مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران ( شهرها )
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Ice Star
06-08-2008, 02:51
سلام ... خسته نباشید... ببخشید N81 جی پی اس داره؟
همون طور که مجتبی عزیز تو پست 4 گفتن فقط این گوشی ها جی پی اس داخلی دارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که ان 81 جزو اون ها نیست
راستی نقشه های جدید نیومده راستش این نقشه ها یه مقدار می لنگه
اتوبان کاشان - اصفهان تکمیل شده هنوز این نداره
این برای مثال بود
اما از نظر کالیبره شدن حرف ندارن
دوستان سوال دارم
اگه نقشه کامل ایران رو بگیرم همه شهر های توش هست؟
Ice Star
07-08-2008, 13:12
دوستان سوال دارم
اگه نقشه کامل ایران رو بگیرم همه شهر های توش هست؟
همه ی شهر ها هست
بعلاوه بعضی از روستا ها
اما فقط راه هاش را داره
یعنی خیابون ها ی شهر ها را نداره
همه ی شهر ها هست
بعلاوه بعضی از روستا ها
اما فقط راه هاش را داره
یعنی خیابون ها ی شهر ها را نداره
فقط راه های بین شهری؟:13:
حتی اون 15 مگی هم نداره؟
Mojtaba N87
07-08-2008, 14:47
برای خیابون های هر شهر ، باید نقشه مخصوص به شهر رو دانلود کنید که متاسفانه کامل ترین لیست همینه که در پست دوم موجوده
daneshjoo65
07-08-2008, 18:03
آقا سلام... یه N95 هست که برنامه smartcom رو روش با موفقیت نصب کردم ولی هر کاری می کنم gps اش کانکت نمیشه! تو قسمت gps DATA خود گوشی هم رفتم .. searching for sattelite میاد و بعدش هم calculating gps data هم میاد بعد تو قسمت navigation در تمام مدتی که من تو محیط روباز و باز زاویه 45 درجه گوشی رو گرفتم (کشوییشم باز هست) ولی عبارت No connection نوشته شده ... نمی دونم دیگه باید چیکار کنم...
به صورت معمول اونجا باید waiting for ... بیاد ولی اون عبارت نمیاد.. میشه سخت افزارش خراب باشه؟ .. راه حلی به نظر اساتید نمی رسه منو راهنمایی کنن؟
کسی نمی تونه کمکم کنه؟
amir_gole
09-08-2008, 00:39
سلام
اقا من مشکلم اینکه نمیتونم با قطب نماش کار کنم قطت نماش اصلا ثابت نمیشه (مثلا وسط بیابون می خوام بدونم شمال کدوم طرفه ولی قطب نما ثابت نمیشه) باید چی کار کنم راستی میشه یه نقطه را مشخص کرد بعد خودش با فلش جهت بم بگه
گوشی n95
amini_bio
09-08-2008, 11:20
آقا سلام... یه N95 هست که برنامه smartcom رو روش با موفقیت نصب کردم ولی هر کاری می کنم gps اش کانکت نمیشه! تو قسمت gps DATA خود گوشی هم رفتم .. searching for sattelite میاد و بعدش هم calculating gps data هم میاد بعد تو قسمت navigation در تمام مدتی که من تو محیط روباز و باز زاویه 45 درجه گوشی رو گرفتم (کشوییشم باز هست) ولی عبارت No connection نوشته شده ... نمی دونم دیگه باید چیکار کنم...
به صورت معمول اونجا باید waiting for ... بیاد ولی اون عبارت نمیاد.. میشه سخت افزارش خراب باشه؟ .. راه حلی به نظر اساتید نمی رسه منو راهنمایی کنن؟
کسی نمی تونه کمکم کنه؟
شما در همون قسمت gps data تو قسمت posision برید و بعد option را بزنید و وضعیت ماهواره را انتخاب کنید.
ببینید ماهواره ها را تشخیص میده یا نه.
البته تو یه محیط باز این عمل را انجام بدید.
سلام
اقا من مشکلم اینکه نمیتونم با قطب نماش کار کنم قطت نماش اصلا ثابت نمیشه (مثلا وسط بیابون می خوام بدونم شمال کدوم طرفه ولی قطب نما ثابت نمیشه) باید چی کار کنم راستی میشه یه نقطه را مشخص کرد بعد خودش با فلش جهت بم بگه
گوشی n95
این قطب نما تو حرکت ثابت میشه.
یعنی شما اگه مثلا تو ماشین در حال حرکت باشید قطب نما دقیق به شما جهت را نشون میده.
البته جهت ها را با توجه به مسیر حرکت شما نشون میده نه با توجه به جهت گوشی.
یعنی مثلا اگه شما به سمت شمال حرکت می کنید، قطب نما، شمال را بالای گوشی نشون میده.
یعنی در همون جهت شمال نقشه.
در واقع به شما میگه که جهتی که در اون در حال حرکت هستید به سمت شماله.
و حالا هر چیم گوشی را بچرخونید این عقربه نشون دهنده شمال (آبیه) جهتش تغییر نمیکنه و به سمت بالای گوشی باقی میمونه.
daneshjoo65
09-08-2008, 11:35
سلام دوستان... کسی میتونه نقشه این سه تا کشور رو برای من پیدا کنه ...
1. عراق
2. عربستان
3. کویت
همینطور شهرهایی مثل کربلا. نجف . بغداد . ریاض .
این ها رو برای اسمارت کام میخوام کالیبره شدشو... کسی هست که بدونه از کجا باید دانلود کنم؟
palizesoftware
09-08-2008, 11:50
من اين برنامه رو وقتي سيم كارت همراه اول روي گوشي دارم اجرا ميكنم بعد از 4-5 ثانيه برنامه بسته ميشه ولي وقتي از ايرانسل استفاده ميكنم برنامه بدون مشكل كار ميكنه. مثل اين ميمونه كه نياز به اينترنت داره تا اجرا بشه.
آيا راه حلي هست كه بشه بدون اينترنت و با سيمكارت همراه اول باهاش كار كرد؟ در ضمن چون گوشي من p990 هست فقط دارم از نقشههاش استفاده ميكنم.
palizesoftware
09-08-2008, 11:50
من اين برنامه رو وقتي سيم كارت همراه اول روي گوشي دارم اجرا ميكنم بعد از 4-5 ثانيه برنامه بسته ميشه ولي وقتي از ايرانسل استفاده ميكنم برنامه بدون مشكل كار ميكنه. مثل اين ميمونه كه نياز به اينترنت داره تا اجرا بشه.
آيا راه حلي هست كه بشه بدون اينترنت و با سيمكارت همراه اول باهاش كار كرد؟ در ضمن چون گوشي من p990 هست فقط دارم از نقشههاش استفاده ميكنم.
amini_bio
09-08-2008, 12:07
نیازی با اینترنت نداره.
amini_bio
09-08-2008, 12:09
کسی نمی تونه کمکم کنه؟
سلام دوستان... کسی میتونه نقشه این سه تا کشور رو برای من پیدا کنه ...
1. عراق
2. عربستان
3. کویت
همینطور شهرهایی مثل کربلا. نجف . بغداد . ریاض .
این ها رو برای اسمارت کام میخوام کالیبره شدشو... کسی هست که بدونه از کجا باید دانلود کنم؟
فکر کنم نقشه این کشور ها را بتونی تو خود map گوشی بریزی.
نوکیا نقشه این کشور ها را تو سایتش قرار داده که توسط برنامه maploader می تونی نقشه ها را به گوشی انتقال بدی.
daneshjoo65
09-08-2008, 16:33
فکر کنم نقشه این کشور ها را بتونی تو خود map گوشی بریزی.
نوکیا نقشه این کشور ها را تو سایتش قرار داده که توسط برنامه maploader می تونی نقشه ها را به گوشی انتقال بدی.
سلام دوست من ... طریقه کار با برنامه Maploader و همینطور پیدا کردن نقشه این کشورها و ریختن اون در گوشی چه طوریه ... میشه لا اقل لینکی از آموزشش قرار بدی؟... بسیار ممنونم از پاسخ هایت...
amini_bio
10-08-2008, 10:36
یه سری به اینجا بزن دوست من:
فقط این برنامش قدیمیه ورژن جدیدش هم فکر کنم تو سایت باشه.
نبود از سایت خود نوکیا می تونی گیرش بیاری.
hassan_zahed
10-08-2008, 18:32
سلام
چطور میشه نقشه که به صورت عکس هست به برنامه بدیم؟
amini_bio
11-08-2008, 11:21
شما نقشه را اگه دارید با خود smartcomgps به گمونم می تونید کالیبرش کنید.
فقط باید برید به نقاط اون نقشه و چند نقطه و مسیر از اون نقشه را gps گذاری کنید.
mehdi.kr
11-08-2008, 11:44
اگر عکس رو میخوای تبدیل به نقشه کنی
بایداز نرم افزار (ogf2tool) استفاده کنی
بعدش هم باید نقشه رو کالیبره کنی
نرم افزار ر و آموزش کار با ogf2tool و کلیبره کردن رومیتونی از آدرس زیر دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e.khafan!
11-08-2008, 11:52
سلم من نقشه ی نخجوان رو می خوام ، حتما اسمارتکام باشه ، ممنون
sarmast65_ata
11-08-2008, 22:33
من با این تاپیک امشب آشنا شدم خوشحال میشم که کمکم کنید.
برای گوشیهایی که Gps ندارن هم میتونم از نقشه ها استفاده کنم؟اگه جواب آره است چطوریه؟چون پست شماره 1 رو خوندم چیزی سر در نیاوردم ممنون میشم که کمکم کنید.
amini_bio
11-08-2008, 22:48
برنامه روی همه گوشی ها نصب میشه.
ولی خب برای استفاده از gps سخت افزارش نیازه که یا باید خود گوشی داشته باشه.
یا اگه نداره با gps bluetooth که یه سخت افزار جانبیه می تونید این کار را انجام بدید
daneshjoo65
14-08-2008, 12:45
سلام دوستان... تو لیست گوشی های gps دار 6120 کلاسیک هم به چشم می خوره... لیستی که در اینا
گفته شده... اما 6120 کلاسیک جی پی اس نداره .. میشه یه توضیحی در این رابطه بفرمایید .. ممنون
amini_bio
15-08-2008, 00:52
فکر کنم نداشته باشه.
باز خود مجتبی جان توضیح میدند اگه من اشتباه می کنم.
daneshjoo65
15-08-2008, 21:16
سلام دوستان ... کسی لیست دقیقی از اینکه چه گوشی هایی gps دارند رو نداره؟
اون لیستی که گذاشته بودید لیست کاملی نیست چون 6120 جی پی اس نداره!!!!!
Mojtaba N87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستت درست ایول
فقط اگه بتونی نقشه ها را برای استان هم درست کنی دیگه ...................یا بگو چه جوری درست می کنی شاید ما هم یه کارایی کردیم.
ایول
آقا سلام من نقشه شيراز رو دارم ولي حدودا از اولاي چمران تا معالي آباد رو نداره من چيكار كنيم
Linux Learner
18-08-2008, 10:12
ببخشید من این برنامه رو نصب کردم و وقتی نقشه رو توش میریزم از برنامه میپره بیرون!!!
گوشیم تو حالت هک هم نیست!
یه چیز دیگه اینکه بگید چطور میتونم نقشه ی شهرمونو درست کنم و کالیبره کنم؟
amini_bio
18-08-2008, 13:30
در مورد سوال اولتون:
آیا تو کامپیوتر نقشه ها را اکسترکت (unzip) می کنید؟
Linux Learner
18-08-2008, 18:09
در مورد سوال اولتون:
آیا تو کامپیوتر نقشه ها را اکسترکت (unzip) می کنید؟
درست شد. دوباره unrar کردم و درست شد. ممنونم
death_man
20-08-2008, 20:00
سلام دوستان. الان 1 هفته است که Gps من کار نیمکنه. فقط میتونه 1 ماهواره پیدا کنه؟ اشکال از چیه؟
amini_bio
21-08-2008, 00:02
سلام دوستان. الان 1 هفته است که Gps من کار نیمکنه. فقط میتونه 1 ماهواره پیدا کنه؟ اشکال از چیه؟
در محیط باز؟
صفحه کلید را باز بذار و ته گوشی را با زاویه 45 درجه به سمت بالا بگیر و چند دقیقه صبر کن.
اگه جواب نداد یه بار گوشیتو فرمت کن.
Linux Learner
21-08-2008, 20:46
نگفتید چطور نقشه شهر خودمونو درست کنیم!!!؟؟؟
death_man
22-08-2008, 08:21
در محیط باز؟
صفحه کلید را باز بذار و ته گوشی را با زاویه 45 درجه به سمت بالا بگیر و چند دقیقه صبر کن.
اگه جواب نداد یه بار گوشیتو فرمت کن.
من گوشی و رم فرمت کردم. برنامه SmartCom GPS هم دوباره نصب کردم. اینبار ماهوارهای بیشتری و پیدا میکنه( 9 - 12 تا) ولی بازم کار نمیکنه. رنگ آبی GPS، سبز نمیشه:41:
Linux Learner
22-08-2008, 11:14
یه روشی رو یکی از دوستان گفته بود: اول با برنامه GPS Data کانکت بشو و بعد بدون اینکه برنامه رو ببندی دکمه ی منو رو بزن و برنامه SmartCom GPS رو اجرا کن. دوتا برنامه همزمان کار کنند!
