PHYSICAL MEMORY DUMP COMPLETE.
CONTACT YOUR SYSTEMADMINISTRATOROR TECHNICAL SUPPORT GROUP FOR THER ASSISTANCE
لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم ممنون از کمکتون
مشکل سخت افزاری داره و خطا در رم بوجود میاد .. bleScreen هم که ماشالله همیشه فعاله :2:
یک سی دی دیگر ویندوز SP2 یا SP1 رو تست کنید برای دانگرید کردن :10:
REGISTERED USER
17-12-2008, 00:57
ضمن تشکر از همه شما
ولی من با تمام تلاشها نتونستم روی vostro 1510 طح نصب کنم همش همون پیغام هارد پیدا نمیشه رو میده
خواهش میکنم یه اهنمایی دیگه بفرمائید
ممنون
پس مشخصه آموزش را درست اجرا نکرده اید ... همه جواب گرفتند و نباید مشکلی باشه
برای درایورهای کنترلر هارد بهتره برید سایت خود دل و برای XP درایورهای intel matrix mass storage رو دانلود و استفاده کنید
REGISTERED USER
17-12-2008, 00:58
مدل لپ تاپ sony vaio fz-340e
سلام لطفا اگه کسی لینک دانلود واسه
intel(r) ich8m/m-e family sata ahci controller
داره بذاره ممنون میشم
مدل لپ تاپ sony vaio fz-340e
میخوام xp نصب کنم گیر افتادم کمککک ممنون
دوست عزیز در صفحات قبل چندین بار قرار داده شده ... به عقب برگردید :10:
sanjaghak88
19-12-2008, 11:06
n-Lite من با n-Lite تو فرق میکنه !!!! مگه ورژن n-Lite تو چیه؟! ورژن n-Lite من 1.4.9 هستش. جدیدترین n-Lite که موجود بوده
sanjaghak88
19-12-2008, 11:26
ببخشید . منظور از 32بیتی یا 64بیتی چیه؟!!!!
:41:
sanjaghak88
19-12-2008, 16:53
پس مشخصه آموزش را درست اجرا نکرده اید ... همه جواب گرفتند و نباید مشکلی باشه
برای درایورهای کنترلر هارد بهتره برید سایت خود دل و برای XP درایورهای intel matrix mass storage رو دانلود و استفاده کنید
برای لپ تاپ های Dell 1310 یا Dell 1510 تنها کافیه که در قسمت ست آپش (setup) در قسمت Advanced ، باید SATA AHCI Controller Mode رو به ATA تغییر بدید. همین کافیه ، کار میکنه.
REGISTERED USER
20-12-2008, 00:39
n-Lite من با n-Lite تو فرق میکنه !!!! مگه ورژن n-Lite تو چیه؟! ورژن n-Lite من 1.4.9 هستش. جدیدترین n-Lite که موجود بوده
ورژن Nlite هیچ ربطی به آموزش نداره ... حالا چه با قدیمی اش انجام بدید چه با جدیدش
منظور از 32بیتی یا 64بیتی چیه؟!!!!
نسخه 64 بیتی برای استفاده بر روی CPU های 64 بیتی و اجرای نرم افزارهای 64 بیتی طراحی شده ، همونطور که مشخصه سیستم پردازش 64 بیتی در هر واحد مشخص زمانی میتونه حجم اطلاعات بیشتری رو پردازش کنه
با سلام
من برای نصب ویندوز روی hp-dv4-1050ee مشکل دارم و راهنمایی میخواهم
سلام
من برای نصب ویندوز روی hp-dv4-1050ee شدیدا" با مشکل مواجه شدم
ببخشید که دو پست پشت سر هم زدم
با nLite-1.4.9.1 ویندوز را درست کردم. وقتی که ویندوز فایلها را روی هارد کپی میکنه و لپ تاپ ری-استارت میشه پیغام میده که نمیتونه هیچ سیستم عاملی را پیدا گنه
این بار با سی دی XP که ساخته بودم هارد را فرمت کردم . حالا روی همون صفحه اول که مربوط به BIOS است و میگه ESC را بزن تا وارد SETUP بشی میمیونه و اگر هر کلیدی را روی کیبورد بزنی فقط بوق میزنه و حتی با CD هم بوت نمیشه
cd بک-آپی را هم که از ویندوز گرفتم سیستم را بوت نمیکنه و همین وضعیت را داره.
شدیدا" به راهنمایی نیاز دارم
gamekhor2007
21-12-2008, 08:37
با سلام
من برای نصب ویندوز روی hp-dv4-1050ee مشکل دارم و راهنمایی میخواهم
منم خودم همین لبتاب رو دارم.اگر میخوای xp نصب کنی بهت توصیه میکنم طرفش نری چون نمیتونی درایو صدا و 4 یا 5 تا درایور دیگرو نصب کنی.اگر هم راهنمایی بیشتر خواستی بگو که شمارم رو برات pm کنم
mohsen2056
21-12-2008, 08:46
بالاخره موفق شدم :D مشکل از مراحل انجام کار نبود، مشکل از درایوری بود که من باهاش XP رو دانگرید کرده بودم. متاسفانه لیستی که شما تو صفحه ی اول قرار داده بودید، شامل درایور من ( Intel(R) ICH9M/M-E Family 4 Port SATA AHCI Controller - 2929 ) نمی شد. من این درایور و یه سری درایور جدید دیگه رو که همشون تاریخشون مال 2008 به بعد هست تو این لینک پیدا کردم.
سلام سینا جان منم یک vostro 1510 دارم که همین مشکل و دارم با این آدرس شما هم فایل گرفتم ولی باز هاردو نمیشناسه نمیدونم چه کنم با فلاپی اکسترنال هم کار کردم نشد زی ساختم نشد فرق ساخت سیدی با استفاده فالپی چیه اگه میشه یک راهنمایی کنید منم بتونم xp نصب کنم با تشکر فراوان
منم خودم همین لبتاب رو دارم.اگر میخوای xp نصب کنی بهت توصیه میکنم طرفش نری چون نمیتونی درایو صدا و 4 یا 5 تا درایور دیگرو نصب کنی.اگر هم راهنمایی بیشتر خواستی بگو که شمارم رو برات pm کنم
سلام
من عضو جدید هستم و امکان دادن پیغام خصوصی به شما را ندارم. ولی فکر کنم شما میتونید به من پیغام بدهید.
در هر صورت از شما متشکر هستم و حتما" با شما تماس میگیرم.
خلاصه که فکر میکنم به راهنمایی شما نیاز دارم
با تشکر
REGISTERED USER
22-12-2008, 01:23
سلام سینا جان منم یک vostro 1510 دارم که همین مشکل و دارم با این آدرس شما هم فایل گرفتم ولی باز هاردو نمیشناسه نمیدونم چه کنم با فلاپی اکسترنال هم کار کردم نشد زی ساختم نشد فرق ساخت سیدی با استفاده فالپی چیه اگه میشه یک راهنمایی کنید منم بتونم xp نصب کنم با تشکر فراوان
برای دل ها باید از خود وب سایت شرکت دل درایور sata controller رو دانلود و استفاده کنید نه این پک ها
و فرق ساخت سی دی و فلاپی اینه که لپ تاپ شما فلاپی نمیخوره اما دیسک میخوره !!!!!
REGISTERED USER
22-12-2008, 01:23
برای دل ها باید از خود وب سایت شرکت دل درایور sata controller رو دانلود و استفاده کنید نه این پک ها
REGISTERED USER
22-12-2008, 01:34
mohsen2056
23-12-2008, 13:37
دوستان در این قسمت میتوانید تمام سوالات خود را درباره مشکلات و خطاهای پیش آمده در هنگم نصب و تست سی دی Xp بپرسید. سوالاتی که مربوط به بعد از شناسایی هارد و درحال عملیان نصب است به این بخش مربوط نمیشود
در ضمن قابل تذکر هست :
به درخواست دوستان برای قرار دادن پک درایور های چیست اینتل یا درایور راه انداز intel matrix mass storage برای عملیات دانگرید ، پاسخ داده نمیشود و وظیفه خود کاربران هست تا با رجوع به سایت اینتل یا سایت سازنده خود نوت بوک ، این درایورها را دانلود و extract کنند و از آنها استفاده کنند
پس خواهشا درخواست نکنید چون پاسخ داده نمیشود
موفق باشید :11:
با سلام خدمت تمامی هموطنان باکلاس که مشکلات افراد بی استعدادی چون من و حل میکنند
ضمن تشکر از همه شما من intel matrix storage manager را دانلود میکنم ولی extract نمیشه و پیغام خطا میده که نیازهاش را پیدا نمیکنه بفرمائید چه کنم
mohsen2056
23-12-2008, 13:45
خوب است ممنون عالیه ولی من نمیدونم چطور فایل intel storage maneger را باز کنم یعنی فایل اجرایی که برا اجرا ایراد میگیره با extract نمیشه تا به cd اضافه کنم یه راهی بفرمائید
ممنون از همه شما محسن
REGISTERED USER
24-12-2008, 01:00
1- اولا توضیح داده شده بود به دفعات که باید با نرم افزار winrar فایل ها را اکسترکت کنید
2- ثانیا طبق دستورالعمل می تونید راحت فایلها را اضافه کنید
mojighost
24-12-2008, 20:56
سلام
لپ تاپ من tecra a10 هست که از تولیدهای عمومی toshiba نیست.costomize کردم و از خود شرکت در امریکا خریدم.
چون از تولیدات عمومی نیست برای پیدا کردن درایورها به مشکل برخوردم.
مشخصات سیستمم اینه:
Intel centrino 2 vpro
core2duo 2.53 T9400
chipset: Intel Cantiga PM45
chipset: Intel 82801IM ICH9-M-E/M Sata AHCI
البته برای intel centrino و intel centrino2 پیدا کردم ولی برای intel centrino 2 vpro هر چه گشتم کمتر پیدا کردم.
لطفا کمکم کنید.
ممنون.
REGISTERED USER
25-12-2008, 00:33
سلام
لپ تاپ من tecra a10 هست که از تولیدهای عمومی toshiba نیست.costomize کردم و از خود شرکت در امریکا خریدم.
چون از تولیدات عمومی نیست برای پیدا کردن درایورها به مشکل برخوردم.
مشخصات سیستمم اینه:
intel centrino 2 vpro
core2duo 2.53 t9400
chipset: Intel cantiga pm45
chipset: Intel 82801im ich9-m-e/m sata ahci
البته برای intel centrino و intel centrino2 پیدا کردم ولی برای intel centrino 2 vpro هر چه گشتم کمتر پیدا کردم.
لطفا کمکم کنید.
ممنون.
ببینید اگر سی پی یو و چیپست کنترلر لپ تاپ شما اینتل باشه ، 100 درصد تو خود سایت درایور چیپستش و فایلهاش هست
موفق باشید
REGISTERED USER
25-12-2008, 00:42
دوستان دقت کنند که فایلهای
iaahci.inf, iaahci.cat, iastor.inf, iastor.cat, iastor.sys و txtsetup.oem
باید روی دیسک وجود داشته باشه یعنی این درایورها اهمیت داره
mojighost
25-12-2008, 21:09
ببینید اگر سی پی یو و چیپست کنترلر لپ تاپ شما اینتل باشه ، 100 درصد تو خود سایت درایور چیپستش و فایلهاش هست
موفق باشید
سلام
بله سی پی یو و چیپست کنترلر لپ تاپ من اینتل هست
تو سایت اینتل و توشیبا خیلی گشتم و برای پروسسرهای centrino2 و centrino vpro پیدا کردم ولی برای پروسسر centrino2 vpro پیدا نکردم.
لطفا راهنماییم کنید.
REGISTERED USER
27-12-2008, 02:13
سلام
بله سی پی یو و چیپست کنترلر لپ تاپ من اینتل هست
تو سایت اینتل و توشیبا خیلی گشتم و برای پروسسرهای centrino2 و centrino vpro پیدا کردم ولی برای پروسسر centrino2 vpro پیدا نکردم.
لطفا راهنماییم کنید.
باید از لینک فوق استفاده کنید برای سرچ کردن
این پک رو تست کنید و نتیجه رو بگید :
میثم کاظمی
27-12-2008, 14:24
با سلام .با تشکر از زحمات شما اقای رجیستر
من یه لپ تاپ اج پی
روش برای نصب اکس پی وقتی درایور هارد ساتا رو درست کردم و dv5 -1135
سیدی هارد شناخت ولی بعد از اینکه فایلهاش تو پارتیشن خاص خودش فرمت و کپی کرد و ریستارت شد بجای انکه بره نصب ویندوز رو ادامه بده می نویسه سیستم عاملی پیدا نمی کنه نمی دونم علتش چیه البته من در بایوسش یا نرم افزار خاصی نصب نکردم .علت چی می تونه باشه؟باید چیزی تغییر بدم ؟تعداد پارتیشن هام 4 تاست و پارتیشن بندی هم از ویستا انجام می دم .
