مشاهده نسخه کامل
: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)
szh_1367
29-02-2012, 22:06
میگم یه نمونه سورس کد ندارین که توش از فایل های INI استفاده شده باشه
مثلا مسیر یه برنامه رو تو فایل INI بدم و بخوام برنامه بره از خط فلان مسیر برنامه رو بخونه
میشه همچین کاری کرد ؟
در حال حاضر سرم شلوغ هست به لینک زیر مراجعه کن اگر نتوانستی با فایل ini کار بکنی همینجا بنویسید تا برایتان توضیح بدهم البته چند روز اینده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arrowtic
01-03-2012, 13:38
یکی درباره C++.net توضیح میده؟فرقش با C++ معمولی چیه؟و کجا میشه نوشتش؟منظورم اینه چه کامپایلری؟بعد باهاش باید تو محیط Visual که دکمه و ... آماده داره بنویسیم یا تو محیط Console هم میشه نوشت؟
کلا برنامه های معروف و خوب رو کاملا در محیط Consol مینویسن یا تو محیط Visual که دکمه و ... آماده داره؟
بنام خدا.
سلام.
میگم یه نمونه سورس کد ندارین که توش از فایل های INI استفاده شده باشه
مثلا مسیر یه برنامه رو تو فایل INI بدم و بخوام برنامه بره از خط فلان مسیر برنامه رو بخونه
میشه همچین کاری کرد ؟
منظورتون برنامه نویسی و خوندن خط های فایل هست؟
با اینکار میتونید خط هارو بخونید و در یک آرایه بریزید هر وقت خواستید هم میتونید تغییرش بدید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه مقدار کمی با برنامه نویسی آشنایی دارم! اونم بیشتر با C# اصلا نمیدونم چرا C++ یه جوریه انگار!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم دوباره شروع کنم برنامه نویسی رو به صورت جدی اگه خدا بخواد!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم بازی درست کنم!
و ام سوالم!: برنامه ای مخصوص بازی سازی هست که از زبان برنامه نویسی C# استفاده کنه!؟
مثلا برنامه Game maker که برای ساخت بازی هست اونطور که نوشته بود انگار از C++ پشتیبانی میکنه! که اونم میگم بلد نیستم تاحالا هیچ برنامه ای با C++ ننوشتم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 2نمونه از کارهامه که تو این وبلاگ گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F)
از پروژه های آموزشگاهی بود که میرفتم! روی اونی که حجمش بیشتره خیلی کار کردم البته همچین خیلی جالب نیست ولی اون یکیه که ساده تره به نظر خودم بهتره ولی راحت تر بود!
حالا مییخوام با یه برنامه مثلا مثل همون Game maker که زبان برنامه نویسیش C# باشه کار کنم! اگه یه همچین برنامه ای هست معرفی کنید ممنون میشم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینجا سر بزنید(البته برای بازی سازی حرفه ای هست نه گیم میکر:31:):
یکی درباره C++.net توضیح میده؟فرقش با C++ معمولی چیه؟و کجا میشه نوشتش؟منظورم اینه چه کامپایلری؟بعد باهاش باید تو محیط Visual که دکمه و ... آماده داره بنویسیم یا تو محیط Console هم میشه نوشت؟
کلا برنامه های معروف و خوب رو کاملا در محیط Consol مینویسن یا تو محیط Visual که دکمه و ... آماده داره؟
فرقش اینه که C++.Net از کامپوننت های دات نت استفاده میکنه و برای اجرا نیاز به نصب دات نت هست.
هم کنسول داره هم محیط فرمی.
به نظر خودتون مثلاً فتوشاپ رو توی محیط کنسول نوشتند؟
موفق باشید:10:.
arman fayyazi
04-03-2012, 14:44
سلام دوستان من برنامه نویسی رو تازه شروع کردم.visual studio2010 رو نصب کردم ولی c++ نداره.چه کار باید کنم؟ آیا تو خود نرم افزار قسمتی هست که بانصب اون بشه c++ رو به برنامه اضافه کرد یا باید چیزی دانلود کنم؟؟
بنام خدا.
سلام.
سلام دوستان من برنامه نویسی رو تازه شروع کردم.visual studio2010 رو نصب کردم ولی c++ نداره.چه کار باید کنم؟ آیا تو خود نرم افزار قسمتی هست که بانصب اون بشه c++ رو به برنامه اضافه کرد یا باید چیزی دانلود کنم؟؟
وقتی New Project انجام میدید.توی بخش Other Language سی پلاس پلاس موجود هست.
سلام دوستان تشکر از این تایپیک خوبتون.من در مورد کلاس هایی که تو c# به کار میره یکی راهنماییم کنه.مخصوصا کلاس رندوم.ممنون از لطفتون
مهدی
بنام خدا.
سلام دوستان تشکر از این تایپیک خوبتون.من در مورد کلاس هایی که تو c# به کار میره یکی راهنماییم کنه.مخصوصا کلاس رندوم.ممنون از لطفتون
مهدی
سلام دوست عزیز.
در مورد کلاس رندوم به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سر بزنید.
موفق و پیروز باشید در پناه حق.
سلام یه سؤال داشتم خدمت استید محترم:کد کامل برنامه نویسی فرمول زیر در زبان ویژوال استدیو چی میشه:
1+x^2/2+x^3/3+...+x^n/n
(از راست به چپ،یعنی 1 بعلاوه ... اول خونده میشه)
amir-2012
26-07-2012, 01:03
با سلام خدمت دوستان
من قصد یادگیری زبان سی شارپ رو دارم.البته میخوام به صورت حرفه ای روش وقت بزارم.برای شروعم از کتاب آقای هاشمیان دارم استفاده میکنم.
میخواستم منو در زمینه اینکه برای شروع سی شارپ باید چیکار کنم و اینکه آیا قبل از یادگیریش باید با سی پلاس کمی آشنا باشم یا لازم نیست راهنماییم کنید.
هم چنین اساتید نظرشونو در ارتباط با اینکه بهتره از چه کتاب و منبعی برای شروع کار استفاده کنم بدن.البته نمیخوام کتاب یا منبع سطح پایینی معرفی کنیدا.میخوام کتاب طوری باشه یا منبع معرفی شده از سوی شما طوری باشه که منو از سطح مبتدی تا سطح حرفه ای بالا ببره.
در ارتباط با حل تمرینم میخواستم ازتون کمک بخوام که بایستی از چه منبعی استفاده کنم.
ممنون از لطفتون:40:
EYEprogrammer
26-08-2012, 18:30
من دو تا سوال در مورد سی شارپ دارم یکی اینکه برای محدود کردن متغیر های ورودی کلاسم در کانستراکتور چه کار باید بکنم، برای مثال نمیخوام یکی از متغیر هام بیشتر از 1000 باشه و کاربری که داره از این کلاس استفاده میکنه رو محدود کنم.
سوال دومم هم در باره اکس ان ای هست که اگه میشه اینجا بپرسم بگم.
خیلی ممنون اگر جواب بدید.
EYEprogrammer
27-08-2012, 10:40
خب دوستان من عجله دارم اگه اینجا زود جواب نمیگیرم بگین که کجا بپرسم خیلی مهمه. خواهش میکنم
szh_1367
27-08-2012, 11:02
من دو تا سوال در مورد سی شارپ دارم یکی اینکه برای محدود کردن متغیر های ورودی کلاسم در کانستراکتور چه کار باید بکنم، برای مثال نمیخوام یکی از متغیر هام بیشتر از 1000 باشه و کاربری که داره از این کلاس استفاده میکنه رو محدود کنم.
سوال دومم هم در باره اکس ان ای هست که اگه میشه اینجا بپرسم بگم.
خیلی ممنون اگر جواب بدید.
میتوانید به صورت زیر عمل کنید
حالت های دیگه ای هم داره با توجه به نیازتان باید تغییر حالت دهید
در مورد ایکس ان ای اطلاعات دقیقی ندارم
EYEprogrammer
27-08-2012, 12:24
میتوانید به صورت زیر عمل کنید
حالت های دیگه ای هم داره با توجه به نیازتان باید تغییر حالت دهید
در مورد ایکس ان ای اطلاعات دقیقی ندارم
خیلی ممنون ولی من فقط نمیخوام تصحیحش کنم میخوام فقط محدود بشه و یه جوری به کاربر برسونه که این که داره مینویسه اشتباهه.
در مورد ایکس ان ای من کجا میتونم سوالاتمو بپرسم؟ اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون
خیلی ممنون ولی من فقط نمیخوام تصحیحش کنم میخوام فقط محدود بشه و یه جوری به کاربر برسونه که این که داره مینویسه اشتباهه.
در مورد ایکس ان ای من کجا میتونم سوالاتمو بپرسم؟ اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست عزيز
در جواب سوالتون عرض كنم كه چيزيكه مد نظر شماست ربطي به كانستراكتور ها نداره
وقتي نخواهيم يك متغير يك عددي را بگيره اگر اون عدد مستقيما از كاربر دريافت ميشه بايد اين محدوديت رو در هنگام دريافت اطلاعت قرار بديم نه ثبتش. اگرم اون متغير غير مستقيم عدد ميگيره ما حق محدود كردن رو نداريم ( هر چند كه توانش رو داريم )
كانستراكتورها براي اينن كه ما نحوه مقدار دهي فيلد ها و پراپرتي ها رو تنظيم كنيم نه اينكه مححدوديت ورود داده بذاريم
مثلا شما تعيين ميكني پراپرتي رنگ ماشين يا سفيده يا سياه. در اين حالت اينطور نيست كه ما رنگ ديگه اي رو ببريم براي ثبت بعد بگيم خطاست بلكه موقع دريافت رنگ فقط امكان ارسال يكي از اين دو رنگ رو مشخص ميكنيم.
ضمنا جوابي كه دوست عزيز بالا دادن غلطه چون اصولا ايشون امكان set را قرار ندادن و فقط get رو گذاشتن. در اين حالت اصلا امكان مقدار دهي وجود نداره كه ما بخواهيم اونو محدود كنيم يا نه
در مجموع بايد بگم سوالتون كمي گنگه. اگر دقيق مشخص كنيد چي ميخواهيد بهتر ميشه راهنمايي كرد. ولي اگر فرض كنيم شما ميخواهيد از داخل يه تكست باكس يه عدد از كاربر بگيريد و نميخواهيد اين عدد بيشتر از 1000 باشه كافيه تو ايونت تكست چنجش اين شرط رو بذاريد كه اگر عدد بزرگتر از 1000 وارد كرد پيغام خطا بده. روش ديگشم اينه كه تكست باكستون رو جوري تنظيم كنيد كه فقط 3 كاراكتر بگيره اينطوري ديگه هيچ رقمه نميتونه بالاتر از 999 را وارد كنه
دختر باران
27-08-2012, 21:07
سلام
خسته نباشید من تازه برنامه نویسی با c#رو شروع کردم و اصلا سر در نمیارم زیاد فعلا خیلی خیلی مقدماتی بلدم
خواستم بگم میشه بهم بگید چطور میشه یه ماشین حساب خیلی ساده با c#نوشت یکی از چهار عمل اصلی رو هم انجام بده کافیه فقط میخوام چهارچوب دستم بیاد و یاد بگیرم:41:
ممنون میشم :11:
سلامخسته نباشید من تازه برنامه نویسی با c#رو شروع کردم و اصلا سر در نمیارم زیاد فعلا خیلی خیلی مقدماتی بلدمخواستم بگم میشه بهم بگید چطور میشه یه ماشین حساب خیلی ساده با c#نوشت یکی از چهار عمل اصلی رو هم انجام بده کافیه فقط میخوام چهارچوب دستم بیاد و یاد بگیرم:41:ممنون میشم :11:سلام دوست عزیز این رسم یادگیری نیست خودت دست به کد شو بخدا اینقد راحت یاد میگیری که نگو فقط نترس اگر استعداد و علاقه لازمو داشته باشی خیلی زود یادمیگیری اینکه اینجا کد رو به شما بدن هیچ کمکی بهتون نمیکنه
babakiyan
27-08-2012, 22:01
فقط میخوام چهارچوب دستم بیاد و یاد بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه میخواید چار چوب دستتون بیاد این همه منبع تو اینترنت هست سرچ کنید اولین برنامه رو یاد بگیرید بعد برنامه بعدی خودتون فکر کنید و حل کنید
مثلا از این سایت کمک بگیرید برای دانلود
szh_1367
28-08-2012, 17:58
ضمنا جوابي كه دوست عزيز بالا دادن غلطه چون اصولا ايشون امكان set را قرار ندادن و فقط get رو گذاشتن. در اين حالت اصلا امكان مقدار دهي وجود نداره كه ما بخواهيم اونو محدود كنيم يا نه
:laughing::31:
امکان داره صحیحش رو بنویسید ؟
دختر باران
28-08-2012, 21:18
سلام دوست عزیز این رسم یادگیری نیست خودت دست به کد شو بخدا اینقد راحت یاد میگیری که نگو فقط نترس اگر استعداد و علاقه لازمو داشته باشی خیلی زود یادمیگیری اینکه اینجا کد رو به شما بدن هیچ کمکی بهتون نمیکنه
بابا خودم مثلا ده روش نوشتمش همش ارور میده:41:نخواستمم حاضری بگیر باشم فقط خواستم راهنمایی کنید
در هر حال ممنون از همتون:11:
:laughing::31:
امکان داره صحیحش رو بنویسید ؟
شما استاد بنده اي ولي همونطور كه عرض كردم سوال مبنائا غلطه. يعني اصلا كار كانستراكتور ها اين نيستش. البته متاسفانه افراديكه اينطوري سوال ميكنن معمولا سوالاتشون جدي نيست و يا مجددا براي ديدن پاسخ ها بر نميگردند يا اينكه توضيح كاملي اضافه نميكنند تا بشه پاسخ صحيحي ارائه كرد
دختر باران
29-08-2012, 14:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ارور چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ارور چیه
خب مشخصه!
ميگه اون تكستي كه شما ميخواهيد به عدد تبديلش كنيد در فرمتي كه قابل تبديل به عدد باشه نيست
شما يك كاراكتر غير عددي تو تكست باكستون وارد كرديد و برنامه اين ارور را بهتون داده
دختر باران
29-08-2012, 20:48
من اول یه متغیرر تعریف کردم به اسم aاز نوع اینتجر
بعد تو قسمت تکست باکس این کدو نوشتم
a=convert.toint32(textbox1.tex)
حالا خواستم مثلا بگم هر چیزی که توو تکست باکس وارد میشه بریز توa
:41:
دختر باران
29-08-2012, 21:09
چاره کار چیه:41:
چاره کار چیه:41:من الان براتون کدش را مینویسم و با توضیحات میذارم اینجاکمی صبر کنید....
دختر باران
29-08-2012, 21:24
ممنون
لطف میکنید
:11:
خب من کد را براتون میذارم
لطفا به نام گذاری کنترل ها و همچنین event دکمه ها دقت کنید
همونطور که میبینید کد ها اینجا بهم ریخته میشه اما شما اگر کپیشون کنید و در ویژوال استدیو پیست کنید درست نمایش داده میشننکات :1. قبل از اسم دکمه ها پیشوند btn ، قبل از تکست باکس ها txt و قبل از لیبل lbl میذاریم2. این کد ها را در event کلیک هر دکمه قرار میدیم. بدین صورت هربار که دکمه عملیات مربوطه زده شد بصورت اتوماتیک برنامه محاسبه مورد نظر را روی دو عدد وارد شده در تکست باکس ها انجام میده و نیازی به دکمه مساوی نیستش3. از اونجا که ممکنه در تکست باکس ها کاراکتر های غیر عددی هم وارد بشه ( یا اصولا هیچ چیزی وارد نشه ) برای جلوگیری از غاطی کردن مخ برنامممون بهش میگیم که سعی کنه این عملیات محاسباتی رو انجام بده ( try ) و اگر نتونست فدای سرش و بجاش بیاد قسمت catch رو انجام بده. اگر تونست که هیچی و بیخیال قسمت catch میشه4. در حالت تقسیم دو نکته جدید وجود داره. یکی اینکه نباید بذاریم تقسیم بر صفر انجام بشه. دوم هم اینکه چون ممکنه جواب اعشاری باشه باید دو عدد رو بحالت اعشاری کانورت کنیم و بعد تقسیم کنیم تا جواب اعشاری باشه ( تقسیم دو تا عدد صحیح تو سی شارپ همیشه صحیحه )دیگه نکته ای نداره. سوالی بود من در خدمتم
دختر باران
29-08-2012, 22:12
واقعا ازتون ممنونم
من این اولین برنامست که خواستم بنویسم خیلی هم سعی کردم بتونم بنویسم ولی نتونستم
واقعا ممنون
انشالا با ابن راهنماییها و کمک های شما بتونم دیگه برنامه بنویسم والبته باز مزاحمتون شم
خیلی ممنونم
واقعا لطف کردید:11:
واقعا ازتون ممنونم
من این اولین برنامست که خواستم بنویسم خیلی هم سعی کردم بتونم بنویسم ولی نتونستم
واقعا ممنون
انشالا با ابن راهنماییها و کمک های شما بتونم دیگه برنامه بنویسم والبته باز مزاحمتون شم
خیلی ممنونم
واقعا لطف کردید:11:
خواهش میکنم
وظیفه بود
من خودم مدتی قبل وضع شما رو داشتم ولی متاسفانه کسی کمکی بهم نکرد. هنوز هم ÷ست ها و تاپیک های بدون پاسخ من تو تاپیک های مختلف موجوده
من واقعا تلاش میکنم تا سوالات اولیه کسائیکه میخوان شروع کنن را جواب بدم. البته این فقط برای شروعه. کسی که علاقه و استعدادش رو داشته باشه خودش راه میفته و دیگه سوالاتش خیلی کم و البته پخته میشه.
موفق باشید
دختر باران
30-08-2012, 13:01
فک کنم واقعا من دیگه مغزم صفره چون هرکار میکنم حالیم نمیشه:41:کجا بنویسم چه جوری بعضی چیزا برا چی نوشتین اصلا حالیم نیست:41:
فک کنم واقعا من دیگه مغزم صفره چون هرکار میکنم حالیم نمیشه:41:کجا بنویسم چه جوری بعضی چیزا برا چی نوشتین اصلا حالیم نیست:41:
دوست عزیز شما سوالت را بپرس تا دوستان جواب بدن. نیازی نیست که ناراحتی کنی. منتمام نکات اون کد را توضیح دادم ولی بازم سوالی هست بفرمائید در خدمتم
دختر باران
30-08-2012, 13:39
private void btnJam_Click(object sender, EventArgs e)این کلیک چه کنترلیه
int Adade1 = Convert.ToInt32(txtAdade1.Text); int Adade2 = Convert.ToInt32(txtAdade2.Text)
این حالت هم که وارد میکنم باز همون اروری میده که عکسشو گذاشتم
private void btnJam_Click(object sender, EventArgs e)این کلیک چه کنترلیه
int Adade1 = Convert.ToInt32(txtAdade1.Text); int Adade2 = Convert.ToInt32(txtAdade2.Text)
این حالت هم که وارد میکنم باز همون اروری میده که عکسشو گذاشتم
من پیشوند کنترل ها را خدمتتون عرض کردم. btn پیشوند کنترل دکمه است. مخفف button . هر کنترلی یه مخففی داره که قبلش نوشته میشه تا قابل تشخیص باشه. ضمنا این کد باید در رویداد کلیک این کنترل نوشته بشه. شما کد را نباید در رویدادهای مرتبط با تکست باکس قرار بدید.
