مشاهده نسخه کامل
: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات رم و مشكلات حافظه ها
فابلها کامل شناخته می شن مشکلی ندارن حتی همون فابلهایی که می گم کپی نمی شن هم شناخته می شن و تا مثلا 80 درصد کپی می شن بعد یهو مموری دیسمونت می شه یعنی انگار نیست. فرقی هم نمی کنه با hdd regnetor یا هر نرم افزاری که میخواد اسکن بشه وسط کار مموری قطع می شه یعنی حساب کن تا می خواد اطلاعات یه قسمتی از مموری رو بخوننه در جا مموری قطع می شه چه تو رم ریدر چه گوشی چه لب تاب مموری خور همه جا.. انگار مموری رو دراوردی بعد که دریاری دوباره بزاری باز کار می کنه حالا شانس من همه چی مموری سالم هست بجز همون چند تا فایل مهم که لازمشون دارم...
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
با سلام
یک مموری میکرو اس دی دارم 16 گیگابایت
مموری کاملا باز می شه و مشکلی نداره ولی چند تا از فابل های خیلی خیلی مهم روش خراب شده یعنی چه تو گوشی چه با رم ریدر تو سیستم به محضی که روی اون فایل ها کلیک می کنم مموری دیسمونت می شه و مموری رو نمی شناسه. وقتی مموری رو در میارم دوباره می زارم می شناسه ولی بازم همون اتفاق می افته.. جالبه که فقط چند تا از عکس ها و اون فایل ها که گفتم اینطوری شدن. نه کپی میشن نه می شه دیدشون هیچ ار نمی شه کرد. حتی وقتی با اچ دی ریجنریتور یا اسکن دیسک خود ویندوز هم میام کل سطح رو برای بدسکتور اسکن می کنم بازم به اونجاها که می رسه مموری دیسمونت می شه... نمی دونم چکار کنم این فایلها برام خیلی مهم هستن و هیچ کجا ازشون بک آپ ندارم...
سلام.
با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، فلش رو اسکن کنید.
ببینید فایلهارو میشناسه.
فابلها کامل شناخته می شن مشکلی ندارن حتی همون فابلهایی که می گم کپی نمی شن هم شناخته می شن و تا مثلا 80 درصد کپی می شن بعد یهو مموری دیسمونت می شه یعنی انگار نیست. فرقی هم نمی کنه با hdd regnetor یا هر نرم افزاری که میخواد اسکن بشه وسط کار مموری قطع می شه یعنی حساب کن تا می خواد اطلاعات یه قسمتی از مموری رو بخوننه در جا مموری قطع می شه چه تو رم ریدر چه گوشی چه لب تاب مموری خور همه جا.. انگار مموری رو دراوردی بعد که دریاری دوباره بزاری باز کار می کنه حالا شانس من همه چی مموری سالم هست بجز همون چند تا فایل مهم که لازمشون دارم...
Hamed DC
23-11-2011, 18:31
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
حافظه رو به طور کامل فرمت سطح پایین کنید.
اگر مشکل از خود اطلاعات نباشه، مشکل از فلش مموری میتونه باشه.
بابا مسئله مهم اطلاعات هست فرمت سطح پایین کنم؟!!!
Hamed DC
24-11-2011, 11:26
بابا مسئله مهم اطلاعات هست فرمت سطح پایین کنم؟!!!
ظاهرا اطلاعات روی سکتورهای آسیب دیده سوار شدن و آسیب دیدن!!!
شما باید قبل از کپی اطلاعات حافظه رو تست میکردی و از سلامتش مطمئن میشدی.
میتونی بعدا اطلاعات رو بازیابی کنی.
سلام من یه رم میکرو اس دی سلیکون پاور گرفتم که وقتی فرمت میکنم 99% میرسه ارور میده unable format میده میتونین کمک کنین 16g
panther99
08-01-2012, 20:59
آقا ما يه فلش ADATA S101 داريم ! الان به هر كامپيوتري ميزنم اصلا عكس العملي نشون نميده !!!!!!!!!!!!! يعني هيچ كامپيوتري نميشناسه ! در صورتي كه قبلا سالم بود ! ميخوام بدونم هيچ راهي نيست واسه برگردوندنش ؟؟؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
09-01-2012, 20:26
سلام من یه رم میکرو اس دی سلیکون پاور گرفتم که وقتی فرمت میکنم 99% میرسه ارور میده unable format میده میتونین کمک کنین 16g
سلام.
رم رو فرمت سطح پایین کن.
بعد نوع پارتیشن رو روی NTFSقرار بده.
سعی کن از رم ریدرها استاندارد استفاده کنی.
Hamed DC
09-01-2012, 20:35
آقا ما يه فلش ADATA S101 داريم ! الان به هر كامپيوتري ميزنم اصلا عكس العملي نشون نميده !!!!!!!!!!!!! يعني هيچ كامپيوتري نميشناسه ! در صورتي كه قبلا سالم بود ! ميخوام بدونم هيچ راهي نيست واسه برگردوندنش ؟؟؟!!!
اگر ویندوز نمیشناستش، به هیچ وجه قابل برگشت نرم افزاری نیست، مگه با تعمیر!!!
که اصلا ارزش تعمیر نداره. چیپ اصلی اون آسیب دیده. بهتره ببریش گارانتی.
سلام
آقا من یه مموری کارت patriot micro SD 8 GB کلاس 10 گرفتم ولی سرعتش خیلی پایینه از چند کیلو تا شیش هفت مگ متغیره.
چیکارش کنم؟
Hamed DC
15-01-2012, 00:32
سلام
آقا من یه مموری کارت patriot micro SD 8 GB کلاس 10 گرفتم ولی سرعتش خیلی پایینه از چند کیلو تا شیش هفت مگ متغیره.
چیکارش کنم؟
سلام.
شرایط مختلفی برای سرعت ثابت باید حاکم باشه که یکی از اونه استفاده از رم ریدرهای استاندارد هست.
در ثانی سرعت 6مگ هم برای این کلاس سرعت بدی نیست.
سلام دوستان
یک سال پیش سیستمی خریدم که تا چند روز گذشته به دلیل پلمپ بودن کیس ، در کیس رو باز نکرده بودم ، وقتی که رم ها رو از مادربورد جدا کردم و با هم مقایسه کرد چیزی که خیلی عجیب بود اینه که یکی از رم ها دو طرفش IC داشت اما اون یکی رم فقط یک طرفش IC داشت !!!
به نظر شما رمی که یک طرفش IC داره بهتره یا رمی که دو طرفش IC داره ؟
هر کدوم از رم ها 2گیگ و کینگ مکس هستن ، با تایم تاخیر 24-9-9-9
hamed_shorakaei
18-01-2012, 13:22
دوستان یه فایل رو فلش مموریم ریختم بعد پام به فلش خورد فلش خارج شد بعد که دوباره وصلش کردم ازم میخواست که فرمتش کنم و هیچ راه دیگه ای نداشت به ناچار فرمتش کردم اونوقت دیدم که حجمش از 8 گیگی که بود به 2 مگا کاهش پیدا کرده کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟ میشه درستش کرد؟؟؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید؟
فلش هم سیلیکون پاوره
سلام.
شرایط مختلفی برای سرعت ثابت باید حاکم باشه که یکی از اونه استفاده از رم ریدرهای استاندارد هست.
در ثانی سرعت 6مگ هم برای این کلاس سرعت بدی نیست.
با سلام
آخه وقتی مموری رو تو گوشی میزارم (samsung galaxy gio) گوشی خیلی کند میشه و حال آدمو بهم میزنه!
چند بار هم فرمتش کردم تاثیری نداشت.
بعدش هم فقط وقتی به شیش مگ میرسه که تنها یک فایل با حجم بالا رو بریزی توش. وگرنه دو مگ هم نیست!
مگه کلاس 10 پر سرعت ترین کلاس نیست؟
Hamed DC
18-01-2012, 16:06
با سلام
آخه وقتی مموری رو تو گوشی میزارم (samsung galaxy gio) گوشی خیلی کند میشه و حال آدمو بهم میزنه!
چند بار هم فرمتش کردم تاثیری نداشت.
بعدش هم فقط وقتی به شیش مگ میرسه که تنها یک فایل با حجم بالا رو بریزی توش. وگرنه دو مگ هم نیست!
مگه کلاس 10 پر سرعت ترین کلاس نیست؟
سلام.
دوست عزیز فرت باعث افزایش چشم گیر سرعت فلش نخواهد شد.
شما بهتره در وحله اول از پورتهای روی مادربرد استفاده کنید و از به کاربردن هاب و امثالهم خودداری کنید. از رم خوان
هایی که به صورت مستقیم و بدون سیم به اتصال USBبه قابلیت اتصال دارن استفاده کنید و از برندهای متفرقه و غیر
استاندارد دوری کنید. و حتما نوع پورت USBرو هم مد نظر قرار بدین. چون روی یک مادربرد پورتهای نسخه 1.1و 2
یو اس بی معمولا کنار هم هستند در صورتی که مادربردتو مجهز به یو اس بی نسخه3هست،حتما از اون استفاده
کنید.
بله این کلاس سریع ترین هست. ولی در وحله اول در خواندن اطلاعات!!!
Hamed DC
18-01-2012, 16:26
سلام دوستان
یک سال پیش سیستمی خریدم که تا چند روز گذشته به دلیل پلمپ بودن کیس ، در کیس رو باز نکرده بودم ، وقتی که رم ها رو از مادربورد جدا کردم و با هم مقایسه کرد چیزی که خیلی عجیب بود اینه که یکی از رم ها دو طرفش IC داشت اما اون یکی رم فقط یک طرفش IC داشت !!!
به نظر شما رمی که یک طرفش IC داره بهتره یا رمی که دو طرفش IC داره ؟
هر کدوم از رم ها 2گیگ و کینگ مکس هستن ، با تایم تاخیر 24-9-9-9
سلام و درود.
با این توصیف شما از رمها،چیزی جز مدلهای SIMMبه ذهن متبادر نمیشه.
بهتره برای نظر بهتر و دقیقتر یه شات از نرم افزارCPU-Z _تبهای مربوز به حافظه_بزاری.
رمهای SIMسرعتی به مراتب کمتر از رمهای DImدارن! البته ذکر این نکته واجبه که همه
رمهای DIMMهم در هر دو طرف ترانزیستور ندارن و برخی مدلها روی یک طرف چیپست
و روی طرف دیگه ترانزیستور دارن!
Hamed DC
18-01-2012, 16:32
دوستان یه فایل رو فلش مموریم ریختم بعد پام به فلش خورد فلش خارج شد بعد که دوباره وصلش کردم ازم میخواست که فرمتش کنم و هیچ راه دیگه ای نداشت به ناچار فرمتش کردم اونوقت دیدم که حجمش از 8 گیگی که بود به 2 مگا کاهش پیدا کرده کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟ میشه درستش کرد؟؟؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید؟
فلش هم سیلیکون پاوره
موارد زیر رو به ترتیب انجام بدین. اگر توفیری حاصل نشد، چیپ اصلی مموری به احتمال زیاد آسیب دیده.
1-رم رو به مادربرد وصل کنید.
2-سی دی بوتیبل ویندوز ایکس پی رو داخل درایو گذاشته و کامپیوتر رو ریسیت کنید.
3-مراحل ابتدایی نصب ویندوز رو پشت سر گذاشته تا به مرحله انتخاب درایو برسین.
4-در این مرحله اگر حجم و اسم درایو شما در پایین صفحه اومده بود،اون رو حذف پارتیشن کنید.
5-بعد از این کار اون رو با فرمتNTFSفرمت کنید.
وارد محیز ویندوز شده و نتیجه رو مشاهده کنید.
toloosoft
20-02-2012, 00:49
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
من یه مشکل جالب برام پیش اومده
اول اطلاعات سیستمم رو بگم
سی پی یو core i7 920
رم 1 gb DDR3 Corsair اگه اشتباه ننوشته باشم باسش هم 1333 3 عدد!(یعنی کلا 3 گیگ رم)
پاور 785 وات گرین
گرافیک ATI 4890 HD
خوب مشکل من اینه که پاورم تا حالا 2 مرتبه سوخته یکی حدودا 1 سال و 2 ماه پیش به صورتی که سیستم روشن میشد فن و .. کار میکرد ولی تصویر نداشتم و سیستم روشن نمیشد!
اون موقع پاور گارانتی داشت و دادیم گارانتی
دقیقا همین مشکل 1 سال 1 ماه بعد یعنی 1 ماه پیش اتفاق افتاد ولی ایندفعه گارانتی نداشت و تعمیرش کردیم و ...
خلاصه
بعد اینکه ما پاور رو اوردیم و نصب کردیم بازم تصویر نداشتیم
با اعصاب خورد و ناراحت نشستیم یکی یکی قطعات رو تست کردیم و ... همینطوری الکی رمها رو باز کردیم و جاشو عوض کردیم بستیم روی 3 تا اسلات دیگه مادربورد یهو دیدیم سیستم اومد بالا
گفتیم ایول درست شد و ...
دیگه زیاد باسیستم کار نکردم تا چند وقت پیش سیستم رو روشن کردم داشتیم کار میکردیم یهو هنگ کرد
ریست کردیم نمایشگر بالا نیومد!
سیستمو خاموش کردیم چند ثاینه صبر کردیم روشن کردیم سیستم اومد بالا و اوکی بود باز رفتیم تو ویندوز بعد 10 15 دقیقه باز هنگ کرد
خلاصه یه فیلمی داشتیم هی هنگ میکرد ما خاموش میکردیم چند دقیقه صبر میکردیم روشن
با بررسی های فراوان رسیدیم به فن سی پی یو که انگار ریپ میزنه و درست کار نمیکنه
ما رفتیم 18 هزار تومن ناقابل فن اورجینال خوده اینتل خریدیم انداختیم روش
با هزار امید که ایول درست شد و ... اومدیم تو ویندوز بعد نیم ساعت باز هنگ کرد تو غم و غصه پول از دست رفته بابت فن اورجینال بودیم که یه دستی به اتصالات و ... مین زدیم سیستم رو روشن کردیم الان حدود یه 10 12 ساعتی هست روشنه و دیگه هنگ نکرده
داشتم بازی میکردم حس کردم سیستم تیک میزنه اومدم دیدم رم خیلی بالاس
رفتم امار رمو دیدم چشمم خورد به جای 3 گیگ رم 2 گیگ ویندو شناخته فهمیدیم که ظاهرا مشکل هنگ کردن و ... واسه خرابی رمهاس
ولی اینکه حالا کدوم رم خرابه و ...
اومدیم تو نت سرچیدیم یه برنامه تو همین سایت معرفی شده بود CPU-z دانلود کردیم یه چیز جالب دیدم تو این برنامه 3 گیگ رمو شناخته
اسلاتهای رم رو هم نوشته اسلات 1 و 2 و 3
و همه رو میشناسه
حالا از اساتید میخام بپرسم نظرشون چیه؟
برنامه رمها رو کامل شناخته ویندوز 2 گیگ شناخته!؟!!؟هنگ کردنه میتونه واسه خرابی رم باشه؟
ممنون میشم اساتید جوابمو بدن
راستی ببخشید داستان نوشتم خواستم کامل توضیح داده باشم
"علیرضا"
Hamed DC
20-02-2012, 12:28
سلام.