REGISTERED USER
28-12-2008, 01:58
1- باید پارتیشن مورد نظر رو فرمت کنید بصورت کامل هنگام بعد انتخاب پارتیشن نه به صورت fast
2- با زدن F12 از بوت منو هارد رو انتخاب کنید و بوت کنید
3- اگر درست نشد نسخه ویندوز خود را عوض کنید و از یک نسخه سالم (clean copy) و استاندارد service pack2 استفاده کنید
payman454
30-12-2008, 13:40
دستت درد نکنه خیلی عالی بود.پاینده باشی
Giga.Asus.Intel
31-12-2008, 00:21
دستم به دومنتون وقتي intel matrix storage manager رو نصب مي كنم پيغام this computer does not meet the minimum requirements for installing the software setup will exit ميده رو يه سيستم ديگه هم اميحان كردم بازم همين پيغام داد چيكار كنم؟
REGISTERED USER
31-12-2008, 00:35
دستم به دومنتون وقتي intel matrix storage manager رو نصب مي كنم پيغام this computer does not meet the minimum requirements for installing the software setup will exit ميده رو يه سيستم ديگه هم اميحان كردم بازم همين پيغام داد چيكار كنم؟
یکی از دلایلش این می تونه باشه که چیپست کنترلر لپ تاپ شما RAID یا AHCI mode نیست
برای این که یک چک کنید که هست یا نیست این را بخونید :
:10:
نصب ویندوز xp بروی سیستمهای جدید با چیپست intel s-ata & raid
به نام خدا
تمام کاربرانی که لپ تاپ های جدید با چیپست اینتل را خریداری میکنند، با این مشکل مواجه هستند که وقتی ما سعی میکنیم ویندوز xp (32و64 بیت) و یا ویندوز سرور2003 را به روی نوت بوک خود نصب کنیم اغلب این پیغام را به ما میدهد :
و آن ناشی از این هست که سیستم عامل به صورت خودکار نمیتواند هارد دیسک لپ تاپ شما را که با پورت intel s-ata ahci و یا intel sata raid به مادربورد نوت بوک متصل است شناسایی کند. بنابراین از شما درخواست میکند که با فشردن دکه f6 و نصب درایورهای legacy و یا استفاده از روش های خواندن درایورهای مورد نیاز از روی فلاپی درایو، چیپست کنترلر هارد را به آن شناسایی کنید که در این مورد به دلیل نداشتن درایو فلاپی اکسترنال و یا در اختیار نداشتن درایورهای اضافی نمیتوان از این روشها استفاده کرد و همچنین در اغلب موارد این روشها با شکست و خطا مواجه بودند و دست کم کاربران رو نا امید کرده اند.
پس راه ساده تر و مطمئن تر ، این است که درایور های کنترلر اینتل را برای ویندوز xp و 2003 به یک سی دی بوت ویندوز با استفاده از ابزار سفارشی کردن ویندوز یعنی nlite اضافه کنیم ... این اصطلاح integrated کردن یا xp downgrade ویا slip stream xp نامیده میشود.
لازم است نکاتی رو قبل از آموزش این روش به اطلاع خوانندگان محترم مقاله برسانم:
1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند dell 1520 n series زیرا می توان حالت sata ahci را به ata mode تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب xp با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت ide کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز xp را تست کنید.
2- تمام نسخه های قبل از ویندوز 2003 مانند ویندوز 98 و me نمیتوانند روی سیستم های جدید اینتل که این کنترلر را دارند نصب شوند و این روش هم نمیتواند پاسخگو باشد.
3- کنترلر هایی که با این مشکل مواجه هستند شامل خانواده (ich6r, ich7r, ich8r and ich9r) برای دسکتاپ ها و (ich6m, ich7m, ich8m and ich9m) برای نوت بوک هاست. پس قبل از نصب نیز میتوانید به مانول و راهنماها در بسته نوت بوکتان مراجعه کنید و با خواندن مشخصات فنی از این موضوع اطلاع پیدا کنید.
4- نکته مهم دیگر این است که بعضی مادربرد ها علاوه بر اینتل از کانکتورهای jmicron s-ata استفاده می کنند. پس قبل از استفاده از این روش باید ابتدا مطمئن شوید که لپ تاپ یا دسکتاپ شما مستقیما به کانکتورهای چیپست اینتل متصل شده باشد. اگر این شکل نباشد، باید همچنین از jmicron textmode drivers استفاده کرد و انها را به سی دی بوتیبل xp اضافه کرد... این درایور ها را میتواند از لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تهیه کنید.
5- ترجیحا بایوس سیستم شما آپدیت باشد.
6- نکته مهم دیگر این است که تنظیمات بایوس سیستم شما باید چک شده باشد که intel s-ata mode خوانده میشود و در یکی از حالات زیر است :
Ide mode = نیاز به intel textmode drivers نیست
ahci mode = نیاز به intel sata ahci textmode driver دارد
raid mode = به intel sata raid textmode driver نیز برای نصب نیاز دارد
6- باید power management (acpi) در قسمت تنظیمات بایوس شما enable باشد.
7- شما باید یک نسخه سالم از سی دی ویندوز بوتیبل ترجیحا service pack 2 داشته باشید ( بدون تغییرات و خطا) تا بتوانید به درستی از برنامه nlite استفاده کنید.
__________________________________________________ ___________________________-.-.-.-.-__________________________________________________ ____________
مرحله اول) پیش نیازها :
1- به جدیدترین ورژن nlite از طریق این لینک دسترسی داشته باشید:
2- به ورژن مناسب از intel textmode drivers برای لپ تاپ یا دسکتاپ باید دسترسی داشته باشید. انتخاب درست textmode driver بستگی دارد به سیستم عاملی هست که میخواهید نصب کنید. پس باید بدانید که چیپست شما جزو کدام دسته sata و یا raid هست. بنابراین پکیج intel matrix storage manager در این لینک
میتواند تمامی کنترلرهای intel ich6-9 sata ahci و sata raidرا برای مادربرد نوت بوک یا دسکتاپ شما ارضا کند و برای intel ich5 sata raid نیاز به درایورهای قدیمی تر هست. شما میتوانید با توجه به نیاز خود یکی از این دو بسته را که حاوی درایورهای اختصاصی برای nlite هست با حجم بسیار پایین دانلود کنید و استفاده کنید :
نکته : در لپ تاپ های مدل 2007 به بعد از چیپست intel(r) matrix storage manager استفاده شده است که پیشنهاد می شود به جای پک های قدیمی زیر نسخه جامع آن را برای سیستم عامل ویندوز خود از لینک انتهای آموزش دانلود کنید)
الف) برای intel ich6/7/8/9 s-ata ahci و raid controllers
ویندوز xp و 2003 - 32 بیتی
ویندوز xp و 2003 - 64 بیتی
ب) برای intel ich5r s-ata raid controllers
ویندوز xp و 2003 - 32 بیتی
ویندوز xp و 2003 - 64 بیتی
ج) برای intel server boards with server raid technology
در این قیمت بهترین مورد را خودتان انتخاب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c.aspx%3fproductid%3d2859%26dwnldid%3d14599%26lang %3deng
توجه :
به راهنمای نوت بوک و یا مادربرد دسکتاپ و مشخصات فنی آن مراجعه کنید، اگر هارد ساتا شما به یکی از پورت های intel ich5/6/7/8/9 متصل باشد از این درایورها استفاده کنید. ولی اگر از کنترلرهای اختصاصی legacy type برای intel sata ahci/raid controller استفاده میکند باید با درایوری که در سی دی یا دیسکت همراه مادربرد هست استفاده کنید. این نکته بیشتر برای pc ها قابل توجه هست.
__________________________________________________ ___________________________-.-.-.-.-__________________________________________________ ____________
مرحله دوم) ساخت دیسک سفارشی شما با nlite :
1- برنامه nlite را دانلود و نصب کنید ... درایور های مورد نیاز را از حالت zip در یک فولدر خاص در آورید. یک سی دی ویندوز xp که نسخه سالم و بدون تغییرات باشد را تهیه کنید و در درایور سی دی درایو خود قرار دهید.
2- پس از اجرای برنامه ، از شما محل windows installation را درخواست میکند. روی دکمه browse کلیک کنید.
3- شما باید محل سی دی ویندوز xp را برای آن مشخص کنید ... که میتوانید از درایور سی دی رام استفاده کنید و یا از قبل کل محتویات سی دی را در پوشه ای از هارد خود کپی کرده باشید . پس مطابق شکل روی درایور سی دی خود کلیک کنید.
4- در مرحله بعد از شما سوال میکند که در کجا میخواهید فایل های temporary files را که در هنگام مراحل slip stream استفاده می شوند را ذخیره کنید ؟ پس یک new directory با دکمه new folder در محل یکی از درایورهای خود مثلا درایور c بسازید و نام آن را مثلا xpiso بگذارید.
5- در این مرحله nlite تمام فایلهای مورد نیاز برای شما را در آن محل کپی میکند. بعد از این مرحله شما میتوانید مشخصات آن را کاملا ببینید.
6- روی next کلیک کنید تا این صفحه ظاهر شود. شما همانند شکل میتوانید اپشن و اختیاراتی را برای دیسک سفارشی خود انتخاب کنید ... پس گزینه های drivers و bootable iso را انتخاب کنید که برای کار ما کافی هست.
7- روی دکمه next کلیک کنید تا صفحه ای ظاهر شود که از شما میخواهد درایورهای مورد نیاز را لود کنید. روی دکمه insert کلیک کنید و بین adding a single driver و یا adding a folder of drivers یک گزینه را انتخاب کنید... که بستگی به درایورهای شما و کار شما دارد.
8- به پوشه ای بروید که درایورها را در آنجا unzip کرده اید. درایور هایی که با فرمت *.inf هستند را پیدا و انتخاب کنید.
9- در این مرحله nlite از شما میخواهد که درایورهایی را که میخواهید از لیست برگزینید. اگر نمی دانید که از کدام درایور دقیقا استفاده کنید تمام آنها را انتخاب کنید.
نکته : به 64 بیتی یا 32 بیتی بودن درایورها دقت کنید تا سی دی شما اشتباها ساخته نشود.
10- در قسمت بعدی مشخصات درایورها به صورت مختصر نمایش داده میشود.
11- به لحظه پایان کار رسیدیم ... شما میتوانید در این قسمت مستقیما سی دی خود را رایت کنید ویا میتوانید یک ایمیج بصورت iso بسازید و با نرم افزارهای دیگر رایت کنید.
نکته : اگر شما میخواهید دیسک iso بسازید مطمئن شوید که دکمه make iso قبل از زدن دکمه next فشرده اید.
12- در این قسمت کار تمام هست ... شما میتوانید از دیسک سفارشی خود برای نصب xp لذت ببرید ... به تمامی شما خسته نباشید میگویم.
_________---_________---_________
نکته : در مراحل نصب با این روش ، از فشردن دکمه f6 و استفاده از فلاپی درایور پرهیز کنید. در غیر اینصورت ویندوز نمیتوانید درایورهای مورد نیازتان را پیدا کند.
نکته : بهتر است از خود برنامه nlite برای رایت سی دی دانگرید شده خود استفاده کنید.
نکته : اگر هارد شما توسط این دیسک شناسایی نشد پس نیاز دارید به بازگشت از نقطه صفر ! احتمالا مشکل از تنظبمات بایوس ، درایورهای 23 و یا 64 بیتی ، درست کار نکردن یا قدیمی بودن ورژن nlite شما و ... باشد. همچنین ممکن است نوت بوک شما به درایور های intel matrix storage نیاز داشته باشد ( در نوت بوک های مدل 2007 به بعد) که برای نوت بوک های می توانید از خود سایت اینتل آنرا تهیه کنید:
intel(r) matrix storage manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el.com%2f16750%2feng%2fiata85enu.exe)
اینجا هم جدیدترین چیپست های ساپورت شده را نوشته است، اگر به این پک شک دارید میتونید از لینک زیر اطلاعات مورد نیاز خودتان را شناسایی و صحه گذارید :
the files below contain the intel® matrix storage manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el.com%2fdetail_desc.aspx%3fagr%3dy%26productid%3d 2800%26dwnldid%3d16750%26stross%3d44%26osfullname% 3dwindows%2a%2520xp%2520professional%26lang%3deng)
این هم یک لینک دیگر :
جدیدترین درایورهای مورد نیاز هر لپ تاپ با توجه به چیپست و سری های آن را در این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el.com%2fdetail_desc.aspx%3fagr%3dy%26productid%3d 2800%26dwnldid%3d16750%26stross%3d44%26osfullname% 3dwindows%2a%2520xp%2520professional%26lang%3deng) دانلود کنید
و لینک سوم که حاوی تمامی فایلهای تکمیلی برای لپ تاپ های hp و sony vaio می باشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el.com%2fdetail_desc.aspx%3fagr%3dy%26productid%3d 2101%26dwnldid%3d16759%26stross%3d44%26osfullname% 3dwindows%2a%2520xp%2520professional%26lang%3deng)
و برای سری intel(r) ich9m/m-e family 4 port sata ahci controller - 2929 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2fpc%2fpccbbs%2fmobiles%2f7zim53ww.exe)
پک را extract و نصب کنید و از فایلهای inf آن استفاده کنید و یا میتوانید با جستجو برای چیپست های مشابه در این تاپیک درایورهای مورد نیاز را دانلود کنید ... در ضمن در ادامه تاپیک سوالات و پک های اصلاحی قرار میگیرد پس قبل از پست دادن حتما مطالعه کنید
این سایت نیز کمک شایانی به شما در پیدا کردن مدلهای چیپست و درایورهایشان میکند:
نکته : پس از نصب xp شما نیاز به نصب درایورها گرافیک ، صدا ، مودم ، بلوتوث و wifi و ... دارید که در مراحل بعدی در قسمت درایورها و مباحث فنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت آموزش داده خواهد شد.
در پایان باید ذکر شود که این روش توسط سایت های معتبر کامپیوتری از جمله اینتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2fsupport%2fchipsets%2fimsm%2fsb%2fcs-029958.htm) نیز تایید شده است. برای آگاهی از چیپست های intel® matrix storage manager برای کامپیوترتان حتما به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2fsupport%2fchipsets%2fimsm%2f) سری بزنید :10:
امیدوارم با این آموزش ، تا حدی زیادی از به هدر رفتن انرژی شما و همچنین صرف وقت و هزینه برای سفارش این دیسک یا نصب ویندوز در بازار سیاه ایجاد شده کاسته شود.
موفق باشید
:11:
کپی برداری از مطالب ایم مقاله با ذکر نام سایت و نویسنده بدون مانع است
registered user (mohammad) @ p30world persian forums
laptop discussion halls
تشکر بی نهایت عالی بود من مشکلم رو با کمک اطلاعاتی که شما دادید حل کردم
adibboby
03-01-2009, 22:29
دوست عزیز (مربوط به پست 101)REGISTERED USER،
1.واقعاً زحمات شما در این سایت و مخصوصاً این تاپیک قابل تقدیر است.
