ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم یهو ریستارت یا خاموش میشه.....

pooriya_online
08-03-2008, 10:34
چند وقته سیستم یهو وسط کار خاموش میشه یا بعضی وقتا قبل از اینکه بالا بیاد ریستارت میشه یا اینکه وسط کار هنگ میکنه و نه میشه خاموشش کرد نه ریستارتش کرد (باید از برق قطع کنم).
یه بار سیستم رو چک کردم همه چیز رو باز کردم و دوباره نصب کردم بازم همون طوری بود. دوتا رم 512 دارم و 2تا هم 1گیگ که البته فقط دوتا 512 رو میزاشتم. بعدش دوتا 1گیگ رو بجای اونا گذاشتم بازم نشد. باز یه بار یکی از یک گیگ ها رو برداشتم و یکیشو فقط گذاشتم بازم نشد.

حالا موقعی که بالا میاد این ارور رو هم میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن این رو هم اضافه کنم که نزدیک 4-5 ماه میشه که یکی از پین های CPU شیکسته و درواقع وجود نداره و این مشکلی که در حال حاضر دارم حدود 3هفته تا 1ماه میشه که دارم.
یه چیز دیگم یادم اومد. تو این چند روز پشت Pc نمیشستم ولی میزاشتم دانلود بشه و از صبح تا شب روشن بود و هیچ اتفاقی نمیوفتاد ولی تا خودم میشینم و مثلا یه winamp رو باز میکنم و یاهومسنجر و غیره... این اتفاق میوفته.

alizali
08-03-2008, 11:23
دقیقا عیب از همان سی پی یو هستش و افزایش دمایش
دمای آن رو تو setup چک کن

MILIN3M
08-03-2008, 11:35
منم مشکل تورو داشتم ولی cpu سالم بودش ولی...مثل تئ بود...پاورم مشکل داشت...عوضش کردم حل شد......ببین پاورت سالمه...مال من اینقدر بهش فشار میومد که سیماش ذوب شده بود

pooriya_online
08-03-2008, 11:40
دقیقا عیب از همان سی پی یو هستش و افزایش دمایش
دمای آن رو تو setup چک کن

دما بین 80-84 هستش...
حالا باید چی کارش کنم؟

منم مشکل تورو داشتم ولی cpu سالم بودش ولی...مثل تئ بود...پاورم مشکل داشت...عوضش کردم حل شد......ببین پاورت سالمه...مال من اینقدر بهش فشار میومد که سیماش ذوب شده بود

والله قبل از مشکلدار شدن cpu هم این مشکل برام پیش اومده بود که همون موقع بود که اومدم سیستم رو اوردم پایین و دوباره جم کردمش و سر همون پینش شیکست. دوباره مشکلم حل شده بود که بازم الان همون شد که شد.
حالا چه طور به فهمم پاور مشکل داره؟
سیم ها مشکلی نداره...

amin123
08-03-2008, 13:13
نه عزيز مشكل از cpu نميتونه باشه............. چون اگر مشكل از داخ شدن cpu باشه... سيستم خود به خود خاموش ميشه........

اين مشكل ميتونه مربوط به ram سيستم باشه........... با تعويض آن.ميتونيد اين موضوع را چك كنيد

pooriya_online
09-03-2008, 15:15
ممنون دوست عزیز ولی من عرض کردم:

چند وقته سیستم یهو وسط کار خاموش میشه یا بعضی وقتا قبل از اینکه بالا بیاد ریستارت میشه یا اینکه وسط کار هنگ میکنه و نه میشه خاموشش کرد نه ریستارتش کرد (باید از برق قطع کنم).

دوتا رم 512 دارم و 2تا هم 1گیگ که البته فقط دوتا 512 رو میزاشتم. بعدش دوتا 1گیگ رو بجای اونا گذاشتم بازم نشد. باز یه بار یکی از یک گیگ ها رو برداشتم و یکیشو فقط گذاشتم بازم نشد.

دوستان حالا من چیکار کنم همچنان مشکل رو دارم...

pooriya_online
09-03-2008, 17:10
مثلا الان میخوام یه فایل تصویری رو تبدیل کنم، تا 50-60 % میره و بعدش یا خاموش میشه سیستم یا هنگ میکنه. برای همین فکر میکنم شاید برای Cpu باشه.

amin123
09-03-2008, 18:48
خوب ممكنه cpu شما خراب يا نيمسوز شده باشه.......
ميتونيد cpu را عوض كنيد