مشاهده نسخه کامل
: پرینت گرفتن از جداول دیتابیس در #c
totia_yalda
25-02-2008, 13:20
سلام
چطوری می تونم از یه جدولی که با sql server 2000طراحی شده تو C# print بگیرم مثلا تو دلفی با این دستور میشه chapfrm.QuickRep1.Preview; تو C# نمیدونم چطوری میشه اگه می دونید خواهشا راهنماییم کنید.مرسی.
totia_yalda
27-02-2008, 13:15
کسی نمیدونه دوستان عجله دارم.....
Ultimator
27-02-2008, 13:37
سلام
شما برای پرینت گرفتن میتونید یه گزارش ایجاد کنید و از اون پرینت بگیرید ، سمپلش تو سایت h02.ir پیدا میشه
اگه اسرار دارین که از خود فرم پرینت بگیرید یه سرچ تو انجمن بکنید شاید بتونید پیداش کنید چون قبلا تو همین انجمن دیدم که آقای h2 توضیح کامل داده بودند ، برای سرچ هم از گوگل استفاده کنید با سرچ خود انجمن معمولا به جایی نمیرسید !
totia_yalda
28-02-2008, 23:30
سلام...
آره می خوام از یه گزارشی پرینت بگیرم ولی نمی دونم چطوری گزارش رو درست کردم ولی دستور پرینت رو نمی دونم شما می دونید؟
Ultimator
29-02-2008, 13:49
رپرت خود visual studio يا Crystal report ?
totia_yalda
29-02-2008, 18:48
سلام سمپل سایت رو هم دیدم ولی یه کوچولو سخت می زد (کریستال ریپورت) با vb هم بود اگه راه حل دیگه ای هست خواهشا بگید...
Ultimator
01-03-2008, 00:41
گزارشی که با کريستال درست کرديد حتما تو يه ويور نشونش داديد پس با اين کد ساده ازش پرينت بگيرين
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه اينتوری کارتون راه نيفتاد بگين همون مثال کامل اقای h2 رو واستون سی نردبونيش کنم
سلام
اگه یه چیز جمع و جور میخوای و نمی خوای خودتو دردسر بندازی من بهت پیشنهاد می کنم از کمپوننت های DevExpress استفاده کن دیتا گریدش مستقیماً قابل پرینت گرفتن هستش به همون سادگی که آقا نیما نوشته
هم حرفه ایه هم راحت
اگه میخوای گزارش بگیری Stimul Report واقعاً عالیه و حرف نداره آموزش مولتی مدیا هم تو سایتش داره
لینک دانلودشون رو تو چند روز آینده تو وبلاگم میذارم
موفق باشید
totia_yalda
01-03-2008, 13:21
سلام چطوری میتونم از اطلاعات یه datagridview پرینت بگیرم کدش چیه؟
Using Devexpress Grid
به جای عبارت قرمز رنگ تمام کنترلهایی که میشه ازشون پرینت گرفت رو میتونید بزارید
در مورد Datagridview جستجو کنی پیدا می کنی من قبلاً دیدم
totia_yalda
02-03-2008, 15:04
Using Devexpress Grid منظورتون از این چی هست اینو باید کجا بنویسم چی هست اصلا.....
بدون این که اصلا error میده
سینتکسش چی هست؟
totia_yalda
02-03-2008, 20:51
سلام خواهشا اگه کسی می دونه بگه devexpress چی هست کجای برنامم باید اون رو بنویسم تا مشکلم حل شه حتما باید using رو بذارم؟کجا باید بذارم همین رو نوشتم using devexpress grid ولی انگار اینطوری نیست error میده خیلی فوریه تا امشب می خوام کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز جان DevExpress Xtra DataGrid یه کمپوننت خارجی هستش و تو خود دات نت نیست
یه سر به اینجا بزن
totia_yalda
02-03-2008, 23:59
خواهش می کنم بیشتر توضیح بدهید تا من بتونم از datagridview پرینت بگیرم....
ضروریه...لطفا
این سایت چی هست؟ space وسطش چیه اسم دو تا سایت هست؟
سلام
من همون نمونه کدی را کاربر ultimator گفته بودند به c#.net هم تبدیل کردم.
یعنی پرینت با کریستال.