2.برای دوستانی مثل من که مطمین هستند حتماً قبلاً مشکلاشان توسط فرد دیگری سوال شده ، و از صفحه اول تا آخر را به دنبال آن میگردند. زحمت بکشید و مدل ها و مارک های لپ تاب هایی را که به صورت موردی توضیح دادید در صفحه اول شماره پست هاشان موجود باشد تا کسی دیگر مثل من پس از ساخت یک cd کامل و تلاش برای حل مشکلات آن این پست را ببیند و با همان تنظیمی که ذکر کرده بودید «نمی شه» براحتی ویندوز نصب کنند روی Vostro 1500. :D
3. باز هم از مطالب مفیدی که به من یاد دادید متشکرم.
REGISTERED USER
04-01-2009, 00:44
1- خواهش می کنم
2- اصلا نمی شود ... اول اینکه مدل های لپ تاپ بی نهایت زیادند و توی هر مدلی هم چیپست های متفاوتی وجود داره ... بهترین راه اینه که خودتان دستی چیپست را مثلا با نرم افزارهایی مثل CPU-Z شناسایی کنید و از سایت اینتل درایور چیپست و یا فایلهای Intel matrix mass storage را از سایت اینتل بگرید ... یعنی اخرین نسخه راه انداز Intel ICHM-XXX
و دوم اینکه ممکنه یک دوست دیگری زحمت بکشه و اگر کار نداد ، کل مقاله رو بی جهت زیر سوال ببره !
پس زحمت سرچ این درایور کوچک بر عهده خودتان!
3- باز هم خواهش می کنم
farzin..net
08-01-2009, 01:06
سلام
با تشکراززحماتشما منیه مدل DELL1420 گرفتم :CPU 2.cor 2 ,ram 3G,hard 250 ,bt web wirles..
توسایت دل تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور های XP روپیدا کردمفقطنمی دونم کدو ما رودانلود کنم شما روبه خدا کمک کنید گیج شدم.....کمککککککککک
REGISTERED USER
09-01-2009, 00:52
سلام
با تشکراززحماتشما منیه مدل DELL1420 گرفتم :CPU 2.cor 2 ,ram 3G,hard 250 ,bt web wirles..
توسایت دل تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور های XP روپیدا کردمفقطنمی دونم کدو ما رودانلود کنم شما روبه خدا کمک کنید گیج شدم.....کمککککککککک
وقتی Operating System: رو windows XP زید ، زیرشاخه Sata Drivers یکی از درایورهای matrix storage manager رو دانلود کنید
در ضمن از سایت اینتل درایورها را بگیرید بهتر است
javad2625
11-01-2009, 09:56
یک سوال دیگر:
من چطور می توانم وارد ستاپ لپ تاپم بشوم؟ دکمه Del را که می زنم داخل ستاپ نمی رود.
sari-1369
11-01-2009, 12:13
فکر کنم با f2 باید وارد شی .
a_mehrabi_70
13-01-2009, 13:16
من اون فایل آخری رو دانلودکردم که 6مگی بود حدوداً ، حالا باید چیکارش کنم ؟ فایلش EXE هست و میشه نصبش کرد چطوری برای ساختن ویندوز ازش کمک بگیرم ؟
لپتاپم Dell 1535 هست و ICH8M SATA هست .
cheetoz_motori
13-01-2009, 17:51
سلام
مي بخشيد با اين روش كه شما آموزش داديد cd ويندوز xp كه ساخته ميشه را بايد مثل pc داخل لپ تاب گذاشت و مثل pc كه ويندوز مي ريزيم عمل كرد يا راه و روش ديگه اي داره؟
بعد اگر با اين روش شما ويندوز را بريزيم آيا به ويندوز ويستا xp اضافه ميشه يا ديگه فقط xp مياد روي سيستم؟
شرمنده من زياد از لپ تاب سر در نميارم اگر سوالات بالايي مخصوصاً اولي را مثل همين آموزش اين تاپيك به من بگوييد خيلي خوب ميشه.
دست شما درد نكنه
REGISTERED USER
14-01-2009, 00:50
من اون فایل آخری رو دانلودکردم که 6مگی بود حدوداً ، حالا باید چیکارش کنم ؟ فایلش EXE هست و میشه نصبش کرد چطوری برای ساختن ویندوز ازش کمک بگیرم ؟
لپتاپم Dell 1535 هست و ICH8M SATA هست .
توضیح داده شده است ... باید Extract و از محتویاتش استفاده بشه ... برنامه winrar را نصب کنید
REGISTERED USER
14-01-2009, 00:55
سلام
مي بخشيد با اين روش كه شما آموزش داديد cd ويندوز xp كه ساخته ميشه را بايد مثل pc داخل لپ تاب گذاشت و مثل pc كه ويندوز مي ريزيم عمل كرد يا راه و روش ديگه اي داره؟
بعد اگر با اين روش شما ويندوز را بريزيم آيا به ويندوز ويستا xp اضافه ميشه يا ديگه فقط xp مياد روي سيستم؟
شرمنده من زياد از لپ تاب سر در نميارم اگر سوالات بالايي مخصوصاً اولي را مثل همين آموزش اين تاپيك به من بگوييد خيلي خوب ميشه.
دست شما درد نكنه
منظور شما اینه بعد ساخت CD چطوری XP رو نصب کنید ؟ بله ... دقیقا مثل PC سی دی را توی درایو اپتیکال بزارید و از روش بوت کنید
می تونید دکمه F12 را بزنید تا بوت منو بیاد و از روی سی دی بوت کنید و یا f2 رو بزنید و در setup بایوس ، ترتیب بوت رو تغییر داده و روی اپتیکال درایو بزارید
در مورد سوال دوم : خیر جایگزین ویستا میشه ... باید در پارتیشن دیگر نصب کنید و این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نیز بخوانید و اجرا کنید تا دو تا را داشته باشید
سوالات شما قبلا مطرح شده ... کاش 36 صفحه رو مطالعه می کردید نکات بهتری هم هست ! :31:
cheetoz_motori
14-01-2009, 08:46
منظور شما اینه بعد ساخت CD چطوری XP رو نصب کنید ؟ بله ... دقیقا مثل PC سی دی را توی درایو اپتیکال بزارید و از روش بوت کنید
می تونید دکمه F12 را بزنید تا بوت منو بیاد و از روی سی دی بوت کنید و یا f2 رو بزنید و در setup بایوس ، ترتیب بوت رو تغییر داده و روی اپتیکال درایو بزارید
در مورد سوال دوم : خیر جایگزین ویستا میشه ... باید در پارتیشن دیگر نصب کنید و این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نیز بخوانید و اجرا کنید تا دو تا را داشته باشید
سوالات شما قبلا مطرح شده ... کاش 36 صفحه رو مطالعه می کردید نکات بهتری هم هست ! :31:
سلام دوست عزيز
بله منظورم همين بود خيلي ممنون
من براي اولين باره مي خواهم بيوفتم بجون لپ تاپ البته اصلاً و عبداً در زمينه كامپيوتر تازه كار نيستم ولي تا به حال با لپ تاپ شوخي نكردم!چون زياد ازش خوشم نمياد
اين هم براي اين بود كه مزاحم شدم چون يكي از دوستان خواسته بود كه لپ تاپ اش را براش recover كنم اين مطلب هم قبلاً ديده بودم البته مطلبي كه گفته بود xp با vista با هم.كه من شك كردم كه اين مطلب xp تنها باشه كه خدا رو شكر همين بود.
درضمن vista براي بيشتر كاربران معمولي و تازه كار اصلاً جا نيوفتاده و بيشتر هم براي خودشون هم بهتره كه xp كار كنند.
بعد 1 سوال هم داشتم اگر من xp را ريختم بدون مشكل مي توانم با hiren's bootable بريم و از پارتيشن مجيك پارتيشن ها رو دستكاري كنيم؟
دركل خيلي متشكرم
REGISTERED USER
14-01-2009, 19:15
بعد 1 سوال هم داشتم اگر من xp را ريختم بدون مشكل مي توانم با hiren's bootable بريم و از پارتيشن مجيك پارتيشن ها رو دستكاري كنيم؟
hiren's boot cd و یا نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد که بوتیبل اجرا می شوند ، ربطی به ویندوز ندارند و شما می تونید در هر محیطی حتی بدون سیستم عامل از آنها استفاده کنید
فقط وقتی سیستم عامل باشه ، جابجایی اطلاعات و فایل های سیستمی طول خواهد کشید
موفق باشید
ehsannet9003
15-01-2009, 01:11
با سلام
من این کارها را انجام دادم ولی جواب نداد نوت بوک من یرور aspi میده و داخال بوت هم نمیشه اون رو اف کرد
آیا نیاز است که بایوس را ابدیت کنم و چه جوری میتونم ابدیت کنم
و اخرین سوالم اینه که حتی از روی ویندوز هم بوت ویندوز را میبنده و نمی زاره که روش کلیک کنی اگه میشه کممممممکککک کنید
راستی نوت بوک من اچ پی پاویلون dv2860 است
REGISTERED USER
15-01-2009, 15:06
سری dv2000 dv6000 این مشکل رو دارند
فکر کنم دوستان قبلا مشکل aspi رو رفع کردند (صفحات اولیه را بخوانید)... هم با آپدیت بایوس و هم با آپدیت ویندوز
شما با زدن f2 می تونید وارد بایوس شوید و ASPI power و خاموش کنید
ممکنه با این کار ویندوز دیگر هم بالا نیاد !
ehsannet9003
17-01-2009, 13:53
سری dv2000 dv6000 این مشکل رو دارند
فکر کنم دوستان قبلا مشکل aspi رو رفع کردند (صفحات اولیه را بخوانید)... هم با آپدیت بایوس و هم با آپدیت ویندوز
شما با زدن f2 می تونید وارد بایوس شوید و ASPI power و خاموش کنید
ممکنه با این کار ویندوز دیگر هم بالا نیاد !
ممنون اما مال ASPI power را نداره صفه اول را هم دقیق خوندم فایده ای نداشته
بجز اینکه بایوس را ابدیت کنم راستی ابدیت بایوس با ابدیت ویندوز کاملا از هم جداست چه جوری میشه
نوت بوک من با دکمه f2 فقط test ram ,test hard diskرامیاره
کمکم کنید
jalilsat
18-01-2009, 18:15
با سلام وتشکر ازجنابعالی
با توجه به فرمایشات شما :
1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند DELL 1520 n series زیرا می توان حالت SATA AHCI را به ATA MODE تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب XP با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت IDE کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به Intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز XP را تست کنید.
لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به SATA MODE ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو RECOVERY یا همونD ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .
ehsannet9003
18-01-2009, 23:44
با سلام وتشکر ازجنابعالی
1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند dell 1520 n series زیرا می توان حالت sata ahci را به ata mode تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب xp با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت ide کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز xp را تست کنید.
لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به sata mode ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو recovery یا همونd ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .
با تشکر ار دوست خوبم من این رو میدونستم زیرا نوت بوک قبلیم وسترو 1500 بوده و میدونم که این مشکلات را نداره اما این اچ پی خیلی تنظیمات مختصری در بایوس داره که هیچ کدوم از اینها توش نیست
ممنون
REGISTERED USER
18-01-2009, 23:54
نوت بوک من با دکمه f2 فقط test ram ,test hard diskرامیاره
f2 را باید هنگام بوت بزنی نه توی بوت منو ! جایی که لوگوی سازنده دقیقا بعد روشن کردن میاد
REGISTERED USER
18-01-2009, 23:57
با سلام وتشکر ازجنابعالی
1- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند DELL 1520 n series زیرا می توان حالت SATA AHCI را به ATA MODE تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب XP با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت IDE کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به Intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز XP را تست کنید.
لپ تاپ من از همین مدل بود وبا تغیر به SATA MODE ، اکس پی نصب شد.ولی به ادامه اموزش توجه نکردم . من در درایو d نصب کردم . بعد از نصب دوباره vista نصب کردم وبا مشکل اینکه xp بالا نمیامد مواجه شدمو دوباره مجبوربه نصبxp شدم .الان چند وقتی هست باهاش کارمی کنم وداریوهای xp هم در سی دی های خودش بود.با xp مشکلی ندارم ولی در داریو c دو عدد ویستا هست که اورجینال کارخانه درون پوشه ای به نام old windowsقرار داره ودومی هم که بصورت طبیعی .من براری نصب xp داریو RECOVERY یا همونD ایا رو فرمت کردم .می تونم ویندوز اولی را برگردونم ؟ و دیگر اینکه با ایجاد درایو مشکل داشتم .
خوب این مربوط به پارتیشن بندی میشه و توی تاپیک خودش مفصل این بحث ها شده... با یک نرم افزار مانند پاراگون وارد بوت شوید و فولدر old windows را پاک کنید چون مصرفی نداره
و اگر پارتیشن ریکاوری را پاک کردید دیگر نمیشه کاری کرد
برای ایجاد پارتیشن هم باید از نرم افزار نسخه بوت paragon hdd manager استفاده کنید
Marmoulak
19-01-2009, 00:03
دوست عزیز دیگه دارم دیونه میشم ! هر کاری که بگی کردم ! ولی نمیشناسش هر درایوری که بگی دانگرید کردم ! یه بار تمام درایورهایی که داشتم رو دانگرید کردم ! یه بار هم فقط درایور Intel(R) Matrix Storage Manager از تو پوشه نصبش بر روی سی دی دانگرید کردم !
مدل لب تاپ هم Sony Viao VGN-NR498E هست ! راستی من طبق شکل آموزش Mode رو روی PNP قرار می دم ! نمی دونم چرا صفحه BIOS مادربورد هم کامل نیست ! یعنی بیشتر گزینه ها رو نداره !
REGISTERED USER
19-01-2009, 00:16
غیر ممکنه .. بچه ها همین کار را انجام دادن و روی تمام مدل های سونی جواب گرفتند
مشکل از نسخه ویندوزه حتما ... اون رو عوض کن والا پک درایورها کامله و کار میده
روی جدیدها کار میده مدلهای nr که بماند !