دوست عزیز ناراحت نشی ها ولی اگر هنوز قدرت آنالیز این حرفها رو نداری بهتره کمی منبع آموزشیت رو بخونی و بعد دوباره کد بزنی. چون ظاهرا کمی در مباحث نئوری اولیه ضعیفی. البته یادگیری همه این چیزها یک ساعت هم زمان نمیبره.
پاورقی : رویداد پیش فرض یک دکمه کلیک هست و برای تکست باکس تکس چنج ( تغیییر متن )
دختر باران
30-08-2012, 14:05
بازم ممنون
چشم
شما یه پروژه جدید ویندوزی ایجاد کن
روی فرمت دو تا تکست باکس بذار و اسم یکی را بذار txtAdade1 و دومی را بذار txtAdade2
بعد یه 4 تا دکمه بذار به ایم اسامی : btnJam - btnZarb - btnTaghsim - btnTafrigh
یه دونه لیبل هم بذار با نام lblResult
بعد روی تک تک دکمه هات دبل کلیک کن ( بعد از هر دبل کلیک به قسمت کد ها میری ولی کد ها رو کاری نداشته باش و دوباره به قسمت فرم برو و روی دکمه بعدی دبل کلیک کن )
بعد از اینکار رویداد کلیک هر 4 تا دکمه خود به خود ایجاد شده. حالا به قسمت خود برو و کد ها رو با کدی که من دادم مقایسه کن. کدهایی که میبینی من اضافه تر دارم را تو قسمت خودش ( یعنی قسمت رویداد کلیک ) پیست کن. بعد که هر 4 تا را پیست کردی برنامه را اجرا کن.
اگر درست اینکارو انجام بدی نتیجه رو میبینی
دختر باران
30-08-2012, 14:44
مرسی مرسی مرسی شد
ولی شرمنده باز سوال دارم
int Adade1 = Convert.ToInt32(txtAdade1.Text);
مثلا این خط رو کپی نکنم
خودم بنویسم میگه عدد یک نیست توو فرم به بزرگی و کوچیکی هم دقت میکنم مشکل چیه
دختر باران
30-08-2012, 23:24
بازم سلام و ببخشید باز سوال دارم
من حالا کد رو خودم به این صورت نوشتم
ولی جواب هر ضرب و تفریقی رو صفر میده
ببخشید چرا؟؟
using System;using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
namespace asli1
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
public int a;
public int b;
private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
{
//int a = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
}
private void textBox2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
{
// int b = Convert.ToInt32(textBox2.Text);
}
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
label4.Text = (a - b).ToString();
}
private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
label4.Text = (a * b).ToString();
}
}
}
سلام دوست عزیز
نمیدونم چرا وقتی من نحوه نامگذاری درست و محل کد ها رو بهتون گفتم بازم رعایت نکردید. اگر بناست من بگم و شما هرکاری خودتون دوست دارید بکنید که نمیشه. شما تعریف متغیر را در محل محاسبات اناجم بده. اونجا که متغیر را تعریف کردید اشتباهه. من کد درست را بهتون دادم . اگر در مورد اون مشکل با سوالی داشتید در خدمتم
پاورقی 1 : سی شارپ به بزرگی و کوچکی حروف حساس نیست
پاورقی 2 : سی شارپ بطور پیش فرض به مقادیر عددی ایکه مقدار دهی نشده اند مقدار صفر را میده. یعنی مثلا a*b را اگر مقدار دهی نشن صفر میدونه و نتیجه ضربشون را هم صفر میدونه دیگه
دختر باران
31-08-2012, 21:20
ممنون فهمیدم
خب عصبانی نشید اولمه فقط دوس داشتم چیزیم که فکر کردم خودم بلدم بنویسم
اشتباهمو فهمیدم.بازم ممنون دوستم:11:
ممنون فهمیدم
خب عصبانی نشید اولمه فقط دوس داشتم چیزیم که فکر کردم خودم بلدم بنویسم
اشتباهمو فهمیدم.بازم ممنون دوستم:11:
دوست عزیز من عصبانی نشدم
اینم مثه دعواهاییه که معلم ها بچه بودیم میکردنمون. گاهی ادم باید دعوا بشه تا حرف گوش بده. میبینید که من خیلی سری جواب هاتون را میدم. چون واقعا کسی کمکم نکرد دوست دارم شما و سایرین را کمک کنم. بهر حال همونطور که میبینی کسی دیگه ای برای کمک به شما چست نداده. پس از این فرصت استفاده کن و سعی کن زودتر یاد بگیری
دختر باران
31-08-2012, 21:34
چشم و باز ممنون
حالا معلم جون شروع کردم یه ماشین حساب جدی تر مینویسم اگه انشالا بتونم میام بهت میگم تا بفهمی کمکاتونو سرسری نمیگیرم و واقعا از کمکاتون استفاده میکنم
در ضمن اره ممنونم که شما جوابگویید من که چیز خاصی بلد نیستم بگم جبران میکنم ولی انشالا تو کلا موفق باشی
چشم و باز ممنون
حالا معلم جون شروع کردم یه ماشین حساب جدی تر مینویسم اگه انشالا بتونم میام بهت میگم تا بفهمی کمکاتونو سرسری نمیگیرم و واقعا از کمکاتون استفاده میکنم
در ضمن اره ممنونم که شما جوابگویید من که چیز خاصی بلد نیستم بگم جبران میکنم ولی انشالا تو کلا موفق باشی
خواهش میکنم. اگر میخوای یادبگیری پشتکارت را باید افزاش بدی. من زود به زود اینجا سر میزنم. میتونی هر لحظه سوالت رو بذاری و من در اسرع وقت جواب میدم.
دختر باران
01-09-2012, 14:40
خواهش میکنم. اگر میخوای یادبگیری پشتکارت را باید افزاش بدی. من زود به زود اینجا سر میزنم. میتونی هر لحظه سوالت رو بذاری و من در اسرع وقت جواب میدم.
سلام و ببخشید باز اودم
ببینید مثلا این دکمه cهست توو ماشین حسابا صفحه پاک میکنه من اینجور ذکمه ای گذاشتم چطور بهش فرمان بدم اینو که زد تکست باکس خالی شه
منظورم اینه فرمان خالی شدن توو شارپ چیه
ببخشید:11:
سلام و ببخشید باز اودم
ببینید مثلا این دکمه cهست توو ماشین حسابا صفحه پاک میکنه من اینجور ذکمه ای گذاشتم چطور بهش فرمان بدم اینو که زد تکست باکس خالی شه
منظورم اینه فرمان خالی شدن توو شارپ چیه
ببخشید:11:
خیلی سادست دوست عزیز
خالی بودن یعنی چی؟ خودت فکر کن. یعنی هیچ کاراکتری توش نباشه. خب پس تو هم اونو برابر هیچ کاراکتر قرار بده. اینطوری :
textbox1.text=""
البته این راهیه که شما میتونستید خودتون حدس بزنید. ولی راه حرفه ای ترش اینه
textbox1.text=String.Empty
البته گفته باشم از نظر نتیجه هر دو تاشون عین هم هستن
ضمنا اینجا من تکست باکس رو پاک کردم ولی شما با این روش تکتست هر کنترلی را میتونید پاک کنید
ببین دوست عزیز بهتره خلاقیتت رو بیشتر بکار بگیری. فکر نکن مسائل راه حل های ویژه ای داره که تو هیچیش رو بلد نیستی. سعی کن با همین اطلاعاتت راه حل رو پیدا کنی. بله ممکنه راه حل بهتری هم از راه حل شما باشه ولی مهم اینه که شما تونستی حل کنی. ببینید کدی که ما مینویسیم ظاهرش اصلا در اصل برنامه تاثیری نداره. اینقدری که بحث ظاهر کد مطرحه بخاطر مسائل دیگس که برای شروع کار نیازی نیست رعایت کنید.
مثلا این دو روشی که در بالا گفته شد هر دو یکیند و اینطوری نیست که راه دوم باعث بشه برنامه بهتر کار کنه. ولی خب راه دوم حرفه ای تر حساب میشه و راه اول مبتدیانه است. علتشم اینه که راه اول هم شکل قشنگی نداره هم ممکنه بعدا آدم رو به اشتباه بندازه یا مسائل دیگه.
شما الان تمام اطلاعات لازم برای نوشتن یه ماشین حساب ساده رو داری. فقط چیزیکه باید داشته باشی خلاقیت و تلاشه. حتی الان شما دکمه حافظه رو هم بلدی بسازی. البته الان شاید فکر کنی نمیتونی ولی اگر یه ذره فکر کنی راهش رو پیدا میکنی.
منتظر حلت هستم....
دختر باران
01-09-2012, 18:33
باشه به کله پوکم فشار میارم:31:باز ممنونم.امیدوارم بتونم با سوال کمتر این یکی ماشین حسابه رو بنویسم:11:
باشه به کله پوکم فشار میارم:31:باز ممنونم.امیدوارم بتونم با سوال کمتر این یکی ماشین حسابه رو بنویسم:11:
هزار تا سوالم داری بپرس ولی سوالی که معلوم باشه کار کردی نه از تنبلی سوال کردی
EYEprogrammer
02-09-2012, 16:12
سلام دوست عزيز
در جواب سوالتون عرض كنم كه چيزيكه مد نظر شماست ربطي به كانستراكتور ها نداره
وقتي نخواهيم يك متغير يك عددي را بگيره اگر اون عدد مستقيما از كاربر دريافت ميشه بايد اين محدوديت رو در هنگام دريافت اطلاعت قرار بديم نه ثبتش. اگرم اون متغير غير مستقيم عدد ميگيره ما حق محدود كردن رو نداريم ( هر چند كه توانش رو داريم )
كانستراكتورها براي اينن كه ما نحوه مقدار دهي فيلد ها و پراپرتي ها رو تنظيم كنيم نه اينكه مححدوديت ورود داده بذاريم
مثلا شما تعيين ميكني پراپرتي رنگ ماشين يا سفيده يا سياه. در اين حالت اينطور نيست كه ما رنگ ديگه اي رو ببريم براي ثبت بعد بگيم خطاست بلكه موقع دريافت رنگ فقط امكان ارسال يكي از اين دو رنگ رو مشخص ميكنيم.
در مجموع بايد بگم سوالتون كمي گنگه. اگر دقيق مشخص كنيد چي ميخواهيد بهتر ميشه راهنمايي كرد. ولي اگر فرض كنيم شما ميخواهيد از داخل يه تكست باكس يه عدد از كاربر بگيريد و نميخواهيد اين عدد بيشتر از 1000 باشه كافيه تو ايونت تكست چنجش اين شرط رو بذاريد كه اگر عدد بزرگتر از 1000 وارد كرد پيغام خطا بده. روش ديگشم اينه كه تكست باكستون رو جوري تنظيم كنيد كه فقط 3 كاراكتر بگيره اينطوري ديگه هيچ رقمه نميتونه بالاتر از 999 را وارد كنه
ببخشید فکر کنم شما درست متوجه نشدید، من درست توضیح ندادم
مشکل من دقیقا اینه که یه کلاس دارم که یه سری ورودی میگیره و میخوام این ورودی هارو محدود کنم مثلا خطایی چیزی بده برای مثال ورودی آ و ورودی ب باید مساوی یکدیگر باشند و اگر نباشند به مشکل بر میخوره و اگر کاربر اون کلیاس ندونه که باید مساوی باشند که چه بدتر :دی حالا من میخوام اگه مساوی نبودند یه جوری حالی کنه اونو مثلا اررو ر یا پیغام بده. دقت کنید هدف من برنامه نیست و درباره کلاس توضیح میدم
پ.ن. فعلا یه متود نوشتم که اگه اشتباه بود فالس برمیگردونه ولی اگه کمک کنید بهتره
مرسی
ببخشید فکر کنم شما درست متوجه نشدید، من درست توضیح ندادم
مشکل من دقیقا اینه که یه کلاس دارم که یه سری ورودی میگیره و میخوام این ورودی هارو محدود کنم مثلا خطایی چیزی بده برای مثال ورودی آ و ورودی ب باید مساوی یکدیگر باشند و اگر نباشند به مشکل بر میخوره و اگر کاربر اون کلیاس ندونه که باید مساوی باشند که چه بدتر :دی حالا من میخوام اگه مساوی نبودند یه جوری حالی کنه اونو مثلا اررو ر یا پیغام بده. دقت کنید هدف من برنامه نیست و درباره کلاس توضیح میدم
پ.ن. فعلا یه متود نوشتم که اگه اشتباه بود فالس برمیگردونه ولی اگه کمک کنید بهتره
مرسی
سلام.
من اصلا نمیتونم بفهمم دنبال چی هستید. نمیدونم اصلا معنای درست یک کلاس را متوجه شدید یا که خیر. من معنای ساده ای که برای کلاس برای خودم ساختم اینه که کلاس یه نوع دیتا تایپه که جزء دیتا تایپ های متعارف نیست. مثلا فرم خودش یه کلاسه که از کلاس اصلی فرم ارث بری میکنه و مثلا ما میائیم form1 را از دیتا تایپ FORM تعریف و نمونه سازی میکنیم. با این تفاسیر من نمیتونم معنای حرف شما رو متوجه شم. شاید دوستان با سوادتر اگر حاضر به کمک دیگران بودن میتونستن جواب شما را بدن. اونچه من در مورد کلاس میدونم ربطی به اونچه شما میگید نداره و اصلا من نمیدونم این کلاس شما چی هستش. اصولا کاربرها کاری به کلاس ها ندارند و این شما هستید که از کلاس ها استفاده میکنید. هیچ کاربری هیچ مقداری را به کلاس نمیده و این شما هستید که داده ها رو از کاربر میگیرید و بعدا به هر جایی میخواهید میفرستید. همونطورم که در جواب اولم هم عرض کردم شما باید فیلتر را در دریافت اطلاعات قرار بدید نه در ورود به کلاس
دختر باران
03-09-2012, 10:00
سلام
باز اومدم با سوال
شرمنده معلم خواستم روو پا خودم واسم باور کن زیادم روش امتحان نمودم نشد:41:ببینید من یه تکست باکس پذاشتم برا ماشین حساب حالا میخوام بهش حالی کنم وقتی عدد اول زدم بعد هر عملگری که وارد میشه خودبه خو عدد اول ریخته شه به متغیر مثلا aو تکست باکس خالی شه برا عدد دوم
به خدا خودمم نمیفهمم چی میگم:41:
ببین این ماشین حساب من یه تکست باکس با یه دکمه ثبت عدد اول(عدد بریزه متغیرر a)یه دکمه ثبت عدد 2(عدد بریزه متغیر b)
بعد روو هر دکمه عملگر نوشتمy=(a*b)مثلا برا دکمه ضرب بعد برا دکمه مساوی نوشتمy رو مثلا بریز توو تکست باکس
ببینید روش و دستورش رو بهم نگید
فقط توو درک مسئله کمکم کنید
البته هرجور شما صلاح میدونید بگید
باور کنید هنگ کردم:41::11:
EYEprogrammer
03-09-2012, 12:06
سلام.
من اصلا نمیتونم بفهمم دنبال چی هستید. نمیدونم اصلا معنای درست یک کلاس را متوجه شدید یا که خیر. من معنای ساده ای که برای کلاس برای خودم ساختم اینه که کلاس یه نوع دیتا تایپه که جزء دیتا تایپ های متعارف نیست. مثلا فرم خودش یه کلاسه که از کلاس اصلی فرم ارث بری میکنه و مثلا ما میائیم form1 را از دیتا تایپ FORM تعریف و نمونه سازی میکنیم. با این تفاسیر من نمیتونم معنای حرف شما رو متوجه شم. شاید دوستان با سوادتر اگر حاضر به کمک دیگران بودن میتونستن جواب شما را بدن. اونچه من در مورد کلاس میدونم ربطی به اونچه شما میگید نداره و اصلا من نمیدونم این کلاس شما چی هستش. اصولا کاربرها کاری به کلاس ها ندارند و این شما هستید که از کلاس ها استفاده میکنید. هیچ کاربری هیچ مقداری را به کلاس نمیده و این شما هستید که داده ها رو از کاربر میگیرید و بعدا به هر جایی میخواهید میفرستید. همونطورم که در جواب اولم هم عرض کردم شما باید فیلتر را در دریافت اطلاعات قرار بدید نه در ورود به کلاس
خب من هم منظورم ورودی کلاس و کاربر کلاس هست نه برنامه برنامه ای در کار نیست فرض کنید کاربر در "برنامه" ویژوال استودیو کلاس من رو از یه لایبرری دریافت کرده و میخواد استفاده کنه این وسط هیچ برنامه ای در کار نیست و کاربر کاربر کلاس در ویژوال استودیو هست همین انقدر پیچیده نیست:41:
سلام
باز اومدم با سوال
شرمنده معلم خواستم روو پا خودم واسم باور کن زیادم روش امتحان نمودم نشد:41:ببینید من یه تکست باکس پذاشتم برا ماشین حساب حالا میخوام بهش حالی کنم وقتی عدد اول زدم بعد هر عملگری که وارد میشه خودبه خو عدد اول ریخته شه به متغیر مثلا aو تکست باکس خالی شه برا عدد دوم
به خدا خودمم نمیفهمم چی میگم:41:
ببین این ماشین حساب من یه تکست باکس با یه دکمه ثبت عدد اول(عدد بریزه متغیرر a)یه دکمه ثبت عدد 2(عدد بریزه متغیر b)
بعد روو هر دکمه عملگر نوشتمy=(a*b)مثلا برا دکمه ضرب بعد برا دکمه مساوی نوشتمy رو مثلا بریز توو تکست باکس
ببینید روش و دستورش رو بهم نگید
فقط توو درک مسئله کمکم کنید
البته هرجور شما صلاح میدونید بگید
باور کنید هنگ کردم:41::11:
سلام
بابا گير دادي به اين ماشين حساب ها!
ايول كار خوبيه. بايد سمج باشي تا ياد بگيري. من نميدونم انگيزت از اين كاري كه توضيح دادي چيه ولي چون هدف آموزشه حتي اگر روشت غير معقول هم باشه اشكالي نداره چون بهر حال بايد توانائيت رو بالا ببري.
