مشاهده نسخه کامل
: این منو جونمرگ کرد adwrar
saman_uv
30-10-2005, 16:23
سلام.انتی ویروسم نورتونه میتونه شناسایی و پاکش کنه ولی بعد 10 دقیقه دوباره میاد.نمیدونم از کجا؟
میفرستتم تو این سایته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{ABFD1844-D971-3F9E-E11F-1465969D9929}&type=normal&mSkip=1&rnd=9496
McLarenF1
30-10-2005, 16:46
سلام آقا سامان گل ،
شما بايد ريشه مشكلتون رو در رجيستري پيدا كنيد و به قولي اون شاخه معيوب رو حذف كنيد ،
اين كليده حسابي مشكوك ميزنه :
{ABFD1844-D971-3F9E-E11F-1465969D9929}
شما اين رو در رجيستري سرچ كن ببين توضيحاتش چيه ، اگر آدرس لينك صفحه اينترنتي يا چيزي كه به اون Adware ختم ميشه بود ، كليد رو كامل از رجيستري حذف كنيد.
اميدوارم مشكلت برطرف بشه ...
smhosseini
31-10-2005, 10:59
سامان جان سلام _ ضمن احترام و تشكر از لرد لارن ، ميخوام بگم كه adware ها به راحتي ريشه و ردپايي تو رجيستري نمي ذارن و دستكاري رجيستري هم كار پر خطري هست . راه حلي كه ميخوام بدم خيلي ساده و كم حجم هست و رايگان . توي صفحه اول ياهو ، بالاي صفحه سمت راست نوشته : Get Yahoo! Toolbar with Anti-Spy ، يه تولبار داخل اينترنت اكسپلورر نصب مي كنه ، همراه نصب اين تولبار يه آنتي adware خوب هم نصب مي شه با قابليت آپديت شدن . اگه از تولبارش خوشت نيومد ميتوني از كنترل پنل بري و پاكش كني ، اما AntiSpy رو حذف نكن ،فايل اجراييش هم از طريق programfile قابل دسترسي هست . نرم افزاري ساده و بي خطر و خوب هست ضمن اينكه قابليت آپديت هم داره. جوابشو برام بنويس
McLarenF1
31-10-2005, 12:10
سلام سيد مرتضي گل ،
اول از همه از اين روشي كه اين دوستمون رو راهنمايي كرديد ممنون ، درسته دستكاري رجيستري خطر داره اما اين كه ديگه مشخصه مشكل از كدوم كليده ...
راستي دوست خوبم ، آي دي من به فارسي مك لارن است ، شما " لرد لارن " !!!!!!!!! رو از كجا خوندي ؟؟؟؟؟؟؟؟
saman_uv
01-11-2005, 23:20
سلام آقا سامان گل ،
شما بايد ريشه مشكلتون رو در رجيستري پيدا كنيد و به قولي اون شاخه معيوب رو حذف كنيد ،
اين كليده حسابي مشكوك ميزنه :
{ABFD1844-D971-3F9E-E11F-1465969D9929}
شما اين رو در رجيستري سرچ كن ببين توضيحاتش چيه ، اگر آدرس لينك صفحه اينترنتي يا چيزي كه به اون Adware ختم ميشه بود ، كليد رو كامل از رجيستري حذف كنيد.
اميدوارم مشكلت برطرف بشه ...
