ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باتری یا امکانات ؟

ali racer
01-04-2008, 00:44
سلام دوستان

در این تا پیک نظر سنجی قصد دارم
ما بین تاک تایم پایین بعضی گوشی ها و سایر امکاناتشون
از جمله پردازنده قوی و صفحه نمایش با اندازه بزرگ و همچنین تعداد رنگ بالا و...
یه مقایسه ایه بکنم و نظرات شما رو بدونم لطفاتو این نظر سنجی شرکت کنین

Mr.K2
01-04-2008, 01:03
والا من که توی بیابون زندگی نمیکنم که مشکل شارژ داشته باشم ..
به نظر من دومی مهمتره ...
آخه گوشی تصویر بهتری داشته باشه ...سرعتش بالا باشه ...lcd بزرگ داشته باشه و هنگ نکنه خیلی برام مهمتر از این هست که روزی 1 بار شارژش کنم یا 2روزی 1 بار !!

hamid00009
01-04-2008, 07:05
منم با نظر mr.k2 موافقم ولی باتری هم یه گزینه خیلی مهمه که باید باشه در کل من به گزینه دوم بیشتر اهمیت میدهم.

Highbury
01-04-2008, 09:11
من فهمیدم این تاپیک رو واسه چی زدی.
علی جون فکر کنم میخوای با ژینا خانوم کل بکنی.توی این ایران ان95 مثل خر فروش داشته مطمئنم که 90 درصدشون نمیدونستن که مشکل باتری داره.
یه بار یکی از دوستان اومده بود میگفت که یکی پی990 خریده بود بعد از سه روز فهمیده بود که لمسی هستش!!!!!!!
نروژ با ایران خب فرق داره.
زمانی که تازه کامپیوتر p4 به بازار اومده بود یکی توی کلاس زبان که میرفتم به من گفت آقای دانش شما که از کامپیوتر سر در میارید میشه با هم بریم یه کامپیوتر بگیریم که خوب باشه و حتما سی دی رام داشته باشه.من داشتم از خنده می مردم
من که میگم دومی اما اولی باید متوسط باشه نه مثل ان95 که زرتی تموم بشه.در ضمن من خودم کارهای عجیب و غریب مثل اینترنتی و جی پی اس از موبایل نمیتونم بکنم اگه اینترنت میرفتم و از اون مزخرف کاری ها میکردم باتری هم برام یک الویت میشد.
بالاخره هر کس نسبت به نیازش یه گوشی میگیره.

R@R#M@N
01-04-2008, 09:55
شما بد نوشتی علی جان !!!
خاب گزینه اول میشه 1100 !!! گزینه دوم میشه ن95
خاب همه میگن گزینه دوم
شما میگفتی یه گوشی خوب لمسی سرعت بالا با ساپورت رم بالا و همچنین دوربین 3 (خلاصه پ1) با 400 ساعت استندبای !!! گزینه 2 هم مینوشتی ن95 با 250 ساعت استندبای (عدد ها رو همینجوری نوشتم)
البته من ملتی که میبینم ندیده میگن ن95 !!!

Nabakhshoode
01-04-2008, 10:26
در کل برای من باطری قوی خیلی مهمه !
اصلا به نظرم امکانات مولتی مدیای بالا با باطری ضعیف تناقض داره شما وقتی یه گوشی با امکانات بالا داری قطعا استفادت هم ازش بیشتره و مختلف تره نتیجتا به باطری قویتری هم نیاز داری تا مرتبا نیاز به شارژ نداشته باشی! همین 5700 یه چیزیش که خیلی اذیتم میکرد باطری ضعیفش بود ... !
البته به قول بهراد باید وضعیت گزینه ها معلوم شه مثلا تو گزینه ی 1 گوشی مد نظر شما امکانات مولتی مدیا هم داره ؟ ! ولی برا من فرقی نمیکرد چون در هر صورت خدایه گوشی ها هم باشه باطریش ضعیف باشه طرفش نمیرم !

R@R#M@N
01-04-2008, 10:52
نابخشوده جان این یه بحث هست بین علی و یه کاربر دیگه که علی جان به یه تاپیک و نظر سنجی اونو کشیده !!!
گوشی مد نظر اون کاربر پ1 بوده و گوشی مد نظر علی جان هم ن95
نظر منم همینه که شما میگی !!!
وقتی نتونی گوشیتو همراهت داشته باشی و ازش بعنوان یه چیز همراه استفاده کنی (حالا هر چیزیش (تلفنش / بازیش / پلیرش / دوربینش و ....)) به درد نمیخوره !!!
البته ن95 گوشی فوق العاده ای هست ولی باید قبول کرد که باتریش ضعیف هست و یکی از مشکلات واقعآ فجیعش هست !!!
و کلآ بخاطر همین برند سونی اریکسون رو انتخاب کردم
البته منظورم این نیست که نوکیا بده و گوشیهاش بدرد نمیخوره . اتفاقآ خودم عاشق ن82 شدم و 100% اونو میخرم
شنیدم که باتریشم خوبه !!!
منم گزینه ی 1 رو انتخاب میکنم !!

ali racer
01-04-2008, 12:29
شما همتون ناقلا هستین !! لول

هدف من سنجیدن نظر شما بود که این استراتژی (کم بودن عمر باتری و بالا بردن امکانات)
دلخواه کاربران هست یا نه ؟

ضمنا کاظم خان تو کلوپ جی 900 داشت بحث های جالبی دنبال میشد !!!

