ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك ويژه خرابي و تعميرات اپتيكال درايوها

صفحه ها : 1 2 [3]

amazon13
12-06-2012, 05:13
با سلام
دوستان این درسته که اگه از دی وی دی رایتر به عنوان read استفاده کنی لنزش ضعیف میشه؟

EXTREME
12-06-2012, 10:59
با سلام
دوستان این درسته که اگه از دی وی دی رایتر به عنوان read استفاده کنی لنزش ضعیف میشه؟
نه من همچین چیزی نشنیده بودم

alirezaaaa4
22-06-2012, 00:59
با سلام خدمت شما اساتید... من یه لپتاپ hp dv6-2170 دارم و با دی وی دی رامش مشکل دارم.... ..... می خواستم ببینم .. درست شدنی یا باید تعویض کرد..ممنون میشم راهنماییم کنید....

EXTREME
22-06-2012, 01:14
با سلام خدمت شما اساتید... من یه لپتاپ hp dv6-2170 دارم و با دی وی دی رامش مشکل دارم.... ..... می خواستم ببینم .. درست شدنی یا باید تعویض کرد..ممنون میشم راهنماییم کنید....

مشکلتون چیه ؟
گارانتی داره لپ تابتون ؟

Microsoft Windows
28-06-2012, 12:22
سلام دوستان من یه dvd writer Lite-On iHAS124 B دارم dvd هارو تا اونجاییکه زدم همشون خوب کار میکرد جدیدا cd ها رو خوب رایت نمیکنه تو cd player میزارم خش دار پخش میکنه البته روی هر cd متفاوت رایت میکنم فرق میکنه مثلا روی سونی میزنم خشدار نیست روی فینال میزن سرتاسر خشهFirmware رو هم آپدیت کردم بدتر شد بهتر نشد مشکل چیه ضعیف شده یا خراب شده ؟فکر کنم باید یکی دیگه بخرم

javadk123
08-07-2012, 15:34
سلام

اپدیت فریمور بلو ری slimtype BD E DS4E1S رو از چه سایتی بگیرم؟؟؟

لبتابم asus n53sv هست.

اپتیکال درایوم رو ویندوز میشناسه ولی وقتی دیسک میذارم داخلش اصلا انگار که نه انگار دیسک داخلش هست و کار نمیکنه...

مشکل از چی هست و ایا قابل تعمیره و هزینش چقدر میشه؟؟؟

babak2002
21-07-2012, 09:16
دوستان من یه DVD/CD Writer به مارک پایونیر و مدل DVR-218L دارم
بعضی وقت ها CD یا DVD که می ذارم یه جورایی قاط می زنه. بعد از اینکه سی دی یا دی وی دی رو گذاشتم اون رو نمی خونه ولی چراغش همین طور سبز می مونه
دکمه Eject هم که می زنم گاهی 1- 2 بار باز و بسته می شه یا تا نیمه راه میاد بعد با سرعت هر چه تمام تر بر می گرده تو دستگاه یعنی نمی شه سی دی رو خارج کرد
چند بار هم سی دی رو در اوردم توی همون سرعت بالا اما همچنان چراغش روشن بود مثل زمانی که سی دی توش باشه !!!
وقتی هم توی این حالت ری استارت کنم توی صفحه اول که تبلیغ مادربرد هست می مونه
تنها راهش اینه که باید روشن و خاموش کنم کامپیوتر رو
فریم ورش رو هم اپدیت کردم اما تاثیر نداشت
کسی از دوستان می تونه کمک کنه !!؟

Ana.Sh
02-08-2012, 13:33
با سلام خدمت همه دوستان
من یک DVD R/W دارم. چند وقتیه که هر از گاهی خوب بسته نمی شه، یعنی وقتی دسک رو قرار میدم و دکمه رو می زنم، بسته می شه و بلافاصله باز می شه و باید این کارو چند بار تکرار کنم تا بلاخره بسته شه (البته هر از گاهی این طوری میشه نه همیشه)
چند وقته که CDها رو هم نمی خونه. DVDها رو هم یکی در میون می خوند که با دیسک lens cleaner تمیزش کردم و حالا DVDها رو می خونه اما همچنان CDها رو نمی خونه.
در یک فروم خارجی دیدم یکی نوشته بود که لنز خوندن DVD از لنز خوندن CD جداست و احتمالا لنز CDش مشکل پیدا کرده و باید یه درایو جدید بخرم.
آیا این درسته و باید قید این درایو رو بزنم؟

مهندس الهه
08-08-2012, 17:16
من یه دی وی دی رایتر ایسوز خریدم
دی وی دی که تو درایو میذارم ، درایو چراغش روشن خاموش میشه و غژغژ میکنه و دی وی دی رو باز نمیکنه !!!
روی درایو هم که تو مای کامپیوتر کلیک میکنم ، سیستم هنگ میکنه و مجبور میشم دی وی دی رو دربیارم تا سیستم به حالت عادی برگرده !

کابل دیتای ساتای رایتر رو هم در آوردم و به چند سوکت دیگه رو برد وصل کردم
ولی مشکل برطرف نمیشه !

مهندس الهه
18-08-2012, 13:31
چند روز پیش دی وی دی رایتر ایسوز خریدم

امروز برای اولین بار خواستم یه دی وی دی رایت کنم
حدود 4 گیگ دیتا اد کردم تو برنامه نرو
با سرعت 8x

الان حدود 16 دقیقه س که تو یه درصد مونده
البته هنگ نکرده
انیمیشنها در حال حرکتن
ولی بالاتر از یه درصد نمیره

چراغ رایتر هم خاموشه و هیچ فعالیتی نداره

دیروز هم دو تا سی دی گذاشتم که ازشون کپی بگیرم
یه مقداری ازشون کپی شد
ولی بعدش چراغ رایتر خاموش شد و . .....

مشکل از دیسکهای منه یا از رایتر؟

EXTREME
18-08-2012, 18:36
چند روز پیش دی وی دی رایتر ایسوز خریدم

امروز برای اولین بار خواستم یه دی وی دی رایت کنم
حدود 4 گیگ دیتا اد کردم تو برنامه نرو
با سرعت 8x

الان حدود 16 دقیقه س که تو یه درصد مونده
البته هنگ نکرده
انیمیشنها در حال حرکتن
ولی بالاتر از یه درصد نمیره

چراغ رایتر هم خاموشه و هیچ فعالیتی نداره

دیروز هم دو تا سی دی گذاشتم که ازشون کپی بگیرم
یه مقداری ازشون کپی شد
ولی بعدش چراغ رایتر خاموش شد و . .....

مشکل از دیسکهای منه یا از رایتر؟

قدم اول اینه که رایتر روی یه سیستم دیگه تست بشه تا بشه نظر داد مشکل از رایتر است یا سیستم شما که در صورت مشکل هر کدوم رایتر یا سیستم هرکدوم بررسی بشن

مهندس الهه
19-08-2012, 00:27
قدم اول اینه که رایتر روی یه سیستم دیگه تست بشه تا بشه نظر داد مشکل از رایتر است یا سیستم شما که در صورت مشکل هر کدوم رایتر یا سیستم هرکدوم بررسی بشن
رایتر رو یه سیستم دیگه تست شد
باهاش یه ویندوز ایکس پی نصب شد
دوستم میگه ویندوز کندتر از معمول نصب شد

میخوام یه دی وی دی رو سیستم دوستم با همین رایتر رایت کنم
ببینم چی میشه

EXTREME
19-08-2012, 12:04
بله رو یه سیستم دیگه اگه کار کنه مشکل از طرف سیستم شماست حالا یا این مشکل از پاور سیستمون است یا مین یا اتصالات درایو رو ی سیستم خودتون یا مشکلات نرم افزاری مثل ویندوز یا ویروس

مهندس الهه
23-08-2012, 17:31
رایتر رو رو یه سیستم دیگه تست کردم و از نظر باز کردن سی دیو دی وی دی و رایت مشکلی نداشت

ویروس که کلا قضیه ش منتفیه
پاور رو هم احتمال زیاد میدم مشکلی نداشته باشه
چون باهاش گاها 4-5 تا هارد هم بالا میارم و در موقع تست رایتر هاردها از سیستم جدا هستند
کابلها هم که تازه هستند و غیر این کابلها کابلهای دیگه ای هم دارم که باهاشون تست کردم

به اتصالات ساتای برد شک دارم
چون قبلا هم برای شناسوندن هاردا به سیستم زیاد با این پورتها ور رفتم و بالاخره موفق شدم همه هاردها رو بشناسونم !

