مشاهده نسخه کامل
: انتقادات و پیشنهادات سازنده برای انجمن موبایل و پاکت پی سی
H M R 0 0 7
30-03-2008, 22:43
دوستان از این به بعد می تونید پیشنهادات و انتقادات خودتون در رابطه با انجمن موبایل رو اینجا بیان کنید.
منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما دوستان هستیم.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موبایل
B L A S T E R
30-03-2008, 22:55
همکارهارو عوض کنید..ازشون خوشم نمیاد...
خوبه فقط کمتر سختگیری کنید.
اون بالا هم شوخی کردم
Hidden-H
30-03-2008, 23:25
سلام
یه مشکل هست اونم صفحات زیاد تاپیکهای مثل کلوپ گوشیهای مختلفه که سردر گمی خاصی ایجاد می کنه. مخصوصا برای ما دایال آپی ها
H M R 0 0 7
30-03-2008, 23:31
خوب میخواین همین الان استعفا بدم؟؟؟:46:
خوبه فقط کمتر سختگیری کنید.
خوب تمام سعیمون اینه که سخت گیری نکنیم.
اگه هم بعضی مواقع سخت گیری هست فقط به خاطر نظم انجمنه.همونطور که میدونید انجمن موبایل جزو فعالترین و پربازدید کننده ترین انجمن P30world محسوب میشه.
ممنون از اینکه اولین انتقاد رو از این انجمن کردین.
H M R 0 0 7
30-03-2008, 23:35
سلام
یه مشکل هست اونم صفحات زیاد تاپیکهای مثل کلوپ گوشیهای مختلفه که سردر گمی خاصی ایجاد می کنه. مخصوصا برای ما دایال آپی ها
خوب جوابتون رو میزارم به عهده مدیران انجمن.:46:
البته یه تاپیک عین همین تاپیک در کلوپ گوشی ها هم هست: انتقادات و پیشنهادات سازنده برای کلوپ گوشی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hidden-H
30-03-2008, 23:48
آها
مثلا این تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونی که تو امضاتونه
واقعا استفاده ازش غیر ممکنه
آها
مثلا این تاپیک
همونی که تو امضاتونه
واقعا استفاده ازش غیر ممکنه
سلام
متاسفانه همونطور که شما فرمودید این مشکل وجود داره.
ولی واقعا نمیشه کاریش کرد.بدلیل اینکه گشتره ی کاری
انجمن موبایل بسیار گستردس خیلی از تاپیکها به این صورت
در اومدن.تنها راه حل برای جواب گرفتن جستجوی کلمات
کلیدی مورد نظر هست.وگرنه صفحه به صفحه گشتن تاپیکها
خیلی زمان بر هستش
مخلصیم
B L A S T E R
31-03-2008, 00:13
متاسفانه این انجمن موبایل از پایه خرابه...
یکی از مقصراش هم کاربرای جدید هستن که واسه هر سوال کوچیکی یه تاپیک میزنن.
الان که خوب شده ولی قدیما اصلا مدیر نداشتیم چه وضعی بود
Sasan Info
31-03-2008, 00:22
متاسفانه این انجمن موبایل از پایه خرابه...
یکی از مقصراش هم کاربرای جدید هستن که واسه هر سوال کوچیکی یه تاپیک میزنن.
الان که خوب شده ولی قدیما اصلا مدیر نداشتیم چه وضعی بود
B L A S T E R جان
ما تمام سعی مون رو در مورد تاپیک های بیهوده میکنیم
تا حالا خیلی از تاپیک های بیهوده فقل و ترش شدن ولی به قول تو مشکل از پایست
دلیل اصلیش هم مطلع نبودن از قوانین انجمن هستش
B L A S T E R
31-03-2008, 00:30
ساسان جون همکار شدی مارو تحویل نمیگیری؟؟!!قدیما به اسم صدا میکردی...(شوخی)
به نظر من همه کلوپ ها باید همکار یا مدیر داشته باشن.مثلا بخش سونی یه همکار و بخش نوکیا یه همکار.البته این نظر منه...
Sasan Info
31-03-2008, 00:37
ساسان جون همکار شدی مارو تحویل نمیگیری؟؟!!قدیما به اسم صدا میکردی...(شوخی)
به نظر من همه کلوپ ها باید همکار یا مدیر داشته باشن.مثلا بخش سونی یه همکار و بخش نوکیا یه همکار.البته این نظر منه...
ما کوچیک شماییم شرمنده من اسم شما رو یادم رفته بود ببخشید رضا جان
راستش همچین چیزی امکان پذیر نیست که البته فکر کنم خودت بدونی
هم این که نیازی نداره و با همین مقدار مدیر و همکار میشه کنترل کرد
و هم این که مدیریت در بخش موبایل که برای تعداد زیاد مدیر خیلی کوچیکه شلوغ میشه و دچار مشکل میشه
متاسفم
Hidden-H
31-03-2008, 01:13
سلام
متاسفانه همونطور که شما فرمودید این مشکل وجود داره.
ولی واقعا نمیشه کاریش کرد.بدلیل اینکه گشتره ی کاری
انجمن موبایل بسیار گستردس خیلی از تاپیکها به این صورت
در اومدن.تنها راه حل برای جواب گرفتن جستجوی کلمات
کلیدی مورد نظر هست.وگرنه صفحه به صفحه گشتن تاپیکها
خیلی زمان بر هستش
مخلصیم
متاسفانه این هم فاده نداره
متاسفانه 90% فایلها خراب هستن و اصلا کار نمی کنن. بهتره این پستها کلا ورداشته بشن. البته برن یه جا که زننده ی این پستها که در زمان خودش زحمت زیادی کشیده ضرر نکنه
مرسی
boy iran
31-03-2008, 09:59
با سلام
تنها پیشنهاد من و دوستان قدیمی یک چیز هست
بالای انجمن نوشته شده پاکت پی سی ولی.............
ولی ما زیر شاخه ای برای پاکت پی سی نداریم
صد البته با اومدن آقا رضا و برگشتن آقا میثم امید داریم این زیر شاخه هم اضافه بشه
امیدوارم این همکارهای جدید تو کارشون موفق باشند چون زحمات خوبی دارن برای انجمن موبایل می کشند
آرزوی روزهای خوب برای بخش موبایل p30world دارم
:40::40::40::40:
hamid00009
31-03-2008, 10:48
منم نظرم اینکه بخش پاکت پیسی تقویت بشه و شرکتها را از هم جدا کنید مثل htc و imate تا کسی اگه سوالی داره یا بررسی تخصصی کرد اونجا بذاره مثلا یکی از کاربرها یه سوال در مورد htc داشت من این رویو را براش گذاشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چون تعداد صفحات زیاد میشه بین صفحات گم میشه . حالا باز خودتون میدونید.
Sasan Info
31-03-2008, 11:36
با سلام
تنها پیشنهاد من و دوستان قدیمی یک چیز هست
بالای انجمن نوشته شده پاکت پی سی ولی.............
ولی ما زیر شاخه ای برای پاکت پی سی نداریم
صد البته با اومدن آقا رضا و برگشتن آقا میثم امید داریم این زیر شاخه هم اضافه بشه
امیدوارم این همکارهای جدید تو کارشون موفق باشند چون زحمات خوبی دارن برای انجمن موبایل می کشند
آرزوی روزهای خوب برای بخش موبایل p30world دارم
:40::40::40::40:
منم نظرم اینکه بخش پاکت پیسی تقویت بشه و شرکتها را از هم جدا کنید مثل htc و imate تا کسی اگه سوالی داره یا بررسی تخصصی کرد اونجا بذاره مثلا یکی از کاربرها یه سوال در مورد htc داشت من این رویو را براش گذاشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چون تعداد صفحات زیاد میشه بین صفحات گم میشه . حالا باز خودتون میدونید.
پیشنهاد خوبی دادین
البته قانونا باید زیر مجموعه ای جدا داشته باشه
خودم به این فکر بودم که تو کلوپ گوشی ها یه زیر مجموعه به نام پاکت پیسی بزنیم و برند ها رو زیر مجموعه پاکت پیسی کنیم
البته این بر میگرده به شرایط فروم
شرایط اش هم اینه که چقدر بازدید داره و چقدر مورد استفاده قرار میگیره
باید ببینیم ارزش این کار رو داره یا نه
اینجور که معلومه پاکت پیسی زیاد طرفدار نداره و کارشون با همین چند تاپیک حل میشه
ببینم تیم مدیریت چه پیشنهادی داره
hamid00009
31-03-2008, 11:57
پیشنهاد خوبی دادین
خودم به این فکر بودم که تو کلوپ گوشی ها یه زیر مجموعه به نام پاکت پیسی بزنیم و برند ها رو زیر مجموعه پاکت پیسی کنیم
به نظر من مهم این نیست که چقدر بازدید کننده داره مهم اینه که کسایی که این گوشی ها را دارن می یان وبا هم بحث میکنن و اطلاعاتشون را در اختیار هم میذارن.
H M R 0 0 7
31-03-2008, 12:14
ممنون از دوستانی که پیشنهادات و انتقاداتشون رو بیان کردن.
برای پاکت پی سی دز نظر داریم که یک کلوپ جدا براش ایجاد کنیم مثل سونی اریکسون ، نوکیا و...
فکر کنم اینجوری خیلی بهتره.
البته در نظر داریم که یک بخش هم به اپراتور ها اختصاص بدیم که دیر یا زود این کار انجام میشه.
باز هم منتظر پیشنهادات و نظرات سازنده شما دوستان هستیم.
دوستان سلام
من چند تا پیشنهاد دارم
1- این بخش دو قسمت داره یکی کلوپ گوشی و یکی دیگه موبایل که این دو هر دو یک معنی می دهند
درسته زیرش توضیح مختصر و زیر مجموعه هاش درج شده ولی بیشتر اوقات به اونها توجه نمیشه و فکر می کنن یکی هستن علی الخصوص تازه واردها
بهتره اسم انجم مویایل تغییراتی توش داده بشه
2-خیلی اوقات شده که در مورد هندزفری / شارژر / کابل و بلوتوث و انواع تجهیزات جانبی گوشیها تاپیک هایی زده میشه و با چند تا پست کارش تموم میشه
اگر یک انجمن تجیزات جانبی هم داشته باشیم بد نیست البته این چون زیاد مهم نیست با یک تاپیک هم کارش راه میافته ولی باید مهم باشه تا همیشه در دسترس باشه
میدونم اینطوری تعداد انجمن ها زیاد میشه ولی خوب اینم پیشنهاد من بود
3- توی بخش برنامه و بازیها برای تعدای از سیستم عامل ها تاپیک وجود داره ولی برای بقیه نه که اگه باشه هم مهم نیستن
D E V I L
02-04-2008, 11:26
سلام...
بخش نوکیا و سامسونگ و موتورولا زیاد شلوغ نیستن ولی بخش سونی اریکسون خیلی شلوغ هست.دلیلشم
تاپیکهایی هست که در مورد هک کردن این گوشیها وجود داره و بیشتر تاپیکهای مهم و پربیننده هم در رابطه با هک
هستند.تو بیشتر انجمن های دیگه بخش هک جدا از سایر بخش ها هست.
کاربران جدید که زیاد تجربه ای در این مورد ندارن با دیدن تاپیکهایی که چندین هزار پست دارن سردر گم میشن و تاپیک
جدا میزنن.اگه بخش هک اضافه بشه بخش سونی اریکسون خیلی مرتبتر خواهد شد.البته این یه نظر شخصی بود.
موفق باشید...
H M R 0 0 7
02-04-2008, 11:50
1- این بخش دو قسمت داره یکی کلوپ گوشی و یکی دیگه موبایل که این دو هر دو یک معنی می دهند
درسته زیرش توضیح مختصر و زیر مجموعه هاش درج شده ولی بیشتر اوقات به اونها توجه نمیشه و فکر می کنن یکی هستن علی الخصوص تازه واردها
اسم خاصي رو در نظر دارين؟اگه آره اينجا بيان كنيد تا نظر سنجي بشه
2-خیلی اوقات شده که در مورد هندزفری / شارژر / کابل و بلوتوث و انواع تجهیزات جانبی گوشیها تاپیک هایی زده میشه و با چند تا پست کارش تموم میشه
اگر یک انجمن تجیزات جانبی هم داشته باشیم بد نیست البته این چون زیاد مهم نیست با یک تاپیک هم کارش راه میافته ولی باید مهم باشه تا همیشه در دسترس باشه
فكر خوبيه ،بررسي ميشه....
3- توی بخش برنامه و بازیها برای تعدای از سیستم عامل ها تاپیک وجود داره ولی برای بقیه نه که اگه باشه هم مهم نیستن
خوب مثلا چه سيستم عاملي غيز از اونهايي كه تاپيك دارن؟
فكر نكنم نيازي باشه.چون حتي يك تاپيك هم در مورد سيستم عاملهاي ديگه نديدم.
B L A S T E R
02-04-2008, 12:40
سلام...
بخش نوکیا و سامسونگ و موتورولا زیاد شلوغ نیستن ولی بخش سونی اریکسون خیلی شلوغ هست.دلیلشم
تاپیکهایی هست که در مورد هک کردن این گوشیها وجود داره و بیشتر تاپیکهای مهم و پربیننده هم در رابطه با هک
کاربران جدید که زیاد تجربه ای در این مورد ندارن با دیدن تاپیکهایی که چندین هزار پست دارن سردر گم میشن و تاپیک
جدا میزنن.اگه بخش هک اضافه بشه بخش سونی اریکسون خیلی مرتبتر خواهد شد.البته این یه نظر شخصی بود.
موفق باشید...
تایید میشه شــــــدیـــــــــدا...
SAEED_BARCELONA
02-04-2008, 22:12
تائید میشو به طور وحشتناک!
منم میخواستم تایید کنم که 2 تا تایید شدید و وحشتناک دیدم
حرف دویل و همچنین سید خیلی عالی بود !!!
به نظر من این دوتا باید عملی بشن
البته اگه هک توی کلوپ گوشی ها باشه هم بدک نیست
بعد داخلش باز سونی و سامسونگ و موتو و Uiq (که به تازگی هک شده) و البته نوکیا (اگه هک شده) داخلش ایجاد بشه !!!
اگثرآ اینجوری کردن
Sasan Info
02-04-2008, 23:25
سلام...
موفق باشید...
تایید میشه شــــــدیـــــــــدا...
تائید میشو به طور وحشتناک!
بررسی میکنیم و نتیجشو بهتون میگیم !
ممنون
Tarahan-Web
02-04-2008, 23:43
سلام
من هم می خواستم به مدیران سایت بگم که کمی هم به IPHONE داران فکر کنین و یک بخش بنام IPhone رو باز کنین
امروزه تو ایران این گوشی طرفداران زیادی پیدا کرده و شما مدیران سایت کمی هم به آیفون روی خوش نشون بدین :10: :11:
با تشکر :40:
.
Sasan Info
03-04-2008, 00:02
سلام
من هم می خواستم به مدیران سایت بگم که کمی هم به IPHONE داران فکر کنین و یک بخش بنام IPhone رو باز کنین
امروزه تو ایران این گوشی طرفداران زیادی پیدا کرده و شما مدیران سایت کمی هم به آیفون روی خوش نشون بدین :10: :11:
.
دوست عزیز همونطوری که میبینی iphone زیاد توی این فروم کابر نداره
البته داره ولی اونا مشکلشون با همون تاپیک ها حل میشه
مشکل شما با این حل میشه؟؟؟
همه موارد iphone جز نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
H M R 0 0 7
03-04-2008, 09:42
سلام
.
همونطور كه ساسان جان گفت زياد كاربر نداره.
در ضمن IPHONE هم فقط يك گوشيه و نه يك برند مثل سوني اريكسون كه زير مجموعه خاصي داشته باشه و مثل همه گوشي هاي ديگه يك تاپيك براش كفايت ميكنه. كه اون هم قبلا ايجاد شده.