برای اینکه ببینی GPS Data کانکت شد یا نه برو توی Navigation و بعد Option رو بزن و گزینه ی Satelite Status رو بزن. هر وقت سسیگنال ماهواره ها تو پر شد یعنی کانکتی.
death_man
22-08-2008, 11:31
اونجام سیگنال دارم . 5 تا هست ولی فایده نداره
mojikavedoust
22-08-2008, 16:27
سلام.
همین که اجراش می کنم حداکثر 8 ثانیه بعد برنامه کلا بسته میشه.:18:
چرا؟
Linux Learner
22-08-2008, 17:29
سلام.
همین که اجراش می کنم حداکثر 8 ثانیه بعد برنامه کلا بسته میشه.:18:
چرا؟
نقشه ریختی توی گوشیت؟ اگه آره، نقشه رو توی کامپیوتر از حالت فشرده خارج کن و بعد بریز توی گوشیت.
Linux Learner
22-08-2008, 17:31
اونجام سیگنال دارم . 5 تا هست ولی فایده نداره
نواری که جلوی سیگنال ها هست خالیه یا پر؟
یادت نره یه مدت طول میکشه تا کانکت بشه ها! در ضمن امواج GPS نسبت به ساختمون و موانع بلند حساسه! یعنی توی خونه سیگنال خیلی کمه.
death_man
22-08-2008, 20:39
یادت نره یه مدت طول میکشه تا کانکت بشه ها! در ضمن امواج GPS نسبت به ساختمون و موانع بلند حساسه! یعنی توی خونه سیگنال خیلی کمه.
توی نوارا خالیه ولی یه سریش طولش بیشتره.
نزدیک به 30 دقیقه تو فضای باز گزاشتمش.
death_man
22-08-2008, 20:40
توی نوارا خالیه ولی یه سریش طولش بیشتره.
نزدیک به 30 دقیقه تو فضای باز گزاشتمش. بازم نشد
amini_bio
22-08-2008, 21:50
شما یه بار اصلا گوشیتو مستر ریست کن.
شاید مشکل حل بشه.
death_man
23-08-2008, 18:04
شما یه بار اصلا گوشیتو مستر ریست کن.
شاید مشکل حل بشه.
هم رم و هم گوشیو فرمت کردم ولی نشد.
ممکنه چیپش مشکل پیداکرده باشه؟
amini_bio
23-08-2008, 22:43
ممکنه سنسور gps مشکل داشته باشه.
گارانتی داره؟
Linux Learner
24-08-2008, 12:31
هم رم و هم گوشیو فرمت کردم ولی نشد.
ممکنه چیپش مشکل پیداکرده باشه؟
فکر نمیکنم، چون یه آشنای من هم که N95 داره همینجوریه! 2 ساعت طول میکشه تا پیدا کنه! ولی تا حالا صبر نکردم ببینم پیدا میکنه یا نه. شاید با آپدیت درست شه!
mahdi211
27-08-2008, 23:50
چطور می شود نقشه هارو داونلود کرد
amini_bio
28-08-2008, 08:07
با اینترنت!!
Linux Learner
28-08-2008, 18:45
مختصات gps پاساژ علادین رو کسی میتونه بهم بده؟
سلام تشکر میکنم از این پست خوبتون
تعداد پاسخ ها اینقدر زیاد هست که فرصت نمیشه همه را خوند
مشکلی که من دارم اینه من نقشه ای ماهواره ای از شهر خودمون (نایین) دارم و میخواستم اون را وارد برنامه کنم . من برنامه ای برای ساخت فایل Ogf گرفتم اما نحوه کالیبره کردن را بلد نیستم ؟ ممکنه کسی بهم کنه و بگه چجوری می تونم این کار را انجام بدم ؟
یا نقشه را خودتون برام کالیبره کنید ؟
amini_bio
30-08-2008, 23:53
نقشه آبعلی و امامزاده هاشم در جاده هراز:
death_man
31-08-2008, 20:10
از تهرانم نقشه هوایی هست؟
gps من درست نشد
Linux Learner
31-08-2008, 23:00
از تهرانم نقشه هوایی هست؟
gps من درست نشد
اگه منظورت satelite هست که آره. همون عکس واقعی از زمین!!
death_man
01-09-2008, 16:47
اگه منظورت satelite هست که آره. همون عکس واقعی از زمین!!
کدوم؟ میشه نصب کرد رو این نرم افزار
Mojtaba N87
03-09-2008, 15:49
شما اگه بتونین عکس ماهواره ای رو کالیبره کنید می تونید تو این نرم افزار ازش استفاده کنید.
Linux Learner
03-09-2008, 16:29
باید نقشه هوایی رو گیر بیاری و کالیبره کنی. بعد نصب میشه. مثل نقشه های عادی. اینکه نقشه هوایی از کجا بیاری رو نمیدونم!
amini_bio
03-09-2008, 22:55
نقشه آبعلی و امامزاده هاشم در جاده هراز:
مجتبی جان این نقشه از قلم افتاد.
نقشه اهواز و آبادان هست یا اگه کسی داره بذاره .ممنون
Mojtaba N87
04-09-2008, 01:21
نقشه آبعلی و امامزاده هاشم در جاده هراز
در پست اول ضمیمه شد.
با تشکر از amini_bio عزیز
mahyarSAMSUNG
07-09-2008, 20:15
MY PHONE : SAMSUNG G EIGHT TEN
AmirNapster
09-09-2008, 01:17
این برنامه که از گارمین داغون تره! حداقل گارمین یه اسم و رسمی داره یه برنامه گرافیکی داره. تازه تو نقشه جدیدش میشه جاهای مهم هم سرچ کرد. این برنامه که یه عکس داره نشون می ده کجاشیم! نشون نده سنگین تریم!
من یه برنامه می خوام که Route بده یعنی بگه از کجا بریم به مقصد زود تر می رسیم و از کجا نزدیک تره.
میشه نقشه هاشو رو ان81 نصب کرد؟(میدونم در حالت عادی ان 81 gps نداره ولی یه قسمت به اسم maps داره میخوام ببینم اینا رو میشه اونجا نصب کرد یا نه؟)
Mojtaba N87
09-09-2008, 19:30
این برنامه که از گارمین داغون تره! حداقل گارمین یه اسم و رسمی داره یه برنامه گرافیکی داره. تازه تو نقشه جدیدش میشه جاهای مهم هم سرچ کرد. این برنامه که یه عکس داره نشون می ده کجاشیم! نشون نده سنگین تریم!
من یه برنامه می خوام که Route بده یعنی بگه از کجا بریم به مقصد زود تر می رسیم و از کجا نزدیک تره.
دوست عزیز این تنها برنامه ایه که نقشه شهر های ایران رو به غیر از تهران داره و در حال حاظر برای ما ایرانیا بهترین برنامست.
میشه نقشه هاشو رو ان81 نصب کرد؟(میدونم در حالت عادی ان 81 gps نداره ولی یه قسمت به اسم maps داره میخوام ببینم اینا رو میشه اونجا نصب کرد یا نه؟)
می تونی این برنامه رو نصب کنی و از نقشه هاش استفاده کنی با این تفاوت که نمی گه الآن کجا هستی.
سلام دوستان
قبل از هر چيزي هز همه عزيزان بابت نقشه ها و نرم افزار تشكر مي كنم.
نرم افزاري كه تو پست اول هست روي( nokia E90 (symbain Os v9.2 مشكل داشت و چند ثانيه بعد از اجرا خارج مي شد.
به همين دليل من لينك نسخه كرك شده كه نياز به ساين داره و درست كار ميكنه رو اينجا پست مي كنم، اميدوارم مشكل گشا باشه
توضيح: وقتي رو لينك بالا كليك ميكنيد 35 ثانيه طول مي كشه تا لينك مخصوص شما ساخته بشه بعد خود سايت يه پيغام ميده و لينك نارنجي رنگ دانلود مي تونيد در وسط صفحه پيدا كنيد :20:
amini_bio
10-09-2008, 12:51
عزیزم مشکل از برنامه نبوده.
شما در حالت هک وارد برنامه میشدید که مشکل داشتید و خارج می شدید.
با سلام من برنامه gps را روی 82 نسب کردم و استفاده میکنم
ولی برای 95 دوستم نصب نمیشه
اصلا نصب نمیشه
مشکل از کجا میتونه باشه
همه کاری هم کردم ساین کردم از چند جای مختلف دانلود کردم
فقط 1 دونهجواب داد اونم کرک نشده بود
لطفا کمک کنید
Linux Learner
11-09-2008, 02:17
با سلام من برنامه gps را روی 82 نسب کردم و استفاده میکنم
ولی برای 95 دوستم نصب نمیشه
اصلا نصب نمیشه
مشکل از کجا میتونه باشه
همه کاری هم کردم ساین کردم از چند جای مختلف دانلود کردم
فقط 1 دونهجواب داد اونم کرک نشده بود
لطفا کمک کنید
میتونی بگی چه اروری میده؟
certifikate may not yet be valid is expiered or phones date setting may be incorrent
amini_bio
11-09-2008, 05:18
عزیز شما باید تاریخ گوشی و کامپیوترتون درست باشه.
این ارور مال اینه که مثلا تاریخ گوشی عقب تر از تاریخ کامپیوتر باشه.
Linux Learner
11-09-2008, 10:14
certifikate may not yet be valid is expiered or phones date setting may be incorrent
حق با دوستمونه. یا تاریخ گوشیت تنظیم نیست یا فایل رو با سر و کی درست ساین نکردی
مرسي امين جان از جوابت، 2 روز درگير بودم با اين قضيه!!!!
Highbury
11-09-2008, 15:46
اقا من نقشه رو ریختم وقتی هم که برنامه اسمارت کام رو اجرا میکنم بعد از حدود چند ثانیه قطع میشه
mehdi.kr
11-09-2008, 16:28
سلام من نرم افزار
Smart Com Gps
رو دانلود کردم ساین هم کردم برای گوشی
N95 8gig اما باز هم نصب نشد تاریخ موبایل رو هم یک سال جلو بردم
یک ارور جدید داد:
برنامه محدوديت مجوز دارد
دیگه نمیدونم چیکار کنم
اگه کمکم کنید یک دنیا ممنون میشم.
Majid393
11-09-2008, 16:59
سلام من نرم افزار
Smart Com Gps
یک ارور جدید داد:
برنامه محدوديت مجوز دارد
دیگه نمیدونم چیکار کنم
شما برنامه ساین کن .... بعد تاریخ گوشیتو درست کن (امروز 11/9/2008 هست) ... بعد برنامه رو نصب کن ....
amini_bio
11-09-2008, 17:14
اقا من نقشه رو ریختم وقتی هم که برنامه اسمارت کام رو اجرا میکنم بعد از حدود چند ثانیه قطع میشه
شما اول گوشیتونو از حالت هک خارج کنید.
بعدش این برنامه را اجرا کنید.
amini_bio
11-09-2008, 17:17
سلام من نرم افزار
Smart Com Gps
یک ارور جدید داد:
برنامه محدوديت مجوز دارد
دیگه نمیدونم چیکار کنم
این ارور مربوط به ساین میشه.
شما احتمالا فایل cer تون اشکال داره.
درضمن تاریخ گوشی و کامپیوترتون باید تاریخ صحیح و به روز باشه.
اگه مشکلتون با ساین حل نشد به لینک امضای من پست 3 مراجعه کنید 3 سوته مشکلتون حل میشه.
Linux Learner
11-09-2008, 17:49
از برنامه میپره بیرون یا جی پی اس قطع میشه؟
اگه از برنامه میپره بیرون، نقشه رو حذف کن و برنامه رو اجرا کن. اگه نپرید مشکل از نقشه هست و باید دوباره توی کامپیوتر از حالت فشرده خارج کنی و بریزی تو موبایل.
Highbury
13-09-2008, 00:30
نقشه گرگان و امل و بابل رو اگه دارید لطف کنید
Linux Learner
13-09-2008, 10:18
ندارند. هنوز نساختند. هرچی هم میگم به ما یاد بدید چطور بسازیم، هیچی!!!
Saha Software
13-09-2008, 18:13
سلام دوستان
من از مسافرت برگشتم .توی مسافرت 10 ~12 روزه از جی پی اس استفاده کردم ولی خیلی حیف که فقط نقشه ی 2 تا از شهر ها را داشتم
خیلی حیف شد
اما نقشه ی راه ها تقریبأ کامل بود فقط ایراد کالیبره شدن داشت و یه مقداری جاده با چی پی اس هماهنگی نداشت بعضی اوقات که ما تو اتوبان بودیم نقشه نشون می داد که ما از توی بیابان داریم حرکت می کنیم.
ضمنأ از همه ی دوستان خواهش می کنم که به من هم طریقه ی ساختن نقشه برای چی پی اس را آموزش بدهید.
چند تا نقشه ی شهر گرفتم (اسکن هم کردم) فقط گیر آموزش ساختنشم
یا حق
foad_k666
13-09-2008, 20:33
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی هستکه با (uiq3) tomtom mobile 6 کار کرده باشه و روش کرک کردن رو اموزش بده و نقشه ها اروپا رو بگذارد.
