مشاهده نسخه کامل
: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات رم و مشكلات حافظه ها
سلام
تو یه جابجایی رم میکرو اس دی موبایل و باز کردن اون با رم ریدر متوجه شدم که رم توی موبایل کار نمیکنه بعدشم که دوباره گذاشتم توی رم ریدر با بهم ریختگی فونت های نام پوشه ها متوجه شدم و فقط بعضی از فایل های قابل کپی یا مشاهده هستش ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در به وجود اومدن این اتفاق و راه حل داره در اختیارم بذاره ...
از همه مهمتر دیکه نمیشه sms های روی رم تو موبایل قابل مشاهده نیست که بعضی از اطلاعاتش خیلی برام مهمه متاسفانه
ضمنا توی همه ی پوشه ها فایل هایی با نام های مشابه USBC8ت] وجود داره همن طور در عکس می بینید ...
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aliparsa
14-02-2014, 09:03
با سلام
من یه رم 16 گیگ دارم دیروز با دوربین فیلمبرداری کردم و پر پر شد حالا وقتی میزنم به سیستم تا کپی بگیرم حجم رم رو پر نشون میده ولی داخلش فقط چندتا پوشه هست و دیگه هیچی دوستان اگه می تونن کمکم کنن ممنون
با سلام
من یه رم 16 گیگ دارم دیروز با دوربین فیلمبرداری کردم و پر پر شد حالا وقتی میزنم به سیستم تا کپی بگیرم حجم رم رو پر نشون میده ولی داخلش فقط چندتا پوشه هست و دیگه هیچی دوستان اگه می تونن کمکم کنن ممنون
show hidden هم میکنید چیزی دیده نمیشه ؟
اسکن ویروس کردید ؟
aliparsa
14-02-2014, 11:17
show hidden هم میکنید چیزی دیده نمیشه ؟
اسکن ویروس کردید ؟
بله دیده نمیشه
من اول که خواستم عکسها رو انتقال بدم تو رم بودن بعد از رم کات کردم و ریختم به سیستم در حین انتقال عکسها خود بخود ارتباط رم از سیستم قطع شد و اینجوری شد رم پره حچمش ولی دید نمیشه ؟؟؟!!!!
بله دیده نمیشه
من اول که خواستم عکسها رو انتقال بدم تو رم بودن بعد از رم کات کردم و ریختم به سیستم در حین انتقال عکسها خود بخود ارتباط رم از سیستم قطع شد و اینجوری شد رم پره حچمش ولی دید نمیشه ؟؟؟!!!!
با نرم افزار card recovery ببینید میتونید اطلاعات رو ریکاوری کنید یا نه
آقای ناظر در مورد با مشکل بنده اطلاعاتی ندارید ؟
اینکه چرا این اتفاق می افته و اینکه ایا تجربه همچین اتفاقی داشتین شما یا دیگر دوستان ؟
aliparsa
15-02-2014, 17:18
با نرم افزار card recovery ببینید میتونید اطلاعات رو ریکاوری کنید یا نه
ممنون با این نزم افزار اطلاعاتم برگشت ولی یه بدی داره تمام فیلمها رو تیکه تیکه 10 تا 30 ثانیه ای جدا جدا کرده!!!!!!
با سلام
دوستان عزیز من فلش ماشینم از این بند انگشتی ها هست
الان دو روزه که فلشخور ماشینم که سرخود هست (پفابریک پراید جدیدا) نمیخوندش
جالبه به لپ تاپم که میزنمش ورودی های usb 2 هم اونو نمیخونه و هی اجکت میکنتش اما ورودی های usb 3 لپ تاپم راحت بازش میکنه
بنظرتون مشکل چیه از فلشه ؟
فلش ممکنه ویرویس باشه ؟ البته فرمتش کردم ولی مشکل ادامه داره همچنان و سیستممم ویروسی نیست اصلا
فلش خون ماشین مشکل داره ؟ پس چرا روی لپ تاپ هم بازی درمیاره ؟
با سلام
دوستان عزیز من فلش ماشینم از این بند انگشتی ها هست
الان دو روزه که فلشخور ماشینم که سرخود هست (پفابریک پراید جدیدا) نمیخوندش
جالبه به لپ تاپم که میزنمش ورودی های usb 2 هم اونو نمیخونه و هی اجکت میکنتش اما ورودی های usb 3 لپ تاپم راحت بازش میکنه
بنظرتون مشکل چیه از فلشه ؟
فلش ممکنه ویرویس باشه ؟ البته فرمتش کردم ولی مشکل ادامه داره همچنان و سیستممم ویروسی نیست اصلا
فلش خون ماشین مشکل داره ؟ پس چرا روی لپ تاپ هم بازی درمیاره ؟
یک بار فلش رو با نرم افزار مخصوص خودش هم فرمت کنید ببینید چی میشه
یک دور هم فرمت سطح پایین بکنید
یک بار فلش رو با نرم افزار مخصوص خودش هم فرمت کنید ببینید چی میشه
یک دور هم فرمت سطح پایین بکنید
نرم افزار خودش ؟ نرم افزاری نداشت خریدمش یه فلش بند انگشتی هست دیگه 8 گیگه نرم افزاری نداره روش
نرم افزار خودش ؟ نرم افزاری نداشت خریدمش یه فلش بند انگشتی هست دیگه 8 گیگه نرم افزاری نداره روش
تو سایتش هم چیزی نیست ؟
سلام
یه فلش دارم با اطلاعات مهم وقتی به کامپیوتر .صل میکنم اصلا بازش نمیکنه و میگه باید فرمت بشه!
اطلاعاتش رو هم لازم دارم!
دوستان چند روز پيش سيستمم خود به خود ريستارت شد و وقتي بالا اومد هارد اكسترنالمو نشناخت
به يه سيستم ديگه زدم ، شناخت يعني هم تو device manager و هم تو disk management مياره و چراغشم روشن ميشه و ازش صدا هم مياد
ولي تا ميخوام به فايلام دسترسي پيدا كنم و فولدرارو باز كنم ، اتصال قطع ميشه
مشكل از چيه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام
یه فلش دارم با اطلاعات مهم وقتی به کامپیوتر .صل میکنم اصلا بازش نمیکنه و میگه باید فرمت بشه!
اطلاعاتش رو هم لازم دارم!