چجوری میتونم از صحت و یا خرابی پورتهای ساتای برد مطمئن بشم ؟

EXTREME
23-08-2012, 19:49
رو همه ی پورت ها ی ساتا چک کنید
کابل هم که میگین سالمه
پاور هم که سالمه
ویندوز هم که میگین سالمه و ویروسی هم نیست سیستم
تنظیمات بایوس رو هم چک کنید ببینید تنظمیات بایوس مشکلی نداره
دربایوس serail port رو اگه دارین رو حالت enable یا auto بزارین

Hamed DC
24-08-2012, 12:10
چجوری میتونم از صحت و یا خرابی پورتهای ساتای برد مطمئن بشم ؟
اگر دستگاهی روی مین دارین که به ساتا وصله و کار میکنه، اون رو به همه پورتها وصل کنید تا از سلامت بقیه پورتها هم مطمئن بشن.
مثلا اگر هارد دارین روی سیستم، همه دستگاه ها رو خارج کنید و هارد رو روی همه پورتها جابجا کنید.

مهندس الهه
24-08-2012, 17:52
رو همه ی پورت ها ی ساتا چک کنید
کابل هم که میگین سالمه
پاور هم که سالمه
ویندوز هم که میگین سالمه و ویروسی هم نیست سیستم
تنظیمات بایوس رو هم چک کنید ببینید تنظمیات بایوس مشکلی نداره
دربایوس serail port رو اگه دارین رو حالت enable یا auto بزارین

اگر دستگاهی روی مین دارین که به ساتا وصله و کار میکنه، اون رو به همه پورتها وصل کنید تا از سلامت بقیه پورتها هم مطمئن بشن.
مثلا اگر هارد دارین روی سیستم، همه دستگاه ها رو خارج کنید و هارد رو روی همه پورتها جابجا کنید.
امکان داره پورتی کار کنه ولی درست کار نکنه ؟

البته نظر خودم اینه که قطعه الکترونیکی یا کار میکنه و یا کار نمیکنه

EXTREME
24-08-2012, 22:31
بعضی اوقات تعویض پورت جواب میده

مهندس الهه
25-08-2012, 14:26
بعضی اوقات تعویض پورت جواب میده
یعنی پورت روی برد قابل تعویض و تعمیره ؟

EXTREME
25-08-2012, 19:04
یعنی پورت روی برد قابل تعویض و تعمیره ؟

اگه پورت روی برد خراب باشه بله قابل تعویضه ولی اگه همه پورت های ساتا خراب باشه و کار نکنه این دیگه از پورت نیست مشکل مینونه از چیپ جنوبی باشه

مهندس الهه
26-08-2012, 13:42
رایتر رو به پورت هارد اصلیم وصل کردم و هارد رو هم به یه پورت دیگه
هر دو کار میکنند
ویندوز رو هم از سون عوض کردم به ایکس پی
تو این ویندوز هم خواستم دی وی دی رایت کنم
تا یک درصد رایت میکنه و دیگه ادامه نمیده

و همچنین فکر میکنم رایتر کمی کنده
چون dvd برد رو کند باز کرد و لودش کمی طول کشید

خرابی پورتها منتفی شد
موضوع پاور هم که منتفیه (کاش یه پاور دیگه داشتم و باهاش تست میکردم :دی)
ویروس هم منتفی
سیستم عامل هم که عوض کردم

مشکل دیگه نمیتونه باشه ؟
یعنی رایتر رو ببرم بکوبم تو سر نمایندگیش ؟ :دی

مهندس الهه
26-08-2012, 17:27
من یکبار دیگه مشکل رو مختصرا شرح میدم
یه رایتر ایسوز خریدم

این رایتر بعضی cd و dvd ها رو باز میکنه و بعضیها رو باز نمیکنه و در بعضیها هم هنگ میکنه
نمیتونم dvd رایت کنم و بعد یک درصد دیگه رایت نمیکنه (البته این یک درصد هم عملا رایت نمیشه . dvd خام میمونه!)
پورتهای ساتای مادربرد رو تست کردم و رایتر رو روی همه پورتها تست کردم و پورتها مشکلی نداشتند
سیستم ویروس نداره
با لینوکس فدورا و ویندوز سون و ایکس هم تست کردم و مشکل پابرجا بود
رو یه سیستم دیگه رایتر رو تست کردم و هم رایت میکنه و هم cd ها و dvd ها رو باز میکنه

گزینه احتمالی آخری که مونده پاور هست
من با همین پاورم چندین هارد بالا میارم و سیستم تا 3-4 روز هم روشن میمونه

لطفا کمی در مورد احتمال خرابی پاور توضیح بدید
یعنی ممکنه من این همه کار از پاور بکشم و پاور فقط با رایتر مشکل داشته باشه ؟
چجوری؟

مهندس الهه
28-08-2012, 18:36
155 تومن دادم و یه پاور گرین مدل gp 78 ( بقیه ش یادم نمیاد ) گرفتم
مشکل حل شد

با تشکر از راهنمائیهای اساتید

dashyasin
27-11-2012, 10:09
این مسئله به علت support نشدن بعضی Region code ها توسط Firm ware درایو است . که با update کردن Firm ware درایو مربوطه مشکل حل میشود.

حالا چطور میشه فریم ویر رو آپدیت کرد
:hmm: :hmm:

:hmm:

EXTREME
27-11-2012, 12:07
حالا چطور میشه فریم ویر رو آپدیت کرد
:hmm: :hmm:

:hmm:

از این سایت ها برای آپدیت فریم ویر درایو هاتون استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک فایل نصبی است اجراش میکنید و ریست میکنید سیستم رو و آپدیت میشه

Microsoft Windows
04-12-2012, 01:30
سلام دوستان من یه دی وی دی رایتر سامسونگ با مشخصات SH-S243D خریدم که وقتی باهاش رایت میکنم بعضی از دی وی دی ها رو خراب میکنه جالبه یه دی وی دی رایتر لایت آن 5 ساله دارم که نسبتاخرابه ولی اون دی وی دی هایی که سامسونگ نمیتونه رایت کنه این رایت میکنه مشکل اینجاست که برای این سامسونگه آپدیت ریمور جدیدی وجود نداره که مشکلاتش رو رفع کنه حالا نظرتون در این باره چیه؟ چیکار کنم ببرم پس بدم یا راه حلی براش هست؟
به این دو تست نگاه کنید یک dvd و دو رایتر چرا این همه فرق میکنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
04-12-2012, 01:36
رایتر رو روی یک سیستم دیگه تست کنید و با نرم افزارهای مختلف در سرعت کمتر هم تست کنید فریم ویر هم که نداره اگه بازم دی وی دی هارو خراب میکرد بیشتر مینونه از اپتیک باشه این مشکل

Microsoft Windows
04-12-2012, 01:56
فردا پس فردا تست میکنم
ولی یه چیزی چطور ممکنه از این دو dvd writer که دارم اونی که خرابه بهتر از اونی که سالمه عمل کنه.جای پورت ها رو هم عوض کردم حتی کابل رو هم عوض کردم احتمالا اونی که شما میگی درسته و از اپتیک باشه.

nazari_negar
09-01-2013, 18:53
با سلام خدمت دوستان يه دي وي دي رايتر سوني به سيستمم اضافه كردم ولي باعث ميشه سيستم من بالا نياد بنظر شما ايراد از چي ميتونه باشه دي وي دي رو تست كردم مشكلي نداره

EXTREME
10-01-2013, 18:00
با سلام خدمت دوستان يه دي وي دي رايتر سوني به سيستمم اضافه كردم ولي باعث ميشه سيستم من بالا نياد بنظر شما ايراد از چي ميتونه باشه دي وي دي رو تست كردم مشكلي نداره

یا رایتر مشکل داره باید روی یک سیستم دیگه تست بشه یا پاور داره مشکل ایجاد میکنه باید با یک پاور دیگه تست کنید یا اینکه تداخل وجود داره کابل ها و اتصالات رایتر رو چک کنید یک کانکتور برق دیگه بزنید و حای کابل دیتا رو هم عوض کنید

koroosh_kabir
11-01-2013, 11:15
سلام
دو تا رایتر بلوری دارم که اپتیکشون ضعیف شده( وسط رایت میسوزونه). کسی هست که اپتیک فروشی داشته باشه یا جایی رو سراغ داشته باشه برای تعمیر بفرستم؟ ممنون.
مدل:pioneer bdr-s05xlb
ممنون.

starstarmaryam
14-01-2013, 16:04
سلام
من لب تاب asus دارم وقتی cd و dvd رو باهاش رایت میزنم وقتی که دوباره می خوام با لب تابم بازش کنم cd رو به صورت خام نشون میده و dvd رو هم نمیشناسه در صورتی که اول به صورت خام شناخته بود و منم رایت زده بودم! آیا راه حلی برای این مشکل هست؟

EXTREME
14-01-2013, 19:53
اگه سی دی و دی وی دی سالم باشه
ویندوز رو یک دور عوض کنید و با نرم افزارهای دیگه هم تست کنیدوبا سرعت های مختلف
درست نشد باید درایو بررسی بشه

nimaking2005
30-01-2013, 19:18
سلام
من یک dvd writer سونی روی کامپیوترم دارم که وقتی cd یا dvd داخلش میذارم سیستم هنگ میکنه و صفحه ابی ظاهر میشه
اگرم اجرا کنه خیلی به سختی هست

تازه خریدم گارانتی هم نداره!!