یا برای همن برنامه نقشه کشورهای اروپای رو بگذارید شهر های ایتالیا
Mojtaba N87
14-09-2008, 12:53
سلام دوستان
من از مسافرت برگشتم .توی مسافرت 10 ~12 روزه از جی پی اس استفاده کردم ولی خیلی حیف که فقط نقشه ی 2 تا از شهر ها را داشتم
خیلی حیف شد
اما نقشه ی راه ها تقریبأ کامل بود فقط ایراد کالیبره شدن داشت و یه مقداری جاده با چی پی اس هماهنگی نداشت بعضی اوقات که ما تو اتوبان بودیم نقشه نشون می داد که ما از توی بیابان داریم حرکت می کنیم.
ضمنأ از همه ی دوستان خواهش می کنم که به من هم طریقه ی ساختن نقشه برای چی پی اس را آموزش بدهید.
چند تا نقشه ی شهر گرفتم (اسکن هم کردم) فقط گیر آموزش ساختنشم
یا حق
نقشه ها به درد من هم خیلی خورده...
کالیبره کردن نقشه ها رو بلد نیستم وگرنه دریغ نمی کردم
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی هستکه با (uiq3) tomtom mobile 6 کار کرده باشه و روش کرک کردن رو اموزش بده و نقشه ها اروپا رو بگذارد.
یا برای همن برنامه نقشه کشورهای اروپای رو بگذارید شهر های ایتالیا
دوست عزیز شهر های اروپا رو خود نوکیا مپ داره که خیلی بهتر از نرم افزار های جانبیه...
به نظر من جاي نقشه شمال ، اهواز و ابادان خيلي خاليه
دوستان زحمتش بكشن
Mojtaba N87
15-09-2008, 04:03
به نظر من جاي نقشه شمال ، اهواز و ابادان خيلي خاليه
دوستان زحمتش بكشن
هر نقشه ای که در دسترس بوده در پست دوم قرار داده شده.
foad_k666
17-09-2008, 16:58
دوست عزیز شهر های اروپا رو خود نوکیا مپ داره که خیلی بهتر از نرم افزار های جانبیه...
نه دوست عزیز موبایل من نوکیا نیست موبایل من سونی هست مدل(p1i (uiq3
و فکر کنم تام تام برنامه خوبی باشه و یا همین برنامه ای که تو همین تاپک معرفی کردید برای uiq3 اگه یا لینک نقشه اروپا (ایتالیا-رم) رو بدید.
:10::40::40::11:
Mojtaba N87
17-09-2008, 19:22
نه دوست عزیز موبایل من نوکیا نیست موبایل من سونی هست مدل(p1i (uiq3
و فکر کنم تام تام برنامه خوبی باشه و یا همین برنامه ای که تو همین تاپک معرفی کردید برای uiq3 اگه یا لینک نقشه اروپا (ایتالیا-رم) رو بدید.
:10::40::40::11:
آها!
این برنامه رو واسه UIQ من ندیدم...
gharaaty
18-09-2008, 00:38
اين محدودييت دانلود ديگه چيه؟
Mojtaba N87
18-09-2008, 01:32
اين محدودييت دانلود ديگه چيه؟
اگه منظورتون واسه دانلود ضمیمه هاست ، به علت تغییر سرور سایت موقتا در هر 10 دقیقه (اگه اشتباه نکنم )
1 فایل می تونید دانلود کنید از سرور سایت...
با سلام و تشکر از فروم خوبتون...آقا من smartCom رو با نقشه ها ساین و نصب کردم خیلی خوب کار کرد دستتونم درد نکنه...حالا مشکله من با خود nokia map هست..من گشتم وکلی خوندم.حالا یه خورده گیج شدم...من N95 8gig دارم...رو خودش فقط نقشه کشورای عربی خلیج فارس رو داره.. ایران که تحریمه..واسه نقشه بقیه جاها چی کار باید بکنم؟؟ ... یه برنامه nokia maps پیدا کردم...این دقیقا چیه؟؟اگه اشتباه نکنم برنامه تطبیقGPS بانقشه هاست(مثلSmartCom )... خود نقشه ها که به این ربطی نداره؟؟ داره؟؟.. ..موبایل من خودش اینو داره از قبل درسته؟؟...این nokia map loader چیه؟؟ چرا تو کامپیوتر باید نصب شه؟؟ ظاهرا framenet هم میخواد واسه نصب و البته ارتباط با اینترنت...من از سایت رسمی نوکیا نقشه بقیه دنیا رو که ندارم نمیتونم پیدا کنم؟؟/
مرسی از کمکتون....
foad_k666
18-09-2008, 03:02
سلا من لینک دانلود تام تام برای ن82 و برای uiq3 و اموزش کرک به زبان انگلیسی که خیلی ساده گفته شده و فقط جای چند سئوال می مونه می گذارم
UK map V660.1223 pack for TomTom 5/6
Whats included?
* UK map V660 Build 1223: United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland
* Tomtom 6 map activation keygen
* Latest GB Full Postcodes v604
* UK Speed Camera Database Version 4.114 (20 Nov, 2006) (from PocketGPSWorld.com)
* Extended UK Point of Interest (POI) (from PocketGPSWorld.com)
(including Attractions, Tuorist Info. Centre, Zoo, Tesco, Sainsbury, ASDA,
KFC, McDonalds, Pizzahuts, Cinemas, IKEA, B&Q, Argos, etc.)
How to install?
1. Extract and copy all the folders to the root of your memory card
2. Enjoy!~
【Rapidshare下载】
Sendspace
Megaupload
Tomtom 6.020 (7980) for PPC Easy Installation Pack
(Dopod, O2 XDA, T-Mobile MDA, Orange SPV, iMate, HTC, Qtek...)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Whats included?
* TomTom Navigator v6.020 (7980) for PPC *Cracked*
* GPS driver v1.20
* Today plugin
* Custom audio warnings for ALL speed cams (not by hacking the data.chk either!!!)
* High quality European rasters
* Latest GB Postcodes v604 with full 7 digit search
* GB Tim and Jane voices
* Plug-in Color schemes (from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* Tomtom 6 map activation keygen (although not needed for cracked PPC version)
* File locations optimized for speed
How to use?
1. Extract the entire archive to the root of your memory card
2. Run ttn602_setup.cab from our device, which will install
the application.
3. Enjoy!~
Uploading
Sendspace
Tomtom 6.02 (7900) Easy Installation Pack for UIQ 3
(P990, M600, M608, W950 etc...)
Whats included?
* TomTom Navigator for UIQ 3 (P990&M600i) V6.02 (7900)
* Latest GB Postcodes v604 with full 7 digit search
* Language voices
* Plug-in Color schemes (from colorschemeeditor.com)
- Recommend UK_OS & Lexus_Night
* High quality European rasters
* Tomtom 6 map activation keygen
* Guam V650 map
* GPS driver v1.20
How to install?
1. Extract the entire archive to the root of your memory card
2. put your memory card back to your handset and the application should start installing.
3. Copy the Guam map to your m/card and activate it using the keygen (see below).
4. Enjoy!~
How to use the keygen:
1) Make a folder at C:\ called "keygen"
2) Copy Iberia.mid, Guam.mid and el TT6_kg_4_C4Pda.exe files to keygen folder.
3) Open a command prompt (start>run>cmd [enter]
4) Type cd C:\keygen
5) Type TT6_kg_4_C4Pda.exe Guam.mid [enter]
6) Insert ID copied before [enter]
7) Ready, activate Guam map..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید keygen linke
شرمنده ازمدیران سایت چون من این لینکها رو از سایتها و فرومهای چینی گرفتم به همین دلیل به فارسی ننوشتم
amini_bio
18-09-2008, 08:40
با سلام و تشکر از فروم خوبتون...آقا من smartCom رو با نقشه ها ساین و نصب کردم خیلی خوب کار کرد دستتونم درد نکنه...حالا مشکله من با خود nokia map هست..من گشتم وکلی خوندم.حالا یه خورده گیج شدم...من N95 8gig دارم...رو خودش فقط نقشه کشورای عربی خلیج فارس رو داره.. ایران که تحریمه..واسه نقشه بقیه جاها چی کار باید بکنم؟؟ ... یه برنامه nokia maps پیدا کردم...این دقیقا چیه؟؟اگه اشتباه نکنم برنامه تطبیقGPS بانقشه هاست(مثلSmartCom )... خود نقشه ها که به این ربطی نداره؟؟ داره؟؟.. ..موبایل من خودش اینو داره از قبل درسته؟؟...این nokia map loader چیه؟؟ چرا تو کامپیوتر باید نصب شه؟؟ ظاهرا framenet هم میخواد واسه نصب و البته ارتباط با اینترنت...من از سایت رسمی نوکیا نقشه بقیه دنیا رو که ندارم نمیتونم پیدا کنم؟؟/
مرسی از کمکتون....
سلام دوست عزیز.
برنامه nokia map loader برای ریختن نقشه ها به صورت online روی گوشی یا مموری کارت هست.
بله .net ورژن 2 به بالا هم باید نصب داشته باشید.
به این صورت که ابتدا گوشیتون یا مموری کارتتون را به pc وصل می کنید.
بعد کشور مورد نظر را انتخاب می کنید.
نقشه رو مموری کارت دانلود میشه.
و می تونید تو برنامه nokia map اون نقشه را داشته باشید.
من آموزش تصویریشو تو بخش گذاشتم.
Saha Software
18-09-2008, 14:35
بچه ها یه خبر خیلی خیلی عالی
روش تولید نقشه را یاد گرفتم
خیلی توپه
داخل پست بعدی کامل توضیح می دم به شرطی که تشکر فراموش نشود
تشکر فراموش نشود
Saha Software
18-09-2008, 14:38
نحوه load کردن و کالیبره کردن نقشه روی نرم افزار SmartCom:
1. نقشه ای با مقیاس مناسب و دقت کافی با فرمت تصویری JPG پیدا می کنید. (یا نقشه را اسکن می کنید).
2. نرم افزار اجرائی ogf2tool.exe را اجرا می کنید. ( پيوست شده )
3. نام و مسیر فایل jpg نقشه را داده و دکمه پائین وسطی بنام Create ogf2 file را کلیک می کنید.
4. فایلی که با پسوند ogf2 ساخته شده را با کابل USB یا بلوتوث در آدرس data/smartcomgps/Maps گوشی کپی می کنید.
5. برنامه Smartcom را اجرا کرده از منوی GPS گزینه Connect را انتخاب می کنید.
6. وقتی گیرندگی GPS کامل شد (سبز شد) از منوی maps گزینه select map را زده و نقشه مورد نظر را انتخاب می کنیم.
7. اگر برای اولین بار نقشه را باز می کنید باید آنرا کالیبره کنید (به روش زیر):
8. روی نقشه یک دایره قرمز رنگ می بینید. با دکمه های تغییر جهت آنرا به یک نقطه مشخص ببرید (مثلاً تقاطع دو خط طول و عرض جغرافیائی مشخص در روی نقشه) وبزرگنمائی کامل بدهید (با دکمه # ) و دایره قرمز را دقیقاً در آن نقطه بگذارید و همانجا ok را بزنید و سپس Add… را مجدداً ok کنید.
9. Use point روی حالت yes باشد
10. طول و عرض جغرافیائی صحیح آن نقطه را وارد کنید (مثلاً N36 و E60 بزنید)
(.از گوگل ارث کمک بگیرید.)
11. از گزینه options گزینه ok را بزنید.
12. این عمل را حداقل برای 3 نقطه دور از هم تکرار کنید (ترجیحاً تعداد نقاط بیشتر باشد(.
13. اگر نقطه ای اشتباه وارد شده می تواند گزینه use point را No بزنید.
14. در نهایت گزینه Finish را انتخاب کنید. اکنون نقشه و GPS آماده به کار می باشد.
15. بهتر است در طی مراحل کالیبره کردن، در مکانی باشید که گیرندگی GPS نداشته باشد.
نکته: در مورد نقشه هائی که یک منطقه وسیع را شامل شود (مثل ایران) فراموش نکنیدکه پروجکشن نقشه را در منوی settings.. بطور صحیح وارد کنید.
اکنون نقشه و GPS آماده به کار می باشد.
لینک برنامه ogf2tool :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد: sahasoftware
تشکر فراموش نشود
Alireza_SA
21-09-2008, 18:27
رشت لطفا !
( پیشاپیش میگم حق دارید درخواستم رو بی مورد بدونید ولی
نیاز شدید بهش دارم و توانایی و فرصت این همه کار فنی رو ندارم)
دوستان رشتی ! کجایید؟ نقشه ی رشتو اماده کنید دیگه
مثلا مرکز پی سی ورد رشته ها
غیرتتون کجاست)
با تشکر!
amini_bio
21-09-2008, 22:48
رشت لطفا !
غیرتتون کجاست)
با تشکر!
عزیز خودتون باید همت کنید.
یه چند تا فایل مسیر و نقطه از جاهای مختلف شهر تهیه کنید و بدید تا بدیم آقا مرتضی براتون کالیبره کنند.
مثلا یه مسیر به صورت بعلاوع از شرق به غرب و از شمال به جنوب شهر
و چند تا نقطه مانند میدان ها و چهاراه های مهم از نقاط مختلف شهر.
فقط چند ساعت همت لازم داره.
ببخشید
می خواستم بدونم این برنامه روی n78 هم نصب و اجرا میشه؟
میگن که گارمین نصب میشه ولی من برای شیراز رو میخوام که گارمین نداره.
این نقشه کالیبره شده شیراز رو کسی داره لینک بده؟؟؟؟
Mojtaba N87
22-09-2008, 16:31
ببخشید
می خواستم بدونم این برنامه روی n78 هم نصب و اجرا میشه؟
میگن که گارمین نصب میشه ولی من برای شیراز رو میخوام که گارمین نداره.
