PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك ويژه خرابي و تعميرات اپتيكال درايوها

صفحه ها : 1 [2] 3

TEKNEK
08-12-2008, 21:35
سلام مشگل من این است که هر سی دی داخل cd rom می ذارم نمی تواند بخواند و چراغ هارد روشن شده و تصویر قفل می شود حتی از lens cleaner هم استفاده کردم اثری نداشت.چه کار باید بکنم؟؟؟

Roovigital
24-12-2008, 00:24
سلام...

من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل A15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.
جالب اینه که بعضی از این دی وی دی های سوخته رو خودش میتونه نصفه و نیمه بخونه..
دیگه کلافه شدم ، همه دی وی دی های ما رو به فنا داده؟!!

ممنون میشم کمک کنید.

kasra_masiha
24-12-2008, 03:20
سلام...

من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل a15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.

ممنون میشم کمک کنید.
منم کنجکاوم جواب این سوال رو بدونم

majid2752
03-01-2009, 23:14
سلام من يك دي وي دي رايتر لايتون دارم چند وقتيه كه بعد از رايت كردن ديگه هيچ سي دي يا دي وي دي كه توش ميزارم نميشناسه واجرا نميكنه . يا مثلا اسم دريو كه در حالت معول dvd rom مي نويسه cd rom . تمام اين مشكلات بعد از ريست شدن حل ميشه ايا راه حلي داره ؟

glc_engineer
21-01-2009, 21:19
سلام من يك دي وي دي رايتر لايتون دارم چند وقتيه كه بعد از رايت كردن ديگه هيچ سي دي يا دي وي دي كه توش ميزارم نميشناسه واجرا نميكنه . يا مثلا اسم دريو كه در حالت معول dvd rom مي نويسه cd rom . تمام اين مشكلات بعد از ريست شدن حل ميشه ايا راه حلي داره ؟

فريم ويرش رو آپ تو ديت كردي يا نه؟

4Archive
30-01-2009, 09:57
سلام...

من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل a15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.

ممنون میشم کمک کنید.
اخوی اگر گارانتیش تموم شده درش رو باز کن و یک باد با فشار قابل قبول (اگه جاروبرقیتون خوب فوت میکنه با همون هم میتونی) بگیر توش تا تمیز بشه انشاا.. درست میشه!

<amir>
30-01-2009, 20:15
سلام
من به تازگی یک دی وی دی رایتر pioneer مدل dvr-s16fxb خریداری کرده ام ولی وقتی خواستم سی دی رایت کنم متوجه شدم با اینکه در دفترچه و روی جعبه نوشته سرعت رایت cd-r تا 40x ولی وقتی با نرو یا برنامه های مشابه می خواهم رایت کنم حداکثر سرعت رو 32x قبول میکنه و بیشتر از اون رو در لیست قرار نمیده با اینکه سرعت سی دی 52x است . همچنین روی دی وی دی های 16x هم سرعت 12x رو به عنوان حداکثر در لیست قرار میده . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .

4Archive
30-01-2009, 23:55
سلام
من به تازگی یک دی وی دی رایتر pioneer مدل dvr-s16fxb خریداری کرده ام ولی وقتی خواستم سی دی رایت کنم متوجه شدم با اینکه در دفترچه و روی جعبه نوشته سرعت رایت cd-r تا 40x ولی وقتی با نرو یا برنامه های مشابه می خواهم رایت کنم حداکثر سرعت رو 32x قبول میکنه و بیشتر از اون رو در لیست قرار نمیده با اینکه سرعت سی دی 52x است . همچنین روی دی وی دی های 16x هم سرعت 12x رو به عنوان حداکثر در لیست قرار میده . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .
این احتمالا به خاطر نوع دی وی دی یا سی دی باشه ببین روی دی وی دی نوشته r+ یا r- بعد با گفته های دفترچه رایترت چک کن.

neverhood66
01-02-2009, 09:57
من یه دی وی دی ال جی دارم 3 ساله 1 سال هست که درش با دکمه باز نمیشه
برای باز شدنش باشد دکمه رو بزنیم بعد به درش کلی ضربه بزنیم تا درش باز بشه
رفتم بازار گفتن باید تمیز بشه سنسوراش کثیفه !!!
حالا من چیکار کنم درس شه؟
ممنون میشم

neverhood66
04-02-2009, 19:34
اخر من چیکار کنم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neverhood66
06-02-2009, 09:57
یعنی هیشکی بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javadshahvand
06-02-2009, 10:36
یعنی هیشکی بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تسمه جلوی درب باید عوض بشه

Roovigital
13-02-2009, 18:28
سلام...
به نظر میاد هیچ کس به اینجا توجهی نداره...
من یه بار دیگه درخواستم رو مطرح میکنم من به مشکل جدی خوردم ، گفتم که تازه خریدم و رایتی هم نزده ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی رایت نمیکنه به منابع سیستمی هم نباید ربطی داشته باشه چون یه رایتر سی دی کنارش داره به خوبی رایت میکنه؟؟؟!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javadshahvand
13-02-2009, 18:38
سلام...
به نظر میاد هیچ کس به اینجا توجهی نداره...
من یه بار دیگه درخواستم رو مطرح میکنم من به مشکل جدی خوردم ، گفتم که تازه خریدم و رایتی هم نزده ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی رایت نمیکنه به منابع سیستمی هم نباید ربطی داشته باشه چون یه رایتر سی دی کنارش داره به خوبی رایت میکنه؟؟؟!!!!

شما دستگاه رو روی یه سیستم دیگه تست کن اگه جواب نداد بده گارانتی :20:

Roovigital
21-02-2009, 20:24
شما دستگاه رو روی یه سیستم دیگه تست کن اگه جواب نداد بده گارانتی :20:
به نظر میاد مشکل از آنتی ویروس بود ؟؟!!!

با غیر فعال کردن آنتی ویروس مشکل حل میشه...

starpars
26-02-2009, 11:25
من یه dvd writer pioneer fx دارم که مشکلش اینه که گاهی وقتا بعضی dvd ها رو نمیخونه مثلا من 4 تا dvd کینگ از دوستم که با رایتر خودش (سونی) رایت زده بود گرفتم اما دیشب که گذاشتم فقط یکیشونو
میخوند 3 تای رو که میزاشتم انگار هیچی توی درایو نگذاشتم یعنی وقتی روی درایو دبل کلیک میکنم میره داخل درایو اما هیچ فایلی وجود نداره مثل وقتی که چیزی توی درایو نباشه.
جالبتر اینه که امروز صبح که سیستمو روشن کردم از بین اون 4 تا dvd حالا 2 تا رو میخونه و مونده دو تای دیگه .توی یه ویندوز دیگه هم امتحان کردم فرقی نداشت
روی سیستم دوستم همه dvd ها قشنگ میاد بالا

SR72
27-02-2009, 12:09
سلام ....

یه برنامه روی فلش های super talent هست که برای سکیوریتی و از این حرفا ...

اسمش تو مایه های sky ... هست ...

اسمشو میخواستم بدونم یا اگه امکان داره لینک دانلودش ... تا بتونم فضای از دست رفتم رو برگردونم

ممنون

سلام ...

این رو باید اینجا مطرح میکردم ؟ یا جای دیگه .... ولی این تاپیکو پیدا کردم...

این نرم افزار فکر کنم روی اکثر فلش های super talent باشه ... یعنی از کارخونه این برنامه روش ریخته شده ...

اسمش هم گفتم تو مایه های Sky... هست ....
ممنون میشم اگه کسی بدونه اسم کامل این برنامه چیه ...الان روی فلشم نیست

yaghob.boss
28-02-2009, 13:00
با سلام دوستان من یه هارد اکسترنال ال جی دارم موقعی که می خوام با پارتیشن ماجیک اون را پارتیشن بندی کنم با ارور زیز مواجه میشم

error4
badagument/parameter

raptor22
02-04-2009, 19:01
سلام ...
بنده يك عدد dvd writer دارم كه بعد از 2 دوسال استفاده مداوم ازش چند روز پيش يك شي گرد توخالي پلاستيكي رو از داخل به بيرون پرتاب كرد ..
كسي از شما دوستان ميدونيد اين قطعه چيست و در كجاي اين رايتر بايد گزاشتش ؟ من بازش كردم ولي جايي كه اين قرار بگيره و كاملا كيپ بشه وجود نداره ...
ممنون ميشم ...

David Jones
02-04-2009, 19:08
سلام سال نوتون مبارک !:11:
من یه سی دی رایتر تیک و یه دی وی دی رایتر اچ پی 735 دارم ، اما هیچ کدوم دیسکها رو نمیخونن ! مشکل از چی میتونه باشه ؟ میشه راهنماییم کنید تا خودم تعمیرشون کنم ؟

mavesta
09-04-2009, 07:58
سلام ...
بنده يك عدد dvd writer دارم كه بعد از 2 دوسال استفاده مداوم ازش چند روز پيش يك شي گرد توخالي پلاستيكي رو از داخل به بيرون پرتاب كرد ..
كسي از شما دوستان ميدونيد اين قطعه چيست و در كجاي اين رايتر بايد گزاشتش ؟ من بازش كردم ولي جايي كه اين قرار بگيره و كاملا كيپ بشه وجود نداره ...
ممنون ميشم ...

ممکنه مربوط به قسمت بالایی نگهدارنده cd\dvd باشه.بسته به مدل دستگاه نحوه قرار گرفتنش فرق میکنه.

moslem.b
09-04-2009, 09:01
من یه dvd writer pioneer fx دارم که مشکلش اینه که گاهی وقتا بعضی dvd ها رو نمیخونه مثلا من 4 تا dvd کینگ از دوستم که با رایتر خودش (سونی) رایت زده بود گرفتم اما دیشب که گذاشتم فقط یکیشونو
میخوند 3 تای رو که میزاشتم انگار هیچی توی درایو نگذاشتم یعنی وقتی روی درایو دبل کلیک میکنم میره داخل درایو اما هیچ فایلی وجود نداره مثل وقتی که چیزی توی درایو نباشه.
جالبتر اینه که امروز صبح که سیستمو روشن کردم از بین اون 4 تا dvd حالا 2 تا رو میخونه و مونده دو تای دیگه .توی یه ویندوز دیگه هم امتحان کردم فرقی نداشت
روی سیستم دوستم همه dvd ها قشنگ میاد بالا

این مشکل زیاد به چشم خورده اغلب اوقات اینجوری میشه

moslem.b
09-04-2009, 09:06
ممکنه مربوط به قسمت بالایی نگهدارنده cd\dvd باشه.بسته به مدل دستگاه نحوه قرار گرفتنش فرق میکنه.

این قطعه اغلب سفید رنگ و به اندازه ی یه 5 تومنیه حالا یا یکم کوچیکتر یا یکم بزرگتر آدرس دقیقتر از این؟ :31:

M A R S H A L L
10-04-2009, 16:51
این مشکل زیاد به چشم خورده اغلب اوقات اینجوری میشه
اقا ببخشید این چه جوابیه؟
شما باید یه کمکی بکنی...

منم یه dvd rw nec دارم همین مشکلو داره.
بعضی از دی وی دی ها رو که هیچ مشکلی ندارن نمیخونه.یعنی نه اینکه نخونه و هنگ کنه، اصلاً خام نشون میده.انگار یه دی وی دیه خام گذاشتم تو دستگاه.
نمیدونم چیکارش کنم.
ممنون میشم یه راهنمایی دقیق بکنید

moslem.b
10-04-2009, 19:48
اقا ببخشید این چه جوابیه؟
شما باید یه کمکی بکنی...چرا میزنی ؟! گفتم این مشکل رو من با خیلی از دی وی دی رایترها حتی با مارک مشترک دیدم :13:

اگه فهمیدی مشکلش چیه به منم بگو

بعضی از دی وی دی ها رو که هیچ مشکلی ندارن نمیخونه.یعنی نه اینکه نخونه و هنگ کنه، اصلاً خام نشون میده.انگار یه دی وی دیه خام گذاشتم تو دستگاه.شما از کجا میتونی بفهمی خامه یا پره ؟ دی وی دی خام که مثل سی دی خام نیست که اگه گذاشتیش تو سی دی رام و کلیک راست کردی روش حجم خالی رو به رنگ صورتی نشون بده,دی وی دی چه سوخته باشه چه خام باشه یا اینکه قادر به خوندنش نباشه موقعه ای که بخوای حجمش رو نگاه کنی آبی رنگه

فقط یه مورد میمونه که من تا حالا امتحان نکردم,اگه با پایین ترین سرعت دی وی دی رو رایت کنید ممکنه بخاطر کاهش خطاها موقع نوشتن اطلاعات روی دی وی دی این مشکل پیش نیاد ( فقط یه فرضیه بود )

M A R S H A L L
10-04-2009, 23:26
شما از کجا میتونی بفهمی خامه یا پره ؟ دی وی دی خام که مثل سی دی خام نیست که اگه گذاشتیش تو سی دی رام و کلیک راست کردی روش حجم خالی رو به رنگ صورتی نشون بده,دی وی دی چه سوخته باشه چه خام باشه یا اینکه قادر به خوندنش نباشه موقعه ای که بخوای حجمش رو نگاه کنی آبی رنگه

فقط یه مورد میمونه که من تا حالا امتحان نکردم,اگه با پایین ترین سرعت دی وی دی رو رایت کنید ممکنه بخاطر کاهش خطاها موقع نوشتن اطلاعات روی دی وی دی این مشکل پیش نیاد ( فقط یه فرضیه بود )
گفتم که این دی وی دی رو رو رایترای دیگه امتحان کردم.
پره پره.ولی رایتر من نمیخونه.
Firmware شو میشه آپ کرد؟
امکان داره اینطوری بخونه؟چون با خیلی از dvd ها این مشکلو دارم.

moslem.b
11-04-2009, 07:16
firmware شو میشه آپ کرد؟

تا حالا این کار رو انجام ندادم

باید بگردی ببینی پید میکنی یا نه

yasekabuod
12-04-2009, 10:31
با سلام
یه فلش مموری Apacer هشت گیگ خریدم ولی بعد از یه ماه کارکردن خراب شد و دیگه نه فرمت نمیشه و نه میشه کاری کرد
Errorی که موقع موقع فرمت کردن تو ویندوز میده "The disk is write protected" از طریق DOS هم فرمتش کردم ولی باز تو ویندوز این Error رو میده
اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری فلش رو فرمت کنم

moslem.b
12-04-2009, 12:50
با سلام
یه فلش مموری apacer هشت گیگ خریدم ولی بعد از یه ماه کارکردن خراب شد و دیگه نه فرمت نمیشه و نه میشه کاری کرد
errorی که موقع موقع فرمت کردن تو ویندوز میده "the disk is write protected" از طریق dos هم فرمتش کردم ولی باز تو ویندوز این error رو میده
اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری فلش رو فرمت کنم

فلش مموری شما قسمتی واسه قفل کردن اطلاعات داره ؟ منظورم از این فلش هاست که یه دکمه ی کوچیک دارن که وقتی بالا پایینش کنی دیگه نمیتونی روی فلش فایلی کپی کنی یا چیزی ازش پاک کنی

Hossein_nasa62
13-04-2009, 13:39
با سلام
يك مشكلي براي دي وي دي رايتر من به وجود آمده
نوع دي وي دي رايتر سوني است 18x
حدودا 2 ساله كه خريدم
گارانتي ايران رهجو
امروز متوجه شدم ديگه سي دي رو نمي تونه بخونه و فقط دي ودي رو مي خونه
در كپي كردن از دي ودي هيچ مشكلي وجود نداره
ولي محتويات سي دي رو اصلا نشون نمي دهد
مي خواستم بدونم مشكل از چي است
آيا بعد از2 سال گرانتي قبول ميكنه ؟

majidghavam
14-04-2009, 08:48
سلام دوستان
من یک درایو دی وی دی رایتر برای لپ تاپم خریدم ولی در بوت شدن مشکل دارم
شنیدم که با یک تغییر کوچک در بوردش میشه درستش کرد اگه کسی راه حلی براش
داره لطفا برام بذاره منون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

David Jones
17-04-2009, 05:47
با سلام
يك مشكلي براي دي وي دي رايتر من به وجود آمده
نوع دي وي دي رايتر سوني است 18x
حدودا 2 ساله كه خريدم
گارانتي ايران رهجو
امروز متوجه شدم ديگه سي دي رو نمي تونه بخونه و فقط دي ودي رو مي خونه
در كپي كردن از دي ودي هيچ مشكلي وجود نداره
ولي محتويات سي دي رو اصلا نشون نمي دهد
مي خواستم بدونم مشكل از چي است
آيا بعد از2 سال گرانتي قبول ميكنه ؟

ایران رهجو یک سال گارانتی داره ، ولی اگه بخوای واست تعمیرش میکنن ، شما فقط کافیه تعیین کنید چه مقدار میخوای واسه تعمیرش هزینه کنی ، اونا هم طبق خواسته شما اگه هزینه تعمیر بیشتر از مقدار هزینه مورد نظر بیشتر نشه ، تعمیرش میکنن .