می فرمایید چه کار کنم؟

EXTREME
30-01-2013, 21:06
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و اتصالات رایتر رو چک کرده و جای کابلشو هم عوض کنید درست نشد رایتر رو روی سیستم دیکری تست کنید ببینید بازم همینطوری است یا نه

m.b.z
31-01-2013, 11:55
سلام
دو تا رایتر بلوری دارم که اپتیکشون ضعیف شده( وسط رایت میسوزونه). کسی هست که اپتیک فروشی داشته باشه یا جایی رو سراغ داشته باشه برای تعمیر بفرستم؟ ممنون.
مدل:pioneer bdr-s05xlb
ممنون.
یه تماس با سریر بگیر
اگر گارانتی هم داشته باشه که بهتره
در غیر اینصورت یه مبلغی میگیرن و اپتیک رو عوض میکنن

armin_punisher6
31-01-2013, 12:09
یه اشتباهی کرده بودم و روی لنز دی وی دی رایتر لپ تاپم اسپری خشک زدم و حالا خیلی از دی وی دی ها و سی دی هارو اجرا نمیکنه.چی کار باید بکنم؟

EXTREME
31-01-2013, 14:09
یه اشتباهی کرده بودم و روی لنز دی وی دی رایتر لپ تاپم اسپری خشک زدم و حالا خیلی از دی وی دی ها و سی دی هارو اجرا نمیکنه.چی کار باید بکنم؟

یک بار با یک دستمال نرم و لطیف مثل دستمال عینک روی لنز رو تمیز کنید و دوباره تست کنید

armin_punisher6
31-01-2013, 15:17
یک بار با یک دستمال نرم و لطیف مثل دستمال عینک روی لنز رو تمیز کنید و دوباره تست کنید
الان کردم ولی درست نشد.

EXTREME
31-01-2013, 16:06
الان کردم ولی درست نشد.

با الکل سفید هم تست کنید ببینید درست میشه یا نه
لنز رو با دست لمس نکنید

mohsenjxj
11-02-2013, 20:13
سلام وقتی میخوام با لب تابم یه dvd رایت کنم پیام زیر را میده چیکار کنم؟

EXTREME
11-02-2013, 21:53
سلام وقتی میخوام با لب تابم یه dvd رایت کنم پیام زیر را میده چیکار کنم؟

دی وی دی خام میزارین یا کنار اطلاعات دیگه دی وی دی میخواین رایت کنید ؟
با نرم افزار nero هم تست کردین ؟

mohsenjxj
11-02-2013, 23:34
دی وی دی خام میزارین یا کنار اطلاعات دیگه دی وی دی میخواین رایت کنید ؟
با نرم افزار nero هم تست کردین ؟

تا حالا سه تا dvd خام گذاشتم و سه تاش را هم خطا داده و انداخته بیرون. با nero امتحان نکردم ولی با برنامه power2go که ارجینال روی لب تاب نصب هست امتحان کردم و بازهم رایت نکرد و خطا داد. نمیدونم چیکار باید بکنم:n27:

EXTREME
12-02-2013, 00:05
تا حالا سه تا dvd خام گذاشتم و سه تاش را هم خطا داده و انداخته بیرون. با nero امتحان نکردم ولی با برنامه power2go که ارجینال روی لب تاب نصب هست امتحان کردم و بازهم رایت نکرد و خطا داد. نمیدونم چیکار باید بکنم:n27:

با nero express هم تست کنید

اگه درست نشد ویندوز رو عوض کنید با تعویض ویندوز هم درست نشد خود درایو باید بررسی بشه

arbel
14-03-2013, 23:47
من یک دی وی دی رایتر hp1135 با اینترفیس آی دی ای دارم که همیشه برای خوندن هرنوع دیسکی سرعت پایینی داشت.گاهی وقتا هم بعضی دی وی دی ها یا سی د ها رو نمیخوند.امروز دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه.با اینکه سیستم دی وی دی رایترم رو شناسایی میکنه اما دی وی دی رایترم هیچ دیسکی رو نمیخونه.لطفا بهم بگید مشکلش از کجاست و چطوری حل میشه؟ با تشکر

EXTREME
15-03-2013, 17:27
من یک دی وی دی رایتر hp1135 با اینترفیس آی دی ای دارم که همیشه برای خوندن هرنوع دیسکی سرعت پایینی داشت.گاهی وقتا هم بعضی دی وی دی ها یا سی د ها رو نمیخوند.امروز دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه.با اینکه سیستم دی وی دی رایترم رو شناسایی میکنه اما دی وی دی رایترم هیچ دیسکی رو نمیخونه.لطفا بهم بگید مشکلش از کجاست و چطوری حل میشه؟ با تشکر

علت های زیادی داره
اول از همه فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و درایو رو باز کنید و لنز درایو رو با دستمال نرم تمیز کنید و توی درایو رو فوت کنید و دوباره تست کنید

m.b.z
29-04-2013, 22:50
سلام
قبل از عید یک عدد رایتر sony DRU-880s خریدم
ولی متاسفانه در رایت کردن DVD9 دچار مشکل شد و بردم ایران رهجوو یکدونه نو به هم دادم
امروز بعد از رایت 15 تا DVD9 وقتی سیستم رو خاموش کردم وقتی دوباره اومدم برای رایت
مشکل که رایتر قبلی داشت مجددا اتفاق افتاد
موقع رایت با نرو خطای Power Calibration errors میده
وقتی هم که خطار نمیده وسط رایت میسوزونه
واقعا رفته روی اعصایم، قبلی هم 4-5 تا سوزونده بود این یکی هم همینطور
کسی میدونه این خطا برای چیه ؟
و چیکار باید بکنم تا این خطا ایجاد نشه
فردا باز باید برم ایران رهجو:n28:
بعد از Piooner و Plextor چشمون به جمال سونی هم منور شد

EXTREME
30-04-2013, 00:25
سلام
قبل از عید یک عدد رایتر sony DRU-880s خریدم
ولی متاسفانه در رایت کردن DVD9 دچار مشکل شد و بردم ایران رهجوو یکدونه نو به هم دادم
امروز بعد از رایت 15 تا DVD9 وقتی سیستم رو خاموش کردم وقتی دوباره اومدم برای رایت
مشکل که رایتر قبلی داشت مجددا اتفاق افتاد
موقع رایت با نرو خطای Power Calibration errors میده
وقتی هم که خطار نمیده وسط رایت میسوزونه
واقعا رفته روی اعصایم، قبلی هم 4-5 تا سوزونده بود این یکی هم همینطور
کسی میدونه این خطا برای چیه ؟
و چیکار باید بکنم تا این خطا ایجاد نشه
فردا باز باید برم ایران رهجو:n28:
بعد از Piooner و Plextor چشمون به جمال سونی هم منور شد

قبل از اینکه ببرید چک کنید رایتر روی یک سیستم دیگه هم همینطوریه ؟

m.b.z
30-04-2013, 01:13
قبل از اینکه ببرید چک کنید رایتر روی یک سیستم دیگه هم همینطوریه ؟
روی یه سیستم دیگه با Imageburne تست کردم و بازم همون خطایی که نرو میداد میده
W 02:05:05 Set L0 Data Zone Capacity Failed! - Reason: Power Calibration Area Error
ایران رهجو لازم شدم
ولی کلا رایترهای جدید خیلی بد در اومدن

mojtaba.esparham
04-07-2013, 14:01
من هر سی دی یا دی وی دی که رو لپ تاپم میذارم نمیخونش. یه خورده درایو کار میکنه و بعد انگار که درایرو خالی باشه...!
لپ تاپم لنوو تینک پده و سه ماه بیشتر کار نکرده. کلا شاید 10 بار توش سی دی نذاشتم.
مشکلش چیه؟ فیرم ویرشو هم آپدیت کردم.

EXTREME
04-07-2013, 14:36
من هر سی دی یا دی وی دی که رو لپ تاپم میذارم نمیخونش. یه خورده درایو کار میکنه و بعد انگار که درایرو خالی باشه...!
لپ تاپم لنوو تینک پده و سه ماه بیشتر کار نکرده. کلا شاید 10 بار توش سی دی نذاشتم.
مشکلش چیه؟ فیرم ویرشو هم آپدیت کردم.

فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد گارانتی داره لپ تاب بفرستین گارانتی

salahaddin2324
18-07-2013, 22:45
سلام
من یه مشکلی عجیبی پیدا کرده ام
نمی دونم اینجا درسته که سوال رو می پرسم یا نه؟
من با دو تا از دی وی دی رایترها می تونم دی وی دی رایت کنم و مشکلی در خوندن آنها ندارم چه با کامپیوتر خودم چه با کامپیوتر دیگر یا دی وی دی پلایر
ولی وقتی سی دی رایت می کنم علیرغم توجه به همه پارامترهای نظیر سرعت و ... باز وقتی رایت کامل شد می خام تست کنم سی دی رو حتی کامپیوتر خودم هم نمی خونه یا کامپیوتر دیگه یا سی دی پلایر هیچ کدام نمی خونند
درحالیکه هنگام رایت هیچ مشکلی نمیگیره چه با نروnero یا ultra iso یا ashampoo همه رو امتحان کردم برای سی دی این مشکل وجود دارد ولی برای دی وی دی هیچ مشکلی ندارم
مشکل چیه سخت افزاریه یا نرم افزاری
آخه چند بار ویندوز رو هم عوض کردم از ایکس پی به سون و هشت همش همینجوریه

EXTREME
18-07-2013, 23:07
سلام
من یه مشکلی عجیبی پیدا کرده ام
نمی دونم اینجا درسته که سوال رو می پرسم یا نه؟
من با دو تا از دی وی دی رایترها می تونم دی وی دی رایت کنم و مشکلی در خوندن آنها ندارم چه با کامپیوتر خودم چه با کامپیوتر دیگر یا دی وی دی پلایر
ولی وقتی سی دی رایت می کنم علیرغم توجه به همه پارامترهای نظیر سرعت و ... باز وقتی رایت کامل شد می خام تست کنم سی دی رو حتی کامپیوتر خودم هم نمی خونه یا کامپیوتر دیگه یا سی دی پلایر هیچ کدام نمی خونند
درحالیکه هنگام رایت هیچ مشکلی نمیگیره چه با نروnero یا ultra iso یا ashampoo همه رو امتحان کردم برای سی دی این مشکل وجود دارد ولی برای دی وی دی هیچ مشکلی ندارم
مشکل چیه سخت افزاریه یا نرم افزاری
آخه چند بار ویندوز رو هم عوض کردم از ایکس پی به سون و هشت همش همینجوریه

رایترتون روی یک سیستم دیگه هم تست کردین با رایت سی دی باز مشکل داشت ؟

salahaddin2324
25-07-2013, 22:43
سلام
آره امروز امتحان کردم
تازه یه رایتر تازه هم آوردم باز همینجوریه
ولی رایتر رو بردم روی یه سیستم دیگه انجوری نیست

s=h=h
28-07-2013, 12:52
هاردم روشن میشه ولی شناسایی نمیه چی کار کنم:n28:

EXTREME
28-07-2013, 14:09
هاردم روشن میشه ولی شناسایی نمیه چی کار کنم:n28:

تو بایوس دیتکت نمیشه ؟

موتور هارد کار میکنه ؟
هارد ساتا است یا ide ؟

EXTREME
28-07-2013, 14:09
سلام
آره امروز امتحان کردم
تازه یه رایتر تازه هم آوردم باز همینجوریه
ولی رایتر رو بردم روی یه سیستم دیگه انجوری نیست

با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و بایوس مین رو دیفالت کنید و دوباره تست کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید

abolfazl_gallant
06-08-2013, 17:24
سلام دوستان من یه DVD RW sony optirac دارم امروز که پی سی رو روشن کردم اصلا کار نمیکرد اصلا پی سی نمیشناخت بعدم یه بوی سوختگی میداد میشه تعمیرش کرد دو ماه هست گرفتم

EXTREME
06-08-2013, 17:45
سلام دوستان من یه DVD RW sony optirac دارم امروز که پی سی رو روشن کردم اصلا کار نمیکرد اصلا پی سی نمیشناخت بعدم یه بوی سوختگی میداد میشه تعمیرش کرد دو ماه هست گرفتم

تو بایوس هم دیتکت نمیشه ؟

abolfazl_gallant
06-08-2013, 17:51
تو بایوس هم دیتکت نمیشه ؟

نه تا بایوس هم کار نمیکنه :n03:

اینم بگم برقش مستقیم نیست تبدیل زدم فقط روز قبلش یه دی وی دی رایتر دگ رو نصب کردم بعد دوباره اینو گذاشتم

EXTREME
06-08-2013, 20:57
نه تا بایوس هم کار نمیکنه :n03:

اینم بگم برقش مستقیم نیست تبدیل زدم فقط روز قبلش یه دی وی دی رایتر دگ رو نصب کردم بعد دوباره اینو گذاشتم

بهتره با یک تبدیل برق دیگه هم تست کنید و با برق مستقیم ساتا هم تست کنید
درست نشد رایتر رو روی یک سیستم دیگه با یک پاور دیگه تست کنید
برای رایتر ساتا در بایوس تنظیمات بایوس هم میتونه باعث این مشکل بشه اگر گزینه مربوط به ساتا رو در بایوس فعال کنید مثلا گزینه ای مثل serial ata
اگه با همه اینکارا درست نشد میتونه برد رایتر مشکل داشته باشه

ehsan_iace
26-08-2013, 15:35
من یک دی وی دی رایتر دارم که cd , dvd را میخونه ولی دیگه نمیتونه رایت کنه یعنی حتی 1٪ هم مرحله رایت جلو نمیره! (بکس و باد میکنه و زور میزنه ولی رایت نمی‌کنه)
تعمیر میشه یا باید عوض‌اش کنم!

samaneheydarian
06-09-2013, 23:41
دوستان عزيز . پس از تقاضاي عده زيادي از شما و قولي كه داده بودم
سلسله تاپيك هاي خرابي و رفع مشكلات رو ايجاد ميكنم.
در اين تاپيك مثل تاپيك خرابي و تعميرات هاردديسك
در مورد مشكلات اپتيكال درايو ها و روش هاي حل اين مشكلات بحث ميشه
پس لطف كنين مشكلات اپتيكال درايو ها رو در اينجا بگين
البته در مورد خود اپتيكال درايو ها و اطلاعات كلي اونها هم تا حد رفع نياز بحث ميشه
اميدوارم كه مثل تاپيك هاردديسك به لطف خدا و كمك شما دوستان موفق باشه

سلام دوستان
به مشکل بزرگی برخوردم . لطفا کمکم کنید
من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم که همین 2 ساعت پیش وقتی بازش کردم دیدم فایلاشو نشون نمیده
در صورتی که حجمش پره و نشون میده که 240 مگ اطلاعات داره و تو دیوایس منسجر هم نشونش میده و از طریق سرچ هم اطلاعاتشو میاره ولی وقتی بازش میکنم خالیه
چجوری میتونم بیارمش؟
در واقع وقتی بازش میکردم یه فولدر به اسم خودم بود و بقیه فولدر ها داخل اون فولدر بود که الان اون فولدر اصلی نیست
از طریق سرچ فولدراش میاد
اسکن هم کردم باز فرقی نکرد
در واقع آیکونش تو my computer میاد و تو device manager هم برچسب زده شده و اطلاعاتش هم از طریق search میاد ولی توشو که باز میکنم میزنه empty
اطلاعات مهمی توش دارم لطفا سریعا بهم کمک کنید
ممنون
:n03:

EXTREME
07-09-2013, 09:11
من یک دی وی دی رایتر دارم که cd , dvd را میخونه ولی دیگه نمیتونه رایت کنه یعنی حتی 1٪ هم مرحله رایت جلو نمیره! (بکس و باد میکنه و زور میزنه ولی رایت نمی‌کنه)
تعمیر میشه یا باید عوض‌اش کنم!

اول ویندوز رو عوض کنید درست نشد رایتر رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم مشکل داشت یا مشکل از اپتیک رایتر است یا مشکل از پتانسیومتر است که باید تنظیم بشه

reza_3722
07-09-2013, 09:31
رایترم که زیادم ازش استفاده نمیکردم مشکل پیدا کرده!
چند روزه که گاهی خود به خود باز میشه، از دیروزم دکمه ی روی درایو از کار افتاده
اما از ویندوز میشه اجکت و کلوز کردش
لطفا راهنمایی بفرمایید

ehsan_iace
07-09-2013, 10:36
اول ویندوز رو عوض کنید درست نشد رایتر رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم مشکل داشت یا مشکل از اپتیک رایتر است یا مشکل از پتانسیومتر است که باید تنظیم بشه

ممنون از پاسخ‌تان

پتانسیومتر جزو رایتره است یا جزو قطعات داخل کیس است؟

EXTREME
07-09-2013, 10:54
ممنون از پاسخ‌تان

پتانسیومتر جزو رایتره است یا جزو قطعات داخل کیس است؟

مربوط به رایتر است پیچش کنار لنز است البته تو دی وی دی رایترها معمولا دو تاست یکی مربوط به سی دی است یکی مربوط به دی وی دی

EXTREME
07-09-2013, 10:55
رایترم که زیادم ازش استفاده نمیکردم مشکل پیدا کرده!
چند روزه که گاهی خود به خود باز میشه، از دیروزم دکمه ی روی درایو از کار افتاده
اما از ویندوز میشه اجکت و کلوز کردش
لطفا راهنمایی بفرمایید

