PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نحوه اتصال گزارش ايجاد شده از طريق Rave با دلفي

parvaz64
22-02-2008, 13:38
با سلام .من توي گزارش گيريدلفي مشكل دارم ممنون مي‌شم اگر كمكم كنيد.من به وسيلهRave Report يكگزارش ساختم.و از طريقAdoاون رو به بانك اكسس وصل كردم و به وسيلهDriver data view بهdata base وصل كردم و در پايان هم گزارشم رو با پسوند.rav ذخيره كردم.من مي خوام توي دلفي يك دكمه پرينت بزارم كه گزارشم رو نمايشبده.
تو دلفي هم از طريقRv project به گزارشم ارتباطدادم.ولي از اونجايي كه من توي فرمم يكDbGrid دارم كه باAdo query وdata source بهبانك اكسس وصل شدند ) و از اين نظر دچار مشكلي نيستم.( نمي تونم ازRv Table Connection و ياRv data Set Connectionارتباط به بانك رو ايجادكنم. اما با جستجويي كه كردماكثرا از طريق يكtabaleكه از كامپوننتBDE آوردند تونستند گزارش بگيرند. و من كار كردن باtable رو بلدنيستم.
توي دلفي 7 هم اگر باquick report گزارشبگيرم ديگه با دلفي 10 باز نمي شه.من هم برنامه ام رو با دلفي 10 نوشتم.

parvaz64
23-02-2008, 13:56
كسي جواب سوال منو نمي دونه؟ من چه connection اي رو بايد بزارم؟تا به فايل rav ارتباط داده بشه؟

parvaz64
24-02-2008, 15:23
,واقعا كسي جواب سوالم رو نميدونه؟ سوالم سخته؟ بي ربطه؟ مشكلش چيه؟؟؟

Mahmood_N
25-02-2008, 01:32
در حالت عادي RvDataSetConnection به ADOTable يا ADOQuery وصل ميشه ... ، مشكل اصلي كجاست ؟
توجه كنيد كه RvDataSetConnection رو به ADOTable وصل كنيد ، نه ADOConnection ...

موفق باشيد ...

parvaz64
25-02-2008, 21:43
سلام دوست عزيز از اينكه به سوالم جواب دادين ممنونم.
Rv project روبهفايلRavوRvDataSetConnectionروبهAD OTableوصلكردم.ويكButton ايجاد كرده RvProject1.Execute; را به عنوان كد داخلش نوشتم .پس از اجرا و كليك بر روي دكمه كادري اومد كه من هم open رو زدم و پيغام خطا ظاهر شد.

No DataLink drivers have been loaded.use the DatalinkADO.RVD driver file for the Rave server/IDE or include the unit RvDLADO for applications.

parvaz64
26-02-2008, 14:09
در حالت عادي RvDataSetConnection به ADOTable يا ADOQuery وصل ميشه ... ، مشكل اصلي كجاست ؟
توجه كنيد كه RvDataSetConnection رو به ADOTable وصل كنيد ، نه ADOConnection ...

موفق باشيد ...

اقا محمود ممكنه تو حل مشكلم كمكم كنيد.