ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي:تفاوت پردارنده Xeon 2.33 GHz و Core 2 Duo E6400

H M R 0 0 7
12-04-2008, 13:50
سلام دوستان،
من تفاوت قدرت ، كيفيت و قيمت دو پردازنده Xeon 2.33 GHz و Core 2 Duo E6400 رو به صورت نيمه حرفه اي ميخواستم بدونم.
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

Stream
12-04-2008, 14:45
کلا بستگی داره استفاده چی باشه پردازنده های XEON برای محاسبات سنگین مناسب هستند و بیشتر استفاده شان WorkStation هست در حالی که Core 2 ها بیشتر استفاده دسکتاپ و خانگی دارند.

H M R 0 0 7
12-04-2008, 16:49
کلا بستگی داره استفاده چی باشه پردازنده های XEON برای محاسبات سنگین مناسب هستند و بیشتر استفاده شان WorkStation هست در حالی که Core 2 ها بیشتر استفاده دسکتاپ و خانگی دارند.

براي سرور مي خواستم. سروري كه حدود 100-200 تا سايت داره.
البته من فقط قدرت پردازششون رو ميخواستم بدونم.كدومشون بيشتره؟چه قدر؟

Mahdi_Moosavi
12-04-2008, 20:29
براي سرور مي خواستم. سروري كه حدود 100-200 تا سايت داره.
البته من فقط قدرت پردازششون رو ميخواستم بدونم.كدومشون بيشتره؟چه قدر؟

منظور شما از Xeon 2.33Ghz همون Xeon 5140 Woodcrest 2.33GHz هست دیگه ؟

همان طور که آرمان گفت پردازنده های Xeon در سیستم های سرور خیلی بهتر نتیجه میدن !

کلآ معماری core تو محاسبات برداری ، مثل 3D Rendering بهتر جواب میده ، این تفاوت هم به تفاوت معماری این دو خانواده و پروتکشن ها تعبیه شده در اونها بر میگرده !

ضمنآ قیمت این دو تا CPU خیلی با هم فرق میکنه !

Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor : 189$

Intel Xeon 5140 Woodcrest 2.33GHz 4M shared L2 Cache Socket 771 65W Dual-Core : 489$

ضمنآ به شما توصیه میکنم حتمآ برای تهیه Web Server با CPU های Xeon حتمآ برای سازگاری کامل و دردسر کمتر حتمآ از مادربورد های مخصوص سرور خود Intel استفاده کنید .

Mezzo
13-04-2008, 01:11
ضمنآ به شما توصیه میکنم حتمآ برای تهیه Web Server با CPU های Xeon حتمآ برای سازگاری کامل و دردسر کمتر حتمآ از مادربورد های مخصوص سرور خود Intel استفاده کنید .
چطور؟.. معمولا supermicro و بعضي مواقع Tyan در سرور ها بيشتر كاربرد دارند و فكر مي كنم امكانات بيشتري هم در اختيار ميذارن. حتي تو خود سايت اينتل هم اگه اشتباه نكنم يك مدل Tyan توصيه شده بود..

H M R 0 0 7
13-04-2008, 08:36
منظور شما از Xeon 2.33Ghz همون Xeon 5140 Woodcrest 2.33GHz هست دیگه ؟

همان طور که آرمان گفت پردازنده های Xeon در سیستم های سرور خیلی بهتر نتیجه میدن !

کلآ معماری core تو محاسبات برداری ، مثل 3D Rendering بهتر جواب میده ، این تفاوت هم به تفاوت معماری این دو خانواده و پروتکشن ها تعبیه شده در اونها بر میگرده !

ضمنآ قیمت این دو تا CPU خیلی با هم فرق میکنه !

Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor : 189$

Intel Xeon 5140 Woodcrest 2.33GHz 4M shared L2 Cache Socket 771 65W Dual-Core : 489$

چطور؟.. معمولا supermicro و بعضي مواقع Tyan در سرور ها بيشتر كاربرد دارند و فكر مي كنم امكانات بيشتري هم در اختيار ميذارن. حتي تو خود سايت اينتل هم اگه اشتباه نكنم يك مدل Tyan توصيه شده بود..

خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون(StreamوMezzoوmahdi_moosav i)
مهدي جان اطلاعات خوبي در اختيارم گزاشتي، همون چيزهايي كه مي خواستم بود.:10:

Mahdi_Moosavi
13-04-2008, 14:43

راستش رو بخوای من خیلی کم ، ( دو بار ) با همکاری دوستان سیستم سرور یکی برای یه دانشگاه و یکی برای یه کارخونه اسمبل کردیم ، هر دو بارش هم از همین مادربورد های اینتل استفاده کردیم .

حالا شما میگی اون مدل ها بهتر جواب میدن ، حتمآ بهتر جواب میدن دیگه ! :46:

منظورت چه جور امکاناتی هست ؟ می تونی یه کم سطحی توضیح بدی ، منم روشن بشم . :11:

Mezzo
14-04-2008, 01:18
نه نميگم بهتره! گفتم شايد منظور اينه كه يه عده برد غير اينتل كار كردن و نتيجه خوبي نگرفتن...
منظور امكانات جانبي مثل SAS Controller و اينجور چيزا هست. مثلا TYAN Tempest i5400XT يك كنترلر LSI داره رو خودش و يا دو شكاف PCI-E 16X v2.0 داره... كلا بردهاي اينتل در دسكتاپ هم امكانات جانبي زيادي در اختيار نميذارن.