احتمالا فایل سیستم raw شده با نرم افزار find and mount یک اسکن کنید یک برچسب موقت بهش بدید اطلاغات رو بکشید بیرزون و فرمتش کنید راه های دیگه هم دارید مثلا با نرم افزار های مختلف ریکاوری کنید بعد فرمت کنید ولی روش اول بهتره
احتمال بعدی ویروس است
دوستان چند روز پيش سيستمم خود به خود ريستارت شد و وقتي بالا اومد هارد اكسترنالمو نشناخت
به يه سيستم ديگه زدم ، شناخت يعني هم تو device manager و هم تو disk management مياره و چراغشم روشن ميشه و ازش صدا هم مياد
ولي تا ميخوام به فايلام دسترسي پيدا كنم و فولدرارو باز كنم ، اتصال قطع ميشه
مشكل از چيه؟
عکس از تب health نرم افزار hd tune هارد بزارید
عکس از تب health نرم افزار hd tune هارد بزارید
اگه روی یک سیستم دیگه هم موقع ارسال اطلاعات هارد میپره میتونه از کابل دیتا هارد بیشتر باشه خود هارد که سالمه
اگه روی یک سیستم دیگه هم موقع ارسال اطلاعات هارد میپره میتونه از کابل دیتا هارد بیشتر باشه خود هارد که سالمه
دوست عزيز از كجا ميتونم كابلو تهيه كنم ؟
جدا ميفروشنش ؟
دوست عزيز از كجا ميتونم كابلو تهيه كنم ؟
جدا ميفروشنش ؟
نمایندگی ها و گارانتی ها دارند ولی بهتره قبلش به گارانتی نشون بدید
hasanurmia
13-04-2014, 13:44
سلام
وقت به خیر و خسته نباشید خدمت کلیه مدیران و اعضا
دو تا سیستم دارم که هر دو یک مشکل رو داشتن.یکیش لب تابه و دیگری پی سی معمولی.
حتی نمیتونستم از سیستم ریستور استفاده کنم تا مشکلشون حل بشه
به ناچار اطلاعات لب تابم رو روی فلش مموری ام 8 گیگ سیسیکون پاور انداختم و کل هارد لب تاب رو فرمت و از اول پارتیشن بندی کردم
مشکل لب تاب حل شد اما متاسفانه وقتی فلش رو به لب تاب میزنم تنها چند تا از فایل هام رو نشون میده
جالب اینه که کل فلش پره و جای خالی ای نیست
هیچ فایلی هم مخفی نیست
و جالب تر این که وقتی فلش رو روی پی سی که کماکان مشکل روش هست میندازم کل فایل هام سر جاشونه اما به صورت شورتکات shortcut نمایش داده میشن
آیا راهی برای حل مشکلم هست؟
منتظر کمک دوستان هستم
hasanurmia
13-04-2014, 13:53
در تکمیل مشکلات فلش این مورد رو هم اضافه کنم که وقتی فلش رو روی لب تاب با آنتی ویروس کسپر اسکای اسکن میکنم بسیاری از فایلهایی که نشون داده نمیشن رو به آسونی اسکن میکنه و بعضی ها مخصوصا نرم افزار ها رو ویروس میشناسه
سلام
کسی میدونه این warning یعنی چی؟
reallocated sector count
hasanurmia
13-04-2014, 22:10
سلام
وقت به خیر و خسته نباشید خدمت کلیه مدیران و اعضا
دو تا سیستم دارم که هر دو یک مشکل رو داشتن.یکیش لب تابه و دیگری پی سی معمولی.
حتی نمیتونستم از سیستم ریستور استفاده کنم تا مشکلشون حل بشه
به ناچار اطلاعات لب تابم رو روی فلش مموری ام 8 گیگ سیسیکون پاور انداختم و کل هارد لب تاب رو فرمت و از اول پارتیشن بندی کردم
مشکل لب تاب حل شد اما متاسفانه وقتی فلش رو به لب تاب میزنم تنها چند تا از فایل هام رو نشون میده
جالب اینه که کل فلش پره و جای خالی ای نیست
هیچ فایلی هم مخفی نیست
و جالب تر این که وقتی فلش رو روی پی سی که کماکان مشکل روش هست میندازم کل فایل هام سر جاشونه اما به صورت شورتکات shortcut نمایش داده میشن
آیا راهی برای حل مشکلم هست؟
منتظر کمک دوستان هستم
در تکمیل مشکلات فلش این مورد رو هم اضافه کنم که وقتی فلش رو روی لب تاب با آنتی ویروس کسپر اسکای اسکن میکنم بسیاری از فایلهایی که نشون داده نمیشن رو به آسونی اسکن میکنه و بعضی ها مخصوصا نرم افزار ها رو ویروس میشناسه
کماکان در انتظار کمک ..............
hasanurmia
14-04-2014, 14:29
مثل این که کسی نیست کمک کنه
مشکل من با برداشتن تیک گزینه مخفی کردن فایل های سیستمی حل شد
حالا کل فایل ها رو روی فلش مموری و کامپیوترم دارم اما نمیدونم چجوری میشه فایل ها رو از حالت مخفی سیستمی protect operation system files در آورد
کسی هست در این مورد راهنمایی کنه؟
ممنون
سلام :
یه هارد 1 ترا خریدم تست گرفتم ازش میشه ببینید سالمه یا نه !؟
اینم عکس :
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
سلام :
اینم عکس :
سلام :
اینم عکس :
هاردتون مشکل داره و relocated سکتور داره
اگه بعد از 10 روز تعدادش داشت زیاد میشد عوضش کنید این مشکل با نرم افزار و فرمت قابل حل نیست
dovahkin
12-07-2014, 14:08
درود..
يه مشكل دارم چند تا تاپيك گشتنم ندونستم دقيق بايسد كجا بپرسم....از اونجاي كه فلش هم وسيله ذخيره سازي هست گفتم همينجا بپرسم اگه اشتباس مديران راهنمايي بفرمايند...
والا مشكل از اين قراره كه يه فلش 8 گيگ گينك مكس دارم....وقتي وصل ميكنم به سيستم كاملا ميشناسه داخلشم ميره ...اما حجمشو ميزنه پر ...وقتي هم ميخوام فرمت كنمش تا آخر فرمت ميشه اما اخرش فرمت كامل نميشه و ارور ميده
windos was unable compelet the format
بعدشم كه اين مياد
the disk in drive G cannot be formatted
خلاصه اينكه فرمت نميشه و نميشه از فلش استفاده كرد.....
درود..
يه مشكل دارم چند تا تاپيك گشتنم ندونستم دقيق بايسد كجا بپرسم....از اونجاي كه فلش هم وسيله ذخيره سازي هست گفتم همينجا بپرسم اگه اشتباس مديران راهنمايي بفرمايند...
والا مشكل از اين قراره كه يه فلش 8 گيگ گينك مكس دارم....وقتي وصل ميكنم به سيستم كاملا ميشناسه داخلشم ميره ...اما حجمشو ميزنه پر ...وقتي هم ميخوام فرمت كنمش تا آخر فرمت ميشه اما اخرش فرمت كامل نميشه و ارور ميده
windos was unable compelet the format
بعدشم كه اين مياد
the disk in drive G cannot be formatted
خلاصه اينكه فرمت نميشه و نميشه از فلش استفاده كرد.....