علیرضا جان در ابتدای امر بهتره که بایوس رو با آخرین نسخه ارائه شده آپدیت کنی.
در اینجا من چند سوال از شما دارم:
رم ها از برندهای یکسان انتخاب شده و حالت تریبل اونها رعایت شده؟؟؟
رمها توسط شما آورکلاک(به خصوص تغییر ولتاژ!) شده؟؟؟
رمها رو به طور کامل تغییر اسلات دادین؟؟؟روی همون اسلاتهای قبلی با رم دیگه یا روی اسلات با رنگ متفاوت و همون رم قبلی؟؟؟
toloosoft
20-02-2012, 15:12
سلام.
علیرضا جان در ابتدای امر بهتره که بایوس رو با آخرین نسخه ارائه شده آپدیت کنی.
در اینجا من چند سوال از شما دارم:
رم ها از برندهای یکسان انتخاب شده و حالت تریبل اونها رعایت شده؟؟؟
رمها توسط شما آورکلاک(به خصوص تغییر ولتاژ!) شده؟؟؟
رمها رو به طور کامل تغییر اسلات دادین؟؟؟روی همون اسلاتهای قبلی با رم دیگه یا روی اسلات با رنگ متفاوت و همون رم قبلی؟؟؟
سلام
بایت جوابتون ممنون خوب بریم سر جواب سوالات شما
خودمم به همین نتیجه رسیدم که باید بایوس رو اپدیت کنم چون دیشب حدود 1 ساعت فقط به 3 تا رم و 6 تا اسلات مادربورد کلنجار میرفتم و اطلاعات مفیدی به دست اوردم و اینکه ورژن بایوس من به تاریخ 2009 بود
امروز حتما اپدیتش میکنم
در مورد موادر بعدی
بله برند رمها و ... یکی هست در واقع از این پکهایی که با هم ست شدن هستن و به عنوان تریپل در بازار فروخته میشن هستن!!!
من روی مادربورد به حالت تریپل قرار داده بودم!!
در اخر کار اطلاعاتی که خودم به دست اوردمو بهتون میگم
من رمها رو اورکلاک نکردم و اصلا نیاز به این کار نداشتم.3 گیگ رم دی دی ار 3 سی پی یو سرعت عالی مگه قرار بود آپولو هوا کنم که اورکلاک بشن!؟:27:
بله من رمها رو به طور کامل تغییر اسلات دادم
بعد اومدم تک تک رمها رو روی تک تک اسلاتها تست کردم
یعنی اول سیستم رو با 1 گیگ رم اوردم بالا که یه چیز جالب دیدم!
مادربورد من P6T SE هست رمها 2 ردیف 3 تایی به رنگهای نارنجی و مشکی هستن
من تست کردم روی هیچ کدوم از اسلاتهای مشکی سیستم بالا نمیاد با هیچ کدوم رمها!!!در هیچ حالتی!تکی.دوال و تریپل!!اصلا!
حالت دوم روی اسلاتهای نارنجی تمامی رمها روی حالت 1 گیگ بالا میاد و بدون مشکل کار میکنه
حالت دوال که بذارم کار میده!بازم مثل بالا بدون مشکل!
حالت تریپل یا اصلا بالا نمیاد یه اگه اومد بعد از 10 الی 15 دقیقه در بعضی مواقع تا نیم ساعت بعد حتما هنگ میکنه ولی حتما هنگه رو میکنه!!
من اومدم 3 تا رم رو یه طور خاصی گذاشتم یعنی 2 تا رو روی اسلات نارنجی اسلات 1 و 3 و یکی از رمها رو روی اسلات مشکی گذاشتم گفتیم حالا تریپل نشه ولی 3 گیگ جواب بده ببینیم چی میشه
سیستم3 گیگ رو شناخت بالا هم اومد وقتی با برنامه CPU-z چک کردم رمها در حالت دوال هستن و 3 گیگ رم بدون مشکل توسط سیستم شناخته شده و کار میکنه
ولی بازم مثل دفعه قبل بعد 10 الی 15 دقیقه سیستم هنگ کرد
جالبه که من از دیشب رمها رو 2 گیگ کردم روی اسلاتهای نارنجی یکی اسلات 1 و یکی اسلات 3 سیستم بدون مشکل داره کار میکنه!سیستم رو واسه تست خاموش نکردم و گذاشتم اهنگ پخش کنه و ...
الان که از سر کار اومدم بدون مشکل داره کار میکنه!!!
چندتا مورد بگم
من دفعه قبل که گفتم پاور رو از تعمیر اوردم و سیستم بالا نمیومد اومدم رمها رو تغییر اسلات دادم از حالت تریپل روی اسلات نارنجی بردم روی حالت تریپل اسلات مشکی و سیستم بدون مشکل کار میکرد
تستی که دیشب کردم به این نتیجه رسیدم تا وقتی روی اسلات نارنجی رم نذارم به هیچ وجه اسلاتهای مشکی کار نمیکنن و سیستم بووت نمیشه!در صورتی که من قبلا خودم یادمه که رمها رو روی اسلات مشکی گذاشته بودم بدون عیب کار میکردن!!!
حالا نظر خودم روی بایوس بود که اپدیت کنم ولی اساتید و اهالی فن چه نظری دارن؟به غیر از بایوس به نظر شما مادربورد خراب شده؟پاور خرابه و سیستم برق کم میاره!؟رمها رو تک تک تست کردم و الان میتونم 95% بگم مشکل از رمها نیست چون تک تک کار میکنن!!
ممنون میشم هرکدوم از دوستان و اساتید که نظری داشتن بگن بالاخره باعث میشه تجربه کسب کنیم
بازم ببخشید پستم طولانی شد و داستان نوشتم خواستم کاکل و بدون نقص توضیح داده باشم
"علیرضا"
Hamed DC
20-02-2012, 15:27
با این توضیحات کاملی که شما دادین ذکر چند نکته رو لازم میبینم:
اول اینکه اگر سیستم برق کم بیاره، هنگ نمیکنه. اون هم در حالت کم باری. بلکه در صورت مواجه شدن با کمبود برق سیستم برای
عدم فشار بر روی سرشاخه های پاور، یا به طور خودکار خاموش میشه و یا ریستارت. پس مورد پاور و برقمنتفی هست.
اما مادربرد: به نظر من به احتمال زیاد مشکل از اسلاتهای مادربرد هستش. البته اگر این مشکل با آپدیت بایوس درست نشه، میشه به
این احتمال نزدیکتر شد.
toloosoft
20-02-2012, 20:43
سلام خدمت استاد گرامی جناب حامد عزیز
خوب من الان از سر کار اومدم و مستقیم اومدم سر سیستم ببینم نتیجه تستی که ظهر تا حالا انجام میشده به کجا رسیده
من ظهر بایوس سیستم رو از تاریخ اگه اشتباه نکنم ازماه سوم سال 2009 رسوندمش به ماه یازده سال 2010
و جالبه داخل اپدیتهای قدیمی بایوس چند دفعه ورژن عوض کردند فقط و فقط بابت همین مشکل رم!
من بایوس رو اپدیت کردم و از ظهر بدون مشکل روی اسلاتهای نارنجی روی حالت تریپل و 3 گیگ کامل داره سیستم کار میکنه
حالا مشکل میمونه فقط سر اینکه چرا روی اسلاتهای مشکی کار نمیده!؟
بابت مشکل پاور منم تقریبا با شما هم عقیدم ولی خوب احتمالات بود که نظر اساتید رو میطلبید
در مورد اپدیت بایوس چند مورد جالب رو براتون بذارم ما که تجربه کسب کردیم واسه بقیه هم مفید باشه
این توضیحات دومین اپدیت بعد از ساخته شدن مادربورد هست
Fixed Vista may loading slowly when populated memory size is larger than 3GB and with high-end VGAs
اینم توضیحات هفتمین اپدیت یا ورژن هشت اپدیت بایوس مین من
1. Improve memory compatibility
فقط و فقط جای سوال من اینه چرا اسلاتهای مشکی به تنهایی کار نمیدن؟
تا اونجایی که یادمه مین های قدیمی تر مثلا سری P5 هر کدوم از اسلاتها که بذاری سیستم بدون مشکل کار میکنه!
ممنون میشم اساتید فن این مورد رو هم بررسی کنن
با تشکر
"علیرضا"
Hamed DC
20-02-2012, 22:12
خوشحالم از اینکه مشکل تقریبا مرتفع شد.
برای تست نهایی بهتره که موارد زیر رو انجام بدین:
یکی از رمها رو به صورت تکی رو اسلات نارنجی گذاشته و سیستم رو روشن کنید و تست بگیرید.
اگر مشکلی در خلال تست پیش نیومد و در حالت تریبل هم سیستم بدون مشکلی کار کرد، باید
مشکل رو از اسلاتهای سیاه دونست که این مشکل رو باعث شدن.
toloosoft
20-02-2012, 22:41
سلام
بازم مرسی بابت جواب سریعتون
من تک اسلات تست کردم اوکی بوده!
الانم از ظهر تا حالا بعد از اپدیت بایوس روی حالت ترپیل روی اسلات نارنجی بدون مشکل کار میکنه
اگه تا فردا هم شب اوکی باشه یه ویندوزم عوض میکنم تا همه چی با ویندوز جدید ست بشه
سوال حالا اینجاس خرابی اسلاتها از کجاس؟
واسه تعمیر باید اسلات عوض بشه یا ای سی و قطعه ای داره؟
من خودم کارم تعمیر ترازو دیجیتاله بردش درسته اینطوری نیس ولی خوب اطلاعات ای سی و ... رو میشه در اورد...
"علیرضا"
Hamed DC
21-02-2012, 00:11
قربونت علیرضا جان.
راستش اگه مشکل از برد یا چیپ اصلی بود عملا باید سایر اسلاتها هم از کار می افتادند. پس کنترلر100درصد سالمه. فکر میکنم
مشکل از اسلات باشه که معمولا در اثر فشار زیاد هنگام جا زدن و یا مسائلی از این دست باعث آسیبشون میشه. اگر سایر اسلاتها
مشکلی ندارن و مادربرد گارانتیش تموم شده، اصلا توصیه نمیکنم بدیش به دست ایت تعمیرکارهای ناشی. چون تجربه به من ثابت
کرده مادربرد تعمیری ارزشاستفاده نداره! پس با دقت از سایر اسلاتها استفاده کنی به صرفه تر هست.
در هر حال تصمیم با خودته داداش.
shahab_f
13-03-2012, 14:07
دوستان یه فلش مموری 16 گیگ سونی به تازگی خریدم، بعد از چند دقیقه از کار می افته، مثلا فایل که کپی میکنی توش این ارور رو میده:
در ضمن، 1132-B اسم فایل نیست. نمیدونم از کجا اورده
فکر کنم باید پسش بدم، فقط میخواستم مطمئن شم مشکل قابل حل هست یا نه؟
- - -
Hamed DC
13-03-2012, 21:34
دوستان یه فلش مموری 16 گیگ سونی به تازگی خریدم، بعد از چند دقیقه از کار می افته، مثلا فایل که کپی میکنی توش این ارور رو میده:
در ضمن، 1132-B اسم فایل نیست. نمیدونم از کجا اورده
فکر کنم باید پسش بدم، فقط میخواستم مطمئن شم مشکل قابل حل هست یا نه؟
- - -
لطفا در بخش زیر تاپیک جدید باز کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirdooodooo
24-03-2012, 20:35
سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdi8877
22-04-2012, 20:56
سلام بچه ها
من برام ی مشکل پیش امده که به هرکجا مراجعه کردم جواب نگرفتم
من ی دوربین عکاسی سونی دارم ک ی مموری سونی اصل 8 گیگ هم براش خریدم از روزی که خریدم تا حالا ی دو سه بار خالیش کردم
چند وقت پیش میخواستم خالیش کنم دیدم که عکس های توی مموری نیستن ، چ موقعی که با دوربین وصل میکنم چ با رم ریدر
ولی کل عکس ها تو دوربین نشون میده ولی با رم ریدر نیستن
البته اینو هم بگم ک هیدن هم نیستن
فولدر ها با اسم های عجق وجق نشون میده و روی فولدر ک کلیک میکنی حجمش رو صفر نشون میده ولی کلا خارج از فولدر تمام حجمو پر نشون میده
من چطوری میتونم ای مموری رو خالی کنم؟؟؟؟
campuzlit
25-04-2012, 13:14
سلام
من یه رم micro sd دارم اما نمی دونم کی روش رمز گذاشتم و این دفعه که فرمتش کردم میگه رمز رو وارد کن نه تو گوشی نه تو کامپیوت کار نمی کنه چه جوری می تونم این رمز رو از روش وردارم؟
درود !
من یه فلش 8 گیگ اچ پی دارم که توی هر سیستم عاملی میزنم ، اجرا نمیشه . فکر نمیکنم سوخته باشه . اگه راه حلی معرفی کنین ، بی نهایت ممنون میشم .
درود !
من یه فلش 8 گیگ اچ پی دارم که توی هر سیستم عاملی میزنم ، اجرا نمیشه . فکر نمیکنم سوخته باشه . اگه راه حلی معرفی کنین ، بی نهایت ممنون میشم .
یعنی اصلا تو my computer و disk managment فلش نمیاد ؟
رو سیستم های دیگه با یک pc دیگه هم تست زدین ؟
یعنی اصلا تو my computer و disk managment فلش نمیاد ؟
رو سیستم های دیگه با یک pc دیگه هم تست زدین ؟
بله جناب ! اما توی هر مورد مشکل همینه ! نکته جالب اینه که وقتی به پلیر ماشین وصل میشه ، موزیک ها اجرا میشن !!!
بله جناب ! اما توی هر مورد مشکل همینه ! نکته جالب اینه که وقتی به پلیر ماشین وصل میشه ، موزیک ها اجرا میشن !!!
برد فلشتون مجتمع است ؟
برد فلشتون مجتمع است ؟
شرمنده ! متوجه منطورتون نشدم !!!
شرمنده ! متوجه منطورتون نشدم !!!
فلشتون گارانتی داره ؟
فلشتون گارانتی داره ؟
از زمان گارانتیش گذشته . یک سری فایل هم هست که نیازشون دارم . میخوام اونا رو بازیابی کنم .
از زمان گارانتیش گذشته . یک سری فایل هم هست که نیازشون دارم . میخوام اونا رو بازیابی کنم .
فلش رو باز کنید و از بردش یک عکس بزارید اینجا
Hamed DC
15-05-2012, 20:41
درود !
قربونت.
فلش رو با نرم افزارهای تحت داس بالا بیارین و در صورت بالا اومدن میتونید به راحتی از اطلاعات پشتیبان بگیرین.
اگر فلش در این محیط بالا نیاد، تقریبا باید از بازیابی نرم افزای اطلاعات و بصورت روتین ناامید شد.
می تونید برای شروع از این نرم افزار استفاده کنید:
spinrite v6.0
لینک دانلود:
قربونت.
فلش رو با نرم افزارهای تحت داس بالا بیارین و در صورت بالا اومدن میتونید به راحتی از اطلاعات پشتیبان بگیرین.
اگر فلش در این محیط بالا نیاد، تقریبا باید از بازیابی نرم افزای اطلاعات و بصورت روتین ناامید شد.
می تونید برای شروع از این نرم افزار استفاده کنید:
spinrite v6.0
لینک دانلود:
بی نهایت ممنون دوست عزیز ...