ببين وقتي داري يه كدي مينويسي خيلي مهمه كه اين كد را داري براي چه رويدادي يا همون event اي مينويسي. هر كنترلي ( مثه دكمه يا تكست باكس ) يه سري ايونت واسه خودش داره كه براي ديدنشون كافيه اون كنترل را روي فرمت انتخاب كني و در بالاي پنجره پراپرتي كه سمت راست نمايش داده ميشه روي علامت رعد و برق!!!! كليك كني. اينطوري ليست همه اينوت هاي اون كنترل مياد و ميتوني ايونت مورد نظرت رو با دبل كليك ايجاد كني. ( براي ايجاد ايونت پيش فرض هر كنترل فقط كافيه روي خودت كنترل دبل كليك كني و نيازي نيست به اين قسمت بياي )
بعد از اين مرحله نوبت به نوشتن كد ميرسه. تو كد نوشتن بايد خوب فكر كني و همه نياز هاي برنامت حتي اگر خيلي ساده هم باشه در نظر بگيري. مثلا برنامه بيچاره بايد بدونه اگر كاربر بجاي عدد، دو تا حرف را گذاشت و علامت ضرب را زد اون بيچاره چكار بايد بكنه. هر چقدر شما بتوني بهتر همه حالات ممكن رو در نظر بگيري برنامت بهتر و استوارتر ميشه. شما بايد اينطور فرض كني كه هميشه يك موجود ساديست هم كاربر برنامت هست كه همه تلاشش رو ميكنه تا برنامت هنگ كنه. شما بعنوان برنامه نويس بايد تلاش كني تا نذاري اون مخ برنامت رو بتركونه! ( اگر بخوام تخصصي بگم بايد بگم كه بايد همه استثنائات را بدرستي هندل كني )
يك روش خوب و معقول هم بايد براي حل مساله ات در نظر بگيري. معقولترين روشي كه براي نوشتن يه ماشين حساب وجود داره رو ميتوني تو ماشين حساب ويندوزت ببيني. فكرش رو بكن كه مخ هاي مايكروسافت اومدن ماشين حساب نوشتن! مطمئن باش بهتر از روش اونا وجود نداره. البته براي تمرين ميتوني شما هر روشي رو ميخواي امتحان كني ولي بهتره تمركز اصليت رو روي روش درست بذاري.
من الان دو تا تمرين ماشين حساب بهت ميدم. اين دو تا رو حل كن و كدش رو بهم بده. بعدش قول ميدم همه سوالات ذهنت حل ميشه و كلي پيشرفت ميكني.
تمرين اول : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). دو عدد تكست باكس. يك عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
تمرين دوم: ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). يك عدد تكست باكس. دو عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
تمرين سوم : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر).دو عدد تكست باكس. يك عدد ليبل و يك عدد كومبو باكس و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
پاورقي 1: پيوشند اسم دكمه btn، تكتست باكس txt ليبل lbl و كومبو باكس cmb انتخاب كن.
پاورقي 2: اين تمرين ها ساده نيستند. اگر نتونستي حل كني نااميد نشو. ولي حتما همه تلاش و خلاقيتت رو بخرج بده. مطمئن باش كلي چيز ياد ميگيري اگر خودت قشنگ روشون كار كني وقتي جواب رو من بهت بدم اونقت خيلي چيزها ياد ميگيري. لطفا موقتا كارها و سوالاتت رو بذار كنار و روي اين 3 تا تمرين كار كن
خب من هم منظورم ورودی کلاس و کاربر کلاس هست نه برنامه برنامه ای در کار نیست فرض کنید کاربر در "برنامه" ویژوال استودیو کلاس من رو از یه لایبرری دریافت کرده و میخواد استفاده کنه این وسط هیچ برنامه ای در کار نیست و کاربر کاربر کلاس در ویژوال استودیو هست همین انقدر پیچیده نیست:41:
خب اگر شما ميخواهيد از يك كلاس استفاده كنيد بالاخره بايد اونو توي يه پروژه استفاده كنيد. من اصلا درك نميكنم كه تصور شما از يك كلاس چيه. مگه ميشه از يه كلاس همينطوري استفاده كرد. بايد كلاس شما در قالب يك پروه باشه و پروژه هم برنامه يا هر چيزيه كه ويوال استديو ميسازتش.
شما ميخواهيد يه قانوني براي ورودي هاي كلاستون بذاريد. خب منم به شما عرض ميكنم هيچ كلاسي خودش نميره از جايي ورودي بدزده. شمائيد كه ورودي را به اون ميديد. خب ورودي نامعتبر را قبل از كلاس بررسي كرده و پيام مورد نظرتون را بديد. شما با كلاس رفتاري مثه يه متد نداشته باشيد. ورودي هاي يك متد را براحتي ميشه داخلش بررسي كرد ولي من تا حالا چنين كاري را در مورد يك كلاس نه ديدم نه شنيدم. البته هيچكاري نشد نداره. بهرحال من شرمندم و نميتونم كمكتون كنم
دختر باران
03-09-2012, 20:53
سلام
بابا گير دادي به اين ماشين حساب ها!
ايول كار خوبيه. بايد سمج باشي تا ياد بگيري. من نميدونم انگيزت از اين كاري كه توضيح دادي چيه ولي چون هدف آموزشه حتي اگر روشت غير معقول هم باشه اشكالي نداره چون بهر حال بايد توانائيت رو بالا ببري.
ببين وقتي داري يه كدي مينويسي خيلي مهمه كه اين كد را داري براي چه رويدادي يا همون event اي مينويسي. هر كنترلي ( مثه دكمه يا تكست باكس ) يه سري ايونت واسه خودش داره كه براي ديدنشون كافيه اون كنترل را روي فرمت انتخاب كني و در بالاي پنجره پراپرتي كه سمت راست نمايش داده ميشه روي علامت رعد و برق!!!! كليك كني. اينطوري ليست همه اينوت هاي اون كنترل مياد و ميتوني ايونت مورد نظرت رو با دبل كليك ايجاد كني. ( براي ايجاد ايونت پيش فرض هر كنترل فقط كافيه روي خودت كنترل دبل كليك كني و نيازي نيست به اين قسمت بياي )
بعد از اين مرحله نوبت به نوشتن كد ميرسه. تو كد نوشتن بايد خوب فكر كني و همه نياز هاي برنامت حتي اگر خيلي ساده هم باشه در نظر بگيري. مثلا برنامه بيچاره بايد بدونه اگر كاربر بجاي عدد، دو تا حرف را گذاشت و علامت ضرب را زد اون بيچاره چكار بايد بكنه. هر چقدر شما بتوني بهتر همه حالات ممكن رو در نظر بگيري برنامت بهتر و استوارتر ميشه. شما بايد اينطور فرض كني كه هميشه يك موجود ساديست هم كاربر برنامت هست كه همه تلاشش رو ميكنه تا برنامت هنگ كنه. شما بعنوان برنامه نويس بايد تلاش كني تا نذاري اون مخ برنامت رو بتركونه! ( اگر بخوام تخصصي بگم بايد بگم كه بايد همه استثنائات را بدرستي هندل كني )
يك روش خوب و معقول هم بايد براي حل مساله ات در نظر بگيري. معقولترين روشي كه براي نوشتن يه ماشين حساب وجود داره رو ميتوني تو ماشين حساب ويندوزت ببيني. فكرش رو بكن كه مخ هاي مايكروسافت اومدن ماشين حساب نوشتن! مطمئن باش بهتر از روش اونا وجود نداره. البته براي تمرين ميتوني شما هر روشي رو ميخواي امتحان كني ولي بهتره تمركز اصليت رو روي روش درست بذاري.
من الان دو تا تمرين ماشين حساب بهت ميدم. اين دو تا رو حل كن و كدش رو بهم بده. بعدش قول ميدم همه سوالات ذهنت حل ميشه و كلي پيشرفت ميكني.
تمرين اول : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). دو عدد تكست باكس. يك عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
تمرين دوم: ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). يك عدد تكست باكس. دو عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
تمرين سوم : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر).دو عدد تكست باكس. يك عدد ليبل و يك عدد كومبو باكس و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
پاورقي 1: پيوشند اسم دكمه btn، تكتست باكس txt ليبل lbl و كومبو باكس cmb انتخاب كن.
پاورقي 2: اين تمرين ها ساده نيستند. اگر نتونستي حل كني نااميد نشو. ولي حتما همه تلاش و خلاقيتت رو بخرج بده. مطمئن باش كلي چيز ياد ميگيري اگر خودت قشنگ روشون كار كني وقتي جواب رو من بهت بدم اونقت خيلي چيزها ياد ميگيري. لطفا موقتا كارها و سوالاتت رو بذار كنار و روي اين 3 تا تمرين كار كن
سلام
مرسی
چشم
همین الان شروع میکنم.انشالا که بتونم با حلشون لااقل جواب کمک و زحمتاتو بدم :11:
دختر باران
03-09-2012, 21:01
یا خدا خو هر عمل اصلی(ضرب و اینا)یه دکمه میخواد
نمیخواد؟
لابد نمیخواد که معلم گفته فقط یه دکمه
میرویم سر تلاشمان
یا خدا خو هر عمل اصلی(ضرب و اینا)یه دکمه میخوادنمیخواد؟لابد نمیخواد که معلم گفته فقط یه دکمهمیرویم سر تلاشمانخب دیگه!گفتم که تمریناش راحت نیستن. البته راحتن ها ولی با توجه به نوع مشکلات تو اگر اونا رو یاد بگیری خیلی راه میفتی. بعضی چیزها رو باید تو عمل یادبگیری تا اینکه من توضیح بدم.البته طبیعیه که میزان علاقه من به کمک کردن شما به اندازه ی جدیت خودته. تا الان جدیتت خوب بوده ولی خدائی کند بودی.
دختر باران
04-09-2012, 13:25
سلام
باور کنید دیگه خجالت میکشم میام سوال میکنم ولی خب چه کنم:41:درباره تمرینه اوله:ببینید به نظر من باید توو تکست باکس یک بعد عدد اول که وارد میشه همونجا عملگر هم وارد شه و تکست باکس دوم عدد دوم و برای عملگر یک متغییر تعریف کنیم.و وقتی دکمه رو میزنیم(که من دگمه رو دکمه مساوی قرار دادم)از فرمان ifکمک بگیریم و بگیم مثلا اگه متغیر عملگر +بودadade1+adade 2بنداز تویه لیبل
نمیدونم ایده ام درسته یا نه
اگه آره سوال دارم
1=متغییر برای عملگر نوعش چیه
2=من چه جوری دستور رو بنویسم که بگم بعد ادد اول توو تکست باکس یک عملگر بیاد
البته من خواستم به کمک کد اسکی هم حلش کنم ولی باز دیدم نمیشه
مثلا بگم کد اسکی ضرب رو که زد کلید رو که زدیم ضرب صورت بگیره ولی اونجوری هم نمیشه چون من چه جوری به سیستم حالی کنم مثلا با شیفت بگیره شاید عدد زده بود
خلاصه شاید ایده هام خنده دار باشن ولی بهم بگین اگه هم اشتباهن بگین باز سعی میکنم روش دیگه حل کنم
بازم ممنونم:11:
سلام
این خیلی خوبه که شما برای خودتون ایده دارید. ببینید یک مساله را ممکنه بشه از 10 طریق حلش کرد. اینیم که شما گفتید میشه هرچند که ممکنه بهترین راه نباشه. اگر بخوواهید از این طریق حلش کنید باید مقدار تکست باک اول را داخل یه متغیر رشته ای (استرینگ) بریزید بعد از اون براساس کاراکتر آخر تکست باکس اول که علی القاعده یکی از علائم ریاضیه شرط بذاری. برای اینکه بتونی یک متغیر رشته ای رو به اجزاش تقسیم کنی باید از متد substring استفاده کنی. این روشی کف به ذهنت رسیده عملیه ولی نه جالبه و نه امن. خیلی سخته که بتونی امنیت برنامت رو به این شکل حفظ کنی. یادت هست که گفتم باید فکر کنی تو کاربرهای برنامت آدم سادیسم هم وجود داره.
همونطور که قبلا گفتم سرعتت پائینه. روزی 100 تا سوال هم بپرسی من ناراحت نمیشم ولی وقتی میبینم اینقد کندی کمی ناراحت میشم.
باور کن اینقد هم پیچیده نیست. یه کمی خلاقیت و دوق و علافه میخواد.
بازم راه حل هاتون رو بهم بگید. خیلی بهتر از اینه که بخواهید کد بذارید اینجا.
تو برنامه هایی که شما فعلا مینویسید اصلا به کد اسکی و اینجور چیزها فکر هم نکنید. راههای بسیار راحت تری وجود داره. نا امید نشید و دست به کد شید
فعلا...
چند نكته كه شايد بدردتون بخوره :
1 . كنترل ها رو ميشه روي فرم در مواقع دلخواه نامرئي يا ديسيبل كرد. اينكار با تغيير دو خاصيت visible و enabled ممكنه. مثلا اگر يك دكمه نامرئي بشه ديگه در جاي اون دكمه هيچ چيز نمايش داده نميشه وفقط شما فرم را ميبينيد. و از پراپرتي enabled اون no بشه ديگه قابل كليك كردن نيست. از اين دو خاصيت ميشه خيلي استفاده ها كرد. مثلا كي ميدونه روي فرم شما چند تا ليبل وجود داره؟ شما ميتونيد روي فرمتون صد تا ليبل بذاريد كه تنها يكيشون قابل مشاهده است و بقيشون مخفي باشه.
2 . براي انجام يكعمليات خاص هميشه لازم نيست ما از يك دكمه استفاده كنيم. چيزيكه ما تو ويندوز عادت كرديم اينه كه مثلا بايد حتما ok را بزنيم تا تغييراتمون اعمال بشه ولي تو برنامه ايكه شما مينويسيد ميتونيد كاري كنيد كه بدوننياز به دكمه ده جور كار انجام بشه. اگر به قسمت اينوت هاي كنترل ها سر بزنيد اين مطلب رو ميبينيد. مثلا شما ميتونيد تعيين كنيد كه وقتي موس را روي تكست باكستون برديد كلا فرم بسته شه!!! در واقع اگر درك صحيحي از ايونت ها پيدا كنيد متوجه ميشيد كه فرقي بين دكمه زدن يا مثلا چند ثانيه نگه داشتن موس روي يك كنترل نيست. همه اينها از نظر ويژوال استديو ايونته.
3. براي برسسي شرايط خوب كه حتما از if استفاده كنيد. If ساختار ساده ولي كاربردي اي داره. شرط گذاشتن يكي از راههاي بالا بردن امنيت برنامتونه. مثلا شرط بذاريد كه اگر مقدار وارد شده در تكست باكس عدد بود فلان كار رو بكنه ولي اگر عدد نبود كاري نكنه.محاله بدون استفاده از شرط ها بشه يه برنامه بدرد بخور و مطمئن نوشت. پس حتما سعي كن در مواقع لازم از اين ابزار استفاده كني
4. قبلا در مورد هندل كردن استثنائات توضيح دادم. براي باز كردن بيشتر مساله بايد بگم كه شما هر چقدر برنامتون قوي باشه ممكنه با مشكلاتي رو برو بشه. مثلا ممكنه برنامتون در حال استفاده از شبكه باشه ولي يهو ارتباط شما قطع بشه و امثالهم در اين مواقعبرنامه با حالتي مواجه ميشه كه خودش شعور مديريتش رو نداره و شما بايد بهش بگيد تو اين مواقع چكار بايد بكنه. مثلا اگر شما به برنامتون بگيد هر چي كاربر تو تكست باكس ريخت رو تبديل به عدد كن ناخود آگاه داريد به برنامتون ميگيد كه اگر كاربر عدد وارد نكرد تو غاط بزن! پس اين نوع كد نوشتن غلطه. شما بايد به برنامتون بگيد عزيزم سعي كن اين كارو بكني و اگر نتونستي فداي سرت بجاش يه كار ديگه بكن. براي اينكه اينطوري با برنامتون صحبت كنيد بايد از ساختار try....catch استفاده كنيد. مثال عمليش :
try
{
int a;
a = convert.toInt32(txtAdade1.text);
}
catch
{
messagebox.show("لطفا فيلد ها را به شكل صحيح پر نمائيد");
txtAdade1.text = string.Empty;
}
finaly
{
this.width +=10;
}
قسمت فاينالي كدي هست كه چه برنامه تلاشش موفقيت آميز باشه چه نباشه اجرا ميشه. پس هميشه دو تا از اين سه تا بلوك رو انجام ميشه. يا try و finaly. يا catch و finaly
(دستور توي فاينالي در اينجا ميگه كه عرض فرم را 10 تا زياد كن ! )
دختر باران
05-09-2012, 11:24
اقا من برم برا ناز کشیدن برنامه:31:
سلام و باز ممنون
میدونم کندم باور کن زیادی کله پوکم نمیدونم چرا مغزم فرمان نمیده ولی تلاشمو میکنم زودتر یاد بگیرم
باور کن معذرت اینقد مزاحم شما میشم:11:
من برم باز کار
راستی این اخری رو چندبار خوندم فک کنم با کمک این راهنماییت انشالا بتونم روش بهتری بدم
مرسی
فعلا
صد سال گدشت.....
رفیق ناراحت نشی ولی بنظرم برای برنامه نویسی ساخته نشدی. بهتره شانس خودت را تو یه فیلد دیگه امتحان کنی. همه استعداد همه چیز رو ندارن. من خودم مثلا اصلا استعداد فنی ندارم . یه پیچ را بخوام باز کنم مصیبت دارم!!! بهرحال بازم خودت میدونی
دختر باران
06-09-2012, 21:13
سلام
اره به نظر خودمم استعدادشو ندارم
واقعا ناامید شدم
مرسی که کمکم کردی
babakiyan
13-10-2012, 12:18
سلام دوستان
من میخوام برج هانوی رو به زبان سی شارپ بنویسم
میتونید یکم کمکم کنید؟
szh_1367
13-10-2012, 21:15
سلام دوستان
من میخوام برج هانوی رو به زبان سی شارپ بنویسم
میتونید یکم کمکم کنید؟
سلام
در چه قسمتی احتیاج به کمک دارید
تحلیل ، کد نویسی ، پاسخ نهایی ، ارور گیری یا . . . .
babakiyan
14-10-2012, 10:59
تحلیل کد ها مشکل دارم
خود برنامه رو دارم اما نمیدونم چی نوشته:41:
void solveTowers(int count, int source, int dest, int inter)
{
if (count == 1)
{
try
{
MoveFromTo(source, dest);
TotalMoves++;
{
fnext.lblMove.Text = "Move from stand " + source.ToString() + " to stand " + dest.ToString();
fnext.lblMoves.Text = TotalMoves.ToString();
fnext.Location = new Point(this.Width / 2 - fnext.Width / 2, this.Height - 25);
fnext.ShowDialog();
}
label2.Text = "total moves: " + TotalMoves.ToString();
}
catch { }
مثلا این کد برا ی چی نوشته؟
asdf4040
19-10-2012, 20:10
سلام این قطعه کد به زبان سی شارپ ولی گیر میده خط 16
تابع بازگشتی بنویسید که که مقلوب یک عدد رو محاسبه کند:sq_24:
این قسمتش
سلام من تازه عضو این انجمن شدم
دو تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم
1: برنامه ای بنویسید خروجی زیر را چاپ کند
*
2: برنامه ی که بازی هوپ شبیه سازی کند (5 تا 5 تا) تا 100
لطفا به زبان c++
مرسی
nafis888
22-11-2012, 03:41
با سلام
سوالی داشتم اساسی اگه بتونید کمکم کنید خیلی لطف می کنید
من از اینترنت یه پروژه سی شارپ خریدم:sq_12:البته بین خودمون بمونه
حالا نمی دونم چجوری باید بازش کنم
آیا اول باید بانک اطلاعاتیشو اجرا کنم
بعد برم سراغ ویژوال استادیو؟؟؟؟
اصلا چجوری باید تحویل استاد بدم....توروخدا کمکم کنید:37:
آبروم در خطره:41:
szh_1367
22-11-2012, 09:53
با سلام
سوالی داشتم اساسی اگه بتونید کمکم کنید خیلی لطف می کنید
من از اینترنت یه پروژه سی شارپ خریدم:sq_12:البته بین خودمون بمونه
حالا نمی دونم چجوری باید بازش کنم
آیا اول باید بانک اطلاعاتیشو اجرا کنم
بعد برم سراغ ویژوال استادیو؟؟؟؟
اصلا چجوری باید تحویل استاد بدم....توروخدا کمکم کنید:37:
آبروم در خطره:41:
سلام
خب از کی خرید کردی بگو برات توضیح بدهد
یا بفرمائید برنامه در چه مورد هست
دیتابیس داره ، اگر داره چه نوع دیتابیسی هست و . . . . . با توضیحات تکمیلی هست که دوستان میتوانند شما رو راهنمائی کنند
nafis888
22-11-2012, 10:00
:sq_12:اگه بخوام سوالمو دقیق تر بپرسم باید بگم که آیا قبل از اجرای پروژه سی شارپ در ویژوال استادیو باید دیتابیس اس کیو ال و در کامپیوترم restor کنم؟؟؟؟یا ربطی نداره و احتیاجی نیست فایل دیتابیسو از حالت بک آپ خارج کنم؟؟
با تشکر از همه دوستانی که پیش پیش میدونم میتونن راهنماییم کنن
nafis888
22-11-2012, 10:03
بله دوست عزیز دیتا بیس sql داره اما من فقط سی شارپ و باز کردم دست به sql نزدم آیا باید اونم در sql بازش کنم؟؟
szh_1367
22-11-2012, 18:18
بله دوست عزیز دیتا بیس sql داره اما من فقط سی شارپ و باز کردم دست به sql نزدم آیا باید اونم در sql بازش کنم؟؟
شما هرکجا که میخواهید از دیتابیس اس کیو ال استفاده کنید باید ان را به سرور ( اس کیو ال ) اتچ کنید
با اتچ کردن فایل به سرور ( اس کیو ال ) است که معنای دیتابیس پیدا میکند در غیر این صورت فایلی بیش نیست
nafis888
23-11-2012, 15:23
بله ممنونم-اما نمی دونم چرا موقع attach خطا می ده!!
szh_1367
23-11-2012, 16:37
بله ممنونم-اما نمی دونم چرا موقع attach خطا می ده!!