خود به خود باز شدن درایو هم میتونه از ویروس باشه هم از نوسان برق و پاور سیستم اگه مشکل از این موارد نبود میمونه خود رایتر که یا از کش جلوی رایتر است یا برآمدگی سمت چپ روی درب بالایی درایو شکسته یا از لحیم سردی و کثیفی سنسور روی برد کوچک میباشد

reza_3722
07-09-2013, 11:32
خود به خود باز شدن درایو هم میتونه از ویروس باشه هم از نوسان برق و پاور سیستم اگه مشکل از این موارد نبود میمونه خود رایتر که یا از کش جلوی رایتر است یا برآمدگی سمت چپ روی درب بالایی درایو شکسته یا از لحیم سردی و کثیفی سنسور روی برد کوچک میباشد

من بجز این دوتا درایو دیگه هم دارم که مشکلی ندارن، اگه ویروس یا نوسان پاور باشه باید رو اونها هم تاثیر بزاره، درسته؟
بازش کنم بدم سرویس؟

EXTREME
07-09-2013, 13:11
من بجز این دوتا درایو دیگه هم دارم که مشکلی ندارن، اگه ویروس یا نوسان پاور باشه باید رو اونها هم تاثیر بزاره، درسته؟
بازش کنم بدم سرویس؟

بله پس رایتر مشکل داره و مشکل از همون مواردی است که گفتم اگه خودتون نمیتونید انجام بدین رایتر رو بدین بیرون

aariana
19-09-2013, 13:01
از دوستان کسی دی وی دی رایتر بلو ری سراغ نداره
بردش و اپتیکشو برای کار الکترونیک لازم دارم

aariana
20-09-2013, 14:07
جدن کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

silverbios
27-11-2013, 22:21
سلام
اول اینکه!
من یه دی وی دی رایتر ایسوس تازه خریدم!
که تقریبا تا دوهفته پیش همه چی اوکی بود ولی از اون به بعد هرکار میکنم دی وی دی هایی که باهاش رایت کردمو و دیدم رو الان توش نمیخونه!
و وقتی میزارم داخلش تو سیستم حجم دی وی دی رو میزنه 702 مگ!!!(وین 7 دارم!)
اومدم فریمورشو اپدیت کنم ولی چیزی ندیدم!:(
asus
SDRW-08D2S-U

Ali_Best
24-02-2014, 23:12
سلام

یه دی وی دی رایتر پایونیر از حدود 6 سال پیش دارم
مشکلی که داره:

کلید باز شدنشو که میزنی بیرون نمیاد. یا بعد از چندین بار زدن بیرون میاد
گاهی هم یه حالتیه که انگار بد دیسک ها رو میشناسه

به فنا رفته؟ یا قبل حله؟
شنیدم فایده نداره

mk_barsa
11-03-2014, 14:09
با سلام و تشکر جهت ایجاد این تاپیک خدمت دوستان.من ی دی وی دی رایتر ال جی دارم ی 3/4 ماهی میشد ک سیستممو روشن نکرده بودم اما الان ک روشن کردمو دی وی دی رو در رایتر قرار میدهم کلا دی وی دیهای سیستمی و نرم افزاریو میخونه اما دی وی دی های فیلم و یا دی وی دی هاییو ک خودم قبلا رایت کردمو نمیخونه.دی وی دی خامو هم نمیخونه.نمیدونم باید چیکار کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین
:n13:

mk_barsa
11-03-2014, 17:58
با سلام خدمت دوستان.من ی دی وی دی رایتر ال جی دارم ی 3/4 ماهی میشد ک سیستممو روشن نکرده بودم اما الان ک روشن کردمو دی وی دی رو در رایتر قرار میدهم کلا دی وی دیهای سیستمی و نرم افزاریو میخونه اما دی وی دی های فیلم و یا دی وی دی هاییو ک خودم قبلا رایت کردمو نمیخونه.دی وی دی خامو هم نمیخونه.نمیدونم باید چیکار کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین:n13:

mohsenjxj
26-03-2014, 22:14
سلام من وقتی لب تاب رو روشن میکردم (مدل لب تاب asus n56vv هست ) موقع بالا اومدن دوبار چراغ dvd رایترش پشت سر هم روشن میشد و صدای خوندن cd را میداد ( حتی وقتی cd il داخلش نیست ) که بنظر من یبارش اضافه بود و اینکه وقتی داخل ویندوز فلش را به لب تاب وصل می کنم صدای خوندن هد dvd رایتر میاد و چراغش روشن خاموش میشه حتی اگه cd هم توش نباشه. وقتی دیدم ورژن 202 بایوس را تو سایت asus جدیدا قرار داده بایوس این لب تاب رو از 201 به 202 آپدیت کردم و نمیدونم دقیقا کل تغییرات ورژن 202 چی هست ولی اینو میدونم که وقتی لب تاب رو روشن یا ریستارت میکنم دیگه اون صدای خوندن هد dvd رایتر 2 بار نمیاد و فقط یبار شده و فکر کنم این همون حالت طبیعی هست که باید باشه ولی هنوز داخل ویندوز وقتی فلش را به لب تاب وصل میکنم همون صدای خوندن هد را میده.
مشکل اول که همون یبار اضافه روشن شدن چراخ dvd رایتر که ممکنه در طول عمر هد درایور رایتر تاثیر داشته باشه با به روز کردن بایوس به ورژن 202 برطرف شد.
ولی درمورد مشکل دوم که موقع روشن شدن سیستم ، ریستارت ، بیرون اومدن از حات sleep یا حتی وصل کردن فلش مموری و یا حتی عجیب تر باز کردن فایل های صوتی یا تصویری با windows media player این صدا رو میده اتفاق میفته اگه راه حلی دارید بفرمایید تا انشاا... حلش کنیم.

HP probook 4520s
14-05-2014, 14:09
سلام من یه لپ تاپ hp دارم(مدل ۴۵۲۰).چند وقت پیش دو تا وی دی دی باهاش رایت کردم ولی از اون به بعد دیگه نه هیچ سی دی و نه هیچ دی وی دی رو نمیخونه.وقتی درایو رو داخل میزارم شروع به خوندن میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه و میگه درایو خالی است.
میشه یه نفر بگه مشکل از کجاشه؟ممکنه لنزش سوخته باشه؟
ممنون.

mortezashah68
30-06-2014, 11:39
يه سوال. من از تبديل ide به ساتا واس دي وي دي رايترم استفاده كردم اما ويندوز درايور دي وي دي رو نشناخته !مشكل كجاست؟

EXTREME
30-06-2014, 14:18
يه سوال. من از تبديل ide به ساتا واس دي وي دي رايترم استفاده كردم اما ويندوز درايور دي وي دي رو نشناخته !مشكل كجاست؟

برقشو هم وصل کردید؟

اگه وصل شده و بازم نمیشناسه یک عکس از disk managment بدید

ke2010moha
11-07-2014, 20:59
با سلام. من یه لپتاپ ایسوس دارم که درایور دی وی دیش Matshita uj8a0asw هست. قبلا که ویندوز 7 روش بود با رایت سی دی و دی وی دی مشکلی نداشت.اما الآن که ویندوز 8 روش ریختم دی وی دی رو راحت رایت می کنه اما سی دی رو که می خوام رایت کنم ارور power calibration error میده.هر سی دی رو هم امتحان کردم همینطور بود. اگه ممکنه راهنمایی کنین تا مشکلش رو حل کنم.

EXTREME
11-07-2014, 21:46
با سلام. من یه لپتاپ ایسوس دارم که درایور دی وی دیش Matshita uj8a0asw هست. قبلا که ویندوز 7 روش بود با رایت سی دی و دی وی دی مشکلی نداشت.اما الآن که ویندوز 8 روش ریختم دی وی دی رو راحت رایت می کنه اما سی دی رو که می خوام رایت کنم ارور power calibration error میده.هر سی دی رو هم امتحان کردم همینطور بود. اگه ممکنه راهنمایی کنین تا مشکلش رو حل کنم.