ولی متاسفانه با این نرم افزارم بالا نیومد . راه حل دیگه وجود داره ؟!
Hamed DC
16-05-2012, 15:10
بی نهایت ممنون دوست عزیز ...
ولی متاسفانه با این نرم افزارم بالا نیومد . راه حل دیگه وجود داره ؟!
خواهش میکنم.
به صورت نرم افزاری تا اونجایی که من میدونم، فکر نکنم بالا بیاد. برای من هم چندین بار این مشکل پیش اومد و
بعد از مدتی دیگه فلش قابل استفاده نبود. در هر حال باز از نظر سایر دوستان استفاده کن. اما به نظر من چیپ اصلی
بشدت آسیب دیده!
omid.pari
01-06-2012, 19:55
سلام دوستان من یک کارت حافظه 8 گیگ میکرو اس دی دارم که حدود 6 گیگ آهنگ توش دارم که جمع آوریش 5 سال طول کشیده.یه ویروس به جونه حافظه من افتاد و با اینکه این ویروس رو پاک کردم ولی این 6 گیگ اصلا تو این حافظه دیده نمیشه یعنی با اینکه حافظه 6 گیگ اشغال شده ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه.لطفا اگه کمکی میتونید کنید ازم دریغ نکنید با تشکر
سلام
خواهش میکنم جواب بدید
یه مشکل جدید برای من پیش اومد. و اونم این که فلش مموری 8 گیگ سیلیکون پاور یه دفعه غیر فعال شد و وقتی به پی سی وصل میکنم سایز رو صفر بایت و فایل سیستم رو ناشناس نشون میده بهیچ وجه فورمت نمیشه. و شدیدا هم بهش نیاز دارم. یکسالی بود که خیلی عالی کار میکرد.
حالا میخوام ببینم اصلا درست شدنی هست که پاش بشینم یا از خیرش بگذرم.
ممنون میشم
یا حق
Hamed DC
05-07-2012, 09:38
سلام دوستان من یک کارت حافظه 8 گیگ میکرو اس دی دارم که حدود 6 گیگ آهنگ توش دارم که جمع آوریش 5 سال طول کشیده.یه ویروس به جونه حافظه من افتاد و با اینکه این ویروس رو پاک کردم ولی این 6 گیگ اصلا تو این حافظه دیده نمیشه یعنی با اینکه حافظه 6 گیگ اشغال شده ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه.لطفا اگه کمکی میتونید کنید ازم دریغ نکنید با تشکر
سلام.
با نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات، فلش رو اسکن کنید ببینید نتیجه چی میشه.
برای این کار دو نرم افزار زیر رو تست کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
Hamed DC
05-07-2012, 09:39
سلام
خواهش میکنم جواب بدید
یه مشکل جدید برای من پیش اومد. و اونم این که فلش مموری 8 گیگ سیلیکون پاور یه دفعه غیر فعال شد و وقتی به پی سی وصل میکنم سایز رو صفر بایت و فایل سیستم رو ناشناس نشون میده بهیچ وجه فورمت نمیشه. و شدیدا هم بهش نیاز دارم. یکسالی بود که خیلی عالی کار میکرد.
حالا میخوام ببینم اصلا درست شدنی هست که پاش بشینم یا از خیرش بگذرم.
ممنون میشم
یا حق
سلام.
بعد از نصب فلش مموری سیستم عکس العملی نشون میده؟؟؟
سیستم پیامی مبنی بر شناخت یا عدم شناخت اعلام میکنه؟؟؟
سلام.
بعد از نصب فلش مموری سیستم عکس العملی نشون میده؟؟؟
سیستم پیامی مبنی بر شناخت یا عدم شناخت اعلام میکنه؟؟؟
درایو رو نشون میده ولی صفر بایت و سیستم فایل رو هم که ناشناس نشون میده، کلی برنامه هم روش تست کردم . اکثرا خطای وسیله پیدا نشد رو میدند.
Hamed DC
09-07-2012, 13:29
درایو رو نشون میده ولی صفر بایت و سیستم فایل رو هم که ناشناس نشون میده، کلی برنامه هم روش تست کردم . اکثرا خطای وسیله پیدا نشد رو میدند.
توی نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات هم نشون داده نمیشه؟؟؟
با نرم افزار آکرونیک تست کردین؟؟؟
توی نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات هم نشون داده نمیشه؟؟؟
با نرم افزار آکرونیک تست کردین؟؟؟
اصلا اطلاعاتش مهم نیست. خود فلش مهمه. در ضمن تو هیچ نرم افزاری نشون داده نمیشه.
فقط ویندوز میشناسدش.
Hamed DC
15-07-2012, 00:06
اصلا اطلاعاتش مهم نیست. خود فلش مهمه. در ضمن تو هیچ نرم افزاری نشون داده نمیشه.
فقط ویندوز میشناسدش.
فلش رو تحت داس با نرم آکرونیک فرمت کنید.
arman4459
15-07-2012, 23:48
دوستان من یک فلش 8 گیگ تاچ سیلیکون پاور خریدم یک مشکل عجیب دارم.همه جاه اعم از کامپیوترهای مختلف فلش رو میشناسه الا کامپیوتر خودم.به عارت بهتر وقتی که وصل میکنم اصلا نشون نمیده.فلش دیگه میزنم راحت میشناسه این یکی رو اصلا نمیشناسه .یک راهنمایی نید ممنون میشم
دوستان من یک فلش 8 گیگ تاچ سیلیکون پاور خریدم یک مشکل عجیب دارم.همه جاه اعم از کامپیوترهای مختلف فلش رو میشناسه الا کامپیوتر خودم.به عارت بهتر وقتی که وصل میکنم اصلا نشون نمیده.فلش دیگه میزنم راحت میشناسه این یکی رو اصلا نمیشناسه .یک راهنمایی نید ممنون میشم
یعنی فلش رو سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه ولی رو سیستم شما اینطوریه ؟
فلش های دیگه هم رو سیستمتون جواب میده ؟
وقتی فلش رو به سیستم میزنید یک عکس از disk managment و دیوایس مینیجر بزارین
meshkiposh2200
18-07-2012, 19:35
با سلام و احترام
دوستان من یه مموری میکرو sd دارم که از طریق گوشی فرمتش کردم یه فولدر هایی باز داخلش هست وصلش کردم به کامپیوتر که به کل فرمتش کنم یعنی هیچ فولدری داخلش نباشه ولی هیچ جوری نمیشه هم ویندوز و چند تا نرم افزار دیگه امتهان کردم ولی همشون write protected میدند دکمه ی خشاب را هم روی هر 2 حالت گذاشتم .راستی پسوردش را هم از توی گوشی remove کردم
meshkiposh2200
19-07-2012, 21:38
بذارید جور دیگر بپرسم:اصولا کسی تونسته مموری micro sd را از کامپیوتر فرمت کنه؟
hhhh_1360
15-08-2012, 20:40
سلام دوستان من یه فلش دارم هرچی توش کپی می کنم میشه ولی وقتی از کامپیوتر درش میارم دوباره وصلش می کنم دیگه چیزی توش نیست راهی بلدین خواهش میکنم راهنمای کنید
سلام دوستان من یه فلش دارم هرچی توش کپی می کنم میشه ولی وقتی از کامپیوتر درش میارم دوباره وصلش می کنم دیگه چیزی توش نیست راهی بلدین خواهش میکنم راهنمای کنید
این مشکل شما چند علت داره
1 - ویروس باید فلش رو روی یه سیستم دیگه بزنید و اسکن ویروس بکنید و ممکنه به خاطر همین ویروس اطلاعات هیدن شده باشه که تاگه فولدر بود از فولدر میکشین بیرون یا اگه فایل باشه فلش رو ریکاوری میکنین
علت بعدی از خود فلش میتونه باشه باید با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو فرمت یا low level format بکنید
درست نشد فریم ویر فلش رو با نرم افزار online recovert آپدیت کنید
درست نشد این مشکل میتونه از چیپ رام فلش باشه
سلام دوستان
مموری آسانسور که آهنگ ها و کلام ها روش ذخیره میشه رو دآوردم و به کامپیوتر وصل کردم.
اما هیچ اثری از درایورش نیست. یعنی بوق میزنه که یه مموری وصل شده اما چیزی نمیاد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام دوستان
مموری آسانسور که آهنگ ها و کلام ها روش ذخیره میشه رو دآوردم و به کامپیوتر وصل کردم.
اما هیچ اثری از درایورش نیست. یعنی بوق میزنه که یه مموری وصل شده اما چیزی نمیاد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
فلش رو که وصل کردین یک عکس از disk managmnet بزارین
saeid333
12-09-2012, 16:31
سلام
همونطور كه هاردروميشه اطلاعاتش رو برگردوند اين كار براي فلش هم امكان داره
چون من كردم نشد
كمك كنين ممنون ميشم
vahid_crab708
12-09-2012, 16:46
سلام بچه ها درایو h کامپیوتر دیگه باز نمی شه و می گه فرمت کن و هر فرمتی می کنیم باز نمی کنه چه کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام بچه ها درایو h کامپیوتر دیگه باز نمی شه و می گه فرمت کن و هر فرمتی می کنیم باز نمی کنه چه کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عکس ار disk managment سیستم بزارین و تو این سایت عکس رو آپلود کنید
vahid_crab708
12-09-2012, 17:11
یک عکس ار disk managment سیستم بزارین و تو این سایت عکس رو آپلود کنید
عکس از DISK MANAGMENT بزارین
رو MU COMPUTER راست کلیک کنید گزینه ی MANAGE بعد DISK MANAGMENT
vahid_crab708
12-09-2012, 23:28
عکس از DISK MANAGMENT بزارین
رو MU COMPUTER راست کلیک کنید گزینه ی MANAGE بعد DISK MANAGMENT
با تشکر
با تشکر
درایور h به حالت raw رفته با نرم افزار test disk ببینید میتونید اون درایو رو فیکس کنید یا نه درست نشد با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون درایو رو ریکاوری کنید و سپس پارتیشش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنیدش بهتره اینکارو با نرم افزار paragon partion انجام بدین
vahid_crab708
13-09-2012, 16:02
درایور h به حالت raw رفته با نرم افزار test disk ببینید میتونید اون درایو رو فیکس کنید یا نه درست نشد با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون درایو رو ریکاوری کنید و سپس پارتیشش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنیدش بهتره اینکارو با نرم افزار paragon partion انجام بدین
اگر می شه توضیح کامل تر بدهید
با تشکر
اگر می شه توضیح کامل تر بدهید
با تشکر
کجاشو نفهمیدید؟
vahid_crab708
13-09-2012, 16:54
کجاشو نفهمیدید؟
کلا توضیح بدهید کدام نرم افزار استفاده کنم و اطلاعات مهمی تو اون درایو نداشتم و طرز استفاده از نرم افزار چه جوری؟
کلا توضیح بدهید کدام نرم افزار استفاده کنم و اطلاعات مهمی تو اون درایو نداشتم و طرز استفاده از نرم افزار چه جوری؟
از اینجا نرم افزار test disk رو دانلود کنید و کار با نرم افزار هم اینجا است
نرم افزار easuse data recovery هم که کاری نداره
بقیه موارد رو هم گفتم
vahid_crab708
18-09-2012, 01:40
از اینجا نرم افزار test disk رو دانلود کنید و کار با نرم افزار هم اینجا است
نرم افزار easuse data recovery هم که کاری نداره
بقیه موارد رو هم گفتم
این عکس میآید کدام بزنم
پارتیشنی که مشکل داره انتخاب کنید
vahid_crab708
18-09-2012, 15:39
پارتیشنی که مشکل داره انتخاب کنید
اون پارتیشن تو اون برنامه وجود ندارد و نیست
اون پارتیشن تو اون برنامه وجود ندارد و نیست
یکی از پارتیشن هاتون raw شده اونو. من دارم میگم مگه اون نیست ؟
vahid_crab708
18-09-2012, 16:02
یکی از پارتیشن هاتون raw شده اونو. من دارم میگم مگه اون نیست ؟
نه تو اونا نیست
نه تو اونا نیست
سی دی ویندوز xp بوت کنین ببینید تو قسمت پارتیشن هاش اون پارتیشن رو میبینید یا نه
vahid_crab708
18-09-2012, 23:04
سی دی ویندوز xp بوت کنین ببینید تو قسمت پارتیشن هاش اون پارتیشن رو میبینید یا نه
نه اون پارتیشن را نمی شناسه
نه اون پارتیشن را نمی شناسه
یا باید هارد رو low level format کنی یا فریم ویرشو آپدیت کنی
البته به شرطی که پارتیشن مورد نظر به هیچ وجه در هیچ نرم افزاری و ویندوزی دیده نشه
vahid_crab708
19-09-2012, 00:19
یا باید هارد رو low level format کنی یا فریم ویرشو آپدیت کنی
البته به شرطی که پارتیشن مورد نظر به هیچ وجه در هیچ نرم افزاری و ویندوزی دیده نشه
تو این برنامه نشان داده می شود اما فرمت نمی شود.
با کدام نرم افزار low level format را دانلود کنم و مراحلش چی؟
با تشکر
madarjan1390
28-09-2012, 12:38
سلام
من یه هارد 160 ساتا مکستور دارم
5 ساله خریدمش از همون اول مشکل داشت.
مشکلش : یا لود نمیشه یا برای لود شدن باید چند بار کابل های دیتا و پاورش رو در میاوردم و دوباره جا میزدم.
بعضی مواقع هم بعد لود شدن خود به خود از کار می افتاد. چند بار هم کابل دیتا و پاور جدید خریدم ولی باز همون مشکل هست.
بردم واسه تعمیر گفتن (البته احتمال داد) موتورش درست دتکت نمیشه
الان یه مدته به صورت سر و ته ( پشت و رو ) وصل کردم تو کیس کار میکنه ولی سرعش خیلی پایینه
به نظر شما اگه طولانی مدت به صورت پشت و رو وصل کنم خراب میشه یا براش مشکل پیش میاد؟
الان درسته سرعتش کمه و پشت و رو وصل کردم، ولی حداقل به اطلاعاتم دسترسی دارم.
ممنوم میشم اگه کامل پاسخ بدین
"R E Z A"
04-10-2012, 12:59
سلام
یه فلش 8 گیگ دارم ( silicon power ) توش به اندازه تقریبا 1 گیگ فایل صوتی هست منتها چون موقع ریختن این فایل ها چهار پنج تا ویروس هم به فلش منتقل شده ، بعد از اسکن با nod32 و malwarebytes و حذف اون ویروس ها دیگه اون یک گیگ فایل رو اصلا
نشون نمیده (مثل این میمونه که Hidden شده باشن ) اما وقتی توی قسمت properties میرم توی قسمت used space اون یک گیگ هست و موقع اسکن با انتی ویروس هم اون فایلها رو اسکن میکنه ولی کاملا پنهان هستن و نمیتونم ازشون استفاده کنم . کل
فلش رو هم که کپی می کنم روی هارد باز هم مثل قبل هست . تو قسمت Folder option هم گزینه های مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
star_1000
04-10-2012, 13:56
با سلام من میخواستم ریکاوری که از لب تاپم داشتم نصب کنم اما این error رو میده ؟!!!!
windows setup could not congigure windows to run on this computer hardware
در ضمن من هارد دستگاهم رو تازه عوض کردم و از 300 به 500 ارتقا دادم . بعدش دیگه هرکار میکنم نصب نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
تو این برنامه نشان داده می شود اما فرمت نمی شود.