Mostafa.yey
17-04-2009, 13:45
سلام
یکی از دوستانم لپ تاپ خریده و بعد از دو سه با استفاده کردن از لپ تاپ درایور dvd writer پریده و هر کاری مثل آپدیت درایو و ... انجام می دم بر نمیگرده!!
چکار کنم؟

foogi
19-04-2009, 22:38
سلام.
دی وی دی درایو لپ تاپ من چند روز پیش مشکل پیدا کرد. وقتی CD توش می ذارم صداهای عجیب و غریب می ده. آیکونش هم توی Mycomputer نیست. توی Device manager هم نتونستم درایورش رو پیدا کنم. نه که نصب نباشه، اصلا زیر شاخه ای برای دی وی دی درایو نیست.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

Blue Rose
05-05-2009, 12:58
سلام

چند روز پیش یه dvd-rw مدل لایتون گرفتم
اما وقتی با سی دی رایتر قبلی رو یه ide وصل کردم فقط cdرایتر رو شناخت
اما وقتی cdرایتر رو در اوردم مشکل حل شد و dvd رایتر رو شناخت

حالا میخوام از هر 2 تا شون استفاده کنم آیا راهی هست؟
(الان یه سیدی رم و یه سیدی رایتر اضافی مونده رو دستم)

ممنون میشم اگه جوابم رو بدید .

farzad_angel
22-05-2009, 01:30
با سلام من بعضی وقتها میگم بعضی وقتها در دی وی دی رایترم را باز میکنم سیستم ریست میشه کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه
با سپاس

reza_3722
23-05-2009, 15:36
دوستان من یه مشکل فنی بامزه دارم
پیش از این یه SUMSUNG DVD Writer داشتم، اوایل خوب کار میکرد اما بعد یه مدتی تبدیل به combo شد! DVDها رو می سوزوند موقع write اما CDها رو خوب write میکرد
با هر مکافاتی بود اونو عوض کردم یه LG Combo با یه LG DVD Writer گرفتم، اینا هم اولا خوب کار می کردن اما حالا چند وقته LG Combo دیگه DVD نمیخونه (خیلی کند و در آخر با پیغام error) شده مثل CD Writer
انگار سیستم من اپتیکال درایوها رو یه درجه تنزل میده! :exclamati
می ترسم کم کم این DVD Writer سالم هم مثل قبلی تبدیل به combo بشه :13:

zeus7610
23-05-2009, 16:10
دوستان من یه مشکل فنی بامزه دارم
پیش از این یه SUMSUNG DVD Writer داشتم، اوایل خوب کار میکرد اما بعد یه مدتی تبدیل به combo شد! DVDها رو می سوزوند موقع write اما CDها رو خوب write میکرد
با هر مکافاتی بود اونو عوض کردم یه LG Combo با یه LG DVD Writer گرفتم، اینا هم اولا خوب کار می کردن اما حالا چند وقته LG Combo دیگه DVD نمیخونه (خیلی کند و در آخر با پیغام error) شده مثل CD Writer
انگار سیستم من اپتیکال درایوها رو یه درجه تنزل میده! :exclamati
می ترسم کم کم این DVD Writer سالم هم مثل قبلی تبدیل به combo بشه :13:
چند وقته که درایوهاتون داره کار می کنه؟ مصرفتون بالاست؟ مارک پاورتون چیه؟

zeus7610
23-05-2009, 16:12
با سلام من بعضی وقتها میگم بعضی وقتها در دی وی دی رایترم را باز میکنم سیستم ریست میشه کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه
با سپاس
مشکل می تونه از پاورتون باشه...

zeus7610
23-05-2009, 16:16
سلام

چند روز پیش یه dvd-rw مدل لایتون گرفتم
اما وقتی با سی دی رایتر قبلی رو یه ide وصل کردم فقط cdرایتر رو شناخت
اما وقتی cdرایتر رو در اوردم مشکل حل شد و dvd رایتر رو شناخت

حالا میخوام از هر 2 تا شون استفاده کنم آیا راهی هست؟
(الان یه سیدی رم و یه سیدی رایتر اضافی مونده رو دستم)

ممنون میشم اگه جوابم رو بدید .
پشت درایوهاتون رو اگه نگاه کنید یه جامپر وجود داره که توی 3 حالت (بعضی وقتها بیشتر) قابل تنظیمه. یکی رو روی حالت MASTER بزار و یکی رو روی حالت SLAVE. در اینصورت هر دو رو می تونی داشته باشی.

reza_3722
23-05-2009, 17:03
چند وقته که درایوهاتون داره کار می کنه؟ مصرفتون بالاست؟ مارک پاورتون چیه؟
LG Combo رو کمتر از یک سال پیش گرفتم، اگه منظورتون از مصرف خود سیستم باشه که تقریبا تمام طول روز روشنه، اگه استفاده از درایوهاست یه مصرف معمولی دارم. مارک پاورم Green هستش
وقتی که DVD رو داخل combo میزارم یه صدای تلق تلق متناوبی میاد

GENERAL_RAAAM
28-05-2009, 18:11
سلام

من یه مدته وقتی تو درایوم سی دی یا دی وی دی میذارم نمیخونه و صدا میده.

چکارش کنم ؟

مارکش هم suzuki 16x هست.:13:

mavesta
01-06-2009, 15:29
LG Combo رو کمتر از یک سال پیش گرفتم، اگه منظورتون از مصرف خود سیستم باشه که تقریبا تمام طول روز روشنه، اگه استفاده از درایوهاست یه مصرف معمولی دارم. مارک پاورم Green هستش
وقتی که DVD رو داخل combo میزارم یه صدای تلق تلق متناوبی میاد

پاورتون رو عوض کنید.و ترجیحاٌ گرین نگیرید. خرابی درایوهای نوری.فلاپی و هارد اولین علتش میتونه پاور باشه.

masoudtr
27-06-2009, 10:51
من رو سیستمم یک دی وی دی رایتر hp دارم یک دو سالی است و سال قبل لنز سی دی اش سوخت
یعنی دی وی دی را رایت میکنه و ویخونه سی دی را اصلا نمیخونه
بعد الان دی وی دی که میگذارم رایت بشه 80 درصد دی وی دی ها را تو همون یک درصد اول که داره رایت میکنه میسوزونه
من رو سیستمم این دوتا + هارد + یک فن دارم پاورم هم پرفکت است نمیدونم چند وات؟
حالا چکار کنم که درست بشه؟
بدم تعمیر ؟
اصلا تعمیر میشه؟
نو بخرم ؟
راهی داره؟
اون چند تایی هم که رایت میکنه اخرش یک صدای تلق و بوم میده وقتی 100 % میشه

mehdi_vsgh
08-07-2009, 18:53
دوستان یه سوال
یه دی وی دی رایتر پایونیر دارم
چطوری میشه فریمور اونو آ÷دیت کنم؟

borderlessboy
23-07-2009, 00:58
سلام
من 1دی وی دی رایتر لایت ان دارم
این رایتر ما تند تند درش باز و بسته میشه
البته بار اول گیر میکنه باید با سوزن باز کنم
پیشنهاد شما چیه؟

borderlessboy
23-07-2009, 13:47
کسی نیست؟!

Kianoosh
23-07-2009, 14:12
دوستان یه سوال
یه دی وی دی رایتر پایونیر دارم
چطوری میشه فریمور اونو آ÷دیت کنم؟

برو سایت سازنده مدلش رو سرچ کن

سلام
من 1دی وی دی رایتر لایت ان دارم
این رایتر ما تند تند درش باز و بسته میشه
البته بار اول گیر میکنه باید با سوزن باز کنم
پیشنهاد شما چیه؟

ویروس چک آپدیت فریمور تعویض تسمه چک کردن کلید اجکت

mehdi_vsgh
24-07-2009, 11:56
برو سایت سازنده مدلش رو سرچ کن

ویروس چک آپدیت فریمور تعویض تسمه چک کردن کلید اجکت
این مدلشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی ظاهرا اصلا اپدیتی براش نیومده

javad1361839
24-07-2009, 22:49
دوستان اگه یه DVD WRITER که sata باشه و روی مادربورد ، جایی برای اتصال کابل ساتا وجود نداشته باشه ، تبدیلی براش هست که بشه از رایتر ساتا استفاده کرد ؟؟؟

mehdi_08
13-08-2009, 00:35
یه مشکلی دارم
دی وی دی سامسونگ 8xدارم دی وی دی خام میزارم توش نمی تونه بخونه چی کار کنم
خواهشن کمک کنین شدید کارم لنگه

toorajjj
17-08-2009, 11:07
سلام دوستان من رو سیستمم یک سی دی رام بود که به ide وصل بود الان یک دی وی دی رایتر sata نصب کرده ام به محل ساتا ،درایور آن در صفحه ویندوز دیده میشود ولی هیچ سیدی یا دی وی دی را باز نمیکند و نمیخوتند مشکل از کجاست ؟

ستاره آبی
18-08-2009, 14:58
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز:11::11:

مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! :13::13:. حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error

The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:

حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید:11: (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا ناواردم:41:)

ستاره آبی
18-08-2009, 22:33
هیشکی اینجا نیست به داد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:41::41::41::41::41::41::41:

saman3230
18-08-2009, 22:40
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز:11::11:

مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! :13::13:. حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error

The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:

حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید:11: (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا ناواردم:41:)

شما این دی وی دی را از کامپیوتر جدا کنید ببنید دستگاه به حالت اول بر میگرده

Sajad2006
19-08-2009, 07:27
سلام.
من یه دی وی دی رایتر پایونیر دارم تازگیا یکی در میون دی وی دی ها رو نمی خونه !
مثلا دیروز 6تا دی وی دی فیلم بود هیچکدومو نخوند و گفت خام هستند!
چیکار کنم؟
مدلش هم ِ DVR-110 هست.

ستاره آبی
19-08-2009, 13:12
سلام

جناب saman3230 بسیار از راهنماییتون متشکرم. :11::11:

امروز من کیس رو باز کردم و اتصال برق وکابل اتصال دی وی دی رام رو کاملا جدا کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود.
چند نفر گفتند که باید ویندوز رو عوض کنم اما من هیچ تمایلی به این کار ندارم چون این ویندوز خیلی وقت نیست که نصب شده حالا می خواستم ببینم با دستوری مثل sfc در پنجره run که قبلا در دیگر تالارها در موردش بحث شده در مورد رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز، یا با ریپیر کردن این مشکل حل میشه یا باید حتما ویندوز رو از بیخ عوض کرد. جواب این سوالات برام خیلی مهمه . ممنون میشم اینبار هم لطف کرده وجواب دقیق بدین.:11:

ستاره آبی
20-08-2009, 10:33
سلام:11:
دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی .

ستاره آبی
20-08-2009, 10:34
سلام:11:
دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی . البته کماکان سوالم در مورد تعمیر ویندوز به قوت خود باقی است . ممنون میشم یکی جواب بده:11::11:

Sajad2006
21-08-2009, 17:45
سلام.
من رفتم این لایتون 24x خریدم روز اول چنتا DVD Re Write باهاش زدم ولی الان هر چی دی وی دی با Nero میزنم میگه illegal disc; چیکار کنم؟
هم پرینکو گذاشتم و هم تی گیت!

googooli2008
23-08-2009, 19:13
با سلام

من دوتا DVD writer Pioneer FX دارم . هم سی دی هم دی وی دی رو می خونه ولی روی هیچی رایت نمی کنه.

اینم سیستمم که تازه خریدم :

Intel Corei7 920
Asus P6T Deluxe V2
Geil 3*2gb 1600Hz

لطفا کمکم کنید
ممنونم.

Sajad2006
23-08-2009, 21:01
با سلام

من دوتا DVD writer Pioneer FX دارم . هم سی دی هم دی وی دی رو می خونه ولی روی هیچی رایت نمی کنه.

اینم سیستمم که تازه خریدم :

Intel Corei7 920
Asus P6T Deluxe V2
Geil 3*2gb 1600Hz

لطفا کمکم کنید
ممنونم.
دوست عزیز من دیروز همین مشکل رو با رایتر لایتون داشتم شما سیم ساتا و برقشو عوض کن مثلا با هاردت ببین درست میشه یا نه؟واسه من که درست شد!
اگه با نرو رایت کردی چه اروری میده؟

googooli2008
24-08-2009, 08:57
رايتر من IDE هست هاردمم SATA هستش در ضمن برقشون هر كدوم كابلش جداس ( منظورم هارد و رايتر بود )

من وفتي با Nero رايت مي كنم مثلا تا 10% جلو ميره و رايت مي شه ولي بعدش سي دي يا دي وي دي Eject مي شه.

بعد اون سي دي كه رايت شده مي زارم چندتا ترك كه تونسته رايت كنه رو مي خونه ولي بقيشو نمي خونه.

من هم با Nero9 و هم با Nero7 رايت كردم همين مشكلو داشت.

لطفا كمك كنيد

Sajad2006
24-08-2009, 09:56
رايتر من IDE هست هاردمم SATA هستش در ضمن برقشون هر كدوم كابلش جداس ( منظورم هارد و رايتر بود )

من وفتي با Nero رايت مي كنم مثلا تا 10% جلو ميره و رايت مي شه ولي بعدش سي دي يا دي وي دي Eject مي شه.

بعد اون سي دي كه رايت شده مي زارم چندتا ترك كه تونسته رايت كنه رو مي خونه ولي بقيشو نمي خونه.

من هم با Nero9 و هم با Nero7 رايت كردم همين مشكلو داشت.

لطفا كمك كنيد
من منظورم اینه که کابل جدید استفاده کن!
نرو چه اروری میده؟

adel28
24-08-2009, 16:18
منم با DVD رایتر لایتون مدل DH-20A4P مشکل دارم.
وقتی با نرو رایت می کنم تا مثلا 50% میره بعد پیغام خطای زیر رو میده:

نکته:
1- اینترفیس IDE هستش.
2- گرانتی 4 ماه پیش تمام شد.
4- کابل IDE رو عوض کردیم نتیجه نداد.
5- کابل برق رو هم تعویض کریدم نتیجه نگرفتیم.
6- با دی وی دی رایتر دیگه تست کردم با همون سیستم و با همون نرو بدون مشکل رایت کرد. (پس مشکل از نرو نیست)

پیشنهاد دوستان چیه؟
فریم ور آپدیت بشهمیشه کاریش کرد؟

Sajad2006
24-08-2009, 21:56
منم با DVD رایتر لایتون مدل DH-20A4P مشکل دارم.
وقتی با نرو رایت می کنم تا مثلا 50% میره بعد پیغام خطای زیر رو میده:

نکته:
1- اینترفیس IDE هستش.
2- گرانتی 4 ماه پیش تمام شد.
4- کابل IDE رو عوض کردیم نتیجه نداد.
5- کابل برق رو هم تعویض کریدم نتیجه نگرفتیم.
6- با دی وی دی رایتر دیگه تست کردم با همون سیستم و با همون نرو بدون مشکل رایت کرد. (پس مشکل از نرو نیست)

پیشنهاد دوستان چیه؟
فریم ور آپدیت بشه میشه کاریش کرد؟
آره فریمرشو آپدیت کن!
مطمئنی مشکل از اون دیسک خام نیست؟

adel28
24-08-2009, 23:56
آره فریمرشو آپدیت کن!
مطمئنی مشکل از اون دیسک خام نیست؟

ّبله. سی دی خام رو هم عوض کردیم، نشد.
فریم ورش رو هم از سایت سازنده گرفتم و اپدیتش کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه است.
البته فریم ورش آخرین ورژن بود ولی با این حال بازم آپدیت کردم تا شاید درست بشه ولی ...

amir_dre
26-08-2009, 10:33
دی وی دی رایتر سونی 820 آ
1 ساله که وقتی دکمه اجکت رو میزنم در نمی آد بیرون و تق صدا میده باید 7 8 بار این کار رو بکنم تا در بیاد بیرون موقع بستن شدن در هم 3 4 بار خودش در میده بیرون مجبورم دستم رو روی در نگه دارم تا بیرون نیاد فریم ورش هم آپگریده

Sajad2006
26-08-2009, 11:25
ّبله. سی دی خام رو هم عوض کردیم، نشد.
فریم ورش رو هم از سایت سازنده گرفتم و اپدیتش کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه است.
البته فریم ورش آخرین ورژن بود ولی با این حال بازم آپدیت کردم تا شاید درست بشه ولی ...
یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه؟

Sajad2006
26-08-2009, 11:27
دی وی دی رایتر سونی 820 آ
1 ساله که وقتی دکمه اجکت رو میزنم در نمی آد بیرون و تق صدا میده باید 7 8 بار این کار رو بکنم تا در بیاد بیرون موقع بستن شدن در هم 3 4 بار خودش در میده بیرون مجبورم دستم رو روی در نگه دارم تا بیرون نیاد فریم ورش هم آپگریده
شما مطمئنی کامپیوترت ویروس نداره؟
کی ویندوزتو عوض کردی؟

amir_dre
26-08-2009, 18:35
شما مطمئنی کامپیوترت ویروس نداره؟
کی ویندوزتو عوض کردی؟
نه داداش ویروس چیه ویندوزو هم 3 ماه پیش. من 1 ساله این مشکلو دارم منتها باهاش سر میکنم کامپیوتر رو روشن میکنی دفعه اول باید 7 8 بار ایجکت رو بزنی یه دفعه که اومد بیرون دیگه اذیت نمیکنه
مشکل سخت افزاریه

adel28
26-08-2009, 21:28
یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه؟