Marmoulak
19-01-2009, 00:18
باشه ! دستت درد نکنه ! فقط حالا بگو از کدوم درایور این دفعه استفاده کنم فقط از Intel(R) Matrix Storage Manager که درایور تو پوشه نصبش هست استفاده کنم خوبه ! حالت رو هم روی PNP بزارم ؟؟
REGISTERED USER
19-01-2009, 00:27
این درایور (ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/OS/XPDOWNGRADE/SATA%20DRIVER%20INTEL%20NON-RAID%208.0C%20_%208.0.0.1039.ZIP)رو توی خود سایت سونی گذاشته ... سری N و NR قدیمی تاجایی که من می دونم raid نیستند
امیدوارم کار بده
Marmoulak
19-01-2009, 00:33
به هر حال من نتیجه رو با اینی که گذاشتی برات میزارم ! این لب تاپ مال دوستم هست و میگه تازه گرفتمش ! میگه 1.5 میلیون گرفته و رمش هم 3 گیگ هست و 2 دو هسته t7570 و به نظرم جدیده و مگه این nr ها قدیمی هستن !
REGISTERED USER
19-01-2009, 12:16
سری nr اوایل سالبا اومدن سری sr منقرض شدن ... الان خیلی کم توی بازار هست مثلا nr 498 و nr 430
یه تحقیقی کنید موجودی بازار و ... رو متوجه میشید
ehsannet9003
20-01-2009, 01:24
f2 را باید هنگام بوت بزنی نه توی بوت منو ! جایی که لوگوی سازنده دقیقا بعد روشن کردن میاد
ای بابا این همه هم که کند ذهن نیستم که می دونم مال من همین را میاره F10 هم که بوت اصلی است که بازم aspi توش نیست
:19:
REGISTERED USER
20-01-2009, 14:13
خوب من هم فکر نکنم با اپدیت بایوس بیاد ... یه سر به بخش درایورهای سایت HP بزن
مشکل APSI با استفاده از یک نسخه استاندارد XP سازگار با اچ پی درست میشه ... دقیقا یادم نیست اما توی فروم forum.notebookreview.com کاملا آموزش داده بود که چطور این خطا برداشته خواهد شد و ویندوز عادی لود میشه
vahid121
21-01-2009, 09:04
سلام دوست خوبم
آقا من یه لب تاپ توشیبا مدل a200 ch7 دارم.و روش ویستا فقط نصب شده.
من دنبال درایورهای اون برای نصب ویندوز xp هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
REGISTERED USER
21-01-2009, 17:27
در بخش درایورها مطرح کنید
ali_a_t2004
22-01-2009, 08:22
سلام به REGISTERED USER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز - واقعا ازت تشکر میکنم بابت این آموزش جامع و کاملی که دادی من به راحتی تونستم با استفاده از آموزش شما رو VAIO VGN-NS135E ا ک س پ ی رو نصب کنم
هر کدوم از دوستان این مدل داره و نتونسته درایورهاش پیدا کنه بگه من بهش بدم
با سلام
من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده و دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كنم و سپس ويندوز xp را نصب كنم ، راهنمائي كنيد. با تشكر.
موفق باشيد.
REGISTERED USER
26-01-2009, 00:22
من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده
با یک نرم افزار مدیریت یکپارچه دیسک Paragon partition manager نسخه bootable که راحت توی بازار و قیمت 2000 تومن گیر میاد ، می تونید در محیط بوت و بدون حضور سیستم عامل ، پارتیشن C را فرمت کنید... البته با این کار ممکنه دیگه پارتین ریکاوری load نشه ، در نتیج پیشنهاد میشه این فولدر ها را با نرم افزار disk explorer خودش پاک کنید :
windows
program data
program files
Boot
users
و فایلهای
booot.ini
io.sys
bootmgr
autoexec
config.sys
ntdetect
msdos.sys
و سایر فایلهایی که در سطح دیسک هستند
بهتره همه رو پاک کنید ولی فرمت نکنید
دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كن
با همین نرم افزار ، بعد فرمت پارتیشن C ، می تونید پارتیشن را به بخش های کوچکتری در حالت Extended تقسیم بندی کنید ... و بعد آنها را نام گذاری و فرمت کنید به این راحتی
توجه : اصلا به پارتیشن ریکاوری D و پارتیش های مخفی دست نزنید
سپس ويندوز xp را نصب كنم
توی همین تاپیک آموزش ساخت دیسک دانگرید شده هست ... میتونید استفاده کنید
موفق باشید
با یک نرم افزار مدیریت یکپارچه دیسک Paragon partition manager نسخه bootable که راحت توی بازار و قیمت 2000 تومن گیر میاد ، می تونید در محیط بوت و بدون حضور سیستم عامل ، پارتیشن C را فرمت کنید... البته با این کار ممکنه دیگه پارتین ریکاوری load نشه ، در نتیج پیشنهاد میشه این فولدر ها را با نرم افزار disk explorer خودش پاک کنید :
windows
program data
program files
Boot
users
و فایلهای
booot.ini
io.sys
bootmgr
autoexec
config.sys
ntdetect
msdos.sys
و سایر فایلهایی که در سطح دیسک هستند
بهتره همه رو پاک کنید ولی فرمت نکنید
با همین نرم افزار ، بعد فرمت پارتیشن C ، می تونید پارتیشن را به بخش های کوچکتری در حالت Extended تقسیم بندی کنید ... و بعد آنها را نام گذاری و فرمت کنید به این راحتی
توجه : اصلا به پارتیشن ریکاوری D و پارتیش های مخفی دست نزنید
توی همین تاپیک آموزش ساخت دیسک دانگرید شده هست ... میتونید استفاده کنید
موفق باشید
با سلام
من مي خواهم ويندوز ويستا در لب تاپ sony_fw290nah را كلا فرمت كرده و دوباره پارتيشن بندي و 320 گيك را تقسيم در درايو هاي بعدي كنم و سپس ويندوز xp را نصب كنم ، راهنمائي كنيد. با تشكر.
موفق باشيد.
با سلام
و تشكر از شما دوست عزيز : من فرمت كرده و در زمان پارتيشن بندي ، حجم كل هارد را مي دهد ولي در زمان انتخاب نمودن ، مقدار حجم هارد از 450 نوشته شده و 320 داشتن ، 120 تا از هارد را براي پارتيشن بندي ، نمودن ، فقط اجازه مي دهد و سپس با نصب ويندوز اكس پي هم مشكل دارم و نصب نمي شود . چرا؟. با تشكر.
موفق باشيد.
REGISTERED USER
26-01-2009, 12:44
با سلام
موفق باشيد.
با سلام
و تشكر از شما دوست عزيز : من فرمت كرده و در زمان پارتيشن بندي ، حجم كل هارد را مي دهد ولي در زمان انتخاب نمودن ، مقدار حجم هارد از 450 نوشته شده و 320 داشتن ، 120 تا از هارد را براي پارتيشن بندي ، نمودن ، فقط اجازه مي دهد و سپس با نصب ويندوز اكس پي هم مشكل دارم و نصب نمي شود . چرا؟. با تشكر.
موفق باشيد.
1- دوست عزیز ، مقداری که نشون میده ، منهای 20 گیگابایت پارتیشن مخفی و ... هست. هرچند شما بسیار ناواضح توضیح می دید !!! :13:
در ضمن اون چیزی که هست پارتیشن بندی کنید ... توضیحات بیشتر : خود نرم افزاری که باهاش پارتیشن بندی می کنید مثلا paragon hdd manager
2- در آموزش کاملا توضیح داده شده که چطور بفهمید ... فقط کامل آموزش را بخونید ... نه اینکه نگاهش کنید ... ویندوز XP هم فقط به همین طریق نصب می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- پست اخیر شما پاک گردید .... به چه دلیل کل آموزش را نقل قول می کنید ؟ فقط ترافیک سایت بالا میره و زمان لود بیشتر میشه .... لطفا تکرار نشه
خوب ... من که دیگه بیشتر این نمیتونم کمک کنم ... به همچنین اروری هم بر نخوردم ... یکم بگرد شاید توی این فروم ها یه چیزی ببینی
البته من یه راهنما دارم که میتونه روی مادربردهای فونیکس لپ تاپ کمکت کنه :
یا علی حامد جان
با سلام
دوست عزيز يك راهنما براي لب تاپ sony_fw290nah من هم داريد ، ممنون ميشم برايم بگذاريد. با تشكر.
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيز : من كل هاردم را فرمت كلي نمودم و سپس هيچ چيزي بالا نيامد و بعد شروع به پارتيشن بندي نمودم كه ظرفيت هاردم 320 است و در شروع ظرفيت كل هارد را نوشت : 43099 مگا
و10% آن را براي پارتيشن ها نگه داشتم كه 30530 مگا و 90% ديگر آن را 12569 گيگا اعلام نمود و باز هم توچه نكردم و بقيه را ادامه دادم ، و در كل مجموعه پارتيشن ها 120 گيگ شد ولي 200 گيگا ديگه كجاست ؟. با تشكر
موفق باشيد.
babak-online
27-01-2009, 14:03
با سلام
یک سوال: من FZ-260 دارم. وقتی سی دی Service Pack 3 رو بوت می کنم این ارور نive
Referer:
REGISTERED USER
28-01-2009, 01:13
با سلام
دوست عزيز : من كل هاردم را فرمت كلي نمودم و سپس هيچ چيزي بالا نيامد و بعد شروع به پارتيشن بندي نمودم كه ظرفيت هاردم 320 است و در شروع ظرفيت كل هارد را نوشت : 43099 مگا
و10% آن را براي پارتيشن ها نگه داشتم كه 30530 مگا و 90% ديگر آن را 12569 گيگا اعلام نمود و باز هم توچه نكردم و بقيه را ادامه دادم ، و در كل مجموعه پارتيشن ها 120 گيگ شد ولي 200 گيگا ديگه كجاست ؟. با تشكر
موفق باشيد.
با کدوم نرم افزار کار می کنید ؟ احتمالا unallocated شده و مخفی هست ... باید با paragon نسخه بوتیبل کار کنید
REGISTERED USER
28-01-2009, 01:16
با سلام
یک سوال: من fz-260 دارم. وقتی سی دی service pack 3 رو بوت می کنم این ارور نive
referer:
خوب باید از همین اموزش برای ساخت دیسک دانگرید استفاده کنید و از sp2 استفاده کنید
pedram_ashena
28-01-2009, 13:01
سلام مجدد
راهي براي درست كردن پارتيشن مخفي هست؟مثلا يك لبتاپ كه كلا هاردش فرمت شده حتي مخفي ها با هارد يك لب تاپ مشابه ساخته بشه؟
REGISTERED USER
28-01-2009, 16:47
می تونید clone to clone HDD کنید یعنی همون هارد به هارد ... و همچنین می تونید از دیسک های لپ تاپ مشابه استفاده کنید
ولی راهی به طور عادی برا برگرداندن ان نیست
خود نمایندگی ها یا دیسک ها را دارند ، یا هارد به هارد می زنند و یا خودشان از کل هارد image گرفته اند و بعد بر می گردانند ... مثلا با ghost
jeremy28
28-01-2009, 20:00
سلام
من لپ تاپم aser مدل 4710 هستش.
DVD موجود در جعبه رو دیدم، توش یه فولدر به اسم درایور بود، که محتویاتش به صورت زیر هست:
محتویات این فولدر ها هم به ترتیب به شکل های زیر هستن، (که البته فولدر های موجود برای هر دوی xp و vista یکیه):
========
حالا سوالم اینه که برای ایجاد نسخه دانگرید شده از ویندوز xp سرویس پک 2 ، کدوم یک از فولدر های موجود در این dvd رو باید به ویندوز اضافه کنم تا برای نصب ویندوز xp کنار ویستا، مشکلی هنگام نصب پیش نیاد؟
البته من از صفحه اول این تاپیک از قسمت :
الف) برای Intel ICH6/7/8/9 S-ATA AHCI و RAID Controllers
ویندوز XP و 2003 - 32 بیتی
هم فایل های مربوط به ویندوز xp 32 بیتی رو برای کنترلرم که از نوع ICH7 هستش، دانلود کردم، حالا می خوام ببینم آیا درایور مربوطه ی موجود در DVD رو به ویندوز سفارشی اضافه کنم یا فایل هایی که از این آدرس دانلود کردم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
(البته اگه سوالم تا حدودی مضحکه، ببخشید آخه من می خوام یه ویندوز xp کنار ویستا در لپ تاپم نصب کنم و چون تا حالا این کار رو نکردم و واقعیتش هیچ چی هم از این مسائل بارم نیست و چون می ترسم بعدا مشکلی پیش بیاد، تا این حد جزئی می پرسم.)
REGISTERED USER
29-01-2009, 01:43
سلام
من لپ تاپم aser مدل 4710 هستش.
DVD موجود در جعبه رو دیدم، توش یه فولدر به اسم درایور بود، که محتویاتش به صورت زیر هست:
محتویات این فولدر ها هم به ترتیب به شکل های زیر هستن، (که البته فولدر های موجود برای هر دوی xp و vista یکیه):
========
حالا سوالم اینه که برای ایجاد نسخه دانگرید شده از ویندوز xp سرویس پک 2 ، کدوم یک از فولدر های موجود در این dvd رو باید به ویندوز اضافه کنم تا برای نصب ویندوز xp کنار ویستا، مشکلی هنگام نصب پیش نیاد؟
البته من از صفحه اول این تاپیک از قسمت :
هم فایل های مربوط به ویندوز xp 32 بیتی رو برای کنترلرم که از نوع ICH7 هستش، دانلود کردم، حالا می خوام ببینم آیا درایور مربوطه ی موجود در DVD رو به ویندوز سفارشی اضافه کنم یا فایل هایی که از این آدرس دانلود کردم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
(البته اگه سوالم تا حدودی مضحکه، ببخشید آخه من می خوام یه ویندوز xp کنار ویستا در لپ تاپم نصب کنم و چون تا حالا این کار رو نکردم و واقعیتش هیچ چی هم از این مسائل بارم نیست و چون می ترسم بعدا مشکلی پیش بیاد، تا این حد جزئی می پرسم.)