این نقشه کالیبره شده شیراز رو کسی داره لینک بده؟؟؟؟
بله نصب می شه.
نقشه دقیق شیراز تو پست دوم هست.
بازم شرمنده،
میدونم نقشه هستش . ولی آیا کالیبره هم شده ؟
من دچار این کلمه بازیها شدم (این کالیبره و کامل و جزئیات و دقیق و اینا چی چی هستن که هر چی میخونم نمیشه درکشون کرد).
این کالیبره شده چی هست که با نقشه معمولی فرق داره؟؟؟؟
مطمئنید رو ان78 نصب میشه؟ آخه 78 ورژن 9.3 هستشاااا....
amini_bio
23-09-2008, 02:17
بله شما برنامه را نصب کنید
نقشه هم میگند یکم محدوده ولی دقیقه
من خودم چون شیراز نیومدم امتحان نکردم.
Saha Software
24-09-2008, 23:32
سلام آقایون عزیز
نقشه ی اهواز را آماده کردم.
نقشه هایی که در دست ساخت هستن:
اردبیل
بندرعباس
بیرجند
بوجنورد
گرگان
همدان
ایلام
کرمان
کرمانشاه
رشت
سنندج
یاسوج
یزد
زنجان
تا چند روز دیگه یکی یکی شروع میکنم به آپلود این نقشه ها
فقط اگه کسی می تونه طول و عرض نقاطی از این شهر ها را که گفتم برای من بفرسته نقشه ها دقیقتر میشه.
مثلأ مکانهای بزرگ شهر همدان:
ميدان بسيج N:34,5153 E: 48,3253
ميدان سپاه N:34,4844 E: 48,3051
ميدان امام N:34,4753 E:48,3053
ميدان آزادي N:34,4700 E:48,3044
ميدان بيمه N:34,4611 E:48,3044
ميدان مخابرات N:34,4518 E: 48,3035
ميدان عاشورا N:34,4923 E:48,3116
ميدان قائم N:34,4708 E:48,2856
تقاطع 30متري الغدير با بزرگراه امام خميني N:34,4821
e:48,3312
البته این را هم بگم که اگه کسی کمک کرد اسم اون را هم می نویسیم.
ضمنأ پیدا کردن طول و عرض نقاط کاری غیر قانونی است.مراقب باشید تو شهر همین جوری راه نرید و طول و عرض دربیارید.
Saha Software
24-09-2008, 23:45
اینم نقشه ی اهواز
نقشه اش خیلی با کیفیته فقط یه مقدار حجمش زیاده باید ببخشید
کیفیت بالا= حجم بالا
اگه خواستید میشه کیفیتش را یه مقدار بیارم پایین و اون وقت حجمش حدودأ نصف میشه؟؟؟!!
اگه خواستید نقل قول کنید.
پسورد هم ندارده
Saha Software
24-09-2008, 23:48
رشت لطفا !
غیرتتون کجاست)
با تشکر!
سلام
3~4 روز صبر کنی، چشم
راه ها ی رشت سر راست تره .چرا تو پست اول نبود؟
حالا میخوای تازه 4.5 روز دیگه مارو بذاری.
بابا دمتون یخ بزنه....................
یه سوال آیا n81 هم gps داره؟
Saha Software
28-09-2008, 01:24
سلام یوزر جان
چشم تماس هم میگیرم
ولی سوالی که پرسیده بودی؟؟!!
ان 81 متاسفانه جی پی اس ندارد،می تونی یه جی پی اس بلوتوث بخری و از اون استفاده کنی.ولی به صرفه تره که بری یه ان 82 بخری
توضیحات ان 81:
توضیحات ان 82:
خودت مقایسه کن
Javad_Ed
28-09-2008, 05:48
سلام دوستان
من 3 نقشه ایرانی که دادید دان کردم
وقتی کانکت میشم به م اه واره ...ها
نقشه میاد ولی ....
من توی کلیپ ها دیده بودم که مثلا شما یه شهر رو انتخل میکنی بعد تا نقطه بعدی مورد نظر شما ...راه رو نشون میده
مثلا من اینجا و قتی شهرمون رو انتخاب میکنم تا رشت
یه خط مستقیم میکشه تا اونجا که هم مسافت واقعی نیست (یعنی از روی جاده بخوای بری بیشتره ...)
هم نقشه مثله اونها نیست
راستی من اون نقشه اصفهان رو که گفتین توپه ...گوگلی ....
چطور میشه برای شهر خودمون رو تهیه کنم
مثلا با گوگل ارت ؟؟؟؟چطور بگین شاید تونستم منم کمک کنم
اون نقشه اصفهان یعنی مثله اونیه که من گفتم یا اونم این شکلی نیست ؟؟؟
ببخشید که زیاد چرت و پرت گفتم ...
فعلا
amini_bio
29-09-2008, 05:07
اینم نقشه ی اهواز
نقشه اش خیلی با کیفیته فقط یه مقدار حجمش زیاده باید ببخشید
کیفیت بالا= حجم بالا
اگه خواستید میشه کیفیتش را یه مقدار بیارم پایین و اون وقت حجمش حدودأ نصف میشه؟؟؟!!
اگه خواستید نقل قول کنید.
پسورد هم ندارده
من این نقشه را تو سایت موبایلستان لینک دادم تا ببینم آقا مرتضی تاییدش می کنند یا نه.
ولی این جواب مواجه شدم:
این نقشه اهواز را از حوالی بصره تا شیراز قرار داده است و با عث به هم ریختن نقشه های دیگر هم میتواند بشود
برای کالیبره تنها راه حل فعلآ فایل مسیر و نقطه است
Javad_Ed
29-09-2008, 06:02
سلام دوستان
من 3 نقشه ایرانی که دادید دان کردم
وقتی کانکت میشم به م اه واره ...ها
نقشه میاد ولی ....
من توی کلیپ ها دیده بودم که مثلا شما یه شهر رو انتخل میکنی بعد تا نقطه بعدی مورد نظر شما ...راه رو نشون میده
مثلا من اینجا و قتی شهرمون رو انتخاب میکنم تا رشت
یه خط مستقیم میکشه تا اونجا که هم مسافت واقعی نیست (یعنی از روی جاده بخوای بری بیشتره ...)
هم نقشه مثله اونها نیست
راستی من اون نقشه اصفهان رو که گفتین توپه ...گوگلی ....
چطور میشه برای شهر خودمون رو تهیه کنم
مثلا با گوگل ارت ؟؟؟؟چطور بگین شاید تونستم منم کمک کنم
اون نقشه اصفهان یعنی مثله اونیه که من گفتم یا اونم این شکلی نیست ؟؟؟
ببخشید که زیاد چرت و پرت گفتم ...
فعلا
یکی جواب منو رو هم بده:20:
amini_bio
29-09-2008, 07:54
اون که شما میگی مال برنامه nokia map خود گوشی هست.
و این برنامه از این امکانات نداره.
اون نقشه اصفهان هم بله مثل نقشه گوگله.
ولی من نمی دونم چطور درست می کنند.
Saha Software
01-10-2008, 19:36
بچه ها ببخشید
به من هم فهش ندید،من می خوام به وعده ام عمل کنم اما ندا گستر زده تو کاسه و کوزه ام.الان هم از تو کافی نت دارم پست می نویسم.
3ٌّ~ 4 روزه که ندا گستر تو منطقه ی ما قطع شده.اگر هم وصل بشه ساعت 3 شب وصل میشه و تازه سرعتش هم روی 5 است.
ولی من 128 خریده بودم.. به خدا.........!!!........
خلاصه...
بگذریم
ان شالله همین یکی دو روزه آماده میشه و آپلود می کنم.
خیلی ببخشید
من آدم بدقولی نیستم.باز هم ببخشید.
amini_bio
02-10-2008, 01:22
ببخشید این نقشه ها مطمئنی که کالیبرشون دقیقه؟
چجوری کالیبره می کنی شما که تو اون شهرا نیستی؟
domdomdom1368
02-10-2008, 12:03
با عرض خسته نباشید
لطفا اگه می شه نقشه شهر ما مرند رو هم بذارید دان کنیم ممنون
Majid393
04-10-2008, 22:51
اینم نقشه همدان ::
کیفیتش هم خوبه ..... از هیچی بهتره :دی
===============================================
ویرایش : نقشه کیفیت خوبی داره .... دانلود کنید ....
Mojtaba N87
04-10-2008, 22:53
اینم نقشه همدان ::
کیفیتش هم خوبه ..... از هیچی بهتره :دی
مرسی مجید جان.
در پست دوم اضافه شد...
amini_bio
04-10-2008, 22:55
این جوری که شما میگید از هیچی بهتره!!! پس معلومه چجوریه!
این نقشه ها را خودتون درست می کنید؟
کی تستش می کنه؟
Majid393
04-10-2008, 23:02
کی تستش می کنه؟
یه بنده خدایی لینکشو داد بهم .....
خیلی هم خوبه ... خودم هم امتحان کردم ....
Mojtaba N87
04-10-2008, 23:06
کی تستش می کنه؟
تو این بی نقشه ای و متاسفانه انحصار تقریبی کالیبره کردن در دست چند نفر ( که ای کاش یه همه یاد می دادن) ، نقشه های غنیمته...
یه بنده خدایی لینکشو داد بهم .....
خیلی هم خوبه ... خودم هم امتحان کردم ....
مرسی که تست کردی.
amini_bio
04-10-2008, 23:41
خب دستتون درد نکنه.
من هم نقشه یک مرکز استان دیگه را دارم. که برای سوپرایز نمی گم!!!
حجمش بالاست.
ان شاءالله به زودی براتون آپلود می کنم.
تا اون موقع می تونید حدس بزنید که چه شهری ممکنه باشه!!
Majid393
05-10-2008, 12:33
خب دستتون درد نکنه.
من هم نقشه یک مرکز استان دیگه را دارم. که برای سوپرایز نمی گم!!!
حجمش بالاست.
ان شاءالله به زودی براتون آپلود می کنم.
تا اون موقع می تونید حدس بزنید که چه شهری ممکنه باشه!!
دست تو هم درد نکنه بابت نقشه ای که میخوای بذاری ....:10:
کرمانشاه نیست ؟؟؟:دی
amini_bio
05-10-2008, 13:26
نه!
تو جیب هم جا میشه!
Saha Software
05-10-2008, 19:21
آقایون عزیز دوباره سلام
یه درخواست عاجزانه
لطف کنید و هر کدوم که تو هر شهری هستید که حد اقل 8 نقطه از شهرتون را طول و عرضش را در بیارید . تا دقیق تر بشه کالیبره کرد
ضمنأ اون نقشه ی اهواز که من کالیبره کردم از روی گوگل ارث بود برای همین دوستان می گفتند که این نقشه خوب نیست. و ضمنأ نقشه ی شهر اهواز را نمیشدبه راحتی از جایی پیدا کرد.برای همین هم من از سایت بانک کشاورزی نقشه را گرفتم.ایراد از من نیست.این نقشه ای بود که بانک کشاورزی برای شعباتش گذاشته بود
جناب آقای اسکوپ82 شما که هی رشت رشت می کنی ،خودت هم یه قدمی بردار و برو تو میدانهای بزرگ شهر و وسط میدون وایسا ....
چی پی اس را فعال کن و طول و عرض را دقیق یادداشت کن و بعد برای من بذار تا هر چه زودتر نقشه ی شهر عزیزتون را آماده کنم
آقا مجتبی یه روش دیگه هم برای کالیبره کردن نقشه یاد گرفتم که اون را هم کم کم توضیح می دم
آقا مجید 393 نقشه ی کر مانشاه را هم دارم،فقط شما هم مثل اسکوپ جان لطف کن و حداقل 8 نقطه از شهر کرمانشاه را برای من طول و عرضش را محاسبه کن
یا حق
Majid393
05-10-2008, 19:27
آقایون عزیز دوبتره سلام
یه درخواست عاجزانه
لطف کنید و هر کدوم که تو هر شهری هستید که سری طول و عرض بگذارید تا دقیق تر بشه کالیبره کرد
ضمنأ اون نقشه ی اهواز که من کالیبره کردم از روی گوگل ارث بود برای همین دوستان می گفتند که این نقشه خوب نیست
جناب آقای اسکوپ82 شما که هی رشت رشت می کنی ،خودت هم یه قدمی بردار و برو تو میدانهای بزرگ شهر و وسط میدون وایسا ....
چی پی اس را فعال کن و طول و عرض را دقیق یادداشت کن و بعد برای من بذار تا هر چه زودتر نقشه ی شهر عزیزتون را آماده کنم
آقا مجتبی یه روش دیگه هم برای کالیبره کردن نقشه یاد گرفتم که اون را هم کم کم توضیح می دم
آقا مجید 393 نقشه ی کر مانشاه را هم دارم،فقط شما هم مثل اسکوپ جان لطف کن و حداقل 8 نقطه از شهر کرمانشاه را برای من طول و عرضش را محاسبه کن
یا حق
دستت درد نکنه ...
من کرمانشاه نیستم ..... خرم آباد هستم .... اگه نقشه اونجا رو داری بگو تا طول و عرض رو برات ردیف کنم ....
amini_bio
06-10-2008, 01:25
من نمی دونم saha جان با چه روشی کالیبره می کنند و نقشه هاشون چه جوری از آب در میاد.