اسم خاصي رو در نظر دارين؟اگه آره اينجا بيان كنيد تا نظر سنجي بشه
دوستان سلام
والله آره یه اسمایی تو ذهنم هست ولی فکر نمیکنم اینها هم خوب باشه
مثلا برای موبایل میشه گذاشت نرم افزاری موبایل یا نرم افزار و اپراتور موبایل
برای کلوپ گوشی ها هم میشه گذاشت گوشی و تجهیزات جانبی یا دستگاههای موبایل
بازم میگم به نظر خود من هم اینا همچین بهتر از قبل نیست
ولی من منظورم این بود که اگه اسم بهتری هم به نظر مبارک شما نمیرسه
یک نظر سنجی گذاشته بشه به این صورت که دوستان اسمی که به نظرشون میرسه رو بگن تا یه اسم خوب پیدا بشه
سلام
برخی از پیشنهادات رو حسین و ساسان عزیز رسیدگی کردن.
بعضی از پیشنهادات که نیاز به توضیح بیشتر داشت رو تقدیم میکنم:
seyyedi عزیز
- این بخش دو قسمت داره یکی کلوپ گوشی و یکی دیگه موبایل که این دو هر دو یک معنی می دهند
در مورد نا خوانا بودن اسامی این دو انجمن کاملا با شما موافقم.
من بیشتر با نام انجمن موبایل مشکل دارم که در حال حاظر در
پی یک نام جدید هستیم که کاملا موضوعات و مسائل این انجمن
رو شامل بشه.مطمئنا درصورتی که این نام پیدا بشه به سرعت تغییر
خواهد کرد.شما یا هر کدوم از اعضا اگر نام پیشنهادی ای دارن برای
من پی ام بفرستن.
-خیلی اوقات شده که در مورد هندزفری / شارژر / کابل و بلوتوث و انواع تجهیزات جانبی گوشیها تاپیک هایی زده میشه و با چند تا پست کارش تموم میشه
میدونم اینطوری تعداد انجمن ها زیاد میشه ولی خوب اینم پیشنهاد من بود
تا وقتی بحثهای حول یک موضوع به یک مقدار خاص نرسه
نمیشه براش انجمن جدید ایجاد کرد.این موضوع هم مشمول
این مسئله است.پس فعلا برنامه ای برای ایجاد اینگونه انجمنها
نداریم.
- توی بخش برنامه و بازیها برای تعدای از سیستم عامل ها تاپیک وجود داره ولی برای بقیه نه که اگه باشه هم مهم نیستن
به شخصه با تاپیکهای کلی که تعداد پست بالا دارند و سودی جز
سردرگمی برای کاربر ندارن مخالفم.ذکر نام سیستم عامل در
عنوان و پست تاپیک ضروری هست.با این حساب دیگه وجود تاپیکهای
کلی برای هر سیستم عامل غیر ضروری محسوب میشه.
ممنو از پیشنهادات شما.
D E V I L عزیز
موافقم.در حال بررسی هستیم.
مخلصیم
Saman-tci
04-04-2008, 23:45
راستی در مورد گوشیهای نوکیا سری 80 فکری کردید ...؟
شاید بعضی از دوستان گوشیهایی مثل 9300 و 9500 داشته باشن ....
برای این دسته از دوستان چی فکر کردید ..؟
amir2011
05-04-2008, 02:03
مردم از شما تقاضای انتقاد و خرده گیری می کنند ولی در انتظار تحسین هستند.
(سامرست موام)
راستش همچین چیزی امکان پذیر نیست که البته فکر کنم خودت بدونی
هم این که نیازی نداره و با همین مقدار مدیر و همکار میشه کنترل کرد
و هم این که مدیریت در بخش موبایل که برای تعداد زیاد مدیر خیلی کوچیکه شلوغ میشه و دچار مشکل میشه
متاسفم
همین الانشم تعداد مدیرها و همکار ها همچین کم نیست...!
پیشنهاد خوبی دادین
Ppc ها اتفاقا طرفدار داره و اگه Iphone رو هم به اونها اضافه کنیم مسلما تعداد کاربراش حداقل از کلوپ موتو بیشتر میشه...(ولی این بخش در صورت ایجاد زیر مجموعه به یک همکار آشنا به امور PPc نیاز داره...
سلام...
موفق باشید...
البته یکم هم دوستان این کلوپ مقصرند چون چند تایپیک با فعالیت موازی اونجا ایجاد شده...!(به نظر من تنها راه حلش اینه که یک همکار یا مدیر که با این مقوله آشنایی داره آموزشهای مفیدش رو در بیاره و در قالب چند تایپیک مفید و مرتب به این مسئله پرداخته بشه...
خوب مثلا چه سيستم عاملي غيز از اونهايي كه تاپيك دارن؟
فكر نكنم نيازي باشه.چون حتي يك تاپيك هم در مورد سيستم عاملهاي ديگه نديدم.
البته نمیدوم چرا تایپیک سیمبین 9.1 یا برنامه های جاوا بسته شده..!
سلام
برخی از پیشنهادات رو حسین و ساسان عزیز رسیدگی کردن.
بعضی از پیشنهادات که نیاز به توضیح بیشتر داشت رو تقدیم میکنم:
تا وقتی بحثهای حول یک موضوع به یک مقدار خاص نرسه
نمیشه براش انجمن جدید ایجاد کرد.این موضوع هم مشمول
این مسئله است.پس فعلا برنامه ای برای ایجاد اینگونه انجمنها
نداریم.
به شخصه با تاپیکهای کلی که تعداد پست بالا دارند و سودی جز
سردرگمی برای کاربر ندارن مخالفم.ذکر نام سیستم عامل در
عنوان و پست تاپیک ضروری هست.با این حساب دیگه وجود تاپیکهای
کلی برای هر سیستم عامل غیر ضروری محسوب میشه.
ممنو از پیشنهادات شما.
مخلصیم
در مورد پاراگراف اول باید بگم که فکر کنم سوالات و مشکلات و محصولات جانبی خیلی بیشتر نیاز به بحث داره تا بخش جدیدی که قراره تحت عنوان اپراتور افتتاح بشه و تایپیکهایی که در مورد لوازم جانبی زده میشه زیاده (البته شما چون قبلا این انجمن نیومده بودید ممکنه ندیدیه باشید و الانم بیشتر بحثهای اینچنینی داره در کلوپهای مختلف انجام میشه که یکم اون جا رو شلوغ کرده...
و اما در مورد پاراگراف دوم هم باید بگم یک مزیت تایپیکهای کلی با پستهای زیاد اینه که تایپیک به صفحات بعد نمیرهو همیشه در دسترسه...
شما اگه یکسری به بخش برنامه های کاربردی بزنی میبینی که از وقتی تایپیکهای کلی بسته شده به چه وضعی افتاده...
میشه اینکار رو یک مدیر یا همکار (مثل قبل) با قرار دادن لینکهای مفید در پست اول سر و سامون بده...
راستی در مورد گوشیهای نوکیا سری 80 فکری کردید ...؟
شاید بعضی از دوستان گوشیهایی مثل 9300 و 9500 داشته باشن ....
برای این دسته از دوستان چی فکر کردید ..؟
فکر نکنم تعداد این گوشیها به حدی باشه که نیاز به فکر کردن داشته باشند...!
Saman-tci
05-04-2008, 12:15
فکر نکنم تعداد این گوشیها به حدی باشه که نیاز به فکر کردن داشته باشند...!
اگه یه سری به کلوپ نوکیا بزنید یکی از دوستان رو میبینید که برای خودش رفته و یه تاپیک درباره این گوشیها زده ...
در ضمن فکر نکنم تعدادشون کم باشه .... برای همچین فرومی که بیشترین بازدید کنندش در انجمن موبایل هست بهتره یه فکری هم برای این دسته از دوستان بکنند ...
amir2011
06-04-2008, 17:34
اگه یه سری به کلوپ نوکیا بزنید یکی از دوستان رو میبینید که برای خودش رفته و یه تاپیک درباره این گوشیها زده ...
در ضمن فکر نکنم تعدادشون کم باشه .... برای همچین فرومی که بیشترین بازدید کنندش در انجمن موبایل هست بهتره یه فکری هم برای این دسته از دوستان بکنند ...
آره میدونم ولی فکر کنم تعداد این گوشیها خیلی کم باشه (البته من خودم یک مدت 7710 داشتم اینجا هیچ چیز بدرد بخوری براش پیدا نکردم) و کلا برنامه هاشم در حد گوشیهای پر شمار دیگه نیست...
اینجا برای خیلیها هنوز جا برای فکر کردن هست (مثل همه کسانی که ال جی دارند که فکر کنم مقدم تر باشن...)
hamkar1981
07-04-2008, 10:35
اول از هر چيز سلام خدمت تمامي دوستان
يه مدت بود كه نبودم يا خيلي خيلي كم سر مي زدم
يه تبريك به تمامي دوستان بابت سال نو و يه تبريك به برخي از دوستان بابت همكار يا كاربر شدنشون تو p30
من يه نگاه كوچيك به انجمن موبايل انداختم.خيلي خوبه :مرتب تر شده ولي چند تا نكته كوچيك كه ميشه يه تامل كوچيك بهش كرد:
حذف يك سري تاپيك مفيد .منظورم از مفيد مطرح كردن سوالات در اون تاپيك ها با زدن پست بود ولي الان همه دارن تاپيك مي زنند.مثلاً تاپيك ايرانسل يا تاپيك قيمت روز گوشي و....
دوم مي خوام راجب به برنامه هاي كاربردي موبايل يه نظر بدم.اكثر دوستان كه به تازگي وارد سايت ميشن دنبال برنامه هاي مثل ديكشنري ؛هك؛نرم افزارهاي اينترنتي و .... مي گردن كه قبلاً يادم مياد اكثرشون تو يه تاپيكي بود كه يه زمان آقا كمال(كلنگ) مي گردوندشو بعدش به كل رها شد و اصلاً ميشه گفت فراموش شد.
چرا يه تاپيكي وجود نداشته باشه كه اين نرم افزارها رو اونجا قرار بديم و آپديت هم بشه
البته اين نرم افزارها مي بايست بر روي سرور سايت باشه(فكر هم نمي كنم بيشتر از 100 مگ بشه)
مثلاً الان اگه شما بخواهيد يه ماشين حساب پيدا كنيد بايد سرچ كنيد بعد از پيدا كردن تازه بايد ببيني لينك سالمه يا نه بعدش ببيني اصلاً كار ميكنه يا نه
ولي با زدن چنين تاپيكي اين مشكل حل ميشه
من فكر مي كنم نهيتاً يه 40-50 تا برنامه از اين قبيل بيشتر نداشته باشيم.
shahshahani
08-04-2008, 13:42
سلام حسین خان.
قسمت برنامه و بازی خیلی نا مرتبه.(مخصوصا بازی)
هر کی از راه میرسه یه تاپیک میزنه توش یه برنامه یا بازی معرفی میکنه که اولا به احتمال زیاد تکراریه و ثانیا اصلا ذکر نمیکنه که این برنامه یا بازی برای چه سیستم عاملی هست. قسمت درخواست هم همینطور.
اگه میشه زیر مجموعه هایی برای بازی ها و برنامه ها بر اساس نوع سیستم عامل گوشی ها تعبیه بشه که این همه در هم و بر هم نباشه. مثل کاری که در Gt کردین.
ممنون.
amir2011
12-04-2008, 02:08
انجمن موبایل خیلی جالب شده..!
در قسمت برنامه های کاربردی فقط تایپیک معرفی برنامه های Uiq باز مونده..! (مشخصه اگه آقای همکار گوشیشون سیمبین 9.1 بود تایپیک مربوط به اون باز میموند..!)
H M R 0 0 7
12-04-2008, 11:00
در قسمت برنامه های کاربردی فقط تایپیک معرفی برنامه های Uiq باز مونده..! (مشخصه اگه آقای همکار گوشیشون سیمبین 9.1 بود تایپیک مربوط به اون باز میموند..!)
اول از هر چيز سلام خدمت تمامي دوستان
يه مدت بود كه نبودم يا خيلي خيلي كم سر مي زدم
يه تبريك به تمامي دوستان بابت سال نو و يه تبريك به برخي از دوستان بابت همكار يا كاربر شدنشون تو p30
من يه نگاه كوچيك به انجمن موبايل انداختم.خيلي خوبه :مرتب تر شده ولي چند تا نكته كوچيك كه ميشه يه تامل كوچيك بهش كرد:
حذف يك سري تاپيك مفيد .منظورم از مفيد مطرح كردن سوالات در اون تاپيك ها با زدن پست بود ولي الان همه دارن تاپيك مي زنند.مثلاً تاپيك ايرانسل يا تاپيك قيمت روز گوشي و....
دوم مي خوام راجب به برنامه هاي كاربردي موبايل يه نظر بدم.اكثر دوستان كه به تازگي وارد سايت ميشن دنبال برنامه هاي مثل ديكشنري ؛هك؛نرم افزارهاي اينترنتي و .... مي گردن كه قبلاً يادم مياد اكثرشون تو يه تاپيكي بود كه يه زمان آقا كمال(كلنگ) مي گردوندشو بعدش به كل رها شد و اصلاً ميشه گفت فراموش شد.
چرا يه تاپيكي وجود نداشته باشه كه اين نرم افزارها رو اونجا قرار بديم و آپديت هم بشه
البته اين نرم افزارها مي بايست بر روي سرور سايت باشه(فكر هم نمي كنم بيشتر از 100 مگ بشه)
مثلاً الان اگه شما بخواهيد يه ماشين حساب پيدا كنيد بايد سرچ كنيد بعد از پيدا كردن تازه بايد ببيني لينك سالمه يا نه بعدش ببيني اصلاً كار ميكنه يا نه
ولي با زدن چنين تاپيكي اين مشكل حل ميشه
من فكر مي كنم نهيتاً يه 40-50 تا برنامه از اين قبيل بيشتر نداشته باشيم.
سلام .
قسمت برنامه و بازی خیلی نا مرتبه.(مخصوصا بازی)
هر کی از راه میرسه یه تاپیک میزنه توش یه برنامه یا بازی معرفی میکنه که اولا به احتمال زیاد تکراریه و ثانیا اصلا ذکر نمیکنه که این برنامه یا بازی برای چه سیستم عاملی هست. قسمت درخواست هم همینطور.
اگه میشه زیر مجموعه هایی برای بازی ها و برنامه ها بر اساس نوع سیستم عامل گوشی ها تعبیه بشه که این همه در هم و بر هم نباشه.
ممنون.
در حال بررسي هستيم.
H M R 0 0 7
13-04-2008, 07:27
قفل شد دوست عزيز
shahshahani
13-04-2008, 13:23
قفل شد دوست عزيز
چرا حسین خان؟؟؟؟؟
Saman-tci
13-04-2008, 17:49
ایشون نگفتن که قفل کنید ...........!!!!!!!!!!!
Sasan Info
13-04-2008, 22:40
ایشون نگفتن که قفل کنید ...........!!!!!!!!!!!
شما درست میگی
ولی به هر حال بخاطر یکسری دلایل موقتا قفل و مورد بررسی قرار میگیره
ممنون
amir2011
14-04-2008, 01:37
قفل شد دوست عزيز
متاسفم...
شما به جای اینکه مسئله رو حل کنی صورت مسئله رو پاک کردی...
H M R 0 0 7
14-04-2008, 08:06
متاسفم...
شما به جای اینکه مسئله رو حل کنی صورت مسئله رو پاک کردی...
دوست عزيز همونطور كه ساسان جان گفت دليل قفل شدنش چيز ديگه بود.براي همين نوشتم موقتا قفل ميشه.
:46:
amir2011
15-04-2008, 01:23
دوست عزيز همونطور كه ساسان جان گفت دليل قفل شدنش چيز ديگه بود.براي همين نوشتم موقتا قفل ميشه.
:46:
به هر حال باید به این قفل شدنهای بی مورد تاپیکها عادت کنیم...(این چه دلیلی بوده که یهو ایجاد شده...!)
این خاصیت هر مدیر یا همکار جدیده که با ایجاد تاپیکهایی تحت عنوان قوانین انجمن...(در صورتی که قبلا هم وجود داشته...) و بستن چند تاپیک یکجوری بخواد...