مشکلی پیش نباید بیاد ... می تونید از اون فایل جامع که برای imms در آخر آموزش لینک داده شده نیز استفاده کنید ... اما با همین فایل ها هم قبلا نصب شده و کار داده
عکس هایی که در tinypic آپلود کردی دیده نمیشه :41:
sari-1369
29-01-2009, 17:38
عکس های tinypic فیل - تر می شن .
درایور های لپ تاب مدل sony fw170j را از کجا دانلود کنم
jeremy28
29-01-2009, 23:54
عکس هایی که در tinypic آپلود کردی دیده نمیشه :41:
عکس های tinypic فیل - تر می شن .
سلام
پس چرا من خودم می تونم عکس ها رو ببینم؟
شاید بعضی ISP ها فیلترش می کنن!
خوب غیر از tinypic ، دیگه کجا می تونم آپلود کنم که فیل-تر هم نباشه؟
اگه آدرسشو بگین ممنون میشم
REGISTERED USER
30-01-2009, 01:07
خوب غیر از tinypic ، دیگه کجا می تونم آپلود کنم که فیل-تر هم نباشه؟
اگه آدرسشو بگین ممنون میشم
درایور های لپ تاب مدل sony fw170j را از کجا دانلود کنم
در بخش درایور مطرح کنید یا سرچ کنید
jeremy28
30-01-2009, 12:40
سلام
اینم از عکس ها:(دوباره آپلود کردم!)
========
REGISTERED USER
30-01-2009, 13:13
توی XP یا ویستا ، باید محتویات و فایل های inf داخل AHCI رو به دیسک اضافه کنید ... دقیقا طبق آموزش
هر چند ممکنه با فایلهای چیپست هم کار بده اما AHCI فایل های استاندارد برای شناسایی کنترلر هارد ساتا هستند
اگر منظور از AHCI یا (Advanced Host Controller Interface) را نمی دانید ، این جا را بخوانید :
یا در موردش از خود سایت اینتل اطلاعات کسب کنید :
موفق باشید
mshiraz.2009
31-01-2009, 09:30
با سلام.
من یه لپ تاپ Sony VGN-NR430E گرفتم و الان با مشکل نصب ویندوز XP مواجه هستم.
لطفا میشه بگید درایور هاردش رو کجا می تونم گیر بیارم؟
روش کپی کردن به سیدی ویندوز رو از پست اول خودنم. (دست شما درد نکند).
تو سایت Support.sony رفتم ولی درایوری که گذاشته بود کار نکرد. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
---------------------------------------------------
راستی از ICH8M استفاده می کنه که من هرچی گشتم گیر نیاوردم.
salehfard
31-01-2009, 11:19
سلام
ممنون از راهنماییتاتون
من Dell vostro 1500 دوهسته دارم که قبلا ویستا بوده وبا تغییر ساتا به ATA ویندوز را نصب کردم .بعد از نصب نمیشه آپشن ساتارو برگردوند مشکلی پیش نمیاد که در قسمت ATA بمونه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
REGISTERED USER
31-01-2009, 12:54
با سلام.
من یه لپ تاپ Sony VGN-NR430E گرفتم و الان با مشکل نصب ویندوز XP مواجه هستم.
لطفا میشه بگید درایور هاردش رو کجا می تونم گیر بیارم؟
روش کپی کردن به سیدی ویندوز رو از پست اول خودنم. (دست شما درد نکند).
تو سایت Support.sony رفتم ولی درایوری که گذاشته بود کار نکرد. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
اگر دنبال درایور خاصی هستید ، در بخش درایور و مباحث فنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید یا همونجا سرچ کنید و از آموزشهای آن بخش استفاده کنید
درایورها به این تاپیک مروبط نمیشه
متشکر
REGISTERED USER
31-01-2009, 12:55
سلام
ممنون از راهنماییتاتون
من Dell vostro 1500 دوهسته دارم که قبلا ویستا بوده وبا تغییر ساتا به ATA ویندوز را نصب کردم .بعد از نصب نمیشه آپشن ساتارو برگردوند مشکلی پیش نمیاد که در قسمت ATA بمونه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
به احتمال زیاد ویندوز XP دیگه بوت نمیشه ... به نظرم قبل این کار برید سایت اینتل و درایور ویندوز XP چیپستتون رو بگیرید یا intel matrix mass storage رو برای XP نصب کنید و بعد تغییر بدید این حالت رو که مشکلی پیش نیاد برای بوت شدن
mshiraz.2009
31-01-2009, 12:57
اگر دنبال درایور خاصی هستید ، در بخش درایور و مباحث فنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید یا همونجا سرچ کنید و از آموزشهای آن بخش استفاده کنید
درایورها به این تاپیک مروبط نمیشه
متشکر
دوست عزیز منظورم درایور هاردش بود . برای نصب ویندوز xp
از ICH8M استفاده میکنه که من برای xp گیر نیاوردم.
سلام
من فکر می کردم XP SP3 دیگه این مشکل نشناختن هارد رو نداشته باشه.اما هارد رو نمی شناسه.لپ تاپ من dell 1510 هستش.
حالا سوالم اینه که همه مراحل برای ساختن اون سی دی بوت را با WIN XP SP3 هم می تونم انجام بدم؟یا روشش متفاوته؟:13:
با تشکر
jeremy28
31-01-2009, 20:40
توی XP یا ویستا ، باید محتویات و فایل های inf داخل AHCI رو به دیسک اضافه کنید ... دقیقا طبق آموزش
هر چند ممکنه با فایلهای چیپست هم کار بده اما AHCI فایل های استاندارد برای شناسایی کنترلر هارد ساتا هستند
موفق باشید
سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم!
محتویات فولدر AHCI این طوریه:
و فایل inf توش وجود نداره و فقط setup داره!
در ضمن محتویات فولدر Chipset هم این طوریه:
و در این فولدر هم فقط فایل setup وجود داره!
می خواستم ببینم آیا بعد از نصب XP باید این setup ها رو نصب کرد؟
اگه این طور باشه، مشکل نشناختن هارد، هنگام نصب ویندوز XP رو چه جوری باید حل کرد؟
یعنی اینکه من که فایل inf رو در این DVD ندارم، چه جوری نسخه ی دانگرید شده ی ویندوز XP رو درست کنم؟
آیا با همین فایل های setup هم میشه نسخه دانگرید شده رو درست کرد یا حتما باید فایل های نوع inf باشه؟
ممنون
REGISTERED USER
31-01-2009, 21:17
سلام
من فکر می کردم xp sp3 دیگه این مشکل نشناختن هارد رو نداشته باشه.اما هارد رو نمی شناسه.لپ تاپ من dell 1510 هستش.
حالا سوالم اینه که همه مراحل برای ساختن اون سی دی بوت را با win xp sp3 هم می تونم انجام بدم؟یا روشش متفاوته؟:13:
با تشکر
این روش برای تمام نسخه های ویندوز xp هست :10:
REGISTERED USER
31-01-2009, 21:25
سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم!
محتویات فولدر AHCI این طوریه:
و فایل inf توش وجود نداره و فقط setup داره!
در ضمن محتویات فولدر Chipset هم این طوریه:
و در این فولدر هم فقط فایل setup وجود داره!
می خواستم ببینم آیا بعد از نصب XP باید این setup ها رو نصب کرد؟
اگه این طور باشه، مشکل نشناختن هارد، هنگام نصب ویندوز XP رو چه جوری باید حل کرد؟
یعنی اینکه من که فایل inf رو در این DVD ندارم، چه جوری نسخه ی دانگرید شده ی ویندوز XP رو درست کنم؟
آیا با همین فایل های setup هم میشه نسخه دانگرید شده رو درست کرد یا حتما باید فایل های نوع inf باشه؟
ممنون
اون قایل چیپست باید نصب بشه و یا محتویات داخل فولدر setup به نحوی بیرون کشیده شوند ...
اینطوری نمیشه ... از این فایل استفاده کن بره ... بیخیال DVD :31:
من همیشه گفتم از اینترنت سرچ کنید و دانلود کنید راحت تر هست ... مثلا سایت acer یا dell اینها رو راحت میده
این برای چیپست نوع i945GM (ftp://ftp1.acer.com.sg/Support/files/AcerAspire/AS4710/XPSP2/SATA.exe)
این برای چیپست نوع GM965 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---
این هم لینک AHCI ، می تونید از همین استفاده کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید ببینید لپ تاپ شما کدام چیپست هست و بعد استفاده کنید یا از لینک سوم استفاده کنید :46:
REGISTERED USER
31-01-2009, 21:26
دوست عزیز منظورم درایور هاردش بود . برای نصب ویندوز xp
از ich8m استفاده میکنه که من برای xp گیر نیاوردم.
برید دانلود سنتر سایت اینتل یک سرچ کوچک بزنید و راحت گیرش بیارید
artarayaneh
02-02-2009, 01:28
مقاله جامعی بود .
البته cd ویندوز xp با درایورهای sata وجود دارد که بر روی تمامی لپ تاپ ها نصب می شود.
REGISTERED USER
02-02-2009, 13:09
مقاله جامعی بود .
البته cd ویندوز xp با درایورهای sata وجود دارد که بر روی تمامی لپ تاپ ها نصب می شود.
بله ، من این دیسک رو توی بازار دیدم قیمتش هم 2 هزار تومنه ! گروه های نرم افزاری از روی همین ساختن دیگه :31:
البته باید ذکر کرد که فایده ای نداره چون خودتان همیشه با جدیدترین درایور باید اینو بسازید و چیپست ها هم متفاوت هست :20:
چیپست هایی که Intel® Matrix Storage Manager ساپورت میکنه به قرار زیر هستند .
Intel® Matrix Storage Manager Which Intel® chipsets and Intel® I/O controller hubs (ICH) are supported? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Intel® Matrix Storage Manager supports the following Intel® chipsets:
Intel® X58 Express Chipset
Intel® 4 Series Chipsets
Mobile Intel® 4 Series Express Chipset family
Intel® 3 Series Express Chipset family
Mobile Intel® 965 Express Chipset family
Intel® 965 Express Chipset family
Intel® 5000P Chipset
Intel® 5000V Chipset
Intel® 5000X Chipset
Intel® 975X Express Chipset
Intel® 955X Express Chipset
Intel® 945 Express Chipset family
Mobile Intel® 945 Express Chipset family
Intel® E7230 Chipset
The chipset must be using one of the following controllers:
Intel® ICH10R/DO SATA RAID/AHCI controller hub
Intel® ICH10D SATA AHCI controller hub
Intel® ICH9M-E SATA AHCI/RAID controller hub
Intel® ICH9M AHCI controller hub
Intel® 82801IR/IO controller hub (ICH9R/DO) - RAID and AHCI
Intel® 82801HEM I/O controller hub (ICH8M-E) - RAID and AHCI
Intel® 82801HBM I/O controller hub (ICH8M) - AHCI only
Intel® 82801HR/HH/HO I/O controller hub (ICH8R/DH/DO) - RAID and AHCI
Intel® 631xESB/632xESB I/O Controller Hub - RAID and AHCI
Intel® 82801GHM I/O Controller Hub (ICH7MDH) - RAID only
Intel® 82801GBM I/O Controller Hub (ICH7M) - AHCI only
Intel® 82801GR/GH I/O Controller Hub (ICH7R/DH) - RAID and AHCI
این هم یک برنامه تا مدل چیپست رو بهتون بگه ... البته intel
This utility will not identify your Intel® processor. To identify the type of Intel processor you have, such as the Pentium® 4 processor or Intel® Celeron® processor, download the Intel® Processor Identification Utility ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
با سلام
REGISTERED USER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان واقعا ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده بود بر روي
SONY VAIO VGN-FZ25GN
نصب كردم اكس پي هلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
من لپ تاپم dell xps m1530 هستش
حالا هر کاری می کنم اکس پی نصب نمیشه
چندین بار روش شما رو انجام دادم که نشد
در ضمن عکساتون باز نمیشن
دیده نمیشن
و برنامه nlite من یه پنجره داره که بعد معرفی ویندوز xp می آد که import داره ( سومین مرحله ) قبل سفارشی کردن.
حالا نمی دونم چیکار کنم
ممنون میشم که راهنماییم کنید
همه درایورا رو هم درم فقط xp نصب نمیشه.
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بهم ایمیل کنه
zia1634@yahoo.com
مرسی:19:
REGISTERED USER
06-02-2009, 13:52
سلام خدمت دوستان
در ضمن عکساتون باز نمیشن
دیده نمیشن
و برنامه nlite من یه پنجره داره که بعد معرفی ویندوز xp می آد که import داره ( سومین مرحله ) قبل سفارشی کردن.
حالا نمی دونم چیکار کنم
zia1634@yahoo.com
عکس ها باز میشه مشکلی نداره ... توی پرشین گیگ اپلود کردم پس مشکل از سمت خود شماست
روش هم جواب داده ، پس مشکل :
1- از خودتان هست یعنی روش را صحیح انجام نمی دهید
2- از درایور ساتا هست ... بهتره برای این کار بروید سایت دل و از قیمت درایورهای xps m1530 درایور sata برای ایکس پی رو بگیرید و دیسک را بسازید
3- دیسک ویندوز شما خوب نیست ... آن را عوض کنید
×× در ضمن : دادن آی دی و ... خلاف قوانین هست ... ایندفعه تذکر میدم
موفق باشید
mshiraz.2009
06-02-2009, 16:06
سلام خدمت دوستان
در ضمن عکساتون باز نمیشن
دیده نمیشن
حالا نمی دونم چیکار کنم
zia1634@yahoo.com
دوست عزیز لپ تاپ من هم xps 1530 dell هست.
رفتی داخل setup اولیه هارد رو از SATA به ATA تغیر بدی؟
(آخه مال من فقط با همین تنظیم xp روش نصب شد)
hamed_m2
07-02-2009, 23:43
با سلام . آقا من يه مشكلي دارم. رو ي لپتاپ sony vaio ns 140EW چطور ويندوز xp نصب كنم. توروخدا راهنماييم كنيد . مرسي
REGISTERED USER
08-02-2009, 11:18
شما صفحه اول را دیدید ؟ آموزش هست برای نصب XP :
ریجیستر عزیز با سلام. من روی sony cs16g سه مرتبه سی دی با درایور های مختلف پیشنهادی رایت زدم ولی نشد.