این کار رو قبلا کردم.
از ویندوز نیست.

rayhaneh
30-08-2009, 01:31
ویرایش شد...
لطفا حذف شود..

rayhaneh
30-08-2009, 01:32
سلام
من اخیرا با خوندن و رایت دی وی دی توسط سیستمم مشکل دارم طوری که
1- وقتی یه دی وی دی رو میزارم فضای خالی و فضای کل هر دو رو صفر بایت نشون میده!
2- دی وی دی خام رو هم که میخوام با nero start smart نسخه 2 و هم ashampo رایت کنم هنوز شروع نشده ارور میده با این مضمون: born process failed at 2x,1x,..سرعتهای مختلف رو امتحان کردم فایده نداشت
راستی لپ تاپم dell هست xp sp3 روش نصبه
لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم..اصلا به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
:11:

m_s_r_08
30-08-2009, 13:54
یه ویندوز اصلی نصب کن حله مثل sp2 v.2002

rayhaneh
30-08-2009, 16:35
یه ویندوز اصلی نصب کن حله مثل sp2 v.2002
ویندوزم اصلی بودنش که اصلی هست 100%
اما sp2 بود چند وقت پیش آپدیت شد به sp3 تبدیل شد..
یعنی دوباره sp2 کنم مشکل حله؟

rayhaneh
30-08-2009, 21:24
سلام
من اخیرا با خوندن و رایت دی وی دی توسط سیستمم مشکل دارم طوری که
1- وقتی یه دی وی دی رو میزارم فضای خالی و فضای کل هر دو رو صفر بایت نشون میده!
2- دی وی دی خام رو هم که میخوام با nero start smart نسخه 2 و هم ashampo رایت کنم هنوز شروع نشده ارور میده با این مضمون: born process failed at 2x,1x,..سرعتهای مختلف رو امتحان کردم فایده نداشت
راستی لپ تاپم dell هست xp sp3 روش نصبه
لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم..اصلا به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
:11:

ویندوزم اصلی بودنش که اصلی هست 100%
اما sp2 بود چند وقت پیش آپدیت شد به sp3 تبدیل شد..
یعنی دوباره sp2 کنم مشکل حله؟
ای بابا کسی نیست به ما کمک کنه؟! :13::41:
اگه واضح مشکلمو توضیح ندادم ....خوب بگید یه چیزی!! دی
همچنان منتظرم.....

hmnader
31-08-2009, 23:56
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل با دی وی دی درایو لپ تاپ دارم .اینکه خیلی طول میکشه تا محتوای دی وی دی رو brows کنه.
این مشکل به چی ربط داره

ممنون

eka
02-09-2009, 10:29
سلام من یک دی وی دی مدل اچ پی دارم یک هم سونی که یکی دی وی دی میخونه یکی سی دی . میخوام تعمیرشون کنم ولی نمیدونم چطوری میشه اوپتیکش رو تنظیم کرد.
منظورم پتانسیومترش هست.
لطفا راهنمایی کنید

m_s_r_08
07-09-2009, 14:53
سلام من یک دی وی دی مدل اچ پی دارم یک هم سونی که یکی دی وی دی میخونه یکی سی دی . میخوام تعمیرشون کنم ولی نمیدونم چطوری میشه اوپتیکش رو تنظیم کرد.
منظورم پتانسیومترش هست.
لطفا راهنمایی کنید
دست نزن بدتر میشه DVD ها راحت از کار بی کار میشن

ali_3001
10-09-2009, 17:52
سلام
من یه suzuki dvd rw مدل sl -185a دارم
میخوام فریم ور اونو آپدیت کنم طبق آموزشتون توی گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
اگه کسی میتونه در مورد پیدا کردن آپدیت فریم ور کمک کنه
با تشکر

m_s_r_08
13-09-2009, 11:31
نه داداش ویروس چیه ویندوزو هم 3 ماه پیش. من 1 ساله این مشکلو دارم منتها باهاش سر میکنم کامپیوتر رو روشن میکنی دفعه اول باید 7 8 بار ایجکت رو بزنی یه دفعه که اومد بیرون دیگه اذیت نمیکنه
مشکل سخت افزاریه

reza fontana
15-09-2009, 00:20
با سلام من یه دی وی دی رایتر اکسترنال سامسونگ گرفتم بعداز 2 ماه کار کردن امروز نمیدونم چش شد که دیگه توسط ویندوز شناخته نمیشه!!حتی ویندوز رو ریستور کردم به وقتی که مشکلی نداشت ولی توفیری نکرد!واسه اطمینان از ویندوز خودم روی سیستم دوستم هم چکش کردم ولی باز شناخته نشد!!یعنی سوخته؟البته برقش کار میکنه چون وقتی یو اس پیشو میزنم چراغش روشن میشه و میتونم توسط دکمه اجکت خودش درشو باز کنم!!!مشکل چیه؟

morteza-stfu
15-09-2009, 01:51
با سلام.
من یک DVD RW Sony مدل DRU-830A دارم که DVD های r- معمولی رو نمیخونه(یعنی یک دی وی دی خالی با سایز 0 بایت تشخیص میده).جالب اینه که دی وی دی های RW رو میخونه ولی دی وی دی های دیگه رو نه.ممکنه ایراد از خود دستگاه باشه؟

hamid_diablo
22-09-2009, 20:04
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه

Sajad2006
22-09-2009, 20:24
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
پاورت کم میره فک کنم!

Leyth
22-09-2009, 21:26
سلام

چند وقته در این سی دی رام ما باز نمیشه. باید سوزن بکنیم اونجاش تا باز بشه!

مشکل از چیه؟

یه چیزی هم بگم شاید کمک کنه:
چند وقت پیش یه سیدی شکسته گذاشتم توش ورورویژ ویژویژ ورورورورورورورورورو... تق!

hamid_diablo
23-09-2009, 12:47
پاورت کم میره فک کنم!

فکر نکنم از پاور باشه البته امتحان نکردم هاردم صدائی مثل سائیدکی دندون یا خش خش رو میده سیستم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد

m_s_r_08
23-09-2009, 12:57
برو یه DVD RW جدید بخر حالشم ببر

hamid_diablo
23-09-2009, 14:47
اقایون کسی نیست یه راه حل اساسی بده
1-نمیتونم سی دی رایت کنم چون سیستم هنگ میکنه
2- هارد صدای خش خش میده
3- سیستم چند بار ری استارت میشه بهد ویندوز بالا میاد
4-سیستم ویروس نداره

Sajad2006
23-09-2009, 20:10
اقایون کسی نیست یه راه حل اساسی بده
1-نمیتونم سی دی رایت کنم چون سیستم هنگ میکنه
2- هارد صدای خش خش میده
3- سیستم چند بار ری استارت میشه بهد ویندوز بالا میاد
4-سیستم ویروس نداره
ویندوزتو عوض کردی!!؟؟

milad-p30world
26-09-2009, 00:54
من یه DVD writer مدل Suzuki SP270 دارم .چند وقتی یه دی وی دی tell me moer 9 خریدم یه چند بار هم دی وی دی رو روی دستگاه گذاشتم و انو میخوند اما حالا بعد از چند مدت دی وی دی رایتر اصلا اونو نمیخونه با وجود اینکه رو دستگاه های دیگه خونده میشه .
لطفا کمکم کنید . آیا اشکال از DVD writer یا DVD یا اینکه کامپیوتر ویروسی شده؟

در ضمن DVD write دی وی دی های دیگه رو میخونه فقط همین یکی رو نمخونه.

varam
27-09-2009, 13:17
سلام دوستان من یه مشکلی با cd rom دارم تو ویندوز نمیشناستش یعنی فکر کنم یکی غیر فعالش کرده باشه اگه کسی میدونه چطور این اتفاق افتاده و چطور میشه درستش کرد کمک کنه لطفا

milad-p30world
27-09-2009, 19:11
سلام دوستان من یه مشکلی با cd rom دارم تو ویندوز نمیشناستش یعنی فکر کنم یکی غیر فعالش کرده باشه اگه کسی میدونه چطور این اتفاق افتاده و چطور میشه درستش کرد کمک کنه لطفا

برای من هم قبلا چند بار این اتفاق افتاده. بعضی وقتها با ریستارت کردن کامپیوتر مشکل حل میشد اما اگه نمیشد کابل برق و دیتا سی دی رام رو در میاوردم و کامپیوتر رو یه بار بدون سی دی رام روشن میکردم بعد دوباره کابل ها رو وصل میکردم و مشکل حل میشد.

milad-p30world
27-09-2009, 19:17
خواهشا یکی منو در مورد مشکلم با DVD writer کمک کنه(شماره 342)
هر کاری کردم درست نشد.
ممکنه که DVD این برنامه tell me more تاریخ انقضا داشته باشه و حالا دیگه کار نمیکنه؟
البته روی کامپیوتر دوستم خونده میشه.

silhouette
04-10-2009, 10:32
من مدتیه با dvd writer م مشکل پیدا کردم
همیشه وقتی یه dvd توش میذاشتم بعد از مدتی سرعت چرخش دی وی دی کم میشد ولی حالا تا ساعتها دی وی دی رو با بالاترین سرعت ممکن میچرخونه
البته از وقتی که پنل کارت صدامو از جلوی کیس برداشتم این مشکل پیش اومده
لطفا راهنمایی بفرمایید

hamid_diablo
09-10-2009, 15:23
ویندوزتو عوض کردی!!؟؟

ویندوز هم عوض کردو ولی درست نشد

Lord_theOne
11-10-2009, 08:41
یک رایتر دیگه تست کن

blAck fire
23-10-2009, 11:12
سلام میشه لینک آپدیت فریمور LG HL-DT-ST GH22NP20 رو بزارین ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم .

BraveKnight
30-10-2009, 00:52
سلام
من از ویندوز 7 استفاده میکنم.
هیچ کدوم از CR-ROM ها و DVD-ROM های سخت افزاری و مجازی رو نمیشناسه!
البته یه دفعه اینطوری شد.

این یه تصویر از Device Manager هست:

BraveKnight
01-11-2009, 00:26
سلام
من از ویندوز 7 استفاده میکنم.
هیچ کدوم از CR-ROM ها و DVD-ROM های سخت افزاری و مجازی رو نمیشناسه!
البته یه دفعه اینطوری شد.

خیلی ممنون از راهنمایی دوستان. ویندوزم رو عوض کردم. :13:

n_a_nima
11-11-2009, 12:23
سلام
سی دی درایو لب تاپم پس از 3-4 سال استفاده بسیار کم ، چند هفته ای مشکل پیدا کرده. بعضی سی دی ها یا دی وی دی ها را نمیشناسه. به این صورت که با گذاشتن سی دی یا dvd در آن پنجره اتوران باز شده و پس از هم پنجره درایو cd یا dvd باز می شه ولی هیچی داخل پنجره نشون نمی ده. روی آیکون cd هم که راست کلیک می کنی حجم را پرشده نشون می ده.
چند با هم cd را خارج و دوباره گذاشتم فایده نداره.
کسی نظری داره؟

wonderful
22-11-2009, 16:59
سلام دوستان تازگیها دو تا مشکل برای من پیش اومده

1-نظرتون راجع به این چیه ؟ ویندوز اکس پی هستش

2-ویندوز 7 درایو C رو نمیشناسه

971971
28-11-2009, 05:08
با سلام SONY CD Writter من در لیست My Computer نشان داده میشود ولی چه داخل آن CD با شد چه نه، هنگامی که بر روی داریو آن کلیک میکنم یک صفحه خالی نشان داده میشود. هنگامی که CD را وارد آن میکنم از رایتر صدای معمولی خواندن CD می آید ولی عکس العملی در My Computer دیده نمیشود(هنگامیکه متوجه این حالت شدم، یک CD حدود یک ماه داخل رایتر بود بدون اینکه از آن استفاده کنم)، قبلا هم گاهی درایو CD در My Computer ناپدید میشد که با ریست حل میشد(مخصوصا هنگامیکه همان CD با مارک antique را که آخرین بار داخل رایتر بود را در ـن قرار میدادم). یک Asus CD ROM هم دارم که آنهم همین مشکل را داشت با این تفاوت که هنگامی که روی درایو آن کلیک میکردم پیغامی مانند لطفا یک CD داخل درایو بگذارید، میداد، من هم آن را جمع کردم و بعد از اینکه رایترم خراب شد، آن را وصل کردم و با کمال تعجب دیدم که کار کرد. علی رغم اینکه بیش از سه سال است که این رایتر را خریده ام ، تا حالا با آن 100 عدد CD هم رایت نکرده‌ام یعنی خیلی کم کار کشیده‌ام. لطفا به من کمک کنید تا بتوانم خودم آن را تعمیر کنم. با تشکر

971971
28-11-2009, 05:17
لطفا حذف شود

971971
28-11-2009, 05:40
لطفا حذف شود

sianid
28-11-2009, 05:56
یه سیستم دارم میخوام بفروشم
cpu : 2400+ amd sempron
m.b : soyo daragon vga ddr
ram : 512 ddr
vga : 5200 gforce
dvd/rw : liteon
rw:digital Me
Power : 450w
modem : creative

فقط کیس بدون مانیتور
قیمت : 250.000 تومان
شمارم تو سایت هست با ایمیل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اکه فیلم جدید . ناول Novell . لینوکی اسلک ور Linux Slackware . بازی چیزی خواستید برین

Amin.P30
28-11-2009, 22:44
سلام...فلشم PATRIOD 8 G است...روی سیتم خودم کار میکنه ولی روی یک سیستم دیگه که ویندوزش یکم قدیمی تره اررWINDOWS CANNOT RECOGNIZED میده....و ویندوز درایور را نمیشناسه....فلش را هم تازه خریدم....ایا درایوری نداره که در ویندوز نصب بشه تا ویندوز فلش را بشناسه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

Mr.Lover
30-11-2009, 15:07
سلام
از دیروز دیگه سیستم عاملم بالا نمی یاد و موقع بالا اومدن از من خواسته می شه که CD مربوط به سیستم عامل رو در درایو قرار بدم ولی در نهایت پیامی می ده که هیچ هارددیسکی شناسایی نشده!
ولی امروز صبح که برادرم کامپیوتر رو روشن کرد حدود ۱۰ دقیقه ای همه چیز خوب کار کرد ولی دوباره همون مشکل قبلی پیش اومد!!! :18:
در ضمن هارددیسک من Maxtor 160GB SATA هست.
سیستم عاملم هم ویندوز xp
البته از طریق سیستم عامل لینوکس هم سیستم رو چک کردم (از طریق سی دی لابو!) ولی از هارد خبری نیست!

چی کار کنم؟

alice.fzk
31-12-2009, 14:21
این مورد نشان دهنده این است که اطلاعات درون Player شما حاوی ویروس است و برای اصلاح این مورد میبایت Format شده یا با antivirus مطمئنی Scan شود.
سلام
سه تا راه دیگه هم هست 1- فایل AUTORUN.INF داخل درایو رو پاک کنی البته بعدش باید سیستم ریست بشه
2- روی درایو کلیک راست کنی و OPEN را بزنی 3- با INTERNET EXPLORER باز کنی
فکر کنم اینا از فرمت کردن بهتر باشه درمورد اول باید بگم که اگه درایو مربوطه فلش یا رم باشه می تونی بعد از پاک کردن فایل گفته شده فلش رو جدا کنی دوباره وصل کنی ولی اگه یکی از درایوهای هارد باشه باید سیستم ریست بشه.

alice.fzk
31-12-2009, 14:46
با سلام
لطفاً نحوه تمیز نمودن لنز درایوهای اپتیکال را توضیح بدن، و اینکه آیا مایعی که برای این کار در بازار به فروش می رسه کارایی داره و برای لنز بدون ضرر هستش؟
با تشکر
سلام
این مایع که در بازار هست همون آب خوردنه من یه پک کامل از این ضد خشا گرفتم 6 تا مواد به شکل های مختلف توش بود ولی تو همش آب بود یه کم ازش خوردم هنوزم نمردم اصلا بدرد نمی خوره

alice.fzk
31-12-2009, 14:52
چند نكته مهم:

# از اين روش فقط براي مواردي استفاده كني كه كپي فيلم مورد نظر بر روي هارد كامپيوتر تان براي تان خيلي مهم است، چون اسفاده مرتب از اين روش كم كم به هارد آسيب مي رساند.
# بعد از اين راه اندازي غير اصولي حتماً به ويندوز اجازه Scan Disk را بدهيد.
# تمام برنامه ها و پنجره هاي غير ضروري را بسته تا هيچ برنامه اي در مسير نباشد و صدمه ببيند.
# سعي كنيد براي Paste كردن از درايوي كه حاوي كمترين اطلاعات است، استفاده كنيد.
# توجه كنيد كه بعد از آمدن پيغام خطا در كپي، حتي يك لحظه كوچك را هم از دست نداده و فوراً كليد Restart را بزنيد. سعي كنيد كه اين فاصله كمتر از يك ثانيه باشد.
# اجراي اين روش بدونه استفاده از نرم افزار خاصي مي باشد، حال اينكه براي اين مشكل هم نرم افزار هايي ساخته شده كه از اصول و قواعد مخصوص به خود براي كپي كردن اين گونه سي دي ها بر روي هارد كامپيوتر استفاده مي كنند كه البته در صورت موجود بودن من پيشنهاد مي كنم از آنها براي كپي كردن استفاده كنيد.
# و نكته مهم ديگر اين كه، اين فقط يك پيشنهاد و ريسك عملي مي باشد و من هيچ گونه مسؤليتي در قبال خرابي هاي احتمالي هارد كامپيوتر تان را عهده دار نمي باشم.
سلام
اگه از من میشنویذ این کارو نکنید با الکل120درصد از سی دی ایمیج بگیرید البته یه گزینه هست که باید حتما تیکشو بزنید. SKIPE READ ERORS
با تشکر

alice.fzk
31-12-2009, 15:40
سلام آقایون مهندسا!