سلام مک لارن خوبی؟
من این فایل رو پاک کردم پاک میشه بازم میاد برم روش اس ام رو امتحان کنم
Tornado2800
02-11-2005, 00:45
بابا چرا داری خودتون می کشید اینو نصب کن خلاص در ضمن من بهت می گم بیت دفیندر نصب کن من شب تا صبح وصلم به اینترنت تا این مشکل پیش بیاد که همیشه هم میاد بیت دفیندر و این sweep اونو ناک اوت می کنند اگه خواستی بگو لینکش بزارم
saman_uv
03-11-2005, 13:29
سامان جان سلام _ ضمن احترام و تشكر از لرد لارن ، ميخوام بگم كه adware ها به راحتي ريشه و ردپايي تو رجيستري نمي ذارن و دستكاري رجيستري هم كار پر خطري هست . راه حلي كه ميخوام بدم خيلي ساده و كم حجم هست و رايگان . توي صفحه اول ياهو ، بالاي صفحه سمت راست نوشته : Get Yahoo! Toolbar with Anti-Spy ، يه تولبار داخل اينترنت اكسپلورر نصب مي كنه ، همراه نصب اين تولبار يه آنتي adware خوب هم نصب مي شه با قابليت آپديت شدن . اگه از تولبارش خوشت نيومد ميتوني از كنترل پنل بري و پاكش كني ، اما AntiSpy رو حذف نكن ،فايل اجراييش هم از طريق programfile قابل دسترسي هست . نرم افزاري ساده و بي خطر و خوب هست ضمن اينكه قابليت آپديت هم داره. جوابشو برام بنويس
اینم فاز نداد .نمیدونم چه طوری میادنورتن باکش میکنه ولی بازم تولید میشه نمیدونم از کجا
KING ESFANDIYAR
10-11-2005, 10:38
سلام دوست من
من به شما به جاي دستكاري تو رجيستري كه ممكنه بدتر مشكل ايجاد كنه استفاده از Zone Alarm رو پيشنهاد ميكنم
بهتذه قبل از نصب Zone Alarm , نورتون رو unistall كني تا مشكل پيش نياد
بعد با خيال راحت با zone aalrm با هر چي كه بهش ويروس ميگن بجنگ!!!
اگه سريال نامبرش رو خواستي بگو تا راحت update كني :cool: :cool: :cool: :cool:
KING ESFANDIYAR
10-11-2005, 10:42
من با نورتن شديدا مخالفم !!!
تو كلاسهام هميشه به دانشجوهام اين رو ميگم
نورتن خيلي معروف و خيلي قوي هست اما به صورت اساي نمميتونه ويروسهارو مخصوصا Adware OR W32/Jeefo رو نابود كنه
و در حد نسبتا خوبي فقط اونهارو شناسايي مي كنه
saman_uv
10-11-2005, 12:18
من با نورتن شديدا مخالفم !!!
تو كلاسهام هميشه به دانشجوهام اين رو ميگم
نورتن خيلي معروف و خيلي قوي هست اما به صورت اساي نمميتونه ويروسهارو مخصوصا Adware OR W32/Jeefo رو نابود كنه
و در حد نسبتا خوبي فقط اونهارو شناسايي مي كنه
سلام من با نورتن خیلی موافقم چون jeffo/w32 رو که رو هوا میزنه ادوارم خوب شناسایی ونابود میکنه این ادواره یه جورایی خفنه
Mehdi_Best
10-11-2005, 15:19
سامان جان سلام
استاد مسايل امنيتي cracki عزيز هستند. 2 تا آنتي اسپاي وير معرفي كرده كه واقعا رو دست ندارن.
يكيش نسخه فول etrust pest patrol هست و ديگري هم anti spyware catcher 2006 . من فكر مي كنم از اين 2 تا استفاده كني مخصوصا از اولي، مشكلت حل بشه.
saman_uv
11-11-2005, 02:57
سلام اقا مهدی گل. میشه تو پیدا کردنش کمکم کنی؟ گشتم پیدا نکردم
یکی دیگه از خوصوصیاته ادواره اینکه هی صفحه تبلیغاتی با فلش میندازه رو تصویر
Mehdi_Best
12-11-2005, 15:18
سامان جان سلام
لينك pest patrol از كار افتاده. چون فقط به مدت چند روز و براي تبليغ به صورت فول براي دانلود گذاشته بودند. اما من دانلود كردم و برات آپلود مي كنم.
در مورد antispycatcher هم به اين صفحه برو. هم لينك دانلود و هم توضيحات در موردش توسط كركي عزيز نوشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saman_uv
13-11-2005, 01:11
بازم سلام و ممنون اونیکی رو فعلا up load نکن تا با این برنامه بینم مشکل حل میشه یا نه
saman_uv
14-11-2005, 03:21
سلام مهدی جان ادواره نابود شد از اینکه کمکم کردی ممنونم
اسمه برنامه یادم میمونهanti spyware catcher 2006
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.