Sajad2006
01-04-2008, 12:35
به نظر من امکانات مهمتر از باتریه بالاخره یک پریز برق همه جا پیدا میشه ولی باید متوسط باشه که آدم وسط یه کل کل با موبایل ضایع نشه..

seyyedi
01-04-2008, 15:02
دوستان سلام
به نظر من باید گزینه سومی هم وجود داشته باشه
یکی هم هست که امکانات متوسط رو میخواد که بتریش هم متعاقبا متوسط براش دوام میاره
گوشی من این طوریه ال سی دی بزرگ و نسبتا خوب در مقایسه کلی و امکانات خوب با شارژ متوسط
آقا سجاد نه همه جا پریز پیدا نمیشه
اگه مثلا نقشه بردار باشی و چهار روز بری تو بر و بیابون واسه کارت اونوقت چی کار میکنی
نمونش رو زیاد سراغ دارم

S A M S U N G
01-04-2008, 15:25
سلام به همگی ....

بستگی به نیاز کابر داره ... واسه من گزینه دوم مهمتره ولی صفحه نمایش خیلی بزرگ فکر نکنم چیز لازمی باشه و اینکه گوشی باریک باشه .... به هر حال شما هرجا باشین برق پیدا میکنین که یا فوقش 2 تا باطری اضافه همراه خودمون میبریم ...

گزینه دوم بهتره وگرنه باطری میخواد کسی گوشیهای چینی ماشالله همگی باطری هواپیما دارن ...

موفق باشین ...

Sajad2006
01-04-2008, 16:42
دوستان سلام
به نظر من باید گزینه سومی هم وجود داشته باشه
یکی هم هست که امکانات متوسط رو میخواد که بتریش هم متعاقبا متوسط براش دوام میاره
گوشی من این طوریه ال سی دی بزرگ و نسبتا خوب در مقایسه کلی و امکانات خوب با شارژ متوسط
آقا سجاد نه همه جا پریز پیدا نمیشه
اگه مثلا نقشه بردار باشی و چهار روز بری تو بر و بیابون واسه کارت اونوقت چی کار میکنی
نمونش رو زیاد سراغ دارم

حرف جنابعالی کاملا صحیح است.
همون گزینه 3 بهتره.
راستی گوشی شما چیه؟

hellbrain666
01-04-2008, 17:22
میشه مشکل باطری رو با گرفتن باطری اضافی حل کرد اما امکانات چی؟

R@R#M@N
01-04-2008, 19:19
آقا این علی گزینه ها رو بد نوشته
شما گزینه 1 رو اینجوری بخونین :
گوشی با 10 ساعت تاک تایم و 400 ساعت استندبای/ صفحه 2.6 اینچ لمسی / وای فای / کیبورد عالی / دوربین 3 با کیفیت عالی / صدای متوسط و با کیفیت در اسپیکر و با کیفیت و بلند در ایرفون / سرعت عالی / سیمبین Uiq
گزینه 2 :
گوشی با 6 و نیم ساعت تاک تایم و 220 ساعت استندبای / صفحه 2.6 ایچ / وای فای / کیبورد معمولی / دوربین 5 با کیفیت عالی و فیلمبرداری عالی / صدای متوسط به بالا در اسپیکر و صدای بی کیفیت و کم در ایرفون / سرعت متوسط / سیمبین 9.2 / GPS
البته نگید گزینه 2 چون n95 هست !!! (البته همه همینو در نظر میگیرن)

sarmast65_ata
01-04-2008, 20:44
براي منم گزينه دومي مهمم تره ولي نه اينكه شارژ باتري 3.5 ساعت باشه!! نه اگه بهترين كيفيت رو هم داشته باشه هيچ وقت گوشي كه 3.5 ساعت شارژ نگه ميداره رو نميخرم.ولي در كل گزينه دوم در اولويت هستش

SAEED_BARCELONA
01-04-2008, 21:08
من که هم باتری برام مهمه هم امکانات.
یه گوشی با خدا ساعت تاک تایم داشته باشی ولی امکانات نداشته باه که بدرد نمیخوره. از اون طرف یه گوشی همه کاره داشته باشی ولی بری 13بدر وسط فیلمبرداری از ملت شارژ تموم کنه به چه درد میخوره؟؟؟

seyyedi
02-04-2008, 16:16
حرف جنابعالی کاملا صحیح است.
همون گزینه 3 بهتره.
راستی گوشی شما چیه؟
دوستان سلام
گوشی 990 هست

