مشاهده نسخه کامل
: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)
mehrab800
24-06-2016, 17:38
سلام.
من در زمینه برنامه نویسی دانش کمی دارم یعنی کمی سی پلاس پلاس بلدم و میتونم تا حدودی توی ویژوال استدیو کار کنم .
میخوام بدونم از زبانی شروع کنم که بتونم سریع تر برای اندروید بازی یا برنامه بسازم همچنین شما چه کامپایلر و چه انجینی رو پیشنهاد میکنید؟:n34::n34::n34::n34:
Moeintrucks
05-07-2016, 11:55
سلام دوستان مشکلی در برقرار ارتباط بین ویژوال استدیو و SQL دارم اینکه وقتی میخوام از طریق Entity Data Modle ارتباط برقرار کنم،دیتابیس هام و به اضافه هیچ کدوم از جدول های دیتابیس رو نمیشناسه.مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rahman0158
26-08-2016, 18:39
سلام بچه ها کمک فوری میخوام کسی حاصل این عبارات رو بلده
جناب مهندس
27-08-2016, 01:10
سلام بچه ها کمک فوری میخوام کسی حاصل این عبارات رو بلده
سلام
جواب الف
367
(36=a و 7=b اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت عدد 367 چاپ میشه.)
جواب ب
433
(4=a و 3=b و 3=c اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت عدد 433 چاپ میشه.)
جواب ج
x+y=73
(خروجی cout اول به صورت x+y=7 و خروجی cout دوم 3 هست. اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت x+y=73 چاپ میشه.)
rahman0158
27-08-2016, 05:13
سلام
جواب الف
367
(36=a و 7=b اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت عدد 367 چاپ میشه.)
جواب ب
433
(4=a و 3=b و 3=c اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت عدد 433 چاپ میشه.)
جواب ج
x+y=73
(خروجی cout اول به صورت x+y=7 و خروجی cout دوم 3 هست. اما چون پشت سر هم چاپ میکنه و کاراکتر فاصله یا رفتن سر خط رو نذاشته؛ خروجی به صورت x+y=73 چاپ میشه.)
سلام ممنون از راهنمایی اگه کاراکتر فاصله یا سرخط میزاشت جوابا به چه صورت بود?
جناب مهندس
27-08-2016, 12:05
سلام ممنون از راهنمایی اگه کاراکتر فاصله یا سرخط میزاشت جوابا به چه صورت بود?
خواهش میکنم.
اگر بعد از هر cout ، در انتهای خط از عبارت endl و یا n/ استفاده میکرد؛ جواب ها به این صورت میشد:
الف:
36
7
ب:
اگر مینوشت:
;cout<<a<<endl
;cout<<b<<endl
;cout<<c<<endl
جواب میشد:
4
3
3
ج:
x+y=7
3
Mahdi.Amini20
09-09-2016, 20:19
سلام
دوستان نحوه ساخت برنامه جمع دو عدد ساده به زبان ++VC رو تو ویژوال استودیو 2015 البته بصورت MFC رو میتونید توضیح بدید، مشابه این برنامه تو ++C :
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main()
{
clrscr();
int x,y;
cout<<"Please enter 2 numbers:"<<endl;
cin>>x>>y;
cout<<"sum: "<<x+y<<endl<<"Minus: "<<x-y;
getch();
return 0;
}
البته برای یه مبتدی توضیح داده بشه که خونه ها و ... چطور تعریف میشه. چیزی مشابه عکس زیر :
uupload.ir/files/wha_samp.jpg
سلام دوستان،
من میخوام در محیط c# کدی بنویسم که فرضاً داده هایی رو از یک فایل با فرمت xml فراخونی کنه (import) و اونها رو در یک جدول (یا ستون) از یه فایل اکسس (فرمت mdb ) قرار بده (output). در واقع فقط یه جابجایی ساده اطلاعات هست. بعضی اوقات هم ممکنه نیاز باشه که محاسباتی روی پارامترهای فراخونده شده از فایل xml صورت بگیره و بعد نتیجه اون محاسبات در فایل اکسس قرار داده بشه.
خلاصش اینکه این نرم افزار باید بتونه فایل با فرمت xml رو ایمپورت کنه و فایلی با فرمت mdb خروجی بده.