قبلا روی acer و toshiba و dell امتحان کردم جواب گرفتم.
من تقریبا تمامی پست ها رو چک کردم ولی نمیدونم با این سونی چکار کنم
مشکلش اینه که وسط مرحله ای که درایورها رو لود می کنه قبل از شناختن هارد پیغام صفحه ابی مشابه پست 58 میاد .
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
ادامهsony vgn-cs16g...
Intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller این درایور توی manual دستگاه معرفی کرده که با این هم نشد. حتی از ویندوز sp2 و sp3 هم استفاده کردم. بعد از لود شدن فایلها موقعی که پایین صفحه start میاد صفحه خطا میاد.
با ویندوز xp2008 معمولی هم همین پیغام میاد.
REGISTERED USER
08-02-2009, 17:04
ریجیستر عزیز با سلام. من روی sony cs16g سه مرتبه سی دی با درایور های مختلف پیشنهادی رایت زدم ولی نشد.
قبلا روی acer و toshiba و dell امتحان کردم جواب گرفتم.
من تقریبا تمامی پست ها رو چک کردم ولی نمیدونم با این سونی چکار کنم
مشکلش اینه که وسط مرحله ای که درایورها رو لود می کنه قبل از شناختن هارد پیغام صفحه ابی مشابه پست 58 میاد .
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
ادامهsony vgn-cs16g...
Intel ich9m-e/m sata ahci controller این درایور توی manual دستگاه معرفی کرده که با این هم نشد. حتی از ویندوز sp2 و sp3 هم استفاده کردم. بعد از لود شدن فایلها موقعی که پایین صفحه start میاد صفحه خطا میاد.
با ویندوز xp2008 معمولی هم همین پیغام میاد.
اگر پیغام شناخته نشدن هارد دیسک میاد : مشکل از درایورها یا دانگرید کردن دیسک هست ... باید دوباره سعی کنید راهنمایی خاصی نمیتونم بکنم
اگر پیغام دامپ شدن مموری میاد یعنی پیغام دومی ، یا مشکل سخت افزاری داره این سونی وایوو یا اون نسخه از ویندوز میخواد یک دسترسی سخت افزاری داشته باشه که بایوس اجازه نمیده و این خطا میاد ... یک دیسک دیگر اونم sp2 را تست کنید
موفق باشید
ممنون
اما از کدوم درایور توی nlite استفاده کنم ؟ که حتما درست باشه تا برم دنبال اشکالات دیگه.
farshid-ar
08-02-2009, 17:26
یه سوال دارم
میشه تمام درایور های ویندوز xp شامل کارت گرافیک وصدا و .... رو دانگرید کرد به همراه چیپست؟
farzadmetalic
09-02-2009, 13:20
برای لب تاپ توشیبا که amd است چطور باید عمل کرد ؟
REGISTERED USER
09-02-2009, 14:52
این آموزش برای amd ها نیست ... قبلا یادم هست لینک amd رو گذاشته بودم
لپ تاپ من sony fw170j هست تمامی مراحل را انجام دادم و درایورهای گفته شده را نیز اضافه کردم اما پیغام زیر نمایش داده می شود the file jraid.sys is corrupted
REGISTERED USER
09-02-2009, 18:28
فایل رو اشتباه انتخاب کردید ... یک پک درایور دیگر را انتخاب کنید که استاندارد ahci باشه
سلام به همه دوستان
من لب تاب sony vgn-fw140e دارم براي نصب ويندوز اكس پي تمام درايو ها رو از سايت سوني و اينتل گرفتم موقع لود كردن درايو چيپ اينتلصفحه ابي مياد و سيستم هنگ مي كنه اعصابم رو خورد كرده لطفا كمك كنيد
REGISTERED USER
10-02-2009, 14:13
این مشکل به دفعات گفته شده ... دیسک مورد نظر که دانگرید کردید را عوض کنید
سلام
با عرض شرمندگي من هر كاري كه بگيد كردم ولي نشد نمي دونم درايو ها رو اشتباه مي گيرم يا نه لطفا كمك كنيد
vaio vgn-fw 140e
vahidshah
12-02-2009, 15:09
با توجه به نوشته ها درست کردن دیسک ایکس پی با برنامه nlite و مراحلش باید خیلی سخت باشه .و با شکستی که تو بروز رسانیه درایور گرافیک تو ایکس پی داشتم میبینمکه سخته!!
جایی نیست که ایکس پی اماده و بهینه واسه لپ تاپ ها باشه و اوم ورزن رو دانلود کنیم؟
مدل hp dv5 1135
REGISTERED USER
12-02-2009, 16:04
با توجه به نوشته ها درست کردن دیسک ایکس پی با برنامه nlite و مراحلش باید خیلی سخت باشه .و با شکستی که تو بروز رسانیه درایور گرافیک تو ایکس پی داشتم میبینمکه سخته!!
جایی نیست که ایکس پی اماده و بهینه واسه لپ تاپ ها باشه و اوم ورزن رو دانلود کنیم؟
مدل hp dv5 1135
خیر چون چیپست های به کار رفته متنوع هستند
توی بازار یک دیسک اینطوری sp2 ساختند اما من دیدم بسیار بیخوده !
خودتان باید دست به کار بشید یا بدید بیرون 20 تومن هزینه کنید براتون نصب کنند ! تازه سی دی هم نمی دهند :27:
سلام
من بالاخره موفق شدم ويندوز رو نصب كنم حالا كه نصب كردم موقع بالا امدن ويندوز فوري ريست مي كنه سيستم به نظر شما ماله چيه ؟
ویروس که نداری ریست می کنی؟؟
اینو تو notepad کپی کن پسوندشم bat بذار سیستم که میاد بالا سریع اجراش کن
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 1
reg copy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 1 /f
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /va /f
(من خودم جواب گرفتم )
So Nice
یه مشکل !
من از یه سی دی ویندوز خوب استفاده کردن ، روی خیلی از سیستمها مشکلی نداشته ، با nlite ویندوز رو هم درست کردم ، هارد شناخت و تونستم پارتیشن نصب رو مشخص کنم ولی
(( هنگام نصب ویندوز ، قبل از اولین ری استارت ارر میده که یک سری فایلهای ویندوز روی سی دی نیست ))
و بعد از ری استارت سیستم همینطور ری استارت میشه در صودتی که باید ادامه ی نصب انجام بشه .
بزرگواری میکنید اگر جواب بدید SOS , SOS , SOS , SOS
لپ تاپ من هم dell xps m 1530 هست
سلام دوستان
من به یک مشکل برخوردم...
موقع نصب ویستا همون پیغامی رو که موقع نصب ویندوذ اکس/پی(بدون اضافه کردن درایورها) نشون میده ، نمایش میده...
باید چیکار کنم؟
موقع ریکاور کردن هم همین پیغام رو میده...
REGISTERED USER
14-02-2009, 13:15
سلام دوستان
من به یک مشکل برخوردم...
موقع نصب ویستا همون پیغامی رو که موقع نصب ویندوذ اکس/پی(بدون اضافه کردن درایورها) نشون میده ، نمایش میده...
باید چیکار کنم؟
موقع ریکاور کردن هم همین پیغام رو میده...
قاعدتا اگر سیستم عامل خودش باشه نباید مشکلی باشه ... اگر داری از یک نسخه دیگر استفاده میکنی و هارد رو نمیشناسه ، یک دکمه load drivers داره موقع انتخاب هارد دیسک و پارتیشن ها ، میزنی و بحای این که فایل های چیپست رو به سی دی اضافه کنی ، از روی سی دی یا دی وی دی اونها رو انتخاب میکنی
یعنی نیازی به دانگرید نیست ... موقع نصب اگر هارد شماسایی نشد ، دکمه رو میزنی و خود درایورهایی که برای چیپست گرفتی رو اونجا انتخاب میکنی و می ایستی تا هاردت نمایش داده بشه
:46:
قاعدتا اگر سیستم عامل خودش باشه نباید مشکلی باشه ... اگر داری از یک نسخه دیگر استفاده میکنی و هارد رو نمیشناسه ، یک دکمه load drivers داره موقع انتخاب هارد دیسک و پارتیشن ها ، میزنی و بحای این که فایل های چیپست رو به سی دی اضافه کنی ، از روی سی دی یا دی وی دی اونها رو انتخاب میکنی
یعنی نیازی به دانگرید نیست ... موقع نصب اگر هارد شماسایی نشد ، دکمه رو میزنی و خود درایورهایی که برای چیپست گرفتی رو اونجا انتخاب میکنی و می ایستی تا هاردت نمایش داده بشه
اقا ممنون...ولی یه log از کارهایی رو کردم اینجا میزارم شاید شما بهتر فهمیدین مشکل از کجاست...
ببیند همون اول که ویستا کارخونه ای روش نصب بود 2تا درایو داشت:
اولی که ویستا و برنامه ها روش بودن...
دومی هم که همون ریکاوری
بعد من از طریق پاراگون درایو سی رو به دوتا درایو 100گیگی و 123گیگی تبدیل کردم...و بعد از اون ظاهرا چندتا فایل سیستمی رو پاک کرده بود و ویستا بوت نمی شد...منم از طریق ریکاوری ویستا رو برگردوندم..
بعد خواستم 7 رو نصب کنیم ولی به جای اینکه از رو خود ویستا نصب کنم ، از طریق بوت نصب کردم...
ویندوذ خوبی بود ولی درایور 9600 رو نصب نکرده بود من سعی کردم از طریق درایورهای موجود برای ویستااین کار رو کنم ولی نشد...در نتیجه اومدم که ریکاور کنم ولی قبل از اون از طریق پاراگون حدود 40 گیگ از درایو سی رو به درایو دی دادم!...از همینجا بود که مشکلات شروع شد...بعد خواستم ریکاور کنم نشد ، خواستم دوباره ویندوذ7 رو نصب کنم نشد خواستم ویستا دیگه ای رو نصب کن نشد،
تو نصب ویندوذ 7 موقعی که درایو رو انتخاب می کنی بعد پیغام میده...
ولی واسه ریکاوری بعد اذ اینکه ویندوذ لود تموم میشه یا ریست میشه یا همون پیغام صحفه ابی معروفه رو میده...
به نذر من این پاراگون یه کاری کرده که اون پارتیشنهای ویرایش شده رو غیر قابل دسترس کنه واسه ویندوذ
باتشکر نیما
راستی لپتاپ من hp dv5 1135ee هست و دیسک همراه اون نبود...
متاسفانه من اذ هارد ریکاوری نگرفتم..
--------------
این کار رو که شما فرمودید از طریق ویستا و ریکاور اصلا قبل اذ اینکه به اونجا برسیم یا ریست می کنه یا همون پیغام رو میده ولی روی 7 الان دارم تست می کنم..
-----
روی 7 هم هارد رو میشناسه و درایوها رو نمایش میده ولی موقعی که درایو رو انتخاب می کنم بعد یه مدت یه پیغام میده که برنامه ستاپ نمیده فایل مورد نیاذ رو پیدا کنه/یا فایله مشکل داره ...در صورتی که دیسک ویندوذ7 کاملا تمییذه ....
یک سوال دیگه هم داشتم :
ایا امکان داره پارتیشن ریکاوری ویروس گرفته باشه؟!!
mahmood_601
16-02-2009, 13:16
سلام و خسته نباشید . نمیدوم چطوری ازتون تشکر کنم مرسی خیلی ممنون کار من راه افتاد بدون هیچ مشکلی شاید بهتر تشکر و بهتر پاداش زمانی واسه شما ها نوشته میشه که یکی مثل من ها بعد از نصب ویندوز یه لبخند رو لبامو میشینه . دستتون درد نکنه .
من یه دونه سونی مدل fw170j داشتم که با برنامه که دوست عزیزام توی پست 263 گذاشت بود کارم راه افتاد .دمتون گرممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممم
aminjo0o0on
19-02-2009, 17:00
عزيزم من 3 تا cd ساختم اما نشد که نشود ميترسم raid من درست نباشه لپ تاپ من toshiba satellite pro u 300 .ميشه واسه من فايل raid شو بزارين
REGISTERED USER
22-02-2009, 15:15
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر فراوان جهت تاپیک فوق العاده تون
من یه لپ تاب سونی مدل pcg-8z2l دارم که تونستم با استفاده از windows xp sp2 sata از مجموعه mrt یه ویندوز بریزم و ویندوزشو بالا بیارم. قبل از این کارم با استفاده از نرم افزار driver geniue تونستم از درایورام که مخصوصه xp هم بود backup بگیرم. ولی حالا 2 تا مشکل دارم.
1- درایور کارت صدا نصب شده و آهنگ هم اجرا میکنه اما هیچ صدایی پخش نمیشه!!! (باور کنید همه جارو هم چک کردم که mute نباشن)
2- درایور کارت شبکه که خیلی هم مهمه نصب نشده! یعنی رو درایورش علامت خطر داره!!!
خواهشن اگه کسی میتونه واسه پیدا کردن درایور کارت صدا و شبکه کمکم کنه ممنون میشم.
