PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین نوع دی وی دی خام در بازار و نکات مهم در حفظ اطلاعات

computec
12-03-2008, 13:41
سلام دوستان من چندین ماه روی دیسک ها کار کردم و نتایجی پیدا کردم که میخوام با شما در میون بذارم

من با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم که از 100 درصد جامعه شاید 5 در صد هستن که میتونن دی وی دی رو تست کنن جنس با کیفیت رو انتخاب کنن و خیلی جالب شاید حدود 40 درصد هم دنبال دیسک خوب هستن ولی ملاک های کیفیت رو نمی دونن مثلا میگن دیسکی که سوخت نمی ده عالیه یا در مورد سی دی میگن که س دی که پشتش آبی هست خوبه در صورتی که با تحقیقاتی که من کردم متوجه شدم DYE که یکی از مواد تشکیل دهنده سی دی هست و که رنگ پشت مال اونه اگه آبی باشه اصلا بدرد نمیخوره چون با کوچکترین نور یو ی از بین میره و Dye ابی کلا منسوخ شده تو دنیا مثل سی دی پرینکو که دای آبی داره و حتی روی خود سی دی نوشته شده اگه دقت کرده باشید که سی دی را جلوی نور آفتاب نگیرد به خاطر اینکه نور یووی که در خورشید هست اونو از بین میبره چون دای آبی داره در مورد دی وی دی هم همینطوره یه سری از افراد میگیرن با چشم نگاه میکنن میگن این صاف رنگش فلان خوب یا بد درصورتیکه روشهای علمیه زیادی برای تشخیص کیفیت وجود داره که خیلی هم سادس همینطور که توضیح دادم به خاطر ضعف در اطلاع رسانی یک سری کمپانی های سودجو مثل پرینکو و کار خونه ایرانی که در قزوین هست که مارک های فینال و دکتر دیتا داتیس لوتوس دیتا رایت بلو اوشن مستر دیتا و غیره که خیلین واگه دوست داشتین همه مارکاشونو میگم /از این ضعف سو استفاده میکنن و کالاشونو میفروشن و کسانی که این محصولات رو باقیمت ارزون میخرن خیلی خوشحالن که با قیمت خوب خریدن در صورتیکه اطلاعتی که رو این دیسکها رایت میکنن بعد از چند وقت دچار مشکل میشه و نمی تونن دیگه استفاده کنن

من مارک های خوبی رو میشناسم که کیفیت دارن و بعضی هاشون هم قیمتاشون خوب لطفا شما هم مارک هایی که فکر میکنید خوبن رو بنویسید من در اول منتظر شما میمونم

Gabana
12-03-2008, 13:45
سلام ..

ممنون . ممکن هست بگید چه مارک هایی رو تست کردید ؟ با چه وسیله یا نرم افزاری تست شدن ؟
نتایج تست رو قرار میدید ؟
بعنوان مثال مارک T Gate به نظر شما چطوره ؟

computec
12-03-2008, 14:32
خیلی بر نامه ها و دستکاهها و جود داره دستکاه هایی مثل Da Tarius DVD Analayzer که این برای یوز خانگی نیست ولی بهترین راه برای یوزر استفاده از بر نامه هایی مثل
nero dvd speed
k-probe
dvd info pro
در مورد تست هایی که گرفتم حتما میزارم چون Save نکردم دوباره می گیرم و میزارم
در مورد T-Gateکه شما گفتید باید بگم یکی از بهترین دیسکهای بازار و خیلی جالبه قیمتش هم خوبه و دیسکهای دیگه فوجی تی دی کی مکسل فلیپس ورباتیم اگه اصلاشرو گیر بیارید خوبن

Gabana
12-03-2008, 14:40
خوب .. همین دیگه !

اگه اصلشو گیر بیاری

مهم اینجاست که بتونی اصل و قلابیشو تشخیص بدی .. :دی
اینجاست که مشخص میشه روی مدیای خام خوب کار کردی ..
من منتظرم اطلاعاتت خوبت را اینجا قرار بدی تا همه دوستان استفاده کنن ..