کسی از دوستان پروژه ای با کارکرد مشابه داره؟ هر پروژه ای که تِم اصلیه کارکردش همین باشه خوبه. مهم نیس که حتما فرمت فایل های ورودی یا خروجی همینایی که من گفتم باشه.
ممنون میشم کمک کنید.
سلام میخاستم بدونم کسی کتابخونه ای داره تو ویژوال بیسیک که کلیدهای زده شده تو کیبورد را ثبت کنه کتابخونه دست نویس
kosar mo
27-12-2016, 11:49
سلام ببخشید من باید برای درسم یه \روژه به زبان c بنویسم که ماشین حساب با ۴ عمل اصلی است با نرمافزار ویژوال استدیو اما حتی نمیدونم چجوری میشه دو تا عدد گرفت تو این برنامه کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n35::n35:
سلام دوستان من با ویژوال 2015 میخوام هرچیزی درست کنم Program does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point این ارور رو میده میشه کمک کنید درستش کنم
برنامه ای داشتم که برنامه نویس برام آماده کرده و سورسشوتحویل گرفتم و ایکونشو خودم تغییردادن داخل تنظیمات و در نتیجه می خوام خروجی جدید بگیرم ولی بلد نیستم راهش تو ویژوال استودیو۲۰۱۰ چطوریه؟؟
لطفا مراحل تصویری بگین
سلام دوستان من با ویژوال 2015 میخوام هرچیزی درست کنم Program does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point این ارور رو میده میشه کمک کنید درستش کنم
سلام شما نوع پروژه رو در ابتدا empty انتخاب کردید برای همین هیچی نداره ولینک نمیخوره
برای اطمینان نوع پروژه رو در پنجره new project از نوع win32 تعریف کنید بعد consol
برنامه ای داشتم که برنامه نویس برام آماده کرده و سورسشوتحویل گرفتم و ایکونشو خودم تغییردادن داخل تنظیمات و در نتیجه می خوام خروجی جدید بگیرم ولی بلد نیستم راهش تو ویژوال استودیو۲۰۱۰ چطوریه؟؟
لطفا مراحل تصویری بگین
اگه سورس رو دارید میتونید در پنجره تنظیمات پروژه project properties نسخه و ایکون و ... رو تغییر بدید
اگه سورس رو ندارید و فقط فایل اجرایی رو دارید از برنامه Resource Hacker استفاده کنید
نرم افزار حسابداری درسایت شورای عالی انفورماتیک جز کدام دسته میشه؟
و یکسری ازاطلاعات در خصوص تعداد خطوط و کد و... میخواد ایا از روی سورس نرم افزار میشه دراورد؟
به برنامه نویس جهت ثبت نرم افزار دسترسی نداریم به ناچار مجبوریم خودمون ثبت کنیم
لطفا طبق تصویر بالا تموم گزینه ها شو راهنمایی کنید
و اینکه روش شناسي توسعه نرم افزار چطوری هست از کجا بفهمم با کدوم روش کارکرده؟
afceaglee2013
09-02-2017, 16:17
درود
5 تا دیتابیس دارم هرکدوم داخلشون یک table و 2 گیگ هم حجم دارن بنا به دلایلی نمیتونم همه جدول ها رو بریزم داخل یک دیتا بیس یمقدار گردیدم و به این نتیجه رسیدم که بهتره لینک بسازم به جدول های دیتابیس های دیگه یعنی یه فایل جداگانه باشه و داخلش 5 تا لینک به جدول از فایل های مجزا .. تا اینجا مشکلی نیست .. مشکل اینجاس که وقتی لینک میدم به جدول ها یک مسیر ثابت دارن یعنی اگه بخوام مسیر فایل ها رو عوض کنم دیگه اون لینک ها بدرد نمیخوره
میخوام با کد یک دیتابیس مجازی بسازم(مجازی هم نشد یه فایل جدا میسازم) و داخل این دیتابیس مجازی (بدون فایل) 5 تا لینک به جدول های اصلی بدم و تو برنامه فقط با یک دیتا بیس که 5 تا جدول داره کار کنم
دیتابیس اکسس هستش (mdb) و با سی شارپ (2010) کار میکنم
alixxx226
31-03-2017, 14:46
سلام دوستان خسته نباشید...