من قبلا از همکارها نوآوری و ایجاد تایپیکهایی با محتوا و مخاطب زیاد دیده بودم نه بستن تاپیکهایی که ممکنه نیاز خیلی ها رو بر آورده کنه و مفید باشه...(ضمن اینکه قدیم دلیل بستن تاپیکها بیان میشد...!)
H M R 0 0 7
15-04-2008, 09:54
به هر حال باید به این قفل شدنهای بی مورد تاپیکها عادت کنیم...(این چه دلیلی بوده که یهو ایجاد شده...!)
این خاصیت هر مدیر یا همکار جدیده که با ایجاد تاپیکهایی تحت عنوان قوانین انجمن...(در صورتی که قبلا هم وجود داشته...) و بستن چند تاپیک یکجوری بخواد...
من قبلا از همکارها نوآوری و ایجاد تایپیکهایی با محتوا و مخاطب زیاد دیده بودم نه بستن تاپیکهایی که ممکنه نیاز خیلی ها رو بر آورده کنه و مفید باشه...(ضمن اینکه قدیم دلیل بستن تاپیکها بیان میشد...!)
دوست عزيز همونطور كه ديديد من نوشتم موقتا قفل ميشه نه اين كه كلا قفل بشه.هر وقت به طور قطعي بسته شد دليلش هم گفته ميشه.
Saman-tci
15-04-2008, 17:37
کاملاً موافقم .....
Sasan Info
15-04-2008, 18:45
دوستان مثل این که توجه نکردن:
موقتاً قفل شد !!!
امیدوارم که این دفعه متوجه شده باشین
بهتره دیگه هم دربارش بحث نشه !
ممنون
دوستان عزيزم سلام
خواستم يه مطلبي بگم
عرضم به خدمتتون كه كادر مديريت در رابطه با تاپيكهاي كلي در حال تصميم گيري هستند و ممكنه مدتي طول بكشه
بخاطر همين قرار شد اين چند تاپيك موقتا" قفل بشن تا در رابطه با آنها تصميم گيري بشه و در نهايت نتيجه در اين تاپيك اعلام ميشه...
ما كه بد انجمن رو نميخوايم...حتما داريم رو يچيزي فكر ميكنيم كه بسود كاربران و همچنين انجمن
خوب...شايد اينرو نميدونيد امير جان كه كوچكترين كاري كه مديران و يا همكاران قراره انجام بدن با هم مشورت ميكنن و هيچكاري بدون مشورت انجام نميشه
حالا ميخواد قفل شدن يك تاپيك باشه
يا
انتقال تاپيك ها
يا
ايجاد زير مجموعه ها
و حتي انتخاب كاربران فعال!
ايعني يك مدير يا همكار در اينجا شخصا تصميم نميگيره كه فلان تاپيك رو من خوشم نمياد ازش پس قفل بشه!
انجمن موبايل , بزرگترين انجمن پي سي از لحاظ حجم كاربران و اينرو قبول كنيد كه مديريت اين قسمت كار زياد آسوني نيست و همكاران و مديران اين قسمت تمام سعي و تلاش خودشون رو براي هرچه بهتر شدن انجمن ميكنند.
ولي برخي حرفهاي كاربران مارو دلسرد ميكنه...و خستگي رو تو تنمون باقي ميذاره...
اميدوارم يكمي منطقي برخورد كنيد دوستان گلم :11:
amir2011
17-04-2008, 01:37
دوستان عزيزم سلام
خواستم يه مطلبي بگم
عرضم به خدمتتون كه كادر مديريت در رابطه با تاپيكهاي كلي در حال تصميم گيري هستند و ممكنه مدتي طول بكشه
بخاطر همين قرار شد اين چند تاپيك موقتا" قفل بشن تا در رابطه با آنها تصميم گيري بشه و در نهايت نتيجه در اين تاپيك اعلام ميشه...
ما كه بد انجمن رو نميخوايم...حتما داريم رو يچيزي فكر ميكنيم كه بسود كاربران و همچنين انجمن
خوب...شايد اينرو نميدونيد امير جان كه كوچكترين كاري كه مديران و يا همكاران قراره انجام بدن با هم مشورت ميكنن و هيچكاري بدون مشورت انجام نميشه
حالا ميخواد قفل شدن يك تاپيك باشه
يا
انتقال تاپيك ها
يا
ايجاد زير مجموعه ها
و حتي انتخاب كاربران فعال!
ايعني يك مدير يا همكار در اينجا شخصا تصميم نميگيره كه فلان تاپيك رو من خوشم نمياد ازش پس قفل بشه!
انجمن موبايل , بزرگترين انجمن پي سي از لحاظ حجم كاربران و اينرو قبول كنيد كه مديريت اين قسمت كار زياد آسوني نيست و همكاران و مديران اين قسمت تمام سعي و تلاش خودشون رو براي هرچه بهتر شدن انجمن ميكنند.
ولي برخي حرفهاي كاربران مارو دلسرد ميكنه...و خستگي رو تو تنمون باقي ميذاره...
اميدوارم يكمي منطقي برخورد كنيد دوستان گلم :11:
منم میدونم که برای هر کاری ممکنه مشورت بشه ولی قبول کنید که این مشورت زمانی واقعی خواهد بود که منافع هیچ کدام از طرفهای مشورت در اون دخیل نباشه..!
در مورد مدیریت این انجمن هم میدونم کار آسونی نیست (البته این رو موقعی که مدیر میشدید باید بهش فکر میکردید)
همون طور که برخی حرفهای کاربران شما رو دلسرد میکنه برخی از رفتارهای مدیران هم کاربران رو به شدت دلسرد میکنه..!
همونقدر که شما برای این انجمن زحمت میکشید کاربران هم زحمت میکشند (چه بسا کاربرانی که خیلی هم بیشتر از مدیرها و همکارها در این انجمن زحمت کشیده اند) تازه به نظر من برخلاف بعضی انجمنهای دیگه کاربران بخش موبایل خیلی بیشتر زحمت میکشند...
D E V I L
18-04-2008, 22:07
منم میدونم که برای هر کاری ممکنه مشورت بشه ولی قبول کنید که این مشورت زمانی واقعی خواهد بود که منافع هیچ کدام از طرفهای مشورت در اون دخیل نباشه..!
در مورد مدیریت این انجمن هم میدونم کار آسونی نیست (البته این رو موقعی که مدیر میشدید باید بهش فکر میکردید)
همون طور که برخی حرفهای کاربران شما رو دلسرد میکنه برخی از رفتارهای مدیران هم کاربران رو به شدت دلسرد میکنه..!
همونقدر که شما برای این انجمن زحمت میکشید کاربران هم زحمت میکشند (چه بسا کاربرانی که خیلی هم بیشتر از مدیرها و همکارها در این انجمن زحمت کشیده اند) تازه به نظر من برخلاف بعضی انجمنهای دیگه کاربران بخش موبایل خیلی بیشتر زحمت میکشند...
حرفهات منطقی و قشنگ بود.منم باهات موافقم.تو این انجمن تا اونجا که من دیدم کاربران بیشتر از مدیران فعالیت دارن.تو بیشتر انجمن های دیگه من خودم شاهد بودم مدیران انجمن با تشویق کاربران میخان که باعث فعالیت کاربران بشن.و حتی برای اینکار عنوانهای مختلفی هم به کاربران میدن.ولی اینجا کاربر فعال آخر راهه....
باید قبول کنیم مدیریت p30world واقعا ضعیفه.:13:
H M R 0 0 7
19-04-2008, 14:29
دوستان اين تاپيك انتقاد از مديران و همكارن كه نيست، پيشنهاد و انتقاد از انجمنه.
اگه از من يا همكار و مديراي ديگه شكايتي دارين ميتونين اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح كنيد.خواهشا اين بحث رو تمومش كنيد.
اگه پيشنهاد و انتقادي در مورد اين انجمن داريد همينجا مطرح كنيد، ما با كمال ميل پاسخگوي شما هستيم.
با تشكر
D E V I L
19-04-2008, 22:48
اگه از من يا همكار و مديراي ديگه شكايتي دارين ميتونين اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح كنيد.خواهشا اين بحث رو تمومش كنيد.
اگه پيشنهاد و انتقادي در مورد اين انجمن داريد همينجا مطرح كنيد، ما با كمال ميل پاسخگوي شما هستيم.
با تشكر
سوءتفاهم نشه.من منظورم این نبود که خدایی نکرده مدیران یا همکاران کم کاری میکنند.منظور من کل انجمن هست.یه جورایی نظم نداره.مثلا اگه مثل بیشتر انجمن های دیگه برای هر کدوم از برندها بخش آموزشها و پرسش و پاسخ و یا بخش های تخصی مثل هک بود خیلی بهتر میشد.اینجا فقط یه بخش هست به اسم نوکیا یا...که هر مطلبی رو باید اونجا مطرح کرد.درسته که برای هر موضوعی تاپیک ایجاد شده ولی قبول کنید که کمتر کسی برای درخواستش تو این تاپیکها پست میده .چون با زدن تاپیک زودتر به جواب میرسه.ضمنا به نظر من باید تو این انجمن برای سرچ کردن فرهنگ سازی بشه!
موفق باشید:11:
amir2011
20-04-2008, 02:20
با تشكر
از کسانی که با شما مخالف هستند نترسید, از کسانی بترسید که با شما موافق نیستند ولی آنقدر جرات ندارند تا مخالفتشان را آشکارا به شما بگویند...
" ناپلئون بناپارت "
shahshahani
20-04-2008, 13:22
من به نوبه خودم از بازگشایی مجدد تاپیک برنامه های Uiq3 از تیم مدیریت کمال تشکر را دارم.
H M R 0 0 7
20-04-2008, 15:34
از کسانی که با شما مخالف هستند نترسید, از کسانی بترسید که با شما موافق نیستند ولی آنقدر جرات ندارند تا مخالفتشان را آشکارا به شما بگویند...
" ناپلئون بناپارت "
باتشكر از بناپارت به خاطر جمله قشنگش و همچنين شما به خاطر ياداوري اين جمله. ولي خوب؟ اين الان پيشنهاد و انتقاد براي انجمن بود؟
Saman-tci
20-04-2008, 17:22
بابا خواهشاً اینقدر این تاپیک رو شلوغ نکنید ...
واقعاً اگه موضوع مهمی برای مطرح کردن دارید بیان کنید ...
در ضمن به نظر من اگه یه مقدار هم با لحن بهتری بتونیم با مدیران و همکاران انجمن موبایل ارتباط برقرار کنیم خیلی بهتره .....
amir2011
21-04-2008, 00:50
باتشكر از بناپارت به خاطر جمله قشنگش و همچنين شما به خاطر ياداوري اين جمله. ولي خوب؟ اين الان پيشنهاد و انتقاد براي انجمن بود؟
بعضی موقع ها یک جمله به اندازه یک کتاب حرف داره..!
فقط باید خواننده یکم دقت کنه..!
shahshahani
21-04-2008, 09:04
بابا خواهشاً اینقدر این تاپیک رو شلوغ نکنید ...
واقعاً اگه موضوع مهمی برای مطرح کردن دارید بیان کنید ...
در ضمن به نظر من اگه یه مقدار هم با لحن بهتری بتونیم با مدیران و همکاران انجمن موبایل ارتباط برقرار کنیم خیلی بهتره .....
موافقم ....
حسين خان اين قضيه قسمت برنامه و بازي به كجا رسيد؟
آيا طرح خاصي براي اونجا در نظر دارين يا نه؟
ممنون.
H M R 0 0 7
21-04-2008, 10:58
موافقم ....
حسين خان اين قضيه قسمت برنامه و بازي به كجا رسيد؟
آيا طرح خاصي براي اونجا در نظر دارين يا نه؟
ممنون.
انشالله داريم يه كاراي اساسي روي كل انجمن موبايل ميكنيم.ولي زمان ميبره.مطمئنن نتيجش راضي كننده خواهد بود.
بعضی موقع ها یک جمله به اندازه یک کتاب حرف داره..!
فقط باید خواننده یکم دقت کنه..!
................
(بعضي مواقع هم چند نقطه!)
samanajan
24-04-2008, 16:34
از مديران اين انمجمن در واست دارم
كل تاپيك هاي الكي را پاك كنند
اگر اين انجمن آرشيو داشت خيلي عالي مي شد
samanajan
24-04-2008, 16:36
نظر ديگه من
فعاليت خوبه ولي نظرات خوبه و لي يك چيزي بد است
اون اين كه هر كي براي خودش مي خواهد يك تاپيك ايجاد كند
rainysky50
27-04-2008, 22:10
تقاضای راه اندازی قسمت موبایل الجی رو در سایت دارم!قبلا تاپیک مربوطه رو در بخش پیشنهادات سایت زدم!مدیریت بخش الجی رو هم در کمال پر رویی میپذیرم!!
shahshahani
03-05-2008, 13:02
نظر ديگه من
فعاليت خوبه ولي نظرات خوبه و لي يك چيزي بد است
اون اين كه هر كي براي خودش مي خواهد يك تاپيك ايجاد كند
منم موافقم.
نمیشه یه کاری کرد کسی تا مثلا 100 تا پست نزده نتونه تاپیک ایجاد کنه؟
ممنون.
منم موافقم.
نمیشه یه کاری کرد کسی تا مثلا 100 تا پست نزده نتونه تاپیک ایجاد کنه؟
ممنون.
سلام
تا اونجایی که ما بتونیم تاپیکهای بیهوده رو خذف میکنیم.
ضمن اینکه نمیشه اینکار رو کرد.شاید یه یوزر تازه سوالی
کاملا تخصصی داشت.ضمن اینکه به تعداد پستها ربطی
نداره،برخی یوزرهای قدیمی هم از این کارها میکنن.
تقاضای راه اندازی قسمت موبایل الجی رو در سایت دارم!قبلا تاپیک مربوطه رو در بخش پیشنهادات سایت زدم!مدیریت بخش الجی رو هم در کمال پر رویی میپذیرم!!
مطمئنا اگر تیم موبایل تشخصی بده که اون قسمت
کشش داره،زیر مجموعه ای جدا براش درنظر میگیره
فعلا تعداد و محتوای تاپیکهای مربوط به ال جی اونقدر
نیست که بشه براش به فکر زیر مجموعه بود
مخلصیم
amir2011
04-05-2008, 01:13
سلام
مطمئنا اگر تیم موبایل تشخصی بده که اون قسمت
کشش داره،زیر مجموعه ای جدا براش درنظر میگیره
فعلا تعداد و محتوای تاپیکهای مربوط به ال جی اونقدر
نیست که بشه براش به فکر زیر مجموعه بود
مخلصیم
موافقم...
متاسفانه ال جی با توجه به تولیدات زیاد و جذاب اما چون جایی در بازار ایران نداره (به دلیل نداشتن یک وارد کننده رسمی مثل مایکروتل...) بنا بر این تعداد کاربران کمتری نسبت به بقیه برند ها داره که فکر نکنم نیازی به داشتن کلوپ مجزا داشته باشه...
shahshahani
05-05-2008, 09:46
سلام
تا اونجایی که ما بتونیم تاپیکهای بیهوده رو خذف میکنیم.
ضمن اینکه نمیشه اینکار رو کرد.شاید یه یوزر تازه سوالی
کاملا تخصصی داشت.ضمن اینکه به تعداد پستها ربطی
نداره،برخی یوزرهای قدیمی هم از این کارها میکنن.
مخلصیم
پس چرا در مورد پیغام خصوصی میشه این کار رو کرد؟
الان تو قسمت کلوپ گوشی ها(که بیشتر سوال های تخصصی اونجا مطرح میشه)دسته بندی بسیار خوبی انجام شده و فکر نمیکنم کاربر تازه وارد اینقدر سوالش تخصصی باشه که تو هیچ کلوپی مطرح نشده باشه که بخواد تاپیک جدید باز کنه..ولی تو قسمت برنامه و بازی این طور نیست و هر کی میرسه یه تاپیک باز میکنه.در حالی که تاپیک های مجزا برای انواع سیستم عامل ها تعبیه شده.مثلا تو قسمت بازی ها بیش از 20 تاپیک مربوط به بازی های جاوا هست.شایدم بیشتر... (پس اینجا هم نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست.) نمیشه اینا رو تقسیم بندی کنین.و هر کدوم یه زیر انجمن داشته باشن.