computec
12-03-2008, 15:05
به نکته خوبی اشاره کردی من تو فروم ها و وبلاگهایی که در مورد مدیای خام تو ایران نوشته شده خیلی برسی کردم مثلا خیلی ها برای شناسایی گیر دادن به mid codeدر صورتی که اصلا این کد خیلی ربطی به کیفیت یا اصل بودن نداره این کدها کدی است که کسانی یا کمپانی هایی که این کد رو ثبت میکنن قرارداد میبندن با کارخانه های ساخت رایتر که کدهاشون رو در رایتر هاشون وارد کنن که کد با اون رایتر سازگار باشه بعضی کدها با خیلی رایتر ها قرداد دارن و سازگار هستن مثلا در مورد سی دی خام کد plasmon که مال یه شرکت انگلیسی هست برای اغلب رایترها تعریف شده ولی این دلیلی بر کیفیت نیست مثلا کمپانی های مختلف که کد رو ثبت کردن یه پولی از کارخانه های ساخت دیسک میگیرن واجازه میدن که اونها از کدشون استفاده کنن در مورد رایتر ها هم باید بگم که دوستان باید از رایتر هایی استفاده کنن که شناسنامه داره مثلا رایتر SUZUKIرایتری هست که اصلا شناسنامه نداره و اگه تو اینترنت سرچ کنید شما رایتری به اسم سوزوکی پیدا نمیکنید این رایتر به سفارش شرکت سریر در یکی از کارخانه های چین تولید میشه و در آخر باید بگم بهترین راه برای انتخاب دیسک تست گرفتن در مورد تی گیت هم شما میبینید که از دو تا MID Codeاستفاده میشه ولی دوتاش هم کیفیت خوبی داره من فکر کیمنم که استفاده از دوتا کد به خاطر اینه که تمام رایتر ها رو پوشش بده

Gabana
12-03-2008, 15:37
می تونی برای صحبت بالا سندی هم ارایه کنی ؟
چون حرفی که داری می زنی تقریبا با مطالبی که در جاهای دیگه هست فرق داره ..

computec
12-03-2008, 17:16
برای کدوم قسمتش سند بیارم ؟ همشو خودتون میتونید سرچ کنید به زبان انگلیسی پیدا کنید

computec
12-03-2008, 17:23
اگه میخواین بدونین ام ای دی کد چیه تعریفش تو ویکیپدیا هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Gabana
12-03-2008, 17:32
نه منظورم این نیست ..
بگذارید سوالمو بهتر مطرح کنم . غیر Media ID Code چه روشی برای تشخیص اصل و Fake بودن مدیای خام وجود داره ؟

computec
12-03-2008, 17:46
ببینید دیگه هیچ روشی به غیر از تست نیست چون مارک ها فقط مارک خالی هستن مثلا مارک تی دی کی که مارکش رو هم فروخته به ایمیشن فقط یه مارک چند تا هم ام ای دی کد داره ولی به همه فروخته و خودش هم اجازه می ده مثلا کارخانه پرو دیسک با ام ای دی کد پرودیسک براش تولید کنه یعنی میخوام اینو بگم که اصلا دیگه مهم نیست دیسک مارکش چیه پول زیادی که شما خرج میکنید برای این مارک ها فقط دارین هزینه های تبلیغاتی اون شرکت ها رو بهشون بر میگردونید وگرنه دیسک هایی تو بازار هست که اسم گنده ندارن ولی کیفیت دارن به همین خاطر مارک مهم نیست شما تست کنید هر کدوم خوب بود مصرف کنید

Gabana
12-03-2008, 18:09
یعنی منظورت اینه که رو هوا تست کنیم ؟
چیزی که تو ی این تست بدست میاد فقط نمایش عملیه مدیا هست ؟
خوب پس غیر نمایش عملی خود مدیا راه دیگه ای نداره به نظر شما ؟

computec
13-03-2008, 11:36
میشه واضح توضیح بدید چی می خواین بدونید؟

mehraboun1985
02-01-2009, 13:11
با وجود این همه اطلاعاتی که شما دوستان دارید چرا مارکهای خوب رو معرفی نمی کنید؟

eshaghian
17-01-2009, 17:15
سلام
خسته نباشيد
من يه فلش transcent v 85 خريدم ولي از قابليت هاي پسورد گذاري و پارتيشن بندي اون نميتونم استفاده كنم.
لطفا من رو راهنمايي كنيد تا بتونم از قابليت هاش استفاده كنم

REGISTERED USER
18-01-2009, 00:09
به نظرم smartbuy و LG که DVD+R هستند کیفیت خوبی دارند

panther99
29-01-2009, 22:57
و به نظر من بهترين و با صرفه ترين dvd خام در حال حاظر T-Gate هست .

AMIRHJ
05-02-2009, 11:46
به نظر من بهترین وبه صرفه ترین دی وی دی خام e-tec
dvd+r هم هستش
عالیه
من 300 تا باهاش رایت کردم یه دونش آخ نگفته
سوخته نداده
عالیه
قیمتشم 190 تومنه پکای 10 تایی و 50 تایی داره