مشاهده نسخه کامل
: رنگ Led کارت شبکه
من یک مادربرد ASUS دارم به شماره m2a-vm که دارای کارت شبکه onboard است
قبلا بدون مشکل از کارت شبکه استفاده میکردم ولی جدیدا با اینکه سیستم به صورت کامل اتصال به شبکه را از طریق lan نشان میدهد ولی دیگر کامپیوتر های شبکه قابل دستیابی نیستند و وقتی از دستور ping برای چک کردن ip مرود نظر در مورد اتصال استفاده میکنم نشان میدهد که آن ip قابل دستیابی نیست و چهار بسته فرستاده شده بدون REPLY میمانند
جدیدا موردی به چشمم خورد که وادارم کرد موضوع را مطرح کنم و اون اینکه کارت شبکه ها داری دو LED هستند یکی نشان دهنده اتصال است و بعد از وصل شدن کابل سبز میشود و دیگری نشان دهنده انتقال داده است که مرتبا در هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود.
تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه LED روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل LED نارنجی دارد
اشکال کار از کجاست؟؟؟
mamad_tk_pk
03-03-2008, 11:39
قبلا بدون مشکل از کارت شبکه استفاده میکردم ولی جدیدا با اینکه سیستم به صورت کامل اتصال به شبکه را از طریق lan نشان میدهد ولی دیگر کامپیوتر های شبکه قابل دستیابی نیستند و وقتی از دستور ping برای چک کردن ip مرود نظر در مورد اتصال استفاده میکنم نشان میدهد که آن ip قابل دستیابی نیست و چهار بسته فرستاده شده بدون REPLY میمانند
جدیدا موردی به چشمم خورد که وادارم کرد موضوع را مطرح کنم و اون اینکه کارت شبکه ها داری دو LED هستند یکی نشان دهنده اتصال است و بعد از وصل شدن کابل سبز میشود و دیگری نشان دهنده انتقال داده است که مرتبا در هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود.
تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه LED روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل LED نارنجی دارد
اشکال کار از کجاست؟؟؟
دوست عزيز
به احتمال قوي كابل شبكه ي شما دچار مشكل ( مانند قطعي يا هر مشكل ديگري) شده است .
اگر مي توانيد كابل شبكه ي آن كامپيوتر را به يك كيس ديگر وصل كنيد ببينيد چراغ چه رنگي مي شو د ، و آيا مي توانيد كامپيوتر ديگري را ping كنيد يا نه .
javadshahvand
03-03-2008, 12:52
اشکال کار از کجاست؟؟؟
رنگش مهم نیست شما یک بار درایور شبکه رو REMOVE کن ریست کن
mamad_tk_pk
03-03-2008, 13:03
رنگش مهم نیست شما یک بار درایور شبکه رو REMOVE کن ریست کن
پس چه چيزي مهم است اگر رنگ چراغ مهم نيست
دوست عزيز در اين مدل كه ايشان گفتند رنگ چراغ مهم است .
لطفا دوستان را گمراه نفرماييد .
از هر دو تای شما بزرگواران متشکرم ولی چند تا نکته اضافه کنم
من چند بار کارت شبکه رو نصب کردم و حتی آخرین ورژن اون رو از روی سایت برداشتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشد
و در مورد کابل هم از چند کابل دیگر که برای سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکرد هم استفاده کردم و به نتیجه نرسیدم
من حتی هیچ انتی ویروسی رو سیستم ندارم و دنبال این هستم که بفهمم مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری و به علت پلمپ بودن سیستم نمیتونم از کارت شبکه دیگه استفاده کنم
یعنی اگه مطمئن شم که مشکل سخت افزاری است بی خیال وضوع میشم اگه هم نرم افزاری باشه میخوام که حلش کنم
mamad_tk_pk
03-03-2008, 21:29
از هر دو تای شما بزرگواران متشکرم ولی چند تا نکته اضافه کنم
من چند بار کارت شبکه رو نصب کردم و حتی آخرین ورژن اون رو از روی سایت برداشتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشد
من حتی هیچ انتی ویروسی رو سیستم ندارم و دنبال این هستم که بفهمم مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری و به علت پلمپ بودن سیستم نمیتونم از کارت شبکه دیگه استفاده کنم
یعنی اگه مطمئن شم که مشکل سخت افزاری است بی خیال وضوع میشم اگه هم نرم افزاری باشه میخوام که حلش کنم
دوست عزيز
از هر جهتي فكر مي كنم مشكل شما عزيز سخت افزاري است .
اگر كه كامپيوتر شما گارانتي دارد ، بهتر است با شركت مربوطه موضوع را در ميان بگذاريد .
منظورتون از این حرف چیه:
تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه Led روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل Led نارنجی دارد
یعنی چه جور مشکلی داره Led ی نارنجیتون یا سبزتون
منظورتون از این حرف چیه:
تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه Led روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل Led نارنجی دارد
کارت شبکه کامپیوتر دوتا LED دارد که یکی هنگام اتصال کابل شبکه به صورت ثابت به رنگ سبز روشن میباشد و دیگری هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود
در مورد سیستم من فقط چراغی که مربوط به انتقال داده است و باید قاعدتا روشن و خاموش شود به صورت ثابت زرد رنگ میباشد و ا LED دیگری هم خاموش است
که البته با توضیحات دوستان متقاعد شدم که اشکال باید سخت افزاری باشد
منظورتون از این حرف چیه:
کارت شبکه کامپیوتر دوتا LED دارد که یکی هنگام اتصال کابل شبکه به صورت ثابت به رنگ سبز روشن میباشد و دیگری هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود
در مورد سیستم من فقط چراغی که مربوط به انتقال داده است و باید قاعدتا روشن و خاموش شود به صورت ثابت زرد رنگ میباشد و ا LED دیگری هم خاموش است
که البته با توضیحات دوستان متقاعد شدم که اشکال باید سخت افزاری باشد
درسته احتمالا سخت افزاری هستش اما
اتصال های کوتاه در سویچ کابل کشی و .. رو هم در نظر بگیرین و یه چک کنید ...
tenesi_taksidoo
19-05-2013, 12:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مشکل برای من هم پیش اومده
2 تا سیستم با ویندوز XP دارم
تا چند روز پیش هیچ مشکلی نبود و در هر کدام از کارت های شبکه چراغ سبز رنگ دائماً روشن و چراغ دیگر بر حسب تبادل اطلاعات چشمک زن بود
اما حالا :
زمانی که یکی از کامپیوتر ها خاموش است ، چراغ هر 2 کارت شبکه سبز است.
اما وقتی کامپیوتر دوم را روشن می کنی ، به محض ورود به XP چراغ هر دو کارت شبکه ( که تا چند لحظه پیش سبز بود ) قرمز می شود.
شبکه همچنان برقرار است و به قول معروف همدیگر را می بینند . البته سرعت باز شدن View workgroup computers به شدت افت کرده
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آیا کابل و سوکتها مشکل پیدا کرده؟
آیا مشکل از کارت ها ( یا یکی از کارت ها ) است؟
آیا مشکل از تنظیمات IP است؟
آیا با نصب مجدد ویندوز ( یا ویندوزها ) مشکل برطرف می شود؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.