در مورد یوزر های قدیمی هم اگه یه کوچولو اعمال فشار بکنین دیگه از این کارا نمیکنن.من از طرف اونا قول میدم.:31:
مخلصیم.
B L A S T E R
07-05-2008, 12:59
سلام>
میشه تو کلوپ گوشیها یه تاپیک گفتگو ازاد زد که مدیرا یه کاری کنن پستها شمارش نشه؟اگه زده بشه از اسپم های تاپیک های مختلف کم میشه.
H M R 0 0 7
08-05-2008, 20:25
سلام>
میشه تو کلوپ گوشیها یه تاپیک گفتگو ازاد زد که مدیرا یه کاری کنن پستها شمارش نشه؟اگه زده بشه از اسپم های تاپیک های مختلف کم میشه.
برای یک تاپیک نمیشه این کارو کرد.
Sasan Info
09-05-2008, 22:03
سلام>
اگه نیازی باشه زیر مجموعه متفرقه موجوده
ممنون
total_overdose
14-05-2008, 08:33
با سلام و خسته نباشید
من حدود سه روز پیش تاپیکی با عنوان (آقایان و خانومها بیایید و یک نظر بدهید)را زدم ولی الان نیستش و فکر کنم پاکش کردید
میشه دلیلشو بگید
با تشکر
H M R 0 0 7
14-05-2008, 14:13
با سلام و خسته نباشید
من حدود سه روز پیش تاپیکی با عنوان (آقایان و خانومها بیایید و یک نظر بدهید)را زدم ولی الان نیستش و فکر کنم پاکش کردید
میشه دلیلشو بگید
با تشکر
دليلش هنگام Trash شدن پستتون گفته شده.ميتونيد از قسمت Trash ببينيد.
Saman-tci
14-05-2008, 18:24
من یه پیشنهاد برای خود همکار عزیزمون توی بخش موبایل H M R 007 دارم .....
دوست من شما در انجمن موبایل همکار هستید ... همکار یه انجمن شدن هم یکسری مشکلات و دردسرهای خاص خودشو داره ....
مثلاً نباید نسبت به برند و مدل خاصی از گوشی تعصب بی موردی نشون بده و باید مثل یه داور در مسابقه ورزشی کاملاً بیطرف و عادلانه قضاوت کنه .....
اما دوست من شما اگه یه نگاهی به امضاء خودتون بندازین کاملاً با این حرف من مغایرت داره و ممکنه سر همین یه موضوع کوچیک بحث ها و بگو مگوهای زیادی شروع بشه و یا ممکنه شما رو به طرفداری از یه برند خاص محکوم کنن ......
پس بهتره برای اینکه حرف و حدیثی پیش نیاد و شما هم بتونید بهتر به انجمن سروسامان بدین امضاء خودتون رو عوض کنید ....
امضاي ايشون رو با دقت نگاه كنيد!
H M R 0 0 7
14-05-2008, 21:56
من یه پیشنهاد برای خود همکار عزیزمون توی بخش موبایل H M R 007 دارم .....
دوست من شما در انجمن موبایل همکار هستید ... همکار یه انجمن شدن هم یکسری مشکلات و دردسرهای خاص خودشو داره ....
مثلاً نباید نسبت به برند و مدل خاصی از گوشی تعصب بی موردی نشون بده و باید مثل یه داور در مسابقه ورزشی کاملاً بیطرف و عادلانه قضاوت کنه .....
اما دوست من شما اگه یه نگاهی به امضاء خودتون بندازین کاملاً با این حرف من مغایرت داره و ممکنه سر همین یه موضوع کوچیک بحث ها و بگو مگوهای زیادی شروع بشه و یا ممکنه شما رو به طرفداری از یه برند خاص محکوم کنن ......
پس بهتره برای اینکه حرف و حدیثی پیش نیاد و شما هم بتونید بهتر به انجمن سروسامان بدین امضاء خودتون رو عوض کنید ....
امضاي ايشون رو با دقت نگاه كنيد!
اگه امضا رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید من فکر اونجاشم کردم.البته میخواستم نماد موتورلا و سامسونگ رو هم توش بیارم ولی شلوغ میشد و از قیافه می افتاد!
و اما اگه منظورتون اون UIQ3 ها باشه، چون خودم گوشیم UIQ3 هست به عنوان یک کاربر معمولی توشون فعالیت میکنم و ربطی به همکار بودنم نداره.
--------
سامان جان ممنون از توجهت.
موفق باشی.
shahshahani
18-05-2008, 15:27
سلام علیکم.
میخواستم ببینم طرحی که برای قسمت برنامه های کاربردی و بازی ها داشتین به کجا رسید؟
آخه خیلی اوضاعشون (مخصوصا بازی ها) وحشتناک دراماتیکه.
ممنون.
kasra_khan2003
18-05-2008, 21:32
چرا هيچ قسمتي براي نرم افزار و مشكلات Smartphone نيست؟ من به مدير هم pm دادم، اما جواب ندادن!
shahshahani
19-05-2008, 08:13
چرا هيچ قسمتي براي نرم افزار و مشكلات Smartphone نيست؟ من به مدير هم pm دادم، اما جواب ندادن!
کسری خان گوشیتون چیه؟ هر گوشیی برای خودش کلوپ مخصوص داره. لازم نیست همه اسمارت فون ها بچپن تو یه تاپیک.:27:
kasra_khan2003
19-05-2008, 17:07
کسری خان گوشیتون چیه؟ هر گوشیی برای خودش کلوپ مخصوص داره. لازم نیست همه اسمارت فون ها بچپن تو یه تاپیک.:27:
اين اسم ما مثل اينكه تو اين فروم خيلي مشهور شده:31:
آخه Smartphone ها كه همه يه جور هستن! نيازي نيست واسه هركدوم يه تاپيك بزنيم! مال من i-mate sp3 هست
اين اسم ما مثل اينكه تو اين فروم خيلي مشهور شده:31:
آخه Smartphone ها كه همه يه جور هستن! نيازي نيست واسه هركدوم يه تاپيك بزنيم! مال من i-mate sp3 هست
دوستان سلام
دوست عزیز فقط آیمت ها و یا ویندوز موبایل ها نیستن که اسمارت فون محسوب میشن و همه هم یه جور نیستن
شما باید بری توی ویندوز موبایل ها بگردی دنبالش
Mojtaba N87
26-05-2008, 00:01
با سلام و خسته نباشید.من در جریان روند این تاپیک نیستم ولی انجمن موبایل نیاز ضروری به بخش های جدا واسه سیمبین 9.1 ، Uiq و جاوا داره . هم برای بازی هم برای نرم افزار.
با تشکر
H M R 0 0 7
27-05-2008, 08:51
با سلام و خسته نباشید.من در جریان روند این تاپیک نیستم ولی انجمن موبایل نیاز ضروری به بخش های جدا واسه سیمبین 9.1 ، Uiq و جاوا داره . هم برای بازی هم برای نرم افزار.
با تشکر
با سلام و تشكر از پيشنهاد سازندتون،
اين كار در حال بررسي هستش و بزودي اين بخشها تفكيك ميشن.
موفق باشيد
ممنونم واقعا بخش موبايل خيلي خوبه
راستي اين مسابقه عكاسي چي شد؟
Sasan Info
03-06-2008, 17:50
ممنونم واقعا بخش موبايل خيلي خوبه
راستي اين مسابقه عكاسي چي شد؟
ما هم از شما ممنونیم
انشالله با کمک شما دوستان عزیز بهتر هم میشه
مسابقه عکاسی هم هنوز در حال بررسی هست
بزودی اعلام خواهد شد
ممنون
shahshahani
05-06-2008, 21:52
سلام علیکم.
میخواستم ببینم طرحی که برای قسمت برنامه های کاربردی و بازی ها داشتین به کجا رسید؟
آخه خیلی اوضاعشون (مخصوصا بازی ها) وحشتناک دراماتیکه.
ممنون.
سلام کسی نبود جواب منو بده.
adrenalin
09-06-2008, 13:37
سلام
یه کلوپ هست تو بخش سونی اریکسون به اسم ( اینجا از محیط گوشیتون عکس بزارید )
میخواستم این کلوپ رو مهم کنید برای اینکه بچه های که عکس گوشیشون رو اینجا قرار میدن همراه با لینک دانلود هست و اسم این کلوپ هم تغییر پیدا کنه به
دانلود ایکون های SYS GFX یا هر چیزی که شما مدیرای عزیز صلاح میدونید
با تشکر از مدیرای عزیز :40::20:
احمد :11:
H M R 0 0 7
11-06-2008, 18:16
سلام
میخواستم این کلوپ رو مهم کنید برای اینکه بچه های که عکس گوشیشون رو اینجا قرار میدن همراه با لینک دانلود هست و اسم این کلوپ هم تغییر پیدا کنه به
با تشکر از مدیرای عزیز :40::20:
احمد :11:
با سلام وخسته نباشيد خدمت شما و تشكر بابات فعاليتتون،
پيشنهاد شما رو با مديرا و همكاراي ديگه برسي ميكنيم و به زودي جوابش رو در همين تاپيك اعلام ميكنيم.
موفق باشيد.
Mojtaba N87
17-06-2008, 18:43
سلام کسی نبود جواب منو بده.
به زودی بخش بازی ها و نرم افزار ها بر اساس سیستم عامل گوشی تفکیک می شه و مشکلات فعلی رو دیگه نمی بینیم.
shahshahani
18-06-2008, 10:54
چرا بعضی از تاپیک های قسمت بازی ها که آقا کمال اونا رو زده بود و حدود 300 400 صفحه بود الان تعداد صفحاتش کم شده؟
ممنون.
تعداد صفحه مهمه؟
يا پست مفيد؟
اگه كم شده احتمالا پست هاي اضافي داشته كه حذف شده.
H M R 0 0 7
19-06-2008, 18:14
چرا بعضی از تاپیک های قسمت بازی ها که آقا کمال اونا رو زده بود و حدود 300 400 صفحه بود الان تعداد صفحاتش کم شده؟
ممنون.
تعداد صفحه مهمه؟
يا پست مفيد؟
اگه كم شده احتمالا پست هاي اضافي داشته كه حذف شده.
تاييد ميشه.
مجيد جان به اين كار ميگن پاك سازي تاپيك!
adrenalin
22-06-2008, 19:49
با سلام وخسته نباشيد خدمت شما و تشكر بابات فعاليتتون،
پيشنهاد شما رو با مديرا و همكاراي ديگه برسي ميكنيم و به زودي جوابش رو در همين تاپيك اعلام ميكنيم.
موفق باشيد.
سلام
با تشکر از مدیرای عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
احمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
هنوز مهم نشده ها :13:
H M R 0 0 7
26-06-2008, 10:53
هنوز مهم نشده ها :13:
متاسفانه اون تاپيك فاقد شرايط مهم شدن بود.
در مورد تغيير نام تاپيك هم نظر بنده اينه كه يك تاپيك جديد ايجاد كنيد با نام "دانلود ایکون های SYS GFX" يا هر چيزي كه خودتون صلاح ميدونيد و موضوعات مربوط به ایکون های SYS GFX رو در اونجا قرار بديد.
adrenalin
29-06-2008, 12:09
سلام
یه پیشنهاد داشتم اگه عملی بشه فکر کنم چیز جالبی بشه
اونم اینکه تو انجمنی سونی اریکسون یا گوشیهای موبایل یه تایپیک مرجع برای پرسش و پاسخ بزنند تا کسانی که به خاطر یه سوال یه تایپیک بزنند اونجا سوالاتشان رو مطرح کنند بعد اگه سوالشون جدید بود به صفحه اصلی منتقل شود
جالب نیست
بعد با این کار کلوپ های معمولی به صفحات بعدی راه پیدا نمیکنه
که اگه یه سوال داشتند کار برا که کلوپش موجود هست یه تایپیک جدید را ه نندازن
منتظر جواب هستم
یا تشکر از مدیرای زحمت کش
احمد
Mojtaba N87
01-07-2008, 00:38
سلام
یه پیشنهاد داشتم اگه عملی بشه فکر کنم چیز جالبی بشه
اونم اینکه تو انجمنی سونی اریکسون یا گوشیهای موبایل یه تایپیک مرجع برای پرسش و پاسخ بزنند تا کسانی که به خاطر یه سوال یه تایپیک بزنند اونجا سوالاتشان رو مطرح کنند بعد اگه سوالشون جدید بود به صفحه اصلی منتقل شود
جالب نیست
بعد با این کار کلوپ های معمولی به صفحات بعدی راه پیدا نمیکنه
که اگه یه سوال داشتند کار برا که کلوپش موجود هست یه تایپیک جدید را ه نندازن
منتظر جواب هستم
یا تشکر از مدیرای زحمت کش
احمد
مرسی از پیشنهادتون. طبق قوانین بخش ها ، اگه تاپیکی زده بشه که کلوپش موجوده ، تاپیک یا ادغام می شه یا پاک می شه .اگر هم کلوپی موجود نباشه تاپیک درسته و سرجاش می مونه ولی شاید عنوانش عوض شه.که این وظیفه همکاران بخشه که چک کنند. شما هم هرجا تاپیکی خلاف قوانین دیدی گزارش بده.
واسه تاپیک پرسش و پاسخ هم تو تیم موبایل بررسی می شه .ولی به نظر بنده ، تاپیک بسیار شلوغ و متنوع خواهد شد و جوابگویی و نظمی نخواهیم داشت.
منتظر پیشنهادات دیگه شما هستیم. :20:
adrenalin
01-07-2008, 11:11
من منظورم این که به خاطر چنتا سوال پیش پاافتاده یه کلوپ میزنند
بعد کلوپ های کاربردی که مهم نیستن ولی استفادشون زیاد میره به صفحات بعد حلا یه نفر که تازه عضو میشه یه کلوپ با اینکه کلوپ مورد نظر در صفحات بعد قرار داره
با تشکر که جواب دادید
و خداوند سرچ را آفريد...
تو قوانين هم آورده شده
شخصي كه تازه عضو ميشه موظفه قوانين رو مطالعه كنه.
كاربرا ميتونن از سرچ استفاده كنن
اكثرا كلوپ هايي كه زياد مورد استفادست صفحه اول هستند
بعضي هاشون صفحه دوم
نميشه همرو مهم كرد.
===============
من منظورم این که به خاطر چنتا سوال پیش پاافتاده یه کلوپ میزنند
اگه موجود باشه كلوپش با قبلي ادغام ميشه
كاري كه الان خيلي وقته انجام ميشه.
ممنون.
Mojtaba N87
06-07-2008, 22:24
خوب دوستان.تفکیک بخش ها انجام شد.
با توجه به بخش های جدید پیشنهادات و انتقادات خودتون رو بیان کنید.
ali racer
06-07-2008, 22:45
دستتون درد نکنه خیلی لازم بود
فقط یه سری برنامه ها و بازی ها حتما باید رو سرور سایت قرار بگیرن
واسه اون چی کار کردین ؟
اون ها رو هم انجام میدیم به موقع علی جان
الان کار انتقال رو باید انجام داد.
adrenalin
13-07-2008, 21:01
سلام به مدیرای عزیز یکی از مدیرا ببینه این کلوپ من ارزش مهم شدن رو داره یا نه اگه داره که مهمش کنید
با تشکر احمد
سلام
چک کردم
فعلا نه
چون تاپیک های مهم تو سونی زیاده الانه
بعد از یک تغییراتی دوباره بازبینی میکنیم تاپیک هایی که میتونن مهم بشن.
ممنون از زحمات شما.
