ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیکون IE را در Desktop

Mr Andersson
28-03-2008, 18:20
با درود،

آیکون IE من از رو صفحه desktop حذف شده اما حتی گزینه ای که در customize desktop اینترنت اکسپلورر رو فعال میکنه رو هم ندارم! چطور میتونم دوباره فعالش کنم؟ {خود آیکونش نه یه shortcut} متشکر..

Ghaioom
29-03-2008, 08:10
چرا میخوای تو Desktop بزاری تو قسمت Start در قسمت بالا هست دیگه.از اونجا هم میتونی سریع بهش دسترسی داشته باشی.

mahdi7610
29-03-2008, 10:46
با درود،

آیکون IE من از رو صفحه desktop حذف شده اما حتی گزینه ای که در customize desktop اینترنت اکسپلورر رو فعال میکنه رو هم ندارم! چطور میتونم دوباره فعالش کنم؟ {خود آیکونش نه یه shortcut} متشکر..
سلام دوست عزیز

این مشکل به این دلیل است که شما با استفاده از Disk Desktop Now اون را از روی دسکتاپ حذف کردید .
برای برگردوندن Internet Explorer به دسکتاپ از روش زیر استفاده کن .

ابتدا سی دی ویندوز را توی سی دی رام قرار بده . بعد به کنترل پنل برو و روی گزینه Add or Remove Programs دوبار کلیک کن تا وارد اون بشی . در سمت چپ یک پنل وجود داره که گزینه سوم اون Add or Remove windows components را بزن تا پنجره مربوط به اون باز بشه .

بعد از باز شدن پنجره مربوط به اون تیک گزینه Internet Explorer را بردار و روی گزینه next کلیک کن . دوباره به Add or Remove windows components برو و تیک گزینه Internet Explorer را بزنید و دوباره next را بزنید تا مشکل حل بشه .

در حین انجام این کارها باید سی دی ویندوز داخل سی دی رام باشه .

موفق باشی .

omid.sarmad
29-03-2008, 16:23
با درود،

سلام.اگه خود IE پاک نشده می تونی ز کلاس زیر هم استفاده کنی.
{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}