پسوند فایلی که میخواهید اتچ کنید و تصویر یا متن خطا رو اینجا قرار دهید
nima1901
25-11-2012, 18:52
سلام میخوام چند تا فرم رو در c#با هم ارتباط بدم چیکا کنم؟
سلام میخوام چند تا فرم رو در c#با هم ارتباط بدم چیکا کنم؟
البته اونور یه چی دیگه پرسیده بودین ولی خوب....
فرض کنین که میخوایم دادههایی رو از توی فرم 2 بگیریم و داخل تکستباکسی از فرم اول قرار بدیم....(مثلا متنی رو در فرم 2 وارد کنیم و در تکست باکس فرم 1 ببینیمش!):
در فرم دوم مینویسیم:
Frm1.txt_textbox.text= txt_Helloworld.text;
در مفرم دوم، ما اومدیم در مرحلهی اول گفتیم که میخوایم به txt_Textbox که کنترلی در فرم frm1 هست، مقداری بدیم.... حالا اون مقدار از کجا میاد؟! txt_Helloworld.text یعنی همون تکست باکس مورد نظر خودمون در فرم دوم....
mahfa2236
26-11-2012, 17:35
سلام خسته نباشيد
چرا در برنامه اي كه با بانك sql نوشته شده در visual studio با زبان c# كلمه هاي فارسي را به صورت ؟؟؟؟ميشناسد و به بانك اضافه و ذخيره ميكند؟
taranom.
12-12-2012, 10:09
سلام به دوستان
من اس کیو ال اکسپرس 2012 رو دانلود کردم و روی سیستم نصب کردم اما یه مشکلی که دارم اینه که به هیچ وچه نمیتونم به اس کیو ال وارد بشم بصورت محلی با گذاشتن یک نقطه و یا بصورت localهم امتحان کردم ولی نشد.در قسمت manageمای کامپیوترسرویسی که روی سیستم نصبه رو هم چک کردم.
خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم.:n03:
سلام به دوستان من اس کیو ال اکسپرس 2012 رو دانلود کردم و روی سیستم نصب کردم اما یه مشکلی که دارم اینه که به هیچ وچه نمیتونم به اس کیو ال وارد بشم بصورت محلی با گذاشتن یک نقطه و یا بصورت localهم امتحان کردم ولی نشد.در قسمت manageمای کامپیوترسرویسی که روی سیستم نصبه رو هم چک کردم. خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم.:n03: سلام دوست عزیز متاسفانه خیلی ها برای ورود به اسکیوال مشکل پیدا میکنن . اگر سرچ کنی آموزش های زیاید برای نصب و رفع اشکال وجود داره. با توضیحاتی که دادی نمیشه تشخیص داد مشکل از کجاست. کلا خیلی حالات ممکنه که این مشکل پیش بیاد حتی فایروال هم میتونه موثر باشه. یا بحث نیم اینستنس و ... خلاصه یا باید دقیق توضیح بدی یا اینکه سرچ کنی و ببینی آیا درست نصب کردی، ایا یوزر و پس رو درست وارد میکنی و ..
ehsansoltanm
15-12-2012, 14:12
سلام دوستان ... ممنون میشم مشکل بنده رو که تاپیک روبرو هستش حل کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alishahvali
15-12-2012, 23:33
سلام دوستان
من توی C# می خوام یه شرط بذارم که مقدار دو تا TextBox را با مقدار دو تا فیلد یه جدول (SQL) مقایسه کنه و در صورت صحیح بودن هر دو یه پیغام بده
ممنون میشم اگه بگید چکار کنم
سلام دوستان
من توی C# می خوام یه شرط بذارم که مقدار دو تا TextBox را با مقدار دو تا فیلد یه جدول (SQL) مقایسه کنه و در صورت صحیح بودن هر دو یه پیغام بده
ممنون میشم اگه بگید چکار کنم
سلامسوالتون واضح نیست. آیا میخواهید مقدار تکست باکس ها با کلیه رکوردها مقایسه بشه یا فقط یک رکورد خاص؟
بهرحال میتونید یک sp بنویسید که دو تا پارامتر میگیره و سعی میکنه مشابه اونها رو تو دو تا فیلد مورد نظر شما پیدا کنه ( like ) و برش گردونه.
بعدا چک کنید که اگر DataSet برگشت داده شده رکوردی داشت پس حتما مشابه داشته ولی اگر نداشت رکوردی نداشته.
alishahvali
16-12-2012, 16:39
سلامسوالتون واضح نیست. آیا میخواهید مقدار تکست باکس ها با کلیه رکوردها مقایسه بشه یا فقط یک رکورد خاص؟
بهرحال میتونید یک sp بنویسید که دو تا پارامتر میگیره و سعی میکنه مشابه اونها رو تو دو تا فیلد مورد نظر شما پیدا کنه ( like ) و برش گردونه.
بعدا چک کنید که اگر DataSet برگشت داده شده رکوردی داشت پس حتما مشابه داشته ولی اگر نداشت رکوردی نداشته.
ممنون از جوابتون ولی من که نفهمیدم چی شد
من می خوام یه تکس باکس را با یه رکورد و یه تکس باکس دیگه را با یه رکورد دیگه از یه جدول مقایسه کنم
برای چک کردن یوزر و پس ورد
اگه یکم ساده تر توضیح بدین ممنون میشم
szh_1367
16-12-2012, 17:26
من می خوام یه تکس باکس را با یه رکورد و یه تکس باکس دیگه را با یه رکورد دیگه از یه جدول مقایسه کنم
در کدام بخش مشکل دارید
ارتباط با sql
واکشی اطلاعات از sql
نحوه به کار گیری شرط
و . . . .
alishahvali
16-12-2012, 20:54
در کدام بخش مشکل دارید
ارتباط با sql
واکشی اطلاعات از sql
نحوه به کار گیری شرط
و . . . .
نحوه به کارگیری شرط
szh_1367
16-12-2012, 22:44
نحوه به کارگیری شرط
راه و روش زیاد وجود داره بستگی داره شما کدوم رو انتخاب کنی من سه روش خیلی ساده رو در زیر قرار میدهم
سلام
من نمیدونم شما کجاش رو متوجه نشدید ولی مجددا توضیح میدم
شما وقتی میخواهید ببینید یوزر نیم و پسوورد طرف درسته یا نه پس بیش از یک رکورد دارید که مقادیر تکست باکس باید با اون مقایسه بشه. پس جوابی که این دوستمون دادن کلا غلطه
شما اگر با stroed procedure ها آشنا باشید و نوشتن اونها رو بلد باشید با یه sp ساده میتونید مشکلتون را حل کنید
شما باید یک sp ایجاد کنید و کوئری ای مانند این توش بنویسید:
select * from table where username = @username and Password = @password
بعد از این با فرض اینکه شما از ado.net استفاده میکنید یک دیتا ست خواهید داشت که یا دارای یک تیبل همراه با یک رکورد است یا اینکه اصولا نال است
اگر نال بود که چنین کاربری وجود نداره. و اگر نال نبود وجود داره.
البته در اینجا به کاربر مشخص نمیکنه که یوزر نیمش مشکل داره یا پسووردش. اگر بخواهی این مساله رو هم مشخص کنی باید دو تا sp بنویسی که یکیش مساله یوزر را چک کنه و اگر یوزر درست بود sp دوم فراخوانی بشه و پسوورد هم چک میشه و هر مرحله که دیتا سن نال بود اون قسمت خطاست.
اگر با این توضیحات هنوزهم نمیدونید باید چکار کنید باید عرض کنم خدمتتون که یه مقدار پایتون ضعیفه و نیاز دارید بیشتر کار کنید.
موفق باشید
szh_1367
17-12-2012, 10:11
سلام
من نمیدونم شما کجاش رو متوجه نشدید ولی مجددا توضیح میدم
شما وقتی میخواهید ببینید یوزر نیم و پسوورد طرف درسته یا نه پس بیش از یک رکورد دارید که مقادیر تکست باکس باید با اون مقایسه بشه. پس جوابی که این دوستمون دادن کلا غلطه ( و البته اولین بار هم نیست که ایشون اشتباه راهنمایی میکنن )
شما اگر با stroed procedure ها آشنا باشید و نوشتن اونها رو بلد باشید با یه sp ساده میتونید مشکلتون را حل کنید
شما باید یک sp ایجاد کنید و کوئری ای مانند این توش بنویسید:
select * from table where username = @username and Password = @password
بعد از این با فرض اینکه شما از ado.net استفاده میکنید یک دیتا ست خواهید داشت که یا دارای یک تیبل همراه با یک رکورد است یا اینکه اصولا نال است
اگر نال بود که چنین کاربری وجود نداره. و اگر نال نبود وجود داره.
البته در اینجا به کاربر مشخص نمیکنه که یوزر نیمش مشکل داره یا پسووردش. اگر بخواهی این مساله رو هم مشخص کنی باید دو تا sp بنویسی که یکیش مساله یوزر را چک کنه و اگر یوزر درست بود sp دوم فراخوانی بشه و پسوورد هم چک میشه و هر مرحله که دیتا سن نال بود اون قسمت خطاست.
اگر با این توضیحات هنوزهم نمیدونید باید چکار کنید باید عرض کنم خدمتتون که یه مقدار پایتون ضعیفه و نیاز دارید بیشتر کار کنید.
موفق باشید
ایشون فرمودند که مقدار دو تکست باکس رو میخواهند با دو فیلد مقایسه کنند و ارتباط با اس کیو ال رو هم برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز رو واکشی کرده اند به این معنی که میتواند تمام اطلاعات از دیتابیس واکشی شده باشد یا اون فیلد مورد نظر یا مقدار null
پس با این تفاسیر ، برنامه ارتباطی با اس کیو ال نخواهد داشت چون واکشی اطلاعات انجام شده
حال اگر تمام اطلاعات رو از دیتابیس خوانده باشند (که به نظر من کار درستی نیست) باید در زبان برنامه نویسی اطلاعات رو چک کنند که ایا داده واکشی شده با اطلاعات دریافتی از کابر یکی است یا خیر
و اگر اطلاعات به صورت تک فیلد برگشت داده شده باشد با یک شرط ساده و پیغامی مناسب اون رو به اطلاع کاربر خواهیم رساند
و اما اگر بخواهیم اطلاعات رو در دیتابیس بررسی کنیم (فارق از مسئله اس کیو ال اینجکشن و باتل نک های کمتر و . . . ) حرف شما درسته
ایشون فرمودند که مقدار دو تکست باکس رو میخواهند با دو فیلد مقایسه کنند و ارتباط با اس کیو ال رو هم برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز رو واکشی کرده اند به این معنی که میتواند تمام اطلاعات از دیتابیس واکشی شده باشد یا اون فیلد مورد نظر یا مقدار null
پس با این تفاسیر ، برنامه ارتباطی با اس کیو ال نخواهد داشت چون واکشی اطلاعات انجام شده
حال اگر تمام اطلاعات رو از دیتابیس خوانده باشند (که به نظر من کار درستی نیست) باید در زبان برنامه نویسی اطلاعات رو چک کنند که ایا داده واکشی شده با اطلاعات دریافتی از کابر یکی است یا خیر
و اگر اطلاعات به صورت تک فیلد برگشت داده شده باشد با یک شرط ساده و پیغامی مناسب اون رو به اطلاع کاربر خواهیم رساند
و اما اگر بخواهیم اطلاعات رو در دیتابیس بررسی کنیم (فارق از مسئله اس کیو ال اینجکشن و باتل نک های کمتر و . . . ) حرف شما درسته
با سلام
در سیستمی که بحث یوزر نیم و پسوورد و نه فقط پسوورد مطرحه پس قطعا بیش از یک کاربر داریم. وگرنه یوزر نیم معنا پیدا نمیکنه.
پس ما در دیتا بیسمون دو تا فیلد داریم که یکی متعلق به یوزرها و یکی متعلق به پسوورد هاست.
کاربری اجازه ورود به سیستم را دارد که یوزر نیم و پسووردش دقیقا مطابق با یک رکورد باشد ( دقت کنید باید بگونه ای عمل کرد که فرضا اگر یوزر نیم وارد شده مطابق با نفر الف و پسوورد مطابق با نفر ب باشد سیستم اجازه ورود دهد )
بهترین روش برای اینکار این است که تمامی چک های لازم در خود دیتا بیس صورت بپذیره و نه اینکه کل اطلاعات واکشی شود. البته مطمئنا کسیکه این سوال ساده را مطرح میکند با کلمه واکشی آشنا نیست و بهتر است بگیم فراخوانی.
خود sql server این امکانات رو به ما میده که از طریق T-SQL برنامه نویسی شود. به اینگونه که با یک کوئری ساده از تیبل مورد نظرمون بخواهیم که اگر در رکوردی مقادیری دقیقا مساوی مقادیر ورودی کاربر دارد بفرض شماره آی دی آن را بدهد تا سایر تنظیمات و اطلاعات لازم مربوط به این یوزر از از این تیل و سایر تیبل ها خوانده شود. مثلا میتوان نوشت
اما چرا پاسخ شما صحیح نیست.
شما بگونه ای پاسخ دادید که انگار ما دو تا متغیر را میخواهیم با دو تا متغیر دیگه مقایسه کنیم در حالیکه اصلا اینگونه نیست. تیبل ما حداقل دو تا یوزر و دو تا پسوورد داره که مقادیر ورودی کاربر باید با هر رکورد بطور جداگانه چک شود. ضمنا اینکه اصلا عاقلانه نیست که این مقایسه در خود فرم یا کلاس های برنامه انجام شود بلکه بهتر است در سمت دیتا بیس اینکار صورت بگیره.
شما بگونه ای این چهار حالت رو نوشتید که انگار واقعا چهارتا جواب مختلف است د حالیکه همه اونها یکی بود. ضمنا شما راحت ترین قسمت جواب رو نوشتید. بنظر شما کسیکه نمیتونه یک شرط ساده رو چک کنه اصلا میتونی بقول شما اطلاعات را از دیتا بیس واکشی کنه؟ اصلا مگه میشه کسی شرط نوشتن بلد نباشه ولی بتونه بین برنامش و دیتا بیس ارتباط برقرار کنه؟
بهمین خاطر هم بود که من همون اول عرض کردم که سوالشون شفاف نیست. چون بنظر من بعیده کسی بتونه با ado.net یاهر روش دیگه ای با دیتا بیس ارتباط برقرار کنه ولی ندونه که چطور بحثساده ی یوزر نیم و پسوورد را حل کنه
در پایان از سعه صدری که در بحث علمی دارید تشکر میکنم. وقتی شما کسی رو از نظر علمیتخطئه میکنید اصولا هیچ بحث شخصیتی ای پیش نیومده. من حرف شما رو کمپلت اشتباه میدونم ولی ازنظر شخصیتی کاملا قابل احترام میدونمتون. چرا که شاید فقط من و شما باشیم که هنوز گاها به سوالات در حد علممون پاسخ میدیدم و دیگران ظاهرا بیخیال قسمت برنامه نویسی شدن :-(
ماتریس (ارای دو بعدی ) بصورت پویا چگونه در c#تعریف میشود؟
afceaglee2013
16-01-2013, 17:00
روشی هست که بشه اطلاعات کل دیسک (نه پارتیشن ها) رو خوند بدون توجه به این که چه نوع فرمت فایلی داره .. منظور خواندن فایل یا بوت سکتور نیست اطلاعات خام دیسک رو منظورم هست ..
سلام علی اقا خسته نباشید . یه سوالی درباره ی vc++ داشتم .
با وجود وارد کردن هدر iostream باز هم خطای error C2065: 'cout' : undeclared identifier
رو میده . اگه می شه راهنمایی کنید .
:n13::n03:
سلام
دوست عزیزمان "عــــلی" به ظاهر کمی مشغله کاری پیدا کردند و مدتی است کمتر آنلاین میشوند.
انشاا... خیر است و امیدوارم در کارهایشان موفق باشند.:n16:
پیشنهاد میکنم دوستانی که سوالاتی دارند، فعلا سوالات خود را در انجمن های مربوطه مطرح کنند، انشاا... سریعتر به جواب خواهند رسید.
ماتریس (ارای دو بعدی ) بصورت پویا چگونه در c#تعریف میشود؟
آراایه دوبعدی
یک مفهوم آرایه ای از آرایه ها هم داریم که متاسفانه دیدم برخی این دو مفهوم را اشتباه و جابجا استفاده میکنند که کاملاً متفاوت است، مورد فوق الذکر آرایه دوبعدی است که معادل دقیق یک ماتریس ریاضی است و بازدهی بسیار خوبی در برنامه نویسی دارد.
سلام علی اقا خسته نباشید . یه سوالی درباره ی vc++ داشتم .