عزیزان من یه Dvd رام Nec دارم. این لعنتی برخلاف خیلی از مارک ها اپتیکش عالیه فقط این درش نمی دونم چی شد یهو شروع کردن به گیر کردن. کسایی که داشته باشن می دونن چی می گم چون ظاهرا کلا این Necها این جورین. من هم اومدم کلا هرچی تو دل و روده اش بود ریختم بیرون و چرخ دنده ها را تمیز کردم و بدنه اش را شستم (چون یکی گفت گرد و خاک می گیرن که اینجوری می شن). هرچی هم مکانیزم باز و بسته شدنش را با قطعه ها برای خودم شبیه سازی می کردم (!) به نظر هیچ مشکلی نداشت. ولی وقتی بستمش دیدم بهتر نشده که بدتر شده!
یه توضیح: موقع در اومدن انگار این سینیش به یه جایی گیر می کنه و اگه سریع یه سوزن تو سوراخش بکنم و تحریکش کنم (!) سریع میاد بیرون.
کسی می دونه مشکلش کجاست؟ چی کارش باید کرد؟ بدم بیرون می تونن درست کنن؟ خواهشا کمکم کنید. می خوام سیستمم را بفروشم...
سلام
فکر می کنم با عوض کردن تسمه مشکلت حل بشه البته سعی کن تسمه ای که میندازی یه شماره از تسمه خودش کوچیکتر باشه

alice.fzk
31-12-2009, 15:47
دوستان سلام

من یه DVD-Rom دارم که درش یا باز نمیشه یا اگه باز شد بسته نمیشه!!!

یعنى وقتى کلید خروج روی DVD-Rom رو میزنم ، درایو میخواد باز بشه اما انگار به چیزى گیر میکنه

ویا وقتى میخوام ببندم سریعا به بیرون رانده میشه

ناچارم براى باز کردن از سوزن استفاده کنم و براى بستن از زور ماهیچه!!!

من خودم فکر میکنم مشکل احتمالا از آهن رباى داخل درایو باشه

چطورى میتونم این مشکل رو حل کنم

ممنون
سلام
مشکل باز شدنش با عوض کردن تسمه حل میشه ولی مشکل بسته شدنشو مطمئن نیستم امتحان کن به ما هم خبر بده.

alice.fzk
31-12-2009, 15:52
سلام
من یه سی دی رایتر ال جی دارم. از جمعه که ویندوز رو عوض کردم دیگه کار نمیکنه
توی محیط ویندوز اصلن کار نمیکنه ولی موقع بوت شدن سیستم اونجا که سی درایو ها رو چک میشن وقتی سی دی توش باشه شروع به خوندن میکنه ولی در ویندوز اصلن
چیکارش کنم؟

راستی من یه احتمال میدم ببینید ممکنه از این باشه:
من از Norton Ghost برای نصب ویندوز استفاده میکنم این ایمیجی که داشتم مال وقتی بود که سی دی رام و رایتر داشتم
حالا که دی وی دی رایتر و سی دی رایتر دارم هم از همون ایمیج سابق استفاده کردم. ممکنه از این باشه؟
اینم بگم که dvd writer به خوبی کار میکنه
سلام
به نظر من به خاطر همون ایمیج باشه ویندوزتو عوض کن دوباره ایمیج بگیر انشاءالله که درست میشه

vertigo123
06-01-2010, 14:32
با سلام و ادب.. یک IDE-DVD RW جدید گرفتم(sony optical inc) که روی سیستم جدیدترم (intel core2 duo-هارد و درایو sata)کاملا سالم و بدون اشکال نصب میشه و کار میکنه ولی روی سیستم دیگه (intel celeron D-هاردIDE ) که نصبش میکنم یا اصلا سیستم بوت نمیشه و در همان لحظات اولیه خاموش میشه دیگه روشن نمیشه تا کابل پاور را قطع و وصل کنیم؛ گاهی هم ویندوز لود میشه بالا میاد و درایو dvd شناخته شده ولی به محض گذاشتن cd سیستم خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه تا کابل رو دوباره وصل کنم.
منتظر راهنمایی با تشکر.

mohyy
08-01-2010, 16:15
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
بچه ها یه راهنمایی ازتون می خوام.
من یه سی دی رایتر دارم که خیلی وقته ازش استفاده می کنم و دیگه عمرش تموم شده ، و قتی سی دی می ذارم توش اصلا نمی تونه بخوندش و گاهی اوقات کل سیستم قفل می کنه.
حالا می خوام ببینم - برای چیز یاد گرفتن هم که شده - میشه دوباره درستش کرد و مثلا لنزی ، چیزیش رو عوض کنم و دوباره ازش کار بکشم یا اینکه کلا باید بندازمش دور؟؟؟؟؟
منظورم اینه که ، حالا که دیگه این سی دی رایتر به درد نمی خوره می خوام دست به آچارم قوی بشه و تعمیرش کنم
اگه کسی می تونه لطفا راهنمایی کنه
ممنونم

alice.fzk
09-01-2010, 12:32
با سلام و ادب.. یک IDE-DVD RW جدید گرفتم(sony optical inc) که روی سیستم جدیدترم (intel core2 duo-هارد و درایو sata)کاملا سالم و بدون اشکال نصب میشه و کار میکنه ولی روی سیستم دیگه (intel celeron D-هاردIDE ) که نصبش میکنم یا اصلا سیستم بوت نمیشه و در همان لحظات اولیه خاموش میشه دیگه روشن نمیشه تا کابل پاور را قطع و وصل کنیم؛ گاهی هم ویندوز لود میشه بالا میاد و درایو dvd شناخته شده ولی به محض گذاشتن cd سیستم خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه تا کابل رو دوباره وصل کنم.
منتظر راهنمایی با تشکر.
سلام
روی سیستیم قدیمی غیر از دی وی دی رایتر IDE هارد یا سی دی رام یا رایتر IDE داری؟
اگه داری باید به جامپر ها دقت کنی سعی کن جامپر DVD RW روی master و سی دی رام روی slave باشه
کابلت هم حتما 40 پین باشه

alice.fzk
09-01-2010, 13:09
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
بچه ها یه راهنمایی ازتون می خوام.
من یه سی دی رایتر دارم که خیلی وقته ازش استفاده می کنم و دیگه عمرش تموم شده ، و قتی سی دی می ذارم توش اصلا نمی تونه بخوندش و گاهی اوقات کل سیستم قفل می کنه.
حالا می خوام ببینم - برای چیز یاد گرفتن هم که شده - میشه دوباره درستش کرد و مثلا لنزی ، چیزیش رو عوض کنم و دوباره ازش کار بکشم یا اینکه کلا باید بندازمش دور؟؟؟؟؟
منظورم اینه که ، حالا که دیگه این سی دی رایتر به درد نمی خوره می خوام دست به آچارم قوی بشه و تعمیرش کنم
اگه کسی می تونه لطفا راهنمایی کنه
ممنونم
سلام می تونی لنزش رو عوض کنی ولی تقریبا قیمت لنزش با قیمت خودش یکیه یعنی ارزش نداره.
واسه اینکه دست به آچارت خوب بشه بازش کن با قطعات داخلش بهتر آشنا بشی شاید یه روزی بدردت بخوره

amirarsalaan
09-01-2010, 15:16
سلام ، من يك دي وي دي رايتر جديد ساتا روي سيستم ام گذاشته ام
گاهي اوقات ( مثلن وقتي دارم يك دي وي دي رو كپي مي كنم ) ديگه دي وي دي رو نمي خونه

توضيح: سيستمم يكمي قديميه ( celeron 2.4 ). مين بوردم دوتا جاي ساتا داره به اولي هارد دومم را و به دومي هم دي وي دي رام را نصب كرده ام.
ضمنن يك هارد ديگر و يك سي دي رام آتا نيز به سيستمم متصل است.

حالا نميدونم مشكل از كجاست؟
- دي وي دي رام؟ ( نو مي باشد و تازه خريدمش)
- هارد دوم ام كه ساتا است؟ ( با توجه به قديمي بودن سيستمم شايد دو تا پورت ساتا رو نميتونه تغذيه كنه )
- كابل ساتا؟

mohyy
09-01-2010, 16:12
سلام می تونی لنزش رو عوض کنی ولی تقریبا قیمت لنزش با قیمت خودش یکیه یعنی ارزش نداره.
واسه اینکه دست به آچارت خوب بشه بازش کن با قطعات داخلش بهتر آشنا بشی شاید یه روزی بدردت بخوره

ممنون از توجهتون
قبلا بازش کردم و با قطعات داخلش آشنا شدم :31:
یعنی اگر لنزش رو عوض کنم دوباره میشه ازش استفاده کرد؟

alice.fzk
11-01-2010, 10:19
ممنون از توجهتون
قبلا بازش کردم و با قطعات داخلش آشنا شدم :31:
یعنی اگر لنزش رو عوض کنم دوباره میشه ازش استفاده کرد؟
آره میشه ولی فکر نکنم واست بصرفه
اگه دقت کنی زیر لنز یه پتانسیومتر هست که با اون می تونی حساسیت لنزت رو کم و زیاد کنی اگه درست بتونی تنظیمش کنی شاید کارت راه بیفته.

mohyy
11-01-2010, 11:47
آره میشه ولی فکر نکنم واست بصرفه
اگه دقت کنی زیر لنز یه پتانسیومتر هست که با اون می تونی حساسیت لنزت رو کم و زیاد کنی اگه درست بتونی تنظیمش کنی شاید کارت راه بیفته.

آره خودمم حدس می زدم که به صرفه نیست
همون پتانسیومتر راه حل خوبیه . فکر کنم بتونم تنظیمش کنم.
ممنونم

sinak3
12-01-2010, 12:51
سلام دوستان من یه dvd writer sony دارم دیگه باز نمیشه یعنی این درش بیرون نمیاد خواستم بازش کنم میشه یه کمک بکنید چه جوری باید بازش کنم؟منظورم کل دستگاه
ممنون

amd>intel
12-01-2010, 13:01
یک تسمه داره باید اونو عوض کنید .

c30tehran
18-01-2010, 17:43
من تا به الان سه تا dvd rw گرفتم این آخری هم که حال من رو گرفته
مدل رایتر من هم پایونیر هست
بدون مشکل رایت میشه ولی
vertify خیلی طولانی میشه
سی دی هم درست رایت نمیشه

کسی این مشکل رو داشته

amirarsalaan
19-01-2010, 21:36
سلام دوستان
من هم يه dvd rw 24x ايسوس گرفتم. خيلي اذيتم ميكنه دي وي دي رو اكثر اوقات نمي خونه، اما تو رايت مشكلي نداره. چي كار كنم؟

Alberto
22-01-2010, 17:39
سلام دوستان
من یه dvdwriter poineer s18l داشتم ، حالا داشتم باهاش انگولک میکردم
ورودی تغذیه رو اشتباه زدم . سوخت . ( 12 رو به 5 زدم 5 رو به 12 ) .
نکته : این دستگاه دارای گارانتی می باشد
1 - ورودی تغذیه این دستگاه ها فیوزی دارد که خودم عوض کنم .
2 - ببرم گارانتی تعمیرکنن .
3 - امکان داره گارانتی قبول نکنه ؟ اگه قبول کنه تعمیر میکنه یا تعویض ؟
4 - 27 تومن ضرر کردم

Alberto
24-01-2010, 13:32
سلام دوستان
من یه dvdwriter poineer s18l داشتم ، حالا داشتم باهاش انگولک میکردم
ورودی تغذیه رو اشتباه زدم . سوخت . ( 12 رو به 5 زدم 5 رو به 12 ) .
نکته : این دستگاه دارای گارانتی می باشد
1 - ورودی تغذیه این دستگاه ها فیوزی دارد که خودم عوض کنم .
2 - ببرم گارانتی تعمیرکنن .
3 - امکان داره گارانتی قبول نکنه ؟ اگه قبول کنه تعمیر میکنه یا تعویض ؟
4 - 27 تومن ضرر کردم

کسی کمک نمی کنه ؟

c30tehran
25-01-2010, 10:21
اگر مادربرد مشکل داشته باشه ممکنه که رایتر بسوزه
یعنی مشکل از بایوس باشه

amd>intel
25-01-2010, 10:30
کسی کمک نمی کنه ؟

با این حرکت عموما برد و چیپ درایو میسوزه . عموما اینطور درایوها تعویض میشه .

Novan
03-02-2010, 10:31
سلام
من رابراه هي دي وي دي رايتر مي گيرم با اينكه ازش تعريف مي كنن، سريع يه اشكالي پيدا مي كنه، بيشتر اشكالش هم از درش هستش كه ديگه باز نميشه و بايد با سوزن باز كرد
يه بار آشناها گفتن suzuki بگير خيلي خوبه بعد از چند ماه خراب شد بدون اينكه استفاده زيادي كنم ازش
يه بار گفتن از اين بي نام و نشان ها بگير (كه اصلا بسته بندي هم نداره و فقط تو پلاستيك هست) كه خيلي از مارك دار ها بهتره و خيلي ها راضين، باز هم خراب شد
يه بار گفتن memorex بگير، باز هم خراب شد!
lite on هم گرفتم و باز هم خراب شد!
تا حالا lg داشتم به مدت چند ماه كه فعلا مشكلي نداره
يه دي وي دي رايتر ديگهمي خوام و اون يكي سيستم، چي پيشنهاد ميدين؟

sokote mordab
09-02-2010, 15:48
سلام
1-علت اینکه اکثر اپتیکال درایوها بعد از یک مدت کار کردن درشون اجیکت نمیشه باید چند بار دکمه را زد؟

2.من یک سی دی رایتر ایسوز دارم همین مشکل بالا را داشت بازش کردم یک قطر روغن ریختم در ارمیچر مال درش حالا راحت درش باز بست میشه ولی وقتی میره داخل بعد از 4 ثانیه دو باره اجیکت میشه علتش چیست؟
ممنون

asskicker56
10-03-2010, 14:51
سلام
1-علت اینکه اکثر اپتیکال درایوها بعد از یک مدت کار کردن درشون اجیکت نمیشه باید چند بار دکمه را زد؟

2.من یک سی دی رایتر ایسوز دارم همین مشکل بالا را داشت بازش کردم یک قطر روغن ریختم در ارمیچر مال درش حالا راحت درش باز بست میشه ولی وقتی میره داخل بعد از 4 ثانیه دو باره اجیکت میشه علتش چیست؟
ممنون
ج1_یا موتورش ضعیف میشه یا تسمش شل میشه
ج2_نمیدونم:31:

mostafaeshghi
14-03-2010, 18:34
یه رایتر ال جی دارم الآن یا رایت نیمیکنه یا اگر هم دیگه همه شرایطی جور باشه دومین بار که بخوای رایت کنی حتما باید ریست کنی !

این ارزش تعمیر و هزینه داره! (گارانتیش تموم شده)؟

saeed@r
15-03-2010, 23:37
سلام در دي وي دي رايتر من از جاش در اومده اما چيزيش نشكسته ولي داخل هم نميره، بازش كردم در گير كرده نميره سر جاش لطفن راهنمايي كنيد.با تشكر.

Mahziar-7
18-03-2010, 13:24
سلام
من یه بازی خریدم که dvd دومش مشکل نداره ولی اولیش رو دی وی دی رایتر نمی خونه. dvd بازی رو روی یه سیستم دیگه امتحان کردم، خوند.مدل رایتر: Asus-1814BL 18x18
مشکل از چیه؟

xqg50
19-03-2010, 19:55
سلام
dvd رایتر من پایونیره و رو ویندوز 7 از حدود یه ماه پیش کار می کرد که الان دیگه ویندوز اونو نمیشناسه وقتی تو device manager میرم یه علامت تعجب جلوی اسمش گذاشته وقتی هم میزنم دوباره بشناسدش ارور میده که درایورش پیدا نشد.

ebicross
26-03-2010, 19:32
سلام در دي وي دي رايتر من از جاش در اومده اما چيزيش نشكسته ولي داخل هم نميره، بازش كردم در گير كرده نميره سر جاش لطفن راهنمايي كنيد.با تشكر.