با کدام نرم افزار low level format را دانلود کنم و مراحلش چی؟
با تشکر
با نرم افزار hdd low level format tools در محیط ویندوز میتونید باهاش کار کنید
نرم افزار رو اجرا میکنید و هارد مورد نظر رو انتخاب کرده و فرمت میکنید
سلام
یه فلش 8 گیگ دارم ( silicon power ) توش به اندازه تقریبا 1 گیگ فایل صوتی هست منتها چون موقع ریختن این فایل ها چهار پنج تا ویروس هم به فلش منتقل شده ، بعد از اسکن با nod32 و malwarebytes و حذف اون ویروس ها دیگه اون یک گیگ فایل رو اصلا
نشون نمیده (مثل این میمونه که Hidden شده باشن ) اما وقتی توی قسمت properties میرم توی قسمت used space اون یک گیگ هست و موقع اسکن با انتی ویروس هم اون فایلها رو اسکن میکنه ولی کاملا پنهان هستن و نمیتونم ازشون استفاده کنم . کل
فلش رو هم که کپی می کنم روی هارد باز هم مثل قبل هست . تو قسمت Folder option هم گزینه های مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
فلش رو به یک سیستم دیگه بزنید و فایل های هیدن رو show کنید ببینید چیزی از اون 1 گیگ میبیند یا نه قبلش فلش اسکن ویروس بشه توسط آنتی ویروس یا به روش سرچی رو سیستمی هم که تست میشه باید ویروسی نباشه
درست نشد باید اطلاعات فلش رو ریکاوری کنید یا فلش رو فرمت کنید بعدش ریکاوری
درست نشد بگین
با سلام من میخواستم ریکاوری که از لب تاپم داشتم نصب کنم اما این error رو میده ؟!!!!
windows setup could not congigure windows to run on this computer hardware
در ضمن من هارد دستگاهم رو تازه عوض کردم و از 300 به 500 ارتقا دادم . بعدش دیگه هرکار میکنم نصب نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
شما هارد لپ تاب رو عوض کردین اصلا ویندوز روش نریختین ؟
"R E Z A"
04-10-2012, 15:29
فلش رو به یک سیستم دیگه بزنید و فایل های هیدن رو show کنید ببینید چیزی از اون 1 گیگ میبیند یا نه قبلش فلش اسکن ویروس بشه توسط آنتی ویروس یا به روش سرچی رو سیستمی هم که تست میشه باید ویروسی نباشه
درست نشد باید اطلاعات فلش رو ریکاوری کنید یا فلش رو فرمت کنید بعدش ریکاوری
درست نشد بگین
با تشکر از جوابتون با استفاده از این روش مشکل حل شد :
star_1000
04-10-2012, 17:31
اره یه بار ریختم اما ویندوز اورجینال نبود . بعدش نسخه ریکاوری رو میخواستم نصب کنم این Error رو داد
star_1000
04-10-2012, 17:32
شما هارد لپ تاب رو عوض کردین اصلا ویندوز روش نریختین ؟
اره یه بار ریختم اما ویندوز اورجینال نبود . بعدش نسخه ریکاوری رو میخواستم نصب کنم این Error رو داد
از یک ورژن دیگه ویندوز استفاده کنید و مجددا تست کنید
alone_ane
04-10-2012, 19:27
سلام
من لب تاپ دارم .هاردم 500 هست.دو تا درایو دارم Cو D .همیشه D رو فرمت نمیکردم چون اطلاعاتش و لازم داشتم فقط ویندوزو عوض میکردم.دیروز ویندوزو عوض کردم با توجه به اینکه همیشه همینکارو میکردم اما الان ویندوز عوض شده و دریوار c حاوی اطلاعات ویندوز جدیده.ولی اطلاعات درایو Dپاک شده و اطلاعات درایو c قبلی که حاوی برنامه های ویندوز قبلی بود اومده.
من تاحالا این مشکل و نداشتم.حالا چیکار باید بکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری برای برگردوندن اطلاعات نیست؟
اصلا این اتفاق چطوری افتاده که ویندوز جدید نصب شده و اطلاعات ویندوز قبلی به درایو dرفته و تمام پوشه هامو پاک کرده.
من درایو c رو فرمت کردم و ویندوز و روش نصب کردم کاری به درایو D نداشتم.
سلام
من لب تاپ دارم .هاردم 500 هست.دو تا درایو دارم Cو D .همیشه D رو فرمت نمیکردم چون اطلاعاتش و لازم داشتم فقط ویندوزو عوض میکردم.دیروز ویندوزو عوض کردم با توجه به اینکه همیشه همینکارو میکردم اما الان ویندوز عوض شده و دریوار c حاوی اطلاعات ویندوز جدیده.ولی اطلاعات درایو Dپاک شده و اطلاعات درایو c قبلی که حاوی برنامه های ویندوز قبلی بود اومده.
من تاحالا این مشکل و نداشتم.حالا چیکار باید بکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری برای برگردوندن اطلاعات نیست؟
اصلا این اتفاق چطوری افتاده که ویندوز جدید نصب شده و اطلاعات ویندوز قبلی به درایو dرفته و تمام پوشه هامو پاک کرده.
من درایو c رو فرمت کردم و ویندوز و روش نصب کردم کاری به درایو D نداشتم.
برای ریکاوری اطلاعات باید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید
نوع اطلاعاتتون چی بوده ؟
alone_ane
04-10-2012, 20:41
فایلای تصویری ، عکس خیلی چیزا تمام چیزاهایی که توی این چند سال داشتم تو لبتاپ بوده.با نرم افزار O& O ریکاوری کردم ولی چیز زیادی برنگردوند.
vahid_crab708
04-10-2012, 21:48
با نرم افزار hdd low level format tools در محیط ویندوز میتونید باهاش کار کنید
نرم افزار رو اجرا میکنید و هارد مورد نظر رو انتخاب کرده و فرمت میکنید
نشد یک درایو نشون نمی ده می گه کل درایو یعنی 500 گیگ را فرمت کنم
نشد یک درایو نشون نمی ده می گه کل درایو یعنی 500 گیگ را فرمت کنم
low level format کل هارد رو فرمت میکنه نه یک درایو
alone_ane
05-10-2012, 11:07
فایلای تصویری ، عکس خیلی چیزا تمام چیزاهایی که توی این چند سال داشتم تو لبتاپ بوده.با نرم افزار O& O ریکاوری کردم ولی چیز زیادی برنگردوند.
تو رو خدا یکی جواب منو بده من الان معطل همین ریکاوری فایلام.میخوام اگه بر نمیگرده بدونم تکلیفم چیه.تا الان با چند نرم افزار امتحان کردم بازم خیلی از فایلا برنگشته.الانم دارم با Icare امتحان میکنم.
تو رو خدا یکی جواب منو بده من الان معطل همین ریکاوری فایلام.میخوام اگه بر نمیگرده بدونم تکلیفم چیه.تا الان با چند نرم افزار امتحان کردم بازم خیلی از فایلا برنگشته.الانم دارم با Icare امتحان میکنم.
برای ریکاوری عکس نرم افزار power data recovery نرم افزار حوبیه
reza_3722
09-10-2012, 23:35
یه فلش adata دارم که حین کپی دیتا روش هنگ کرد و بعد کشیدن از usb و وصل دوباره، درست شناسایی نمیشه
و به اسم XXXXXXXX U167CONTROLLER USB Device شناخته میشه
راهی واسه نجات فلش هست؟
فلش رو به سیستم زدین یک عکس از disk managment بدین
reza_3722
10-10-2012, 08:54
فلش رو به سیستم زدین یک عکس از disk managment بدین
خدمت شما مهندس
درایو S مال فلشه که با Change Drive Letter هم مشکلش نشده
روی سیستم های دیگه هم همین مشکل رو داره
فلش در دیسک منیجمنت نیست این پغام میتونه از پریدن فریم ویر فلش باشه با نرم افزار online recovery ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
reza_3722
10-10-2012, 09:14
فلش در دیسک منیجمنت نیست این پغام میتونه از پریدن فریم ویر فلش باشه با نرم افزار online recovery ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
برنامه مخصوص adata رو از این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و Run as admin کردم
یه پنجره Please wait ... میاد سریع بسته میشه و این صفحه وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو باز میکنه
با برنامه JetFlash Online Recovery هم سعی کردم ولی فلش رو detect نمیکنه
چه راه حلی پیشنهاد میدین
به هر حال فریم ویر فلش پریده باید یا با نرم افزار مخصوصش یا نرم افزاری که گفته شد برگرده
online recovery معمولا برای ترنسد جواب میده ولی با فلش های دیگه هم تست میکردم بعضی اوقات جواب میداد
reza_3722
10-10-2012, 16:47
به هر حال فریم ویر فلش پریده باید یا با نرم افزار مخصوصش یا نرم افزاری که گفته شد برگرده
online recovery معمولا برای ترنسد جواب میده ولی با فلش های دیگه هم تست میکردم بعضی اوقات جواب میداد
تحویل فروشنده ش دادم تا بفرسته واسه گارانتی آونگ
میگفت معمولا با یه نو عوض میکنن، فقط چون درایو باز نمیشد نمیتونست مطمنن شه که 16 گیگه
روی قسمت فلزی هم فقط شماره سریال خورده بود، اینجور موقع ها شرکت گارانتی چیکار میکنه واسه تشخیص ظرفیت؟
هرچند من جعبه ش رو هم بردم که که روش 16 گیگ زده بود با بارکد
alone one
03-11-2012, 00:26
اساتید من یه فلش 8 گیگ سیلیکون پاور دارم اما متاسفانه انگار هرو داره آب میره
الان حجم کول دیسکو 6.9 گیگ میزنه
این 1گیگ کجا پریده؟
چیکارش باید بکنم؟
اساتید من یه فلش 8 گیگ سیلیکون پاور دارم اما متاسفانه انگار هرو داره آب میره
الان حجم کول دیسکو 6.9 گیگ میزنه
این 1گیگ کجا پریده؟
چیکارش باید بکنم؟
show hidden رو که فعال کنید اطلاعات مخفی نمیبینید ؟
اگه از این نباشه و با فرمت با انواع فایل سیستم ها هم درست نشه باید با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو low level format بکنی در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنی
از این نرم افزار هم برای فرمت فشل استفاده کن ببین نتیجه میده یا نه
HP USB Disk Storage Format Tool
alone one
04-11-2012, 14:15
خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی
show hidden رو که فعال کنید اطلاعات مخفی نمیبینید ؟
نه استاد گفتم که حجمو میزنه 6.9 بعد فریشم همون قد میزنه،چیزیم هیدن نیس
از این نرم افزار هم برای فرمت فشل استفاده کن ببین نتیجه میده یا نه
نتیجه نداد
اگه از این نباشه و با فرمت با انواع فایل سیستم ها هم درست نشه باید با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو low level format بکنی در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنی
چجوری استاد؟
یه بار رفتم سایت سیلیکون پاور اما سر در نیاوردم کدوم نرم افزارو باید دانلود کنمو چجوری ازش استفاده کنم،میشه راهنماییم کنین؟
خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی
نه استاد گفتم که حجمو میزنه 6.9 بعد فریشم همون قد میزنه،چیزیم هیدن نیس
نتیجه نداد
چجوری استاد؟
یه بار رفتم سایت سیلیکون پاور اما سر در نیاوردم کدوم نرم افزارو باید دانلود کنمو چجوری ازش استفاده کنم،میشه راهنماییم کنین؟
مدل دقیق فلشتون چیه ؟
alone one
04-11-2012, 23:18
مدل دقیق فلشتون چیه ؟
TOUCH 851
8GIG
TOUCH 851
8GIG
نرم افزاری نتونستم پیدا کنم ببینید با نرم افزار online recovery میتونید تعمیرش کنید یا نه
alone one
05-11-2012, 02:36
نرم افزاری نتونستم پیدا کنم ببینید با نرم افزار online recovery میتونید تعمیرش کنید یا نه دقیقا باید دنبال چه نرم افزاری بگردم استاد، حالا چه تو سایتش چه تو نت؟
نرم افزاری نتونستم پیدا کنم ببینید با نرم افزار online recovery میتونید تعمیرش کنید یا نه دقیقا باید دنبال چه نرم افزاری بگردم استاد، حالا چه تو سایتش چه تو نت؟
گفتم الان بهتون online recovery این نرم افزار مخصوص فلش های transcend است ولی من با این نرم افزار فلش ار برندهای دیگرو درست کردم شاید برای شما جواب بده
alone one
05-11-2012, 14:20
[QUOTE=alone one;7302025]
گفتم الان بهتون online recovery این نرم افزار مخصوص فلش های transcend است ولی من با این نرم افزار فلش ار برندهای دیگرو درست کردم شاید برای شما جواب بده
نه متاسفانه نشد
سلام
یه مموری کلاس 10 دارم فرمت نمیشه(قابل استفاده نیست)با چه نرم افزاری فرمت کنم؟
سلام
یه مموری کلاس 10 دارم فرمت نمیشه(قابل استفاده نیست)با چه نرم افزاری فرمت کنم؟
داخل فلش که میخواین برین چه پیغامی میده ؟
داخل فلش که میخواین برین چه پیغامی میده ؟
میزنه مموری رو فرمت کن.
یه رم SD توشیبا دارم که وارد نمیشه و میگه باید فرمت کنیم . با چه نرم افزاری میشه اوکی کرد ؟! ( بدون فرمت )
alone one
25-11-2012, 00:13
مدل دقیق فلشتون چیه ؟
TOUCH 851
8GIG
نرم افزاری نتونستم پیدا کنم ببینید با نرم افزار online recovery میتونید تعمیرش کنید یا نه
[QUOTE=alone one;7302025]
[QUOTE=EXTREME;7302141]
نه متاسفانه نشد
ممنونم از زحمتاتون جناب EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشبختانه بردم گارانتی و بدون هیچ مشکلی واسم عوض کردن و یدونه نوشو دادن
میدونم اینجا جاش نیس اما چون شما اطلاعات زیادی دارین میپرسم،بنظرتون الان بهترین فلش بازار از هر نظر مخصوصا سرعت کدوم مارکه؟
بازم پوزش واسه سوالم
وقتی گوشیمو به pc وصل کردم کارت حافظه ی گوشیم مشکل پیدا کرد .
وقتی فایلی توش میریزم خراب میکنه یا پاک میشه.