تاپیک 3gp های خنده دار که توی ملودی و کلیپه ، خیلی از اون پستهایی که اول تاپیکه بیخود و بدرد نخوره چون در واقع کلیپ از روی سرور آپلود شده پاک شده ، اونا را پاک کنید و بذارید کلیپهای جدید بمونه که تاپیک خلوت بشه. البته بیچاره Boy iran آیا چند تا پیام از آکوآ دریافت کنه :31:
amir2011
20-07-2008, 01:48
تاپیک 3gp های خنده دار که توی ملودی و کلیپه ، خیلی از اون پستهایی که اول تاپیکه بیخود و بدرد نخوره چون در واقع کلیپ از روی سرور آپلود شده پاک شده ، اونا را پاک کنید و بذارید کلیپهای جدید بمونه که تاپیک خلوت بشه. البته بیچاره Boy iran آیا ظچند تا پیام از آکوآ دریافت کنه :31:
حالا که بحث این تاپیک شد میخواستم یکم تو بخش ملودی و کلیپ بیشتر نظارت بشه چون با وجود این تاپیک هر کسی برای کلیپش یک تاپیک میزنه..! که نظم اونجا به هم ریخته...(البته در بخش sms هم داره یکم تاپیکهای موازی ایجاد میشه که کاربر ها رو سر در گم میکنه)
در ضمن میشه اسم این تاپیک رو هم عوض کرد چون هم کلیپهاش منحصرا خنده دار نیست هم فقط 3gp نیست..!
ممنون دوستان
همگی بررسی و انجام میشن.
تاپیک 3gp های خنده دار که توی ملودی و کلیپه ، خیلی از اون پستهایی که اول تاپیکه بیخود و بدرد نخوره چون در واقع کلیپ از روی سرور آپلود شده پاک شده ، اونا را پاک کنید و بذارید کلیپهای جدید بمونه که تاپیک خلوت بشه. البته بیچاره Boy iran آیا چند تا پیام از آکوآ دریافت کنه :31:
چرا رسیدگی نکردیده اید؟
S A M S U N G
30-07-2008, 15:30
سلام
استفاده نادرست و بیهوده از دکمه ی تشکر = اخطار ، بن
قربان شما
شاهین
ففط میتونم بگم متاسفم
داشتن جنبه در همه جا خوب هستش .
چنتا از بچه ها با هم دست به یکی کرده بودن برای اینکه از هم تشکر کنن و تنکس بزنن
حتی یکیشون تو پروفایلش گفته بود که هر کس حاظر همکاری کنه pm بده!
چرا؟
چون جنبه استفاده از این دکمه رو نداشت....
شاهین این پیغام رو تو پروفایل شما گذاشته بود؟
==================
پ.ن:راستی من نفهمیدم ربطش به این تاپیک چیه؟!
S A M S U N G
30-07-2008, 16:51
اول از همه بایستی بگم که چندتا تاپیک با هم باز کرده بودم و فکر کردم اینو واسه ایشون دارم میفرستم . به هر حال میشه اینو جز انتقاد هم حساب کرد .
متاسفانه ایشون این پیغام رو واسه من گذاشته بود و آنچنان لفظ تهدیدی داره که فکر میکنن من ( بقیه رو کاری ندارم ) از اخطار و بن میترسم !
موفق باشی alex جان .
ali racer
01-08-2008, 23:33
دوست ندارم اینجا این مسله نا مربوط رو مطرح کنم
ولی اگه کسی از تمام تنکس هایی که داره (واسه هر پستی)
استفاده کنه چه ایرادی داره ؟
مگه کسانی که بیشتر ازشون تشکر شده یا تشکر کردن امتیازی نسبت به دیگران دارند ؟؟
حتی اگه شخصی یا گروهی بخواد به هر دلیلی تشکر هاشو افزایش
بده ایرادی داره ؟ و مشکلی ایجاد میکنه ؟
من هر چقدر فکر میکنم مشکلی تو این موضوع نمیبینم!
هر کسی هم که بخواد این کار بیهوده(افزایش تشکر یا...) رو انجام بده
اولا کار خلافی مگه انجام داده؟
ثانیا مگه اخلالی بوجود آورده ؟
ثالثا بالاخره یه روزی خسته میشه (بعلت بی اهمیتی این موضوع در این فروم)
پس چرا نسبت به این موضوع حساسیت نشون داده میشه ؟؟؟؟
Mojtaba N87
02-08-2008, 01:00
علی جان با اینکه اینجا جای این بحث نیست ...
آمار تشکر ها هیچ امتیازی برای هیچکس نداره. ولی ممکنه واسه کاربرای جدید نوعی اعتبار به حساب بیاد .
ولی تشکر کردن در انجمن هم قوانین خودش رو داره که دست تیم موبایل نیست...
برای مثال امضاهایی که توش کابرا رو ترغیب به تشکر از هم میکنن مشکل داره یا باندبازی و تشکر از یه عده خاص یا تشکر از پست های بیهوده هم مشکل داره.
بازم می گم ، این مسائل مربوط به سیاست گذاران سایت می شه.
با تشکر
دوستان سلام
دکمه تشکر و زدن اون بار بر روی سایت اضافه میکنه
این دکمه رو ایجاد کردن که پست های تشکر و موافقت نباشه و چیزهای دیگه
به نظر من سخت گیری تو انجمن موبایل کمه!! با تاپیک های تکراریی که زده می شه و ... اصلا برخورد نمی شه.
دیگه چه برخوردی!
میرن ترش دیگه.
انتظار ندارید به خاطر یه تاپیک تکراری طرف رو بن کنیم که!
S A M S U N G
04-08-2008, 11:48
والا بن كه كردين !
ببخشيد ولي بن كردن مثل اينكه تازگي دليل نميخواد !
بن شدن شما دلیل داشت
مستر سامسونگ
خودت که اطلاع داری؟!!
مربوط به موبایل نمیشد!
S A M S U N G
04-08-2008, 12:11
شرمنده من اطلاع ندارم . ميشه توضيح بدين چرا ؟
از کسی که شما رو بن کرد بپرسین
فقط میدونم که مربوط به بخش موبایل نبود!
الآن من یه تاپیک تکراری واستون مثال بزنم که ترش نرفته و بلکه استقبال هم شده ازش؟
خوب ما که استقبال نمی کنیم!
یوزر ها هستن دیگه شما هم جز کاربران هستین!
تاپیک رو بدید من میفرستم ترش.
ببخشید اگه بد صحبت کردما ! شرمنده به هر حال ما همه با هم تو این فروم دست به دست هم می دیم و اطلاعاتمونو بالا می بریم نمی خام دشمن بشیم.لینک تاپیک رو براتون پی ام می دم تا کدورتی پیش نیاد.
Mojtaba N87
06-08-2008, 00:33
ببخشید اگه بد صحبت کردما ! شرمنده به هر حال ما همه با هم تو این فروم دست به دست هم می دیم و اطلاعاتمونو بالا می بریم نمی خام دشمن بشیم.لینک تاپیک رو براتون پی ام می دم تا کدورتی پیش نیاد.
این تاپیک واسه انتقاد و پیشنهاد زده شده. شما هر مشکلی به نظرت رسید می تونی اینجا مطرح کنی و ما موظفیم جواب بدیم.
با تشکر
سلام مجدد. راجع به جدا شدن قسمت های جاوا و s60 v2 و S60 v3 :
اولا که کار درستی بود و مورد نیاز.اما چون قبلا این بخش ها جدا نبودن من تاپیک هایی زدم که واسه دو بخش S60 v2 و S60v3 کارایی داره ولی الآن فقط تو یکی از بخش هاست.مثل تاپیک مربوط به برنامه ی Xplore :
که هم ورژن S60 v2 و S60v3 وهم UIQ3 برنامه ی Xplore تو این تاپیک هست. یه تاپیک دیگه هم تاپیک عوض کردن فونت گوشی های نوکیا S60v2-s60v3 هست که الآن متاسفانه فقط تو بخش S60v2 هست.
یا این تاپیک ها تو هر 2 وجود داشته باشن ویا تکه تکه بشن!! بالاخره خودتون می دونید.
کار خاصی نمیشه کرد برای اینجور تاپیک ها
مگر اینکه تاپیک رو منتقل کنیم تو اون یکی بخش بصورتی که سایه تاپیک باقی مونده باشه.
که میشه 1 تاپیک در دو زیر مجموعه.
amir2011
09-08-2008, 01:54
من میخواستم پیشنهاد بدم که بخشهای مربوط به سیمبین 60 یکی باشه تا:
هم مشکلات بالا پیش نیاد و هم فکر نکنم دیگه جایی برای پیشرفت برنامه های سیمبین سری 60v2 باشه و در آینده ممکنه این زیرمجموعه به یک بخش بیهوده تبدیل بشه...
Mojtaba N87
09-08-2008, 12:21
سلام مجدد. راجع به جدا شدن قسمت های جاوا و s60 v2 و S60 v3 :
اولا که کار درستی بود و مورد نیاز.اما چون قبلا این بخش ها جدا نبودن من تاپیک هایی زدم که واسه دو بخش S60 v2 و S60v3 کارایی داره ولی الآن فقط تو یکی از بخش هاست.مثل تاپیک مربوط به برنامه ی Xplore :
که هم ورژن S60 v2 و S60v3 وهم UIQ3 برنامه ی Xplore تو این تاپیک هست. یه تاپیک دیگه هم تاپیک عوض کردن فونت گوشی های نوکیا S60v2-s60v3 هست که الآن متاسفانه فقط تو بخش S60v2 هست.
یا این تاپیک ها تو هر 2 وجود داشته باشن ویا تکه تکه بشن!! بالاخره خودتون می دونید.
واسه xplore که الآن تو هر بخش تاپیک های جدا وجود داره.
واسه فونت ها هم بهتره که خودتون یه تاپیک جدید تو بخش s60v3 ایجاد کنید.
با تشکر
من میخواستم پیشنهاد بدم که بخشهای مربوط به سیمبین 60 یکی باشه تا:
هم مشکلات بالا پیش نیاد و هم فکر نکنم دیگه جایی برای پیشرفت برنامه های سیمبین سری 60v2 باشه و در آینده ممکنه این زیرمجموعه به یک بخش بیهوده تبدیل بشه...
دوست عزیز این کار فعلا مقدور نیست. بدون شک S60V3 یه بخش کاملا مجزا لازم داره چون خیلی داره پیشرفت می کنه.
S60v2 هم هنوز از دور خارج نشده و خیلی ها گوشی ها شون این سیستم عامل رو داره. در ضمن ؛ اگه دقت کنید ، این بخش سیمبین سری 8 و 9 رو هم شامل می شه.
با تشکر
amir2011
19-08-2008, 02:04
سلام...
میخواستم ببینم میشه دو تا تاپیک که اتفاقا استیکی هم هستند تو بخش ملودی و کلیپ به نام آهنگ های جدید و ملودی های زیبا...
رو با هم ادغام کرد چون واقا دو تا تاپیک موازی هستند...
Mojtaba N87
19-08-2008, 14:18
سلام...
میخواستم ببینم میشه دو تا تاپیک که اتفاقا استیکی هم هستند تو بخش ملودی و کلیپ به نام آهنگ های جدید و ملودی های زیبا...
رو با هم ادغام کرد چون واقا دو تا تاپیک موازی هستند...
میشه ادغام کرد ولی ادغامشون کار درستی نیست چون پست ها بر اساس تاریخ ارسال مرتب می شن و خیلی بهم می ریزه...
ولی با تیم موبایل صحبت می کنم . اگه دیدیم موازی هم هستن ، یکیش رو می بندیم تا فعالیت تو یک تاپیک متمرکز شه .
با تشکر :11:
H M R 0 0 7
19-08-2008, 14:49
میشه ادغام کرد ولی ادغامشون کار درستی نیست چون پست ها بر اساس تاریخ ارسال مرتب می شن و خیلی بهم می ریزه...
ولی با تیم موبایل صحبت می کنم . اگه دیدیم موازی هم هستن ، یکیش رو می بندیم تا فعالیت تو یک تاپیک متمرکز شه .
با تشکر :11:
با نظر مجتبی موافقم.بهتره یکیش قفل بشه.
amir2011
20-08-2008, 02:20
هر جور صلاحه اگه نمیشه ادغام کرد یا مشکل ایجاد میکنه یکیش رو قفل کنید...
اینا؟
آهنگ جدید برای موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگهاي قشنگ و كم حجم براي موبايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir2011
21-08-2008, 00:35
اینا؟
آهنگ جدید برای موبایل
آهنگهاي قشنگ و كم حجم براي موبايل
آره همینا...
amir2011
22-08-2008, 00:58
یکیش قفل شد فعلا.....
ممنون...
راستی یک سوال همین جوری یکیش رو بستین یا روی سیاست خاصی یکیش انتخاب شده..؟
poria_mc
22-08-2008, 19:51
دوستان یه سوال: چرا تالاری واسه گوشی های ال جی نداریم؟
من مجبور شدم واسه کلوپ ویوتی تو قسمت عمومی کلوپ گوشی ها تاپیک بزنم
amir2011
23-08-2008, 01:29
دوستان یه سوال: چرا تالاری واسه گوشی های ال جی نداریم؟
من مجبور شدم واسه کلوپ ویوتی تو قسمت عمومی کلوپ گوشی ها تاپیک بزنم
فکر کنم دلیلش روشن باشه و اونم اینه که هنوز نتونسته این برند در بین مردم ایران جا باز کنه و به علت کمی کاربراش هنوز مدیران نیاز به ایجاد یک تالار مجزا براش حس نکردن...
poria_mc
23-08-2008, 12:09
پس اگه اینجوریه چرا انجمن پاکت پیسی رو راه انداختن؟هنوز هم که هنوزه مردم دست کسی پاکت پیسی میبینن فکر میکنن گوشی چینیه
اینجوری که نمیشه
amir2011
23-08-2008, 17:29
پس اگه اینجوریه چرا انجمن پاکت پیسی رو راه انداختن؟هنوز هم که هنوزه مردم دست کسی پاکت پیسی میبینن فکر میکنن گوشی چینیه
اینجوری که نمیشه
خوب اگه دقت کنی تعداد گونه های PPc بیشتر از مدلهای ال جی مورد اقبال مردمه و الان اگه به بخش PPC هم بری میبینی که ممکنه حتی بازدید کننده بیشتری نسبت به موتو داشته باشه ولی متاسفانه مدلهایی از ال جی که مورد توجه مردمه خیلی کمه ولی امید هست با ورود گوشیهایی مثل viewty و مدلهای خوبی که جدید معرفی کرده ال جی هم مدیران رو مجاب به احداث کلوپ بکنه...
s-a-l-i-m
23-08-2008, 19:18
منه م با امیر موافقم .......گوشی هایه کمی از شرکت lg باب دل مردم هست و کاربراش نیز خیلی کم هستند تو این فروم و فروم های دیگر
boy iran
23-08-2008, 21:07
اینجوری که نمیشه
البته دوست خوبم به جز مواردی که امیر جان اشاره کرد مواردی دیگه ای هم هست
آینده مال ppc هست
گوشیهای پیشرفته و قابل بحثی هستند
امیدوارم قانع شده باشید
poria_mc
23-08-2008, 21:15
من همون اول قانع شدم دوست من
در هر صورت ممنون از همگی
فعلا تو همون قسمت عمومی پست میدیم تا شاید مردم دست از برند بازی بردارن
:دی
Mojtaba N87
26-08-2008, 13:47
دوستان ما کاری به برند و اینجور چیزا نداریم . یعنی تعصبی رو هیچ برندی نیست. فقط مسئله در فروم ، استقبال و تعداد بازدیده . اگر کلوپ های گوشی های Lg از یه حدی در صفحه اصلی کلوپ بیشتر شه و بازدید زیادی داشته باشه ، مسلما در مورد بخش مجزا تصمیم گیری می شه. ولی در حال حاظر نیازی دیده نمیشه.
با تشکر
Ice Star
23-09-2008, 19:23
سلام
پیشنهاد می کنم که دو قسمت ملودی و کلیپ از هم دیگه جدا بشه
چون این دو قسمت با هم هست کم تر به ملودی توجه می شه
اگه از هم جدا بشه فکر کنم هم کاربرا بتونن بهتر استفاده کنن هم این که بهش بیشتر توجه میشه
در ضمن میشه یه قسمت نرم افزاری و والپیپر باری موبایل هم بهش اضافه کرد
ممنون که توجه می کنید
Mojtaba N87
25-09-2008, 00:06
مرسی حجت جان.
پیشنهاد شما حتما بررسی می شه...