خیلی توضیحش اینطوری سخته. ولی در کل دوطرف در رایتر خار داره که باید توی حالت مخصوصش نگه داری تا مرحله ی اول وارد شدن در انجام بشه.
کس موتور در رو در بیار تا راحت تر جا بخوره.
بعدش یک خار دیگه هم هست که زیر دره (روی رایتر). این خار یه طرفش چرخ دنده داره و با دست حرکت میکنه. شما باید توی حالتی قرارش بدی که با چرخ دنده ی مرتبط با در تماس نداشته باشه.
ببین زیر در یعنی روی خود در چرخ دنده هست و با یک چرخ دنده ی گرد درگیر میشه. این خاری که میگم باز با این گرده درگیر میشه و تجهیزات میانی رایتر رو میکشه بالا. شما باید مانع درگیر شدن این خار بشی تا در جا بخوره.

رایترها از لحاظ نگهدارنده ی دیسک دو نوع اند. یا اهنربا روی موتور گرداننده قرار داره و یا روی بست متحرک پشتی.
ببینید به پشت رایتر دقت کنید:

یه دایره ی خاکستری روی رایتر قرار داره که میفته دقیقا پشت مرکز دیسک.
زمانیکه دیسک رو توی درایو قرار میدین موتور یک طرف دیسک قرار میگیره و دیسک وسط و اون طرفش این بست هستش که یا این بست روش اهنربا داره و موتور اهنیه و دیسک رو وسط محکم نگه میداره و یا موتور اهن ربا داره و بست اهنیه.

اگر موتور اهنربا داره کار سخت میشه و بهترین گزینه میمونه همون تعویض کش و این کارها.
اما اگر بست اهنربا داره براحتی میشه قدرت این اهنربا رو کم کرد. مثلا بست رو خارج کنید. (کمی فشار بیارین از همون پشت رایتر باز میشه. دورش کمی چسب داره)
و بعد اهنربا رو از بستش در بیارین و یک لایه چست برق به اهنربا بزنید تا کمتر خاصیت اهنرباییش رو منتقل کنه.
از حرارت استفاده نکنید چون آهن ربای رایتر در حقیقت یک اهنه که با القا اهنربا شده و با گرما تمام خاصیت اهنرباییش رو از دست میده و دیگه رایتر درست کار نمیکنه.
کل کار همین بود. فقط باید خاصیت آهن ربایی ضعیف بشه.
توجه کنید این بست (که اسمش نمیدونم چیه و بهش میگم بست) و موتور یک بالانس خاص دارند که نباید بهم بخوره. یعنی یه چیزی بهش نزنید که دیسک اون تو به جای چرخیدن ام سی و بندری بزنه.

اما اینا چه ربطی داره؟؟؟؟
ببینید وقتی در رایتر بسته باشه این دو قطعه یعنی موتور و بست با خاصیت اهن ربایی قویشون به هم چسبیدن و موتور اجکت که ضعیف شده قادر به باز کردن این در نیست چون موتور برای باز شدن در باید به پایین بره و وقتی به بست چسبیده در باز نمیشه.
برای همینه که وقتی دیسک داخل رایتر باشه درش براحتی باز میشه. چون دیسک بین موتور و بست هستش و خاصیت آهنربایی رو کم کرده.

Abolfazl_2010
10-04-2010, 11:05
سلام
راهی هست که بشه dvdرایتر لپ تاپ رو تست کنیم ببینیم آیا دست دوم (قدیمی) هست یا نه ؟
مثلا نرم افزاری که به کمک اون بتونیم سرعتشو مقایسه کنیم یا هر راه دیگه ای .
مارک دی وی دی رایتر من Taiyo Yuden هستش ، نمیدونم خوبه یا بده چون تا حالا اسمشو نشنیده بودم.
ممنون

ELSIN
19-04-2010, 13:35
سلام
من یه dvd رایتر SONY DVD RW DRU-830A دارم که cd هم رایت میزنه

بعد از دوسال یه مشکل پیدا کرده که دیگه نه dvd می خونه نه رایت میزنه اما بیشتر cd ها رو میخونه اما بعضی هارو نه

حالا یه فیلم گرفتم وقتی که میخاد dvd بخونه یه نگاهی بندازید ممنون میشم

حجم 2.78mb

ممنون

ELSIN
22-04-2010, 17:17
سلام

بعد از دوسال یه مشکل پیدا کرده که دیگه نه dvd می خونه نه رایت میزنه اما بیشتر cd ها رو میخونه اما بعضی هارو نه

حجم 2.78mb

ممنون

سلااااااام
کسی نیست

matin724
09-05-2010, 08:35
من یه سوال فنی داشتم . میخوام یه دی وی دی رایتر بخرم (hp1270) با توجه به اینکه ساتا هست ، میخوام بدونم کابل برقش با ide فرق میکنه؟ برقی که به سی دی رایترم وصله 4 تایی هست! یه کابل دیگه هم از پاور اومده بیرون اون 6 تاسیم به داخل سوکت رفته!!

Molibden
12-05-2010, 17:37
سلام

حجم 2.78mb

ممنون
منم دقیقا همین مشکلو با همین مدل دارم

ebicross
19-05-2010, 13:41
سلام

ببینید بازش کنید و تمیزش کنید و Optic رو با گوش پاک کن و الکل تمیز کنید.
اگر درست شد که هیچ. اگر نشد یک رایتر بعد از دو سال کارکرد کاملا براش طبیعیه.

من یه سوال فنی داشتم . میخوام یه دی وی دی رایتر بخرم (hp1270) با توجه به اینکه ساتا هست ، میخوام بدونم کابل برقش با ide فرق میکنه؟ برقی که به سی دی رایترم وصله 4 تایی هست! یه کابل دیگه هم از پاور اومده بیرون اون 6 تاسیم به داخل سوکت رفته!!

بله دوست عزیز، کابل برق ساتا با IDE فرق داره و اگر شما خروجی برق ساتا ندارید از فروشنده یک تبدیل برق بگیرید با قیمت حدود هزار تومان.

اینم یک عکس با کیفیت از این تبدیل تا حسابی مطمئن باشید:

البته نکته ی بسیار بسیار مهم:

بعضی از مادربردها رایتر ساتا را پشتیبانی نمیکنند و مشکلاتی مثل هنگ کردن یا ریست شدن و یا از این قبیل پیش میاد.
حتما حتما با فروشنده این قضیه رو مطرح کنید که اگر مشکل خوردید عوض کنید و یک IDE بهتون بده. و یا اینکه کیس رو ببرید تا خودش براتون نصب کنه و اگر ساپورت نکرد IDE به جاش نصب کنه.

sina eslami
17-06-2010, 11:26

amd>intel
17-06-2010, 12:34
هيچ وقت از تبديل برق IDE به ساتا استفاده نكنيد . اصلا استاندارد نيست

P.1052
18-07-2010, 13:23
دوستان یه دی وی دی رایتر دارم lg h55n تا دیروز خوب کار می کرد.یه سیدی که خیلی خش داشت رو گذاشتم توش ولی بازش نکرد یکم کف زدم به سی دیه دوباره گذاشتمش توش ولی بازم کار نکرد از خیرش گذشتم.اما از امرو دیگه هیچ دی وی دی رو باز نمی کنه.چی کار کنم؟ ممکنه کف رفته باشه توش؟
اگه بخوام تمیزش کنم چطور باید این کار رو بکنم؟

shahramkh59
24-07-2010, 12:03
سلام دوستان این دی وی دی رایتر پایونر من رو ویندوز نمیشناسه و در دیوایس منیجر کنار ان علامت زرد تعجب میاد .در صورتیکه وقتیکه از پایین بوت می کنم انو میشناسه.

Mohammad_Asus
24-07-2010, 13:01
سلام خدمت همه دوستان گرامی

من یه DVD رایتر سونی مدل DRU-820A رو دارم :

مشکلش اینه که بعضی مواقع وقتی درش رو میبندم ، دوباره باز میشه ، ممکنه 3-4 دفعه این اتفاق بیفته..
نظرتون چیه ؟

Ehsanpark
11-08-2010, 18:40
سلام
موقع رایت یا تو 1% گیر می کنه دی.وی.دی ـم یا وسط رایت
چطوری مشکلو حل کنم؟ گارانتی ایسوس کجاست؟
بعد این Firm ware رو از کجا و چطوری بگیرم آپدیت کنم؟
ممنون

mg74
02-09-2010, 13:16
با سلام خدمت اساتید محترم؛

من یه دی وی دی رایتر Samsung دارم و وقتی به کامپیوتر وصله ، هیچ درایوی برای این دی وی دی رایتر وجود ندارد

یعنی قبلا رو ویندوز قبلیم جواب می داد و حالا جواب نمیده

ولی اینو هم باید بگم که یه هارد جدید هم بعد از نصب ویندوز جدید وصل کردم و حالا DVD Writer جواب نمیده .

به نظر شما اشکال از ویندوزه یا هارد جدید یا از چیز دیگه ای؟

mg74
03-09-2010, 16:39
با سلام خدمت اساتید محترم؛

من یه دی وی دی رایتر Samsung دارم و وقتی به کامپیوتر وصله ، هیچ درایوی برای این دی وی دی رایتر وجود ندارد

یعنی قبلا رو ویندوز قبلیم جواب می داد و حالا جواب نمیده

ولی اینو هم باید بگم که یه هارد جدید هم بعد از نصب ویندوز جدید وصل کردم و حالا DVD Writer جواب نمیده .

به نظر شما اشکال از ویندوزه یا هارد جدید یا از چیز دیگه ای؟

کسی نیست جواب منو بده؟

آخه من عجله دارم

لطفا. . .

shitan
15-09-2010, 12:54
سلام من یک dvd رایتر sata دارم حدود یک سال ونیم ازش استفاده کردم به تازگی بعضی اوقات که یری داخلش میزارم سیستم خاموش می شه وباید برق را قطع و وصل کنم تا روشن بشه مشکل چیه؟

David Jones
15-09-2010, 22:15
کسی نیست جواب منو بده؟

آخه من عجله دارم

لطفا. . .
برق دی وی دی رایترت مستقیمه یا تبدیل زدی ؟اگه تبدیل زدی ممکنه خراب شده باشه. تبدیل رو عوض کن .

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

سلام من یک dvd رایتر sata دارم حدود یک سال ونیم ازش استفاده کردم به تازگی بعضی اوقات که یری داخلش میزارم سیستم خاموش می شه وباید برق را قطع و وصل کنم تا روشن بشه مشکل چیه؟این هم ممکنه به دلیل خراب بودن تبدیل برق ساتا باشه.تبدیل رو عوض کن ببین چی میشه.

shitan
16-09-2010, 07:39
برق دی وی دی رایترت مستقیمه یا تبدیل زدی ؟اگه تبدیل زدی ممکنه خراب شده باشه. تبدیل رو عوض کن .

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

این هم ممکنه به دلیل خراب بودن تبدیل برق ساتا باشه.تبدیل رو عوض کن ببین چی میشه.

پاور من مال 7 سال پیش است .مگه تبدیل ها هم خراب میشن؟

David Jones
17-09-2010, 06:41
پاور من مال 7 سال پیش است .مگه تبدیل ها هم خراب میشن؟
آره که میشه .مگه تو این دنیا چیزی هست که خراب نشه ؟کلا تبدیل برقی که واسه ساتا استفاده میشه به دلیل اینکه یه رشته برق کم داره باعث خرابی هارد و دی وی دی رایتر میشه.توصیه اینه که از یه پاور استفاده کنید که به اندازه ی کافی کانکتور برق ساتا داشته باشه.

hirondelle
25-09-2010, 17:08
سلام دوستان ‏dvd rom‎\cd rw‏ من وقتي ديسكي رو تو اون ميذارم اولش يه tittle discميبرسه بعد ميخواد ديسك رو فرمت كنه يه بار ok‏ زدم يه سي ديmp3 رو فرمت كرد_ ديكه اون سي دي توسط كامبيوتر خونده نمي شه (بنجره خالي باز ميكنه) ولي روي دستكاه سي دي خونه كار مي كنه حالا من جيكار كنم برا سي دي رايترم و اطلاعات اون سي دي رو جطور بازيابي كنم?
من هم این مشکل را دارم،لطفا کمک فوری:19:

hirondelle
26-09-2010, 15:37
این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟

hirondelle
27-09-2010, 02:22
با یه امتحان ساده از سالم بودن سخت افزار مطمئن شدم:بوت دستگاه رو گذاشتم رو سی دی و ریستارت کردم.بار اول و دوم سی دی رو نشناخت،ولی بار سوم چرا... فکر کنم یه مشکل نرم افزاریه

basketball
06-10-2010, 15:01
سلام
من این پست رو 4 روزه تو تاپیک فری ویر زدم ولی کسی جوابی نداد گفتم شاید جاش اینجا باشه
رایتر من اینه 14 ماه پیش گرفتم ال جی دی وی دی رایتر
بعضی از دی وی دی هارو خام نشون میده یعنی میزنه فضای خالی 0 بایت کلا بعضی دی وی دی هارو نشون نمیده ورژن فریم ور 1.2
اینم مدلش
lg hl-dt-st dvd-ram gh22ns30
هرکی تونست بالاتر از 1.2 واسش گیربیاره خیلی ممنون میشم راستی این فریم ور هایی که جلشون زده ODD فرقشون چیه؟
الان فریم ویر 1.1 گیر آوردم اجراش کنم با اینکه ورژنش پایینتره اکان داره مشکلم حل بشه
سپاس

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

سلام
من این پست رو 4 روزه تو تاپیک فری ویر زدم ولی کسی جوابی نداد گفتم شاید جاش اینجا باشه
رایتر من اینه 14 ماه پیش گرفتم ال جی دی وی دی رایتر
بعضی از دی وی دی هارو خام نشون میده یعنی میزنه فضای خالی 0 بایت کلا بعضی دی وی دی هارو نشون نمیده ورژن فریم ور 1.2
اینم مدلش
lg hl-dt-st dvd-ram gh22ns30
هرکی تونست بالاتر از 1.2 واسش گیربیاره خیلی ممنون میشم راستی این فریم ور هایی که جلشون زده ODD فرقشون چیه؟
الان فریم ویر 1.1 گیر آوردم اجراش کنم با اینکه ورژنش پایینتره اکان داره مشکلم حل بشه
سپاس

basketball
06-10-2010, 21:59
دوستان پاسخ بدید ممنون میشم

mehdi_halla
07-10-2010, 13:29
سلام.
ورژن 2 اش هم اینجا هست، یه امتحان بکن:

rezariza
14-10-2010, 10:02
سلام به اساتید
من یه Optical Drive مدل NEC CD-RW NR-9500A دارم که هم سی دی میخونه هم رایت میکنه ولی هر وقت میخوام یه سی دی رایت کنم نرم افزار NERO 6 که دارم پیغام power calibration error رو میده و عملیات رایت fail میشه . کسی میدونه علتش چیه و چطور میتونم برطرف کنم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

moas
23-10-2010, 20:28
سلام من یک DVD-RW Pioneer دارم بیشتر وقتا که DVD میزارم توش سیستم هنگ میکنه که فقط با ریست درست میشه مشکل از کحاست؟

alireza1411
23-10-2010, 23:16
سلام من یک DVD-RW Pioneer دارم بیشتر وقتا که DVD میزارم توش سیستم هنگ میکنه که فقط با ریست درست میشه مشکل از کحاست؟

شاید مثل دی وی دی رایتر من که مارک لایتونه مشکل داره. البته سی دی سرعت بالاها و پایین ها رو مشکل داره ولی معولی هارو باز میکنه. اگه گارانتی داره ببر برسون که دیر نشه. مشکل داره .... :41::11:

akam512
24-10-2010, 20:41
سلام. من یه DVD RW دارم ASUS. تا همین دیروز درقید حیات بود، ولی شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم هیچی رو نمی خونه!!! همه چی رو میگه دی وی دی یا سی دی مربوطه خام می باشد! چه بکنیم؟؟؟

SNOW PATROL
27-10-2010, 15:50
دوستان من یه دی وی دی رایتر دارم که هر وقت میخوام بازش کنم باید هفت هشت بار بزنم شاید به یک بدبختی باز شه حالا مشکل از چیه در ضمن در موقع بسته شدن مشکلی نداره:13:

alireza1411
27-10-2010, 23:31
دوستان من یه دی وی دی رایتر دارم که هر وقت میخوام بازش کنم باید هفت هشت بار بزنم شاید به یک بدبختی باز شه حالا مشکل از چیه در ضمن در موقع بسته شدن مشکلی نداره:13:

من لایت آن دارم همین جوریه. دوستم هم همین طور .... کلا بعضی برند ها و بعضی مدلهای زیاد این جوری میشن. البته کلا لایت آن مدل بدی نیست ولی خب شانس ماست دیگه . بد بختی گارانتی هم نبردم از بی حوصلگی.