یه عکسم از فایل خراب گذاشتم با یه کارت حافظه دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت.
armin_punisher6
27-11-2012, 20:41
فلش هاي مارك pny رو گارانتي تعويض ميكنه؟كجا بايد فرستاد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فلش هاي مارك pny رو گارانتي تعويض ميكنه؟كجا بايد فرستاد؟
معمولا فروشنده خودش تعویض میکنه . از هر کجا خریدی بپرس
armin_punisher6
28-11-2012, 11:37
معمولا فروشنده خودش تعویض میکنه . از هر کجا خریدی بپرس
آخه طرف داره ميپيچونه.ميگه اينا يك سال گارانتي دارن.ولي روز اول هيچ برگ گارانتي به من نداد.
saeid333
29-11-2012, 11:22
سلام
همونطور كه هاردروميشه اطلاعاتش رو برگردوند اين كار براي فلش هم امكان داره
چون من كردم نشد
كمك كنين ممنون ميشم
در اين مورد كسي چيزي نميدونه؟؟؟
با سلام
وقتی فلش مموری را وارد می کنم این پیغام میاد.عکسشو گذاشتم
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
وقتی فلش مموری را وارد می کنم این پیغام میاد.عکسشو گذاشتم
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش رو میزنید ببینید پارتیشنش در دیسک مینیجمنت است یا نه
فلش روروی یک سیستم دیگه تست کنید و رو اون سیستم اسکن ویروس بکنید
اگه پارتیشن فلش دیده میشه پارتیشن فلش رو یک دور پاک کنید ایجاد کنید از دیسک مینیجمنت
سپس فرمت کنید درست نشد با نرم افزار
فرمت کنید در آخر مشکل میتونه از فریم ویر فلش باشه
فلش رو میزنید ببینید پارتیشنش در دیسک مینیجمنت است یا نه
فلش روروی یک سیستم دیگه تست کنید و رو اون سیستم اسکن ویروس بکنید
اگه پارتیشن فلش دیده میشه پارتیشن فلش رو یک دور پاک کنید ایجاد کنید از دیسک مینیجمنت
سپس فرمت کنید درست نشد با نرم افزار
فرمت کنید در آخر مشکل میتونه از فریم ویر فلش باشه
HP USB Disk Storag اجرا کردم ولی پیغام there is no media in the specified device یاد
باید چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید
متشکرم
HP USB Disk Storag اجرا کردم ولی پیغام there is no media in the specified device یاد
باید چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید
متشکرم
مدل فلشتون چیه ؟
ببینید با نرم افزار online recovery میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
ببینید با نرم افزار مخصوص خود فلش از سایت خود فلش میتونید فلش رو فرمت کنید یا نه
موارد دیگرو هم که گفتم تست کنید
سلام
من 1 مشکل با فلش مموری سیلیکان پاور 16 گیگابایتی دارمت
اولا که وقتی وصلش می کنم داخل computer به صورت مخفی شده نمایشش میده
دوما خواستم فرمت کنم ارور می ده : there is no disk
برای باز کردن هم همین مشکل رو داره
داخل partition ویندوز حجمش رو صفر شناخته و نوشته no media
اگه به هیچ وجه نشه در ویندوز فرمت کرد و با نرم افزارهای مختلف هم فرمت نشه فریم ویر فلش مشکل پیدا کرده باید با نرم افزارهایی مثل online recovery فلش رو تعمیر کنید
ali_phd71
10-12-2012, 23:44
سلام
ی فلش تازه خریدم 8 گیگ apacer بعر اول ک زدم به کامپیوتر فرمتش نکردم الان دچار مشکل شده مثلا فضای خالی رو زده 5 گیگ ولی وقتی میخوام توش چیزی بریزم میزنه جا نداره مشکل دیگش اینه ک اطلاعات داخلش رو نمیشه پاک کرد یا.مموری رو فرمت کرد ارور میده که the write is protections
ممنون.میشم کمک کنید
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
اگه سیستم ویروسی نباشه و فلش هم ویروسی نباشه و چیزی تو فلش نباشه و روی یک سیستم دیگه هم همینطور باشه فلش رو از ویندوز low level format کنید درست نشد باید نرم افزار خود فلش رو از سایتش دانلود کنید و با اون فلش رو قرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید
در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
ali_phd71
11-12-2012, 00:05
اگه سیستم ویروسی نباشه و فلش هم ویروسی نباشه و چیزی تو فلش نباشه و روی یک سیستم دیگه هم همینطور باشه فلش رو از ویندوز low level format کنید درست نشد باید نرم افزار خود فلش رو از سایتش دانلود کنید و با اون فلش رو قرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید
در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
خوب چطور low فرمتش کنم؟
چطور فریمورش رو اپدیت کنم؟
خوب چطور low فرمتش کنم؟
چطور فریمورش رو اپدیت کنم؟
اینکارهارو باید با نرم افزار مخصوص خود فلش از سایت خود فلش انجام بدین با این نرم افزار هم فرمت کنید ببینید چی میشه
با نرم افزار online recovery هم ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
ali_phd71
12-12-2012, 07:13
اینکارهارو باید با نرم افزار مخصوص خود فلش از سایت خود فلش انجام بدین با این نرم افزار هم فرمت کنید ببینید چی میشه
با نرم افزار online recovery هم ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
اون برنامه فرمت که گفتید کار نکرد از برنامه HDD Low Level Format Tool 4.12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم استفاده کردم بازم نشد حالا چ کنبم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار آخریو تست کردین ؟
تو سایت خود فلش نرم افزاری برای فرمت خود فلش نیست؟
ali_phd71
12-12-2012, 12:26
نرم افزار آخریو تست کردین ؟
تو سایت خود فلش نرم افزاری برای فرمت خود فلش نیست؟
اره نرم افزار اخری هم که گفتید امتحان کردم ولی کار نکرد
مدلش apacer ah322 هست که اتفاقا توی سایتش برنامش بود ولی فکر کنم نیاز داشت حتما توی خود یو اس بی ریخته شه تا کار کنه چون هر چی تلاش کردم ارور میداد و توی یو ای بی هم نمیشه چیزی ریخت یا پاک کرد
حالا چه کنم؟
rahim444
15-12-2012, 11:13
با سلام كامپيوتر روميزي با ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 موقع روشن كردن و بدون فشردن هيچ كليدي بصورت مستقيم وارد بايوس ست آپ ميشودو ديگر ويندوز بالا نمي آيد و فقط صفحه ست آپ بايوس نمايش داده ميشود لطفا در صورت امكان براي حل مشكل راهنمائي بفرمائيد با سپاس
با سلام كامپيوتر روميزي با ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 موقع روشن كردن و بدون فشردن هيچ كليدي بصورت مستقيم وارد بايوس ست آپ ميشودو ديگر ويندوز بالا نمي آيد و فقط صفحه ست آپ بايوس نمايش داده ميشود لطفا در صورت امكان براي حل مشكل راهنمائي بفرمائيد با سپاس
سیستم رو خاموش کنید با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و وارد بایوس بشین تاریخ درست رو در بایوس ست کنید به میلادی بعد سیو کنید و بوت سیستم رو هم بزارین رو هارد وریست اگه بازم مشکل بود با یک باتری مین دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
درست نشد کابل هارد و درایوهای اپتیک رو بکشین ببینید تین قسمت رد میشه یا نه درست نشد بگین
rahim444
15-12-2012, 18:30
خيلي ممنون چشم انجام ميدم خبرتون ميكنم
BeauTeenBoy
12-01-2013, 00:49
سلام دوستان
رمم تو گوشیم بود که داشتم فایلهاش رو از یه فولدری به فولدر دیگه کات میکردم......که یهو رم خراب شد و دیگه خونده نشد.
تو لپ تاپ هم که میزارم و میخوام وارد شم، این میاد:
با داس هم این میاد:
چه کنم؟
کل زندگیم تو رممه
مدلش: Patriot 16GB Class 10 MicroSD - Fat32
مرسی
farhad moradi
04-02-2013, 12:32
سلام دوستان
یه رم 4gمیکرو دارم که الان همش ارور میده که فرمت کن و حجمش هم شده 123mg . فرمت نمیشه . چیکارش کنم ؟
linkinpark12
13-02-2013, 19:34
سلام دوستان یک فلش سیلیکون 8 گیگ دارم فرمت نمیشه ارور رایت پروتکت میده با چه نرم افزاری مشکلشو حل کنم ممنون
یا از ویروس است بهتره روی یک سیستم دیگه تست بشه
یا میتونه از یک برنامه داخل فلش یا سیستم باشه که این اتفاق افتاده یا تغییرات رجیستری ویندوز
اگه روی یک سیستم دیگه هم درست نبود ببینید از تو محیط ویندوز میتونید فلش رو فرمت سطح پایین بکنید یا نه
درست نشد باید با نرم افزار مخصوص فلش خود فلش رو فرمت کنید
linkinpark12
15-02-2013, 12:43
میشه برنامشو بزارید ممنون
میشه برنامشو بزارید ممنون
باید برید ببینید سایت سازنده اش همچین برنامه ای برای فلش گذاشته یا نه
zak_tiesto
16-02-2013, 12:15
سلام. خسته نباشید.
دوستان من یه فلش ۸ گیگ patriot مدل rage دارم که اخیرن که دادمش به دوستم وقتی برام اورد دیدم مشکل داره؟!؟!
نه فرمت میشه ! نه میشه توش چیزی ریخت! نه میشه از روش پاک کرد!! فقط میشه ازش کپی کرد؟!؟! به زبون دیگه یه طرفه شده؟!؟! راستی سرعتش هم تکون نخورده و با همون سرعت همیشگیش کپی میکنه..
لطفا کمکم کنید...
فلش رو اسکن ویروس بکنید
یک دور از ویندوز فرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید و یک دور با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool هم فلش رو فرمت کنید و دوباره تست کنید
zak_tiesto
16-02-2013, 16:04
فلش رو اسکن ویروس بکنید
یک دور از ویندوز فرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید و یک دور با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool هم فلش رو فرمت کنید و دوباره تست کنید
عزیز جان میگم هیچ تاثیری رو دیسک نمیشه گزاشت؟!؟! نه چیزی از توش پاک میشه نه فرمت میشه؟!؟!؟!
تمام این برنامه ها رو هم تست کردم!؟!؟!
king_sommy
19-02-2013, 09:41
سلام، من یه مموری 16 گیگ scan disk دارم که اونو فرمت کردم. با چه نرم افزاری اطلاعاتم رو یرگردونم. عکس و فیلم بوده. ممنون میشم
سلام، من یه مموری 16 گیگ scan disk دارم که اونو فرمت کردم. با چه نرم افزاری اطلاعاتم رو یرگردونم. عکس و فیلم بوده. ممنون میشم
هم با easus data recovery میشه هم نرم افزار SoftOrbits Flash Drive Recovery
king_sommy
19-02-2013, 10:41
ممنونم امیدوارم برگرده.
scofield007
26-02-2013, 20:53
درود
بنذه فلش adata 4 gig c906 دارم
در حال انتقال اطلاعات از فلش به پی سی بودم که مجبور شدم عملیاتو کنسل کنم.پنجره کپی بسته نمیشد منم مجبور شدم فلشو از سیستم جدا کنم.الان حافظشو صفر نشون میده . توسط وینذوزم فرمت سطح پایین نمیشه
باید چکار کنم؟
sharif.ehsani
06-03-2013, 11:19
درود
در حال انتقال اطلاعات از فلش به پی سی بودم که مجبور شدم عملیاتو کنسل کنم.پنجره کپی بسته نمیشد منم مجبور شدم فلشو از سیستم جدا کنم.الان حافظشو صفر نشون میده . توسط وینذوزم فرمت سطح پایین نمیشه
باید چکار کنم؟
سلام دوست عزیز
از نرم افزار HDDLLF.4.25
)HDD Low level format)
استفاده کن درست میشه
فقط مواظب باش هاردت رو فرمت نکنی
من خودم چندتا رم و فلش که قطع امید شده بود ازش رو برگردوندم:n26:
درود
باید چکار کنم؟
احتمالا فایل سیستم فلش raw شده اگه با check disk درست نشد هم میتونید با low level format با نرم افزاری که گفته شد فلش رو فرمت کنید هم با این نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2
scofield007
07-03-2013, 14:15
با تشکر از دوستان
mehdi_08
07-03-2013, 14:17
سلام یه فلش 2 گیگ ترنسد دارم که سرعتش بسیار کم شد با نرم افزار خود ترسند (چندین نسخه رو امتحان کردم یکیش جواب داد) تونستم فرمتش کنم
ولی بازم بعد کپی کردن اطلاعات سرعتش به شدت میاد پایین جوری که سیستم هنگ می کنه!!!!
چیکارش کنم
سلام یه فلش 2 گیگ ترنسد دارم که سرعتش بسیار کم شد با نرم افزار خود ترسند (چندین نسخه رو امتحان کردم یکیش جواب داد) تونستم فرمتش کنم
ولی بازم بعد کپی کردن اطلاعات سرعتش به شدت میاد پایین جوری که سیستم هنگ می کنه!!!!
چیکارش کنم
اگه با فرمت سطح پایین درست نشد و با نرم افزار خود فلش هم فرمت کردید و درست نشد با نرم افزار online recovery فریم ویر فلش رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
همچنین فلش رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از فلش است یا سیستم شما
mehdi_08
07-03-2013, 17:58
اگه با فرمت سطح پایین درست نشد و با نرم افزار خود فلش هم فرمت کردید و درست نشد با نرم افزار online recovery فریم ویر فلش رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
همچنین فلش رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از فلش است یا سیستم شما
رو سیستم دیگه هم تست کردم همین مشکل بود !
این کارایی که گفتین رو انجام می دم ببینم چی می شه
ممنون
:n26:
mohammad.ef
21-03-2013, 13:13
سلام دوستان
یه فلش 4 گیگ hp دارم ، دست دوستم بود و سالم .
الان که بهم داده ، ویندوز نمیشناستش و آیکونش توی My Computer نمیاد .
چیکارش کنم ؟ سوخته یعنی ؟
سلام دوستان
یه فلش 4 گیگ hp دارم ، دست دوستم بود و سالم .
الان که بهم داده ، ویندوز نمیشناستش و آیکونش توی My Computer نمیاد .
چیکارش کنم ؟ سوخته یعنی ؟
فلش رو به سییستم زدین یک عکس از disk managment بدین
amino-danger
01-04-2013, 01:32
دوستان یه Memory Stick Pro Duo دارم که قاب ـش شکسته ولی خود ـه Board ـش مشکلی نداره و وقتی کلاً از قاب درش آوردم و به PC وصل کردم راحت میتونم فایل ها رو ترنسفر کنم. الان خواستم بدونم راهی داره که بتونم Board ـه مموری رو داخل یه قاب ـه دیگه بکنم؟
چون یه Memory Stick Pro با حجم 64 مگابایت دارم، گفتم اگه طریقه ی اصلیش رو دوستان بتونن بهم بگن که Board ـه اینو بزارم توی قاب ـه 64 مگابایتیه!
TurkOglu1993
15-04-2013, 18:30
سلام
یه فلش مموری هست که ویروسی شده و ارور write-protected رو میده چطور میتونم فرمتش کنم؟
از SD formatter هم استفاده کردم
TurkOglu1993
17-04-2013, 16:40
[QUOTE=TurkOglu1993;7586341]سلام
یه فلش مموری هست که ویروسی شده و ارور write-protected رو میده چطور میتونم فرمتش کنم؟
از SD formtter هم استفاده کرم/QUOTE]
:n13:
.....
SA.JJ.AD
20-04-2013, 03:18
دوستان یه بنده خدایی فلشی سوخته داشت :n02:دیدیم به دردش نمیخوره ما هم ازش گرفتیم :n02:
الان که رو سیستم خودم تست کردم ... سالمه ظاهرا !! ببینید :
و
حتی محتویات داخلش هم که چند تا فیلمه معلومه (اما پخش که میکنی گیر میکنه و کلا سیستم هنگ میکنه !:n21:
+
فرمت هم نشد که نشد ! حتی با نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool
.