دوباره ویندزو سون نصب کنید اگه این مشکل رو نداشتید یا مشکل میتونه از ویندوز 8 تون است یا نرم افزار رایتتون با نرم افزارهای رایت دیگه هم تست کنید

از طریق ویندوز هم نمیتونید تو سی دی رایت کنید ؟

ke2010moha
11-07-2014, 23:57
با هر نرم افزاری که می خواستم رایت کنم همین پیغام رو میداد. با رایت خود ویندوز هم وقتی cd رو میذارم روش پیغام میده که like usb drive یا cd player رو انتخاب کنم وقتی like usb رو انتخاب می کنم می خواد فرمت کنه سی دی رو اما آخرش پیغام می ده unable to format. هر ویندوز 8 یا 8.1 که نصب کردم هم همینطور بود.ویندوز 7 هم که قبلا نصب می کردم بعضی وقتها همین مشکل رو داشتم. آیا ممکنه مشکل از فیرم ویر باشه و با آپدیت فیرم ویر درست بشه؟ فیرم ویر رو کجا باید دانلود کنم؟ چون هرچی سرچ زدم مخصوص این مدل پیدا نکردم. اگه ممکنه یه کمکی کنین. خیلی لازم دارم. ممنون

EXTREME
12-07-2014, 12:44
با هر نرم افزاری که می خواستم رایت کنم همین پیغام رو میداد. با رایت خود ویندوز هم وقتی cd رو میذارم روش پیغام میده که like usb drive یا cd player رو انتخاب کنم وقتی like usb رو انتخاب می کنم می خواد فرمت کنه سی دی رو اما آخرش پیغام می ده unable to format. هر ویندوز 8 یا 8.1 که نصب کردم هم همینطور بود.ویندوز 7 هم که قبلا نصب می کردم بعضی وقتها همین مشکل رو داشتم. آیا ممکنه مشکل از فیرم ویر باشه و با آپدیت فیرم ویر درست بشه؟ فیرم ویر رو کجا باید دانلود کنم؟ چون هرچی سرچ زدم مخصوص این مدل پیدا نکردم. اگه ممکنه یه کمکی کنین. خیلی لازم دارم. ممنون

اگه تو ویندوز سون هم این مورد بوده پس فریم ویر رو آپدیت کنید درست نشد درایو رو باز کنید لنز رو تمیز کنید و یک خاک گیری بکنید
درست نشد بگید

ke2010moha
15-07-2014, 01:31
خوب از کجا فیرم ویر رو گیر بیارم؟ مدل دی وی دی رایترم هم Matshita uj8a0asw هست. هر چی گشتم فیرم ویر براش پیدا نکردم. اگه جایی بلدین که میشه فیرم ویر رو گیر بیارم لطفا کمک کنین. ممنون

EXTREME
15-07-2014, 08:38

این دو سایت رو ببینید نبود تو گوگل مدل درایو جلوش فریم ویر رو سرچ کنید ببینید چیزی پیدا میشه یا نه

gigi_alex
23-07-2014, 13:00
درود
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم .
تقریبا 1 ساله بعضی از دی وی دی هارو خالی نشون میده . حجم دی وی دی میزنه 7.99 ترابایت .
الان یه دی وی دی رایتر ایسوس خریدم بازم همین مشکل هست .
روی سیستم دیگه میزارم بدون مشکل محتویات نشون میده و حجم رو هم کاملا عادی 4.38 گیگ میزنه .

مشکل چیه ؟؟

sony RW DRU-820a
asus DRW-24d3st

EXTREME
23-07-2014, 13:30
درود
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم .
تقریبا 1 ساله بعضی از دی وی دی هارو خالی نشون میده . حجم دی وی دی میزنه 7.99 ترابایت .
الان یه دی وی دی رایتر ایسوس خریدم بازم همین مشکل هست .
روی سیستم دیگه میزارم بدون مشکل محتویات نشون میده و حجم رو هم کاملا عادی 4.38 گیگ میزنه .

مشکل چیه ؟؟

sony RW DRU-820a
asus DRW-24d3st

من فکر کنم مشکل شما بیشتر نرم افزاری است و میتونه از ویندوز باشه

gigi_alex
23-07-2014, 14:06
من فکر کنم مشکل شما بیشتر نرم افزاری است و میتونه از ویندوز باشه

تو این 1 سال 10 بار ویندوز عوض کردم . هیچ تغییری نکرده . حتی ویندوزی که الان نصب هست رو سیستم دیگه نصب کردم اونجا دی وی دی درست میشناسه .

EXTREME
23-07-2014, 14:10
تو این 1 سال 10 بار ویندوز عوض کردم . هیچ تغییری نکرده . حتی ویندوزی که الان نصب هست رو سیستم دیگه نصب کردم اونجا دی وی دی درست میشناسه .

اتصالات رایتر و پاور رو هم بررسی کنید چیز دیگه ای نمیمونه

بایوس مین ر و هم آپدیت و سپس دیفالت کنید

reza_khoshtip
03-09-2014, 22:30
سلام
من رو سیستمم 2 تا دی وی دی رایتر دارم که یکیش سامسونگ با کابل ساتا و اون یکی پلکستور با کابل آی دی ای هستش,چند روز پیش کابلهای دی وی دی رایتر سامسونگ رو کشیدم و امروز که وصل کردم دی وی دی رایتر تو بایوس شناسایی میشه ولی هنگام بالا آمدن تو لوگوی ویندوز میمونه و بعد از چند ثانیه سیستم ریستارت میشه و وقتی هم کابلهای رایتر رو قطع میکنم ویندوز بدون مشکل بالا میاد
باطری مادربورد رو درآوردم و دوباره جا زدم ولی همچنان مشکل پابرجاست
ویندوز هم 8.1 هستش
رایتر سامسونگ هم سی دی و هم دی وی دی رو میخونه ولی درش باز نمیشه که تسمشو شستم و ریل رو هم تمیز و روغنکاری کردم ولی درست نشد
پلکستور به راحتی دی وی دی رو میخونه ولی سی دی رو وقتی میزام یه حالتی که انگار داره بکسو باد میکنه دست میده و نمیخونه و مدلشم PX-751A هستش

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

EXTREME
04-09-2014, 08:54
سلام
من رو سیستمم 2 تا دی وی دی رایتر دارم که یکیش سامسونگ با کابل ساتا و اون یکی پلکستور با کابل آی دی ای هستش,چند روز پیش کابلهای دی وی دی رایتر سامسونگ رو کشیدم و امروز که وصل کردم دی وی دی رایتر تو بایوس شناسایی میشه ولی هنگام بالا آمدن تو لوگوی ویندوز میمونه و بعد از چند ثانیه سیستم ریستارت میشه و وقتی هم کابلهای رایتر رو قطع میکنم ویندوز بدون مشکل بالا میاد
باطری مادربورد رو درآوردم و دوباره جا زدم ولی همچنان مشکل پابرجاست
ویندوز هم 8.1 هستش
رایتر سامسونگ هم سی دی و هم دی وی دی رو میخونه ولی درش باز نمیشه که تسمشو شستم و ریل رو هم تمیز و روغنکاری کردم ولی درست نشد
پلکستور به راحتی دی وی دی رو میخونه ولی سی دی رو وقتی میزام یه حالتی که انگار داره بکسو باد میکنه دست میده و نمیخونه و مدلشم PX-751A هستش

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اون درایو که درش باز نمیشه اگه دکمه اجکتش درست باشه وتمیز باشه و چرخ دنده ها ی جلویی و ریل هم تمیز باشه و شکستگی توش نباشه باید تمسه جلویی کلا عوض بشه

برای رایتر سامسوتگ اتصالات رایتر رو به طور کامل چک کنید با یک کابل دیتا دیگه تست کنید جاشو روی مین عوض کنید و کابل برق و تبدیل برق ساتا در صورت استفاده رو هم به طور کامل تست کنید درست نشد ابتدا رایتر روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه بازم همینطوری بود مشکل از رایتر است احتمال داره ایراد از بردش باشه اون صدا هم مربوط به موتور دیسک رایتر است اگه روی یک سیستم دیگه درست بود و مشکلی نداشت آنگاه با یک پاور دیگه سیستمتون رو برررسی کنید

reza_khoshtip
04-09-2014, 10:05
اون درایو که درش باز نمیشه اگه دکمه اجکتش درست باشه وتمیز باشه و چرخ دنده ها ی جلویی و ریل هم تمیز باشه و شکستگی توش نباشه باید تمسه جلویی کلا عوض بشه

برای رایتر سامسوتگ اتصالات رایتر رو به طور کامل چک کنید با یک کابل دیتا دیگه تست کنید جاشو روی مین عوض کنید و کابل برق و تبدیل برق ساتا در صورت استفاده رو هم به طور کامل تست کنید درست نشد ابتدا رایتر روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه بازم همینطوری بود مشکل از رایتر است احتمال داره ایراد از بردش باشه اون صدا هم مربوط به موتور دیسک رایتر است اگه روی یک سیستم دیگه درست بود و مشکلی نداشت آنگاه با یک پاور دیگه سیستمتون رو برررسی کنید
پورت ساتا رو عوض کردم درست شد و ویندوز بالا اومد
بدنه دی وی دی رایتر سامسونگ از داخل ترک داره,میتونه مشکل باز نشدن در از اون باشه؟الآن چک کردم رایتر سامسونگ سی دی میخونه ولی دی وی دی نمیخونه,مشکل از کجاست؟
دی وی دی رایتر پلکستور به راحتی دی وی دی رو میخونه ولی سی دی رو نمیخونه,مشکل از چیه؟
ممنون

