ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقادات و پیشنهادات سازنده برای انجمن موبایل و پاکت پی سی

صفحه ها : 1 [2]

pulp_152
17-09-2009, 15:45
خوب یک مبحثی قبلا ارائه شده در مورد تاپیکهای بخش مشاوره خرید گوشی که نظم داده بشه .. بنده هم با توجه به فعالیتی که تو اون قسمت میکنم نظرم اینه که سامان دهی بشه و در هم بر هم نباشه و اینکه خارج از اون اگه کسی نیاز داشت برای خودش تاپیک بزنه ...

Bs_panzer
17-09-2009, 15:53
آخه نه تنها پاکت پی سی حتی مک و آندروید هم قسمت جداگانه ندارن حالا همینش هم جای شکر داره

navid_k
04-10-2009, 16:25
با سلام،

پست اول تاپیک "مشاوره برای خرید پاکت پیسی" نیاز به ویرایش داره.
یه سری مسائل هست که لااقل از هر دو نفر که مشاوره میخوان ، به یکیشون باید گفت.

هرکدوم از مدیران که خواستند این کار رو بکنند یه اطلاعی بدن تا مواردی که لازمه در پست اول بهشون اشاره بشه رو عرض کنم خدمتشون.

متشکرم.

golmohammadi
10-10-2009, 20:39
با سلام،

پست اول تاپیک "مشاوره برای خرید پاکت پیسی" نیاز به ویرایش داره.
یه سری مسائل هست که لااقل از هر دو نفر که مشاوره میخوان ، به یکیشون باید گفت.

هرکدوم از مدیران که خواستند این کار رو بکنند یه اطلاعی بدن تا مواردی که لازمه در پست اول بهشون اشاره بشه رو عرض کنم خدمتشون.

متشکرم.

با سلام
ممنون از توجه شما
اين كار صورت ميگيرد

Amin.M.1986
15-10-2009, 14:39
آقا یه فروم باید بتونه به کاربرهای فعال و نمونش و یا مدیرانش مبلغی رو بده .. یه donation باید واسه هر کاربری باشه که اگه کاربری هم میخواد به کاربر دیگه به عنوان تشویق مبلغی رو بده بتونه این کار رو انجام بده و سایت هم باید کاربر ها رو در سودش شریک کنه .. اینجا کسایی هستن که سایت واقعا بهشون مدیونه و اگه اونا نباشن این سایت هیچ ارزشی نداره ولی زحمت رو یک سری از بچه ها میکشن و سودش رو کس دیگه میبره .. درسته که این جا هرکس داره زکات علمش رو میده اما از نظر من این سیستم که یه عده بیان با جون و دل کار کنن ولی فقط این طور باشه که هزینه اینترنتشون بره بالا و خرج رو دستشون بمونه و سودش بره تو حساب فرد یا افراد دیگه کاملا غلط و یک بی عدالتی محض هست.. مطمئن هستم که این حرف من تاثیری تو روند تصمیم گیری ها نداره و روال مثل گذشته پیش میره اما همین که حرفم رو بزنم واسم کافیه و اگه جواب منطقی به من داده بشه من خوشحال میشم.

Mojtaba N87
27-11-2009, 18:49
من اومدم دوباره . دوستان مورد خاصی نیست؟

Amin.M.1986
27-11-2009, 21:55
من اومدم دوباره . دوستان مورد خاصی نیست؟

.....کم نه:31:

Mojtaba N87
11-12-2009, 02:57
خوب دوستان مورد هاتون رو کم کم بگید تا بتونیم بخش رو بهبود بدیم

Mojtaba N87
05-01-2010, 17:07
بنده از امروز به عنوان مدیر انجمن در خدمت دوستان هستم . امیدوارم انجمن بهبود پیدا کنه

قاهر - Gahir
05-01-2010, 19:53
سلام .

من خودم شاید اصلا در تاپیک موبایل چیزی ننوشتم ولی این پیشنهاد رو داشتم :

برای مدل‎های مختلف همه‎ی گوشی‏های شرکت های مختلف (مثلا نوکیا ، سامسونگ و ... ) ، تاپیک ( یک انجمن خاص ) قرار بدید و بحث های هر مدل خاص رو در انجمن خاص خودش قرار بدید .

همین .

Mojtaba N87
05-01-2010, 20:03
سلام . منظورتون رو متوجه نشدم قاهر جان . الآن هم برای هر شرکت یک انجمن خاص در کلوپ داریم و همه تاپیک ها اونجا هستن.

Vamp!r3
06-01-2010, 00:16
با سلام........
بنده نیز چند پیشنهد داشتم :

باید بخش های Pocket PC بهیود بخشیده شوند..........توی برنامه ها و بازی ها بخش هایی جدا برای آنها بوجود بیاید........
+
یک بخش اختصاصی برای HTC............