با نرم افزار usb format تست کنید نشد با فرمت سطح پایین با نرم افزار hdd low level format tools فرمت کنید
در سایت خود فلش معمولا نرم افزارهایی برای فرمت فلش برای همون برند است ببنیید میتونید از سایتش پیدا کنید یا نه
درست نشد پارتیشن فلش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت کنید
dovahkin
13-07-2014, 14:14
نرم افزار اولي كه نشد..دومي هم اجرا ميكنم كلا درايو فلشو نميشناسه فقط 3 تا پارتيشن هاردمو ميشناسه...
روش سوم رو هم بلد نيستم ....
نرم افزار اولي كه نشد..دومي هم اجرا ميكنم كلا درايو فلشو نميشناسه فقط 3 تا پارتيشن هاردمو ميشناسه...
روش سوم رو هم بلد نيستم ....
نرم افزاری برای خود فلش در سایتش پیدا نکردید برای فرمت ؟
نرم افزار eases partion master رو دانلود و نصب کنید و فلش که به سیستم متصل است پارتیشنش رو دیلیت کنید روش راست کلیک کنید delete partion بزنید دوباره ایجاد کنید و فرمت
dovahkin
30-07-2014, 17:29
الان فلشو شناخت فرمت هم شد اما وصل كه ميكنم يكي دو تا موزك كه ميريزم بعدش ارور ميده...هر چقد در ميارم ميزنم همين روال ادامه داره...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با عرض سلام خدمت دوستان.
بنده یک مادربرد مارک asus و مدل P5B دارم که با قسمت ماژولهای رمش مشکل دارم.
از دوستان اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم.
با توجه به اینکه این مین 4 ماژول رم داره .اما فقط رم تا مقدار 2944 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه!؟
هر جوری هم که فکر کنید تست کردم.
4تا رم یک گیگ یا 3 تا یک گیگ توی ماژولهای مختلف و ... در ضمن بایوس رو هم به آخرین ورژنش یعنی 2104 ارتقا دادم ولی متاسفانه بازم بیشتر از همون 2944 مگ نمیشناسه به نظر شما مشکل از کجاست؟
دوستان حافظه فلشم رو ميخوام فرمت كنم اما اجازه نميده و پيغام خطا با اين مضمون ميده:
The disk write is protected
دوستان حافظه فلشم رو ميخوام فرمت كنم اما اجازه نميده و پيغام خطا با اين مضمون ميده:
The disk write is protected
با نرم افزار hdd low level format tools فرمت کنید فلش رو
نشد با نرم افزار usb format تست کنید و نرم افزار hp usb disk
درست نشد با نرم افزار مخصوص خود فلش هم تست کنید روی یک سیستم دیگه هم تست کنید
از طریق داس هم بررسی کنید ببینید فرمت میشه یا نه
با نرم افزار hdd low level format tools فرمت کنید فلش رو
نشد با نرم افزار usb format تست کنید و نرم افزار hp usb disk
درست نشد با نرم افزار مخصوص خود فلش هم تست کنید روی یک سیستم دیگه هم تست کنید
از طریق داس هم بررسی کنید ببینید فرمت میشه یا نه
باور كن من پنج تا روش رو امتحان با داس regedite و همينطور نرم افزاري كه نام بردي حالا به usb format و hp كه گفتي تست كنم
jojobabit
29-08-2014, 20:44
سلام
من یه سیستم دارم DDR2 با این مشخصات
مادربورد ASUS P5KPL-C
سی پی یو دوهسته ای اینتل E5300 فرکانس 2.60
گرافیک GEFORCE 9600 - 1.5GB - DDR2
رم 2GB بایاس 1033
سوال : روی سیستم من یک عدد هارد 2.5 ترابایت نصبه حالا من میخام هاردمو ارتقاع بدم یه هارد 4 ترابایت بزارم روی سیستمم میخاستم بدونم امکان این کار هست یا نه ؟؟؟
با تشکر
ata.royalfalcon
29-08-2014, 21:04
سلام
من یه سیستم دارم DDR2 با این مشخصات
مادربورد ASUS P5KPL-C
سی پی یو دوهسته ای اینتل E5300 فرکانس 2.60
گرافیک GEFORCE 9600 - 1.5GB - DDR2
رم 2GB بایاس 1033
سوال : روی سیستم من یک عدد هارد 2.5 ترابایت نصبه حالا من میخام هاردمو ارتقاع بدم یه هارد 4 ترابایت بزارم روی سیستمم میخاستم بدونم امکان این کار هست یا نه ؟؟؟
با تشکر
سلام .
1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان (ICH7 Chipset) توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك چهار ترابایتی را دارد .
2. مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند .
در نتیجه فقط بعنوان هارد دیسک غیر ویندوزی میتوانید از آن استفاده کنید . همانطوریکه خودتان هم میدانید این هارد دیسک باید بصورت GPTد، Initialized شود تا بتوانید از تمام ظرفیت آن استفاده کنید . در نظر داشته باشید که Win XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند .
ضمناً ، سوالتان را هم در جای نامناسبی پرسیدید .
jojobabit
29-08-2014, 23:21
سلام .
1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان (ICH7 Chipset) توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك چهار ترابایتی را دارد .
2. مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند .
در نتیجه فقط بعنوان هارد دیسک غیر ویندوزی میتوانید از آن استفاده کنید . همانطوریکه خودتان هم میدانید این هارد دیسک باید بصورت GPTد، Initialized شود تا بتوانید از تمام ظرفیت آن استفاده کنید . در نظر داشته باشید که Win XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند .
ضمناً ، سوالتان را هم در جای نامناسبی پرسیدید .
من اگه به عنوان هارد دیسک غیر ویندوزی استفاده کنم پس ویندوز کجا نصب کنم ؟؟؟؟
ata.royalfalcon
30-08-2014, 05:47
من اگه به عنوان هارد دیسک غیر ویندوزی استفاده کنم پس ویندوز کجا نصب کنم ؟؟؟؟
یک هارد دیسک کم حجمتر (کمتر از 2TB) برای نصب ویندوز باید داشته باشید .