با وجود وارد کردن هدر iostream باز هم خطای error C2065: 'cout' : undeclared identifier
رو میده
علاوه بر include باید فضای نام مربوطه را import کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان ای برنامه رو کسی داره:
بازی هپ .صورت سوال اینه که Nعدد دریافت میکنیم و از یک تاNبجای مضرب های Nهپ میزاریم.باC++میخاستم.اگر لطف کنید کمک کنید ممنون میشم واسه صبح میخامش.
یاعلی
mehdicpp0
22-02-2013, 13:41
سلام دوستان
من یه کلاس ساده c++ نوشتم به اسم Vektor. کلاس اعمال ساده ریاضی روی یک بردار (vector)
تابع ضرب اسکالر (ضرب عدد در بردار که حاصلشم بردار هست) رو اینجوری نوشتم:
(Vektor Vektor :: operator * (int s
}
;Vektor temp
;temp.x = x * s
;temp.y = y * s
;temp.z = z * s
;return temp
{
و تو تابع main رو این خط ارور میگیره:
;Vektor z=2*y
میگه که y ضربدر 2 تعریف شده تابعش، ولی 2 ضربدر y تعریف نشده....که y خودش یک شی از کلاس Vektor هست
میشه بگید چه راه حلی هست اینجور مواقع ؟؟ممنون از همگی دوستان
mohsensada
09-03-2013, 01:56
سلام دوستان من میخام خروجی exe از برنامه ویژوال استدیو بگیرم باید چیکار کنم فقط سریع چون اصن وقت ندارم
mehran_286
09-03-2013, 03:58
سلام دوستان
برای نوشتن یه برنامه ساده در کنسول اپلیکیشن #C
این ارور میاد
Error 1 Program 'c:\Users\Mehran\Documents\Visual Studio 2012\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\obj\Debug\ConsoleApplication1.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point c:\users\mehran\documents\visual studio 2012\Projects\ConsoleApplication1\ConsoleApplicati on1\CSC ConsoleApplication1
برای چی هستش ؟؟
با تشکر
mehran_286
09-03-2013, 04:00
سلام دوستان من میخام خروجی exe از برنامه ویژوال استدیو بگیرم باید چیکار کنم فقط سریع چون اصن وقت ندارم
فک کنم از منوی Build باید Build Applicaton رو بزنی :n16:
mohsensada
09-03-2013, 17:14
دوستان مشکل exe را حل کردم فقط یه کتابخانه میخام تعریف کنم نمیدونم از کجا باید اضافه کنم
sh68_sari
19-05-2013, 22:25
بعد از کامپایل کردن چطور مقدار یک تابع را در هر مرحله مشاهده کنیم در PGI Visual studio fortran ؟؟؟
blossom111
22-05-2013, 08:59
سلام
من خیلی گشتم در سایت های مختلف
سوالاتم رانیز در برنامه نویس پرسیده ام اما هیچکس پاسخ گو نیست
خودم دارم یاد میگیرم اما اگر به مشکلی هم برخورد کنم کسی نیست که از او کمک بگیرم
برنامه ای نوشتم که این 2 ارور را میدهد کسی نمیتواند در حل آن کمکم نماید؟
2تا خطم رو رسم کردم حالا موقعی که میخوام تکونش بدم ارور میده
تنظیم کردم که ابتدا 50 درجه نسبت به x و سپس y , z بچرخدو سپس 4واحد به سمت راست و... حرکت کند
اما ارور میدهد کسی میتونه مشکلم رو حل کنه؟:n03:
با تشکر
saeed871
22-05-2013, 20:42
دوستان من هرچه سعی میکنم نمیتونم Microsoft Visual Studio 11 را روی ویندوز ۸ 64 نصب یعنی بعد زدر دکمه install بعد ۶ ساعت هم هیچ اتفاقی نمیفته!!!!
لطفا کمک کنید:n28:
nafe-bandar
20-10-2013, 23:30
سلام دوستان
به تازگی وارد برنامه نویسی C شدیم
منم که ترم1ی کامپیوتر - نرم افزار هستم !
خواستم ببینم چه برنامه ای واسه نوشتن مناسب تره؟
تاکید کنم که تازه از فلوچارت اومدیم بیرون و وارد محیط برنامه نویسی و الگوریتم نویسی شدیم....
یکی از نرم افزارهای پیشنهادی visual studio بود.
نرم افزار دیگه ای هم پیشنهاد میدین؟
اگه کسی یه توضیح کلی از بقیه نرم افزارها واسه زبان c بده هم خوشحال میشیم....
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم !
تشکر.
سلام
به سلامتی
توصیه اول:الگریتم و روش حل مسئله رو خوب یاد بگیر
قدمه بعدی :الگوریتمتو با یکی از زبانهای برنامه نویسی پیاده میکنی
حتما خانواده سی رو یاد بگیر
nafe-bandar
21-10-2013, 23:45
خیلی خیلی ممنون خیلی کمک کردین داداش :D
منظورم این که یک برنامه ی مناسب جهت برنامه نویسی پیشنهاد بدید البته با دلیل
مثلا یه نفر گفت notepad ++ یا استادمون گفت ویژوال یا dev یا کد بلاکس (که اینو پیدا نکردم اصلا!)
حالا شما که با تجربه این چی پیشنهاد می دین؟؟
سلام../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر بهترین IDE موجود برای سیستم عامل ویندوز// ویژوال استودیو هستش..//// که اصلاً با IDE های دیگه قابل مقایسه نیست../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین بقیه// eclipse و qt creator گزینه های بهتری هستند// codeblocks هم خوبه ولی نه به خوبی eclipse و qt creator../// و devcpp امکانات زیادی نداره و در برابر بقیه خیلی ابتدایی محسوب میشه../// ++Notepad هم که اصلاً IDE نیست و فقط یه ویرایشگر هستش که کد هاتون رو رنگ آمیزی می کنه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمک کنه!
وقتی توی ویژوال استدیو برنا مه رو مینویسم و میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
Unable to start program C:\users\....\(exampel).exe
The system cannot the file specified
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
ویندوزم سون 64 بیتی!
rz_assar
30-10-2013, 09:59
یکی کمک کنه!
وقتی توی ویژوال استدیو برنا مه رو مینویسم و میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
Unable to start program C:\users\....\(exampel).exe
The system cannot the file specified
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
ویندوزم سون 64 بیتی!
دوست عزیز اطلاعات بیشتری بده. مثلا ویژوال استدیو چه ورژنی استفاده میکنی و اینکه اصلا رفتی تو آدرس پروژت تو زیر شاخه /Debug/ ببینی فایل exe برنامت تولید شده یا نه؟
در نظر داشته باش که این خطا ممکنه از تنظیمات غلط project->Properties باشه یا فایل config یا ... خلاصه اینکه حول نشیا! ولی تو بد دردسری افتادی!:n19:
ولی از اونجایی که این خطا ممکنه از هزار جای Visual Studioتون باشه، چنتا توصیه مهم:
1- روی ایکون solution پروژت کلیک راست کن Clear رو بزن و دوباره کلیک راست کن و اینبار Build رو بزن. این کار باعث میشه اگه تو زیر شاخه /Debug/ فایل exe تولید نشده و یا بروز نشده مشکل برطرف بشه
2- فایل های با پسوند .suo; .ncb; رو حذف کن و solutionت رو restart کن. قبلش یه کپی از فایلات بگیر!
3- اخرین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بری تو Unintall a program تو ویندوزت و ویژوال استدیو رو Repair کنی. واسه بعضیا جواب داده.
موفق باشی!
babak176
04-11-2013, 18:26
سلام
در ویژوال بیسیک میخوام دو عدد کسری را با هم جمع کنم و یک جواب کسری بگیرم
سپاسگزارم :n16:
text1 + text2 = text3
سلام
اپراتور =| در سی شارپ دقیقا کارش چیه؟
بابا همتون جواب ندین فقط یکیتون جواب بده :n09:
سلام.
با Visual Studio 2012 کار می کنم. توی کارم با MVC نیاز دارم که ASP.NET Configuration را اجرا کنم ولی پس از اینکه گزینه Security را می زنم با مشکل زیر مواجعه می شم.
متن کامل:
There is a problem with your selected data store. This can be caused by an invalid server name or credentials, or by insufficient permission. It can also be caused by the role manager feature not being enabled. Click the button below to be redirected to a page where you can choose a new data store.
The following message may help in diagnosing the problem: The connection name 'DefaultConnection' was not found in the applications configuration or the connection string is empty. (C:\Users\MohammadReza\Documents\Visual Studio 2012\Projects\Mohammad\MvcApplication3\MvcApplicat ion3\web.config line 46)
کسی میدونه مشکل چیه؟
چندبار Visual Studio 2012 نصب کردم ولی نشد. توی 2013 هم این گزینه اصلا نیست! آپدیت 3 را هم نصب کردم. توی پروژه قبلی اومد ولی همین امروز یه هو از کار افتاد!
سلام خدمت دوستان
من یه dll نوشته شده با ویژوال C++ دارم متاسفانه سورس کدش از دست رفته اما فایل pdb که موقع بیلدش تولید شده رو دارم میخواستم بدونم راهی است از dll و اطلاعات pdb سورس رو پیدا کنم؟:n30:
سلام دوستان
استاد برنامه نویسی شی گرا ما از مون خواسته تو محیط ویژوال استادیو برنامه ای بنویسیم که رنگهای رنگین کمان با زمانبندی 10 ثانیه در کل صفحه ظاهر شه یعنی اول قرمز 10 ثانیه بعد نارنجی بعد 10 ثانیه زرد و الا اخر میشه بگید چیکار کنم زود لازمش دارم ممنون:n26:تونه خدا جواب بدید
Neda_y.m
03-12-2013, 15:32
سلام من پروژه ای نوشتم که اطلاعات بانک SQL در یک دیتاگرید ویو نمایش میده ولی تعداد داده ها زیاده میخوام دیتاگرید صفحه بندی بشه باید چیکار کنم با C# و ویژوال استادیو 2010 نوشتم لطفا منو راهنمایی کنید.
shadows_funeral
04-12-2013, 13:15
سلام دوستان
استاد برنامه نویسی شی گرا ما از مون خواسته تو محیط ویژوال استادیو برنامه ای بنویسیم که رنگهای رنگین کمان با زمانبندی 10 ثانیه در کل صفحه ظاهر شه یعنی اول قرمز 10 ثانیه بعد نارنجی بعد 10 ثانیه زرد و الا اخر میشه بگید چیکار کنم زود لازمش دارم ممنون:n26:تونه خدا جواب بدید
نوشتن پروزه های دانشگاهی خلاف قوانین هستش. دوست من. شما کدتو بنویس و بگو کجاهاش ایراد داری تا راهنماییتون کنیم.
gelayor14
06-12-2013, 13:06
سلام
یه خط کد هست تو سی شارپ تو اعمال بین دو ماتریس زیاد تو کدها می بینم اما دقیقا متوجه نمی شم این خط کد چی کار می کنه
کدی که ایراد دارم اینه
[int[,] A = new int[m, n;
جلوی int چرا [,] گذاشته ؟ این چی کار می کنه ؟
و سوال دومم اینه که چرا new int کرده ؟ البته یکم جستجو کردم گویا این دامنه اعداد صحیح را گسترده تر در نظر می گیره ولی بازم گنگه
اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
ممنون
static void Main(string[] args)
{
int[,] A = new int[m, n];
int[,] B = new int[n, p];
int[,] C = new int[m, p];
Console.WriteLine(" Enter First Matris :\n\n");
MERLIN_BOZORG
07-12-2013, 02:43
سلام
یه خط کد هست تو سی شارپ تو اعمال بین دو ماتریس زیاد تو کدها می بینم اما دقیقا متوجه نمی شم این خط کد چی کار می کنه
کدی که ایراد دارم اینه
[int[,] A = new int[m, n;
جلوی int چرا [,] گذاشته ؟ این چی کار می کنه ؟
و سوال دومم اینه که چرا new int کرده ؟ البته یکم جستجو کردم گویا این دامنه اعداد صحیح را گسترده تر در نظر می گیره ولی بازم گنگه
اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
ممنون
static void Main(string[] args)
{
int[,] A = new int[m, n];
int[,] B = new int[n, p];
int[,] C = new int[m, p];
Console.WriteLine(" Enter First Matris :\n\n");
اون خط کد تعریف یک ارایه دوبعدی یا همون ماتریس هستش
شما وقتی میخوای یک متغیر از نوع int تعریف کنی به این صورت عمل میکنی
اون خط هم تعریف یک ارایه هست
ارایه یک بعدی با 5 خونه
ارایه دو بعدی 5*5
و همینطور الی آخر
ارایه دوبعدی m*n
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام، یه سوالی راجب Search pattern داشتم. میخوام یه تحقیقی راجب این موضوع انجام بدم ولی متاسفانه هنوز چیز زیادی نتونستم بدست بیارم. تا اینجایی که فهمیدم ما توی کدهای سی شارپ یا... از یسری الگوهای سرچ استفاه می کنیم که بصورت زیر استفاده می شن *.jpg"|"*.txt"|"*.asp"|"*.css"|"*.cs" و... می خوام راجب این الگوها بیشتر بدونم و چطور میشه ازشون استفاده کرد. اگر کمک کنید ممنون میشم.:n06:
farhad900
16-12-2013, 20:46
رسم فراکتال با سی شارپ
سلام دوسن عزیز سورس رسم این فراکتال رو با سی شارپ میتونی برام بزاری؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
MERLIN_BOZORG
16-12-2013, 22:48
رسم فراکتال با سی شارپ
سلام دوسن عزیز سورس رسم این فراکتال رو با سی شارپ میتونی برام بزاری؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کد کاملشو میخوای؟؟؟؟؟
1)خیلی طولانیه
2) نمیشه که هرکسی کد بخواد اینجا واسش بنویسن
شما کدتون رو بنویسید و هر جا که مشکل داشتین بپرسین تا کمکتون کنن
ابراهیم رزاقی
17-12-2013, 21:22
سلام خسته نباشید
من ویژوال استودیو2013 نصب کردم وقتی برنامه مینویسم اجرا میکنم این خطا رو میدهError 2 error C1083: Cannot open include file: 'SDKDDKVer.h': No such file or directory c:\users\acer\documents\visual studio 2013\projects\fgh\fgh\targetver.h 8 1 fgh
توروخدا زود جواب بشو بدین کارم خیلی گیره
farhad900
21-12-2013, 13:25
کد کاملشو میخوای؟؟؟؟؟
1)خیلی طولانیه
2) نمیشه که هرکسی کد بخواد اینجا واسش بنویسن
شما کدتون رو بنویسید و هر جا که مشکل داشتین بپرسین تا کمکتون کنن
سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی
آره دوست عزیز
راستش من اصلا سی شارپ بلد نیستم.اگه کمکم کنی واقعا ممنون میشم
MERLIN_BOZORG
21-12-2013, 18:32
سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی
آره دوست عزیز
راستش من اصلا سی شارپ بلد نیستم.اگه کمکم کنی واقعا ممنون میشم
خوب شما بگین کدوم قسمت رو مشکل دارین راهنماییتون کنم
نمیشه کل کد رو اینجا گذاشت که
اینجوری همه درخواست میکنن که کد بزاریم اینجا
farhad900
23-12-2013, 01:50
خوب شما بگین کدوم قسمت رو مشکل دارین راهنماییتون کنم
نمیشه کل کد رو اینجا گذاشت که
اینجوری همه درخواست میکنن که کد بزاریم اینجا
آخه من کلا هیچیشو بلد نیستم
:n30:
اگه زحمتی نیست بفرست به خصوصیم
:n05:
arash_3tar
18-01-2014, 19:55
سلام دوستان
یه سوال دارم در مورد الگوریتم فشرده سازی هافمن
اطلاعاتی که با این الگوریتم فشرده شده رو میخوام ببینم با چه روشی میشه از حالت فشرده خارج کرد
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
دوستان می خواستم امثال من که در زمره ی تازه وارادان برنامه نویسی یا بهتر بگم کدنویسی هستیم را یاری نموده و تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید.:قلب::قلب:
در ابتدا نکات اساسی راجع انتخاب زبان را به نحو سوالی مطرح می کنم(و هر از گاهی سوالات لازم را اضافه خواهم کرد) تا دیگر مبتدیان هم با روشن کردن تکلیف خود در پاسخ به این سوالات به زبان مورد نظرشان برسند.
البته نقش اساتید در پاسخ صحیح به این سوالات نیز کلیدی می باشد.
امیدوارم خودم و دوستان مبتدی و حتی حرفه ای کمال استفاده را از این تاپیک ببریم.:بوس:
اما بریم سراغ سوالات:
اگر بگم باهاش انواع و اقسام برنامه های کاربردی سیستمی مدیریتی کتابخانه ای و ..(سطح پایین و بالا)تولید کنم چی؟
اگر بگم vb6 بلدم ومسلطم البته بدون کامپنت های ریزش چی؟
اگر بگم به زبانی سورس باز و شفاف از لحاظ روال ها و توابع بدون احتمال وجود رویه های جاسوسی در کتابخانه ها و اکتیویکسهاش(که در فریم ورک های مایکروسافت معروفه به جاسوسی) علاقه دارم چی؟
اگر بگم برنامه ای بدون فریم ورک ،بدون پیش نیاز می خوام چی؟
اگر بگم می خوام زبانم دارای ide(یاIntegrated development environment) ویژوال با قابلیت های تکمیل خودکار و هوشمند توابع و رویه ها، debug و پردازش ابری باشد چی؟
اگر بگم می خوام native کد بنویسم چی؟
اگر بگم می خوام static کد بنویسم چی؟
اگر بگم حجم برنامه برام مهمه که کم باشه چی؟
اگر بگم به برنامه کرس پلتفرم یعنی قابل اجرا در تمام سیستم عامل ها مثل ویندوز مک لینوکس اندروید سیمبین (pc,mobil) نیاز و علاقه دارم چی؟
اگر بگم حاضر نیستم عمرم برای برنامه نویسی در هر سیستم عامل به نحو جدا جدا با کدنویسی مختص آن هدربدم چی؟
اگر بگم می خوام هم تو دستکتاب باهاش کد بزنم هم تو وب چی؟
اگر بگم می خوام هم تحت دستکتاپ باهاش کد بزنم هم تحت شبکه چی؟
اگر بگم می خوام باهاش ویروسکش بنویسم چی؟ که شاید لازمه اش توانایی نوشتن ویروس با آن زبان باشد.
اگر بگم می خوام هکر کلاه سفید ،کرکر بشم چی؟ بر فرض گذروندن پیش نیازهای مفمومی و تئوریک آن جهت درک الگوریتم های آن؟
اگر بگم شاید بحث بازارش در حال حاضر و هم در آینده ایران و جهان برام مهمه که تا چند سال دیگه که حرفه ای شدم بتونم تجاری(حالا قابل توجه یا خرد) هم تولید داشته باشم چی؟
اصلا زمان کم برای حرفه ای شدن در آن زبان برام مهم باشه چی؟
اگر بگم می خوام در آینده باهاش هسته لینوکس را ادیت کنم یا ویندوز بنویسم چی؟
اگر بگم می خوام باهاش به نهایت ،ته ،انتهاء متصور برای یک برنامه نویس برسم چی؟
چند تا زبان پیشنهادی دوستان :
++Java ,PHP ,Matlab ,Fortran ,Perl ,vb6 ,C++ ,QT ,python ,Delphi , MFC For Visual C++ ,win32 For Visual C
باتشکر:تشویق:
همچنین می توانید جهت به اشتراک گذاشتن تجربیات خود برای سایر دوستان به این تاپیک و گفتگو مراجعه کنید:
Sh-Meteor
18-02-2014, 21:20
سلام
چطوری می تونم axwindowsmediaplayer روی یه فرم بذارم و ازش استفاده کنم؟؟؟
لطفا از ابتداش و Step by step توضیح بدین.