ولی اگه دوستان مطابق دستور آقا مرتضی تو موبایلستان چند تا فایل نقطه و مسیر درست کنند و بدند، می تونیم به ایشون هم درخواست کالیبره کردن نقشه اون شهر را بدیم.
به هر حال 2 تا نقشه کالیبره میشه و میشه بین اون 2 تا بهترینشو انتخاب کرد.
amini_bio
06-10-2008, 01:26
رشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نه وقت شما تمام شد!!!
منتظر آپلود باشید!
Saha Software
06-10-2008, 12:54
سلامی دوباره
اول :
آموزش کامل کالیبره کردن به همراه نرم افزارهای مورد نیاز اگر ایراد داشت حتمآ خبر دهید
دوم :آقا مجید393 ،نقشه ی خرم آباد را هم دارم اگه زحمت بکشی و طول و عرض 8 نقطه ی مهم و بزرگ شهرتون را برای من بگذاری ممنونت میشم
سوم: آرشیو نقشه هام هر روز داره کاملتر میشه،اگه طول و عرض بهم برسونید من هم حداکثر 3 روز بعد نقشه ی کالیبره تحویل میدم
این هم توضیح کامل کالیبره کردن:
ببخشید که رپیدشیر است ،رمز هم ندارد، حجمش هم 204 کیلوبایت می باشد، یه فایل پی دی اف است با نرم افزار Adobe Reader باز کنید.
یا حق
التماس دعا
Mojtaba N87
06-10-2008, 19:24
سلامی دوباره
اول :
آموزش کامل کالیبره کردن به همراه نرم افزارهای مورد نیاز اگر ایراد داشت حتمآ خبر دهید
دوم :آقا مجید393 ،نقشه ی خرم آباد را هم دارم اگه زحمت بکشی و طول و عرض 8 نقطه ی مهم و بزرگ شهرتون را برای من بگذاری ممنونت میشم
سوم: آرشیو نقشه هام هر روز داره کاملتر میشه،اگه طول و عرض بهم برسونید من هم حداکثر 3 روز بعد نقشه ی کالیبره تحویل میدم
این هم توضیح کامل کالیبره کردن:
ببخشید که رپیدشیر است ،رمز هم ندارد، حجمش هم 204 کیلوبایت می باشد، یه فایل پی دی اف است با نرم افزار Adobe Reader باز کنید.
یا حق
التماس دعا
مرسی دوست عزیز.
آموزشتون رو تو سایت ضمیمه کردم و گذاشتم تو پست اول.
Saha Software
06-10-2008, 21:00
مرسی دوست عزیز.
آموزشتون رو تو سایت ضمیمه کردم و گذاشتم تو پست اول.
تشکر آقا مجتبی
Saha Software
06-10-2008, 21:01
من هنوز منتظر نقاط شهر رشت و خرم آبادم....
Saha Software
06-10-2008, 21:11
سلامی دوباره
کسانی که فایل پی دی اف را خوندند می دونند که اصلی ترین برنامه برای کالیبره کردن برنامه ی Ozi Explorer می باشد
برای همین هم از یکی از دوستان خواستم تا اون را برام کرک بکنه تا راحتر از اون استفاده کنیم
آقا مهدی زحمت کشید و برام کرک شدش را فرستاد
این هم لینک برنامه ی خیلی خیلی توپه
Ozi Explorer :
حجمش حدود 1.2 مگ میباشد.
رمزش هم : sahasoftware
یا حق
التماس دعا
سلام
قصد تهیه دستگاه جی پی اس دستی را داشتم ولی یک سؤال برایم پیش آمده است ،
مدلهای بدون نقشه جی پی اس دستی شاید کارایی لازم را نداشته باشند همچنین مدلهای بسیار ارزان جی پی اس دستی با نقشه
ولی مثلا مدلهای دستگاه دستی جی پی اس با حدود قیمت 275 هزار تومان چقدر تفاوت کارایی با مدلهای 475 هزار تومانی جی پی اس دستی دارند؟
مثلا در مدل 275 هزار تومان برای نقشه حدود هفت شهر ، منظور نقشه های حرفه ای وکتور است کافی است ؟
یعنی به نظر می رسد که تفاوت این دو مدل تنها و فقط در لمسی بودن صفحه نمایش است و داشتن حافظه داخلی بیشتر ، در این صورت به نظر می رسد داشتن صفحه لمسی چندان ضروری نیست ، و بعلاوه مدلهای ارزان قیمت اگر حافظه داخلی ندارند ، دارای حافظه خارجی مايكرو Sd هستند ، ولی آیا این حافظه خارجی برای داشتن نقشه کامل وکتور حدود هفت شهر کافی است؟
اگر کافی هست پس مدل ارزان قیمت را بخریم؟
من هنوز منتظر نقاط شهر رشت و خرم آبادم....
باشه عزیزم هروقت گرفتم برات میزارم.
دستت دردنکنه..........:11::3::12:
Mojtaba N87
07-10-2008, 20:22
سلام
قصد تهیه دستگاه جی پی اس دستی را داشتم ولی یک سؤال برایم پیش آمده است ،
مدلهای بدون نقشه جی پی اس دستی شاید کارایی لازم را نداشته باشند همچنین مدلهای بسیار ارزان جی پی اس دستی با نقشه
ولی مثلا مدلهای دستگاه دستی جی پی اس با حدود قیمت 275 هزار تومان چقدر تفاوت کارایی با مدلهای 475 هزار تومانی جی پی اس دستی دارند؟
مثلا در مدل 275 هزار تومان برای نقشه حدود هفت شهر ، منظور نقشه های حرفه ای وکتور است کافی است ؟
یعنی به نظر می رسد که تفاوت این دو مدل تنها و فقط در لمسی بودن صفحه نمایش است و داشتن حافظه داخلی بیشتر ، در این صورت به نظر می رسد داشتن صفحه لمسی چندان ضروری نیست ، و بعلاوه مدلهای ارزان قیمت اگر حافظه داخلی ندارند ، دارای حافظه خارجی مايكرو Sd هستند ، ولی آیا این حافظه خارجی برای داشتن نقشه کامل وکتور حدود هفت شهر کافی است؟
اگر کافی هست پس مدل ارزان قیمت را بخریم؟
دوست عزیز ، صفحه لمسی ضروری نیست و کارت های حافظه برای نیاز شما کافیه.یه علت دیگه گرون بودن به قدرت دستگاه و مارک و کارایی و دوامشه.
شما می تونی مدل های ارزان تر مارک های معروف مثل Garmin رو تهیه کنی.
mr_khodaei2008
09-10-2008, 11:50
سلام من اهل اصفهانم . میشه نقشه ای بهم معرفی کنید که این شهر و شهر های بزرگ دیگه رو داشته باشه . لطفا نحوه ریختن نقشه ها روی گوشی را هم توضیح بدین و برای این کار نیازه به اینترنت وصل باشیم یا فقط فایلهارو دانلود کنیم و نثب کنیم . توضیح بدین ممنون میشم
Majid393
09-10-2008, 13:12
سلام من اهل اصفهانم . میشه نقشه ای بهم معرفی کنید که این شهر و شهر های بزرگ دیگه رو داشته باشه . لطفا نحوه ریختن نقشه ها روی گوشی را هم توضیح بدین و برای این کار نیازه به اینترنت وصل باشیم یا فقط فایلهارو دانلود کنیم و نثب کنیم . توضیح بدین ممنون میشم
شما پست اول و دوم این تاپیک رو با دقت بخون .......
سلام
همونطور كه ميدونيد دايل آپي ها كلا" با راپيدشر مشكل دارن چون چندين نفر رو همزمان با Ip آدرس مشترك كانكت ميكنن . واسه همين هيچ وقت نميتونم نقشه ها رو بگيرم . امكانش هست كه دوستان محبت كنن و نقشه ها رو يه جاي ديگه آپ كنن ؟
ممنون .
amini_bio
10-10-2008, 14:44
عزیز دایال آپ تا اونجایی که من می دونم IP جداگانه داره.
شایدم من اشتباه می کنم.
در ضمن برای فایل هایی به حجم های بالا، رپیدشیر بهترین سایت آپلود و دانلود هست.
همه جای دنیا هم همین طوره.
فقط تو ایرانه که به دلیل سرعت پایین و قیمت بالای اینترنت ما باهاش مشکل داریم.
شما هربار بهت گیر آی پی داد یه بار dc شو، دوباره وصل شو.
احتمالا مشکلت حل میشه.
Mojtaba N87
10-10-2008, 14:50
سلام
همونطور كه ميدونيد دايل آپي ها كلا" با راپيدشر مشكل دارن چون چندين نفر رو همزمان با Ip آدرس مشترك كانكت ميكنن . واسه همين هيچ وقت نميتونم نقشه ها رو بگيرم . امكانش هست كه دوستان محبت كنن و نقشه ها رو يه جاي ديگه آپ كنن ؟
ممنون .
عزیز دایال آپ تا اونجایی که من می دونم IP جداگانه داره.
شایدم من اشتباه می کنم.
در ضمن برای فایل هایی به حجم های بالا، رپیدشیر بهترین سایت آپلود و دانلود هست.
همه جای دنیا هم همین طوره.
فقط تو ایرانه که به دلیل سرعت پایین و قیمت بالای اینترنت ما باهاش مشکل داریم.
شما هربار بهت گیر آی پی داد یه بار dc شو، دوباره وصل شو.
احتمالا مشکلت حل میشه.
ضمن تایید گفته های امینی جان ، من قبلا تمام نقشه ها رو تو 4shared آپلود کرده بودم.بعد یکدفعه این سایت کل فایل های من رو پاک کرد.مجبور شدم هرچی نرم افزار گذاشته بودم تو سایت رو دوباره آپلود کنم.
ولی رپیدشیر در حال حاظر بهترین گزینست از جهت ماندگاری لینک ها...
سختی هم داره ولی چاره ای نیست.این هم رو همه ی سختی هایی که اینترنت تو ایران داره :46:
amini_bio
10-10-2008, 15:03
یه نکته دیگه هم این که سرعت دانلود از رپیدشیر واقعا با بقیه سایت ها قابل مقایسه نیست.
Saha Software
11-10-2008, 11:14
ضمنأ اگه کسی خیلی از رپیدشیر دانلود میکنه می تونه اکانت های رپیدشیر را بخره
من دارم هر کی خواست می تونم بهش بفروشم
یه نکته دیگه هم این که سرعت دانلود از رپیدشیر واقعا با بقیه سایت ها قابل مقایسه نیست.
سلام
ترفندتون موثر واقع شد و در مورد سرعت دانلود بايد بگم حق با شماست .راپيدشر با دايل آپ سرعت دانلودش از 4 كيلوبيت در ثانيه پايين تر نمياد . نقشه ي اصفهان رو تست كردم و بايد بگم واقعا" عالي بود . دست همه درد نكنه . :10:
Solid_Snake
12-10-2008, 20:03
سلام
من وقتي نرم افزار و اجرا مي كنم خود به خود از اون مياد بيرون.
Mojtaba N87
12-10-2008, 21:04
سلام
من وقتي نرم افزار و اجرا مي كنم خود به خود از اون مياد بيرون.
گوشیتون چیه؟
گوشیتون رو هک کردید؟
برای اجرای این برنامه ، باید گوشی رو از هک خارج کنید
Solid_Snake
13-10-2008, 13:44
گوشیتون چیه؟
گوشیتون رو هک کردید؟
برای اجرای این برنامه ، باید گوشی رو از هک خارج کنید
از هک خارج کردم درست شد.(N82)
Emirates
13-10-2008, 14:00
از دوستان کسی برنامه رو تست کرده؟ مشکلی نبوده؟
واسه من خوب کار می کنه! :10:
من فقط روي گوشي N87 جواب نگرفتم روي بقيه گوشي هاي GPS دار تست كردم كاملا جواب داده
خيلي ممنون
amini_bio
13-10-2008, 18:47
بفرما
بالاخره موفق شدم اين نقشه حجيم و باكيفيت را هم بنا به قولي كه داده بودم براتون آپلود كنم.
لذت ببريد.
با تشكر از دوست خوبم mbzadegan به خاطر كاليبره كردن نقشه.
Saha Software
13-10-2008, 20:19
سلام شهر یزد خودش 30 مگابایت میشه؟؟؟
که این نقشه شده 30 مگ؟؟؟
ما که ADSL داریم مشکلی نداریم،اما باید به فکر Dial-up ها هم بود!!
30 مگ اونم تازه با رپیدشیر که هر وقت دی سی می شن دوباره از اول شروع می کنه می دونی یعنی چی؟؟؟
باید از شب تا صبح بذاره دانلود بشه....
سعی کن عکس شهر یزد را با برنامه ی Paint یه بار باز کنی و بعد دوباره Save کن.
اون وقت حجمش حدودأ نصف میشه.کیفیتش هم پایین نمی یاد
با همه ی این توضیحات اما باز هم دستت درد نکه.
ما که ADSL داریم مشکلی نداریم،اما باید به فکر Dial-up ها هم بود!!
30 مگ اونم تازه با رپیدشیر که هر وقت دی سی می شن دوباره از اول شروع می کنه می دونی یعنی چی؟؟؟
باید از شب تا صبح بذاره دانلود بشه.
دقيقا" درسته ، ضمن اينكه راپيدشر به نرم افزار download accelerator هم گير ميده و هيچ رقمه رزيوم نداره .