ممنون........

Mojtaba N87
06-01-2010, 00:30
برای پاکت پی سی برنامه داریم...

واسه HTC تاپیک های داخل پاکت پی سی کافی نیست؟

Vamp!r3
06-01-2010, 01:40
واسه HTC تاپیک های داخل پاکت پی سی کافی نیست؟

خب HTC هم یک غول تلفن همراهه.......+........گوشی های زیادی داره........بهتره یک بخش مجزا داشته باشه........

بهتره اون تاپیک برا گوشی هایی مثله گوشی های شرکت ایسر باشه.......

این نظر من بود......شما استادیو بهتر میدونید........

قاهر - Gahir
06-01-2010, 10:55
سلام . منظورتون رو متوجه نشدم قاهر جان . الآن هم برای هر شرکت یک انجمن خاص در کلوپ داریم و همه تاپیک ها اونجا هستن.

آره دوست عزیز ، همونطوری که گفتم ، من شاید اصلا به انجمن موبایل نیومده باشم ... و منظورم همونی بود که شما نوشتید ...
گفتم شاید این کار رو نکرده باشید ، تا بشه به عنوان یک پیشنهاد براتون یه کمکی کرده باشم !

ممنون .

S@nti@go_s&k
06-01-2010, 14:42
آره دوست عزیز ، همونطوری که گفتم ، من شاید اصلا به انجمن موبایل نیومده باشم ... و منظورم همونی بود که شما نوشتید ...
گفتم شاید این کار رو نکرده باشید ، تا بشه به عنوان یک پیشنهاد براتون یه کمکی کرده باشم !

ممنون . سلام

از اون اول قسمت موبایل تالار های مختلف داشت ( اگر یه نگاه مینداختید متوجه میشدید )

فقط الجی و آیفون و گوشی های متفرقه نداشت که اونم اضافه شد.

Mojtaba N87
06-01-2010, 17:58
خب HTC هم یک غول تلفن همراهه.......+........گوشی های زیادی داره........بهتره یک بخش مجزا داشته باشه........

بهتره اون تاپیک برا گوشی هایی مثله گوشی های شرکت ایسر باشه.......

این نظر من بود......شما استادیو بهتر میدونید........

این هم در اولویت بعدی قرار خواهد گرفت.

فعلا اولویت خودم بخشی برای برنامه و بازی پاکت پیسی و آیفون هستش

4870x2
06-01-2010, 18:11
به نظرم باید یه بخش برای اندروید بزارین!
الان دیگه قدرت دست اندروید هستش

mehran2190
01-03-2010, 13:48
با اجازه از همه چند نکته درباره خرید گوشی بگم که به نظرم تو اکثر تاپیک ها بهش دقت نمیشه.
1- خواهشا ویندوز موبایلو با سیمبین یا با java یا mac مقایسه نکنید هر کدومش داستان جداگانه ایست.خیلی از افراد دنبال نرم افزار نصب کردن نیستن بنابر این فرقی نمیکنه چی بخرن در ضمن با خریدن پاکت دردسرشون بیشترم میشه.تنظیماتش خیلی پیشرفتست.
و بدون داشتن adsl یا اینترنت wireless فرق چندانی با گوشی های تاچ دیگه نداره.مهمترین چیز در گوشی هایی مانند htc یا iphone داشتن اینترنت هست.
2- به تاریخ تولید گوشی اصلا توجه نمیشه مثلا یه گوشی june 2008 با گوشی تولیدی june 2009 مقایسه می کنند به صرف اینکه هردوتا ویندوز داره یا دوربینش یکیه و... امروز با پیشرفت سریع تکنولوژی یک روزم یکروز چه برسه به یک سال.
3- اگه قرار بود یک برند با برندهای دیگه تفاوت عمده داشته باشه باید کل کمپانی های دنیا رو تعطیل می کردن.
4- هنوز خیلی از افراد فکر میکنن 1100 نوکیا باتریش از همه بهتره چون دیرتر شارژش تموم میشه.رزولوشن دیاموند 2 800 در 480 هستش در حالیکه امنیا لایت 400 در 240 حالا چجوری انتظار دارین مصرف باتریش یکی باشه.
5- اصلا به خوشدست بودن گوشی اشاره نمیشه.تا گوشیرو دستتون نگرفتین نخرین.
6- اول تکلیفتونو با گوشی که می خواین بخرین روشن کنین که چه چیزیش واستون مهمتره وگرنه اینقدر گیج میشین که نمیتونین تصمیم بگیرین.مثلا اگه دنبال دوربین خوب هستین اصلا سراغ پاکت نرین چون دوربینش معمولیه.کسی که پاکتو ساخته میدونسته که اوناییکه پاکت میخرن دنبال اینترنت و نصب نرم افزار هستن تا دوربین.
7- پیکسل دوربین هیچ ربطی به کیفیت عکس نداره.پیکسل فقط اندازه عکسو بزرگ میکنه.مخصوصا در دوربین های دیجیتال عکاسی کاملا مشهوده که توضیحش از حوصله این بحث خارجه.