در ضمن اگه لینک دانلودش رو هم بذارین که خیلی ممنون میشم.
:question:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
دوستان می خواستم امثال من که در زمره ی تازه وارادان برنامه نویسی یا بهتر بگم کدنویسی هستیم را یاری نموده و تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید.:قلب::قلب:
در ابتدا نکات اساسی راجع انتخاب زبان را به نحو سوالی مطرح می کنم(و هر از گاهی سوالات لازم را اضافه خواهم کرد) تا دیگر مبتدیان هم با روشن کردن تکلیف خود در پاسخ به این سوالات به زبان مورد نظرشان برسند.
البته نقش اساتید در پاسخ صحیح به این سوالات نیز کلیدی می باشد.
امیدوارم خودم و دوستان مبتدی و حتی حرفه ای کمال استفاده را از این تاپیک ببریم.:بوس:
اما بریم سراغ سوالات:
اگر بگم باهاش انواع و اقسام برنامه های کاربردی سیستمی مدیریتی کتابخانه ای و ..(سطح پایین و بالا)تولید کنم چی؟
اگر بگم vb6 بلدم ومسلطم البته بدون کامپنت های ریزش چی؟
اگر بگم به زبانی سورس باز و شفاف از لحاظ روال ها و توابع بدون احتمال وجود رویه های جاسوسی در کتابخانه ها و اکتیویکسهاش(که در فریم ورک های مایکروسافت معروفه به جاسوسی) علاقه دارم چی؟
اگر بگم برنامه ای بدون فریم ورک ،بدون پیش نیاز می خوام چی؟
اگر بگم می خوام زبانم دارای ide(یاIntegrated development environment) ویژوال با قابلیت های تکمیل خودکار و هوشمند توابع و رویه ها، debug و پردازش ابری باشد چی؟
اگر بگم می خوام native کد بنویسم چی؟
اگر بگم می خوام static کد بنویسم چی؟
اگر بگم حجم برنامه برام مهمه که کم باشه چی؟
اگر بگم به برنامه کرس پلتفرم یعنی قابل اجرا در تمام سیستم عامل ها مثل ویندوز مک لینوکس اندروید سیمبین (pc,mobil) نیاز و علاقه دارم چی؟
اگر بگم حاضر نیستم عمرم برای برنامه نویسی در هر سیستم عامل به نحو جدا جدا با کدنویسی مختص آن هدربدم چی؟
اگر بگم می خوام هم تو دستکتاب باهاش کد بزنم هم تو وب چی؟
اگر بگم می خوام هم تحت دستکتاپ باهاش کد بزنم هم تحت شبکه چی؟
اگر بگم می خوام باهاش ویروسکش بنویسم چی؟ که شاید لازمه اش توانایی نوشتن ویروس با آن زبان باشد.
اگر بگم می خوام هکر کلاه سفید ،کرکر بشم چی؟ بر فرض گذروندن پیش نیازهای مفمومی و تئوریک آن جهت درک الگوریتم های آن؟
اگر بگم شاید بحث بازارش در حال حاضر و هم در آینده ایران و جهان برام مهمه که تا چند سال دیگه که حرفه ای شدم بتونم تجاری(حالا قابل توجه یا خرد) هم تولید داشته باشم چی؟
اصلا زمان کم برای حرفه ای شدن در آن زبان برام مهم باشه چی؟
اگر بگم می خوام در آینده باهاش هسته لینوکس را ادیت کنم یا ویندوز بنویسم چی؟
اگر بگم می خوام باهاش به نهایت ،ته ،انتهاء متصور برای یک برنامه نویس برسم چی؟
چند تا زبان پیشنهادی دوستان :
++Java ,PHP ,Matlab ,Fortran ,Perl ,vb6 ,C++ ,QT ,python ,Delphi , MFC For Visual C++ ,win32 For Visual C
باتشکر:تشویق:
همچنین می توانید جهت به اشتراک گذاشتن تجربیات خود برای سایر دوستان به این تاپیک و گفتگو مراجعه کنید:
آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رضاس1000
09-04-2014, 19:53
سلام بر همگی.دوستان من ویژوال استودیو 2013 رو خریدم و می خوام نصب کنم اما گیر داده میگه باید اخرین ورژن اینترنت اکسپلورر رو نصب کنم..چی کار کنم که بدون اینکه بخوام اینترنت اکسپلورر رو نصب کنم ویژوال استودیو رو نصب کنم؟؟؟؟:n13:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام بر همگی.دوستان من ویژوال استودیو 2013 رو خریدم و می خوام نصب کنم اما گیر داده میگه باید اخرین ورژن اینترنت اکسپلورر رو نصب کنم..چی کار کنم که بدون اینکه بخوام اینترنت اکسپلورر رو نصب کنم ویژوال استودیو رو نصب کنم؟؟؟؟:n13:
سلام.
ویندوزتون چیه؟ اگر میشه یه عکس از صفحه خطا بگیرید... عجیبه و تا بحال همچین خطایی رو ندیدم! شاید بخاطر asp.net باشه!
meshkiposh2200
09-04-2014, 23:45
سلام.من یه برنامه ساده نوشتم توی سی شارپ 2013 ولی ارور میگیره از تاپیک زیر هم کمک گرفتم و تکه برنامه زیر از پست ششم هستش
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.من یه برنامه ساده نوشتم توی سی شارپ 2013 ولی ارور میگیره از تاپیک زیر هم کمک گرفتم و تکه برنامه زیر از پست ششم هستش
سلام بزرگوار پروژه ی شما سی شارپ نیست بلکه وی بی هست.. پروژه جدید بسازید و زبان سی شارپ رو بجای وی بی انتخاب کنید.
meshkiposh2200
10-04-2014, 22:21
سلام
چند تایی تکه برنامه باید بنویسم که من توی کد نویسی شون موندم اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید ممنون میشم(سی شارپ)
1-برنامه ایی که با استفاده از یک دکمه اندازه ی فرم را تعغییر دهد
2-برنامه ایی که با استفاده از 2 دکمه برای هر رنگ باشد و با زدن هز دکمه رنگ ان را نشان دهد
3-برنامه ایی که با استفاده از یک دکمه وضوح فرم تغییر کند
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
سلام
چند تایی تکه برنامه باید بنویسم که من توی کد نویسی شون موندم اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید ممنون میشم(سی شارپ)
1-برنامه ایی که با استفاده از یک دکمه اندازه ی فرم را تعغییر دهد
2-برنامه ایی که با استفاده از 2 دکمه برای هر رنگ باشد و با زدن هز دکمه رنگ ان را نشان دهد
3-برنامه ایی که با استفاده از یک دکمه وضوح فرم تغییر کند
1.از خصیصه width و height در فرم استفاده کنید. مثلاً یک دکمه روی فرم قرار دهید و روی ان دابل کلیلک کنید رو توی کد مثلاً بنویسید که this.Width=100;
2.از خصیصه Color یا BackgroundColor استفاده کنید.
3.از خصیصه Opacity استفاده کنید.
موفق باشید.
meshkiposh2200
11-04-2014, 00:19
سلام
یا تشکر از شما
برای سوال 2 من این کد را واسه دکمه نوشتم= this.BackColor ولی وقتی میخام مثلا red بنویسم ارور میگره و عدد هم می زنم باز ارور میگره راستی من فراموش کردم سوال دقیقترش اینه که دکمه باید رنگ پس زمینه فرم را عوض کند
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
سلام
یا تشکر از شما
برای سوال 2 من این کد را واسه دکمه نوشتم= this.BackColor ولی وقتی میخام مثلا red بنویسم ارور میگره و عدد هم می زنم باز ارور میگره راستی من فراموش کردم سوال دقیقترش اینه که دکمه باید رنگ پس زمینه فرم را عوض کند
برای خصیصه رنگ باید از مقدار رنگ استفاده کنید. برای مثال رنگ هایی که در سیستم هستند:
meshkiposh2200
12-04-2014, 23:29
سلام
یا تشکر از شما
برای سوال 3 برای یک دکمه نوشتم this.change opacity=50% ولی کلن خطا میگیره.اگه بیشتر راهنمایی کنید یا کل کد را بنویسید ممنون میشم
szh_1367
12-04-2014, 23:45
سلام
یا تشکر از شما
برای سوال 3 برای یک دکمه نوشتم this.change opacity=50% ولی کلن خطا میگیره.اگه بیشتر راهنمایی کنید یا کل کد را بنویسید ممنون میشم
opacity مقداری بین صفر تا یک میپذیرد
هرچه مقدار به صفر نزدیک تر شود شفافیت بیشتر و هرچه مقدار به یک نزدیک تر شود شفافیت کاهش پیدا میکند
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
سلام
یا تشکر از شما
وقتی . رو میزنید بعد از هر کلاسی خودش مشخصاتش رو لیست میکنه .به حروف کوچک و بزرگ و ... حساسه باید عین خصیصه رو بنویسید.
کد برای تغییر رنگ و شفافیت. طبق فرمایش یکی از دوستان Opacity یا همون شفافیت یک عدد بین 0 تا یک میگیره.
مثال:
meshkiposh2200
17-04-2014, 15:06
سلام.برنامه زیر قرار 5 عدد بگیرد مجموع و میانگین آنها را حساب کند واسه ی مجموع نوشتم ولی نمیدونم واسه چی ارور گرفته اگه واسه میانگین هم کل کد را بنویسد یا راهنمایی کنید ممنون میشم
یه ویرگول قبل از Sum بزارین ... اونجایی که اینت ها رو معرفی کردین ...
بعد اگه خواستی یه try{} Catch{} بزار که تکست باکسات خالی بود ارور نده ...
meshkiposh2200
17-04-2014, 18:15
واسه ی میانگین گرفتن همون 5 عدد با یه دکمه ی دیگه واسه ی دکمه کدهای زیر را نوشتم ولی مثه اینکه یه! جای کار ایراد داره
int x, y, z, w, r, avg;
x = Convert.ToInt16(textBox1.Text);
y = Convert.ToInt16(textBox2.Text);
z = Convert.ToInt16(textBox3.Text);
w = Convert.ToInt16(textBox4.Text);
r = Convert.ToInt16(textBox5.Text);
avg = sum/5;
label2.Text=Convert.ToString(avg);
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
واسه ی میانگین گرفتن همون 5 عدد با یه دکمه ی دیگه واسه ی دکمه کدهای زیر را نوشتم ولی مثه اینکه یه! جای کار ایراد داره
int x, y, z, w, r, avg;
x = Convert.ToInt16(textBox1.Text);
y = Convert.ToInt16(textBox2.Text);
z = Convert.ToInt16(textBox3.Text);
w = Convert.ToInt16(textBox4.Text);
r = Convert.ToInt16(textBox5.Text);
avg = sum/5;
label2.Text=Convert.ToString(avg);
کمی دقت کار شمارو راه می اندازه بزرگوار...شما sum رو تعریف نکردید.
meshkiposh2200
17-04-2014, 19:41
(دوست عزیر کار از دقت گذشته والا من توی برنامه نویسی معمولا ضعیفم.هالا هم حدود 20 تکه برنامه باید بنویسم و این تازه اولی هستش .به هر حال قدر دان زحمات شما و دیگر بچه ها ی این تاپیک هستم:11:)
اگه ببینید مشکلش چیه که به جای میانگین جمع میزنه زحمت میکشید.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
(دوست عزیر کار از دقت گذشته والا من توی برنامه نویسی معمولا ضعیفم.هالا هم حدود 20 تکه برنامه باید بنویسم و این تازه اولی هستش .به هر حال قدر دان زحمات شما و دیگر بچه ها ی این تاپیک هستم:11:)
اگه ببینید مشکلش چیه که به جای میانگین جمع میزنه زحمت میکشید.
خوب دوست خوبم با این وضعیتی که من دارم میبینم :n02: شما احتیاج دارید اول برنامه نویسی رو یاد بگیرید :n02:
من پیشنهادم به شما اینه که حتماً یک کتاب برنامه نویسی بگیرید و بخونید و بعد از اینکه یاد گرفتید چطوری کد بنویسید سپس شروع به نوشتن برنامه کنید.اینطوری بخوایم پیش بریم خیلی دیر به نتیجه میرسید.
التماس دعا.
meshkiposh2200
17-04-2014, 23:53
سلام.
برنامه ایی که مجموع اعداد 1 تا 10 را محاسبه و نمایش دهد من کد زیر را نوشتم اگه بگید اشکال کجاشه و صحیحشو بنویسید ممنون میشم.با تشکر قبلی
L͠øneWolf
18-04-2014, 02:06
جل الخالق!
این چرا نصفش سی شارپه، نصفش ویژوال بیسک؟! چه زبونیه؟
سلام.
برنامه ایی که مجموع اعداد 1 تا 10 را محاسبه و نمایش دهد من کد زیر را نوشتم اگه بگید اشکال کجاشه و صحیحشو بنویسید ممنون میشم.با تشکر قبلی
دوست عزیز شما این چیزایی رو که می نویسید رو از جایی می نویسید ؟
نحوه ی صحیح استفاده از حلقه ی for رو همراه با مثال توی لینک بالا ببینید تا خودتون یاد بگیرید ...
علاوه بر اون منطقت هم اشتباس .
فک کن داری برای یه ادم دیگه تعریف می کنی مسيله رو ... این جوری تفسیر کنید کدتونو ...ببنید معنی می ده ؟
meshkiposh2200
18-04-2014, 09:45
دوستان گرامی با مثال بالا هم سعی کردم بنویسم ولی جواب نداد اگه لطف کنید کد را کامل بنویسید ممنون میشم
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
دوستان گرامی با مثال بالا هم سعی کردم بنویسم ولی جواب نداد اگه لطف کنید کد را کامل بنویسید ممنون میشم
دوست عزیز و گرانقدر. این عمل خلاف قوانین هست. ما نمیتونیم بجای شما کد بنویسیم و فقط میتونیم کمکتون کنیم تا یاد بگیرید.
از مثال قبلی ای براتون کاملش کردیم چیزی متوجه شدید؟چی یاد گرفتید؟
meshkiposh2200
18-04-2014, 10:57
عوض کردم و این شد و باز هم جواب نداد
int i;
int j = 10;
i = Convert.ToInt16(label1.Text);
j = Convert.ToInt16(label1.Text);
For (int i = 1; i<= 10;:i++)
ایجا فکز کنم بایذ یه چیزی باشه ولی دقیق نمیدونم چی!
label1.Text = Convert.ToString(j);
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
عوض کردم و این شد و باز هم جواب نداد
int i;
int j = 10;
i = Convert.ToInt16(label1.Text);
j = Convert.ToInt16(label1.Text);
For (int i = 1; i<= 10;:i++)
ایجا فکز کنم بایذ یه چیزی باشه ولی دقیق نمیدونم چی!
label1.Text = Convert.ToString(j);
من گفتم که شما نیاز به خوندن یک کتاب آموزشی سی شارپ دارید.
دقت داشته باشید لطفاً:
زبان برنامه نویسی سی شارپ به بزرگی و کوچک بودن حروف حساسه.یعنی اگر شما بجای for بنویسید For از شما خطا میگیره و براش بی معنی هست.
وقتی شما مینویسید :
در اصل یک متغیر از نوع عددی تعریف کردید.این متغیر در درونش یک عدد ذخیره میشه.
مثلاً اگر شما بعد از کد بالا بنویسید i=5; مقدار عددی 5 در درون متغیر i ذخیره میشه.
بعدش یک متغیر دیگه میسازید مثلاً :
با این تعریف مقدار 4 در درون متغیر j قرار میگیره.
حال متغیر دیگری به نام q تعریف میکنید:
حالا یک خط مینویسید:
در کد بالا گفتید q برابر باشه با مجموع i و j که طبق تعریفی که قبلاً از i کردیم مقدارش رو برابر 5 قرار دادیم و j رو برابر 4 قرار دادیم که با جمع i و j مقدار 9 درون متغیر q قرار میگیره.
که کد کامل اینشکلی میشه:
یا به این شکل:
حالا شما میخواهید مجموع اعداد 1 تا 10 رو توی متغیری قرار بدید که کدتون به شکل زیر میشه:
در حلقه بالا هر بار به i یکی اضافه میشه که اگر دقیق حساب کنیم اینشکلی هست:1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و 9 و 10 که ما هر کدوم از این اعداد رو با q جمع کردیم.یعنی مقدار q برابر میشه مجموع اینها.
ترجمه اش به این شکل میشه:
اون حلقه تا 10 بار میچرخه و مقادریری که گفتیم در i قرار میگیره.
حالا این مقادر به این شکل در q جمع میشن:
دور اول:
q=q+i; کد اصلی
یعنی
q=0+1;
q=1; نتیجه
دور دوم:
q=q+i;
یعنی
q=1+2;
q=3; نتیجه
دور سوم:
q=q+i;
یعنی
q=3+3;
q=6; نتیجه
و تا مرحله 10 این قضیه ادامه داره.
حالا شما مقدار q رو در Lable بریزید لطفاً خط کد رو داخل حلقه قرار ندید ببینم چیکار میکنید.
meshkiposh2200
18-04-2014, 13:01
داداش علی! این شد ولی جواب نمیده
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
داداش علی! این شد ولی جواب نمیده
تا اینجا خوب بود.
ولی خوب اگر پست قبل رو میخوندید من کد رو کامل براتون نوشتم!! عجیبه که باز هم اینطوری نوشتید.
حلقه شما از 0 شروع میشه و تا 9 تموم میشه. باید از 1 شروع بشه و تا 10 تموم بشه همچنین شما در متغیر answer فقط عدد 1 رو 10 بار جمع کردید که پاسخ همون 9 یا 10 میشه نه جمع 1 تا 10. شما باید answer رو با i جمع کنید.