راه ديگري هم هست ؛ يك هارد ديسك سيگيت (مدل نامبر ST4000DM000) بخريد و طبق معمول هميشگي بصورت MBR هارد ديسك را Initialized و سپس ويندوز نصب كنيد . از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر 2.19 ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت Extended Capacity Manager ، میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين سایت (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دنبال کنید .
mohammad6947
10-09-2014, 09:33
با سلام
من يه رم ميكرو اس دي كلاس 10 adata دارم
الان چندوقته فقط ميتونم از توش اطلاعات بخونم هيچ چيز نميشه داخلش ريخت
وفتي هم ميخوام فرمت كنم ارور WriteProtect ميده
با چندتا برنامه تست كردم اما درست نشد
اگر كسي بلده لطفا راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من يه رم ميكرو اس دي كلاس 10 adata دارم
الان چندوقته فقط ميتونم از توش اطلاعات بخونم هيچ چيز نميشه داخلش ريخت
وفتي هم ميخوام فرمت كنم ارور WriteProtect ميده
با چندتا برنامه تست كردم اما درست نشد
اگر كسي بلده لطفا راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول مطمئن بشید که مموری ویروسی نباشه
با چه نرم افزاری برای فرمت تست کردید نرم افزارهایی که من پیشنهاد میدم یکی hdd low level format tools است که فرمت سطح پایین میکنه یکی هم sd formatter
با نرم افزارهای فرمت مربوط به فلش هم میتونید فرمت کنید
DariushGreat
10-09-2014, 17:37
کماکان در انتظار کمک ..............
عزیز دل فلشت آلوده به ویروس بی اندازه مزخرف شرتکات هست! :n15: پیشنهاد میدم بازم سیستماتو با آنتی ویروس آپدیت اسکن کنی چون احتمالا بازم ویروس رو بهشون انتقال دادی.
و در ادامه...
مثل این که کسی نیست کمک کنه
مشکل من با برداشتن تیک گزینه مخفی کردن فایل های سیستمی حل شد
حالا کل فایل ها رو روی فلش مموری و کامپیوترم دارم اما نمیدونم چجوری میشه فایل ها رو از حالت مخفی سیستمی protect operation system files در آورد
کسی هست در این مورد راهنمایی کنه؟
ممنون
خودت فهمیدی مشکل از کجا آب میخوره :n01: و اما راه حل:
1. همه شرتکات ها (تاکید می کنم فقط شرتکات ها نه پوشه های پنهان شده) رو حذف کن (منظورم شیفت دیلیت هست).
2. برنامه command prompt رو باز کن. برای این کار می تونی در منوی استارت نامش رو سرچ کنی یا با زدن کلید های ترکیبی ویندوز + R برنامه ران رو اجرا کرده و بعدش در اون فرمان cmd رو تایپ کن و اینتر رو بزن.
3. وارد درایو فلشت بشو با دستور حرف درایو فلش بعد : بعد اینتر - مثلا F:
4. هم اکنون باید از دستور attrib در برنامه استفاده کنی. به این شکل:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معنی هر بخش:
attrib = دستکاری ویژگی های پرونده و پوشه / FileName = نام پرونده یا پوشه / a- = حذف ویژگی بایگانی پرونده / -s = حذف ویژگی پرونده سیستمی (همون هیدنی که در حالت عادی هم نمیشه پیداش کرد!) / h- = حذف ویژگی پنهان سازی معمولی / r- = حذف ویژگی فقط خواندنی
اگر هم نام پرونده یا پوشه چند واژه ای بود و فاصله میان هر واژه بود ( مانند: File Name File Name )، اون نام رو کامل میان " " قرار بده ( به این شکل: "File Name File Name" )
و در پایان برای نمونه
hirastikanah
24-09-2014, 09:18
سلام!
بعد از اینکه سعی کردم از از برنامه ی "folder mount" استفاده کنم، یه بار که نیاز به ریبوت داشت
بعدش اما شروع کرد به ریبوت شدن پشت سر هم!! :n04:
بعدش sd کارت رو از گوشی درآوردم و مشکل حل شد.
بعد کارتو گذاشتم توی رم ریدر و فرمت ش کردم.
حالا دیگه نمی تونم از میکرو اس دی کارتم استفاده کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتی که کارته توی گوشیه، نه با فایل منجر خود گوشی می تونم چیزی توش paste کنم
نه اگه با کابل به لپتاپ وصل کنم می شه چیزی توش کپی کرد
اما اگه توی رم ریدر بذارم، می تونم کپی کنم
(ولی بعدش که دوباره بذارمش توی گوشی، اون فایل های کپی شده، دیده نخواهند شد!!!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مشکل چیه؟
ممنون!
سلام
یک فلش داریم مددلش و نمیدونم ولی ۱۶ هست
Volume: E:
Controller: Alcor AU6986/AU6983/AU6988 D52
Possible Memory Chip(s): Not available
Chip Code: 0xBD02
Chip F/W: 3DA3
Group: 88
VID: 058F
PID: 1234
Manufacturer: Alcor Micro
Product: Mass Storage Device
Query Vendor ID: Generic
Query Product ID: USB Flash Disk
Query Product Revision: 7.76
Physical Disk Capacity: 0 Bytes
Windows Disk Capacity: 0 Bytes
Internal Tags: AZAB-LADJ
USB Version: 2.00
Declared Power: 100 mA
ContMeas ID: 3735-01-00
Microsoft Windows 7 SP1
-----------------------------
ویندوز میشناسه ولی درایو بالا نمیاد و هیدن هست وقتی هم میخوام هیدن رو باز کنم insert disc میده
کاریش میشه کرد؟
دوستان یه حافظه فلش USB3 SILICON POWER - Jewel 10 خریدم ولی وقتی به درگاه usb3 پی سی میزنم خونده نمیشه در حالیکه درایو usb3 رو هم نصب کردم وهارد اکسترنال رو میخونه ولی usb رو نه...مشکل کجاست؟
دوستان یه حافظه فلش USB3 SILICON POWER - Jewel 10 خریدم ولی وقتی به درگاه usb3 پی سی میزنم خونده نمیشه در حالیکه درایو usb3 رو هم نصب کردم وهارد اکسترنال رو میخونه ولی usb رو نه...مشکل کجاست؟
فلش رو به سیستم زدید از disk managment سیستم عکس بدید
فلش رو به سیستم زدید از disk managment سیستم عکس بدید
این درایور رو نصب کردم درست شد ..ممنون از توجهتون...