در بعضی مواقع وقتی رو پروژه HTML خودم تو محیط ویژوال استودیو تغییراتی رو اعمال تغییرات ذخیره میشه اما وقتی از توی محیط ویژوال استودیو اجراش میکنم تغییرات رو نشون نمیده و به شکل آخرین چیزی که بود نمایش میده، ولی اگر از بیرونِ برنامه (محیط ویندوز) برنامه رو اجرا کنم تغییرات رو نمایش میده...
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید، مرسی.
alixxx226
31-03-2017, 14:48
سلام دوستان خسته نباشید...
در بعضی مواقع وقتی رو پروژه HTML خودم تو محیط ویژوال استودیو تغییراتی رو اعمال تغییرات ذخیره میشه اما وقتی از توی محیط ویژوال استودیو اجراش میکنم تغییرات رو نشون نمیده و به شکل آخرین چیزی که بود نمایش میده، ولی اگر از بیرونِ برنامه (محیط ویندوز) برنامه رو اجرا کنم تغییرات رو نمایش میده...
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید، مرسی
hossein-power
12-04-2017, 10:44
سلام
اقا کسی می تونه این 2 تا برنامه رو بنویسه
برنامه ای بنویسید که بدون استفاده از عملگر تقسیم عملیات تقسیم را انجام دهد
برنامه ای بنویسید که عدد ورودی کاربر را به مبنای 2 ببرد
با #c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
Saeed.k441
22-04-2017, 14:11
سلام خسته نباشید
با ویژوال 2016 کار میکنم
فرمم رو به دیتا بیس اکسس وصل کردم و در صفحه ی دیگه از دیتا گرید ویو استفاده کردم و اونو به بانک اطلاعاتی اکسس وصل کردم
یک از ستون هام مربوط به تاریخه و من میخوام در گرید ویو تاریخ مورد نظرم رو سرچ کنم ولی بلد نستم
از چند جایی هم کد دیدم و نتونستم
لطفا راهنماییم کنید
اسم بانک اطلاعاتیم data1 اسم تیبل هم form و اسم ستون هم datetime هستش
لطفا راهنمایم کنییییدددد:n28::n28::n28::n28:
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید
با ویژوال 2016 کار میکنم
فرمم رو به دیتا بیس اکسس وصل کردم و در صفحه ی دیگه از دیتا گرید ویو استفاده کردم و اونو به بانک اطلاعاتی اکسس وصل کردم
یک از ستون هام مربوط به تاریخه و من میخوام در گرید ویو تاریخ مورد نظرم رو سرچ کنم ولی بلد نستم
از چند جایی هم کد دیدم و نتونستم
لطفا راهنماییم کنید
اسم بانک اطلاعاتیم data1 اسم تیبل هم form و اسم ستون هم datetime هستش
لطفا راهنمایم کنییییدددد:n28::n28::n28::n28:
alinikoyi
03-11-2017, 18:49
سلام دوستان
من وقتی برنامه ای رو که با ویژوال استدیو به صورت کنسول مینویسم وقتی debugging میکنم برنامه سریع اجرا میشه و بعد بسته میشه چیکار کنم بسته نشه؟
سلام دوستان
من وقتی برنامه ای رو که با ویژوال استدیو به صورت کنسول مینویسم وقتی debugging میکنم برنامه سریع اجرا میشه و بعد بسته میشه چیکار کنم بسته نشه؟
سلام.
انتهای کد بنویسید:
Console.ReadLine();
یا
Console.ReadKey();
تا کنسول منتظر دریافت خط جدید یا کاراکتر جدید باشه و بعد بسته بشه
alinikoyi
03-11-2017, 21:22
سلام.