مدلشم معلوم نیست چیه ! هیچ نامو نشونی نداره :n21:
.
باید راهی باشه که قابل استفاده کرد اینو ... نه ؟! :n13:
دوستان یه بنده خدایی فلشی سوخته داشت :n02:دیدیم به دردش نمیخوره ما هم ازش گرفتیم :n02:
الان که رو سیستم خودم تست کردم ... سالمه ظاهرا !! ببینید :
و
حتی محتویات داخلش هم که چند تا فیلمه معلومه (اما پخش که میکنی گیر میکنه و کلا سیستم هنگ میکنه !:n21:
+
فرمت هم نشد که نشد ! حتی با نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool
.
مدلشم معلوم نیست چیه ! هیچ نامو نشونی نداره :n21:
.
باید راهی باشه که قابل استفاده کرد اینو ... نه ؟! :n13:
فلش رو یک اسکن ویروس بکنید و با این نرم افزار هم فرمت کنید
مدل فلش رو با نرم افزار hd tune بفهمید و برین تو سایتش ببینید نرم افزار ی برای فرمت فلش یا آپدیت فریم ویر گذاشته یا نه
javajava
08-05-2013, 18:10
من یک رم ریدر چینی خریدم و از وقتی که با این رم ریدر کار میکنم مشکلاتی رو برام پیش آورده مطمعن نیستم مشکل از رم ریدر باشه یا رم یا حتی ویروس!بعد اینکه کلی عکس گرفتم رم رو درآوردم و از تلویزیون عکسهارو نگاه کردمبعد خواستم بریزم تو کامپیوتر که دیدم عکسها دیده نمیشه!زدم فایلهای مخفی و خیلی مخفی قابل رویت بشه که باز عکسهارو پیدا نکردم!!اما جاش چندتا پوشه با اسمهای عجیب غریب دیدم که نه باز میشه و نه پاک میشه!آنتی ویروسمم آپدیتهحجم بعضی ها هم نزدید 5 گیگ میشدرمم 16 گیگ هستشجالب اینجاست که ایندفعه زدم به تلویزیون دیدم عکسها مشخصه اما پوشه هایی هم با همون اسمهای درهمو عجیب غریب ایجاد شده!این مشکل لعنتی رو چطور میتونم حل کنم و عکسهار تو کامپیوتر کپی کنم؟
tahaafshar
31-05-2013, 23:03
با سلام
دوستان من روی سیستمم دو تا رم ddr2 1gb دارم
یه روز وقتی اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم بالا نمیاد/یعنی روشن می شد ولی بعد از چند ثانیه خاموش می شد و همینطور تکرار میشد
وقتی یکی از رم هارو در آوردم سیستم بالا اومد بدون مشکل،اما از اون موقع به بعد هر وقت دوباره جا میزنم سیستم دوباره بالا نمیا و همونطوری میشه!!
وقتی هم که رم دومو تکی میزارم بوق ممتد میزنه !به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
Ali*Reza
31-05-2013, 23:07
با سلام
یه روز وقتی اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم بالا نمیاد/یعنی روشن می شد ولی بعد از چند ثانیه خاموش می شد و همینطور تکرار میشد
وقتی یکی از رم هارو در آوردم سیستم بالا اومد بدون مشکل،اما از اون موقع به بعد هر وقت دوباره جا میزنم سیستم دوباره بالا نمیا و همونطوری میشه!!
وقتی هم که رم دومو تکی میزارم بوق ممتد میزنه !به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
تک تک رمها رو روی تک تک اسلاتها تست کردین تا از سلامت رمها و اسلاتها مطمئن بشین؟ بایوس آپدیته؟
با سلام
اگه اون رم دوم رو همه اسلات ها همینطوری است و روی یک سیستم دیگه هم مشکل داره مشکل از رم است و مشکل داره
سلام دوستان من یک مموری میکرو 4 گیگ داشتم
میخاستم ار بایوس مین اسکرین شات بندازم فلش را نشناخت ولی مموری را با رم ریدر نصب کردم شناخت و اکسرین شات را گرفتم سیستم را ریست کردم و فورا رم ریدر را بیرون کشیدم
ولی با بالا امدن ویندوز سیستم پیغام داد باید مموری را فرمت کنید همین کار را کردم
خاستم دویاره مموری اهنگ وغیره بریزم 3.5 گیگ را 4 ساعت طول کشید ولی 85 درصد بیشتر نریخته بود من هم کپی را کنسل کردم
و درباره میخاستم فرمت کنم نشد که نشد
پیغام رایت پرودیکت و چیزهای الکی میاد
من حتی با رم ریدر وصل کردم به ست اپ باکس خونه و فرمت کردم و پیغام کامپلت داد
اما مموری 128 (چیزی کم یا زیادتر) شده بود حافظه 4گیگ فلش
هزارتا نرم افزار تست کردم نشد نشد
کمکم کنید الان نه فرمت میشه و نه میتونم نه از همون 128مگ استفاده کنم
اینم چند تا عکس
سلام
من دو تا فلش مموری HP دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم خیلی دیر شناسایی میشه و میره روی اعصاب تا بیاد!
با اینکه فلش مموری من USB2 هست گاهی از پورت USB3 استفاده می کنم که در این صورت زودتر میادش و البته سرعت اش هم بالاتر میره!!
نرم افزاری های Utility رو میشناسید که برای خود HP باشه و اینو درست و حسابی فرمت کنه تا زود بالا بیاد؟
سلام دوستان من یک مموری میکرو 4 گیگ داشتم
میخاستم ار بایوس مین اسکرین شات بندازم فلش را نشناخت ولی مموری را با رم ریدر نصب کردم شناخت و اکسرین شات را گرفتم سیستم را ریست کردم و فورا رم ریدر را بیرون کشیدم
ولی با بالا امدن ویندوز سیستم پیغام داد باید مموری را فرمت کنید همین کار را کردم
خاستم دویاره مموری اهنگ وغیره بریزم 3.5 گیگ را 4 ساعت طول کشید ولی 85 درصد بیشتر نریخته بود من هم کپی را کنسل کردم
و درباره میخاستم فرمت کنم نشد که نشد
پیغام رایت پرودیکت و چیزهای الکی میاد
من حتی با رم ریدر وصل کردم به ست اپ باکس خونه و فرمت کردم و پیغام کامپلت داد
اما مموری 128 (چیزی کم یا زیادتر) شده بود حافظه 4گیگ فلش
هزارتا نرم افزار تست کردم نشد نشد
کمکم کنید الان نه فرمت میشه و نه میتونم نه از همون 128مگ استفاده کنم
اینم چند تا عکس
فایل سیستم فلش raw شده یا باید با نرم افزارهایی مثل paragon پارتیشنو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
در صورتی که مشکل حل نشد با نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 فلش رو فرمت کنید
سلام
من دو تا فلش مموری HP دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم خیلی دیر شناسایی میشه و میره روی اعصاب تا بیاد!
با اینکه فلش مموری من USB2 هست گاهی از پورت USB3 استفاده می کنم که در این صورت زودتر میادش و البته سرعت اش هم بالاتر میره!!
نرم افزاری های Utility رو میشناسید که برای خود HP باشه و اینو درست و حسابی فرمت کنه تا زود بالا بیاد؟
فلش روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است ؟
فایل سیستم فلش raw شده یا باید با نرم افزارهایی مثل paragon پارتیشنو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
در صورتی که مشکل حل نشد با نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 فلش رو فرمت کنید
سلامی دوباره
paragon که اصلا یو اس بی را هنگام دلت پارتیشن نمیشناسه فقط درایوهای هارد را میشناسه(یو اس بی را لیست نمیکنه)اما در گزینه های دیگر مموری را لیست میکند
Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 هم نات فایند دایوس میده
اینم عکساش
سلامی دوباره
paragon که اصلا یو اس بی را هنگام دلت پارتیشن نمیشناسه فقط درایوهای هارد را میشناسه(یو اس بی را لیست نمیکنه)اما در گزینه های دیگر مموری را لیست میکند
Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 هم نات فایند دایوس میده
اینم عکساش
اگه از طریق داس هم فرمت نشه یک راه است سی دی xp بزارین بوت کنین فلش هم به سیستم وصل باشه ببینید پارتیشن فلش دیده میشه یا نه که از انجا delete و creat کنید نشد باید فلش فریم ویرش آپدیت بشه حالا با نرم افزارهای خودش از سایتش یا بره تعمیر
اگه از طریق داس هم فرمت نشه یک راه است سی دی xp بزارین بوت کنین فلش هم به سیستم وصل باشه ببینید پارتیشن فلش دیده میشه یا نه که از انجا delete و creat کنید
خوب این کار را کردمdelete ولی creat نشد موقع وارد کردن حجم (عدد 110) مگ هرچه اینتر را میزدم انگار نه انگار چیزی تغییر نمیکرد اصلا در محیط ایکس پی فرمت نشد
ولی دلت پارتیشین میشد
نمیدونم دیگه چیکار کنم
tahersat
09-06-2013, 18:17
11111111111111111
با عرض سلام
یکی از دوستانم یه دونه رم 32گیگ سونی از بانه برام آورده ولی هرچی توش میریزم بیشتر از 1 گیگ رو نشون نمیده
فلش روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است ؟
بله روی سیستم های دیگه هم دیر میاد!
mohammadirani
17-06-2013, 12:12
برای حل مشکل disk is not formatted باید چی کار کرد
یه مموری من دچار این مشکل شده
اول ارور Disk Write Protected دادش بعدش که سعی کردم فرمت کنم بعد چندین بار الان ارور disk is not formatted میده
mohammadirani
19-06-2013, 12:49
کسی نیست کمک کنه؟
alone one
07-07-2013, 09:01
رفقا فلش من مشکل پیدا کرده
مرتب هربار که وصلش میکنم به سیستم ازم میخواد فرمتش کنم،بعد فرمت،باز که به سیستم وصلش میکنم میگه فرمت میخواد!
چیکارش کنم؟
رفقا فلش من مشکل پیدا کرده
مرتب هربار که وصلش میکنم به سیستم ازم میخواد فرمتش کنم،بعد فرمت،باز که به سیستم وصلش میکنم میگه فرمت میخواد!
چیکارش کنم؟
فلش رو اسکن ویروس بکنید درست نشد فلش رو به سیستم وصل کردین یک عکس از disk managment سیستم بدین
سلام خدمت دوستان
من مموری گوشیم 4 گیگابایت حجمش هست اما از دیروز تا حالا حجمش شده 3 مگابایت ینی بیشتر از فایل 3 مگابایتی نمیشه بریزی روش حتی چند بار هم فورمت کردم باز هم مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید:n16:
djbehnam73
23-07-2013, 17:05
ﺳﻼﻡ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ یه فﻠﺶ 4 ﮔﯿﮓ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﻣﺎﺭﮐﺶ ﻫﻢ ﮐﯿﻨﮕﺴﺘﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻢ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﮐﻤﯽ ﻧﯿﻢ ﺳﻮﺯ ﻫﺴﺘﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭی برﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪﻧﺶ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ یعنی در درجه ی اول می خوام اطلاعاتم برگرده و در درجه ی دوم می خوام نیم سوز بودنش درست بشه
mohsen0000000000
16-08-2013, 00:42
سلام من فلش ترنسند دارم که اول پیم میده فرمت کنید یعد نمیشه اونو فرمت کرد پیام زیر میاد.
windows was unable to complete the format.
سلام من فلش ترنسند دارم که اول پیم میده فرمت کنید یعد نمیشه اونو فرمت کرد پیام زیر میاد.
windows was unable to complete the format.
با نرم افزار paragon partion پارتیشن فلش رو پاک کنید بعد از تو disk managment پارتیشن فلش رو ایجاد کنید و فرمت سریع کنید
نشد با نرم افزار hdd low level format tools فلش رو فرمت سطح پایین بکنید درست نشد با نرم افزار مخصوص خود فلش فلش رو فرمت کنید و با نرم افزار online recovery هم یک تست برای تعمیر فلش انجام بدین
با نرم افزارهای مختاف برای فرمت فلش مثل hp usb dik یا ... هم تست کنید
mohsen0000000000
16-08-2013, 19:19
با نرم افزار paragon partion پارتیشن فلش رو پاک کنید بعد از تو disk managment پارتیشن فلش رو ایجاد کنید و فرمت سریع کنید نشد با نرم افزار hdd low level format tools فلش رو فرمت سطح پایین بکنید درست نشد با نرم افزار مخصوص خود فلش فلش رو فرمت کنید و با نرم افزار online recovery هم یک تست برای تعمیر فلش انجام بدین با نرم افزارهای مختاف برای فرمت فلش مثل hp usb dik یا ... هم تست کنید امتحان کردم نشد. یه کم باهاش ور رفتم حالا دیگه اون پیام نمیده . بجاش میگه Please insert a disk into Removable Disk فک کنم بدتر تو بدتر شد.
امتحان کردم نشد. یه کم باهاش ور رفتم حالا دیگه اون پیام نمیده . بجاش میگه Please insert a disk into Removable Disk فک کنم بدتر تو بدتر شد.
بعد از استفاده از online recovery اینطوری شد ؟
mohsen0000000000
16-08-2013, 23:01
بعد از استفاده از online recovery اینطوری شد ؟
نه.بعد از اینکه با یه دوجین نرم افزار رو فلش کار کردم اینطوری شد.
Paragon Partition Manager™ 12 Home Special Edition
Hard Drive Inspector
Hard Disk Low Level Format Tool
MiniTool Partition Wizard Professional Edition
EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition
Acronis Disk Director 11 Home
و ...
قبل از اون با HP USB Disk Storage Format Tool خواستم فرمت کنم که باز هم نشد. قبلا حجم فلش رو مینوشت اما الان نه (عکس زیر)
عکس از قسمت Disk Management
نه.بعد از اینکه با یه دوجین نرم افزار رو فلش کار کردم اینطوری شد.
Paragon Partition Manager™ 12 Home Special Edition
Hard Drive Inspector
Hard Disk Low Level Format Tool
MiniTool Partition Wizard Professional Edition
EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition
Acronis Disk Director 11 Home
و ...
قبل از اون با HP USB Disk Storage Format Tool خواستم فرمت کنم که باز هم نشد.عکس از قسمت Disk Management
طبق این عکس فریم ویر فلش پریده ببینید با نرم افزار online recovery میتونید فلش رو درست کنید یا نه
mohsen0000000000
17-08-2013, 01:06
طبق این عکس فریم ویر فلش پریده ببینید با نرم افزار online recovery میتونید فلش رو درست کنید یا نه
نه . پیغام زیر میده
format disk fail.please launch the program again and select "Repair driv erase all data"
option to recover your JetFlash.
نه . پیغام زیر میده
format disk fail.please launch the program again and select "Repair driv erase all data"
option to recover your JetFlash.
من فکر کنم این مشکل با online recovery حل بشه
mohsen0000000000
17-08-2013, 20:46
من فکر کنم این مشکل با online recovery حل بشه
یک دنیا ممنون .
اصلا و ابدا فکر نمیکردم با online recovery حل بشه.چون هر وقت امتحان میکردم همون خطا رو میداد.اما الان با اینترنت زغالی دایل آپ حل شد.واقعا ممنون.