Asus P7P55D-E LX USB 3.0 Host Controller Driver 2.0.4.0
shervin2019
28-12-2014, 20:40
با سلام .من يك فلش sp داشتم كه خاستم اونو بصورت بوتيبل براي سيستم عامل كنم.ولي فلش مشكل پيدا كرد.ويروس كشي كردم و از cmd با روش هاي مختلف فرمت كردم.اما مشكل: زماني كه فيلم عكس فايل يا..ميريزم روي فلش تا وقتي كه فلش رو از كامپيوتر جدا نكردم سالم هستن و براحتي اجرا ميشن.اما زماني كه فلش رو ميكشم و مجددا وصل ميكنم فايها خراب شدن.مثلا فيلم فقط 20 ثانيه اولش پخش ميشه و ديگه اجرا نميشه.عكس ها نصفه ميشن و pdf ها كاملا خراب ميشن/توي حجمشون تغيري ايجاد نميشه اما خراب شدن.روي چندين سيتم هم تست كردم.دوستان بزرگوار لطفا راهنمايي بفرماييد(ضمنا فلش به راحتي فرمت ميشه و هيچ اروري نميده)با تشكر:n16:
با سلام .من يك فلش sp داشتم كه خاستم اونو بصورت بوتيبل براي سيستم عامل كنم.ولي فلش مشكل پيدا كرد.ويروس كشي كردم و از cmd با روش هاي مختلف فرمت كردم.اما مشكل: زماني كه فيلم عكس فايل يا..ميريزم روي فلش تا وقتي كه فلش رو از كامپيوتر جدا نكردم سالم هستن و براحتي اجرا ميشن.اما زماني كه فلش رو ميكشم و مجددا وصل ميكنم فايها خراب شدن.مثلا فيلم فقط 20 ثانيه اولش پخش ميشه و ديگه اجرا نميشه.عكس ها نصفه ميشن و pdf ها كاملا خراب ميشن/توي حجمشون تغيري ايجاد نميشه اما خراب شدن.روي چندين سيتم هم تست كردم.دوستان بزرگوار لطفا راهنمايي بفرماييد(ضمنا فلش به راحتي فرمت ميشه و هيچ اروري نميده)با تشكر:n16:
فلش رو با نرم افزار hdd low level format tools یک دور فرمت سطح پایین بکنید بهتره یک بار wipe هم بکنید فلش رو درست نشد از نرم افزار usb format و hp usb disk formatter هم استفاده کنید ببینید درست میشه یا نه
حتما چک کنید سیستمتون ویروسی نباشه
shervin2019
29-12-2014, 13:10
فلش رو با نرم افزار hdd low level format tools یک دور فرمت سطح پایین بکنید بهتره یک بار wipe هم بکنید فلش رو درست نشد از نرم افزار usb format و hp usb disk formatter هم استفاده کنید ببینید درست میشه یا نه
حتما چک کنید سیستمتون ویروسی نباشه
سلام.با هر سه نرم افزار تست كردم.به راحتي با همه فرمت ميشه بدون ارور اما درست نشد.حتي فلش رو بصورت كامل پر از فيلم كردم تا زماني كه از كامپيوتر جدا نكردم همه فيلمها سالمن اما تا ميكشم و دوباره متصل ميكنم هيچ كدوم اجرا نميشن.راه حله ديگه اي وجود داره؟با تشكر
سلام.با هر سه نرم افزار تست كردم.به راحتي با همه فرمت ميشه بدون ارور اما درست نشد.حتي فلش رو بصورت كامل پر از فيلم كردم تا زماني كه از كامپيوتر جدا نكردم همه فيلمها سالمن اما تا ميكشم و دوباره متصل ميكنم هيچ كدوم اجرا نميشن.راه حله ديگه اي وجود داره؟با تشكر
پس ممکنه مشکلش سخت افزاری باشه روی یک سیستم دیگه هم تست کردید همینطوری بود؟
shervin2019
29-12-2014, 13:43
پس ممکنه مشکلش سخت افزاری باشه روی یک سیستم دیگه هم تست کردید همینطوری بود؟
بله.روي لبتاپ و يك pc هم همينطور بود
بعداز اینکه سی پی یو مادر بورد عوض شد نیاز به تعویض ویندوز هست یا نه ؟ ممنون
supermax15
02-02-2015, 23:33
سلام من ی فلش frima 32 سیلیکون دارم
سرعت رایتش در چند ثانیه اول خوبه ولی بعدش داغون میشه و تیکه تیکه کپی میشه
فقط سرعت رایتش اینجوریه
همه نوع فرمت هم کردم درست نشد
بعداز اینکه سی پی یو مادر بورد عوض شد نیاز به تعویض ویندوز هست یا نه ؟ ممنون
بله باید تعویض شود.....
باسلام. رم میکرو اس دی حجم داره ولی فرمت نمیشه مثل اینکه پارتیشن بندی نداشته باشه با نرم افزارهای پارتیشن بندی هم کار کردم حتی با نرم افزارهایhdd low level format toolsوusb formatوhp usb disk formatter هم استفاده کردم اما نتونستند فرمت کامل کنند پیام خطا میداند.درضمن سایتی رو میشناسید که بوسیله اون بتونیم رم رو زنده کنیم عین سایت روسی flash boot.ru
سایتی رو میشناسید که کنترلر رم ها رو داشته باشهلطفا معرفی کنید
باسلام. رم میکرو اس دی حجم داره ولی فرمت نمیشه مثل اینکه پارتیشن بندی نداشته باشه با نرم افزارهای پارتیشن بندی هم کار کردم حتی با نرم افزارهایhdd low level format toolsوusb formatوhp usb disk formatter هم استفاده کردم اما نتونستند فرمت کامل کنند پیام خطا میداند.درضمن سایتی رو میشناسید که بوسیله اون بتونیم رم رو زنده کنیم عین سایت روسی flash boot.ru
از تو cmd با دستورهای diskpart هم موفق نشدید؟
فلش 8 گیگ سیلیکون پاور مو دیشب با ----- یه شو ضبط کردم بعدش دیگه کار نمیکنه ینی دیگه چراغش روشن نمیشه !!! اگه دسگاه بد سکتور ایجاد کرده باشه حلشدنی هس. ؟؟؟ میشه راهنماییم کنید چکارش کنم درست بشه ؟؟
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
فلش 8 گیگ سیلیکون پاور مو دیشب با ----- یه شو ضبط کردم بعدش دیگه کار نمیکنه ینی دیگه چراغش روشن نمیشه !!! اگه دسگاه بد سکتور ایجاد کرده باشه حلشدنی هس. ؟؟؟ میشه راهنماییم کنید چکارش کنم درست بشه ؟؟
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
اگه به هر سیستمی بزنید و چراغش روشن نشه یعنی ولتاژی بهش نمیرسه واین یعنی مشکل سخت افزاری که باید تعمیر بشه ممکنه یک نوسان برق یا ولتاژ باعث این مشکل شده باشه
mohsen0000000000
11-03-2015, 10:46
سلام.
یه فلش ترنسند دارم که وقتی میزنم به کامپیوتر باز نمیشه و پیام فرمت کردن میاد .فرمت هم نمیشه
windows was unable to complete the format.
سلام.
یه فلش ترنسند دارم که وقتی میزنم به کامپیوتر باز نمیشه و پیام فرمت کردن میاد .فرمت هم نمیشه
windows was unable to complete the format.
با چه نرم افزارهایی برای فرمت تست کردید؟ از طریق cmd تست کردید؟ فرمت سطح پایین هم تست کنید
mohsen0000000000
11-03-2015, 16:31
با چه نرم افزارهایی برای فرمت تست کردید؟ از طریق cmd تست کردید؟ فرمت سطح پایین هم تست کنید
ممنون
low level format نشد .فرمت از طریق cmd هم نشد.
ممنون
low level format نشد .فرمت از طریق cmd هم نشد.