Iman_m123
04-10-2008, 21:18
سلام :11:
من یه پیشنهاد داشتم
میدونم که 10-15 روزه کسی توی این تاپیک نیومده ولی گفتم که شاید اینطوری بهتر میشه و کاربرا زود تر به نتیجه میرسن :
من میخوام تو انجمن مشاوره خرید گوشی 3 تا تاپیک بزنم به ترتیب زیر :
مشاوره خرید گوشی تا 200 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 200 تا 400 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 400 به بالا
و هر کس خواست مشاوره بگیره میتونه اینجا بیاد و در خواستشو مطرح کنه و ما رسیدگی میکنیم و مشاوره و کمک میکنیم
و هر کس نخواست که مثلا بین 2 تا گوشی میخواست انتخاب کنه یه تاپیک واسه خودش بزنه مثلا بین گوشی N82 و N78 که هست .
مدیرا و همکار ها هم میتونند به اینجا یه نگاهی بندازن و نظرات دوستان رو بخونن :46:
ممنون اگه جواب منو بدید :11:
amini_bio
05-10-2008, 08:33
به نظر من هر کسی می خواد بخره بیاد تاپیک بزنه و بعدش که کارش تکموم شد، تاپیک حذف بشه بهتره.
چون هر کسی یه انتظاراتی از گوشیش داره و یه سقف بودجه ای.
پس شرایط هیچ 2 نفری مثل هم نیست.
من خودم برای خرید یه گوشی تا سقف 300 تومن یه تاپیک زدم و واقعا دوستان خیلی بهم کمک کردند و آخر هم من رفتم بهترین گوشی در اون رنج: n78 خریدم.
به نظر من هر کسی می خواد بخره بیاد تاپیک بزنه و بعدش که کارش تکموم شد، تاپیک حذف بشه بهتره.
من خودم برای خرید یه گوشی تا سقف 300 تومن یه تاپیک زدم و واقعا دوستان خیلی بهم کمک کردند و آخر هم من رفتم بهترین گوشی در اون رنج: n78 خریدم.
مرسی
نظر من هم راجع پیشنهاد مطرح شده همین هست
مخلصیم
H M R 0 0 7
05-10-2008, 11:21
مرسی
نظر من هم راجع پیشنهاد مطرح شده همین هست
مخلصیم
خوب پس تکلیف دوستانی که میان مشاوره میدن چی میشه؟
با پاک شدن تاپیک تعداد پستهاشونم کم میشه.و انگار نه انگار که مشاوره دادن.
پیشنهاد من در مورد مشاوره خرید :
چند تا تاپیک استیکی (مهم که همیشه در بالا باشن) ایجاد کنیم:
1-یک تاپیک برای مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
2-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی در رنج ها مختلف
3-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی با مشخصات خاص(مثلا دوربین خوب-صدای خوب-سیستم عامل مشخص و...)
نظر شما دوستان چیه؟
آره خداييش راس ميگيا..:31:!
3-تاپیکهایی برای مشاوره خرید گوشی با مشخصات خاص(مثلا دوربین خوب-صدای خوب-سیستم عامل مشخص و...)
نظر شما دوستان چیه؟
آخه به نظرم اين تاپيك هام اگه باشه..امروز نه فردا شلوغ ميشه و در هم بر هم....
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...:13:
ميتونيد تاپيك ها رو بعد از به نتيجه رسيدن قفل كنيد...بعدا" اگه يه نفر موضوع مشابه زد به اونجا ارجاع ميديم...:20:
چطوره؟
Iman_m123
05-10-2008, 11:55
نظر شما دوستان چیه؟
اینجوری هم میشه حسین جان :10:
ولی نظر من این هست که مثلا یکی میاد یه پست توی تاپیک مثلا: 200-400 میزنه و میگه که من میخوام گوشیم اینجوری باشه دوربینش خوب باشه و ترجیحا از برند نوکیا بعد مثلا یه سری که اونجا فعالیت دارن ( مثلا من ) میگم که مثلا گوشی مثلا N78 هست که دوربینش خوبه 3.2 و صداش خوبه و با کیفیت اما خیلی بلند نیست و حالا چیز های دیگه ( خصوصیات گوشی ) و تمام گوشی های توی این محدوده بعد دوستمون هم به جوابش میرسه و میره گوشیشو میخره ( تاپیک رو هم باید مهم کنید که پایین نره ) :46:
بعد هر کسی هم که مثلا میخواست بین دو گوشی N78 و N82 یکی رو انتخاب کنه که دیگه اونجا نمیاد میره یه تاپیک واسه خودش میزنه چون اون سه تاپیک تقسیم بندی به صورت قیمتی داره نه مثلا بین 2 تا گوشی :10:
H M R 0 0 7
05-10-2008, 12:52
اینجوری هم میشه حسین جان :10:
ولی نظر من این هست که مثلا یکی میاد یه پست توی تاپیک مثلا: 200-400 میزنه و میگه که من میخوام گوشیم اینجوری باشه دوربینش خوب باشه و ترجیحا از برند نوکیا بعد مثلا یه سری که اونجا فعالیت دارن ( مثلا من ) میگم که مثلا گوشی مثلا N78 هست که دوربینش خوبه 3.2 و صداش خوبه و با کیفیت اما خیلی بلند نیست و حالا چیز های دیگه ( خصوصیات گوشی ) و تمام گوشی های توی این محدوده بعد دوستمون هم به جوابش میرسه و میره گوشیشو میخره ( تاپیک رو هم باید مهم کنید که پایین نره ) :46:
بعد هر کسی هم که مثلا میخواست بین دو گوشی N78 و N82 یکی رو انتخاب کنه که دیگه اونجا نمیاد میره یه تاپیک واسه خودش میزنه چون اون سه تاپیک تقسیم بندی به صورت قیمتی داره نه مثلا بین 2 تا گوشی :10:
خوب این مورد توی انی دسته قرار میگیره.
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...
همچینیم در هم بر هم نمیشه.نقل قول رو واسه همین کارا گذاشتن.در ضمن چون تاپیک حول یه مورد(مثلا با قیمت 300 هزار تومن) می چرخه بقیه میتونن از مشاوره دیگران که برای یکی دیگه داده شده تو همون تاپیک استفاده کنن.
amini_bio
05-10-2008, 13:33
مگه تعداد پست چقدر مهمه؟
مهم اون کار و کمکیه که به دوستت کردی و یه عمر دعات می کنه.
حالا تو 100 تا پست بالاتر یا پایین تر داشته باشی چه توفیقی می کنه؟؟؟
ولی بازم اگه نمی خواید، حذف هم نشه.
همون جوری بمونه.
اصلا روال همین جوری که هست خوبه.
چرا می خواید دستش بزنید؟
amini_bio
05-10-2008, 13:35
فكرشو بكن اگه 3-4 نفر هم با هم درخواست بدن چي ميشه...
این مورد خیلی خوبیه که اشاره شد.
واقعا درهم برهم میشه.
ضمن این که این مشاوره الان با یک ماه دیگه که قیمتا فرق می کنند، متفاوت خواهد شد و دیگه قبلیا به درد نمی خوره.
Majid393
05-10-2008, 13:40
به نظر من همینجوری که الان هست بهتره ....
به نظر من همینجوری که الان هست بهتره ....
آره خب...اينم خوبه...اگه يكم بيشتر روش نظارت شه، از بابت اسپم و تاپيك هاي تكراري و خارج نشدن بحث تاپيك...:20:
H M R 0 0 7
05-10-2008, 15:29
مگه تعداد پست چقدر مهمه؟
مهم اون کار و کمکیه که به دوستت کردی و یه عمر دعات می کنه.
حالا تو 100 تا پست بالاتر یا پایین تر داشته باشی چه توفیقی می کنه؟؟؟
ولی بازم اگه نمی خواید، حذف هم نشه.
همون جوری بمونه.
اصلا روال همین جوری که هست خوبه.
چرا می خواید دستش بزنید؟
شاید برای شما فرق نکنه ولی برای خیلی ها فرق میکنه.
ضمن این که این مشاوره الان با یک ماه دیگه که قیمتا فرق می کنند، متفاوت خواهد شد و دیگه قبلیا به درد نمی خوره.
خوب قرار نیست بریم از اول تاپیک رو بخونیم که.مثل اینکه بریم تاپیکهای اول رو بخونیم!
طرف بهتره فقط 1-2 صفحه آخر رو ببینه.
باز هم هر جور جمع صلاح بدونه.
Iman_m123
05-10-2008, 18:09
شاید برای شما فرق نکنه ولی برای خیلی ها فرق میکنه.
خوب قرار نیست بریم از اول تاپیک رو بخونیم که.مثل اینکه بریم تاپیکهای اول رو بخونیم!
طرف بهتره فقط 1-2 صفحه آخر رو ببینه.
باز هم هر جور جمع صلاح بدونه.
کاملا تایید میشه :10:
ولی به نظر من اگه از نظر قیمت باشه خیلی بهتر میشه
به نظر من اصل راحتی هست و منظم بودن :46:
اگر همین طوری باشه ( فعلی ) که دوستان مخالفت کنند خوب همینجوری باقی میمونه :5:
ولی به نظر من اینطوری نظم + راحتی پیش میاد :40:
من که میگم این ها رو مهم کنید که نره پایی بعد یکی میاد درخواستشو میده
در ضمن حسین جان اینجوری که شما میگی کل انجمن مشاوره خرید گوشی ختم میشه به همین 3 تا تاپیک ولی اونجوری که من میگم از نظر قیمت مشاوره میشه و هرکی خواست بین 2 تا یا 3 تا گوشی چیزی رو انتخاب کنه یه تاپیک جدا بزنه تا تاپیک فقط به این 3 تا تاپیک ختم نشه :10::10:
H M R 0 0 7
05-10-2008, 18:22
کاملا تایید میشه :10:
ولی به نظر من اگه از نظر قیمت باشه خیلی بهتر میشه
به نظر من اصل راحتی هست و منظم بودن :46:
اگر همین طوری باشه ( فعلی ) که دوستان مخالفت کنند خوب همینجوری باقی میمونه :5:
ولی به نظر من اینطوری نظم + راحتی پیش میاد :40:
من که میگم این ها رو مهم کنید که نره پایی بعد یکی میاد درخواستشو میده
در ضمن حسین جان اینجوری که شما میگی کل انجمن مشاوره خرید گوشی ختم میشه به همین 3 تا تاپیک ولی اونجوری که من میگم از نظر قیمت مشاوره میشه و هرکی خواست بین 2 تا یا 3 تا گوشی چیزی رو انتخاب کنه یه تاپیک جدا بزنه تا تاپیک فقط به این 3 تا تاپیک ختم نشه :10::10:
کی گفتم 2-3 تا تاپیک.
پیشنهادم رو با دقت بخون.حدود 8-10 تا تاپیک استیکی میشه
H M R 0 0 7
05-10-2008, 23:08
یکی از کاربرا توی پیام خصوصی ازم خواست که واضح تر بیان کنم.
نظر من به طور کلی و جزئی ایجاد این تاپیکهاست:
مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
مشاوره خرید گوشی تا 100 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 100 تا 200 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 200 تا 300 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 300 تا 400 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 500 تا 600 هزار تومان
مشاوره خرید گوشی از 600 هزار تومان به بالا
مشاوره خرید گوشی با صدای خوب
مشاوره خرید گوشی با دوربین خوب
مشاوره خرید گوشی با امکانات مشخص
مشاوره خرید گوشی نوکیا
مشاوره خرید گوشی سونی اریکسون
مشاوره خرید گوشی سامسونگ
مشاوره خرید گوشی موتورولا
مشاوره خرید گوشی های پاکت پی سی
البته این آخری هاشو میشه نادیده گرفت.
نظر شما چیه؟
Mojtaba N87
05-10-2008, 23:14
من هم نظرم اینه که تاپیک ها طبقه بندی شه و در موارد خارج از اونها تاپیک زده بشه!
amini_bio
06-10-2008, 01:20
یکی از کاربرا توی پیام خصوصی ازم خواست که واضح تر بیان کنم.
نظر من به طور کلی و جزئی ایجاد این تاپیکهاست:
مشاوره خرید انواع گوشی (عمومی)
مشاوره خرید گوشی با صدای خوب
مشاوره خرید گوشی با دوربین خوب
مشاوره خرید گوشی با امکانات مشخص
مشاوره خرید گوشی نوکیا
مشاوره خرید گوشی سونی اریکسون
مشاوره خرید گوشی سامسونگ
مشاوره خرید گوشی موتورولا
مشاوره خرید گوشی های پاکت پی سی
البته این آخری هاشو میشه نادیده گرفت.
نظر شما چیه؟
این جوری که صفحه اول پر میشه از فقط از تاپیک های مهم شده.
به نظر من این 6 تا کفایت می کنه:
و در ضمن یه نظر سنجی هم بین گوشی های توی اون رنج باید گذاشته شه.
مثلا بین 400 تا 500 تومن یه نظر سنجی بین n95 و n82 و چند تا گوشی دیگه از سونی اریکسون و .... گذاشته بشه خیلی خوبه.
این نظر سنجی هم هر یکی 2 ماه یک بار باید کلا عوض شه.
amir2011
06-10-2008, 02:53
به نظر من با ایجاد تاپیکهای اسنیکی تو این بخش فقط به شلوغتر میشه...
متا سفانه یا خوشبختانه علاوه بر متفاوت بودن سلیقه ها در انتخاب گوشی سلیقه ها برای تاپیکها هم متفاوته...یکی میخواد تاشو باشه...یکی میخواد برای خانومش بخره...یکی میخواد فونتهاش درشت باشه تا بابا بزرگش بتونه بخونه...یکی میخاد کل صدا راه بندازه..!
پس هر کار هم کنیم باز همون سیل تاپیکهای جدید راه می افته در ثانی که گوشی ها دائم در حال نوسانن و گوشی که پارسال دوربین خوبی داشته امسال اصلا مورد توجه نیست...
پس بهتره بزاریم به همین نحوی که داره اداره میشه اداره بشه...مسلما تاپیکهایی هم که به نتیجه برسه خود به خود به صفحات بعد میره پس نیاز به ترش هم نیست...
Iman_m123
06-10-2008, 11:19
متا سفانه یا خوشبختانه علاوه بر متفاوت بودن سلیقه ها در انتخاب گوشی سلیقه ها برای تاپیکها هم متفاوته...یکی میخواد تاشو باشه...یکی میخواد برای خانومش بخره...یکی میخواد فونتهاش درشت باشه تا بابا بزرگش بتونه بخونه...یکی میخاد کل صدا راه بندازه..!
پس هر کار هم کنیم باز همون سیل تاپیکهای جدید راه می افته در ثانی که گوشی ها دائم در حال نوسانن و گوشی که پارسال دوربین خوبی داشته امسال اصلا مورد توجه نیست...
پس بهتره بزاریم به همین نحوی که داره اداره میشه اداره بشه...مسلما تاپیکهایی هم که به نتیجه برسه خود به خود به صفحات بعد میره پس نیاز به ترش هم نیست...
در مورد اون قسمت مشکی کردم میگم که : مثلا دوست عزیزمون که میخواد کل صد صدا راه بندازه :31: همونجا میگه که من یه گوشی میخوام مثلا تا 300 تومن که کل صدا باهاش راه بندازم :31: ما هم میگیم N73 me :21:
البته این گوشی که گفتم همینجوری بودا اونجا به صورت تخصصی جواب میدم
در ضمن نمیخواد که 12314 تا تاپیک باشه که :31: فقط 4-5 تا :
گوشی هایی تا سقف قیمت 100 تومان
گوشی هایی از 100-200 تومان
گوشی های 200 تا 400 تومان
گوشی های 400 تا 500 تومان
گوشی های 500 به بالا :8:
فکر کنم اینجوری بهتره :10:
H M R 0 0 7
06-10-2008, 11:37
البته دوستان این پیشهنادی که من دادم به عنوان یه کاربر معمولی بود نه به عنوان یکی از تصمیمات گروه مدیریت موبایل!
Iman_m123
06-10-2008, 11:44
حالا آیا این 4-5 تا تاپیک زده میشه یا نه ؟؟؟
تاييد ميشه..!