با تشکر
دوست عزیز
مباحث خود را می بایست در اینجا مطرح کنید :
مرجع دانلود درایورها و مباحث فنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست شما پاک شد
vahid_d_d_d
07-03-2009, 23:13
با سلام من وقتی ویندوز نصب میکنم با پیغام مرگ ( صفه آبی نه اون f3 مواجه می شم ) هر کاری هم کردم نشد که نشد اگه کسی رو hp dv4 1135 ایکس پی نصب کرده قشنگ راهنمایی کنه اخه من نتونستم با اون آموزش نصب کنم
vahid_d_d_d
07-03-2009, 23:14
در ضمن تا حالا 15 تا سی دی ویندوز درست کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد
REGISTERED USER
08-03-2009, 00:19
با سلام من وقتی ویندوز نصب میکنم با پیغام مرگ ( صفه آبی نه اون f3 مواجه می شم ) هر کاری هم کردم نشد که نشد اگه کسی رو hp dv4 1135 ایکس پی نصب کرده قشنگ راهنمایی کنه اخه من نتونستم با اون آموزش نصب کنم
در ضمن تا حالا 15 تا سی دی ویندوز درست کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد
صفحه آبی از چند چیز حاصل میشه و ربطی به دانگرید کردن با درایور خاص نداره ، اولویت ها :
1- رم باگ داره و باید تست مموری کنید و یا رم ها را از لحاظ سخت افزاری clean کنید
2- هارد دیسک مشکل بدسکتور داره و باید اسکن دیسک بشه
3- اون دیکسی که نسخه ویندوز XP داره با بایوس و یا چیپست های سیستم ناسازگاره و نسخه Clean copy نیست ، باید دیسک را تعویض کنید و یک ویندوز SP1 یا SP2 خوب استفاده کنید
در ضمن دوستان به راحتی روی این لپ تاپ در صفحات گذشته ویندوز نصب کرده اند
vahid_d_d_d
08-03-2009, 01:01
با سلام اخه من هم فکر کردم مشکل از رم باشه و چون تازه خریده بودم رفتم و عوضش کردم ولی بازم با همون پیغام مواجه می شم
چند نفر بودن گفتند میشه درستش کرد ولی راهشو بهم نمیگن و باید هر بار که میخوام ویندوزم را عوض کنم به اونا مراجعه کنم
اگه کسی تونسته این مشکل را حل کنه خواهش و تمنا میکنم جواب بده
تو رو خدا کمک کنید کارم خیلی گیره
vahid_d_d_d
10-03-2009, 22:37
کسی نمیتونه کمک کنه
برای مدل Dell vastro 1510 تو بایوز قسمت SATA AHCI Controller Mode اگر به حالت ATA ببرم ویندوز نصب میشه.
این کار تو سرعت لبتاپ چقدر تاثیر داره؟!!؟
REGISTERED USER
13-03-2009, 01:14
سرعت افت پیدا می کنه + اگر حالت را دوباره تغییر دادید ویندوز بوت نمیشه (احتمالا)
parhamsoft
15-03-2009, 13:17
سلام دوستان من XPS 1330 دارم و روش XP نصب کردم البته اول در Setup گزینه ATA رو فعال کردم (البته گیر داده بود باید حالت Flash Mode رو خاموش کنم تا ATA فعال شه) حالا سوالم اینه که دیگه نمیخاد به حالت ACH....بر گردونم ؟ یا باید حتما برگردونم ( چون تو یه فروم خارجی خوندم یه بابائی نوشته بود وقتی برمیگردونه رو ساتا صفحه نازنین آبی ویندوز پدیدار می گردد ...)
ممنون و سپاسگزار
REGISTERED USER
16-03-2009, 18:49
سلام دوستان من xps 1330 دارم و روش xp نصب کردم البته اول در setup گزینه ata رو فعال کردم (البته گیر داده بود باید حالت flash mode رو خاموش کنم تا ata فعال شه) حالا سوالم اینه که دیگه نمیخاد به حالت ach....بر گردونم ؟ یا باید حتما برگردونم ( چون تو یه فروم خارجی خوندم یه بابائی نوشته بود وقتی برمیگردونه رو ساتا صفحه نازنین آبی ویندوز پدیدار می گردد ...)
ممنون و سپاسگزار
پاسخ شما پست بالایی هست :20:
kiuhnmgtrdcv
19-03-2009, 19:52
سلام دوستان من user manual لپتاپمو ندارم از کجا میتونم نوع مدل کنترلر رو پیدا کنم ? کدامیکی از ایناست
CH6M OR ICH7M OR ICH8M OR ICH9M
برای
inspiron dell 1525
sony vgn-nr180e
مرسی
maxtor535
22-03-2009, 14:42
سلام دوستان
تو این دو صفحه xp sp3 برای برندهای مختلف هست
می خواستم بدونم با وجود اینا دیگه مشکل درایور و هارد پیش می یاد یا نه
با تشکر
REGISTERED USER
23-03-2009, 00:15
این پک ها همیشه اختصاصی نیستند و همیشه روی تعدادی از لپ تاپ ها کار نمی دهند ...
و در ضمن از همین روش برای ساخت انها استفاده شده است ...
پس خودتان دست به کار شوید که اینها کار بیخود کردند !
REGISTERED USER
23-03-2009, 00:16
سلام دوستان من user manual لپتاپمو ندارم از کجا میتونم نوع مدل کنترلر رو پیدا کنم ? کدامیکی از ایناست
CH6M OR ICH7M OR ICH8M OR ICH9M
برای
inspiron dell 1525
sony vgn-nr180e
مرسی
با برنامه های everest pro و CPU-Z
در ضمن درایور f6floppy را برای intel matrix mass storage از سایت اینتل بگیرید کافیست :5:
zidane010
31-03-2009, 17:06
با تشکر از مقاله ی عالیتون
دوستان من مقاله رو دو بار خوندم و تا صفحات هشت تاپیک هم خوندم ولی متاسفانه منه تازه وارد چیزی به اون صورت نفهمیدم:46:
میخاستم قبل از اینکه کارم رو شروع کنم همه ی مراحل رو اماده کنم وچند تا سوال بپرسم بعد وندوز رو نصب کنم :worried:
4- نکته مهم دیگر این است که بعضی مادربرد ها علاوه بر اینتل از کانکتورهای JMicron S-ATA استفاده می کنند. پس قبل از استفاده از این روش باید ابتدا مطمئن شوید که لپ تاپ یا دسکتاپ شما مستقیما به کانکتورهای چیپست اینتل متصل شده باشد. اگر این شکل نباشد، باید همچنین از JMicron textmode drivers استفاده کرد و انها را به سی دی بوتیبل XP اضافه کرد... این درایور ها را میتواند از لینک1-از کجا می تونم بفهمم که کانتورهای چیپست متصل هست یا نه ؟
من برا تشخیص هارد برنامه ی EVEREST Corporate Edition که دوستمون REGISTERED USER معرفی کردن استفاده کردم.ایا میشه از طریق همین برنامه فهمید؟اگه بله ممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم قسمت.
6- نکته مهم دیگر این است که تنظیمات بایوس سیستم شما باید چک شده باشد که Intel S-ATA mode خوانده میشود و در یکی از حالات زیر است :
IDE Mode = نیاز به Intel textmode drivers نیست
AHCI Mode = نیاز به Intel SATA AHCI textmode driver دارد
RAID Mode = به Intel SATA RAID textmode driver نیز برای نصب نیاز دارد2- من این قسمت رو درست نگرفتم.منظور از تنظیمات سیستم شما باید چک شده باشد چیه؟
از کجا باید چک کنم . ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید طوری که منه مبتدی بتونم بفهمم:11:
3-و اخرین سوال چطوری میتونم تشخيص بدم ویندوزم 32 بیتی هست یا 64
شرمنده اگه سوالا خیلی مبتدی یا تکراری بودن:43:
مشخصات لابتوب
ممنون ميشم راهنمايي كنيد:46::11:
REGISTERED USER
31-03-2009, 23:30
با تشکر از مقاله ی عالیتون
دوستان من مقاله رو دو بار خوندم و تا صفحات هشت تاپیک هم خوندم ولی متاسفانه منه تازه وارد چیزی به اون صورت نفهمیدم:46:
میخاستم قبل از اینکه کارم رو شروع کنم همه ی مراحل رو اماده کنم وچند تا سوال بپرسم بعد وندوز رو نصب کنم :worried:
1-از کجا می تونم بفهمم که کانتورهای چیپست متصل هست یا نه ؟
من برا تشخیص هارد برنامه ی EVEREST Corporate Edition که دوستمون REGISTERED USER معرفی کردن استفاده کردم.ایا میشه از طریق همین برنامه فهمید؟اگه بله ممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم قسمت.
2- من این قسمت رو درست نگرفتم.منظور از تنظیمات سیستم شما باید چک شده باشد چیه؟
از کجا باید چک کنم . ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید طوری که منه مبتدی بتونم بفهمم:11:
شرمنده اگه سوالا خیلی مبتدی یا تکراری بودن:43:
مشخصات لابتوب
ممنون ميشم راهنمايي كنيد:46::11:
در مورد سوال اول نگران نباشید این مقاله هم برای pc بود وهم برای نوت بوک ها ... این نکته برای pc هست ... در لپ تاپ کانکتورها مستقیم به واحد Intel matrix mass storage متصل هستند و چیپست مادربرد مستقیم داره اونها رو کنترل میکنه و نیاز به درایور دیگری نیست!
و سوال دوم ، نیازی نیست ... منظور از این قسمت اینه که در لپ تاپ های dell و بعضی سری های hp گزینه ای هست که raid mode و AHCI mode را تبدیل میکنه به ide mode و به sata native mode معروفه ! توی بایوس بگردید هست ... این روش پیشنهاد نمیشه چون سیستم را کند میکنه و اگر برگردانده بشه باعث میشه xp در مواردی بوت نشه ! همان روش دانگرید بهتر هست !
موفق باشید :46:
REGISTERED USER
31-03-2009, 23:31
اگر ویستا هست از کنترل پانل بخش system properties و مشخصات سیستم
در xp هم الان یادم نیست اما توی کنترلپ پانل هست !
jahanifara
01-04-2009, 13:44
با سلام سیستم من میتونه تبدیل به ata بشه حالا نیازی دیگه به این کارا نیست؟
PEYMAN12
02-04-2009, 01:34
با سلام
دوستان عزیزم من یک مشکل دارم که با این روش که شما گفتید حل نشد
من لپ تاپم مدلsony vaio vgn-373jهست که روش ویندوز ویستای 64 بیت نسبه
من با این روش کاملا راحت با درایور های 32 بینی که داشتم تونستم ویندوز 32 بیت روی سیستمم بریزم
ولی چی شد ؟؟ رم منو 2.4 شناخت در حالی که رمم 4 هست
الان من نمیدونم درایور هاردم رو برای ویندوز 64 بیتی از کجا بیارم با درایور های موجود در تاپیک اول هم کار درست نشد
ممنون میشم کمکم کنید
REGISTERED USER
03-04-2009, 12:07
با سلام سیستم من میتونه تبدیل به ata بشه حالا نیازی دیگه به این کارا نیست؟
قبلا توضیح داده شده که به چه دلایلی بهتر است از این روش استفاده کنید
REGISTERED USER
03-04-2009, 12:07
با سلام
دوستان عزیزم من یک مشکل دارم که با این روش که شما گفتید حل نشد
من لپ تاپم مدلsony vaio vgn-373jهست که روش ویندوز ویستای 64 بیت نسبه
من با این روش کاملا راحت با درایور های 32 بینی که داشتم تونستم ویندوز 32 بیت روی سیستمم بریزم
ولی چی شد ؟؟ رم منو 2.4 شناخت در حالی که رمم 4 هست
الان من نمیدونم درایور هاردم رو برای ویندوز 64 بیتی از کجا بیارم با درایور های موجود در تاپیک اول هم کار درست نشد
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز
توضیح داده شد که درایورها را یا باید از سایت سازنده یا از سایت اینتل دریافت کنید ...
من می خوام ویندوز ایکس پی رو به تنهایی نصب کنم بعد از اینکه لپ تاپ ریستار شدو شروع کرد به خواندن سی دی نصب ویندوز ایکس پی با این ارور مواجه می شوم
A problem has been detected and windowse has been shut down to prevent dmage to your computer
.......
***stop:0x0000007b ( 0xf78d2524, 0xc0000034,0x00000000,0x00000000)
مشکل از کجاست
چیپست هم اینتل 4500 هست
REGISTERED USER
03-04-2009, 20:44
من می خوام ویندوز ایکس پی رو به تنهایی نصب کنم بعد از اینکه لپ تاپ ریستار شدو شروع کرد به خواندن سی دی نصب ویندوز ایکس پی با این ارور مواجه می شوم
A problem has been detected and windowse has been shut down to prevent dmage to your computer
.......
مشکل از کجاست
چیپست هم اینتل 4500 هست
ببینید مایکروسافت در دیتابیسش چی در این مورد نوشته و راه تعمیرش چیه :
این ارور مربوط به یک مشکل سخت افزاری هست و معروفه ... از نشناخته شدن بوت سکتور هارد یا دانگرید با درایور نامربوط هم میتونه باشه ...
بهتره دیسک ویندوز خود را عوض کنید یا درایوری که با ان دانگرید کردید
alisgilas2020
04-04-2009, 01:02
:10:من یک لپ تاپ vaio vgn-ar605e دارم اگه میشه عاجزانه تقاضا دارم در مورد درایور ها و نصب به من کمک کنید لطفا ! بله !:40:
jahanifara
04-04-2009, 08:29
.......
مشکل از کجاست
چیپست هم اینتل 4500 هست
من هم همین مشکل رو داشتم ولی از داخل بایاس حالت Sata را به حالت ATA عوض کردم مشکلم حل شد و ویندوز XP نصب شد
REGISTERED USER
04-04-2009, 12:17
:10:من یک لپ تاپ vaio vgn-ar605e دارم اگه میشه عاجزانه تقاضا دارم در مورد درایور ها و نصب به من کمک کنید لطفا ! بله !:40:
دوست عزیز بخش درایورهای سایت جای دیگری است . در انجا درخواست دهید
سلام .
مدل لپ تاپ من Sony PCG-7141L هستش . الان روش ويندوز ويستاي مخصوص لپتاپ دل نصب هست و تريال شده . الان وارد ويندوز نميتونم بشم . وقتي هم كه ميخوام ويندوز اكس پي نصب كنم هارد ديسك رو نميشناسه و نصب نميشه . لطفا راهنماييم كنيد
REGISTERED USER
05-04-2009, 00:32
سلام .