EXTREME
04-09-2014, 11:30
پورت ساتا رو عوض کردم درست شد و ویندوز بالا اومد
بدنه دی وی دی رایتر سامسونگ از داخل ترک داره,میتونه مشکل باز نشدن در از اون باشه؟الآن چک کردم رایتر سامسونگ سی دی میخونه ولی دی وی دی نمیخونه,مشکل از کجاست؟
دی وی دی رایتر پلکستور به راحتی دی وی دی رو میخونه ولی سی دی رو نمیخونه,مشکل از چیه؟
ممنون

حتما این دو رایتر روی یک سیستم دیگه تست بشه و حتما تکی روی سیستم خودتون هم تست کنید اگه بازم این نوع مشکلات بود فریم ویر هر دو درایو رو آپدیت کنید و توی درایو رو تمیز کنید و با یک دستمال نرم روی لنز رو تمیز کنید درست نشد لازم است با پتانسیومتر کار کنید

reza_khoshtip
04-09-2014, 12:05
حتما این دو رایتر روی یک سیستم دیگه تست بشه و حتما تکی روی سیستم خودتون هم تست کنید اگه بازم این نوع مشکلات بود فریم ویر هر دو درایو رو آپدیت کنید و توی درایو رو تمیز کنید و با یک دستمال نرم روی لنز رو تمیز کنید درست نشد لازم است با پتانسیومتر کار کنید
ممنون از راهنماییت
فیرمور پلکستور PX-751A رو پیدا نکردم ,ممنون میشم اگه دارید اینجا بزارید
تمیزشون کردم ,لازمه ریل و چرخ دنده ها و همچنین اون 2 تا میله که لنز روش حرکت میکنرو با گریس چرب کنم؟

EXTREME
04-09-2014, 13:06
ممنون از راهنماییت
فیرمور پلکستور PX-751A رو پیدا نکردم ,ممنون میشم اگه دارید اینجا بزارید
تمیزشون کردم ,لازمه ریل و چرخ دنده ها و همچنین اون 2 تا میله که لنز روش حرکت میکنرو با گریس چرب کنم؟

چشم میگردم ببینم میتونم پیدا کنم نه گریس زدن لازم نیست اگه اپتیک جلو و عقب میره لازم نیست شما اگه با این کارها بازم دیدید که در خواندن دی وی دی مشکل داره لازم است پتانسیومتر رو دستکاری کنید و یک دور به صورت open درایو رو تست کنید و بگید چطوری درایو کار میکنه

HGH 878
23-09-2014, 13:25
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه لب تاب ایسر مدل 5755G دارم.
چند روز پیش 5 تا دی وی دی فیلم رسید دستم و من هم شروع کردم به کپی تک تک این دی وی دی ها روی لپ تاپم.
به دی وی دی4 که رسید یه دفعه قطع شد.
من دی وی دی رو در آوردم و دوباره گذاشتم تو دستگاه ولی دیدم نمیخونه دی وی دی رو.
و از اون روز هر چی امتحان میکنم هیچی نه میخونه نه رایت میکنه. و مینویسه چیزی در دستگاه نیست.
مدل PIONEER DVD-RW DVRTD11RS

EXTREME
23-09-2014, 15:52
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه لب تاب ایسر مدل 5755G دارم.
چند روز پیش 5 تا دی وی دی فیلم رسید دستم و من هم شروع کردم به کپی تک تک این دی وی دی ها روی لپ تاپم.
به دی وی دی4 که رسید یه دفعه قطع شد.
من دی وی دی رو در آوردم و دوباره گذاشتم تو دستگاه ولی دیدم نمیخونه دی وی دی رو.
و از اون روز هر چی امتحان میکنم هیچی نه میخونه نه رایت میکنه. و مینویسه چیزی در دستگاه نیست.
مدل PIONEER DVD-RW DVRTD11RS

سیستم رو ریستور کنید یا ویندوز رو عوض کنید درست نشد مشکل میتونه از اپتیک بیشتر باشه و لنز اگه لپ تاب گارانتی داره بفرستید اگه گارانتی نداره به یک تعمیرکار نشون بدید ممکنه با تمیز کردن لنز و دستکاری پتانسیومتر درست بشه درست نشد میتونه از اپتیک باشه

HGH 878
23-09-2014, 16:25
سیستم رو ریستور کنید یا ویندوز رو عوض کنید درست نشد مشکل میتونه از اپتیک بیشتر باشه و لنز اگه لپ تاب گارانتی داره بفرستید اگه گارانتی نداره به یک تعمیرکار نشون بدید ممکنه با تمیز کردن لنز و دستکاری پتانسیومتر درست بشه درست نشد میتونه از اپتیک باشه
ممنون از شما دوست عزیز ویندوز رو عوض کردم 2 بار وگارانتی هم تموم شده.
اگه مواردی که شما گفتی هزینه اش حدودن چقدر میشه؟؟ باتشکر:n13:

EXTREME
23-09-2014, 16:38
ممنون از شما دوست عزیز ویندوز رو عوض کردم 2 بار وگارانتی هم تموم شده.
اگه مواردی که شما گفتی هزینه اش حدودن چقدر میشه؟؟ باتشکر:n13:

در مورد هزینش اطلاعی ندارم

htotti2006
29-09-2014, 20:52
با سلام

آقا من یه دی وی دی رایتر ASUS از نوع ساتا دارم که چند روز پیش سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم کابل دی وی دی رایتر رو بکشم الان دیگه سیستم دی وی دی رایتر رو نمیشناسه جای کابل رو هم عوض کردم ولی درست نشد.البته من قبلاً مشکل داشتم و یکبار هم یه دی وی دی رایتر رو سیتمم خراب شده بود و این دی وی دی رایتر هم هر 2 یا 3 هفته سیستم هنگ میکرد که با جابجا کردن کابل روی ÷ورتهای دیگه درست میشد اما دیگه این دفعه دی وی دی رایتر رو نمیشناسه تو 2 تا ویندوزم تست کردم دی وی دی رایتر رو نمیشناسه لطفاً کمک کنید

htotti2006
29-09-2014, 21:02
با سلام

آقا من یه دی وی دی رایتر ASUS از نوع ساتا دارم که چند روز پیش سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم کابل دی وی دی رایتر رو بکشم الان دیگه سیستم دی وی دی رایتر رو نمیشناسه جای کابل رو هم عوض کردم ولی درست نشد.البته من قبلاً مشکل داشتم و یکبار هم یه دی وی دی رایتر رو سیتمم خراب شده بود و این دی وی دی رایتر هم هر 2 یا 3 هفته سیستم هنگ میکرد که با جابجا کردن کابل روی ÷ورتهای دیگه درست میشد اما دیگه این دفعه دی وی دی رایتر رو نمیشناسه تو 2 تا ویندوزم تست کردم دی وی دی رایتر رو نمیشناسه لطفاً کمک کنید

EXTREME
30-09-2014, 11:05
با سلام

بهتره رایتر روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه رایتر روی سیستم دیگه هم مشکل داشت مشکل میتونه از برد رایتر باشه ولی اگه روی یک سیستم دیگه سالم و بدون مشکل بود مشکل از طرف سیستم شماست یا از اتصالات رایتر است یا از پاور سیسم است یا از تنظیمات بایوس سیستم خودتونه

1376MAXIMUM
06-02-2015, 10:40
سلام
دی وی دی رایتر من هر وقت درش رو بدون سی دی یا دی ویدی میبندم بعد موقع باز شدن گیر میکنه و باز نمیشه همین طور باید پشت سر هم بزنم دکمه شو تا باز بشه چطوری میشه درستش کرد خیلی رو اعصابه مشکلش چیه خودم میتونم درستش کنم یا باید بدم بیرون درست کنن(یه 5-6 دقیقه ای باید زد دکمه رو پشت سر هم)
دی وی دی رایتر قبلیم هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کرد

EXTREME
06-02-2015, 12:35
سلام
دی وی دی رایتر من هر وقت درش رو بدون سی دی یا دی ویدی میبندم بعد موقع باز شدن گیر میکنه و باز نمیشه همین طور باید پشت سر هم بزنم دکمه شو تا باز بشه چطوری میشه درستش کرد خیلی رو اعصابه مشکلش چیه خودم میتونم درستش کنم یا باید بدم بیرون درست کنن(یه 5-6 دقیقه ای باید زد دکمه رو پشت سر هم)
دی وی دی رایتر قبلیم هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کرد

سلام نه خودتون هم میتونید درستش کنید اول از همه کش جلوی درایو رو عوض کنید اکثر مشکلات از این موضوع است اگر درست نشد دکمه eject رو با تینتر 10000 تمیز کنید و چرخ دنده جلویی و ریل رو هم تمیز کنید و چک کنید شکستگی توشون وجود نداشته باشه