شما اگه بخوايد انقد تاپيك بزنيد..خيلي ها هستن طرف مياد ميبينه گرگيجه ميگيره...:31: آخرش يه تاپيك ميزنه اين همه زحمت باد هوا...:31:
نظر نهايي من اينه كه همينطوري باشه با نظارت بيشتر...:20:
H M R 0 0 7
07-10-2008, 12:01
تاييد ميشه..!
شما اگه بخوايد انقد تاپيك بزنيد..خيلي ها هستن طرف مياد ميبينه گرگيجه ميگيره...:31: آخرش يه تاپيك ميزنه اين همه زحمت باد هوا...:31:
نظر نهايي من اينه كه همينطوري باشه با نظارت بيشتر...:20:
خوب 2-3 بار که تاپیکهاش درجا ترش بشه خودش میفهمه که باید یه تاپیک مجزا نزنه :دی
البته به نظرم دسته بندی همیشه نظم رو بیشتر میکنه تا اینکه کابر به قول شما گرگیجه بگیره!
Iman_m123
07-10-2008, 12:06
معلوم شد دیگه
وقتی که نمیخوان اینطوری بشه نمیشه دیگه من خودم رو هم خفه کنم باز این کارو نمیکنن :31:
پس مگه من خنگ هستم که خودم رو خفه کنم هیچ اتفاقی نیفته :27:
پس هیچی به هیچی ؟؟؟ :13:
amini_bio
07-10-2008, 13:13
حالا هیچ بحثی دیگه نبود همه گیر دادند به بخش مشاوره؟؟
بابا این همه بخش و مشکل دیگه تو انجمن موبایل ما داریم.
آقا اصلا" يه فكري...
شما كه ميخوايد واسه هر ماركي يه تاپيك بزنيد...مثلا" سوني يا نوكيا...
خب بيايد همونو بزنيد تو كلوپش....
يعني مشاوره خريد گوشي سوني تو كلوپ گوشي هاي سوني...و بقيه هم همينطور...اگر كسي غير از اين بود بره تو مشاوره تاپيك بزنه...
چطوره؟ بهتر نيست؟؟
Majid393
07-10-2008, 15:26
آقا اصلا" يه فكري...
شما كه ميخوايد واسه هر ماركي يه تاپيك بزنيد...مثلا" سوني يا نوكيا...
خب بيايد همونو بزنيد تو كلوپش....
چطوره؟ بهتر نيست؟؟
اینجوری بازار بخش مشاوره کساد میشه .....
يعني مشاوره خريد گوشي سوني تو كلوپ گوشي هاي سوني...و بقيه هم همينطور...اگر كسي غير از اين بود بره تو مشاوره تاپيك بزنه...
فک کنم دیگه هیچکس تو بخش مشاوره تاپیک نزنه ... چون همه یا نوکیا میخرن یا سونی یا سامسونگ ....
اینجوری بازار بخش مشاوره کساد میشه .....
دیگه هیچکس تو مشاوره تاپیک نمی زنه ... چون همه یا نوکیا میخرن یا سونی یا سامسونگ ....
:31::31:
بازار؟؟
ولي خب اينم حرفيه...
آقا بيخيال اصلا" بزاريد همينطوري بمونه...:46:
amir2011
08-10-2008, 02:45
موافقم...
به نظر من هم بخشهای دارای اولویت بیشتری برای بررسی هستند که کمک دوستان میتونه اونجا ثمر بخش تر باشه...
H M R 0 0 7
08-10-2008, 16:50
موافقم...
به نظر من هم بخشهای دارای اولویت بیشتری برای بررسی هستند که کمک دوستان میتونه اونجا ثمر بخش تر باشه...
مثلا چه بخشهایی؟ چه مشکلاتی؟
amir2011
09-10-2008, 02:40
مثلا چه بخشهایی؟ چه مشکلاتی؟
من منظورم اینه که حالا که دوستانی پیدا شدند که نظم انجمن براشون یه یک دغدغه اساسی تبدیل شده میتونند تو جاهای بهتری وقت بزارن...
مثلا برن آموزشهای مفید کلوپ سونی اریکسون رو جمع آوری کنند...
برنامه های کاربردی که معرفی میشه رو در یک تاپیک کلی لیست کنند با یک توضیح کوتاه...
البته همین کار رو در بخش بازی ها هم میشه کرد...
اینها مشکل نیست فقط به نظم مجموعه کمک میکنه که کمک کاربران میتونه مفید باشه...
Iman_m123
09-10-2008, 11:24
من منظورم اینه که حالا که دوستانی پیدا شدند که نظم انجمن براشون یه یک دغدغه اساسی تبدیل شده میتونند تو جاهای بهتری وقت بزارن...
برنامه های کاربردی که معرفی میشه رو در یک تاپیک کلی لیست کنند با یک توضیح کوتاه...
خب اگه این بخش ها که شما میگید مثلا بخواد اینطوری بشه که واسه کاربران مفید باشه پس :
مشاوره خرید گوشی رو هم اینطوری کنید تا واسه کاربران مفید باشه :21:
موافقم از پايه...!!:31:
فقط حيف كه ما كاربراي فعال هيچ مزيتي نداريم...:41: اين همه زحمت واسه انجمني كه دوسش داريم اونوقت......
اگه يكي از همكارا بزاره بهتره چون ميتونه لينك فعال بده و كار خيلي خوشگل تر و جمع و جور تر ميشه...چه براي بازي ها چه برنامه ها...:20:
Mojtaba N87
09-10-2008, 16:48
اگه يكي از همكارا بزاره بهتره چون ميتونه لينك فعال بده و كار خيلي خوشگل تر و جمع و جور تر ميشه...چه براي بازي ها چه برنامه ها...:20:
انشالله انجامش می دم.با همکاری دوستان در تیم مدیریت..:11:
خب اگه این بخش ها که شما میگید مثلا بخواد اینطوری بشه که واسه کاربران مفید باشه پس :
مشاوره خرید گوشی رو هم اینطوری کنید تا واسه کاربران مفید باشه :21:
سلام
دوست عزیز...
من و الکس عزیز با ایجاد اینگونه تاپیکها مخالف هستیم.پس
این بحث دیگه منتفیه.اگر پیشنهاد دیگه ای هست مطرح بفرمایید
تا در اسرع وقت بررسی بشه.
در مورد موردی که یونس جان فرمودند که تاپیکها رو ببریم به
انجمن خودشون لازمه که عرض کنم که در قبل مشاوره به
همین صورت بود.منتها اولا در اون تاپیک خیلی بحثها به هم
گره میخورد و تکلیف تاپیکهایی که در باره ی دو برند متفاوت
مشاوره میخواست مشخص نبود.لذا تصمیم بر این شد که
بخش مشاوره به شکلی که الان هست تبدیل بشه
مخلصیم
Iman_m123
10-10-2008, 10:31
شرمنده من تسلیمم :31: :14:
باشه هر چی شما بگی
H M R 0 0 7
10-10-2008, 12:45
موافقم از پايه...!!:31:
فقط حيف كه ما كاربراي فعال هيچ مزيتي نداريم...:41: اين همه زحمت واسه انجمني كه دوسش داريم اونوقت......
خوب چرا یکی از کاربرای فعال این کار رو نمیکنه؟آگه فقط مشکل لینک فعال هست که شما لیست رو به ما بدید من خودم تاپیکش رو میزنم.
اگه اینکارو کنید خیلی خوب میشه :20:
amini_bio
10-10-2008, 13:55
راستی منظورتون از لینک فعال همون نوشته هایی هست که داخلش لینک داره دیگه؟
که با کلیک روی نوشته، آدرس مورد نظر باز میشه؟
چرا این قابلیت مثل فروم های دیگه توی p30world فعال نیست؟
منم تو این تاپیک:
شدیدا به این قابلیت نیاز دارم.
Mojtaba N87
10-10-2008, 14:36
خوب چرا یکی از کاربرای فعال این کار رو نمیکنه؟آگه فقط مشکل لینک فعال هست که شما لیست رو به ما بدید من خودم تاپیکش رو میزنم.
اگه اینکارو کنید خیلی خوب میشه :20:
چند بار خواستم این کار رو بکنم هی نشده :دی
ولی به زودی انجامش می دم.از بخش های پر بازدید شروع می کنم و اگه فرصت شد برنامه های مفیدتر رو ضمیمه می کنم تو سایت و برنامه های دیگه رو فقط لینک تاپیک می ذارم.
راستی منظورتون از لینک فعال همون نوشته هایی هست که داخلش لینک داره دیگه؟
که با کلیک روی نوشته، آدرس مورد نظر باز میشه؟
چرا این قابلیت مثل فروم های دیگه توی p30world فعال نیست؟
منم تو این تاپیک:
شدیدا به این قابلیت نیاز دارم.
حق با شماست محمد جان.تو این فروم بنا به دلایلی این قابلیت برداشته شده.همونطور که در انجمن سرآغاز خیلی روش بحث شده ، یکی از این دلایل جلوگیری از فعالیت ربات هوشمند ف ی لترینگه.
amini_bio
10-10-2008, 14:41
خب حالا من باید چیکار کنم برای این تاپیک؟
H M R 0 0 7
11-10-2008, 00:09
خب حالا من باید چیکار کنم برای این تاپیک؟
شما دقیقا اینکار رو که میگم انجام بدید:
یک صفحه برای ارسال پاسخ باز کنید و مثل سایر فرومها از این آیکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نامگذاری لینک استفاده کنید.
به عنوان مثال به جای اینکه اینجوری بنویسید:
بود و نبود اثر ساقی قهرمان:
اینجوری بشه:
بود و نبود اثر ساقی قهرمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی چیزی که هست لینک شما مثل لینک من نمیشه پس پست رو ارسال نکنید و همونطوری به صورت کد تویفایل متنی بزارید و یه جایی اپلود کنید و لینکشو به من بدید.
من این فایل رو به مدیرا میدم تا اونا که قابلیت ویرایش پست رو دارن پست شما رو ویرایش کنن و محتویات این فایل متنی رو جایگزین کنن.
بعد پست شما یه چیزی میشه مثل این:
ليست هك ها و مدهاي انجام شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
amini_bio
11-10-2008, 00:44
ممنون.
ولی این آیکنی که می گید، توی صفحه ارسال پاسخ برای من وجود نداره.
شاید این آیکون فقط برای مدیرا هستش.
H M R 0 0 7
11-10-2008, 20:39
ممنون.
ولی این آیکنی که می گید، توی صفحه ارسال پاسخ برای من وجود نداره.
شاید این آیکون فقط برای مدیرا هستش.
ااااا. آره مثل اینکه.
پس از Forum Editor استفاده کن.خیلی راحتتره:
amini_bio
13-10-2008, 08:24
میگه باید quick smile ورژن 3 به بالا را نصب کنم.
این دیگه چه برنامه ایه؟
H M R 0 0 7
13-10-2008, 19:22
میگه باید quick smile ورژن 3 به بالا را نصب کنم.
این دیگه چه برنامه ایه؟
عجب داستانی شد :دی
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با Word هم میشه یا یه پیج از فرومها دیگه!
amini_bio
13-10-2008, 20:11
مرسی یه ورژنشو خودم از سایت download.com گرفتم.
تا ببینیم چی میشه!!
amini_bio
14-10-2008, 14:28
H M R 0 0 7 عزیز.
ظاهرا با فونت فارسی مشکل داره!!!
و متن فارسی نمیشه به جای نوشته لینک گذاشت.
حالا یه کارش می کنم خودم.
به هر حال ممنون
amini_bio
14-10-2008, 14:34
عزیز ببین این نمونه که من درست کردم درسته؟
متنی که گفتید را توی فایل text کپی کردم.
H M R 0 0 7
14-10-2008, 19:04
عزیز ببین این نمونه که من درست کردم درسته؟
متنی که گفتید را توی فایل text کپی کردم.
-----------
تست متن ارسالی:
URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]آموزش روش ساخت كتاب الكترونيكي جاوا - Parnian Mobile E-Book Studio[/URL]
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با نرم افزار پرنيان( رايگان)( تست شده)( با امکانات فراوان!!!) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------
مثل اینکه از لینک اولی کاراکتر ] رو جا انداختی که درستش اینجور میشه:
آموزش روش ساخت كتاب الكترونيكي جاوا - Parnian Mobile E-Book Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amini_bio
14-10-2008, 19:20
ok
پس درسته.
ممنون
Mojtaba N87
03-12-2008, 22:32
سلام دوستان.
بخش اختصاصی هک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم راه اندازی شد. سوال ، پیشنهاد یا انتقادی اگر دارید در خدمتیم.
Mojtaba N87
10-12-2008, 17:27
اینبار تغییراتی در روند گوشی آیفون در انجمن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mojtaba N87
12-12-2008, 18:42
دوستان ازین پس می تونید تو بخش تنظیمات شخصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؛ مدل گوشی خودتون رو در مشخصات ذکر کنید
amini_bio
13-12-2008, 00:08
عالیه!!!!!!
mehdionline7
06-01-2009, 09:03
تاپیک نمای 360 درجه گوشی ها وجود داره ؟
Mojtaba N87
07-01-2009, 02:52
خیر دوست من. من تو انجمن ندیدم.
سلام
دوستان عزیز،همراهان گرامی!
تغییرات زیر در بخش موبایل انجام گرفت:
1.اضافه شدن کلوپ های ال جی و گوشی های متفرقه
2.اضافه شدن بخش های خبری به کلوپ و اپراتور
3.اضافه شدن بخش نقد و بررسی گوشی ها
امید است با همکاری شما دوستان،انجمن موبایل بهتر از
پیش داشته باشیم
مخلصیم
taghi_ramzi
04-02-2009, 00:18
سلام
البته جاش اینجا نیست ،ولی برادر میثم به پیام خصوصی من حدود دو ماهه که جواب نداده و الان هم اصلا پیامی بهش فرستاده نمیشه
قضیه اینه که من تو مسابقه عکاسی با موبایل مقام آوردم ولی هنوز بعد از بیشتر از 6 ماه جایزه مو دریافت نکردم.
آدرسم رو هم خیلی وقته برای همین آقای میثم فرستادم.
H M R 0 0 7
06-02-2009, 19:24
سلام
البته جاش اینجا نیست ،ولی برادر میثم به پیام خصوصی من حدود دو ماهه که جواب نداده و الان هم اصلا پیامی بهش فرستاده نمیشه
قضیه اینه که من تو مسابقه عکاسی با موبایل مقام آوردم ولی هنوز بعد از بیشتر از 6 ماه جایزه مو دریافت نکردم.
سلام
لطفا این مورد رو با ادمینها و مدیران ارشد در میان بزارید
موفق باشید
سلام
سلام
تا اونجا که بنده اطلاع دارم همه جوایز ارسال شده
ممکنه در محل نبودین و بسته پستی شما برگشت خورده باشه
لطفا اطلاعات خودتون رو ( نام - آدرس و ... ) برام پیغام خصوصی کنید
ELVIS PRESLEY
17-02-2009, 23:15
از مدیران درخواست دارم یک بخش جداگانه برایه ایفون درست کنند
ضعیف ترین فروم ها هم بخش ایفونشون جداست.
حالا اینجا ایفون کنار گوشی چینیایه تی وی داره.
تاپیک هایه مربوطش هم به اندازه ای هست که بشه براش یه بخش زد.
Mojtaba N87
17-03-2009, 01:05
بررسی می کنیم.
ممنون سینا جان
Mojtaba N87
24-03-2009, 13:26
با سلام . سال خوبی داشته باشید.
بخش های جدید راه اندازی شد
برنامه های سیمبین سری 60 ویرایش 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی های سیمبین سری 60 ویرایش 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
از مدیران درخواست دارم یک بخش جداگانه برایه ایفون درست کنند
در ست نسیت ایفون کنار گوشی چینیایه تی وی دار باشه.نا سلامتی آدم بالاش 800 900 تومن پول میده بعد باید گوشیش همرده گوشیای چینی باشه.
بنده هم همین درخواست دارم که اگه مدیران محترم لطف میکردن و یک بخش جامع برای این برند اپل آیفن درست بشه خیلی ممنون میشیم
با تشکر
GiggleClub
17-04-2009, 20:55
بله همون طور که دوستان هم گفتند لطفا یه پخش جدا برای آیفون ایجاد شه
ممنون از زحماتتون
منم از مدیران و ادمینهای سایت تقاضا دارم لطفا، تا یک بخش جداگانه برای آیفون راه بندازن.