اما چن تا سوال:
این نرم افزار چطوری کار میکنه و ایا این نرم افزار برای همه نوع فلشه و این نرم افزار برای هاردهای اکسترنال هم جواب میده؟
یک دنیا ممنون .
اصلا و ابدا فکر نمیکردم با online recovery حل بشه.چون هر وقت امتحان میکردم همون خطا رو میداد.اما الان با اینترنت زغالی دایل آپ حل شد.واقعا ممنون.
اما چن تا سوال:
این نرم افزار چطوری کار میکنه و ایا این نرم افزار برای همه نوع فلشه و این نرم افزار برای هاردهای اکسترنال هم جواب میده؟
اینترنتی فریم ویر رو آپدیت و تعمیر میکنه
نه این نرم افزار برای ترنسد فقط جواب میده
دوستان کمک.
بعد دو سال اومدیم گوشیمون فرمت کنیم.... زدیم کانتکت ها ریختیم روی مموری .... مموری رو کندیم.فرمت که تموم شد.مموری زدیم تو.پسورد میخواد !!! ملت کمک....
پسوردش اصن یادم نیس.... با خود گوشی پسورد گذاشتم.... اگه با کارت ریدر وصل کنم به pc میتونه فایل ها رو بخونه ؟؟
اگه نه برنامه ای هست که پسورد رو بفهمه ؟
سلام. sd card گوشی من یهو ای از کار افتاد.به این صورت که باتری گوشی رو درآوردم(گوشی در حال بالا اومدن بود) و بعد حافظه رو درآوردم و به رم ریدر زدم و وقتی به کامپوتر وصلش کردم اصلا کار نکرد (کامپیوتر هیچ نشناختش)
لطفا راهنمایی کنید.کلی چیزای مهم روش دارم
درست میشه یا باید ببرمش گارانتی برای تعویض؟
مشخصاتشم اینه: 32GB Transcend
.::SMS::.
13-09-2013, 20:49
سلام
آقا این رم ترنسند دوربین من raw شده
روش عکس و فیلم دارم با چند تا نرم افزار امتحان کردم و عکسا رو برگردوندم ولی فیلمها نه
EaseUS Data Recovery Wizard هم وقتی اجرا میکنم، تا نصفه های رم رو میگرده و دیگه ادامش رو نمیره
online recovery هم ارور no device detected میده
دیگه قاط زدم حسابی
سلام
روش عکس و فیلم دارم با چند تا نرم افزار امتحان کردم و عکسا رو برگردوندم ولی فیلمها نه
EaseUS Data Recovery Wizard هم وقتی اجرا میکنم، تا نصفه های رم رو میگرده و دیگه ادامش رو نمیره
دیگه قاط زدم حسابی
شما باید با نرم افزار card recovery اون کارت رو ریکاوری کنید
vahid_crab708
14-09-2013, 22:56
بهترین نرم افزار بازیابی فلش و پرقدرت باشه چی؟
بهترین نرم افزار بازیابی فلش و پرقدرت باشه چی؟
با همین نرم افزاز های مثل eases data recovery هم میشه ریکاوری کرد
jojobabit
16-09-2013, 10:20
سلام من یه هارد 500 گیگ wd دارم یو اس بی 3 هارد من کلا یه درایو داره. داخل این درایو چند تا فولدر فرعی با حجم کمه و یه فولدر اصلی با حجم 465 گیگ ولی چند وقتیه که فولدر اصلی هارد قفل کرده وباز نمیشه فقط فولدر اصلی. وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده :
Location is not available
L:\games is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable
تو رو خدا یکی کمکم کنه . با تشکر
16-09-2013, 12:54
سلام
دیگه قاط زدم حسابی
شما باید با نرم افزار card recovery اون کارت رو ریکاوری کنید
اینم جواب نداد
پنج ساعت طول کشید تا تموم شه، آخرش 5 تا فایل mov پیدا کرد که هیچ کدوم هم اجرا نشدن
اینم جواب نداد
پنج ساعت طول کشید تا تموم شه، آخرش 5 تا فایل mov پیدا کرد که هیچ کدوم هم اجرا نشدن
با نرم افزار find and mount هم تست کنید
سلام
من یه مموری micro sd hc کلاس 10 با حجم 16gb برای گوشی دارم
یه پارتیشن براش درست کرده بودم خواستم پاکش کنم با Acronis.Disk.Director.Home.11.0.2343.Boot.CD و بصورت بوت کل درایو هاش رو پاک کردم و یه درایو جدید fat32 درست کردم ، اما الان که مموری رو به گوشی میزنم نمیشناسه
مموری کاملا سالمه و تو ویندوز هیچ مشکلی نداره
درس شد ، با گوشی 5700 فرمتش کردم :n02:
آقا من یک رم micro sd داشتم مارک سیلیکن پاور الان سوخته و وقتی به pc میزنم میگه فرمت کن ولی فرمت نمیشه نه گوشی میارتش بالا نه کامپیوترحالا چه خاکی بر سرم بریزم خاک رس یا خاک باغچه ؟!اطلاعات داخلش بدردم نمیخوره فقط میخوام خود رم رو زنده کنم میشه ؟
آقا من یک رم micro sd داشتم مارک سیلیکن پاور الان سوخته و وقتی به pc میزنم میگه فرمت کن ولی فرمت نمیشه نه گوشی میارتش بالا نه کامپیوترحالا چه خاکی بر سرم بریزم خاک رس یا خاک باغچه ؟!اطلاعات داخلش بدردم نمیخوره فقط میخوام خود رم رو زنده کنم میشه ؟
با نرم افزار find and mount تست کردین ؟
کارت رو به pc بزنید و این نرم افزار رو اجرا کنید ببینید پارتیشنش دیده میشه یا نه اگه دیده شد روش راست کلیک کنید و گزینه scan بزنید صبر کنید تا پیدا کنه سپس روش راست کلیک کنید و گزینه mount as بزنید یک برچسب بهش بدید اگه اطلاعات مهمی داشتین از توش بکشین و به راحتی فرمتش کنید
درست نشد از نرم افزار sd formatter استفاده کنید برای فرمت
فرمت از داس و فرمت سطح پایین هم چک کنید
22-09-2013, 14:08
اینم جواب نداد
با نرم افزار find and mount هم تست کنید
no visible partitions found
no new partitions found
چیزی پیدا نکرد
با سه جور اسکن هم امتحان کردم
با نرم افزار MiniTool Power Data Recovery هم فایده نداشت
با نرم افزار find and mount تست کردین ؟
کارت رو به pc بزنید و این نرم افزار رو اجرا کنید ببینید پارتیشنش دیده میشه یا نه اگه دیده شد روش راست کلیک کنید و گزینه scan بزنید صبر کنید تا پیدا کنه سپس روش راست کلیک کنید و گزینه mount as بزنید یک برچسب بهش بدید اگه اطلاعات مهمی داشتین از توش بکشین و به راحتی فرمتش کنید
درست نشد از نرم افزار sd formatter استفاده کنید برای فرمت
فرمت از داس و فرمت سطح پایین هم چک کنید
سلام هر دو برنامه رو تست کردم برنامه find and mount پیداش میکنه اما پارتیشن هاش رو نه sd formater هم که پیغام میده نوشتنش قفل شده و نمیتونه فرمتش کنه و از 32 گیگ فقط 30 مگ نشون میده کامپیوتر هم همینطور به نظرم ایراد سخت افزاری داره کاریش نمیشه کرد ؟
سلام دوستان
یه رم 8 گیگ موبایل داریم که یه سری اطلاعات نسبتا مهم روش هست که حذف شدن ، اقدامات نرم افزاری رو در حد زیادی انجام دادیم اما بازم موفق به ریکاوری نشدیم
حالا اگه دوستان میتونن راهنمایی بفرمایند تا به یه آدرس خوب ببریم ممنون میشم ( ترجیحا در تهران )
با تشکر
سلام دوستان
یه رم 8 گیگ موبایل داریم که یه سری اطلاعات نسبتا مهم روش هست که حذف شدن ، اقدامات نرم افزاری رو در حد زیادی انجام دادیم اما بازم موفق به ریکاوری نشدیم
حالا اگه دوستان میتونن راهنمایی بفرمایند تا به یه آدرس خوب ببریم ممنون میشم ( ترجیحا در تهران )
با تشکر
با نرم افزار card recovery هم ریکاوری کردین؟
با نرم افزار card recovery هم ریکاوری کردین؟
سلام و ممنون
خیر دوست من ، Power Data Recovery و EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional و یه نرم افزار دیگه که یکی از دوستان کار کرده که اسمش رو نمیدونم
این رو هم عرض کنم که درحدود 400 مگ اطلاعات بعد از حذف روش ریخته بودن
سلام و ممنون
خیر دوست من ، Power Data Recovery و EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional و یه نرم افزار دیگه که یکی از دوستان کار کرده که اسمش رو نمیدونم
این رو هم عرض کنم که درحدود 400 مگ اطلاعات بعد از حذف روش ریخته بودن
این نرم افزار مخصوص حافظه های sd و mmx و کارت های حافظه است
ashkan22
20-10-2013, 09:20
سلام دوستان
من مموری کارت گوشی قدیمیم که 8 گیگه رو میخواستم روی یه گوشی دیگه بزارم
خواستم محتویاتشو بریزم رو هارد اما با هر ریدر یا لپ تاپی که استفاده میکنم هی صدای قطع و وصل شدن سخت افزار میاد و بطور متناوب درایو رو نشون میده بعد نشون نمیده (محتویات رو که اصلا نشون نمیده) و موقعی که درایو رو نشون میده و روش کلیک میکنم میگه خالیه و insert.... جالب اینه که وقتی داخل گوشی قدیمیم میزارم همه اطلاعات روی کارت رو گوشی نشون میده اما وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم هیچی رو سیستم نشون نمیده با چند سیستم و کامپیوتر و.. امتحان هم کردم
لطفا اساتید راهنمائی کنن مشکل چیه؟
سلام دوستان
من مموری کارت گوشی قدیمیم که 8 گیگه رو میخواستم روی یه گوشی دیگه بزارم
خواستم محتویاتشو بریزم رو هارد اما با هر ریدر یا لپ تاپی که استفاده میکنم هی صدای قطع و وصل شدن سخت افزار میاد و بطور متناوب درایو رو نشون میده بعد نشون نمیده (محتویات رو که اصلا نشون نمیده) و موقعی که درایو رو نشون میده و روش کلیک میکنم میگه خالیه و insert.... جالب اینه که وقتی داخل گوشی قدیمیم میزارم همه اطلاعات روی کارت رو گوشی نشون میده اما وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم هیچی رو سیستم نشون نمیده با چند سیستم و کامپیوتر و.. امتحان هم کردم
لطفا اساتید راهنمائی کنن مشکل چیه؟
اون کابل رو چک کردن ببینید سالم است ؟
ashkan22
20-10-2013, 09:58
بله چون همه بخشهای دیگه مثل اس ام اس و...نرم افزار مربوطه رو سیستم نشون میده
این نرم افزار مخصوص حافظه های sd و mmx و کارت های حافظه است
سلام مجدد
دوست من با این نرم افزار هم نشد ، با تشکر مجدد از لطف شما
behnamlider
23-10-2013, 12:19
یه فلش داشتم که دیگه کار نمیکرد چند ماه داشت خاک میخورد این برنامه Find and Mount نصبیدم یه دفه چراغش روشن شد:n04: جل الخالق
inceptro
12-11-2013, 21:20
سلام دوستان.
من یه فلش مموری ۱۶ گیگ داشتم که الان نزدیک یکسال بود که بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی امروز که اون رو به لپ تاپ وصل کردم ویندوز اکسپلورر ویندوز هنگ کرد.ریستارتش که کردم باز با وصل دوباره فلش اینبار my computer هنگ کرد.
این فلش رو رو چن سیستم دیگه با ویندوزهای مختلف چک کردم باز همون اتفاق افتاد.بعد خواستم با نرم افزارهای مختلف از جمله Low-level فرمتش کنم که این بار نرم افزارها هنگ کردن.
با انواع آنتی ویروس ها هم خواستم اسکن کنم این بار آنتی ویروس هنگ کرد:n02::n04:
رفتم تو حالت سیف مود اونجا هم هنگ کرد!!
اینا رو که میگم تو چندین کامپیوتر مختلف با چندین سیستم عامل مختلف از xp گرفته تا ۸.۱ تا لینوکس انجام دادم باز همون اوضاع پیش اومد!
ولی نکته جالبش اینجاست که وقتی همین فلش رو به تی وی یا هر دیوایس دیگه ای غیر کامپیوتر وصل میکنم باز میشه و محتویاتش رو میشه دید.
حالا با این اوصاف بنظرتون مشکل از کجاست.
basketball
19-11-2013, 15:45
دوستان من الان مموری دوربین کامپکتم رو زدم به پی سی درایو بالا میاد ولی ارور میاد باید فرمت کنی، مموری رو داخل دوربین گذاشتم همه فایل ها هست فقط نمیدونم چرا وقتی به پی سی میزنم ارور میده
لطفا جواب بدید چه کاری باید انجام بدم؟
basketball
19-11-2013, 17:03
دوستان یکی راهنمایی کند...
سلام یه فلش 32 توشیبا دارم هر وقت به pc یا لژ تاب میزنمش میگه فرمتش کن بعد...یه پیام میده
نمی تونه reed -only کنه..
سلام یه فلش 32 توشیبا دارم هر وقت به pc یا لژ تاب میزنمش میگه فرمتش کن بعد...یه پیام میده
نمی تونه reed -only کنه..
فلش رو به سیستم زدید از disk managmet عکس بدید
با سلام؛ امیدوارم مشکلمو جای درستی مطرح کرده باشم.
خدمت دوستان عارضم که من یک رم 2GB، 1333 ddr3 روی سیستمم دارم که برای بالا اومدن سیستم، نیاز داره تا قبلش رم با یه وسیله ای مثل سشوار گرم بشه! عجیبه اما واقعیت داره :) ؛ آیا راهی یا جایی برای تعمیرش میشناسید؟ با تشکر بسیار
با سلام؛ امیدوارم مشکلمو جای درستی مطرح کرده باشم.