با نرم افزار usb format و hp usb disk format و در نهایت با نرم افزار مخصوص خود فلش هم تست کنید درست نشد میتونه مشکل سخت افزاری باشه
mohsen0000000000
11-03-2015, 17:34
با نرم افزار usb format و hp usb disk format و در نهایت با نرم افزار مخصوص خود فلش هم تست کنید درست نشد میتونه مشکل سخت افزاری باشه
تشکر.
خطای زیر میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
erfan.it
18-03-2015, 18:36
یه مشکلی دارم ،،، نمیدونم چرا فلش مموری یا رم ریدر که به پی سی وصل میکنم ، این جور میشه ؟!؟
با درود
یک عدد رم 16 کلاس 10 ترنسند دارم قبلا واسه گوشی htc cha cha
استفاده میکردم که با همان گوشی مطابق عکس ضمیمه پارتیشن بندی نمودم
گوشی رو فروختم حالا هر چی با نرم افزار مینی تولز دیلت پارتیشن و ساخت پارتیشن و اپلای میکنم بعد از پایان پروسه میبینم رم ام هیچ تغیری نکرده و مثل قبل مانده!!!
درضمن هراطلاعاتی که میریزم تا از کامپیوتر جداش میکنم میپره!!!
چه راحلی واسه مشکلم وجود دارد؟
آیا رم مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟؟؟
mohsen0000000000
08-04-2015, 11:48
سلام.
مموری من (سیلیکون پاور) فرمت نمیشه. وقتی یه فایل رو حذف میکنم باز هم برمیگرده .وقتی مموری رو میزارم رو تبلت پیام میده مموری خرابه و باید فرمت بشه ولی نمیتونه فرمت کنه. با کامپیوتر میاد بالا و فرمت نمیشه..
چطور میتونم فرمتش کنم؟
موقعی که با ویندوز میخوام فرمت کنم خطای زیر میده.
windows was unable to complete the format
چطور میتونم تعمیرش کنم؟
ممنون
momo1364
08-05-2015, 19:05
سلام دوستان.. کمک کنید من اومدم رم موبایلم فرمت کنم گوشی زدم به پی سی وسط کار ارور داد.. الان با رم ریدر که میزنم به پی سی هیچی نشون نمیده فقط یه درایو removeable disk بصورت کمرنگ نشون میده!!! چکارکنم؟
سلام دوستان.. کمک کنید من اومدم رم موبایلم فرمت کنم گوشی زدم به پی سی وسط کار ارور داد.. الان با رم ریدر که میزنم به پی سی هیچی نشون نمیده فقط یه درایو removeable disk بصورت کمرنگ نشون میده!!! چکارکنم؟
مموری رو با رم ریدر به سیستم زدید از disk managment سیستم عکس بدید
momo1364
08-05-2015, 21:19
مموری رو با رم ریدر به سیستم زدید از disk managment سیستم عکس بدید
نمیشناسه.... سوخته؟ یه جا تو عکس به اسم درایو 1 هست
از طریق cmd و با نرم افزارهایی مثل sd formatter فرمت کنید اگر با فرمت سطح پایین هم درست نشد یا فریم ویر حافظه مشکل پیدا کرده یا حود حافظه ایراد داره
Firebirds
09-05-2015, 08:29
با دقت برو جلو.
از این جا به بعدش رو دیگه انجام نده
Let's see if we can put a boot record on there with CONVERT MBR.
به جاش با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فورمت FAT32 به صورت غیر سریع انجام بده
بازم دارم بهت میگم، دقت کن هارد اصلی تو فورمت نکنی.
omid kan
09-05-2015, 15:12
سلامدوستان یک مشکل عجیب غریب برای پیش اومدهبرای اسکن هارد با برنامه hdd regenerator از فلش استفاده کردمفلشم 8gb هست اما حالا می نویسه فلش 2gb هستچکار کنم که به حالت اول برگرده؟
momo1364
09-05-2015, 16:51
با دقت برو جلو.
از این جا به بعدش رو دیگه انجام نده
Let's see if we can put a boot record on there with CONVERT MBR.
به جاش با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فورمت FAT32 به صورت غیر سریع انجام بده
بازم دارم بهت میگم، دقت کن هارد اصلی تو فورمت نکنی.
اقا این اولی چیه؟ سایته؟ من همون اول ا این نرم افزاره کارکردم.. باز نشد... عکسش شبیه اینه....
Firebirds
09-05-2015, 17:15
سلامدوستان یک مشکل عجیب غریب برای پیش اومدهبرای اسکن هارد با برنامه hdd regenerator از فلش استفاده کردمفلشم 8gb هست اما حالا می نویسه فلش 2gb هستچکار کنم که به حالت اول برگرده؟
با همین HP USB Disk Storage به صورت غیر سریع فومتش کن.
اقا این اولی چیه؟ سایته؟ من همون اول ا این نرم افزاره کارکردم.. باز نشد... عکسش شبیه اینه....
برو توی سایت بخون و دستور عمل ها رو تا جایی که گفتم اجرا کن.
photolife
10-06-2015, 14:45
سلام دوستان
رم موبایل قدیمیم رو میخوام ریکاور کنم تا بعضی عکسای قدیمیش رو بازسازی کنم
اما رم ریدر اونو اصلا نمی شناسه در حالی که موبایل اون رو میشناسه
مشکلی که خودم می بینم اینه که روی رم خش افتاده
به نظرتون مشکل از خشه رو رمه ؟
اگه اینجوریه چطور میتونم این خش رو برطرف کنم؟
راه خاصی داره؟
سلام میکرو اس دی 64 گیگ که با گوشی فرمت شده در ویندوز 7 فرمت exfat نشون داده میشه وتوی گزینه های فرمت ویندوز fat32 وجود نداره ولی فرمتش در اکرونیس و پارتیشن مستر fat32 نشون داده میشه کدوم فرمتها درسته وچرا فرمتش متفاوت نشون داده میشه؟
abbashoseini15
22-08-2015, 17:06
سلام من یه فلش 4GB دارم که دیگه بالا نمیاد یعنی توی مای کامپیوتر نشون نمیده.
من یه نرم افزار شکستن رمز کامپیوتر با فلش رو دانلود کردم بعد رفتم توی قسمت USB چند تا فایل رو که exe بود زدم باز بشه که باز شد و یه دفعه cmd اومد بالا و خودش رفت.بعد از اون فلش من دیگه بالا نیومد.وقتی توی کنترل پنل میری بعد به قسمت devices and printers اونجا هست نوشته silicon-power4G لطفا به من کمک کنید که چطور فلشم به حالت اولش برگرده.
ممنون.
abbashoseini15
22-08-2015, 17:08
سلام من یه فلش 4GB دارم که دیگه بالا نمیاد یعنی توی مای کامپیوتر نشون نمیده.
