مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی: Motion Track در After Effcts 7.0
hajhossssein
29-03-2008, 10:58
سلام
تو اکثر آموزشی های ویدیوکوپیلوت از Motion Track استفاده می کنن
ولی من هر کاری می کنم فعال نمی شه
اصلا پنجره ی اونو نمی بینم
روی لایه ها هم که رایت کلیک می کنم Motion Trackغیر فعال
اگه کسی بلده کمکم کنه
ممنون
و منتظر
arash_irani
01-04-2008, 01:33
سلام دوست عزیز
اول ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم امیدوارم که ساعات خوبی رو بتونیم در کنار هم داشته باشیم
1.خب شما ابتدا از منوی Window بر روی Tracker Controls کلیک کنید تا قسمت موشن ترکینگ رو داشته باشید
2. حالا شما دو راه دارین یا بر روی لایه تون (لایه ای که میخواین موشن ترکینگ کنید ) در تایم لاین دوبار کلیک کنید تا در قسمت کامپوزیشن در یک پنجره جدید باز بشه و یا در پنجره Tracker Controls در مقابل گزینه Motion Source از لیست کشویی لایه ای که میخواین روش موشن ترکینگ انجام بدین رو انتخاب کنید
3. خب حالا از دو قسمت Track Motion و یا Stabiliz Motion یکی رو کلیک کنید
4. خب در مرکز ناحیه دیدتون در پنجره ای که باز شده میبینید یک مربع با نام Track Point 1 ظاهر میشه که مربوط میشه به موقعیت (Position ) اون ناحیه در هنگام حرکت و اگر در پنجره Tracker Controls تیک های گزینه های Rotation , Scale رو هم بزنید کهTrackPointی 2 هم اضافه میشه
5. حالا باید نقاطی رو در لایه بسته به نوع حرکت (دور شونده و یا روی محور X,Y ) و همینطور فاصله و چیزهای دیگه مثل رنگ دور اون نقطه رو در لایه با هر کدوم از Track Point ها علامت گزاری کنید
6. روی دکمه Play ► برای جلو رفتن و یا بر روی ◄ برای به عقب برگشتن در پنجره Tracker Controls کلیک کنید بسته به اینکه شما آیا روی لایه افکتی گذاشته باشین و همینطور سرعت سیستم شما در هنگام جابجایی اون نقطه ای که مشخص کردین کنترل میشه
ممنون و موفق باشید
یا حق
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.