خدمت دوستان عارضم که من یک رم 2GB، 1333 ddr3 روی سیستمم دارم که برای بالا اومدن سیستم، نیاز داره تا قبلش رم با یه وسیله ای مثل سشوار گرم بشه! عجیبه اما واقعیت داره :) ؛ آیا راهی یا جایی برای تعمیرش میشناسید؟ با تشکر بسیار
ممکنه چیپ های رم یا pwm روی برد رم لحیم سردی داشته باشه ببرید تعمیر هیت بگیرند شاید درست شد
متشکرم از پاسختون؛ اگه درست متوجه شده باشم pwm بر روی مادربورد هستش، از اونجا که با گرم کردن رم به تنهایی مشکل حل میشه نمیتونه pwm مشکل داشته باشه، درسته؟ ضمن اینکه با یه رم دیگه که تست کردم و برای چند روز روی سیستمم بود هیچوقت با مشکلی مواجه نشدم... و نکته بعدی اینکه بعد از گرم کردن رم و بالا اومدن سیستم دیگه هیچ مشکلی اعم از صفحه آبی و کندی سیستم و غیره واسم پیش نمیاد و بخوبی کار میکنه. معمولا چه افرادی اینجور تعمیرات رو انجام میدن و هزینه تقریبیش چقدر میشه؟ با تشکر فراوان
متشکرم از پاسختون؛ اگه درست متوجه شده باشم pwm بر روی مادربورد هستش، از اونجا که با گرم کردن رم به تنهایی مشکل حل میشه نمیتونه pwm مشکل داشته باشه، درسته؟ ضمن اینکه با یه رم دیگه که تست کردم و برای چند روز روی سیستمم بود هیچوقت با مشکلی مواجه نشدم... و نکته بعدی اینکه بعد از گرم کردن رم و بالا اومدن سیستم دیگه هیچ مشکلی اعم از صفحه آبی و کندی سیستم و غیره واسم پیش نمیاد و بخوبی کار میکنه. معمولا چه افرادی اینجور تعمیرات رو انجام میدن و هزینه تقریبیش چقدر میشه؟ با تشکر فراوان
نه روی خود رم روی بردش یک pwm دیگه هست که ولتاژ ورودی به چیپ های حافظه روی خود رم رو کنترل میکنه با pwm مین بورد کاری ندارم
باید بدید به کسانی که تعمیرکار مین بورد هستند
خیلی ممنون؛ چشم همین کارو انجام میدم و اگه نتیجه ای حاصل شد اعلام میکنم. با تشکر
لطفا اجازه بدید این مسئله رو هم خدمتتون عرض کنم؛ یه رم 2G 1333 دارم از برند GEIL، با این رم بالا میاد سیستم ولی چیزی نمیگذره که صفحه آبی میاد و سیستم هنگ میکنه، با برنامه که تستش میکنم میگه رم مشکل داره و با تولیدکننده تماس بگیرید؛ متاسفانه گارانتیش تموم شده بود و زیر بارش نرفتند. آیا اینم میشه تعمیر کرد یا تلاش بیفایده نکنم؟
لطفا اجازه بدید این مسئله رو هم خدمتتون عرض کنم؛ یه رم 2G 1333 دارم از برند GEIL، با این رم بالا میاد سیستم ولی چیزی نمیگذره که صفحه آبی میاد و سیستم هنگ میکنه، با برنامه که تستش میکنم میگه رم مشکل داره و با تولیدکننده تماس بگیرید؛ متاسفانه گارانتیش تموم شده بود و زیر بارش نرفتند. آیا اینم میشه تعمیر کرد یا تلاش بیفایده نکنم؟
یعنی با memtest تو تست ارور نشون داد ؟ این یعنی اینکه یکی از چیپ های رم ممکنه ایراد داشته باشه
رم قابل تعمیر است ولی همیشه نمیشه تعمیر کرد
سلام؛ نه به اونجاها نمیرسه که با memtest تستش کرده باشم؛ با همون windows Repair و بخش memory test این کارو کردم.
با یه تعمیرکار صحبت کردم برای بحث هیت کردن رم قبلی گفت ترجیحا اول از گارانتی کمک بگیر بعد اینکارو بکن چون وقتی هیت میگیری ممکنه لحیم ها (به گفته خودش ساچمه ها)ی زیر چیپ ها با هم اتصال کنه. مشکل اینجاس که نمیدونم این رم تحت گارانتی چه شرکتیه؟ برندش گمنامه و اینه A-RAM. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار بگذارید.
در مورد رم دوم میگه که مشکل رم های خراب و تعمیری اینه که قطعاتش موجود نیست لذا خودشون هم مجبورن اسقاطشون کنن بجا تعمیر. نظر شما چیه؟
سلام؛ نه به اونجاها نمیرسه که با memtest تستش کرده باشم؛ با همون windows Repair و بخش memory test این کارو کردم.
با یه تعمیرکار صحبت کردم برای بحث هیت کردن رم قبلی گفت ترجیحا اول از گارانتی کمک بگیر بعد اینکارو بکن چون وقتی هیت میگیری ممکنه لحیم ها (به گفته خودش ساچمه ها)ی زیر چیپ ها با هم اتصال کنه. مشکل اینجاس که نمیدونم این رم تحت گارانتی چه شرکتیه؟ برندش گمنامه و اینه A-RAM. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار بگذارید.
در مورد رم دوم میگه که مشکل رم های خراب و تعمیری اینه که قطعاتش موجود نیست لذا خودشون هم مجبورن اسقاطشون کنن بجا تعمیر. نظر شما چیه؟
نمیدونم برند رم رو نشنیدم
بله درست گفتند مشکل تعمیر رم کمبود قطعاتش است
من یک فلش Transcend 8GB داشتم سوخت گارانتی داشت بردم بهم یکی نو دادند
ولی این جدیده خیلی سرعتش کنده ، و سرعتش از MB/s 4 بیشتر نمیشه !!!!! تازه اولش که روی 3 و خورده ای هست !!!!
فلش قبلیم و مال بقیه اطرافیانم راحت تا 7 مگ میرسه سرعتشون
حالا میخواستم بپرسم راهی داره بشه سرعتش رو زیاد کرد ؟؟؟؟؟ که مثل قبلی تا 7 مگ برسه ؟؟
فرمتش هم کردم تاثیری نکرد
ممنون
soheiltaker
02-01-2014, 14:03
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال فنی داشتم نمیدونم اینجا درسته بپرسم یا نه
پیشاپشی عذر میخوام
من 1 ماه لپ تاپ خردم مدل acer v3-571g
وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم و وارد task manager میشم ( ویندوزم 8 هستش ) در قسمت processes و قیمت هارد , گاهی اوقات فضای اشغال شده هارد میاد روی 100 درصد یا 99 درصد و بعد میاد پایین و عادی میشه
این حالت بعضی وقتا هم طولانی میشه
این عادیه ؟ دلیلش چیه ؟
خیلی ممنون
hd tune هم نصب کردم و در قسمت health همه چی اوکی بود !
راستی کنار قسمت دی وی دی رایتر بالای لپ تاپ هم بیشتر وقتا یه صدای خش خش میاد انگار که یه چیزی مث فن داره میچزخه و ... مربوط به خود دی وی دی رایتر و اسپیکر نیست اصلا ! صداش از یه قطعه ای میاد !
دقت کردم وقتی داخل نت باشم هم صدا زیاد میشه !
این میتونه هارد باشه ؟ مشکل از هارده ؟
یه جایی بردم لپ تاپو نشون دادم گفت هارد لپ تاپت اصن وسط دستگاهه نه اون گوشه !
1 ماهه خریدمش اصن :n03:
MichealJackson
05-01-2014, 12:33
سلام .
من یه فلش ترنسند 4 گیگ دارم . دادم یکی زده کامپیوترش . الان دیگه وقتی میزنم کامپیوتر هیچی نمیاد . انگا هیچی وصل نشده.
میشه درستش کرد؟
سلام .
من یه فلش ترنسند 4 گیگ دارم . دادم یکی زده کامپیوترش . الان دیگه وقتی میزنم کامپیوتر هیچی نمیاد . انگا هیچی وصل نشده.
میشه درستش کرد؟
فلش رو وصل کردید یک عکس از disk managmnet بدین
MichealJackson
05-01-2014, 17:03
فلش رو وصل کردید یک عکس از disk managmnet بدین
یه هارد 500 گیگ هم وصله.
بله فلش دیتکت نشده روی یک سیستم دیگه و ویندوز دیگه تست کنید نشناخت مشکل سخت افزاری دارد یا فریم ویر فلش ایراد پیدا کرده که باید آپدیت بشه یا مشکل سخت افزاری دارد
MichealJackson
06-01-2014, 12:36
این اپدیت فریم ور فلش به چه صورت انجام میشه؟
این اپدیت فریم ور فلش به چه صورت انجام میشه؟
باید برید سایت فلشتون نرم افزار مخصوصشو دانلود کنید از سایتش و اینکارو بکنید مثلا برای فلش های ترنسد نرم افزار online recovery است
دوستان راهی نیست فلش رو بطور کامل بسوزه اخه الان میاد بالا ولی نه فرمت میشه نه کاری دیگه اینطوری هم فکرنکنم گارانتی قبول کنهمن یه جایی خوندم ولی الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم
D o l f i n
15-01-2014, 17:11
یه فلش فیلیپس هست آک طرف برده زده ----- و روش هم ضبط کرده حالا محتویات داخل پخش میشه راحت هم شناسایی میشه حجم فلش که 8 هست رو هم نشون میده
اما
متاسفانه نه چیزی پاک میشه و نه ریخته میشه و نه فرمت کلا یه چیزی داره از از فلش محافظت میکنه چون در همه حال خطای
write protect
حالا اگه سخت افزار به مشکل خورده نمیدونم در ضمن با چند سیستم هم تست کردم
خیلی از راه ها رو امتحان کردم مثل diskpart در cmd رو یا ترفندهای ریجستری و حتی چندتا نرم افزار هیچکدوم نمیتونن فرمتش کنند
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه فلش فیلیپس هست آک طرف برده زده ----- و روش هم ضبط کرده حالا محتویات داخل پخش میشه راحت هم شناسایی میشه حجم فلش که 8 هست رو هم نشون میده
اما
متاسفانه نه چیزی پاک میشه و نه ریخته میشه و نه فرمت کلا یه چیزی داره از از فلش محافظت میکنه چون در همه حال خطای
write protect
حالا اگه سخت افزار به مشکل خورده نمیدونم در ضمن با چند سیستم هم تست کردم
خیلی از راه ها رو امتحان کردم مثل diskpart در cmd رو یا ترفندهای ریجستری و حتی چندتا نرم افزار هیچکدوم نمیتونن فرمتش کنند
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من هم همین مورد رو دارم ولی الان یه هفته سوال کردم ومنتظر هستم خبری نیست اگه شما به نتیجه ایی رسیدید اطلاع دهید
یا حداقل دوستان راهی نیست که بشه کلا فلش بسوزه چون اینطوری گارنتی قبول نمیکنه
fouladgar
25-01-2014, 21:00
سلام. من یک مموری میکرو اس دی 8 گیگ دارم که کامل فریز شده. یعنی تا آخر که فرمت میشه باز تمام فایل ها هستند. البته تمام فایل ها را باز میکنه و فایلها درستند. ولی اگر فایلی حذف کنم یا اضافه کنم وقتی مموری خارج میکنم و دوباره به کامپیوتر میزنم فایل های حذف شده برمیگردند و فایل های اضافه شده هم حذف شده اند. حتی low format هم کردم ولی فایده ای نداشت. در شن readonly هم نیست
ninja_dh42
25-01-2014, 22:40
با سلام خدمت اساتید محترم . بنده چند ماه پیش یک هارد هیتاچی داشتم که چند بار ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه دچار بد سکتور شدیدی هم نرم افزاری و هم سخت افزاری شد نرم افزاری رو ذرست کردم ولی سخت افزاری بحدی زیاد بود که هارد رو از کار انداخت و هنگام بوت باید حتما کلید F1 رو میزدی تا بالا بیاد چند بار با نرم افزار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم درست نشد که نشد ناگفته نماند که یکبارهم ویندوز لینوکس روش نصب کرده بودم بعد از نصب این ویندوز و عوض کردنش به ویندوز 7 هربار که بر روی آیکون MY COMPUOTER کلیک راست میکنم و پروپرتیز میزنم ارور END EXPELORER میاد و پنجره سریع بسته میشه مجبور شدم هارد جدید سی گیت بخرم بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز و فعال سازی وقتی بر روی پروپرتیز در MY COMPUTER جهت مشاهده فعال سازی کلیک کردم دوباره همان مشکل قبلی وجود داشت متوجه شدم که بعد از نصب لینوکس یک مشکلی در رم به وجود میاد چون برروی این هارد نیز یکبار لینوکس نصب کرده بودم این هارد رو نیز چند بار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم ولی ایراد رفع نشد الان صد در صد مطمنم که در رم هایم که از نوع DDR3 هستند فایلهایی از لینوکس باقی مانده که با فرمت هارد نیز از بین نمیره . آیا نرم افزاری برای فرمت کردن رم وجود دارد یا باید بیخیال رم ها بشم و دو رم دیگه بخرم
با سلام خدمت اساتید محترم . بنده چند ماه پیش یک هارد هیتاچی داشتم که چند بار ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه دچار بد سکتور شدیدی هم نرم افزاری و هم سخت افزاری شد نرم افزاری رو ذرست کردم ولی سخت افزاری بحدی زیاد بود که هارد رو از کار انداخت و هنگام بوت باید حتما کلید F1 رو میزدی تا بالا بیاد چند بار با نرم افزار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم درست نشد که نشد ناگفته نماند که یکبارهم ویندوز لینوکس روش نصب کرده بودم بعد از نصب این ویندوز و عوض کردنش به ویندوز 7 هربار که بر روی آیکون MY COMPUOTER کلیک راست میکنم و پروپرتیز میزنم ارور END EXPELORER میاد و پنجره سریع بسته میشه مجبور شدم هارد جدید سی گیت بخرم بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز و فعال سازی وقتی بر روی پروپرتیز در MY COMPUTER جهت مشاهده فعال سازی کلیک کردم دوباره همان مشکل قبلی وجود داشت متوجه شدم که بعد از نصب لینوکس یک مشکلی در رم به وجود میاد چون برروی این هارد نیز یکبار لینوکس نصب کرده بودم این هارد رو نیز چند بار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم ولی ایراد رفع نشد الان صد در صد مطمنم که در رم هایم که از نوع DDR3 هستند فایلهایی از لینوکس باقی مانده که با فرمت هارد نیز از بین نمیره . آیا نرم افزاری برای فرمت کردن رم وجود دارد یا باید بیخیال رم ها بشم و دو رم دیگه بخرم
تو رم اطلاعاتی باقی نمیمونه چون با خاموش شدن سیستم و تخلیه برق اطلاعات حافظه رم پاک میشود شما اگه از سلامت هارد مطمئن هستید با یک رم و پاور دیگه سیستم رو چک کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
1376MAXIMUM
02-02-2014, 17:47
سلام بچه ها من یه فلش 8 verbatim دارم وقتی وصلش میکنم میگه فرمتش کن وقتی مینزم فرمت بشه این پیام رو میده
سلام بچه ها من یه فلش 8 verbatim دارم وقتی وصلش میکنم میگه فرمتش کن وقتی مینزم فرمت بشه این پیام رو میده
یک عکس از disk managment بدید وقتی فلش به سیستم متصل است
1376MAXIMUM
02-02-2014, 22:17
یک عکس از disk managment بدید وقتی فلش به سیستم متصل است
نمیشه همین طور پیام میده که فرمت کن فلش رو اگه ولش کنی یهو میبینی تو یک دقیقه ۱۰-۱۲تا پیام برای فرمتش داری
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
1376MAXIMUM
03-02-2014, 19:51
خوب نمشناستش همین طور پیام میده فرمتش کن بقیه درایو ها و فلش ها هست اونا به چه دردی میخوره که بزارم عکسشو
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
BATMAN-LOVE
03-02-2014, 19:55
از وقتی محل سیو و دانلود فایلهارو تغییر دادم مشکلی برام پیش اومده؟
وقتی فایلی رو دانلود میکنم در درایو d ذخیره میشه اما درایو c هم اشغال میکنه!
جالب اینکه زمانی هم که فایلهارو از درایو d حذف میکنم درایو c همچنان اشغاله و خالی نمیشه!
انگار که c,d هر دو یک درایو شدن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.