ميشه فايلا رو به تيكه هاي كوچيك تقسيم كرد كه البته آپلودش زحمت زيادي ميطلبه. به هر حال بايد ساخت مگه نه ؟ من كه كلا" بقيه نقشه ها رو از يه كافي نت گرفتم .
amini_bio
13-10-2008, 23:07
به دلیل کیفیت بالا از حجم این نقشه کم نشده.
من خودمم یک ساعت رفتم نشستم تو کافی نت تا آپلودش کردم.
هرکس می خواد بگیره هم باید همین کار را بکنه.
من کوشی مو هک کردم مشکلی باهاش ندارم
1-چطوری از هک در بیارم و این نرم افزار رو نصب کنم
2-بعد دوباره هکش کنم این برنامه دست نمی خره؟
amini_bio
14-10-2008, 01:39
شما با چه روشی هک کردی؟
نه هک کردن هیچ کاری به برنامه ها نداره.
فقط موقعی که هک فعاله نمیشه برنامه را اجرا کرد.
باید اونو غیر فعال کنید و برنامه را اجرا کنید.
همون طوری که بازی انگیج رو هک کردیم
Mojtaba N87
15-10-2008, 00:20
نقشه شهر یزد در پست دوم قرار گرفت.
با تشکر از آقای امینی عزیز
اینم بعضی از مکانهای مهم rain city
پستک (اگه بتونی پیدا کنی) n37.3127 e49.5846
سه راه گلایل (توحید) n37.3014 e49.5886
فلکه صابرین n37.9979 e49.5895
فلکه قلی پور n37.2973 e49.5854
میدان آزادگان n37.2749 e495586
اگه عجله نکنی باز هم میزارم:10:
bobi_t007
15-10-2008, 11:36
با سلام
برای استفاده از gps در گوشیهای جاوا مثل C702 باید از چه نرم افزاری استفاده کرد .و اصولا قابلیت gps این گوشیها در قیاس با سیمبینها چگونه است؟
با تشکر
hossein1111
15-10-2008, 11:42
آقا من چرا نمیتونم اسمارت کام رو نصب کنم؟؟
موقع نصب میزنه update error
amini_bio
15-10-2008, 13:07
شما یه ورژن دیگه از این نرم افزار را نصب دارید؟
civil_61
15-10-2008, 18:21
اینم بعضی از مکانهای مهم rain city
پستک (اگه بتونی پیدا کنی) n37.3127 e49.5846
سه راه گیل (توحید) n37.3014 e49.5886
فلکه صابرین n37.9979 e49.5895
فلکه قلی پور n37.2973 e49.5854
فلکه یخ سازی n37.2749 e495586
اگه عجله نکنی باز هم میزارم:10:
scope82 عزیز دست شما درد نکنه و اون بنده خدایی که زحمت کالیبره کردنو میکشه اگه رشتی نباشه هیچ رقمه نمیتونه رو نقشه فلکه یخسازی یا محل دقیق پستک رو پیدا کنه!
با اجازه شما :
فلکه یخسازی ----> میدان آزادگان (شهدای گمنام)
فلکه صابرین ------> میدان شهید باستانی شعار
سه راه گیل رو هم دقیق نمیدونم رو نقشه چه اسمی پیدا میکنه !؟
با تشکر از شما ، من هم دارم مختصات یه سری منطقه دیگه رو تهیه میکنم.
فعلاً [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام این نرم افزار رو نصب کنم گوشییو اینوطری هم کردم که برای بازیهای انگیج هستش چطوری از حالت هک خارج کنم گوشی رو؟
hossein1111
15-10-2008, 23:57
شما یه ورژن دیگه از این نرم افزار را نصب دارید؟
rقبلا رو گوشی نصب بود ولی مجبور شدم که مموری رو فرمت کنم و اونهم پاک شد!!!
حالا باید چیکار کنم؟؟ممکنه یه سری از فایلاش مونده باشه رو گوشی؟؟
amini_bio
16-10-2008, 00:18
نه
شما گوشیتون را هک کنید.
فکر کنم مشکل برطرف بشه.
hossein1111
16-10-2008, 10:26
نه
شما گوشیتون را هک کنید.
فکر کنم مشکل برطرف بشه.
تو تاپیکش به خود شما گفتم که از روش binpda نشد ولی با HelloCarbide تونستم ! ولی بازم update error میده!!!
من باید چیکار کنم؟
ممنون
amini_bio
16-10-2008, 14:13
هر دو برنامه فارسی و انگلیسی این پیغام را میده؟
با بقیه برنامه ها مشکلی نداری وو راحت نصب میشند؟
hossein1111
17-10-2008, 00:53
هر دو برنامه فارسی و انگلیسی این پیغام را میده؟
با بقیه برنامه ها مشکلی نداری وو راحت نصب میشند؟
آقا فارسیش نصب شد(امتحان نکرده بودم!!!)
خیلی ممنونم
prince72
17-10-2008, 08:33
سلام دوستان من اسمارت کام و نقشه جاده های کشور رو ریختم تو گوشیم وکارایی رو گفتید کردم...
حالا میخوام بدون وقتی تو applications ینی رفتم تو جی پی اس؟؟؟؟؟
یا وصل شدن به جی پی اس چیزه دیگه ای یه؟؟؟اگه فرق میکنه واسم توضیح بدین من 1 ماهه ان82 دارم وهنوز نتونستم برم تو جی پی اس...
ینی وقتی میرم تو اسمارت کام نقشه جاده ها میاد ولی من فکر نمی کنم این جی پی اسش باشه....
لطفا یکی از اساتید روشنم کنه...
ممنون
سلام دوستان من اسمارت کام و نقشه جاده های کشور رو ریختم تو گوشیم وکارایی رو گفتید کردم...
حالا میخوام بدون وقتی تو applications ینی رفتم تو جی پی اس؟؟؟؟؟
یا وصل شدن به جی پی اس چیزه دیگه ای یه؟؟؟اگه فرق میکنه واسم توضیح بدین من 1 ماهه ان82 دارم وهنوز نتونستم برم تو جی پی اس...
ینی وقتی میرم تو اسمارت کام نقشه جاده ها میاد ولی من فکر نمی کنم این جی پی اسش باشه....
لطفا یکی از اساتید روشنم کنه...
ممنون
رفیق توتاحالا از gps data استفاده کردی؟
اگه استفاده کردی باید بدونی برای وصل شدن به gps نیاز به کمی تایمه که باید تو فضای آزاد یا توماشین باشی و قسمت کیبورد گوشی رو آزاد بزاری.
حالا برای راحتتر وصل شدن اسمارت کام اول با gps data وصل شو و دکمه ی منو رو نگه دار و بعدش برو برنامه ی اسمارت کام رو اجرا کن و حالشو ببر.:10::8:
prince72
17-10-2008, 17:24
نیازی به wlan هم هست????
amini_bio
17-10-2008, 18:55
نه.
وایر لن که مال اینترنته.
شما همون اسمارت کام که اجراست، 2 بار دکمه 3 را بزن و در یک محیط باز حدود 3 دقیقه صبر کن.
می بینی که یکی یکی ماهواره ها را تشخیص میده و در نهایت gps وصل میشه.
prince72
17-10-2008, 22:16
خیلی ممنون....
یه سوال در مورد این گوشی های gps دار مثل n78
برای وصل شدن حتما باید توی یه محیط سرباز باشیم؟مثلا آیا تو خونه وصل میشه؟
amini_bio
18-10-2008, 15:52
اگه یک سقف بالا سرتون باشه هم شاید وصل بشه.
البته بستگی به سقفش داره!!
نقشه گوگلی تهران رو ندارید؟
نقشه گوگلی مشهد را دارید؟
من این لینک را برای نقشه جی پی اس برای کشور عراق و شهرهای کربلا و نجف و سامراء پیدا کردم ولی انگلیسی ام خوب نیست ظاهراً در این لینک نوشته که نقشه جی پی اس شهرهای کربلا و نجف و سامرا در همین نقشه جی پی اس فعلی عراق که برای فروش گذاشته اند ، خیابانهای این شهرها موجود است
اگر کسی کرک این نقشه جی پی اس را یافت لطفا برای ما هم پی ام کند
رشت چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
یه سوپرایز برای دوستان شمالی دارم فقط 2-3 روز باید صبر کنید میخوام کولاک کنم
اول اینکه دوستان رشت نشین ما لطف کنن این نقشه را دانلود کنن و بعد از استفاده بگن درست کالیبره شده یا نه و کلا نظرشون راجه به این نقشه بدن تا منم سوپراز را رو کنم
amini_bio
22-10-2008, 10:41
اینم نقشه گوگلی اهواز
لذت ببرید:
من یه مشکل دارم با این نرم افزار
وقتی اجرا میکنم خیلی راحت کار میکنه و وقتی خارج میشم از نرم افزار هووز gps من فعال هستش و دیگه قطع نمیشه در نتیجه باطری مصر میکنه چطوری کاری کنم که علامتش از بین بره
بابا جیگر ما له شد.:sad:
این rapidshare مسخره چیه که هی فایل توش آپ میکنین.
جان من از یه چی دیگه استفاده کنین.مثلا 4SHARED
Mojtaba N87
23-10-2008, 16:46
دوست عزیز ، اولا حجم نقشه ها اکثرا اونقدری نیست که رپیدشیر اذیت کنه.
در ثانی ، چند وقت پیش من کلی وقت گذاشتم و تمام نقشه ها رو تو 4shared آپلود کردم ولی یکباره این سایت بدون هیچ دلیل اکانتم رو بست...
شاید چون خیلی از ترافیک سایت استفاده می کردم...
خوب عزیز من از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیر
amini_bio
27-10-2008, 19:10
تقديم به كرماني هاي عزيز:
amini_bio
27-10-2008, 19:11
تقديم به زاهداني هاي عزيز:
برادر امینی این نقشه بروجرد هم ردیف کن ممنون میشیم
Saha Software
28-10-2008, 19:54
آقایون عزیز مثل اینکه آموزشی که من دادم کامل بوده؟؟؟!!!
درسته؟!!
تعداد نقشه ها داره افزایش پیدا میکنه؟؟!! آفرین ....
تشکر فراموش نشود....
هر کسی که کلامی را به من بیاموزد من را بنده خود کند ---> حضرت علی (ع)
Javad_Ed
29-10-2008, 01:34
اول اینکه دوستان رشت نشین ما لطف کنن این نقشه را دانلود کنن و بعد از استفاده بگن درست کالیبره شده یا نه و کلا نظرشون راجه به این نقشه بدن تا منم سوپراز را رو کنم
سلام ممنون
ولی میگه :
can not load image file:41:
amini_bio
29-10-2008, 07:24
نقشه jpg یا bmp اصفهان را کسی با کیفیت خوب و کامل اگه داره بده ممنون میشم.
Javad_Ed
29-10-2008, 11:31
سلام ممنون
ولی میگه :
can not load image file:41:
دوستان
یکی اینو امتحان نه ببینه مشکل از منه یا این فایل....
ممنون
Javad_Ed
29-10-2008, 11:33
نقشه jpg یا bmp اصفهان را کسی با کیفیت خوب و کامل اگه داره بده ممنون میشم.
این نقشه اصفهان نیست
ولی بنظره سایت خوبی برای نقشه میرسه
....
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:11:
amini_bio
29-10-2008, 11:45
ممنون.
ولی این که نقشه استان هستش.
Mojtaba N87
29-10-2008, 13:45
نقشه زاهدان و کرمان در پست دوم قرار گرفت.
با تشکر از آقای امینی بابت زحماتی که می کشن.
alirezarajabi95
29-10-2008, 16:59
سلام اگه مي شه نقشه ماهواره اي تبريز رو هم براي استفاده در نرم افزار SMArtcom gps آ'اده كنين
خواهش مي كنم
لطفا اگر اين مطلب رو ديدين با من تماس بگيرين.
amini_bio
29-10-2008, 22:17
دوستان این هم یک نقشه با کیفیت از تهران.
به دلیل حجم بالای نقشه در 4 پارت حدود 12 مگی براتون آپلود کردم.
saeedss82
30-10-2008, 08:49
سلام خسته نباشی استاد این نقشه هاتون رو می شه به فرمت عکس(png . jpg. gif. ) هم یه جایی بذارین بشه تو برنامه دیگه هم استفاده کرد من pocket pc دارم و فقط نقشه ایران و تهران براش پیدا کردم اگه میشه کمک کنید تو رو خدا لطفا!!!
ممنون
amini_bio
30-10-2008, 12:55
از سایت بانک کشاورزی می تونید نقشه های شهر ها را گیر بیارید.
amini_bio
30-10-2008, 13:02
البته مجتبی جان این نقشه ها کار من نیستا.
من فقط برا دوستان میذارمشون اینجا.
البته چند تاش کار دوست خوبم mbzadegan عزیز هست که توی هیچ سایتی هم نیست و اگه باشه از اینجا منتشر شده.
سلام
ميبخشيد ، اين برنامه اي كه در پست اول گذاشتين ( ورژن فارسي smartcom gps) منوهاي فارسي داره يا فقط زبان فارسي رو پشتيباني ميكنه ؟
ممنون .
Hossein_Bahal
30-10-2008, 16:02
دوستان این هم یک نقشه با کیفیت از تهران.
به دلیل حجم بالای نقشه در 4 پارت حدود 12 مگی براتون آپلود کردم.