:11::11::11:

amir_91
26-11-2010, 21:04
سلام
در دی وی دی رایتر منم گیر میکنه. چیکارش کنم؟ هستhp

amirkalak6
30-11-2010, 14:51
سلام

اساتید من یه dvd رایتر pioneer مدلa16fxc دارم که الان دیگه اصلا روشن نمیشه اصلا برق انگار بهش وصل نیست به نظره شما ازچی میتونه باشه؟؟جایی برای تعمیر کردنش سراغ دارین

Emran6630
10-12-2010, 14:24
نقل قول:
نوشته شده توسط FAR_FA
سلام

دوستان، يك هفته پيش به توصيه اكثر دوستان دور و نزديك و دوستان اينترنتي يك دي وي دي رايتر از نوع Lite-on 22x خريدم.
مدلش iHAP322 هستش
خيلي خوب رايت ميكنه خيلي خوب ايميج ميگيره ، سرعتش خوبه و ... ولي يه مشكل بزرگ داره اينه كه فيلمهاي DVD+R رو
باز نميكنه . Firmware جديدش رو دانلود كردم (UL15 ) باز نتونست بخونه . ويندوز عوض كردم باز نشد(SP3 ) . جاي جامپر ها رو
عوض كردم باز نشد . لايتون رو روي مستر و دي وي دي رام ايسوس 16X رو روي اسلاو قرار دادم باز هم نشد.

البته من به يه نتيجه در اين يه هفته كار با اين رايتر رسيدم و اون اينه كه :

1- DVD+R هاي رايت شده با حجم زير 4GB رو به خوبي باز ميكنه . بيشتر از 4 مثلا" 4.23 ، 4.18 , ... رو نميتونه باز كنه . و من
مجبور ميشم DVD فيلم رو ببرم بيرون برام رايت كنن روي يه DVD-R

2- گاه گاهي با راستارت كامپيوتر و پس از بالا اومدن سيتم در اولين اقدام و قبل از اينكه پنجره اي رو باز كنم DVD+R رو باز ميكنه.
فقط يك بار . يعني بار دوم باز نميشه .در مورد DVD-R ، DVD-ROM اينطوري نيست . اين مدلها رو بخوبي باز ميكنه .

تا حالا پنج شش تا مارك مختلف از DVD هاي رايت شده رو آزمايش كردم (فيلم) ولي باز هم نشد.

دوستان محترم در صورتي كه اطلاعي از اين مشكلم داريد منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم .با تشكر
( اگه اينجا جاي اين سوامل نبود پوزش ميخوام (

-------------------------------------------------------------------------

منم مشكل شما رو با لايتون lh_20a1p دارم با اين تفاوت كه براي DVD+R محدوديت 4گيگ هم نداره كلا نمي خونه
آخرين فريمور رو به تاريخ 1.10.2009 ريختم روش ولي باز همونه بهتر نشده
اگر كسي روش ديگه داره ممنون مي شم ما رو راهنمايي كنه.

desperanish
11-12-2010, 12:26
يه NEC DVD_RW ND-3550A همچين موجودي رو دارم...

CD رايت ميكنه ولي با DVD غريبه شده شديد...

اصلا رايت نميكنه...

چش شده؟!؟!؟

desperanish
03-01-2011, 13:34
هيچ بني بشري پيدا نميشه جواب بده؟!؟!؟!

David Jones
03-01-2011, 16:42
يه NEC DVD_RW ND-3550A همچين موجودي رو دارم...

CD رايت ميكنه ولي با DVD غريبه شده شديد...

اصلا رايت نميكنه...

چش شده؟!؟!؟
تا جايي كه من شنيدم ، اين مشكل مربوط ميشه به اپتيك دستگاه، و راهي نداره جز اينكه هدش تعويض بشه و فقط از عهده شركت گارانتيش برمياد.چون همچين مشكلي رو داشتم و پيش هركي بردم واسه تعمير ،نتونسته درست تعميرش كنه.هزينه تعميرشم نصف قيمت نوشه.اگه گارانتي داره معطلش نكن. اگر هم نداره بايد بپرسي كه شركت گارانتي خودش با هزينه تعمير ميكنه يا نه.

masoodhacker
18-01-2011, 21:15
با سلام من با دی وی دی رایترم که سامسونگ ساتا سوپر رایت مستر TSSTCORP CDDVDW مدل SH-S223F است مشکل دارم ::41::41:
اول من یک پاور نوی نو خریدم بعد دیدم موقع کار یکدفعه در دی وی دی رایتر را پرت میکند بیرون !!!:31::31: یا صدای قر قر یا خر خر میداد و بعضی موقع ها الکی برای خودش کار میکرد !!!:31::31::31:
دوباره باز پاور نو خریدم ایندفعه این مشکلات بالا حل شد اما حس میکنم مثل اوایل نمیتونه بافر کنه البته این دی وی دی رایتر مال اردیبهشت سال 1388 است که خریدم و کلی ازش کار کشیدم !!!:27::27::27:
رایت میکنه صحیح و سالم اما موقع فیلم دیدن از روی دی وی دی بعضی موقع ها نمیتونه بافر کنه و مجبور میشم دی وی دی را دربیارم و دوباره بذارم !!!:19::19::19:
ایرادش از کجاست ؟ بدم درستش کنن !!! یا اینکه باید نو بخرم !!!:21::21::21:

David Jones
19-01-2011, 15:15
با سلام من با دی وی دی رایترم که سامسونگ ساتا سوپر رایت مستر TSSTCORP CDDVDW مدل SH-S223F است مشکل دارم ::41::41:
اول من یک پاور نوی نو خریدم بعد دیدم موقع کار یکدفعه در دی وی دی رایتر را پرت میکند بیرون !!!:31::31: یا صدای قر قر یا خر خر میداد و بعضی موقع ها الکی برای خودش کار میکرد !!!:31::31::31:
دوباره باز پاور نو خریدم ایندفعه این مشکلات بالا حل شد اما حس میکنم مثل اوایل نمیتونه بافر کنه البته این دی وی دی رایتر مال اردیبهشت سال 1388 است که خریدم و کلی ازش کار کشیدم !!!:27::27::27:
رایت میکنه صحیح و سالم اما موقع فیلم دیدن از روی دی وی دی بعضی موقع ها نمیتونه بافر کنه و مجبور میشم دی وی دی را دربیارم و دوباره بذارم !!!:19::19::19:
ایرادش از کجاست ؟ بدم درستش کنن !!! یا اینکه باید نو بخرم !!!:21::21::21:
تاجایی که یادم میاد درایوهای اپتیکال سامسونگ از همون اول خلقت مشکل پروندن قرقر و خرخر رو مادرزادی داشتن. و صد در صد مخالف اینم که ببری واسه تعمیر مطمئن باش هیچ تعمیرکاری روی زمین نیست که بتونه تعمیرش کنه.(به جز خود شرکت گارانتیش) خرج الکی ممنوع:13:.

masoodhacker
19-01-2011, 19:06
تاجایی که یادم میاد درایوهای اپتیکال سامسونگ از همون اول خلقت مشکل پروندن قرقر و خرخر رو مادرزادی داشتن. و صد در صد مخالف اینم که ببری واسه تعمیر مطمئن باش هیچ تعمیرکاری روی زمین نیست که بتونه تعمیرش کنه.(به جز خود شرکت گارانتیش) خرج الکی ممنوع:13:.

سلام یعنی به نظر شما برم یک نو بخرم !!!!:27::27::27::27: آخه هنوز رایت هم میکنه هم سی دی و هم دی وی دی ولی موقع فیلم دیدن بعضی موقع ها واقعا نمیتونه بافر کنه !!! منظورم اینه 100 درصد خراب نشده !!! حالا شما میگین من چی کار کنم !!! تازه اگر بخوام نو بخرم چه مارکی را شما پیشنهاد میکنین!!!

HITB0Y
31-01-2011, 00:57
سلام دوستان
من یه دی وی دی رام asus و یه سی دی رایتر tdk داشتم که امروز اون سی دی رایترو درآواردم و به جاش یه دونه دی وی دی رایتر پایونیر گذاشتم ولی وقتی سیستم رو روشن کردم و ویندوز بالا اومد رو درایو asus یه علامت سوال قرمز رنگ زده بود!!!!
حالا هیچ کدوم از درایو ها هیچ سی دی یا دی وی دی ایی رو شناسایی نمیکنه!!
ولی آیکون درایو ها تو مای کامپیوتر هست و حتی باز و بسته هم میشن....ولی کار نمیکنن!!در ضمن هر دو درایو ide هستن.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:40:

عمو میلاد
02-02-2011, 09:28
سلام دوستان
DVD Drive لب تاب من دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه !!!! و وقتی دیسکی رو داخلش میزارم انگار که هیچی توش نیست
و دبل کلیک که میکنم اجکت میکنه !!!! انگار که هیچی توش نیست !!!! حتی نمیچرخه
لب تابم رو تازه گرفتم و کلا 10 تا سی دس یا دی وی دی توش نزاشتم
دی وی دی ریکاوری رو که میزارم توی استارت اپ میاد بالا
مشکلم نرم افزاریه احتمالا
باید چی کار کنم ؟؟؟
توی سایت سازنده (اسوس) که رفتم درایوری واسه اپتیکال درایو نداشت !!!!
یه بار ریمو کردو و ریستارت کردم و دوباره شناسایی شد واسه ویندوز اما یازم کار نمیکنه !!!
please help me

HITB0Y
04-02-2011, 18:28
سوال فوری:سرعت رایت 8x چند کیلوبایت بر ثانیست؟!؟

عمو میلاد
05-02-2011, 11:15
سوال فوری:سرعت رایت 8x چند کیلوبایت بر ثانیست؟!؟

exactly 8mb per sec

amd>intel
05-02-2011, 11:53
DVD
Read/Write
Speed

Transfer Rate
bytes/sec

Transfer Rate
KB/sec

Transfer Rate
MB/sec

Equivalent CD-R/CD-RW
read/ write speed
1x

1,385,000

1,352.54

1.32

9x
2x

2.770,000

2,705.08

2.64

18x
3x

4,155,000

4,057.62

3.96

27x
4x

5,540,000

5,410.16

5.28

36x
5x

6,925,000

6,762.70

6.60

45x
6x

8,310,000

8,115.23

7.93

54x
8x

11,080,000

10,820.31

10.57

--
10x

13,850,000

13,525.39

13.21

--
12x

16,620,000

16,230.47

15.85

--
16x

22,160,000

21,640.63

21.13

--

Amin_0913
06-02-2011, 20:29
سلام
رایتر من دیگه نمیتونه رایت کنه
مدل سامسونگ SH-S223C هستش
قبلا خیلی خوب رایت میکرد ولی الان نمیشه
اپدیتش کردم ولی بازم میسوزونه

armenak
09-02-2011, 23:13
سلام جدیدا dvdwr pioneer dvr219 خریدم قبلا یدونه pioneer dvr216 داشتم الان که دوتاشو وصل کردم (ساتا هستن جفتشون) موقع کپی یه فیلم بصورت مستقیم گیر میکنه رایت نمیشه بافر خالی میکنه ولی اگه ایمیج بگیرم بعد رایت کنم درسته یکی میگفت مچ نیستن دوتا دی وی دی رایترت
مگه میشه؟؟ جفتشون پایونیرن که !!
اون 216 رو آپگرید کردم بازم نشد.
مشکل از کجاست

HITB0Y
10-02-2011, 00:03
سلام
چطوری میشه تو نرم افزار نرو کاری کرد که برای کپی dvd به dvd ایمیج نگیره و مستقیم کپی کنه روی دی وی دی خام؟!
ممنون

nokiax6n72
10-02-2011, 10:35
سلام . من یه دی وی دی رایتر پایونیر روی لپتاپم که sony vaio vgn-cr490 هست دارم .

مدتیه که دیگه دی وی دی نمیخونه یعنی وقتی میذاری توش یکسره صدای خرخر زیادی میاد ولی سی دی رو راحت میخونه باید چیکار کنم ؟ مخصوصا اگه دی وی دی بدون خش باشه یعنی تمیز باشه که اصلا به هیچ وجه نمیخونه !!

gigi_alex
13-02-2011, 07:55
سلام دوستان :20:
من دی وی دی رایتر سونی دارم حدود 4 سال. چند وقتی میشه درش دیر باز میشه یعنی 2-3 بار باید دکمشو بزنم تا باز بشه. مشکل از کجاست؟ البته همیشه اینطور نیست.

armin_shadow
13-03-2011, 20:20
سلام. من يه مشكلي پيدا كردم. الان 2 باره DVD RW LITE ON HAS 124 مي گيرم اما هنوز دو هفته نشده ديگه دي وي دي نمي خونه و رايت نمي گيره. اما سي دي مي خونه!! مشكل چيه؟!

Dead Space
15-03-2011, 23:49
من دی وی دی رایتر سونی دارم حدود 4 سال. چند وقتی میشه درش دیر باز میشه یعنی 2-3 بار باید دکمشو بزنم تا باز بشه. مشکل از کجاست؟ البته همیشه اینطور نیست.
این دقیقا سوال من هم هست! موتور درتون ضعیف شده و نمی تونه به مغناطیسه آرمیچر گرداننده ی دیسک غلبه کنه... بدبختی اینجاست نمی دونم باید این موتور رو از کجا گیر بیارم! یه جا گیر آوردم 4 می داد، ولی بچه های اینجا گفتن 1 تومنه

mehran gorji
10-04-2011, 16:52
سلام . من یه دی وی دی رایتر پایونیر روی لپتاپم که sony vaio vgn-cr490 هست دارم .

مدتیه که دیگه دی وی دی نمیخونه یعنی وقتی میذاری توش یکسره صدای خرخر زیادی میاد ولی سی دی رو راحت میخونه باید چیکار کنم ؟ مخصوصا اگه دی وی دی بدون خش باشه یعنی تمیز باشه که اصلا به هیچ وجه نمیخونه !!
اگه میتونی باز کن شاید اشغالی توش باشه یا تکه چسب توش گیر کرده باشه.
برای یکی از مشتریام توش چسپ نواری بود.شاید از روی سی دی کنده شد.
فقط موقه یاز کردن dvd مواظب باش سنسور یا چرخ دنده ای در نره

mehran gorji
10-04-2011, 17:10
سلام. من يه مشكلي پيدا كردم. الان 2 باره DVD RW LITE ON HAS 124 مي گيرم اما هنوز دو هفته نشده ديگه دي وي دي نمي خونه و رايت نمي گيره. اما سي دي مي خونه!! مشكل چيه؟!
اپتیک dvd خراب شده اارزش تعویض نداره.اپتیک هایی که تو بازار است قلابی است و اگه گارانتی داره بفرست گارانتی

EXTREME
10-04-2011, 20:11
این مشکل بیشتر مربوط به تسمه ی جلوی درایو هست یا کثیف بودن چرخ دنده ها و ریل خیلی کم پیش میاد که موتور درب خراب بشه

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

اگه گارانتی داره که بفرستین وگرنه من راهنماییتون میکنم که رایترتون رو تعمیر کنین و نیازی به تعویض اپتیک هم نیست

farshid14
05-05-2011, 14:55
اساتید عزیز من 5 روز پیش یک رایتر ال جی خریدم . امروز وسط رایت یک دی وی دی گیر کرد و بعد از اینکه کامپیوتر رو خاموش و روشن کردم دیگه هیچ دی وی دیی رو نمیخونه و فقط سی دیی که داخل جعبه اش بود رو میخونه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکار کنم . با تشکر .

