مشاهده نسخه کامل
: باز نشدن پیغام خصوصی
hhhh_1360
08-04-2008, 22:31
سلام به دوستان عزیز گل مد تی هست که من در سایت P30world.com یعنی سایت خودمان که آخرش من نمی توانم پیغام خصوصی را بخوانم و نی توانم بفرستم .مشکل از این قرار هست هر زمانی می خواهم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم از من نام کابری و پسورد می خواهد وقتی کابری و پسورد می دهم باز نام کابری و پسورد می خواهد یعنی قاطی می کند و من نمی توانم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم مشکل کابری و پسورد فقط برای پیغام خصوصی می باشد و من مشکل کابری و پسورد با قسمتهای مختلف سایت ندارم واین هم ذکر کنم که وقتی به کافینت می روم این مشکل را ندارم مشکل من فقط با سیستم خودم در منزل می باشد نمی دانم مشکل از خط اینترنت هست یا از تنظیمات کامپیوتر
سلام به دوستان عزیز گل مد تی هست که من در سایت P30world.com یعنی سایت خودمان که آخرش من نمی توانم پیغام خصوصی را بخوانم و نی توانم بفرستم .مشکل از این قرار هست هر زمانی می خواهم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم از من نام کابری و پسورد می خواهد وقتی کابری و پسورد می دهم باز نام کابری و پسورد می خواهد یعنی قاطی می کند و من نمی توانم پیغام خصوصی بفرستم و بخوانم مشکل کابری و پسورد فقط برای پیغام خصوصی می باشد و من مشکل کابری و پسورد با قسمتهای مختلف سایت ندارم واین هم ذکر کنم که وقتی به کافینت می روم این مشکل را ندارم مشکل من فقط با سیستم خودم در منزل می باشد نمی دانم مشکل از خط اینترنت هست یا از تنظیمات کامپیوتر
اینجا ..:41:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما نباید مشکلی داشته باشید
یا یک مرورگر دیگه تست کنید
موضوع باید مربوط به کوکی ها و ... سیستم شما باشه
hhhh_1360
11-04-2008, 16:01
سلام به دوستان عزیز گل ومدیر سایت آقای sina مشکل من حل نشد من مرورگر فایر فاکس هم نصب کردم ولی جواب نداد به نظر شما مشکل از ویندوز می شود و یا موضوع باید مربوط به کوکی ها باشد در مورد کوکی ها آیا تنظیمات بخصوصی هست که بشود انجام داد در سیستم
hhhh_1360
11-04-2008, 16:06
سلام به دوستان عزیز گل ومدیر سایت آقای sina مشکل من حل نشد من مرورگر فایر فاکس هم نصب کردم ولی جواب نداد به نظر شما مشکل از ویندوز می شود یا از isp و یا موضوع باید مربوط به کوکی ها باشد در مورد کوکی ها آیا تنظیمات بخصوصی هست که بشود انجام داد در سیستم مشکل من فقط با سیستم خودم می باشد و با سیستم دیگران یا در کافینت این مشکل را ندارم
hhhh_1360
12-04-2008, 13:21
سلام دوستان اگر جواب بدهید لطف می کنید
DaRiOuShJh
12-04-2008, 18:03
پس با این تفاصیل مشکل از مرورگرتون هست دیگه
خوب اگه میتونید ویندوز رو دوباره نصب کنید تا احتمالات دیگه هم رفع شه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.