شما اگه خودت از اینها استفاده کردی میشه یه توضیحی بدی که فرقش با اون 4 مگیه صفحه اول که خودم هم دارم ازش استفاده میکنم چیه ؟
دقت کالیبره شدنش چطوره ؟
amini_bio
30-10-2008, 17:36
سلام
ميبخشيد ، اين برنامه اي كه در پست اول گذاشتين ( ورژن فارسي smartcom gps) منوهاي فارسي داره يا فقط زبان فارسي رو پشتيباني ميكنه ؟
ممنون .
برنامه کامل فارسی هست.
یعنی همه گزینه ها و تنظیماتش را به فارسی تبدیل کردند.
شما اگه خودت از اینها استفاده کردی میشه یه توضیحی بدی که فرقش با اون 4 مگیه صفحه اول که خودم هم دارم ازش استفاده میکنم چیه ؟
دقت کالیبره شدنش چطوره ؟
والا من خودم که تو تهران نیستم که بگم چطوریه.
ولی به نظر جدیدتر میاد.
دقتشم اصلا خبر ندارم چطوریه.
دوستان تهرانی یه چکی بکنند نتیجه را اعلام کنند.
Mojtaba N87
30-10-2008, 20:02
البته مجتبی جان این نقشه ها کار من نیستا.
من فقط برا دوستان میذارمشون اینجا.
البته چند تاش کار دوست خوبم mbzadegan عزیز هست که توی هیچ سایتی هم نیست و اگه باشه از اینجا منتشر شده.
در هر صورت زحمت انتشارش رو که می کشید .
از دوستتون هم تشکر کنید ، کار خیر بی حساب نمی مونه :20:
برنامه کامل فارسی هست.
یعنی همه گزینه ها و تنظیماتش را به فارسی تبدیل کردند.
ممنون ، ولي انگار واسه من فارسي نيست . منوها كاملا" انگليسي هستند . برنامه ي فارسي رو از صفحه ي اول نصب كردم .
amini_bio
31-10-2008, 01:15
غیر ممکنه دوست عزیز.
اسم دقیق برنامه ای که دانلود کردید چیه؟
Mojtaba N87
31-10-2008, 01:20
ممنون ، ولي انگار واسه من فارسي نيست . منوها كاملا" انگليسي هستند . برنامه ي فارسي رو از صفحه ي اول نصب كردم .
این لینک برنامه فارسی هستش ها! که تو سایت هم ضمیمش کردم! همین رو دانلود کردید؟
mehdi_m2003_18
31-10-2008, 14:42
سلام من اين برنامه رو نصب نقشه م كپي كردم ولي بعد از چند ثانيه خود به خود ميره بيرون مشكل چيه ؟؟؟
Majid393
31-10-2008, 14:55
سلام من اين برنامه رو نصب نقشه م كپي كردم ولي بعد از چند ثانيه خود به خود ميره بيرون مشكل چيه ؟؟؟
1- اگه گوشیت تو حالت هک هست ، از حالت هک خارج کن ....
2- گوشیتو یکبار خاموش روشن کن ....
غیر ممکنه دوست عزیز.
اسم دقیق برنامه ای که دانلود کردید چیه؟
برنامه اي كه من گرفتم :
Wild-Mobile SmartComGPS v1[1].55 - Farsi
البته بدون مشكل كار ميكنه ها . . .
ولي فارسي نيست . اولش ساينش كرده بودم . ولي بعدش كه گوشي رو هك كردم ساين نشدش رو هم نصب كردم و همينجوري بود . :18:
اينم عكساش :
موقع اجرا :
موقع نصب :
1- اگه گوشیت تو حالت هک هست ، از حالت هک خارج کن ....
2- گوشیتو یکبار خاموش روشن کن ....
منم ديشب وقتي هك كردم همينجوري بود . يه بار خاموش و روشن كردم درست شد .
Saha Software
31-10-2008, 16:58
سلام به همگی
هر کسی نتونست از سایت بانک کشاورزی نقشه ها را بگیره
بگه چه شهری را می خواد تا من برای اون آپلود کنم
حالا هم دارم نقشه ی نصف جهان را برای amini_bio دانلود می کنم -تو پست بعدی حتمأ برات نقشه را آپلود می کنم-
ضمنأ اگه تشکر ها بیشتر از 15 تا شد حتمأ آموزش دریافت عکس ها و برنامه اش را هم می ذارم.
Saha Software
31-10-2008, 18:51
سلام
این هم عکس کامل و جدید بهترین شهر جهان ،نصف جهان ،اصفهان
این نقشه را به سختی پیدا کردم ،قدرش را بدونید
حجمش حدود 16 مگ بایت است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمت عکس JPG می باشد
تقدیم به همه ی نصف جهانی ها
یا حق
برنامه اي كه من گرفتم :
Wild-Mobile SmartComGPS v1[1].55 - Farsi
البته بدون مشكل كار ميكنه ها . . .
ولي فارسي نيست . اولش ساينش كرده بودم . ولي بعدش كه گوشي رو هك كردم ساين نشدش رو هم نصب كردم و همينجوري بود . :18:
اينم عكساش :
موقع اجرا :
موقع نصب :
منم دقیقا مثل شمام.بدون مشکل کار میکنه ولی فارسی نیست.100 درصد مطمئنم که ورژن فارسیشو گرفتم
Saha Software
31-10-2008, 22:00
سلام
یه سوال
من نوکیا مپ جدید را دانلود کردم و نصب کردم- حالا دیگه توی تنظیماتش کیفیت و قدرت ماهواره ها را نشون نمیده
کسی میدونه من چه جوری می تونم به کیفیت و قدرت و اسم ماهواره ها دست یابی پیدا کنم-البته بجز اون قسمت توی برنامه ی اسمارت کم-اون که چند بار عدد 3 را باید زد تا بیاد-
اگه کسی راهی بلده لطف کنه و یه توضیحی بده
حتی اگه همون نوکیا مپ قبلی هم برگده من مشکلی ندارم-کسی می دونه چه جوری میشه ویرژن قبلیش را دوباره بیارم؟؟
شما رو چه گوشيايي تست كرديد ؟
روي N82 تست كردين ؟
ممنون .
amini_bio
01-11-2008, 08:20
آقا دستت بابت نقشه اصفهان درد نکنه.
آموزششم بذاری ممنون میشیم.
حتی اگه همون نوکیا مپ قبلی هم برگده من مشکلی ندارم-کسی می دونه چه جوری میشه ویرژن قبلیش را دوباره بیارم؟؟
شما یه بار گوشیتو فرمت کن.
البته این جوری صورت مسئله را در واقع پاک می کنی!!
amini_bio
02-11-2008, 19:34
این هم نقشه دقیق کالیبره شیراز ولی با جزییات کم:
mehranabi
03-11-2008, 12:23
سلام من هنوز نمیدونم جه جوری شروع کنم برا نصب gps میشه کمک کنید؟
توضيحات خيلي كامله .
از صفحه ي 1 شروع كن ، خط به خط برو جلو ديگه !!
با سلام
این حالا با gps کار میکنه یا نه منظورم اینکه برای SmartCom GPS هست یا فقط نقشه هست و کالیبره نیست
اگر کالیبره شده باشه من حتما دانلود میکنم
با تشکر
amini_bio
03-11-2008, 19:37
نقشه کالیبره شدست دیگه.
اگه نبود که تو پست دوم قرار نمی گرفت.
Mojtaba N87
04-11-2008, 01:24
نقشه دقیق و کالیبره شده شیراز در پست دوم قرار گرفت.
با تشکر از amini_bio ، محمدرضا جان ، بابت زحمات مفیدشون.
aghaye h
05-11-2008, 00:53
باسلام
این نقشه دوم تهران با اینکه حجم زیادی دارد ؛ ولی ناقص است و بعضی از محله های تهران مانند مسعودیه ، نیروی هوایی ، کاروان و "جنوب تهران پارس" در آن وجود ندارد.
در ضمن اصل نقشه هم حداقل برای 6 سال پیش است و بسیاری از بزرگراههای تهران مانند نواب ، حکیم ، زین الدین ، امام علی و ... در آن موجود نمی باشد.
من به شخصه این نقشه را (با توجه به زمانی که صرف دانلود آن از طریق دیال آپ کردم) توصیه نمی کنم و همان نقشه اول تهران بهتر است.
دوستان بهتر بود زحمتی را که بابت کالیبره کردن این نقشه کشیده اند صرف نقشه جدیدتری می کردند.
باتشکر از زحمات دوستان.
amini_bio
05-11-2008, 08:02
مرسی دوست عزیز بابت توضیحاتتون.
من که تهرانی نستم هیچ جای تهرانم بلد نبودم.
پس از دوستانی که تهرانی هستند خواستم که نقشه را بررسی کنند. که شما زحمتشو کشیدی.
سلام دوستان
شرمنده ولي انگار لينك نقشه هاي گچساران و ياسوج از بين رفته و ديگه كار نميكنه .
كسي از دوستان جاي ديگه آپ نكرده ؟
ممنون .
--------------------------------------------------------------------------------------
ويرايش :
راستي مشكل زبان فارسي برنامه حل شد.
موقع نصب بايد فقط فارسي رو انتخاب كني و تيك زبان انگليسي رو برداري كه البته من نميدونستم .
با تشكر از همه . موفق باشين .
باسلام
این نقشه دوم تهران با اینکه حجم زیادی دارد ؛ ولی ناقص است و بعضی از محله های تهران مانند مسعودیه ، نیروی هوایی ، کاروان و "جنوب تهران پارس" در آن وجود ندارد.
در ضمن اصل نقشه هم حداقل برای 6 سال پیش است و بسیاری از بزرگراههای تهران مانند نواب ، حکیم ، زین الدین ، امام علی و ... در آن موجود نمی باشد.
من به شخصه این نقشه را (با توجه به زمانی که صرف دانلود آن از طریق دیال آپ کردم) توصیه نمی کنم و همان نقشه اول تهران بهتر است.
دوستان بهتر بود زحمتی را که بابت کالیبره کردن این نقشه کشیده اند صرف نقشه جدیدتری می کردند.
باتشکر از زحمات دوستان.
کاملا تایید میشه.
نقشه بسیار قدیمی و ناقصه.
امکانش هست بچه های P30 یک نقشه به روز برای تهران تهیه کنن و برای استفاده آمادش کنن ؟
amini_bio
06-11-2008, 00:28
عزیز شما یه کاری بکن.
شما رو فایل اول کلیک راست کن و extract files را بزن.
بعد اون پایین winrar که باز شده گزینه keep broken files را بزن و بعد ok کن.
ببین چند مگشو اکسترکت میکنه.
اینجوری می تونی بفهمی کدوم پارتش مشکل داشته و دوباره اون پارت را بگیری.
aghaye h
06-11-2008, 02:33
مرسی دوست عزیز بابت توضیحاتتون.
من که تهرانی نستم هیچ جای تهرانم بلد نبودم.
پس از دوستانی که تهرانی هستند خواستم که نقشه را بررسی کنند. که شما زحمتشو کشیدی.
کاملا تایید میشه.
نقشه بسیار قدیمی و ناقصه.
سلام
پس اگر امکانش هست عبارت "دقیق و با کیفیت" رو از پست دوم حذف کنید تا باعث ضد حال برای دیگران نشود.
yazdankhah
06-11-2008, 15:41
عزیز شما یه کاری بکن.
شما رو فایل اول کلیک راست کن و extract files را بزن.
بعد اون پایین winrar که باز شده گزینه keep broken files را بزن و بعد ok کن.
ببین چند مگشو اکسترکت میکنه.
اینجوری می تونی بفهمی کدوم پارتش مشکل داشته و دوباره اون پارت را بگیری.
سلام دوست عزیز
از راهنماییت خیلی ممنونم. مشکل حل شد و قایل ها باز شدند.
mehdiparish
06-11-2008, 15:56
سلام
دوستان من همه این سایت ها رو زیر رو کردم نقشه ارومیه فقط اینجا هست
حالا مشکل اینجاست که گوشی من htcp3300 هست و wm6 این برنامه اسمارت برای ppc وجود نداره یا من پیدا نکردم.
حالا سوال اینجاست این نقشه رو میشه روی گارمین نصب کرد ؟
اصلاً میشه همچین کاری کرد ؟
می دونم اینجا ماله ppc نیست ولی خوب جای دیگه ای نبود
شرمنده:31:
aghaye h
07-11-2008, 01:09
سلام
چرا از گوگل یا ویکیمپیا جهت مختصات یابی استفاده نمی شه وحتما باید خود افراد مختصات نقاط شهر ها را بدست آورند تا بتوانند نقشه ها را کالیبره کنند.
Saha Software
07-11-2008, 12:57
سلام
چرا از گوگل یا ویکیمپیا جهت مختصات یابی استفاده نمی شه وحتما باید خود افراد مختصات نقاط شهر ها را بدست آورند تا بتوانند نقشه ها را کالیبره کنند.