من یه نرم افزار شکستن رمز کامپیوتر با فلش رو دانلود کردم بعد رفتم توی قسمت USB چند تا فایل رو که exe بود زدم باز بشه که باز شد و یه دفعه cmd اومد بالا و خودش رفت.بعد از اون فلش من دیگه بالا نیومد.وقتی توی کنترل پنل میری بعد به قسمت devices and printers اونجا هست نوشته silicon-power4G لطفا به من کمک کنید که چطور فلشم به حالت اولش برگرده.
ممنون.
تورو خدا اگه ممکنه و راهی داره کمکم کنید :
گوشیمو تنظیم کارخانه کردم تمام فیلمو عکسام از روش پاکشده الان مموری رو گذاشتم رو یه نرم افزار که مخصوص بازیابی مموری های فرمت شده هستش اما میخام شما راهنماییم کنید عکسامو چطوری باید برگردونم ایا امیدی هست؟؟اگه رو گوشیم بوده باشه میشه کاری کرد با تصور اینکه بازیابی کارخانه شده ؟؟؟ ممنونم
dops dops
01-01-2016, 12:37
سلام
يك عدد رم 16 گيگ transcent كلاس 10 دارم كه بي دليل نه ميشه چيزي روش ريخت نه اينكه چيزي از روش پاك كرد
فرمت نميشه :
با cmd و نرم افزارهاي فرمت رم امتحان كردم نشد ....
با نرم افزار PartitionGuru هم اناليزش كردم bad sector نداشت و مشكلي نداشت.
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
bigarash
31-01-2016, 00:33
سلام
من داشتم کارت گرافیک رو جا می زدم، رم مزاحم بود درش آوردم زدم تو اسلات دیگه، بعد که پی سی رو روشن کردم سه تا بوق ممتد میزد و چیزی رو مانیتور نمیومد، هر کاری که فکرش رو بکنید کردم،
جای اسلات رو عوض کردم، باتری رو درآوردم تا بایوس ریست بشه، با جامپرها سی ماس رو ریست کردم درست نشد!
کسی می تونه راهنمایی کنه؟ رم سوخته یعنی؟
محمد7966
31-01-2016, 00:46
سلام
من داشتم کارت گرافیک رو جا می زدم، رم مزاحم بود درش آوردم زدم تو اسلات دیگه، بعد که پی سی رو روشن کردم سه تا بوق ممتد میزد و چیزی رو مانیتور نمیومد، هر کاری که فکرش رو بکنید کردم،
جای اسلات رو عوض کردم، باتری رو درآوردم تا بایوس ریست بشه، با جامپرها سی ماس رو ریست کردم درست نشد!
کسی می تونه راهنمایی کنه؟ رم سوخته یعنی؟
سلام
اول سرچ کنید ببینید 3 بوق ممتد برای مادربردتون نشونه چیه
معمولا برای خرابی رم بوق ممتد میزنه
joorsara
31-01-2016, 22:15
سلام.
یه هارد اکسترنال دارم که وقتی میزدم به سیستم هیچی نشون نمیداد. از دیسک منیجمنت ویندوز چک کردم دیدم سه تا درایو دی اکتیو روش هست، هر سه تا رودیلیت کردم که بتونم یه درایو روی هارد بسازم. ولی بعد از دیلیت سه تا درایو تو دیسک منیجمنت دیگه هاردُ نشون نمیده. با نرم افزار EASEUS.Partition.Master.10.8.All.Editions هم چک کردم ولی بازم نشون نمیده. مشکل چی ؟ چیکار باید کرد؟
ممنون از راهنماییتون
arman_holy
07-02-2016, 10:02
سلام عزیزان
یه مموری میکرو دارم از همینایی ک رو گوشی میزارن.. یه مقدار اطلاعات توش هست. عکس و فیلم و .... که هرکاری میکنم پاک نمیشن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاکم بشن اما وقتی در میارم و دوباره جا میزنم باز همون فایل ها برمیگردن!
با خود ویندوز فرمتش کردم نشد
با چنتا نرم افزار دیگه هم فرمت کردم درست نشد
به نظرتون مشکل از کجاس و چیکار کنم درست بشه ؟
رضا امیر
06-03-2016, 22:07
سلام.
یه هارد اکسترنال دارم که وقتی میزدم به سیستم هیچی نشون نمیداد. از دیسک منیجمنت ویندوز چک کردم دیدم سه تا درایو دی اکتیو روش هست، هر سه تا رودیلیت کردم که بتونم یه درایو روی هارد بسازم. ولی بعد از دیلیت سه تا درایو تو دیسک منیجمنت دیگه هاردُ نشون نمیده. با نرم افزار EASEUS.Partition.Master.10.8.All.Editions هم چک کردم ولی بازم نشون نمیده. مشکل چی ؟ چیکار باید کرد؟
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست من
هارد های اکسترنال مشکلات زیادی بر می خورند بسته به مدل و برند هارد مریضی های مختلفی دارند بهتر بود اطلاعات تکمیل تری می دادید. من در زیر براتون یک لینک گذاشتم جهت تعمیر هارد اکسترنال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطالعه کنید.
هارد های اکسترنال از کند شدن تا بدسکتور ، خرابی برد و سوکت و.... باید هاردتون کامل چک شود. به یک مرکز تعمیرات تخصصی مراجعه کنید.
موفق باشید
سلام
من وقتی روی درایوی که رمم وصل کردم این ارور رو میاره
سلام
روی مادربوردم 2 تا رم هست که یکی هر دوطرفش چیپ داره و دیگری فقط یکطرف چیپ داره .
هردو از یک برند Kingmax هستند . اینها با هم فرق دارند ؟ آیا در کارکرد سیستم مشکلی ایجاد میکنه ؟
با تشکر
سلام
من وقتی روی درایوی که رمم وصل کردم این ارور رو میاره
لطفا راهنمایی کنید
زمانی که مموری رو فرمت میکنم این ارور رو میاره و بعدا دوباره ارور فرمت میاره با نرم افزار sd Formatter , low level format فرمت هم کردم ولی درست نشد
amir_t6262
15-10-2016, 19:44
لطفا راهنمایی کنید
زمانی که مموری رو فرمت میکنم این ارور رو میاره و بعدا دوباره ارور فرمت میاره با نرم افزار sd Formatter , low level format فرمت هم کردم ولی درست نشد
رم چی هست؟ کارت SD است؟
روی وسیله ی دیگر تست کردی که سالم هست یا نه؟
رم میکرو اس دی هستش
روی گوشی و تلویزیون وصل کردم خونده نمیشه
ولی وقتی به سیستم وصل میکنم میاره ولی باز نمیشه و ارور فرمت میاره
amir_t6262
15-10-2016, 21:52
رم میکرو اس دی هستش
روی گوشی و تلویزیون وصل کردم خونده نمیشه
ولی وقتی به سیستم وصل میکنم میاره ولی باز نمیشه و ارور فرمت میاره
رمت خراب است.