3tareh
01-07-2011, 12:09
سلام
من با سيستمم چند تا فايل تصويري رو روي DVD رايت كردم. دوباره كه خواستم يك سري فايل ديگه رايت كنم، ارور داد و 3تا DVD سوخت! اين موضوع سابقه هم دارد. همون فايلهارو با لپتاپ تست كردم و درست رايت شد... بنظر شما اشكال كار از كجاست؟
با تشكر

gigi_alex
03-07-2011, 07:35
سلام دوستان
يه سيستم تو محل كارم هست كه هم DVD-rom داره هم CD-writer . ولي هر سي دي داخلشون ميذارمو اجرا نمي كنن. يعني اصلا نمشناسن سي دي رو. كابل IDE رو عوض كردم جواب نداد. سي دي رام رو عوض كردم جواب نداد. مادر بورد رو كه عوض كردم حالا فقط بعضي از سي دي ها رو مي خونه و سي دي هاي Bootable رو اصلا اجرا نميكنه. با اينكه تو بايوس تنظيماتشو عوض كردم
مشكل از كجاست؟

Rapidbaz
16-07-2011, 20:15
این مشکل بیشتر مربوط به تسمه ی جلوی درایو هست یا کثیف بودن چرخ دنده ها و ریل خیلی کم پیش میاد که موتور درب خراب بشه

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

اگه گارانتی داره که بفرستین وگرنه من راهنماییتون میکنم که رایترتون رو تعمیر کنین و نیازی به تعویض اپتیک هم نیست

دوست عزیز منم همین مشکل رو پیدا کردم یعنی دی وی دی نمی خونه ولی با سی دی مشکلی نداره اگه راه حلی داری لطف کن راهنمایی کن . ممنون

EXTREME
16-07-2011, 20:59
دوست عزیز منم همین مشکل رو پیدا کردم یعنی دی وی دی نمی خونه ولی با سی دی مشکلی نداره اگه راه حلی داری لطف کن راهنمایی کن . ممنون
شما برای رفع این مشکل اول از همه باید firmware درایو رو آپدیت کنید
نتیجه نداد
باید درایو رو باز کنید در حالت باز دی وی دی رو بزارید روی درایو با آهن ربای خودش
وقتی درایو به برق زده میشه لنز باید نور داشته باشه اپتیک حرکت عرضی داشته باشه حرکت فوکوس و ترکینگ داشته باشه به مرکز دی وی دی برسه سرعت چرخش دی وی دی بره بالا بعد از یه مدت سرعتش کم بشه
اگه همه ی اینکارها انجام شد و باز هم دی وی دی رو نمیخوند
باید کابل اپتیک رو باز کنید و تست اتصال بگیرید ببینید درست هست یا نه
اگه کابل اپتیک هم درست بود باید برید سراغ پتانسیومتر و پتانسیومتر مربوط به دی وی دی رو 20 درجه جهت عکس عقربه های ساعت بچرخونید با اینکار چرخش دی وی دی سریعتر میشه و نور لنز هم بیشتر میشه
اگه باز هم درست نشد مشکل یا از اپتیک هست یا لحیم سردی آی سی سی پی یو روی برد اصلی

Rapidbaz
17-07-2011, 08:50
ممنون از راهنمایی خوبتون . یکی از دی وی دی رایترهام که سونی بود به این روش تقریباً درست شد . ولی هر چی سرچ کردم که firmware مربوط به دی وی دی رایتر دیگه رو پیدا کنم چیزی گیرم نیومد .
مدل دی وی دی رایترم HP DVD Writer 1135 r HL25

00981364
06-08-2011, 10:19
سلام و خسته نباشید به دوستان مخصوصا اساتید !!
یه مشکل جدید و بد !:41:

من حدود 1 سالی هست لپ تاپ گرفتم و خیلی به ندرت از رایتر اون استفاده میکردم شاید 2 ماه یکبار

چند روز پیش یکی از دوستام خواست براش آهنگ بزنم میخواست بره شمال اینجا بود که دیدم :

اول از همه از Nero 6 استفاده میکردم من ویندوزم 7 هست اما دیدم اصلا باز نمیشه Error میده :18: بعد نرو 9 رو ریختم اونم کار نکرد :18:آخر سر همون نرو که همراه لپ تاپ داده بودن Nero 7 Essential رو نصب کردم و نصب شد و کار میکنه :20:
حالا مشکل من اینجاست که هر CD که میخوام رایت کنم میسوزونه :19: :19:اما تو DVD یا با CD ReWriteable ها مشکلی نیست و همین الان با همون ری رایتبل ها رایت کردم دارم گوش میکنم بدون مشکل فقط CD میسوزونه چرا ؟؟
:41:
لطفا کمـــــــــــــــــــــــ ــک ممنون از شما ها :11::11:

♪PSA♪
06-08-2011, 13:26
سلام خدمت اساتيد. درايور دي وي دي رايتر سوزوكي مي خوام. مدلش اينه : SUZUKI DVDRW SL 185A ATA

farhad_realmadrid
13-08-2011, 14:05
سلام

من دی وی دی رایتر پایونر دارم و اصلا eject نمیکنه در واقع اصلا باز نمیشه باید چیکار کنم؟ توش سی دی نیست.

amir_sun60
20-08-2011, 13:05
سلام دوستان عزیز....
یه مشکل بسیار کوچیک DVD-rom پیدا کرده..
اونم این که وقتی دیسک درونش نیست چه موقع روشن شدن و چه در ویندوز به دنبال دیسک می گرده و صدای کوچیکی می ده....
به عبارت دیگه وقتی تو ویندوز هستم و می خوام درش رو ببندم یه صدایی مثل چرخیدن قسمت دایره ای و لنز می شنوم که قبلا نبوده و نباید باشه....
یعنی همین طوری دنبال دیسک می گرده....
مشکل هم بعد از این پیش اومد که نوت بوک برای پجتد دقیقه تو Bus روشن کردم....
می دونم کسی بلد نیست اما گفتم بگم یه وقت ریا نشه.....

alirezawater
21-08-2011, 09:45
سلام دوستان عزیز....
اونم این که وقتی دیسک درونش نیست چه موقع روشن شدن و چه در ویندوز به دنبال دیسک می گرده و صدای کوچیکی می ده....
به عبارت دیگه وقتی تو ویندوز هستم و می خوام درش رو ببندم یه صدایی مثل چرخیدن قسمت دایره ای و لنز می شنوم که قبلا نبوده و نباید باشه....

با سلام

دقیقا برای بنده هم دو روز ه این مشکل پیش اومده فقط برای من PC هست نه نوت بوک،
در ضمن من دو هارد داره کامپیوترم که رید 0 هستند، و مشکل از زمانی پیش اومد که رید 0 کامپیتورم ارور داد و با برنامه Intel® Matrix Storage Console ارورش رو نرمال کردم و درست شد، نمیدونم احتمالا مشکل از ساتا باشه.

با احترام

M1450M
17-09-2011, 18:16
سلام

من دی وی دی رایتر پایونر دارم و اصلا eject نمیکنه در واقع اصلا باز نمیشه باید چیکار کنم؟ توش سی دی نیست.

با یه گیره کاغذ مثل شکل میتونید سینی درایو نوری رو باز کنید .
چند بار این کار رو انجام بدید . اگه باز هم با کلید eject باز نشد مشکل یا از تسمه ای هست که موتور مربوطه وصله که باید عوض بشه یا موتورش ضعیف شده .
ولی به احتمال زیاد با همون گیره کاغذ مشکلتون حل میشه .

M1450M
17-09-2011, 18:22
سلام دوستان عزیز....

درایور مربوط به dvd-rom رو uninistall کنید و دوباره نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .

David Jones
22-09-2011, 22:52
باز نشدن سینی درایو اپتیک معمولا بخاطر تسمه هستش. با یه سوزن ته گرد یا گیره کاغذ سوراخ زیر سینی رو فشار بدین اگه بیرن اومد مشکل از تسمه است و به راحتی قابل تعویضه. اگه غیر از این بود حتما چیزی تو درایو گیر کرده یا موتورش ضعیف شده.
مواردی هم که واسه خودش دنبال سی دی میگرده غالبا واسه خرابیه کابل دیتا یا برق هستش. اگه با تعویض این دو مورد جواب نگرفتین دیگه باید باهاش خدافظی کنین.

پ ن: این هایی که گفته شد صرفا تجربه شخصیه و تا الان هم جواب داده و ممکنه واسه شما دوست عزیز جواب نده! گفتم که فک نکنین مدعی تخصصم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin7332
02-10-2011, 19:13
سلام من دی وی دی رایتر hp دارم اوایل درش باز نمیشد با سوزن باز میکردم ولی الان با سوزن باز میکنم دی وی دی میده بیرون

babak_beiknejat
09-10-2011, 17:54
سلام
بنده یه دی وی دی رام الجی دارم که اخیرا بطور اتفاقی از کار افتاد.
طوریکه تو صفحه Mycomputer دیگه هیچ اثری ازش نیست و سی دی و دی وی دی رو هم نمیخونه
وقتی هم که تو دیوایس منیجر میرم دو اخطار شبیه عکس زیر میده
لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم

mostafait
15-10-2011, 18:28
سلام.

دوستان عزیز یک سیستم دارم مادربرد ASUS مدل P8 داره و یک کپچر دارم که برنامه ی EDIUS روش داره!

وقتی این برنامه EDIUS رو روی این کامپیوتر نصب میکنم DVD رایتر سیستم که Pioneer FX هستش قطع میشه! توی Device Manager اررور زرد رنگ میاد که درایور مشکل داره!

البته در ویندوز XP 64Bit این مشکل رو داره!

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم!؟

f3ry
31-10-2011, 06:29
سلام و درود بر همه اساتید
دوستام من یه دی وی دی رایتر دارم با این مشخصات
liteon ATAPI iHAP322 8
مشکلم اینه که این دی وی دی رایترم فقط بعضی از سی دی ها رو میخونه و سی دی رایت میکنه و دی وی دی رو کلا نه میخونه و نه رایت میکنه یعنی وقتی دیسک دی وی دی رو میزارم داخل دستگاه یکم میچرخونه و وا میسته بعد هیچ دیسکی رو تو درایوش شناسایی نمیکنه.
من باهاش یه دیویدی داشتم کپی میکردم البته توسط نرم افزار isoboster که خیلی میچرخوند سیدی رو بد خطا داد ری استارت کردم ، دیگه ری استارت همانا و دیویدی نخواندن همانا.
لطفا کمکم کنید ضمنا گارانتی هم ندارم

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------

دوستان ؟ هنوز این تاپیک فعاله ؟ یا دیگه کسی جواب نمیده ؟

mehdi3370517
06-11-2011, 14:02
سلام دوستان
من یه لپ تاپ توشیبا دارم که یه مدتیه دی وی دی رایترش سی دی و دی وی دی خام رو تشخیص نمی ده و در نتیجه نمی تونم رایت کنم.یه دی وی دی رایتر دیگه خریدم باز هم این مشکل حل نشد.یه دی وی دی رایتر سامسونگ اکسترنال خریدم بازم مشکل حل نشد.
ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم .دی وی دی و سی دی هایی رو که فضای خالی ندارن و بسته شده رو خیلی راحت می خونه.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.
با تشکر

Hamed DC
10-11-2011, 00:58
سلام من دی وی دی رایتر hp دارم اوایل درش باز نمیشد با سوزن باز میکردم ولی الان با سوزن باز میکنم دی وی دی میده بیرون
سلام.
تسمه ها را چک کنید.
در صورت سالم بودن تسمه ها گیره کناری درب اپتیک را چک کنید.
اگر گیره اون شکسته باشه با زدن دکمه بیرون نمیاد یا اینکه حالت Stableخودش رو از دست میده.
البته بهتره که اپتیک باز بشه و ریل اون هم چک بشه.

Hamed DC
10-11-2011, 01:03
سلام.

دوستان عزیز یک سیستم دارم مادربرد ASUS مدل P8 داره و یک کپچر دارم که برنامه ی EDIUS روش داره!

وقتی این برنامه EDIUS رو روی این کامپیوتر نصب میکنم DVD رایتر سیستم که Pioneer FX هستش قطع میشه! توی Device Manager اررور زرد رنگ میاد که درایور مشکل داره!

البته در ویندوز XP 64Bit این مشکل رو داره!

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم!؟
سلام.
روی سیستم عامل 32بیتی و یا سون چک کنید.
مشکل از نرم افزار کپچر هست!!!
نسخه جدید اون رو دانلود و نصب کنید.

Hamed DC
10-11-2011, 01:09
سلام و درود بر همه اساتید
دوستام من یه دی وی دی رایتر دارم با این مشخصات
liteon ATAPI iHAP322 8
مشکلم اینه که این دی وی دی رایترم فقط بعضی از سی دی ها رو میخونه و سی دی رایت میکنه و دی وی دی رو کلا نه میخونه و نه رایت میکنه یعنی وقتی دیسک دی وی دی رو میزارم داخل دستگاه یکم میچرخونه و وا میسته بعد هیچ دیسکی رو تو درایوش شناسایی نمیکنه.
من باهاش یه دیویدی داشتم کپی میکردم البته توسط نرم افزار isoboster که خیلی میچرخوند سیدی رو بد خطا داد ری استارت کردم ، دیگه ری استارت همانا و دیویدی نخواندن همانا.
لطفا کمکم کنید ضمنا گارانتی هم ندارم

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------

دوستان ؟ هنوز این تاپیک فعاله ؟ یا دیگه کسی جواب نمیده ؟
سلام.
دستگاه شما به شدت آسیب دیده و این آسیب مستقیما مربوط به اپتیک اون هست.
دور بسیار تند لوح داخل دستگاه معمولا نشانه ای برای مشکل در اپتیک هست که اگر مرتفع نشه منجر به خرابی داعمی اپتیک میشه.
علاوه بر اینکه شما دور بالا رو به صورت ناگهانی با ریسیت کامپیوتر قطع کردین و این عامل شدت اسیب رو بیشتر کرده!!!
نتیجه این آسیب هم عدم خوانده شدن لوح توسط دستگاه هست.
تعمیر این چنین مواردی اصلا توجیه اقتصادی نداره!!!

mehdi3370517
10-11-2011, 20:05
سلام دوستان
من یه لپ تاپ توشیبا دارم که یه مدتیه دی وی دی رایترش سی دی و دی وی دی خام رو تشخیص نمی ده و در نتیجه نمی تونم رایت کنم.یه دی وی دی رایتر دیگه خریدم باز هم این مشکل حل نشد.یه دی وی دی رایتر سامسونگ اکسترنال خریدم بازم مشکل حل نشد.
ضمنا ویندوز رو هم عوض کردم .دی وی دی و سی دی هایی رو که فضای خالی ندارن و بسته شده رو خیلی راحت می خونه.
با تشکر

کسی نمی خواد جواب منو بده.خواهش میکنم کممممممممممممممممممک

Farshid72
10-11-2011, 20:40
یعنی چی تشخیص نمیده ؟؟؟
وقتی دیسک رو وارد میکنی چی میشه ؟؟؟

Hamed DC
10-11-2011, 22:55
سلام دوستان
با تشکر
سلام.
ظاهرا شما تمامی راه ها رو امتحان کردین!!!
اگر در تمامی این موارد به هیچ نتیجه ای نرسیدین باید مشکل از یک نرم افزاری باشه که روی سیستم
نصب شده و باعث این امر شده!!!
ویندوز رو در حالت SafeModeاجرا کنید.
هنگامیکه هنوز هیچ نرم افزاری روی ویندوز نصب نشده درایو رو تست کنید.
آیا درایوهایی رو که روی لب تاب تست کردین روی سیستم دیگه ای تست کردین؟؟؟

mehdi3370517
11-11-2011, 11:11
سلام.
ظاهرا شما تمامی راه ها رو امتحان کردین!!!
اگر در تمامی این موارد به هیچ نتیجه ای نرسیدین باید مشکل از یک نرم افزاری باشه که روی سیستم
نصب شده و باعث این امر شده!!!
ویندوز رو در حالت SafeModeاجرا کنید.
هنگامیکه هنوز هیچ نرم افزاری روی ویندوز نصب نشده درایو رو تست کنید.
آیا درایوهایی رو که روی لب تاب تست کردین روی سیستم دیگه ای تست کردین؟؟؟

مرسی از جوابتون
دی وی دی رایتر اکسترنال رو رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداره.اما نیم دونم چه نرم افزاری باعث این مورد میشه.این مشکل می تونه از cpu سیستم باشه.؟
با تشکر

mehdi3370517
11-11-2011, 11:28
یعنی چی تشخیص نمیده ؟؟؟
وقتی دیسک رو وارد میکنی چی میشه ؟؟؟

یعنی این که تشخیص نمی ده که این سی دی خام هستش و من نمی تونم چیزی روش رایت کنم و پیغام میده که Windows can,t read the disk

Hamed DC
11-11-2011, 13:53
مرسی از جوابتون
دی وی دی رایتر اکسترنال رو رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداره.اما نیم دونم چه نرم افزاری باعث این مورد میشه.این مشکل می تونه از cpu سیستم باشه.؟
با تشکر
خواهش میکنم.
خیر دوست عزیز از سی پی یو این مشکل بروز نمیکنه.
حتما موقع رایت یا خواندن سی دی کابل شارژر رو نصب کنید!
داخل بایوس لب تاب بشین و ببینید درایو رو میشناسه یا نه؟؟؟
در ضمن مدل بایوس رو چک کنید ببینید قدیمی نباشه.

farshadtizhoosh
16-11-2011, 00:28
سلام
يه dvd رايتر pioneer DVR-118L خريدم و با كابل SATA وصلش كردم به مادربورد.
2تا DVD رايتر ديگه و يه CD درايو هم دارم
مشكل اينجاست كه وقتي كامپيوتر را روشن ميكنم شروع ميكنه هي صدا ميده و چشمك ميزنه.
همون صدايي را ميده كه floppy drive ميده!
يه فيلم هم گرفتم ازش كه صداش مشخصه!
اين فيلمه ( 560 كيلو بايته ) :

محبت كنيد بفرمايد چيكار بايد بكنم اين صدا را نده؟!
ممنون:11:

Hamed DC
16-11-2011, 08:03
سلام
يه dvd رايتر pioneer DVR-118L خريدم و با كابل SATA وصلش كردم به مادربورد.
2تا DVD رايتر ديگه و يه CD درايو هم دارم
مشكل اينجاست كه وقتي كامپيوتر را روشن ميكنم شروع ميكنه هي صدا ميده و چشمك ميزنه.
همون صدايي را ميده كه floppy drive ميده!
يه فيلم هم گرفتم ازش كه صداش مشخصه!
اين فيلمه ( 560 كيلو بايته ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحبت كنيد بفرمايد چيكار بايد بكنم اين صدا را نده؟!
ممنون:11:
سلام.
درایو یا هاردIDEروی سیستم دارین؟؟؟
درایو در خواندن لوح مشکلی نداره؟؟؟
از هنگام روشن شدن و بوت شدن این صدا میاد؟؟؟

farshadtizhoosh
16-11-2011, 13:31
سلام.
درایو یا هاردIDEروی سیستم دارین؟؟؟
درایو در خواندن لوح مشکلی نداره؟؟؟
از هنگام روشن شدن و بوت شدن این صدا میاد؟؟؟

سلام
بله دارم!
يه dvd rw ديگه pioneer ، يه dvd rw سوني، يه cd drive ايسوز يه فلاپي درايو هم هست!
اين dvd rw و هاردم sataست!
نه! نه تو خوندن و ن تو نوشتن هيچ مشكلي نداره!
از موقعي كه روشن ميكنم PC را تا موقعي كه صفحه welcome ويندوز نشون داده ميشه! البته ندرتا قبل از اين صفحه welcome، صدا قطع ميشه! البته به ندرت!