برای datagridview هم میتوانید نمونه کریستالش را بسازید و DataSource همان datagridview را به کریستال هم ارسال کنید.
Ultimator
03-03-2008, 15:14
سلام
اگه دنبال یه راه راحت برای پرینت اطلاعات میگردین یک report viewer از کنترل های DATA به فرم اظافه کنید
بعد از smart tag اون reportviewr که اظافه کردین design a new report رو انتخاب کنید
تو پنجره طراحی گزارش یک جدول اضافه کنید . بعد از منوی data گزینه show data source رو انتخاب کنید تا data source هاتونو نشون بده . اگه data source ندارین روی add new data source کلیک کنید و ویزارد باز شده رو دنبال کنید بعد هم جدولها رو به data setی که درست میشه اضافه کنید .
بعد باید فیلدها یی که میخواین اضافه بشن رو به داخل جدول به قسمت وسط اون ( details ) اضافه کنید . گزارش که کامل شد به report viewer برگردید و از smart tag اون گزارشی که ساختید رو به اون نسبت بدین .
خود report viewer گزینه پرینت داره ولی اگه میخواین توسط یه button این کارو انجام بدین تو رویداد کلیکش بنویسید :
همین
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه . :19:
Ultimator
03-03-2008, 15:19
من وقتی داشتم این راهنما رو مینوشتم پست کاربر h2 رو ندیدم ! همون خیلی بهتره !
خواهش می کنم بیشتر توضیح بدهید تا من بتونم از datagridview پرینت بگیرم....
ضروریه...لطفا
این سایت چی هست؟ space وسطش چیه اسم دو تا سایت هست؟
نه دو تا سایت نیست بهم بچسبونش
Site:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ir/Forum/showthread.php?t=9104
totia_yalda
05-09-2008, 15:12
سلام....
در مورد پرینت گرفتن از اطلاعات دیتاگرید ویو در C# من می خوام از کامپوننت DevExpress استفاده کنم؟
این کد رو واسش نوشتم :
try
{
Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
if (DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.IsPrintingAva ilable)
DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview(da taGridView1);
else
MessageBox.Show("XtraPrinting Library is not found...", "Information", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
finally
{
Cursor.Current = Cursors.Default;
}
ولی این Error ها رو میده اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم این کدی که واسه پرینت نوشتم درسته یا اینکه اصلا درست نیست؟
Error1: The best overloaded method match for 'DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview(D evExpress.XtraPrinting.IPrintable)' has some invalid arguments
Error2: Argument '1': cannot convert from 'System.Windows.Forms.DataGridView' to 'DevExpress.XtraPrinting.IPrintable'
totia_yalda
10-09-2008, 15:54
?????????????????????????????
جوابه من چی شد؟
شرمندم که دوباره جواب خواستم؟
totia_yalda
17-09-2008, 23:45
کسی نیست به من کمک کنه؟ ultimatorجان کجایی به دادم برسی که کار، کار خودتونه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید....
سلام
در مورد پرینت گرفتن از اطلاعات دیتاگرید ویو در C# من می خوام از کامپوننت DevExpress استفاده کنم؟
دلم میخواهد کمک کنم ولی متاسفانه وقتی از ک کامپونت خصوصی استفاده میکنید نباید انتظار داشته باشید بقیه هم از همان استفاده کنند.
من خودم نسخه کامل Active و Dev و Stimul را دارم ولی یک جورهایی Stimul بیشتر به دلم نشست.
البته در حال حاظر طرفدارهای Active بسیار بیشتر هستند
اگر احیاناً،احتمالاً، شاید، ممکن است، یک زمانی خواستید از MsReport یا Crystal یا Stimul استفاده کنید، شاید بتوانم کمکتان کنم.
البته تاپیکتان هم یکبار دیگر، فعال شد و همچنان این احتمال وجود دارد که کسی با Dev هم کار کرده باشد و بتواند کمکتان کند.
totia_yalda
19-09-2008, 04:26
سلام...
ولی این کامپوننت رو خود ultimator به من پیشنهاد کردند و لینک گذاشتند برای دانلود آن که حدود 100 مگا بایت حجم داشت ، حالا میگید من سوالمو باید از کی بپرسم؟خواهشا کمک کنید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.