ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق Fabrique En Finlande با Made in Finland ؟!

!Bikhaneman!
12-04-2008, 14:02
سلام به همگی
خیلی تو اینترنت سرچ کردم اما نتیجه قابل توجهی بدست نیومد . این موضوع تقریباً برای ما معضل شده که :
فرق گوشیهایی که به جای Made in finland ،عبارت Fabrique En Finlande روی لیبل زیر باتریشون نوشته شده چیه ؟

Fabrique En Finlande به زبان لاتین (شایدم فرانسه)همون Made in Finland هست و ظاهراً گوشیهایی که با این عنوان مشخص شدن ، به اصطلاح Euro Edition هستن یعنی مخصوص کشورهای اروپایی ریلیز شدن . لیست زبان انتخابی گوشی و نوشتن فقط از کشورهای اروپایی هست .
از جمله گوشیهایی که با این مشخصات بدستم رسید ، یه گوشیه N93 بود . رفتم تو فرومها و سایتهای فروش گوشی ، یجا فروشنده در توضیح گفته بود این گوشی باندهای 3G بیشتری رو نسبت به گوشیهای معمولی ساپورت میکنه (نرم افزاری) که 3G مدل پیشرفته تر GPRS ایرانسل خودمونه :D اما... این گوشی که من داشتم آپدیت نمیشد ! ظاهراً Lock شده بود .

حالا سوال اساسی اینه :
اول نظرتون رو بگید و اینکه به نظر شما این گوشیها ساخت خود فنلاند هستن (از نظر خودم جوابش بله هست !)
دوم اینکه راهی برای آپدیت و یا فلش همچین گوشیهایی هست ؟ اگه جواب مثبته ، این راهها بی ضرر هستن ؟ چون تو یه فرومی دیدم یه نفر گوشیشو حین فلش از دست داد (Died !)

Mojtaba N87
12-04-2008, 14:14
اولا اینکه به گفته خودتون ساخت فنلانده!
دوما برای دستیابی به ورژن گوشی پروداکت کد گوشی رو که یه عدد تو مایه های 051525 هست و همون قسمت زیر باتری جایی که سیم کارت رو می ذاری بخونی و ببینی مال کجاست.اگر هم بوسیله یک اپراتور خاص محدود شده باید unlock کنی.در ضمن؛ گوشی حین فلش چیزیش نمی شه!