Sh-Meteor
18-04-2014, 13:54
سلام
امیدوارم این کد به دردت بخوره... ( خودم تستش کردم، جواب داد)
در ضمن اگه توی حلقه ی for اون علامت + رو به * تغییر بدی، فاکتوریل رو نمایش میده.
meshkiposh2200
18-04-2014, 18:42
دوستان گرامی واقعآ شرمنده امروز خیلی زحمتتون دادم:11: یکی دوتا مشکل دیگه دارم
برنامه ی زیر قرار است قرینه ی یک عدد را نمایش دهد ولی نمیدهد
و دیگه اینکه در مثال اعداد یک تا 10 اگر بخواهیم محدود به زوج یا فرد بودن اعداد را داشته باشیم باید دقیقا چکار کنم
szh_1367
18-04-2014, 19:16
دوستان گرامی واقعآ شرمنده امروز خیلی زحمتتون دادم:11: یکی دوتا مشکل دیگه دارم
برنامه ی زیر قرار است قرینه ی یک عدد را نمایش دهد ولی نمیدهد
و دیگه اینکه در مثال اعداد یک تا 10 اگر بخواهیم محدود به زوج یا فرد بودن اعداد را داشته باشیم باید دقیقا چکار کنم
سلام
چرا بجای استفاده از منفی از ضرب منفی یک در عدد استفاده نمیکنی بنظر میرسه کمی خوانایی برنامه بالا خواهد رفت
برای زوج و فرد دو تا راه حل ساده وجود داره
1. بجای اینکه گام حرکت for رو یکی یکی ( که در اینجا همان ++ است ) از گام حرکت 2 تایی استفاده کنیم
2. عدد رو تقسیم بر 2 بکنیم اگر باقی مانده صفر شد یعنی زوج در غیر این صورت عدد فرد خواهد بود
سعی کن هر دو برنامه رو بنویسی
افرادی مثل شما زود موفق میشوند چرا که تلاش و چیزی رو که اطلاع ندارند سوال میکنند
meshkiposh2200
18-04-2014, 19:51
سلام
چرا بجای استفاده از منفی از ضرب منفی یک در عدد استفاده نمیکنی بنظر میرسه کمی خوانایی برنامه بالا خواهد رفت
یعنی به جای منفی ایکس چیزی دیگه بنویسم؟چی ؟
برای زوج و فرد دو تا راه حل ساده وجود داره
1. بجای اینکه گام حرکت for رو یکی یکی ( که در اینجا همان ++ است ) از گام حرکت 2 تایی استفاده کنیم
اینم اگه دقیقتر توضیح بدبد ممنون میشم
2. عدد رو تقسیم بر 2 بکنیم اگر باقی مانده صفر شد یعنی زوج در غیر این صورت عدد فرد خواهد بود
اگه با مثال بگید لطف کردید
سعی کن هر دو برنامه رو بنویسی
افرادی مثل شما زود موفق میشوند چرا که تلاش و چیزی رو که اطلاع ندارند سوال میکنند
چرا اینطوری شد؟
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
چرا اینطوری شد؟
برای انجام عملیات ریاضی اگر خود ریاضی رو یاد داشته باشید زیاد سخت نیست که اونو توی برنامه پیاده کنید.
مثلاً برای گرفتن قرینه یک عدد شما میتونی پشت متغیر یک منفی بذاری. و نیازی به گذاشتن شرط نیست.یعنی همون خط دوم شرطتون که x- نوشتید درسته و بدون شرط قرینه میکنه.
عملیات ریاضی در کلاس System.Math موجود هست.مثلاً Abs قدر مطلق عدد رو به شما میده:
اما حلقه:
در حلقه بالا که تشکیل شده از سه بخش هست در اولین حرکت int i=1 تعریف میشه و مقدار i برابر 1 میشه یعنی حلقه از عدد 1 شروع میشه.شما میتونی از مقدار i در حلقه استفاده کنی.
در بخش دوم گفتیم ; i=5 که خروج و پایان حلقه هست.یعنی اگر مقدار i برابر 5 شد حلقه خارج میشه.... اگر بنویسیم i>5 اونوقت وقتی از حلقه خارج میشه که i بزرگتر از 5 باشه یعنی 6.
در بخش سوم که گام حلقه هست و همون چیزی که شما برای نشون دادن زوج و فرد نیاز به اون دارید ; i=i+1 که نشون میده مقدار i در هر بار گردش حلقه یکی به اون اضافه بشه.اگر شما میخوای اعداد زوج رو چاپ کنی باید در ابتدای حلقه i رو برابر 2 قرار بدی سپس در گام حلقه i=i+2 بنویسی که در هر گام به i دوبار اضافه میشه یعنی میشه 2 , 4 , 6 , 8 , 10 و ... یا اینکه میتونید i رو از یک شروع کنید تا حلقه اعداد فرد رو به شما نمایش بده.
مثلاً حلقه زیر به اون 5 تا 5 تا اضافه میشه تا 50:
اعداد مضرب 5:
szh_1367
19-04-2014, 09:50
چرا اینطوری شد؟
ببینید شما بجای استفاده از علامت منفی این کار رو بکنید عدد ضربدر منفی یک
مثال عدد شما 12 هست بجای استفاده مستقیم از منفی اون رو به این شکل بنویسید
12 * (1-)
حلقه for از سه قسمت تشکیل شده
for ( meghdare avaliye ; shart ; meghdare harekat )
مجبور شدم فینگلیش بنویسم
قسمت اول مقدار اولیه هست
قسمت دوم شرط توقف حلقه
قسمت سوم گام حرکت
مثلا این حلقه مقدار اولیه i برابر صفر هست
شرط پایان حلقه اینکه i مقداری بیشتر از 10 پیدا کند
و قسمت سوم که ما با اون کار داریم گام حرکت هست که اینجا i++ هست به این معنی که در هر بار اجرا شده حلقه فقط یک گام یا مقدار یک رو به i اضافه کن
حالا شما گر این گام حرکت رو به تغییر بدهید مقدار i دوتا دوتا افزایش پیدا میکند
به این صورت i+=2
وقتی عددی رو به 2 تقسیم میکنید میتواند از باقی مانده اون پی ببرید که عدد زوج هست یا فرد
مثلا 4 تقسیم بر 2 باقی مانده صفر داره پس عدد زوج است
یا 5 تقسیم بر 2 باقی مانده ای برابر یک داره پس عدد فرد است
شما با تقسیم عدد بر 2 و چک کردن باقی مانده عدد میتوانید به زوج و یا فرد بودن عدد پی ببرید و اون رو چاپ یا از چاپ اون صرف نظر کنید
meshkiposh2200
19-04-2014, 22:17
با تشکر از دوستان گرامی.
برنامه ی بالایی باید اعداد زوج 2 تا 200 نمایش دهد ولی یه جای کرا عیب دارد لطفن عیب برنامه را بگید
و دیگه اینکه اگه همین برنامه زیری را بخام اصلاح کنم دقیقا باید کجاش را عوض کنم که قرینه اعداد را نمایش دهد(روش هایی که گفتید را نتوستم درست بنویسم و اصلن اجرا نمیشد!)
Sh-Meteor
20-04-2014, 20:52
با تشکر از دوستان گرامی.
برنامه ی بالایی باید اعداد زوج 2 تا 200 نمایش دهد ولی یه جای کرا عیب دارد لطفن عیب برنامه را بگید
شما می خواین همه اعداد زوج 2 تا 200 رو با Messagebox نمایش بدین؟؟؟ اگه جوابتون بله است که کد پایین کمکتون می کنه.
به نظرتون بهتر نیست که این اعداد رو روی فرم چاپ کنید؟ یا داخل لیست باکس نمایش بدین؟ (( اینطوری کاربر باید یه ربع بشینه روی Ok کلیک کنه ببینه به 200 می رسه یا نه!:n02: ))
meshkiposh2200
25-04-2014, 15:19
سلام.توی سی شارپ اگه بخوایم با انتخاب یک تکست باکس یا یک ردیو باتن که به هم مرتبط هستند یک تکست باکس و ردیو باتن دیگر که باز هم با مرتبط هستند غیر فعال شود و بالعکس از چه دستوری میشه استفاده کرد
L͠øneWolf
25-04-2014, 17:08
توی ویندوز فرمز، اگه بخوایم این کارو انجام بدیم باید تو رویداد CheckedChanged چک باکس موثر بررسی کنیم و در مورد چک باکس متاثر تصمیم بگیریم. مثلا :
درود
اگر بخواهیم آرایه ای مثل
ایجاد کنیم از چه راهیه؟
با سپاس
L͠øneWolf
10-05-2014, 16:10
نوع داده ای برای مجموعه کلید-مقدار Dictionary C̶o̶l̶l̶e̶c̶t̶i̶o̶n̶ هست. پس:
با سلام .
چگونه میتوان اسکرول افزوده شده به فرم را فعال کرد ؟
hawk_eye
09-06-2014, 23:12
سلام
کلاس ها رو با Attribute ها به صورت زیر مشخص کردم
حالا فرضا یک لیست از این کلاس دام
که بعد از مقداردهی به این لیست
به این صورت ذخیره میکنم
به این صورت هم از فایل میخونم و تبدیل به لیست میشه:
سوال اینه که بعد از load کردن فایل حاوی اطلاعات چطور به لیست باکس یا لیست ویو انتقال بدم؟هر کاری کردم نشد خیلی واجبه باید سریعتر انجام بدم
hawk_eye
13-06-2014, 21:45
لطفا کمک کنید خیلی فوریه.اگه این مشکل حل شه پروژه ام تمومه
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
لطفا کمک کنید خیلی فوریه.اگه این مشکل حل شه پروژه ام تمومه
L͠øneWolf
13-06-2014, 22:42
راه سادش اینه که یه foreach بذارید، به ازای تمام اعضای mc یک ListViewItem بسازید و به ListView.Items تون اضافه کنید.
hawk_eye
15-06-2014, 15:02
راه سادش اینه که یه foreach بذارید، به ازای تمام اعضای mc یک ListViewItem بسازید و به ListView.Items تون اضافه کنید.
ممنونم که جواب دادید.
واقعا کلافه شدم میشه بیشتر توضیح بدید؟
L͠øneWolf
15-06-2014, 17:28
ممنونم که جواب دادید.
واقعا کلافه شدم میشه بیشتر توضیح بدید؟
اگه از DataGridView استفاده می کنید که روش آقای عــــلی بهتر هست.
در مورد ListView توی Windows Forms به این شکل عمل کنید.
hawk_eye
15-06-2014, 18:17
اگه از DataGridView استفاده می کنید که روش آقای عــــلی بهتر هست.
در مورد ListView توی Windows Forms به این شکل عمل کنید.
انجام دادم ولی بازم مشکل باقیه یعنی تنها اولین داده ای که در فایل ذخیره شده رو نشون میده.بقیه فایل رو تو لیست نشون نمیده
L͠øneWolf
15-06-2014, 19:19
انجام دادم ولی بازم مشکل باقیه یعنی تنها اولین داده ای که در فایل ذخیره شده رو نشون میده.بقیه فایل رو تو لیست نشون نمیده
اولین داده یعنی اولین سطر؟
کل داده ها داخل mc لود می شن؟
hawk_eye
15-06-2014, 20:19
اولین داده یعنی اولین سطر؟
کل داده ها داخل mc لود می شن؟
بله یعنی اولین سطر.این کد منه
L͠øneWolf
15-06-2014, 20:46
من که مشکلی ندیدم. باید دیباگ کنین دیگه ببینین مشکل کجاست.
ببینید با System.Diagnostics.Debug.Print همه سطرا رو چاپ می کنه؟
hawk_eye
15-06-2014, 21:06
من که مشکلی ندیدم. باید دیباگ کنین دیگه ببینین مشکل کجاست.
ببینید با System.Diagnostics.Debug.Print همه سطرا رو چاپ می کنه؟
خودمم کلافه شدم نمیدونم چیکار باید بکنم.فایل رو که باز میکنم یه سری موارد دیگه هم داخلش نوشته به جز اطلاعاتی که خودم وارد میکنم با لیست.
hawk_eye
16-06-2014, 14:28
احتمال داره اشکال از فایل باشه؟
L͠øneWolf
16-06-2014, 14:57
احتمال داره از سریالایزر باشه. باید قسمت های مختلف برنامه رو جدا امتحان کنین تا با اطمینان بگین اشکال از کجاست.
سلام دوستان.من باید تا پس فردا پروژه بفرستم.کسی هست مارو کمک کنه یه پروژه برنامه سازی پیشرفته تحت وب با #c ویژوال استودیو برام بفرسته؟؟؟ممنون میشم.ایمیلم درصورت نیاز: vahid.gh93@yahoo.com
sama2020
27-06-2014, 15:01
من یه سوال داشتم
اینکه چطور میشه یه نرم افزار رو که با ویژوال استدیو ساختیم به store بفرستیم؟ اخطار لایسنس میده... در حالی که نسخه ای که من نصب کردم همراه با سریال بوده
حال اگر خواستیم بخریمش از کجا و چجوری بخریم؟ قیمتش دقیقا چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا اولین گزینه 13 دلاره یا بیشتره؟!
سلام....ببخشید سوال داشتم میخاستم بدونم اگه در visual sudio....c#...console application دستور DateTime dt = DateTime.Now; رو بنویسیم بعد ازش console.writeline(dt.dayofweek); رو بخایم مثلا ب انگلیسی مینویسه sunday میخاستم بدونم چجوری میشه ک بجای sunday بنویسه یکشنبه...؟
maryam_23
17-08-2014, 20:50
سلام خوبید؟ راستش من ی پروژه دانشگاهی دارم سیستم اتوماسیون تغذیه است به زبان c# واسی کیوال سرور دیتابیس مونه من ی جایی گیرکردم لطفا کمک کنید من سه تاتیبل دارم که هرکدوم IDm,IDf,IDd دارن من میخوام اونارو توتیبل سوم که قبلا join کردم بریزم که توی فرم بهم نمایش بده هرکاری کردم جواب نداد نمیدونم دستور sql دیگه چجوری بنویسم خواهشا کمک کنید
roya.rashidi
20-08-2014, 05:58
ببخشید .خاهشا حذف شود .
roya.rashidi
22-08-2014, 00:37
سلام فرق اینا چیه
String
string
...
چرا خیلی از کنترل ها رو مثل همین string دوتا کردن ؟؟
L͠øneWolf
22-08-2014, 02:22
هر دوشون یکین. string نام مستعاری برای String هست.
اینا هم یکین:
object: System.Object
string: System.String
bool: System.Boolean
byte: System.Byte
sbyte: System.SByte
short: System.Int16
ushort: System.UInt16
int: System.Int32
uint: System.UInt32
long: System.Int64
ulong: System.UInt64
float: System.Single
double: System.Double
decimal: System.Decimal
char: System.Char
roya.rashidi
22-08-2014, 02:49
هر دوشون یکین. string نام مستعاری برای String هست.
ممنون بابت پاسخ
منظورم این بود
مصلا دوتا لیست باکس داریم . واسه چیه اون لیست باکسه ؟؟
L͠øneWolf
22-08-2014, 02:54
listBox1 شیئی از کلاس ListBox هست. از علامت کنارشونم مشخصه. اون آبیه علامت شیئه، اون نارنجیه علامت کلاسه.
roya.rashidi
22-08-2014, 03:51
listBox1 شیئی از کلاس ListBox هست. از علامت کنارشونم مشخصه. اون آبیه علامت شیئه، اون نارنجیه علامت کلاسه.
پس من یه لیست باکس از جعبه ابزار انتخاب میکنم میزارم تو فرم یعنی دارم دراصل یه یک شی از کلاس لیست باکس ایجاد میکنم درسته ؟؟
Sh-Meteor
22-08-2014, 10:34
پس من یه لیست باکس از جعبه ابزار انتخاب میکنم میزارم تو فرم یعنی دارم دراصل یه یک شی از کلاس لیست باکس ایجاد میکنم درسته ؟؟
سلام
دقیقا!
ما یک کلاس ( مثلا به اسم های ListBox، Button، Form و ... ) داریم که وقتی اونارو از قسمت Toolbox به فرم اضافه می کنیم، یک نمونه ( instanse ) از اون کلاس ( Class ) رو به فرم اضافه می کنیم.
roya.rashidi
23-08-2014, 07:28
سلام .
من کاربرد دقیق ساخت خاصیت به وسیله تابع get و set رو نفهمیدم . تا الان همه مثال هایی که ار این تابع دیدم مثال هایی بودن که راحت به یه کد دیگه میشد راحت نوشت .
مثلا این خاصیت فقط خاندنی رو نگاه کنید .
خب این کد رو میشه اینجوری راحت نوشت .
حالا واقعا کاربرد ایجاد خاصیت در همین حد ؟ :n13:
اگه نه بیزحمت یه نمونه کد ساده بزارین که اصلا نشه خاصیت رو بوسیله کدهای دیگه نوشت تا قشنگ بفهمم. ممنون
راستی واسه نامگذاری متدها ( Event Handler) اسمی که بعد UnderLine میاد مثل Fornm1_Load حتما باید با معنی باشه یا کلمه خاصی باشه ؟؟ چون Load رو حذف میکنم ارور میده .
ببخشید اینقد طولانی شد
L͠øneWolf
24-08-2014, 01:03
راستی واسه نامگذاری متدها ( Event Handler) اسمی که بعد UnderLine میاد مثل Fornm1_Load حتما باید با معنی باشه یا کلمه خاصی باشه ؟؟ چون Load رو حذف میکنم ارور میده .
ببخشید اینقد طولانی شد
نه لزومی نداره. ولی اسم متد باید با اسمی که به رویداد داده می شه یکی باشه.
وقتی که رویداد Form1_Load رو می سازید، ابتدا تابع Form1_Load ساخته می شه، بعد تابع Form1_Load به رویداد Form.Load ملحق می شه:
به جای Form1_Load هر اسمی دوست دارین می تونین بذارین.
roya.rashidi
27-08-2014, 04:50
e چیه ؟؟ :n13:
roya.rashidi
27-08-2014, 04:57
L͠øneWolf
27-08-2014, 20:32
فکر کنم منظور شما آرگومان دوم رویدادها باشه.
به ترتیب:
object sender، شیئی هست که رویداد فراخوانی شده بهش تعلق داره.
EventArgs e، شامل خصوصیاتی هست که در رویداد اهمیت دارن و استفاده می شن. مثلا در رویداد MouseMove مکان کرسر می تونه مهم باشه.
roya.rashidi
28-08-2014, 01:59
سلام. این همه گزینه تو سلوشن اکسپلورر وجود داره درس ؟ اینارو باید حتما یاد بگیرم؟
IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
..
بی زحمت یه راهنمایی ایم کنید که چیجوری از تو help بتونم کاربرد اون فایلارو بدونم . یا اینکه رو هرکدوم کلیک میکنم یه سری کد میاد ، از تو help چیجوری بفهمم این کدها چی هستن ؟ مرسی .
. نزدیگ چندگیگ هم help شو دانلود کردم .
در کل میخام نحوه کار کردن با help رو بدونم مثلا چیجوری بفمم using system; یغنی چی ؟
دباره مرسی
roya.rashidi
01-09-2014, 19:36
سلام میخام سازنده بسازم این پیغامه میاد همش .
'car': member names cannot be the same as their enclosing type
.
اینم کدام
فکر کنم چون اسم کلاس با اسم تابع یکی هست ارورر میگیره
roya.rashidi
01-09-2014, 19:55
فکر کنم چون اسم کلاس با اسم تابع یکی هست ارورر میگیره
سلام ممنون بابت جوابتون. واسه ساخت سازنده باید اسم متد با اسم کلاس دقیقا یکی باشن دیگه:n16:
L͠øneWolf
01-09-2014, 21:41
سلام میخام سازنده بسازم این پیغامه میاد همش .
'car': member names cannot be the same as their enclosing type
.