انتهای کد بنویسید:
Console.ReadLine();
یا
Console.ReadKey();
تا کنسول منتظر دریافت خط جدید یا کاراکتر جدید باشه و بعد بسته بشهتشکر کد وارد کردن مقدار جدید در #c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چی هست؟
منظورم همون کدی که در ++c با <<cin هست
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
black-day
16-04-2018, 19:44
تشکر کد وارد کردن مقدار جدید در #c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چی هست؟
منظورم همون کدی که در ++c با <<cin هست
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
console.ReadLine();
Questions
29-08-2018, 22:25
با سلام . من دنبال منبعی برای یاد گرفتن برنامه نویسی windows forms application در ویژوال استودیو 2015 با زبان c++ هستم . می دونم که مایکروسافت این قابلیت رو برداشته ولی من قالبش رو دانلود کردم. مشکلی نیست اگه انگلیسی باشه (البته قطعا منبع فارسیش نیست !). تو سایت های انگلیسی ویدیو زیاد هست ولی مال نسخه ی 2010 ویژوال استودیو هستن و خیلی چیز ها فرق کرده و البته تو ویدیو بد و ناقص اموزش داده می شه. می خواستم کتابی در این زمینه بخونم . البته مایلم در زمینه win32 applications هم چیز هایی یاد بگیرم . می شه چند تا منبع معرفی کنید ؟ راستی لطفا جواب سوالم رو بدید و مثلا هی نگید که "به جای این کار ها سی شارپ رو یاد بگیر" یا "این کار وقت تلف کنیه " یا .... خیلی ممنون که راهنمایی می کنید .
dutymobil
24-04-2020, 16:56
سلام
چطور میتونم از رکوردهای بعضی از فیلدهایی که در برنامه ای که قبلن توسط یه نفر نوشته شده در برنامه خودم استفاده کنم؟
مثلن برنامه انبارداری (تحت ویژوال فاکس)داریم که طی چند سال تعداد زیادی کالا را در آن وارد کردیم ،الان میخوایم در یه برنامه جدید که نوشتیم مثلن از تمام رکورد های فیلدهای نام کالا و مدل کالای اون برنامه استفاده کنیم ، چطور میتونم اینکار را بکنم که نیازی نداشته باشم تمام اون کالا ها را دوباره وارد این برنامه جدید کنم ؟
سلام
چطور میتونم از رکوردهای بعضی از فیلدهایی که در برنامه ای که قبلن توسط یه نفر نوشته شده در برنامه خودم استفاده کنم؟
مثلن برنامه انبارداری (تحت ویژوال فاکس)داریم که طی چند سال تعداد زیادی کالا را در آن وارد کردیم ،الان میخوایم در یه برنامه جدید که نوشتیم مثلن از تمام رکورد های فیلدهای نام کالا و مدل کالای اون برنامه استفاده کنیم ، چطور میتونم اینکار را بکنم که نیازی نداشته باشم تمام اون کالا ها را دوباره وارد این برنامه جدید کنم ؟
یا باید از دیتا بیس اون برنامه استفاده کنید که پیشنهاد نمیشه
یا اینکه یه اسکریپت بنویسید که بیاد جدول ها و رکورد هایی که لازم دارین رو از اون دیتا بیس بخونه و داخل دیتا بیس برنامه اتون بریزه
سلام من میخوام تایمر که همینجور کار میکنه سر هر ساعت ازش صدا پخش بشه
باید چکار کنم؟ فقط توضیح زیر دیپلم بدین تخصصی بلد نیستم برنامه نویسی
almanizaban
20-06-2021, 11:36
مهم ترین بحثی که هستش آموزش شئی گرایی در سی شارپ هست.
اینجا می تونین آموزش های رایگان برنامه نویسی پیدا کنید.
almanizaban
20-06-2021, 11:37
مهم ترین بحثی که هستش آموزش شئی گرایی در سی شارپ هست.
اینجا می تونین آموزش های رایگان برنامه نویسی پیدا کنید.
آموزش زبان آلمانی
almanizaban.com
دوستان سلام
یه سوال داشتم
تو فضای visual studio نسخه Community 2015
وقتی مینویسم iostream.h برای من خطا میاره خطای C1083
No such file or Directory
اینو چطور برطرف کنم؟
آها اینم وقتی iostream مینویسم میگه درستش iostream.h هست و وقتی iostream.h رو مینویسم خطای بالا رو میده
سلام
این console.write تو سی شارپ فقط میتونه ی عملیات حسابی رو چاپ کنه ؟؟/ من میخوام دو عملیات محاسباتی رو چاپ کنه فقط یکیشو نشون میده
سلام
یک سوال ساده
چطور میتونم در vb.net رکوردهای یک بانک اطلاعاتی #اکسس رو به #لیست_باکس اضافه کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.