مدل لپ تاپ من sony pcg-7141l هستش . الان روش ويندوز ويستاي مخصوص لپتاپ دل نصب هست و تريال شده . الان وارد ويندوز نميتونم بشم . وقتي هم كه ميخوام ويندوز اكس پي نصب كنم هارد ديسك رو نميشناسه و نصب نميشه . لطفا راهنماييم كنيد
دوست عزیز من شما را به این تاپیک راهنمایی کردم چون باید از روی اموزش یک دیسک ویندوز xp بسازید. آموزش را انجام دهید مشکل ویندوز xp شما حل خواهد شد :40:
ببینید مایکروسافت در دیتابیسش چی در این مورد نوشته و راه تعمیرش چیه :
این ارور مربوط به یک مشکل سخت افزاری هست و معروفه ... از نشناخته شدن بوت سکتور هارد یا دانگرید با درایور نامربوط هم میتونه باشه ...
بهتره دیسک ویندوز خود را عوض کنید یا درایوری که با ان دانگرید کردید
من هم همین مشکل رو داشتم ولی از داخل بایاس حالت sata را به حالت ata عوض کردم مشکلم حل شد و ویندوز xp نصب شد
ممنون از توضیحات
مشکل حل شد البته با گرفتن یک سی دی ایکس پی که به گفته فروشنده جهت لپ تاپ آماده شده بود!
اما یک مشکل جدید! موقع نصب ایکس پی من هارد رو پارتیشن بندی کردم الان که ایکس پی نصب شده یکی از درایو ها رو نمی یاره به حجم 90 گیگ! درایو c و d هست و درایو e هم دی وی دی رم شده
مشکل کجاست؟
Marmoulak
07-04-2009, 22:22
سلام دوست من
من چند وقت پیش به این تاپیک اومدم و از راهنمایی های کامل شما هم در این زمینه استفاده و حدود 6 و یا 7 سی دی ویندوز هم با این روش رایت کردم و نتیجه نگرفتم ! ولی حالا می خوام دوباره یه بار دیگه برای یاد گیری کامل این موضوع همه چیز رو از نو شروع کنم !
سوال : می تونم یه سی دی ویندوز با این روشی که گفتین درست کنم و مجموعه ای از تمام درایور ها رو داخلش بریزم که دیگه روی هر سیستم خونگی و لبتاپی جواب بده ؟!
همون طور که خودت می دونی بهترین گروهی که ویندوز XP کامل و بدون دستکاری شده توی شبکه برای دانلود می دن گروه eth0 هست که واقعا ویندوزهای آپدیت شده خوبی می دن ! من متاسفانه روی ویندوزهای این گروه و یه سی دی ویندوز دیگه بود که امتحانش کردم و جواب نگرفتم !
حالا شما خودت یه ویندوز خوب یعنی خیلی خوب برای این کار بهم معرفی کن و من دانلودش کنم و عملیات دانگرید رو روش انجام بدم ! فقط ویندوزهای گروه eth0 هم مدیا پلیر 11 و اینترنت اکسپلورر 7 رو ویندوزشون بود حالا اگه شما یه ویندوز این شکلی برای دانلود داشتی بهتر ! ولی بازم میگم ویندوزهای گروه eth0 واقعا کیفیت خوبی دارن یه ویندوز در حد اونا برام معرفی کنی !
با تشکر از شما
REGISTERED USER
08-04-2009, 10:37
سوال : می تونم یه سی دی ویندوز با این روشی که گفتین درست کنم و مجموعه ای از تمام درایور ها رو داخلش بریزم که دیگه روی هر سیستم خونگی و لبتاپی جواب بده ؟!
اگر یک دیسک مرجع می خواهید بسازید می توانید اما هیچ وقت روی همه سیستم ها جواب نمیده ... ولی اگر از جدیدترین درایور F6floppy برای چیپست ها استفاده کنید شاید تا حدود زیادی مشکلات حل بشه
به نظرم توی بازار بگردید و یک ویندوز نسخه سالم گیر بیاورید . شاید بچه های نرم افزار هم بدونند ولی کار من نیست :
REGISTERED USER
08-04-2009, 10:39
اما یک مشکل جدید! موقع نصب ایکس پی من هارد رو پارتیشن بندی کردم الان که ایکس پی نصب شده یکی از درایو ها رو نمی یاره به حجم 90 گیگ! درایو c و d هست و درایو e هم دی وی دی رم شده
مشکل کجاست؟
مطمئنید که پارتیشن را دستکاری نکردید ؟ این جا را ببینید شاید کمک کرد :
احتمالا unallocated شده !
Marmoulak
08-04-2009, 23:17
می تونی یکم راجع به درایور F6floppy برام توضیح بدی ؟!
در ضمن خودت ویندوز دانلود کردی یا خریدی ؟!
REGISTERED USER
08-04-2009, 23:47
من یک ویندوز xp sp2 دانلود کردم خوب بود ... نسخه اصلی سریال دار
اون درایور هم لینکش اول صفحه است دیگر ... برای همین کار استفاده میشه و اسم فایلش این هست
Marmoulak
09-04-2009, 14:35
خوب میشه اون لینکی که دانلودش کردی رو بهم بدی ! البته اگه داریش هنوز ؟!
اون وقت دانگریدش کردی یا خودش درایور هاشو داشت ؟
راستی این f6floppy رو تنها بریزم روش کافیه ؟!
لینک دانلودش هم توی صفحه اول ندیدم !
REGISTERED USER
09-04-2009, 15:02
خوب میشه اون لینکی که دانلودش کردی رو بهم بدی ! البته اگه داریش هنوز ؟!
اون وقت دانگریدش کردی یا خودش درایور هاشو داشت ؟
راستی این f6floppy رو تنها بریزم روش کافیه ؟!
لینک دانلودش هم توی صفحه اول ندیدم !
اون درایور احتمالا ... ببین بستگی به طراحی خود لپ تاپ هم داره مثلا سونی ها و بعضی برندها درایور چیپست north Bridge را هم میخواهند نه فقط کنترلر !
فایل ها این قسمت هستند :
برای ویندوز نسخه کمپانی هم هست ... ببین :
این ها بهتر هستند
REGISTERED USER
09-04-2009, 15:06
درایور به صفحه اول اضافه شد ... لینک قبلی پریده بود
a problem has been detected and windowse has been shut down to prevent dmage to your computer
.......
مشکل از کجاست
چیپست هم اینتل 4500 هست
منم همین مشکل رو دارم. متاسفانه مشکلم حل نشد. تا شنبه هم باید ایکس پی رو نصب کنم. با لب تاپ هم تا حالا کار نکردم. واقعا کلافه شدم.
میشه کامل راهنمایی کنید؟
Marmoulak
09-04-2009, 19:02
اون درایور احتمالا ... ببین بستگی به طراحی خود لپ تاپ هم داره مثلا سونی ها و بعضی برندها درایور چیپست north Bridge را هم میخواهند نه فقط کنترلر !
دوست عزیز شرمنده که زیاد سوال می کنم ولی اگه یادته گفتم می خوام همه چی رو یاد بگیرم !
اگه میشه یه مقاله بهم معرفی کن تا منظورت رو در مورد north Bridge و کنترلر بهتر متوجه بشم !
REGISTERED USER
09-04-2009, 23:25
Northbridge (computing) - Wikipedia, the free encyclopedia
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](computing))
Intel SATA AHCI Controller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Marmoulak
10-04-2009, 11:33
هر چند با انگلیسی یکم مشکل دارم ولی مفید بود خیلی ممنون
anzalichi0181
10-04-2009, 11:50
سلام.
من یک لپ تاپ vostro 1510 گرفتم که سیستم عامل پایه ای نداره...
می خواهم از بوت ویندوزxp رو نصب کنم که میگه cannot Continu...
چکار کنم؟؟؟
amir-shakh
11-04-2009, 19:58
سلام دوستان من یه لپ تاپ Toshiba Satelite a100-250 دارم دوستان در جریان باید باشن که این خیلی قدیمی
ولی هاردش SATA
هاردش چند وقت پیش سوخت و امروز که هارد جدید خریدم وقتی میاد بالا 2 تا گزینه بهم میده و بوت نمیشه با Cd OR DVD ویندوزام
1: Lunch Startup Repair (Recommend
2: Start Windows Normally
وقتی 1 رو انتخاب میکنم کار میکنه و میگه
Startup Repair Cannot Repair This Computer Automatically
Sending More information can help microsoft create solution
و وقتی 2 رو میزنم سفحه آبی میاد و ارور میده و ریستارت میشه
مشکل جیه؟
و آیا با ساخت و نصب اینجوری که شما میگید مشکلم حل میشه یا نه؟
راستی دوستان اینجا یه سیدی ویندوز واسه دانلود هست که نوشته مخصوص لپتاپ اینو دانلود کنم نصب کنم درست میشه؟
مجکرم و معذرت که زیاد حرفیدم
REGISTERED USER
11-04-2009, 23:48
amir-shakh عزیز
پست شما حاوی لینک بود و پاک شد ... این دیسک هم به همین روش ساخته شده !
من میخوام روی vostro 1510 اکس پی نصب کنم ولی نمیتونم.لطفا به دااااادم برسید
H A M Z E H
18-04-2009, 19:44
سلام
من لپ تاپم dell inspiron 1525 هست واز گزینه اول یعنی این
- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند DELL 1520 n series زیرا می توان حالت SATA AHCI را به ATA MODE تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب XP با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت IDE کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به Intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز XP را تست کنید.
استفاده کردم و xp رو نصبیدم ولی بعد از نصب دوبارهataرو sata ahci تغییر دادم ویندوز بالا نیومد .
اگه رو حالت ata باشه چه فرقی میکنه مشکلی پیش نمیاد ؟
REGISTERED USER
19-04-2009, 07:23
خوب مشکل همینه دیگه ... وقتی برش می گردونی دوباره XP نمی تونه به مستر بوت رکوردها دسترسی پیدا کنه ... باید توی حالت ata کار کنید
خیر مشکلی نیست ... توی ویندوز تقریبا مشکل ای نیست
اگر این پیغام بر روی کامپیوتر های خانگی اتفاق افتاد چکار کنم؟ shadboy
it is me
25-04-2009, 01:41
سلام.من یه dell مدل vistro 1500 دارم .که سی دی ویندوزش رو گم کردم.الان می خواستم ویندوزش رو تعمیر کنم با سی دی لپ تاپ بابام این کار رو کردم!که dell xps . حالا سیستمم موقع بالا اومدن کد فعالسازی می خواد و هیچ جور هم بالا نمیاد.فقط عکس دسکتاپم میاد.یعنی با سیستمم نمی تونم به اینترنت هم وصل شم که کد رو بگیرم.میشه از microsoft با دادن product key کد activation رو هم گرفت.تورو خدا هر کی هرچی به ذهنش می رسه برام میل بزنه زود.ضمنا safe mode هم نمی تونم بیام بالا چون مونیتورم چن روز پیش سوخته و الان با ال سی دی تلویزیونم بالا میام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifو اون حالتsafe modeجواب نمیده!کممممممممممک
Dell1537
26-04-2009, 23:51
سلام به همگی
من یه DELL studio 1537 دارم که البته ناقابله
میخواستم در کنار ویستا از xp هم استفاده کنم که تا این لحظه موفق نشدم
این پست رو هم چند مرتبه خواندم
راجع به تشخیص چیپست نفهمیدم
لطفا کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dell1537
26-04-2009, 23:52
از شرکتی که خریدم پرسیدم گفت بفرست ساتا وریید رو نصب کنیم روش که منم به علت دوری مسافت شرمندشون شدم
Dell1537
26-04-2009, 23:58
ببخشیدا بنده یه مقدار که نه خیلی مبتدی تشریف دارم
تو سایت دل نوشته بود can not install windows xp in dell studio 1537
جدی گفته؟
از یه بنده خدایی پرسیدم گفت ویندوزی بگیر که ساتا و رید رو پشتیبانی کنه
که فک نکنم باشه البته تو اینترنت دیدم شک کردم
خواستم از مطالب شیوای شما هم بهره مند بشم
Dell1537
27-04-2009, 00:02
راستی در setup لپ تاپ در قسمت ساتا مد میشه IDE , ACHI رو انتخاب کرد که در حالت IDE ایکس پی نصب میشه ویستا رو که نصب میکنم xp دیگه نیست
فک کنم قضیه داشته باشه درسته؟
Dell1537
27-04-2009, 00:03
اینجا به غیر خودم کسی نیست
میشه بفرمایین در این باره چه خاکی بر سر کنم؟
Dell1537
27-04-2009, 00:08
Intel Matrix Storage Manager :
".Intel(R) Matrix Storage Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (6914KB)
8.8.0.10093/13/2009[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SATA RAID 5/10 on specific desktop platforms, SATA RAID 0/1, AHCI, and matrix RAID on specific desktop and mobile platforms[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Read Me ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (txt) Release Notes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (htm) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OS:Windows Server* 2003, Windows Server* 2003 Enterprise x64 Edition, Windows Server* 2003 Standard Edition, Windows Server* 2003 Standard x64 Edition, Windows Server* 2008, Windows Vista*, Windows Vista* 32, Windows Vista* 64, Windows* XP Home Edition, Windows* XP Media Center Edition, Windows* XP Professional, Windows* XP Professional x64 Edition
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] File(s):English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 6914KB, Multi language ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 22977KB"
اینو دانلود کردم که قبلا تو سی دی ویستا بودش نفهمیدم پیش نیاز 2 بعد از nlite چیه
Dell1537
27-04-2009, 00:13
خب من در nlite تو قسمتی که فایل *.ini میخواد گیر کردم یعنی چیزایی که دانلود کردم در این باره نبود
من از کجا بفهمم چیپستم چیه؟؟
Dell1537
27-04-2009, 00:16
چند جا دیدم درایور صدای dell 1537 پیدا نمیشه البته لاتین
حقیقته؟
Dell1537
27-04-2009, 00:18
آخرین نسخه xp که 2008 ادعا کرده ساتا و رید رو میتونه شناسایی کنه هنوز پیدا نکردم
کسی از دوستان هست امتحان کرده باشه؟
Dell1537
27-04-2009, 00:18
ممنون از شما و همگی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.