مشاهده نسخه کامل
: نصب بازی در پن تک
hajibahmani
09-04-2008, 22:28
اگه یکی لطف کنه بگه تو گوشی پنتک PG6100 چطور میشه بازی نصب کرد خیلی حال داده چون تو گوشیهای دیگه وقتی فایل با پسوند jar رو میریزی خودش گزینه نصب داره ولی تو این نداره و مینویسد پشتیبانی نمیشود البته خودش دوتا بازی داره یه قسمت جاوا هم داره اما وقتی بازی میریزی به حافظه قست جاواش چیزی اضافه نمیشه حالا اگه یکی به ما کمک کنه دمش گرم:41::41::41:
فکر کنم ( فقط فکر) ، نصبش مثل نصب بازی، تو سامسونگ سری دی باشه...( انقدر سخته که نگو)
بگردی پیدا میکنی...
hajibahmani
09-04-2008, 23:36
بابا دمت گرم کلا مارو ناامید کردی :18:بازم ممنون:19:
نه دوست عزیز ناامید نشو، هیچ کاری غیرممکن نیست. :46:
منظورم از اینکه بگردی پیدا میکینی، این بود که روش نصب بازی روی سامسونگ، تو همین فروم بگردی پیدا می کنی، یادمه خیلی کامل همشو توضیح داده بود. :20:
من قبلا خودم این کارو رو D600 کردم، جواب هم گرفتم، فقط گفتم خیلی دنگو فنگ داره، همین.:31:
خدا پدر این سونی اریکسون و نوکیا رو بیامرزه، فقط کافیه بازیو کپی کنی. :27:
hajibahmani
11-04-2008, 23:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گشتم هم توضیحش رو و هم برنامه هایی که میخواست رو از google پیدا کردم یه سری دستورات داده بود اجرا کردم و یه سری کد گفته بود اونارو هم وارد کردم ولی اون نتایجی که اون گفته بود رو گوشی نمیومد :41::41::41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی متاسفم، خدا منو بکشه با این فکرهای بیخودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
hajibahmani
13-04-2008, 17:16
بابا دمت گرم :40:خراب معرفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.