ممنون.
ELVIS PRESLEY
18-04-2009, 10:40
پیرو نظرات دوستان منم محض تاکید بیشتر میگم یه فکری به حال ایفون بکنید.
تاپیک هایه مربوط بهش هم انقدر زیاد هست که بشه براش بخش درست کرد.
نظر دیگمم اینه که تاپیکهایه ؛والپیپر برایه ایفون؛ - بازی برایه ایفون - و برنامه برایه ایفون / را به این بخش جدیدی که میخواد به خاطر بالا بردن سطح و کیفیت p30
ایجاد کنید منتقل کنید.
چون الان هیچ کس با این سه تاپیک بالا که خیلی کاربردی و مفید هستن اشنایی ندارن. به همین خاطر خودم به شخصه هیچ فعالیتی توش انجام نمیدم چون فایده ای که باید
داشته باشه نداره.
با تشکر از تیم مفید مدیریت.
Mojtaba N87
24-04-2009, 14:42
سلام.
انشالله بخش آیفون هم درست می شه . با مدیریت در میون می ذارم.
مرسی
ELVIS PRESLEY
24-04-2009, 15:27
چه عجب.
مگه فقط مجتبی به داده ما برسه.
دستت درد نکنه.
بی باک بی بال
27-04-2009, 06:58
یه سوال داشتم تولید گوشی ایرانی به کجا رسید
خبری از بخش آیفون نشد عزیزان.لطفا یه آستینی بالا بزنید.
یه پیشنهادم دارم بخش آیپاد تاچ و آیفونو باهم بزارید چون عملا در سیستم عامل و آموزشها یکین.
منم درخواست ایجاد بخش اختصاصی آیفون رو دارم...
اگه توجه کرده باشین میبینین پیشنهاد ندادن دوستان درخواست دادن به نظر تقاضای سختیم نیست...
ممنونم از همتون
Acro-Crown
02-05-2009, 01:17
همین طور من نیز خواستازر راه اندازی بخش جدا گانه ای برای محصولات ایفون و ایپاد تاچ هستم.
خب من هم پیرو راه دوستان از مدیریت سایت در خواست دارم با توجه به استقبال از این دو اعجوبه (ipod & iphone) یه بخش جدا گانه برای این دو بزارید (از کارتون پشیمون نمی شید:27:).
با تشکر:11:
S@nti@go_s&k
02-05-2009, 20:38
خبری از بخش آیفون نشد عزیزان.لطفا یه آستینی بالا بزنید.
یه پیشنهادم دارم بخش آیپاد تاچ و آیفونو باهم بزارید چون عملا در سیستم عامل و آموزشها یکین.
منم درخواست ایجاد بخش اختصاصی آیفون رو دارم...
اگه توجه کرده باشین میبینین پیشنهاد ندادن دوستان درخواست دادن به نظر تقاضای سختیم نیست...
ممنونم از همتون
همین طور من نیز خواستازر راه اندازی بخش جدا گانه ای برای محصولات ایفون و ایپاد تاچ هستم.
خب من هم پیرو راه دوستان از مدیریت سایت در خواست دارم با توجه به استقبال از این دو اعجوبه (ipod & iphone) یه بخش جدا گانه برای این دو بزارید (از کارتون پشیمون نمی شی
تایید 100 %
با توجه به پیشنهادات ارائه شد و
بر اساس صحبتهایی که در تیم موبایل
انجام شد به این نتیجه رسیدیم که در
حال حاظر ایجاد بخشی جدا برای آیفون
گزینه ی مناسبی نیست.تعدد تاپیکهای
این گوشی اونقدر نیست که بخوایم
براش کلوپی جدا در نظر بگیریم
مخلصیم
ELVIS PRESLEY
02-05-2009, 21:19
این یعنی دو صفحه درخواست بچه ها بوق!!!!!!
چند تا تاپیک بشه حله؟؟؟!!!
تو سه سوت بیست تا تاپیک اموزشی و معرفی برنامه میزنم.
الان حدود ۱۰ تا تاپیک داره. بس نیست؟
لطفا با sina یه هماهنگی بکنید. پیشنهادی که بهش دادم رو یاداوری کنید براش. ....
دسته شما درد نکنه خوب وقتی بخشی نیست معلومه تعداد پستا و تاپیکا کم میشه.آدم روش نمیشه به اون بخش سر بزنه اگه به تعداد تاپیکه همین امشب اینجارو میترکونم.
emprator_kochak
19-05-2009, 10:38
سلام، به نظر شما هم اینجا جای یه آرشیو نرم افزاری با توضیحات خالی نیست ؟ از دوستان و مدیران خواهشمندم که اگر میتونن این کار مفیدو انجام بدن که تو این تاپیک چیزی کم نباشه . :11:
AryanLand
19-05-2009, 23:40
سلام، به نظر شما هم اینجا جای یه آرشیو نرم افزاری با توضیحات خالی نیست ؟ از دوستان و مدیران خواهشمندم که اگر میتونن این کار مفیدو انجام بدن که تو این تاپیک چیزی کم نباشه . :11:
موافقم. به شرط اینکه نشه مثل اون بخش نرم افزار که الان هست.بخش نرم افزار باید فقط حاوی نرم افزار باشه و برای درخواست نرم افزار یا سوالات در این زمینه باد تاپیک جداگانه موجود باشه.اگر این اتفاق بیفته رو منم میتونید حساب کنید.:11:
emprator_kochak
19-05-2009, 23:55
موافقم. به شرط اینکه نشه مثل اون بخش نرم افزار که الان هست.بخش نرم افزار باید فقط حاوی نرم افزار باشه و برای درخواست نرم افزار یا سوالات در این زمینه باد تاپیک جداگانه موجود باشه.اگر این اتفاق بیفته رو منم میتونید حساب کنید.:11:
الان روم های دیگه همه یه بخش نرم افزاری دارن، مثل ir-tci تو آدرس زیر که یه مجموعه کامله برا خودش، حالا اگه ما یه نمونه کوچیکشم داشته باشیم کفایت میکنه ...
من هم میتونم کمک کنم.
از کی شروع کنیموتوی همین تاپیک یا تاپیک جداگانه؟
در ضمن کسی خواست نرم افزار بزاره خواهشا توضیحش فارسی باشه
emprator_kochak
20-05-2009, 23:53
من هم میتونم کمک کنم.
از کی شروع کنیموتوی همین تاپیک یا تاپیک جداگانه؟
در ضمن کسی خواست نرم افزار بزاره خواهشا توضیحش فارسی باشه
تاپیک جداگانه بهتره، اگه یکی از مدیرا بتونه کمک کنه بهترن، نرم افزارها هم باید با توضیح فارسی باشن هم رو خود سرور سایت آپ بشن، اسمشم میتونه این باشه :
آرشیو نرم افزارهای پاکت پی سی به همراه توضیح فارسی
k i a r a s h
21-05-2009, 01:56
سلام . با اجازه ی بزرگان سایت بنده هم یه سری پیشنهاد داشتم:
اگه امکان داره یه تغییرات کلی باید تو کلوپ ایجاد بشه مثل طبقه بندی و غیره .
دوستان لطف کنن در زمان معرفی برنامه هم توضیح فارسی بدن که همه متوجه بشن و هم این که حتما عکس برنامه رو قرار بدن .
برنامه هایی که معرفی میشه فقط با نام و ورژن برنامه معرفی بشه تا با یه جستجوی راحت پیدا بشه .
و در آخر و مهم تر از همه این که مدیران راهی درست کنن تا تمامیه برنامه ها در سایت آپلود بشه به چندین دلیل:
1- راحتی کاربران
2 - بعد مدتی لینک دانلود قرار داده شده اگه از بین بره پیدا کردن لینک دیگر خیلی اذیت می کنه
3 - سایت پر بار تر میشه و میشه به عنوان یک مرجع بهش نگاه کرد
موفق باشید
اگه یه لیست کامل از نرم افزار های موجود برای پاکت پیسی ها البته به صورت طبقه بندی شده و مشخص شده کاربرد برای کدام پاکت پیسی ها بزارید دیگه حرف نداره
به خصوص نرم افزارای مربوط به G-sensor:10:
emprator_kochak
21-05-2009, 21:03
فکر کنم یکی از دوستان مدیر دیگه باید کمک کنه، کسی نیست ؟
سلام
برای نرم افزار های پاکت پی سی
خودتون باید شروع کنید
کمکی نیاز بود درخدمتم.
البته یه تاپیک هم برای برنامه های پاکت پی سی داریم.
برای آپلود نرم افزار ها تو سایت
دوستان اگه توی سایت های لینک مستقیم برنامه هارو آپلود کنن مثلا پرشن گیگ
بنده تو پست خودشون ضمیمه میکنم.
AryanLand
23-05-2009, 00:40
سلام
برای نرم افزار های پاکت پی سی
خودتون باید شروع کنید
کمکی نیاز بود درخدمتم.
البته یه تاپیک هم برای برنامه های پاکت پی سی داریم.
برای آپلود نرم افزار ها تو سایت
دوستان اگه توی سایت های لینک مستقیم برنامه هارو آپلود کنن مثلا پرشن گیگ
بنده تو پست خودشون ضمیمه میکنم.
سلام.
اون تاپیک که هست بدرد نمیخوره.باید یک تاپیک باشه که فقط نرم افزار باشه.کسی هم اگر سوال داشت تو یک تاپیک دیگه بنام سوال در مورد نرم افزار پاکت پی سی مطرح بشه.
یعنی باید مدام سر بزنید و پستهای اضافه رو پاک کنید یا انتقال بدید به تاپیک مربوطه خودش.
amir2011
24-05-2009, 13:44
سلام.
اون تاپیک که هست بدرد نمیخوره.باید یک تاپیک باشه که فقط نرم افزار باشه.کسی هم اگر سوال داشت تو یک تاپیک دیگه بنام سوال در مورد نرم افزار پاکت پی سی مطرح بشه.
یعنی باید مدام سر بزنید و پستهای اضافه رو پاک کنید یا انتقال بدید به تاپیک مربوطه خودش.
میشه دو تا تاپیک باز کرد...
1.مرجع کامل نرم افزارهای PPC که بسته باشه و فقط بعنوان یه مرجع استفاده شه...
2.مباحث و مشکلات نرم افزارها که دوستان اونجا مشکلاتشون رو برطرف کنند (که همچین تاپیکی هست البته اولی هم هست ولی اگه سبک و سیاق کارش اونجور که گفتم بشه بهتره)
میشه دو تا تاپیک باز کرد...
1.مرجع کامل نرم افزارهای PPC که بسته باشه و فقط بعنوان یه مرجع استفاده شه...
2.مباحث و مشکلات نرم افزارها که دوستان اونجا مشکلاتشون رو برطرف کنند (که همچین تاپیکی هست البته اولی هم هست ولی اگه سبک و سیاق کارش اونجور که گفتم بشه بهتره)
اره خيلي خوب مي شه
ولي ايكاش يكم اين كلوپ پر بار تر بشه
خداييش خيلي ppc مظلوم واقع شده تو فروم
سلام
همونطور که امیر جان گفت
میشه یه تاپیک زد تا نرم افزار های پاکت پی سی رو بصورت آرشیوی اونجا گذاشت
فقط باید یکی از دوستان زحمت بکشه و برنامه هارو آپلود کنه تو یه سایت که لینک مستقیم میده (ترجیحا پرشن گیگ) تا بعد بنده همه فایلها رو تو خود سایت ضمیمه کنم.
برای مباحث هم تاپیک جدید میشه زد.
هر کدوم از دوستان که مایل به همکاری هستن به بنده پیغام خصوصی بدن تا هماهنگی ها انجام بشه.
ممنون.
سلام
همونطور که امیر جان گفت
میشه یه تاپیک زد تا نرم افزار های پاکت پی سی رو بصورت آرشیوی اونجا گذاشت
فقط باید یکی از دوستان زحمت بکشه و برنامه هارو آپلود کنه تو یه سایت که لینک مستقیم میده (ترجیحا پرشن گیگ) تا بعد بنده همه فایلها رو تو خود سایت ضمیمه کنم.
برای مباحث هم تاپیک جدید میشه زد.
هر کدوم از دوستان که مایل به همکاری هستن به بنده پیغام خصوصی بدن تا هماهنگی ها انجام بشه.
ممنون.
من سعي مي كنم همشون رو لينك مستقيم كنم ولي چي رو بايد مستقيم كنم؟
لينك از شما
amir2011
24-05-2009, 20:34
من سعي مي كنم همشون رو لينك مستقيم كنم ولي چي رو بايد مستقيم كنم؟
لينك از شما
شما باید برنامه ها رو جمع آوری کنی و یه جا که لینک مستقیم میده و محدودیت حجمی و زمانی نداره آپ کنی...
شما باید برنامه ها رو جمع آوری کنی و یه جا که لینک مستقیم میده و محدودیت حجمی و زمانی نداره آپ کنی...
بهترین جا پرشین گیگه...
بهترین جا پرشین گیگه...
نه من تو humyo.com مي ريزم هم لينك مستقيم مي ده هم هيچ وقت پاك نمي شه(يه اكانت 5 گيگ دارم)
Bs_panzer
28-08-2009, 15:26
دوستان بطفا بیاین اعتراض کنیم !
ما یه قسمت جدا برای بازی ها و نرم افزار و اگه بشه رام می خایم ! اونوقت میبینین چه قدر شلوغ میشه دیگه کسی هم تو اون موبایلستانه درپیت نمیره !
Bs_panzer
03-09-2009, 00:12
چرا بازی ها و نرم افزار های S60v5 که جدیده و نصفه برنامه و بازی های پاکت پی سی هم نیست بلافاصله بخش مجزا ایجاد شد ولی
ما همین طور بدبخت موندیم
چرا بازی ها و نرم افزار های S60v5 که جدیده و نصفه برنامه و بازی های پاکت پی سی هم نیست بلافاصله بخش مجزا ایجاد شد ولی
ما همین طور بدبخت موندیم
قبولت دارم.روز اول که من دنبال برنامه و بازی برا PPC بودم ، مردم تا پیداش کردم.
تو اعتراض کن من پشتتم ...
Bs_panzer
04-09-2009, 18:10
آقا کسی رسیدگی نمی کنه ؟
شما نصف او اهمیتی که به سیمبین و جاوا میدین به ویندوز موبایل نمی دین............
Bs_panzer
05-09-2009, 04:32
سلام
تو برنامه هست.
واقعا ممنونم ازتون :46:
من یه بسته پیشنهادی براتون می ذارم :27::21:
اضافه شدن بخش بازی برای پاکت پی سی
اضافه شدن بخش نرم افزار ها
اضافه شدن قسمت نقد و بررسی پاکت پی سی های جدید
اضافه شدن بخش رام های پاکت پی سی به صورت تایپیک های مجزا مثلا رام های غیر رسمی برای omnia
همین ! :21: :5:
با تشکر از مدیر محترم انجمن موبایل و پاکت پی سی ALEX_PK :11:
ممنون از پیشنهادتون برسی میکنیم.
برخی قسمت ها تو برنامه هست.
به به ، میبینم که alex_pk !! چطوری مرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونستم اینجا مدیری ، وگرنه اسپم میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقاد بهداد عزیز (Bs_Panzer) کاملا درسته ، بخش پاکت پیسی نیاز به یک سازماندهی اساسی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
07-09-2009, 04:51
وااااااااااای من نمی تونم صبر کنم خودم آبادش می کنم !
آقاجون تاریخی چیزی نداره ؟ :دی
کی ما گلباران کنیم فروم رو ؟ :دی
golmohammadi
17-09-2009, 00:20
منم از چند وقت پيش اين پيشنهاد را دادم
اميدوارم هر چه زودتر اين اتفاق بيفته
مشكل اينجاست كه ادم وقتي اموزشي ترفندي برنامه اي بازي هر چيزي كه ميخواد معرفي كنه نميشه
چون جايي وجود نداره
واسه خاطر همين رفته رفته تاپيك عقبتر ميمونه
و هر چقدر ديرتر بشه جبرانش مشكلتر خواهد شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.