میشه مشکل باطری رو با گرفتن باطری اضافی حل کرد اما امکانات چی؟
دم به دقیقه باید این باطری رو دربیاری اون بزاری جاش بعد موقع شارژ هر دو هم همین مکافات هست
من که حوصله و قتشو ندارم
فکر نمی کنی این قدر پشت گوشی رو باز کنی و ببندی و باطری جا بزنی و در بیاری گوشی صدمه ببینه؟

من که هم باتری برام مهمه هم امکانات.
یه گوشی با خدا ساعت تاک تایم داشته باشی ولی امکانات نداشته باه که بدرد نمیخوره. از اون طرف یه گوشی همه کاره داشته باشی ولی بری 13بدر وسط فیلمبرداری از ملت شارژ تموم کنه به چه درد میخوره؟؟؟

براي منم گزينه دومي مهمم تره ولي نه اينكه شارژ باتري 3.5 ساعت باشه!! نه اگه بهترين كيفيت رو هم داشته باشه هيچ وقت گوشي كه 3.5 ساعت شارژ نگه ميداره رو نميخرم.ولي در كل گزينه دوم در اولويت هستش
اینم یه حرف درست و حسابی
درستش همینه
اصلا گوشی بدون باطری بدرد نمیخوره باطری هم بدون گوشی

B L A S T E R
02-04-2008, 19:18
'گزینه سومی هم باید وجود داشته یاشه....برای من هردو مهمن

ali racer
02-04-2008, 21:03
بحث سر استراتژی شرکت هاست
نوکیا از پردازنده قوی ودال استفاده میکنه و ال سی دی 16 میلیون رنگ و جی پی اس
در عوض تاک تایم اون به 4.5 ساعت در ان 95 کاهش پیدا میکنه

ali racer
02-04-2008, 21:05
پی 1 از ال سی دی 256 هزار رنگ
سی پی یو 210 مگا هرتزی و جی پی اس اکسترنال
استفاده میکنه
و تاک تایم بالایی داره

کدوم استراتژِی رو میپسندین؟؟؟

ali racer
02-04-2008, 21:06
دوستان لطفا
بحث سر استراتژِی کنین کنین نه گوشی چون بحث به حاشیه میکشه!!

noisymind
02-04-2008, 22:14
تو کلوپ جی 900 داشت بحث های جالبی دنبال میشد !!!

بله ولی ...!!:5:
به قول دوستمون اینجوری خب معلومه که همه میان گزینه دوم رو انتخاب میکنن.

noisymind
02-04-2008, 22:17
پی 1 از ال سی دی 256 هزار رنگ
سی پی یو 210 مگا هرتزی و جی پی اس اکسترنال
استفاده میکنه
و تاک تایم بالایی داره

کدوم استراتژِی رو میپسندین؟؟؟

خب اگه بحث استراتژی هم باشه مساله این نیست که یا امکانات صفر و باتری بالا و یا امکانات زیاد و باتری پایین. مثلا همین P1 یا W960 یعنی امکاناتشون پایین هست؟

ali racer
02-04-2008, 22:39
قرار نبود اصلا بحث گوشی بشه
من اسم اون مدل ها رو واسه مثال آوردم
ولی به هر حال
به نسبت ان 95 8گیگ بله پایین هستش
نیست ؟

R@R#M@N
02-04-2008, 22:54
ببین علی جان هر کسی سلیقه ی خاصی داره
همچنین یه سری ملاکها هم واسه افراد مهم هست
مثلآ شاید بعضی ها لمسی بودن گوشیون رو به 100 تا ن95 8 گیگ ندن !!!!
یا بعضی ها صدای هدفون و کیفیتش رو به ن95 8 گیگ
در اینکه ن95 8 گیگ خفن ترین گوشی بازاره شکی نیست ولی نباید با گوشیهای سری پ یا دبلیو سونی مقایسه بشه
ن95 یه غوله که همه کار میکنه !!!(در سطح بالا) اونم بخاطر بکارگیری تمام زور نوکیا توی گوشیهاش هست
سونی پارسال استراتژیش رو دیدن که اعصاب همه رو خرد کرد و حال همه رو گرفت
در کل منم میگم باتری باید همراه گوشی باشه همچنین گوشی همراه باتری !!!
یعنی همون گزینه سوم :دی

ali racer
02-04-2008, 22:58
دوست من هدف از زدن تا پیک نظر سنجی بود از ما بین دوستان
والا هیچ کس از گوشی با امکانات و باتری قوی بدش نمیاد...
البته فروش بازار محصولات هم استراتژِی درست رو تا حد زیادی نشون میده....