رمت خراب است.
یعنی درست نمیشه؟
amir_t6262
16-10-2016, 09:13
یعنی درست نمیشه؟
خیر. چیزی نیست که قابل تعمیر باشد. اگر گارانتی دارد به فکر تعویضش باش.
hossein9511
06-02-2017, 22:35
با درود فراوان
مموری میکرو sd مدل sandisk که به عنوان 64 گیگ میباشد و با وصل کردن به pc هم 64 گیگ شناسایی میشود !!!!
ولی با اسکن بار کد البته اگر بسته بندی هم مال خودش باشد مشخص شد که 32 گیگ کلاس 4 میباشد !!!
از کجا بفهمم که ظرفیت واقعی چقدر میباشد؟؟؟؟
آیا نرم افزاری که بتوان از ظرفیت واقعی آن استفاده نمود وجود دارد یا نه ؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
shermanpop
07-02-2017, 18:32
سلام رم ميكرو ١٦ گيك دارم همه اطلاعات روش رو ميتونم بخونم و اضافه كنم ولي اطلاعات پاك و يا فرمت نميشه
از هيچ راهي نتونستم فرمت كنم
پيغام ميده كه توانايي فرمت اين درايو رو نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
یک عدد مموری میکرو وایکینگ 16 گیگ 320X دارم که فرمت نمیشه،خیلی از روشهارو تست کردم ولی نشد
توی سایتش هم چیزی نبود،ممنون میشم راه حلی بهم معرفی کنید.
بای
با سلام به دوستان عزیز
یه فلش مموری adata UD311 استفاده میکنم که قبلا سرعت انتقالش 30-40 مگ بر ثانیه بود . مجبور شدم یکبار فرمتش کنم الان سرعت انتقالش در حدود 5-10 مگ بر ثانیه شده و بعد از مدتی که باهاش کار میکنم چندین بار از صفحه My Computer حذف میشه و مجدد برمیگرده .به نظر عزیزان مشکل از کجاست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
سلام خسته نباشید بنده مشکلی در بایویس سیستمم دارم کسی میتونه کمک کنه
سلام روز بخیر
من یه فلش 16 گیگ دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم به صورت یه سی دی درایو 128 مگابایتی بالا میاره
نه گزینه فرمت داره نه میشه چیزی توش انداخت
تو قسمت دیسک منجمنت هم همون سی دی درایو 128 مگابایتی میاره
راهنمایی لطفا
سلام روز بخیر
من یه فلش 16 گیگ دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم به صورت یه سی دی درایو 128 مگابایتی بالا میاره
نه گزینه فرمت داره نه میشه چیزی توش انداخت
تو قسمت دیسک منجمنت هم همون سی دی درایو 128 مگابایتی میاره
راهنمایی لطفا
HDD Low Level Format Toolبا این برنامه فرمتش کن نشه سوخته
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید بنده مشکلی در بایویس سیستمم دارم کسی میتونه کمک کنه
بایاس تاپیکش جداست . حالا بگو چیشده ؟:n18:
با سلام به دوستان عزیز
یه فلش مموری adata UD311 استفاده میکنم که قبلا سرعت انتقالش 30-40 مگ بر ثانیه بود . مجبور شدم یکبار فرمتش کنم الان سرعت انتقالش در حدود 5-10 مگ بر ثانیه شده و بعد از مدتی که باهاش کار میکنم چندین بار از صفحه My Computer حذف میشه و مجدد برمیگرده .به نظر عزیزان مشکل از کجاست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
احتمالا چیپش خراب شده گارانتی نداره ؟؟؟
سلام
یک عدد مموری میکرو وایکینگ 16 گیگ 320X دارم که فرمت نمیشه،خیلی از روشهارو تست کردم ولی نشد
توی سایتش هم چیزی نبود،ممنون میشم راه حلی بهم معرفی کنید.
بای
یا ویروس خرابش کرده یا ایراد از چیپشه
با سلام
یه فلش مموری ترنسد هستش که وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم اولش چیزی نشون نمی ده بعد از یه ساعت تو my computer نشونش میده چراغش هم دائم روشنه وقتی نرم افزارهای فرمت را هم باز میکنم هنگ می کنن روش هم که راست کلیک می کنم هنگ میکنه رو دو تا سیتم هم امتحان کردم مشکلش چیه؟
noisymind
11-12-2018, 19:42
سلام دوستان.
من یک مموری گوشی دارم که تو این رم ریدر های فلشی گذاشته بودم و تو کامپیوتر استفاده میکردم تا اینکه چند وقت پیش دیگه کار نکرد و فکر کردم سوخته. تو گوشی گذاشتم دیدم سالمه و کار میکنه.رفتم یک رم ریدر دیگه هم گرفتم بازم تو کامپیوتر کار نمیکنه! یعنی USB Drive رو میشناسه ولی وقتی روش کلیک میکنم میگه Insert a disk
به نظرتون چه کار کنم ؟
mzizou10
26-02-2019, 11:13
سلام. من یه رم میکرو 16 گیگ hp دارم که با ویندوز فرمت نمیشه. با روش ها و نرم افزارهای مختلف هم امتحان کردم. HDD Low Level و cmd هم جواب نمیده. جعبه گارانتی هم ندارم که بدم گارانتی. برای فرمتش راهی هست؟
یه مموری 16 گیگ PNY هم دارم که سالم بود متأسفانه رفت داخل جاروبرقی و یه مدت خاک خورد. الآن که به کامپیوتر وصل میکنم ویندوز چند دقیقه ای سعی میکنه شناسایی کنه اما آخرش درایوش رو بالا نمیاره. اینو چیکار میشه کرد؟
من یه رم داشتم 128 برا دوربینم بود کلی عکس خاطرات و اینا داخل بود اگه جای رو برای ریکاوری اون عکسا میشناسین لطفا بهم بگین ممنون میشم .
noisymind
31-03-2022, 17:29
سلام. فلش مموری رایت پروتکت شده رو باید چه کار کرد؟
ata.royalfalcon
31-03-2022, 21:38
سلام. فلش مموری رایت پروتکت شده رو باید چه کار کرد؟
سلام.
دستورالعملی که در پست زیر گفته شده رو اجرا و بررسی کنید مشکل برطرف میشه یا خیر.
دقت کنید فقط باید دستور ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY رو اجرا کنید.
noisymind
01-04-2022, 01:04
سلام.
دستورالعملی که در پست زیر گفته شده رو اجرا و بررسی کنید مشکل برطرف میشه یا خیر.
دقت کنید فقط باید دستور ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY رو اجرا کنید.
سلام.متاسفانه این روش جواب نمیده.راه حل دیگه ای داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.