سلام عزیز
به این فروم خوش اومدی
میشه از این دو منبعی که گفتی استفاده کنیم ولی متاسفانه دقیق نیست و نمی شه دقیق از اونا استفاده کرد-یکی دو درجه شاید هم بیشتر خطا داره
به همین دلیل نقشه ها را نمی شه اینجوری دقیق کالیبره کرد
یا حق
نقشه های ساخته شده جهت دستگاه های جی پی اس در موبایل هم قابل استفاده است؟
شیوه و روش ساخت نقشه های مخصوص و حرفه ای جهت دستگاههای جی پی اس چگونه است؟ ، یک فرد بتنهایی هم می تواند این نقشه ها را تولید کند یا باید حتماً شرکت های نقشه برداری اقدام کنند؟
aghaye h
08-11-2008, 01:05
سلام عزیز
به این فروم خوش اومدی
میشه از این دو منبعی که گفتی استفاده کنیم ولی متاسفانه دقیق نیست و نمی شه دقیق از اونا استفاده کرد-یکی دو درجه شاید هم بیشتر خطا داره
به همین دلیل نقشه ها را نمی شه اینجوری دقیق کالیبره کرد
یا حق
به نظرم اگه اشتباه نکنم (یا به قولی جلو قاضی و ملق بازی) این تفاوت ناشی از اینکه در بهضی نقشه ها طول و عرض را به ساعت ، دقیقه و ثانیه و در ادامه به کسری از 100می نویسند(مانند41,35,24.85) که عدد اول ودوم سوم کسری از 60 و عدد چهارم کسری از 100 است ولی در بعضی جاها یا همین GPS بعد از ساعت از کسری از 10000 استفاده شده است (که مقدار بالا می شود 41.5902) که عدد اول کسری از 60 و عدد دوم کسری از 10000 است.
adameh_bahal
11-11-2008, 13:10
من نفهميدم چطوری ميشه از اين برنامه استفاده کرد
يکی به صورت ساده توضيح ميده؟
Mojtaba N87
11-11-2008, 23:17
من نفهميدم چطوری ميشه از اين برنامه استفاده کرد
يکی به صورت ساده توضيح ميده؟
گوشیتون gps داره دیگه ، آره؟ :دی
------
ساده تر از پست اول ؟
aghaye h
12-11-2008, 00:52
اگه برنامه را نصب کردی و برنامه باز می شود
باید در جایی باشی که سقفی بالای سرت نباشد. برنامه را اجرا کنی و یافتن موقعیت را بزنی بعد محلی که تو در آن نقطه هستی روی نقشه نشان داده می شود.
بیشتر استفاده این برنامه موقعی است که شما در محلی هستید که نمی دانید کجاست و چگونه به محلی که می خواهید بروید باید بروید.(اگر خجالتی هستید و رویتان نمی شود از کسی بپرسید.)
مثلا من که دیروز رفته بودم "احمد آباد مستوفی" و نمیدانستم چگونه می شود به "فیروز بهرام" رفت. سریع محل خود را از نقشه پیدا کردم و جاده هایی که به فیروز بهرام منتهی می شد را از روی نقشه دیده و سریع به آنجا رفتم بدون اینکه از کسی بپرسم(البته همیشه هم درست در نمی آید مخصوصا زمانی که نقشه هایت آپ تو دیت نباشد و یهو بری و ببینی که جاده ای که در نقشه است بن بست شده:21:)
یکی دیگر از خاصیت های این برنامه این است که شما می توانید (در صورتی که دوستتان هم موبایلش جی پی اس داشته باشد و این برنامه هم در آن نصب باشد ) موقعیت خود را به وسیله پیامک برای دوستتان فرستاده و او موقعیت شما را در روی نقشه موبایل خود می بیند (و هی زنگ نمیزند تو کجایی؛ من کجایم ؛بیام این ور یا اون ور؟) و به دراحتی پیش شما می آید.
یا می توانید (اگه پولش رو داشته باشید) دو تا موبایل جی پی اس دار بگیرید این برنامه رو روشون نصب کنید درتنظیمات یکیشون ارسال پیامک را بر روی هر پنج دقیقه به طور اتومات تنظیم کرده و اون رو زیر صندلی ماشین دوستتون یا داخل کیفش بندازید(البته یادتون باشه موبایل رو بی صدا کنید تا ضایع نشوید:31:)
حالا دوستتون هرجا بره شما می تونید روی گوشیتون ببینید(در صورتی که موبایل آنتن بدهد)(قابل توجه خانمهایی که می خواهند ببینند شوهرانشون در طول روز کجا میرن)
جالبه که اگر شما موقعیت را برای شماره ای به وسیله برنامه بفرستید و آن شماره همان پیامک را دوباره برای شما بفرستند موقعیت شما (چون شما موقعیتتان را ارسال کردید) با نام آن شماره (که در دفتر تلفن ذخیره شده) برای شما بر روی نقشه نشان داده می شود.
البته نامهای فارسی برعکس نشان داده میشود مثل "علی دایی" که "ییاد یلع" نشان داده می شود که ایراد برنامه است.
حالا یک سوال
ظاهرا یک سری دزد گیر ماشین در بازار است که هم سیم کارت می خورد و هم جی پی اس دارد که در صورت خطر ، موقعیت ماشین را به وسیله پیامک هر چند دقیقه یکبار ارسال میکند.
آیا کسی تا حالا این برنامه رو با آن دزد گیرها امتحان کرده؟
منظورم اینه که وقتی دزد گیر موقعیت فرستاد ؛ ببیند آیا این برنامه موقعیت ماشین رو نشون میده؟ وبه قول معروف با اون مَچه؟
adameh_bahal
12-11-2008, 08:57
------
ساده تر از پست اول ؟
آره گوشيم n78 هست و gps داره
تو پست اوّل خيلی کامل توضيح داده شده ولی اينکه چجوری بايد از اين برنامه استفاده کرد رو من نفهميدم کجا توضيح داده
بعد اين کاليبره کردن حتماً بايد انجام بشه؟ مثلاً نميشه يه نفر نقشه رو کاليبره کنه بعد اينجا قرار بده , همه دانلود کنن؟
adameh_bahal
12-11-2008, 09:01
اگه برنامه را نصب کردی و برنامه باز می شود
باید در جایی باشی که سقفی بالای سرت نباشد. برنامه را اجرا کنی و یافتن موقعیت را بزنی بعد محلی که تو در آن نقطه هستی روی نقشه نشان داده می شود.
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
يافتن موقيت يعنی همون option/gps/connect ؟
aghaye h
12-11-2008, 16:57
------
ساده تر از پست اول ؟
خیلی هم ساده نیست من که ته برنامه رو در آوردم (البته با کمک نسخه فارسی) هنوز از این پست چیزی سر در نمی آورم. متنش گویا نیست و باید ویرایش بشه.
نشونش هم پست پایینه که بنده خدا نفهمیده که اینها که شما نوشتین طرز استفاده است
آره گوشيم n78 هست و gps داره
تو پست اوّل خيلی کامل توضيح داده شده ولی اينکه چجوری بايد از اين برنامه استفاده کرد رو من نفهميدم کجا توضيح داده
بعد اين کاليبره کردن حتماً بايد انجام بشه؟ مثلاً نميشه يه نفر نقشه رو کاليبره کنه بعد اينجا قرار بده , همه دانلود کنن؟
حالا هم همین کار رو کردن. نقشه ها رو کالیبره کردن و برای دانلود گذاشتن شاید منظورت ساینه؟
يافتن موقيت يعنی همون option/gps/connect ؟
بله من نسخه فارسی رو نصب کردم که در اون میشه "اتصال/GPS/GPS"
اگه از من میشنوی نسخه فارسی را نصب کن کار باهاش راحتره.
نقشه های ساخته شده جهت دستگاه های جی پی اس در موبایل هم قابل استفاده است؟
شیوه و روش ساخت نقشه های مخصوص و حرفه ای جهت دستگاههای جی پی اس چگونه است؟ ، یک فرد بتنهایی هم می تواند این نقشه ها را تولید کند یا باید حتماً شرکت های نقشه برداری اقدام کنند؟
من از عزیرانی که زحمت تهیه نقشه ها را کشیدند تشکر می کنم، ولی جای این سوال باقی است که برای تهیه نقشه ای خودرویی جی پی اس چه امکاناتی لازم است، و آیا یک فرد به تنهایی قادر به انجام این پروژه هست یا خیر؟
aghaye h
12-11-2008, 19:24
من از عزیرانی که زحمت تهیه نقشه ها را کشیدند تشکر می کنم، ولی جای این سوال باقی است که برای تهیه نقشه ای خودرویی جی پی اس چه امکاناتی لازم است، و آیا یک فرد به تنهایی قادر به انجام این پروژه هست یا خیر؟
فکر نکنم ساختن رهیاب خودرویی خیلی راحت باشد چون اول باید اطلاعات تمام راه ها را از جهت نام ، یک طرفه یا دو طرفه بودن ، اماکنی که در اون وجود دارد ،محدودیتها و خیلی چیزهای دیگر بررسی کنی حالا همه این چیزها را پیدا کردی تا بیایی آمادش کنی نصف اطلاعاتت قدیمی شده. مثلا چند تا خیابون یک طرفه شده؛ چند تا خیابون بسته شده؛ چند تا اتوبان احداث شده و خیلی چیزهای دیگر.
اونایی که از این چیزها دارند (فرنگ) برنامه ریزی شهریشون روی حسابه مثلا امروز یک پل نمی سازند؛ فردا خرابش کنند یا هی خیابونها را یک طرفه و دو طرفه نمی کنند و از چند ماه پیش می دانند چه خیابونی را باید کی و چه ساعتی بکنند ؛کی پرش کنند وکی به مردم اعلام کنند.
adameh_bahal
12-11-2008, 20:57
خیلی هم ساده نیست من که ته برنامه رو در آوردم (البته با کمک نسخه فارسی) هنوز از این پست چیزی سر در نمی آورم. متنش گویا نیست و باید ویرایش بشه.
نشونش هم پست پایینه که بنده خدا نفهمیده که اینها که شما نوشتین طرز استفاده است
حالا هم همین کار رو کردن. نقشه ها رو کالیبره کردن و برای دانلود گذاشتن شاید منظورت ساینه؟
بله من نسخه فارسی رو نصب کردم که در اون میشه "اتصال/GPS/GPS"
اگه از من میشنوی نسخه فارسی را نصب کن کار باهاش راحتره.
من وقتی به همين طريق که شما ميگی ميخوام عمل کنم هيچ اتفاقی نميفته
يه سؤال ديگه اينکه چجوری ميشه فهميد نقشه اي که رو گوشی ريختم کاليبره هست يا نه؟
aghaye h
12-11-2008, 23:43
من وقتی به همين طريق که شما ميگی ميخوام عمل کنم هيچ اتفاقی نميفته
يه سؤال ديگه اينکه چجوری ميشه فهميد نقشه اي که رو گوشی ريختم کاليبره هست يا نه؟
اصلا نقشه ها رو نشون میده؟ برنامه بالا میاد؟(اگه نقشه ها رو از اینجا دانلود کردی پس حتما کالیبره است)
بعد از بالا اومدن شاید 30 ثانیه هم طول بکشه تا وصل بشه. وقتی وصل شد محلی که شما هستید به صورت یک فلش نشون داده میشه.
برنامه ای وجود داره برای کامپوتر شبیه SmartCom GPS
amini_bio
13-11-2008, 18:24
سلام دوستان
با اين فايل مي تونيد دقت اون نقشه يزد كه تو ژست اول هست را بالاتر ببريد.
این فایل map را با فایل ogf2 در پست 2 یکجا در فولدر maps بریزید و از نقشه یزد استفاده کنید:
amini_bio
13-11-2008, 18:43
اين هم نقشه شهر سيرجان:
adameh_bahal
13-11-2008, 23:11
اصلا نقشه ها رو نشون میده؟ برنامه بالا میاد؟(اگه نقشه ها رو از اینجا دانلود کردی پس حتما کالیبره است)
بعد از بالا اومدن شاید 30 ثانیه هم طول بکشه تا وصل بشه. وقتی وصل شد محلی که شما هستید به صورت یک فلش نشون داده میشه.
ممنون مشکلم حل شد
مثل اينکه تو خونه اصلا جواب نميده
خیلی جالبه با این که سیرجان اصلا متقاضی زیادی نداشته ولی نقشش اومد. به خدا راسته که میگن با فرهنگ ترین مردم ایران رشتی اند..............
Saha Software
15-11-2008, 13:16
سلام بچه ها شرمنده چند وقته که کمرنگ شدم
2 علت داره : 1- با نداگستر مشکل پیدا کردم دیگه ای دی اس ال بهم نمی ده
2- امتحانات دانشگاهی
شرمنده
نقشه شهر رشت را هم در دست احداث دارم ولی خیلی سرم شلوغه -هفته ی دیگه امتحاناتم تموم میشه -ان شاالله تا اون وقت هم نداگستر با من راه میاد-
راستی چند نقطه از شهر رشت را هم برام بذارین
الان از توی کافی نت کانکت شدم-----------
تا هفته ی دیگه ....
یا حق
من نتونستم رو گوشی n82 نرم افزار SmartCom رو نصب کنم با اینکه sign کردم از سایت چینی .کمکم کنید . مرسی
سلام دوستان
راستش من در یکی از شهر های اطراف چالوس هستم در حال حاضر!آیا نقشه ای از این طرف ها دارید؟
ممنون
amini_bio
17-11-2008, 00:52
من نتونستم رو گوشی n82 نرم افزار SmartCom رو نصب کنم با اینکه sign کردم از سایت چینی .کمکم کنید . مرسی
چه پیغام و خطایی میده؟
سلام دوستان
راستش من در یکی از شهر های اطراف چالوس هستم در حال حاضر!آیا نقشه ای از این طرف ها دارید؟
ممنون
فقط همون نقشه های ایران را می تونی استفاده کنی.
چیز دیگه ای فکر نکنم باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.