Mojtaba N87
12-03-2010, 17:29
با اجازه از همه چند نکته درباره خرید گوشی بگم که به نظرم تو اکثر تاپیک ها بهش دقت نمیشه.
1- خواهشا ویندوز موبایلو با سیمبین یا با java یا mac مقایسه نکنید هر کدومش داستان جداگانه ایست.خیلی از افراد دنبال نرم افزار نصب کردن نیستن بنابر این فرقی نمیکنه چی بخرن در ضمن با خریدن پاکت دردسرشون بیشترم میشه.تنظیماتش خیلی پیشرفتست.
و بدون داشتن adsl یا اینترنت wireless فرق چندانی با گوشی های تاچ دیگه نداره.مهمترین چیز در گوشی هایی مانند htc یا iphone داشتن اینترنت هست.
2- به تاریخ تولید گوشی اصلا توجه نمیشه مثلا یه گوشی june 2008 با گوشی تولیدی june 2009 مقایسه می کنند به صرف اینکه هردوتا ویندوز داره یا دوربینش یکیه و... امروز با پیشرفت سریع تکنولوژی یک روزم یکروز چه برسه به یک سال.
3- اگه قرار بود یک برند با برندهای دیگه تفاوت عمده داشته باشه باید کل کمپانی های دنیا رو تعطیل می کردن.
4- هنوز خیلی از افراد فکر میکنن 1100 نوکیا باتریش از همه بهتره چون دیرتر شارژش تموم میشه.رزولوشن دیاموند 2 800 در 480 هستش در حالیکه امنیا لایت 400 در 240 حالا چجوری انتظار دارین مصرف باتریش یکی باشه.
5- اصلا به خوشدست بودن گوشی اشاره نمیشه.تا گوشیرو دستتون نگرفتین نخرین.
6- اول تکلیفتونو با گوشی که می خواین بخرین روشن کنین که چه چیزیش واستون مهمتره وگرنه اینقدر گیج میشین که نمیتونین تصمیم بگیرین.مثلا اگه دنبال دوربین خوب هستین اصلا سراغ پاکت نرین چون دوربینش معمولیه.کسی که پاکتو ساخته میدونسته که اوناییکه پاکت میخرن دنبال اینترنت و نصب نرم افزار هستن تا دوربین.
7- پیکسل دوربین هیچ ربطی به کیفیت عکس نداره.پیکسل فقط اندازه عکسو بزرگ میکنه.مخصوصا در دوربین های دیجیتال عکاسی کاملا مشهوده که توضیحش از حوصله این بحث خارجه.

با همه موارد کاملا موافقم . خوبه که همه توجه کنند.

S@nti@go_s&k
04-07-2010, 13:22
آخرین پست این تاپیک مربوط به 114 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
اون یکی تایپیکم واسه 7_8 روز پیشه که قفل شد

تغییرات قسمت موبایل چی شد پس؟

یه دیقه میخوان برن تو کنترل پنل سایت دیگه چیز دیگه نداره که

S@nti@go_s&k
07-07-2010, 09:36
....................:13:

Vamp!r3
20-07-2010, 21:04
2 تا پست بالا تایید میشه........

مدیر بخش کلی عجله داشت ولی هنوز تغییری ایجاد نشده..........(چرا البته قسمت مولتی مدیا حذف شده............)

SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 23:42
ایکاش تمامی گوشی های برند سامسونگ رو به بخش سامسونگ انتقال بدید و از قسمت پاکت پی سی خارج کنید اینجوری راحت تر میشه پیداشون کرد

behnam_r007
10-04-2011, 21:01
آقا جان من اين محدوديتهايي كه براي اعضاي تازه وارد ايجاد ميشه رو لغو كنيد. اينكه تا 10 تا پست مفيد نذارن نمي تونن سوالشون رو مطرح كنن.
باوركنيد نيمي از اونهايي كه ميخوان عضو بشن اينجوري ميپرن.

alex_pk
15-10-2011, 23:39
سلام دوستان عزیز

قراره طی روز های آینده یک سری تغییراتی در انجمن موبایل ایجاد بشه
اگر پیشنهادی دارید مطرح کنید تا همگی با هم انجام بشن.
همچنین اگر انتقادی دارید بفرمایید با کمال میل می پذیریم.

مرسی.

Reza31001
17-04-2012, 20:01
یه تاپیک راهنمایی های عمومی یا همچین چیزی بذارید بد نیست
تو بخش های دیگه انجمن هست و خیلی هم مفیده
از وجود تاپیک های اضافی هم جلوگیری میکنه

Babak
18-08-2012, 20:26
ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])