اینم کدام
کد مشکلی نداره. ولی خب خطا مشخصه: احتمالا کلاس car رو داخل یه کلاس car دیگه تعریف کردین.
roya.rashidi
04-09-2014, 04:08
سلام فرق Static با Publice چیه ؟؟ :n13:
بعدشم براچی پروزهامو بعضی وقتا ران میکنم خودش Build نمیکنه .باید خودم بصورت دستی قبلش Build کنم ؟
ممنون
saba4446
08-09-2014, 16:08
سلام
در قسمت فرم اپلیکیشن وقتی میخواهم از طریق منویadd--->new item به service-based Database وصل شم پیام زیر را نمایش میدهد
بهم گفتن که ویژوال استادیو را درست نصب نکردم وباید آن را ریپیر کنم ولی این کار هم تغییری در اوضاع ایجاد نکرد
لطفا کمکم کنید:n03:
Sh-Meteor
08-09-2014, 16:31
سلام
در قسمت فرم اپلیکیشن وقتی میخواهم از طریق منویadd--->new item به service-based Database وصل شم پیام زیر را نمایش میدهد
بهم گفتن که ویژوال استادیو را درست نصب نکردم وباید آن را ریپیر کنم ولی این کار هم تغییری در اوضاع ایجاد نکرد
لطفا کمکم کنید:n03:
سلام
این ارور داره میگه که برای اتصال به یک فایل دیتابیس (mdf) احتیاج داره که SQL Server 2005 یا SQL Server 2008 روی سیستم نصب باشه
که الان روی سیستم شما نصب نیست.
راه حل:
1. شما VS رو درست نکردین و باید درست نصب کنین. ( یا از نصب بعضی امکاناتش در هنگام نصب صرف نظر کردین. )
2. نسخه Ultimate رو نصب کنین.
موفق باشین.:n16:
saba4446
08-09-2014, 17:46
دوباره سلام
والله نسخه نصب شده ام Ultimate هست
تو مراحل نصب هم از نصب چیزی انصراف ندادم ،اصلا سوالی مبنی بر اینکه چی میخوام نصب کنم چی نمیخوام نصب کنم نمیکرد و هم چنین طبق عکس زیر sql server روی سیستمم نصبه ولی اینکه چرا ویژوال استادیوم نمیتونه sql server را پیدا کنه نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا کمک:n28:
roya.rashidi
08-09-2014, 17:57
دوباره سلام
والله نسخه نصب شده ام Ultimate هست
تو مراحل نصب هم از نصب چیزی انصراف ندادم ،اصلا سوالی مبنی بر اینکه چی میخوام نصب کنم چی نمیخوام نصب کنم نمیکرد و هم چنین طبق عکس زیر sql server روی سیستمم نصبه ولی اینکه چرا ویژوال استادیوم نمیتونه sql server را پیدا کنه نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا کمک:n28:
برو تو سرویس ها ببین سرویسش فعاله . اگه اره نسخه sql رو کامل نصب کن. ضمنا اپدیت هم کن حتما . برو تو اپدیت های ویندوز اگه اپدیت داشته باشه میگه .
saba4446
08-09-2014, 19:17
مممممممممممممممممنووووووو وووووووووون دوستان درست شد!!!!!!!!!!!:n16::n19::n20:
miladsalary
09-09-2014, 06:06
سلام دوستان.
من ترم قبل دانشگاهم c++ رو خوندم ولی زیاد دقت و توجه نکردم بهش.الان چند روزی میشه که دوباره دارم میخونم و اینکه کمی علاقه مند شدم.و سوالم اینه که نمیدونم از چه نرم افزاری برای برنامه نویسی c++ استفاده کنم؟ اگه میشه کمی راهنماییم کنید،تا به جرعه برنامه نویسان وارد شم.
roya.rashidi
09-09-2014, 06:10
سلام دوستان.
من ترم قبل دانشگاهم c++ رو خوندم ولی زیاد دقت و توجه نکردم بهش.الان چند روزی میشه که دوباره دارم میخونم و اینکه کمی علاقه مند شدم.و سوالم اینه که نمیدونم از چه نرم افزاری برای برنامه نویسی c++ استفاده کنم؟ اگه میشه کمی راهنماییم کنید،تا به جرعه برنامه نویسان وارد شم.
بهترین برنامه ویژوال استدیوس . البته سنگینه یه خورده . برنامه های سبک دیگه ایی هم هستن ولی این از همشون حرفه ایی تر و کامل تر هست .
roya.rashidi
10-09-2014, 05:17
سلام . من دوتا فرم به برنامه ام اضافه کردم حالا میخام اول فرم دومم لود بشه باید چیکار کنم
خودم از فایل program.cs بصورت دستی بلدماا راش همینه فقط ؟؟
درباره این build Action هم که با پیکان مشخص کردم بیزحمت یه توضیح بدین که چیه اصلا:n13:
مرسی
Iman-Emperatour
05-01-2015, 02:19
سلام
استادمون گفته با Visual Studio 2008 یکی از این دو برنامه رو درست کن واسم بیار که چون من غیبت زیاد داشتم واسه این درس خیلی از درسش چیزی نفهمیدم!
میشه کمک کنید:n16:
1- برنامه ای بنویسید که محتوای یک فایل متنی را از مسیر دلخواه خوانده و در فایل متنی دیگری ذخیره کند و همچنین تعداد خطوط فایل را هم به کاربر پیام دهد.
یا
2-برنامه ای بنویسید که یک فایل عکس از کاربر دریافت و جای مقادیر پیکسل های آبی و قرمز را با یکدیگر جابه جا کند(راهنمایی: می توانید از تابع getPixel و setPixel به ترتیب برای گرفتن مقادیر رنگی یک پیکسل و اختصاص پیکس استفاده نمایید.)
فقط یکیشون کافیه..:n16:
Fiction_7
22-06-2015, 20:44
سلام خسته نباشید..
یه سوال داشتم از اونجایی ک تازه وارد هستم نمیدونم درسته اینجا سوالمو مطرح کردم یا خیر...
من دو تا فیلد دارم ک نوعشون از dte هست تو ویزوال استودیو ک میخوام توی فرم هام داده وارد کنم ودکمه ثبت رو بزنم چون textbox از رشته هست ایراد میگیره و به تاریخ تبدیل نمیشه
میشه محتوای توی textbox رو به نوع date تبدیل کنم...؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون...
سلام دوستان
من توی visual studio 2013 قسمت ++c برنامه می نویسم ولی کتابخانه ی iostream.h رو نداره
از کجا می تونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Sh-Meteor
22-07-2015, 01:18
سلام دوستان
من توی visual studio 2013 قسمت ++c برنامه می نویسم ولی کتابخانه ی iostream.h رو نداره
از کجا می تونم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید اشتباه فراخوانی می کنین.
شما لطف کن یه عکس بگیر، بفرست ببینیم چه اروری میگیره.
شاید اشتباه فراخوانی می کنین.
شما لطف کن یه عکس بگیر، بفرست ببینیم چه اروری میگیره.
saeed_136915
22-07-2015, 06:58
سلام
h. رو از آخر iostream بردارین
سلام
h. رو از آخر iostream بردارین
خب مشکل همین جاست.
می خوام با iostream.h کار کنم،بدون h بهم کار داد.
به نام خداوند خرد و درود بر همه
ویندوز 10 رو تازه نصب کردم و موقعی که خواستم "Visual Studio Ultimate 2013 Update 2" رو نصب کنم موقع کلیک روی گزینه "Setup.exe" اخطار زیر رو میده :
من به هیچ یک از گزینه های تب "Compability" دست نزدم و همشون غیر فعال هستن !
برای آزمایش vs2010 رو نصب کردم راحت نصب شد ! لطفا بگید چه باید کرد ؟؟؟
به نام خداوند خرد و درود بر همه .ویندوز 10 رو تازه نصب کردم و موقعی که خواستم "Visual Studio Ultimate 2013 Update 2" رو نصب کنم موقع کلیک روی گزینه "Setup.exe" اخطار زیر رو میده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من به هیچ یک از گزینه های تب "Compability" دست نزدم و همشون غیر فعال هستن !برای آزمایش vs2010 رو نصب کردم راحت نصب شد ! لطفا بگید چه باید کرد ؟؟؟
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ویژوال استودیو رو از روی DVD یا فایل ISO نصب می کنید محتویاتش رو به طور کامل رو هاردتون کپی کنید و همین طور اسم فایل نصاب رو چک کنید با Original filename موجود در تب Details یکی باشه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ویژوال استودیو رو از روی DVD یا فایل ISO نصب می کنید محتویاتش رو به طور کامل رو هاردتون کپی کنید و همین طور اسم فایل نصاب رو چک کنید با Original filename موجود در تب Details یکی باشه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خنده داره !عجب مشکلی!
درد و بلات بخوره تو سر مایکروسافت و win 10 و بیل گیتس.
سپاس از پاسخ شما , به لطف پاسخ شما مشکل حل شد.
amirjj01
25-11-2015, 07:57
سلام داداش گلم
من یک برنامه میخوام که وقتی بهش اسم یا متن میدی به کد هگزا تبدیل کنه و برعکسش هم بتونه بده
یعنی یک جور مبدل اسم به عدد باشه اخه بای د تحویل استادم بدم وگرنه نمره منفی میخورم
:n13:
supermax15
25-11-2015, 10:35
سلام
من ی الگوریتم برنامه محاسبه بیمه شخص ثالث خودرو رو میخواستم مثلا برنامش ساده هس فقط همین کارو انجام بده چنتا مدل خودرو بدم بعدش با ی گزینه زدن میزان تخفیف و چیزای دیگش رو نشون بده
کسی بلده؟
ry_mohammad
18-12-2015, 11:36
سلام
من یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید :n28:
من تو ویزوال بیسیک 2008 کار می کنم ولی الان من نمی تونم drive sestem file رو پیدا کنم که یه فایلی مانند عکس رو انتخاب کنم
خواهش می کنم دوستان کمک کنید
سلام دوستان،بنده برای پروژه دانشگاه یه برنامه میخوام که کدهاشو تا اینجا که بطور ذیله گیر اوردم ولی ارور داره، زیادم بلد نیسم، کسی میتونه تصحیح شده کاملش رو بگه؟ ممنون.
#include ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) <stdio.h>
#include ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) <conio.h>
void main(){
int fact=1,i;
float sum;
for(i=0;i<20;i++)
fact*=i;
sum=0;
sum+=1/fact;
printf("sum:%d",sum);
getch();}
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
دوستان من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم با ویژوال استودیو .
مشکلی که دارم اینه بعد از اینکه کد رو نوشتم میخوام اون اجرا بشه F5 رو میزنم ولی این ارو رو میده .
لطفن راهنماییم کنین .
محمد7966
15-01-2016, 11:34
دوستان من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم با ویژوال استودیو .
مشکلی که دارم اینه بعد از اینکه کد رو نوشتم میخوام اون اجرا بشه F5 رو میزنم ولی این ارو رو میده .
لطفن راهنماییم کنین .
اگر اشتباه نکنم فایلا رو باید در یه جا ذخیره کنید
این اروری که داده یعنی فایلای برنامه تو اون پوشه ذخیره نشده
اگر اشتباه نکنم فایلا رو باید در یه جا ذخیره کنید
این اروری که داده یعنی فایلای برنامه تو اون پوشه ذخیره نشده
داداش من الان اومدم یه سورس رو از اینترنت گرفتم تو ویژوال استودیو پیست کردم و سیو کردم .
بعد دوباره F5 رو زدم بازم همین ارور اومد :n35:
اساتید راهنمایی کنین .
محمد7966
15-01-2016, 14:02
داداش من الان اومدم یه سورس رو از اینترنت گرفتم تو ویژوال استودیو پیست کردم و سیو کردم .
بعد دوباره F5 رو زدم بازم همین ارور اومد :n35:
اساتید راهنمایی کنین .
متاسفانه من ترم پیش ویژوال استودیو 2010 داشتم ولی الان پاکش کردم
به این مشکل شما هم برنخوردم
فک کنم همون بار اول که میخاین کد نویسی کنید باید یه سری گزینه ها رو انتخاب کنید تا برنامه درست اجرا بشه
به نوشتن کد نیست
کداتون هم صحیح باشه فایل exe اجرا نمیشه
الان ظاهرا فقط فایل exe اجرا نمیشه
متاسفانه من ترم پیش ویژوال استودیو 2010 داشتم ولی الان پاکش کردم
به این مشکل شما هم برنخوردم
فک کنم همون بار اول که میخاین کد نویسی کنید باید یه سری گزینه ها رو انتخاب کنید تا برنامه درست اجرا بشه
به نوشتن کد نیست
کداتون هم صحیح باشه فایل exe اجرا نمیشه
الان ظاهرا فقط فایل exe اجرا نمیشه
ممکنه ویژوال استودیو بطور کامل نصب نشده باشه ؟
محمد7966
15-01-2016, 14:18
ممکنه ویژوال استودیو بطور کامل نصب نشده باشه ؟
فکر کنم برای اجرای بهتر باید برنامه NET framwork رو هم نصب کرده باشید
فکر کنم برای اجرای بهتر باید برنامه NET framwork رو هم نصب کرده باشید
قبلا نصب کردم .
زمانیکه ویژوال استودیو رو نصب کرم و تموم شد این ارور رو داد
محمد7966
15-01-2016, 19:08
زمانیکه ویژوال استودیو رو نصب کرم و تموم شد این ارور رو داد
برنامه سالمه؟جای دیگه ای نصب شده که ببینید درست کار میکنه یا نه؟
در ضمن آخرین نسخه نت فرمورک رو دانلود کنید و نصب کنید
من فکر کردم شما کد نوشتید بعد که اجرا کردید این ارورو داده
الان که می گید بعد از نصب این ارورو داده
برنامه سالمه؟جای دیگه ای نصب شده که ببینید درست کار میکنه یا نه؟
در ضمن آخرین نسخه نت فرمورک رو دانلود کنید و نصب کنید
من فکر کردم شما کد نوشتید بعد که اجرا کردید این ارورو داده
الان که می گید بعد از نصب این ارورو داده
زمان نصب ویژوال استودیو این ارور رو داد .
زمان اجرا کد اون ارور بالا رو .
محمد7966
15-01-2016, 23:54
زمان نصب ویژوال استودیو این ارور رو داد .
زمان اجرا کد اون ارور بالا رو .
شما به هر دو عکس نگاه کنید
هر دو ارور یکین
فقط یکی نوشته پروژه2 یکی دیگه نوشته پروژه 3
ظاهرا فایل exe اجرا نمیشه
همون فایل داس مانندی که نتیجه کدها رو نشون میده
آخرین نسخه نت فریمورک رو نصب کردید؟آخرین نسخه رو میگم ها
alirezarz
09-02-2016, 14:06
سلام به همه. ممنون میشم یکی جواب بده.
من یه برنامه میخوام تو سی شارپ که یه عکس داخل فرم به صورت رندوم حرکت کنه! البته با کمک تایمر
دقیقا مثل یه ماهی که توی یک اکواریوم حرکت میکنه. جوری که وقتی سایز فرم رو زمان اجرا تغییر بدیم به مشکل نخوره.
ب طور خلاصه این عکس تو همه جای فرم ازاد حرکت کنه و وقتی به انتهای هر قسمت از فرم رسید برگرده و از فرم خارج نشه.
کسی میتونه سورسش رو تو سی شارپ بهم بده؟؟ ممنون از شما :n12::n16:
hanis29268
21-02-2016, 00:34
عرض ادب و احترام،
بنده میخوام قالب این سایت رو دریافت کنم، ولی نمیتونم، خیلی قشنگ برنامه نویسی شده:
نرم افزار یا راهکاری خاصی دارید که بهم معرفی کنید.
سپاس فراوان
سلام به همه ی دوستان برنامه نویس:n18:
یه سوال در زمینه ی برنامه نویسی شی گرا در c++ دارم.
من مشغول برنامه ای هستم که به دلیل حجم زیادی که داره مجبور به ایجاد کلاس شدم. الان می خوام یک سری متغیر هایی که توی کلاس تعریف شدن رو با یک سری متد به برنامه اصلی return کنم.
برای برگرداندن آرایه ها میخوام آدرس خانه ی اول آرایه را return کنم ولی با error مواجه میشم. لطفا به عکس زیر توجه کنید
لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه
donkeyoxte
09-04-2016, 19:35
سلام دوستان
کسی میتونه این مسله رو حل کنه
ممنون میشم فوریه
برنامه ای که 100 جمله ... - 4/9 + 4/7 - 4/5 +4/3 - 4 را حساب کنید(با استفاده از for یا while )
(این تیکه عددها توی تابع باشه)
(اسلش ها هم به معنای کسر )
دوستان متوجه اشتباه یا بهتر بگم سهل انگاریم شدم!
باید نوع اشاره گر رو GLfloat تعریف می کردم.
الان یه سوال دیگه دارم.
نحوه اشاره به آرایه دو بعدی به چه صورته؟ کسی هست بتونه یه توضیح کامل بده؟
دوستان متوجه اشتباه یا بهتر بگم سهل انگاریم شدم!
باید نوع اشاره گر رو GLfloat تعریف می کردم.
الان یه سوال دیگه دارم.
نحوه اشاره به آرایه دو بعدی به چه صورته؟ کسی هست بتونه یه توضیح کامل بده؟
آرایه دو بعدی پویا در اصل 1 آرایه تک بعدی هست که محتوای هر سلول آدرس شروع یک آرایه تک بعدی دیگه هست که آرایه اول تعداد سطرها رو مشخص کنه
این کد رو براتون نوشتم تا کاملا متوجه بشید :
موفق باشید.
roya.rashidi
23-04-2016, 09:35
آرایه دو بعدی پویا در اصل 1 آرایه تک بعدی هست که محتوای هر سلول آدرس شروع یک آرایه تک بعدی دیگه هست که آرایه اول تعداد سطرها رو مشخص کنه
این کد رو براتون نوشتم تا کاملا متوجه بشید :
موفق باشید.
اینم فک کن جوابشو در میاری
:n02:
خوش بحالت من ارایه اصن نمیفهمم:n41::n41:
atiishpare
29-04-2016, 15:35
سلام به برنامه نویسان عزیز.
من تازه کار با سی شارپ رو شروع کردم و ممنون میشم دوستان با راهنمایی هاتون توی این راه بهم کمک کنین.
یک فرم ساختم و میخوام برای ریسایز کردن اون کد بنویسم. لطف می کنید اگه راهنمایی کنین.:n16:
سلام دوستان
کسی میتونه این مسله رو حل کنه
ممنون میشم فوریه
برنامه ای که 100 جمله ... - 4/9 + 4/7 - 4/5 +4/3 - 4 را حساب کنید(با استفاده از for یا while )
(این تیکه عددها توی تابع باشه)
(اسلش ها هم به معنای کسر )
سلام
ویژوال استودیو رو از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون
سلام
ویژوال استودیو رو از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون
از تمام سی دی فروش های سطح شهر+ مجموعه های نرم افزاری + دانلود از سایت های ایرانی و خود همین p30world.com
mehrab800
24-06-2016, 17:32
سلام.
من در زمینه برنامه نویسی دانش کمی دارم یعنی کمی سی پلاس پلاس بلدم و میتونم تا حدودی توی ویژوال استدیو کار کنم .
میخوام بدونم از زبانی شروع کنم که بتونم سریع تر برای اندروید بازی یا برنامه بسازم همچنین شما چه کامپایلر و چه انجینی رو پیشنهاد میکنید؟:n34::n34::n34::n34:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.