Hamed DC
16-11-2011, 14:02
سلام
بله دارم!
يه dvd rw ديگه pioneer ، يه dvd rw سوني، يه cd drive ايسوز يه فلاپي درايو هم هست!
اين dvd rw و هاردم sataست!
نه! نه تو خوندن و ن تو نوشتن هيچ مشكلي نداره!
از موقعي كه روشن ميكنم PC را تا موقعي كه صفحه welcome ويندوز نشون داده ميشه! البته ندرتا قبل از اين صفحه welcome، صدا قطع ميشه! البته به ندرت!
سلام.
این از فعالیت بی مورد اپتیک هست.(یعنی وقتی لوح داخلش نیست هم حرکت داره!)
اگر گارانتی داره توصیه میکنم به گارانتی ببریش و تعویضش کنی.
چون در طولانی مدت عمر درایو رو به شدت کم میکنه.

AhmadReza.
21-11-2011, 18:26
سلام
من یه هارد مکستور 160 دارم که دوتا ویندوز روش نصبه یکی سون یکی هم اکس پی
بعد یه هارد یک ترا وسترن گرفتم خودم وصلش کردم
بعد تو ویندوز سون این هارده رو نشون میده ولی تو اکس پی نشون نمیده
در ضمن تو بعضی تنضیمات سیستم میبینم که جلویی این هارد یه ترابایته نوشته دینامیک
بعد یه بار میخواستم یه کار کنم که تو ویندوز اکس پی هم نشونش بده رفتم تو .computer management...روی این هارد یک ترائه راست کلیک کردم زدم convert to basicبعد دیدم درست نشد دوباره زدم convert to dynamicکه
دیگه نیومد حالا هر وقت میرم تو computer managementروی هارده زده unallocated چکار کنم؟؟؟

Hamed DC
30-11-2011, 20:43
سلام
من یه هارد مکستور 160 دارم که دوتا ویندوز روش نصبه یکی سون یکی هم اکس پی
بعد یه هارد یک ترا وسترن گرفتم خودم وصلش کردم
بعد تو ویندوز سون این هارده رو نشون میده ولی تو اکس پی نشون نمیده
در ضمن تو بعضی تنضیمات سیستم میبینم که جلویی این هارد یه ترابایته نوشته دینامیک
بعد یه بار میخواستم یه کار کنم که تو ویندوز اکس پی هم نشونش بده رفتم تو .computer management...روی این هارد یک ترائه راست کلیک کردم زدم convert to basicبعد دیدم درست نشد دوباره زدم convert to dynamicکه
دیگه نیومد حالا هر وقت میرم تو computer managementروی هارده زده unallocated چکار کنم؟؟؟
سلام.
ویندوز ایکسپی با هاردهای بالای 500گیگ معمولا مشکل داره و اگر مشکلی هم پیش نیاره معمولا کندی سرعت رو
باعث میشه. هارد هیچ راهی به جز فرمت نداره. بهتره تمامی پارتیشنها رو حذف کنید. و از نو پارتیشـنهای Dainamic
بسازین. بعد از فرمت هم اگر برای آرشیوی استفاده میکنی بهتره تک پارتیشن باشه و اگر حذف و کپی زیاد داریـــــن
بهتره که چند تکه بشه.

nader404
07-12-2011, 20:34
سلام به همگی.من مسغول رایت با nero بودم که رایتر هنگ کرد وتق تق صداکردن.دکمه stop را زدم وبعد آن ABORT ولی متسفانه محتویات قبلی dvd پاک شد.آیا دیسک من دیگه بازیابی نمیشه؟ کمک کنید چون فایلهای مهمی رو از دست دادم.ممنون.

ranjbar25
19-12-2011, 18:34
سلام من یک دیوی دی رایتر suzuki sp-250sa دارم که در خواندن ونوشتن مشکلی نداره ولی بعد از یه مدتی که کار میکنه ناگهان در دیوی دی روم باز میشه و انقدر این کار تکرار میشه تا برقشو قطع کنم از نظر ویروس چکش کردم ظاهرا مشکلی نداره حالا ممنون میشم کمک کنین باید چه کار کنم؟

Hamed DC
22-12-2011, 12:04
سلام من یک دیوی دی رایتر suzuki sp-250sa دارم که در خواندن ونوشتن مشکلی نداره ولی بعد از یه مدتی که کار میکنه ناگهان در دیوی دی روم باز میشه و انقدر این کار تکرار میشه تا برقشو قطع کنم از نظر ویروس چکش کردم ظاهرا مشکلی نداره حالا ممنون میشم کمک کنین باید چه کار کنم؟
سلام.
این مشکل ارتباطی با ویروس نداره.
مشکل یا از تسمه داخلی هست و یا اتصالات داخلی برد!
درایو رو باز کنید و برد اون رو به دقت نگاه کنید. آهن ربای کنارر درب رو هم چک کنید.

Hamed DC
22-12-2011, 12:15
سلام به همگی.من مسغول رایت با nero بودم که رایتر هنگ کرد وتق تق صداکردن.دکمه stop را زدم وبعد آن ABORT ولی متسفانه محتویات قبلی dvd پاک شد.آیا دیسک من دیگه بازیابی نمیشه؟ کمک کنید چون فایلهای مهمی رو از دست دادم.ممنون.
سلام.
ظاهرا لوح فشرده شما کثیف بوده یا خط داشته!!!
اگر اطلاعات در یک ترک چیده شده باشن، امکانش هست. در غیر اینصورت، خیر!

DJ.Mamal
31-12-2011, 16:16
با سلام
من لپ تاپم ایسوس k52 هستش
دی وی دی رایترش Slimtype DVD A DS8A5SH چند روزیه به مشکل خوردم..سی دی میخونه اما دی وی دی نمیخونه..سخت افزار شناسایی میشه اما نه میخونه نه رایت میکنه..چیکار کنم؟ کمک

Hamed DC
01-01-2012, 11:27
با سلام
من لپ تاپم ایسوس k52 هستش
دی وی دی رایترش Slimtype DVD A DS8A5SH چند روزیه به مشکل خوردم..سی دی میخونه اما دی وی دی نمیخونه..سخت افزار شناسایی میشه اما نه میخونه نه رایت میکنه..چیکار کنم؟ کمک
سلام.
اگر با انواع دی وی دی تست شده و جواب منفی بوده، باید درایو رو تعویض کنید.

gigi_alex
01-01-2012, 23:16
سلام دوستان.
یکی از دوستان یه سیستم داره وقتی که می خواد دی وی دی تصویری نگاه کنه, به محض اینکه دی وی دی رو پخش میکنه سیستم ریست میشه. با اینکه با دی وی دی نرم افزار چنین مشکلی نداره. مشکلش چیه؟

Hamed DC
02-01-2012, 00:02
سلام دوستان.
یکی از دوستان یه سیستم داره وقتی که می خواد دی وی دی تصویری نگاه کنه, به محض اینکه دی وی دی رو پخش میکنه سیستم ریست میشه. با اینکه با دی وی دی نرم افزار چنین مشکلی نداره. مشکلش چیه؟
سلام.
کانفیگ دقیق سیستم رو ذکر کنید؟؟؟

mohsenfhm
14-01-2012, 16:30
با سلام به همه دوستان

من چند تا دی وی دی رایتر دارم که مشکل مشترک دارن و اون اینکه که درشون باز نمیشه ! با ید با سوزن باز کنم

باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
14-01-2012, 22:29
با سلام به همه دوستان

من چند تا دی وی دی رایتر دارم که مشکل مشترک دارن و اون اینکه که درشون باز نمیشه ! با ید با سوزن باز کنم

باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

سلام
من هم یه DVD writer دارم که از برند HP هست و درش باز نمیشه ، در این شرایط بهترین راه این هست که همیشه یه DVD یا CD داخل بذارید یعنی هیچوقت خالی از DVD/CD نماند در اینصورت مشکل مرتفع میشود .

mary_com_eng
28-01-2012, 09:45
با سلام،
من روی لپ تاپ و همین طور پی سی دی وی دی رایتر دارم؛
ولی چند وقتیه جز بعضی دی وی دی (یا سی دی) هایی که اتوران بالا میان، نمی تونم محتویات باقی دی وی دی (/سی دی) ها رو ببینم، یعنی انگار چیزی داخل دستگاه نیست و هیچ اتفاقی نمیفته، ضمنا درایور دستگاه هم نصب شده است.

این مشکل رو ابتدا در لپ تاپ و بعد در پی سی متوجه شدم.

ممنون از راهنمایی هاتون.

Hamed DC
03-02-2012, 11:11
با سلام،
من روی لپ تاپ و همین طور پی سی دی وی دی رایتر دارم؛
ولی چند وقتیه جز بعضی دی وی دی (یا سی دی) هایی که اتوران بالا میان، نمی تونم محتویات باقی دی وی دی (/سی دی) ها رو ببینم، یعنی انگار چیزی داخل دستگاه نیست و هیچ اتفاقی نمیفته، ضمنا درایور دستگاه هم نصب شده است.

این مشکل رو ابتدا در لپ تاپ و بعد در پی سی متوجه شدم.

ممنون از راهنمایی هاتون.
سلام.
این بیشتر به خاط ضعیف شدن اپتیک شون هست. هر دو رو باز کنید و با الکل و پنبه اون رو تمیز کنید. اگر مشکل
مرتفع نشد باید تعویض بشن و یا اپتیک اونها رو عوض کرد!

mohsen_n94
07-02-2012, 17:34
دوستان مشكل باز نشدن در سي دي رام ها و دي وي دي رامها بسيار چيز ساده و پيش افتاده ايه
و وقتي هر كس ميفهمه كه مشكل چيه شايد واسش جالب و در عين حال خنده دار باشه كه چقدر اعصابشو بيخودي خورد كرده سر باز شدن در اين سي دي رام.
اينم از فوتو فنهاي كاريه كه بعضي ها به كار ميبرن و به كسي هم نميگن. ولي من اگه وقت شد و درخواست هم زياد بود اينجا ميزارم كه دوستان استفاده كنند.

Hamed DC
07-02-2012, 20:58
دوستان مشكل باز نشدن در سي دي رام ها و دي وي دي رامها بسيار چيز ساده و پيش افتاده ايه
و وقتي هر كس ميفهمه كه مشكل چيه شايد واسش جالب و در عين حال خنده دار باشه كه چقدر اعصابشو بيخودي خورد كرده سر باز شدن در اين سي دي رام.
اينم از فوتو فنهاي كاريه كه بعضي ها به كار ميبرن و به كسي هم نميگن. ولي من اگه وقت شد و درخواست هم زياد بود اينجا ميزارم كه دوستان استفاده كنند.
بهتر بود به اصل موضوع می پرداختین، نه چیز دیگه!!!
در همین بخش راهکارهای بسیار خوبی توسط دوست خوبم مهرداد، ارائه شده. که دیدن اونها رو به شما توصیه میکنم.
شما هم بهتر بود بجای این پست، به راهای کاربردی اشاره میکردین!!!

mohsen_n94
07-02-2012, 21:29
بهتر بود به اصل موضوع می پرداختین، نه چیز دیگه!!!
در همین بخش راهکارهای بسیار خوبی توسط دوست خوبم مهرداد، ارائه شده. که دیدن اونها رو به شما توصیه میکنم.
شما هم بهتر بود بجای این پست، به راهای کاربردی اشاره میکردین!!!

درست ميگين منم چوم وقت نكردم تمام پستها رو بخونم خواستم ببينم ارزش داره يك تاپيك جديد باز كنم و... يا نه، نمي دونم قبلا مطرح شده يا نه.

ممنون بابت تذكرتون اما قسط من چيز ديگه اي بود كه جاي بحث نداره. اگر لازم باشه تاپيك رو ميزارم.

Amin4All
09-03-2012, 13:34
دوستان سلام.
DVD RW SAMSUNG من درش رو که میبندم باز دوباره باز میشه.
چند تا ASUS هم داشتم که تو سوراخش کردم درست شد اما این رو به یکی از دوستان هم دادم گفت درست شد اما نشد.
گفت یه IC داره اتصال کوتاه بشه درست میشه اما نشد.
چیکار کنم درست بشه؟:40:

pooria_googooli
12-03-2012, 13:48
سلام دوستان . من لپتاپم hp2170 هست . cd های ارجینال که داخلش میذارم به خوبی می خونه و نشون میده .. ولی اگر cd رایت شده بذارم نمیخونه خالی نشون میده . مشکل از چیه ؟

Mostafa-F
07-04-2012, 18:32
یه dvd داخل دی وی دی رام لب تابم گذاشتم که بیرون نیومد. مجبور شدم با سوزن بیرونش بیارم. از اون موقع دیگه آیکون دی وی دی رامم حذف شده و از نصب خارج شده. چه جوری میشه اون رو دوباره نصب کرد. یعنی درایورش رو از کجا میشه گیر آورد. تو سایت دل گشتم چیزی نبود فقط چند تا فیرم ویر بود که به دردم نخورد. تا حالا وقتی ویندوز رو نصب می کردم خودش نصب میشد.
inspiron 1440 فکر کنم دی وی دی رام فیلیپس

Mostafa-F
07-04-2012, 18:49
یه dvd داخل دی وی دی رام لب تابم گذاشتم که بیرون نیومد. مجبور شدم با سوزن بیرونش بیارم. از اون موقع دیگه آیکون دی وی دی رامم حذف شده و از نصب خارج شده. چه جوری میشه اون رو دوباره نصب کرد. یعنی درایورش رو از کجا میشه گیر آورد. تو سایت دل گشتم چیزی نبود فقط چند تا فیرم ویر بود که به دردم نخورد. تا حالا وقتی ویندوز رو نصب می کردم خودش نصب میشد.
inspiron 1440 فکر کنم دی وی دی رام فیلیپس
الان نگاه کردم دیدم درست شده! جل الخالق!
فکر کنم کار همون فیرم ویر هاست!

EXTREME
07-04-2012, 19:08
دوستان سلام.
DVD RW SAMSUNG من درش رو که میبندم باز دوباره باز میشه.
چند تا ASUS هم داشتم که تو سوراخش کردم درست شد اما این رو به یکی از دوستان هم دادم گفت درست شد اما نشد.
گفت یه IC داره اتصال کوتاه بشه درست میشه اما نشد.
چیکار کنم درست بشه؟:40:

مشکل شما یا از کش درایو است یا کثیفی یا لحیم سردی سنسور روی برد کوچک
یا شکسته شدن یکی از زائده ها درب درایو

afshin b
02-06-2012, 19:53
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش لپتاپم رو خریدم. درایو بلوری ـش از بعد یه مدت درست کار نمیکرد. کلا هم ازش 20 بار استفاده نکردم. اوایل باید یک دی وی دی رو چند بار در بیارم و دوباره جا بزنم تا بخونه اما الان که تست کردم دیگه اصلا هیچ دیسکی رو نمیخونه.
بنظرتون راه حلی داره؟
بیشتر بلوری رام های لپتاپ که من دیدم مشکل دارن.
سپاس

amazon13
10-06-2012, 17:40
با سلام خدمت دوستان
دی وی دی رایتر من از نوع sony dru 820a هست که شش سالیه برام کار میکنه البته باهاش خیلی کم رایت کردم و بیشتر ریدشو استفاده کردم ولی دوتا مشکل داره:
1- با بعضی دی وی دی های سیلور صدای ناهنجاری تولید می کنه
2- بعضی سی دی ها رو رایت میکنه اما رید نمی کنه
مشکل از کجاس؟

EXTREME
10-06-2012, 18:26
با سلام خدمت دوستان
دی وی دی رایتر من از نوع sony dru 820a هست که شش سالیه برام کار میکنه البته باهاش خیلی کم رایت کردم و بیشتر ریدشو استفاده کردم ولی دوتا مشکل داره:
1- با بعضی دی وی دی های سیلور صدای ناهنجاری تولید می کنه
2- بعضی سی دی ها رو رایت میکنه اما رید نمی کنه
مشکل از کجاس؟
اون صدا فکر کنم منظورتون صدای موتور دیسک باشه بهتره موتور دیسک با روغن چرخ خیاطی روغنکاری بشه
برای نخوندن اون سی دی ها اول از همه فریم ویر درایوتون رو آپدیت کنید
درست نشد لنز رو با دستمال تمیز کنید و تو درایو رو یک فوت بکنید
تا اینجا اینکارارو انجام بدین نتیجه نگرفتین باید کابل فلت و پتانسیومتر چک شود درست نشد چک کردن خود اپتیک و برد اصلی به ترتیب همه مراحل رو براتون گفتم