اگر همه راه ها تست شد و بازم مشکل داشتید راه آخر ضعیف کردن آهن ربای بالای درب درایو است

reza_khoshtip
17-03-2015, 23:29
چشم میگردم ببینم میتونم پیدا کنم نه گریس زدن لازم نیست اگه اپتیک جلو و عقب میره لازم نیست شما اگه با این کارها بازم دیدید که در خواندن دی وی دی مشکل داره لازم است پتانسیومتر رو دستکاری کنید و یک دور به صورت open درایو رو تست کنید و بگید چطوری درایو کار میکنه
مشکل همچنان پابرجاس

Ramin khuzestan
03-05-2015, 13:09
سلام
عزیزان چند وقتی هست لپ تاپ بنده دی وی دی رایتر رو نمیشناسه تو محیط ویندوز
البته دکمه eject رو که میزنم دی وی دی رایتر باز میشه ولی دی وی دی رو نمیخونه حتی آیکونش هم تو مای کامپیوتر حذف شده
این هم تصویر دیوایس منیجر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اشکال از چی میتونه باشه؟ مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری ؟ دی وی دی رایترها هم درایور راه انداز دارن؟

EXTREME
03-05-2015, 14:25
سلام
عزیزان چند وقتی هست لپ تاپ بنده دی وی دی رایتر رو نمیشناسه تو محیط ویندوز
البته دکمه eject رو که میزنم دی وی دی رایتر باز میشه ولی دی وی دی رو نمیخونه حتی آیکونش هم تو مای کامپیوتر حذف شده
این هم تصویر دیوایس منیجر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اشکال از چی میتونه باشه؟ مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری ؟ دی وی دی رایترها هم درایور راه انداز دارن؟

رو نصب ویندوز هم نمیتونید ببرید؟ اگه رو نصب ویندوز رفت و بوت شد میتونه از خرابی ویندوز باشه یا مشکلات نرم افزاری دیگه...

1376MAXIMUM
26-06-2015, 11:36
سلام نه خودتون هم میتونید درستش کنید اول از همه کش جلوی درایو رو عوض کنید اکثر مشکلات از این موضوع است اگر درست نشد دکمه eject رو با تینتر 10000 تمیز کنید و چرخ دنده جلویی و ریل رو هم تمیز کنید و چک کنید شکستگی توشون وجود نداشته باشه

اگر همه راه ها تست شد و بازم مشکل داشتید راه آخر ضعیف کردن آهن ربای بالای درب درایو است

وقتی درش اوردم دیدم که صدایی که یه چیزی توش تگون میخوره مثل این این که چیزی شکسته باشه توش ول بود تکون میدادم این طرف اون طرف میوفتاد:n03: درش رو باز کردم دیدم چیزی نیست اصلا کاملا تمیز و بدون گرد و خاک و ... خواستم بیشتر باز کنم و توش رو بگردم دیدم که بلد نیستم انگار بیتمش گذاشتمش سر جاش حالا دوباره سر فرست بازش میکنم شکستگیه مال چی ممکنه باشه؟ کجا دنبالش بگردم؟

EXTREME
26-06-2015, 11:54
وقتی درش اوردم دیدم که صدایی که یه چیزی توش تگون میخوره مثل این این که چیزی شکسته باشه توش ول بود تکون میدادم این طرف اون طرف میوفتاد:n03: درش رو باز کردم دیدم چیزی نیست اصلا کاملا تمیز و بدون گرد و خاک و ... خواستم بیشتر باز کنم و توش رو بگردم دیدم که بلد نیستم انگار بیتمش گذاشتمش سر جاش حالا دوباره سر فرست بازش میکنم شکستگیه مال چی ممکنه باشه؟ کجا دنبالش بگردم؟

میتونه توی ریل و چرخ دنده و یا قسمت های مکانیکیش باشه

metalhead_forever
08-08-2015, 15:44
سلام.
از چند روز پیش درایو نوری لپ تاپ من چراغش قطع و وصل میشد و هر از چند گاهی از کار میفتاد تا این که بالاخره دیگه روشن نشد. تو ویندوز که شناسایی نمیشه و توی disk management هم اثری ازش نیست. eject هم نمیشه.
حالا با فرض خراب شدنش قابل تعمیر (تعویض) هست؟ و اگر جواب مثبته تعویضش کنم یا به جاش یه dvd-rw اکسترنال بگیرم؟
مدل لپ تاپ dell inspiron 15r. نوع درایو هم مکشی نیست.

EXTREME
08-08-2015, 22:24
سلام.
از چند روز پیش درایو نوری لپ تاپ من چراغش قطع و وصل میشد و هر از چند گاهی از کار میفتاد تا این که بالاخره دیگه روشن نشد. تو ویندوز که شناسایی نمیشه و توی disk management هم اثری ازش نیست. eject هم نمیشه.
حالا با فرض خراب شدنش قابل تعمیر (تعویض) هست؟ و اگر جواب مثبته تعویضش کنم یا به جاش یه dvd-rw اکسترنال بگیرم؟
مدل لپ تاپ dell inspiron 15r. نوع درایو هم مکشی نیست.

اگر روشن نمیشه یعنی بهش ولتاژ نمیرسه که میتونه مشکل از برد درایو باشه اگر میتونید ببرید گارانتی یا یک درایو برای لپ تاب بخرید یک راه دیگر هم خرید درایو اکسترنال است

asidbaz2000
30-01-2016, 12:42
سلام dvdرایترم درش باز نمیشه ولی چراغش روشنه وقتی دکمه اجکت میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده درش باز کردم موتور درب رو با آداپتور چک کردم سالمه ولی با زدن دکمه اجکت حرکت نمیکنه! فقط نمیدونم مشکل میتونه از سنسور باشه و چجوری باید چک بشه سنور از نوع الاکلنگی میباشد و با دست حرکت میکند!!

asidbaz2000
30-01-2016, 12:43
سلام dvdرایترم درش باز نمیشه ولی چراغش روشنه وقتی دکمه اجکت میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده درش باز کردم موتور درب رو با آداپتور چک کردم سالمه ولی با زدن دکمه اجکت حرکت نمیکنه! فقط نمیدونم مشکل میتونه از سنسور باشه و چجوری باید چک بشه سنور از نوع الاکلنگی میباشد و با دست حرکت میکند!!

asidbaz2000
02-02-2016, 15:33

کسی نبود!!؟

Pr0m3en
25-02-2016, 18:32
درود
باید کشش عوض بشه.
میتونید جای اینکار با هویه جاهائی که کش هست رو کمی خراش دار هم کنید ولی ممکنه بد بزنید و خراب کنید.
بعضی مواقع هم مشکل از موتورشه که 4 تومنه و میتونید عوض کنید.
الان هم میتونید با سوزن درشو وا کنید.
(اگه سعی میکنه و تغه میزنه ولی وا نمیشه اگه سعی هم نمیکنه و صدای چرخیدن موتور میاد که داستانش جداست)

kamal114
15-03-2016, 14:31
با سلام
چند روزيه که دو وي دي رايترم موقع رايت انگار بکسل ميکنه هي زور ميزنه و 10 15 دقيقه آروم آروم صدا ميده بعد ارور ميده که رايت ناموفق بود
ويندوز رو هم عوض کردم فايده نداشت
البته چند باري هم تونسته رايت کنه ولي اغلب پيام خطا ميده
Asus DRW-24d3ST

AMNA
10-06-2016, 22:03
گاهی اوقات کابل ساتا میتونه این مشکلاتو بوجود بیاره.

wow16.2016
26-10-2017, 20:13
میدونم تاپیک ماله 8 ساله پیشه
اما من به یک مشکل برخوردم
فریم ور دستگامو چجوری اپدیت کنم؟
تو اینترنت گشتم هیچ جا نبود حتی تو سایت سازنده ینی ایسوس
مشکلم اینه که تو صفحه اول مطرح شده
دی وی دی رایترم یک برند از دیسک رو اصلا نمیخونه

eagle22
14-11-2017, 19:08
سلام
دوستان امکانش هست که dvd rom کامپیوتر رو تبدیل به یک dvd player خانگی کرد؟

eagle22
16-11-2017, 16:54
up...............

ata.royalfalcon
16-11-2017, 17:41
سلام
دوستان امکانش هست که dvd rom کامپیوتر رو تبدیل به یک dvd player خانگی کرد؟

سلام .

میتونید به دستگاههایی مثل Raspberry pi یا Tinker board یا حتی تی وی باکس و مینی کامپیوتر آندرویید متصل کنید و با نصب پلیر های مناسب فیلمها رو پخش کنید . البته این DVD rom ها بصورت SATA یا IDE هست که باید تبدیل به USB بخرید تا بتونید به این دستگاهها متصل کنید .

rayansoft20077
30-12-2017, 21:11
با سلام
من دی وی دی رایتری دارم که وقتی سی دی داخلش قرار میدم هیچ عکس العملی نشون نمیده
بعد از کلیک برروی آیکون DVDRW درب دی وی دی باز میشه و ایجیکت میشه
ممنون میشم راهنمایی کنین

shabnam1986
17-02-2024, 22:18
سلام این خطا واسه چیه؟